Advertentie

Apollo-14-astronaut Dr. Edgar Mitchell: ‘Zonder enige twijfel: we worden bezocht door buitenaardsen’


Dr. Edgar Mitchell
Dr. Edgar Mitchell

De Dag van de Aarde begint later deze week, maar wat betreft voormalig NASA astronaut Edgar Mitchell en andere UFO-enthousiastelingen, vindt het echte nieuws elders in de wereld plaats.

Bron: CNN News
Vertaling: Tessa Koop

Mitchell, piloot van de maanlander Apollo 14, beweerde maandag dat buitenaards leven bestaat, en dat de waarheid verborgen wordt gehouden door de Verenigde Staten en andere overheden.

Hij gaf zijn verklaring tijdens een optreden voor The National Press Club, gevolgd door de conclusie van de vijfde editie van de jaarlijkse X-Conferentie, een bijeenkomst van UFO-activisten en onderzoekers, die de mogelijkheid van het bestaan van buitenaards leven bestuderen.

‘Nee, we zijn niet alleen’

“De mensheid heeft zich lang afgevraagd of we alleen zijn in het universum. Maar alleen in onze periode hebben we het echte bewijs. Nee, we zijn niet alleen,” sprak Mitchell.

“Ons lot, waar we naar mijn mening maar beter mee kunnen beginnen, is om deel uit te maken van een gemeenschap van planeten. We zouden er klaar voor moeten zijn om voorbij onze planeet en voorbij ons sterrenstelsel te kijken, om uit te vinden wat er nu werkelijk aan de hand is daar.”

Mitchell groeide op in Roswell, New Mexico, wat volgens sommige UFO-gelovers de plek was waar een UFO neerstortte in 1947. Hij zei dat bewoners van zijn stad, zijn gedwongen om niet te praten over hun ervaringen met de militaire autoriteiten. “Ze waren gewaarschuwd voor ijselijke gevolgen als ze het toch deden.”

Ons lot, waar we naar mijn mening maar beter mee kunnen beginnen, is om deel uit te maken van een gemeenschap van planeten.

We zouden er klaar voor moeten zijn om voorbij onze planeet en voorbij ons sterrenstelsel te kijken, om uit te vinden wat er nu werkelijk aan de hand is daar.”

‘Hij beloofde het verhaal achter Roswell te onthullen’

Maar, claimde hij, ze “wilden hun verhaal niet mee het graf innemen. Ze wilden het aan een betrouwbaar iemand vertellen. En aangezien ik een lokale jongen ben en op de maan ben geweest, beschouwden ze mij als betrouwbaar genoeg om in mijn oren hun specifieke verhaal te vertellen.”

Ongeveer tien jaar geleden, zo vertelt Mitchell, werd hij eindelijk uitgenodigd door het Pentagon voor een afspraak om te bespreken wat hem was verteld.

“Een anonieme admiraal, die werkzaam was voor de Joint Chiefs of Staff, beloofde om het verhaal achter Roswell te onthullen,” aldus Mitchell. “Het verhaal van de UFO crash werd bevestigd, maar toen de admiraal probeerde toegang te krijgen tot de diepere gelederen van het proces, werd dit hem geweigerd.”

Dezelfde admiraal – beweert Mitchell – ontkent nu dit verhaal.

“Ik raad de mensen die twijfelen dringend aan om de boeken te lezen, lees alles wat los en vast zit, en begin te begrijpen wat er echt aan de hand is. Want er bestaat echt geen twijfel dat we zijn bezocht,” zei hij.

“Het universum waarin we leven is veel wonderlijker, spannender, complexer en uitgestrekt dan we ooit in onze geschiedenis tot nu konden weten.”

NASA: geen sprake van doofpot

Een NASA-woordvoerder ontkende dat er sprake is van een doofpot.

NASA-woordvoerder Michael Cabbage
NASA-woordvoerder Michael Cabbage

“NASA spoort geen UFO’s op. NASA is niet betrokken bij enige vorm van het verbergen van het bestaan buitenaards leven op deze planeet of ergens anders… punt uit,” zei Michael Cabbage maandag.

Er zijn talloze debatten gevoerd over wat er is gebeurd in Roswell. The U.S. Air Force zei in 1994 dat het wrakstuk dat was geborgen in 1947 bijna zeker afkomstig was van een weerballon.

Ik raad de mensen die twijfelen dringend aan om de boeken te lezen, lees alles wat los en vast zit, en begin te begrijpen wat er echt aan de hand is.

Want er bestaat echt geen twijfel dat we zijn bezocht,” zei hij.

Stephen Bassett – hoofd van de Paradigm Research Group (PRG) – die de X-Conferentie heeft georganiseerd, zei dat de waarheid over buitenaards leven wordt onderdrukt omdat het politiek gezien explosief is.

“Er is een derde omheining binnen de Amerikaanse politiek, en dat is het UFO-vraagstuk. En het is veel groter en belangrijker dan de Social Security ooit had kunnen dromen,” zei Bassett.

In dit filmpje kun je de toespraak van Edgar Mitchell bekijken:

Gerelateerd artikel:

Wanneer geeft ook Nederland UFO-files vrij en wordt Obama UFO-disclosure president?

36 gedachten over “Apollo-14-astronaut Dr. Edgar Mitchell: ‘Zonder enige twijfel: we worden bezocht door buitenaardsen’

 1. Het zou erg holbewoner achtig zijn als we als mens alleen denken te zijn in dit immens universum. Ook hier heb ik maar 1 ding op te zeggen: vroeg of laat komt tha meeting! Welcome home.

 2. @pieter mee eens.

  vroeg of laat komt de aap uit de mouw. Dat er ook zaken verzwegen worden wat dit betreft ben ik ook van overtuigt. Ook archeologische vondsten die in de richting van bezoekers van boven verwijzen worden bijna allemaal in de kelders van musea verstopt of verdwijnen elders.

 3. Dr.Edgar Mitchell zegt dat de aarde zonder enige twijfel wordt bezocht door buitenaardsen. Met de graancirkel The Alien Formatie 2002 van 15-aug-2002 in Crabwood, worden we gewaarschuwd voor deze “buitenaardsen” de Grijzen. De Grijzen zijn echter geen buitenaardsen maar komen uit dit zonnestelsel.Er is met opzet een misleiding gecreerd. BRON: De Grijzen,zonen van de God JaHWeH.

 4. uit de tombe misstiek is er ook al iets niet,wel on(DUIDELIJK ) kijk maar naar de heroglieffen daarstaan wezens op die het geloof alleen al aangeven dat er iets moet zijn in die richting want daar lopen honden op hun achterpoten? en? kunnen praten en ze hebben gewoon handen om schalen/messen /en hoofden liefdevol vast te houden ! waar komt dan die zin vandaan ????

 5. Nog voor de mensen op aarde werden ‘gebracht’,waren buiten-aardse wezens ‘Annunakie’al op aarde, de aarde was een soort ’tussenstation’.
  Dat onze techniek zo snel is ontwikkelt is mede de uitwisseling met de ‘Zeta’s’. President Truman en Eisenhouwer hebben kontact gehad,evenzo Churchill. Er heeft een uitwisseling plaats gevonden, enwel de toestemming tot het nemen van proeven op mensen(daar de Zeta’s met uitsterven worden bedreigd) in ruil voor hun techniek.
  Door de ‘Galactic federation of Light’ is de Zeta’s een halt toe geroepen omtrent het nemen van deze testen/ontvoeringen,daar het door de jaren heen veel angst heeft veroorzaakt onder de mensheid.
  Ook de ingebrachte inplantaten/zenders,(die veel mensen dragen zonder dat ze het weten), worden nu steeds meer door artsen verwijdert.
  Op dit moment zijn er veel ‘buiten-aardsen vrijwillig geincarneerd als mens onder ons, puur om met hun kennis de mensheid te helpen met de overgang te maken naar de 5e demensie .
  Zonder de hulp van onze Buiten-aardse broeders en zuster zou onze planeet er nog veel erbarmelijker aan toe zijn zouden wij nog nauwelijks adem kunnen halen.
  De zeebodem wordt inmiddels via hun technieken gereinigd van al het gif.. zo ook het gif in de lucht via de ‘Chemtrails’in de etc etc…
  Volg ook de wereldwijde simbolen, ofwel Graancirkels,demaakt door de liefdevolle ’technisch hoogontwikkelde Arcturians’ op de aarde,(grappenmakers proberen ze ook heel knap na te maken).
  Via de Graancirkels kun je het proces van de hele gang richting 2012 volgen.

  ‘Garriet60’
  Wat betreft je vraag over de afbeeldingen van een mens in Egypte met een ‘hondenhoofd’, dat is de God HAPI..de God van de nijl.

 6. Garriet60,

  Het kan ook zijn dat je de dodengod ‘Annubis’ bedoelt, die heeft een mensenlichaam met een donkere puntige Jakhalzenkop op de afbeeldingen.
  De betekenis van Anubis is oa te vinden op wikepedia of onde egyptsche goden en godinnen.

 7. Tuurlijk is er buitenaards leven
  Wij zitten in een betrekkelijk jong zonnestelsel dat is wettenschapelijk bekend
  er zijn zonnestelsels die miljoenen jaren ouder zijn
  ook is het bekend dat wij mensen maar 5 tot 9 procent van onze hersens gebruiken
  Stel nu dat er ergens hier heel ver vaandaan een planeet is waar leven is en dat ze daar duizend jaar verder zijn dan wij nu
  En kijk dan wat wij allemaal al hebben berijkt in de laatste 100 jaar
  maar wat nu als dat leven daar honderdduizend jaar verder zijn , en wat is nou hondderdduizend jaar op een paar miljoen jaar
  Daar komt ook nog bij dat het leven daar wel de volle honderprocent van hun hersens gebrijken
  Die hebben dat toch al lang voertuigen ontwikeld om door tijd en ruimte te kunnen rijsen , en dat zijn de ufo’s die wij zien
  Ik denk niet dat ik meer hoef uit te legen
  Groet Rene van Met open ogen
  http;//members.chello.nl/r,janssens2

 8. En ik vrees dat heel veel mensen zullen schrikken als men hun medebewoners van het universum gaan ontmoeten. Ik niet uitgezonderd want hoe zullen ze eruit zien? Zelf heb ik ooit een zwarte driehoekige ufo gezien maar was eerder benieuwd wie de bestuurders daar van waren.


 9. NASA: geen sprake van doofpot
  Een NASA-woordvoerder ontkende dat er sprake is van een doofpot.

  Ja, ja, dat is het standaard antwoord dat je krijgt als je er NASA of welke andere overheidsinstantie dan ook naar vraagt. Soms weet de persoon die je het vraagt inderdaad niet beter omdat ook hij buiten dergelijke zaken wordt gehouden. Ik weet niet of dat ook voor woordvoerder Michael Cabbage van NASA zo is, misschien weet de man inderdaad niet beter, maar het blijft, onbewust of bewust, een pertinente leugen.

  Niet om reclame voor mijn website te maken (de meesten van jullie zullen die toch wel kennen) maar ik heb vorig jaar vier delen over het boek met de titel ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ van Richard Hoagland en Mike Barra geschreven en daaruit valt onbetwist te leren dat NASA de boel (lees de belastingbetaler en een groot deel van de politiek en de media) bedondert! Men komt in de ruimte en op andere planeten en de maan wel degelijk zaken tegen die duiden op buitenaardse aanwezigheid. NASA is overigens bij wet verboden daar naar buiten toe over te spreken. NASA is geen open wetenschappelijke organisatie, al bij de oprichting ervan werd in de statuten opgenomen dat het een militaire organisatie was die net als alle andere regeringsagentschappen niet zelf mag beslissen welke informatie wordt vrijgegeven.

  Deel 1
  http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DarkMission1.htm

 10. hahahahahaha..iedereen hier gelooft wel in UFOS maar ho maar als ge de wereld probeert duidelijk te maken dat 9/11 een inside job was .
  En Als Jahweh of een andere onozele ingebeelde GOD (JEzus of whatsoever) er nog bij wordt vermeld dan is bij mij de verbasing des te groter .

  stelletje idioten

 11. oh ja waarom doe ik moeite , hoogstwaarschijnlijk is alles gepost door 10 tot 12 jarigen , ik ben ook jong geweest 🙂 , nu ben ik al bijna een Grijzen 🙂

 12. @ Andy. Je niveau van taalgebruik weerspiegelt je gedachtegang (lees: geen) over dit stuk…

  Mijn verbaZing is groot als ik lees dat je God en Jezus in een adem noemt.

  Adem in, adem uit.

 13. Ik kan ergens de verbijstering van Andy wel begrijpen. Ik kan ook verstaan dat de frustratie groot genoeg is. aangezien men al jaren tracht duidelijk te maken dat er aan dat 9/11 gebeuren meer dan een ‘luchtje’ hangt en iedereen precies blijft doen of het niet zeker is. Langs de andere kant ‘geloven’ de meesten dan wél in UFO’s. Hetgeen erachter schuilt is denk ik het volgende: Laat ons eerst eens schoon schip houden op onze prachtplaneet en onze verantwoordelijkheid nemen alvorens we met dit gedachtengoed de rest van het universum gaat infecteren. We zoeken op Mars naar water, maar hier op onze waterplaneet vervuilen we het meedogenloos en sterven er vandaag de dag nog steeds miljoenen door een acuut watertekort? Eerst zuiveren en dan pas hebben we de maturiteit om andere beschavingen te gaan onderzoeken en zeggen hoe zij kunnen leren van de fouten die wij hebben ervaren door onwetendheid en dergelijke. Ufo’s bestaan. Of ze nu van lders komen of een deel ‘home-made’, het bestaat. De vraag is: Wat gaan we nu doen met de kennis? Gaan we het wéér laten gebruiken om mensen te onderdrukken en een asociaal syteem creëren van geld en macht? Daar waar slechts enkelen hebben en het merendeel niet-hebben? Of gaan we EINDELIJK overvloed scheppen voor iedereen op deze planeet? Aan u/ons de keuze.Laat ons mekaar niet overladen met kritiek, maar vooruitgaan met de info die we hebben. En, nog even een kleine opmerking, zelfs 10 tot 12 jarigen kunnen wijsheid in zich dragen. Wijsheid hoeft niet persé met leeftijd mee te gaan, ervaring bepaald of je die wijsheid al dan niet hebt omgezet in positieve zaken. We zijn allen mens en verantwoordelijk voor ALLES wat los en vastzit aan deze planeet, laat ons eens eindelijk goede ‘hoeders’ zijn. Suc6!

 14. En nog even wat ‘God’ of ‘Jezus’ of andere hooggewaardeerde wezens betreft: We maken onvermijdelijk deel uit het grote geheel. Laat me dit voor de gemakkelijkheid het Al-Wat-Is noemen. Het is net alsof de ene zandkorrel tegen de andere zegt dat die niet bestaat en omgekeerd. Het grappige is namelijk dat zij de woestijn gestalte geven… Laat ons niet verdeeld geraken, want dan is heersen des te gemakkelijker voor diegenen met snode en duistere plannen. Wees open en alert tegelijk, neem je verantwoordelijkheid en tracht steeds naar waarheid te zoeken. Er zijn vele waarheden, gebruik die waarbij je je goed bij voelt zonder anderen te beladen met onnodige en ego-gerelateerde materie.’t Ga jullie goed!

 15. Hmm, op mijn UFO-website heb ik anders ook een uitgebreide 9/11 rubriek en ik ‘geloof’ in UFO’s, maar van 9/11 ‘weet ik 100% zeker’ dat het een inside job was en dat zou iedereen ook kunnen weten door simpelweg naar de feiten en zelfs het bewijs te kijken. Dus niet iedereen die in UFO’s gelooft denkt dat 9/11 door Osama is gedaan.

 16. De Grijzen zijn de “Ons” in het eerste Bijbelboek Genesis. In dit Bijbelboek Genesis 1:6 staat, En God zeide: Laat ONS mensen maken, naar ONS beeld, naar ONZE gelijkenis. Als er maar 1 God is, wie is dan die meervoud ONS? Juist dat zijn de Grijzen, onze menselijke goden uit het oerverleden.BRON: De Grijzen, zonen van de God Jahweh. Dit schrift is nergens te koop en ook niet op internet.

 17. Als ze beginnen met het erkennen van één (ingrijpende)leugen dan is natuurlijk het hek van de dam. Wat hoe zit het dan met al die andere leugens.

  En wat doen dan al die mensen die alles van zich af geschoven hebben? Krampachtig aan hun comfort zône blijven vastklampen. Als ik hen was zou ik gewoon doorgaan met ontkennen. Zo van: “Wat denken die oproerkraaiers wel. Een beetje de boel nog meer verzieken zeg… Het leven is al moeilijk genoeg! Het moet niet gekker worden hoor!”

  Lekker dom gehouden worden heeft blijkbaar ook z’n voordelen.

 18. Onwtendheid is een zegen… (cfr. The Matrix)

  Comfort-zone. De andere kant opkijken, negeren. Ontkennen van wat is…Ieder doet ermee wat hij of zij zelf wil. De gevolgen zijn bijgevolg niet ‘iemand anders’ schuld’. Je bent zélf verantwoordelijk voor wat er wel of niet met je gebeurt.
  Red or Blue pill, the choice is yours to make.

 19. Je moest eens weten sjaak… hoewel het een eitje lijkt valt het niet mee om de spelling perfect te beheersen. Het is de ideale situatie als je in een redactie teksten door de eindredactie kunt laten nalezen (want je ontwikkelt echt een blinde vlek voor je eigen spelfouten!). Misschien wil jij hierbij helpen?
  Kun je me in ieder geval in dit artikel aangeven wat er niet klopt?
  Alvast bedankt…

  Tessa

 20. @Carpa

  Beetje te makkelijk gereageerd naar mijn smaak. Of erger nog, te veel in je eigen Comfort-zone blijven hangen.

  Ja, als iedereen nu eens bespoten groente ging boycotten, geen plastic meer kocht etc. etc.
  Dan heb ik nu op dit moment (en met mij vele anderen, ha ha jij dus ook) nog steeds verschrikkelijk veel last van bijvoorbeeld alle plastic, pesticiden, benzine derivaten, straling… die nog eeuwen op aarde blijven rondcirculeren. Sterker nog, het wordt alleen maar erger.

  Eigen schuld? Nee natuurlijk niet! Dat is ons, miezerige nederige aardwormen jaha, min of meer door de strot heen gewurgd.

  Tijd om uit je eigen Confort-zone te kruipen Carpa, wat minder nederige aardworm te zijn en iets meer te verzinnen in het kader van barmhartigheid.

 21. Zeg Carpa, vreemd dat veel van hetgene wat ik hierboven heb geschreven wel door jouw verwoord wordt in eerdere reacties op dit artikel. Wat wilde je nu precies zeggen?

 22. Ik raad iedereen die in UFO’s geinteresseerd is het boek aan “Buitenaardse Beschaving”. Heel boeiend. Stefan Denaerde beschrijft een ontmoeting met mensachtige wezens van de planeet Larga buiten ons zonnestelsel. Hij is met zijn boot in de Zeeuwse wateren (ja hier in Nederland) op een onder water liggende UFO gestoten. Hij komt hierdoor in contact met de bemanning. In de schotel wordt hij op de hoogte gebracht van de leefwijze en sociale structuur van de planeet.
  http://www.dossierx.nl/index.php/content/view/124/28/ Deze site beschrijft het boek. Hij is in 1969 bij de KRO op de tv geweest voor een interview. Het is een ongelooflijk maar boeiend verhaal, en Stefan is tot zijn dood blijven volhouden dat het allemaal echt is gebeurd. Bij Bol.com te bestellen voor 7,95.

 23. @droppie:
  leuke reactie! Ik respecteer je mening, maar laten we even kijken naar wat ‘we’ al hebben laten gebeuren… De verantwoordelijkheid ligt volgens mij wél bij ieder van ons. We moeten als één blok ageren. Doordat we ons (de mensen in het algemeen) hebben laten leiden en er kunstmatig behoeften werden geschapen om iets of wat dan ook te doen (vrij als een vlo op een hete plaat: SPRINGEN zal je!)
  Het is er inderdaad ingeramd, maar waarom hebben we het niet zien gebeuren? We worden gedurig beziggehouden met on-zin. De doctrines tieren weelderig om ons heen. We lijken machteloos, maar zijn dat niet. We moeten gewoon dit gevoel krijgen zodat we niets gaan doen en geleefd worden. We overleven in plek van te leven. We doen niets anders dan strijden tegen mekaar op(jij dit en ik dat) Laat ons eens naar de gemeenschappelijke zaken kijken en daar iets mee doen. Trouwens voor jouw smaak heb ik té gemakkelijk gereageerd, maar ‘degustibus et coloribus, non est disputandum’ over kleuren en smaken…
  Als jij denkt te weten dat ik ergens in een comfort-zone vertoef, dan is dat jouw volste recht, maar tevens ook JOUW mening en dat is oké. We kiezen zélf wat we wel of net niet doen. Ik ken je niet en weet niet wat jij al voor goeds hebt verricht. ik zou niet weten of jij in een comfort-zone zit ja dan nee. Ik weet wel waar ikzelf ben (gelukkig, lol!) en dat is al niet slecht als je ziet dat we steeds worden afgeleid. Als je mij zegt dat IK een nederige aardworm ben, dan zou ik zeggen dat het eerder een reflectie is van jouw denken en voel ik mij geenszins aangesproken en kan me zeker niet identificeren met ‘nederig’. Wat niet uitsluit dat ik wel wil reageren, natuurlijk. Aardworm is positief, we maken allemaal deel uit van deze planeet en aardwormen zorgen voor een gezonde bodem. Perceptie verschilt.
  Boycotten vind ik prima en nuttig als de intentie goed is. Maar jij weet evengoed als ik dat alleen staan roepen niet zoveel effect heeft als met 10miljoen mensen die hun keel openzetten dat het genoeg is geweest.
  Ja, en misschien jammer voor jou, maar ieder individu is uniek en heeft zo zijn eigen manier om zaken naar buiten te brengen. Ik hoop gewoon om langs deze bits en bytes mensen te kunnen inspireren of (al was het maar voor heel even) te laten nadenken over wat er geschreven staat. Als ik de vraag mag terugkaatsen: wat wil jij nu precies zeggen? 😉

 24. @sjaak: Inderdaad, zoals Tessa zegt…het raast er ook gewoon uit en dan maken mensen fouten. Ik heb geleerd om over die schoonheidsfoutjes heen te kijken en de inhoud op te zoeken van wat mensen willen zeggen. Als jij kan helpen dan is jouw inspanning van harte welkom! Bizar dat uitgerekend jij zegt dat wij slechts 8 à 9 procent van onze hersenen gebruiken dit terwijl de aangenomen norm slechts 5 is. Nog een weetje: we gebruiken niet slechts 5,8 of 9 procent ervan. We gebruiken de volle capaciteit met kleine zones om beurten die slechts 5, 8 à 9 procent in zijn totaal bestrijken, vandaar de misvatting dat als zouden we slechts een klein en steeds hetzelfde deel ervan gebruiken. Er kunnen wél nieuwe verbindingen gemaakt worden, maar door een teveel aan bepaalde vetzuren en doordat we te weinig anti-oxidantia innemen verzwakken of vernietigen de vrije zuurstofradicalen onze celstructuren. Essentiële vetzuren zijn nodig…Alfa-linoleenzuur (ALA)
  Misschien komen die schrijffouten deels daardoor? Misschien door de ‘passie’ van het schrijven? Wie weet 😉 Trainen…
  Trouwens, perfectie is saai, foutjes hebben soms wel hun charme…
  Zoals ze in de liefde zeggen: Liefde is niet de perfecte partner te vinden… wel om eennietperfectepartnerperfecttevinden.Oeps! 😉

 25. @Wil Verhoef: Ik heb het boek gelezen als ik nog op de middelbare school zat en ik moet toegeven dat het een heel erg interessant boek is. Het is ongelofelijk hoe het beschreven is. Ik heb het 2x achter elkaar gelezen en het bleef me fascineren. Wat ik knap vond is dat hij niet het object nam, maar voor de kennis koos. Het is een dilemma, iets tastbaars of iets dat je niet kan bewijzen. Het is onwaarschijnlijk gedetailleerd.
  Zeker eens lezen is een ‘must read’. 😉

 26. Ik heb al te veel gelezen UFO enz zolang als ik hier ben op aarde, en heb veel doc. verzamelt op mijn harde schijven en dvd bekeken, als je dan nog je kop er voor in het zand steekt en je ogen sluit en doe alles af met het is onzin.Kijk kerkelijke geloven hebben voor mij afgedaan want die houden allen maar dom en je kan bewustzijn niet opwaarderen, dus dat er buitenaardse zijn en bestaan ook hier op deze aarde ja het is gewoon zo ik kijk er niet van op hoe ze er uitzien het zijn wezens net als wij allemaal.
  liefde kracht licht
  voor iedereen.

 27. Kijk naar de beschilderingen in de piramides in Egypte kijk naar peru kijk naar tibet waar de monniken er zeker van zijn dat buitenaardsleven ons gaat redden ! Kijk naar de bijbel (ben niet gelovig in de zin van het woord) de bijbel verteld al zoveel wat onze toekomst is en ook de thora en de bijbel van de islam het is allemaal hetzelfde en dat moeten we begrijpen er is maar 1 superwezen voor alle religies en die wil helemaal niet aanbeden worden maar alleen maar gerespecteerd ! Zoals wij dat ook willen dus behandel de zogenaamde god als een persoon zoals wij ! Dan zit je goed !
  Probeer respect te hebben voor alles wat leeft en doe het geen kwaad dan is alles goed !

  groetjes Pietje

 28. Ik denk niet dat wij slechts 8-9% van onze hersenen gebruiken, maar dat onze techniek slechts 8-9% kan METEN.
  Wij gebruiken veel meer, logischerwijs gebruiken wij altijd al 100%. Onbewustzijn doet ontzettend veel en vraagt alle aandacht. Er dient meer aandacht besteed te worden aan bijna-dood-ervaringen (BDE). Uit ervaring spreek ik dat je dan de OVERTUIGING krijgt van al het leven en wijsheid overal. Alles is mooi en een groot plan en je ervaart leven dat je helpt. Er gebeurd zoveel buiten ons bewustzijn, het is het meest belangrijke van ons leven. Dit buitenaards leven, is net als ons leven. Wij zijn allen verbonden en zijn hebben, waarschijnlijk, controle over de toestand waarin wij mensen verkeren en BDE noemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.