Advertentie

VS: fascisme naar ‘new level’..??


obama brzezinski
De uiterst sluwe en niets ontziende ‘stategisch adviseur’ Brezinski blijkt één van de ’topadviseurs’ van Barack Obama; hun contacten vinden achter de schermen plaats, zoals te doen gebruikelijk. Is de vraag in dit kader gerechtvaardigd, of het toeval is, dat deze ‘zwarte president’ nu te dealen heeft met het volstrekt redeloze doden van jonge zwarte mannen in de VS..? De belofte van Obama in een volledig ander daglicht: “YES, we can?”

xx

VS: fascisme naar ‘new level’..??

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

De ontwikkelingen in de VS volgen zich in rap tempo op. En voor mensen die kritisch zijn en zaken met elkaar in verband willen en vooral DURVEN brengen, ontstaat er zo langzamerhand een duidelijk zichtbaar wordend fascistisch beeld…! Het lijkt, en dan overdrijven we niet, alsof de dagen van Hitlers geheime politie teruggekeerd zijn. De idee dat het ‘apparaat’ in de VS bezig is, een nieuw, maar vooral agressief niveau van ‘ordehandhaving’ aan te geven, gaat steeds meer fundament krijgen.

Waarom dit nieuwe ‘beleid’, zou je zeggen.. Het lijkt niet zo heel ver gezocht de fascistische tendens, die in de VS de laatste 10 jaar waar te nemen is, als basis te zien van dit ‘politie-optreden’.. De zwijgende agenten, die als robots hun werk lijken te doen, zijn helemaal een bizar verschijnsel aan het worden in onze ogen.. Kijk hier naar deze foto van de regelrechte wurging van Eric Garner, in augustus..

x

Het moment waarop Eric Garner, een reus van een kerel, maar volledig ongewapend en met zijn handen in de lucht, in een wurggreep genomen wordt. Even later wordt hij door 5 politiemannen tegen de grond gewerkt. Behalve zijn doodskreet 'I can't breathe', is er op de video geen politieman te horen, die bijv. roept, dat het genoeg is, wanneer deze man uitgeput op de grond ligt. Even later is Eric Garner dood, gewurgd.
17 juli 2014: Het moment waarop Eric Garner, een grote kerel, die ongewapend is en zijn handen in de lucht houdt, in een wurggreep wordt genomen. Even later wordt hij door 5 politiemannen tegen de grond gewerkt. Behalve zijn doodskreet ‘I can’t breathe’, is er op de video geen politieman te horen, die bijvoorbeeld roept, dat het genoeg is, wanneer deze man hulpeloos en uitgeput op de grond ligt. Even later is Eric Garner dood, gewurgd. Ondanks zijn noodkreet, is de wurggreep -in combinatie met 3 mannen op zijn lijf- hem fataal geworden..!

x

Waarom dit optreden dan, is vanzelfsprekend de volgende, logische vraag.. Want we zien de afgelopen jaren TEVEEL zaken in de VS, die ‘zomaar toevallig’ gebeuren. Wat ons betreft is er, net als bij de valse Boston-marathonbombing en het vermeende Sandy Hook-basisschooldrama, sprake van een uiterst sluwe en geplande agenda.. Het uitvoeren van een plan om de publieke opinie, de ‘collectieve mind’ dus, fundamenteel te beïnvloeden.

En wie er wel opgepakt wordt..? Dat is de maker van de video, waarop te zien is, hoe Eric Garner wordt gewurgd.. Het is de 22-jarige Ramsey Orta, die 1 maand ná de dood van Eric Garner werd gearresteerd op verdenking van verboden wapenbezit..! Volgens agenten had deze Ramsey Orta een pistool weggestopt in een tasje van zijn 17-jarige vriendinnetje, nadat ze uit een hotel waren gekomen, dat bekend staat -aldus politie- als een ‘bekende drugdealersplek’.. Het lijkt erop alsof deze Ramsey Orta in hetzelfde beleidsplannetje dient te passen; hij had de wurging van Eric Garner natuurlijk niet moeten filmen..

Één grote test, met een tweeledig doel…
Allereerst om te kijken hoe het grote publiek reageert op deze nieuwe, uiterst agressieve manier van handelen door ‘oom agent’, die kennelijk lieve ‘meneer soldaat’ genoemd wordt.. (zie ons artikel HIER) Ten tweede om duidelijk te maken, DAT er al een nieuwe lijn getrokken wordt, die deze agressieve manier van optreden als STANDAARD aan het verkopen is.. Impliciet wordt de collectieve mind gewaarschuwd voor een ‘gevaar’ van de kant van de groep waar je op vertrouwen kon.. Oom agent inderdaad..

Want stel je voor dat je je straks, of zelfs vanaf nu, niet meer veilig kunt voelen op straat; maar dan niet door crimineel gedrag van andere burgers, maar doordat de politie, die je zou moeten beschermen, de grootste dreiging vormt.. Doordat ZIJ gaan bepalen wat er ‘normaal’ is op straat.. En dat, wanneer dit ‘normale patroon’ niet wordt nageleefd, er geschoten wordt, zonder ‘pardon’… Een houding die, versterkt door de steun van overheid (Obama) en juridische regels, een totale kanteling teweeg kan brengen, van de burgerlijke houding op het gebied van gedrag op straat en openbaar gebied.

De 12-jarige Tamir Rice
De 12-jarige Tamir Rice

Het verhaal van de 12-jarige zwarte jongen, Tamir Rice..
Eind november loopt een kind van 12 te zwaaien met een realistisch neppistool, dat alle kenmerken heeft van een echt pistool. Hij loopt heen en weer en doet alsof hij voorbijgangers neerschiet. Er wordt vanzelfsprekend geen schot gelost en de jongen lijkt helemaal op te gaan in zijn spel. Hij voelt zich een hele pief, maar een van de mensen in de buurt blijkt de politie te hebben gebeld en vertelt, dat deze jongen, WAARSCHIJNLIJK ZIJN NEPPISTOOL, op omstanders aan het richten is..

Even later komt een politie-patrouille-wagen het parkje instuiven, waar Tamir Rice in zijn eentje in zijn spel zit. De jongen loopt op de politie-auto af, die dwars voor hem staat. De jongen heeft het neppistool niet meer in zijn hand, noch heeft hij het dus op de agenten gericht. De agent aan de kant van de auto waar Tamir stond, schreeuwt meteen, nadat de politie-auto is gestopt, dat de jongen zijn handen in de lucht moet steken.

De jongen staat op zo’n 4 meter van de politieauto, waar de inmiddels uit de auto gesprongen agent met een pistool in de aanslag staat. De jongen gaat met zijn hand naar zijn neppistool en wordt direct daarop doodgeschoten door politieman Timothy Loehmann, 1,5 seconde nádat de politie-auto op deze plek aankwam… Kijk naar deze ‘heldendaad’ van de politieman in kwestie:

x

x

Wij kunnen ons niet aan de indruk onttrekken, dat deze politiemensen, ook al zijn ze van goede wille, handelen in een soort verstandsverbijstering. Die enerzijds ontstaan kan zijn, doordat de werkstress zó hoog is opgelopen, dat dit soort vreemde situaties kunnen ontstaan. Maar de stress IS NIET opgelopen, behalve de laatste tijd dan hoogstens door dit gedrag van de politie zélf.. ! Een andere, wellicht minder voor de hand liggende, maar daarom niet minder acceptabele oorzaak van deze ‘verstandsverbijstering’ is een ‘briefing’ van het politiecorps door de ‘overheid’.. Een briefing die door het hele politiecorps is verwerkt als ‘dagelijks beleid’.. Wat hier verder achter zou kunnen zitten, in de zin van ‘mind control’-programma’s, laat zich nog bezien, maar nogmaals, we geloven dat dit collectieve gedrag van politiemensen, door de hele VS, geen toeval is..!

quote Nazi US and GermanyWaar het wereldwijde nieuws begon, in Ferguson..!
Was de dood van de zwarte teenager Michael Brown in het plaatsje Ferguson, structureel gepland..? Was er een stok nodig om de hond te slaan..? Je mag zelf beoordelen wat je gaat zien in deze reportage, waarin een nieuw filmpje wordt getoond, dat twee bouwvakkers toont, die kijken naar het doodschieten van Michael Brown.. Ze staan een stukje verder, op dezelfde straat te kijken, als waar Michael Brown zal worden neergeschoten.. Maar… MET ZIJN HANDEN IN DE LUCHT..! Koele moord dus..

Deze video is verdwenen, al een paar maal van YouTube, maar deze in de reportage embedded footage’ is natuurlijk niet te verwijderen..Als je geïnteresseerd bent in de waarheid en de werkelijke reden achter de dood van Michael Brown, is deze video essentieel.. Er valt namelijk, zoals ook andere getuigen hebben verklaard, eerst een politieschot, want ook Michael Brown was ONGEWAPEND..! En dat is kennelijk een waarschuwingsschot geweest, want het doet de bouwvakker gaan staan kijken naar de scene. Dan gebeurt het..

30 Seconden NA het eerste schot valt een tweede schot. En dan hoor je de bouwvakker roepen: “He had his fucking hands up”..! “He put his hands up and said ‘okay, okay, okay’”. Of in het Nederlands:

“HIJ STAK ZIJN HANDEN IN DE LUCHT EN RIEP ‘OKAY, OKAY, OKAY’..

En ondanks het feit dat Michael Brown zijn handen in de lucht had, schoot politieman Darren Wilson, kennelijk in koelen bloede, Michael Brown neer..! Hier is deze studioreportage, die dus de video van de bouwvakker(s) bevat. Let ook op het einde van deze reportage.. Kennelijk was er al een beslissing genomen om ’te handelen’ door het politiekorps, want in de verte, áchter de bouwvakkers, is de politie bezig om met speciaal ‘crimescene-lint’ de omgeving af te zetten.. En dat doe je alleen maar natuurlijk, wanneer je weet dat er een ‘crimescene’ IS..!
x
x
Tot slot en ‘last but not least’:
Kijk en zoals altijd: oordeel zelf. We raden je aan, de ontwikkelingen in de VS eens met deze ogen te bezien.. Kijk en lees de artikelen eens, die we hier al enkele jaren op de site plaatsen, en die DUIDELIJK en zonder enige twijfel, de ontwikkeling tonen van een fascistische Verenigde Staten in wording.. De schandalige wijze waarop de CIA met ’terrorisme-verdachten’ is omgegaan, zoals uit het Congres-rapport keihard blijkt, door deze mensen te martelen en de mensenrechten volledig

Kijk eens naar een aantal van de artikelen die we plaatsten over deze fascistische tendensen in de VS, die zich steeds meer laten zien..!

HIER: VS-fascisme: de ‘New World Order’ aan de horizon..?

HIER: Van ‘oom agent’ naar ‘meneer soldaat’..

HIER: 25 Tekenen die een NAZI-VS aankondigen..

HIER:  De fundamenten van een nieuwe dictatuur

HIER: Ik zie een nieuwe holocaust aan de horizon

x

* * *

x

hitler fascisme intro

153 gedachten over “VS: fascisme naar ‘new level’..??

 1. Bij sommigen onder ons is bekend dat de CIA na de oorlog oorlogsmisdadigers in dienst hebben genomen en in plaats van deze te berechten hebben ze die lui gebruikt om van hen verhoortechnieken te leren wat gewoon marteling is want daar waren zij mee bekend.
  Op zich is dat al een groot schandaal omdat veel Amerikanen juist tegen deze lui hebben gevochten waardoor velen het leven verloren net als militairen uit andere landen,dit is gewoon verraad.
  Zoals de Duiters over de joden,zigeuners,homo,s etc dachten met alle gevolgen die bekend zijn zo dachten veel Amerikanen ook over kleurlingen,dan kan men op papier wel een wet in het leven roepen die dit tegen moet gaan maar daarmee zijn die gedachten nog niet weg en geef je deze lui dan een baan bij de overheid dan ziet men nu wat dat kan aanrichten vooral omdat zij zich ook beschermd voelen door diezelfde overheid.

 2. Hmmm, keb een idee, als maatschappelijk sferisch tegenwicht extra speciaal helder taalgebruik onderling stimuleren. Geen woord Arabisch voor mij aan bovenstaand artikel, zonder hapering in 1 teug naar binnengewerkt, hapklare brok. Alternatief for almost zero tolerance is hitting between the bulls eyes when necessary. Gisteren op disco-tv; Retard flight mode werd ingeschakeld door de half automaat, vlak voor de landing, maskeerde parallelle beslissingen op final landing approach van de bemanning, airspeed liep terug naar almost nothing, afgestemd op de elektronische radio alti hoogtemeter die constant kapot was of ging, en regelmatig default error min 8 meter aan gaf, 2 voeten onder de grond, spook meter, talloze malen gepoogd te repareren, door de Turkse airlines mechaniciens, ongelukje 2009, schiphol approach, afwerken van de landing check list liep achter, instructie setting, co-piloot in opleiding, extra monitor man achter het edele tweetal, waar vroeger de boordwerktuigkundige zat, vanwege opleidings situation zone, mocht niet baten, geen van de 3 lieten de fatale lage airspeed indicators op rood op tijd op zich inwerken, met de kop voorover in de papieren, in 90 seconden het verschil tussen een landing en te pletter, Retard flight mode, automatisch veel te vroeg ingeschakeld door de half automaat.

  Brazen Bull Baal offer afgodsdienst in ons midden
  http://www.whale.to/c/death_machines.html

  http://www.nu.nl/opmerkelijk/2851844/kunstenaar-plaatst-bronzen-stier-beursplein.html

  http://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_Airlines_Flight_1951

 3. Een must-read over dit onderwerp is het in 2007 verschenen boek van Jonah Goldberg: Liberal Fascism. The Secret History of the Left from Mussolini tot the Politics of Meaning. Zeker in het kader van de vorming van een Nieuwe Wereld Orde.

  Daniel Pipes (http://nl.danielpipes.org/5419/de-nalatenschap-van-het fascisme-liberalisme) geeft een heldere uitleg van de ware betekenis van het fascisme:

  (quote)…Als een op de staat gerichte ideologie, gebruikt het fascisme de politiek als het gereedschap om de maatschappij van losse individuen te transformeren in een organisch geheel. Dit wordt gedaan door de staat boven het individue te verheffen, door expertise belangrijker te maken dan democratie, opgedrongen consensus boven het debat te stellen, en socialisme boven het kapitalisme. Mussolini’s oorspronkelijke betekenis van de term is totalitair: “Alles in de Staat, niets buiten de Staat, niets tegen de Staat”…. (vervang het woord Staat wat mij betreft gerust door Antichrist).

  …Goldberg toont de verwantschap aan tussen communisme, fascisme en liberalisme, alledrie voortkomend uit dezelfde traditie, die teruggaat tot de Jacobijnen van de Franse Revolutie (einde quote).

  Dit boek verstrekt een radicaal andere manier om moderne politiek te begrijpen, aldus Daniel Pipes.

  1. Jonah.
   Fascisme is niets anders dan de ander zijn eigen ik en denken te ontnemen om hem of haar te laten handelen zoals de onderdrukker het wenst meestal gepaard gaande met geweld.

  2. Yes, indead, beste Arnold, maar zoals je weet gebruikt de politiek graag veel en moeilijke woorden als rookgordijn voor het volk en schrijven zij vooral voor insiders !

 4. Ik persoonlijk geloof dat er in al die grote uitgerijpte ideologiën, wel veel goeds steekt, het is altijd heel illusionair met wapperende vaandels op naar een nieuwe toekomst.
  De zwakke kant zit hem in de uitvoering, dat door de mens moet worden gedaan, een verloren zaak op voor hand, het zou door robots moeten worden uitgevoerd, zonder gevoel en mededogen, geen manipulatie of corruptheid.
  En wat racisme betekend ook dat heeft twee kanten, de natuur heeft hier slecht in voor zien bij de mens, een papegaai paren met een duif werkt niet, bij de mens bestaan hier geen grenzen, jammer denk ik!

  1. Jenne.
   Ik snap niet wat u bedoeld,zou u zich iets duidelijker kunnen uitdrukken aub.

  2. Arnold, wie heeft er het Communistisch manifest, van Karl Marks en Friederich Engels gelezen, als je dat leest denk je ja zo zouden de mensen moeten en kunnen leven, ook Lenin heeft mooie uitspraken hier over gedaan, het is uiteindelijk het Kiboets stelsel, alles van en voor ieder één, door de Boljewieki de fanatieke (joden) ging het de verkeerde richting uit, moorden etc, dat was niet de bedoeling maar wel inherent aan de mens, de mens of je het nu wel of niet gelooft ten minste 90% zijn niet bereid te delen, en de nieuwere systemen zijn daar op gebouwd, verdeel hij een beetje meer als jij en heers, manipuleer en geef ze verkeerde voorlichting, gericht op hebben, van sex bezit etc.
   Wat betreft de soorten, zwarte, noord Africaans, en Aziatische mannen preferen onze mooie blauw oogige, huid als albast vrouwen, bustes die naar de zuid en noord pool wijzen, van daar dat enorme slaven handels gedoe van Europa naar Africa, wanneer het niet mogelijk was om de soorten mensen te laten paren was dit probleem nooit ontstaan.
   Om dichter bij huis te blijven, het oude zieken fonds een achterblijver van het sociale denken, werkte prima, maar nu is het hele gezondheids gedoe uit zijn contexst getrokken, en tot een money machine gemaakt, toen ik in Staphorst woonde waren de meeste mense niet verzekerd, brande er een boerderij af, dan kwam de al oude buren hulp op gang, alles werd afgebroken schoongemaakt en wat te herbruiken was werd op nieuw gebruikt, deze fantastisch mensen werden en worden altijd op hun hart getrapt, van wege de jalousie van vooral de socialisten, deze overtreffende trap van sociaal denken, paste de PVDA boy’s in korte leren jacks en BMW rijdende niet, dus conclusie mensen je niet druk over maken, zinloos, groet Jenne

  3. Arnold, deze twee artikels moet je lezen, wordt het je allemaal een stuk duidelijker, In de VT veteran to day : Blackwater the wolrd’s most powerful mercenary army ( huurmoordenaars), tweede artikel China and the Jews.

  4. het is altijd al een money machine geweest, niks spontaans natuurlijks aan, het verschrikkelijke communisme, als pendant opzettelijk georganiseerd als de te bevechten anti-these van de these van de synthese van Hegel. Smerig schaakspelletje van de bovenbasen. de ziekte van Hegel, vul zelf maar in….

   even een hieper excerptje, over commies, die bevochten moesten worden, maar waar kwamen ze feitelijk vandaan?

   exburpje ter illustratie; ‘Het Illuminati experiment was een sociale catastrofe, 150 miljoen stierven als gevolg van de Bolsjevistische revolutie, gefinancierd door centrale banken kartel. Het westen was zogenaamd tegen de Bolsjewieken maar was in werkelijkheid voor, de aanstichter veranstalter organisator manipulator financier, nog eens 60 miljoen mensen zijn vermoord onder het Chinese communisme, dezelfde centrale banken hebben het nu nog steeds voor het zeggen. Stalin terreur 1937; 40 duizend executies per maand, vrouwen en kinderen; zogenaamd vijanden van het volk, 95% van de Sovjet technologie kwam uit het westen, communisme had geen dag kunnen overleven zonder hulp uit het westen, onder de vermomming van de koude oorlog werden miljarden aan militaire en economische hulp doorgesluisd, hoe kan je anders een oorlog beginnen… uiteindelijk werd de oude ussr te duur en werd onder leiding van de vrije metsel mannetjes Gorby en Yeltzin de nieuwe vorm aangekondigd.’

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/signscorpion/signscorpion.htm

  5. Jenne.
   Bedankt voor de nadere uitleg ik ga me zeker meer in deze stof verdiepen verder indien het echt zo ten uitvoer gebracht wordt/toegepast zoals communisme is bedoeld dan denk ik ook dat er een betere wereld zou kunnen zijn.
   Fascisme is in mijn ogen onderdrukking en daar voel ik absoluut niets voor.

  6. Hyper Alert, dit zal waarschijnlijk wel zo zijn gebeurd, alhoewel er verschillende lezingen rond gaan.
   Dit doet niets af aan mijn betoog dat het mooiste en beste uitgedachte menselijk leefsysteem, valt of staat met de uitvoering van de mensen.
   Nu wil ik niet fanatiek mijn idee over het communisme doordrukken, maar het is een goede manier om samen te leven, althans mogelijk.
   De oude grieken hebben alle leefsystemen niet echt vrijwillig door lopen, en hun conclusie was een Democratie was het beste, nu ook weer hoe het wordt uitgevoerd, zij kozen voor een manier van referendum door debat, met een gekozen drie mans bestuur.
   Ik heb het gevoel dat de cijfers van slachtoffers gegeven wel wat aan de grote/hoge kant zijn.

  7. HyperAlert/Jenne
   Ik heb hier nog een mooi voorbeeld waar bij de meesten onder ons niets van bekend is.
   Wanneer men over fascisme praat denken velen aan de tweede wereldoorlog en de joden dat werd zo ook op school geleerd uit de geschiedenisboekjes.
   Als we zelf op onderzoek gaan komen we dingen tegen die ons niet bijgebracht zijn.
   Het voorbeeld wat ik bedoel kan u op Wikipedia onder Haavara agrement vinden,ik vond dat wel interessant omdat daar beschreven wordt dat in 1933 Duitsland een akkoord heeft gesloten zodat joden naar Israel konden vluchten

 5. Hoi Guido,

  Ja het is allemaal vreselijk wat er gebeurd, maar…het hoort allemaal bij de tijd waarin we leven. Je weet inmiddels, ook via Martijn van Staveren, wie er werkelijk regeert over onze planeet, juist ja, de buitenaardse elite, die onze planeet al eonen in gevangenis houden en ze werken samen met de elite hier op onze planeet. De elite wil een NWO neerzetten, ze hebben haast, dat blijkt wel uit alles wat er op onze planeet zich manifesteert.
  Maar…er is ook iets anders aan de hand…de komst van planeet Nibiru, komt nu dichterbij dan ooit. Dit beïnvloed alles, het klimaat, de mensheid, kijk eens hoe mensen momenteel zijn gehypnotiseerd, het gedrag van mensen, alles onder invloed van èn de mainstream media, mindcontrol, de kranten, maar ook de komst van deze ster heeft invloed op alles en iedereen. Kijk eens hoeveel aardbevingen, overstromingen, sinck holes, plaatsvinden. De aarde en mensheid is in totale beroering, de elite, ook alle regeringen op aarde weten van de komst van Nibiru, een poolshift is aanstaande, de voorspellingen zijn voorjaar 2016, maar ik kan dat niet daadwerkelijk bevestigen.
  2015 wordt een chaotisch jaar, maar….na de poolshift biedt het de mensen ook kansen om een nieuwe start te maken, te leven vanuit ons hart, met een nieuwe aarde, schone wateren.
  Ik volg al geruime tijd de site van Nancy Lieder, die in contact staat met de Zeta’s, het nieuws van deze buitenaardsen spreekt boekdelen en voelt voor mij als waarheid. Daarnaast zijn er meer voorspellingen gedaan, Edgar Cacey, Jacob Lorber, de Maya voorspellingen en ook Drunvalov Melchideck heeft hierover geschreven.
  Alles moet gebeuren zoals het moet gebeuren, maar…dit tijdperk gaat eindigen, dat moet ook wel, anders zal het einde verhaal zijn van de mensheid.
  Dus…blijf dicht bij jezelf, geniet, voor zover het nog kan, van de kleine dingen in het leven die er ook nog zijn.
  Genieten bestaat niet meer uit materialistische dingen, wat ik ooit dacht, een groot huis, het huisje, boompje, beestje gevoel, maar dat is niet waar het in het leven om gaat. Mensen zoeken verbinding met elkaar, we zijn sociale wezens, maar door het materialisme, wat nu gaat verdwijnen, leeft ieder op z’n eigen eilandje, ook door al het geapp, face book, waar mensen zoveel vrienden hebben, het leidt alleen maar tot diepe eenzaamheid, want welk mens heeft er nu daadwerkelijk 100 vrienden, wie zijn dan echte vrienden. Als je een probleem hebt en je zit in diepe nood, komen die 100 vrienden dan bij jou op bezoek? Nee, ik dacht het niet. De mensheid is volkomen vervreemd van zichzelf, zoek alles buiten zichzelf, vluchtgedrag, vind je het gek dat velen moe zijn. Dan nog ook zo nodig alle kerstmarkten moeten bezoeken, want het is oh zoooo gezellig, fantastisch al die bijzondere kerstbomen en oh ja, alweer nieuwe kleuren, alweer een nieuwe gadget.
  Weet je Guido, het leidt tot helemaal niets, nada, njet. Als mensen eens wakker wilden worden en zich meer zouden willen verbinden met die ander, dan zou het een heel ander verhaal worden. Maar mensen zijn veel te druk met overleven, op een gevangenisplaneet, zijn zich niet eens bewust van het feit dat ze meedoen aan het in stand houden van loonslavernij, ook de vrijwilligers, ik ken ze plenty, geen werk meer, dan maar vrijwilligerswerk. Zolang mensen vrijwilligerswerk doen, dat zijn er velen, betekent dit ook een arbeidsverdringing.
  Ik begrijp wel dat mensen iets willen doen voor hun medemens, maar vrijwilligerswerk is niet vrijwillig, er wordt op je gerekend, men werkt ook met roosters, ik heb ervaring daarmee en ik heb besloten om me niet meer als vrijwilliger beschikbaar te stellen.
  Bezoek daarom liever in mijn eigen tijd, mensen die eenzaam zijn, die verlegen zijn om een praatje, een wandeling maken met een mens die niemand meer heeft, maar bepaal zelf wel wanneer ik dat doe.
  De mensheid is moe, bevindt zich in een narcotische toestand, daarom heb ik er vertrouwen in dat deze wereld over een paar jaar meer bestaat zoals die nu bestaat.
  Uiteraard word ik betitels als een gek die geloofd in het bestaan van de komst van een planeet, maar die is al sinds 1940 bekend bij alle regeringen en overheden, mensen zijn er zelfs voor vermoord die dit bekend wilden maken, NASA weet het, Obama weet dit, elke regeringsleider weet dit, maar ze zullen het niet bekend maken, want dan gaan de mensen zich voorbereiden en wordt er niet meer gewerkt voor de elite, that’s why.
  Mensen wordt ook wakker, er is nog meer aan de hand dan nu wordt geschreven. We kunnen ons boos en kwaad maken over alles wat er gebeurd, wij veranderen dit niet, daar is iets anders voor nodig, maar onderzoek wat ik jullie hier wil vertellen.
  Dan ben ik maar een complotdenker, gek of wat dan ook, maar je kunt veel vinden in de Kolbrin Bible, 12e planeet van Zacharia Stichin, de Maya voorspellingen, Mayavoorspellingen en Ourobos van Melchizedeck.
  Het ga jullie goed en toch wens ik alles een fijn en gezond 2015.

  1. Als die NWO niet bestemd is om er te zijn….. dan zal die er ook nooit komen. Alles wat is, kan alleen maar bestaan door ondersteuning van een bepaalde voeding die tot manifestatie leidt.
   Als 1% een nwo wil neer zetten…..
   blij datttik blont ben en nie rekenuh ken.
   nie mein pakkie an dus>

  2. Ik had Zacharia Stichin altijd “hoog” zitten en heb een paar boeken van hem echter zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat hij mis zat (bewust?) met Niburu als zijnde een externe planeet uit ons zonnestelsel.
   Er zijn veel aanwijzingen dat het bekende Sumerische kleitablet met de planeten en de zon plus de 12e planeet niet het zonnestelsel is maar de planeet Saturnus met zijn manen.
   Op het tablet zien we de zon (Saturnus) met een hexagram eromheen .
   Het hexagram (Zegel van Salomon) is een heel oud teken en staat voor de planeet Saturnus (Satan/Kronos) een dubbele kubus oftewel een hypercube.
   De hexagram is letterlijk in de vorm van een vortex wolkendek constant te zien op de noordpool van Saturnus.

 6. Fascisme is een takkenbundel-isme. Niets is wat het lijkt, zeker niet nu er een kritieke massa dreigt te ontwaken en zich potentieel zou kunnen bundelen.
  De ene na de andere valse vlag wappert met de verse remsporen er nog op. Ook wordt ieder virusje tot megakiller uitgeroepen, iedere TV ster tot pedofiel gekroond.
  Alles staat stijf van de gecontroleerde oppositie, op alles en iedereen lijkt een TE KOOP bord te staan, of wellicht een VERKOCHT bord. Het aangeboden nieuws is voor 90% pulp, opstokerij, sentimenteel gejank en nog veel meer. Kijk eens naar Israel, de ingebouwde onruststoker aan de Middelandse zee. Geen fraai staaltje wat ze laten zien, oei oei oei, we moeten de Palestijnen steunen….hmmmm, google dan eerst eens op Pallywood. Right in the open wordt er nieuws geacteerd, wereldwijd, één grote soap.
  Trekpoppen als Wilders spinnen garen bij onvrede, de hele rotrest van de politiek trouwens ook, 1 groot circus met debielen als toeschouwers.
  De gewone mens gaat zich steeds machtelozer voelen, het aardse spel is al onoverzichtelijk zat. Steeds meer welbespraakten komen u verder de hopeloosheid in drukken door te melden dat er achter de elite nog eens een buitenaards complot zit, ieder weerwoord of positieve zin wordt afgemaakt als voeding voor hun plan, bwek rot toch op met die meuk.
  Al die video’s over onrecht, politiegeweld etc, ze gaan in no time viral. Op die manier kan je als elite in een paar dagen een burgeroorlog ontketenen door een paar vette incidenten te creëren. Cooool!! Stomme geitenwollensokkenslungel liep 15 jaar terug nog te demonstreren tegen broeikaseffect, petities te tekenen en spanborden te maken, pro PLO, prowhatever, antiantiantillianen, malloten en kanonnenvlees. Useless eaters zou Charles zeggen, waarschijnlijk heeft hij ook nog gelijk.

  WIE HOUDEN DE CORPORATIES IN STAND? de consumenten
  WIE VECHT ER OORLOGEN UIT VOOR DE MULTINATIONALS? vrijwillige werknemers
  wees welkom om deze lijst uit te breiden…

  nog ff een linkje met een kort maar duidelijk verhaal http://achterdesamenleving.nl/de-architectuur-van-de-macht-volgens-het-systeem-van-adam-weishaupt/

  Ook al ben je zelf zo ingelicht over alles, kijk eens hoe moeilijk dat is om aan je naasten uit te leggen. Je vertelt ze al 15 jaar over msg en aspartaam, pas als het woord kanker terminaal genoemd wordt gaan ze naar je luisteren en dan moet je ineens wondermiddelen tevoorschijn toveren.
  Ik erger me regelmatig rot over het feit dat hier op Wanttoknow de hele meuk vol staat over MH17 ellende en ander gespuis. Kom ik echter op een familieverjaardag en luister naar het gelal daar dan begrijp ik dat er nog een potentiele doelgroep is.

  1. Cozmic: Ook al ben je zelf zo ingelicht over alles, kijk eens hoe moeilijk dat is om aan je naasten uit te leggen. Je vertelt ze al 15 jaar over msg en aspartaam, pas als het woord kanker terminaal genoemd wordt gaan ze naar je luisteren en dan moet je ineens wondermiddelen tevoorschijn toveren. Ik erger me regelmatig rot over het feit dat hier op Wanttoknow de hele meuk vol staat over MH17 ellende en ander gespuis. Kom ik echter op een familieverjaardag en luister naar het gelal daar dan begrijp ik dat er nog een potentiele doelgroep is.

   Mmm, klinkt me bekend! Ik beweer de laatste jaren wel vaker dat je de mensheid NIET wakker kan krijgen, ergens zit er een blokkade, ze willen niet, of ze kunnen niet. Totdat ze zelf aan de beurt zijn en iets gaan mankeren of door een instantie worden bestolen, dan opeens willen ze weten hoe dat nou toch mogelijk is.

  2. De onbewust levende letargisch massa, laat het toe en gebeuren, het heeft te doen met opvoeding en leren rélativeren van je leven, het bewuste streven verder als Bier, Voetbal, en sex, naar een evenwichtiger en met meer menselijke verhoudingen doorspekte samenleving, maar ik persoonlijk zie dit niet (binnen korte) tijd gebeuren.
   De conclusie is dus, niet de 1%, maar de mensen(massa) die het/dit laat gebeuren, is/zijn de schuldigen, het zich afkeren van de problemen, het weg kijken dus!

  3. Paul, iedereen heeft zijn eigen tijdslijn. Zich opwinden en boos worden over ‘de anderen’ is onzin in mijn beleving. Denk maar aan hoe het in het verleden ging, ook toen waren er mensen die niet wilden weten. Misschien komt dat omdat er geen tijd bestaat in die zin. Dus alles vindt ’tegelijkertijd’ plaats (verleden, nu, toekomst) en dan zullen zich ook weer steeds dezelfde ‘situaties’ voordoen. Het dilemma van leven op de aarde wellicht…:))

  4. Cozmic.
   Onze regeringen (in Europa en Amerika)willen chaos,armoede e.d creeren en als het dan bijna uitzichtloos is zullen diezelfde veroorzakers gaan ingrijpen en zich voordoen als de goeden maar daarvoor zullen zij wel van ons verlangen dat wij doen wat zij willen in ruil voor eten in plaats van loon waardoor zij goedkope arbeidskrachten hebben en wij volledig van hen afhankelijk zijn.

  5. Cozmic, waarschijnlijk hoopt men met al die ‘mh 17 meuk’ de mensen alsnog te kunnen ‘wakker schudden’ met een actueel onderwerp, wat laat zien dat de overheid toch niet de waarheid spreekt, dat er een twijfel ontstaat bij de mensen en dat ze daardoor anders gaan denken, dus anders gaan scheppen…

  6. @ monika
   Wat men( guido) voor heeft met al die artikelen over mh17 doet helemaal niets af aan het feit dat het allemaal artikelen zijn die oproepen tot het kiezen van één partij en proberen meer zieltjes te winnen voor die partij.Mensen in een dualistisch denkpatroon te houden.
   Volgens mij is de verslaggeving over mh17 bewust zo neergezet dat wij allemaal doorblijven zagen over wie wat waar en hoe en waarom het zich heeft voorgedaan . Door de fixatie daarop te houden ,hou je mensen af van groei. Mh17 is niet van mijn wereld, daar het staat voor wat je niet wilt ( nu zal ik wel weer afgeschoten worden , het zij zo( boeit me niet))Mijn wereld gaat uit van het denken wat je wilt dat zich manifesteerd. Altijd en alleen maar vanuit een positieve lading.
   Voorbeeldje ,ik heb nu een griepje , maar dat doet mij niet wensen dat ik geen griep meer heb . Ik wens dat ik gezonder en gezonder wordt en ben daar zeer verheugt en dankbaar om dat dat is wat er is en wat gaat gebeuren.Maandag ben ik nog gezonder dan nu, is dat niet mooi?
   Zie je nu ook in dat mij voortijdig afschieten laatst in tegenspraak is met jouw comment hier boven?Ik ben namelijk een groot voorstander van vergeving door voortschijdend inzicht zowel van mijzelf als de ander.

  7. exburbties excerpties gewijs, absoluut jah Monika in dit kader over oude religieuze programmeringen in een nieuw jassie, we zijn onder andere inmiddels doordrenkt vergiftigd met ideeën over niet negatief mogen zijn, dogma van het moet maar Leuk zijn, met als gevolg de meest walgelijke erupties en misstanden achter de schermen; ‘de geforceerde nieuwe relie indelingen tussen wakkeren en niet zo wakkeren en minder wakkeren arrogantie. Het moet maar Leuk zijn dwang, ontkenning van negativiteit, verkettering van het ego, ontkenning van negatief gelabelde emoties, de new age tarwe markt gras, je geest moeten leegmaken dwang, van volstrekt rigide omgangsregels naar ongeleide spontaniteits nadruppel spuit diarree’…

   vooral dat laatste, maar bij zeer weinigen kan dit leiden tot enige harde brokken in de online kramperig opgeboerde bierbambix varkensslobber. Maar eerlijk is eerlijk, die Pieter Stuurman sjemug de pemug, met z’n bonus groot overzichts artikel. herkenbaar geformuleerd Arnold, dat ik het nu ook zo zie, de methodiek van problemen veroorzaken, om later als redder er munt uit te kunnen slaan, door de zogenaamde Grande oplossing later aan de nooddruftigen wanhopigen aan te bieden…. is in feite misbruik maken van natuurlijke sinusoïde psycho kinetische cyclussen door interventie met oneigenlijk verkregen voorkennis van bovenaf, big brother project looking glass remote viewing maakt meer kapot dan je lief is. Die paganistische kerst boom met zonder kluit gaat zo zeker om Odette.

   http://www.anarchiel.com/display/de_nep-new-age-fok-oeps_3

  8. Marcel.
   Uw wereld gaat uit van vrij denken,dat is goed maar uw ogen sluiten voor dingen is juist niet goed want ook negatieve dingen kan men met een beetje wil positief beinvloeden.
   Als u iets als negatief ervaart kunt u door u daar juist niet voor af te sluiten maar actie te ondernemen voor zorgen dat het toch positief uitpakt.

  9. @ Arnold
   Het is geen kwestie van de ogen sluiten voor wat dan ook, maar eerder van een positieve manier van creeren. Hoe langer wij met zijn allen blijven dweilen over mh17( wat ik nu dus ook weer doe )hoe langer wij worden afgehouden van wat er werkelijk toe doet . Dat is ( imo) onderkennen dat je gedachten een grotere invloed hebben op de realisatie van jouw wereld dan je tot nu toe hebt aangenomen. Wil je werkelijk je frequentie verhogen en deze soort aanslagen voorkomen dan ligt het antwoord volgens mij in de doelstellingen van dit soort aanslagen te niet te doen . Een van die doelstellingen is de verdeeldheid en het dualisme te vergroten en behouden .Een ander is om emoties vast te zetten, en mensen tegen elkaar op te zetten.
   Mijn wereld ontvouwt zich meer en meer langs 5 richtlijnen die ik heb omarmt . Liefde , wijsheid ,kracht, harmonie en overvloed, alles wat daar niet aan voldoet wil ik niet creeren in mijn wereld. Daarvoor moet ik ook mijn gedachtengang konstant bewust zijn, steeds weer de zaken naar een positieve lading ombuigen .Dat lukt mij steeds vaker en beter , dus voor mij geen mh17 rumoer/geruis meer . Het is namelijk niet produktief , houd mensen in angst denken ,promoot dualiteit als ultieme denkvorm en voldoet aan geen van mijn 5 richtlijnen.Maar gaan jullie er rustig mee door hoor , ieder zijn weg.

  10. Hoi Arnold (7.9), als MH17 de topic is, ben ik erg benieuwd naar met welke actie jij neemt om er iets positiefs uit te halen? imo valt er helemaal niets positiefs uit te halen. imo is het idd een verdeel en heers spelletje. Voor of tegen Putin. Imo als je alsmaar naar het grotere plaatje kunt kijken, zie je de poppenkast en is dit ook weer een voor- tegen spel waarmee er idd onrust gezaaid wordt.
   Het enige positieve wat ik hieraan kan ontdekken is dat er mogelijk een paar doorhebben dat het een poppenkast is en idd niet meer is dan een afleiding van de goede zaak.
   Wat betreft dat ontwaken, dat is bij mij ook pas begonnen totdat alle andere deuren geen soelaas boden. Dat zal bij de meeste niet anders zijn. En dus zal ik dit anderen ook nooit kwalijk kunnen nemen.
   Zie het allemaal als een grote spel waarbij liefde de enige prijs is die je kunt winnen! 😉

  11. Sun.
   Hoi,ik bedoelde niet specifiek MH 17 ik probeer gewoon te zeggen dat iets wat als negatief wordt ervaren toch een positieve wending kan hebben als men er op een andere manier naar kijkt bijvoorbeeld het regent een hele dag dat kan men als negatief ervaren omdat men een dag regen te lang vind,je kan ook zeggen het is goed voor de plantjes dan wordt het als positief ervaren.

  12. Sun.
   MH 17 had natuurlijk nooit mogen gebeuren en heeft ook niets positiefs.
   Wat hier wel als gevolg uit voort zou kunnen vloeien is dat vieze spelletjes die gespeeld worden misschien wel aan het licht komen zodat men daar iets tegen kan doen.
   Veel mensen die ik spreek zijn er nu toch wel van overtuigd dat hier iets niet klopt waardoor ze toch dingen anders zijn gaan zien.
   Dat de advocaat van de nabestaanden heeft verzocht het onderzoek aan de VN over te dragen omdat Rutte het verprutst roept bij menigeen toch ook vragen op.

  13. Arnold, dat heb je mooi goed. Ik denk ook dat door het MH17 gebeuren voor veel mensen meer ‘duidelijkheid’ is, in die zin van ‘we kunnen niet helemaal op de regering bouwen’….dat is niet leuk maar wel belangrijk voor de bewustwording, in die zin is al weer en stap gezet.
   Daarom ook dank aan iedereen die deze gebeurtenissen onder de aandacht brengen. Niet zo zeer voor mezelf maar voor iedereen die het dan doorheeft, en daarmee voor het collectieve bewustzijn.

   Negatief en positief zijn relatief 😉

 7. Facsisme op en top gedirigeerd door de Roverheid in Nederland en het bouwt dagelijks op !
  Hulde van de Rijdende Rechter die het CJIB aanpakt,

  DE instantie die vele levens van mensen en gezinnen kapotmaakt en absoluut harteloos is met behulp van de CJIB incasso-viezerikken van FLANDERIJN EN BOUMAN geRECHTs Deurwaarders ( DIEVEN ) u en uw gezin velen nog net even voor de Kerst vele kerstpakketten en uw kerstmenu en die dertiende maand ook nog eens afhandig maken. Alsook weer ten koste van de Economie !!!
  De Rijdende rechter gaat Volledig los op CJIB, Dat noem ik nog eens aanpakken op de TV maar nu is het wachten totdat de Honderdduizenden gedupeerden LOS gaan op het OM Pedo systeem in Leeuwarden nog even voor de Kerst aan te pakken……!!!
  De rijdende rechter en ook heel Nederland hebben het he-le-maal gehad met het Centraal Justitieel Incasso Bureau, oftewel het CJIB en hun fijne facistische gerechtsdeurwaarders !!!!!
  De reden? Het CJIB maakt de levens kapot van vele normale, daarvoor nog de wet respecterende burgers.
  Zij werken, ze doen hun best, maken dan even een foutje en voila: hun hele leven ligt overhoop. Ze krijgen boete van een paar honderd euro’s indien men het hier niet mee eens is en bezwaar maakt tegen de sanctie en 1 brief wordt toevallig niet bij u in de bus gedeponeerd maar bij de buren dan komen daar nog eens niet in de verhouding staande verhogingen en extra ge RECHT deurwaarderskosten bij oplopend tot vele en vele honderden tot duizenden procenten van de oorspronkelijke sanctie… Knappe rente !!!!
  Zie hier de video waarin meester Frank Visser he-le-maal losgaat en uitlegt wat dit verderfelijke instituut mensen aandoet. De reden, zoals de rijdende rechter zelf ook uitlegt, dat het CJIB zo ver gaat en ondanks waarschuwingen van rechters geen maatregelen neemt om extra, nutteloos leed te voorkomen?
  Er gaat een heleboel geld in om !!!!
  De rechterlijke macht heeft het kabinet al verschillende keren gewaarschuwd dat het zo niet langer kan
  – dat hele volksmassa’s tussen wal en schip belanden en hun toekomst in rook zien opgaan door het wangedrag van het CJIB – maar het heeft allemaal geen enkel effect men bereikt juist het tegenovergestelde !!!
  Het CJIB spekt de staatskas jaarlijks namelijk met maar liefst één miljard euro. Voor zo’n bedrag doen onze politici alles. Ja, het kapotmaken van onschuldige, hardwerkende Nederlanders incluis.
  Het is een schande dat dit zo vaak, zo ontzettend erg uit de hand loopt. Het doel van boetes is niet om de staat te verrijken, maar om ongewenst bedrag te bestraffen (en hopelijk dus bij te sturen). Jammer genoeg werkt het al tijden niet meer zo in ons land: Den Haag ziet de activiteiten van het CJIB als een fantastische manier om bakken met geld te ‘verdienen’ om de eigen hobby’s mee te betalen; als de burger dan totaal de vernieling ingaat, het zij zo.
  Het is de hoogste tijd om het massaal van de bevolking stelende systeem op een vreselijke manier aan te pakken !!!!! De VIEZERIKEN
  http://boinnk.nl/blog/84545/hu

  1. Marc.
   De rijdende rechter is ook een lachertje,ikzelf heb ooit contact opgenomen omdat ik iets gekocht had met garantie(dit stond zwart op wit op papier)toen vervolgens het door mij gekochte kapot ging en ik aanspraak op de garantie wilde doen reageerde de tegen partij en zei dat de leverancier failliet was gegaan en dat hij niet zelf ging betalen vervolgens belde ik met de rijdende rechter met de vraag of zij iets voor mij konden doen.
   Het antwoord dat ik kreeg deed mij bijna omver vallen van verbazing,er werd mij verteld dat ik eerst met de tegenpartij tot een oplossing moest zien te komen waar we allebei mee konden leven anders kon de rijdende rechter niets voor mij betekenen.
   Dat de overheid(CJIB)alles doet om mensen geld afhandig te makenen dat er geen rechtspraak meer is zoals het zou moeten zijn is wel duidelijk,hier een voorbeeld.
   Zoals u waarschijnlijk laatst heeft gezien dat een boze man een stoel door de rechtbank gooide uit woede omdat DRIE familieleden WAARONDER EEN KINDJE waren doodgereden en de dader maar 120 UUR werkstraf kreeg toont aan dat een mensenleven voor de overheid niets waard is.
   Iemand die een schuld heeft bij de balastingdienst al of niet door eigen toedoen zal achtervolgt worden totdat de dienst het geld heeft al duurt het jaren,hiermee is het bewijs geleverd dat geld het enige is wat telt.
   De laatste tijd worden in het land her en der mensen doodgeschoten en de politie heeft daar zogenaamd geen vat op.
   Dat de politie hier geen grip op heeft is naar mijn overtuiging hun eigen schuld.
   In heel veel plaatsen in Nederland zien we steeds meer drugshandel door jeugdigen,veelal is dat bij de gewone bevolking bekend en ook wie dat zijn,de politie zou hier makkelijk iets aan kunnen doen want als gewone mensen er weet van hebben dan maak je mij niet wijs dat de politie dat niet zou kunnen weten.
   Omdat de politie in een vroeg stadium hier niets aan doet gaat het van kwaad tot erger,dit komt ook doordat er veel te weinig perspectief en te weinig vermaak voor de jeugd is.
   Dus zolang de mensen financieel kaalplukken prioriteit nummer 1 is voor de overheid zal de criminaliteit alleen maar toenemen.
   En als laatste met de dalende olieprijs waardoor de overheid minder btw inkomsten heeft zult u binnenkort zien dat de tax(BTW)omhoog zal gaan waardoor de brandstoffen duurder zullen worden,uiteraard zal hier weinig gerucht aan gegeven worden.

  2. Lol , was mooi om de rijdende trechter ff los te zien gaan. Stap 2 , totaal anarchisme. 😉

 8. In Spanje is nu een wet aangenomen wat demonstreren verbied en daarmee de mensen monddood maakt.
  Dit is gedaan met de smoes dat relschoppers zo geen kans meer krijgen.
  Dit kan nog nare gevolgen krijgen want velen zijn de fascistische Franko nog niet vergeten en na een relatief vrije periode is het fascisme nu weer terug wat haast wel tot narigheid moet leiden.

  1. Het Fazisme is nooit helemaal weg geweest in Spanje, het heeft een beetje gesluimerd een politie siesta gedaan, het monument van voor Franco is net weer gerestaureerd, het graf van de vermoorde poët Carcia Lorca is nog steeds niet gevonden, mijn vadertje heeft veel vrienden verloren in de Spaanse loopgraven, in hun gevecht tegen het Fazisme, ze zijn vermoord door de Franse Sociaal Democraten, de eeuwige verraders van de Franse revolutie, nu ook weer geen greintje socialisme te vinden in de regering, wel veel loze kreten zo als gewoonlijk, ken Uw vijand kijk naar Nederland met zijn verJoodste PVDA.

  2. Voor mensen die meer willen weten over het ontstaan van Israel en hoe banken, nazi Duitsland,zionisme en veel meer samen hiertoe hebben geleid en aantoont dat alles bewust is opgezet is het misschien wel aan te raden eens op google in te toetsen Israel,s kleine waarheid|The money crisis (moneycrisis.wordprss.com 2014/07/28 israel,s kleine waarheid).
   Het is een vrij lang verhaal maar volgens mij zeker de moeite van het lezen waard.

 9. De regerende klasse heeft 1 groot voordeel op de meerderheid, nl. de meerderheid is opgebouwd uit zogenaamd meevoelend en betrokken. Komt puntje bij paaltje dan staat minder dan 5% op voor een ander zonder eigen voordeel te hebben. Al die mooie films als soldaat van Oranje, flikker toch op, iedere Nederlander was bang van de ander, en terecht want ze waren al verraden door hun eigen regering en Koningzeik. Fijne inspeling op het Oranje gevoel met Rutger en Krabbé, paar tieten van Ammerooij of wie dan ook, en het sentiment is gezet. Nederland tegen de Duitsers terwijl het hele koningshuis van Duitsen bloedt ist, zo ook het Britse. Niks tegen Duitsers van mijn kant hoor, ik heb onze oosterburen door de jaren ten zeerste leren waarderen. Zelf van Friesen bloedt, dus steek dat Wilhelmus gebral lekker in de hens, tegelijkertijd met de koning van Hispanjen.
  ALLES WAT WE VINDEN DAT FOUT IS IN ONS SYSTEEM HEBBEN WE TOEGELATEN.
  Hoe zou dat komen?
  Regeren is vooruit zien. Met welk deel van de bevolking ga je om de tafel zitten om een lange termijn planning te maken?
  The bro’s from the ghetto? Tokkies? Hoe er nu met de aarde omgegaan wordt is een zootje. Wie nemen het initiatief om verandering te brengen?
  Wat ik zie op dit moment zijn 2 stromingen, de commercie die mensen verkoopt wat ze denken te willen. Consumerisme dus.
  Sustainable enviromentalisme; krijgt veel weerstand, heeft waarschijnlijk ook niet de juiste informanten (big money zit weer te lobbiën)
  Imo is de politiek niet het probleem, het zijn steeds weer de bloedzuigers met hun eigen agenda, en daar achter het DOMME PUBLIEK DAT ZO KORTZICHTIG IS …… wij dus 😉

  1. Precies Cosmic, velen proberen het gebeurde altijd maar weer bij HEN neer te leggen, maar het is aan ons om de boel te veranderen !

  2. Ja mooi, nu zijn ‘we’ het…nou ik voel me iig niet aangesproken 😉
   Jenne blijkbaar wel 😛

  3. cozmic/jenne.
   Nog niet zolang geleden waren kranten en nieuwsuitzendingen op radio en tv vrijwel de enige bronnen die de massa op de hoogte hield.
   Veel mensen gingen blindelings af op wat er voorgeschoteld werd,hierdoor was manipulatie heel makkelijk.
   Met de komst van internet waar overheden geen of minder grip op hebben/hadden is er veel meer naar buiten gekomen waardoor het mogelijk is geworden om zelf een mening te vormen,alleen vraagt dit om zelf na te denken om zo een mening te kunnen vormen.
   Omdat(dat is mijn gedachte)de mensen het relatief goed hebben is de interesse niet zo groot om dit te doen,en pas als men zelf problemen ondervind gaat men zich afvragen hoe dit heeft kunnen gebeuren hierbij komt ook nog dat over het algemeen een mens gemakzuchtig is en zich niet bezig houd met problemen omdat dit inbreuk is in hun relatief zorgeloos leventje wat het voor mensen die de problemen wel zien moeilijker maakt om tot de massa door te dringen.
   Onze koningshuizen zijn medeschuldig aan de financiele malaise omdat zij altijd veel geld hebben gekost voor de maatschappij en niets opbrengen,ze betalen zelfs geen belasting.
   Als dan ook nog blijkt dat oorlogen gefinancierd wordt door hen die banken en grote bedrijven in hun bezit hebben waar de mensen afhankelijk van zijn gemaakt dan is het voor gewone burgers moeilijk daar iets in te veranderen vooral als regeringen ook onder hun invloed handelen.

  4. Nee ik voel mij zelf ook niet aangesproken, om dat ik al heel lang verzet pleeg tegen het establisment, waar van ik weet dat ze tegen de mensheid zijn, maar de inhoud is zeker waar, het ligt bij ons zelf, wij kunnen het veranderen, het is trouwens overal gaande, speciaal in de Verenigde Staten, het moet veranderen anders komt er zeker een WWIII met de grote atoom verschrikking, ach die arme Amerikaanse burgers het wordt ze nu duidelijk hoe ze dagelijks worden gef..ked, het blijkt dat Obema de racist is die dan weer zijn eigen spel speeld, gedreven door een groep met weer een eigen agenda, maar het wordt allemaal duidelijk, kijk hoe Hagel af haakte, ook de Joods Amerikanen, wordt het duidelijk dat zij straks geofferd zullen worden, ingewikkeld dat wel groet Jenne
   Ja ik blijf nooit lang hangen in gedane zaken, vergeven is mijn parool !

  5. Er stonden twee vreemdelingen voor de poorten van de stad. Ze vroegen aan de poortwachter hoe de mensen in die stad leefden. De poortwachter stelde hun een tegenvraag: hoe leefden de mensen in de stad waar jullie vandaan komen? Ik kom uit een stad waar de mensen in vrede en vreugde en overvloed leven, het was heel fijn om daar te wonen, zei de eerste vreemdeling. Zo leven de mensen in deze stad ook, zei de poortwachter. Ik kom uit een stad waar de mensen elkaar bevechten en bestelen, het was niet fijn om daar te wonen, zei de tweede vreemdeling. Zo leven de mensen in deze stad ook, zei de poortwachter.

   Waar ik ook heen ga, ik neem mezelf altijd mee. En dat wat in het onzichtbare in mij leeft, dat wat in mijn geest aanwezig is, openbaart zich in de wereld van de stof.

  6. Zomaar een ingeving.
   Willem Alexander gaat met vertegenwoordigers van grote bedrijven op pad omdat (zoals ze ons willen doen geloven) dit goed zou zijn voor de werkgelegenheid.
   Dat is in mijn optiek onzin en wel om de volgende redenen.
   a.Bedrijven laten steeds meer werk door robots(machines)doen waardoor mensen ontslagen worden en bedrijven goedkoper producten kunnen maken waardoor ze meer winst overhouden.
   b.Hierdoor is het bewijs al geleverd dat men niet voor de werkgelegenheid gaat maar voor de winst.
   C. wetende dat ons koningshuis aandelen bij o.a Shell heeft schroeven zij dus hun eigen inkomen op omdat de aandelen meer op gaan brengen,dus mijn conclusie is dan ook dat alleen de zakken worden gevuld van hen die al alles hebben tenkoste van de gewone mensen die wel werk nodig hebben en inkomen om te leven.

  7. Arnold, ons Koningshuis, goed hé ons bbrr, beschikken over zeker meer als 1000 millioen, dus is genoeg voor in de eeuwigheid, ik vraag me af hoe je als gewoon mens wel geindoctrineerd moet worden om daar mme te kunnen leven, zonder dit eens heerlijk onder de armen te verdelen, als heerser over een natie, wat een geste zou dat zijn, maar uiteindelijk zal het er op neer komen dat dit geld ze ontnomen wordt dit is logies in onze wereld, kan hij een leuk café beginnen met Maxima achter de tap !

  8. Jenne.
   Dat zou mooi zijn een cafe met Willem achter de bar en Maxima als gastvrouw.
   Dat zou hij nooit lang volhouden want dan moet hij wil het rendabel zijn veel uren moeten draaien en echt voor zijn geld werken.

  9. Ach misschien had hij wel liever in San Francisco with happy people with flowers in their hair rond gelopen, heb het gevoel dat hij levenslang in hotel california zit opgesloten, zo van we receive but you can never check-out, van die spelers without talent, mijn kleindochter is drie maandjes oud en begint van die leuke geluidjes te maken, elke dag geniet ik hier van, want ik zal haar waarschijnlijk nooit als jonge dame mee maken, ben wel al bezig een mooie heritage van gedachten en gevoelens met kleine bewijzen hier van samen te stellen, is goed als je wat achter laat waar ze je in en aan kunnen herkennen, of topic stop !!!

  10. Monika.
   Het is een leuk voorbeeld wat overigens aantoont dat hij niet altijd aan de goede kant staat net als wel vaker gebeurd want we hadden het er toch over achter en niet voor de bar?

  11. Heey Korstmossiewozziebozzie merito apekop ineens geen stuitende erupties en verongenoegde misse manke vergelijkingen over beter of minder maar oh zoh aanlokkelijk verhalender gewijs al rijdend hopsaahsaah op het journalistieke ritme van de tikkende alinea regen op het herfstige bronstige zolderraam van meneer de nijs en rammelke grote borsten take-1 ooi met van die pijpenkrullen haarlokken net als in de film we willen het. Dusz het kan wel. Merites, je heb ut of niet zoh en doe er wat mee en wen er maar aan, noblesse oblige, tokkies word ik over het algemeen wanhopig van, moeten de middenklassers bang maken. Grof onder de gordel vind ik niet boeiend, kan ik zelf wel. Het werkt niet bij mij. Een beetje gek mag, nog gekker moet soms, maar totaal geschift is te ranzig voor woorden, heey doe je meey, voor een betere wereld verbeter jezelf.

   Hey Hoh ben jij Mocro of zoh Sunnie? Het plan dat je …. dat is het… niet de plan die je, of nog erger, die plan die je….. het is een Het woord verdikkie verdummeluh, niet dat ik geen spelgram fouten maakkieh, egghh nieh. Ik lijk mijn vader wel zo op deze wijze, heel verhaal geverhaald maar neeh er staat een komma verkeerd, gaan we het daar over hebben, tuurlijk, lekker belangrijk, een ontbrekende komma met verkeerde uitstraling. Taal Fascisme met wat zero tolerance op het onderwerp is genieten.

   Quote:

   “Vraag
   Is het het meisje die mij aardig vindt of het meisje dat mij aardig vindt?

   Antwoord
   Correct is: het meisje dat mij aardig vindt. Naar een het-woord wordt met dat verwezen.”

   http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/208/die_dat_het_meisje/

   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/geen-plaats-in-nederland-voor-elektro-gevoeligen/comment-page-1/#comment-236190

  12. Maar wat nu te doen,als er mensen zijn die net zo min de capaciteit hebben los te komen van het materiële als dat je zou verwachten als dat een hond zelf z’n halsband af zou doen?

   Loskomen van materie

   Jouw bevrijding,hoe en waar en wanneer
   Niet gering ; maar mijn traan zal vloeien
   Het weten van jouw bevrijding
   Het deed iets in mij voltrekken
   In MIJN chemisch proces
   Levenselixer,
   Alla alchemisten waren er naar op zoek
   Maar verlichting liet zich niet materialiseren
   Wil-ik-ineens iedereen vertellen

   Waarom zou ik-moeten weten wat waar is

   Velen en velen zeggen te weten
   En bewijzen dat met hun handelen
   Tsjee wat eng, wie zijn zij dan,
   Alchemistische vaten, onbewust
   Aangestuurd door duizend processn

   Een mens,als component in
   Zo’n mysterieus alchemistisch Kosmisch vat
   Ondraaglijk lijden als een minuscuul deeltje,
   Niet dat doet wat het zou moeten? doen
   En dat wat je altijd wilde, kun je dan niet
   Hopen, verbazen en vertrouwen
   Blaadje, lichtje ,windje
   Want wiens of welke bevrijding is de remede

   Wat waar is, is dat-ik besta

   En dat biedt of is zelfs verlichting
   Door slechts het gaan liggen en sluiten van m’n ogen
   manipuleer ik mijn chemie met heerlijke slaap

   Vergeten is niet hoeven denken aan
   Pijn is snel vergeten
   De geest gaat z’n eigen gang
   En-ik dus ook

  13. Ja Joh, Heiperleperleiperezieleknijper in de mars achter de flierefluitende rattenvangende Pied Piper… cunt u onszz de weg naar Hamelen vertellen Mijnheer? Taalpurisme verwordt inmiddels tot een zelden geserveerde delicatesse. Allesz isz tegenwoordig groter alsz, dehetteneen gaan lekker samengegooid worden joh, beetjuh speedy weetjuh.. Je kan wachtuh op de dag man dat dit taal ook voor Drente gaat tellen man. Vlak ze nie uit man, en zeker nie fokken want ze weten zo waar je huis woont weet je!
   http://www.youtube.com/watch?v=t40INnb6DnY

  14. Sjaak, mooie tekst.
   Imo zijn de alchemisten en de wannabee alchemisten flink in de minderheid, als het al in procenten uit te drukken valt dan zal dat niet boven de 5 komen. En ook de 5?% is nog zwaar verdeeld, verstekelingen op een schip met dwazen.
   Went to see the captain, strangest I could find,
   Laid my proposition down, laid it on the line.
   I won’t slave for beggar’s pay, likewise gold and jewels,
   But I would slave to learn the way to sink your ship of fools.

   Ship of fools on a cruel sea, ship of fools sail away from me.
   It was later than I thought when I first believed you,
   Now I cannot share your laughter, ship of fools.

   Saw your first ship sink and drown, from rockin’ of the boat,
   And all that could not sink or swim was just left there to float.
   I won’t leave you drifting down, but woh it makes me wild,
   With thirty years upon my head to have you call me child.

   Ship of fools on a cruel sea, ship of fools sail away from me.
   It was later than I thought when I first believed you,
   Now I cannot share your laughter, ship of fools.

   The bottles stand as empty, as they were filled before.
   Time there was and plenty, but from that cup no more.
   Though I could not caution all, I still might warn a few:
   Don’t lend your hand to raise no flag atop no ship of fools.

   Ship of fools on a cruel sea, ship of fools sail away from me.
   It was later than I thought, when I first believed you,
   Now I cannot share your laughter, ship of fools.

   It was later than I thought when I first believed you,
   Now I cannot share your laughter, ship of fools
   http://www.youtube.com/watch?v=S4S2S5lASHo

 10. In dit verband past misschien wel de volgende mededeling ; http:/kauilapele-wordpress.com/2014/full-article-benjamin-fulford , over wat er staat te gebeuren het wankeld overal.

 11. Het fascisme(mond doodmaken en mensen laten doen wat een bepaalde groep opdringt)heeft nu ook zijn weg bij de turken gevonden ik zag zojuist op teletekst dat Turkse journalisten zijn gearresteerd,zij hadden er al op gerekend omdat toen de politie hen arresteerde zij protest spandoeken hadden met teksten als je kunt de journalistiek niet monddood maken.
  Het begint er erg op te lijken dat de politiek erg in het nauw komt waardoor zij dit moeten aangrijpen om hun wandaden te verbergen.

 12. slightly off topic, maar zo verbonden, nieuws na alle CIA martelverslagen: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1354211/George-W-Bush-cancels-Switzerland-visit-fears-arrest-torture-charges.html

  Nog iets meer off topic, maar tevens verbonden met de bestaande machtsgroep:

  “[Gordon] Duff also identified American Generals McInerney and Vallely as being involved in organizing Daisch [IS] along with Senator John McCain.”

  http://tinyurl.com/l2y3bt3

  Ze zijn niet meer echt in topvorm. We komen dichterbij…

  1. Vrees het ergste voor de deze Hero Gordon Duff, heb al veel van hem gelezen in de laatste tijd, laten we hopen dat dit criminele tuig ontwapend wordt door de Citizen of the United States.

  2. Dit is wel heel opmerkelijk, dat dat kon. Ik hoop ook voor Gordon Duff, dat die heel blijft.

  3. Het speelt ook dichter bij huis:

   Hier in Nederland worden ook mensen met schulden en mensen met terminale kanker of Lymezwaar onder druk gezet. Zodaniog dat ze soms maar één oplossing zien: eruit stappen.

   NCRV gisteren: http://www.eerstehulpbijrecht.nl/recht-in-de-regio/uitzending-gemist/schulden-bij-het-centraal-justitieel-incassobureau

   http://www.joop.nl/leven/detail/artikel/29532/

   http://www.uwvreselijk.nl/index.php/dossiers/arbeidsongeschikt/248-nationale-ombudsman-negeert-structurele-privacyschendingen-met-medische-gegevens-door-uwv

  4. Joris.
   De overheid is een legale dievenbende.
   Gewone mensen mogen zoveel mogelijk van hun inkomen aan de staat afstaan hetzij door belastingen,boetes of door de overheid zelf gecreeerde inkomstenbronnen zoals betalen voor door de overheid geleverde diensten die eigenlijk gratis zouden moeten zijn.
   De belastingdienst krijg je een rekening dan wordt daar gelijk binnen zoveel dagen betalen aan geplakt,krijg je echter geld terug dan doen zij daar maanden over waarschijnlijk voor de rente.
   Minister Asscher zegt iets aan de werkeloosheid te doen maar dat gebeurd wel op een rare manier dan ten eerste heffen zij op werk zoveel belastingen dat de meeste mensen net rond of net niet rond kunnen komen van hun loon ten tweede ze hebben eerst toegelaten dat mensen die zwaar onderbetaald worden ons Nederlanders hun baan kostte en nu zou hij wakker geworden zijn en dan gaat hij lopen roepen dat dit niet kan en dat hij dit gaat aanpakken terwijl hier al jaren over geklaagd is.
   Dit is gewoon bewust gedaan zodat veel mensen die ontslagen zijn straks misschien wel weer werk kunnen krijgen maar dan wel veel minder betaald voor hetzelfde werk dat was de opzet.
   En als laatste STEEL NIET WANT DE OVERHEID DULD GEEN CONCURENTIE.

 13. There are those who think
  That life has nothing left to chance
  A host of holy horrors
  To direct our aimless dance

  A planet of playthings
  We dance on the strings of powers we cannot perceive
  “The stars aren’t aligned or the gods are malign”
  Blame is better to give than receive

  You can choose a ready guide in some celestial voice
  If you choose not to decide, you still have made a choice
  You can choose from phantom fears and kindness that can kill
  I will choose a path that’s clear
  I will choose freewill

  There are those who think
  That they were dealt a losing hand
  The cards were stacked against them
  They weren’t born in Lotus land

  All preordained, a prisoner in chains
  A victim of venomous fate
  Kicked in the face, you can’t pray for a place
  In heaven’s unearthly estate

  You can choose a ready guide in some celestial voice
  If you choose not to decide, you still have made a choice
  You can choose from phantom fears and kindness that can kill
  I will choose a path that’s clear
  I will choose freewill

  Each of us, a cell of awareness
  Imperfect and incomplete
  Genetic blends with uncertain ends
  On a fortune hunt that’s far too fleet

  You can choose a ready guide in some celestial voice
  If you choose not to decide, you still have made a choice
  You can choose from phantom fears and kindness that can kill
  I will choose a path that’s clear
  I will choose freewill

  1. Ben een grote fan van Pink Floyd, maar met deze song vind ik schiet hij zijn doel van entertainer voorbij, en probeerd hier mede zelf history te schrijven, het is te massief niet fijn en prozarisch genoeg, maar het is maar een mening ?

  2. Cozmic

   Echt prachtige muziek met hele mooie teksten, toch is de laatste The endless river ook wel mooi moet je wat vaker naar luisteren maar wel mooi, ja die Waters zo zijn er niet veel, maar alleen zonder zijn ouwe gabbers niet het zelfde.

  3. Cozmic er is zo ontzachelijk veel mooi’s op deze wereld, de mensheid is en blijft een uniek wonder van créativiteit, maar de onder toon is altijd nou nee vaak de liefde het erotisme wat ons/mij drijft, bij deze muziek past heel goed de schilderijen van de jong gestorven Schiele en of Klimt en of Kadinsky en of, natuurlijk anderen na gelang je smaak maar toch ook het verlangen in ons persoonlijk.

  4. Ben weer mooie woorden aan het maken maar, ontzachelijk moet zijn ontzagelijk van het woord ontzag ! sorry !

 14. Ben ik alleen met de volgende gedachte of denken meer mensen er zo over?
  Afgelopen week bleek uit onderzoek dat de meeste Nederlanders banger waren voor IS dan voor iets anders aldus terrorisme bestrijding.
  Als ik voor mezelf praat was die gedachte bij mij in ieder geval nog niet aanwezig.
  Vandaag komt daarbij dat in Sidney in een cafe mensen worden gegijzeld en deze man zou een gesprek met Abbot willen hebben en een IS vlag.
  Dit is in mijn ogen een raar verhaal want er wordt verteld dat deze man een vlag bij zich heeft(dit kunt u ook zien op de beelden)de vraag die ik heb is waarom uitdrukkelijk wordt gezegd dat deze man een IS vlag wil krijgen,die had hij dan toch zelf wel mee genomen?
  Volgens mij zou dat best wel eens een opgezette operatie kunnen zijn om de bevolking tegen moslims op te zetten(zijn zij de volgende slachtoffers van de VS plus aanhang)?
  En als laatste even over terrorisme bestrijding als zij hun werk naar behoren zouden doen dan zouden ze de VS als terreur verdachte moeten aanwijzen want vandaar komt de terreur.

  1. Hoi Arnold, angst houdt je gevangen. Velen weten dit reeds en hebben gekozen voor vrijheid. De anderen die nog in de ban zijn van angst willen onbewust zich mogelijk nog blijven vertoeven in hun gevangenschap om daar te ervaren en te ontplooien.
   Daarnaast is het vrij zijn ook relatief, je bent nog steeds gebonden aan de matrix met zijn inwoners, mits je niet als einzelgänger op een onbewoond eiland vertoeft. 🙂

 15. Amerika is een rasistisch land. Altijd geweest. Toen ik hier arriveerde in 1964 waren er demonstraties geleid door Dr.Martin Luther King. Verhalen van lynchings van “blacks” in het zuiden waren overal te vinden. Er waren ook heftige demonstratie tegen Vietnam. In early 1970 we had the Kent State shooting incident during which police started shooting at demonstrating students killing 4 and woundinga bout 10 others.
  Tegenwoordig kom ik speeches van Dr. King tegen die ik nooit eerder heb gehoord. Ze zijn nu nog huidig. Nadat King was “executed” there was een tijd van rust en het leek alsof het voor African Americans beter werd. Men zag dat op televisie. Ze kregen betere rollen in tv shows, een groot aantal nieuwslezers, mixed marriages, enz.
  Desalniettemin hadden en hebben we nog steeds febrary as “Black History month” Racism in the US comes from the top down. IT is institutionalized. Ik was zeer actief in President Obama’s campaign. Toen hij won dacht ik dat al dit racisme zou verdwijnen. Naive gedachte helaas. Het werd aanzienlijk erger.”How DARE this black man live in OUR White House”!!! was the cry in the South.
  Toen kregen we ALEC (American legislative Exchange Council) Deze organizatie wordt bekostigd door Corporate America. Het doel van ALEC was om in zoveel mogelijk Staten wetten te crieeren die of voor hen lucratief zijn of volgens hun ideologie. ALEC had succes in 17 verschillende staten in which they passed a law called “Stand Your Ground” which basically meant that anytime you “feel” threatened you can shoot the person in front of you. Implying that you can only EVER feel threatened when facing a person of color. So far no white person has been killed where the killer used as his defense the “Stand your Ground” law Ever since then we have seen the killings of African Americans skyrocket. At the same time the supreme Court concluded that Corporations are PEOPLE. So now Corporations BUY every election (which is a definition of fascism)So Washington is as corrupt as can be
  If we have to believe the Pentagon than we accept that the militarization of every police force accross this country is due to them receiving access (overbodig??) military hardware rather than destroying it…
  In Florida, Treyvon Martin went to 711 (store) and was walking home with a bottle of soda and a bag of skittels when he was followed and attacked/shot dead by George Zimmerman. ZImmerman “walked” (was equitted) Ever since not one month goes by or another young black kid or a black adult is killed without any reason. The shooter claims “he made me nervous” or “I as afraid” and that is sufficient. Anytime you see a black kid running that is per definitiong grounds for calling the cops or just shoot him/her. The police is corrupt.

  “Power corrupts and absolute power corrupts absolutely”

  Australia participates in the M.E and in Ukraine. This means it has to have a good reason to do so and THAT is where false flag operations come in using a patsy, just so we can continue hating and have a good pretext to continue our terrorist cativities against them.

  1. Ja Gerry, dat is absoluut zo. Ik ben 20 jaar geleden in Tennessee geweest o.a. in Nashville en Memphis.
   In Memphis was het toen zo, dat de ouderen op de stoep een grote boog maakten, of zelfs van de stoep stapten, uit angst om met blanken in contact te komen. De jonge generatie daarentegen was gedeeltelijk totaal gefokt tegen over blanken.
   Een blanke keyboarder die in het huis van zijn overleden ouders woonde in een blanke woonwijk baalde dat goed opgeleide african americans blijkbaar steeds meer in de wijk kwamen wonen.
   Maar we kwamen ook een advocaat tegen die toen (blijkbaar) de latere burgemeester van Atlanta uit de bak hielp in de 60er jaren.
   Ik vroeg toen nog wat die man verkeerd deed en hij antwoordde: Hij liep over straat. Dat is gewoon heftig voor mij dat dit in een zogenoemd ‘beschaafd’ land mogelijk was/IS.
   Maar goed gezien hoeveel ellende dit land bij andere volkeren en culturen (heeft) veroorzaakt, verbaasd het me ook weer niet.

   Bedankt ook voor het directe verslag vanuit oversea 😀

  2. Gerry, ben blij met je postings…
   Alhoewel de inhoud niet blijmakend is.
   Je stelt zaken aan de kaart die bij zeker een aantal mensen leven.
   Zeker niet het merendeel, omdat ze niet in gaten hebben hoe ze bedonderd worden helaas.
   The American Dream does not exist, dat is wel duidelijk.
   Bedankt voor jou bijdragen 😉

  3. Nou Nou Gerry beetje erg zwart wit, de gevangenissen zitten voor meer als 80% vol zwarte Amerikanen, als vroeger een zwarte Amerikaan een blanke vrouw verkrachte werd hij gelynst, de zwart Afrikaanse families waren tot 5X zo groot als de Blanke Amerikaanse families, Detroit is ten gronde gegaan aan de toeloop van zwarte Amerikanen, niet capable om behoorlijk hun werk te doen, bij de landing in Frankrijk zijn meer als 50 zwarte Amerikaanse soldaten opgehangen veroordeeld door de krijgsraad, wegen verkrachting van Normandische meisjes velen daarna vermoord, ik denk dat er voor al dit geweld wel een oorzaak is, namelijk een sociale, heel lang een tweede rangs burger, zonder opleiding en ook te veel gemanipuleerd door hun voor mannen, en ook nu opnieuw is het weer zo ver, verdeel en heers, en ze blijven maar onder aan bengelen, als de grootste minderheids groep, staan ze qua welvaart toch weer achter de nieuwste groep die van uit midden Amerka oprukt, dat woord meltingpot is volkomen misplaatst, lees Saul Bellow maar de op en top Chicago Joodse Amerikaan, in de Amerikaanse burger oorlog, die niet over de slaven trade ging wat wel zo wordt gepropageerd, maar over de onredelijk hoge belasting van 40% voor de zuidelijke staten, veel zwarte Amerikanen vochten tegen de Dixie staten en dat is ze nooit helemaal vergeven, ze namen aan dat het om hun vrijheid ging, ja juist niet dus, nee het is nog al ingewikkeld, als de huizen bezitters/handelaars iets goedkoop in handen wilden krijgen lieten ze zwarte families in huizen tussen de blanke families wonen, dan trokken die blanke families weg en was na een aantal jaren de boel nog een fractie van de waarde van voor heen, en dus goed koop te kopen, dat heeft hele grote stukken van verschillende grote steden om zeep geholpen lang verhaal nou dit zijn enkele van mijn argumenten.

  4. Als iemand begint met “Amerika is een rasistisch land” dan haak ik al af, gebulder, gelul, gebral. Wie het tot de tweede zin haalde… proficiat.
   Ten eerste racistisch, ten tweede: een LAND kan niet racistisch zijn.
   Racisme is een voorrecht van een etnische bevolkingsgroep, het land heeft er geen fuk mee te doen, geografie discrimineert niet.

  5. Coz, nou ja misschien iets ongelukkig uitgedrukt maar ik kan daar wel de overheen zien. Want ik begrijp wat ze ermee bedoelt. Vanaf het begin van Amerika ging het er niet echt gezellig aan toe gezien het lot van de native americans, later de slavenhandel de rassenwetten, later het subtiele discrimineren…minder kansen. Nog later het verdelen van drugs en bevorderen van bandenoorlogen om tegen elkaar in te gaan. Ja er zijn wel african americans die het ´gemaakt´ hebben maar des te meer die het slecht hebben. Maar ook blanken hebben het niet altijd goed, maar ze zijn ’toch nog’ blank.
   Er zijn zeker uitzonderingen in een stad als New York of in Californië maar Amerika is groot.

  6. Jenne, je schrijft “dit zijn mijn argumenten”. Argumenten waarvoor? Wat is je boodschap? Is het ok om mensen & kinderen tegenwoordig op huidskleur dood te schieten vanwege wat jij hier beweert? Ik kan je niet volgen Jenne.

  7. Willen we dit ook hier, een wet die toestaat dat je iedereen mag doodschieten als je je bedreigd voelt?

  8. Sun, nee ik ben geen racist trouwens mensen worden vaak tot racisten gemaakt door het systeem en het manipuleren van ?, Je kunt dit geweld op zwarte Amerikanen natuurlijk gebruiken voor je politieke plaatje, wxeet je hoeveel politie agenten zwarte en witte zijn vermoord gewoon zo boem dood geschoten, en weetje hoeveel mensen er soms dagelijks in een grote stad als bijvoorbeeld Chicago worden vermoord 25 tot 30, het wapen bezit staat in de grondwet, je moet je zelf en je naasten kunnen verdedigen, verder zorgt het er voor dat de burgers zich kunnen verdedigen tegen het systeem als dat in verkeerde handen raakt zo als nu, en neem van mij aan dat de zwarte Amerikanen net zo racistisch zijn als de witte, bij mijn laatste bezoek werd mij ontraden om daar en daar heen te rijden met mijn automobiel, van wege zwart geweld, fu.. your face zeggen ze dan, het Amerikaanse intellect wordt gedragen door de blanke Amerikanen, met een flinke scheut Joodse inbreng, Sun ik neem zo als het komt en doe mijn best om van ieder één te houden ongeacht de huids kleur of religie, maar moet daar soms een zware prijs voor betalen groet Jenne

 16. Alles is volgens Plan net zoals dat er op alle Fals Flags operaties Drills op dezelfde dag plaatvonden . Vraagt niemand zich af waarom dit bizarre Fenomeen niet in krant geplaatst wordt of op televisie gemeld wordt , is er dan niet een oplettende Journalist die met dit Feit naar voren komt ? Een duidelijker patroon ergens aantreffen is bijna niet mogelijk . Dit is hetzelfde als je op de plaats van het misdrijf geen vingerafdrukken af neemt wat opmerkelijk niet gebeurt is bij Sandy Hook .
  Ik vind het te opmerkelijk dat vele gelijkwaardige incidenten zoals boven beschreven plotseling overal plaatsvinden en duidelijk met een bepaald soort mensen .

 17. Sinds er een zwarte president in het Witte Huis zetelde is de levenskwaliteit van de doorsnee zwarte Amerikaan met sprongen achteruit gegaan. Voor de zwarte Amerikaan is Obama een ramp, niet omdat hij er niet veel van bakt – dat geldt (wegens felle tegenkanting door de republikeinen) voor het merendeel van de democratische presidenten – wél omdat hij zwart is! De racistische reflex van de niet-zwarten werd erdoor versterkt, wellicht veel algemener dan voorheen het geval was. De blanke Amerikaan pikt het niet dat het witte huis zwart kleurde en werkt zijn frustratie hierover op de zwarten af. Hij neemt a.h.w. revanche. Nu, naar mijn gevoel maakte zowat de meerderheid van alle politieke bestellen in de Westerse wereld een ferme ruk naar rechts. Sociale afbraak middels strenge besparingen is vandaag de regel. Hele sociale weefsels verrechtsen en gaan ten onder terwijl je erbij staat. Je zou kunnen stellen dat de fascistische kliek geduldig gewacht heeft tot haar tijd terug zou komen. De uitkomst van WOII viel nl. wat haar betrof behoorlijk tegen. Of is het zo dat de mens in zijn diepste binnenste – van nature dus – een onverbeterlijke fascist is? Slechts af en toe door zijn geweten bijgestuurd, om dan fluks weer te hervallen?

  1. Deze Zwarte President is de zetbaas voor het Amerikaanse Zionisme, hij is omlijst met Joodse intelligentie, ook de senaat is in hun handen via Wallstreet en de Federal bank of Amerika van het Zionisme, niet te verwarren met de blanke meerderheid, de slaven trade en houderij was volkomen in handen van de Joden, te lezen op de VT to day.com intikken slave trade, ook al ben je geen racist moet je wel de waarheid kennen, de geschied vervalsing en manipulatie staat nooit stil.

  2. @jenne

   Zionisten en joden niet met elkaar verwarren aub. De zionisten ageren niet in de VS alleen… De blanke meerderheid is merendeels op het zeer conservatieve ‘bible belt’ platteland te vinden. En ‘conservatief’ in de VS is zowat synoniem met ‘racist’. Wie de Afro-Amerikanen de VS binnen bracht, doet er niet toe. Zij zijn er en alle inwoners horen dezelfde rechten te hebben. De blanken zijn de werkelijke indringers in de twee Amerikaanse continenten en dat hebben ze daar geweten…..

  3. Anelle, O ja juist de oorspronkelijke bewoners van een land, continent of wat ook, groeiden aan de bomen of ontsproten uit de grond, je kunt van oudste bewoners of autenthieke bewoners redeneren, we komen nog steeds allemaal uit Africa volgens de kenners, het is nog nooit anders geweest met de mensheid, als veroveren en dan net doen of het altijd zo was, lees Herodotus er maar op na, en Zionisme is voort gekomen uit het Joden dom, of een gedeelte daar van net als de Bolsjewiki, en natuurlijk doet het er wel toe wie door de eeuwen heen de slaven trade in handen had, en het geld uitleende tegen woeker rente, denk aan Sjerlock de koopman van Venice, om sommige gegevens in de geschiedenis kun je niet heen, dat er verschil groot verschil in mentaliteit bestaat tussen de ééne en andere mens bijvoorbeeld, er waren en zijn hele goede relatisch tussen blanke en Amerikaanse Indianen,
   maar de Empirebuilders ja die gaan over lijken zelfs die van hun eigen volk,
   ben een oude vriend van sommige Joden, maar niet van alle Joden, vraag dat maar aan Saul Bellow zijn literaire nalatenschap.

  4. Anelle, bij recht hebben op, hoort nog iets anders, het respecteren van die rechten, het er naar leven, en ja ieder mens ieder individu is een souverein wezen met de zelfde rechten en ook plichten, maar dat laat door de eeuwen heen veel te wensen over, van daar dat we de illusie in stand houden dat dit denken ooit is zal worden na geleefd en gerespecteerd, dat hoop ik, ook!

  5. Monika a Jewish state, nou als dat geen racisme is, en die zelfde state vind je ook in New York, daar wonen meer Joden als in Israel!

   En het lijkt of die keppeltjes aan het uitgroeien zijn naar een klein soort alpinotje!

  6. Anelle,
   De achteruitgang van de levensstandaard van de zwarte en arme blanke Amerikanen onder president Obama ligt mi niet aan hem maar aan de wereldwijde schuldencrisis en (je noemde het al) de tegenwerking, vooral vanuit de conservatieve partij maar ook door congresleden vanuit zijn eigen partij die zich door door de machtige (zionistische)lobby’s van de multinationals hebben laten beïnvloeden of omkopen en vergeet de hetze vanuit de MSM niet. Denk maar aan Obamacare, alsof hij een nazi was! Mi mag het een wonder heten dat hij niet is vermoord. Waarschijnlijk vanwege het feit dat zijn macht zo ingeperkt is. Ik ben er van overtuigd dat de man het hart op de juiste plaats heeft maar alleen red hij het niet. Geen enkele leider trouwens. Trap niet in die hetze (net als tegen Poetin) mensen maar laten we hem steunen, hij kan het nooit slechter doen dan Bush c.s. Yes, we can..

  7. Jopiek, U schets het allemaal wel een beetje heel simpel, deze Obama zit wel iets anders in elkaar als dat ze ons doen geloven, het Amerikaanse leven is en was er op gericht dat je voor je zelf kon zorgen, geen socialistische pamper samenleving, kei hard niet werken geen geld, dat brengt duidelijkheid in het denken, nu is het een samenleving die ten onder gaat aan een misplaatst mededogen.

  8. Het spijt me Jenne, maar ik huiver van je gedachtegang en -goed.
   Nu weet ik weer waarom ik al enkele jaren niet meer reageer……
   De vele goede posts worden zwaar overschaduwd door hardvochtig geschrijf waar ik die van jou bij klasseer…..

  9. Anelle, wat wil je graag horen, I make your day or night, je kunt niet weg lopen voor de feiten de gepleegde euvel daden van de mensheid, dat is nu eenmaal de réaliteit en het lot van ons allen, het is niet ons soort die deze daden begaan maar de dogmatisch bezeten psychopaten, en door er over te lezen, schrijven, denken, kun je je misschien hier tegen wapenen, het spijt me als ik je geestelijk heb bezeerd was niet mijn bedoeling, vriendelijke groet !

  10. Anella, nog even dit jij verwijd mij iets wat niet waar is, kijk en huiver the USA the land of the free, waar 80 000 mensen zijn ontvoerd en op middeleeuwse wijze zijn gemarteld jawel door Amerikan citizen, onder toezicht van de elite the 1%, geleid door de Zionistische Joden, en ander gebroed!
   Maak je daar druk over !!!

 18. Jenne je zei iets heel belangrijks in 19.3, het (geen) verschil in mentaliteit is het enige. Helemaal mee eens,de rest is onzin, blank, zwart, groen of paars.
  Ik heb een leuk filmpje voor je over oorsprong, nu we het er toch over hebben, dit is helemaal in jouw straatje 😉
  http://youtu.be/j5hPf-Ur9ZA
  En het boek erbij
  http://www.bol.com/nl/p/het-geheim-der-eersten/9200000032334335/?Referrer=ADVNLPPcefa9a00cdbf929700bfb04a75000029800

  1. Odette, de zoveelse mystieke Friese ontdekking, ken je het Ora Linda boek ?
   De familie van mijn moeder kwam uit Hindelopen en omgeving, aardig plaatsje.

 19. Ik heb een paar van die zaken bekeken op Veteranstoday. Meeste lijken moordzaken. Doch Amerikanen die elende hebben. Dat is toch prachtig. Net zoals Joden en Moslims (Semieten). Ik kijk toch liever naar de mensheid vanuit een extreem hermeneutisch gezichtspunt. Laat die sukkels lijden. Misschien leren ze iets. Cultuur van geweld misschien? De armen zijn niets beter dan de elite. In Nederland speelt zich een gelijksoortige ontwikkeling af.
  Met 10 atoombommen zijn 300 miljoen Amerikanen dood. Noord-Korea kan het doen. Interesante tijden. Zelfs als er 300 miljoen onschuldig sterven dan nog is het hun wel verdiende lot.

  1. King James Bible, Deuteronomy 30:19

   “I call heaven and earth to record this day against you, that I have set before you life and death, blessing and cursing: therefore choose life, that both thou and thy seed may live:”

   De Amerikanen hebben keer op keer voor de DOOD gekozen. Laatst nog toen ze dmv hun CIA 80 kinderen vermoorden in MH17. Omdat zij de dood brachten naar Koreanen, Vietnamezen en 100 andere volkeren uit hebzucht en macht, daarom zal deze oude wijsheid op hun van toepassing zijn. Hun kinderen zullen sterven in de thermonucleaire oorlog.

   Carl Sagan waarschuwden ze ook in elke Cosmos aflevering. Hij kende zijn eigen volk goed en het noodlot dat ze tegemoedgaan. Echt een aanrader, Cosmos series van Carl Sagan. Ken uw lot mensen!

  2. Beste Odette,
   Zijn meer dan 10 signalen voor de aanstaande nucleaire oorlog. Ik heb er al 100 gespot. Ik kan ze wel gaan opsommen. Bestudeer gewoon even FEMA camps in Amerika en FEMA guillotines en “main core list”. De NSA bespioneerd voornamelijk om:
   1. politici te kunnen chanteren
   2. bedrijfsspionage
   3. samenstellen van de maincore list, Amerikanen die vernietigd moeten worden in het geval van een calamiteit omdat zij het volk zouden kunnen organiseren tegen de huidige elite
   4. bodyscanner luchthavens, in de FEMA kampen zullen Amerikanen gedood worden door middel van “stralings-scanners” die hun een extra dosis dodelijk straling zal toedienen, ze oefenen het volk nu om door zo’n scanner te lopen, de Joden werden ook voor de gek gehouden, in WW3 zal dit ook gebeuren maar dan net iets anders
   5. End of the World movies die uitgebracht zijn door Hollywood de laatste 10 jaar hebben allemaal als rode lijn: organiseer jezelf niet, blijf niet thuis, zoek de overheid op, zodat de Amerikanen makkelijk opgepikt kunnen worden door de overheid in bottleneck points om ze te vervoeren naar FEMA concentratie kampen om ze dan te vernietigen volgens de maincore list

   Ik kan nog wel door gaan. Zoveel signalen dat er iets staat te gebeuren. Ieder voor zichzelf!

 20. Ik vraag mij af, en wellicht ook andere mensen die jouw nucleaire boodschappen lezen, wat is er in voor jou? Dit is namelijk geen waarschuwen maar indoctrineren geworden. Stel, stel dat je gelijk hebt wat dan? Je hebt gewaarschuwd, ja en? Dan ontkomt niemand hieraan. Wat is het in het nu voor jou om deze zaken keer op keer als een soort mantra te herhalen? Angst zaaien, voor misschien in jouw ogen onze laatste dagen hier? Jij noch ik kunnen hieraan iets veranderen. Het is alleen wat de mens in zijn laatste overtuiging is of religie steunt. Je laat je holle lach van leedvermaak om de medemens hier weerklinken alsof je de engel der wrake in persoon bent. Het kan jou geen donder schelen voor wie leeft of wat dan ook. Ik bespeur hier een bittere ziel met nog heel wat in te lossen emoties. Ergens voel ik een diep medelijden voor je, sterkte.

  1. Odette, deze mijnheer die zich Genies noemd of Death, zou verplicht een maand lang elke dag naar THE LIVE OF BRIAN, VAN MONTY PYTON moeten kijken en, mee zingen All ways walking on the bright side of live, dit is zo iets fantastisch opbeurend en je op de werkelijkheid drukken met je neus, dat je moet leven en er altijd een bright side te vinden is!

  2. Hé hé Odette beter komen ze niet, goeie ouwe tijd, er bestaat geen ander land als met zoveel humor wat een talent, en nog mijn vrouw is verslaafd aan de Engelse TV, zonder een lach is het leven inderdaad miserable, groet jenne

  3. Ik ben een fan van Thucydides, Epicuruz en Lucretius. Dus maak je niet druk om de dood! De man die vandaag sterft wacht de eeuwigheid die net zo lang is als de man die over 100 jaar sterft of 100 jaar geleden. Ons wacht allemaal hetzelfde lot.
   Doch ik ga zelf wel trachten op tijd weg te komen. En het ziet er goed uit voor mij. Ik weet nu zeker dat ik binnen 1 jaar in Noorwegen ben.
   Ik indoctrineer niemand.
   Waarom zou ik?
   Als ik in de supermarkt loop zie ik mensen die over 2 jaar allemaal dood zijn.
   Ik kan ze niet redden. Ze geloven mij toch niet. Wel leuk!

  4. Kijk Genius nu wordt het pas echt interessant; weet je nog dat Jomanda, en verschillende collega medium kennissen van haar, al jaren terug steeds tot duidelijke toekomstige visioen beelden kwam waarin een enorme overstroming in Nederland gaat plaats vinden? Tot nu toe nog niet gebeurd, al waren er ’tekenen’ dat het al lang en breed in 2013 gebeurd moest zijn, miljoenen mensen verdronken, wat nu het zogenaamde achterlijke Oosten is zou soms nog boven water kunnen blijven, afhankelijk van het peil boven N.A.P. ; het grootste deel van Nederland ligt ver beneden de zeespiegel, 30 meter is geen uitzondering, kansloos, daar kun je niet meer tegen watertrappen, en los van Jomanda ben ik persoonlijk zelf iemand uit Zeeland tegengekomen, met voor mij heftige para gaven, inmiddels wel 9 jaar geleden, die zag de Oosterschelde kering doorbreken, met haar geestesoog, ik geloof nog steeds in haar waarneming, ze mocht geen jaartal zeggen en dat wilde ik ook zeker niet horen, dat soort voorkennis is het meest verschrikkelijke om te moeten dragen meestal, zij bezat voorkennis over haar eigen dood, ze wilde dat liever niet, maar het overkwam haar, in beelden vaak, haar jaren waren en zijn tropen jaren, sommige (voor)kennis maakt een mens juist niet beter.

   Maar goed nu mijn pointe; ik geloof in verschillende tijdlijnen, die elkaar kunnen kruisen, ergens weet ik ‘zeker’ dat er over 2 jaar geen hiroshima vernietiging heeft plaats gevonden in Nederland, wel geloof ik dat er nucleaire incidenten kunnen gaan plaatsvinden in de wereld, meer dan een paar, dat risico is op moment enorm voelbaar, en toch heb ik een soort ‘zekerheid’ dat er dit keer geen totale nucleaire vernietiging gaat plaats vinden; wat ik zeker wel voor mogelijk houd is dat er nucleaire ontploffingen kunnen gaan plaats vinden in bijvoorbeeld Chicago, London, dat soort dicht bewoonde plekken, geen zekerheid voel ik daar over, een mogelijke tijdlijn, Amsterdam volgens mij ‘zeker’ niet juist; Aalsmeer en omstreken en Schiphol schijnen het logistieke hart van ‘de nwo’ te zijn. Misschien dat daarom apostel John wel goed zit dooroooh? IN verschillende dramatische kruispunten in mijn bizarre levensloop kwam ik spontaan met inside vrijmetsel beelden, soms in praatjes soms in plaatjes in mijn stage verslag bijvoorbeeld, logo dat ik ontwikkelde, en nog wel meer, onbewust, ze waren achteraf kennelijk als de dood, omdat ze niet konden inschatten of ik nou wel of niet 1 van ‘hunnie’ was, nog steeds achtervolgd mij dit, soms weet ik dingen die ik niet kan weten. Zal wel mijn Parallelle Leven zijn, waar Sunnie net mij kwam, waar wel vaker dan 1 keer spontaan door een passerende ‘vreemdeling’ iets over gezegd is… zoiets moet het wel zijn, anders snap ik het zelf zelfs niet, tijdens mijn Onderwijskunde studie worsteling ben ik te dicht bij de uitgebreide gedocumenteerde peperdure global rockefeller carlyle education fraud gekomen, 100 jaar oude mega dagobert duck pakhuis met vele vele kelderverdiepingen, ze noemden dit een ‘bibliotheek’, toen dacht ik al, als dit een ‘bibliotheek’ is, dat ben ik een vliegtuig, Athens Georgia, dit is mij niet in dank afgenomen, wist ik veel, nu weet ik beter. Op het department of education werd de westerse versie van de mao communistische big brother personal database ‘portfolio’ ontwikkeld, met veel ‘newspeak’ termen moest je daar blind enthousiast voor zijn, in die tijd, 5 jaar voor 911, was het voor de nuchtere onderwijs leek nog lang niet duidelijk of computers ooit betaalbaar genoeg zouden worden voor het werkveld, de toen uitgebreide rocker ‘multi media’ portfolio subsidies wisten het al wel lang, zo gauw het zogenaamd vrijwillig spontaan ontwikkelde personal database concept was uitgeschreven konden de ict gelden voor de betrokken scholen al weer afgekilled worden, met de octopus glaskabel verbonden aan het net heb je geen personal smartbook van Apple meer nodig. De faculteit bestaat ineens niet meer, de intentie van opbouw prikte ik indertijd al door, dat was het schijn front, iets opbouwen…. je wordt genaaid waar je bij staat, en oh weeh je gebeente als je het te vroeg weet aan te wijzen.

   http://truth-zone.net/secret-societies/video/random/what-went-wrong-with-education.html

   Anna Ternheim – No Subtle Men
   http://www.youtube.com/watch?v=MfiVx0yChpc

  5. en ondanks alle ontberingen en vernederingen die ik in stilte en zelf verkozen schaamte heb moeten ondergaan, niet in het minst door bovengenoemde sneaky change agent vrouwen studie, ook al daarvoor, thea studeert techniek, inmiddels 30 jaar oude slogan, en nog doen ze het voorkomen alsof het nieuw nieuws is, van de overheid, vrouwen en ’techniek’, overigens 99,5% van de studerende engineers was man, en feitelijk is dat getal nu niet veel veranderd, maar de hype blijft hetzelfde, oh jah ondanks de opgedane maatschappelijke misfit ellende ook omdat mijn ouders in de relative easy opgaande opportunity sfeer van de jaren 50 zijn blijven hangen, met oogkleppen op stil blijven staan in het ouwe, geen notie gehad van mijn strijd merk ik dagelijks weer, kom al jaren vrijwel elke dag bijna dwangmatig bij moeders over de vloer, de laatste weken begint bij haar pas door te dringen dat ik iets te melden heb, nu de diagnostieken officieel vreemde curves hebben geregistreerd bij mij, kijk ik heb niks te melden, als het maar van buiten komt, dan telt het wel, met die inerte kronkel zit het al 50 jaar vast. Maar goed ik blijk kennelijk in goed gezelschap te zijn, schrale troost, het volgende artikel kwam ik net ’toevallig’ tegen en vooral de commentaren grijpen me erg aan, voor de grofbekkende trendy soap bbiiatchhes die denken nog star fokker vrijuit te kunnen gaan met de oh zoh hippe anti uitsteeksel ziekte van deze tijd;

   Quote: “EinNietzscheStein • 43 minutes ago

   Who can argue that a brief catalog of famous bachelors reads like a roll call of the architects of Western Civilization?: (http://www.newenglishreview.or

   Pierre Bayle
   Robert Boyle
   Johannes Brahms
   Samuel Butler
   Robert Burton
   Ludwig van Beethoven
   Johannes Brahms
   Giacomo Casanova
   Frederic Chopin
   Nicolaus Copernicus
   Eugène Delacroix
   Rene Descartes
   Gustave Flaubert
   Galileo Galilei
   Edward Gibbon
   Vincent van Gogh
   Oliver Goldsmith
   Thomas Hobbes
   Horace
   David Hume
   Washington Irving
   Henry James
   Franz Kafka
   Immanuel Kant
   Soren Kierkegaard
   Charles Lamb
   T. E. Lawrence
   Meriwether Lewis
   Philip Larkin
   Gottfried Leibniz
   John Locke
   Michelangelo
   Friedrich Nietzsche
   Sir Isaac Newton
   Blaise Pascal
   Alexander Pope
   Marcel Proust
   Maurice Ravel
   George Santayana
   Jean Paul Sartre
   Franz Schubert
   Benedict de Spinoza
   Arthur Schopenhauer
   Herbert Spencer
   Adam Smith
   Stendhal
   Jonathon Swift
   Nikola Tesla
   Henry David Thoreau
   Henri De Toulouse-Lautrec
   Leonardo da Vinci
   Voltaire
   Ludwig Wittgenstein

   http : // www . infowars . com / study – men – choose – internet – X orn – over – marriage – for – sX /

  6. Hoi Hyper, ik denk zelf dat we in een periode zitten waarin de verschillende tijdslijnen onderhuids veel meer voelbaar of waarneembaar zijn. Het is vaak rond de decembermaanden, iets met de planeet standen te toen vermoed ik.
   Ik denk zelf dat de overstroming van Nederland reeds is gebeurd. Ik vermoed idd een jaar geleden, 2013 dus ja. Vreemd waar dit heen gaat. Maar waar je ooit zo zeker gevoel had van bepaalde waarheden, komt het voor mij nu telkens meer naar de voorgrond dat er meerdere waarheden zijn. Meerdere mogelijkheden en uitkomsten. De waarnemingen uit meerdere tijdslijnen, de connectie daarmee.
   Zijn het onze gedachtes die ons sturen naar de plek waar we het meest mee bezig zijn? Zijn het onze wakkere zielen die voor ons de keuze maken? De dreiging van atoom geweld heb ik slechts kort waargenomen en daarom denk ik dat ik het niet mee ga maken. Onbewuste keuzes? Tja, ooit zullen we het weten, en tevens weet een deel van ons het al.

  7. Als water een drager van informatie is, dan is Nederland het rioolputje van Europa.

  8. Velen van deze famous bachelors waren een doorn in het oog van de kerk, er was geen vat op te krijgen, en werden dan maar opgeruimd, net vanmiddag weer zitten lezen in een heel speciaal boekje hier over, René Descartes is zeker door de Jezuïten vermoord, dus Hijper pas op!
   Wat de tijdlijnen betreft, ik raad jullie ga je eens verdiepen in het al oude Tarot gebeuren, doe dit al heel lang, geleerd van een Kabala vriend, en soms brengt het me rust in mijn denken, ik ge mijzelf dwingen met andere onderwerpen bezig te zijn, het wereldse gedoe, brengt me onrust, het in de cirkels rond draaien maakt me moe, het zit ergens anders het heilig worden!
   En wat je ouders betreft best Hijper, is toch niets verkeerd mee, en met jou als geboren Repelsteeltje toch ook niet, je hoeft niets en je mag alles, Groet!

  9. jah Jenne das ook weer waar, waarom zou ik martelaar worden. Vaak vraag ik me af of de ‘gewone’ mensen het wel verdienen, het optrekken van de mist en het weg halen van de ‘gordijnen’ waar Charlotte het over heeft, de ‘gewone’ mens vindt het wel best, met de nieuwe centrale sovjet regering met z’n tot over de oostblok grenzen reikende nieuwe European Krimea Ukraine Union, zoals al jaren terug voorspeld en uitgespeld door Charlotte, tezamen met de nieuwe American Sovjet Union, de nieuwe African Union en de Oost, ze vinden het al lang best, merken het verschil niet eens, waar zou ik mij druk over moeten maken, voor mij levert het geen bonus punten op, integendeel, dusz misschien dat ik op een vreemde manier de Carnegie Sovjet Elite forces soort van ‘gelijk’ moet geven, de mensen laten het gewoon gebeuren, maar goed ik vroeg me continu af wat de hoogste prijs zou zijn als ik mij moest leren conformeren aan de mores van het voor mij zeer vreemde onderwijs en maatschappelijk gebeuren; ondertussen is voor mij de ontdekking dat het met Ziel en Soul te maken heeft, en die is van zichzelf niet te vangen zomaar, dat is wat ze niet willen, mensen met Soul, Swagger is de blanke versie geloof ik. Ik wil zelf niet eens vechten tegen een onzichtbare vijand, die ik niet eens als vijand beschouw, maar het is me overkomen, maar op zich heb je wel gelijk Jenne, repelsteel zoon en ach wat maakt het ergens uit, dat wel, en dat oude gilden beroepen systeem is ergens onverslaanbaar, dat waar ze via een vernietigende omweg van decennia gestimuleerde onvakkundigheid weer polytech naar terug willen, dat is op zich wel goed, maar het mag niet Zielloos worden, en de Elite schijnt dat weinig uit te maken, zolang het maar hun belangen behartigt hebben ze net zo lief robots en slaafjes, maakt ze kennelijk niks uit, misschien dat ik de elite maar moet gaan laten zien dat er bezielde lichtpuntjes kunnen voorkomen in zogenaamd trash en uitschot, en hoe mooi dat kan zijn, dusz als een soort entertainer, dat geeft me hopelijk wat overlevingskansen, entertainers hebben ze graag, want dat geeft afleiding, en een entertainer ben ik diep van binnen wel, en waarheid is aardig, maar volgens mij voor mezelf nauwelijks het voornaamste, maar ook weer wel, das mijn 2 strijd, zonder waarheid geen bezieling ben ik bang, neeh tuurlijk wil ik niet in de weg komen te staan, tegen Jezuïeten valt never nooit te vechten en ik wil niet eens vechten, maar soms MOet ik iets doen of zeggen, mijn geluk is misschien dat mijn geloofwaardigheid meestal voldoende teniet gaat, door door, jah weet ik veel waardoor, vreemde bij effecten, misschien moet ik daar het aller aller blijste mee zijn; zonder joker gehalte geen levensverwachting, mensen die het qua power en overtuiging wel de potentie hebben om een leider van een Beweging te worden lopen meer kans om in het vizier te komen, aan de andere kant willen ze absoluut geen ongeleide projectielen die niet stuurbaar zijn, en die wetenschap is doodeng, ach zat voorwaarden waar ik van afhankelijk ben, op honderd tig manieren kan ik klem gezet worden, gebeurt ook genoeg heb ik het vermoeden, moet ik maar soort van blij mee zijn, een echte rising star zonder inbedding in hun ‘charity’ tax exempt organisaties is veel te gevaarlijk. Dusz vrijwillig vleugellam dan maar? of of of of, er is misschien hopelijk waarschijnlijk nog een factor, parallelle exo bescherming, ergens geloof ik daar in… en niet zonder reden of voorval…

   wie beheerst tegenwoordig nog een ambachtelijk vak, het meest fantastische dat er is ergens, waar ze weer polytech naar terug willen, via een vreemde omweg van de post mammoetwet afbraak van de afgelopen decennia;

   The Road To Basel Episode 2: Inside The Atelier With The Legendary Philippe Dufour
   http://www.youtube.com/watch?v=kpA3UCZXCj8

  10. aah Sunnie gelukkig, nauwelijks nucleaire vooruitzichten, daar houden we ons aan!

  11. ja laten we dat doen Hyper. @Cozmic, voor mij is het werk van Emoto 1 constante. Voor mij heeft hij altijd gelijk. Dusss rioolputje maakt niets uit. Gewoon mooie intenties er tegen aan gooien en zie direct het verschil in de waterkristallen! Gewoon bewuste keuze maken. Omhoog die trillingen en frequenties! Veel liefs!

  12. Hallo Cozmic en Hijper Alert, ken jullie leeftijd niet precies, maar op mijn gevoel afgaande ongeveer zo als mijn zoon, +/- 50, mijn zoon 100% autodidact,
   wat z’n ogen zien maken zijn handen, altijd zoekende, ook op zoek naar geluk, en iets wat ons zijn vrienden/ouders zou kunnen vervangen in de toekomst, heeft door het doolhof van vriendschap vermengd met on echte en echte liefde gezocht, en nu op eens heeft hij het gevonden prima liefhebbende super intelligente vrouw, dat is wat hij nodig heeft om begrepen te worden, het is prachtig om mee te maken, en nu een lekker klein meisje, ja het ultieme geluk, geluk is altijd heel broos dus wij die van hen houden helpen het in de bloei en ook om het instand te houden, wil maar zeggen je kunt het soms vinden om de hoek, groeten Jenne

  13. Hallo Jenne? 22.13 10.11 uur, Het zou leuk zijn als u onder uw eigen naam zou gaan schrijven in plaats die van uw echtgenoot 😉 Al was het alleen om voor sommige mensen die verwarring ten dele is gevallen weer op het juiste spoor te krijgen. Jullie schrijfstijlen zijn te verschillend het is makkelijk om dit onderscheid te kunnen maken. Doe u zelf een plezier en ons hier op het forum, dan krijgen we dan een nieuw gezicht erbij, zou leuk zijn!

  14. ROFL Odette, jij heppum dusz ook int snotje? Ik moet er stiekum vaak om gniffelen, zie ik plotsklaps een perfecte spelling en punctuatie verschijnen in een anders zoewaarrr chaotische spellingkwizzzz, denk ik van hé man: Die kip zit weer te typen weetje? Die zit gewoon een beetje stout te spelen man, ff die bundel haartjes uit de knot, vingers ff knakken en dan gaat ze vet los weet je? Chill, kan er wel om lachen http://www.youtube.com/watch?v=G0PekTUmBdY

  15. Fijn dat jullie er allemaal nog om kunnen lachen.
   Ik vind het redelijk gestoord…
   Een schizofreen huwelijk?

 21. Het gonst op het internet van grote gebeurtenissen die plaats gaan vinden in de Oekraïne, men spreekt van valse vlag aanvallen, misschien met atoomwapen, ze staan met hun rug tegen de muur, er is uit het hele heulende westen niet echt geprotesteerd tegen de USA gestapo methoden, ja ik maak me grote zorgen, deze beesten van mensen zijn tot alles in staat, Vr. groet Jenne we hebben vrede en onderling respect nodig!

  1. Jenne, ja ze zijn tot alles in staat…dingen die we ons niet eens kunnen voorstellen omdat wij nog mensen zijn en geen ‘aliens’.
   Waar zijn de demonstraties voor vrede hier in Nederland? Guido kom op neem John bij de hand en start actie!!
   Op 17 januari is er een grote demonstratie in Berlijn….

  2. Mooi filmtje Coz, bedankt hier voor, ja het kan natuurlijk ieder één overkomen, hopen we dan maar, ik bedoel oud worden, groet

  3. Hallo, 23,4 hoord onder 22,15 te staan, net boven die taaie reactie van Anne/Annette, two names one way of thinking!

  4. De VS is blut. Ze verliezen controle over Rusland zowel als Oekraine. De dollar verliest de Reserve Currency Status waardoor niemand de dollar nog nodig heeft en het waardeloos wordt. Rusland en China zijn uit SWIFT gestapt en hebben nu hun eigen systeem. Ze hebben hun eigen NDB (New Development Bank voorheen de BRICS Development Bank) in direct competitie tegen IMF en de WB. Christine Lagarde (hoofd van de IMF) heeft America de rug toegekeerd omdat het niet reageerd om andere landen meer vote power to geven. Lagarde heeft nu Washington gezegd dat ze zonder Amerika andere landen zoals China and India en anderen meer vote power heeft toegezegd. Amerika wordt geisoleerd en a kat die in het nauw gedreven wordt doet vaak gekke/gevaarlijke dingen. En dat maakt mij nerveus. En Nederland doet niets!!! Een paar dagen geleden gaf een Chechische arts zijn NATO medailles terug omdat hij niets met een crimineel groep te maken wil hebben.
   NEderland heeft Facebook. Heel gemakkelijk om demonstraties te crieren. Bovendien heeft Guido een behoorlijke lange lijst van email adressen die hij zou kunnen gebruiken om petitions te sturen en te on dertekenen. Hij mag mijn email adres er zeker voor gebruiken.
   Zolang we ons machteloos voelen zijn we slachtoffers. It weiger een slachtoffer te zijn. Ik maak veel lawaai hier. En als we dat allemaal doen dan vermenigvuldigd dit zich vanzelf. Het is de propaganda die ons angstig maakt. Niet toe staan. Herken het voor wat het is.
   Moed houden Jenne.

 22. Dit jaar heeft nog enkele weken te gaan,
  Maar in veel opzichten zullen het misschien wel de meest turbulente van 2014 worden.

  Terwijl hier de politiek rollebollend over elkaar heen valt aangaande onze vrije artsenkeuze, en de gehele NL bevolking wederom vreselijk GENAAIT gaat worden door de Pedo-Politiek welke geen woord rept over de elk jaar weer 40 Miljard welke verdwijnt in het zorgstelsel worden de volgzame burgers beziggehouden met een MachtSpelletje over de vrije artsenkeuze en noemt men dit een kabinetscrisis De slapende burgers hebben alleen niet in de gaten dat er op het wereldtoneel pas echt schokkende dingen gebeuren en dat het misschien zometeen niet zoveel zin heeft om een arts te mogen kiezen maar je blij moet zijn als er een is…

  Die schokkende dingen vinden op dit moment vooral plaats op financiëel vlak en dan hebben we het uiteraard over Rusland. En vanzelfsprekend onder leiding van de OPPERMOSLIM OBAMA…

  De kranten staan vol van de berichten over de val van de Roebel en de paniek die is uitgebroken onder de Russische bevolking.

  De situatie op de valutamarkten werd einde dag afgelopen dinsdag zo heftig dat alle handel in Dollar/Roebel transacties werd stilgelegd. Met andere woorden, de Roebel is in feite een waardeloze valuta geworden waar niemand in het Westen zich aan wil branden.

  De burgers in Rusland hebben te maken met situaties zoals destijds in de Weimar Republiek, waarbij prijzen dagelijks omhoog schieten en waar iedereen die nog Roebels heeft zijn best doet om daar zo snel mogelijk iets voor te kopen, zolang de prijzen nog enigszins op te brengen zijn.

  Het deed ook weinig goeds voor de wereldwijde financiële markten en de Westerse beurzen beleven dan ook de slechtste tijd van dit jaar.

  Kort maar krachtig samengevat door Zerohedge: Er heerst totale chaos.

  We zijn nu op een punt beland waarop het eigenlijk voor niemand mogelijk is om goed te voorspellen hoe het nu verder zal gaan.

  Wel was er gisteren nog een bericht wat niet veel goeds beloofd over dat Goldman Sachs heeft besloten praktisch geen Roebel transacties meer uit te voeren. Dit betekent bijvoorbeeld dat Russische staatsobligaties in Roebels niet meer verkocht kunnen worden in Dollars. Dit houdt dan vervolgens in dat als meer banken dit voorbeeld zullen volgen Russische banken volkomen geïsoleerd zullen raken en afgesneden van Westerse valuta. En waar Goldman Sachs gaat, daar zullen anderen gaan.

  De mainstream media beginnen berichten te verspreiden dat alhoewel Poetin net is uitgeroepen tot persoon van het jaar in Rusland, deze Roebel affaire hem waarschijnlijk de kop gaat kosten. Propagandakanon de Telegraaf weet dit in hun gedrukte versie te “onderbouwen”. Zij laten een Russische vrouw aan het woord die zegt dat haar lesbische vriendinnen die enkele maanden geleden Poetin volop steunden, dit nu niet meer doen. Dit laatste zal Poetin geen slapeloze nachten bezorgen, maar hij heeft wel degelijk een probleem wat nu ontstaat door deze valutaoorlog.

  Volgens Zerohedge heeft hij hooguit enkele weken de tijd om alternatieve financiering te vinden en die zal uit het oosten moeten komen. Dat het nu tijd is voor actie en dat hij nu in feite wordt gedwongen om de volgende logische stap te maken.

  Die is het volkomen laten vallen van de Dollar en samen met China misschien een nieuwe muntsoort creëren die vanuit China wordt gedekt door goud en vanuit Rusland via hun natuurlijke hulpbronnen zoals olie en gas, maar ook diamanten.

  Ondertussen gaat Amerika onverminderd verder op hun ramkoers richting Rusland met het afkondigen van weer nieuwe sancties:

  President Barack Obama zet eind deze week zijn handtekening onder een wet waardoor Rusland met nieuwe sancties te maken krijgt. Dat heeft het Witte Huis dinsdag laten weten.

  Zoals we weten heeft het Congres in Amerika de juridische grondslag voor de komende oorlog met Rusland goedgekeurd en ook onder die wet zet Obama deze week zijn handtekening. De Russen hebben hierop gereageerd door te verklaren dat hier absoluut van hun kant een antwoord op zal komen.

  De NAVO vliegtuigen zijn al begonnen met de bevoorrading van het Oekraïense leger zoals we hebben gezien.

  De bevolking van het oostelijk deel van de Oekraïne interesseert het Westen niet. Hoe meer er daar omkomen en hoe sneller, des te beter.

  De ellende in het oosten van Oekraïne neemt toe. Vooral voor kinderen en bejaarden is er sprake van levensbedreigende omstandigheden nu de winter op komst is. Daarvoor heeft de Hoge Commissaris voor de mensenrechten van de Verenigde Naties, Zeid Ra’ad al-Hussein, maandag gewaarschuwd.

  De enige vraag die nu nog open staat is hoelang het zal duren voordat Russische tanks inderdaad het oostelijk deel van de Oekraïne zullen binnenrollen. Poetin is heel duidelijk geweest dat hij niet passief zal toekijken hoe de mensen daar worden uitgemoord.

  Kijk voor meer info op:

  http://www.niburu.co
  http://www.gewoon-nieuws.nl

  1. Dank je wel Mark.
   Het is werkelijk ongelooflijk hoe ze Rusland en Poetin in de tang nemen. De VS wil afzetmarkten. Ik heb soms het gevoel dat het hele Ruslandverhaal met het TTIP van de VS te maken heeft.
   In die zin dat ze de zakelijke samenwerking tussen Europese landen en Rusland hiermee boycotten oftewel saboteren.
   We hebben al eerder meegemaakt op welke valse manier de VS werkt. Infiltreren in het land door NGO’s en inrichtingen op te zetten, die in eerste instantie niet op de VS zijn terug te voeren. Wie het ook moge aansturen, het deugt niet en het is een samenzwering die de hele wereld in zijn greep houdt.
   Ik wil iets goeds voor Rusland…kunnen we geen actie beginnen?
   Hier iets van RT duits….de onderste tabel laat b.v. zien hoeveel Putin voor Rusland heeft gedaan. Maar ook een grafiek van Europa en wie van Rusland hoeveel aan olie en gas krijgt. En dan kan je zien op wat de VS aast.
   http://www.rtdeutsch.com/8236/wirtschaft/rubel-im-trubel/

  2. De Amerikanen hadden het Oekrainse leger 2 jaar getraint en gemoderniseerd voordat het conflict met Rusland uitbrak. Dit leger is toen in 3 maanden totaal vernietigd door de Russen. De Oekraine heeft meer pantserwagens verloren in 3 maanden dan de Russen in 10 jaar in Afghanistan. Ook zijn de sluipschutter huurlingen van de NAVO vernietigd door superieure Russische sluipschutters. Die filmpjes op Youtube zijn snel verwijderd door de CIA. Demoraliseerde hun troepen.

   Op deze site kan je het vernietigde materieel van de Oekrainers zien.

   http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?236005-Situation-in-the-Ukraine-Crimea-*Photos-Videos*-ONLY/page294

   (ik hoop de de link werkt)

   De NAVO is dus in totale paniek omdat ze elke grondoorlog met Rusland zullen verliezen.

 23. Net weer eens na lange tijd de internet site NU JIJ bekeken, dan begrijp je ogenblikkelijk waarom ze met ons kunnen doen wat ze willen, al dat fuc… onnieuws, en dat is wat de gemiddelde Nederlander wenst te lezen anders zou het er niet staan, in mijn jeugd werkzaam in de reclame wereld, heb ik geleerd het nonrespect voor de burgers als normaal te benaderen, toen ging een Amerikaans rapport er van uit dat het gemiddelde denken zich op 12 jarig niveau bevond, en dan nu misschien 13 jarig niveau, wil maar zeggen !!!
  En wat Mark hier doet is ongeveer het zelfde hij onderschat ons volkomen, wij zijn hier heel goed geinformeerd, zijn geschrijf is al weer van gisteren, we leven nu vandaag, Mark zet het op NU JIJ daar is het misschien echt nieuws, maar daar willen ze het niet lezen, voetbal, bier, sex ! misschien eindigend met een atoom orgasme ?

  1. Monika, ja ik weet dat het met de beste bedoelingen gebeurd, ik heb dat nu mijn hele leven al meegemaakt, maar voor mijn gevoel verliezen wij steeds meer de grip op ons leven, en de gebeurtenissen die hier mee samen gaan, wij zijn te laconiek, hier ter plaatse maken wij ons sterk tegen de inplantation de een viese methaan vuilverrotings usine, we zijn nu zo ver dat als ze onder andere de burgemeester, niet naar ons luisteren 1100 van de 1290 inwoners van onze commune dus, gaan we eventueel over op geweld, het is of je tegen een muur praat, maar deze keer laten we het niet over ons heen gaan.

  2. Beste Jenne,
   Ik heb 20 jaar lang op 50 forums de Amerikanen proberen te waarschuwen voor hun CIA en corrupte regering. Toen zag is Cosmos van Carl Sagan. Die zei precies hetzelfde in de Cosmos serie. Dat was de dag dat ik stopte met Amerikanen waarschuwen. Zinloos. Als ze al niet willen luisteren naar Carl Sagan, wie ben ik dan? Een totale nul! Zinloos. Laat ze sterven! Red je zelf!

  3. Ginies of death
   Stel de vraag eens anders , wat is carl sagan meer dan jou? Of zwelg je liever in een onbetamelijke vlaag van door zelfmedelijden opgewekte zelfonderschatting? Maar ik snap je berusting wel hoor , we leven al lang tussen koeien ,hoewel je dacht dat er onderhuids wel een spoor van intellect aanwezig was wordt je vaak teleurgesteld. Houd je dan voor dat men je ook niet gevraagt had hun wereldbeeld omver te schoppen en vertel je verhaal alleen aan hen die er interresse voor kunnen opbrengen.

  4. marcel wiersum

   The wheels of war are in motion!
   Ik heb zelf ook nog even geduwd!

   Mijn buurman, een goede vriend, vertelde mij dat het hem niks kon schelen dat die Vietnamezen bommen van die Amerikanen op hun kop kregen. Toen dacht ik dus, oke, nu heb ik de vrije hand. Zal ik ook even meehelpen zodat jij en je dochter straks een bom op je kop krijgen.
   Mijn hele leven heb ik duizenden en duizenden Nederlanders gesproken. Niemand kon het een zak intereseren dat de CIA moord, verkracht en martelt.
   Mijn advies aan de goeden: maak dat je weg komt op tijd!
   Who speaks for earth?
   http://youtu.be/5XA1atQAGJE
   Mijn buurman koos ook voor de dood.

  5. Volkomen met MARCEL eens, ze zijn het vaak niet waard de moeite en energie gegeven, het is zo verdomd vermoeiend, en demoraliserend de uitkomst van al je moeite en goede wil.
   Je kunt het keer op keer zien en meemaken, bij elke verkiezing, en dagelijks bij het lezen van reactisch op de NU JIJ klaagmuren.
   Alhoewel er is een ligte kentering merkbaar, o wat heerlijk zou het toch zijn als de massa nu eens wakker zou worden.
   Sta toch keer op keer versteld als ik de moordenaar ( waarschijnlijk betaalde moordenaar) daar rustig op straat van zijn vrijheid zie profiteren, schande! vind ik !

 24. Ook hier maken velen zich niet druk om wat de USA-CIA-Mossad met +/- 80 000 mensen waarschijnlijk meer heeft gedaan, geterroriseerd gefolterd geestelijk kapot gemaakt, laten verdwijnen, en niemand maakt zich er echt druk om misschien om dat het geen Joden zijn, dus een ontkenning van de Holocaust
  ligt voor de hand, prettige kerstdagen, in de mensen een welbehagen, wat een ongelovelijke shit wereld leven we in !!!

  1. Jenne bij deze iets gaafs vets moois modern ambachtelijks om ons jou en wij wtk’ers even stevig op te fleuren, deze schat van een levenslustige hond gebruikt z’n nieuw 3d geprinte poten in snelle draf gang alsof ze aangeboren gegoten zitten, wat kan je je voorstellen zien, maken en het vervolgens inzetten gebruiken alsof een eternal deel van je natural self, self-hood..

   Derby the dog: Running on 3D Printed Prosthetics
   http://www.youtube.com/watch?v=uRmoowIN8aY

   Michael Tsarion – The Selfhood Path
   http://www.youtube.com/watch?v=Ny6VyTMaekI

   Johnny Marr — The Messenger
   http://www.youtube.com/watch?v=d2W8aVDxeBY

  2. Hyper Alert,

   Van die hond fantastisch, wat Michael Tsarion hier zegt, kunnen de meeste mensen niet bevatten, en is daar door angstaanjagend.

   Johnny Marr, weer een andere waarheid.

   Ik ben lang geleden al gestopt met mijn ik/zelf intens en direct te laten beinvloeden, ik geloof aan de door het leven gebrachte geestelijke evolutie,
   de directe manipulatie door derden hoe mooi ook moet je voor oppassen, het wordt al gauw een dogmatisch verhaal.

   Ik dank je vriendelijk voor de aan mij gegeven aandacht, en stel dit als mens ten zeerste op prijs.
   Vriendelijke groet Jenne

  3. Jenne, hoorde net dat er in Dijon iemand in een groep mensen inreed. Ze zeiden erbij, ‘hij was psychisch gestoord, en riep allah aqubad’ (weet niet hoe je het schrijft) en daarvoor blijkbaar ook zo een soort incident.
   De overheden bespelen ons, schandelijk. Bang moeten we worden en boos op de ‘daders’.
   In Duitsland werkt de Deutsche Bundesbahn met de politie samen. Ze gaan vanaf 1 januari op 100 stations, 700 bewakingscamera’s installeren, om zogenoemde ‘criminaliteit’ aan te pakken.
   Wie beschermt ons voor de criminele overheden?

  4. Monika, ja dit gaat maar door, er gaan nu al stemmen op die zeggen dat ze sommigen moeten deporteren.
   Maar het is waar wat ze in hun dromen hadden voor zien, dat deze fanatieke mensen zouden integreren, no way!
   Het zal alleen maar erger worden, er gaan weerstands groepen opstaan, en dan kom je langzaam in een burger oorlog terecht.
   Er zijn vreemde hele invloedrijke groepen aan het werk, en dan dit EU-NWO gebeuren want dat is het, $-£ tegen Brikz landen, macht macht, de rest is hier gewoon onderhevig aan, racisme anti dit en dat, die rust die er eens geweest is met de harmonieuse levensstijl is voor altijd verloren, en het is onze schuld de mensen, wij laten het gebeuren, uit gemakzucht, en domheid !

 25. Er is weinign verandert in de VS sedert het land onafhankelijk werd. Men heeft genocide gepleegd tegen de inheemse bevolking. ook tegen de slaven die volgen de grondwet 3/5e van een mens zijn. Racisme is een amerikaans institution. Het komt van de top down. Soms wordt het echt zichtbaar maar door gaans speelt het op de achtergrond, maar het is er altijd.
  Burhemeester De Blasion van NY, getrouws met een zwarte vrouw heeft zijn zoon geleerd nooit te rennen op straat. Heel droevig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.