Advertentie

The Message


Deze 2 mensen, Richard en Melani, vullen hier de gastcolumn. Ze zaten vanochtend gewoon met mij koffie te drinken, terwijl hun website voor de zoveelste keer was gehacked.. Maar dat zou wel weer opgelost worden.. Ze worden er niet meer warm of koud van. Overvallen, hacking en verdwenen mails, het is aan de orde van de dag voor hen.

En inderdaad is de site van Freedom Central weer in de lucht, dankzij hun onvolprezen webmaster. Mel en Richard van de website Freedom Central.info, zijn 2 mooie mensen die jou aandacht verdienen. Omdat ze pioniers zijn, en sinds 1,5 jaar deuren openen waarvan menigeen nog niet eens wist dát ze er waren, laat staan dat ze gesloten waren..!

Dat er krachten zijn die ABSOLUUT niet willen dat jij deze boodschap ziet, is duidelijk geworden, toen zij 3 maanden geleden werden overvallen, en beroofd werden van apparatuur en opnames, en hun waardevolle spullen bleven liggen..! Kijk hier voor een verslag van deze overval, eerder geplaatst op WantToKnow.

Hieronder in hun artikel de aankondiging van de nieuwe 2 uur durende documentaire ‘The Message’, een film die je WERKELIJK zou moeten zien. Nog niet ondertiteld, maar meer dan de moeite waard. Vorige zondag was ik op de premiére en zag wat iedereen zou moeten zien. Een aantal interviews, op fraaie manier in elkaar gemonteerd, die de Boodschap in zich dragen, die we allemaal zouden moeten horen en kennen.

Want zeg nou zelf, waar zie je in één interview met 7 verschillende personen, steeds dezélfde ‘MESSAGE’ terugkomen? Onthullend en bekrachtigend!
Mel en Richard verdienen je steun -> dus kopen die DVD! This MESSAGE is clear lijkt me! Overigens komt de DVD copyrightvrij op het net, in delen of op andere websites, maar daar verdienen zij niets aan. Wees dus fair als je de DVD  wilt zien, en bestel ‘m gewoon (en maak een extra donatie over!) Kun je ‘m in zijn geheel kijken op je eigen TV.

X

~~~~~~~~~~~~~~~~

THE MESSAGE

We kunnen je veel vertellen over onze volledige nieuwe documentaire, vanuit een persoonlijk perspectief, maar inmiddels ook vanuit een nostalgisch oogpunt..

Voor hen die onbekend zijn met ons werk, wij zijn ‘Freedom Central’. Wij bieden een platform aan voor informatie die niet wordt aangeboden door de Main-Stream-Media. Wij hebben geen bazen of aandeelhouders, noch kun je ons als ‘loonslaven’ categoriseren.
Daarnaast blijkt ons werk regelmatig erg gevaarlijk te zijn, zoals we menigmaal ondervonden..!

Toen Freedom Central nog in de kinderschoenen stond, we praten hier over Oktober 2009 jl., hadden we juist een 3-tal interviews afgerond, één daarvan met David Icke, toen we werden overvallen.
Dit gebeurde na een conferentie in Brussel, waar we interviews hadden gedaan met Marcel Messing, Bill Ryan and Kerry Cassidy van de beroemde website ‘Project Camelot’, Stephen Bassett van de ‘Exopolitics movement’, Peter Vereecke die bekend is van zijn werk als de ‘chemtrialburgemeester van België’; en nog enige anderen. De aanval, die ’s nachts door middel van verdovend gas is uitgevoerd, toen we lagen te slapen in onze camper, resulteerde in het verdwijnen van al onze media-spullen; camera’s, laptop en belichtingsapparatuur werden gestolen.

Melani en Richard van Freedom Central, de makers van ‘The Message’.

Maar ook waren alle opgenomen interviews verdwenen!
Dit was onze donkerste uur.. Wij hadden onszelf helemaal overgegeven aan onze roeping; we waren door een volledig bewustzijns-ontwaken gegaan om dit werk te kunnen gaan doen, en ineens was al onze kostbare, onverzekerde apparatuur weg en waren we niet in de positie om alles te vervangen.

Maar het is juist op dát moment, op het moment dat we als mensen worden geconfronteerd met rampspoed, dat we in staat zijn om te excellereren. Door de onconditionele liefde van enkele, voor  ons compleet onbekenden, die van onze problemen hadden gehoord, en ons vervolgens hielpen om onze equipment weer nieuw aan te schaffen, waren we in staat om deze film tóch te maken.
Toen slaagden we er ook in om een aantal spectaculaire extra interviews te maken met enige van de meest inspiratieve mensen van vandaag de dag. Mensen die toen vaak door een indrukwekkende synchroniciteit op ons pad kwamen! Al deze interviews kun jij ook op onze website bekijken.

We voelen ons bevoorrecht dat we de eer en het genoegen kregen, de volgende interviews te mogen maken.

–          Een tweetal interviews met Patricia Cori and David Icke

–          Een vraaggesprek met onze goede vriend en collega lichtwerker Charlie Veitch (The Love Police)

–          Een interview met onze goede vriend Albert Toby, regressietherapeut, een fantastische man!

–          Een 2,5 uur durend interview met Bill Ryan van Project Camelot,

–          En last but not least een bijzonder roerend interview met de magnifieke Marcel Messing.

Al deze mensen hebben ons zóveel geleerd door de informatie die ze ons hebben aangereikt, met hun statements in deze interviews, dat we inmiddels heel dicht op de besproken materie zijn komen te zitten. En daarnaast een rode draad hebben zien lopen door alle verhalen van al deze onafhankelijke en inspirerende personen, waarmee we de interviews mochten afnemen en die hun tijd en energie met ons deelden. Met deze collectieve boodschap van de geconcentreerde wijsheid van deze mensen, brengen wij van Freedom Central jou ‘The Message’.

Bekijk even op je gemak de trailer:

HIER

Bestel de DVD via de website van Freedom Central of via WantToKnow.nl De prijs is  €15,- incl. verzendkosten.

Bestelwijze via WantToKnow:

Maak €15,- over op INGrek.nr. 4313174 t.n.v. Dolphins & Whales publishing bv / Heemstede. En vermeld ajb je volledige adresgegevens op de overschrijving. We sturen je de DVD direct toe wanneer we je betaling-bestelling binnen hebben. DOEN!

7 gedachten over “The Message

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.