Advertentie

Nog ’n een keer? 9/11, ’t opblazen van WTC no. 7


Een beeld uit het BBC-verslag van dinsdag 11 september 2001 dat je hieronder op beeld kunt zien. Reporter Jane Standley is even opzij gestapt om te laten zien dat gebouw no.7 óók is ingestort. Maar wat blijkt, rechts op de achtergrond staat het gebouw er gewoon nog stevig en fier bij..!

x

Hoe de waarheid wordt afgedaan als ‘samenzweringstheorie,

en

de samenzweringstheorie als ‘waarheid’ wordt ingeprent
X

én… Geaccepteerd.!

x
WantToKnow.nl/.be © Guido Jonkers juni 2011

x

’s Ochtends op die beruchte dinsdag de 11e September in 2001, waren rond 10:00 uur de beide torens van het World Trade Center al ingestort. En de hele wereld was er getuige van, via de in alle haast opengezette TV-kanalen. De beelden werden bij iedereen over de hele wereld in het geheugen gebrand. De aanslagen zouden, zo werd al heel snel bij de reportages verteld…, het werk zijn van moslimfundamentalisten. De ‘war on terror’ kon beginnen en duurt vandaag de dag nóg voort.

En wat blijkt nu? Oh, wat een toeval, de Verenigde Staten hebben een positie verworven in het Midden Oosten, dáár waar de VS terecht moest komen, aldus een club ‘haviken’ achter de Republikeinse partij: op een strategische positie in het Midden Oosten..!

Het wachten is op het ineenstorten van de officiële 9/11-versie, zodat deze plaats kan maken voor de waarheid.

Deze mannen hadden deze conclusie getrokken en vermeld in een officieel rapport dat ze in September 2000 presenteerden aan diverse insiders. Deze strategische club, die de heroïsche naam ‘Project for the New American Century’ (PNAC), had gekregen, heeft tot doel, om Amerika’s positie in de wereld te analyseren en te promoten. Ze concludeerden dat het héél moeilijk zou zijn, om de genoemde strategische positie in het Midden Oosten te verwerven, tenzij… Let op deze zin, die rechtstreeks uit dit rapport afkomstig is.. Tenzij:

‘Dit proces van transformatie, zelfs als het revolutionaire veranderingen zal opleveren, zal waarschijnlijk lang duren, tenzij er een of andere catastrofale gebeurtenis zou plaatsvinden, zoals een nieuw ‘Pearl Harbor”

(“Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event––like a new Pearl Harbor” (51).[13])

En ja hoor, nog geen jaar later bleek hun ‘gebed’ verhoort, de VS werden aangevallen door Islamitische terroristen.. Het nieuwe Pearl Harbor was er ineens..!

De rotzakken, de boeven, de misdadigers. Bush jr. ging ze eigenhandig, in ieder geval volmondig, uit hun holen roken..! De Verenigde Staten konden opstomen naar het Midden Oosten, het defensiebudget werd verhoogd van US$ 430 miljard naar ruim US$ 600 miljard en ook  machthebber Sadam Hoessein diende te worden verdreven. Een dictator die weliswaar niets te maken had met de aanslagen, maar nu de VS tóch daar was, namen ze deze dictator ‘even’ mee.. Want hij had toch immers de ‘weapons of mass destruction’… Niet écht, zoals later bleek.. En dat Sadam Hoessein ook met naam en toenaam in het PNAC-rapport genoemd staat, als een kwade genius, was ook weer ’toeval’. En dat deze dictator door de VS zélf in het zadel was geholpen, werd hier maar even niet gemeld. Maar, zoals Bush jr. het zei: “I am sick and tired of Sadam’s deceptions’ (vert. ‘Ik ben de misleidingen van Sadam helemaal zat’..)

De plaats van gebouw WTC-7 ten opzichte van de rest van het WTC-complex, waaronder de ‘Twintowers’.

Terug naar gebouw no. 7
Op die dinsdag 11 September 2001 werd het inmiddels middag en de omvang van de ramp was ook ruim in beeld gebracht. Het WTC-gebouw, no.7, dat je hiernaast in een plattegrond ziet staan, had lichte beschadigingen opgelopen tijdens het instorten van de WTC-torens 1 en 2, maar het gebouw stond fier overeind.
Ook waren er kleine brandhaarden te zien, op de onderste verdiepingen. Hoe verrassend is het dan, dat dit gebouw, zo’n 8 uur later óók instort..? Maar dat niet alleen, het instorten wordt per ongeluk vooraf aangekondigd door de BBC..!!!

Kijk eens naar deze YouTube, die overigens regelmatig wordt verwijderd door de YouTube-moderatoren, omdat copyright van de BBC geschonden zou worden… In deze korte reportage, vertelt BBC-verslaggever Jane Standley dat het Salomon-building, oftewel gebouw no.7 ook is ingestort. Ze vertelt erbij dat precieze gegevens nog ontbreken, maar dat het gebouw zó zwaar beschadigd was, dat het instorten eigenlijk wel aannemelijk leek..

Maar het bizarre van het verhaal is nu, dat Jane Standley PRECIES VOOR DE SKYLINE STAAT, WAAR GEBOUW #7 NOG GEWOON TE ZIEN IS..! Ze staat, met haar rug naar deze skyline en op een gegeven moment draait ze zich om, en je kunt duidelijk het gebouw no.7 zien. Vervolgens praat Jane nog een tijdje door, maar het zou natuurlijk té gek worden, als het gebouw ‘live’ op TV neergehaald zou worden…! Kijk zelf:

X

x

Wat een bizarre gang van zaken.. Maar het meest bizarre is de ontwikkelingen die volgden rondom dit gebouw no. 7, ‘building 7’ genaamd. Het 47-verdiepingen tellende gebouw gaat met zo’n soepele gang naar de grond, dat elke expert op het gebied van explosieven kan zien dat dit gebouw is ondermijnd door explosieven en met een gecontroleerde explosie wordt neergehaald. MAAR DAT KAN NATUURLIJK NIET…!!! Foutje in de regie van de ‘krachten achter de schermen’…!

Als je een degelijk gebouw wilt neerhalen met explosieven, dien je dit van te voren te plannen en uit te voeren. Daar kom je niet mee uit de voeten, als je slechts 6,5 uur de tijd hebt, ná het instorten van de WTC-torens..! Terwijl het gebouw op sommige etages ook nog brandt, terwijl experts weken nodig hebben om dit te doen. Wat is hier gebeurd..? Nou eigenlijk is het heel simpel..!!!
Dit gebouw is ondermijnd geweest met explosieven, en NATUURLIJK is dit gedaan VÓÓR die dinsdag 11 September.. Dat KÁN DUS NIET ANDERS, sterker nog, ook de eigenaar van het WTC-complex, Larry Silverstein, HEEFT BEKEND DAT HET GEBOUW IS ONDERMIJND en dat ‘de brandweer had besloten het neer te halen omdat het zo beschadigd was’…. MAAR.. Het ondermijnen van een dergelijk gebouw KAN DUS NIET in één dag gebeurd zijn, dat is zó onwaarschijnlijk dat je NIET mag aannemen dat het op die dinsdag 11 september gebeurd is..! Kijk naar een korte compilage van verslaggeving en gebeurtenissen..

x

Gebouw no. 7 is NU de waarheidssleutel!
Deze simpele feiten en bekentenissen op een rijtje, betekenen natuurlijk weer, dat VAN TE VOREN deze instorting van gebouw 7 was ingepland, omdat het in het hele plaatje paste.. Dat ‘Building 7’ tegen de vlakte moést, omdat dit gebouw zoveel bewijs bevatte over de aanslagen (HIER), dat het ‘simpeler’ leek, het gebouw neer te halen, dan al het bewijsmateriaal te laten bestaan en uit het gebouw te verwijderen.. In het gebouw waren veel overheidsinstanties gevestigd, en ook de BUNKER van burgemeester Rudy Juliani was hier gevestigd..
Maar kijk eens naar wat de Nederlandse explosievenexpert Danny Jowenko, in een Zembla-uitzending te zeggen heeft over dit gebouw no.7, dat dus officieel is ingestort zou zijn, doordat de brand in het gebouw het ernstig verzwakt zou hebben..

Danny Jowenko probeert op het laatst van deze beelden, uiterst krampachtig naar een LOGISCHE mogelijkheid te zoeken, om een verklaring te geven, op welke manier het gebouw dan WEL ondermijnd had kunnen zijn, in de paar uurtjes die er dus voor beschikbaar waren..!
Onmogelijk, dat is de conclusie, wanneer je goed naar zijn verhaal luistert. Amerika werd aangevallen, en dan ga je toch niet in 4 – 6 uur tijd een plan maken om een gebouw onderuit te schoffelen, een gebouw dat ook nog eens fier overeind staat.. Terwijl nog NOOIT in de wereld een gebouw door vuur was bezweken.., laat staan door een paar ‘kampvuurtjes’, zoals die te zien waren in gebouw no. 7.
X

X

Het bizarre van het geval wil, dat er een opname is, waarbij ‘reddingswerkers’, die weglopen bij Building 7, meldden dat het gebouw tegen de vlakte zou gaan..! Kijk hier:
x

Maar dát niet alleen.. Het wordt zelfs ‘aangekondigd’ door een reporter,  die spreekt over ‘meerdere bronnen’ die melding maakten van het neergaan van gebouw no. 7.
X

x

Maar inmiddels hebben de ‘krachten achter de schermen’ zich duidelijk in de nesten gewerkt. Het officiële bericht dat Larry Silverstein dus vertelt, dat de torens op last van de brandweer, zijn neergehaald, wordt dus INGETROKKEN.. DE TORENS ZIJN NIET ONDERMIJND, aldus Larry Silverstein en iedereen die je het vraagt. Maar het bewijs is er toch écht..!! Heb je weleens een gebouw HELEMAAL zien instorten, omdat een klein vuur op één of een paar van de verdiepingen woedt..?? Wat een onzin. Maar waarom ontkent men dan dat het ondermijnd zou zijn geweest…? Nou simpel dus ook weer: NIEMAND IS IN STAAT om in nauwelijks 6 uur tijd een gebouw van 47 verdiepingen neer te halen, ZONDER uitgebreide planning en recrutering van manschappen. EN DAT BETEKENT dus nogmaals, DAT ALLES VAN TE VOREN WAS GEPLAND.

Actiebeweging ‘Building no. 7
We schreven hier op WantToKnow al eerder over een actiegroep van familieleden van slachtoffers van de 9/11-valse-vlag-operatie. (voor ons is dat de waarheid en spreken we dus in die termen!). We raden je aan DIT artikel hier op de site ook te lezen, om het beeld compleet te maken; want laten we in hemelsnaam niet vergeten, dat gebouw no. 7 de sleutel vormt voor het kraken van deze misdaad tegen het eigen volk van de VS.

WTC-gebouw nummer 7, een reus van 47 verdiepingen. Stortte zo even in, door een paar vuurtjes in het gebouw..

51 gedachten over “Nog ’n een keer? 9/11, ’t opblazen van WTC no. 7

 1. Ik heb altijd gezegd en geweten dat building 7 de beerput open gaat trekken.
  Elk zelfdenkend mens voelt al aan zijn water dat hier bedrog in het spel is maar als je nog stevig in de kudde zit die geleidt wordt door regeringen en andere machthebbers dan laat je je realiteit opleggen door anderen en zie je dit niet. Gelukkig komen er steeds meer zelfdenkende mensen die niet meer bang zijn om hun overtuigingen te uiten.
  Dit gaat zeer interessant worden, de machthebbers zijn aan het verliezen ook al lijken hun opgetrokken spiegels en rookgordijnen nog zo echt.
  Waar blijft Toto die het gordijn weg gaat trekken en de machthebbers in hun hemd gaat zetten en de werkelijke tovenaar van Oz aan de wereld laat zien?

 2. “Sadam Hoessein diende te worden verdreven. Een dictator die weliswaar niets te maken had met de aanslagen, maar nu de VS tóch daar was, namen ze deze dictator ‘even’ mee.. Want hij had toch immers de ‘weapons of mass destruction’… Niet écht, zoals later bleek..”
  Weapons of Mass Deception 1:38:07 – 5 years ago Explains how mass media justified the war in iraq.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-4437853756074043715&hl=en#

  1. Op deze link HIER kun je de uitzending van vanmiddag naluisteren op je eigen computer. (mp3)

  2. Na het kantoor brand stopt de uitzending en dat is al na een paar minuten?

  3. Nou Guido, ik weet niet wie die man is maar hier heb je je schrijf voer gekregen. Wat een schijn vertoning is dit.

  4. Ja ik had daar ookal last van, dat de stukje voortijdig stopt.

   Maar genoeg tekst om Frans Verhagen dit te horen zeggen als reactie op wat de presentatrice hem voorschotelt over de AE911 inzichten:

   “Ik heb nog niks gehoord wat mij zou doen vermoeden dat het anders is dan het verhaal dat we kennen, namelijk dat er twee vliegtuigen zijn binnenevolgen daar en dat het een terroristische aanslag was en dat die gebouwen daarom zijn ingestort. Ik heb nog geen bewijsmateriaal gehoord, maar misschien komt meneer daar nog mee.”

   Een fantastische kans is er dus voor hem om in het weekend naar Richard Gage te gaan. Heb ik ‘m ook gemaild.

   Ik vermoed dat deze defensieve houding ingegeven wordt vanuit een niet goedgelovig willen zijn van journalisten onder elkaar. Op dezelfde manier zoals vermoedelijke kwakzalvers cynisch benaderd worden door journalisten, met naar hun inzicht een ‘gezonde dosis cynische’.

   Maar zo langzamerhand zou het zelfs in de MSM een beetje kunnen gaan omdraaien. Als je straks nog zegt dat je geen vermoedens hebt dat het anders gelopen zou kunnen zijn bij 9/11 dan het officiele verhaal zegt, dat dan ook de MSM lezers het gevoel krijgen dat je Neal bent uit de Young Ones: “What, did the Beatles split up?’

   Ik hoop dat Frans Verhagen ook tot dat inzicht komt en zich onbevooroordeeld gaat informeren vanaf vanmiddag.

   – de helft van de New Yorkers vindt dat een nieuw onderzoek nodig is
   – een kwart denkt dat de torens door controlled demolition naar beneden kwamen.
   http://rememberbuilding7.org/press-releases/

   Dan loop je als journalist gespecialiseerd in Amerika een serieuze risico op een vertrouwenscrisis, als je niet eens vermoedens hebt over een controverse.

  5. ik heb het radio fragment gehoort, en meteen na dit fragment, dacht ik WAT EEN AROGANTE KLO…. DACHT IK. die weet werkelijk helemaal niets af van wie er achter zitten. ook die architect niet of hij durfde het niet te zeggen. ik dacht gelijk oh oh wat zou ik graag in die studio er bij gezeten hebben, dan had ik wel even een boekje open gedaan. steken sommige mensen toch hun kop in het zand zeg, het zijn net struisvogels. word wakker word wakker.

 3. Ach, ik vraag ook wel eens aan mensen die op gas koken of hun gasfornuis nou nooit is gesmolten, Ze kijken je dan glazig aan en vragen, hoezo… Nou, als een vuile koolwaterstofbrand die maar maximaal 400 gr. Celsius warm kan worden doch kans ziet om 3 WTC torens in te laten zakken door het smelten van het staal waar ze in de Hoogovens ruim 1200 graden Celsius voor nodig hebben, dan is je gecontroleerde mooie blauwe gasvlam om je potje op te koken LEVENSGEVAARLIJK voor je gasfornuis…

  Kijk, dan valt meestal wel het kwartje en wil men meer weten…

  Succes.

 4. Ik heb de uitzending op BNR ook gehoord….Wico Valk maakte een zeer sterke indruk, waar Frans Verhagen een bijna zielige monoloog voert waarin hij
  a) geen tegenargumenten aanvoert voor de sterke argumenten van Wico,
  b) zeer arrogant 1500 Nederlandse architecten aan de kant zet met de opmerking ‘ik zou ze mijn huis niet laten bouwen’,
  c) opmerkt dat vragen niet voldoende aanleiding geven voor een nieuw onderzoek…uhm als VRAGEN geen aanleiding geven voor onderzoek, wat dan WEL meneer Verhagen? Vervolgens snapt Dhr Verhagen dat hij zichzelf nu wel erg vastppraat om zichzelf dan maar weer wanhopig te redden met ‘Beste heer Valk, uw vragen zijn niet INTERESSANT genoeg’…nee, want het is doodnormaal dat een gebouw na een asymetrische inslag, symmetrisch instort : verticaal en dus via de weg van de meeste weerstand. Zoals meneer Verhagen niet wil dat deze architecten zijn huis bouwen, zo hoop ik dat dhr Verhagen nooit de natuurkunde leraar van mijn dochter zal worden.

  Goed werk Wico Valk, en laat je niet afleiden door alle mensen die je maar wat graag voor gek verklaren en liever alles geloven wat de overheid ze voorschotelt.

  1. Frans Verhagen komt in het radioprogramma bij mij over als een bittere, zure, arrogante man, met nauwelijks een schijn van een ‘open mind’.
   Vooringenomenheid troef, maar ja, als je je ergens NIET in verdiept, is het ook niet verwonderlijk dat je nauwelijks iets gefundeerds kunt bijdragen. Sterkte Frans en je mag op de gestuurde mail reageren hoor!

 5. goede reacties hier. ik probeer mijn broer ook soms te overtuigen wat er met 9/11 werkelijk is gebeurt. en weet je wat ie dan zegt,…. het kan toch niet zo zijn dat de regering zijn eigen burgers vermoord, dat kan gewoon niet waar zijn zegt ie dan, en word boos, en het gesprek is afgelopen, en we gaan over op een ander onderwerp.
  en als ik dan zeg dat er vele bewijzen zijn.. dan gaat het echt zijn pet te boven. ik denk zelf eerlijk dat het een zekere angst bij hem is. en dat bedoel ik nu met de meeste mensen ook zo is, het zou een grote schok zijn voor veel mensen om de waarheid te horen. en nog vele andere waarheden.

  1. Frans Verhagen BNR; Jah als je het ene leert door zien dan moet je verder, dan volgen er meerdere vervormingen van waarheden die geen waarheden zijn maar alleen als zodanig worden aangenomen door goedgelovigen.
   911 is logica, 1 plus 1 is 9, een reeks van officiële vervormingen van waarheden die te gruwelijk zijn om te geloven.
   Daarna moet je verder met opnieuw leren kijken en luisteren.
   Niets meer letterlijk nemen, de uien schillen van de mooi makers en mooi praters moeten er dan 1 voor 1 afgepeld worden.
   Ik kan je vertellen er blijft weinig meer over, een hoop pracht en praal en na praterij, de waarheid daaronder verborgen is niet zo schoon en moet daarom bedekt worden.

   Het gaat er om in deze wereld dat alles vroegtijdig afgepakt wordt wat van waarde is.
   Uiteindelijk draait het om Energie, hoe kun je verder als er geen reden is om waarlijk te Leven.
   De Schoonheid is er wel alleen in korte momenten dat de mens zich niet bewust is van z’n verwikkelingen en theoretisch gestamel om gewiekst het onderste uit de rechts recht is krom kan te schrapen.
   De omfloerste versluierende manieren om dat afhandig te maken dat wat niet rechtmatig van jou is.
   Zolang mensen nog niet door hebben hoe verwoestend onze reguliere Pruisische staatsscholing is, zolang mensen nog denken dat wetenschap en logica gedoceerd worden op scholen, zolang hebben we nog te gaan eer we eens en waarachtig goed voor onszelf kunnen waarnemen kijken en denken.
   Onze hoofden worden voortdurend politiek propagandistisch emotioneel gevuld met vuilnis, dat is geen kennis dat is rotzooi.
   De digitale op afstand bestuurbare implantaten in de hand, een schermpje van 3 bij 3 centimeter, daar speelt zich alle private koehandel nu af, wie mag met wie omgaan, wie heeft toegang tot de alfa privileges op levenskracht en wie valt vroegtijdig af.
   Jack de JSF media spin wipper met de cda ggrristen lawaai oortjes mag mee doen, hij wel, ik kon het niet geloven, nu moet ik het wel geloven, en als dat waar is, dan moet je verder, dan is de wereld niet te geloven zo vreemd verkracht, vergeven van duistere krachten die zich niet graag laten zien zoals ze zijn. Bos nu bij kpmg en Balkje bij ernst & young, need I say more…

   De Wall street aandelen lucht handel hoax op straat vervallen en gespiegeld op persoonlijk micro niveau.
   Je hoeft iemand niet werkelijk meer te zien, geen oog contact geen body language, alleen de personele koersen grafieken als voorspelling van monetaire individuele waarde in een geprojecteerde hypothecaire toekomst van schijn zekerheid.
   Als de mens geen mens meer hoeft te zijn maar alleen een calculator op persoonlijk gewin gericht dan is logica en schijn wetenschap een sluier die het pokerspel onwaardig moet bedekken.
   Een handelaar heeft geen baat bij waarheid of schoonheid, alleen voorkennis en manipulatie van de waarneming van de markt, een imago een mirage doet de kudde door grazen en mekkeren over niets dan zelf belang betweterigheid die geen contact hoeft op te nemen met het belang van de wereld daar buiten.

  2. Ik ben ongeveer vanaf 2003 intensief met de materie bezig en in aanvang getriggerd op het vliegtechnische gebeuren omdat daar nu eenmaal mijn opleiding en professie ligt. Reactie zoals van jou broer klinkt mij zeer bekend omdat er in mijn directe omgeving net zó gereageerd werd, ondanks dat ze wisten dat ik toch een klein beetje wist waar ik het over had qua professie. Nu, anno 2011, komen er steeds meer naar mij toe met, hoe zat dat ook al weer.. die destijds dachten dat ik een tik van de molen had gehad.

   Moraal van het verhaal, Doorgaan met informatie verspreiden, zie het maar als een nieuw evangelie verkondigen…

 6. Wat mij opvalt is dit,

  Mensen worden bewust van hoe het er hier werkelijk aan toe gaat op Aarde.
  We zien immers met eigen ogen de moord-machine in actie als we naar de Aarde kijken alleen waren we zo vast in slaap dat we allemaal dachten dat deze moord-machine goed was en al onze medewerking moesten verlenen.

  Nu wordt steeds duidelijker hoe corrupt regeringen, banken, bedrijven en andere machtshebbers eigenlijk werkelijk zijn en we mogen met eigen ogen aanschouwen hoe wij niks anders zijn dan werkvee dat dom en onwetend gehouden wordt van hoe het er hier werkelijk aan toe gaat.
  Maar we zien steeds meer corruptie en wantoestanden aan het licht komen. Nauwelijks is een grote corruptie geweest of de volgende dient zich aan en wederom mogen we met ons allen aanschouwen hoe de rechterlijke machten onschuldige moedige individueen op laten sluiten in psychiatrische inrichten omdat ze de moed hebben om tegen het huidige systeem te vechten.

  Het huidige systeem dat onder de naam ‘Democratie’ hele volkeren uitmoord om ons een rad voor de ogen te draaien dat ze gewoon bezig zijn met een oorlog.
  Het huidige systeem dat dood en verderf brengt in vele vormen waarbij zelfs Depleted Uranium ingezet wordt in verscheidene landen en zo bezig is de Aarde onbewoonbaar te maken voor de 90% goede mensen die hun ogen liever gesloten houden dan de pijnlijke confrontatie aan te durven omdat ze niet kunnen bevatten dat deze moord-machine wel eens kon bestaan, stel je voor hun hele leventje komt op zijn kop te staan.
  Het systeem dat verdiend aan onze ellende door via allerlei manieren ons ziek te proberen te maken zodat hun uitmelk machine in actie kan komen en ons dure niet-werkende medicijnen levert die ons nog zieker maken en het enige waar hun op hopen is dat ze al ons geld in bezit hebben voor we de pijp uit gaan.
  Kijk maar hoe ze weer haat proberen te zaaien tegen Moslims of Grieken, de moordmachine staat bijna zonder ‘benzine’ en moet weer gevoed gaan worden door oorlogen zodat de moordmachine de jaren erna weer volop kan grazen en zijn tank weer vol kan gooien met ons bloed.
  Tja het is een hard wakker worden als we al deze schande mogen aanschouwen maar dat is precies de bedoeling van wat nu aan het gebeuren is.

  We leven waarlijk in de einde der tijden en alles wat verborgen is komt naar boven.
  Wie o wie bij vol verstand kan willens en wetens dit systeem nog ondersteunen en het zijn medewerking verlenen als je je er bewust van wordt? Niemand die een beetje menselijkheid bezit toch?
  En laat dat nu precies gebeuren.
  De corruptie wordt niet aangepakt, we mogen met lede ogen zien hoe we voor winst vermoord worden door dit huidige systeem en als je bewust ervan wordt dan kan je absoluut niet meer achter dit systeem staan want dan besef je dat je onderdeel bent van het probleem en het zelf in stand houd en er zelfs aan meewerkt om de medemens te vermoorden en dat is wat nu aan het gebeuren is.

  Wij worden wakker en aan hun actie kan je dit zien. Nog nooit was er zoveel angst over ons uitgestort als nu. Het lijkt wel een angst-hoogtepunt, een angst-erop-of-eronder gebeuren en dat is het ook want mensen uit angst laten zich niet meer erdoor controleren en steeds meer mensen beginnen uit angst te komen en zien hoe ze hier voor de gek gehouden zijn door het systeem, de moordmachine die ze zelf in stand gehouden hebben.
  Daarom houden ze Spanje nu uit hun oude controlerende media want in Spanje is iets aan het gebeuren dat tot nu toe nog niet gebeurd is.
  Spanjaarden laten zich niet van de wijs brengen en zien duidelijk waar het probleem ligt en zijn bezig er iets aan te doen.

  Verwacht niet een revolutie zoals die er in de oude wereld aan toe gaat, dit is een nieuwe revolutie die ons naar een nieuwe wereld gaat leiden en daarom houden ze dit doodstil want al hun geijkte probleem-oplossings methodes werken niet meer.
  Deze nieuwe revolutie is namelijk op menselijkheid gebaseerd, op menselijke waardes die de oude wereld niet kent en ook geen antwoord op heeft.
  Spanjaarden hebben gezien hoe makkelijk het is om het huidige systeem ten val te brengen en straks gaan wij het zien als het dan niet al bij ons aan de gang is want laten we eerlijk zijn wie wilt nu nog zijn medewerking verlenen aan dit systeem dat zo door en door corrupt is en ons beperkt in onze vrijheid en manier van leven?

  Wij zijn de pioniers die het oude gaan verlaten en het nieuwe in mogen luiden, wat een geweldige opwindende prachtige tijd om in te leven.

  1. zeg dat wel BOB. ik ben het volkomen met je eens. ik heb vandaag weer het journaal gezien. en de krant van vandaag gelezen, en het is werkelijk gewoon flut wat er in staat, en wat ze vertellen. maar over spanje word in alle toon aarde gezwegen !!!!
   natuurlijk ze zijn Oh zo bang dat we hier ook zo snuger worden. ik doe ook een oproep hier MENSEN WORD WAKKER, WORD WAKKER. pikken we de leugens die ook hier verteld worden nog langer, pikken we het nog langer door de verdomde elite voor de gek te worden gehouden. !!!

 7. Mijn reactie gaat niet over gebouw 7, doch over de ‘complot-theorie’ zelf. Ik doe een beroep op mijn geheugen voor het volgende (Ik kan me dus vergissen). Vrij kort na 9/11 is er een video van Osama Bin Laden verschenen. Hij zat in een kamer met 2 andere kopstukken, o.a. met zijn huidige opvolger, denk ik. Ze bespraken de toestand in New York. Osama Bin Laden zei toen (een beetje akelig glimlachend) dat het niet de bedoeling was om de torens naar beneden te halen, doch enkel om de torens te beschadigen. Dit is mijn herinnering op basis van de ondertitels, want ik versta geen Arabisch. Zijn er mensen die zich deze video herinneren en die zijn Arabische woorden heel goed verstaan hebben en die dus de vertaling hiervan (zoals ik ze me herinner) kunnen bevestigen ? Zo ja, willen zij dit dan bevestigen door een reactie op dit forum ? Zou dat dan niet een goed, zo niet het beste bewijs zijn dat alleen (?) Osama Bin Laden & Co achter 9/11 zit ? Of speelde Osama Bin Laden dan zelf ook mee in het complot althans volgens de ‘non-believers’ ? Mijn reactie hier is dus eerder een vraag dan een mening.

  1. Dank voor de info over Spanje, ik heb het opgezocht. er is blijkbaar een revolutie gaande waarbij geschoten wordt door de politie op demonstranten. Heb het filmpje direct op mijn facebook geplaatst.

   Van belang is deze info te delen daar de media hier niets over vermelden. Niet iedereen maakt gebruik van alternatieve media sites.

  2. Hee Mathilde,
   Ook op Facebook? Vast niet onder deze naam, hihi
   Nog mooie boeken gelezen?

   911……..sommige moet je wakker porren! 😉

  3. Nee Lianne, inderdaad niet onder deze naam:-) Mijn facebook is redelijk privé maar ik kan wel mijn persoonlijke vrienden op de hoogte stellen nu. Blijft de vraag of zij er uberhaupt in geïnteresseerd zijn uiteraard.

   Op andere berichten wordt al snel gereageerd, zoals op mijn promotie, op mijn link over Spanje echter nog geen enkele reactie.

   Te bedreigend misschien? Of liever struisvogelpolitiek?

   Ik heb echter wel mijn verantwoordelijkheid genomen m.b.t. plaatsing en nu is het ieder zijn eigen pad:-) Sommige dingen kun je nu eenmaal niet veranderen, slechts aanbieden in de hoop dat mensen dit mee gaan nemen of bewustwording plaats vindt.

  4. @Guido, je hebt zelf veel in de hand. Niet beveiligen met persoonlijke gegevens waar ze om vragen (telefoonnummer notabene). Niet laten weten waar je naar toe gaat zoals sommige mensen doen.

   Overigens, denk je dat ze deze site niet lezen? Wat is er eigenlijk nog niet openbaar? OV chip op naam laat zien waar je geweest bent, GPS op telefoon is na te trekken etc. Tomtom idem.

   Verstandig gebruiken, geen ov chip op naam, geen bonuskaart van de AH etc maar je kunt je niet helemaal afsluiten voor ontwikkelingen en soms is het ook handig. Wel je hoofd gebruiken:-)

 8. Beste mensen, ik heb het al van af het begin gezegd, dat deze mensen geofferd zijn door de elite, om een oorlog te rechtvaardigen tegen het terrorisme.
  Het was een voor op gezet False Flag operatie, en die Amerikanen willen het maar niet zien zo ook vele onder ons. De Banken crisus een voor op gezet senario bijv Lemon Brodders het financeele systeem moest onder uit, zo ook europa moet naar de verdommenis kijk naar Grieken land allemaal georkesteerd, ik volg dit al vele jaren en heb er niet ver naast gezeten,ik denk dat mijn bewustzijn op een hoger vlak ligt maar is louter alleen door dat ik vele informatie achterhaald heb, en om denduur krijg je er de vinger achter, en zie de dingen nu zeer duidelijk al wat er gebeurd in de wereld, in europa enz is voor op gezet door de Machthebbers vele graden hoger dan het huidige zittende pluche die mogen aleen maar orders uit voeren, mensen hier zijn Triljoenen mee gemoeid, verder ik zelf schrijf niet veel op internet, zie maar mij als een Adelaar die vliegt hoog en ziet veel. (Het is een NWO wat neer gezet wordt)

 9. tjonge jonge hier val ik nog steeds stil van
  ik weet het moment nog goed naar voren te halen
  en ik kan je wel vertellen dat ik er meteen van overtuigt was dat het opgezet was
  met mij meerdere mensen waar ik mee zat te kijken en wat mij vooral opviel was de kalmte van de verslagevers tijdens het hele gebeuren
  van nature heb ik iets met amerika en dat is niet positief vind het gemaakte mensen
  door de tijd heen ben ik op veel dingen gaan letten die er spelen in de wereld
  en voor mij word het steeds duidelijker dat er vies spelletje gespeelt word wat ten koste gaat van heel veel mensenlevens
  ik verheug mij op de dag dat alle dingen ter openbaring komen en dat recht zal zegevieren en we eindelijk kunnen leven in liefde met elkaar zoals het het al eeuwen geleden de bedoeling was
  want die dag zal komen daar ben ik zeer zeker van en tot die tijd bid ik voor alle levens die het nog gaat kosten

 10. al is de leugen nog zo snel ,de waarheid achterhaalt hem altijd.
  net als het sprookje van bin laden.
  en dat allemaal over de rug van de onschuldige medemens,die wordt gecontroleerd door anti depressiva,media en massamanipulatie.
  blijf jezelf en luister naar je eigen gevoel.dan is de waarheid dichterbij dan dat de waarheid je wordt opgedrongen door een ander en eigenbelang.
  alles wat wordt bedacht in het duister zal eens het licht vinden,kijk maar naar het misbruik in de kerk en ga zo maar door.
  wens iedereen liefde en waarheid,vrede en het allerbeste

  1. Je moest eens weten hoeveel mensen nog hele discussies houden over die rotzak van een Bin Laden en zijn zooi.
   Treurig maar waar.

  1. Joris, niet zo serieus de hele tijd, even een maandagochtendgeintje. Weet u hoe het allemaal echt gebeurd is? Heus, het officiele verhaal is gewoon waar, maar moet gewoon een beetje gepopulariseerd worden voor ons gewone burgers om het te kunnen geloven. Dit is wat ik een tijdje geleden al vond:

   The Gov Official Version of 9/11 goes something like this…Directed by a beardy-guy from a cave in Afghanistan, nineteen hard-drinking, coke-snorting, devout Muslims enjoy lap dances before their mission to meet Allah…Using nothing more than craft knifes, they overpower cabin crew, passengers and pilots on four planes…And hangover or not, they manage to give the world’s most sophisticated air defense system the slip…Unphased by leaving their “How to Fly a Passenger Jet” guide in the car at the airport, they master the controls in no-time and score direct hits on two towers, causing THREE to collapse completely…Our masterminds even manage to overpower the odd law of physics or two… and the world watches in awe as steel-framed buildings fall symmetrically – through their own mass – at free-fall speed, for the first time in history. Despite all their dastardly cunning, they stupidly give their identity away by using explosion-proof passports, which survive the fireball undamaged and fall to the ground… only to be discovered by the incredible crime-fighting sleuths at the FBI Meanwhile down in Washington…Hani Hanjour, having previously flunked 2-man Cessna flying school, gets carried away with all the success of the day and suddenly finds incredible abilities behind the controls of a Boeing…Instead of flying straight down into the large roof area of the Pentagon, he decides to show off a little…Executing an incredible 270 degree downward spiral, he levels off to hit the low facade of the world’s most heavily defended building……all without a single shot being fired…. or ruining the nicely mowed lawn… and all at a speed just too fast to capture on video……Later, in the skies above Pennsylvania…So desperate to talk to loved ones before their death, some passengers use sheer willpower to connect mobile calls that otherwise would not be possible until several years later…And following a heroic attempt by some to retake control of Flight 93, it crashes into a Shankesville field leaving no trace of engines, fuselage or occupants… except for the standard issue Muslim terrorists bandana……Further south in Florida…President Bush, our brave Commander-in-Chief continues to read “My Pet Goat” to a class full of primary school children… shrugging off the obvious possibility that his life could be in imminent danger…In New York…Trade Center leaseholder Larry Silverstein blesses his own foresight in insuring the buildings against terrorist attack only six weeks previously…While back in Washington, **** Cheney, Donald Rumsfeld and Paul Wolfowitz shake their heads in disbelief at their own luck in getting the ‘New Pearl Harbor’ catalyzing event they so desired to pursue their agenda of world domination…And finally, not to be disturbed too much by reports of their own deaths, at least seven of our nineteen suicide hijackers turn up alive and kicking in lamestream media reports (DO NOT ask questions!!)(Go shopping!!)(and for crying out loud sit down and shut up!!)(A TSA pat-down is waiting for you) bron: http://www.infowars.com/extraordinary-conflict-of-interest-bush-cousin-is-judge-in-explosive-911-case-against-bush-officials/

 11. Op de Vlaamse openbare televisie werd onlangs op ‘Ter zake’ een gedeelte van een film getoond over ‘samenzweringstheorieën’.
  Het is online nog te zien op http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/terzake/2.15572/2.15573/1.1018012
  In de film kwamen er goeie argumenten aan bod zoals:
  -Bin laden’s dood is opgezet spel, waarschijnlijk was hij al eerder gestorven
  -Het is waarschijnlijker dat de towers zijn opgeblazen.
  -De terrorist die in het pentagon crashte kon onmogelijk die manoeuvres hebben uitgevoerd.
  -9/11 was een soort interne staatsgreep van de Bush regering om meer macht te krijgen en oorlog te kunnen voeren.
  De titel van de film werd niet genoemd, er was wel een duidelijke verwijzing naar de website infowars. De film loose change werd ook even vernoemd
  In de commentaar op de film worden geen tegenargumenten gegeven maar wordt geprobeerd het wat belachelijk te maken. Alex Jones wordt een ‘aartsconservatief’ genoemd want in de Vlaamse een scheldwoord is ongeveer gelijkwaardig aan extreem-rechts.

  Nog erger wordt het in de rest van de uitzending (het 2de filmpje) waarin Johan Braakman, een zogenaamde filosoof en ‘kritisch denker’ zich buigt over de vraag waarom er “samenzweringstheorieën” ontstaan. Hij geeft er een definitie van:
  “allerlei verhalen en bedenksels die de officiële theorie, het
  verhaal zoals gebracht door de president in vraag stellen”
  Zo’n definitie wordt blijkbaar aanvaard door de Vlaamse media. Maar met zo’n definitie gelooft 99,9% van de wereldbevolking in samenzweringstheoriën aangezien niemand bijvoorbeeld nog gelooft dat Saddam massavernietigingswapens had Maar zover heeft onze ‘filosoof’ natuurlijk niet nagedacht.
  Naast deze definitie is er niks interessant aan het filmpje, wel enkele grappige versprekingen. De journalist heeft het over de dood van Obama (ipv osama) zonder dat iemand het merkt. De ‘filosoof’ spreekt over ‘wij’ als hij het over president Obama heeft,waaruit net als met zijn definitie blijkt dat hij helemaal achter de president staat.
  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/terzake/2.15572/2.15573/1.1018011

 12. Ik las even rustig het artikel op waarheid911 door Frank Ho dd 18 juni 2011.
  Het gaat over de manier waarop hij MSM journalisten aanspreekt om hun werk te doen betreft 9/11, maar in feite alle andere echte onderwerpen. Zelf noemt ie Blackwater en Palestina.

  Zo langzamerhand weten we hier allemaal wel dat de officiele versie niet deugt. Onderbouwd bewijs blijft natuurlijk interessant, maar nu moeten we eens gaan nadenken over hoe dat over het voetlicht komt. Frank Ho gaat gesprekken aan met MSM journalisten en blijft zelfs bij de Groene Amsterdammer steken. Toch zie ik het als heel positief dat deze mensen (De mensen van de Groene, Volkskrant etc) daarmee geconfronteerd worden. Lees mee en denk eens mee hoe en wie te benaderen:
  http://www.waarheid911.nl/het_grote_ongemak_911.html

  1. Helemaal mee eens Joris! De mannen van We Are Change in Nederland willen dit dilemma ook zo graag doorbreken.
   Het artikel hier op WantToKnow, waarbij David Griffin aangeeft, dat het voor mensen vaak TE GROOTS is om te geloven, speelt natuurlijk de zwarthemden in de kaart. Precies om die reden gaat dit project in hun ogen het dan ook redden. Het is TE GROOT om te geloven. Het gaat er gewoon niet in bij mensen. Hieromheen een tactiek bedenken..
   En dan heet dat in de psychologie netjes ‘cognitieve dissonantie’. Maar daar is met de ‘omgekeerde remedie’ wel degelijk wat aan te doen. Een soort contra-hypnose bijvoorbeeld.

   Vraagstelling bijvoorbeeld..! “Wat denk jij, zouden er mensen op Aarde rondlopen, die in ruil voor macht, heel veel geld en onderdrukking van hun tegenstanders, in staat zouden zijn terroristische aanslagen te plegen op hun eigen volk”..

   Het valse-vlag-idee dient duidelijk te zijn voor mensen, anders snappen ze van deze hele ’taktiek’ helemaal niets.. Terwijl ze vroeger op school of thuis, altijd klasgenootjes de schuld gaven, of broertjes, wanneer ze zelf snoep of ander kattekwaad uithaalden.. 🙄

   http://www.wanttoknow.nl/overige/911-realiteit-is-niet-te-geloven/

  2. Ik heb van Bommel van de SP eens gemaild hierover en nog wat andere zaken. Hij is pro palestina en anti oorlog dus ik dacht waarom gebruikt hij dit(9-11) niet in zijn campagne en debatten? Aangegeven ook dat de mensen in het land alleen nog maar de waarheid willen horen. Dat hij een slag kan slaan etc. Ook aangegeven dat ik dan nog wel eens een sp stemmer zou kunnen worden ipv geen stemmer,als hij maar een beetje ballen toont. Ik had niet verwacht antwoord te krijgen maar mailde nog terug ook.
   Het was al eens ter sprake geweest, bladiebla, niet zijn taak, complottheorien, en het was niet de taak van Nederland om de VS ter verantwoording te roepen.
   De andere zaken waren de Chipshol affaire (de dappere Fam. Poot) en de corrupte rechters en rechtstaat en ook de SG van justitie die al 15 jaar met een pedonetwerk in verband staat. Daarmee dreigde van Bommel mij met smaad. Het was niet bewezen etc. Met andere woorden, ik moest mijn kop dicht houden.
   Een paar weken later werden rechter Kalbfleisch en Westenberg uit functie gezet wegens corruptie en meineed en nog wat zaken. Nu nog 4 andere rechters.
   Zeer interessant en spannend verhaal overigens. Kijk op de site van de familie Poot http://www.schipholwanbeleid.nl en de aanverwante sites als demminkdoofpot.
   De heer Poot had van de week weer een paginagrote advertentie in het Haarlems dagblad gezet (http://www.schipholwanbeleid.nl/downloads/files/CH0704011_03_080711.pdf) om aandacht te vragen voor dat pedonetwerk en banden met hoge ambtenaren. Overigens is dit de enige krant die de advertenties plaatst…….
   Misschien ook eens aandacht besteden op deze site?

  3. @Dennis: wat grappig, ik heb hetzelfde als jij gedaan, ook over andere zaken trouwens. Maar ook met de boodschap dat ik wel eens SP zou kunnen gaan stemmen in plaats van een niet-stemmer te blijven. Ook te horen gekregen dat wij niet de VS ter verantwoording kunnen roepen inzake onderzoek etc. Ook over de codex Alimentarius bijvoorbeeld aangeschreven; kreeg een mail terug dat er helemaal geen sprake was van kruiden in de ban, onderhuidse chips etc. etc. Nou ja, we zien het hè?

  4. @Willie, de SP is tegen homeopathische zorg. Dat heeft de grote Jan zelf beweert in een toespraak in Vlissingen.
   Ik ben lid SP af.
   Alle mensen die zich rot werken voor de SP om een sociale partij te zijn worden niet eens gehoord over dit soort dingen. Ondersteuning als je hulp nodig hebt? Mooi niet.
   Zoals in alle partijen zijn de hoge heren enkel en alleen op roem uit blijkt maar al te vaak. Waar je geen persoonlijke stemmen mee kan winnen of promotie dan is het niet interessant.
   Ik stem niet op de politiek en doe dat ook nooit meer. Als ik ooit nog stem zal dat op een bewezen integer volksvertegenwoordiger met een heel groot hart en gezonde nieren moeten zijn. Kortom, een mens voor de mens. Ik hoop dat zij of hij heel veel licht uitstraalt zodat we die persoon allemaal herkennen.
   Ze zijn er vast wel maar houden zich nog even op de achtergrond. Tenminste, dat hoop ik dan maar.

 13. Rethink911 heeft maar 7.729 handtekeningen opgehaald tot nu toe.
  Ongelofelijk, na zoveel billboards in de VS. http://rethink911.org/

  Goed Guido, dat je dit plaatst. Verder alleen Boublog: http://www.boublog.nl/11/09/2013/11-september-simpele-vragen-antwoorden/

  Het is actueler dan ooit om te snappen hoe False Flags in elkaar worden gezet. Zeker nu met Syrie en weer een volgende FF op komst: Opstandelingen/AL CIAda, die proberen Israël aan te vallen uit naam van Assad. http://jhaines6.wordpress.com/2013/09/10/rt-sources-syrian-rebels-plan-chem-attack-on-israel-from-assad-controlled-territories/

 14. NU!

  Kom op; er is één MSM gaatje:

  post hier, het is nog een half uur 911:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/7753/9-11-11/article/detail/3507869/2013/09/11/De-kunst-van-het-herinneren.dhtml

  Mijn post (ik heb geprobeerd braaf binnen het thema kunst te blijven, als je hier als complottist gaat zeuren, lukt het zeker niet):
  “Persoonlijk vind ik het gat met de watervallen al een mooi kunstwerk. Het hadden er natuurlijk wel minstens 3 moeten zijn. Ook één voor Building 7 http://tiny.cc/6ym92w

 15. als je het filmpje van de reddingswerkers bekijk dan zie je dat er een reddingwerker eerst onoplettend richting de camera kijkt en als hij het door heeft draait hij zijn hoofd weg , net of hij niet gefilmt wil worden.

 16. ■ Missing Links / 9-11 :
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GD_vwzjdTi4
  http://zioncrimefactory.com/masters-of-deception/

  ■ 125 israëlische spionnekes schoon aan de haak, aangehouden (en slechts uitgewezen natuurlijk) in de nadagen van 9/11 :
  http://factsnotfairies.blogspot.fr/2008/03/list-of-names-of-125-israeli-spies.html#!/2008/03/list-of-names-of-125-israeli-spies.html

  ■ Tritium based mini nuke(s) used for 9/11 :
  #!http://www.youtube.com/watch?v=a3nwzX0A2GU&list=PLEA05F393EC843D80&feature=player_embedded

  ■ 9/11 Mossad-CIA job :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2013/07/september-11-inside-job-or-mossad-job.html

  ■ “Criminal Zionists guilty for terrorism and mass murder on 9/11” :
  http://www.takeourworldback.com/911shortproof.htm

  ■ Former french Minister Roland Dumas claims ‘Syria’ was announced by english & israeli officials two years ago, docu 2 min :
  http://www.youtube.com/watch?v=Kz-s2AAh06I

  ■ Dr Kevin Barrett : “Where have all the towers gone ?”
  http://www.darkmoon.me/2013/where-have-all-the-towers-gone-by-dr-kevin-barrett/

  ■ Israel did 9/11 :
  http://mrfriendsblog.blogspot.fr/2012/05/zan-overall-wise-old-man-attends.html

  ■ “Missing Links” ; Israeli involvement in 9/11 ; doc van ruim 2uur :
  http://www.911missinglinks.com/watch-movie/

  ■ Goeie 911 doc “Painful Deception” by Eric Hufschmidt :
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iOvWwmiMC48

 17. Het lijkt mij dat de Twin Towers ook een “controlled demolition” hebben ondergaan. Want ze zijn uiteindelijk wel op dezelfde manier als geb.nr. 7, ingestort. Dus vanaf de bodem. Dat kunnen die vliegtuigen niet hebben veroorzaakt.

  1. wtc core steel

   Natuurlijk Alice.. Zo is het preciés..!

   Allereerst is het ongelooflijk dat de 2 WTC-torens (’s ochtends om 10:00 uur) en ’s middags WTC no. 7 (om 17:30) alle drie instorten, allereerst IN HUN EIGEN KOLOM, wat voor een gebouw de meest moeilijke weg is. (Een gebouw valt meestal OM!)

   Maar wat veel en veel belangrijker is, is dat de gebouwen ALLE 3!!!, zijn ingestort met de ‘vrije-val’-snelheid. Dat wil zeggen dat ze bij het instorten geen WEERSTAND hadden..

   Zo storten gebouwen in die worden opgeblazen, die vallen ook met de ‘valsnelheid’.. De technici blazen alle ‘weerstand’ in het gebouw weg, zodat het gebouw niet omvalt, niet omsodemietert.. Want dan is de narigheid niet in te schatten.. Dus RECHT IN ELKAAR ZAKKEN DUS! Het MOET recht IN elkaar vallen, om ongelukken te voorkomen.. En laat dat nou PRECIES zijn wat er is gebeurd bij ALLE 3 de torens..!!!

   Stel je voor:
   Je staat bovenop WTC 1 en gebouw no. 2 stort in. Dit gebouw staat ‘vlak’ naast je. En jij laat tegelijkertijd dat het gebouw no. 2 instort, van WTC-1 een stalen kogel vallen.. En wat denk je..? Wat is het eerst beneden..? De kogel of gebouw no. 2…?
   De uitkomst van 11 september 2001:
   De kogel EN HET WTC2-GEBOUW zijn TEGELIJKERTIJD op de grond…!! Kijk eens naar plaatjes van het WTC toen het nog bestond, want wat ik schrijf zijn maar woorden. Ik heb in 1986 op het bezoekersdek van toren 1 gestaan en wist niet wat ik zag.. Mijn hemel..

   Het betekent HEEL SIMPEl dat de obstructies uit de gebouwen zijn gehaald, om ze RECHT IN HUN KOLOM in te laten storten..! Dat KAN NIET ANDERS dan met explosieven gebeurd zijn.. EN TOCH wil niemand dit verhaal horen, wat ZOOO verschrikkelijk simpel is..!

   In het Engels heet dat dan: ‘Right under your nose’.. In het Nederlands: ‘Recht in je gezicht’..!

   Voor mij is het verhaal duidelijk..! Hier een opname van WTC no.7 dat ’s middags instortte.. Zonder inslag van een vliegtuig..!! Kijk eens hoe prachtig recht ‘IN ELKAAR’ dit gebouw inzakt.. Het gebouw waar de FBI zat en nog veel meer smerige clupjes… Kijk maar eens op het web..!
   wtc 7

 18. Twee dagen na 9-11 vertelde ik mijn echtgenote( die is mijn analyserende kijk op rare zaken enigszins gewend) dat ik tot de slotsom kwam dat de Amerikaanse overheid de ramp zelf in elkaar had gezet. Het leek mij te veel op een spannende film, vast gelegd uit te veel verschillende hoeken met te veel camera’s om de wereld te kunnen overtuigen dat er legaal ingegrepen moest worden tegen terroristen en Irak. Het ophogen van het defensie budget was voldoende om de Twintowers, die toch al wat belegen rook te offeren.

  Normaal is een James Bond film met zijn mooie stunts goed op camera vastgelegd omdat iedereen op de hoogte is van de komende stunt, te veel mensen keken toevallig omhoog naar een snel vliegtuig welke maar een kort moment te zien was. De meeste mensen staan bij het aanschouwen van een komende ramp versteend te kijken op wat komen gaat, Ik ben zeer stressbestendig. maar ik kan zeggen, dat het mij niet zou lukken om zo’n ramp toevallig te filmen als ik niet van te voren zou weten wat er zou komen. Ooggetuigen zijn meestal klapgetuigen, ze hebben de klap gehoord maar het niet zien gebeuren, het duidelijk vast leggen van 9-11 op videofilm was het allerbelangrijkste om er iets mee te kunnen doen.

  Buitenstaanders weten niet dat er in die wolkenkrabbers in Amerika zeer strenge regels bestaan over de sprinklerinstallaties, die automatisch af moeten gaan bij brand, die in de Twin torens en toren 7 van de FBI (onmogelijk) niet hebben gewerkt, waarschijnlijk ten dienste van het special effect op de filmset.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.