Advertentie

MH-17: de eerste valse-vlag-klokkenluider meldt zich..?


x

x

MH-17: de eerste valse-vlag-klokkenluider meldt zich..?

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Onderzoekslournalist Robert Parry: 'De VS houdt bewijs achter'..
Onderzoeksjournalist Robert Parry: ‘De VS houdt bewijs achter’..

Het is journalist Robert Parry, die in het verleden prijzen haalde voor zijn journalistieke werk, die nu met het verhaal komt, dat hij een bron heeft binnen de inlichtingendiensten in Washington, die hem heeft verteld dat de VS in het bezit is van satellietbeelden, die aantonen dat troepen van het Oekraïense leger verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van vlucht MH17 van Maleisian Airways..

Dat is nogal een onthulling, wanneer deze op waarheid berust..! Want het is John Kerry, VS-minister van buitenlandse zaken, die PRECIES het tegenovergestelde verhaal verkoopt..! Onderzoeksjournalist Robert Parry maakte veel van de Iran-contra artikelen voor Associated Press en Newsweek in de jaren 1980 en werd meermalen gelauwerd voor zijn werk.

Zonder ook maar enig materiaal, dat je als ‘bewijs’ zou kunnen classificeren, roepen ook kranten en media wereldwijd, dat ze weten wie de daders zijn. Dat ze deze mensen al als ‘moordenaars’ kwalificeren, zegt kennelijk meer over de druk waaronder ze staan, waardoor ze dit soort voortijdige vonnissen menen te moeten voltrekken, dan over de journalistieke verantwoordelijkheid die ze hebben.. Want hun lezers dienen kennelijk eerder van hen te weten te komen, wat er precies speelde, dan uit onafhankelijk onderzoek moet blijken…?

In dat kader daarom dit verhaal van onderzoeksjournalist Robert Parry, zoals dat verscheen in een onafhankelijke media-nieuwssite. Deze site en specifieke het artikel, vind je HIER. Dit is het specifieke stuk uit dat artikel, dat iedereen te denken zou moeten geven.. (Mocht dat artikel op die site, om wat voor reden dan ook, zijn verwijderd, dan klik je op de illustratie hieronder; we hebben een screenshot van het artikel in onze files opgeslagen). Let wel, Robert Parry heeft het onderin zijn artikel dat journalisten op moeten passen, dat ze NIET WEER zulk  ‘sloppy work’ (slordig) moeten doen als vorige keer bij Irak..!!

quote article Robert ParryIn de vertaling staat er:

Wat ik te horen heb gekregen van één bron, iemand die me in het verleden ook al accurate informatie over soortgelijke zaken heeft aangereikt, is dat inlichtingendiensten van de VS, gedetailleerde beelden hebben, van de lanceerinstallatie waarvan het meest waarschijnlijk is, dat deze het noodlottige projectiel heeft afgevuurd.  Maar deze installatie lijkt onder controle te staan van Oekraïense regeringstroepen, in uniformen die lijken op Oekraïense uniformen.

Mijn bron zegt dat CIA-analisten nog steeds de mogelijkheid niet uitvlakken dat de troepen Oost-Oekraïense rebellen, in soortgelijke uniformen zijn, maar de basis-gedachte is dat de troepen Oekraïense soldaten waren. Er was ook de suggestie (van deze bron GJ), dat de betrokken soldaten ongedisciplineerd waren en mogelijk dronken, doordat de satellietbeelden beelden lieten zien, alsof rondom deze lanceersite bierflessen verspreid zouden liggen, aldus mijn bron.

Het is onmogelijk om journalist Parry neer te zetten als beginner of hem het suffe etiket van ‘samenzweringsjournalist’ op te plakken. Hij kreeg voor zijn journalistieke werk al eens de ‘George Polk Award’ en we spreken dus over een man die niet zomaar bronnen citeert..! Zeker in dit geval, waarin hij meldt dat hij deze regeringsbron goed kent en dat deze hem al eerder waardevolle informatie heeft toegespeeld, is dit verhaal uiterst essentieel in de serieuze afwegingen rondom het verkrijgen van inzichten in de oorzaak van deze ramp..

Volgens Robert Parry is het natuurlijk uiterst bizar, dat -terwijl het nog volop licht was in oostelijk Oekraïne- de VS geen duidelijke satellietbeelden zou hebben kunnen maken. En dat terwijl al ruim een half jaar de volledige (spionage)attentie van de VS naar dit gebied gaat, waar de Russische beer in opmars zou zijn. Dus aannemende dat er WEL is gefotografeerd met de uiterst geavanceerde spionagesatellieten, WAT staat er dan op die beelden..?

‘En’ zo gaat Parry in zijn artikel verder, ‘Er zijn weliswaar limieten aan wat deze spionagesatellieten kunnen zien, maar deze BUK-installaties zijn ongeveer  6 meter lang en worden normaal op trucks geladen of door tanks gesleept. Dus met het avondlicht zou een dergelijk convooi eenvoudig door professionals van satellietfotografie te zien moeten zijn.’ 

Daarnaast komen er opnieuw meer en meer andere zaken aan de oppervlakte, die dit verhaal van Robert Parry volledig ondersteunen.

De procureur-generaal van Oekraïne vertelt de waarheid?
En ondanks het feit dat de VS en de regering in Oekraïne/Kiev maar blijven volhouden, dat het de door Moskou-gesteunde seperatisten zouden zijn, die verantwoordelijkheid dragen voor het neerschieten van MH17, blijkt ook uit andere bronnen dat deze opstelling van de VS in  tegenspraak is met veel andere bronnen. Bijvoorbeeld met de uitlatingen van procureur-generaal van de Oekraïense regering, Vitaly Yarema, die verklaarde: “De militairen hebben de president gemeld, nádat het verkeersvliegtuig was neergeschoten, dat de terroristen niet in het bezit zijn van een dergelijk BUK-raketsysteem”…  (HIER)

In elkaar gekunsteld audio-gesprek
Daarnaast blijkt dat een audio-gesprek, dat zou zijn opgenomen tussen commandant en soldaten van de seperatisten, volledig vals is, aldus audio-experts. Deze geluidsopname, gepresenteerd door de overheid van Oekraïne, bewijst nu dus preciés het omgekeerde van datgene waar hij voor bedoeld was: de schuld bij ‘anderen’ leggen.. (kijk voor deze tapes op DIT artikel van een paar dagen geleden). De tape was dus ‘fabricated’, in elkaar geflanst, want zo kun je het amateurwerk toch wel noemen.. Eerder was al aangetoond dat het filmpje ook nog eens was gemaakt, de DAG VOOR DE AANSLAG..!

“Het geluidsfragment bestaat uit 3 delen, maar werd gepresenteerd als één enkele audio-opname. Echter, een spectraal- en een tijdsanalyse toonden aan dat de vermeende dialoog in elkaar gezet was, doordat in het tweede fragment stukjes aan elkaar waren gelast. De pauzes in de opname geven hiervoor sterke indicaties; op de band aanwezige tijdsmomenten tonen aan dat de dialoog geassembleerd was van verschillende delen”, aldus experts (bericht van ITAR-TASS).

* * *

20 gedachten over “MH-17: de eerste valse-vlag-klokkenluider meldt zich..?

 1. Ben erg benieuwd hoe dit scenario zich verder ontwikkelt. Waarop men nu speelt zijn vooral de emotionele aspecten, het uitlichten van het leed en de tragiek om het uiteindelijk doel te bewerkstelligen: Putin buiten spel zetten, aanscherpen van de sancties, de tegenstand in de Oekraïne breken. Het doel heiligt de middelen.
  Mensen hebben toch een kort geheugen stoornis, dus de leugens van de VS betreffende Irak en Syrië is men toch al vergeten.
  Dat men met die sancties niet Putin en de Russische rijken treft als zodanig, maar heel de reeds arme Russische bevolking zal hun een worst wezen.

  1. Ook de Europese economie wordt getroffen.
   Rusland is niet alleen afhankelijk van ons.
   Wij ook van hen.
   Ik vind het al gek dat ze zo lang doorgaan met gas leveren.
   Ik had de kraan al lang dichtgedraaid.

 2. Heb al eerder uitspraak gedaan dat er dingen niet kloppen bij de berichtgeving vanuit de Oekraïne, eerst geven ze aan dat de “zwarte dozen” nog niet gevonden waren terwijl er een filmpje is dat iemand met een zwarte doos, een oranje doos eigenlijk, naar zijn commandant loopt. Verder gaven ze aan “bewijzen te hebben van de plaats waar de raket afgeschoten werd, satelliet beelden, maar ik kan mij niet herinneren dat de Oekraïne satellieten heeft rond de aarde. Dan het filmpje van een vrachtauto waarop een BUK-installatie staat en vervoerd word, zo dichtbij en dan slechts 3 – 5 seconden beeld net genoeg om een beeld te vormen van de installatie dat dit weggemoffeld wordt?
  Dan opeens het bericht dat ze waarnemingen hadden dat de rebellen de zwarte dozen hadden gemanipuleerd om de uitkomst te misbruiken, rebellen die opeens experts zijn in het ontcijferen van vliegtuig gegevens op de z.g. “black boxes” terwijl de US autoriteiten hier soms weken voor nodig hebben.
  Maar niets van dit alles kunnen overleggen noch bewijzen.
  Ja iets klopt hier helemaal niet en ik hoop dat het niet weer een valse aanzet wordt tot een wereld omvattende catastrofe zoals die zich al twee maal heeft voorgedaan.
  Ook hoop ik dat de US hier geen “false flag” operatie voor heeft gebruikt en dat de afkeuring van Obama geen krokodillentranen zijn.

  Phanta Rei,
  Ouden Menei.

  Alles stroomt,
  Niets blijft.

 3. Knap dat je op een satellietfoto de flessen kunt tellen.
  En dan helpt de kleur van die flessen ook nog niet mee.
  Ik dacht dat je alleen een een object zo groot als een krant kon waarnemen.
  Maar daarover hebben ze dus ook gelogen.

  1. http://www.bbc.com/news/world-europe-16545333
   Kijk eens naar wat ze met normale ‘observatie-satellieten’ al kunnen. In opdracht van en gefinancierd door bijv. de EU. Daarbij gaat het meer nog om de kwaliteit (hoge resolutie = kwaliteitsuitvergrotingen) van de foto’s (toplenzen!!) dan om telelenzen (inzoomen) oid. Een combinatie van die twee is inmiddels zodanig, dat ik ervan overtuigd ben, dat ze die krant kunnen LEZEN..!

  2. @GuidoJ:
   Je eigen bron geeft aan dat men nog niet ’t verschil kon zien tussen een gebouw en een stapel hooi…
   Ik weet niet wat militaire satellieten wel kunnen zien, maar uw bron lijkt me niet de juiste :).

 4. Om heel erg eerlijk te zijn we worden gewoon lekker voor gelogen en men is puur d’r op uit om de domme Nederlanders zover te krijgen om een 3de wereld oorlog op te laten zetten. Het domste jongetje van de klas die bekend staat bij de EU het voortouw te laten nemen in de heet wordende strijd. Beste mensen heel vlucht MH17 is 1 grote misleiding, zeker als mensen met een kritisch oog voor details er al niet eens mogen komen voor een onderzoek, zelfs op foto’s zijn er verschillen te zien die duidelijk aangeven dat er FLINK geknoeid wordt met bewijs materiaal:

  http://www.youtube.com/watch?v=_Q1JQFA4PQ0

  2 vliegen in 1 klap, zo noem ik het zelf even maar…

  1. Zo zie je maar weer hoe erg de wereld is van fucking mindcontrol, iedereen doet er aan mee en men wil je van alles op je mouw spelden, het als het geloof zieltjes winnen. Zelfs als je het bovenstaande serieus neemt met ooooh’s en aaaah’s moet je toch maar eens een dokter gaan raadplegen;

   http://www.metabunk.org/threads/solved-mh-17-was-9m-mrd-so-why-are-there-photos-of-9m-mrc-d-partially-obscured.4006/

   Het meeste is de meuk en aandacht opvragenrij….
   Ik bedoel maar weer… terug naar mijn eetbare Moringa boompjes…

 5. Ook overheden maken gebruik van marketing. Met dezelfde trucjes waarvan men weet dat het gros (of specifieke doelgroep) informatie als zoete koek zal slikken. Daarmee bedoel ik ook media. Door je informatie op een bepaalde manier aan te bieden en in te pakken weet je dat het gros het pikt zonder nader onderzoek van die media/journalisten en redacteuren.

  Door ervoor te zorgen dat er voldoende mensen zonder zekerheid blijven, ontstaat er onrust. Die onrust richt zich in eerste instantie op de eigen overheid. En dat is in no time om te buigen naar een externe focus. En het liefst in een ver buitenland. Daar zijn trucjes voor die je bijvoorbeeld op de bestuuracademie kunt leren.

  Tenslotte, ons op Ayn Rand gebaseerd kapitalistisch systeem heeft erg veel baat bij een nieuwe oorlog. Onze samenleving echter, heeft ten eerste alle baat bij liefde.

  Denk er eens rustig over na, open je ogen en roep. Zo hard je kunt. Wij (homo sapiens) zijn een van de weinige organismen op deze aardkloot die in staat zijn om relatief vreedzaam samen te leven. Marketing kan ook die mindset creëren…

 6. Het zou mij eerder verbazen als Amerika hier Niets mee te maken zou hebben, de laatste tijd vallen ze wel erg door de mand.

  “A Transparency Governement” zoals Obama dit toendertijds aankondigde neemt, waarschijnlijk ongewild, nu wel vormen aan.

  Het is een buitengewone kans voor Europa eindelijk te laten zien dat het ook zonder de invloeden van het westen een Democratische oplossing kan vinden omtrent dit probleem, het is tijd!!

 7. ook ik ga eraan denken dat het niet de russen of de separatisten waren maar gewoon Oekraine zelf onder leiding van de Amerikanen en de duitsers omdat ook zij hier het schaliegas uit de bodem willen

 8. Commentaar van Robert Parry is volkomen te goeder trouw. Alleen zijn bron is niet op de hoogte van de feiten. De zogenaamde Oekraiense militairen zijn inderdaad Russische militairen in Oekraiens legeruniform. Zij zijn in steeds groter getalen gaan deelnemen aan de strijd van de zogenaamde seperatisten, die eigenlijk gewoon Russen zijn Oekraiense outfit. Momenteel is het Oekraiense leger aan een succesvolle opmars bezig tegen deze speperatisten in en rond Donetsk in het oosten van het land. De strijd wordt soms bemoeilijkt doordat veel Russen zich in Oekraiens uniform hebben gestoken en het oekraiens leger verrassen. Daarbij zijn verschillende keren doden gevallen

  1. Dus de separatisten die worden gesteund door Rusland, zijn in gevecht met de Oekraïense soldaten, die eigenlijk Russen zijn…?? Ik vraag me af of jij goed op de hoogte bent Dan..?
   Ik raad je aan je licht op te steken over het Oekraïense leger, bestaande uit door de VS gesteunde Nazi-mensen, die ook achter de opstand in Kiev zaten. Daar vijand (separatisten) en VRIEND (regeringsleger) neerschoten, om de wereld te laten zien hoe laf het e.e.a. in zijn werk ging. OOK TOEN AL DUS WEER EEN VALSE VLAG OPERATIE..!!

 9. Journalist Robert Parry, krijgt steeds meer bijval !
  Ook minister Timmerman doet op dit moment vreemde uitspraken over vlieghoogtes, net of dat ter zake doet.
  Deze vlucht kan niet anders dan ongewild de noodlottige dupe zijn geworden van dekking van Oekrainse straaljagers. Deze dachten op deze wijze in het door separatisten bezette gebied te kunnen bombarderen.

 10. Mocht het waar zijn, wat Robert Parry beweerd dan heeft de de NLdse regering heel wat uit te leggen aan de nabestaanden van vlucht MH-17.
  Mocht zij alles in de doofpot willen stoppen, dan is ze mede schuldig en heeft ze bloed aan haar handen, kabinet VVD/PvdA o.l.v. MP Rutte.

  Ik blijf het zeggen; het verbaast mij helemaal niet, als alles op waarheid berust wat Robert Parry (en anderen voor hem) beweerd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.