Advertentie

‘Nieuwsprofessor’ over nepnieuws: hoe het écht zit..!


x

x

‘Nieuwsprofessor’ over nepnieuws: hoe het ècht zit..!

2017 © WantToKnow.nl/be (met dank aan ‘Café Weltschmerz’)

x

De overheden hebben het meest belang bij die vertekening van de werkelijkheid. Vreemd is alleen dat de journalisten en de media daar zo mee aan de haal gaan. Het eerste interview van politicoloog en historicus Coen de Jong met professor Cees Hamelink. Cees Hamelink is emeritus hoogleraar Internationale Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en emeritus hoogleraar Media, Religie en Cultuur aan de Vrije Universiteit. Professor Hamelink heeft zich op vele terreinen ingezet voor de mensenrechten.

Ook was hij persoonlijk adviseur van de toenmalige Secretaris Generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan. Sinds Donald Trump is aangetreden is de constructie van gebeurtenissen die nooit hebben plaatsgevonden en het liegen en bedriegen aan de orde van de dag. De media wordt daarbij verweten, dat zij de veroorzaker is van al die onbetrouwbare berichtgeving. Bizar is wel dat een deel van de mainstream media direct betaald wordt door de Nederlandse overheid, zoals de NOS bijv. of indirect steun ontvangen via subsidies van de overheid. De NOS liegt burgers praktisch gezien voor, gefinancierd door het belastinggeld dat via belastingdwang en (de dreiging van) geweld van diezelfde burgers is afgenomen door de overheid.

Kijk nogmaals naar het verhaal rondom de NOS-Poetin-leugens rondom MH17
Alle ogen zijn nu gericht op Pieter Omtzigt, omdat die een valse getuige zou hebben gepresenteerd, bij het MH17-onderzoek. Maar wie is de ECHTE LEUGENMACHINE..? Het NOS-journaal in dit kader, als we kijken hoe een BBC-interview met Poetin werd gemanipuleerd..! Volgens het NOS-journaal zou president Poetin, BBC-reporter John Sweeney hebben genegeerd, toen deze hem vroeg naar de rol die Rusland speelde in het MH17-drama.

In tegenstelling tot wat er WERKELIJK gebeurde, vertelde het journaal dat Poetin de reporter volledig en onbeschoft negeerde en liet daar -als ‘bewijs’- een filmpje zien. Maar hierin was geknipt!! De beelden van het verder lopen van Poetin, ná het interview, was meteen achter de vraag geplakt van de BBC-verslaggever..Zo manipuleert de NOS er kennelijk op los. En het commentaar van de hoofdredacteur, na de ontdekking van deze manipulatie?

De Tweet van de baas van het journaal, Marcel Gelauff, nadat het Journaal was betrapt op het regelrecht manipuleren van beelden van Vladimire Poetin, de de BBC niet te woord zou willen staan.. ‘Niet handig’…?? Wat is dát nu voor een reactie.. Alsof je betrapt bent…!!

x

Het is allemaal een sluwe combinatie van dwang, geweld, leugens en manipulatie van de gewone burger. Nederlandse mainstream media hebben daarnaast burgers al meer dan 50 jaar nepnieuws voorgeschoteld en zo hebben ze meerdere oorlogen aan de Nederlandse burger verkocht die achteraf gezien op totaal valse informatie gestart zijn. Kijk naar de oorlogen in Vietnam, Irak, Syrië bijv. maar ook het continue vijandbeeld scheppen van Rusland en recent weer Noord Korea is lachwekkend triest. De hele situatie die in Oekraïne nu bestaat, is tot stand gekomen, via het uitrollen van het aanvalsplan’ van de VS. Luister in dat kader naar de ‘FUCK-THE-EU’-opmerking van de VS-onderminister van destijds, Victoria Nuland. Niet zo vreemd om je dan te bedenken, dat Poetin álles in het werk probeert te stellen, om deze VS-infiltratie een halt toe te roepen.

Je moet dus gaan kijken waar die berichten dan vandaan komen.
Dan kijk je niet alleen naar Nederland maar wereld wijd wat de veroorzaker is van die vertekening van de werkelijkheid. Dan blijkt dat overheden het meest belang hebben bij die vertekening. Een Amerikaanse journaliste klapte onlangs uit de school met de opmerkelijke mededeling dat de Amerikaanse overheid CNN jarenlang betaalde om fakenieuws te produceren.

Een belangrijk voorbeeld:
Op 10 oktober 1990 zorgt de emotionele getuigenis van het 15-jaar oude, Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaart dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses haalden en deze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlieten. De getuigenis blijkt achteraf volledig nep. Of, zoals wij in gewoon Nederlands zeggen: EEN LEUGEN. Nayirah was ingehuurd door een pr-agentschap uit de Verenigde Staten.Kijk naar dit korte filmpje, dat de wereld op z’n kop zette destijds:

Dit voorbeeld is volgens professor Hamelink waarom de waarheid b.v. altijd als eerste sneuvelt in een oorlog. Maar ook in een ‘koude oorlog’, zoals bij de opmars van het ‘Westen’ richting de ‘grote vijand’ genaamd Rusland. Waar de VS bepaalde wie er in Oekraïne aan de  macht kwam, is het ook de VS die bepaalt, via nepnieuws vooral, hoe wij -via een Oekraïne-filter, naar Rusland kijken.

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie,
of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Klik HIER voor de info hierover.
.

Professor Cees Hamelink geeft een prachtige analyse van de ’terrorisme-duidingen’ van geschiedkundige en tot ’terrorisme-expert’ omgedoopte Beatrice de Graaf. Hij vergelijkt haar op 43:30 in deze video met het typetje dr. Clavan, gespeeld door de onvolprezen Kees van Kooten. (HIER bijvoorbeeld)

Het NOS-zwartboek..
Wist je dat er op internet een zwartboek bestaat, over de strapatsen van de NOS-journaal en -actualiteitenrubrieken..? Wie anders dan een journalist zou een dergelijk betrouwbaar zwartboek kunnen maken? En precies dát is wat Arnold Karskens, bekend oorlogsverslaggever, heeft gedaan. Ook hij is het méér dan zat, dat journalisten, omwille van roem en hypotheek, hun oren laten hangen naar propaganda, uit welke hoek dan ook afkomstig..

Kijk eens op deze pagina van de website van Arnold Karskens, HIER, voor dit zwartboek. Maak je vrienden, familie en collega’s bekend met dit fenomeen, zodat niet alleen het lége en zinloze Poetin-bashen tot de verleden tijd gaat behoren, maar dat we vooral, nu eindelijk eens dienen te gaan beseffen, dat hetgeen uit de VS komt, ook VOLLEDIG GEMANIPULEERDE INFO is, die nauwelijks ‘nieuws’ te noemen is, maar veel beter, als PURE PROPAGANDA kan worden gekarakteriseerd..!! Uitgevoerd door de NOS-propagandamachine, waar mensen vol ontzag nog naar kijken…!

6 gedachten over “‘Nieuwsprofessor’ over nepnieuws: hoe het écht zit..!

 1. De NOS heeft het over huizenkopers die de prijs zullen betalen nu het EMA naar Amsterdam komt,zo lijkt het of ze zich druk maken om de burger.Wie in Amsterdam een huis koopt beschikt meestal nu al over een ruim budget omdat de prijzen toch al hoog zijn.
  https://nos.nl/artikel/2203834-huizenkopers-betalen-de prijs-voor-medicijnagentschap-in-amsterdam.html Wat ze niet vertellen is dat het voor de Nederlander geen of weinig werkgelegenheid zal bieden,Dat de belastingbetaler de kosten voor de bouw van het peperdure gebouw zullen moeten ophoesten en zij die daar in dat gebouw gaan werken hoeven ook geen belasting te betalen.http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/11/hollandse-eurofielen-ontkurken-de-champagne-eu-medicijngenootschap-ema-verhuist-na-brexit-naar-amst
  Wouter Bos heeft zich ingezet voor de komst van EMA naar Nederland en als ik me niet vergis was hij ook bij de redding van ABN/Amro betrokken wat de belastingbetaler ook veel heeft gekost maar ook Wouter Bos heeft weer voor een multinational gewerkt namelijk Shell.
  Het lijkt erop dat de multinationals nu regeren wat u kunt zien aan de voordelen die ze zich toe eigenen ten koste van de belastingbetalers. https://nl.wikipedia.org/wiki/Wouter_Bos

  1. Wouter Bos is één van die door en door verrote Pseudo Nederlandse socialistische landverraders, nou ja je vind ze in alle politieke partijen, volkomen politiek ontspoorde zakkenvullers, hun ideologische denken verkocht aan de duivel, in wezen gewone misdadigers, Jenne

  2. Een mooie methode was ook om mooi te wonen, voor niet al te duur, de Hendrik de Keizer stichting, soort heritage, beheerden bezit prachtige historiese panden, vroeger was het zo, je deet een mooie gift cq donatie, en dan kon je heel schappelijk een mooi pand bewonen, wel een beetje elitair natuurlijk, ja klasses moeten er zijn, anders wordt het zo’n saaie boel, Jenne

 2. Niks FAKE nieuws, de werkelijkheid is overal te vinden, als je die ten minste wilt zien !
  Afganistan is van de CIA, het opium vraag stuk is in twee dagen op telossen, twee sproei vliegtuigjes met het mooie monsante product Roundup geladen, geen papavers meer.
  Duitsland, alles draaid alleen maar om poen, de Joodse Merkel is via de Irreguliere VM, verbonden met Nazis en Zionisten, de Europese President zijn grootvader was een super SS killer, nou de appel valt nooit ver van de boom, nu de andere chantable Europese kopstukken er nog bij, de Homo Lesbiënes club, in Nederland en Frankrijk, of die stiekeme Frans Timmermans die verkracht is, en toen de smaak te pakken kreeg.
  De Nederlandse huizen markt is al jaar en dag een mooie manier om veel geld te verdienen, over de rug van dar al oude klootjes volk, onze Prinsen weten hier van, ach ja wat geeft het of je nu door de hond of de kat wordt gebeten, dus niets FAKE, Jenne

 3. Het huizen kopen in Nederland is een heerlijke manier om geld te verdienen aan al die slemielen, alles wordt constant afgeroomd door een groepje kapitaal krachtige ja hoe je ze noemen wilt, maar zij profiteren van deze situatie, min of meer door hen in leven gehouden, tot het moment ze er uit stappen, en gaan al die pseudo amateur beleggers heerlijk het schip in.
  Ken die markt heel goed, in mijn Amsterdamse tijd kocht ik veel panden 3etages of 4etages, na gelang 30 a 50 duizend gulden voor het hele pand, nu per etage 250 duizend Euro !!!
  In de Provincie gebeurd het zelfde leuke huisjes niet duur, in de portefeuille, even wachten, en een leuk winstje, ja het mag, niets crimineels aan, alleen beetje inmoreel, Jenne

 4. Zij die het nu voor het zeggen hebben en baat hebben bij liegen en bedriegen waardoor het volk dat zij “zeggen” te vertegenwoordigen op het verkeerde been wordt gezet lijken steeds meer de nadruk op het bestrijden van “fake news” te leggen.Natuurlijk vergeten zij daarbij hun eigen leugens en die van de MSM onder de loep te leggen.
  In de volgende verwijzing kunt u lezen hoe en door wie de echte leugens verspreid worden en welke interviewer het bv nalaat om vragen te stellen die er toe doen.
  Pechtold en Segers (die nu het kabinet Rutte lll in stand houden) moeten weten dat zij in strijd met de grondwet handelen vandaar dat beiden zwegen.Leest u aub zelf.
  http://www.stopdebankiers.com/rutte-liegt-zegt-sorry-en-belooft-jawel-nog-keer/ Dat Rutte helemaal niet weet wat hij zegt komt ook duidelijk naar voren daarom is hij een groot gevaar voor iedereen vooral wanneer hij handtekeningen zet in achterkamertjes onder bindende overeenkomsten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.