Advertentie

US-vliegdekschip door Russische onderzeeërs uitgeschakeld…!?


USS Theodore Roosevelt
Bijna onzichtbaar voor het oog, maar toegegeven door de VS-marine. Dit is het ‘volledig onklaar’ gemaakt vliegdekschip ‘USS Theodore Roosevelt’, als een lamme eend op weg naar een ‘veilige haven’, uitgeschakeld door een revolutionaire technologie, in handen van de Russen, hier gebruikt door Russische onderzeeërs en ontwikkeld door niemand minder dan.. Mehran Keshe.. Lees hieronder

 

x

* * *

NASCHRIFT

Gezien enkele gedegen reacties op dit artikel, hebben we besloten de redactionele tekst aan te passen,
zodat deze informatie op minder stellige manier tevoorschijn komt.
Inhoudelijk geloven wij, dat een dergelijk voorval, zoals hieronder beschreven,
wel degelijk plaatsgevonden kan hebben.
Echter, de diepere check van het artikel op de bronpagina,
leverde geen verdere bevestiging op van de mogelijke juistheid van het artikel.
Wel vonden we dit artikel als verdere referentie.

Redactie

* * *

x

Ontvlucht verschrikt US-vliegdekschip Russische onderzeeërs..?

2015 © vertaling WantToKnow.nl/.be (bron)

x

De Amerikaanse Marine-afdeling ‘Naval Surface Forces (NSF)’, van het Ministerie van Defenisie, zou vorige week hebben gerapporteerd, dat 3 Russische kernonderzeeërs van het type Akula-klasse, behorende tot de 24ste onderzeeër-divisie van de Russische Northern Fleet (NF) succesvol een operatie uitgevoerd hebben, met als doel het Amerikaanse vliegdekschip ‘USS Theodore Roosevelt’ (zie foto boven), waarop dit schip ‘wanhopig op de vlucht’ zou zijn gegaan, om in de kustwateren van Hampshire, in Engeland ‘beschutting’ te zoeken.

Het is bijzonder om te zien, dat binnen enkele uren, nádat de NSF dit kritische incident, Britse bronnen zouden hebben bevestigd, dat deze gigantische kolos van een schip, met ‘100.000 ton vuurkracht’, ook daadwerkelijk overhaast binnen voer in Stokes Bay in Gosport, de toegangspoort naar Southhampton. Daarbij duizenden toeschouwers op de been brengend, die niet wisten wat ze zagen en zich langs de Solent-rivier opstelden. Maar het werd ook omschreven als een ‘ongepland bezoek aan deze haven’..!

Een van de Russische onderzeeërs van de Akula-klasse.
Een van de Russische onderzeeërs van de Akula-klasse.

Volgens ditzelfde NSF-rapport, zou dit vliegdekschip, de ‘USS Theodore Roosevelt’ en haar begeleidende marineschepen, getraceerd zijn op haar koers naar de oefenzone bij de Noord-Atlantische vloot, waarvoor president Poetin van Rusland  vorige week nog een volledige aanvalsdreiging had afgekondigd, vorige week. Dat alles, kort nadat een ‘oorlogsverklaring’ door het Verenigd Koninkrijk zou zijn afgegeven. Dat alles, zo vult het Ministerie van Defensie aan op het NSF-rapport, weer als reactie op een afkondiging van een oorlogsplan, genaamd ‘Maart-schok’, dat werd onthuld op 4 februari jl. Allemaal een soort virtuele schermutselingen dus, maar wel met een dusdanig dreigend karakter, dat Poetin deze oefening’ zeer serieus’ nam.

Het is daarmee zeer waarschijnlijk president Poetin zélf waarschijnlijk geweest, die de opdracht heeft gegeven om de ‘USS Theodore Roosevelt’ ‘op de korrel te nemen en uit te schakelen’.. Dit ook, nádat de NATO, letterlijk zich zijn gaan opstellen, langs de grens met Rusland, waaronder het aan twijfel niets overlatende zwaarbewapende konvooi ‘Dragon Ride’ van het Amerikaanse leger. Een konvooi dat zich de afgelopen weken een weg heeft gebaand door maar liefst 6 Europese landen Daarnaast de eveneens ongeëvenaarde oefening ‘Joint Viking’ in Noorwegen, die langs de noordelijke grens was gepland, aldus het rapport.

En het was precies in deze sfeer, dat de opmars van dit mega-vliegdekschip haar tot een ‘legitiem doelwit’ had gemaakt voor Poetin. Eerder die week al, was er in Rusland een waarschuwing uitgegaan naar burgers, om zich voor te bereiden op een nucleaire oorlog, waarop er al een toeloop van mensen had plaatsgevonden op de schuilkelders in Moskou, als verwachting voor een nucleaire aanval van de VS.. Daarbij was het Russische leger in volledige paraatheid gebracht in alle 9 tijdzones van het land..

magrav technology keshe haramein

Een vliegdekschip schadeloos uitschakelen..??
Hoe dit Amerikaanse vliegdekschip precies is ‘uitgeschakeld’, door de Russische ‘Noordelijke Vloot’, is volgens het rapport waarschijnlijk het gevolg van het succesvol implementeren door de Russische federatie, van ‘Magrav-technologische wapens’, die al eerder ingezet is geweest tegen Amerikaanse oorlogsschepen, en hen toen ook ‘uitschakelde’..

Volgens experts van NSF was het ook nog maar een paar weken geleden, dat dezelfde ‘USS Theodore Roosevelt’ tot ‘zinken’ gebracht zou zijn door een Franse duikboot, die dezelfde technologie inzette, voor de kust van Florida, tijdens een oorlogsoefening, waarin de Amerikanen hun contra-bewapening tegen dit revolutionaire nieuwe wapen, met ‘Magrav-technologie’ wilden testen. Dit juist voordat het schip naar de Noordelijke Atlantische wateren zou varen, om zich te richten op de ‘Noordelijk Vloot’ van de Russen…

Het rapport maakt ook melding van het feit, dat het meer dan nodig is voor de VS om een contra-bewapening te vinden voor deze nieuwe, revolutionaire technologie, doordat vorig jaar tijdens een oefening, door vliegtuigen van de Russische federatie óók al een AEGIS-mijnenveger van de VS-marine was ‘uitgeschakeld’ in de Zwarte Zee. De aanval tegen dit schip schijnt zo demoraliserend te zijn geweest op de bemanning, dat toen het schip in een Roemeense haven aanlegde voor reparaties, ALLE 27 officieren een aanvraag indienden voor vervroegde uittreding uit de marine, en/of overplaatsing…

Mehran Keshe en zijn door Obama uitgebannen Magrav-technologie..
Het idee van deze revolutionaire techniek komt van de in Iran geboren nucleaire ingenieur Mehran Keshe [kijk HIER naar artikel over hem hier op de site) wiens werk door de VS volledig is gebanned voor publieke toepassingen, door een zg. ‘Executive Order’, ondertekend door president Obama op 23 april 2012. Dit gebeurde nadat deze technologie ervoor had gezorgd, zoals je ongetwijfeld zult herinneren (HIER), dat het Iran was, die met dezelfde technologie in staat bleek, een top-secret en uiterst geavanceerde Amerikaanse drone in Iran te laten landen, waarna Iran deze technologie ook met Syrië deelde..!

Eerder werd de oorzaak van deze drone-onderschepping en -diefstal toegeschreven aan een virus dat in de software van de drone-besturing zou zijn aangetroffen, maar nu komt toch de werkelijke aap-uit-de-mouw..! Kijk hier naar dit filmpje over deze drone-onderschepping waarin Iran trots de buitgemaakte CIA-drone laat zien!
x

Onmiddellijk nadat president Obama deze ‘Magrav technology’ in 2012 in de ban had gedaan, was het Mehran Keshe zélf, die zich in deze open brief tot Barack Obama richtte:

* * *

‘Uwe excellentie president Obama,

Mehran Keshe, door velen gezien als revolutionair denker en wetenschapper. Lilian Fer
Nucleair ingenieur Mehran Keshe, door velen al jaren gezien als revolutionair denker en wetenschapper.

Wij bieden u een pad naar werkelijke wereldvrede, via de ontwikkeling van deze nieuwe technologie, voor de hele mensheid. Ik nodig u en uw regering daarom uit, om een directe presentatie bij te wonen van onze technologie, op neutraal terrein, waarbij de president van Iran ook aanwezig zou zijn. Een ontmoeting waarbij niemand een ander verraad, zodat we allen zullen beseffen, welke fundamentele verandering op het punt staat, de mensheid in handen gegeven te worden. Laten we gaan praten over oprechte wereldvrede.

Zoals ik al zei in mijn interview in Los Angeles, afgelopen zondag, laten we de militaire fabrieken in de VS ombouwen, zodat er middelen ontstaan voor een VS-ruimte-organisatie, opdat de oorlogswapens worden omgesmeed tot een voertuig van universele vrede.

Want de vliegdekschepen van de VS, zullen niets anders worden dan drijvende badkuipen, wanneer onze Magrev-technologie effectief kan worden ingezet, en de landingsbanen vol met F 16’s en F 18’s en soortgelijke vliegtuigen, zullen niets anders meer zijn dan landingsbaan-museums voor ‘ijzeren vogels’, wanneer deze vliegtuigen hulpeloos aan de grond staan. Dit zal gebeuren wanneer hun elektronische systemen door deze Magrav-technologie worden bewerkt. Deze vliegtuigen en schepen zullen VOLLEDIG van nieuwe bedrading dienen te worden voorzien, van A tot Z, wanneer uw leger ze ooit weer zal willen gebruiken.

President Obama, wij nodigen u uit, om deze verandering te begrijpen, en ons de kans te geven u deze technologie te tonen, die deze veranderingen teweeg zal brengen. Dan nodigen wij u uit aan de tafel-voor-wereldvrede. Teken alstublieft een decreet voor oprechte vrede en geen scherts van een opdracht voor wetenschap en technologie, wanneer uw volk volledig zal begrijpen, wat wij hebben ontwikkeld, en wanneer zij proberen de trots van uw natie hoog te houden.

Het is geen kwestie van de trots van één groep of één land, maar de trots van ons allemaal, in de ontwikkeling van het menselijke ras, tot aan het niveau van begrip van de universele orde van creatie, waarin wij allen onze plaats hebben.

Uw ambassadeur en consul in België hebben direct toegang naar mij, via mijn eerdere gesprekken en correspondentie met hen. En zij zullen elk bericht van uw kant doorgeven.
Met de vriendelijkste groet van een vredelievende man, die deze uiterst krachtige technologie ontwikkeld heeft, voor het welvaren van de mensheid. “

* * *

Tot slot
Het is droevig, zo eindigt de NSF met haar conclusie in het rapport, dat de afwijzing en het uitbannen van Keshe’s ‘Magrev-technologie’ in 2012, ten koste moest gaan van een vernederende nederlaag van Obama. In de zin dat 2 van haar meest krachtige oorlogsschepen volledig onklaar gemaakt zijn, namelijk de ‘USS Donald Cook’ vorig jaar, en ‘vernietiging’ van de ‘USS Theodore Roosevelt’ een paar weken geleden. Nu vaart hetzelfde vliegdekschip, de trots van de US-marine, als een hopeloos stuk oud ijzer inde wateren van Engeland, als bewijs van de waarschuwing die Mehran Keshe in zijn brief deed uitgaan, dat de ‘vliegdekschepen van de VS, niets anders meer zouden zijn dan drijvende badkuipen’…

En hoewel dit niet in het rapport is genoemd, behoeft niemand nu nog verder te kijken om een volledige begrip en beeld te krijgen, waarom Obama nu furieus ineens op weg is, naar onderhandelingen met Iran. Terwijl hij en zijn staf, op hetzelfde moment bezig zijn om wereldoorlog III te ontsteken, met die landen die zijn begonnen om de genoemde ‘Magrav-technologische’-wapens tegen hem in te zetten.. Zoals inderdaad Rusland en Iran.

* * *

 x

 

93 gedachten over “US-vliegdekschip door Russische onderzeeërs uitgeschakeld…!?

 1. Eerste klas Alien technologie, het is allemaal zo verschrikkelijk fragile,
  kijk Nederland met zijn stroom storing alles valt stil, einde werkdag.
  Dat impliseerd twee kleine Atoom bommetjes en het land is mors dood !

  1. Inderdaad, de USA krijgt een koekje van eigen deeg. We laten ons ook afhankelijk maken van de energie leveranciers.

  2. Komt ook goed Madeliefje, de energiemarkt zal binnen een jaar volledig anders zijn dan nu. Net als met de techniek van Mehran Keshe die wordt genegeerd door de Westerse wereld, maar wel door de Russen wordt omarmd, gaat hetzelfde op voor de energietechniek van Andrea Rossi. LENR, vroeger koude kernfusie genoemd, is absoluut mogelijk en Rossi is al een heel eind onderweg. Maar het zal je niet verbazen dat de Russen inmiddels in deze techniek zijn gestapt en de Russische professor Alexander Parkhomov heeft al vele malen bewezen dat de LENR techniek werkt. Hij deed dat via een aantal replicaties van de E-Cat van Rossi, alles op basis van de testgegevens in het vorig jaar gepubliceerde onafhankelijke en wetenschappelijke Lugano E-Cat testverslag. Parkhomov trekt in Rusland inmiddels volle zalen op universiteiten en nucleaire instellingen. De aandacht die de Westerse wereld verdomd aan Rossi te besteden, zal ertoe leiden dat Rusland, net als met de techniek van Keshe, ermee aan de haal gaat. En geef ze eens ongelijk!

   PARKHOMOV REPLICEERT OPNIEUW HET ROSSI EFFECT – DE UITDAGING IS AAN DE WETENSCHAPPELIJKE GEMEENSCHAP: http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat27Maart2015b.htm

 2. Ik kreeg kippevel bij het lezen van Keshe’s brief, in het perspectief van het ‘schadeloos onklaar maken’ van oorlogstuig. Kunnen we onze energie en aandacht op deze magrav technologie richten om de vredelievende intenties en mogelijkheden van deze bewegingen te ondersteunen?
  Er gebeurt denk ik veel buiten onze waarneming om, zo heb ik bv. niets gehoord van konvooien die door europa trekken e.a. noordelijke oefeningen. Alsof een hoger echelon gewoon doorgaat met oorlogen voor te bereiden. Als ik MartijnvS begrijp doet het er op een of andere manier toe waar wij mensen met ons bewustzijn de keuzes op inzetten.

  1. Nu het is toch echt allemaal te lezen op het internet, jemoet wel even zoeken.
   Dit is niet de eerste keer, in de zwarte zee is het ook met een USA jager gebeurd, hulpeloos gemaakt als/tot een sitting duck.
   Paar weken geleden bij een maneuvre van verschillende naties met hun schepen, gebeurde niet dit maar wel vergelijkbaar, een Franse onderzeeêr slaagde er in om een grootvliegdek buiten gevecht te stellen, het zijn grote imposante schepen, maar ook grote imposante doelen.
   Maar bij het lezen van, dat de Russen een atoom oorlog verwachten, impliceerd wel dat wij voor het lapje worden gehouden, met onze atoom bommen gestationeerd op vliegbasis Volkel.

 3. Een vraag voor Guido. Om te beginnen dank voor je bericht. Erg interessant ben benieuwd hoe dat verder gaat verlopen op het wereld toneel.
  Nu heb ik wel een verschil gezien tussen het bron artikel en deze. Het gaat erom dat jij verwijst naar de Amerikaanse marine die dat rapport heeft gepubliseerd maar in de bron hebben ze het daar niet over en de linkjes verwijzen ook naar Russische sites. Kun je mij vertellen wie nu de bron is? US of Rusland? Is wel van belang toch voor de beeldvorming toch?

  1. De vraag is altijd waar info vandaan komt. De brief van Keshe is écht, de onderschepte drone door Iran is echt. De ‘executive order’ van Barack Oblabla is écht.. Maar Keshe is niet onomstreden, maar hem als oplichter weg te zetten is erg dom op zich. We zullen zien. Het is nogal een verhaal om uit de duim te zuigen. Tja, we zullen zien.
   Het is ook vreemd toch, dat Obama nu ineens met Iran wil gaan praten.. Ja toch…? http://www.latimes.com/opinion/op-ed/la-oe-krepon-iran-nuclear-deal-netanyahu-20150301-story.html
   Zie verder de lead van Cozmic hierboven..

 4. Sunnie de enige echte Poettie Prime President met polaire X appeal karakter kraaien pootjes had het veuls te druk met een mega grote arctische militaire drill oefening blijkt nu;

  Quote: “Russian President Vladimir Putin has ordered his Northern Fleet “to full alert in a snap combat readiness exercise” in the Arctic, state-run media reported Monday.

  The fleet got its orders at 8 a.m. Monday, according to Sputnik, launching a land, sea and air drill that will involve 38,000 troops, 41 ships, 15 submarines and 110 aircraft, according to Sputnik.”

  http://fox6now.com/2015/03/16/amid-nato-exercises-russia-puts-northern-fleet-on-full-alert/

  1 druk op de knop en het grootste vliegdekschip ever ligt lam als een grote gele stalen drijfsijs zonder functionele bedrading, das pas humor, zou die stroomstoring in Noord-Holland er mee te maken hebben? Een krachtig kadootje op wereld vrouwendag, 8 maart, de levensgevaarlijke nucleaire über speeltjes voor zwakzinnigen in de zandbak en op het water doen ut ineens niet meer, terug naar paard en wagen, the Amish hebben gewonnen, ere wie ere toekomt, wie waren nu de werkelijk gedegenereerde onontwikkelde westerse western sufferdjes…

  Hieper en Sunnie op de Buggie, wat wil je nog meer, das pas leven in het kwadraat to the max;
  http://id3432.securedata.net/adamscountytravel/gallery/images/Amish%20horse%20%26%20buggy.jpg

  http://nl.wiktionary.org/wiki/drijfsijs

  1. Hoi HyperAlert, het is duidelijk dat er opties zijn:
   a) Putin leeft en hij is bezig met belangrijke zaken en laat zijn double in de media verschijnen
   b) Putin is dood en zijn vervangers zijn druk bezig met het uitvoeren van de 3e Wereldoorlog
   c) en zo zijn er eindeloze opties waar we uit kunnen kiezen.

   Ik ben pas overtuigd dat Putin niet dood is als we live beelden zien van de echte Putin en niet de opgeblazen fake stand in van Putin.

   http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2007/06_03/PutinDM_468x658.jpg

   http://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToBIMAxENt-yWtwbo_A_QkSVDTv2F90HnQ5h6s9TCyU2JitmuA

  2. Wat een ouwe wijfen praat, waarom zou hij dood zijn, hij heeft wel belangrijker werk te doen, bijvoorbeeld zich bezig houden met een naderende atoom oorlog, dat moet toch duidelijk zijn voor een ieder !

  3. Prima Analyse Sun, eerlijk waar ik weet het niet, wat Johan laatst al zei in 1 van z’n live speeches; ‘jullie weten het allemaal toch zo goed…’, ik geloof dat Monika de enige was die 1 vraag van de Johan enquête voor hidden history truth gevorderden goed beantwoord had….

   optie A wil ik graag in blijven geloven voorlopig, tot hopelijk de bom net niet valt, en Magrav technologie die buiten het ruimte / tijd raster om een vliegdekschip in z’n geheel onklaar kan maken, met 1 druk op de knop, daar wil ik voorlopig in blijven geloven, doe optie A maar, want optie B is geen leven. En een vissersboot die weer eens raadselachtig zinkt vanwege een Russische compleet onzichtbare super duikboot die in de visnetten gevaren is, doe maar zo’n wereldbeeld spekulaassie koekjestrommel voorlopig.

   wat ik wel bizar waanzinnig ’toevallig’ vind is dat laatst mijn oog nadrukkelijk viel op de volgende key search term; “Sorcha Faal” en nu een paar dagen later blijkt dat Coz en Monika daar al iets meer over weten.

   eigenlijk moet ik het niet doen, tats for twats, schiet me zo te binnen, Susan Smit and alikes, de inner wicca circle zal wel weer, dat zelfingenomen isis on ice kolompie, zielig nog geen reakties, voor het eerst net gelezen, maar niet het type om zielig te vinden, de vrouwelijke versie van we do not give a sjjittt about anything laat staan om ons of jou, op reis in je eigen, jah zo lust ik er nog wel 10, neeeh ik heb het niet zo op die Susan met haar blaah blaah best seller s&m hokus pokus, het stoot net zo hard af als dat het aantrekt, vreemd is dat… en toch trekt het weer aan, blijf me fikken er aan branden, wat is dat toch, Jenne dilemma, je zal er maar mee getrouwd wezen, gelukkig toch net weer wat joodse npo omroep info tot mij genomen, over zwart op wit geschreven geloofsbriefjes op kwaliteitsperkament in een doossie aan de deurpost, levende huiden, part of the hocus pokus, misschien heeft het daar mee te maken. Vroeger had ik wel eens expres een mouwloos t-shirt aan, effe showen, in die tijd was er nog testosteron voor mannetjes…

   halter shirt diamonds are a ladies best friend
   https://tanitisis.files.wordpress.com/2010/07/dsc01685.jpg

   http://www.telegraaf.nl/prive/20403551/__Susan___Ik_was_intiem_met_Peter_R.___.html

   http://www.joodseomroep.nl/de-mezoeza/

  4. Hyper,
   ik kijk net je link van de joodse omroep, over de mezoeza.
   Eerst die spreker die iets over Mozes en de geboden verteld, van 4000 jaar geleden, en over de verzen 6 en 11 heeft en zich opeens verbaasd afvraagt waarom juist op dat moment een vlieg langs vliegt en stoort… 🙂 dan zie je op 9.40 min. op de achtergrond een voorbijganger die een t-shirt met Che Guevara erop aanheeft…erg grappig 😀

   Trouwens die ‘you never know what they Putinnit’ van Coz is wel weer een mooie Wortspielerei….ik weet niets van Sorcha Faal…

  5. Het visserschip is niet gezonken, alleen mee gesleurd, vissersboten zijn om in te roeien, het is schip van schepen, mijn beste dillema vriend.
   Een Mezouza is geen verplichting, de inhoud is een gebed, over de gastheer, dat de gasten hopelijk niet zo veel kibbesoebbe ( enigste Ned. woord met 4 b ’s ) eten zo dat er voor de gastheer ook nog iets over blijft.

  6. Alleen aanbevolen voor de Open minded people onder ons 😉
   Who controls Putin’s body doubles?
   Why does Russian president Vladimir Putin need body doubles? Almost everyone will give you a standard answer – “for safety.”
   Nowadays, body doubles are used for complete replacement of the real president.
   Body doubles had replaced Boris Yeltsin, and are replacing Vladimir Putin today. Just imagine, people elected a president, entrusted him their country, and he is being replaced with another person who looks exactly like the original president. Moreover, president is being replaced for good, not just for one public event like parade. And this “new” president signs all documents, schedules meetings with ministers, and publicly wishes a Happy New Year to the whole country.
   The question naturally suggests itself: who replaces body doubles of presidents? Who tells them what to do? Common people prefer not even think about it.

   doordenkertje: 🙂
   What did puppeteers do to make people ignore this topic? Well, they used an Overton Window technology. The Overton window is a concept in political theory, named after its originator, Joseph P. Overton. It describes a “window” in the range of public reactions to ideas in public discourse, in a spectrum of all possible options on a particular issue. At any given moment the “window” includes a range of discourse acceptable in the current climate of public opinion, with “acceptable” defined as something people can recommend without being considered too “extreme” or outside the mainstream to gain or keep public support.
   If real Putin was replaced, then it explains why we do not see his family. His wife (now ex) and children just don’t want to live with a stranger – body double of their father and husband. Moreover, they might unwittingly reveal this secret. So, it would be better to keep them away.
   http://rita-light.livejournal.com/11020.html

 5. Keshe is een oplichter, die mensen met niet bewezen maar vooral fantastische claims lokt. Zijn trails zijn niet goedkoop:
  http://www.keshefoundation.org/applications/medical/diseases/diseases-open-for-research.html

  Toen wij bij Keshe gingen voor een CVS behandeling (voor vriendin) rekende hij daarvoor 3600 euro aan. Ze moest uit de Keshe containers drinken. Toen de therapie niet werkte, beweerde hij dat ik de oorzaak was dat zij kanker zou krijgen. Hij lapte dit nog twee andere mensen, twee voormalige medewerkers van Keshe. één van die mensen is naar eigen zeggen 16.400 euro armer aan Keshe, zelfde smoes, maar ging voor Pateo nog twee radio interviews doen.

  Deze man ontkent nu in alle talen dat hij manager was van Keshe, en hij de interviews enkel doet voor de (onbestaande) technologie, en niet omwille van de persoon Keshe. Sorry, als je opgelicht bent door een persoon, dan ga je die persoon toch nadien niet promoten. Ook hier zit een reukje aan. Om maar te zwijgen over de nepvideo’s die Keshe publiceert, zoals deze vliegende auto in erg onscherpe 240p resolutie: https://www.youtube.com/watch?v=oBAcRbOkS6M

  Wij hebben trouwens nog een Keshe container. Als deze container ook maar enige waarde had, dan had Keshe deze al lang teruggeeist. Maar helaas, Keshe is met de noorderzon verdwenen naar Malta, allemaal met een smoes omdat hij zogezegd bedreigd werd omgelegd te worden. De werkelijke reden? Er waren te veel slachtoffers van zijn niet werkende therapieën en is verhuisd om in een nieuw land zijn zelfde manier van oplichting van de grond te krijgen.

  1. Jeetje, als je het geld hebt om even 16.400 euro neer te tellen, dan heb je genoeg of niet?
   Het is wel bewezen dat de psyche/mind meespeelt bij kanker. Een slechte relatie over jaren, is een killer.
   Deze mensen zijn bevoorrecht en willen genezen om ieder prijs. Ik ken Keshe niet, maar ik krijg een raar gevoel, als mensen een hoop geld betalen, en tegelijk denken ‘ja, dan moet het wel helpen’.
   Met dat geld had men van alles (mooie detox therapie, voedingssupplementen, een sterkende kuur) kunnen doen, nu hebben deze mensen Keshe gewoon verder geholpen…

  2. Na het plaatsen van dit artikel via sociale media heb ik soortgelijke reacties gekregen, zelfs zeer persoonlijk en gedetailleerd.

  1. Euhm, ik gebruik google niet. Foute onderneming!!
   En wat moet ik dan te zien krijgen als ik naar Keshe foundation FRAUD zoek? Laat me raden…o ja…iets over een frauderende Keshe…ja wat anders, he?

  2. Wij zijn 3.600 euro armer aan Keshe, niet werkende CVS behandeling.
   De voormalige manager van Keshe is 16.400 euro kwijt naar eigen zeggen.
   Dan is er nog een kerel die zijn website en grafisch ontwerp deed, en zijn vrouw hielp ook: dit koppel is ook hun tijd en energie kwijt en kreeg dezelfde smoes te horen:

   Telkens wanneer de therapie niet werkte, kwam Keshe met dezelde smoes:

   De patiënt moest bij zijn partner weggaan, want die was de oorzaak van de ziekte, in mijn geval probeerde hij mijn wederhelft ervan te overtuigen dat ze kanker zou krijgen als ze niet weg zou gaan bij mij.

   Ik zou graag een rechtzaak tegen Keshe aanspannen om ons geld terug te krijgen, maar om een vonnis uit te voeren moet je weten waar Keshe zit, en hij is met de noorderzon uit Ninove in België verdwenen, en zit ergens in Malta nieuwe slachtoffers voor zijn niet werkende claims te winnen.

   Gelukkig dat ik nog andere gedupeerden heb gevonden, anders had mijn partner mij nu verlaten door die smeerlap genaamd MT Keshe … MT CASH ja.

  3. Op duitse sites is hetzelfde als wat jij stelt….daar waar mensen persoonlijk met hem te doen hadden, staat hij bekend om het uitstellen van zijn presentatie over de uitvindingen, niet komen opdagen, komt zijn afspraken niet na, problemen met surfers, hoge kosten, boeken als ‘voorgerecht’ maar er komt geen ‘hoofdgerecht’. Mensen zijn verdeeld, sommigen laten hem het voordeel van de twijfel, anderen beschuldigen hem ervan dat hij met zijn voorkomen de mensen die wel serieuze uitvindingen en ondersteuning nodig hebben, ook in een slecht daglicht stelt.
   Iemand vergeleek hem met ene Carl Schappeller, op wikipedia met de titel ‘uitvinder of fantast’ te vinden.
   http://de.wikipedia.org/wiki/Carl_Schappeller

  1. Dit is ook op de site van what does it mean.com gepost.
   De laatste minuut in het Germanwings vliegtuig… ?!
   http://www.youtube.com/watch?v=oqk0BW6QDgs#t=18

   Is dat openbaar gemaakt door de Russen? Of is het een grote Amerikaanse opzet, het faken van Russische activiteiten in deze? Überhaupt heeft de NYTimes steeds maar als eerste ‘informatie’ over wat er gebeurd is. Blijkbaar meer dan de Duitsers zelf….
   The krant is weer bezig om mee te spelen met desinformatie te verspreiden, is niet het eerste keer.

  2. Helaas is er geen echte bronvermelding, maar een artikel wat niet verifieerbaar is:

   http://www.eutimes.net/2015/03/terrified-us-aircraft-carrier-flees-from-russian-subs-to-uk-safety/

   “To how this US aircraft carrier was “disabled” by the Northern Fleet’s attack submarines, this report says, was due to the Federations successful implementation of “magrav technology” weapons which had previously been used against American warships, and had “disabled” them too.”

   Als we naar de site van The Naval Surface Forces gaan, staat er NERGENS een rapport dat Magrav de oorzaak zou zijn:

   http://eng.mil.ru/en/structure/forces/navy/structure/surface_forces.htm

   en hiermee valt de vertaling in duigen, want het is een klakkeloos vertaald artikel waardoor je weer mensen valse hoop geeft met Keshe in zee te gaan.
   Dit is dus een verzonnen artikel op eutimes.net

   En ja, de eutimes is bunk:

   http://screechingkettle.blogspot.fr/2011/02/debunked-eutimesnet.html

  3. Hallo Monika, ja ik vond dit ook al vreemd, die USA kranten weten alles eerder als wij ?.
   Verder Deutsche Wirtschafts Nachrichten. de kijk hoe Merkel ingepakt is door de USA-CIA, volgens mij met chantage, schandelijk om te zien.

  4. Ja Jenne,
   het zijn allemaal snakes in different colors.
   ‘Look, here’s a cool investment
   They’re tellin’ him he just can’t lose
   So he goes off and tries to find a partner
   But all he finds are users (users)
   All he finds are snakes in every color
   Every nationality and size….’
   Prince.

   Merkel heeft niets te melden wat het werkelijke beleid aangaat. Het is een soort knechtschap sinds de oorlog, de VS gebruiken Duitsland als boeman. Ze doen zo alsof het de keuzes van Duitsland zijn maar in werkelijkheid zijn het de wensen van de VS. Als Angela niet mee zou doen, dan was ze geen bondskanselier. Bij Poetin dacht ook niemand dat die moeilijk zou gaan doen, als de oligarchen hem benoemden. Maar Poetin is een kerel en Merkel dus niet. Tijd voor een echte kerel in Duitsland. USA go away!! 70 years are enough….maar ze weten om de potentie van D daarom zijn ze er nog. Als de Duitsers eindelijk een keer vrij op het internet mogen surfen, dan krijgen we een andere wereld. Want dan weten ze, dat ze zich niet meer schuldig hoeven te voelen. Groetjes.

  1. Beste Henk, Dit schip wordt naar binnen gesleept. 2 sleepboten. Eén op de op kop van de Roosevelt, om te trekken, de andere op de kont van de Roosevelt, om te sturen.

  2. ja omdat ie te groot is om zelfstandig te manuvreren!
   Dat gebeurd wel meer met grote schepen. Onzin verhaal!

  3. Als je goed kijkt is het niet de uss theodoor roosevelt die binnengesleept wordt maar een ander schip.

 6. *-idioot-* hebt ge nu nog steeds niet door dat de Amerikaanse regering ons al geruime tijd op van alle manieren probeert op te stoken om Rusland aan te vallen terwijl er helemaal geen dreiging is van Rusland! *DJEEEEEEEEEEZES WAKE THE FUCK UP AUB WE WORDEN BEZEIKT DOOR VS-REGERING (democratisch en republikeins maakt géén verschil uit)

  FALSE FLAG -> als dit bergip niet kent dan wordt het hoog tijd om te Want-to-knowen!

  1. Manmanman, de domheid regeert. Nog nooit buiten Nederland laat staan Europa geweest en verder gekeken als de neus lang is. Ben het tot dusver met je eens dat de usa een discutabel ‘hardline’ beleid uitvoert. Maar als enig agressor? schaam je en verdiep je eens in zaken….

  2. Heb je nog iets inhoudelijks te melden? Of is dit wat JIJ vindt.. Want dat staat er helemaal niet bij.. Zo kennen wij de Piet niet, die wij kennen..!

 7. Obama (en zijn broodheren) zijn ongetwijfeld buiten zinnen van woede! Wat een gezichtverlies! Obama wil helemaal geen vrede. Zijn missie is: ontketen een oorlog op Europees grondgebied. Het is duidelijk dat Amerika er niets op tegen heeft dat Europa hierbij wordt opgeofferd. Gelukkig houdt Poetin zijn hoofd koel. Obama doet niets anders dan hem direct en indirect provoceren. En dat er dan een technologie blijkt te zijn die Obama ontwapent, is een zegen voor de mensheid. Ik hoop natuurlijk dat de JSF de prullenbak in kan. En dat de minkukels in Den Haag en Brussel zich realiseren dat ze niets meer te verwachten hebben van Amerika.

  1. En toch blijf ik geloven dat Obama dit niet echt wil. Ook hij is een marionet van de schaduwkrachten achter de schermen. Kennedy sprak uit dat hij deze krachten (o.a de Fed) zou bestrijden en tekende daarmee zijn doodvonnis. Obama kan mi nog wat bereiken door zgn het spel mee te spelen en zo nog enige toenadering tot Iran en Cuba te verwezenlijken. Bovendien heeft hij ondanks de duivelse tegenstand van de conservatieven de Obamacare er door gekregen. Dat is toch een zeer menselijke daad?

   Door nu hem massaal te verketteren verzwakken we zijn positie nog meer en dat is nou precies wat die schaduwkrachten (en alle andere machthebbers) zo graag zien waardoor ze hun macht in stand kunnen houden. Zo doet rechts dat al eeuwen, verdeeldheid zaaien bij links en heersen.

   Laten we daar niet langer in trappen en het grote plaatje voor ogen houden en probeer niet te oordelen over mensen die misschien nog slaapwandelen en/of nog niet wakker zijn. Wij weten niet welk pad die zielen wensen te volgen.

 8. Ik vind het prachtig dat dit gebeurt en had al vernomen dat Rusland wapens had ter uitschakeling van elektronische apparatuur .
  Keshe heeft nog veel meer technologieën die de mensheid goed vooruit kunnen helpen bv met free energie, hoop dat dit beschikbaar komt voor iedereen en dat de wereld ontwaakt zodat we echte wereldvrede en samenwerking kunnen berwerkstelligen op wereldniveau, al zouden we eerst de corrupte psychopathische elite uit moeten schakelen die uit is op controle en vernietiging van onze prachtige moeder Aarde.

 9. Hallo, mijn Naam is Krishnananda. Samen met Johan Peter heb ik op de Reünie van Soevereine Mensen een presentatie gegeven over onze Wereldwijde Natie: Mahabharata. Doel hiervan is eveneens wereldvrede te bewerkstelligen. Daarom vind ik dit artikel ook zo interessant! En vraag ik me af: hebben jullie interesse om deel te nemen aan onze Wereldwijde Natie: Mahabharata, en of Mehran Keshe ook hierin geïnteresseerd zou zijn. Wellicht hebben jullie direct contact met hem?

  Dank u voor de belangstelling!
  http://www.communityofpeace.net

  1. Doet mij denken aan mijn jeugd, al die illusionaire verwachtingen, bij mijn reizen naar India en vooral Nepal, die prachtige foto van dat meer aan de voet van de Himalaya, ik wens je een goede reis door deze spirituele wereld,
   maar blijf voor al jezelf.
   Vr. Groet Jenne

 10. Hoi Guido,
  Weet je nog dat je de kans hebt gehad om Mehran Keshe bij mij thuis te ontmoeten?
  Hij heeft ook te vergeefs onze toenmalige koningin een brief geschreven dat hij prins Friso uit zijn coma kon halen!
  In Licht en Liefde, Yatri

 11. Een onwaarschijnlijk verhaal. Zonder enige bronvermelding niet geloofwaardig. Over de Magrav technologie is veel gepubliceerd, maar waar is de aanval op het vliegdekschip te controleren?

  1. Als je niet goed kijkt, zegt dat eigenlijk álles over Kees toch? Er staat gewoon bronvermelding bij.

 12. Eindelijk het begint over te komen, dat wereldvrede President Obama (clone) dat hij het Oorlogsregime niet meer zelf in controle heeft.

  Het word tijd idd mensen wakker worden wie de werkelijke vijanden zijn ook Nederland is hetzelfde regime Royalties en bloedlijnen van de Rothchilds en werken samen om de mensheid uit te roeien.

  Queen Elisabeth, het pedeofiele netwerk en hun gestolen gelden moeten terug naar de mensheid die era lang in slaafheid zijn gebracht om dagelijks te moeten werken.

  Dan de Paus die de satanische cult en moorden accepteerd.. het geldmacht syndroom van rijken en oliemachten …

  Het word tijd voor werkelijke arrestaties van de Cabal en Illumunatie

 13. Als 27 officieren aanvraag doen voor overplaatsing of vervroegd uit willen treden bij de marine zal dat ongetwijffeld betekenen dat er in de Amerikaanse krijgsmacht vragen gesteld zullen gaan worden over het waarom en hopelijk gaan ze zich eens afvragen waar ze mee bezig zijn en of dat wat ze voorgespiegeld krijgen wel allemaal klopt.
  Het is wel zo dat zonder de Amerikanen Noord en Zuid Korea elkaar waarschijnlijk direct zullen aanvallen waarmee ik wil zeggen dat de Amerikanen ook goede dingen doen.
  De arabieren vormen nu een leger om Jemen voor nog meer ellende te behoeden zeggen ze of is dit het begin om ook tegen Iran te gaan strijden?

  1. Er is een noodprocedure om een afgesloten deur open te krijgen van buiten de cabine. Maar dan dien(t)en de aanwezige(n) piloot(en) zich niet ermee te bemoeien. Zij kunnen wel degelijk de toegang blokkeren Simba. Goed kijken bij 5:00

  2. Ahum, komt er idd niet helemaal goed uit maar… Er is een noodprocedure voor het geval de aanwezige in de cockpit de schakelaar op locked laat staan, even voor de volledigheid, de Captain, Co-pilot, Purser én op internationale lange vluchten met Air Marshall, kennen deze allemaal een extra nood-code om de cockpit lock te omzeilen… Geloof mij niet op mijn woord, zal binnenkort ook op andere blogs wel meer bewijs van naar naar voren komen.

  3. Guido,
   Ze heeft 5 seconden om de deur te openen…
   Het is dus zo dat dit alleen werkt als van binnen het niemand tegen houdt? Kan ze dan van buiten zien, dat van binnen iemand tegen werkt?
   Wat is na de 5 seconden? Is dan de deur voor altijd dicht?

   Na 9/11 wordt deze procedure toegepast. Alle vliegmaatschappijen hebben dit aangepast, daarvoor kon je altijd nog erin komen.
   De VS heeft sinds een tijd het beleid dat er geen piloot alleen komt te zitten. Dus altijd met zijn tweeën. Een steward(ess) gaat dan in het cockpit. Dat willen ze hier nu ook doen.
   Net als alle vliegtuigrampen van de afgelopen tijd, is ook dit weer in mijn ogen niet koosjer.

  4. (25.3), komt in dit filmpje inderdaad niet uit de verf maar de lock code kan wel degelijk van buitenaf omzeild worden door de gezagvoerder en in het geval van intercontinentale vluchten eveneens door de dan aanwezige Air Marshall (niet op deze vlucht) Dat de Captain werd buitengesloten, is dus absolute kul.

   (25.4) Door deze associatie is het mij wederom duidelijk dat mijn sporadische inbreng niet serieus word genomen dus zal mij in de toekomst verder onthouden van enige inbreng/reactie.

   Slotaccoord, Ik ga niet speculeren over de aanleiding en/of de toedracht van dit GermanWings circus maar wil toch nog het navolgende meegeven,

   Alle Airbus modellen hebben een Anti-Kapingssysteem ingebouwd waardoor deze overgenomen kan worden via Remote Control. De Boeing 757/767 (911 kisten) hadden dit ook maar ná 911 zijn deze daarvan ontdaan omdat deze gemakkelijk te hacken bleek. Airbus vond dat tot op heden niet nodig, hun software was hacker-proof dus in dit specifieke geval had men de GermanWings A320 remote over kunnen nemen toen deze hoogte begon te verliezen en tijd hiervoor is er zeker genoeg geweest omdat deze is begeleid door eerst een Italiaans gevechtsvliegtuig en na passage van de Franse grens door 2 Franse gevechtsvliegtuigen. Er was toen allang vastgesteld dat er iets bijzonders gaande was, geen radiocommunicatie en visueel ook geen response maar wel een voortzettende daling naar gevaarlijk hoog terrein.

   Versnippering is raadselachtig, er is genoeg fotomateriaal op het web van verongelukte vliegtuigen tegen een berg. Er wordt beweert dat de versnippering is ontstaan omdat de A320 met 800 Km/u tegen de berg is gevlogen…. ONMOGELIJK om op nagenoeg zeeniveau zo’n snelheid te halen met een standaard airliner dus alleen in een loodrechte duikvlucht mogelijk wat dit NIET is geweest. Hier dus dezelfde bullshit als bij de bizarre 911 snelheden.

   Dan blijven over de getuigen die 3 knallen/klappen hebben gehoord en een herder die verklaart dat er nog geprobeerd is om een voorliggende bergtop te ontwijken… dat doe je denk ik niet als je zelfmoord wilt plegen.

 14. vergelijking
  rusland geeft 3 onderzeeërs nodig om een vliegdekmoederschip onklaar te maken en doet dit zonder slachtoffers
  De US heeft meer dan één miljoen slachtoffers gemaakt in de tweede golfoorlog om één man van de troon te stoten!
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Irakoorlog
  En dit alles op valse verklaringen!

  En dit onder het goedkeurend en instemmend oog van de naties, notabelen, leidinggevenden en intellectuelen allerhande! Wat is hier mis aan dit plaatje?

  1. hmmm, ligt aan jou hoor http://www.keshefoundation.org/
   ook de donatieknop doet het nog http://www.keshefoundation.org/introduction/the-keshe-foundation/178-donations.html

   The foundation accepts donations, to support research and volunteers applications.
   The bank details of the Foundation and its registered address.

   You can donate via a bank account
   The account name: Stichting The Keshe Foundation
   The bank: ABN AMRO
   A/c number: 48 63 67 169
   IBAN NL66 ABNA 0486 3671 69
   BIC ABNA NL2A
   Beneficiary: Stichting The Keshe Foundation
   Registered office: Jubileumplein 3, NL-6161SR Geleen
   The Netherlands.
   The company registered number or KvK: 14089728, Netherlands
   Donate to the Keshe Foundation via Paypal. Thank you!

   PayPal – The safer, easier way to pay online!

   duszzzzz, dokken jongens en meisjes, Keshe heeft centjes nodig.:P

 15. space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  space defensie: exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, wie of wat geeft de juiste uitleg op de vraag zijn er nog intelligente buitenaardse oorlogvoerende civilisaties in ’t universum. Ufo-coverups door Aardse staten worden niet geduld, evenmin in de VSA. Dat geeft onjuist politiek staatsbestuur, juni 2013 de VSA oprichting voor een ministerie voor buitenaardse zaken en hun ufocoverup’s, in Vlaanderen wordt het nieuw departement space affairs.
  .
  Spacedefenise : de ongekende kracht van dematerialisatie
  De juiste inschatting van A tot Z meneer nucleair ingenieur Mehran Keshe : Aards planetair, de hot nucleair fusion, zowel in vredestijd als oorlogstijd…als spitstechnologie in verkeerde handen terecht komen zowel verkregen door extraterrestrials of door eigen Aardse uitvindingen…

 16. space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  Iedere Aardse staat heeft het recht Extraterrestrials rassen en hun ruimtetuigen uit de nodigen, niet enkel supermachten. Politiek gezien verplicht tot 100% veiligheid van de bevolking te bewerkstelligen.
  space defensie : de kracht van dematerialisatie : zonder het minste oorlogsgeweld de spitstechnologie voor recyclage elk voorwerp wordt verminderd tot een hoopje onschadelijk afvalpoeder

  1. Dat type racistische mensen zijn gek op muren, vinden ze heerlijk om met hun koppen tegen aan te botsen ha ha, ik denk dat ze heel blij zijn als ze binnenkort achter de muren en hekken van de FEMA kampen terecht komen !

 17. LS…

  Weinig aan toe te voegen. Je kan wel zeggen dat alle officieren zijn gedeserteerd onder het mom van overplaatsing en verzoeken om vervroegd uit te mogen treden. Wat een afgang voor Bitch Obama met zijn Quarterback Michael !

 18. Waar is de politie die deze man (George Friedman) arresteert? Ongelofelijk, right in your face met een glimlach, wat een zieke bedoeling…kots…een totaal andere realiteit, dat krijg je dan als je psycho bent en ja ze zullen wel een (spirituele) taak hebben (in het grotere gehele plaatje) maar mijn taak is het, to drag the past out into the light. Voor het allergrootste plaatje…de waarheid 😀

  Chigaco council on global affaires van 4 feb 2015
  http://www.youtube.com/watch?v=Dr1-aFVcdv0

  Het hele verhaal Europe, destined to conflict’
  http://www.youtube.com/watch?v=QeLu_yyz3tc

 19. Wat een heerlijk ” MENS” deze keshe dit is 1 van de mensen die vrede kan maken en de wereld, onze wereld kan redden ! GEWELDIG !!!!!!! Zo komen we er wel !! VREDE zonder geweld dit is fantastisch !!!

 20. Wij allemaal willen vrede toch ???? Deze man kan dat doen ik ben helemaal blij weg met die vreselijke oorlogen weg met met doden van ,mensen weg met doden van de gehele mensheid ! Nu is het belangrijk dat wij er allemaal achter staan !!!!!! a.u.b. doe het geen oorlog meer geen mensen offers meer geen kanonnen vlees meer van onze jongens !
  Die zgn. strijden voor hun land maar dat is niet waar , ze strijden voor olie en geld ! Begrijp dat goed !!!!!!!!! Ook de fharmaceutische industrie doet mee ! Allemaal voot GELD bah !!!! dENK NA !

  1. Hoezo leugenaar. Is hij een ambtenaar of politicus ? En waarom moet ik weten dat hij een leugenaar is. Aan mensen als u hebben we geen gebrek. Ik maak voor mijzelf wel uit wat de waarheid is en ga verder met onderzoek en lezen..

 21. ik heb er over geschreven dat nederland te posistief is ten opzichten van die russen en nu dat gedoe met die russische onderzeers ze zijn er toe in staat!
  pas op je tellen,het is poetin menens,hij zal er geen grapjes over maken,en dat hij een nucleare aanval zal gaan gebruiken ja dat weet niemand ,ze zouden beter kijken die regering in nederland om de dienstplicht weer intestellen,dat zouden ze moeten doen,maar of dat helpt met een nucleare aanval valt te bezien want wij hebben geeen schuilkelders meer,en wie wil dan nog overleven na zo”n aanval?? niemand denk ik,alles is weggevaagd zoals hij beloofde letland en litouwen van de kaart tevegen,hij wil een nieuw rusland opbouwen,mag je zelf invullen welke landen hij dan bedoeld,afschieten die klootzak!

 22. Het westen maakt volgens mij door zijn gedrag Rusland gevaarlijk. Waarom, ik weet het niet, maar ik hoop dat de leiders eens gaan nadenken en de taal van vrede verstaan.

 23. Gezien de laatste stand van zaken in de militaire technologie is Rusland veruit superieur t.o.v. de USA in aantallen maar vooral in de meest geavanceerde technieken. Tel daar bij op de samenwerking met China en andere (nieuwe) bondgenoten in het midden oosten dan is het duidelijk wie uiteindelijk de nieuwe wereld orde gaat bepalen. De USA beseft dit maar al te goed en voelt zich een kat in het nauw. En reken maar dat die rare (militaire) sprongen gaat maken. Economische sterkte is ook een niet uit te sluiten factor en werkt nu als een katalysator is dit hele proces. Ik zie China als de toekomstige nieuwe grote financiële wereld macht en vrees voor het verdwijnen van de US$ als internationaal betaalmiddel. We zijn weer aangekomen in een nieuwe fase van zeer grote veranderingen op deze wereld. Zo ging dat meerdere malen in het verleden en zal altijd zo blijven gaan.

 24. Manmanman, “jullie” maken elkaar wat wijs hier. Dat er meer is tussen hemel en aarde is helder. Maar neemt iemand ook maar enige moeite om bronnen op te zoeken of de legitimiteit ervan tegen de lamp te houden? Het grootste gevaar tegenwoordig is niet revolutionere wapens, maar het maar klakkeloos geloven van onzin wat op internet wordt gedumpt zonder ook maar iets in twijfel te trekken. De mainstreammedia is inderdaad niets anders als een verlengstuk van belanghebbende maar om dan maar onder het mom van “de verlichting van anders denkende” daardoor alles te geloven is misschien nog wel dommer. Neem nu dit artikel met betrokkene Keshe, de voorgestelde plasma technologie alsmede de producten welke door hem worden aangeboden zijn rotzooi. Hierover is op internet gewoon bewijs te vinden waarin de producten aan de hand van zijn geopenbaarde informatie zijn nagebouwd en totaal geen enkele vorm van realisme alsmede voorgestelde resultaten behalen.

  Technologie zoals de door Iran ‘neergehaalde’ Us drone zijn niet heilig alsmede onaantastbaar. Het “grappige” van deze complete onzin is dat als je verder gaat kijken in het verlengstuk van dit artikel weer uitkomt bij zogenaamde alien-technologie waar de US zich weer van bedient uit hetzelfde geruchtencircuit. Laten we eens heel logisch nadeken voorzover dat kan met deze onzin. De USA zit nu dus klem op militair vlak door de magrav technologie die RU en Iran zogenaamd hebben. De eerste vraag aan de hand van dit artikel, waarom zou je in godsnaam zo een superieure technologie gaan toepassen in een tweetal bekende incidenten en je tegenstander er kennis van laten nemen voor een mogelijk grootschalig treffen tussen beide conventionele legers. Daarnaast wordt het nu afgedaan alsof de USA zich niet kan behelpen door toedoen van deze technologie maar uit hetzelfde circuit zou wel blijken dat de USA alien-technologie hebben welke veruit superieur is…kun je het nog volgen?

  Ik pleit de USA en haar buitenland beleid niet vrij alsmede ontken ik niet dat er zeker zogenaamde ‘black projects’ zijn maar als Iran en Rusland een ding goed kunnen is het wel het internet vervuilen met allemaal gefabriceerder onzin. En het ergste is nog mensen gaan het ook nog geloven ook, maar alles geloven om zogenaamd ‘vrij te denken’…..kansloos..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.