Advertentie

Amerika al 60 jaar verspreider van.. NEPNIEUWS..!!


x

x

Amerika al 60 jaar verspreider van.. NEPNIEUWS..!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe is het mogelijk..? We zijn als Europa kennelijk zó in de ban van onze bevrijders in de jaren 1950 en ’60, dat de verborgen strategie, om Europa de buffer te maken tégen de SovietUnie, voor velen onbelicht bleef. De goedgelovigheid vierde hoogtij en álles wat Amerikaans was, werd gevreten als popcorn..! Vooral de Amerikaanse dollar, die hoogtij vierde, was hét symbool van die wereldmacht. Die toch maar mooi in staat was geweest Hitler en trawanten te verslaan en ons te bevrijden van het nazisme. Dat ene Prescott Bush, de vader van de 2 latere presidenten Bush, degene was, die Hitler aan de macht had gebracht, was toen nog onbekend.

De wereldberoemde krant waar het NRC nog een puntje aan kan zuigen. Althans, vóórdat Ulfkotte met zijn uitlatingen kwam..

Het zijn de jaren geweest, die jaren 1950 tot 1980, dat de Amerikaanse invloed op de Europese eenwording, vooral van ‘achter de schermen’ werd geregisseerd. Een plan om de overgebleven Russische grootmacht te ondermijnen, werd stap voor stap ingevoerd. Niet ontrokken echter aan de ogen van de Russische leiders, die deze beweging doorhadden en het Warschau-pact in elkaar flansten, waarbij ze de Oost-Europese totaal onder de voet liepen, om een buffer, een gordel van afweer te vestigen, die Rusland onbereikbaar maakte. Het verhaal van deze Koude-oorlog is bekend.

Maar vanzelfsprekend is de grote wereldmanipulator, de Amerikaanse-staat-in-de-staat, en specifiek de krachten-achter-de-schermen aldaar de grote motor achter deze ontwikkeling in de vrije Europese landen. De CIA gaf -als semi-geheim ‘leger’ van de krachten achter de schermen- in 1975 toe, dat het manipulaties op grote schaal pleegde, om mensen feitelijk zo gek te maken als een deur. Doordat deze burgers volledig werden dol gedraaid met vals nieuws, half nieuws, half-gelogen nieuws, maar waarbij vooral de waarheid werd neersabelend en leugens en manipulaties verkocht diende te worden als ‘waarheid’..! En feitelijk is er aan deze situatie NIETS VERANDERD..

Kijk naar het verhaal van dr. Udo Ulfkotte, werkzaam als chef-redactie bij de crème-de-la-crème van de internationale journalistiek, Frankfurter Algemeine Zeitung. Hij schreef het boek ‘Gekaufte Journalisten’ waarin duidelijk wordt gemaakt, met talloze voorbeelden, dat Europese journalisten al decennia lang, onder grote manipulatieve invloed liggen van de Amerikanen. Via CIA-officieren, via NAVO-invloeden en vele andere manieren. Maar Ulfkotte was het meer dan zat en werd klokkenluider. Kijk eens naar deze uitspraak, die aan duidelijkheid NIETS TE WENSEN overlaat. Leugens, manipulatie en bedrog in

AMERIKAANS NEPNIEUWS..!!

Maar de CIA is de grote motor achter de mega-manipulaties van de Europese media, die Rusland al decennia-lang afschilderen als een groot gevaar, tot groot genoegen natuurlijk van de militair-industriélen in de VS. Zij hebben geen ander doel, dan rotzooi schoppen en politici opnaaien om wapens te kopen om hun diepe geo-politieke angsten tot zwijgen te brengen. En ja, met wapens doe je dat en maak je ook ‘goede sier’ naar je burgers..! En dus.. Is het verkopen van dit verhaal, via reguliere media, zoals kranten en Tv, essentieel. Lees het boek van Janneke Monshouer over de strapatzen die NAVO-officials uithaalden op de redactie van het… NOS-journaal.. Daar werd wel eventjes netjes duidelijk gemaakt, wat deze ‘onafhankelijke journalisten’ dienden te verkopen aan NAVO-anti-Ruslandpropaganda..!

Maar het systeem is over en uit..
De megalomane tycoons, die achter deze machtige schaduwwereld zitten, zien met lede ogen aan, dat een nieuwe tijd is aangebroken voor de wereld. De mensheid schreeuwt om een einde te maken aan alle leugens en manipulaties. De frequenties van bedrog en manipulaties, passen niet meer in de, in een hogere frequentie draaiende Aarde..! Aan alle ‘valsheid in geschrifte’ van de gedrukte media, aan alle ‘fata morgana’s’ van de wereldwijde nieuwsmakers, die digitaal en via de lucht tot ons komen. Het is genoeg geweest en vooral met de krampachtige kwalificatie ‘NEPnieuws’ zien we de laatste stuiptrekkingen van een in elkaar zakkende manipulatieve structuur. Om nepnieuws als pokerspel te spelen, dien je natuurlijk wel, je kaarten op tafel te leggen.

Het boek dat de megalomane en gecamoufleerde Amerikaanse invloed laat zien op het reilen en zeilen van de Europese gemeenschap.. Operatie Gladio genaamd. (klik voor artikel)

De Nederlandse situatie is, vanaf de tijd dat landverrader de prins (Bernard) von Lippe Bisterfelt ons land verkwanselde aan de krachten-achter-de-schermen binnen de VS, een topje van de nieuwsmanipulatie-ijsberg in medialand. Het onderstaande vraaggesprek is karakteristiek in dit verband. Een interview van AD-journalist Wierd Duk met professor Karel van Wolferen, dat op 12 oktober 2016, grofweg een maand voor de VS-presidentsverkiezingen, werd opgenomen. De aanleiding voor het gesprek was de publicatie van het MH17 rapport, waarin Rusland (lees Putin) onomwonden als schuldige werd aangewezen. De organisatie van dit interview, de mensen van Café Weltschmerz, hebben net als wij van WantToKnow, zéér grote bedenkingen over de betrouwbaarheid van de conclusies uit het rapport.

Met name de mate waarin de Nederlandse overheid kiekeboe speelt met de diplomatieke gegevens, en GEEN OPEN BOEK De politieke slaafsheid en brutale media manipulaties in Nederland over de Amerikaanse verkiezingen, voeden eerdere twijfels over de integriteit van het MH17 rapport. Daarom dit interview, dat gaat over achtergronden van poltieke- en nieuwsmanipulaties, hier in dit artikel. Met dank aan de mensen van Café Weltschmerz en met een paar citaten uit het interview, als inleiding:

“Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht”
X

“Die stelligheid van de media zou ons achterdochtig moeten maken”
X

“Waarom zijn we zo bezig om Putin als vijand aan te wijzen,
terwijl wij zijn hulp hard kunnen gebruiken tegen het Islamitisch terreur?”

X
“De NAVO is er om enorm grote bestellingen te realiseren,
voor de Amerikaanse wapenindustrie.
En ja, daar hoort ook een verhaal met een echte vijand bij.”
X

 

De nieuwmedia in de wereld..
Als we beseffen dat er een paar ‘key-players’ in de wereld zijn, die eigenaar zijn van enorme nieuws-industrieën, zoals ene Rupert Murdoch, Zionist van de eerste graad, dan is het plaatje snel duidelijk, voor degene die kijkt en ziet.. Voor degene die luistert en hoort.. Niet dat het iets te maken heeft met Jodendom of iets dergelijks. Integendeel: volstrekt niets. Kijk in dit kader maar eens naar beide artikelen over de Khazaarse Maffia (HIER en HIER), waaruit blijkt dat (de krachten achter) de staat Israël de baas is (zijn) in de Verenigde Staten .

Maar het is heel bijzonder dat al deze conglomeraten eendrachtig handelen om de Zionistische zienswijze te beschermen met deze geraffineerde methodes van ‘nieuws’ verspreiden: HOEZO NEPNIEUWS IS NIEUW..? Onjuist, gelogen, halve-waarheden, regelrecht gemanipuleerd. Een van de vele vele voorbeelden van een methode die al 60 jaar door de Amerikanen als wapen wordt gebruikt..!..

Het ‘Hasbara project’..
Het woord ‘hasbara’ is Hebreeuws en staat voor ‘uitleg/verklaring’ Maar het is vooral de uitgelekte codenaam, waaronder een geheim project schuilging, dat tot doel had (heeft?), miljoenen mensen wereldwijd te injecteren met de grote ‘Israël-good-news-show’.. Het waren vooral de wreedheden die de staat Israël uithaalde met de Palestijnse bevolking, die ervoor zorgde dat de ‘noodzaak’ voor deze ‘goed-nieuws-show’ was geboren.. Ook de internsieve landje-pik-politiek van Israël diende hierin netjes verkocht te worden aan de wereldbevolking Zoals in de MSM, de grote mains-stream-media, die onder leiding was gekomen van de in Zionistische handen zijnde nieuws-industrieën.

Dit project (Hasbara) is één van de meest succesvolle nieuwsmanipulaties gebleken in de geschiedenis van de VS; het heeft invloed gehad op miljoenen Amerikaanse burgers. Zódanig dat zij Israël gingen steunen, ondanks de misdadige daden die tegen de oorspronkelijke Palestijnse burgers van Israël gepleegd. Vanaf de jaren 1980 werden de Palestijnen gedemoniseerd, via geïnstrueerde methodes van dit ‘Hasbara-project’.

Het mission statement van dit ‘Hasbara Project’ was, om ‘officieren/ambtenaren in buitenlandse dienst, te trainen in communicatie, zódanig dat zij binnen Amerikaanse nieuwsmedia op strategische posities kwamen te zitten.Of simpel gezegd: het implementeren van Israël-sympathieën in het hart van de Amerikaanse media. Een voorbeeld van de inspanningen van dit project, zijn te vinden in het boek  ‘Battleground: Fact and Fantasy in Palestine‘, geschreven door een de ‘missionarissen’ van dit project, Shmuel Katz.

De auteur is zó leep in zijn beschrijving van het boek, of zó gebrainwashed.., dat hij dit boek als een ‘must’ ziet, voor alle mensen die ‘zijn beïnvloed door de ‘Arabische propaganda’.. Zelfs de NewYorkTimes, beschouwt het Palestijnse vraagstuk (alleen al die omschrijving..) als ‘Het grootste EENZIJDIGE probleem in de wereld’..!! En via dit Hasbara-project is ook de Libanees-Israëlische oorlog totaal niet-belicht geworden.. Het werd namelijk een vernederende nederlaag voor Israël, nadat het Libanon was binnen gevallen, met het doel Hezbollah-strijders te vernietigen. Maar in plaats daarvan bleken duizenden onschuldige Libanese burgers het slachtoffer te zijn geworden van de brute en wrede, Israëlische oorlogsdaad.

De journalisten in de VS, die binnen het Hasbara-project werkzaam waren, maakten géén melding van de duizenden burgerslachtoffers/doden, maar verdedigden het vernietigende mortiervuur van Israël op Libanon, als ‘daad van vergelding’ voor de bombardementen in Gaza, enkele MAANDEN daarvoor. En dat is precies wat de ‘aanpak’ is van de nieuwsmeldingen rondom de oorlogsdaden van het Israëlische leger: ‘een respons op de dreiging van de nationale veiligheid’. Nou dan is kennelijk Libanon een totale dreiging voor Israël, maar wel een, die op dit moment niet kan worden overwonnen..!

De Islam, de grote boze poppenspeler voor Israël..
Maar daar stopt het Hasbara-project niet.. De controversiële documentaire ‘Obsession’, die in de VS circuleerde. Daarin wordt de Islam afgeschilderd als een ‘barbaars geloof’ en ook een anti-semitische religie. Een documentaire die moslims als demonen afschildert, met een subtiele verwijzing naar Amerikaanse moslims, en de dreiging die zij vormen voor de Amerikaanse maatschappij.. (En ja, daar waren ook ineens de aanvallen op de WTC-torens en het Pentagon op 11 september 2001..!) En wie denk je dat deze US$ 28 miljoen kostende documentaire heeft gefinancierd? Naar alle waarschijnlijkheid de zg. ‘neo-conservatieven’, met een groep Israelische diplomaten..!

Het woord ‘Hasbara’ is afgeleid van het Hebreeuwse woord ‘l’hasbir’ wat inderdaad staat voor ‘verklaring/uitleg’. En behalve voor dit project, staat dit woord voor véél meer.. Het gaat om het systematisch down-playing van de oorlogsmisdaden van het Israëlische leger, tegen de vaak ongewapende Palestijnse bevolking. Een voorbeeld was de verschrikkelijk moordpartij van hetzelfde leger in 2015 in de Gaza-strook. Het gaat om het systematisch neerzetten van Palestijnen als terroristen en verdere Midden-Oostenpolitiek.

Elke dag weer, staan kranten vol van Hasbara-propaganda.
Allemaal om met name in de VS propaganda voor Israël te maken, op een sluwe ‘reality-news’ manier. De jarenlange propaganda tegen de nucleaire ‘dreiging’ van Iran, is waarschijnlijk het meest intensieve en langdurige propaganda-product van het Hasbara-project. Wist jij dat Israël ELK JAAR een bedrag van US$30 MILJARD als VS-STEUN krijgt overgemaakt..?? We laten dit stuk graag eindigen met een krachtig citaat van dr. Paul Graig Roberts, oud-Witte-Huismedewerker, die zijn visie over de door Israël leeggeplunderde Verenigde Staten niet onder stoelen of banken steekt..

“Ik geloof dat we gerust kunnen zeggen, dat de regering van de VS, geen representatie meer is van de Amerikaanse burgers. Deze regering vertegenwoordigt het militair-industrieel complex, precies op de manier, waar Eisenhower in 1962 voor waarschuwde. Deze regering vertegenwoordigt Israël, via de Zionistische lobby, en de regering vertegenwoordigt Wall Street, de farmaceutische industrie en de grote oliemaatschappijen. De leiding van de Verenigde Staten is een oligarchy geworden van machtige personen en speciale belangen. Zij controleren de politiek met hun ongebreidelde campagne-contributies.”

 

 

11 gedachten over “Amerika al 60 jaar verspreider van.. NEPNIEUWS..!!

 1. We hebben in Nederland nog maar net een nieuwe regering (pro multinationals) wat u kunt zien aan de inspanningen van vooral Rutte die deze lieden 1,4 miljard en afschaffing van de Dividendbelasting wil geven.En de nieuwe vicepremier en minister van binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties (D66) mevr.Ollongren heeft de strijd aan gebonden tegen NEPNIEUWS.
  Hoe ver kun je als MSM journalist en politici zakken,nou heel erg ver want zij zijn vaak niet open en eerlijk naar de bevolking wat blijkt uit berichtgeving van hun collega,s die wel de waarheid willen achterhalen.Op deze site is bv al enige tijd terug bericht gegeven over La Farge een multinational die zaken deed met IS terwijl de MSM daar nauwelijks of geen aandacht voor had.
  Gisteren 14-11-2017 zag ik plots een stuk van de uitzending Ter Zake op Canvas en dat ging toevallig over dat bedrijf en na een beetje zoeken kwam ik meer tegen.
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20171114_03185662 en nog één http://nieuws.tpo.nl/2017/11/14/politie-invallen-franse-beton-multinational-wegens-financieren-isis/ De vraag die ik zou willen stellen aan premier Rutte en zijn coalitiepartners is of zij beseffen dat ze NIET Nederlandse militairen kunnen inzetten tegen IS terwijl ze gelijktijdig mogelijk bedrijven ondersteunen en financiele voordelen geeft die IS steunen door ze voor eigen gewin geld te geven want is dat niet de vijand helpen? Daarbij komt ook nog dat gisteren in het nieuws was dat IS lieden door de coalitietroepen toegestaan werd om met bussen en vrachtauto,s naar elders te vertrekken waardoor ze mogelijk elders weer opnieuw kunnen toeslaan (is dat niet te vergelijken met Srebrenica?). Waarom is Nederland voorstander van verlenging voor verkoop en gebruik van giftige troep wat mogelijk kankerverwekkend is?

 2. Aanvullend op het belangrijk artikel hierboven wil ik graag Ivy Lee en Edward Bernays onder de aandacht brengen, die al veel langer dan 60 jaar pr-werk (propaganda, image) voor o.a. Rockefeller en regeringen doen. Alles is alleen een public relations ding…nieuws = propaganda (dus de bevolking manipuleren om in een bepaalde richting te gaan denken) met alle gevolgen van dien.

  1. yesz that’s what it was, and what it still is, de gehele rambam, volgens mijn persoonlijk humble bumble zwaar bescheetscheiden ingedrukte opinion, waar wel belang bij is daar moet zwaar snel massaal achteraan gerend worden, zelden de werkelijke behoeften des nooddruftige mensenkinderen , maar volgens ‘echte’ deskundigen zal ik het wel weer niet goed bezien, binnen een dag is het begrip ’troll’ even omgekat in de msm, kwestie van flink framen and name shamen.. The Shamen – Move any mountain https://www.youtube.com/watch?v=SpjnzxtZ6Qg

  2. Hyper Alert, niet opwinden, anders donder je misschien van het dak af, ken je het liedje kom van het dak af, peter koelwijn.
   Je zou het misschien niet denken maar ik gold in mijn jeugd voor iets bijzonders, nu weet ik het gewoon een autist, goeie moeder dus no real problems !
   Kijk er zijn honderde paralel werelden, ik heb het genoegen gehad, om in verschillende te hebben mogen leven, ze hebben allemaal andere regels, waar binnen je moet leven ( althans proberen ) te leven.
   Ik kan je aanraden om eens de geschiedenis van de Rosen Kruisers te lezen, je zal versteld staan van die wereld, hoe mooi dit denken gebouwd is op het oude Griekse Arabische denken, want denk er om de Arabische wereld was een fenomeen wat intellect betreft,
   de grootse universele harmonische wetenschap via de numerieke doorgronding.
   Maar het is o zo moeilijk aan het kwaad te ontkomen, want het heerst in de mens.
   Waar het schepsel ( lees mens ) eindigt, begint God, of wat je daar voor houdt.
   Begin op mijn grootvader te gelijken, was een predikant, groet Jenne

  3. zou heel goed kunnen Jenne, dat ik dat wel voor me zie in retroperspectief, vanaf je junior jeugd jaren! tuurlijk waren er vroeger net zo goed autie achtigen, die werden lastig genoemd en daarmee was de kous af, als je geluk had kon je later het alsnog laten zien wat je waard was door hetzelfde anders te kunnen bekijken benaderen behandelen beleven. Inderdaad is een vrouw factor de miss-ing link naar het geheel vaak voor mij, en jou zeker weten net zo goed, cruciaal zelfs, de crux van de la croix, de meest indrukwekkende live predikante ever ooit gezien nu aan het bekijken, Alfred in gesprek met Laura, ze moet even warm draaien en daarna komt het, major message(s) Laura Eisenhower: Dissolve Draco-Anunnaki Reptilian-Grey Matrix – Renegotiate Secret ET Treaties https://www.youtube.com/watch?v=_LfBRJE3NCk zie net in een flits dat Laura een pracht van een plakplaatje op haar arm heeft, dat terwijl ik doorgaans niet zomaar erg gecharmeerd raak van tats, ze is echt mijn type. Silversun Pickups – Rusted Wheel https://www.youtube.com/watch?v=fFYQTLCbmRg het heeft inderdaad met vernietiging or not te maken Jenne.

  4. Hyper Alert, ja de vrouwen in je leven, vrouwen zijn prachtige wezens, ’t is jammer dat ze nu denken met alles te laten zien, hun vrijheid te kunnen kopen, het is bij het vulgaire af, niet allemaal natuurlijk, voor mij is het juist het opposite, wat heimelijke beschroomde wezens, die je met hun charmes en fijne odeurtjes vangen, en je innerlijk zo week maken dat je als was in hun handen bent, maar via het bonobono tijdperk nu is het gender gedoe terecht gekomen, ik weet alles is tijdelijk, en het één volgt op het andere, dat heet evolutie, maar om alles als zoete koek te nemen, voel ik niets voor, dat sexuele geknoei als een reguliere wijze van sex te bedrijven, en uit tedragen, nee vind ik onacceptable.
   Ik ben niet zo op de hoogte van reptilians en zo, verdiep en zoek ook niets meer, heb genoeg in mijn geestelijke boekenkast, om 500 jaar te worden, zal niet lukken.
   Ben vaak eenzaam, maar toch omgeven door lieve mensen, die ook van mij houden, hoe zit dat met jouw, die eenzaamheid bedoel ik, dit heeft zeker te maken met anders zijn, in mijn jeugd was dat ook zo, maar stond daar nooit bij stil, nu wel als ik terug kijk, moet ik wel vreemd zijn over gekomen, met mijn naar binnen gekeerde blik, soms komt het leven naar je toe, maar vaak ook keert het zich van je af, word je venijnig naar alles en ieder één,
   nou groet Jenne

 3. Ik denk, dit om Guido.J. een plezier te doen, dat het grootste gedeelte van het internet verspreiders van nep nieuws zijn, cq nieuws wat er gewoon niet toe doet ! en dat is duidelijk anders hadden ze het getolloreerd, en allang gestopt.
  Er speelt maar één doel, het Europese ras te vernietigen, het is een grote racistische kliek, en het is al heel lang aan de gang, het zogenaamde voorspel, nu gaan we met rasse schreden op de eindtijd af, je kunt het nu lezen op de site van Henry Maków.com, hoe waarom het diepliggende kwaad van sommige rassen, ook jalousie speelt een rol, ik denk dat he Indo-Europese ras zal moeten beginnen met die golf van vreemd bloed terug te dringen, zo niet gaan ze slagen in hun opzet,
  Jenne

 4. Naar mate we steeds vlugger evolueren naar een NWO, zal de lading “fake news” nog toenemen. Deze NWO met al haar verborgen agenda’s verdraagt immers niet het daglicht. Anderzijds zal ook de censuur toenemen. Hierbij wordt dan vooral het internet geviseerd. MSM staan nu al de facto onder controle, en zijn gedegradeerd tot een leugenpers. Alleen via subversieve websites sijpelt er nog nieuws door. Ook hier woedt de oorlog tegen de waarheid. Een recent initiatief :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-11-13/internet-crackdown-begins-senator-al-franken-wants-google-facebook-twitter-censor-po
  met citaat :
  “Are the days of the free and open Internet numbered? The Internet is certainly used for all sorts of horrible things, but it has also allowed ordinary people to communicate on a mass scale that would have been unimaginable decades ago. In the old days, if you wanted to reach large audiences of people with your information you always had to go through corporate gatekeepers. But today, anyone with an Internet connection can literally broadcast whatever they want to say to the whole world….”
  Nog een citaat van Al Franken (ondertussen genoemd in een sex schandaal) :
  “For example, in an opinion piece for the Guardian, U.S. Senator Al Franken proposed that it is time for the U.S. government to step in because Google, Facebook and Twitter have failed to prevent the spread of propaganda, misinformation, and hate speech…”
  De boodschap is dus duidelijk, en ik verwijs hier naar het boek “1984” van George Orwell, met o.a. de slogan :”Onwetendheid is kracht” op de gevel van het Ministerie van Waarheid. Dit boek is dan ook brandend actueel. Mijn ervaring wijst echter uit, dat het overgrote deel van de bevolking totaal onverschillig staat t.o.v. deze onrustwekkende evoluties. Na een reeks incidenten ben ik dan ook gestopt om mensen in mijn omgeving te informeren.

  1. Velen willen niet weten wat er gaande is zolang ze in de waanwereld van optisch bedrog blijven geloven.(niets is wat het lijkt).Velen zien liever sport,vreten en zuipen zich vol,kijken TV (niet zelden programma,s zoals zon,zee,zuipen ziekenhuis ) waarbij vooral vrouwen worden gedegradeerd tot niet meer dan gebruiks/genotsmiddel voor wie het maar wil en als ze dan tevreden zijn gaan ze niet zelden winkelen waarna ze zich ketenen aan doen omdat ze een lening moeten aangaan voor die nieuwe auto,keuken,verbouwing etc waar ze dan jaren aan vast zitten,maar ze hebben niet in de gaten dat de banken met ze kunnen doen wat ze willen.Velen lezen niet eens de kleine lettertjes waar bv zoiets staat als: De bank behoud zich het recht voor het VOLLEDIGE BEDRAG ín één keer terug op te eisen.
   Wat gaan al die slimmerikken doen als de bank dat doet?

 5. Maak je geen illusies. Wanneer je kunt zien dat het overgrote deel van de bevolking geen idee heeft wat er speelt, doet althans mij dit de tenen krommen. Van alle beschikbare informatie via internet komt er echt maar een fractie terecht bij een fractie. Reis per trein en zie die legioenen zielloze zombies turen op hun beeldschermpjes. En denk nu maar niet dat ze informatie als deze van deze en soortgelijke sites tot zich nemen…
  Het tempo waarin ‘men’ veramerikaniseert is schikbarend te noemen alsof het een heilstaat zou zijn????
  Ook de taal en de manier van dezelfde gebaartjes imiteren, wat natuurlijk het resultaat is van decennialange Holywoodindoctrinatie, geeft de culturele armoede van dit land weer.(vandaar dat men ook zo tekeer gaat tegen invloeden van buitenaf,’de buitenlanders’).
  De steeds verder oprukkende ‘ewrr’, in plaats van de gebruikelijke rr, voor het eerst aangemerkt door criticasters van het ‘Kinderen voor Kinderen’ Gooise taalgebruik, maakt ook hier in het oosten de taal kapot en werkt in die zin mee aan de veramerikanisering.
  Wat maak je je druk!???
  Het gaat nog steeds om het collectief al weet ik dat 85% de bietenberg opgaat.
  Als mensen in het gebouw waarin je woont, hun voedsel en de resten laten slingeren, krijg je onherroepelijk te maken met ongedierte. Ook zij die de boel wél opruimen!

 6. Bij het verspreiden van dit “fake news” dient men ook rekening te houden met de laatste technische snufjes
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-05/meet-israeli-cyber-weapons-dealer-paid-millions-governments-hack-our-phones
  met enkele citaten :
  “A seven-year-old Israeli firm founded by three veterans of Israel’s military intelligence unit is raking in millions selling CIA-tier hacking software to governments around the world. With over 200 employees, a sales arm in Bethesda, Maryland, and a long list of clients identified by watchdogs which have dubious civil rights records, the NSO Group – owned by U.S.-based Francisco Partners, charges $500,000 plus $65K per phone to completely hack and infiltrate a device with their flagship “Pegasus” software suite. ….
  The software works by luring people to websites in SMS text messages, where the Pegasus malware package is surreptitiously installed on the device to take advantage of a “zero-day” exploit. As Fast Company explains “anything you can do on the phone, Pegasus can do on your phone,” says John Scott-Railton, a senior researcher at Citizen Lab, which released its initial findings on the spyware in August 2016. “Turning on the camera and watching somebody in the room, turning on the microphone and listening to somebody: It can even do some things that you can’t, like put files on the phone and take files off, to manipulate data on the phone.”..
  Het voormelde systeem (sic) biedt dan niet alleen de mogelijkheid tot het verspreiden van “fake news…” maar het ook te verspreiden via een persoon & instelling, buiten diens medeweten. Het is dan ook een ideaal middel om iemand te compromitteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.