Advertentie

En Roel Coutinho..? Die liegt gewoon verder..


Roel Coutinho in zijn bekende pose, wenkbrauwen de lucht in.. "Het is de normaalste zaak van de wereld dat wij bij de farmaceutische wereld op schoot zitten"..!
Roel Coutinho in zijn bekende pose, wenkbrauwen de lucht in..

x

En Roel Coutinho..? Die liegt gewoon verder..

2013 © WantToKnow.nl

x

Het spijt ons dat we deze kop boven dit artikel zo moeten neerzetten, maar het is gewoon de waarheid. Want Dr. Roel Coutinho leek even op een aimabele man, tijdens zijn televisie-optreden gisteren. Maar hoe kan schijn toch weer bedriegen.. Terugkomend op dezelfde stokpaardjes, in de ontkenning over mogelijke vaccinatieschade, enz.
‘Ter ere’ van zijn aanstaand afscheid als directeur infectieziekten bij het RIVM, kreeg Roel Coutinho de eer om een gesprek van man tot man te hebben met meester-interviewer Frénk van der Linden. Die uitzending was te zien, maandagavond 16 April bij de NCRV. Toegegeven, Coutinho liet zich af en toe uit in excuses en zelfverwijt, maar dat was vooral over die zaken, waar tóch al geen eer meer te behalen valt, zoals de zaak tegen huisarts Van der Linden. 

In deze zaak verborg Coutinho zich laf achter het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM, door deze instanties de huisarts Van der Linden te doen vervolgen, op beschuldiging van het door het slijk halen van ‘de goede naam van Coutinho’. Het ging daarbij over een zogenaamde juridische bodemprocedure, die -zoals bij iedereen bekend is die een beetje juridisch onderlegd is- enkele jaren duurt. Simpeler is het dan ook om in een ‘Kort geding’ de rechtbank een snelle, gerechtelijke uitspraak te vragen, die voorlopig stand houdt.
Maar nee, het ministerie en het RIVM moest  en zou, onder druk van haar directeur infectiezaken, deze tijdrovende bodemprocedure gaan voeren. Kennelijk was deze bedoeld om huisarts Van der Linden financieel uit te putten.. (HIER en HIER artikelen op onze site)

De vraag dringt zich dan ook op, hoe vals het dan is, van Roel Coutinho cs., om de rechtbank in Middelburg te verwijten dat de zaak maar ‘duurde en veel langer tijd nam dan we hadden voorzien’… Puur geklets dus van onze dokter Coutinho. (die overigens qua ‘goede naam’ al het nodige op zijn palmares heeft staan. O.a. over AIDS-onderzoek in Amsterdam, als hoofd van de GGD aldaar. Zie HIER)

Roel Coutinho:
“En als er nou IETS is waar ik zelf voor geleefd heb, en nog steeds voor leef, is mijn integriteit. En het gevoel dat ik iets doe, omdat ik écht denk dat het zo moet en dat ik daar volledig achter sta.”

Coutinho en de farmaceutische industrie..
Voor ons was de glans van Coutinho in één klap verdwenen, toe Roel Coutinho een presentatie kwam geven in De Rode Hoed’ over de Mexicaanse griep. We schreven daar een artikel over (HIER). Op 11 februari 2010 zou Coutinho in de ‘Rode Hoed’ een presentatie geven over de achtergronden van deze ‘pandemie’.. Onder leiding van de zelfingenomen Simon Roozendaal van Elsevier, werd het aanwezige publiek ge-déclassificeerd tot ‘kanonnenvlees’… Er werd op dit publiek geschoten, waarna het publiek met één schot mocht proberen Coutinho te raken. En zodra er een ‘kogeltje’ té dicht in de buurt kwam van Coutinho, sprong Roosendaal ertussen om Big Pharma (MSD was de sponsor van de avond..) niet in verlegenheid te brengen..

Coutinho kende geen Dr. Wodarg.. Maar Dr. Wolfgang Wodarg is Europees voorzitter van de gezondheidscommissie en beschouwt de campagne van de WHO rond de pandemie van de Mexicaanse varkensgriep als één van de grootste medische schandalen van deze eeuw..!! Meneer Coutinho ontkent en ontkent..

Maar het meest bizarre waren de vragende blikken van Coutinho, toen hem werd gevraagd wat hij vond van de bevindingen van de voorzitter van de Europese Raad voor de Volksgezondheid, dr. Wolfgang Wodarg, rondom de vaccinatie-idiotie met betrekking tot de ‘Mexicaanse Griep’.. Wat bleek…? Coutinho had nog NOOIT gehoord van Wodarg.. Kun je je dat voorstellen..? Een nationaal leider van het bestrijding-infectieziekte-programma, die zijn Europese supervisor niet kent..?

Hoogleraar Coutinho, want Coutinho is ook nog eens professor.., bleek dus tot ieders ontzetting, niet op de hoogte te zijn van het bestaan van deze Dr. Wolfgang Wodarg, de Duitse longspecialist en politicus, erudiet voorzitter van de Duitse nationale gezondheidscommissie van het Duitse parlement. Maar vooral voorzitter van de gezondheidscommissie van de Europese Gemeenschap. In die hoedanigheid had Wodarg inmiddels ook nog eens een stevig onderzoek ingesteld naar de handel en wandel van de farmaceutische industrie in relatie tot de Mexicaanse griepgekte. (HIER lees je over dr. Wolfgang Wodarg.) Zou dát de reden zijn geweest dat Coutinho deed alsof zijn neus bloedde en Wodarg ontkende..??

De Coutinho-leugen over de HPV-leugen
En het zou niet bij deze propaganda blijven. Veel heftiger wordt het als Coutinho door interviewer Van der Linde wordt gevraagd over de HPV-vaccinaties en de schade die bij meisjes bekend werd. Maar kijk eerst zelf, zo raden we je aan.. Dit is het betreffende interview, waarin Coutinho langzaam maar zeker dusdanig wordt gerustgesteld door Van der Linden, dat hij zich meent allerlei uitspraken te kunnen veroorloven, die regelrecht als ‘leugen’ dienen te worden gekwalificeerd.. Laten we je eerst de uitzending aanbieden, zo je wilt kijken naar wat we gaan aantonen..
X
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

x

De grote HPV-leugen?
“Er werden beelden getoond op YouTube, die ze (jonge meisjes) aan elkaar gingen doorsturen. Dat meisjes verlamd waren geraakt; volkomen NIET WAAR”, aldus Roel Coutinho in het gesprek rond minuut 8:00 in het interview. Er zijn dus geen gevallen van verlammingen geconstateerd, meneer Coutinho..?
Wellicht dat we direct onder uw interview dan het verhaal mogen presenteren dat verscheen in de Engelse Telegraph, dat je HIER kunt vinden. In dit artikel worden zóveel bijwerkingen beschreven en wordt over zóveel noodmaatregelen gesproken, die genomen dienden te worden, nádat was gebleken dat HPV-vaccinatiecampagnes wel degelijk ernstige bijwerkingen bleken te veroorzaken, dat we ons afvragen of Coutinho überhaupt wel op de hoogte is (geweest) van nieuws rondom deze bijwerkingen..

Dan dus ook maar even weer het tegengeluid, waarvan iedere Nederlandse burger toch mag aannemen, dat de directeur Infectieziekten van het RIVM deze toch wel kent.. Nee kennelijk, want Dr. Roel Coutinho vergelijkt het geluid rondom de bijwerkingen, met een ontspoorde actie, zoals het ‘feest in Haren’…! Nou laten we dan eens kijken naar hoe dat vaccinatiefeest in Haren er volgens Coutinho niet uitziet…
X

x

Tot slot

Is het naïviteit of bewuste misleiding wat Coutinho hier tentoon spreidt..? Hoe je het ook wilt noemen, het zijn in ieder geval pure leugens, wanneer je de waarheid afdoet als leugen..! En wellicht dat we Roel Coutinho hier, vanaf onze site, eens stevig op mogen wijzen. Wij wensen hem een rustig pensioen, vooral de nodige gewetensrust.. Want waar partijdigheid de (in ieder geval wetenschappelijk) benodigde onpartijdigheid vervangt, daar is de burger de dupe. En of dát nou de bedoeling is geweest van Coutinho’s beleid..?

50 gedachten over “En Roel Coutinho..? Die liegt gewoon verder..

 1. Even in m’n ellen-lange opgebouwde C-dossiertje duiken? Een greep hieruit :

  Indianenverhaal n° 1
  Roel Coutinho (RIVM) : « Er zijn geen noemenswaardige bijwerkingen te melden nà vaccinatie met het HPV-vaccin (baarmoederhalskanker) »
  Marina Conyn (RIVM) : « Wij weten dat dit vaccin volkomen veilig is »
  http://www.lareb.nl/getmedia/5da0de3f-e5d6-40ee-a921-c5549ceb87f8/Rapportage-RVP-1e-halfjaar-2011.pdf
  + http://sanevax.org/

  Indianenverhaal n° 2
  Roel Coutinho (RIVM) : Prevenar – “Dit is een vaccin wat ongeveer, denk ik, door tachtig miljoen kinderen is ontvangen en er is geen 1 ernstige bijwerking gemeld”, zei directeur Centrum Infectieziektebestrijding dr. Roel Coutinho op 6 november 2009 in het tv-programma Netwerk.
  En dit dan??? → VAERS rapporten 2010-2011 over bijwerkingen Prevnar 13 13 (USA): 3977
  http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&PERPAGE=100&VAX%5b%5d=PNC13
  Update 2013 : totaal 5978 rapporten bijwerkingen Prevnar 13 : http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&PERPAGE=100&VAX%5B0%5D=PNC13
  + http://www.gezondnu.nl/dagnieuws/dagnieuwsitem/561/veel-vragen-rond-dood-vaccinatie-baby-s

  1. En dan te bedenken dat de door jou genoemde cijfers, Ellen, slechts een topje van de ijsberg zijn. Veel meldingen komen niet door de screening van (huis) artsen en ook meldingen bij het Lareb (=RIVM) worden vaak afgewimpeld.
   Het RIVM onderzoekt nooit of het aan de vaccinaties kan liggen. Ze onderzoeken wel dusdanig dat het niet aan de vaccinaties kan liggen.

   Zo testen ze ook vaccinaties met ziekteverwekkers in 1 groep en in een andere groep zonder ziekteverwekkers, maar in beide vaccins worden dezelfde toevoegingen (adjuvants als aluminiumverbindingen, formaldehyde,kwik etc.) gedaan die eigenlijk de boosdoeners zijn. Kijk zeggen ze dan: er is vrijwel geen verschil in bijwerkingen.

  2. Eventjes rekenen: 5987 gevallen van ‘bijwerkingen’en 80 miljoen gevaccineerde kinderen. Betekent dat dan dat er maar 0.0075% van de vaccins een ‘bijwerking’ hebben veroorzaakt? Dat is uiterst laag, dus best aanvaardbaar, zeker als je weet dat dit vaccin duidelijk een levensbedreignede ziekte kan voorkomen (http://jama.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=202668). Staar je dus niet blind op die 5987!

   VAERS geeft trouwens geen oplijsting van ‘bijwerkingen’, maar ‘gerapporteerde effecten’.

  3. Slechts 1 tot 10% van de ‘effecten’ wordt gerapporteerd zegt de FDA zelf.. Rekenen is/was niet mijn sterkste vak, maar een simpel basisschool her-examentje lijkt me hier aangewezen. Ongetwijfeld zal deze uitkomst (voor sommigen) dan nog steeds binnen het ‘acceptabele’ vallen…

  4. Ellen (1.3). Sinds wanneer vertrouw jij wat de FDA zegt 🙂 . Volgens de FDA is Prevnar trouwens ook veilig, dus moet je je eigenlijk geen zorgen maken over Prevnar…

   Inderdaad, slechte een deel van de ‘effecten’ wordt gerapporteerd, dus zouden de percentages hoger moeten zijn. Maar het is ook geweten dat maar 10-50% van die gerapporteerde gevallen ook effectief veroorzaakt zijn door het vaccin (= een echte bijwerking). Dus zak je terug een pak lager. En veel van die bijwerkingen zijn niet serieus (bvb een tijdje huilen, een zwelling,..). Dus kom je nog later uit.

   Maar je vermeldt ook een belangrijk punt: wat is “acceptabel”? dat is eenvoudig: als er meer voordelen dan nadelen zijn. Dus als de effectiviteit (veel) groter is dan de bijwerkingen. Die balans wordt steeds opgemaakt voordat een vaccin (of eender welk medicament) wordt goedgekeurd, en het wordt geregeld terug geëvalueerd. Daarom dat bvb de Nederlandse en Belgische overheden geen vaccinatieprogramma hebben voor waterpokken (reactie 3), omdat zij vinden dat de voordelen niet voldoende opwegen tegen de (financiale) nadelen.

 2. Heeft er nog iemand donderdag het programma ‘Koppen’ gezien op de Vlaamse zender één? Toont aan wat er kan gebeuren als je niet vaccineert: elk jaar sterft er een kind in Vlaanderen door windpokken. Er bestaat een vaccin, maar het is niet verplicht en het wordt zelden aanbevolen. http://www.een.be/programmas/koppen/windpokken-onschuldig .

  De VS heeft sinds 1995 een vaccinatieprogramma voor windpokken, en de dodentol daar is van 50-100 per jaar naar 10 per jaar gezakt. http://emedicine.medscape.com/article/969773-overview#a0156

  1. Voor de goede orde : de vlaamse benaming windpokken = waterpokken.

   In de Verenigde Staten is waterpokkenvaccinatie in 1995 ingevoerd in het landelijke vaccinatieprogramma. Ook in Duitsland, België en Finland is de waterpokkenvaccinatie ingevoerd en in een aantal andere Europese landen zal dit binnenkort gebeuren.

   Uit onderzoek blijkt echter dat invoering van waterpokkenvaccinatie op middellange termijn een nadelig effect kan hebben op het ontstaan van gordelroos. Na massale vaccinatie zal het virus veel minder circuleren en dus komt het afweersysteem niet meer regelmatig in contact met het virus. De afweer tegen het virus kan na verloop van tijd

   Een ander risico is de reactivering van het vaccinvirus, die bij het dalen van de antistoffen waterpokken kan veroorzaken. Het verdere verloop en de gevolgen hiervan zijn niet in te schatten omdat de genetische eigenschappen van dit vaccinvirus afwijken van het natuurlijke waterpokkenvirus…

   http://nvkp.nl/informatie/ziekten-en-vaccins/waterpokken/

  2. Ellen (3.1). Je loopt ook kans op gordelroos na een infectie van waterpokken/windpokken.

   Een belangrijkste woordje in jou betoog heb ik in hoofdletters gezet: “waterpokkenvaccinatie op middellange termijn een nadelig effect KAN hebben”: dit is immers een hypothese, die dus ook verkeerd kan zijn. Ook het wetenschappelijk artikel daarover dat ik via de website die je opgaf terugvond, geeft dit trouwens enkel als een hypothese.

   Daling van antistoffen kun je natuurlijk tegengaan door een extra vaccinatie…

  3. Beste Koen, ik schrik hier toch wel van…. ben ik een miracle dat ik nog leef zonder al die levensreddende (booster)vaccinaties van jou en de ziektes die ik heb doorgemaakt?

   Ik heb er maar een paar gehad… Strontziek meteen na vaccinatie…. maandenlang(!)niet naar school gekund. Ga toch een eind fietsen man.

  4. Wat is dat toch telkens voor een debiel geleuter over het kunstmatig toevoegen van antistoffen aan een lichaam dat eerst wordt ontregeld? Een lichaam dat ,voor dat het werd bestookt met die vuile vaccinatie troep heel wel in staat was deze benodigde antistoffen zelf aan te maken !
   Kortom het lichaam wordt eerst afgeleerd ( wat je niet gebruikt kwijnt weg) om antistoffen zelf aan te maken , en vervolgens dient dat dus kunstmatig te worden gedaan KASSA!!! Ik heb het woordje waar het in dit geval werkelijk om draait maar even in cappitalen geschreven zoals je ziet beste (k)oen.
   Het is toch werkelijk een voorbeeld van de hoogmoed van de mens om te denken dat wat in miljoenen jaren tot evolutie is gekomen ( het imuunsysteem) door de mens in amper een eeuw kan worden verbeterd! En dan nog wel door het lichaam af te leren om zichzelf te helen, door ervan uit te gaan dat ziekten alleen een tekort van een bepaald stofje in het fysieke lichaam zijn, dat kunstmatig kan worden aangevuld. De grootste onzin aller tijden!!!Imo dienen we op geheel andere wijze naar ziekten en genezing te kijken dan de bekrompen blik die de huidige reguliere ‘geneeskunde’ ons bied.
   De mens is nou een keer niet alleen een zak met botten en organen die je naar believe kunt uitwissellen.
   De mens is een somatische psychiese en sociale eenheid ! dat dien jij toch ook geleerd te hebben .

  5. Marcel (3.4): gaat het echt louter en alleen om “KASSA” ? Wat een “onzin”: waarom wordt er dan GEEN vaccinatie voor waterpokken aanbevolen in Nederland en België?

   Verder is je hele pseudowetenschappelijk betoog een opeenstapeling van “de grootste onzin aller tijden”, waar ik niet op ga ingaan. Waarom zakte het aantal doden in de VS van 100 naar 10 per jaar als het vaccin niet werkt (reactie 3)? Probeer eerst eens een handboek immunologie te lezen en rekening te houden met de harde feiten, en probeer dan eens een antwoord te formuleren dat wat meer inhoud heeft dan enkel een persoonlijke aanval (zoals ik je al meerder keren heb voorgesteld). Je mag een andere opinie hebben dan de mijne, maar je moet het niet proberen te verantwoorden met nonsens.

  6. Quote: Waarom zakte het aantal doden in de VS van 100 naar 10 per jaar als het vaccin niet werkt (reactie 3)?

   Het vaccin werkt wel, niet 90%, maar alleen 40%. De andere 50% door de huisartsen en de patiënten zelf.

  7. Marcel, Koen is een langspeelplaat.. en hij ziet de mens al helemaal niet als eenheid. Hij zit volkomen vastgeroest in zijn eigen wereldje en ziet alleen maar die levensreddende troep van ‘m.

   Koen, hou toch eens op met dat kinderachtig verwijzen naar eerdere reacties. Als ik aangeef maanden school te hebben gemist, omdat ik constant ziek was na die paar vaccinaties, dan heb je daar ook geen zinnige reactie op. Ga toch kanoën ofzo.

  8. @mascotte (3.7): welke ziekte heb je gehad? Door welk vaccin zou dat zijn veroorzaakt? Wanneer begonnen de symptomen? Heeft iemand met medische kennis het verband tussen jou ziekte en het vaccin gelegd?

   Ik vraag me soms ook af wie er “volkomen vastgeroest in zijn eigen wereldje” is. Maar ik vind het altijd nogal kort door de bocht om iemand met een andere mening daarvan te beschuldigen, zonder degelijke inhoudelijke argumenten te geven.

  9. Ik zou bijna geneigd zijn een vaccin tegen Koenen te willen ontwikkelen. Maar elk hardnekkig virus heeft zo zijn nut. Uiteindelijk worden we vanzelf Koen resistent vermoed ik. Gewoon, van nature…

  10. @ koen
   Je gaat nog steeds voorbij aan het feit dat een andere zienswijze ook een ander uitgangspunt kan hebben . Niet elke zienswijze heeft het zelfde bekrompen uitgangspunt als het jouwe, dat kan ook niet. Maar om dat in te zien lijkt te veel gevraagd van jouw wetenschappelijk vernauwde geest. Wat je niet kunt meten wegen of zien is er niet ! Ik zie dat geheel anders , ook met betrekking tot ziekten zie ik dat geheel anders. Ziekte is niet per definitie een lichamelijke aangelegenheid , alhoewel de symptomen dat wel kunnen doen denken .
   Ik ga uit van twee werelden een fysieke en een energetische, een ziekte kan in beide ontstaan en zich in beide uiten, ongeacht waar die ontstaat.
   Jij gaat alleen uit van een fysieke werkelijkheid( wat je daar dan ook onder kunt verstaan)Derhalve kan ik het je niet kwalijk nemen dat je mijn argumentatie helemaal niet begrijpt en wanhopig tracht teniet te doen door haar te verwerpen.( beetje pot verwijt de ketel , toch?)
   Ik snap jouw argumenten echter helemaal volledig en vind ze bekrompen en imo bewezen onvolledig! Daar jij alleen uitgaat van een fysieke wereld probeer je ook een ziekte te genezen vanuit die materiele optiek , een stofje toevoegen een stofje neutraliseren allemaal materie. Je gaat voorbij aan zo veel, veel oudere kennis dan waar de huidige wetenschap zich om op de borst slaat.
   Kortom je ziet het lichaam als een zak botten en organen dat open gesneden aangevuld en dichtgenaaid kan worden , of ontdaan van zaken die lastig zijn. Je ziet niet de balans die gezocht dient te worden in beide werelden om een ziekte te genezen. Jij bent niet bezig met genezen , je verkoopt een middel dat de kwaal van buiten jezelf af oplost, niks geen eigen inbreng , niets geen eigen verantwoordelijkheid.
   Echter zonder de energetische kant van het verhaal is een lichaam idd dat hoe jij het schijnt te zien ! Ik zie een energie die zich manifesteerd door middel van de materie( het lichaam)een energie ( bewustzijn) dat de controle over die materie heeft in de meest brede zin van het woord.
   Je kunt de ziekte deels genezen door vanuit de materie te denken maar niet meer dan deels! Ga je uit van de energetische kant staan je veel meer mogelijkheden ten dienste en is het nog maar de vraag of je een materiele aanvulling nodig hebt!( immers mind over matter)
   Kortom wij komen niet bij elkaar . Ik heb het in jouw ogen helemaal verkeerd . En jij bent in mijn ogen onvolledig.
   Het ga je goed koen.

 3. Quote: De Coutinho-leugen over de HPV-leugen
  De grote HPV-leugen?
  “Er werden beelden getoond op YouTube, die ze (jonge meisjes) aan elkaar gingen doorsturen. Dat meisjes verlamd waren geraakt;

  Wie kan me vertellen wat voor type slachtoffers waren zij?
  Wie het weet dan weet je hoe deze gevaar kunnen voorkomen na het HPV-vaccinaties

  http://www.nd.nl/artikelen/2013/april/14/maker-eerste-poliovaccin-overleden
  De maker van het eerste succesvolle orale vaccin tegen polio, de in Polen geboren Hilary Koprowski, is afgelopen week in zijn woonplaats Philadelphia overleden. Hij was 96.

  — misleiden. Een medische misser.

  1. Wanneer je als Hilary Koprowski, arts of wetenschapper de onderstaande verhaal leest van Rick. Dan vraag je als Hilary Koprowski, arts of wetenschapper af wat heeft dit te maken met de HPV-vaccinatie?

   Alleen als je wilt weten waarom de meiden na het HPV-prikken een verlamming, spierziektes tot dodelijke afloop hadden gekregen. Dan is Rick een goede voorbeeld om het na te denken.

   Botkanker kan je niet zomaar krijgen. Ook niet binnen 2 maanden overleden aan botkanker.

   Wie kan me vertellen wat voor type slachtoffer was Rick?
   Wie het weet dan weet je hoe deze gevaar kunnen voorkomen na het HPV-vaccinaties.

   http://www.ed.nl/regio/geldrop-mierlo/tennistalent-rick-bogers-17-overleden-1.2108469
   ennistalent Rick Bogers (17) is donderdagochtend overleden. 2 maanden geleden kreeg de Geldroppenaar te horen dat hij botkanker had.

   Wie kan me vertellen waarom waterpokken wordt windpokken genoemd?

  2. Wie kan me vertellen wat voor type slachtoffers waren zij?
   Wie het weet dan weet je hoe deze gevaar kunnen voorkomen na het HPV-vaccinaties.

   Amanda Ratner — Lacrosse speelster. 3 weken later pijn in de injectie plek.
   Khonstince Couch — Cheerleader. Basketball
   Amy Pingel — Sportief. Diagnose 2 weken later na het3 prikken
   Zeda Pingle — Cheerleader. Epilepsie 4 dagen later na het prikken
   Gaby Swank — Cheerleader. Diagnose na het 3 prikken
   Emily Tarsell en Gabrielle Swank — 3 weken later overleden. Totaal 29 doden.
   Jamie Venice — Epilepsie. Verlamming.

   Hop Zimmerman — Cheerleader. Basketball. Epilepsie. Syndroom Guillian-Barré
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Guillain-Barr%C3%A9
   De oorzaak is vaak een auto-immuunreactie na een infectie.

   Waar komt deze infectie vandaan?
   Van de injectie. De 3 prikken.

   Wie kan me vertellen wat voor type slachtoffer was Rick?
   Wie het weet dan weet je hoe deze gevaar kunnen voorkomen na het HPV-vaccinaties.

   Rick is een sportieve jongen die sport en tennis meer dan 5 dagen per week.
   De bovenstaande meiden op de youtube waren allemaal sportieve meiden.

   De wetenschappers. De Dokters. De Huisartsen. De Vaccins fabrikanten.
   Zij weten veel maar niet van de kinderziektes. De WBMR-virus ontwikkeling.
   Wie actief sporten direct na het prikken maken grote kans de BMR-virus opwekken.
   Zij hebben de Rodehond-virus opgewekt en een verstoring gemaakt.

   Nogmaals aan de deskundigen.
   Wie kan me vertellen waarom waterpokken wordt windpokken genoemd?

  3. Medische drama.

   Wie kan me vertellen waarom waterpokken wordt windpokken genoemd?
   Deze basis kennis van kinderziektes WBMR kan niemand me een goede antwoord geven.

   Degene die geen verstand van de proces van Mazelen wordt beloond met een promovendus. Dit wordt goedgekeurd door een groep wetenschappers die ook geen verstand van de proces van kinderziektes.

   http://www.nu.nl/gezondheid/3132357/mazelen-geen-onschuldige-kinderziekte.html
   Mazelen is geen onschuldige kinderziekte’

   ROTTERDAM – Het gevaar van mazelen mag niet worden onderschat. Het virus wist een deel van het geheugen van het afweersysteem.
   Besmette mensen worden daardoor vatbaarder voor infecties met andere ziekteverwekkers. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC waarop Rory de Vries promoveert.
   Mazelen kenmerkt zich door (hoge koorts), rode vlekjes en een verzwakking van het afweersysteem. Jaarlijks sterven wereldwijd ruim 100.000 mensen (vooral kinderen) aan de ziekte, ondanks de beschikbaarheid van een vaccin. Mazelen veroorzaakt vooral sterfte doordat het virus het afweersysteem verzwakt.
   Geheugen
   (Normaal) bouwen mensen afweer op tegen een virus nadat ze ermee besmet zijn. Cellen die bij de afweer tegen dit virus betrokken zijn geweest blijven in het bloed aanwezig en kunnen het virus herkennen zodra het nog een keer het lichaam wil binnendringen.
   (Het lichaam weet dan al hoe het het virus moet uitschakelen).
   “Mazelen zorgt er echter voor dat deze immunologische geheugencellen na infectie grotendeels verdwijnen, waardoor het immunologisch geheugen voor een deel is ‘gewist’. Dit leidt tot een verhoogde vatbaarheid voor opportunistische infecties met andere ziekteverwekkers, net als bij de ziekte aids”, zegt De Vries.
   ​Opmars
   In Nederland sterven sinds de vaccinatie nog nauwelijks mensen aan mazelen. Wel komt eens in de 5-7 jaar een epidemie voor. Die zijn vooral lokaal en onder mensen die niet gevaccineerd zijn. Omdat mazelen nu minder actueel is daalt In Europa de vaccinatiegraad, waardoor de ziekte weer aan een opmars bezig is. Alleen al in 2011 heeft dit geleid tot meer dan 30.000 mazelen gevallen binnen Europa.

   Wind(pokken)= beginfase
   Water(pokken)= eindfase

   Voor Mazelen:
   Wind= beginfase
   Normaal Het lichaam weet dan al hoe het het virus moet uitschakelen.
   Verstoring mazelen-proces
   Het virus wist een deel van het geheugen van het afweersysteem = eind-product. Een mislukte productie.

  4. Quote: Besmette mensen worden daardoor vatbaarder voor infecties met andere ziekteverwekkers. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC waarop Rory de Vries promoveert.

   Rory de Vries wist wel iets dat Mazelen een verband met infecties had. Maar hij durfde niet te denken in de richting vaccinaties. Hans van der Linde wel. Voor hem en voor veel Wetenschappers waren vaccinaties veilig getest. 100% geloof en geen twijfel op mensen na prikken. Op zicht dit is een goede teken voor de beroep. Maar er speelt naast injecties/infecties nog twee belangrijkste factoren. Dit had Rory de Vries wel genoteerd maar hij had er niets uitgehaald.

   Wat zijn dat?
   Dat speelt ook bij windpokken ofwel waterpokken.

   Windpokken = waterpokken.
   Beginfase en eindfase

   Maar zij hebben dit niet ontdekt.
   Virus = bacterie
   Beginfase en eindfase

   Goed virus = antistoffen
   Verstoorde virus = bacterie

   Willen jullie een voorbeeld hebben?

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Ziekte_van_Kawasaki
   De ziekte wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een bacterie of een virus, maar de precieze oorzaak is niet bekend.

   http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/587142/2009/01/02/Zoon-John-Travolta-sterft-na-hartaanval.dhtml
   Ziekte van Kawasaki
   De jongen had al langer last van aanvallen. Volgens zijn ouders, Travolta en diens vrouw Kelly Preston, werd Jett erg ziek toen hij 2 jaar oud was. Hij bleek toen te lijden aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken. Aanvallen waarbij de patiënt bewusteloos raakt, behoren tot het ziektebeeld.

   — De diagnose was gebaseerd bacteriën in zijn bloed gevonden
   De virus werd verstoort.

   — toen 2 jaar oud.
   Kennen jullie de klassieke inentingen programma van US?

  5. http://www.meerwetenoverfreek.nl/
   De acht jaar oude jongen Freek Hagoort overleed op 9 maart 2009 drie dagen nadat hij gevaccineerd was tegen Bof, Mazelen, Rodehond, Difterie, Tetanus, Polio, (BMR-DTP).

   Freek had gevoetbald en gezwommen direct na het vaccinaties.

   http://www.meerwetenoverfreek.nl/images/stories/20110713_AD.pdf
   Uit het La¡eb-onderzoek blijkit nu dat Freek een ernstige infectie had met meerdere verwelrkers. De combinatie hiervan zou de oorzaak zijn geweest van het overlijden. Het jongetje had bloedvergiftiging, een longontsteking en bacteriën in het hersenvocht.

   @ Feniks,

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Willem-Alexander_der_Nederlanden
   De nieuwe koning Willem-Alexander heeft 3 kinderen

   Amalia (2003)
   Alexia (2005)
   Ariane (2007)

   Durft je de HPV-vaccinaties aan zijn kinderen aanbevolen?
   Durft je een school sportdag organiseren voor zijn kinderen de dag na het klassieke inentingen tegen Bof, Mazelen, Rodehond, Difterie, Tetanus, Polio, (BMR-DTP).

   Durft je deze actie te doen om te bewijzen dat alle vaccinaties zijn veilig voor de kinderen?

   De ouders van Freek wacht nog steeds vóór 30 april 2013 op de goedbedoelde Dr. Roel Coutinho voor een toekenning medische fout en een excursie. Kan je deze ouders helpen?

  6. http://nl.wikipedia.org/wiki/Waterpokken
   Waterpokken (Varicella) is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het varicella-zostervirus. Het is een van de klassieke kinderziekten. Andere benamingen zijn windpokken en wijnpokken.
   Verloop
   Deze ziekte ontstaat door besmetting met het virus, meestal door aanhoesten of lichamelijk contact. De incubatietijd is 14 tot 21 dagen. Na een prodromale fase van wat koorts en op verkoudheid gelijkende verschijnselen die een paar dagen duurt, verschijnen eerst kleine rode vlekjes, die na ongeveer een dag overgaan in kleine met vocht gevulde blaasjes op een rode ondergrond, overal op het lichaam, vaak het eerst in de nek. Kenmerkend zijn de blaasjes op het behaarde hoofd. Het aantal kan variëren van minder dan tien tot honderden. Na ongeveer een week zijn de meeste blaasjes ook weer verdwenen. Soms rest een enkel ondiep putje waar voordien een bultje door een bacterie geïnfecteerd was geraakt, bijvoorbeeld als gevolg van openkrabben. Om de kans op littekens zo klein mogelijk te maken kan de heftige jeuk enigszins onderdrukt worden door menthol-talkpoeder op de waterpokken te strooien. Tegenwoordig wordt echter steeds meer gebruik gemaakt van verkoelende crèmes. De heling wordt ook bespoedigd door het aanbrengen van uitdrogende middeltjes op de pokken. Bij een ernstig verloop wordt soms aciclovir toegediend.

   1) Waterpokken (Varicella) is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het varicella-zostervirus

   — Varicella-zostervirus. Wie heeft dit virus gezien? Waar kunnen wij dit vinden? Hoe wordt dit gemaakt?

   — wie dit weet dan weet dat de Amerikaanse onderzoeker Johans Salk een grootste medische misser van het eeuw was.
   http://www.geschiedenis24.nl/andere-tijden/afleveringen/2007-2008/Polio-in-Staphorst.html
   Begin jaren vijftig experimenteerde de Amerikaanse onderzoeker Johans Salk met het eerste poliovaccin. Hij wist als eerste het poliovirus te isoleren, te doden en vervolgens om te zetten in een vaccin dat met een injectiespuit kan worden toegediend.

   — Hoe kan een kind Polio oploopt met uitzondering vlak na het geboorte?

   2) Deze ziekte ontstaat door besmetting met het virus.

   — Is dat waar?

   3) Tegenwoordig wordt echter steeds meer gebruik gemaakt van verkoelende crèmes.

   — Een domme behandeling die leidt tot veel onnodige complicaties en bijwerkingen.

   3) Volwassenen lopen een groter risico op complicaties en op een heviger verloop van de ziekte.

   — Waarom?

   4) Niet-gevaccineerde kind brengt het gevaar in de opvanghuis/school voor andere kinderen. Besmette kind met waterpokken moeten thuis blijven i.v.b. het gevaar voor de andere kinderen.

   — Is dat waar?

   5) Windpokken worden veroorzaakt door een virus. De ziekte komt meestal voor in de winter of in de vroege lente.

   — Waarom?

  7. De meeste kinderen wisselen hun tanden vanaf hun zesde jaar. De wisselperiode is een heel belangrijke fase in de ontwikkeling van het blijvend gebit.

   Waarom vanaf de 6e jaar?

   Omdat de 1ste 6 jaar is voor de WBMR-virus ontwikkeling. Alles moet op een natuurlijke volgorde proces gebeuren.

   Waterpokken komt eerst uit tegen de vochtigheid en droogheid. Je kunt dit zeggen als een ziekte. In de werkelijkheid dit zet een antistoffen om voor een goede immuniteit tegen de vochtigheid en droogheid. De Waterpokken komt meestal voor in de winter of in de vroege lente.

   Niemand kan de virus van Waterpokken vinden. Noch de Amerikaanse onderzoeker Johans Salk, noch alle wetenschappers. Want deze virus net als de andere BMR-virussen is wel aanwezig maar onzichtbaar in “Standy-by” vanaf de 3e maand na het geboorte. Deze moeten gemaakt worden samen met de andere 4 organen met een heel belangrijke factor.

   Wat is deze heel belangrijke factor?

   De koorts. Niet een normale koorts.
   Een Hoge koorts. De hoge bloeddruk, een hoge verbranding met de bloedsuikergehalte door het hele lichaam van het hoofd naar de tenen.
   Noch de Amerikaanse onderzoeker Johans Salk, noch alle wetenschappers weten nog steeds niet de WBMR-virus proces.

   Geen hoge koorts = geen waterpokken
   Geen hoge koorts = geen bof
   Geen hoge koorts = geen mazelen
   Geen hoge koorts = geen rode hond
   Geen hoge koorts = geen polio

   http://www.geschiedenis24.nl/andere-tijden/afleveringen/2007-2008/Polio-in-Staphorst.html
   Begin jaren vijftig experimenteerde de Amerikaanse onderzoeker Johans Salk met het eerste poliovaccin. Hij wist als eerste het poliovirus te isoleren, te doden en vervolgens om te zetten in een vaccin dat met een injectiespuit kan worden toegediend.

   Johans Salk heeft helemaal geen verstand van poliovirus.
   Poliovirus is een onderdeel van Rode hond-virus. Een verstoring van een goede Rode hond-virus.

   Waarom waterpokken wordt windpokken genoemd?

  8. http://thuisarts.nl/waterpokken/mijn-kind-heeft-waterpokken
   — Bijna elk kind krijgt een keer waterpokken.
   — Binnen tien dagen is uw kind weer beter.
   — Uw kind mag naar school of het kinderdagverblijf.
   — Eerst wordt uw kind verkouden.
   — Vervolgens ontstaan over het hele lichaam vlekjes en blaasjes, vaak ook in de mond, in het haar en op de oogleden. De uitslag jeukt en kan gepaard gaan met lichte koorts. De blaasjes verdrogen tot korstjes.
   — De korstjes zijn na tien dagen verdwenen.
   — Uw kind kan wat hangerig zijn, maar is meestal niet erg ziek
   — Er zijn geen medicijnen die helpen tegen waterpokken. Ook geen medicijnen waar het sneller van overgaat.
   — Meestal is uw kind binnen tien dagen genezen. Daarna is het tegen de ziekte beschermd. — Een tweede keer waterpokken krijgen is zeer zeldzaam. Het virus kan wel in het lichaam achterblijven en jaren later plaatselijk een huiduitslag veroorzaken. Dit noemt men gordelroos
   — Bel wel als:
   uw kind jonger is dan drie maanden;
   u twijfelt of als u het niet vertrouwt;
   u merkt dat uw kind steeds zieker wordt;
   de koorts na drie dagen niet weggaat,

   Vanaf de 3e maand na het geboorte is het lichaam rijp voor waterpokken-virus. Omdat dit is de 1ste pokken-virus die moet uitbarsten waar moet rekening houden met de pasgeborende zwakke organen vanaf de 3e maand. Daarom is waterpokken-virus gebaard niet met een hoge koorts die kans op een complicaties, maar met een lichte koorts om dit te voortzetten.

   Niet dat de RIVM de vaccins voor waterpokken vrijwillig had ingetrokken bij de inentingen programma. Omdat geen een vaccins kan dit virus tegenhouden vanaf de 3e maand. Want deze virus hoeft maar beetje wind, verkoudheid en lichte koorts dan barst het uit. De 2e reden is dat deze waterpokken is helemaal niet gevaarlijk als de ouders normale maatregelen nemen en zij laten het kind meestal thuis uitzieken. Dat de Volwassenen lopen een groter risico op complicaties en op een heviger verloop van de ziekte dan de kinderen omdat zij hebben andere verplichtingen, eigenwijs en niet netjes thuis uitzieken.

   Wanneer een kind van 3 op de kleuterschool Waterpokken oploopt met verkouden door weerverandering met weinig kleren aan. Dit kans geldt ook voor de andere klasgenoten. Helaas begrijpen de ouders en de Dokters niet de proces van de kinderziektes. Wanneer meer dan 2 kinderen de Waterpokken oplopen dan noemen zij dit een besmettelijke ziekte is. Een ding is wel goed voor het kind om complicaties te voorkomen. Thuis blijven en uitzieken.

   Waarom thuisblijven en uitzieken is de beste manier om Waterpokken te genezen?
   De Wind.
   De Wind is de vonkje en een van de oorzaak voor de Waterpokken.
   De Wind is ook de boosdoender tijdens de virus-proces.
   De Wind moet je vermijden tijdens de zieke dagen van Waterpokken uitbarsting.

   In België noemt dit een Windpokken. Het past precies op dit ziekte.
   http://www.een.be/programmas/koppen/windpokken-onschuldig

   — Bijna elk kind krijgt een keer waterpokken.
   — Binnen tien dagen is uw kind weer beter.

  9. http://www.een.be/programmas/koppen/windpokken-onschuldig
   Eline was 2 jaar en 8 maanden.

   http://www.estwvzw.be/index.php/verzorging-windpokken
   5. indien je kindje blaasjes in de mond heeft, kan koude drank of een waterijsje de pijn even verzachten. Geef zeker geen zout of gekruid eten om irritatie te vermijden.
   6. indien je kindje koorts heeft, geef dan een koortswerend middel – type paracetamol (vb Perdolan) – geef zeker geen Nurofen !!
   2. bij koorts dient Ibuprofen, vb Nurofen, absoluut vermeden te worden. Studies wijzen aan dat er een verband bestaat tussen het gebruik van Nurofen en een verhoogd risico op necrotiserende fasciitis (vleesetende bacterie). Ook de bijsluiter van Nurofen meldt letterlijk dat het gebruik bij windpokken moet vermeden worden ! Zie ‘interessante links’ bij item ‘Nurofen’.

   De beste tijd om Waterpokken te krijgen is de 1e jaar om veel complicaties te voorkomen.
   Wanneer een kind ouder dan 2 jaar wordt. Zij kunnen lopen en rennen. Zij willen naar buiten gaan spelen. De wind moet je niet onderschatten.
   De Waterpokken-virus heeft koorts nodig om dit in het hele lichaam te voortzetten. De warmte moet uit. Het moet absoluut niet tegenhouden o.a. koude drank, waterijsje, zout of gekruid eten, heet, grill of gebraden eten, paracetamol of Nurofen.

   De vaccinatie programma vanaf de 2e maand biedt de weerstand en immuniteit voor het kind. Maar dit brengt ook het gevaar voor het kind voor de proces van Waterpokken. Goede weerstand = geen koorts/geen verkoudheid. Wanneer het kind groeit en later toch Waterpokken krijgt met verkeerde maatregelen. Dan is Eline een goede voorbeeld hiervan.
   Dat een indiuviduele geval gaan zij een actie voeren zonder een kennis van kinderziektes dat een Vaccins tegen Waterpokken moet uitgevonden en in de vaccinaties programma verplicht worden in België.
   Binnen 2 jaar zullen alle Dokters hun hoofd krabben waarom toch alleen kinderen waterpokken krijgen ondanks de Waterpokken-vaccins.
   Het zal misschien met een smoesje als Bofepidemie: De meest waarschijnlijke oorzaak hiervan is dat de beschermende werking van het vaccin in de loop van de jaren afneemt

   http://www.ggd.nl/actueel/nieuws/2011/8/5/vaccinatie-tegen-bof-bij-studenten/
   Kenmerkend voor de huidige bofepidemie is dat ook gevaccineerde studenten bof kunnen krijgen. De meest waarschijnlijke oorzaak hiervan is dat de beschermende werking van het vaccin in de loop van de jaren afneemt.

  10. Is Waterpokken de doodsoorzaak van Eline?

   — Bijna elk kind krijgt een keer waterpokken.
   — Binnen tien dagen is uw kind weer beter.

   Wanneer je verstand van kinderziektes hebt dan weet je de exacte doodsoorzaak van Eline.

   Zij was niet overleden door de Waterpokken. Maar door onkundige geneeskunde.
   Zij had eerst Paracetamol als eerste koortswerend middel gebruikt tegen de koorts. Helaas helpt het niet daarna de dodelijke Ibuprofen/Nurofen ingenomen samen met de verkeerde maatregelen.

   http://www.een.be/programmas/koppen/windpokken-onschuldig
   Eline was 2 jaar en 8 maanden.

   http://www.estwvzw.be/index.php/verzorging-windpokken
   2. bij koorts dient Ibuprofen, vb Nurofen, absoluut vermeden te worden. Studies wijzen aan dat er een verband bestaat tussen het gebruik van Nurofen en een verhoogd risico op necrotiserende fasciitis (vleesetende bacterie). Ook de bijsluiter van Nurofen meldt letterlijk dat het gebruik bij windpokken moet vermeden worden ! Zie ‘interessante links’ bij item ‘Nurofen’.
   6. indien je kindje koorts heeft, geef dan een koortswerend middel – type paracetamol (vb Perdolan) – geef zeker geen Nurofen !!

   Weer een geval de schuld geven aan de goedbedoelde Waterpokken-virus.

   De volgende virus zal uitkomen na Waterpokken is Bof. Bof komt meestal voor in de lente of in de vroege zomer. Dit antistoffen-virus biedt een weerstand in de zomer.
   Wat krijgen wij last in de zomer?
   De hete.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Bof
   De ziekte wordt overgedragen via de lucht.
   Lucht = wind
   Lucht = hete

   Wanneer iemand na de kindertijd de bof krijgt, heeft hij of zij een hogere kans op complicaties.
   — Waarom?
   — De bekende complicatie is ontsteking van de eileider (oöphoritis) en ontsteking van de testikel (orchitis). De Bof uitbarsting is bedoeld voor de 1e 6 jaar om de mannelijke en vrouwelijke ontwikkeling vanaf de 10e jaar complicaties te voorkomen. Een kinderziekte die zal volgens de natuurproces vroeg uitkomen om het kind niet in gevaar brengen. Maar de Wetenschappers en de RIVM willen als god spelen om dit te tegenhouden met vaccins. Wie is de winnaars zal ik niet weten, wel heel erg voor de pechvogels (slachtoffers).
   — 25% van de mannen die na de puberteit de bof krijgen, krijgt last van teelbalontsteking (orchitis)

   Epidemie

   In 2008 trad een bof-epidemie op in de Nederlandse Bijbelgordel, waar minder mensen gevaccineerd zijn tegen bof. [2][3] Een deel van deze patiënten heeft wel beide vaccinaties tegen bof ontvangen, maar het vaccin biedt geen volledige bescherming. De omvang van de epidemie bleef onduidelijk, omdat artsen geen meldingsplicht hadden voor kinderen met de bof. Vanaf 1 december 2008 geldt in Nederland wel een meldplicht voor de bof. Dit houdt verband met de invoering van de nieuwe Wet publieke gezondheid op 1 december 2008.

   http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/58385-bof-bofvirus-symptomen-besmettelijk-behandeling-oorzaak.html
   Symptomen bof
   De klachten en symptomen van de bof zijn:
   Vaak treedt allereerst koorts, hoofdpijn en verlies van eetlust op.

   http://www.mazelen.net/
   — Kenmerken van de mazelen zijn hoge koorts,

   http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=763
   Symptomen
   Rode hond begint vaak met een verkoudheid. De symptomen die twee tot drie weken na de besmetting optreden zijn onder meer:
   • plotseling opkomende uitslag, eerst in het gezicht, later over het hele lichaam. De vlekjes hebben een bleekroze kleur en jeuken niet.
   • koorts
   • gezwollen klieren
   • pijn en zwellingen in de gewrichten (artritis) of oogbindvliesontsteking (conjunctivitis)

   Een kenmerk/symptoom zie je bij elke kinderziektes mede kanker en ongeneeslijke ziektes.

   Wat is dat?

  11. http://nl.wikipedia.org/wiki/Zaadbalkanker
   Risicofactoren
   Over de oorzaken van zaadbalkanker is vrijwel niets bekend, maar wel zijn er enkele risicofactoren bekend
   Zaadbalkanker is in principe een relatief zeldzame ziekte, maar het is de meest voorkomende vorm van kanker bij jonge mannen (tussen de 15 en 30 jaar).[1] Hoewel de ziekte meestal op deze leeftijd voorkomt, kan deze echter ook voorkomen op oudere- en zelfs op kinderleeftijd.
   In Nederland krijgen steeds meer mannen zaadbalkanker, maar het is een raadsel waarom het aantal toeneemt. In 2010 werden in Nederland bij 660 mannen zaadbalkankergediagnosticeerd, ten opzichte van 500 nieuwe gevallen in 2000.[1] In de periode tussen 1990 en 2000 was het aantal gevallen van zaadbalkanker ook al met 40% toegenomen. De sterfte eraan nam in dezelfde periode af van 38 sterfgevallen in 1990 naar 25 in 2000, en 26 in 2010.

   http://forum.vokk.nl/ouders/viewtopic.php?f=21&t=2123
   Bij mijn zoon van 17 jaar werd in December 2007 zaadbalkanker non-seminoom ontdekt met uitzaaiingen in de longen, lever en lymfeklieren.

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=64&t=1779
   hoi ben een moeder van een jongen van 17 hij hoorde voorigjaar nov dat hij zaadbalkanker had met uitzaaiing

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=64&t=4941
   beide ballen verwijderd

   Je zie alleen teelbalkanker bij de jongen/mannen vanaf 15 jaar. Bijna geen een geval vóór 15 jaar. Terwijl jongen teelballen vanaf de geboorte hebben.

   De Bof uitbarsting is bedoeld voor de 1e 6 jaar om de mannelijke en vrouwelijke ontwikkeling vanaf de 10e jaar complicaties te voorkomen. Een kinderziekte die zal volgens de natuurproces vroeg uitkomen om het kind niet in gevaar brengen. Maar de Wetenschappers en de RIVM willen als god spelen om dit te tegenhouden met vaccins. Wie is de winnaars zal ik niet weten, wel heel erg voor de pechvogels (slachtoffers).

   De verstoring vanaf de Bof-uitbarsting, Mazelen tot Rode hond door vaccinaties en de onkundige medicaties. Dr. Roel Coutinho wil als god spelen.
   Hoe zal dit navolg worden?

   http://forum.vokk.nl/ouders/
   Acute lymfatische leukemie
   Leukemie (overige)
   Hodgkin
   Non-Hodgkin
   Hersentumor
   Niertumor (o.a. Wilms)
   Neuroblastoom
   Bottumor
   Weke-delentumor
   Retinoblastoom
   Overige vormen

   Wat denk je een grootste kinderoncologisch centrum van Europa, het prinses Maxima centrum in Utrecht voor 35 miljoen met ieder een € 5,00 steentje kopen met als hoofddoel voor Leukemie.
   http://showbizzkanaal.skynetblogs.be/tag/kanker

   Geld lost de oorzaak en de behandeling voor Leukemie niet. Want de oorzaak van Leukemie heeft met de kinderziektes en vaccinaties mee te maken.
   Op dit moment heeft niemand de power om dit veranderen noch god en de nieuwe koning. Alleen 1 persoon die wel kan boven God om dit te veranderen.
   Wie is deze power-persoon?
   Dr. Roel Coutinho

   http://www.dokter.nl/index.php/Leukemie/86321-Leukemie-kan-iemand-mij-helpen.html
   Ik ben half februarie ziek geworden hoge koorts enzo
   Paar dagen later kreeg ik ontzettend last van me linker nier(dacht ik)
   Kreeg extreme bloedneuzen (2 uur en langer)

  12. De kracht van een verstoring Bof-virus.
   Noch Wetenschappers, Oncoloog, Dokters en Dr. Roel Coutinho kunnen de onderstaande drama zien wat heeft dit mee te maken met de Bof-virus.

   Alleen je hebt verstand van Bof-virus proces dan weet je dat Thom was NIET overleden door epetheloid sarcoom, een zeldzame weke delen tumor en nog zeldzamer in de buik begonnen.

   Thom was overleden door de verstoring van Bof-virus ontwikkeling. Dankzij de nieuwe god’s werk van dr. Roel Coutinho.

   Zoon (10 jaar) overleden aan epitheloid sarcoom Geplaatst: vr 1 okt 2010,
   http://forum.vokk.nl/ouders/viewtopic.php?f=10&t=2192
   Binnen 2 maanden was Thom overleden.

   Onze wereld stortte in. Gelijk was duidelijk dat kans op genezing bijna 0 was.

   Thom was overleden door onkundige geneeskunde.
   Wanneer je gelooft dit ziekte komt van Bof-virus verstoring, dan is wel kans op een genezing.

   Bof-virus verstoring is niet zo eng. De bekende kanker is weke-delen tumor.
   De engste is de verstoring van Mazelen-virus en Rode Hond-virus. Deze verzorgt talloze kankers en ongeneeslijke ziektes.

  13. http://forum.vokk.nl/ouders/viewtopic.php?f=10&t=2192
   Precies een half jaar geleden haalde ik onze zoon Thom van 10 jaar eerder uit school omdat hij had overgegeven. Diezelfde avond spuugde hij nog een keer explosief. Omdat hij ook sinds een paar weken rugpijn had, vertrouwden we het niet. De volgende dag zaten we met Thom bij de kinderarts die eerst aan obstipatie dacht. Op ons verzoek werd een echo van de buik gemaakt. Het was snel duidelijk dat het goed mis was. In de buik waren grote lymfeklieren zichtbaar. Op de CT die de volgende dag werd gemaakt, waren ook tumoren te zien in zijn longen en achter z’n borstbeen. Toen hoopten wij en dachten de artsen nog aan lymfeklierkanker. Helaas kwam uit de eerste biopsie niets.

   — De bovenstaande verhaal was niets bijzonderd volgens de Wetenschappers en de Dokters. Tumor te zien in zijn longen en achter z’n borstbeen. Diagnose weke-delen kanker. Gelijk was duidelijk dat kans op genezing bijna 0 was.

   Is de kans op genezing bijna 0 ?
   Wat heeft dit te maken met de Bof-virus?
   Hoe kan je zien dit te maken met de bof-virus verstoring?

   De antwoord vind je 2 heel belangrijke verschijnselen.
   1) In de buik waren grote lymfeklieren zichtbaar.
   2) waren ook tumoren te zien in zijn longen en achter z’n borstbeen. Toen hoopten wij en dachten de artsen nog aan lymfeklierkanker. Helaas kwam uit de eerste biopsie niets.

   http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/69457-gezondheid-agressieve-fibromatose-weke-delen-sarcomen.html
   Waar komt het het meeste voor?
   benen, veelal in de bovenbenen (40%)
   borst of buikwand (25%)
   armen (15%)
   hoofd/halsgebied (15%)

   — Hier kan je zien dit tumor kan onstaan van het hoofd tot de benen. Een bijzonderd wekedelen kanker. Helaas is de Bof-virus proces evenals de andere kinderziektes waterpokken, mazelen en rode hond ook van het hoofd naar de tenen via de koorts-proces.
   Wanneer de bof-virus 100% uitgebarst dan zet dit om als antistoffen goed tegen de hitte en goede immuniteit. Wanneer de bof-virus niet volledig heeft uitgebarst dan vangen de lymfeklieren het op als een bacterie of ontsteking beschouwd.
   1) In de buik waren grote lymfeklieren zichtbaar.
   2) De bof-virus proces is vanuit de longen naar het hart, daarna naar de milt, de lever en de nier.

   De verhaal van Thom was heel duidelijk dat de bof-virus werd opgewekt met koorts, daarna door verkeerde medicatie/medicijnen en sinds per weken later rugpijn, weer verkeerde medicatie/medicijnen toen wou hij de afvalstoffen lozen door overgeven. Diezelfde avond spuugde hij nog een keer explosief.

   Op dit moment kon Thom nog gered worden met een goede geneeskunde.

   Helaas! Chemokuur tegen Bof-virus.
   Hoe was het afloop?

   Natuurlijk probeerden we wel chemotherapie, misschien tegen beter in, maar je moet wat.
   Thom heeft dapper gevochten. Twee chemokuren in zes weken én twee opnames door koorts tijdens de dip. Vooral de eerste kuur veel spugen en steeds weer een nieuwe sonde. Uiteindelijk kreeg Thom een dunne darm sonde die hij er zelfs uit gespuugd. Na twee kuren volgde weer een CT-scan. De kuren bleken niets te hebben gedaan. De tumoren waren zelfs gegroeid.

   Bedankt dr. Roel Coutinho met uw goedbedoelde vaccinatie programma om de kinderziektes tegen te houden. Thom was niet de enige lijk onder uw bed had verstopt. Er volgen duizenden onschuldige kinderen onder uw beleid onder uw bed.

   Hier volgt de oorzaak van kinder-Leukemie. De verstoring van de Mazelen-virus.

  14. Waterpokken komt meestal voor in de winter of in de vroege lente.
   Bof komt meestal voor in de lente of in de vroege zomer.

   http://forum.vokk.nl/ouders/viewtopic.php?f=10&t=2192
   Zoon (10 jaar) overleden aan epitheloid sarcoomGeplaatst: vr 1 okt 2010, 12:50:11
   Precies een half jaar geleden haalde ik onze zoon Thom van 10 jaar eerder uit school omdat hij had overgegeven.

   Dit gebeurde op 1 april 2010. Bof komt meestal in de lente of in de vroege zomer.

   Mazelen komt mestal in de zomer of in de vroege herfst.

   Een basiskennis voor kinderziektes, wie dit niet begrijpt dan zal hij nooit van kinderziektes-proces begrijpen.
   Onze lichaam kent 5 hoofd organen en 6 hulp organen. Daarna 3 yin(-) en 3 yan(+), waaronder 12 meridianen. Elke virus-uitbarsting heeft een positieve betekenis.
   Je hebt 5 verschillende oorzaak van Griep of Verkoudheid. Onder griep of verkoudheid heb je verschillende oorzaak van koorts. Je hebt 9 verschillende oorzaak van Koorts. Slechts 2 ervan mag je met koortsverlagende medicijnen gebruiken. De andere 7 niet. Bij onkundige medicatie kan onvoorstelbare ziektes veroorzaken.

   Mazelen hebt je eerst mee te maken met de hoofdorgaan Lever.
   Rodehond hebt je eerst mee te maken met de hoofdorgaan Nier.
   Mazelen hebt je een vonkje nodig om te uitbarsten: de wind.
   Rodehond hebt je een vonkje nodig om te uitbarsten: de koude lucht/koude wind.

   Mazelen en Rodehond kan je broer en zus noemen. Lever en nier.
   De oorzaak van meeste Leukemie hoort eigenlijk van de Mazelen-virus verstoring, maar in de praktijk door veel onkundige medicaties wordt het meestal de zus bijgetrokken, sommige ongeneeslijke ziektes door het mix(broer en zus).

   Elke virus uitbarsting hebt je 5 hoofd organen en 6 hulp organen met 3 yin(-) en 3 yan(+), waaronder 12 meridianen nodig via koorts-proces met hoge suikergehalte verbranding via de bloedsomloop van het hoofd naar de tenen te voldaan.

   Elke onderbreking of onkundige medicatie kan elke onvoorstelbare ziektes veroorzaken.

   http://www.symptomen-van.nl/symptomen-leukemie
   Over de oorzaak van bloedkanker is nog niet heel veel bekend. Wel zijn er enkele indicaties te noemen. Zo is het bekend dat het virus,

   http://www.dokter.nl/index.php/Leukemie/86321-Leukemie-kan-iemand-mij-helpen.html
   Ik ben half februarie ziek geworden hoge koorts enzo
   Paar dagen later kreeg ik ontzettend last van me linker nier(dacht ik)
   Kreeg extreme bloedneuzen (2 uur en langer)

   De beginfase Leukemie van Wouter.

  15. Een droom op 9 mei 2013.
   Een massage van “boven”
   Een boodschap aan Dr. Roel Coutinho.
   Vroeg of laat kanker komt onvermijdelijk naar u toe als u niet stopt met anti-god’s werk. De BMR-virus zal uw tumor bevrijden, maar dit wordt ook uw laatste adem.

   Kanker verlaat lichaam na overlijden…
   « on: 12 Maart 2009, 10:37:41 »
   Hallo Allemaal,

   Wat ik heb meegemaak vind ik erg veel vragen oproepen…Zal jullie uitleggen wat ik heb gezien…Mijn oma had erge huidkanker, ze had al veel behandelingen gehad om beter te worden…Dit heeft niet geholpen waarna de dokters hebben aangegeven de behandelingen te stoppen omdat ze niet meer te helpen was…Mijn oma had de kanker over haar hele lichaam en gezicht, zondag middag blies ze haar laatste adem uit…En je gelooft het of niet maar geen twee uur later waren de plekken verdwenen…Dit konden wij allemaal niet begrijpen…Want de plekken waren duidelijk richtbaar, ineens verdwenen…Het enige wat nog wel richtbaar was waren de korstjes die ze zelf had gemaakt door krabben i.v.m. de jeuk…Deze kleine korstjes waren er nog wel maar de kanker was weg…Mijn tante was hier zo van onderste boven dat ze het haar beste vriendin vertelde…Die zei dat ze dat ook heeft meegemaakt met een kennis van haar die alvleesklier kanker had…Deze persoon kreeg na het overlijden een gaatje in de buik en er kwam allemaal zwarte derrie uit…Dat zou dus de kanker zijn…Nadat mijn tante dat hoorde ging er bij haar een lichtje branden…Want mijn oma (haar moeder) had haar laatste ontlasting zo zwart als de nacht…Precies zoals die vriendin van haar ook verteld had…Nu is mijn vraag aan jullie is er iemand die dit ook heeft meegemaakt?..Misschien kon je het op dat moment niet plaatsen en heb je er niet meer aan gedacht…En komt het door dit verhaal boven…Laat maar een reactie achter…

   Groetjes Berdien…

  16. http://www.parool.nl/parool/nl/265/GEZONDHEID-WETENSCHAP/article/detail/3439748/2013/05/11/Vaccineer-meisjes-eerder-tegen-HPV.dhtml
   De leeftijd waarop meisjes gevaccineerd worden tegen het HPV-virus zou omlaag moeten naar 9 jaar. Nu krijgen meisjes een oproep als ze 12 zijn. Dat heeft professor Chris Meijer, lid van de Gezondheidsraad, zaterdag bij de NOS op radio 1 gezegd.
   Volgens Meijer nemen meer meisjes deel aan het vaccinatieprogramma als de leeftijd waarop ze ingeënt worden omlaag gaat. Bij verlaging van de leeftijd hoef je de ‘moeilijke discussie’ over de gevolgen van het virus niet met de meisjes zelf te voeren maar kun je dat met hun ouders doen, zegt hij.
   Als genoeg meisjes meedoen, stopt het virus met circuleren waardoor ook niet-gevaccineerde meisjes beschermd zijn, aldus Meijer.

   Chris Meijer, genoemd als professor, wiens totaal geen verstand van de oorzaak van Baarmoederhalskanker. Hij praat wel over het virus. Hij weet totaal niet waar komt deze virus vandaan? Waar kan je dit laten verdwijnen?
   Een professor zonder verstand van virus en baarmoederhalskanker die promoot een viccins voor meisjes vanaf 9 jaar. Nutteloos en gevaarlijke actie.

   Hij moet maar eerst leren hoe een baarmoederhalskanker kan 99% genezen met de goede geneeskunde. Dan pas over het virus praten.

   Meisjes zijn geen proefkonijn.

   https://www.beschermjedochter.nl/pagina/alles-over-baarmoederhalskanker/baarmoederhalskanker/wat-is-baarmoederhalskanker
   Wat is de baarmoederhals?
   Baarmoederhalskanker is kanker van de baarmoederhals of
   cervix – het onderste gedeelte van de baarmoeder dat is verbonden met de vagina.

   — Waar is de uitgang van de vagina?

   Wat is de oorzaak van baarmoederhalskanker?
   In tegenstelling tot vele andere vormen van kanker is baarmoederhalskanker niet erfelijk. Baarmoederhalskanker wordt altijd veroorzaakt door een virus. Dit virus wordt het humaan papillomavirus genoemd.

   — Virus. Waar komt dit virus vandaan?

   Op welke leeftijd komt baarmoederhalskanker vaak voor?
   Terwijl bij de meeste vrouwen baarmoederhalskanker wordt geconstateerd op de leeftijd van 30 jaar en ouder, zijn velen van hen vele jaren eerder geïnfecteerd met het humaan papillomavirus, waarschijnlijk toen ze jongvolwassen waren.

   — Vanaf 12e jaar vaccineren al een grap van het eeuw. De bovenstaande dramatische verhalen in Amerika en in andere landen willen zij niets van weten. Nu wordt het vanaf de 9e jaar. De vaccins productie banden moeten op volle toeren draaien. Wat een drama van de huidige geneeskunde.

  17. @ Feniks,

   Misschien een idee dat u en professor Chris Meijer om prinses Amalia (2003) als 1e proefkonijn promoten. Volgende jaar dan is onze 2e prinses Alexia (2005) aan de beurt om te bewijzen dat de vaccins zijn absoluut veilig. Zonder sporten en geen koortsverlagende middelen geef ik een garantie dat niets zal gebeuren. Daarna volgen er zeker alle meisjes na voor deze 3 prikken. Iedereen blij. Kassa.

   http://www.nationaalkompas.nl/gezondheid-en-ziekte/ziekten-en-aandoeningen/kanker/baarmoederhalskanker/omvang/
   749 nieuwe gevallen van baarmoederhalskanker in 2011
   In 2011 bedroeg het aantal nieuwe gevallen (incidentie) van een invasieve vorm van baarmoederhalskanker 749 (0,09 per 1.000 vrouwen). Baarmoederhalskanker treft vooral vrouwen in de leeftijd van 30 tot 54 jaar oud

   Het valt zeker niet mee! Baarmoederhalskanker is slechts een van de moderne ziekten. Waarom gingen de grote heren paar jaar geleden achter de “Gesloten deur” deze beslissing nemen voor HPV-prikken?

   Waarom niet Borstkanker-vaccins, Longkanker-vaccins, Alvleesklierkanker-vaccins, Hersentumor-vaccins etc etc?

   Waterpokken.
   Mag niets uit welke vaccins je hebt uitgevonden. Het komt gewoon uit vanaf de 3e maand. Dus de RIVM blijft van deze ziekte af met een vaccins.

   Achter de gesloten deur hebben zij een kanker gevonden die bijna 100% kan met of zonder vaccins op korte en lange termijn tot de leeftijd 30 jaar oud gegarandeerd dat niets zal gebeuren op een grote schaal. Zou professor Chris Meijer ook in die kamertje bijgewoond maken wij niet druk over?
   U raadt het al. De Baarmoederhalskanker. Baarmoederhalskanker treft vooral vrouwen in de leeftijd van 30 tot 54 jaar oud

   Wij gaan rekenen. Hoeveel is tussen 12 jaar tot 30 jaar?
   18.
   Dat betekent 18 jaar veilig met of zonder vaccins. Wanneer je hebt geen kennis van de oorzaak van Baarmoederhalskanker dan zal professor Chris Meijer een standbeeld krijgen en compliment krijgen van alle ouders.

   Helaas kreeg RIVM veel tegenwerk dat de verkoop van vaccins niet naar hun wens.
   Waarom?
   Je ziet veel pro-vaccinaties kampen zijn de mensen o.a. ex-kankerpatiënten, Chronische patiënten en superman/vrouw (mensen die niet wil ziek zijn). In de praktijk als gaat over hun dochter dan gaat zij een andere beslissing nemen zoals deze voorbeeld van een moeder:

   Laat ik beginnen met te zeggen dat ik in principe pro vaccinatie ben.
   Maar toen deze vaccinatie ‘op de markt’ kwam in Nederland was mijn dochter net 13 jaar oud en dus stonden we voor de keuze.
   Ik moet zeggen dat ik dit geen gemakkelijke keuze vond, zeker omdat dit eigenlijk een nieuw vaccin is en de bijwerkingen (vooral op de langere termijn) niet te overzien waren (en nog steeds niet te overzien zijn).
   Veel heeft dan te maken met hoe sexueel actief je kind is.
   Samen met mijn dochter hebben we na lang praten besloten om dit vaccin NIET te laten toedienen.
   Of dit een goed besluit is dat weet ik niet… de tijd zal het leren.

   Geen vaccins = geen werk
   3 prikken kost ongeveer € 400,00.
   Weer achter de gesloten deur vergaderen. Professor Chris Meijer had een briljante idee. Waarom niet vanaf 9 jaar dat de meisjes minder verstand dan de 12 jaar hebben. Minder verstand = minder tegenwerk.

   @ Professor Chris Meijer,
   Wat is de oorzaak van de onderstaande verhaal van Denise?
   CIN1 en CIN2

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=67&t=5678

  18. http://www.hpvtest.nl/about-hpv/cervical-dysplasia-faqs/
   Milde of lichte dysplasie, of ‘CIN 1’. CIN staat voor cervicale intra-epitheliale neoplasie. Als de dysplasie ‘niveau 1’ is, betekent dit dat ongeveer een derde van de cellen in de baarmoederhals abnormaal is. Daarnaast zien de cellen er niet zo duidelijk abnormaal uit als bij gematigde of ernstige dysplasie. Naar schatting ontwikkelt een op zes vrouwen CIN 1, hetgeen meestal vanzelf weggaat zonder dat er een behandeling nodig is. CIN 1 wordt ook LSIL genoemd (lage graad squameuze intra-epitheliale laesie).

   Re: CIN1
   door liddy » ma 15 apr 2013 21:04

   Dat je ongerust bent, dat snap ik.
   Echter bij CIN1 is er geen behandeling nodig. In bijna alle gevallen ruimt het lichaam zelf de afwijkende cellen op.
   Het kan wel een jaar duren voordat CIN1 weg is.
   In die enkele gevallen dat het lichaam niet in staat is om de cellen op te ruimen, kan er CIN2 ontstaan.
   Er kan dan een kleine behandeling plaatsvinden.
   Wist je dat maar in 10% van de gevallen waar CIN3 wordt gevonden, het ook daadwerkelijk tot baarmoederhalskanker
   kan ontwikkelen.
   Een behandeling bij CIN1 is daarom compleet overbodig. Waarom zou je je lichaam een behandeling laten ondergaan,
   als uit ervaring blijkt dat het niet nodig is.

   — Dat geef ik liddy helemaal gelijk. Een ex-kankerpatiënte mede een gewone vrouw weet meer dan de Chris Meijer wiens met een papier diploma Professor en arts.

   Quote van liddy: Wist je dat maar in 10% van de gevallen waar CIN3 wordt gevonden, het ook daadwerkelijk tot baarmoederhalskanker

   — Dat betekent baarmoederhalskanker komt niet zomaar uit de lucht. Meestal van CIN1 naar CIN3. Maar hoe?

   Quote van Denise: Ik moet het gewoon even kwijt. Ik was 10 dagen geleden bij de huisarts omdat ik met ontharingscreme in de weer was geweest en ik zag een klein blaasje.
   En was helemaal overstuur omdat ik mezelf gek had gemaakt met het idee dat ik herpes zou hebben ondanks dat ik al 2 jaar geen sex heb gehad.

   HPV, Humaan papillomavirus, een seksueel overdraagbaar virus.
   Hoe zal Professor Chris Meijer verklaren over de verhaal van Denise een CIN1 kreeg zonder sex contact, daarna groot kans kans op HPV?

   Een vonkje van CIN1 naar CIN3.
   Wat is dat?
   Een tip: Ontharingscrème
   Wanneer je weet een van de oorzaak van CIN1 dan weet je een vaccins tegen HPV is zinloos.

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=67&t=5097
   22 Jaar en Pap 3b
   door talithat » di 17 apr 2012 11:39
   Hallo allemaal,
   Ik ben 22 jaar en alleenstaande moeder van 2 prachtige kinderen. Dochter(bijna 6) Zoon (2).. Na de geboorte van mijn dochter kwamen er klachten, rug/buik, menstruatie zelfs blaas en darmen begonnen ‘vreemd’ te doen.
   Aantal keren dokter geweest met de ‘uitslag’ , nee het zal wel stress zijn, alleenstaande moeder, werken etc.
   Na de geboorte van mijn zoon besloten om een spiraal te nemen, dat is nu ruim een jaar geleden. Een half jaar geleden verder de klachten erger, ik bloedde vaak. Bij gemeenschap, maar ook zonder reden. De pijn in mijn rug en buik werd erger en ik besloot toch maar weer naar de dokter te gaan.

   Quote: Een half jaar geleden verder de klachten erger, ik bloedde vaak. Bij gemeenschap, maar ook zonder reden. De pijn in mijn rug en buik werd erger

   Waarom bloedde vaak en pijn in de rug en buik?

   Wie het weet dan vinden jullie de 2e oorzaak van HPV.

  19. Baarmoederhalskanker – HPV – vaccins
   Alle professor en artsen die kijken alleen maar naar de HPV en vaccins promoten om te voorkomen , niet in staat met een Geneeskunde het om te genezen.
   Heel triest voor een Geneeskunde.

   Vanaf de 13e jaar zijn meisjes rijp voor de menstruatie. De natuur-proces heeft dit rekening gehouden met de Bof kinderziekte die normaal voor de 6e jaar zal uitkomen om complicaties te voorkomen op de latere leeftijd.

   Wanneer de 1ste menstruatie komt is het moment de ontwikkeling voor de baarmoeder. De overgang begint ongeveer op de 50e jaar is het moment de afsluiting voor de baarmoeder.

   Van een ontstaan van menstruatie tot overgang/menopauze heb je rechtstreeks 1 hoofdorgaan en 2 hulporganen mee te maken die zorgen voor een goede proces. Borstkanker, Baarmoederkanker, Eierstokkanker, Endometriumcarcinoom en Baarmoederhalskanker vallen onder deze 3 organen.

   Wat is de oorzaak CIN1 bij Denise?
   Quote van Denise: Ik moet het gewoon even kwijt. Ik was 10 dagen geleden bij de huisarts omdat ik met ontharingscrème in de weer was geweest en ik zag een klein blaasje.

   De ontharingscrème is niet de oorzaak van CIN1.
   De scheermesje of ladyshave wel.
   Wanneer per ongeluk een heel kleine snijdwond ontstaan dan treedt de wittecellen op voor deze ontsteking. Wanneer op dit moment een menstruatie aan de gang was dan heb je een risico dat de menstruatiebloed in dit wondje terecht gekomen daarna blaasje ontstaan.
   Een onderzoek doen voor deze blaasje heb je voordeel en nadelen.
   De nadelen zie je bij Denise. Door paniek raken kans van CIN1 naar CIN3. Wanneer je hebt verstand van baarmoederhalskanker op het moment CIN1 dan volgt de verhaal van liddy voor een goede inlichting.
   Op dit moment de spontaan genezing afhankelijk van de Hart functie en de volgende menstruatie.

   Waarom praten artsen over HPV, Humaan papillomavirus, een seksueel overdraagbaar virus was?
   Kinderen hebben vieze handen na het bezoek speeltuin/zandbak. De huid van handen zijn bestemd voor dit gelegenheid met een uitzondering: gewonde vieze handen. Dat kan infecties ontstaan.
   De geslachtsdelen van de vrouwen zijn bestemd voor seks en omstandigheden maar ook met een uitzondering. Ruw seks, vingeren of seks apparaat zijn de risico factoren. Dat kan infecties ontstaan waar later een HPV zal veranderen.

   HPV, Humaan papillomavirus, een seksueel overdraagbaar virus.
   Je kan wel zeggen Ja, maar ook Nee.

  20. Wetenschappers kunnen niet in staat de baarmoederhalskanker op eenvoudige manier genezen. Zij maken zo druk op de eind-produkt: HPV.
   Paniek zaaien, angst jagen net als de ontdekker van BRCA1 en BRCA2.

   HPV, BRCA1 en BRCA2 stellen niets voor.
   Als je hebt verstand van vrouwelijke proces dan kunnen dit HPV, BRCA1 en BRCA2 nooit zover laten komen.
   Als je hebt verstand van kanker dan kan je dit op tijd voorkomen of later genezen.

   Het domste is de borsten recent laten verwijderen alhoewel zij geen borstkanker hebben.
   Nicky Westerhof en Angelina Jolie

   http://www.nytimes.com/2013/05/14/opinion/my-medical-choice.html?_r=2&
   14 mei 2013: Angelina Jolie beheerst vandaag het nieuws met haar brief in de New York Times dat ze net als Nicky haar borsten preventief heeft weg laten halen omdat ze drager is van het BRCA gen en haar moeder ook aan borstkanker overleed. Maar is dat nu echt zo verstandig en effectief?

   Nicky Westerhof (28) schrijft ook heel openhartig over het hele proces en wat dit allemaal bij haar en haar omgeving heeft teweeg gebracht. Verbijsterend vind ik dat zij pas 6 jaar later erachter komt in een naschrift dat het BRCA gen niet alleen een groot risico geeft op borstkanker, maar ook een hele grote kans op eierstokkanker geeft, terwijl haar vriendin van slechts 29 jaar enkele jaren geleden hieraan is overleden. Maar Nicky heeft nooit overwogen haar eierstokken eruit te laten halen preventief. Nicky is nu 28 jaar en denkt er nu over eventueel haar eierstokken eruit te laten halen.

   Een mooie opmerking bij deze site.
   http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4951:het-waanzinnige-besluit-van-angelina-jolie&catid=17:gezondheid&Itemid=30

   Angelina Jolie heeft vele voorpagina’s gehaald met de boodschap dat ze haar borsten recent heeft laten verwijderen alhoewel ze geen borstkanker had.
   Allemaal op basis van logica die zegt, “Als je alle banden van je auto verwijdert, krijg je nooit meer een lekke band”.

   Je hebt veel hoog opgeleid personen. Je hebt veel rijke en beroemde personen. Je hebt ook machtige personen. Als zij tegenover kanker staan dan worden zij meestal dom, dom en dom bezig.
   De ontdekker was ook dom bezig.
   Er zijn nu twee genen bekend die een belangrijke rol spelen in families met erfelijke borst- en eierstokkanker. Het eerste gen BRCA1 (ontdekt in1994) is gelegen op chromosoom 17. Het tweede gen BRCA2 (ontdekt in 1995) ligt op chromosoom 13. BRCA is afkomstig van het Engelse woord BReast CAncer (borstkanker)

   22 Jaar en Pap 3b
   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=67&t=5097
   Quote: Een half jaar geleden verder de klachten erger, ik bloedde vaak. Bij gemeenschap, maar ook zonder reden. De pijn in mijn rug en buik werd erger

   Waarom bloedde vaak en pijn in de rug en buik?
   Wie het weet dan vinden jullie de 2e oorzaak van HPV.

   Koortsverlagende middelen bij verkoudheid of griep zijn niet zo bijzonderd. Maar met een uitzondering namelijk tijdens de menstruatie. Dit gebeurt bij Denise.
   De oorzaak van bloedde vaak en pijn in de rug en buik komt van de koorstverlagende middelen tijdens de menstruatie bij verkoudheid/griep. Dit verstoort de proces van menstruatie en de proces van verkoudheid/griep.
   Sommigen belandt in een andere ziekte: Lupus.

   Je hebt ongeveer 5 oorzaken van baarmoederhalskanker. Wanneer je dit allemaal weet dan kan je het makkelijk voorkomen alsnog genezen.

  21. @ natuur
   Nou ja, zo kom je ook wel van de overbevolking af he. Vrouwen bewegen preventief hun eierstokken te laten verwijderen. Briljant bedacht.

  22. de digi implantaten zijn al belangrijker geworden dan de real or deal, misschien dat ik van de laatste der mohikanen levende legendes ben die nog verlangt naar iets echts… ;

   Quote:

   ” Ordeal

   1. A difficult or painful experience, especially one that severely tests character or endurance. See Synonyms at trial.
   2. A method of trial in which the accused was subjected to physically painful or dangerous tests, the result being regarded as a divine judgment of guilt or innocence. ”

   http://www.thefreedictionary.com/ordeal

   http://www.nujij.nl/tech-gadgets/kies-jij-voor-seks-of-voor-je-mobiel.23138704.lynkx

  23. Meijer adviseerde over het al dan niet invoeren van het vaccin. Trouw ontdekte in 2008 na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur dat hij niet als lid, maar als adviseur van de adviescommissie was benoemd vanwege financiële banden met de farmaceutische industrie. Hij ontving volgens de krant geld van vaccinfabrikant GlaxoSmithKline voor studies naar de kosten en de opzet van preventieve vaccinatie tegen baarmoederhalskanker.

   Het is wel duidelijk dat Meijer had helemaal geen verstand van HPV en baarmoederhalskanker.
   De vaccins is niet op belang voor de gezondheid voor alle meisjes maar voor zijn werkverplichtingen.

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=67&t=5097
   22 Jaar en Pap 3b
   door talithat » di 17 apr 2012 11:39
   Hallo allemaal,
   Ik ben 22 jaar en alleenstaande moeder van 2 prachtige kinderen. Dochter(bijna 6) Zoon (2).. Na de geboorte van mijn dochter kwamen er klachten, rug/buik, menstruatie zelfs blaas en darmen begonnen ‘vreemd’ te doen.

   De 2e oorzaak koortsverlagende middelen tegen verkoudheid/griep tijdens de menstruatie zie je vaak bij alleenstaande moeder of iemand met heel veel zorg voor het werk en huishouding die geen tijd om ziek te worden. Zij willen met medicaties de ziektes heel snel overwinnen om hun dagactiviteiten door te voeren. Helaas heeft het lichaam een grens. Grensovertreding betekent weerstand verlaagd. weerstand verlaagd betekent risico voor verkoudheid en griep.
   Rust is de beste medicijn op dit moment. Als je hebt verstand van dit geneeskunde dan kan je makkelijk een keuze maken. 5 dagen rust of hele leven onder de behandeling van de dokter met heel veel ellende achteraf.

   — De 3e oorzaak van baarmoederhalskanker idem borstkanker, eierstokkanker, baarmoederkanker en Endometriumcarcinoom zie je ook bij talithat.

   Na de geboorte van mijn dochter kwamen er klachten, rug/buik, menstruatie zelfs blaas en darmen begonnen ‘vreemd’ te doen.

   Het is een basis kennis voor alle moeders vooral voor talithat.
   Na het geboorte van haar dochter heeft het lichaam ongeveer 21 dagen de tijd om de baarmoeder goed te herstellen met de afsluiting proces van de placenta/moederkoek.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Placenta
   Na de geboorte verliest de placenta zijn functie. De doorbloeding stopt zodra de navelstreng afgeklemd of afgesneden wordt (het hart van de vrucht zorgt voor circulatie). Na de geboorte van de foetus komt ook de nageboorte af.

   Deze 21 dagen moet de moeder rust hebben en vooral thuis blijven. Wind en vocht zijn de risico factoren. Ook als je bent een alleenstaande moeder of een ondernemer. Je zal rust hebben om alle na-effect te voorkomen.

   De klachten in de rug/buik, blaas, darm en menstruatie waren de na-effect van de onzorgvuldigheid na het geboorte in de 1e maand.

   @Meijer,

   Hoeveel verstand heeft u van HPV en baarmoederhalskanker?

 4. Ja ook namens mij Roel lekker door blijven liegen,laat je eigen niet kennen prof Roel.
  Maar ik heb toch nog een stille hoop dat u uw leven veranderd en er ronduit voor de waarheid uit komt.
  Bird,tot Bird.

 5. Tegen eenmaal gevestigd wantrouwen is natuurlijk geen kruid gewassen, maar (als totaal niet belanghebbende, want niet tot de intimi behorende,en niet in de lichamelijke geneeskunde werkzame) wil ik toch wel even kwijt dat Coutinho behoort tot die beperkte groep mensen “waarvoor ik mijn hand in het vuur zou durven steken”.
  Kritiek en discussie mag altijd, maar karaktermoord is een trap onder de gordel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.