Advertentie

Jaap Rameijer: ‘Mijn Paasboodschap 2020’..!


Eén van de grote voortrekkers van de ‘New World Order’, in de slipstream van de Rothschilds.. De in 2017 inmiddels overleden David Rockefeller. Uitspraken die er niet om liegen en dus ‘In our face’ de boodschap durven afgeven, over de bedoelingen van ontwikkelingen achter de schermen.

X
X

Een harde, maar duidelijke boodschap van de mensheid

aan de Illuminati in de VS en de communistische partij in China..!!

– Mijn Paasboodschap 2020 –

2020 © Mr.Drs. Jaap W. Rameijer | deze versie WantToKnow.nl/be

x

‘En misschien moet het verhaal ook wel
in overdrachtelijke zin gezien worden; zeker nu met Pasen..
Zie het als een soort opstanding. Opstanding van de mensheid
uit het kwaad van de wereld’
x

Jaap Rameijer. Als weldenkend mens vooral bezig zijn verbazing te delen.

Beide organisaties hebben -met name de laatste jaren- dood en verderf hebben gezaaid in de wereld. Zo erg zelfs, dat de mensheid nu eindelijk wakker is geworden en zich is gaan realiseren, dat kwade krachten achter de schermen, onze levens op een dramatische wijze beïnvloeden. De mensen pikken het niet langer; ook al is dit voor velen wellicht nog onzichtbaar. Hier komen wat voorbeelden, uit het hart geschreven. Over de Illuminati, de Cabal, de Elite of de Deep State is al meer dan genoeg geschreven. Ik heb er ook in mijn boek: ‘Van Anunnaki tot Illuminati’ uitgebreid over geschreven. Daarin staat de hele voorgeschiedenis van het huidige drama en alsmede de opmaak naar een wereldwijde dominantie.

Gewoon even een paar voorbeelden van de laatste 50 jaar. De oorlogen in het Midden-Oosten (van 911 t/m Syrië), de creatie van ISIS en Al-Qaida, de massale emigraties naar Europa, het eigenlijke drama van 11 september 2001 waarbij WTC 1, 2 en 7 met de grond gelijk gemaakt werden. Dan is er de infiltratie van belangrijke instituten, zoals de banken, de farmaceutische industrieën, de NSA, CIA, de NASA, de FBI, de pers en media.

En last but not least, de internationale, landsbelang-overstijgende organisaties als de VN en de Wereld Gezondheids Organiastie; de WHO die zich meer bekommert om de megawinsten van de Big Pharma’s, dan om de gezondheid van de wereldbevolking. Het op de markt brengen van vervuilde vaccins die het immuunsysteem fundamenteel aantasten en verslavende medicijnen die veel slachtoffers eisen. Het onderhouden van pedofiele netwerken en houden van satanische ceremoniën waarbij jonge kinderen geofferd worden. Het is allemaal ‘zum kotzen’..!

De echte machthebbers?
Die zitten nog een trapje hoger en blijven veelal buiten schot. Nauwelijks bekend is wie het zijn. Duidelijk is dat de Khazaarse Maffia, de witte, zwarte en grijze paus, de vrijmetselaars boven de 33ste graad en hoge leden van de Jezuïten nauw verbonden zijn. En wie weet zit daar nog weer boven, de voor ons onzichtbare Anunnakigod Marduk met zijn nakomelingen. Wie zegt dat deze schurken niet meer op Aarde zouden zijn..?!

Verder is er natuurlijk het in stand houden, van een gigantisch militair-industrieel complex met defensie-uitgaven die hoger zijn dan de defensiebudgetten van alle overige landen ter wereld tezamen. Het uitvoeren van levensgevaarlijke experimenten in HAARP en DARPA, met chemtrails, Artificial Intelligence, nano technologie, micro chips en crowd control. De lijst is eindeloos.

Kijk voor een goed overzicht van hun kwade bedoelingen, eens naar de agendapunten voor ‘de Nieuwe Wereld Orde’, waarbij de wereldbevolking van 7,7 miljard mensen teruggebracht zou moeten worden naar 500 miljoen mensen. Het staat mysterieus in graniet gebeiteld zelfs, op de Georgia Guidestones.(HIER)

Hoge politici in de greep van ulta-geheime vrijmetselaarsloges
Ook wordt aangestuurd op een Derde Wereld Oorlog, te beginnen in het Midden-Oosten, waarbij later de hele wereld betrokken zal raken. Wilt u nog meer weten over de malafide streken van deze Illuminati, lees dan mijn boek dat hier verder op in gaat en dat voorzien is van een uitgebreide literatuurlijst.
Heel recent kwam daar nog een nieuw boek bij, met nog meer onthullingen, met bronvermelding. Het is getiteld: “Hoge politici in de greep van ulta geheime vrijmetselaarsloges” van Robin de Ruiter. Werkelijk schokkend.

En dan het arrogante optreden van bekende Illuminati als de Rothschilds, de Rockefellers, Soros, Bill Gates, Hilary Clinton en vele anderen. Die onrust stoken, geld witwassen, landverraad plegen, angst en onzekerheid zaaien en nog veel meer. Die dingen blijven in deze tijd met zijn vele sociale media niet onopgemerkt en zullen zich spoedig tegen hen keren.

En dan de communistische partij in China.
Die heeft ook het nodige op zijn geweten. Denk aan partijleider Mao Zedung met zijn hongersnood-lijderschap.. Waarbij 45 miljoen mensen om het leven kwamen. Of zijn culturele revolutie die 65 miljoen mensen het leven kostte. Dan is er de decennialange bezetting van Tibet. Hun optreden tegen de Oeigoeren met concentratiekampen waarin miljoenen mensen zitten opgesloten.

De Rothschilds organiseerden een ‘sponsoring’-banquet, ten faveure van Hillary Clinton. Een etentje waarbij deelname US$ 100.000 pp. was Slechts op uitnodiging.. uiteraard., De puppet en haar master… Even uit de schaduw.

Hun meedogenloze optreden tegen de vreedzame demonstraties in Hongkong. De afgelopen jaren is China wereldwijd gaan opereren, als een soort nieuwe koloniale machthebber. Daarbij wordt ‘gewoon’ expliciet uitgesproken dat China naar wereldwijde hegemonie streeft en dat daarbij eigenlijk alle middelen zijn toegestaan. Wat onder meer geleid heeft, tot de ontwikkeling van het levensgevaarlijke 5G-techniek. Hierbij wordt met zeer hoogfrequente straling, met zendmasten die 200 meter uit elkaar staan en de vele satellieten in de ruimte, ruimte gecreëerd voor de mogelijkheden van crowd control en gezichtsherkenning.

Zoals je weet is deze 5G nooit goed doorgetest en kan het, zoals nu WETENSCHAPPELIJK blijkt, ernstige hersenschade opleveren. En last but not least hun virologische laboratoria die druk bezig zijn om biowapens te ontwikkelen, want kennelijk.. als het met militaire en economische middelen niet lukt, dan maar met chemische en biologische wapens. Zoals COVID-17, een man-made virus, ontwikkeld en geproduceerd in het bacteriologisch laboratorium in Wuhan. Daar is kennelijk iets misgegaan en er is wat van dat virus ontsnapt. Of is er niets mis gegaan.. En was dit de bedoeling..!?

Bewust of niet, dat is de vraag. Daar is toen veel te laat op gereageerd door de Chinese overheid, men heeft vier weken weinig of niets gedaan, met als gevolg dat vele duizenden Chinezen om het leven zijn gekomen en dat het virus de kans heeft gekregen om zich over de hele wereld te verspreiden. 

Het aanjagen van consumptie van technische apparaten, met name in arme landen, is de werkelijke infiltratie van China onder onze samenleving!

Inmiddels is duidelijk waar de oorsprong van dit virus ligt. Daarom heeft de Chinese regering al diverse, gigantische eisen tot schadevergoeding gekregen. Verder wordt er naar verwachting eind van dit jaar een vaccin tegen dit virus op de markt gebracht. En dan maar hopen dat het middel niet erger is dan de kwaal!

Mijn verhaal, ik kom to the point..
Ik heb hier een algemeen verhaal verteld, maar als u dieper op de materie in wilt gaan kijk dan naar de DVD’s en documentaire van Janet Ossebaard (HIER), en de blogs van de Stichting Vaccinvrij. Veel is er de laatste jaren aan het licht gekomen en we leven ook in een bijzondere tijd. Een tijd die lang geleden al voorspeld is, zelfs in het laatste boek van het Nieuwe Testament  ‘Openbaringen’. Het is een tijd waarin de Aarde ascendeert naar de vierde dimensie en de mensheid mee moet transformeren.Wij zijn immers een deel van het Aarde-veld, wij zijn ‘natuur’..

Het is een tijd ook waarin hogere machten door alle onthullingen die er nu plaatsvinden, hun controle over de Aarde dreigen te verliezen en daarom heel hard optreden en nieuwe ‘plannen’ uitrollen. Het is een greep naar de macht, met als doel één werelddictatuur. Een tijd waarin de mensheid een beetje apathisch was, goedgelovig, gemakzuchtig en liever niet wilde weten wat voor ellende zich rondom hen heen afspeelde. Een overgang naar een nieuwe wereld. En misschien maakt deze periode wel onderdeel uit van een groot Kosmische Experiment en zal het allemaal goed komen.

Veel mensen zijn nu wakker geworden.
Ze zijn zich bewust van het feit dat er veel dingen gewoon niet kloppen. Er ontstaan overal op de wereld onlusten en relletjes. Complottheoriën doen hun intrede en worden ook steeds vaker geloofd als ‘compleettheorieën’.. Omdat ze simpelweg de waarheid beter en ‘logischer’ dekken dan de ‘officiele’ verhalen. Vanuit de kracht van onze harten. Websites, schrijvers, sprekers, magazines, rechtszaken, de blogs van QAnon, vernielingen van 5G zendmasten, allemaal tekenen dat het genoeg geweest is.

Dat men nu niet alleen wakker is, maar ook actie gaat ondernemen. Een buitengewoon spannende tijd voor de mensheid. Maar er is ook hoop. Er is altijd hoop. Want ik geloof dat de mensen in principe goed zijn. En het beste met elkaar en de wereld voor hebben. En dat het hen nu gewoon allemaal te gortig wordt..! Velen zijn gaan zoeken naar de oorsprong van het  kwaad. Waar dat toch toch vandaan komt en waar het voor dient, wie er profijt van heeft. WIE PROFITEERT..? De vraag brengt je bijna altijd naar de juiste plek voor een antwoord..!

Weet je waar je naar kjikt..? De spiegel van de religieuze macht.. 2012: Twee oud-pausen poseerden..! De generaal-overste van de jezuïeten, Adolfo Nicolás, met de vorige paus. Of de witte en zwarte paus.. De ’tweede man’ is simpelweg de gecamoufleerde WERKELIJKE leider van de donkere macht in het Vaticaan.

Of om met Zecharia Sitchin te spreken: ‘Study the past to survive the future’, oftewel bestudeer het verleden om in de toekomst te kunnen overleven. In zijn boeken en vele andere boeken wordt duidelijk dat er hier op aarde hoogwaardige, buitenaardse beschavingen zijn geweest en misschien zijn die er nog wel..! De Annunaki van Nibiru/Niburu, de Reptilians en hun nakomelingen de Satanisten van het Draco sterrenstelsel.

Misschien waren die oude goden inderdaad astronauten, hoewel er wel degelijk een Universele God, een scheppende kracht is. Een kosmische energie die het leven op aarde en in het heelal heeft geschapen. Dit besef zal de macht van de Kerk en andere religieuze organisaties doen afnemen. Je hoéft niet via hen de Bron te her-kennen, die her-kenning zit IN JE ZELF.. Onlosmakelijk.

En dan heb ik het niet over het vele goede werk dat miljoenen gelovigen wereldwijd uitvoeren, want dat is fantastisch, maar het gaat over de macht van de religie-elite, de toplaag in de kerk, die EXCLUSIEF namens Christus zegt te spreken. En ja, daar kom je zómaar niet bij, als ongelovige.. In de aanbidding van deze kerk, raken mensen zich-zelf kwijt, ontkrachten ze hun eigen-waarde..! Verliezen ze hun verbinding met de Bron uit het oog..

Maar er speelt meer op aarde, allemaal in dit zelfde korte tijdsbestek.
Denk aan de ‘her-ontdekking’ van de Spirit World, de wereld van gidsen, engelen, natuurwezens, elfen, kobolten en van Orbs, de lichtbollen die vaak op digitale camera’s te zien zijn. De wereld van de Grote Roerganger die ons leven een beetje sturing geeft en die we ook te hulp kunnen roepen.
En last but not least zijn er de UFO’s. Daar kunnen we zo langzamerhand ook niet meer omheen. Alleen al bij NASA zijn er meer dan één miljoen UFO sightings geregistreerd.

Hoe is het mogelijk..? UFO’s op eeuwenoude schilderijen.. Hier een detailopname van de UFO, met de duidelijke accentuering van het object! Kijk naar de man op de uitkijk..!

Er zijn diverse buitenaardse beschavingen die op dit moment zorgvuldig in de gaten houden wat er hier op aarde gebeurt. De meesten omdat men de aarde en de mensheid wil helpen, en niet wil dat deze mooie planeet naar de Filistijnen gaat. Zij hebben ons ook al een paar keer geholpen, bijvoorbeeld in Fukushima toen het daar helemaal uit de hand dreigde te lopen. En ook zijn enkele keren de kernkoppen in Amerikaanse silo’s onbruikbaar gemaakt, toen de Amerikanen weer wat te hard met hun kernkoppen arsenaal aan het rammelen waren. Luister voor een goed fundament onder deze materie, vooral naar de erudiete ex-minister van Canada, ir. Paul Hellyer (HIER)

Want men wil graag dat de aarde intact blijft.
Het is een bijzondere planeet, een parel in het heelal en het ligt bovendien op een strategisch punt, een kruising van wegen in ons Melkwegstelsel.
Dat er hoogwaardige buitenaardse beschavingen bestaan, die onze Aarde bezoeken, kan ook niet meer worden betwijfeld. Er is zelfs contact geweest tussen de Amerikaanse presidenten Eisenhower en Nixon, met buitenaardse beschavingen. Die aanboden om ons van vrije energie te voorzien, onze klimaat- en milieuproblemen op te lossen en ons van alle menselijke ziekten af te helpen, in ruil voor het opgeven van onze nucleaire wapens. Dat is er toen helaas niet van gekomen, maar wie komt het er dit keer wel van. Of vind het allemaal al ‘gewoon’ plaats..!

En anders kunnen we hen ook te hulp roepen met onze intentie. Recent las ik een bijzonder boek met als titel ‘Transsylvanian Sunrise’ van Radu Cinamar met Peter Moon, waarin melding werd gemaakt van een bijzondere archeologische ontdekking in de Bucegi Mountains in Roemenië. In de berg zelf bevindt zich een sterk beveiligde ruimte, met daarin een ‘Holografhic Hall of Records’. Deze ruimte, met de geschiedschrijving van de Aarde, zou ruim 50.000 jaar geleden gecreëerd zijn, door een technisch zeer hoogwaardige beschaving, als ‘nalatenschap’ aan de mensheid.

Ik geloof dat we nu op de top van het transformatie proces zitten. Het is een moeizame, pijnlijke overgangsperiode. Een tijd vol angst en onzekerheid. Maar als we kunnen inzien dat dit van voorbijgaande aard is, kunnen we het beter volhouden. En zeker wanneer wij Aardmensen, massaal de kat de bel aanbinden, bij de Illuminati in Amerika en bij de communistische partij in China. Als we hen kraakhelder duidelijk kunnen maken dat hetgeen ze nu op Aarde uitspoken, hier niet meer is toegestaan.

Dat is mijn Paasboodschap 2020 aan hen.

Jaap Rameijer | 11 04 2020

* * *

NB Precies vandaag, verscheen DIT ARTIKEL op de onvolprezen site van Veterans Today..
(Klik op de illustratie voor een lead.)

 

5 gedachten over “Jaap Rameijer: ‘Mijn Paasboodschap 2020’..!

 1. Heel goed dat hier op gewezen wordt, voor mij al jaren geen sprookje meer,want ze bestaan :)>>>>Denk aan de ‘her-ontdekking’ van de Spirit World, de wereld van gidsen, engelen, natuurwezens, elfen, kobolten en van Orbs, de lichtbollen <<<<

 2. Men kan beweren dat iemand persoonlijk “aangevallen” wordt wanneer namen genoemd worden van hen die zelf de publiciteit opzoeken.De vraag is of dat ook zo is want zij kiezen er zelf voor om hun verhaal publiekelijk te vertellen op bv de TV of in de media waarbij ook hun naam te zien is.
  Om misverstanden te voorkomen is het dan van belang dat duidelijk gemaakt wordt over wie het gaat wanneer er commentaar gegeven wordt na het publiekelijk optreden van een persoon of personen die er zelf voor hebben gekozen de publiciteit op te zoeken.
  Een stukje citaat uit bovenstaand artikel:
  Dan is er de infiltratie van belangrijke instituten,zoals de farmaceutische industrieën,deNSA,CIA,de NASA,de FBI,de pers en de media (einde citaat)
  In Nederland zien we vaak politici na hun politieke loopbaan ineens burgemeester worden (Jorritsma,Buma enz) of ze krijgen een hoge functie bij bv een bank of multinational zoals Zalm bij de ABN.Anderen hebben dan vaak weer eerst bij een groot multinationaal bedrijf gewerkt waarna ze in de politiek terecht komen zoals Rutte die eerst bij Unilever heeft gewerkt,Wiebes die bij Shell heeft gewerkt enz en men kan zich zo langzamerhand afvragen of zij ooit van dergelijke bedrijven afscheid hebben genomen of dat ze alleen maar HUN belangen dienen.
  Vaak ook blijkt dat uit contacten met bv de Bilderbergers waar zeer geheimzinnig over gedaan wordt maar waar ook van bekend is dat alleen de machtigste mensen van banken,bedrijven en andere belangrijke instituten samenkomen.Prins Bernhard was medeoprichter van deze club en elke minister moet de eed aan de koning afleggen in plaats van aan het volk en aangezien het volk telkens in de bagger getrapt wordt geeft dat wel aan wie werkelijk bediend/gediend worden.Pechtold was zelfs de man die achter de aankoop van twee schilderijtjes zat (voor 80 miljoen per stuk) die gekocht werden van de familie Rothschild,om maar aan te geven hoever die contacten gaan.Femke Halsema werd burgemeester van Amsterdam,en Aboutaleb van Rotterdam die dan weer in contact moet staan met de wethouder die Bert Wijbenga – Nieuwenhuizen heet omdat hij getrouwd is met Cora van Nieuwenhuizen die in de politiek zit.
  Deze man zit ook achter de privacy schending van mensen door auto’s door Rotterdam te laten rijden die iedereen op beeld kunnen vastleggen waarna boetes volgen,je kunt dus zeggen dat hij ondanks dat privacywaakhonden waarschuwen dat de privacy geschonden wordt hij zich daar niets van aantrekt en gewoon doorgaat met het net van totale controle verder aan te halen net zolang totdat we in een totale dictatuur zitten.Aboutalb was overigens ook een Bilderberg bezoeker.Het lijntje is hier dus mogelijk heel nauw verbonden met politiek Den Haag die zoals bekend is alles doen voor koning en Bilderbergers en niet wat zij wel beweren voor volk en vaderland. https://www.rotterdam.nl/bestuur-organisatie/wethouder-wijbenga/

 3. Je vergeet er een grote diegene die op de voorgrond treed Bill Gates of beter gezegd het beest.
  Ondertussen laten virologen de mensen sterven tot het merkteken van het beest klaar is. De man die ons eerst afhankelijk heeft gemaakt van zijn internet. Internationaal de alternatieve geneeskunde kapot maakt en ons afhankelijk wil maken van zijn visie op geneeskunde. Het is of nu plots ons lichaam ons in de steek laat alsof we de eeuwen zonder al deze smeerlapperij niet overleefd hebben. Geneeskunde ontwikkeld zonder het lichaam schade toe te brengen en in eerdere pandemieën superieur was ten opzichte van de klassieke geneeskunde wordt straal genegeerd. Opvallend is tevens dat deze vorm van geneeskunde haast gelijk stond aan de vervolging van de Christenen op het gebied van verkettering en verdachtmaking de laatste jaren. Door vele landen werd de behandeling op deze manier vervolgd en verboden op straffe van boete. Homeopathie bedrijven en homeopaat zijn zonder arts diploma word gepenaliseerd met 30 000 euro boete in België. Ondertussen liggen onze zieken te creperen in rusthuizen en ziekenhuizen. Als er ingegrepen zou worden met deze therapie in de eerste 4 a 5 dagen hoeft NIEMAND naar het ziekenhuis en is maanden revalidatie of een handicap levenslang niet nodig.Vermits niemand schijnt te luisteren gaan we het nu over andere ontluisterende cijfers hebben.Tyfus in 1813 behandelde Dr. Hahnemann 180 patiënten, met slechts twee doden. Conventionele behandeling dood 30%. Cholera-epidemie van 1830 – 1832 dood 40 – 80%, afhankelijk van de locatie, homeopathie dood 7-10%. Spaanse griep dokters verloren 30% patiënten homeopathie 1%. Dus van die zo gezegde suikerbolletjes ga je huis niet dood en moet je niet revalideren.
  Al weken zitten we te broeden op een ei gelegd door virologen en het lijkt er sterk op dat we ons dood gaan broeden op een windei. Tenzij ze de gifspuit bovenhalen. Ja beste mensen ze zijn nu al proefnemingen aan het doen op levende mensen zonder dierenproeven of welke testen ook.

  1. Nee hoor Bill Gates ben ik niet vergeten want bij het artikel Big Event vanwaar die paniek heb ik het daar al over gehad.Wat ik bij mijn schrijven hier in 1 wel ben vergeten is de vraag hoe dhr Wijbenga aankijkt tegen zijn eigen beleid en het beleid dat door de regering wordt gevoerd waar ook zijn vrouw deel vanuit maakt.
   Feit is toch dat het ministerie van buitenlandse zaken (meen ik) vliegtuigen naar het buitenland heeft gestuurd om mensen naar Nederland terug te halen terwijl die mensen als sardientjes op elkaar in dat toestel zaten.Dan wordt door de KLM wel beweerd dat dat niet anders kon en dat lijkt me stug want wanneer er meerdere toestellen gestuurd zouden zijn krijg je vanzelf meer ruimte. Dit zullen ze niet willen omdat het dan meer geld kost maar dan is het een geldkwestie waardoor gezondheid ondergeschikt is aan geld verdienen.Maar wanneer dhr Wijbenga zijn eigen vrouw deel uitmaakt van de regering die dit toelaat hoe kan hij dan wel anderen bekeuren die eveneens geen afstand houden en met geen woord reppen over samengepakte mensen in vliegtuigen?
   Normaal zou wetgeving voor iedereen gelijk moeten zijn en dat is het niet want omdat de regering geld bij gemeenten weghaalt komen bij gemeenten te korten vooral wanneer de regering dan ook nog steeds meer zaken naar die gemeenten afschuift.Hierdoor ontstaat een wildgroei aan nieuwe wetten/regels die gemeenten elk afzonderlijk verzinnen om die tekorten op te vullen en mijn mening is dat dat niet mogelijk zou moeten zijn.
   Zo zien we bv bij de ene gemeente dat hondenbelasting afgeschaft wordt terwijl een andere gemeente dit in stand houd of juist verhoogd.Ook gemeenten vallen onder landelijke wetgeving en dienen zich daar aan te houden maar nu verzinnen ze zelf wet en regelgeving in plaats van hun werkgever (regering) om geld te vragen.Boa’s lopen boetes uit te delen terwijl ze niet gecertificeerd zijn en geen politieopleiding hebben gehad,hoe kan dat? Waar zijn al die duur betaalde juristen en rechtsdienaren? En hoeveel van die Boa’s voelen zich nu heel wat omdat ze met een bonnenboekje mensen het zwijgen kunnen opleggen? Op tv was te zien dat ze gewoon verstopt achter een hoekje mensen staan op te wachten in de hoop dat iemand een fout begaat waarna ze met een hoop bombarie in actie komen.Is het dan gek wanneer mensen dat niet accepteren?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.