Advertentie

Corrupte media verraden zich met ‘Pierik’s PrikPlicht’…


Dit is Ronald Pierik, begenadigd met de titel ‘rechtsfilosoof’.. Een man die dus filosofeert waar het recht mensen dient, dwingt of vermorzeld. Dat is dus iemand ook, die het fenomeen ‘moraliteit’ en vooral ethiek, zoals in ethische wetgeving ruimschoots bestudeert zou (moeten) hebben. Ronald Pierik is plotseling ALL OVER THE PLACE.. Overal te zien, in bijna elk nieuwsprogramma van de ‘publieke omroep’, om zijn goedkeuring te geven aan verplicht vaccinatie.. De gruwelijke gedachte dat een gladglibber als Pierik, de Nederlandse bevolking gaat klaarmaken voor een ‘verplichte vaccinatie’ is in onze ogen WALGELIJK. En we zijn niet de enigen..

Kijk naar het onderstaande verhaal dat GEENSTIJL.nl publiceerde.. Kijk hoe deze gladglibber Pierik overal als een slang opdraaft en zijn prevelementje opratelt..! De ogen en het hele lichaamsgedrag verraden spanning en hoogmoed.. Het woord ‘gladglibber’ is geen scheldwoord voor ons, maar een aanduiding van een sluw persoon, die met een verborgen agenda manipuleert. In woord, daad op in beeld..!

Lees het verhaal en denk de volgende keer dat je deze Pierik weer op Tv ziet, eens  aan dit stuk. En gebruik vooral JE EIGEN ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN.. Wij moeten in ieder geval onweerstaanbaar denken aan wethouder Hekking van Juinen, op magistrale wijze vertolkt door Kees van Kooten in uitzendingen van ‘Het Simplistisch Verbond’. En dat zijn -voor de goede orde- gladglibbers die wél onze sympathie hebben..!

* * *

 

De corrupte media verraden zich met

‘Pierik’s PrikPlicht’…

2021 © GeenStijl.nl | deze versie WantToKnow.nl/be
X

Het begint een beetje op te vallen dat onrechtsfilosoof Roland –Prikplicht is nodig- Pierik plotseling in alle media opduikt. Interviews in kranten en bladen, optredens bij Op1 (HIER) en in Nieuwsuur (HIER): overal schuift de nieuwe Diederik Gommers aan om te vertellen dat vaccinatiedwang enerzijds en maatschappelijke uitsluiting van ongevaccineerden anderzijds noodzakelijk kan zijn. Pierik is lid van de Gezondheidsraad die Hugo de Jonge adviseert, maar bij Nieuwsuur werd expliciet door Jeroen Wollaars gezegd dat hij “op persoonlijke titel” aanschoof. 

Maar dat kan dus niet!!

Je kan geen hoge overheidsadviseur zijn in een pandemie
én in deze tijd en op dit onderwerp claimen

‘op persoonlijke titel’ te spreken..!
Dat is echt keihard bedrog.

Dat zou net zoiets zijn als Hugo die beweert voor z’n ontspanning op al die vaccinselfies te staan, of voor persoonlijke vertier sneltesten uit te delen op Schiphol.

Dat Nieuwsuur het zo expliciet benoemde, klinkt derhalve eerder als het hardop uitgesproken bewijs van het tegendeel. Voordat we nu voor wappies worden versleten: de overheid plaatst actief mediacampagnes in kranten, bladen en op de buis. De NCTV – de vaderlandse antiterreurorganisatie, nota bene – schrijft hele nieuwsbrieven over “de uitgebreide branded content campagne met titels als Linda, Linda Meiden, RTL, Telegraaf, Volkskrant, Viva, Ouders van Nu, AD en Margriet (HIER).” Ze sommen zelfs het hele lijstje op (gecontinueerd na de lees verder):

Is dat erg? Er staat toch netjes ‘branded content’ bij al die artikelen? Ja. Dat is erg.
En niet alleen omdat heel veel mensen (zeker matig geïnformeerde damesblaadjeslezers) te scheel zijn om het verschil te zien. Anekdote: Blogger dezes werkte ooit voor huis-aan-huisblaadje Ons Utrecht. In dat blaadje betaalde de gemeente Utrecht voor plaatsing van de gemeenteberichten. Dat betekende de facto dat er niet te kritisch over de gemeente bericht moest worden, want dan zouden ze wel eens met die berichten (en het bijbehorende budget) naar de concurrerende stadskrant kunnen stappen.

Op een kwade dag ging dat alsnog mis en dat leidde er toe dat toenmalig burgemeester Aleid Wolfsen (PvdA) de complete oplage van de krant door de shredder liet trekken (HIER), met instemming van de uitgever. Destijds was dat de Telegraaf Media Groep, nu dus Mediahuis. En in Mediahuiskrant Telebelg vandaag een opiniestuk van Roland Pierik over de mogelijke noodzaak tot een prikplicht. Persoonlijke titel, of toch stiekem branded content (HIER)?

Mainstream media kunnen nog zo netjes ‘bRaNdEd CoNtEnT’ boven een hele brede overheidscampagne bij gigantische deugvlaamse pluriformiteitskillers zetten, die media krijgen hele dikke zakken geld om deze content te plaatsen. Geld dat de zetbaasjes van Mediahuis, DPG Media en RTL echt niet mis willen lopen door al te kritisch over het coronabeleid te berichten. Geld waarmee grensposten tussen redactie, commercie en overheidspropaganda verschuiven. Geld waarmee media hun geloofwaardigheid ondermijnen.

Geld waarmee Roland Pierik ineens van NOS tot DPG (HIER) op persoonlijke titel in alle titels opduikt. En wat de NPO betreft: die wordt sowieso volledig door de overheid de belastingbetaler gefinancierd en heeft nog nooit de hand die hen voedt gebeten. Zie alleen al de recente casussen Kaag (HIER) en Kelder (HIER). Mocht u nou denken ‘Goh, wat een tuig van de richel’, dan zit u er niet ver naast. Mocht u nou denken: ‘Goh, GS is wappie geworden’, dan herinneren we u er hier graag aan bijtijds in de bank te zakken en het Achtuurjournaal aan te zetten voor uw dagelijkse dosis staatspropaganda. En een prettige dag verder!

4 gedachten over “Corrupte media verraden zich met ‘Pierik’s PrikPlicht’…

 1. Grijns…..Als je een dergelijke hansworst als deze Pierik uit de kast moet trekken om indruk te maken……tjoooo……enfin, ’t blijven ambtenaren. Ver weg van de realiteit……de diepgang van een plas water op het trottoir en vuil als de luizen als het om het grote gelijkje gaat.
  In de gaten houden dat soort.

 2. De Max Blokzijl van de 21e eeuw.
  Laat die zelfde Blokzijl nou te zijn kapotgeschoten na den eurlog (1945) op de Waaldorpervlakte.
  Trouwens de ‘brave’ NPO pleegt op allerlei fronten propaganda tegen de grondwettelijke staatsorde en allemaal ten faveure van de verplichte prikerij. Tussen de buitengewoon brave radio 4 programma’s (de klassieke muziek zender) door zijn allerlei stemmetjes te horen die in speciale blokken dezelfde agenda propageren.
  Zou diezelfde Max Blokzijl zich in de jaren 40 gerealiseerd hebben terwijl hij lippendiensten verleende aan de NSB dat zijn leven daarmee ten einde zou raken? Al het tuig wat meewerkt aan de uitvoering van de luciferiaanse agenda kan niet anders dan verkeren in de illusie dat een glorieuze finale op hen wacht, zo ook de 3e Rijk bevorderaars destijds.

 3. Van mijn oma mochten we niet Pieriken…..lees…..uit je neus vreten. Te goor voor woorden inderdaad. Nog steeds.
  Nu is je neus een filter wat een deel van de viezigheid in je omgeving isoleert en opslaat, teneinde dat middels krachtig snuiten via een zakdoek in het gemeentelijk archief wat wekelijks (door de mij zo gewaardeerde en daartoe opgeleide mensen) wordt opgehaald teneinde te worden vercomposteert of verbrandt.
  Dergelijke viezigheid pik je dus op in vervuilde ruimtes. De 2e kamer en Minerva Leiden. Daar zweeft dat soort vuiligheid in grote dichtheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.