Advertentie

Het verschil tussen ‘nepgetuige’ en nepgetuige..!!


x

x

Het verschil tussen ‘nepgetuige’ en nepgetuige..!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Dit is de verklaring die Pieter Omtzigt heel netjes heeft gemaakt, op basis van de aantijgingen van NRC, dat hij een nepgetuige ten tonele zou hebben gevoerd. Deze getuige vroeg een half uur spreektijd en in overleg met moderator Hella Hueck, heeft Pieter Omtzigt ‘geholpen’ om de verklaring van de man/getuige te verkorten naar één minuut. Dat had Omtzigt natuurlijk niet moeten doen, maar heeft ie wel gedaan.. Is daarom de getuige ineens een nepgetuige..??

Nee natuurlijk niet..!! En daarom stond ook uitgebreid bij bijvoorbeeld de NOS, het woord nepgetuige tussen leestekens..!! ‘NEPGETUIGE’ dus..!! Zoals je hierboven kunt zien. Het was een Oekraïense getuige die ‘geholpen’ werd, om de essentie van zijn verklaring te vertellen, in die éne minuut die hij kreeg van de moderator van die avond. Hier is de versie zoals Pieter Omtzigt die zélf omschrijft:

“Afgelopen zaterdag berichtte NRC Handelsblad over de rol die ik gespeeld heb bij het openbare publiekscollege over de juridische aspecten van de MH17 dat in mei aan de VU plaatsvond. Na de berichtgeving heb ik zaterdag aangegeven dat ik op deze bijeenkomst onzorgvuldig heb gehandeld, en dat ik dat betreur. In dit bericht wil ik toelichten wat er gebeurd is.

Een begeleider van een asielzoeker uit Oekraïne heeft mij verzocht om voorafgaand aan de bewuste bijeenkomst met hem te spreken. Via een tolk gaf de man in een onduidelijk gesprek aan dat hij en zijn vrouw op de rampplek waren toen de MH17 daar werd neergehaald, althans zo was mijn indruk. Daarbij gaf hij te kennen dat zijn verhaal niet gehoord werd, en dat hij en zijn vrouw relevant materiaal hadden voor het onderzoek.

Tweede Kamerlid, CDA-er Pieter Omzigt blijkt de enige overgebleven strijder voor MH17-waarheidsvinding..

Toen de man daarna de zaal wilde toespreken, heb ik overleg gevoerd met Hella Hueck (die de avond modereerde) en Marieke de Hoon (die het referaat gaf), ook om ervoor te zorgen dat zij niet verrast zouden zijn als de man met zijn tolk zou opstaan bij de vragenronde. De man wilde graag een half uur spreken, maar de maximum spreektijd zou een minuut zijn.
Hij vroeg zich daarom af wat hij dan uit zijn lange verhaal zou vertellen. Ik heb toen een SMS gestuurd met wat de hoofdpunten volgens mij waren van zijn eerdere betoog richting mij.

Dat had ik niet moeten doen, en het spijt me dat ik er actief aan meegewerkt heb deze man op de bijeenkomst een podium te bieden. Ik heb dit gedaan met de beste intenties, maar ben me bewust van het feit dat mijn handelingen in dit geval alleen maar vervelende gevolgen hebben gehad. Zowel voor als na zijn interventie heb ik duidelijk gemaakt dat het JIT over bewijsmateriaal gaat en hem daarnaar doorverwezen.

Veel mensen hebben zich in de afgelopen jaren bij mij als Kamerlid gemeld rondom MH17. Niet iedereen bleek te zijn wie hij was. Maar alleen door het gesprek aan te gaan, weet ik als Kamerlid wat er speelt. Het is de kern van mijn werkwijze als Kamerlid om bereikbaar te zijn voor burgers die zich melden. Ik wil dat er recht gedaan wordt en dat de daders van het neerhalen van de MH17 gestraft zullen worden.

Na deze gebeurtenissen heb ik besloten de komende tijd niet het woord te voeren over MH17 in de Kamer. De zoektocht naar de waarheid en de daders is moeilijk en belangrijk en dient in de Kamer niet belast te worden met een debat over mijn handelen.

Het is niet mijn bedoeling geweest om de nabestaanden en de mensen die bij het onderzoek betrokken zijn op deze manier met de gevolgen van mijn handelen te confronteren.”

Het NRC als intrigant en roddel/achterklapkrantje..
Van kwaliteitskrant naar roddelblaadje.. Hoe de alsmaar dalende oplage een krant kennelijk tot wanhopige pogingen brengt, om TOCH MAAR in het nieuws te blijven.. Afgezien van de regelrechte stemmingmakerij rondom Pieter Omtzigt, blijkt de krant op 13 november ook gewoon het aftreden te eisen van deze erudiete MH17-Tweede Kamerspecialist..! Hoe is het mogelijk..In een redactioneel commentaar publiceerde NRC een verhaal, waarin gesteld wordt dat deze Pieter Omtzigt’s positie eigenlijk ‘onhoudbaar” is geworden en dat hij zijn Kamerlidmaatschap dus zou moeten neerleggen.. Op basis van het eigen MH17-‘nepgetuige’-kletskoekverhaal kennelijk.

We citeren dit commentaar uit NRC van afgelopen maandag de 13e.

‘Omtzigts positie kan niet los worden gezien van de minimale meerderheid waarover de pas net begonnen coalitie van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie beschikt. Rutte 3 kan zich geen uit-de-boot-vallers veroorloven. Zo bezien is het Kamerlidmaatschap van Omtzigt haast onaantastbaar. Maar dit neemt niet weg dat een volksvertegenwoordiger die in een uiterst gevoelige kwestie als de MH17 aantoonbaar desinformatie verspreidt nauwelijks is te handhaven.’

Dit commentaar kwam, even voor de goede orde, nadat Omtzigt bekend had gemaakt dat hij het CDA-woordvoerderschap rondom de kwestie MH17 had neergelegd. En terwijl NRC gelijkertijd schrijft dat de coalitie het zich eigenlijk niet kan veroorloven om Omtzigt eruit te gooien wil de krant wel degelijk van hem af. En snel een beetje. Kennelijk ingefluisterd door VVD-krachten, die een vinger in de pap hebben in deze nepnieuws-krant.. Het doel was ongetwijfeld om deze Omtzigt te overtuigen dat hij zélf op moest stappen. En door hem maar te blijven bashen, hopen ze hem kennelijk zover te krijgen. Een totaal NRC-journalistiek-onwaardige actie!

Omtzigt wordt door Hella Hueck volledig ontlast. NRC-roddel en achterklap bevestigd..!
Zoals gezegd werd de avond in mei door RTLZ-presentatrice Hella Hueck gemodereerd. Zij was dus getuige van de ‘ingreep’ die Pieter Omtzigt gedaan zou hebben. Bij WNL Op Zaterdag legde Hueck uit dat NRC -in haar ogen- al aan het misleiden is, wanneer deze krant stelt, dat Omtzigt spreektijd zou hebben geregeld voor de ‘getuige’.“Zo heb ik dat niet ervaren,” zei ze daarover, waaraan ze toevoegde dat het een open avond was. Iedereen was welkom. Oh, en meneer had zich voorafgaand aan de bijeenkomst zelf gemeld met zijn verhaal.

RTLZ-journalist Hella Hueck

Hoewel ook Hueck vond dat deze man gehoord moest worden viel haar wel iets op:

“Het bleek dat hij ook een asielzoekersbelang had. Ik wilde voorkomen dat hij deze bijeenkomst ging gebruiken voor zijn eigen karretje. Toen heb ik gezegd: ‘Je mag een vraag stellen aan het panel, maar ik wil niet dat je een politiek statement maakt.

Toen heeft Omtzigt mij en de organisatie geholpen, zodat de man geen tirade van een half uur ging houden. Het is dus niet zo dat Omtzigt spreektijd voor hem regelde, want het was een open bijeenkomst.”

Met andere woorden: de hulp die Omtzigt deze man heeft geboden, bij de voorbereiding van die avond, was dus in de eerste en laatste plaats bedoeld ervoor te zorgen, dat deze GETUIGE zich bij het/zijn MH17-verhaal hield, en niet een politiek verhaal zou beginnen over zijn asielprocedure. WantOmtzigt was bij het gesprek met de ooggetuige waarin Hueck hem vertelde dat ‘politieke statements’ ongewenst waren op deze avond. En toen -zo verklaart Hueck heel duidelijk, bleek Omtzigt bereid te zijn om de organisatie te helpen:

En toen deed Omtzigt dat en bemoeide zich er dus mee. Om de organisatie en de nabestaanden van de slachtoffers feitelijk te helpen. Gek genoeg vermeldt de NRC dat niet in zijn relaas. Het past volledig in de nieuwe roddelbladjournalistiek kennelijk, die de NRC toepast om haar schreeuwend-dalende oplage te trachten te compenseren.. Omtzigt is weggezet als een opportunist die bewust nabestaanden voor de gek houdt.

Hueck neemt het nog verder voor Omtzigt op: “De berichtgeving van de NRC doet hem geen eer aan. Hij is één van de weinige Kamerleden die heel veel tijd in het MH17-dossier insteekt en werkelijk goed in die materie zit.” Veel mensen die wel fundamenteel bezig zijn met het hele onverkwikkelijke MH17-regeringsdossier, zijn blij met Pieter Omtzigt. En kennelijk zijn degenen die daar anders over denken, de marionetten, de trekpoppen van de Rutte-regering. Die inderdaad helemaal kriegel worden van Omtzigt, omdat hij continu lastige vragen stelt…! Vragen die nodig zijn om de onderste steen boven te krijgen..!

 

 

9 gedachten over “Het verschil tussen ‘nepgetuige’ en nepgetuige..!!

 1. ‘.. goeimiddag moi hoi fijn dat we luisteren”
  de opgerekte rector is boos
  woorden in de mond leggen dat mag niet”
  de versplinterde fractie vergeeft meneer in de kamer de allround onderzoekert omzichtigheid z’n onvergeeflijke mega fout
  het dossier boekkieh gaan we laten rusten en dat is acceptatie in de fractie
  we zijn in opspraak geraakt na een rectificatie in het onhandelsbekwaam next vodje”
  tijdens een nep bijeenkomst hebben we een vermeende ‘neppert’ geholpen bij het praten en vragen stellen over walrussen met propaganda voedsel”
  nu moet er woestijnzand over wat hun betreft denkt hij dan
  zoals als we dat publiekelijk willen laten voorkomen
  de bommelbaas verscheen net even met omzichtigheid bij de geperste sinas met prik appelen en gebakken peren”
  ze legde zich gezamenlijk neer bij de zware hangsloten en gaan gewoon aanblijven zoals gewoonlijk
  de positie in de kloalitie is misschien wel verloren voltooid verleden tijd we zullen door gaan op dezelfde grote bigvoet
  uiterlijk kamerbreed grijnzend respect voor hoe het weer eens gladjes netjes onder het kleed gegaan is ‘
  https://www.bnr.nl/player/archief/201711141200003600 zeker weten eenzaamheid Jenne, dat is het ergste uiteindelijk of it all, de hoogste prijs zoals gewoonlijk kennelijk, vandaar regelmatig opkokende kwaadheid, dat kan allemaal maar onder de ‘gewone’ mensen maar ik weet onderhand niet beter, het blijven knurften in 2 opgehakte boekdelen die elkaar niet kennen kunnen.

 2. Als geinteresseerd mens, in de waarheid, zo als Pieter omtzigt, is het nu vechten tegen de Robots, Rutte, Ollengren !!!, Aboutaleb, en de koning zonder kleren, ze hebben hun chip inplant gehad op de Bilderberg bijeenkomst, en nu verder Nederland ontmantelen, de plannen en het snenario liggen vast, er gaan zich nu de één na de andere acte ontplooien, ten minste als de Nederlanders dit nu opnieuw laten gebeuren, maar ze zijn te bissie met vlut nieuws, aangevoerd door in elkaars reet zittende homo’s met dildo’s spelende lesbiënes, en echte en onechte Moslims, Echte Joden en de Crypto uitvoeringen daar van, de gewone gemiddelde Nederlandse Pa Moe en de kinders, vragen zich af, hoe “zij zich zelf en hun wereldje staande gaan houden tegen over al dit toch duidelijke op leugens gebaseerde geweld, Jenne

 3. Hyper Alert, dit kan door gaan onder Super Alert, Ik heb toch duidelijk het gevoel dat eenzaamheid aan het toenemen is, zelfs die zielepoten met magic schermtje, zijn alleen daar mee, ik zit eigenlijk te wachten op een song niet over the machines, maar de robot, van pink Floyd !
  Jenne

  1. Kraftwerk – The Robots (2013 Version – Official Retrospective Video) https://www.youtube.com/watch?v=i-R7t-ihoT4 ‘we are charging our battery, and now we are full of energy, we are the robots .. pling ploing .. plunk planck.. we are the robots.. toontje lager nog lager how low can we go en zo

 4. Wat ik hier persoonlijk over denk,
  Nep of echte racisten, in Nederland mag Sint Nicolaas zich niet meer laten vergezellen door zwart pieten / moren / negers, van wege racisme.
  In het zuiden van Europa komen ze met boten te gelijk binnen, pieten /moren / negers, maar zonder Sint Nicolaas, is dit echte of nep racisme, we mogen kiezen, de grote Multinationals hoeven geen miljoenen belasting meer te betalen, om ze binnen ons land te houden, en wat doet een grote Duitse intenational, gooit de mensen op straat en gaat sluiten, worden wij nou door echte of onechte imbicielen bestuurd, of zijn wij gewoon de gekken in dit geval ! Jenne

 5. En maar blijven geloven dat de uitslagen van de verkiezingen eerlijk zijn geteld…
  Één ding is inmiddels duidelijk, de propagenten van de NWO zijn het meest gebaat bij rechtse hufters! Oeps, da’s een pleonasme!!

 6. Zo is het maar net. Dus volgens de NOS geen verschil tussen nepgetuige en ‘nepgetuige’
  https://nos.nl/artikel/2202237-kamerlid-omtzigt-cda-liet-nepgetuige-praten-over-mh17.html
  Het maakt me wel nieuwsgierig naar die minstens 5 andere ooggetuigen waar Omtzigt het over heeft in de transcriptie (https://www.nrc.nl/nieuws/2017/11/21/nrc-publiceert-transcriptie-gesprek-omtzigt-14146260-a1582065)
  Ook nepgetuigen? Misschien goed dat hij daar dan ook maar gewoon transparant over is, over wie dat zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.