Advertentie

UPDATE: Open Your Mind Symposium op 11 oktober met o.a. Stephen Basett


FourthSenceIndexPagDe nieuwe organisatie FourthSence gaat vliegend van start met op zondag 11 oktober in Hulst hun eerste symposium, genaamd: Open Your Mind. Pioniers zoals Anton Teuben van nieuwssite Niburu.nl, graancirkelexpert Janet Ossebaard en mayadeskundige Peter Toonen zullen een lezing geven. Na het de annulering van de lezing van Tessa Koop van wanttoknow.nl heeft de organisatie een waardige opvolger gevonden: Peter Wauben, bekend van het tv-programma Het Zesde Zintuig. Hieronder een overzicht van alle sprekers.

Verder is het initiatiefnemer Danny Ghoos zelfs gelukt om de Amerikaan Stephen Basett van de Paradigm Research Group naar Nederland te halen. Deze man werkt samen met Steven Greer van The Disclosure Project en wil dat er nu eindelijk openheid komt over het UFO-fenomeen.

FourtSence organiseert per thema (bv UFO’s, Gezondheid, Nieuws achter het Nieuws, etc) evenementen, symposiums, workshops en beurzen. “Ik wil pioniers voor een betere wereld een podium geven,” aldus Ghoos. “Het viel me op dat veel van deze mensen moesten wachten tot ze adhok gevraagd werden door een vereniging, clubje, tijdschrift of een gemotiveerde particulier. Ik vind dat het tijd wordt dat wetenschap, kennis of spirituele gaven bewuster, vaker en professioneler bij de mensen wordt gebracht. De tijd is er volgens mij rijp voor.”

Kijk voor meer informatie op de nieuwe website: www.fourthsence.com.

~~~~

Peter Wauben

is een paragnost/medium. Hij is bekend geworden van het televisieprogramma Het Zesde Zintuig, waar hij dit jaar voor het derde seizoen aan meedoet. Hij geeft de lezing in plaats van Tessa Koop, van de website wantToKnow.nl. ‘Toevallig’ had hij die dag al een gaatje in zijn agenda vrijgehouden. Een lezing van Peter staat vooral garant voor wisselwerking met het publiek. Zijn readings doet hij zowel met als zonder voorwerpen en zo geeft hij aan de mensen door wat van hen van belang is. Peter; “Dit kan een boodschap van een overledene zijn, maar ook antwoorden op vragen die U heeft. Meestal hoeft geen vraag gesteld te worden omdat ik direct doorkrijg wat voor U het belangrijkste is. Via mijn pendel kan ik U het antwoord laten zien. Hetgeen ik doorkrijg, geef ik rechtstreeks en ongecensureerd aan de betrokkene door. Dit kan soms cru en hard overkomen, maar wordt in het algemeen als prettig ervaren. Men weet dan wel waar men aan toe is!”

Stephen Bassett 

is een vooraanstaand voorvechter voor de beëindiging van de 62-jarige opgelegde waarheid embargo van de overheid, over een buitenaardse aanwezigheid op onze planeet. Hij is een politiek activist, commentator en columnist. Hij is de directeur van het Paradigm Research Group en de Political Action Committee X-PPAC, schepper van de Paradigm Klok en uitvoerende producent van de X-conferentie. Zijn werk is uitgebreid gedekt door de media. PRG Websites: www.paradigmresearchgroup.org   www.faxonwashington.org   www.x-conference.com   www.x-ppac.org . Lees HIER een artikel over Basett op WantToKnow.nl.

Janet Ossebaard

van oorsprong communicatie consultant, is ruim 15 jaar graancirkelonderzoeker. Ze heeft veel veldwerk verricht en co-produceerde vier documentaires over het graancirkelfenomeen, waarvan de laatste een EBE-award won in Amerika. Ze schreef het boek “Graancirkels, een wereldwijd Mysterie” (gepubliceerd in 2000), nam deel aan een studieproject van de Universiteit van Utrecht (waarbij graancirkels werden onderzocht dmv infrarood thermografie), ze won de Frontier Award voor haar bijdrage aan de grenswetenschappen in Nederland (2002) en is voorzitter van de DCCCS (Dutch Centre for Crop Circle Studies). Haar nieuwste boek “Graancirkels – Het bewijs” (2009) is deel 2 van een serie van 8 boeken over het graancirkelfenomeen. Deel 1 “Graancirkels – de meest betoverende ooit” verscheen in 2007. Sinds enkele jaren geeft Janet graancirkellezingen en verzorgt ze –ervaringsdagen, zowel in Nederland als in het buitenland, evenals georganiseerde reizen naar de graancirkels in Zuid-Engeland. Zij is de oprichtster van Circular Site, Third Circle en Uitgeverij Benign (B9) waarin zij momenteel fulltime werkzaam is. Voor meer info: www.circularsite.com 

Anton Teuben 

klokkenluider van UMTS-straling en chemtrails, UFO-meldpunt sinds 1985 en luchtvaartkenner. Sinds 2003 oprichter van het onafhankelijke persbureau SOPN en de website www.Niburu.nl. Tegenwoordig veelal te horen en te zien in magazines, kranten en op radio en televisie. Het nieuws van Niburu.nl is zonder een blad voor de mond en recht op het doel af. Voor velen niet altijd te begrijpen… daarom deze presentatie om veel vragen beantwoord te krijgen en zicht te krijgen in de grootste veranderingen ooit op aarde. 

Peter Toonen 

2012, het einde van de geschiedenis? Rond 2012 eindigen vele grote tijdcycli, en niet slechts volgens de Maya’s die ons vertellen dat op 21 december 2012 het jaar Nul begint, want ook veel andere natuurvolkeren hebben een zelfde soort profetie. Niet alleen op aarde, maar in het hele zonnestelsel, veranderen de weersomstandigheden in een rap tempo. De milieucrisis en de economische crisis op onze planeet zijn een opmaat naar een grote verandering waarin we allemaal een nieuwe kans krijgen om samen met de aarde het bewustzijn te verhogen van een pad van uiterlijke macht en technologie (materialsime) naar een weg van innerlijke kracht (spiritualiteit): het pad van de ziel. Wat is jouw rol daarin? Peter Toonen (1958) heeft sinds 1985 een praktijk in personal coaching en aura-reading. In de laatste jaren is hij vooral actief met lezingen, workshops en trainingen over teambuilding, intuïtieve ontwikkeling, aarde-healing en de werking van de kalenders van de natuurlijke tijd. Hij heeft hierover zeven boeken gepubliceerd, en al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.

Aan de Andromeda Academy geeft hij de opleiding Energetisch Coach. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit, waarvoor hij in 2007 als opnieuw genomineerd werd. In 2006 en 2008 was hij genomineerd voor de Paravisie Award. Zijn website: www.natuurlijketijd.nl 

Tessa Koop 

Voor de meeste mensen is de vraag of we wel of niet alleen zijn in het universum meer een soort filosofische overpeinzing maar niet van fundamenteel en aards belang. Tessa Koop, medeoprichter van de website WantToKnow.nl, denkt daar heel anders over. Ze denkt dat openheid leidt tot een wereldwijde revolutie en een quantum leap in onze evolutie. De machtselite weet dat ook. Ze gelooft in het bestaan en de aanwezigheid van buitenaards leven. Of liever gezegd: ze is ervan overtuigd. Onze blauwe planeet is uniek maar gerust niet als enige bewoond in ons uitgestrekte universum. Wanttoknow.nl bestaat uit een aantal nieuwsgierige mensen dat zoekt naar antwoorden over wie we zijn, wat er gebeurt in de wereld en wat we eraan kunnen doen om onze wereld leefbaar te houden en nader tot elkaar te komen. Bezoekers van WTK worden meegenomen op onze ontdekkingsreis. 

The Dutch Paranormal Society

( TDPS) Paranormal Investigators, ofwel: “TDPS” is een wetenschappelijk onderzoeksteam opgericht in 2001 door Daniel Van Vliet en Cindy Van Den Broek. Dit team werd opgericht voor het onderzoeken en het documenteren van paranormale activiteiten, in bedrijven, kastelen, ruïnes en bij mensen thuis. The Dutch Paranormal Society onderzoekt fenomenen zoals : onverklaarbare schaduwen, geluiden, gevoel van een aanwezigheid, speelgoed dat ’s nachts beweegt zonder reden, Cold Spots en EVPS. Het onderzoeken naar deze fenomenen gebeurt door ons professioneel team met de nieuwste apparatuur., zoals: de K-2 meter, EMF meter, DVR systeem. We onderzoeken overal en al onze onderzoeken zijn GRATIS! 

Spiritueel Psycholoog Dr Johan Oldenkamp 

Wij staan als mensheid op Aarde, aan de vooravond van een fantastische bewustzijnssprong. Veel mensen merken dit aan allerlei zaken, maar begrijpen de oorzaken niet. Ze denken dat iets mis is met hen, verstandelijk, lichamelijk of emotioneel. Maar niets is minder waar! Het is juist heel erg fijn dat dit veranderingsproces is begonnen. Ook bij u is deze bijzonder verandering al aan de gang, want anders zou u dit niet lezen. Alles wat ons officieel wordt verteld is niet altijd de zuivere waarheid en eigenlijk allemaal bedoeld om ons gevangen te houden in angst en onwetendheid, om zo de bewustzijnssprong te belemmeren. De bekendste voorbeelden hiervan zijn 9/11 (de angst voor ’terroristen’), CO2 (de angst voor ‘Global warming’) en vaccinaties (de angst voor een pandemie). Al deze verhalen berusten op opzettelijke misleiding en bangmakerij. In zijn presentatie laat Johan zien dat alles precies gaat volgens het Grote Plan. Wij mogen nu wakker worden. Zijn website: www.pateo.nl  en www.salveo.nl   

Frontier Bookshop 

is aanwezig met een uitgebreid assortiment aan boeken, tijdschriften, DVD’s, video’s, instrumenten en kristallen op het gebied van grensverleggende onderwerpen, zoals: Alternatieve geneeswijzen, Alternatieve gezondheid, New Age, Samenzweringen, UFO’s, Graancirkels, Verloren beschavingen, Tesla, Vrije energie. 

NB

Tijdens het symposium worden er film en foto opnamens gemaakt.
Tussen elke lezing/presentatie is circa 15 min pauze en een lunchpauze rond het middaguur
De gehele dag is er gelegenheid om te eten en te drinken in het cafe/restaurant.

Aanvang: 10:30 – 11:00
Programma: 11:00 – 20:00
Zaal: Den Dullaert Sportlaan 24
4561 AK Hulst (Zeeland)
Entree prijs: € 29,50 ( incl. koffie/thee t/m 13:30)
tickets via
www.fourthsence.com  of www.ticketmaster.nl