Advertentie

Kijk ajb even mee, naar deze YouTube van Désire..?


Het staat wel leuk zo’n rijmpje boven dit artikel, maar de essentie van de zaak is heftige info. Niet alleen WantToKnow staat in de startblokken, maar heel veel andere webmakers op dit gebied, rond de hele wereld zijn alert. Iedereen neemt ondergronds gerommel waar..! Allereerst mogen we gewoon keihard concluderen dat de Mexicaanse griep een masker blijkt te zijn. Dát is inmiddels keihard vast komen staan. Maar de vraag is dan natuurlijk: Wat zit er achter dit masker…? Dát is een essentiele vraag.

Je bent wat je eet..
Als je bent wat je eet..

Vooraan beginnen:

De Nederlandse wetenschapsjournaliste Désire Röver is een pionier op het gebied van pharmaceutische manipulatie. En dat er gemanipuleerd wordt, dát is inmiddels aan alle kanten duidelijk. Maar zoals het dan zo vaak gaat, het juridisch aantonen ervan, vergt natuurlijk een boel inspanning. Zelf mocht ik een maand geleden bij een praatje van haar zijn en ik ben er niet minder van geworden..

De bewijzen voor al dit gerotzooi in deze INDUSTRIE, die zichzelf geneeskundig noemt door het woordje Pharma vóór INDUSTRIE te zetten, zijn natuurlijk alleen met moeite te ontdekken. Heb je gehoord van het onderzoek dat Neli Kroes gestart is naar deze INDUSTRIE? Bravo Neli, zet ‘m op girl! Gooi maar eens wat modder op die pharmaceutisch INDUSTRIËLE troon.

Als u begrijpt wat ik bedoel?

Luister naar deze YouTube en bepaal je eigen koers op dit gebied. Laat je niet leiden door onze emoties, al is dat misschien makkelijk gezegd dan gedaan. Maar er komen inmiddels berichten van zeer oplettende mensen uit de wereld, waaronder de journaliste Jane Burgermeister, die een aantal officiële instanties heeft aangeklaagd, over het manipuleren van de wereldopinie inzake de Mexicaanse griep.

Wat dacht je ervan als we hier zeggen dat de Wereld Gezondheidsraad de macht heeft om VERPLICHTE VACCINATIES op te leggen in maar liefst 194 landen..!! Met andere woorden, wij zijn straks verplicht om de vaccinaties van Meneer Klink te laten inenten. Als je niet oppast.

Het verhaal is nog lang niet ten einde. We staan aan het begin. Het feit dat jij deze woorden leest, maakt jou onderdeel van dit proces. Informeer jezelf en deel deze informatie met vrienden, collega’s en vooral familie.

Hier is de YouTube van Désire Röver. Deel hieronder in ieder geval je gevoelens. Gedeelde smart is halve smart.

Advertentie

55 gedachten over “Kijk ajb even mee, naar deze YouTube van Désire..?

 1. http://argusoog.punt.nl/?id=497227&r=1&tbl_archief=&

  Een aardige bevestiging op mijn artikel van gisteren (een inhoudelijke reactie op de tekst in Trouw en de ‘sturing propaganda’ van deze heer Meijers en onze overheid die gaat peilen waarom u de griepprik niet zou willen nemen om u alsnog over te halen. Niet doen dus!). Te lezen op http://argusoog.punt.nl/?id=496797&r=1&tbl_archief=&

  Vaccinatie karma voor de heer Meijers zullen we maar zeggen 😉

 2. het moet niet gekker worden maar het wordt steeds gekker.

  het begint er op te lijken dat op wereldniveau de wet op de mensenrechten gaat worden overtreden.

  iedereen gedwongen inenten tegen griep??
  mensen met een zwakke gezondheid gaan waarschijnlijk al dood van dit vaccin terwijl de kans op griep waarschijnlijk net zo groot als altijd blijft.

  onze regering wil alle nederlanders overhalen?
  (over wat?) ik ben niet bang voor de griep
  maar vrees wel een machthebber die de demoncratie aan zijn laars lapt

  heb al ergens gelezen, weet niet meer waar) dat who anders met quarantaine dreigt?

  hoe kunnen we dit stoppen?
  als je als enkeling protesteert bij de regering verdwijnt je klacht gewoon op de stapel.
  en als je leest dat 42 procent van de bevolking (hoe komen ze aan dit aantal?) volgens de overheid , wel een griepprik zal halen dan moeten we toch iets doen lijkt me.

 3. Waarom verwijst deze dame naar websites waar geld wordt gevraagd voor het kopen van dvd’s met de boodschap dat vaccinaties niet goed zijn?
  Waarom verwijzen deze websites naar vage amateuristische homemade videofilmpjes?
  En waarom staat deze dame zelf op zo’n filmpje?

  Ik ben geen voorstander van vaccineren, zet er zeker ook mijn vraagtekens bij, daarom kwam ik ook op deze site terecht. Maar als je iets zegt, roep dan niet alleen maar dat het slecht is maar toon het dan ook aan.

  Ik vind op deze site geen wetenschappelijke onderbouwing maar wel een hoop stemmingmakerij. En dat is jammer, want zo geloven mensen je niet.

 4. Sorry maar alle complottheorieen ten spijt, deze vrouw vertelt niets nieuws. Waar zijn de bewijzen? Niemand heeft ooit bewijzen gezien. Er zijn bewijzen met verborgen camera’s dat het heel makkelijk toegang krijgen is op schiphol. Er wordt info gelekt vanuit overheidsinstellingen. Maar nog nooit is er info naar buiten gelekt over de manipulatie van virussen, alles berust op speculatie.

 5. @struikgewas: je doet je naam eer aan! Kom er eens uit en informeer je over FEITEN. O.a. hier op de site. Het hele BAXTER-verhaal is feitelijk, dus waar heb je het over..? Er zijn ook klokkenluiders genoeg! DUS: informeer jezelf, evt. met een periscoop 😉

 6. @ struikgewas.
  Bewijzen van wat? dat farmaceutici nobele mensen zijn die het beste met het mensdom hebben. Dat organisaties als de WHO, unicef er alles aan doen om ons mensen te behoeden voor ellende? natuurlijk maakt iedereen wel eens foutjes zoals een varkensgriep virus in vaccinaties plaatsen zoals onlangs bij Mayer, of bewust tumorcellen in vaccinaties tegen polio, of 300.000 vrouwen steriliseren bij een vaccinatie, foutje kan gebeuren en tja wat is bewijslast\|?? Bewijslast is afhankelijk van het geld dat je hebt, welke machten je achter je hebt en hoeveel advocaten je kan inhuren.

 7. @struikgewas
  Het zoeken naar “bewijzen” blijft moeilijk, maar er zijn momenteel achter de schermen veel mensen bezig met het àchter de dingen te kijken, linken te leggen en zaken te interpreteren… Geef het even de tijd, we worden in een sneltreinvaart overspoeld met bérgen informatie en binnenkort zullen er wel degelijk goed onderbouwde bewijzen op tafel komen die een basis zullen vormen voor diverse aanklachten… Voorbeeldje: dankzij een uitgebreid medisch document opgesteld door een groep deskundigen betreffende de alarmerende berichten over het Cervarix (hpv)vaccin, zullen er één dezer dagen kamervragen in het Parlement van de UK gesteld worden door de Conservative Shadow Minister Mark Simmonds..

 8. @Petra: die ‘vage mevrouw’ is Désire Röver, een autoriteit op het gebied van vaccinaties.

  En die mevrouw maakt van die vage filmpjes, omdat ze niet de miljoenenbudgetten heeft die de pharmaceutische INDUSTRIE heeft, om met gladde filmpjes hun producten te verkopen, met schitterende websites en betaalde advertenties de publieke opinie te beïnvloeden, met duurbetaalde studiereizen de wetenschappelijke wereld om te kopen, of met veel lobbywerk overheidsdiensten op het gebied van gezondheidszorg te infiltreren en jou ANGST aan te praten.

  Of heb je alle stukken hierover nog niet gelezen, o.a. hier uitgebreid op WantToKnow.

  Zal ik eens wat grappigs zeggen..? Jij onderbouwt jouw stelling niet, dat wij onze stellingen niet onderbouwen.. Dát is namelijk ook nog een optie. Je trekt onze geloofwaardigheid in twijfel en dat doe je ongefundeerd. Dát raakt me, want we doen daar hier helemaal gratis ons best voor.

  Daarbij liggen de bewijzen die je ongenuanceerdheid onderuit halen, overal om je heen, maar kennelijk is het veel gemakkelijker voor je, dat we alles in een stuk bij elkaar zetten. En als we dat niet doen, voel jij je gerechtigt de ongenuanceerde conclusie te trekken, die je hierboven trekt? Doe ajb je huiswerk, vóórdat je mensen beschuldigd!

 9. @petra
  Hier is een niet-zo-vaag youtube filmpje van iemand die 30 jaar voor de farmaceutische industrie heeft gewerkt.

  Voor wie serieus zich in deze zaken wil verdiepen: er zijn talloze filmpjes en artikelen op internet te vinden van mensen die het hele gedoe van binnenuit kennen.

  Ik begrijp dat het allemaal onvoorstelbaar is en niet te geloven en dat het daarom ‘hoop’ geeft de boodschappers in twijfel te trekken. Maar onderzoek het zelf verder, het gaat om jouw leven en dat van iedereen om je heen.

 10. Wat ik persoonlijk frappant vindt, is dat ik na het schrijven van mijn artikel ‘Aan het licht brengen en onder ogen zien’ (feitelijke informatie over de farmaceutische industrie, vaccinaties en ware immuniteit)van iedereen te horen kreeg dat ze het zo belangrijk vonden alle verwijzingen en bronnen te weten.

  Na een dag intensief hieraan gewerkt te hebben, waren er allerlei artikelen, publicaties, boeken en links beschikbaar. En vervolgens hoor je niets meer.
  Kortom: uit een soort ‘ontkenning’ willen mensen altijd de ‘feiten’ (lees zoeken naar onwaarheden), maar de onwaarheden die als ‘feiten’ worden gebracht door het RIVM en de gezondheidsraad en overheid worden als aspartaamzoete vaccinatiekoek geslikt…
  Kijk eerst naar je weerstand, dan naar de ware feiten, vul dan de ‘halve waarheid’ van de biochemische interpretatie aan en zie daar: vaccinaties ZIJN BEWEZEN schadelijk, ineffectief en de langetermijn effecten zijn onbekend, terwijl de ‘hulpstoffen’ wel degelijk bekend zijn en levensgevaarlijk.

  Het komt dus weer neer op welke ‘feiten’ je geest en bewustzijn wenst te erkennen als ‘waarheid’. Onderzoek zelf, er zijn genoeg noten in mijn artikel te vinden (www.healingsoundmovement.com) om een jaar bevestigingen te krijgen dat dit zo is. Een ander deel van het verhaal is dat sommige feiten niet zo makkelijk aan het licht komen. Dit geeft juist ook een bevestiging van de afwezigheid van een ‘VIT’ zijn van de industrie: geen verantwoordelijkheid, geen integriteit, geen transparantie.

  Als alles veilig en effectief is, waarom zijn de ingrediënten dan zo geheim en waarom is er niemand bezig met onafhankelijk onderzoek naar vaccinaties (hetgeen bewijst dat vaccinatie onderzoek het meest onwetenschappelijke onderzoek dat er is, allereerst geen onafhankelijk herhaalonderzoek, ten tweede gestoeld op de onvolledige aanname dat ziektes puur en alleen door virussen en bacteriën ontstaan en ten derde omdat de langetermijn effecten bij ALLE vaccinaties niet bekend zijn en de theorie dus geen enkele voorspellende waarde heeft!). Wetenschappelijke feiten of speculatie?? Draai het eens om en de omgekeerde psychologie is duidelijk…

 11. Heel goed @John! Een bekend fenomeen deze ontkenning van het overgrote deel van de mensheid, voorlopig blijft het zoeken naar de reden hierachter.. Het zal wel genetisch bepaald zijn dit niet willen weten, deze struisvogelpolitiek.. Blijf aan de weg timmeren!

 12. @Ellen/John: wat mijns inziens speelt zijn de volgende zaken bij deze ontkenning:

  1. het ongeloof dat dingen toch niet zo kunnnen zijn, zoals gezegd wordt, nu is uitgevonden. Omdat het altijd al is gedaan. “Dan zouden we het dus al die tijd fout hebben gedaan”. Ontkenning dus. Dat is altijd de eerst stap in een acceptatieproces.

  2. Kijk ook eens naar het 9/11 verhaal. Het is gewoon TE GROOT om te bevatten. Daar zit volgens mij dan een natuurlijk mechanisme achter, dat ervoor zorgt dat je in de omgekeerde ontkenning komt, dat je dus ‘al lang blij bent dat er een officiele versie is’. Het onderzoeken van feiten die het omgekeerde bewijzen van de officiële versie, vergt inspanning en het opzij zetten van overtuigingen. En hierbij komt ook weer het eerste punt om de hoek. Ontkenning.

  Kortom een moeilijk proces is het om van iets GROOTS te accepteren dat ‘anders’ is. Het enige wat wij kunnen doen is gewoon onze waarheid blijven vertellen en deze energie in het veld blijven brengen.. Dank voor jullie commentaar!

 13. @Guido: in een acceptatieproces zit een vervolg verwerkt, eerst de schok, dan ontkenning, dan het wakkerworden en pas dan acceptatie, en dan dus ook een zekere rust vinden.. Ben bang dat de meesten blijven hangen/steken in de ontkenningsfase.. Hierdoor blijft de angst gevoed; kennen jullie het nocebo-effect? Het omgekeerde van een placebo, ziekte veroorzaakt door angst, angst die juist in deze tijd wordt aangewakkerd en in stand gehouden door de autoriteiten..

 14. @Guido: ik lees geen beschuldiging in mijn bericht. Die lees ik wel in het filmpje van de dame in kwestie. En welke stelling zet ik neer?

  Zolang deze dame verwijst naar sites van mensen die willen verdienen aan dvd’s en/of seminars waarin ze hun boodschap brengen, kan ik het helaas niet al te serieus nemen.

  Daarentegen neem ik de geluiden tegen de vaccinatie wel serieus. Maar ik heb beter onderbouwde stukken gelezen elders op het net.

 15. @Petra: ik neem aan dat jij een van die mensen bent die van de lucht leeft. Knap! Wat is er verkeerd met het combineren van het e.e.a.? Vooroordeel?
  Niemand houd je tegen verder op het net te blijven snuffelen…

 16. Zou ab “the killer” Klink zich in deze geleidt laten hebben door de pharmacy of door God, in beide gevallen is dat gebeurt voor onzer aller gezondheid, althans zo zou het moeten zijn, maar toch is er iets vreemds aan de hand, want als je dan minister bent dan laat je je toch echt goed inlichten, want per slot van rekening beslist hij over 16 miljoen nederlanders en in het ergste geval wordt die er dan ook nog op een soort van apocalyptische wijze in je lichaam geboord door de WHO, en wat zou er nou mooier zijn dan een algehele martial law voor de hele wereld onder het mom van varkensgriep, niemand die meer iets kan doen zonder gearresteert te worden, en dat is in het gunstigste geval denk ik. Niemand die meer reizen kan, iedereen opgesloten in huis, in je eigen gevangenis, en dat alles natuurlijk voor je eigen veiligheid! wat een wereld waarin we leven!

 17. Betekent het nou ook dat als je deze site leest, en gelooft wat er geschreven wordt, dat je dan ook een onaardige opstelling naar mensen die het becommentariëren mag hebben? @Guido: het cynisme druipt van je reactie en dat is niet nodig. Daar komt bij dat als je wilt dat mensen geloof hechten aan hetgeen je op deze site publiceert, en als je beoogt mensen daarmee te helpen, je ze niet weg moet jagen door erg onaardig te reageren. Het maakt mij niet uit, ik surf vrolijk verder. Vaccinatie of geen vaccinatie, het belangrijkste is dat mensen weer eens wat aardiger tegen elkaar doen.
  En nee ik leef niet van de lucht, maar ik verdien ook niet aan de angsten van de mens!

 18. @Petra, ik wordt altijd lekker cynisch als mensen het allemaal zo zeker weten, wat goed is, wat niet mag etc. Wie ben jij nou om mensen te veroordelen omdat ze hun boek verkopen, of beter nog: gewoon aanbieden. Wordt toch een beetje volwassen joh. En laat je tenen niet zo lang groeien..!
  Bovendien ben je op deze site volkomen gratis, dus maak ik zelf uit wat ik zeg, hoe ik reageer. Ik heb jou niet nodig om mij de les te lezen! Ik moet zus en ik moet zo.
  Het gaat dus niet over de inhoud maar over de manier waarop. Voila.
  Ik bepaal ZELF of ik cynisme gebruik. Dat JIJ het niet nodig vindt, staat er niet bij. Jij weet kennelijk dat het in absolute zin niet nodig is om cynisme te gebruiken…??!
  (Mag ik je aanraden om Hans Teeuwen’s Cd’s eens goed te beluisteren.)

  Als je schrijft Petra: “Zolang deze dame verwijst naar sites van mensen die willen verdienen aan dvd’s en/of seminars waarin ze hun boodschap brengen, kan ik het helaas niet al te serieus nemen.”

  Mijn hemel, wat denk je dat hier vanaf druipt. Maar het is jouw mening, dat snap ik ook. Maar zeg dan ook wat je WEL serieus neemt. Wat hebben we er allemaal aan om te gaan vertellen wat je allemaal NIET leuk vindt. Elke Chinees kan je vertellen dat wanneer je het woord ‘NEE’ of ‘NIET’ gebruikt, je de ‘flow’ doet stoppen. Zo ben je de hele dag lekker bezig en schiet je gewoon niets op, in mijn gevoel. Delen is moeilijk, dat moet je leren, dat weet ik ook. Maar doe dat niet eenzijdig, door alleen de negatieve kant te belichten. Als je belicht wat je wél leuk vindt, deel je ook de ‘vreugde’. Gedeelde smart is halve smart en gedeelde vreugde dubbele vreugde. (Dát staat in niet één wiskunde-boek.)

  Dat noemen we in NL opbouwende kritiek, door te zeggen wat JOU bijv. niet aanspreekt en vervolgens wat je WEL aanspreekt. Dan zitten we weer in de ‘FLOW’. Nu lijkt het alsof je het allemaalbeter weet, in mijn gevoel, maar dit lekker voor je houdt. En dan wordt ik cynisch; soms ben ik net een mens.

  En tot slot: wie verdienen er allemaal van de angsten van mensen..?! Lekker zo’n zwevende tekst op het laatst. Misschien is het fijn voor iedereen hier om jouw kennelijk fantastische wijze van leven en geld verdienen als voorbeeld te mogen nemen? Nee hoor, dat hou je voor jezelf. ZEG DAN WAT JE WEL DOET!

  Ik ben niet boos hoor, maar behoorlijk teleurgesteld als je zo van de toren loopt te blazen. En inderdaad: surf vrolijk verder meid. Maar dan wel écht vrolijk hoop ik! PLEZIER!

  Zo, nu eerst een koppie Thee. Pfff.

 19. @ Guido : die ‘vage mevrouw’ is Désire Röver, een autoriteit op het gebied van vaccinaties”

  nou wat heeft ze daar gedaan dan ? receptioniste telefoniste ?
  of was is ze arts of iets dergelijks ? dan graag even de big registratie tonen

  Vriendelijke groet Gait

 20. ’t Is in de rand van waar het hier inhoudelijk om gaat maar ik wil het toch graag kwijt:
  Iedereen die zijn energie ergens insteekt, die op welke manier dan ook een constructieve bijdrage levert aan de maatschappij en de mensheid,zoals bewustmaking in dit geval,mag daar energie in de vorm van geld voor terugkrijgen, als waardering voor de geleverde inspanning.
  Want geld is nu eenmaal nog altijd het ruilmiddel in onze maatschappij. En deze mevrouw heeft volgens mij bakken energie en tijd besteed aan dit onderwerp.
  Het maakt me steeds boos dat deze mensen daar dan kritiek over krijgen en dat de (multi-)winsten die in de financiële sector, wapensector en andere schadelijke activiteiten voor mens en aarde worden gemaakt, maatschappelijk aanvaard worden.

 21. @ Guido
  tja als je als site stichting of wat dan ook een stuk van / over iemand publiceert, weet je toch wat voor vlees je in de kuip hebt ? dat werkt toch zo in de journalistiek?

 22. @ iedereen

  weet wel goed wat je doet !!
  de kans op epedimien komt terug om dat bepaalde groepen zich niet willen vaccineren.
  dus niet zeuren dat je kind polio krijgt en daar door gehandicapt word, dat is dan jou keuze.
  informeer je goed , en weet je wat je doet !!

  Vriendelijke Groet
  en oprecht bezorgde Gait

 23. @Gait, je oprechte bezorgdheid slaat opnieuw om in verdachtmakerij. Als je een website (kwakzalverij.nl) helemaal vol krijgt met zowat ALLES wat een beetje boven het korenveld uitsteekt, met de grond gelijk te maken, dan vind ik dat er aan je wijze(?) van kijken-naar-de-wereld, tenminste óók een steekje loszit. Duszz. In mijn ogen is dat dan dus een typisch geval van de splinter zien in andermans oog, maar niet de BALK in de eigen ogen?

  Het is grappig dat je het waarschijnlijke standpunt van de WHO al weet te verwoorden, wanneer straks mensen zich NIET vaccineren. Opnieuw BANG maken. Gait, wat mij betreft nauwelijks een positieve bijdrage. Een appél op angst, waar we er al genoeg van hebben. Lees het stukje van Maarten van Rossem hier eens op de site.

 24. @ Gait: dank voor je posts, ik vind het namelijk wel degelijk posts die voldoen aan het ‘both sides of the story’ criterium. Ik heb i.i.g. geboeid de artikelen bekeken.

  @ Guido: het valt me op dat iedere medestander hier vrijwel automatisch op twee duimen omhoog kan rekenen, maar o-wee als iemand juist (zoals Gait) de andere kant weer laat zien. Bij voorbaat krijgt diegene boe-geroep te horen. En dat gaat dan steeds gepaard met epistels waarin zó’n vlotte babbel verwerkt zit, dat er een toontje in zit dat alleen jij (en je medestanders) de échte waarheid in pacht hebben. Hiermee zeg ik niet dat jij per definitie ongelijk hebt, maar je zult moeten accepteren dat er ook een 50 procent kans bestaat dat ‘de andere kant’ het bij het rechte eind kan hebben.

  Moraal van dit verhaal: niemand weet hoe het echt zit. Wij mensen zijn slechts passanten die er in principe vanuit moeten gaan dat de maatschappij het beste met ons voor heeft. Doe je dat niet, dan wordt de rest van je leven één lange kwelling, want dan kun je op iedere hoek van de straat een ‘conspiracy theory’ zien. Anders gezegd: ik ben pas verhuisd en ga ervanuit dat mijn nieuwe buurman een goede vent is. Ik kan natuurlijk ook meteen al gaan denken dat de kans bestaat dat het een gevaarlijke crimineel is. Het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk.
  Dank i.i.g. voor je berichtgevingen over een mogelijke setup, maar vergeet ook niet berichten te plaatsen over de mogelijkheid dat het wel degelijk een gevaarlijke pandemie zou kunnen zijn.

 25. mischien moeten mensen die tegen vaccinaties zijn eens gaan kijken in landen met een lage vaccinatie graad (<30%) en kijken naar kindersterfte, levensverwachting, en percentages van voorkomende infectieziekten.

 26. U snapt natuurlijk dat als 4 miljard mensen verwijderd moeten worden, de andere 2 miljard in het complot zitten?

  Dank u vriendelijk voor het op deze wijze aandacht vragen voor het probleem. Het moge duidelijk zijn dat we het erg waarderen dat u helaas de informatie niet erg overtuigend weet te brengen.

 27. Die Desire is een gevaarlijke heks. De geesten van de komplot denkers zijn dermate vervuilt dat ze overal een complot in zien.

  Er is niets mis met verder kijken dan je neus lang is en er is ook niets mis met kritisch zijn. Maar de meeste zijn inmiddels zo aan het doorslaan dat het gevaarlijk wordt voor hun zelf en hun omgeving.

  Ik wil der wel eens horen als ze zelf op sterven ligt vanwege de taco kuch. Kijken of ze dan nog steeds medicijnen weigerd.

 28. @ harry,

  Bewijs?, cijfers? link? , onderzoek
  moet vrij makkelijk zijn, neem 100.000 gevaccineerde neem 100.000 ongevaccineerde, blindeer/versleutel het onderzoek zodat niemand weet wie wie is en kijk naar de percentages autisme dat voorkomt..
  graag een link naar het gepubliceerde onderzoek.

 29. er heerst op dit soort sites altijd de misvattign dat onderzoek naar vaccins en vaccin efficientie etc, alleen wordt gedaan en betaald door de farmaceutische industrie dit is echter totaal onwaar, 99% wordt gedaan door non-profit organisaties zoals universiteiten, universitair medische centrums, academische ziekenhuizen, rivm`s over de hele wereld hier werken 10 duizenden academici, artsen , post docs, onderzoek medewerkers, biologen biochemici etc aan infectieziekten, het imuunsysteem, bijwerkingen etc, zonder ook maar een cent te krijgen vd farmaci.
  Het is op zn minst een vreemde aanname deze mensen allemaal corrupt te noemen die ook nog eens willens en wetens hun kinderen, familie vrienden en zichzelf ingevaar brengen dmv gevaarlijke vaccinaties.

 30. @ohjajoh

  De meesten willen gewoon hun boeken verkopen en hun kwakzalverij aan de man brengen. Zogenaamd onder het mom van de waarheid. Terwijl de waarheid gewoon het vullen van hun portemenee is doormiddels van giften die ze ontvangen van bange onzekere mensen die aan de lippen van deze hippies hangen. Deze zelfde angsthazen kopen ook de boeken die de geesten van deze hulpbehoevende nog meer vervuilt. Het liefts willen ze een grote comune met biologisch vreten, gratis stroom en elke avond in hun blote reedt rond het kampvuur cumbaja zingen. Iedereen die wel gewoon mee doet in de maatschappij is gehersenspoel en weet zogenaamd niet wat vrijheid is. Ze worden boos als ze de waarheid horen en gaan lachen en worden blij van verhaaltjes van charlatans als Anton Teuben en zijn GF of zoals deze heks die denkt het allemaal beter te weten zonder ook maar gehiderd te worden door enige kenis. Gelukkig lost dit probleem als ze zich daarwerkelijk nergens tegen inenten zich uiteindelijk van zelf op.

 31. @ohjajoh, nog maar eens arts Tinus Smits citeren waarvan hier op WTK een artikel over autisme verscheen:
  # 70% wordt veroorzaakt door vaccinaties, de soort vaccinaties, maar ook de intensiteit van toedienen. Deze intensiteit wordt steeds groter, d.w.z. zeer jonge babies, krijgen steeds meer en steeds korter op elkaar, de meest heftige vaccinaties toegediend. Hoewel Tinus met zijn onderzoeken al heel ver is, kan hij echter nog niet exact de vinger leggen op de oorzakelijk component in de vaccins, die het Autisme veroorzaken.
  # 25% van autistisme vind zijn oorzaak in de reguliere medicatie. Vóór of tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling of tijdens de eerste 2 jaar van het leven. Dus ook andere medicijnen, brengen jonge babies en kinderen in een situatie van autistisch gedrag. WAT DACHT JE BIJVOORBEELD VAN HET TOEDIENEN VAN ANTIBIOTICA. Ook deze stoffen komen vaak nog eens BOVENOP DE VACCINATIES. En het idiote is, dat artsen vaak antibiotica voorschrijven aan kinderen, die nou juist bezig zijn om de troep van de vaccinaties hun lichaam uit te werken, door bijv. oorpus, groene snot, diarree etc. En hup, antibiotica erin…!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.