Advertentie

13 Herkenbare zaken bij Valse-Vlag-operaties..


x

x

x

valse vlag terrorisme Matrix

x

x

x

13 Herkenbare zaken bij Valse-Vlag-operaties..

2016 © Bernie Suarez/deze versie © 2016 WantToKnow.nl/be

x

Mensen die hun vermogen tot zelfstandig nadenken gebruiken, die onze en andere regeringen niet zomaar geloven en kritische vragen (blijven) stellen, zijn onderhand experts geworden in het identificeren van geënsceneerde valse-vlag-gebeurtenissen. Met zoveel PSYOPS (Psychological Operations, psychologische oorlogsvoering) heeft men de laatste tijd goed kunnen oefenen. Maar, zou het script complexer kunnen zijn? Worden we voor de gek gehouden? Houden we er rekening mee, dat de events gebeuren in een tijdperk met Artificiële Intelligentie..?  Deze zeer geavanceerde wereld – met onvoorstelbaar diepe niveaus van politieke corruptie – is gericht op het wegnemen van onze burgerrechten en vrijheid en het versterken van hun Nieuwe Wereldorde.

paspoort terroristDeze complexe werkelijkheid met diepe lagen is iets wat veel mensen weigeren onder ogen te zien. Als je deze confrontatie niet aangaat, dan zal je nooit in staat zijn dieper te graven in de structuur, bedoelingen en mechanismen achter de chaotische en geënsceneerde PSYOPS valse-vlag-events. Let op, ik gebruik de termen ‘valse-vlag-event’ en ‘geënsceneerde gebeurtenissen’ door elkaar, want soms is het moeilijk te bepalen. Je zou kunnen zeggen dat een valse-vlag-event een soort van geënsceneerde gebeurtenis is.

We kennen de verschillende varianten inmiddels wel: een schietpartij door een gestoorde, vermeend eenzame en gewapende man, een ‘lone wolf’, een eenling, de uitgekozen zondebok voor een bepaalde gebeurtenis. Of een schietpartij, waarvan de regering met terugwerkende kracht dankbaar zegt, dat we deze gebeurtenis op het conto van ‘IS’ kunnen zetten, of een door ‘ISIS geïnspireerde’ of ‘verwante’ groepering.

De afgelopen tijd merken we de focus op een gemanipuleerde rassenoorlog, waarbij schuttters ALLEEN naar politieagenten op zoek gaan of alleen naar ‘BLANKE’ politiemannen (scherpschutter in Dallas, schietpartij in Baton Rouge). Deze schietpartijen zijn olie op het vuur van de spanningen tussen rassen en klassen, terwijl de politiestaat en sympathie voor de politie een flinke stimulans kennen.

De relatie die ontegenzeggelijk bestaat tussen de CIA en het gefabriceerde 'Al Qaida', is regelmatig het onderwerp van spotprenten, zoals deze.
De relatie die ontegenzeggelijk bestaat tussen de CIA en het gefabriceerde ‘Al Qaida’, is regelmatig het onderwerp van spotprenten, zoals deze.

Ongeacht het type event, bewijs van de zogenaamde verdachte schutter op de plaats van de misdaad krijgen we zelden of nooit te zien. Het is al weken geleden dat Omar Mateen bij een schietpartij in gayclub Pulse in de stad Orlando voor vijftig dodelijke slachtoffers zorgde en niemand heeft feitelijk bewijs gezien. Waar is het videomateriaal? Maar nee, hoor: de meeste mensen nemen zo’n verhaal direct voor waar aan. Het schijnt te stressend te zijn om iets te geloven wat niemand zegt; andersom gezegd: we lopen als schaapjes in een kudde, achter de voorste aan…

Hetzelfde geldt voor de chauffeur van de vrachtwagen en ’terrorist’ in Nice en de vermeende lone wolf schutter in Dallas, Texas. Deze tegenstrijdigheden zijn oppervlakkig, dit artikel wil er verder op ingaan. We raken allemaal gewend aan dit soort gebeurtenissen. De meeste mensen spenderen niet veel aandacht aan alle feiten die ons via mainstream media worden voorgeschoteld.

En vervolgens slikken we de verhalen als zoete koek. Als de media een gebeurtenis 24 uur per dag herhalen en dat dagenlang blijven doen, als je er echt niet meer van kan wegkijken, dan wordt zo’n event reusachtig, omdat de overheid en de massamedia ons dat vertellen. Zo’n gebeurtenis maakt deel uit van een grotere agenda. Vaak zijn journalisten bij kranten en Tv/Radionieuws zélf niet eens op de hoogte van de MOGELIJKE andere varianten, of nog heftiger: het FEIT dat veel ’terroristische gebeurtenissen’ doorgestoken kaart bleken. Propaganda om burgers in angst te krijgen om geheime (geo-politieke) agenda’s te realiseren. Ken je deze uitspraak van Robin Cook?

Robin Cook Al Qaeda

x
De verborgen agenda en het event zélf, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De massa is geconditioneerd om op een gepresenteerd probleem op een bepaalde manier te reageren, waarvoor vervolgens de oplossing zal worden geboden. Dit proces van ‘probleem, reactie, oplossing’ is overduidelijk. De mechanismen van het script zijn zichtbaar voor iedereen, maar zoals eerder vermeld, wie heeft werkelijk enig idee hoe diep het mechanisme van zo’n geënsceneerde gebeurtenis gaat?

De volgende 13 elementen kunnen de aandacht vestigen en het bewustzijn vergroten van de (niet zo heel erg) verborgen agenda bij geënsceneerde valse-vlag-events.

breaking-terror-alert

1 – Men gebruikt triggerwoorden als: ‘Breaking News’, ‘Laatste nieuws’

Echt, de woorden ‘Breaking News’ zijn een heuse PSYOP-zin. Elke professionele hypnotiseur kan u vertellen dat woorden en zinnen heel belangrijk zijn als het gaat om iemand hypnotiseren (HIER). De mainstream media neemt om het grote publiek te bereiken de toevlucht tot het gebruiken van zulke trigger-woorden. Omdat het goed werkt.

‘Breaking News’ is waarschijnlijk de meest effectieve triggeruitdrukking die er is in het huidige Amerika. Als je deze woorden hoort stop je onmiddellijk met wat je ook aan het doen bent. De woorden dwingen je om aandacht te besteden aan de nieuwe informatie, die levens veranderend kan zijn. Ik ben er zeker van, dat als je onder gecontroleerde omstandigheden iemands vitale functies zou monitoren, dat er op de woorden ‘Breaking News’ in het lichaam een directe reactie volgt. Laten we bewust zijn van deze triggerwoorden, die bij geënsceneerde valse-vlag-gebeurtenissen de eerste toon zetten.

2 – Toon, spraakpatroon en neuro-linguïstische effecten van de boodschap

Met klassieke spraakpatronen die autoriteit uitstralen en het gebruik van neuro-linguïstische termen worden onbewust boodschappen aan de luisteraars overgebracht. Velen van ons denken hier geen seconde over na. Welk segment van het mainstream media nieuws je ook bekijkt, er wordt op een bepaalde manier gepraat, in officiële woorden vertelt men het publiek ‘wat het gecertificeerde, officiële en ware verhaal is’. Op deze Wikihow pagina wordt uitgelegd hoe dit fenomeen werkt: (HIER.)

Nieuwsverslaggevers worden getraind om overtuigend en zelfverzekerd te klinken. Dit spraakpatroon, het gebruik van bepaalde sleutelwoorden en maniërisme dragen allemaal bij aan de eerste hypnotische fase, waarin het officiële verhaal wordt gebracht en ‘verkocht’ aan het publiek. Wanneer je een volgende keer kijkt naar het Nieuws, let er op. Merk, hoe het spraakpatroon vergelijkbaar is met nieuwspresentatoren in alle mainstream media-gerelateerde netwerken.

3 – Aantal doden en gewonden wordt gebruikt om psychologische reactie te manipuleren

CIA Casey disinformatieDe door de Illuminatie-CIA gecontroleerde media, vermeldt de laatste tijd, om de urgentie aan te dikken, het aantal dodelijke slachtoffers dat is gemaakt tijdens een gebeurtenis. Als er ‘slechts’ 1, 2 of 3 personen zijn gedood betreft het een niet zo belangrijke schietpartij, maar als er 50 mensen sterven, dan moeten we allemaal meer aangedaan zijn. Onder grote politieke belangstelling wordt er geroepen dat dringend veranderde wetgeving nodig is, overeenkomend met de ‘bodycount’.

Trap niet in deze PSYOP. Alsof een hogere bodycount impliceert, dat dit betekent dat jijzelf een van de slachtoffers had kunnen zijn, een lagere bodycount, dat het uw emotionele aandacht nauwelijks waard is.

4 – Gedetailleerde human interest getuigenverslagen à la Hollywood

We zien interviews met slechte ‘crisis-acteurs’ die ons in Hollywood-stijl deelgenoot maken van hun ervaringen tijdens een schietpartij. Crisis-actrice Patience Carter is een van de vele acteurs en actrices, die zich ten tijde van de schietpartij in Orlando op onverklaarbare wijze in een van de volgepakte toiletruimtes van de nachtclub bevond. Ze vertelt op dramatische wijze hoe ze op de grond lag tijdens het vuurgevecht toen een van de waterleidingen barste en ze bang was “dat ze zou verdrinken”. Dit onderdeel van het verhaal wordt ingevoegd om je aandacht te trekken en je te dwingen mee te leven met de vrouw.

Of kijk eens naar de ontmaskering van de zg. Harley Guy (genaamd naar zijn petje), die zowel bij de aanslagen van 11 september 2001 zijn woordje deed, als bij de fake-aanslag op het vliegveld van Los Angeles (LAX). Het was de bedoeling van zijn optreden bij de aanslagen bij de WTC-Twin Towers, om de theorie van de verhitte stalen kolommen van de torens bij de mensen naar binnen te brengen. En ja, aldus Harley Guy, oftwel acteur Nick Pugh, dat kon de constructie niet aan, en daardoor stortten de torens één voor één in… En zo had iedereen al een verklaring in het hoofd, voor de ws. met explosieven neergehaalde torens, die achteraf slechts door ‘experts’ hoefde te worden bevestigd.. Want mensen hadden al ruimte gemaakt in hun hoofd, voor een dergelijke theorie..

In het beroemde Gene Rosen interview bij Sandy Hook vertelt Roosen over de 6 schoolkinderen die stilletjes zijn huis binnenkwamen en hem vertelden dat ‘hun leraar dood was’, en hoe hij ze daarop koekjes gaf en met hen meehuilde. Ook dit verhaal, een bewezen leugen met talloze tegenstrijdigheden, is geregisseerd om à la Hollywood de invalshoek van human interest toe te voegen. In het geval van Rosen, heeft het hem later een eigen liedje opgeleverd!

Het snotterende meisje van 15 jaar uit Koeweit, die tijdens de invasie van Irak in Koeweit in 1990 getuigde over baby’s die door de schurken uit couveuses werden genomen en op de koude grond werden achtergelaten om daar te sterven. Let op, geen gewone grond, maar een kóúde vloer. Allemaal vooropgezette propaganda, waarvan men de emotionele reactie kan voorspellen. De tactiek werkte uitstekend. Het heeft de Westerse inval in Irak getriggerd. Laten we niet langer in dit soort PSYOP-vallen trappen, die nu met regelmaat worden uitgezet, laten we wijzer zijn. Kijk zelf naar dit ingestudeerde drama..
x

x

5 – De controle over informatie op de plaats delict is in handen van een bepaalde sleutelfiguur

Bij elke gebeurtenis zien we tegenwoordig iemand aanwezig op de plaats van de ramp, gewoonlijk een politieagent of politiechef, die claimt dat informatie die niet door hem is onderschreven als gerucht moet worden beschouwd. Alleen die sleutelfiguur schijnt diegene te zijn die confirmatie kan geven. Zie Baton Rouge en Dallas. Denk ook aan luitenant Paul Vance bij Sandy Hook. Vance verklaarde zichzelf de ‘informatie tsaar’ en ‘drager van het kruis van de waarheid’ in de Sandy Hook Show. Nogmaals, we moeten die illusie niet voor waar aannemen.

De politie heeft niet de controle over wat wel echt is en wat niet, wat wel waarheid is wat niet. Alsof iemand de politie volledig vertrouwt. Sinds het begin van het moderne concept van de politie, is het de politie die informatie van de mensen op de plaats delict krijgt en niet andersom.

In Orlando zagen we een team artsen onder leiding van ene dokter Michael Cheatham. Hij was woordvoerder en informateur ten behoeve van de honderden mensen die in het ziekenhuis zouden zijn opgenomen. We hoorden of zagen niet één verpleegster, assistent, co student, techneut of iemand anders uit het ziekenhuis in Orlando. Alleen Cheatham (en een paar collega-artsen die kort tot de media mochten spreken) was de aangewezen persoon om de zorgvuldig gecontroleerde informatie over te brengen.

Laten we beseffen dat de informatie volledig wordt gecontroleerd en dat de controllers een speler op plaats delict benoemen om die informatie over te brengen. Er wordt met de gevangenis gedreigd voor iedereen die het officiële verhaal dwarsboomt of tegenspreekt. Wie kan de ‘poortwachter van informatie’ bij een volgende valse-vlag-event spotten? Kijk als voorbeeld nog eens naar deze verklaringen van Sandy Hook-getuigen. Onder andere de idiote lijkschouwer bij de zogenaamde aanslag in Sandy Hook.. Is deze man onder invloed, of wat is hier aan de hand…??

https://www.youtube.com/watch?v=x1kKGCbXXEM

6 –  Grote veranderingen in het verhaal aan het begin

We krijgen in het begin een eerste versie te horen van wat er gebeurt schijnt te zijn. Kijk ook weer naar het verhaal van ‘Harley Guy’ hierboven. Vervolgens wordt het werkelijke aantal dodelijke slachtoffers bekend gemaakt, tot de autoriteiten naar buiten komen met hun officiële versie van de gebeurtenis. Meestal wordt in het begin een hoger aantal getroffenen geschat. Ook het aantal schutters varieert van meer naar minder. Het schijnt heel problematisch te zijn om zekerheid te krijgen over het juiste aantal ‘schutters’.

7 – Met opzet tegensprekende berichten om ‘authenticatie’ van de gebeurtenis af te dwingen

Het volgende punt is een van de belangrijkste onderdelen en alle waarheid zoekers zouden hier aandacht aan moeten besteden. We hebben allemaal de mysterieuze man gezien die in camouflagekleding door de bossen bij Sandy Hook liep. Maar tot op de dag van vandaag weet niemand wat in Sandy Hook zijn precieze rol was. Volgens het onderzoek van Wolfgang Halbig mogen we reden hebben om te geloven dat Sandy Hook helemaal geen operationele school was (HIER). Waarom is deze man dan op de televisie getoond, in een tijdperk waarin informatie zo streng gecontroleerd kan worden?

orlando attack false flagHebben ze deze man laten zien om het verhaal authenticiteit te geven? Het zijn dit soort vragen die we moeten stellen. Waarom werden er een paar jaar terug opzettelijk 2 gasmaskers achtergelaten op de grond buiten het theater in de Aurora Colorado schietpartij? Waarom werd door de mainstream media direct gewezen op het feit dat Omar Mateen door de FBI al in de gaten werd gehouden? Wil de mainstream media dat wij de incompetentie van de FBI signaleren? Ik heb deze kwestie al eerder besproken in het kader van de schietpartij in Orlando (HIER Engelstalig-artikel).

Ten aanzien van de schietpartij in de nachtclub in Orlando moeten we onszelf afvragen waarom door de CNN en de rest van de mainstream media is gelekt dat iemand ‘de deur op slot hield’, zodat niemand de nachtclub kon verlaten? Schokkend voor iedereen! En waarom zou daarna een man Luis Burbano genaamd, rustig voor de camera toegeven dat hij die persoon was? Dat is zonder twijfel één van de diepste geheimen van de schietpartij in Orlando, wat nu door iedereen wordt vergeten. Zie afbeelding hiernaast.

Ik ben ervan overtuigd, dat de ingebrachte onderdelen effect hebben. Zij dienen de authenticatie van het verhaal. Zelfs de alternatieve media kwam al snel tot de conclusie dat de gebeurtenis echt was, maar wel een echte valse-vlag-gebeurtenis, uitgevoerd door betaalde huurlingen en geregisseerd door de overheid.

Een verhaal kan geheel gelogen zijn, maar de aanvullende onderdelen geven het iets geloofwaardigs. Het doel van ingebrachte elementen kan dus zijn de gebeurtenis op de één of andere manier echt te maken voor iedereen, maar op verschillende manieren (verdeel en heers), zodat diegenen die de hele gebeurtenis een valse-vlag-event noemen geïsoleerd staan in hun opvattingen. Misschien is juist dat de bedoeling, denk: verdeel en heers.

8 – Neponderdelen ingebracht om subliminaal de waarheid zoekende community voor gek te zetten

Ik denk niet dat er enige twijfel over kan bestaan, dat de controllers weten dat een substantieel deel van de mensheid hun geënsceneerde gebeurtenissen in de smiezen heeft gekregen. Hoe kunnen de controleurs deze informatie tegen ons gebruiken? Ze zouden een gebeurtenis kunnen regisseren met echte componenten aangevuld met een handjevol crisis-acteurs en -actrices om de waarheid zoekers voor gek te zetten. Dit idee kwam bij me op na het zien van camerabeelden van het schietincident in Orlando. Slachtoffers waren blijkbaar magisch getransporteerd naar een blok verderop. Terwijl zij een gewonde man dragen lopen zij TERUG richting de nachtclub en de camera’s van CNN. Wanneer ze denken uit beeld te zijn, loopt de gewond geraakte man die daarvoor niet kon lopen lachend verder.

https://www.youtube.com/watch?v=z0thCKVuWts

Waarom? Willen ze dat wij zien dat het acteurs zijn? Om verwarring te zaaien en te spotten met waarheidszoekers? Hoe zit het met de crisis-acteur en ‘ooggetuige’ die voor de camera in Dallas poseert, vrijwel het exacte Amerikaanse vlag T-shirt dragend als Christopher Hansen, de belangrijkste crisis-acteur in het Orlando-event? Toeval?

9 – Geënsceneerde ‘mobiele telefoon-filmpjes’ om het verhaal geloofwaardig te maken

Ik ben erg sceptisch over het toevallige filmpje dat is gemaakt met een mobiele telefoon tijdens de schietpartij in Dallas. Luister naar de stem in het filmpje hieronder en merk op hoe zorgvuldig hij vertelt waar de schutter zich precies bevindt, “Zie je hem bewegen?” en “Deze man is slecht… Sorry, deze man moet worden gedood”, hoewel je dit op geen enkele manier kan weten, op zo’n afstand.

Volgens de spreker in de video hieronder heeft de man van de mobiele telefoon zelfs beelden van de schietpartij. Die beelden zijn ‘helaas’ verdwenen. Kan het zijn dat deze video nooit heeft bestaan? Roepen dat de schutter dood zou moeten wakkert de emotie aan en lijkt de authenticiteit van het verhaal goed te doen. Bekijk onderstaande video rond 12:40 en oordeel zelf. Hoe dan ook, een valse-vlag-event of geënsceneerde gebeurtenis, onderstaande video bewijst dat het officiële verhaal niets dan een leugen is. We kunnen soortgelijke gunstig getimede mobiele telefoon-filmpjes zien van ‘de jacht’ in San Bernardino. De person die deze beelden maakte is volgens mij strategisch geplaatst om met een wazig filmpje authenticiteit te verlenen aan het verhaal. Ook in de muziekzaal in Parijs zijn beelden gemaakt met een mobiele telefoon.

Dus, bij een volgende geënsceneerde PSYOP-gebeurtenis, trap niet meteen in de val van één zo’n mobiele telefoon-filmpje. Iedereen heeft tegenwoordig zo’n telefoon, waarom zien we niet veel meer filmpjes, vanuit allerlei hoeken?

10 – De constructie van het uiteindelijke verhaal duurt vaak dagen of weken, of langer

Weet iemand al in welk stadium we zitten als het gaat om de Orlando schietpartij? In het belang van dit artikel zal ik het de ‘verlengde tijd van het met terugwerkende kracht een verhaal in elkaar fabriceren’ noemen. Dit is de periode van weken en maanden na een geënsceneerde gebeurtenis, zodat de mensen die de baas spelen in de wereld andere aanslagen en verhalen kunnen uitrollen die de aandacht van de massa afleiden van het huidige verhaal.

Gedurende deze tijd kunnen ze bewijzen die ze nodig hebben produceren en, in tegenstelling tot de eerste momenten na zo’n gebeurtenis, kunnen ze hun tijd ervoor nemen. Bijvoorbeeld, extra surveillance camerabeelden construeren, nieuwe beelden tevoorschijn toveren die een aanvaller het gebouw zien binnengaan, nieuwe documenten vinden die het officiële verhaal bevestigen, valse doodverklaringen opstellen etc. Denk aan 9/11, toen de overheid pas veel later met beelden van de ‘vliegtuigwrakstukken’ in het Pentagon kwam (zie hieronder).

pentagon vliegtuigwrakken 911

Op de dag zelf was natuurlijk ‘geen stukje te zien van wat voor vliegtuig ook’, aldus de op de grond aanwezige verslaggever van het Fox Nieuws. Maar wat veel mensen verklaren, dat er ZOWEL bij het Pentagon als in Pittsburg GEEN SPRAKE WAS VAN VLIEGTUIGEN, wordt niet geloofd.. Het past niet in het verhaal dat naar buiten moet, als officiële verklaring voor de aanslagen.

Realiseer je, dat wij allemaal worden bespeeld en voor de gek gehouden. We weten dat ze in eerste instantie niet al hun bewijsmateriaal klaar kunnen hebben, daarom hebben ze tijd nodig om hun gegevens te synthetiseren. Dit is wat gebeurt bij alle geënsceneerde gebeurtenissen die we hebben meegemaakt in het recente verleden (juni-juli 2016). Ik ben niet van plan om te wachten op de eindconclusie en constructie die over een paar maanden worden gedropt (zoals “Ik schoot Bin Laden neer”) en de Hollywood-film die ze daarna zullen produceren om het verhaal nog eens te versterken.

11 – Langdurige gedetailleerde informatie in de nasleep

Na iedere ‘Breaking News’ 24/7 PSYOP-event zullen een of twee weken lang dagelijks (of ieder uur) details worden toegevoegd om het verhaal te vervolmaken met details vanachter de schermen. Bijvoorbeeld: “Moeder van schutter betuigt spijt, zag het niet aankomen” – of, “Vriendin van schutter zegt dat hij blanken haatte” – of homoseksuelen, of wat dan ook. Deze toevoegingen in de nadagen zijn allemaal ontworpen om het officiële verhaal te perfectioneren en in de context verteerbaar te maken. Naarmate de tijd vordert zullen we ‘details’ horen over de aankoop van het pistool, waar de schutter wanneer trainde etc. De bekende gang van zaken.

hermann goering valse vlag

12 – Op Tv uitgezonden ceremonies als decor voor miljoenen kostende campagnefinanciering en roep om nieuwe wetgeving

Ik heb dit eerder besproken, maar dit punt hier vermelden is hier ook zinnig. In lange, emotionele, op moraliteit gebaseerde ceremonies wordt gesproken over god, liefde en vergeving. Dit maakt deel uit van de periode waarin het grote geld moet worden opgehaald voor nieuwe wetgeving. De ceremonies fungeren als een stilte voor de storm, de deelnemers aansporend om actie te ondernemen. Wie zal ooit nog de crisis-acteur bij Sandy Hook en nep FBI-agent David Wheeler (met zijn vrouw) vergeten, die samen door het land reisden om hun meeslepende verhaal te vertellen, oproepend tot meer controle op wapenbezit?

13 – Nieuwe PSYOP valse-vlag-events worden gebruikt om de ‘realiteit’ uit het verleden weer op te rakelen

Tot slot kunnen we zien hoe nieuwe valse-vlag-events worden gebruikt om de herinnering aan eerdere georganiseerde aanslagen op te rakelen, voor het geval dat we deze weer vergeten zouden zijn. De wapenbezit-agenda is nu eenmaal een lang proces. Het gaat niet om één gebeurtenis, hun missie bestaat uit veel verschillende gebeurtenissen. Ze mengen geënsceneerde events met de naakte realiteit en dagen ons uit om te ontdekken welk gedeelte waarbij hoort. Verwarring en chaos zijn het doel en de norm (Confusion and chaos).

We worden allemaal bespeeld. De misleiding gaat zo diep, ik heb maar een paar onderdelen van deze misleiding kunnen aanstippen. Niemand zegt dat het makkelijk is, deze informatie-oorlog en de verdediging van de vrijheid. Iedereen die nog in de simpele verdeling tussen ‘echte gebeurtenissen’ versus ‘valse-vlag-events’ gelooft is in het verleden blijven hangen. De tactiek is tegenwoordig veel geavanceerder, het spel is veranderd.

Het doel is om ons in verwarring te brengen, totdat we ons zullen onderwerpen. We moeten leren kijken naar alle onderdelen van deze gebeurtenissen, in de context van deze nieuwe werkelijkheid. Mag deze gepensioneerde generaal Stubbletine je helpen om een nieuwe OPEN MIND te creëren, waar je geloofssysteem even een ‘reset’ mag maken..? Hij was overtuigd van de 9/11-aanslagen door Arabische kapers, maar het was nota bene zijn vrouw, die hem terug trok naar de ‘Open Mind’-positie. Alleen vanuit DIE POSITIE kun je EERLIJK EN ONBEVOOROORDEELD CORRECTE AFWEGINGEN MAKEN..

* * *

Over auteur Bernie Suarez
Een revolutionaire schrijver met een achtergrond in medicijnen, psychologie en ICT. Hij is de auteur van The Art of Overcoming the New World Order en heeft veel artikelen geschreven over vrijheid, corruptie van de overheid en complotten. Hij is de vroegere presentator van de 9/11 Freefall radioshow en creator van het Truth and Art TV project, waarin artikelen en video’s worden gedeeld die het bewustzijn vergroten van huidige problemen en mogelijke oplossingen.

Hij doet dit om anderen aan te sporen te gaan staan voor de waarheid, om de overheid te exposeren, de propaganda tactieken en de angst- en deceptiecultuur. Hij is ook een ex-marinier, die de constitutie wil verdedigen, tegen alle vijanden, in de VS en daarbuiten. Hij is een vredesactivist die gelooft dat informatie en bewustzijn de eerste stappen zijn in ontsnapping aan de slavernij die het globalistische controlesysteem met ons voorheeft. Liefde overwint angst en het is aan ons allemaal om de oplossingen te manifesteren.

 

95 gedachten over “13 Herkenbare zaken bij Valse-Vlag-operaties..

 1. Ze gaan duidelijk niet met hun tijd mee.
  Een “false flag” dat werkt toch amber nog in de tijd van het internet. Zelfs een CIA coup in Turkije lukt niet meer omdat Erdogan via SKYPE laat weten dat hij nog leeft. Zoals Hitler liet weten dat hij nog leefde na de coup van Von Stauffenberg op 20 juli 1944.
  De CIA kan met al hun trucks en psyops het internet nog niet verslaan. Helaas zijn er nog te veel mensen die de “oude media” (TV/krant/film/tijdschrift) blindelings vertrouwen.

  1. Klopt, d’r zijn dan ook maar weinig false flags. Onder andere om precies die reden die jij noemt. Ok, er zijn welliswaar figuren die achter alles een false flag zien. Maar als we die gekkies zouden moeten geloven, blijven er geen normale aanslagen en ongelukken meer over.
   Spontaan zou het gedaan zijn met alle terrorisme en alle pech in deze wereld, alles zou vooropgezet zijn door een kwade overheid.

   Ik mocht willen dat dat de realiteit was.

  2. MH17 was duidelijk een CIA massamoord uitgevoerd door de CIA coup plegers in de Oekraine.
   De opdrachtgevers waren de Parijse/Londense bankiers.

  3. @1.3
   Je zegt dat een false flag in deze tijd niet meer werkt, en tegelijkertijd dat MH17 door de CIA uitgevoerd is.

   Waarom komt Rusland dan met domme verhaaltjes over een SU-25, ipv ze eventjes simpel laten zien hoe de vork in de steel zit.

   Minstens een van je twee beweringen klopt niet. Welke kies je?

  4. Rusland heeft die blackboxen gekopieerd. Ga jij eens aan Putin vragen om ze op het internet te zetten.

  5. Correct. Ik heb de Nederlanders 25 jaar voor de VS en de CIA gewaarschuwd. MH17 is hun lot. Verdiende loon? De thermonucleaire oorlog komt er ook voornamelijk om de moord door de EU/NAVO/CIA/Rothschilds op haar!
   http://www.liveleak.com/c/Genies_of_Death
   Zij mochten niet leven van de Londense/Parijse bankiers.
   Wraak en gerechtigheid.

  6. Vanaf Dec-25-2013 ben ik propaganda aan het doen voor een wereldwijde thermonucleaire oorlog. De dag dat ik die Liveleak account maakte. Ik ben nu een Sith Lord propaganda grootmeester. Jij bent bang om te sterven. Je bent zo bang voor mij.

  7. Genies, waar jij mee bezig bent weet ik niet, maar voorlopig heb ik het idee dat jij denkt dat je God zelf bent… Waarom denk ik dan maar dat jij bedenkt dat je uberhaupt deze positie kan bekleden uit naam van miljarde aan mensen…
   Dus, ik geloof dat niet, ik neem je wel serieus omdat ik je gedachtengang herken, zie een eerdere posting, maar jij bent niet de creator, je bent hooguit net als mij en alle anderen medebewust een co creator te zijn, lijkt me wel iets anders dan waarop jij je beroept.
   En stel dat je gelijk hebt, dan is mijn propaganda geen nucleaire oorlog, maar domweg liefde voor elkaar, en dus ook consequenties hiervoor nemende. Zie jezelf in de ander, dan hoef te toch niet te twijfelen aan wie jezelf bent?

  8. Het wordt tijd dat mensen gaan beseffen dat al die grootheidswaanzin nergens op gebaseerd is…
   Echte waanzin, is echte liefde, en die/dat sluit alles en iedereen in<3

  9. Jij weet toch helemaal niks van mij.
   Jij weet toch niet wat ik denk.
   Jij weet toch niet voor 100% mijn motieven.
   Heb je enige idee hoeveel mensenlevens ik gered heb? 100.000? 200.000?
   Heb je enige idee hoeveel mensen er gestorven zijn door mij de afgelopen 6 jaar? 10.000? Ook onschuldige vrouwen en kinderen.
   Ik heb zelf wel enige ideeen daarover.
   De geheime diensten ook.

   Het verlangen om goed te doen is veel gevaarlijker dan het verlangen om slecht te doen.

   https://youtu.be/MqY83YjA0JE
   Ik ben Gandalf die de “ring of power” heeft aangenomen. Through me it will unleash a power to great and terrible to imagine!

   Op deze site geef ik mijn mening. Doe ik niet aan propaganda. Nederland is totaal onbelangrijk op deze planeet. Dus ook ALLE Nederlanders.

   De oorlog moet gewonnen worden. Helaas kan het niet anders dat dan mensen sterven, verkracht worden, verminkt voor het leven. Dat is niet mijn schuld! Ik ben helaas geboren op deze planeet in een zeer gewelddadige periode van de mensheid.

  10. Wat zeur je nou ge-nies, geweld is van alle tijden.
   Meer vreedzame gebeurtenissen halen vaak het algemene nieuws niet, want die hebben geen ‘nieuwswaarde’. LB

  11. Nederland heeft altijd geprobeerd om zo weinig mogelijk leed aan anderen toe te brengen. Al die oorlogsdeelnamens zijn volledig afgedwongen door de VS de afgelopen 70 jaar. Het feit dat de CIA 300 mensen vermoord heeft in MH17 is ook een duidelijk teken dat de VS Nederland of de wil van het Nederlandse volk totaal onbelangrijk vind. De VS met hun CIA doden zonder blikken of blozen 80 Nederlandse kinderen die op weg zijn naar hun vakantie.
   Noord-Korea handelt Amerika af. Ik weet dit al 3 jaar. Het gaat nu snel!
   https://youtu.be/CDqnTNSAu9o
   Londen/Parijs zijn voor de Sith Lord.

  12. Genies, op welke waarheid zijn jouw postings gebaseerd?
   Jij bent een zoveelste mens, net als ik en al die andere vele miljarden toch…
   Jouw wil kan nooit tegen de wil van een ander ingaan, volgens de Bijbel heeft God het zo beslist, maar vanuit mijn menselijk zijn idem dito, daar heb ik dit soort kennis niet voor nodig, omdat ik op de voorhand weet dat een creator nooit en te nimmer zijn creatie laat vallen.
   Wat is daarop uw antwoord?

  13. God. Is dat niet hetzelfde trukje van de elite om de mensen bang te maken. Ik ben nergens bang voor. Je moet de mensen natuurlijk eerst bang maken. Daar zijn heel veel trukjes voor. Als eerst wordt je geleerd de angst om te sterven. Zelfs Harry Potter was daar niet bang voor.

  14. Genies, jij doet voorkomen alsof jij de creator zelf bent, en weet hoe je een en ander moet afserveren, ik zeg dat jij God in dat opzicht niet bent, want al die miljarden mensen hebben ook een vrije wil, die je dus niet kunt besturen, hoezeer jij ook gelooft dat jij de god en creator bent van deze wereld…
   Je dicht jezelf wel heel veel macht toe, onterecht en nergens op gebaseerd, tenzij jij gelooft in jouw spel, maar vrees dat de mensheid gewoonweg doorgaat te zijn hoe ze zijn en hoe het is voorlopig 😉
   Geloof in jouw spel Genius, wanner wordt jij wakker….

  15. Het gaat niet om mij. Ik ben onbelangrijk. Mijn lot is onbelangrijk. Hierin komen de Jedi en de Sith overeen.
   Als wij een werkend Internationaal Strafhof hadden dan was er al lang vrede op aarde. Doch het zijn enkel politieke marionetten van Rothschild. So be it Jedi. Ook zij zullen allen sterven als de corrupte losers die het zijn.

  1. Is er misschien recentelijk een wedstrijd opgezet waar trollen zo snel mogelijk een trap onder hun hol moeten krijgen? Lijkt er verdacht veel op.

  2. Als ze mij niet in de gaten houden, dan houden ze niemand in de gaten.
   Ook jij weet dat dit klopt.
   Ik ben een propaganda grootmeester.
   Over 2 weken zit ik in Duitsland.

  3. @Petero,

   Aangezien jij de expert hier bent. Verklaar dan eens hoe het kan dat er DRIE gebouwen ten tijde van 911 rechtstandig instortten (Gebouw 7 – meer dan 40 verdiepingen hoog – stortte eveneens RECHTSTANDIG in), terwijl er slechts twee vliegtuigen waren.

   Gehard staal smelt pas bij een temperatuur van meer dan 1500 graden Celsius. Hoe kan kerosine in vredesnaam zo’n hoge temperatuur bereiken?

   Ik ben nl. een leek qua architectuur….

   Waar ik wél iets van afweet is vliegtuigen, luchtvaart en radartechniek

   Besef je wel niet dat het schier onmogelijk is om ongetrainde mensen een vliegtuig, terwijl iemand ondertussen gek wordt van allerlei waarschuwingssignalen in een cockpit, een gebouw in te laten vliegen (Dit is nagebootst in allerlei simulatoren. Het lukte gewoon niet!), nota bene over een no-fly zone vliegend (het VN gebouw in NY) zónder dat er een militair vliegtuig opstijgt, laat staan dat een ALUMINIUM vliegtuig dwars door staal kan vliegen?

   Verder is de “gevonden” motor van een totaal ander type dan dat in de vliegtuigen zat.

   Ook werden er “mobiele telefoongesprekken” vanuit de vliegtuigen opgevangen. In 2001???? Deze technologie werd pas vanaf 2005 of 2006 ingevoerd.

   Tot slot: Follow the money:
   En wáár is de ruim 160 miljard aan goud en kostbaarheden gebleven dat onder het World Trade Center lag?
   Hiervan in slechts een fractie (iets meer dan 200 miljoen) teruggevonden…

   https://911justicehalifax.wordpress.com/2012/09/16/wtc-9-11-biggest-gold-heist-in-history/

   Net als bij de MH17 rammelt het officiële verhaal aan ALLE kanten. Deze mensen denken misschien dat de mensheid niet na kan denken…
   In jouw geval lijkt dit inderdaad zo te zijn…

  4. @2.3
   ” Aangezien jij de expert hier bent. Verklaar dan eens hoe het kan dat er DRIE gebouwen ten tijde van 911 rechtstandig instortten (Gebouw 7 – meer dan 40 verdiepingen hoog – stortte eveneens RECHTSTANDIG in), terwijl er slechts twee vliegtuigen waren. ”

   Er is niet per se een vliegtuig nodig om iets in te laten storten. Gebouwen storten ook wel eens in door aardbevingen, of door brand. Dat er twee gebouwen instortten tgv o.a. een vliegtuig impact, maakt nog niet dat andere gebouwen dan in ene een stuk veiliger worden.

   Staal constructies kunnen gewoon bezwijken door brand, zie bv:
   http://911research.wtc7.net/mirrors/guardian2/wtc/trusses-broadgate.jpg
   Of lees die eurocode die ik aan een van je collega’s linkte

   En natuurlijk vielen die gebouwen naar beneden. Net als op alle andere dagen van het jaar werkte ook op 9/11 de gravitatie kracht in de negatieve verticale richting. Die vliegtuig impact en de brand veroorzaakten alleen het lokale bezwijken van de constructie. De rest van de instorting is tgv zwaartekracht en de dynamische belasting van de vallende massa. En je snapt zelf ook wel dat die vallende massa niet meer exact 1:1 op de onderliggende constructie terecht kwam zoals ie ooit ontworpen is. Dat is simpelweg ook geometrisch onmogelijk, omdat ‘het blok’ bovenste etages kantelde.

   ” Gehard staal smelt pas bij een temperatuur van meer dan 1500 graden Celsius. Hoe kan kerosine in vredesnaam zo’n hoge temperatuur bereiken?
   Ik ben nl. een leek qua architectuur…. ”

   Gehard staal behoudt zijn eigenschappen tot 1000 graden. Maar WTC’s gebouwen waren niet van gehard staal gemaakt, maar van A36.
   Bij 500 graden heeft dat nog maar de helft van z’n oorspronkelijke sterkte.
   http://911research.wtc7.net/mirrors/guardian2/wtc/fig-A-6.gif
   Bij WTC7 speelde de uitzettingscoefficient dan weer een belangrijkere rol.

   ” Waar ik wél iets van afweet is vliegtuigen, luchtvaart en radartechniek Besef je wel niet dat het schier onmogelijk is om ongetrainde mensen een vliegtuig, terwijl iemand ondertussen gek wordt van allerlei waarschuwingssignalen in een cockpit, een gebouw in te laten vliegen (Dit is nagebootst in allerlei simulatoren. Het lukte gewoon niet!), ”

   Wat een onzin, alsof je een auto ook niet in een muur kan rijden als de claxon is blijven hangen.

   Heb zelf ook een luchtvaart achtergrond qua studie, en daarvoor ook in een simulator gezeten. Ik wist in 1x geheel ongetraind een A320 veilig op de grond te zetten. Geen schoonheidsprijs, maar niemand zou gewond zijn geraakt. Een vliegtuig full speed in een gebouw rammen is echt vele malen simpeler dan een vliegtuig onder de juiste verticale hoek, de juiste horizintale hoek, de juiste snelheid, de juiste verticale snelheid, de juiste zijwaartse snelheid op het juiste stukje asfalt te plaatsen.

   ” nota bene over een no-fly zone vliegend (het VN gebouw in NY) zónder dat er een militair vliegtuig opstijgt ”

   Die vliegtuigen zijn opgestegen.

   ” laat staan dat een ALUMINIUM vliegtuig dwars door staal kan vliegen? ”

   Zelfs water kan door staal gaan. Als het maar hard genoeg gaat. Je gaat toch niet lopen ontkennen dat er een gat in het WTC zat aan de buitenkant? Je ziet dat vliegtuig er in crashen en je ziet dat gaat er daarna in zitten. Ik kan er serieus met mijn kop niet bij dat je zelfs hier al je twijfels over hebt. Maar goed, je gaf al aan dat je geen kennis hebt van mechanica, dus deze vergeef ik je.

   ” Verder is de “gevonden” motor van een totaal ander type dan dat in de vliegtuigen zat. ”
   Wat is dit nu weer voor onzin? Weer blindelings in de leugens van een complot site getrapt?

   ” Ook werden er “mobiele telefoongesprekken” vanuit de vliegtuigen opgevangen. In 2001???? Deze technologie werd pas vanaf 2005 of 2006 ingevoerd. ”
   WTF, dacht je dat ze een script voor 2008 van de plank hadden gehaald en in 2001 hadden uitgevoerd?
   https://en.wikipedia.org/wiki/Airfone#Use

   ” Tot slot: Follow the money:
   En wáár is de ruim 160 miljard aan goud en kostbaarheden gebleven dat onder het World Trade Center lag? Hiervan in slechts een fractie (iets meer dan 200 miljoen) teruggevonden… ”

   Loop je nu nog steeds te quoten uit een youtube waarvan zelfs de maker al aan heeft gegeven dat het onjuist was?
   Lees dit stukje van 10 jaar(!) geleden maar eens:
   http://screwloosechange.blogspot.nl/2006/08/where-did-all-gold-go.html

   ” Net als bij de MH17 rammelt het officiële verhaal aan ALLE kanten. Deze mensen denken misschien dat de mensheid niet na kan denken… In jouw geval lijkt dit inderdaad zo te zijn… ”

   Euhm, van al je bovenstaande punten heb je het niet 1x bij het juiste eind, en je slikt de meest losse onderbouwde kreten die al 10 jaar geleden weerlegd zijn kritiekloos als waarheid.

   Waarom zo afgeven op het officiele verhaal, terwijl je kritiekloos en hersenloos achter allerlei kinderlijk eenvoudig weerlegbare leugens aan loopt? Zelfs al geven de verzinners van die leugens aan dat ze onjuist zijn, blijf je in die onzin geloven?

  5. @Petero,

   Wat een onzin. Water kan weliswaar door (een aantal millimeter) staal gaan, wanneer het vanaf (zeer) korte afstand onder zeer hoge druk wordt ingespoten, maar ik heb nog nooit brandweerlieden door staal zien spuiten.

   Je gaat mij toch niet vertellen dat er door vele centimeters staal kan worden gesneden vanaf grote afstand…

   In een simulator een A320 (met zo’n 160 km/h) aan de grond zetten, onder begeleiding is heel wat anders dan door een oog van een naald proberen te vliegen met een hoge snelheid, daarbij zodanig manoeuvrerend dat dit slechts is weggelegd voor een aantal experts.

   Ik vind dat je een kei bent in het bagatelliseren dat resten van vliegtuigen een gebouw van 43 verdiepingen RECHTSTANDIG naar beneden kunnen laten storten. Niet naar links of naar rechts, maar volledig rechtstandig!
   Iets dat volgens experts alleen kan worden bereikt door springladingen.

   http://www.waarheid911.nl/wtc_merkwaardigheden.html

   Je ziet dat vliegtuig er in crashen en je ziet dat gaat er daarna in zitten. Ik kan er serieus met mijn kop niet bij dat je zelfs hier al je twijfels over hebt. Maar goed, je gaf al aan dat je geen kennis hebt van mechanica, dus deze vergeef ik je.

   CNN berichtte als eerste over het feit dat er passagiersvliegtuigen werden gebruikt. Dit in tegenstelling tot de vele getuigen die iets totaal anders beweren.
   https://nomoregames.net/2008/02/28/the-original-no-planers-most-witnesses-at-the-wtc-heard-and-saw-no-planes/

   Via een green screen kunnen zaken in no time worden gemanipuleerd.

   https://www.youtube.com/watch?v=6lepqPvru_s

   En tot slot, trol, bekijk deze maar eens, waarin o.a. NEDERLANDSE demolition experts verklaren dat er explosieven worden gebruikt!

   https://www.youtube.com/watch?v=8tgQ75GxAZk

   Dit alles is gefilmd door een stel Zionisten, die later in de studio verklaarden dat men de gebeurtenis ging filmen. ZIJ HADDEN VOORKENNIS VAN HET HELE GEBEUREN!

   https://www.youtube.com/watch?v=xv5s_VEmZd0

   En dit betekent gewoon dat het een valse vlag operatie is, voor het “rechtvaardigen” van het aanvallen van landen als Irak, Afghanistan, Libanon, Somalië, Syrië, Lybië, en Iran (Die laatste komt nog binnen een paar jaar! – En gezien de verdragen die Syrië, Rusland, China en Iran met elkaar hebben is men KEIHARD bezig met het ontketenen van W.O.III)

   https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  6. Jouw getrol is hilarisch en gedreven hijgerig actief. Je wordt vast goed betaald. Het helpt alleen lekker niet. Gisteren in eenvandaag werd er aandacht besteed aan complotdenken en men was er wel uit dat kinderachtig belachelijk maken van mensen die complotten doorzien niet werkt. Een beetje kleuterigachtig framen dat je een complottertje bent is wel erg kinderachtig. Dus Petero je zal met je baas moeten gaan overleggen om een andere strategie te gaan proberen. Och en misschien moet je maar gaan toegeven dat bijvoorbeeld bij 911 er explosieven zijn gebruikt en dat er complotten bestaan. Hou op met verwarring zaaien en zuigen. Hou eens op joh.

  7. Wie is her dan paranoia dan. Of zie jij mensen die zelf nadenken als paranoia. Beetje achterbakse framing dat “wegzetten” van mensen.

 2. ” Het was de bedoeling van zijn optreden bij de aanslagen bij de WTC-Twin Towers, om de theorie van de verhitte stalen kolommen van de torens bij de mensen naar binnen te brengen. ”
  .
  WTF? Werkelijk, hoe dom kan je zijn om maar niet te kunnen bevatten dat als iets in de fik staat, dat het daar dan warm wordt?

  Blijkt maar weer hoe ongelooflijk laag het niveau is van al die complot aanhangers, als ze bovenstaande nog niet eens kunnen bevatten.

  Nee het is natuurlijk volstrekt onmogelijk dat iets door een brand warm wordt en bezwijkt, laten we alternatieve theorien verzinnen waarbij een vliegtuig op explosieven in ramt, zonder dat die explosieven ontploffen.

  Die ontploffen natuurlijk pas als iemand op een knopje drukt, niet door een explosie zelf.

  Benieuwd of die complotters ook gewoon rustig vuurwerk zouden afsteken midden in een vuurwerk opslag plaats, zo dom zijn ze natuurlijk wel als ze consistent zijn in hun 9/11 bullshit.

  1. Geachte petero,

   Wel eens gehoord van brandwerende/brandvertragende en blusmiddelen zoals asbestbekleding, sprinklerinstallatie, over-dimensionering, veiligheidscoëfficiënt? En: ‘een a symmetrische beschadiging kan nooit leiden tot een symmetrische instorting.’
   Zo zou ik nog een tijdje door kunnen gaan maar dat is niet nodig want dat hebben onder andere meer dan 2500 architecten, ingenieurs, bouwkundigen, constructeurs en andere wetenschappers al gedaan. AE/911Truth. Zie ook hun brief van 30-7-2016 aan de NIST.

  2. @Jopiek,
   Zeker, brandvertragende coatings worden aangebracht omdat stalen constructies door brand kunnen bezwijken. ’t Vertraagt enkel, houdt het niet volledig tegen.

   Ben zelf structural (steel) engineer, dus weet voldoende van het gedrag van staal onder verhoogde temperaturen. Ik laat me in ieder geval niet wijsmaken dat stalen constructies niet door brand kunnen instorten.

  3. ” Zo zou ik nog een tijdje door kunnen gaan maar dat is niet nodig want dat hebben onder andere meer dan 2500 architecten, ingenieurs, bouwkundigen, constructeurs en andere wetenschappers al gedaan. ”
   .
   Neuh hoor, die gasten hebben nog niets gedaan. Ze zijn in 15 jaar tijd, klein begonnen en gegroeid naar 2500 man, een equivalent van gemiddeld pakweg 20.000 FTE?

   Een echte structural engineer zou met ongeveer 0.5 tot 1 FTE wel een berekening aan kunnen leveren dat de gegeven constructie (WTC) nooit door de schade (vliegtuig impact) aan de core en exterior kolommen, gevolgd door de verzwakking van brand, kon bezwijken. Dus dat er meer aan de hand moest zijn met de constructie dan alleen brand en impact.

   Waarom lukt het die ‘experts’ met 20.000 FTE tot hun beschikking dan niet?

   Zo ingewikkeld is het niet om even een FE modelletje op te zetten, of wat handberekeningen op te stellen. Waarom krijgen 2500 man niet voor elkaar waar ze claimen expert in te zijn? Nooit kritisch over nagedacht blijkbaar?

  4. 9-11 klinkt allemaal veel te gecompliceerd zoals de meesten het brengen.
   Gewoon 4 vliegtuigen met 4 doelen.
   Na die aanslag van Karst Tates heb ik met een goede vriend en buurman ook besproken wat er zou gebeuren als je een vrachtwagen met 40 ton zand zou gebruiken. Ik heb dit NOOIT ergens opgeschreven of tegen iemand anders gezegd. Je wil niet gekken op ideeen brengen. Nu hebben we Nice gehad. Er zijn mensen die 100.000 euro per jaar verdienen om dit soort dingen te bedenken en te voorkomen. Iemand doet zijn werk niet!

  5. Kantoorconfiguratie
   De vierde brandproef betrof eveneens
   een hoekconfiguratie; de vuurbelasting
   in deze proef was echter realistisch: uitgegaan is van een praktische kantoorinrichting. Alleen de kolommen in het brandcompartiment waren beschermd: alle liggers en verbindingen bleven onbeschermd. Ook nu weer bleek dat ondanks de hoge en langdurige thermische belasting de staalconstructie niet bezweek afb. 10
   http://www.brandveiligmetstaal.nl/upload/File/Kantoren-Draagconstructies/pdf/Gedrag%20van%20staalconstructies%20bij%20brand/141_27.pdf

  6. @ odette
   Het is een herhaling van zetten , elke trol zal alles dat onwelgevallig aan zijn/haar opdracht als niet ter zake doende wegzetten .En als petero een engineer is vreet ik mijn pet op!!
   Als werkelijk staal het begeven had was de bouw van dit soort hoogbouw aan allerlei nieuwe wetgeving onderworpen , niets van dat alles tot nu toe!

  7. @ odette
   Ik weet het lol, maar zelfs dat hebben ze niet in de gaten!

  8. @3.5
   ” En als petero een engineer is vreet ik mijn pet op!! ”

   Eet smakelijk alvast. Lees tijdens het eten ff EN-1993-1-2 door. Gezien je onkunde zal je hier namelijk vast nog nooit van gehoord hebben.

   Ben benieuwd of je in staat bent uit te leggen welke nieuwe (openstaande) regelgeving er exact toegepast zou moeten worden, die nog niet reeds t.g.v 9/11 nu is doorgevoerd.

   Als engineer wil ik graag leren, dus leg het mij maar uit. Kijken hoe ver je komt.

  9. @ petero
   Je snapt duidelijk niets van de regels, jij wilt mijn claim weerleggen dus jij komt met bewijsvoering. Op alle vragen jou voorgelegd heb je nog niet een antwoord kunnen geven , en als je werkelijk leren wilt kijk dan even naar de linkjes van Odette!

  10. @ petero
   Er is geen schande in het erkennen van je ongelijk. Je bent niet de enige die was beetgenomen ……

  11. Welke regels bedoel je dan exact Marcel.

   Met ‘de regels’ kan ik niet zoveel. Verklaar je nader.

  12. @ petero
   Ik zal je maar even laten sudderen , misschien helpt dat je inzien dat je misleid bent kijk maar even naar de linkjes van anna ondertussen heel leerzaam, evenals die van odette.

  13. Petero, zolang jij verzuimt om het jouw aangedragen materiaal te bekijken, blijf je in ongelooflijk gebreke, hier moet je wel op reageren maar je durft het niet…
   Menselijke zwakte is ons allen eigen, maar hoelang wil jij nog de kop in het zand steken vraag ik me af?
   Zaken uit de weg gaan is geen goed excuus om jouw overtuigingen te weerleggen helaas. Mensen die hier reageren doen dat niet zomaar, daar hebben ze welgemeende redenen voor. Neem dat even in overweging en zie dat je faalt…

  14. @ petero
   Natuurlijk heb jij dat eventjes laten doen, ik geloof je direkt( not).Met die straatschoffies taal van je krijg je nog geen kippenhok op je naam!

  15. @Anna
   Je me toch niet vertellen dat je zo stom bent geweest te geloven dat al die vloeren zijn bezweken aan doorbuiding, zoals deze amateur je wilt doen geloven?

   Zo niet, wat was dan de achterliggende reden om dit compleet ongerelateerde filmpje hier te posten.

   Hier ga ik verder mijn tijd niet aan besteden.

   -rest reactie wegens minkukelen verwijderd-

  16. Petero, ik snap dat je vertwijfeld bent, maar dat is ook de bedoeling, want het gaat om de waarheid die jij met je zogenaamde kennis niet onder ogen wil zien, ondanks dat er vele mensen meer zijn dan jij die misschien nog wel meer kundig zijn. Onderken dat een een ander meer weet, onderken de professionaliteit van een ander, onderken ook de professionaliteit van Danny die het met de dood heeft moeten bekopen…

  17. En Petero, onderken nog meer de mogelijkheid dat er mensen zijn die niet het hat op de goede plek hebben, dat is misschien nog de grootste desillusie, en daarin ben ik de nodige jaren geleden ook verbijsterd van mijn padje afgevallen. Ik zou een goede boodschap willen kunnen ventileren, en de mijne is dat ik desondanks alle shit in mijn medemens geloof, maar dit is tekort door de bocht, er zijn er een aantal die zo verwrongen zijn dat ze dát iig niet meer kunnen zien, en sterker nog, gebruiken om onze mensheid ter gronde te richten.

  18. Ik weet nog wel van vroeger als mijn vader kostte wat kost geen gelijk kon krijgen… Eerst werd hij boos en als het helemaal niet meer in zijn macht lag kon hij wel eens vloeken, heel kleurrijk dat wel. Ik heb die woorden eigenlijk nooit onthouden, het was een teken van onmacht tegenover zijn kinderen die ook wel eens een keertje gelijk hadden. Hij werkte bij het meest gerenommeerde ingenieursbureau in Nederland dat later in Amerikaanse handen overging en nog steeds is. Ik vond hem en ergens nog steeds een man met een heleboel kennis en slimheid. Hij is er al een lange tijd niet meer, mijn pa en mentor. Ik weet als geen ander hoe het is als een goed ingenieur soms zijn ongelijk moet bekennen want dat doen ze echt niet zo graag. Tegenwoordig werk ik nog steeds met ingenieurs, hele leuke en slimme mensen die heus wel eens een beetje ongelijk kunnen hebben, maar dan ook wel eens toegeven als je het onderbouwt uitlegt. Maar PeterO… https://prof77.files.wordpress.com/2011/02/319876_456012447760844_161109786_n1.jpg
   En dan krijg ik weer de neiging, nee ik doe het toch weer
   https://youtu.be/rp8hvyjZWHs

  19. @Odette
   Grappig dat je laat zien dat de staalconstructie van de windsor tower daar ingestort is door enkel vuur, nog los van schade door een vliegtuig impact.

   Zie ook mijn andere reactie over de Windsor Tower elders hier.

   Echt het meest ongelukkige voorbeeld dat complottertjes kunnen geven. Nogmaals, ’t is niet voor niets dat Richard Gage die tegenwoordig uit zijn presentaties weg laat.

  20. Maar goed, Odette, vraag anders een na bij een van die (structural?) engineers of stalen hoogbouw constructies kunnen bezwijken tgv brand.
   Hoewel je de bevestiging daarvan zelf al hebt gegeven met het aanleveren van dat plaatje van de Windsor Tower, maar dat zal je wel ontgaan zijn.

   Ben benieuwd waar je mee terug komt hier op deze topic.

  21. Ja, plus vier… Maar goed, aluminium waar het vliegtuig van gemaakt was, is een zeer licht metaal, dat is een kneed legering. Het heeft een massa van 2700 kilogram per 1 m3. Dit is ongeveer een derde van het gewicht van staal. Heeft ten eerste al nauwelijks of geen kans tegenover staal waar die enorme balken constructie van het WTC mee gebouwd was, het vervormt. De ‘kantoorbrand’ die daarna was ontstaan zou dan de hele mikmak in elkaar laten zakken alsof het een papieren zak was in een luttele twee uur, tja…
   http://www.demetaalgids.nl/index.php?page=metalen&metaal=Aluminium+en+aluminium+legeringen&id=1&pagina=Soorten%2C+kwaliteiten%2C+eigenschappen&pagina_id=23

  22. Petero je bent een trol. Staal kan kromtrekken door brand maar de twintowers kunnen niet rechtstandig ineenzakken op het sterkste weerstandspunt. Je speelt een achterbaks (trolen)spelletje Petero. Die vliegtuigen zijn naar binnen gevlogen en dat veroorzaakte brand en toen de brand eenmaal stevig aan de gang was drukte er iemand op een knopje en er gingen allerlei explosieven af (thermiet) die de kolommen doorsneden als een mes door de boter. En toen zakte het gebouw rechtstandig in elkaar en met de andere toren precies hetzelfde. Zo is het en niet anders Petero. Zoals jij bezig bent wil je mensen dat net als in het boek 1984 dat 2 + 2 = 5. En daar trappen we lekker niet in.

  23. Ik hoef niet geleerd te hebben om te wéten, dat een inslag op zo’n hoogte totáál geen invloed heeft op de rest van de toren vanaf een verdieping of 4 onder de plaats van inslag.

  24. Wat een rare manier om verwarring pogen te zaaien. Er zijn explosiven gebruitk om de kolommen te doorsnijden en met (nano)thermiet lutk dat watn dat snijdt als eenmes door de boter. Je kan er je naam mee schrijven in een staalplaat. Alleen met brandend vliegtuigbrandstof een wolkenkrabber rechtstandig in elkaar doen zakken is onmogelijk. En leg dan wtc 7 maar eens uit Petero. Laat je baas maar eens zien hoe je hieruit ouwehoert Petero.

  25. Hoe groter de leugen, hoe eerder men geneigd is die te geloven. Wellicht dat patero er nog steeds intrapt. Ik moet bekennen dat ik er ook pas in 2006 – ondanks met mijn 40 jarige praktijkervaring – pas goed ingedoken ben maar toen was ik er ook snel uit. Stel dat patero gelijk zou hebben dat de stalen constructie ter plaatse van de inslagen zou zijn bezweken door brand omdat de temperatuur over de gehele constructie even hoog zou zijn geweest(wat op zich al niet erg geloofwaardig is), dan nog kan dat geen symmetrische instorting tot gevolg hebben vanwege de a- symmetrische beschadiging, punt. (ongelijke weerstanden).
   Maar los daarvan zou de onderliggende en NIET BESCHADIGDE constructie niet zijn ingestort omdat deze het bovenliggende gedeelte minstens twee keer kon dragen en een geweldige (ruim voldoende) weerstand hebben geboden en in geen geval een vrije val hebben kunnen veroorzaken. Tenzij de constructie ernstig is verzwakt middels explosieven. Dat verklaard ook de totale verpulvering van duizenden tonnen staal en beton, inventaris, technische installaties en de acht centimeter dikke laag stof over Manhatten. Deze feiten (er zijn er nog veel meer) kloppen niet met de officiële verklaringen en rechtvaardigen (alleen al uit respect voor de slachtoffers) om een hernieuwd ONAFHANKELIJK onderzoek.

  26. 3.31
   Geachte Bob,

   Niks complot. Slechts waarheidsvinding. De MSM zou dat moeten doen maar laat het afweten.

  1. Begrijpend lezen lijkt me ook 1 van de problemen die je hebt, niet erg zinvol om een verdere discussie met jou aan te gaan naast de verdere onwenselijke ad hominem aanvallen, voor mij val je volledig door de mand.
   Troll Alarm
   Daar staat je eenzame onzin dan te kijk…..

 3. Als je mij zou vragen waar dat meisje geboren zou zijn dan geef ik mij 99% kans dat het de USA is. Haar Amerikaans Engels is bijna perfect en dat zou dus iemand uit Koeweit zijn. Wanneer je in je emoties zodanig Engels kan spreken dan is dat je moedertaal.Het is een complete hoax. Neem de moord op JFK, verschillende mensen getuigden dat er vanuit meerdere kanten geschoten werd. Binnen een paar jaar waren deze getuigen gestorven aan ongelukken en dergelijke. Oswald doodgeschoten door Ruby(nachtclubeigenaar). Oswald die anders zijn mond voorbij zou praten en de dader Ruby werd door de FBI dood geschoten. Twee vliegen in een klap. Of hoe Amerika zich in de Vietnam oorlog betrokken heeft. Door zelf in de baai van Tonkin hun eigen marinevaartuig te beschieten en de Noord-Vietnamezen de schuld geven. Je krijgt zo het Amerikaanse volk achter je. Allemaal bekende zaken. Al die schietpartijen door zogenaamde terroristen is een ook een hoax. Binnen enkele weken heeft de politie adressen, kennissen en wat nog meer boven tafel gekregen. Een lijk gevonden in een park kost ze jaren om dat op te lossen en dan nog met veel geluk.

  1. Ja Charlud.. ze schieten daar erg g r a a g en vaak raak.. stom achterlijk cowboyvolk ( niet persoonlijk naar de cowboy mentaliteit hoor) je snoopt me wel denk ik
   Het ZIT in hun genen dat knallen en schieten .. keek pas een docu over het ” jagen op trofee ” in Afrika, was super goede docu van Louis Theroux en ALLE ” deelnemers/hunters waren ..

   inderdaad.. a m e r i k a n e n

  2. Jack Ruby was niet doodgeschoten, hij was vermoord in de gevangenis met vergif. Hij heeft nog veel interviews gegeven, voordat hij werd kaltgestellt in de gevangenis. Je kan die interviews nu zelfs vinden op Youtube.

   Jack Ruby werkte overigens als pooier voor de politie.
   Hij zei als reactie op de moord, dat hij wilde laten zien dat Joden helden kunnen zijn. Wat er werkelijk gebeurd is weet ik niet, ik bedoel, wie hem aanzette tot de moord. Maar Lee Harvey Oswald had verschillende dubbelgangers, was zelf CIA agent, er zijn lieden die menen dat Jack Ruby een dubbelganger heeft neergeschoten.

 4. Zie sommige reacties betreffende WTC. Vuur in een gesloten compartiment kan hogere temperaturen bereiken. We hebben het hier over een gebouw met ramen. Er is dus invloed vanuit de omgeving.

  1. @ charlud

   Voor vuur zijn de volgende zaken nodig : brandstof .zuurstof, hitte.
   In een afgesloten ruimte is de zuurstof zo op .tenzij de ramen springen , maar dat geeft dan geen zwarte rook!! dat impliceert een gesmoord vuur ( te weinig van een van de benodigtheden voor vuur !)

  2. JUIST de zwarte walm is een teken van ONVOLLEDIGE VERBRANDING. Staal smelt na LANGDURIG EN INTENSIEF VERHITTEN.. Rond 1600 graden C. De temperatuur in de torens is mogelijk en max. tot 900 graden C opgelopen..!
   En dan zou binnen 1 uur een toren RECHTSTANDIG instorten..??? Langs de weg, zoals de architecten zeggen, van de MEESTE WEERSTAND…! Dus NIET OMVALLEN maar IN-storten..
   En dan nog ALLEBEI de torens PRECIES in hun basis..!! Sprookjes van Grimmig..

  3. Zo is het Guido,

   Eén dragende buitengevel was geheel onbeschadigd en de anderen nog voor een (groot)deel. Hetzelfde geldt voor de kernkolommen omdat de vliegtuigen onder een hoek het gebouw zijn binnengevlogen. Dus nogmaals: een a- symmetrische beschadiging kan nooit leiden tot een symmetrische instorting. Wie anders beweert verkoopt bullshit of weet niet waar hij/zij over praat.

  4. Altijd schokkend om te zien dat er zoveel Nederlanders zijn die in het Al Quaida complot geloven.

   De Complotdenkers weer, met hun Al Quaida complot.
   Eigenlijk zijn het niet-denkers, te term complot denkers is nogal paradoxaal voor hen.

 5. Wat ik de laatste tijd wel bijzonder raar vind, is dat de politie de dader direct doodschiet. Waarom niet een schot in het been of elders om hem neer te leggen en dan op te pakken? Het lijkt wel dat, wanneer de “terroristen” zichzelf niet opblazen, de politie het klusje wel klaart voor hen. Ik vermoed dat het is om de dader tot stilzwijgen te brengen zodat we van de dader zelf nooit te weten zullen komen waarom hij het misdrijf heeft gedaan, van wie hij de opdracht heeft gekregen………. Zie de trucker in Nice: doodgeschoten door de politie, zie de “killer” van de priester nabij Rouen: doodgeschoten door de politie……… enz

  1. Dat viel mij ook al op. Na Anders Behring Breivik laten ze de dader nooit meer aan het woord om zijn “eigen motieven” te vertellen. Ondanks dat een dader denkt het goede te doen kan hij nog bespeelt zijn door een geheime dienst. Zoals Breivik uiteindelijk een instrument was van Mi6/Mossad en als een “useful idiot/patsy” werd gebruikt om de Noorse regering weer naar de pijpen te laten dansen van de Engelse elite (Londense bankiers). Mi6 gebruikte hier “Order 777” voor. Die Breivik gerecruiteerd hadden op zo’n extreem rechts forum.

   Breivik was duidelijk een maatje te groot om te criminaliseren door middel van het rechtsysteem. De rechters konden hem intellectueel niet aan.

  2. De politie schiet een terrorist dood omdat als die in het been is geschoten de terrorist nog een knopje van een bomgordel of zo in kan drukken.

 6. UFO dingen en buitenaardse zit ook vol met valse vlag dingen maar er is ook veel echt om je om de tuin te leiden.
  Ik neem niet zo maar alles aan kijk en gaat zoeken op internet ook in het TOR netwerk.

 7. The New American Century https://vimeo.com/119464571

  Quote: “This documentary film goes in detail through the untold history of The Project for the New American Century with tons of archival footage and connects it right into the present. It exposes how every major war in US history was based on a complete fraud with video of insiders themselves admitting it.”

 8. Dit tijdvak cq tijdperk, is volkomen onecht, van middag een oud schrift van mijn vader gelezen over de Spaanse vrijheids oorlog, hoe het Facisme net als nu de overhand kreeg toegedeeld om de vrijheid die het volk wenste te niet te doen.

  Bij Barcalona, stonden zij het Tailman bataljon zij aan zij met de Amerikaanse strijders, ze vochten tegen Italiaanse Fazistische troepen,
  hij sloot vriendschap met de latere beroemde Errol Flyn, maar er was geen houden aan het Fazisme Mussolini, hitler? Franco moesten winnen, de andere landen als gewoonlijk keken toe, daarom hoed U voor politiek, en valse, valse vlagen !

 9. Je ziet het hersenspoelen en conditioneren constant om je heen. Nu weer met die verscherpte veiligheidsmaatregelen bij Schiphol, en wat denk je, 2 dagen later is er iemand die in een bus iets over een bom roept. Een directe justificatie van de maatregelen.

  En, as i speak, Eenvandaag met walgelijke Koran propaganda.

 10. 911 was wel duidelijk een valse vlagoperatie. het is technisch ommogelijk om alleen door vliegtuigbrandstof die twintowers zo rechtstandig in elkaar te doen zakken. Daar zijn dus explosieven bij gebruikt. Maar je al die andere aanslagen of dat dan nu haast allemaal valse vlagoperaties zijn dat weet ik niet en lijkt me sterk. Behalve 911 heb ik me er niet verder in verdiept. Zoiets als bijvoorbeeld Nice is toch niet met acteurs na te spelen ?! Of Zaventem en de metro van Brussel. Er zijn echt wel terroristen.

  1. Waarom zou het een FALSE FLAG moeten zijn?

   Osama Bin Laden was toch een CIA agent. Of een CIA warlord. Hij was boos op Bush senior omdat die zijn oudere broer mogelijk vermoord had in een vliegtuigcrash in Texas. Hoe dan ook. Osama Bin Laden was een CIA mannetje.

   Dus de Amerikanen zijn op 9-11 gedood door hun eigen CIA. Net zoals de mensen in MH17 gedood zijn door de CIA plannetjes. Gewoon 4 vliegtuigen in 4 doelen. Keep it simple! Ik heb me rot gelachen 3 weken lang na 9-11. Toen was ik een veel aardiger persoon dan ik nu ben. Mijn overgang naar de duisternis is binnenkort compleet.

 11. Als de mensen nou eens beginnen met alles wat op het nieuws komt met een flinke korrel zout te nemen. Alleen dat is zo ontzettend moeilijk in het gelaten Nederland met al die suffe slaapkoppen. Mensen, niets is wat het lijkt! en u word genaaid door de elite, de EU en onze overheid.

  1. “de elite, de EU en onze overheid”?
   Hmmm.
   Wat is overheid? De individuele ambtenaar heeft gewoon een baan van 9 tot 5. De EU is een systeem dat afhankelijk is van wat mensen er mee doen. Als de overheid is geïnfiltreerd door buitenlandse geheime diensten, en gemanipuleerd, dan is het niet meer “onze” overheid, maar “hun” overheid.

   Ik zou het dan zo verwoorden:
   “We worden genaaid door hun overheid, die een ook EU heeft opgezet om onze soevereiniteit te kunnen passeren”

   Waarbij dan nog de opmerking, als u denkt dat dergelijke beslissingen door “onze” overheid gedaan worden, dan bent u bepaald geen wakkere Dutchman. Slechts een genaaide Dutchman.

 12. Herkenbaar bij vele valse vlag operaties is ook dat de MSN media gewoon alles naar buiten brengen wat hen door officiele instanties wordt gezegd dat zij naar buiten mogen brengen zonder moeilijke vragen te stellen of naar feiten op zoek te gaan.
  In deze aflevering van eenvandaag gaat het over complotten en de auteur van keerpunt 9-11 (Willem Post) zegt dat er geen beelden zijn te zien van de aanval op het pentagon omdat de FBI die in beslag genomen zou hebben.
  Als deze man een klein beetje onderzoek gedaan zou hebben dan zou hij kunnen weten dat er wel beelden zijn waarop een projectiel te zien is met witte rook/condens achter zich.
  http://www.npo.nl/eenvandaag/04-08-2016/AT_2055138 vanaf minuut 5.38 tot minuut 16.15 gaat het over complotten.
  Ook over gebouw 7 had hij wat te melden maar ook hier gaat hij volledig voorbij aan beelden waarop te zien is dat gebouw 7 nog recht overeind staat terwijl de reportster zegt dat gebouw 7 is ingestort.

  1. Volledig mee eens arnold. Heel veel architecten en ingenieurs in Amerika wisten of weten nog steeds niet dat er op 9/11 naast de twee torens nog een gebouw (building 7)is ingestort waarbij een kind kan zien dat het controlled demolision is.
   En bij de lezing van Richard Gage, vertegenwoordiger van 2500 architecten en ingenieurs, vorig jaar in Delft, liet de MSM het ook afweten.

 13. Goed onderzoek gedaan voor het artikel.
  Ik mis wel een duidelijke definitie aan het begin van wat een valse vlag eigenlijk is. En vanuit die definitie, zou het hele artikel er ook anders uit gaan zien, want bij een valse vlag moeten de beide partijen duidelijk zijn, pas daarna kan een van die partijen op heterdaad betrapt gaan worden van het plaatsen van een valse vlag.

  Valse vlaggen hebben in Nederland in de 17de eeuw 4 oorlogen veroorzaakt.
  De geheime diensten hadden beide zijden geïnfiltreerd en gemanipuleerd, de Engelsen en de Hollanders. De partij die de vlaggen had geplaatst, waren de initiatiefnemers van de Spaanse Armada’s.

  Wat dit artikel beschrijft, zijn het theater door de media.
  Aangezien de partijen niet beschreven zijn, of de agenda van de valse vlag strategie niet duidelijk zichtbaar, lijkt me kiezen voor een andere titel passender. Dat zou kunnen zijn als:
  1. Typische eigenschappen van realiteitsvervalsing door de media
  2. Leugens in de media, hoe herken je die
  Om maar enige suggesties te doen.

  9/11 werd niet gedaan door Islam, maar wie wil er oorlog met islam organiseren en waarom? Als die vragen niet beantwoord worden, dan is het voorbarig om het woord valse vlag al te gaan gebruiken. Speculatie als antwoord op die vragen is geen antwoord, feiten zijn een antwoord.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.