Advertentie

Journalistieke hoerderij..


Wetenschappelijk journalist Simon Roozendaal, die trots ook met de titel ‘Wetenschappelijk redacteur bij Elsevier’ schermt, heeft zichzelf gisterenavond, 11 februari 2010, in de Amsterdamse ‘Rode Hoed’ een onlosmakelijk brevet van onvermogen opgespeld! Gefeliciteerd Simon..! Zonder een woord te overdrijven wil ik hier gewoon spreken  over journalistieke hoerderij.. Je journalistieke kunstjes verkopen voor geld..Want dat was wat het was gisterenavond: ‘Kunstjes verkopen voor geld!’

De locatie was dus ‘De Rode Hoed’, alwaar dhr. Roel Coutinho, directeur van het Centrum infectieziektebestrijding van het RIVM een praatje zou houden, onder de titel: ‘Mexicaanse griep; onnodige paniek’, met aansluitend ’n vraag en antwoordspel.

Maar met hoerderij is natuurlijk niks mis. Toch? Daar is niets mis mee, als je het maar meldt aan de bezoekers van de avond, die voor hun bijdrage van € 5,- een stukje propaganda gaan aanhoren!! En zeker als je het doet voorkomen dat het om een avond gaat, waarbij waarheidsvinding, zoals wetenschap in feite zou moeten heten, centraal staat..
Maar de melding dat iedereen naar een gekleurde bijeenkomst was gekomen, kregen we niet te horen van meneer Simon Roozendaal gisteren. Niet in zijn voorwoorddje, maar het stond ook niet de aankondiging, die als volgt op de website van De Rode Hoed te vinden is:

‘Nieuw in De Rode Hoed: het Wetenschapscafé.

Wetenschappelijk verantwoord uitgaan,
elke maand met een andere hooggeleerde barkeeper.’

Simon Roozendaal vond het nodig deze avond in de serie ‘Wetenschapscafé’s’, waarvan hij trots meldde de initiatiefnemer te zijn, te doen voorkomen als zijnde neutraal.

Coutinho waarschuwde ons reeds voor de invloed van Big Pharma... Noemen we dat nou een 'gotspe'? (klik op de link voor het artikel!
Coutinho waarschuwde ons reeds voor de invloed van Big Pharma… Noemen we dat nou een ‘gotspe’? (klik op de link voor het artikel!

Maar als je via een (digitaal) leaflet erachter moet komen dat de farmaceut MSD (MerckSharp & Dome) de grootste sponsor is van dit café, dan is het gedrag wat de heer Roozendaal ten toon spreidde ook volledig verklaarbaar: ‘Wiens brood men eet, diens woord men spreekt”…!! (HIER de aankondiging in pdf, oordeel zélf!).

Maar het hoerige gedrag is hiermee niet alleen verklaarbaar, het is gewoon in één woord schandalig! Met een vals mombakkes een ander nadoen..!
Maar zeker de wijze waarop Roozendaal, als een dictator de avond meende te moeten orchestreren, zegt alles over zijn visie op de maatschappij:

‘Ieder mag één vraag stellen aan meneer Coutinho, die de moeite heeft genomen zijn vrije avond hier aanwezig te zijn’, aldus meneer Roozendaal in al zijn wijsheid. En Coutinho? Die liet het allemaal maar gebeuren..

En kennelijk gold deze éénvraagsregel niet voor meneer Simon zélf, want hij stelde de ene propaganda-vraag ná de andere aan Coutinho, die al deze vragen keurig inkopte..! Want waar je van een wetenschappelijk journalist én discussieleider toch enigszins een neutrale positie mag verwachten, vanwaaruit kritische vragen de redevoerder bereiken, niets van dit al vond plaats. De vragen aan Coutinho waren ingestudeerd, gezien het gemak waarmee Coutinho de ballen dus keurig inkopte.

'Wetenschapsjournalist' Simon Roozendaal. Alleen maar 'goed nieuws' te koop bij deze man? Schone schijn bedriegt echter stevig, zo blijkt uit zijn optreden.
‘Wetenschapsjournalist’ Simon Roozendaal. Alleen maar ‘goed nieuws’ te koop bij deze man? Schone schijn bedriegt echter stevig, zo bleek uit zijn optreden als gastheer namens Big Pharma in de Rode Hoed.

Maar gelukkig is meneer Roozendaal er inmiddels ook achter gekomen, dat dit soort gedrag van hem, volledig onacceptabel is in deze tijd. Het is een feodaal narcistisch gedrag dat alleen maar heftige reacties kán oproepen. Uiteindelijk moest de avond worden afgelast, door meneer Simon zélf, die het te heet werd onder de voeten. Geen orde meer kon houden en zijn ‘Iedereen-1-vraagtactiek’, als sneeuw voor de zon zag verdampen!

De kwalificatie ‘onacceptabel’ door mensen uit de zaal op zijn houding, kwamen niet alleen van mensen, die -zoals zij meldden- zich bekocht voelden door het oppervlakkige verhaal van Coutinho én de 1-vraagtactiek van Roozendaal.
Maar er kwamen ook heftige reacties van een aantal mensen in de zaal, die -zo bleek- uitermate beter geïnformeerd waren dan Coutinho, en de uiterst onwetenschappelijk dilletantische meneer Roozendaal. Om een twee-tal voorbeelden te noemen:

Hoogleraar Coutinho, zo bleek tot menigeens ontzetting, blijkt niet op de hoogte van het bestaan van Dr. Wolfgang Wodarg, de Duitse longspecialist en politicus. Deze erudiete man is tevens  voorzitter van de Duitse nationale gezondheidscommissie van het Duitse parlement. Én voorzitter van de gezondheidscommissie van de Europese Gemeenschap. In die hoedanigheid heeft Wodarg inmiddels een stevig onderzoek ingesteld naar de handel en wandel van de farmaceutische industrie in relatie tot de Mexicaanse griepgekte.

Daarnaast bleef Coutinho gisterenavond bij hoog en laag volhouden dat de farmaceutische industrie gewoon verantwoordelijk is voor evt. schade die door vaccinaties aan mensen wordt toegebracht. Toen Anneke Bleeker, één van de Verontruste Moeders, hem het bestaan van 2 versies van het Franse overheidscontract met de farmaceutische industrie ter ore bracht, waarin staat dat Big Pharma inderdaad niet verantwoordelijk is, bleek Coutinho dit document ook niet te kennen. (Foei professor, dit is nauwelijks nog wetenschappelijk te noemen..!)

Er waren gelukkig een aantal mensen in de zaal die geluidsopnames hebben gemaakt. John Consemulder, Micha Kat (klokkenluider online) maakte ook video-opnames, en de mensen van WeAreChange evenzo. Daarnaast waren Désiré Röver, Arend Zeevat en anderen eensgezind in hun oordeel over deze avond: Een wassen neus! Gááááp!

Hou de volgende websites van Micha Kat, Klokkenluideronline (HIER), WeAreChange (HIER) en Verontruste Moeders (HIER) in de gaten voor filmfragmenten van dit ridicule ‘wetenschappelijk debat’… Gelukkig dat er nog een écht café in de buurt was. ‘De ‘Gaper’.. Wellicht slim om tijdens de wetenschapscafé’s van ‘wetenschappelijk journalist’ Rozendaal, van naam te wisselen met ‘De Rode Hoed’…?!

Wil je meer lezen over de schandalige misbruik van vertrouwen in de journalistiek? Lees dit artikel in relatie, hier op WantToKnow.nl

93 gedachten over “Journalistieke hoerderij..

 1. In aanvulling op het artikel hierboven:
  Sorry voor eventuele foutjes of onvolkomenheden, dit is een spontaan stuk schrijven, maar de inhoud lijkt me duidelijk. ik heb inderdaad de hele ‘discussie’ als mp3 beschikbaar..

  Commentaren:
  Een ogenschijnlijke ‘neutrale’ avond, maar uiteraard gesponsord door MSD, de grote farmaceut van oa Gardasil (HPV)…

  Er werd zogenaamd de mogelijkheid geboden om iedere vraag te beantwoorden (wat niet gebeurde), maar…er mocht maar 1 vraag per persoon gesteld worden. Wat hield deze methode van controle in de praktijk in? Dat zoals te verwachten was de vragen niet feitelijk en eerlijk beantwoord werden (zeker niet voor degenen die het afwijkende en wel juiste antwoord kennen uit diverse studies die precies het omgekeerde aantonen!) maar vooral…dat er geen reactie op mogelijk was of een deelvraag hierop volgend omdat het door Coutinho gegeven antwoord een voor de vaccinatie industrie en RIVM ‘sociaal wenselijk’ antwoord is wat hun onjuiste propagandistische visie probeert uit te dragen…

  Verder werden vragen beantwoord in de vorm van een overtuigend gebrachtte, pertinente leugen (zoals mijn vraag waarom al die studies die aantonen dat vaccinaties bewezen ineffectief zijn en potentieel levensgevaarlijk, etc, zou zogenaamd op de RIVM website te vinden zijn. Niet dus).
  Ook was Coutinho niet op de hoogte (leugen) dat de definitie van een pandemie was aangepast ten bate van de farmaceutische industrie. Ook wist hij niets van de bescherming die die deze industrie ‘geniet’ van de door de belastingbetaler betaalde bescherming tegen aansprakelijkheid na schade of sterfgevallen na de vaccinaties (die toch ‘veilig en effectief’ zijn? Waarom dan dit beschermen en zelfs nu ontkennen).

  En dan de rol van Elsevier vaccinpropagandist Simon Roozendaal…zie mijn drieluik artikel ‘de Leugen Regeert’ (HIER) en de rol van door Glaxo betaalde Elsevier en zijn artikel met mijn commentaren.
  Hij was ‘gespreksleider’ maar op mijn opnamen ben ik zelf regelmatig te horen omdat hij zelf steeds wel suggestieve vragen mocht stellen aan Coutinho…Het publiek kwam daarbij niet aan de orde, dit geënsceneerde verhaal moest gecontroleerd leiden tot ‘inkoppertjes’ voor Coutinho.

  Ook moest deze ‘gespreksleider’ zelf nog regeren alsof hij Coutinho zelf was (welke objectiviteit heeft deze door de industrie betaald propagandist als hij deze rol gaat vertolken?) door te melden dat hij zelf biochemicus is (ik riep hoorbaar op de band: “Glaxo-chemicus”) en wél wist waar Coutinho over sprak (namelijk dat kleine concentraties ethylkwik-voor het lichaam het gevaarlijkst juist overigens- kwik niet schadelijk zouden zijn in het lichaam als antwoord op de vraag uit het publiek waarom alle kwik in de wereld overal verboden is in te stoppen en te importeren of exporteren).

  Mijn artikel ‘De Kwik, Kwek en Kwakzalverij van vaccins’, zie HIER kent hij blijkbaar ook niet en dan dus ook niet al de studies die ik hierin noem, die aantonen dat thimerosal in vaccins levensgevaarlijk is! Hij kent ook alle studies die ik in mijn artikelen noem, dat vaccins bewezen ineffectief zijn (net als de ‘griepremmers’) blijkbaar niet..

  En ook niet de paar dozijn onafhankelijke studies van diverse wetenschappers, universiteiten die met regulier wetenschappelijk onderzoek hebben aangetoond dat squaleen inspuiten bij ratten systematisch lijdt tot…autoimmuniteit, reumatische aandoeningen, MS en Lupus. (HIER)

  Zie ook mijn 2 artikelen op Argusoog, HIER en HIER en om de leugens die u nu zelf kunt horen bevestigd te krijgen.

  Zie ook ‘de Grote Griep Pandemonium’ om bevestigd te krijgen dat het RIVM en Coutinho toch overstag zijn gegaan om ook ‘publieke avonden’ te gaan organiseren, iets wat Coutinho eerst niet wilde, omdat de informatie van het RIVM “nuchter en neutraal” zou zijn (maar zelf deed hij onethisch, illegaal en misdadig onderzoek naar AIDS via het bloed van homoseksuelen, wat ongevraagd en met naam en toenaam illegaal werd gebruikt voor ander onderzoek dan was overeengekomen…zie het opzienbarende artikel over dit boek HIER )

  Tja, is het nog nodig om deze avond te bespreken als de ‘objectiviteit’ van deze spreekbuis zelf overduidelijk is? Zoals ik al eerder heb beschreven, dit soort mensen en deze INDUSTRIE is niet ‘VIT’ (Verantwoordelijk, Integer en Transparant)…

  Het bijzondere is dat zo’n avond logischerwijs gepaard gaat met emoties vanwege het gezondheidsbelang. Maar het is bizar dat de feiten systematisch worden verdraaid, ontkend en men de relevante studies niet kent!!!
  (op zich al interessant dat een Drs. in de neuropsychologie meer relevante en baanbrekende studies zou kennen dan Hoogleraar Roel, gelooft u het?). Want bleek nergens van op de hoogte. Ontkenning is een krachtig iets. maar waarheid ook. En die hebben wij aan onze kant.

  De leugen is snel, maar de waarheid achterhaalt hem wel. Het ‘waarheidsvirus’ is een ware pandemie te noemen. En gelukkig ook het ‘bewustzijnsvirus’ wat versterkt wordt door leugens die allemaal aan het licht komen nu, zoals mbt het klimaat, de financiële wereld, de farmaceutische industrie, de corruptie en belangenverstrengeling en de ‘false flag events’ die leiden tot precies de voorspelde uitkomst van de machthebbers.

  Conclusie: Deze avond was een zielige vertoning, maar de rollende sneeuwbal die bewustwording heet, is viraal en aanstekelijk en…maakt het steeds makkelijker om de volgende vaccinatieronde dezelfde systematische ontkenning, verdraaiing, corruptie en leugens (hoe “nuchter en neutraal” dan ook gebracht) aan het licht te brengen. Iedereen ziet nu zaken aan het licht komen en getransformeerd worden (in ieder geval is er de kans en roeping daarvoor?) die het licht lang niet eens konden verdagen. Kortom: we hebben de realiteit en de tijd aan onze zijde. Met wat geduld en volharding zal ook dit ‘spel’ snel zijn uitgespeeld. Speelt u mee?

 2. Toch erg nuttig dit; de macht toont zijn gezicht. DE journalistiek ook. wat goed dat jullie er waren. Was SAN er ook? Wisten jullie dat ze de rechtzaak deels gewonnen hebben tegen Klink? Dat hij documenten moet vrijgeven? Nergens te lezen natuurlijk. Ik zoek de link er later bij.

 3. @karin, ik kijk dat filpje. Het geschreeuw lijkt me in het nadeel van alle kritische denkers. Erg makkelijk om ze weg te zetten als tegendraadse kliek nozems, niet om serieus te nemen dus. Jammer.

 4. Volgens mij wordt op deze manier alleen de kloof nog maar vergroot. Ik las de reacties zojuist op youtube. Mensen irriteren zich nou eenmaal wanneer ze spanning en geschreeuw zien. Als je niet fatsoenlijk blijft communiceren, bereik je volgens mij niks goeds uiteindelijk.

  Ik ben het helemaal eens met bovenstaand artikel maar de beelden die ik zag, gaven geen mooi plaatje van de avond.

  Om elkaar te (blijven) bereiken, is het volgens mij wel belangrijk respekt te blijven tonen. Ook al verafschuw je de denkbeelden van de ander.
  Maar dat is mijn mening.

 5. Uit: http://polskaweb.eu/grippe-impfstoff-betrug-857874667.html
  Citaat:
  Polskaweb recherchiert schon seit Monaten in der Sache “Faule Grippen” und die “Pharma Mafia”. Hierbei wird immer deutlicher, dass der hauptsächliche Auslöser dieser dubiosen Krankheiten in den Niederlanden sitzt. In wenigen Tagen wird ein Untersuchungsausschuss bei der EU sich erstmals mit dem Thema in einer Dringlichkeitssitzung befassen. Dies wurde möglich durch den deutschen Politiker und Facharzt Dr. Wolfgang Wodarg. Deutsche Institute, Behörden, Medien, Mediziner und Politiker spielten bei den letzten Grippe Paniken eine ganz besondere Rolle. Einen Verbraucherschutz gibt es hier aber wohl nicht.

  En lees ook: http://polskaweb.eu/ziegengrippe-loest-schweinegrippe-ab-76465367637.html

  (Warnung vor holländischem Virus- Teufel)

 6. Beste Dubbes en anderen.

  Vanaf de zijlijn schter je pc is het goed (ver)oordelen. Deze Coutinho-Rozendaal-Merck-farma-show was zodanig geregisseerd dat er geen enkele ruimte geboden werd voor een toenaderend gesprek. Er was geen gesprek. Er was alleen pure misleiding. Coutinho dreunde zijn farmalesje op en wist daarbij pertinente leugens te vertellen. Hij was helemaal niet geïnteresserd in wat de toehoorders er van vonden en wist kritische vragen telkens op een nietszeggende wijze te ‘beantwoorden’. Zo glad als een aal is die man. Wat te denken van een man op die positie die niets afweet van het Europese onderzoek o.l.v. Wodarg? Wat te denken van een man die zegt niets af te weten van de aanpassing van de pandemiedefinitie vlak voordat de Mexgriep begon, omdat de farmacie dat beter uitkwam? Wat te voelen bij een man op die positie, die weet uit te kramen dat nog nooit wetenschapelijk is bewezen dat een gezonde levensstijl, met een gezonde voeding en eventuele voedingssupplementen en extra vitamines ziekten kunnen voorkomen? Volgens hem kunnen alleen vaccinazis dat. Dit is pure Mengele-achtige misdadigheid!!!

  Bij zoveel kwaadwillende misleiding kon ik ook niet langer mijn vermeende spirituele status ophouden en kon niet anders dan mijn menselijke emoties tonen. Misschien kan ik een volgende keer wel die zelfbeheersing opbrengen. Daar wil ik best aan werken. Je hebt verstandsmensen en gevoelsmensen. Ik ben een gevoelsmens en heb daarom grote moeite met de superioriteit uistralende kille intellectualiteit van mensen als Coutinho en Rozendaal. Ik heb daarmee misschien en spiegel getoond voor al die verstandelijk ingestelde toehoorders in de zaal en de dito filmpjeskijkers.

  Wanneer je een paar uren eerder geconfronteerd bent geweest met de bijzonder schadelijke gevolgen van de verwevenheid van het farma-medisch-kartel en een corrupt justitieel apparaat, dan is het verdomde lastig om daarna met zo’n Mengelefiguur als Coutinho geconfronteerd te worden. Deze man heeft in 1985 800 bloedmonsters van homoseksuelen, als hoofd van de GGD in Amsterdam, tegen de gemaakte afspraken in gebruikt voor niet geanonimseerde AIDS-testen. Daarvoor is hij door dit corrupte systeem niet ter verantwooding geroepen. In mijn hoofd weet ik allemaal wel hoe evenwichtig en spiritueel correct ik me in dit soort situaties te gedragen heb. Maar ben jullie op alle fronten al zo uitgebalanceerd?

 7. 🙄 Arend, nou doe je het wéééér.. hahaha.. Maar ik snap je zo goed, herken mezelf helemaal in je. Die verschrikkelijke misbruik van autoriteit, dat vooraf afgesproken ‘spelletje’. Het enige dat ik mistte, werkelijk, was een SS-outfit van Roozendaal. (Ik schrijf dat overigens vanaf dit artikel consequent met ‘dubbel-‘o’, omdat dat mijn verbazende oogopslag het best verbeeldt!!)

  Maar het meest was ik geschrokken van het vooruit geplande geheel. THINK ABOUT IT!! Willens en wetens dit soort praktijken in elkaar draaien..! En dat nog ALS JOURNALIST, wat zeg ik.. ALS WETENSCHAPPELIJK JOURNALIST..!

  Dat betekent dat ze, Coutinho en Roozendaal, wel degelijk BEWUST de zaken hebben lopen te bedonderen. Iedere journalist weet dat je op deze wijze mensen ALS EEN DICTATOR, monddood maakt. Daarom heb ik die insteek ook gekozen in mijn artikel. De raad van de journalistiek zou hier iets mee moeten doen. Wellicht een door iedereen getekende aanklacht over maken? Het gaat verdomme (sorry!) over onze volksgezondheid en voorlichting erover. De mensen die niet zo deskundig waren in de zaal, hadden anders een volledig vuil verhaaltje in hun mik geduwd gekregen.

  Voor mij was het bizar, dat ik een paar dagen ná het schrijven van het stuk over journalistieke beïnvloeding, dit kwadraat-ervan ook op mijn bordje kreeg. Ik kon alleen in stil afgrijzen toekijken hoe mensen andere mensen besodemieteren.
  Want precies zoals jij het zegt Arend, HET KAN NIET ZO ZIJN DAT COUTINHO DIE ZAKEN NIET WEET!!! Dát betekent dat hij dus gewoon de zaak weer loopt voor te liegen..!!

  Wat zou het niet netjes geweest zijn om op het mega-overheadscherm netjes de sponsors van de avond te vermelden..?! Inclusief de hoofdsponsor, MSD! TOCH? Piece of cake, zo’n sheet extra, als iedereen de zaal inkomt..

  Maar JUIST DOOR HET WEGLATEN, laad je de verdenking op je! Juist door het BEWUST LATEN laat je je gezicht zien!

 8. Dag Arend, ik neem mijn woorden grotendeels terug na het lezen van je reactie. Ik ben er niet bij geweest en begrijp ter dege dat de emoties hoog oplopen wanneer de rode lap in eigen persoon voor je ogen wappert…

  Ik geef toe dat ik maar 1 filmpje gezien heb; dat was het filpje waarop Micha nogal te keer ging en ik jou als één van de eersten hoofdschuddend de zaal zag verlaten.
  De energie zoals ik die ervaren heb bij het kijken naar desbetreffende video, vond ik naar. En ik hoop gewoon dat mensen die op youtube rondneuzen, niet alleen dit filmpje van de avond bekijken.
  Ik geef nogmaals toe dat ik kortzichtig was.

  En nee; ik ben spiritueel zeker niet zo uigebalanceerd dat ik ten alle tijden mijn emoties kan beheersen. Daarbij vraag ik me af of dat eigenlijk wel zo spiritueel is?! Ik denk eerder dat ‘het uiten van’ de mens krachtiger maakt.

  Toch geeft het filpje dat ik gezien heb, mensen (weer) de kans om ‘andersdenkenden’ op de hoop van gestoorde complotters te gooien. En dat vind ik oprecht doodzonde.

 9. Alles waar mensen aandacht aan besteden wordt groot.

  Als je de middelen van je tegenstander gebruikt, ben je zelf je tegenstander.

  De spiritueel hogere begeleidt de spirituele leerling met begrip en compassie, niet met schelden en feiten.

  Het is gebruikelijk dat goedwillende mensen hun eigen glazen ingooien. Vaak op basis van hun gelijk en hoge moraal.

  Sorry allen, ik voel me met jullie verbonden, maar ik denk niet dat het doel de middelen heiligt.

  Juist op dit soort momenten denk ik dat vertrouwen hebben in de werkelijkheid, het onderscheidingsvermogen van anderen, de intelligentie van de luisteraar, het goede in de kosmos, etc. je kan onderscheiden van de waanzin.

  Het filmpje laat een andere insteek zien. Jammer.

  Groet,

  Dzyan
  Die zich werkelijk afvraagt waarom je eigenlijk naar zo een avond toegaat.

 10. @ Dubbes: Ik lees expres nog even de reactie van Arend niet (voor ik me laat beïnvloeden, zie ik zo wel of er iets ‘dubbel’ instaat…

  Je schrijft: “Om elkaar te (blijven) bereiken, is het volgens mij wel belangrijk respekt te blijven tonen. Ook al verafschuw je de denkbeelden van de ander.” Ik ben bang dat ik het met je eens ben.

  Het probleem echter, is het volgende. De farmaceutische industrie en de mensen met financiële belangen hebben keer op keer laten zien dat zij nooit zullen werken aan concessies doen, openbaarheid van gegevens zullen geven en zeker niet alle echte gevaren en ineffectiviteit van vaccins eerlijk zullen melden.

  De reden hiervoor is simpel: als je alle studies erbij haalt die de ineffectiviteit en de vreselijke bijwerkingen en onbekende langetermijn effecten (naast het onwetenschappelijk principe van vaccinaties zelf)van vaccins aantonen (hetgeen de volledige waarheid is dus), dan neemt niemand meer een vaccinatie ‘vrijwillig’…Vandaar deze verwoede pogingen van de ‘gevaccineerde kat in het nauw die gekke sprongen maakt’ die stuk bij stuk volhoudt dat er niets aan de hand is.

  Coutinho, zelfs dus aantoonbaar crimineel, spreekt over “nuchter en neutraal” maar verkoopt pertinente leugens, verdraait waarheden en vertelt ook nog eens halve waarheden, allemaal om het beeld dat vaccinaties “veilig en effectief” zijn maar overeind te houden.

  Hij kent mijn artikelen en het werk van anderen, dat kan ik je persoonlijk verzekeren. En daarin staan feiten vermeld, studies van diverse wetenschappers en universiteiten, onafhankelijk van elkaar met maar een conclusie: vaccinaties zijn niet veilig en al zeker niet effectief. Nooit geweest en zullen ze nooit worden (tenzij men een waar homeopathisch of bio-energetisch middel zal gaan gebruiken , maar ja, dan is het geen ‘vaccin’ meer te noemen).

  Het tumult op het eind had van mij ok niet gehoeven, maar het was een gebed zonder eind. Coutinho had alleen maar meer halve waarheden verspreid als hij de kans had gekregen en er was simpelweg geen tegenreactie mogelijk, geen diepere vraag na een (voor hem) ‘sociaal wenselijk’ antwoord. En die discussie is hij nooit aangegaan, ook niet toen het nog een milde avond was (zoals ik zelf heb gemerkt na mijn vraag, en er werd ook ‘Oost-Indisch doof’ gereageerd op de opmerkingen dat alleen ‘gespreksleider’ Glaxo Roozendaal meerdere vragen mocht stellen (stuk voor stuk suggestief en dat weet ik, omdat ik het sociaal wenselijke antwoord op al deze vragen ken, maar ook het andere antwoord als je alle studies meeneemt).

  Ik heb Osterhaus, Klink en Coutinho regelmatig gevraagd eens in gesprek te gaan en ben door media benaderd. Elke keer dat ze merken dat je met echte bewijzen op de proppen kunt komen wordt er verder niet meer gereageerd. Geen probleem, maar wel duidelijk!Stilgezwegen omdat de waarheid de omgekeerde wereld laat zien.

  Kortom: ze zitten niet te wachten op een gezamenlijke oplossing, ze veinzen dit als ze de kans krijgen via diverse formats en media maar hun waarheid (de leugen dat vaccinaties “veilig en effectief zijn” en dat “het niet schaadt , als het niet baat”).

  Ik denk dat feitelijke ontmaskering (wat nu door dit soort media en bijdragen gebeurt dus) het enige middel zal zijn, er zijn simpelweg te grote belangen mee gemoeid. Vergeven kan altijd nog, nietwaar? Het zou wel helpen als daarbij ook eerst schuld wordt bekend, of in ieder geval kleur wordt bekend, want die is nu wel erg zwart en dat terwijl de waarheid wit lijkt te zijn. Op deze manier is een zwart/wit patstelling onvermijdelijk met deze lijnrecht tegenover elkaar staande ‘waarheden’.

  Het is zo vaak geprobeerd, en nu blijkt dus weer dat het een groot propaganda verhaal is, met onobjectieve en door de farmacie betaalde ‘experts'(zelf crimineel gebleken) en ‘gespreksleiders’ (vastzittend in de belangenverstrengeling) en sponsors (de farmaceut zelf). VIT?

 11. @ Dzyan: waarom gaan? Tja, dat vroeg ik me ook even af en daarna vond ik per toeval..(geloof het of niet, Guido stond erbij en keek erna) een boekej van 0,50 cent, met de titel:

  ‘Indianenverhalen’

  😉

  Afgeschreven, ook al zo symbolisch. Dus die heeft Coutinho van mij cadeau gekregen voor zijn tomeloze inzet, hij kon het wel waarderen. Mogelijk kan hij nog veel leren van deze ware sjamanistische wijsheden. Nu nog een boekje ‘Broodje Aapverhalen’ zien te scoren..

 12. @John. Raar om te denken dat er een gezamenlijke oplossing is als er geen overeenstemming is over het probleem.

  De studies die jij hebt verzamelt geven je gelijk. Dat is dan toch voldoende? Al de energie die je er nu insteekt gaat ergens naar toe. Kan niet anders. En alle kracht roept nu eenmaal weerstand op. Ik begrijp echt niet hoe intelligente mensen zich zo voor het karretje van de spindokters van de pharma mob hebben laten spannen.

  Lees de reacties op youtube en de score bij Elsevier. Dit is toch koren op de molen van deze mensen. Ze zullen en kunnen je nu afschilderen als een malloot. En Jan met de pet (die eindelijk begon te twijfelen of er misschien toch iets mis was met die vaccinaties) ziet nu zelf dat het allemaal onzin is en laat mogen zijn dochter voordringen in de rij met de volgende vaccinatie ronde.

  Kijk hoe Anneke nu afgeserveerd wordt. Echt heb je dit nu werkelijk van te voren niet aan zien komen?

  Groet,

  Dzyan
  Die zich heel erg eenzaam begint te voelen.

 13. tja, de wansmaak was groot erna, maar ook de positieve bevestiging dat we goed werk leveren en het allen maar moeilijker zal worden voor Coutinho en kornuiten. In een van mijn artikelen schreef ik al dat Coutinho zich (terecht dus) zorgen maakt om de HPV ‘Indianenverhalen’, omdat dit over zou kunnen slaan naar andere vaccinaties. Ik gaf hem volledig gelijk, met het verschil dat ik vind dat dit een zeer goede zaak is..

  En precies dit zien we nu gebeuren, zij zullen aan blijven komen met onveilige vaccinaties met schadelijke effecten (en de ‘wetenschappelijke’ theorie van vaccinaties is zo zorgwekkend slecht dat men daar niet eens de toekomstige effecten van kan voorspellen, een van de belangrijkste peilers van een deugdelijke wetenschappelijke theorie..)die per definitie ineffectief zijn (zoals ook steeds blijkt uit diverse studies), terwijl de informatie die door onafhankelijke media wordt gebracht steeds meer bevestigd wordt door de tand des tijds. De waarheid komt aan het licht, wiens waarheid dan ook.

  En emotionele reacties na een paar jaar hopen op verandering en dan deze teleurstelling (te verwachten, maar daarom niet minder teleurstellend) zijn niet vreemd te noemen. En zolang er gerechtvaardigde twijfels gezaaid kunnen worden (op basis van de ware feiten), zal dit door sijpelen in de beeldvorming van mensen, die zelf gaan onderzoeken (ipv de beeldvorming van de altijd “nuchtere en neutrale” leugens van Coutinho blind te volgen). En daar begint de kentering, een die al lang begonnen is en die niet te stoppen is. En aangezien er steeds meer weerstand komt tegen vaccinaties, is dit een kwestie van tijd. In ieder geval met betrekking tot dit onderwerp, want er speelt natuurlijk veel meer (vooral ook de positieve wereldwijde bewustzijnsverandering, die ik in feite veel wezenlijker en positiever vind!).

 14. @ Dzyan

  Soms zakt het niveau bij sommige mensen wanneer je geen intresse toont naar hun broodje @@P verhalen, je deugdt alleen wanneer je vol overtuiging bent en blind het geen totaal vertrouwd.

  Niet eenzaam gaan voelen hoor zijn veel meer aanwezig die het zelfde spiegelbeeld hebben als jij, mits het goed onderbouwd is, je mag net als iedereen je eigen standpunt hebben en daar is helemaal niks verkeerds aan.

 15. @ Dzyna: nee, want dit deden ze hiervoor ook al. Karaktermoord, demonisering. Gebeurde hiervoor ook al. Jan met de Pet heeft al twijfels en kent dus de weerstand gebaseerd op feiten en ziet nu dat nu naar deze feiten (want die zitten in de vragen, die duidelijk waren) niet wordt geluisterd en gehandeld. Dat is dan toch ook duidelijk? Laat ‘ze’, er verandert in feite weinig. Ik heb de hele mp3 van de avond, ik denk dat Argusoog die ook wel zal plaatsen nog. Dan is het duidelijker hoe er gedraaid, verzwegen en gelogen wordt.

  Verder heb je gelijk, ik hou me vaker bezig met de ‘leuke en mooie’ dingen die energetisch anders werken. En ik begin de laatste tijd mijn energie ook wat meer te verdelen nu het grootste werk toch geleverd is (blijft toch elke keer hetzelfde qua bewijs nu, de principes blijven hetzelfde!) Maar vind het ook niet erg om eens mee te maken hoe de zaken nu uitgespeeld worden (en tja, ik zat natuurlijk met dat mooie cadeautje, dat duidelijk niet voor mij bedoeld was)
  😉

 16. @ John,
  Met belangstelling je comments hier gelezen. Zeer essentieel wat je allemaal schrijft. En wijs ook, vind ik.

  Maar je bent het ook met mij eens blijkbaar?
  Dat we elkaar met respect moeten blijven behandelen ook al hebben we minachting voor de motieven / denkbeelden van de ander?
  Soms heb ik het vermoeden dat mensen die mij het koude zweet op de rug doen staan (zoals Coutinho) misschien wel een een ‘functie’ hebben in ons bewustzijnsproces.

  Aan de andere kant vrees ik soms dat de kloof steeds groter wordt tussen mensen die de linkse hersenhelft boven alles blijven verheffen en de mensen die vragen durven te stellen en hun geest wat verder openstellen.

  Ik hoef niet overtuigd te worden van de hoax die mexicaanse griep heet. Het is alweer voorbij.
  De volgende ‘actie’ is vast al in de maak.

  WAKE UP PEOPLE! 😉

 17. @ Dzyan: die gezamenlijke oplossing is er in feite wel, want die ligt in preventieve maatregelen op het gebied van gezondheid en ware immuniteit. Het probleem is dat dit niet geboden wordt door vaccinaties. Wel door goede voeding, levensstijl, hygiene, etc en een gezondheidszorg die zich bezig houdt met preventie, ipv symptoom oplossingen met chemische drugs en schadelijke vaccinaties. Het immuunsysteem en het lichaam spreken ene duidelijke taal. Vaccinaties dienen ons niet. Niet omdat ik dat denk, maar omdat onze lichamen en de realiteit (en de studies!) dit aantoont.

  En nu ben ik er inderdaad ff klaar mee, je hebt wat dat andere betreft wat mij gelijk. Tot later.

 18. @ Dubbes nog even (heerlijk positief namelijk!):

  Ja zeker ben ik het met je eens, ik ga liever vanavond nog een sju-tje dringen met Ab, Roel en Ab en ze vergeven, omdat gebleken is dat beide partijen elkaar met respect hebben behandeld (daarom kreeg hij ook dat ironische boekje, geen ‘politieke taart’, had ook gekund) en werkelijk naar een oplossing hebben gezocht die waarlijk ten goede komt van gezondheid en ware immuniteit, zonder andere belangen. Ik betaal de drankjes als die dag komt…

 19. @John. Maar er is al zo veel verandert. Dat bedoel ik met vertrouwen hebben in de intelligentie van de mens. Ik ben een behandelaar en werk samen met een aantal mensen in het reguliere circuit. En een aantal daarvan hebben mij aangesproken in de trant van: “Hoe wist jij dat van die Mexicaanse Griep?” en meteen er na “maar hoe zit dat dan bij HPV”.

  Let op! Als ik na veel onderzoek een standpunt inneem dan kies ik in gesprekken de meest extreme variant te verdedigen. Ik heb tijdens de gesprekken over de Mexicaanse Griep, naar mijn (reguliere medische) omgeving het volgende standpunten verdedigt:
  -Er is in een hoger wezen dan een bacterie of alg, nog nooit een virus aangetroffen. Er is daarvoor geen feitelijk bewijs en dus is vaccineren tegen virussen volslagen onzin en op niets gebaseerd.
  (gek veel radicaler kan het niet mijns inziens)
  -Er is nog nooit iemand aan de griep gestorven.
  -Een injectie is voor een onwillig kind een ernstiger trauma als een seksuele aanranding. Immers bij seksueel misbruik wordt gebruik gemaakt van bestaande lichaamsopeningen. Bij een vaccinatie wordt de lichaamsopening waarin men penetreert er ook nog bijgemaakt.
  -Als kwik al gevaarlijk geacht wordt in de vorm van amalgaam, dan is het in ion-vorm nog vele malen schadelijker.
  -Kijk eens ff op youtube wat kwikverbindingen met neuronen doen, alvorens je te laten vaccineren.

  Niet echt genuanceerde meningen/standpunten. En je kent het reguliere circuit goed genoeg om de reacties die ik gekregen heb voor te kunnen stellen. Maar je kent het werk van spin doctors ook goed genoeg om te weten dat hoe extremer het oorspronkelijk ingenomen standpunt was, des te groter de interesse nadat je gelijk gekregen hebt 😉

  En omdat de eerste uitspraak waar is, kun je er vergif op innemen dat je op enig moment gelijk krijgt. En dan heb je een gewillig oor en een heel wat constructiever gesprek.

  Een leugen wordt altijd ontmaskert en de waarheid komt vanzelf wel bovendrijven. Die is niet van ons goedwillende mensen afhankelijk 🙂

  Groet,

  Dzyan

 20. Dzyan,
  Mooie, hoopgevende boodschap!
  Zo is het inderdaad. De waarheid hoeft maar 1 keer verteld te worden, leugens moeten steeds weer verzonnen worden om de vorige in stand te houden.

  The truth will set us free.

 21. @ Dzyan, mee eens, maar dat betekent niet dat we zelf geen verantwoordelijkheid hoeven te dragen voor een bijdrage, als we voele, denken of weten dat dit de ‘bedoeling’ is..

  Hoe zat het ook alweer? “All it takes for bad men to rule the world, is for good men to do nothing” Zoiets?

  Nou, in ieder geval vanavond dan maar, want ik ga nu echt ff wat leuks doen, haha.

  Nog een tip: ga er nu geen vergif op innemen om gelijk te krijgen, want dat is zeker niet aan ons goedwillende mensen afhankelijk, toch?
  😉

  Mooi weekend, allemaal, ik raad een ieder aan die geïnteresseerd is in vaccinaties, gezondheid en veel meer moois en belangrijks om morgen 20-22 uur te luisteren naar Dr. Len Horowitz, een zeer interessante wetenschapper. En daarna paar weken vakantie of zo..

 22. @John, Prettig weekeinde. Zijn er Bad men? En wat is een immuunsysteem? Dat bestaat helemaal niet joh. Dat is een uitvinding uit de tijd van Pasteur en Flemming. Oorlogstijd levert aanval en verdediging gedachten.

  Er is voedsel en er is communicatie. Thats all! Het lichaam wordt niet aangevallen, immers je hebt alle pathogene microben al lang in je darmen zitten. Samen met schimmels en “virussen” (let op de aanhalingstekens). En wat niet aangevallen wordt hoeft zich niet te verdedigen. Geneeskunst is soms zo simpel en wordt vaak zo complex gemaakt. En bij dat laatste ontstaan onvermijdelijke fouten en vergissingen.

  BTW ik vind gelijk krijgen wel leuk, maar heb liever mijn zin 😉

  @Dubbes. Inderdaad het geheugen is absoluut en niet exclusief. De waarheid hoeft maar ergens gevonden te worden en het hele systeem mens weet ervan. De enige keus die we hebben is te luisteren (aandacht). Niet te horen, dat is collectief.
  Groet,

  Dzyan

 23. Heb ondertussen de filmpjes gezien. Goed dat die gemaakt zijn, evenals geluidsopnamen en dus dat jullie erbij waren! (Ik was er later bij, ook in de Gaper). Ongeacht de aankondiging van deze ‘lezing/debat’; je kunt toch niet anders dan leugens verwachten uit deze NWO-monden?! Ja, de vraag/constatering m.b.t. de pandemie-aanpassing deed ém het wel! Alle antwoorden op de vragen natuurlijk, bijv. autisme door vaccinaties, timerosal e.d. (Heb zelf kwik/amalgaamvergiftiging, dus ervaar aan den lijve wat die rotzooi met je doet!) Een schande allemaal en kan daarom de emoties op zich heel goed begrijpen. Evengoed wel spijtig dat het zo heeft moeten lopen, ook al weet ik dat er met dit soort mensen gewoon niet – eerlijk – te praten valt.

  Toch zou ik ook nog wel even een paar, zo mogelijk objectieve, opmerkingen willen maken. Althans, voor mijn gevoel dan :-): wel sneu voor diegenen in de zaal die ook entreegeld betaald hebben voor wie de avond nou ook afgebroken was. En die misschien ook een vraag hadden willen stellen. Trouwens, één vraag per persoon vind ik op zich niet gek, om iedereen aan de beurt te laten komen. En dat deze mensen dan naar nog meer propaganda zouden hebben geluisterd, tja, dat is aan iedereen zelf vind ik.

  Waar Coutinho en cs. wél ‘eerlijk’ over zijn in hun domme hoogmoed, is dat ze ons idd zien als een kudde. (Kudde immunisatie). Arend viel daar terecht over m.i., ik ook. Laat ons als kudde dan maar groenvoer blijven eten, hebben we hun gore vaccinaties ook niet nodig zou ik zeggen.

  @ John Consemulder: wat grappig en frappant dat je nét tegen dat boekje aanliep en voor 0,50 cent kan je dat in deze kredietcrisis ook niet de kop kosten. 🙂 Dit soort lui zijn in wezen toch nog geen cent waard. Opzouten…

  Met groet,
  Sense
  (Sense in de brede zin des woords bedoeld)

 24. @ sense, in deel 2 van ‘de Leugen regeert’ dit over de ‘herd immunity’ theorie (die dus in het geval van de H1n1 ‘pandemie’ bewezen onjuist is volgens mijn argumentatie hier:

  “Lees vooral ook het laatste stuk in de tekst van het NRC artikel als je nog gelooft in ‘kuddegedrag’ en ‘groepsvaccinatie’ (herd immunity, misschien niet zo’n gekke benaming voor de kudde die blindelings de éénogige koning volgt in het land der blinden.) Sommige artsen geloven nog steeds dat massaal vaccineren ons beschermt tegen al die ziekten die anders weer tevoorschijn zouden komen als we niet meer zouden vaccineren (ook het centrale argument van pro-vaccinatie instanties en het RIVM en Klink!)
  Maar wat nu als dit centrale argument wat steeds maar weer wordt gebruikt, onjuist blijkt te zijn? Sterker nog: het valt aan te tonen dat het bewijs hiervoor op dit moment geleverd wordt door de (afwezigheid van) een ‘pandemie’ (net zoals in 1976 miljoenen doden werden ‘voorspeld’, maar ook toen alleen doden vielen door de vaccinatie en de ‘varkensgriep’ pandemie uitbleef)!

  Het bijzonder leugenachtige feit wil dat het H1N1 virus zogezegd uniek zou zijn en nooit zou zijn voorgekomen in deze vorm. Waarbij ook vermeld wordt dat er om deze reden geen natuurlijke immuniteit zou bestaan tegen deze nieuwe vorm van griep. Interessant in het licht van deze opvatting is dat er nog steeds geen echte pandemie is, geen miljoenen doden voor de vaccinatie, terwijl de Mexicaanse griep al een half jaartje rondwaart. Dus die ‘groepsvaccinatie bescherming’ die ons zou moeten vrijwaren van ziekten die anders weer de kop zouden opsteken kan hier feitelijk nog niet bestaan (naast dat deze aantoonbaar eerder een epidemie veroorzaakt en ons al zeker niet beschermt tegen ziekte)!
  Ongegronde angst of Paard van Troje: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn (vooralsnog) hetzelfde als die van een gewone griep.

  Ongegronde angst of Paard van Troje: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn (vooralsnog) hetzelfde als die van een gewone griep.

  Want de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep was er nog niet tot aan vandaag. Dus waar blijven al die miljoenen (wederom voorspelde) doden? Die miljoenen doden die allang er hadden moeten zijn omdat er al geruime tijd een ‘pandemie’ zou zijn. Er is een zeer reële mogelijkheid dat de epidemiologische kans op ernstige ziekten en doden alleen maar hoger wordt als er massaal gevaccineerd gaat worden.

  Dus even voor alle duidelijkheid: de ‘nieuwe’ griep, daar is zogezegd geen bestaande natuurlijke immuniteit tegen. Daarom dienen we allen gevaccineerd te worden, is de stelling, anders volgen er mogelijk miljoenen doden. Maar dat is nog niet gebeurd, H1N1 spookt al sinds maart door de wereld. Waar blijven dan al die miljoenen doden? Zonder vaccinatie geen bescherming toch? Er is toch een pandemie? Dezelfde als in 1976 toen deze uitbleef maar er wel velen slachtoffers vielen (en ook daar doden) juist door de vaccinaties?”

  En het boek was duur, maar de moeite waard! 😉

 25. Weetje jongens, het gaat om oneerlijkheid. Waar die vandaan komt, of waarop die gebaseerd is, is gewoon niet belangrijk. Ik verkeerde werkelijk in de veronderstelling dat het een neutraal debat zou worden; kende Coutinho van bijv. Pauw & Witteman.
  Maar wat ik aantrof in de Rode Hoed, zou werkelijk geen TV-programma overleven. Dictatoriaal gedrag, vooropgezet, weggemoffelde sponsors. Dit kun je gewoon niet van te voren verwachten, althans ik niet..

  En dan nog wat.. Als ik van te voren het had geweten, dan had ik er ook bij willen zijn.. Om nou eens te zien hoe dit soort sluwe leperikken elkaar de bal toespelen. In de veronderstelling dat alles kennelijk een spel is. En dáár kan ik ze helemaal gelijk in geven..
  Maar dan kan je het spel wel fair spelen, zeker als je zelf de spelregels mag maken.. hahahaha..
  Het komt goed, is goed en zal nooit anders zijn; het is alleen de manier waarop we ernaar kijken, die ons doet fronsen..

 26. @ John, bedankt voor je uiteenzetting. Maar heb me in de loop der tijd zelf ook ingelezen, vooral via Argusoog, ook dus in jouw artikelen. Waarmee ik niet wil suggereren dat ik dan de wijsheid in pacht heb.
  Deze zin uit je reactie wil ik er nog wel even uitlichten:
  ‘Er is een zeer reële mogelijkheid dat de epidemiologische kans op ernstige ziekten en doden alleen maar hoger wordt als er massaal gevaccineerd gaat worden’. Zo zie ik dat ook! Alleen wordt het dus andersom gebracht: niet-gevaccineerden zouden juist een gevaar (kunnen) zijn voor wel-gevaccineerden. Zoals alles tegenwoordig omgedraaid wordt…

  Dat van die kudde bedoelde ik ook in zijn algemeenheid, aangezien de zgn. elite/Illuminati ons op ieder vlak zo ziet. Begrijp je?

  Ben je trouwens ook een beetje thuis in kwikproblematiek? En dan m.n. qua ontgifting? Is n.l. nogal een worsteling waar ik en velen mee zitten. Heb al van alles geprobeerd, word er alleen maar zieker van. En niet alleen maar een tijdelijke verergering. Mocht je iets/iemand weten, dan hoor ik dat graag. Kan anders ook wel via Argusoog denk ik. Event. alvast bedankt.

  Tot slot: ja, wordt weer sparen geblazen na deze rib uit je lijf! Dat boekje kostte immers niet minder dan 0,50 cent. 🙂

 27. Ik had gisteravond het filmpje bekeken en dat zag eruit als een schandelijke vertoning. Maar vanavond heb ik de 5 video’s gezien en tja ik kan niet anders zeggen dat ik me de reacties helemaal kan voorstellen. Ik ben er voor om mensen met een andere mening met respect te behandelen en rustig je eigen standpunt te verwoorden, om zo van elkaar te leren en misschien nader tot elkaar te komen. Maar daar was bij voorbaat al geen sprake van. Ik moet met het schaamrood op de kaken bekennen dat als ik daar in de zaal had gezeten, ik waarschijnlijk ook een aantal malen hard geroepen had. “Je Liegt”

  Is het erg dat het gisteravond zo uit de hand gelopen is?? Veel mensen hebben er moeite mee zo te lezen. Ik niet. Ik had het erger gevonden als iedereen als makke schaapjes afgedropen was. Natuurlijk waren er meer mensen die vragen hadden willen stellen en daar niet aan toe gekomen zijn. Jammer. Moeten ze de volgende keer zorgen dat ze als eerste een vraag kunnen stellen.

  Zal dit veel schade opleveren voor mensen die “twijfelen”?? Ik denk het niet.

  We moeten niet vergeten waar het omgaat en waar we mee te maken hebben. Het is onvermijdelijk dat zoiets een keer gebeurd. Ik heb Coutinho (ik geloof) in Netwerk gezien nadat 3 baby’s overleden waren na Prevnar. Hij beweerde dat 80.000.000 baby’s dat vaccin gehad hadden zonder dat er ernstige bijwerkingen gemeld waren. Ik heb het bij uitzending gemist voor de zekerheid nog eens opnieuw gekeken. Hij zei het echt. GROTE LEUGEN dus, want er zijn wel heel veel ernstige meldingen. Ik heb de redactie de volgende dag gebeld, mijn gegevens door gegeven en alle vindplaatsen van de meldingen. Daar wordt nooit weer op gereageerd. Ze kiezen niet de kant van de ouders maar van het RIVM.

  Ik heb Coutinho op de video’s ook horen zeggen dat er doden vallen omdat zo weinig meisjes het HPV vaccin nemen. Roozendaals schrijft dat ook in zijn stukje. Doden zijn er inmiddels al gevallen, door die HPV vaccins. Ontzettend veel meisjes zijn er door beschadigd. Gezonde meisjes die veranderen in wrakken, die hun school niet af kunnen maken, die niet van hun jeugd kunnen genieten.

  Ik heb niet zoveel moeite met wat ik gezien heb, volgende keer gaat het vast wel anders.

 28. @Janny
  Helemaal mee eens!
  Ik ben een vredelievend mens (ook al denken sommigen op het forum daar anders over!) en geweldloosheid is mijn credo, maar ik was blij dat het publiek liet weten deze flauwekul niet meer te pikken.
  Zolang men Coutinho en kornuiten niet lyncht, maar luidruchtig verbaal laat weten dat het spel afgelopen is, vind ik het prima.
  Of mag de kudde soms ook al niet meer loeien??
  De machthebbers maken en houden ons al heel lang monddood en zullen daar vrijwillig ook niet mee stoppen.
  En als nu ook degenen die het spirituele pad naar een nieuwe wereld proberen te bewandelen, ons gaan vermanen ons geloei te staken en braaf het (dan bij voorbaat verloren) spel mee te spelen, dan speelt dat de machtsmisbruikers slechts in de kaart.

  Maar natuurlijk, loeien mag, maar laten we ze niet op de horens nemen. Dat is ook niet nodig. Als wij ons machtig stemgeluid eens wat laten horen en massaal naar voren treden, zullen ze afdruipen.

  Doet me denken aan dat filmpje van die Kaapse buffels die – het was nog nooit eerder waargenomen – een groep leeuwen, die een kalf te grazen namen, op de vlucht joegen. Zo simpel is het!
  De Natuur heeft ons – zoals altijd – een hint gegeven:
  Buffels aller landen verenigt u en schud het juk der tirannie af! (Of zoiets.)
  Laten die leeuwen ook maar vegetariërs worden, of beter nog, aan sun-gazing gaan doen. Anders komt het er niet van, dat de leeuw naast het lam zal liggen.

  (Weet niet hoe je een link moet plaatsen; misschien kan iemand dat doen?)

 29. Ik moet ineens aan dat kuddefilmpje denken dat Guido hier eens heeft geplaatst…Van ‘boeien’, naar loeien, naar roeien (met de riemen die je hebt)?

  @ Sense: ja die rib uit mijn lijf doet nog pijn. Vooral omdat er best wel interessante ‘Indianaenverhalen’ (natuurvolken) in stonden, haha

 30. @Sense e.a. ik ga een artikel maken over de lekkage van amalgaanvullingen en in dat kader is hier vast een lijst met artsen die ervan weten. KLIK HIER.
  GA NOOIT ALLEEN JE VULLINGEN LATEN VERWIJDEREN ZONDER ONTSTORINGEN..! Je lichaam krijgt écht een heftige opsodemieter van dat verwijderen. Ontgiften is barre noodzaak. Deze artsen zijn specialisten hierin.

  Eis in ieder geval van je tandarts dat hij de zg. Cleanup gebruikt, om bij het uitboren, de kwikdampen af te voeren! HIER de lead.

 31. @Guido, ik heb bij ortho-moleculair therapeut Hofman gelopen van medisch centrum Walborg vanwege candidiasis. Zeer kundig en samenwerking met Internist waardoor ook 75% vergoeding van ziektekostenverzekering (hij komt voor op je lijst). Hij heeft mij (nu dus al 14 jaar geleden) van mijn klachten afgeholpen. Ik zou zeker kijken of je een interview met hem kunt verwerken in je artikel. Overigens had ik ook veel amalgaan vullingen die ook nog eens in die tijd van mijn klachten allemaal vervangen zijn voor witte vullingen…. toeval????

 32. Ben benieuwd naar dat artikel Guido, door die almagaan rotzooi is mijn halve leven erh lichaam al aardig verwoest door zulke heerlijke lieverds die het tegenover gestelde steeds beweren.
  Mijn Huidge tandarts doet er helemaal niks aan en wat je ook aandraagt, het wordt totaal ontkent, een andere tandarts ven nemen is dus niet bij want ze nemen niet zo maar alles en iedereen op in hun praktijk, laat staan dat wanneer je toch naar een ander gaat en na 1ste controlle inspectie beurt, men het gewoon maar lekker laat zitten waar het zit.

  Zeg eens aaaaaaaahlmagaan !

 33. @ Kritisch

  Dan heb jij nog veel geluk gehad, dan was hier andersom liep tegen een hele muur aan van lui die er werkelijk niks van snapte of begreep, ik kon wel behandeld worden alleen de aansluitende kosten waren niet meer te overzien.
  Werd enorm ziek van al dat almagaan in de mond, heel veel last van candida albicans, werdt allemaal aangetoond, suikerziekte stak op, heel veel stress. meer dan 25 ! enorme abcessen gehad in mijn nek, voorhoofdsholtes, en onderin de rug zitvlak en totaak nu zelfs uitgestrekt neuropathie door het hele lichaam heen.
  Uitgangs punten van de reguliere artsen: U heeft suikerziekte en al breekt u uw been thuis op de trap, of buiten rijd iemand u stomdronken aan dan kunnen wij niks voor u doen.
  Nog leuker is het wanneer er mensen om je heen zijn met het zelfde probleem zonder suikerziekte, die kunnen blijkbaar wel geholpen worden.
  Je wilt tevens niet weten hoeveel huiartsen ik gehad heb, die onderling met elkaar in gevecht lagen, was er zelfs 1 bij die mij ongewild er uit zijn praktijk zetten omdat ie geen nobelprijs winnaar wilde zijn, moest maar luisteren naar zijn kunnen en akkoord gaan dat ik bonnen een bepaalde tijd tussen 6 planken moest liggen.
  Vooral het vol laten pompen met antibiotica heeft mijn lichaam tot vorige jaar in combinatie met het ongiften mijn lichaam me dus danig kreupel gemaakt dat ik heel veel moeite thuis heb om m’n eigen trap op te komen.
  Heb van begin lente tot en met eind herfst eigelijk maar me bed van binnen en buiten gezien, laat staan dat er een goede arts er een goed antwoord over kan gegeven of dat er iemand is die mij graag eens wil of kan helpen er weer helemaal boven op te komen.
  Het heeft in iedergeval me hele carriere gekost, me halve lichaam is verwoest en me halve leven heegt psycholoisch een impact gehad wil je niet weten, gekke is dat ik er nog steeds ben, alleen me niet meer in wil laten met dit soort mensen die het licht niet eens gunnen in mijn ogen.
  Gelukkig dat deze waarheid tenminste naar de oppervlakte komt drijven dat ik zeker niet gek ben in mijn bovenkamer omdat er veel meer mensen dit allang en breed hebben ondervonden.

  Laat Guido deze beerput maar eens open maken en met zijn alleen daar een onderbouwde strijd voor open te stellen, want ik ben niet de enigste er zijn er nog zoveel meer die in die zelfde wanhoop gevangen zitten.

  Kus!

 34. Ik moet ineens denken aan dat filmpje waar een boze klant zijn verzekeringsmaatschappij belt en de telefonist aan de andere kant van de lijn zegt, ‘nee meneer, ik kan u niet aan mijn baas geven, als we daar aan gaan beginnen dan kan ik net zo goed naar huis gaan.’ Ik bedoel, hadden jullie écht gedacht dat Coutinho ook maar één strobree zou toegeven met een camera op zijn gelaat?? Of wil hij graag zijn baan kwijt?? En met respect voor Micha Kat maar hij is erg explosief als het om onrecht gaat, wat heel begrijpelijk is maar niet altijd even strategisch gunstig uitpakt voor hemzelf. Op de hoogte blijven van de pro’s en contra’s lijkt me de meest effectieve houding voor het individu, laat Coutinho en zijn kliekje toch lekker pinaren, de lamme leidt de blinden uiteindelijk wel naar de afgrond.

  1. ‘nee meneer, ik kan u niet aan mijn baas geven, als we daar aan gaan beginnen dan kan ik net zo goed naar huis gaan’

   Ja… Die ken ik nog.
   Even off-topic: “Welke reclame was dat ook alweer?”

 35. Leuk onderwerp. Ik denk dat dit stuk meer overtuigend voor mij zou zijn wanneer woorden als schandalig, hoerderij, foei, gaap en kunstjes vertonen. Ik zie liever feiten dan oordelen, zeker bij een auteur die de indruk wekt (gezien de kop) waarde te hechten aan een journalistieke werkwijze. Of het nodig is bepaalde gedragingen of situaties te veroordelen, beslis ik graag zelf op basis van informatie. Door de overmaat aan negatieve kwalificaties kan ik nog maar heel weinig feiten vinden die ik nodig heb om mijn mening te vormen. Dat MSD sponsor is geeft te denken, maar het is voor mij nog geen bewijs van inhoudelijke invloed op de avond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.