Advertentie

Magical ‘Pleiaden’ Tattoo..


Tessa Koop is één voorbeeld van de vele mensen die in deze bijzondere tijden bijzondere ervaringen hebben en/of tegenkomen op hun ontwikkelingsweg én deze ervaringen graag delen. Dus niet dat Tessa zo bijzonder is, maar vooral omdat ze haar proces bereid is te delen..
Tessa is mede-oprichter van deze site, maar niet meer werkzaam voor WantToKnow; we hebben echter nog wel een speciaal plekje in haar hart. Pffff…

Daarom ook willen we met jou haar columns, die ze speciaal schrijft voor de site Vrouw.nl, ook hier op ónze site plaatsen. Want geloof nou niet dat Tessa een gezapige ‘zoete-lieve-Gerritje’ is geworden; integendeel! Een persoonlijk ontwikkelingspad, waar ook jij je in zou kunnen herkennen.. En juist dát past op WantToKnow!

Maar in deze rubriek zullen we dus álle mensen aan het woord laten, die een persoonlijk verhaal te delen hebben en dit ook doen.. Door het lezen van de ervaringen van de mensen die hier aan het woord komen, is het inderdaad: ‘Meelezen, meeleven’..!  Op WantToKnow voortaan in ieder geval alle columns van Tessa, zoals die verschijnen op Vrouw.nl. Hieronder een nieuwe!

X

* * *

X

Mijn Magical ‘Pleiaden’ Tattoo,

blij met mijn tatoeage..

x

Tessa Koop © augustus 2010

X

Even wennen, toch een bijzondere beslissing..?

Nooit maar dan ook nooit had ik gedacht dat ik een tatoeage zou nemen. Toch prijkt er sinds gisterenavond een prachtige tatoeage op mijn linker pols. Een cadeau aan mezelf voor mijn 33ste verjaardag. En wat ben ik er blij mee! Het is het zevengesternte de Pleiaden.

Niemand wist van mijn plan om een tattoo te laten zetten. Zelfs mijn vriend niet. Het voelde als iets dat helemaal van mezelf is, mijn geheimpje en mijn eerbetoon aan daarboven.

Vorige week schreef ik al dat ik de schaamte voorbij ben. Het feit dat mijn passie uitgaat naar sterrenmensen is iets waar ik me niet langer onzeker over voel. Ik ben er zelfs trots op, want mijn contact met hen is zo mooi dat ik er niet langer geheimzinnig meer over wil doen.

Voorgaande levens
Als deze column wordt gepubliceerd ben ik net 33 jaar. Ik schreef vorige week al dat mij was verteld dat dit een jaar wordt van spirituele groei. De laatste weken heb ik dat al in de praktijk mogen ervaren. Het gekke is ook dat het ineens heel vanzelfsprekend voelt dat deze tattoo op mijn pols zit. Hij moest ook per se op mijn linkerpols en ik voelde ook exact op welke plek.

Nu weet ik dat dit te maken heeft met voorgaande levens en voorgaande tatoeages op die plek. Het leven zit wonderlijk in elkaar. Voor mezelf is deze actie ook verrassend. Het boek over mijzelf heb ik dan nog lang niet uit. Mijn team zei gisteren tegen me: ‘Let maar op. Het wordt nog veel leuker.’ Ik bedankte hen namelijk voor hun bijdrage aan de tattoo.

Magical Tattoos
Dat is wel een grappig verhaal. Dat zal ik je vertellen. Daarboven vertelden ze dat het voor hun ook een leuk spelletje is om met mij te co-creëren. Mijn impulsieve besluit om een tattoo te nemen voelde direct heel goed.

Ik gaf mezelf bedenktijd en maakte een afspraak voor over twee weken. Ik ging via Google op zoek naar een goede tatoeëerder bij mij in de buurt. Ik kwam uit bij Cees van Magical Tattoos in IJmuiden. De tekst op zijn website, de fotogallerij en zijn vergunning zorgden voor een klik en ik wist dat ik bij hem moest zijn. Cees ziet eruit zoals je verwacht: groot, robuust, onder de tatoeages, oorbellen, een sikje maar wel van het type ruwe bolster blanke pit, want Cees is eigenlijk heel rustig, lief en aardig.

Op mijn gemak
Ik voelde me direct op mijn gemak, hoewel ik wel gespannen was. Ik zei nog tegen mijn team toen ik op weg was naar Cees: ‘Jullie moeten hem wel inspireren hoor! Dit moet de perfecte tattoo worden. Help Cees zijn werk goed te doen.’ In het begin kwamen we er niet helemaal uit. De afbeelding was te groot, waardoor de sterren zouden gaan ‘zwerven’ over mijn pols als ik het op die plek wilde doen. Er zou dan geen onderlinge samenhang zijn. Maar ja, de sterren konden ook niet te klein worden want daar durfde Cees zich niet aan te wagen. Op een gegeven moment leek het te gaan lukken. Tijdens zijn werk vroeg ik hem of mensen wel eens vertelden waarom ze voor een bepaalde afbeelding kozen. Ja, dat was het geval.

Geslachtsdeel tatoeëren…
Toen vroeg ik Cees: “Heb je wel eens hele aparte verhalen gehoord?”

Waarop Cees antwoordde: “Dat valt wel mee. Voor mij is iets niet snel gek. Maar ik zal nooit van mijn leven meer een mannelijk geslachtsdeel tatoeëren. Dat heb ik één keer gedaan en nooit weer!”
We lachten en ik besloot Cees te vertellen waarom ik precies deze afbeelding wilde. Maar ik stamelde wat met mijn woorden.
“Hup, gewoon in één keer eruit knallen,” moedigde hij me aan…
Dus ik vertelde hem over mijn connectie met de Pleiaden (ik weet dat ik mijn meeste levens daar heb geleefd), dat ik telepathisch met hen in verbinding sta en dat ik ze sinds enige tijd ook kan zien via mijn derde oog.
Cees werd helemaal enthousiast. “Op de heenweg zei ik nog tegen ze Cees, dat ze jou moeten helpen je werk goed te doen.”

Om te vergelijken en/of te doorvoelen.. De Pleiaden zoals die zich aan de hemel aan ons laten zien.

Pleiaden school
Cees was ondertussen aan zijn tweede sjabloon begonnen en hij zei: “Het is niet te geloven. Normaal maak ik nooit een tweede sjabloon voor mensen, maar bij jou begon ik net ineens te twijfelen of de sterren er wel strak genoeg opstonden. Dus ik besloot een nieuwe te maken. Dat doe ik normaal nooit! Dat is wel sterk zeg.”

Dat ik hem vertelde over mij en de Pleiaden vond hij helemaal niet gek. “Ik heb alle afleveringen van The X-files gezien en heb altijd gedacht dat lang niet alles zomaar verzonnen kan zijn. Bovendien geloof ik in leven na de dood.”
Ineens begon Cees hard te lachen en na wat hij toen zei, wist ik dat ze daarboven humor hebben. “Het is ongelooflijk maar ineens bedenk ik me dat ik vroeger op de Pleiaden school heb gezeten. Dat is toch wel heel sterk, vind je niet?”

Eeuwig dankbaar Toen wist ik echt zeker dat Cees de perfecte man was voor het zetten van deze tattoo. Vol vertrouwen gaf ik hem mijn onderarm en hij heeft er zeven prachtige, strakke sterren op gezet. Echt pijn deed het niet. Het is eerder een irritant gevoel, maar in mijn geval zo voorbij.

Ik ben Cees eeuwig dankbaar en dat heb ik hem ook gezegd. Maar ook mijn ’team’ heb ik uitvoerig bedankt. Zonder hun bijdrage was de tattoo lang zo mooi niet geworden.

Liefs Tessa

www.tessakoop.nl

19 gedachten over “Magical ‘Pleiaden’ Tattoo..

 1. Wow, weer zo’n mooi inspirerend verhaal, Tessa. Het is mij dan ook een waar genoegen om je verhalen te volgen op WTK. Moedig hoor!! zelf heb ik ook al eens gedacht aan een tattoe, iets bijvoorbeeld met vlinders, omdat ze zo al “vrij zijn” de wijde wereld in kunnen vliegen, of heb ik zelf bijvoorbeeld veel met dolfijnen, waar ik ook aan heb zitten denken. Aan de pleiaden heb ik overigens nog nooit direct bij stil gestaan, om daarvan een tattoe te laten zetten. Toch begrijp ik heel goed je gevoel daarin.
  Je bent naar mijn gevoel ook duidelijk een Sterrenkind…toen ik op het internet een stuk las over Sterrenkinderen was ik ontroerd, en was veelal herkenbaar, alsof ik bepaalde eigenschappen en aspecten over mezelf las.

  Gefeliciteerd met je tattoe wat je jezelf cadeau hebt gedaan. Geniet van je mooie nieuwe aanwinst.

  Ik kijk uit naar je volgende inspirerende verhaal. Succes, echt onwijs gaaf dat je dit doet en heb ik bewondering voor.

 2. Hoi Tessa,

  wat bijzonder joh. Is mooi geworden. “Toevallig” vanochtend zitten zoeken op internet naar de pleiaden/orion. Ik heb namelijk de 3 middelste sterren die dicht bij elkaar liggen van Orion op mijn been (net boven mijn rechterknie) in de vorm van moedervlekken. Nagenoeg exact de onderlingen afstand verhouding en de hoek.
  Zal dit dan ook een teken zijn voor mij zijn? Vraag me dit namelijk af.

 3. Het volgende waar u uw oog op legt zijn de uitspraken van een Bodhisattva. Onthouden en opgeschreven door een disciple Bikkhu. De lezer of lezers worden gegroet met “namaste”.

  Karma. Allemaal herinneringen van vorige levens. Niet veel bijzonders. De werkelijke bevrijding is om in dit leven te ontsnappen ui de cirkel van de ongecontroleerde wedergeboorte. Hiermee valt het permanente spirituele geluk te bevrijden. Elk levend wezen wil gelukkig zijn. Dus ze de bevrijding laten beleven is hetgene waar het om gaat. Al het andere is een misleding.

  Aliens die hun hooofdkwartier in de Pleiaden hebben is iets wat buiten onze macht gaat. Dat verklaart ook wel het eindeloze circus op deze planeet of ze nou wel of niet bestaan. Daar kunnen we niet zoveel mee. Spiritualiteit voor onszelf is hetgene waar het om gaat.

  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.

  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.

  Siddhi. Siddhi. Siddhi.

  Ohm shanti.

 4. Het spijt me zeer maar ik begrijp toch verdraaid weinig van jullie enthousiasme omtrent de stukjes tekst van Tessa.

  Leuk geschreven hoor, maar inhoudelijk is het weinig tot nietszeggend. Maar waarschijnlijk gaan er nu een dozijn schaapachtige lezers hetzelfde ondernemen, zodat er over een paar weken te lezen valt hoe leuk de gatherings zijn met ‘de sterren van de Pleiaden’

  Ik vraag me echt af waarom er zoveel platform voor deze psychologie van de koude grond is.

  Note: Ik heb absoluut NIETS tegen Tessa en hou van haar net zoveel als van ieder ander spiritueel wezen dat een menselijke ervaring heeft.

  In liefde en licht
  Gérard

  1. dag Gerard, ik snap niet zo goed wat je bedoelt met ‘een platform voor psychologie van de koude grond’…? Kun je er iets meer over kwijt?
   Is er dan ook een ‘warme grond’..? En hoe lang dan al..? 😉
   Niet om me te verdedigen ofzo, maar deze rubriek is precies hiervoor:
   ‘We zullen dus álle mensen aan het woord laten, die een persoonlijk verhaal te delen hebben en dit ook doen.. Door het lezen van de ervaringen van de mensen die hier aan het woord komen, is het inderdaad: ‘Meelezen, meeleven’..!’

  2. @ Gerard: Tja, misschien vergeet je iets heel belangrijks, dat er meer mensen zijn die voor het zelfde staan als wat Tessa hier los laat, allemaal mensen met de zelfde invalshoek en dezelfde overtuiging tot iets wat heel fijn kan zijn met zijn allen?

   Dat mag toch of, zeker als je kijkt naar al die sterren die schitteren op TV en op het silver screen, dat vinden we heel gewoon, ook al die eeuwen dat mensen bezig zijn met iets te aanbidden tot iets boven hun hoofd, het is de oschyologie van al die mensen dat ze iets te maken hebben met het verhevende, dat mogen ze toch?!

   Het tussen de sterren wil zijn, is het gevecht van de eeuwige mens en de behoefte aan zich zelf te ontstijgen, de Utopie van het wel zijn, dan ben je toch geen schaapje?! maar een sterretje tussen al die sterren die zo graag willen schitteren, de ultieme eind doel te willen bereiken.

   Wees het kind in je zelf: Snatam Kaur – The Sun Shines On Everyone http://www.youtube.com/watch?v=VbCBJ05gdwc&feature=related
   Ik volg niemand want ik ben er al…

 5. Heerlijk verhaal Tessa, en dat je een sterrekind bent stráált van je af!
  Je laat me genieten!
  Ik wens je zonneschijn in je hart, sterrenlicht in je ziel en een heleboel wonderen in je leven.

 6. Wat een slap lulverhaal zeg. Tessa zoekt weer aandacht en het moet natuurlijk aan de grote klok gehangen worden. Een meid die gevangen is in de emotie zelfverheerlijking van de new age wereld.

 7. Wat zal toch zijn, die aantrekkingskracht tot de Pleiaden. Zou het dit zijn:

  “ineens bedenk ik me dat ik vroeger op de Pleiaden school heb gezeten.

  Nee natuurlijk niet, dit is véél aannemelijker:

  mijn connectie met de Pleiaden (ik weet dat ik mijn meeste levens daar heb geleefd), dat ik telepathisch met hen in verbinding sta en dat ik ze sinds enige tijd ook kan zien via mijn derde oog.

  1. Ik denk dat dát het is Brt, dank voor je evenwichtige bijdrage; jij gaat tenminste niet zómaar over één nacht ijs.. Komt misschien ook omdat je 2 ogen hebt; ben je al aan het sparen?

 8. Hoe zit het met die pleiaden dan? Hebben ze een moderne chatroulette waarme ze willekeurig mensen kiezen waar ze in contact mee komen?

  En als ze zo geavenceerd zijn kunnen ze best wat informatie met je delen Tessa, betreft technologie, medicatie of wat voor gebied dan ook dat de mens vooruit helpt.

  Denk je nou echt dat ze al die moeite nemen om jou een tattoeage te laten nemen? En als het waar is ben je waarschijnlijk gepranked en zit je in de Pleiaden MTV Prank show, waar Pleiaden telepatisch contact opnemen met de mens om hun de domste streken te laten doen.

  Deze aflevering: We nemen contact op met een aardeling en laten haar een permanente tekening maken zetten op haar pols LOL!

 9. Ik heb zelf niet gestudeerd op intergalactische scholen. Helaas voor mij moest ik het met de aardse school doen. Desalniettemin wil ik toch reageren.

  Aangezien het hier gaat over een ster tatoe schoot mij iets te binnen, namelijk de overdreven aandacht naar sterren. Sterren in het algemeen en sterren symbolen (b.v. in logo’s-STER reclame – Sterren status, let maar eens op hoeveel sterren symbolen op producten worden gebruikt..,)deze ‘sterhypnose’ is ons met de paplepel ingegoten.

  Schijnbaar moet de New Age mens iets met sterren hebben. Als je je hier van bewust wordt/bent dan zie je ineens de overdreven aandacht naar deze dingen. Toegeven dat je zelf verleid/misleid bent is voor het ego erg moeilijk te verkroppen. Immers toegeven dat je niet slim genoeg was om het spel te doorzien ligt niet in onze aard(e).

  Maar wat betreft de Pleiaden; ik denk dat Wayne Herschel gelijk heeft (maar ook dat kan helemaal fout zijn natuurlijk).De Pleiade verwijzen naar het verloren symbool; de zwarte zon. http://www.youtube.com/watch?v=5Snmlpa1IxY&feature=related

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.