Advertentie

Zorgverleners onder zware mentale vaccinatie-druk..!!


x

x

Zorgverleners onder schandalig-mentale vaccinatie-druk..!!

2019 © WantToKnow.nl/be gebaseerd op o.a. RTLZ-artikel

x

Volgens de Nederlandse Influenza Stichting (NIS) kan de griep, voor kwetsbare patiënten, funest zijn en daarom wil de NIS, dat alle zorgverleners zich laten vaccineren tegen de griep. Of hoe je op basis van angst een hele groep ziekenverzorgenden de gordijnen in jaagt. Natuurlijk kan een griepje funest zijn, maar dat geldt ook voor een val van de onderste trede van de trap. Het gaat -zoals de NIS ook impliciet toegeeft, natuurlijk over de LAGE WEERSTAND van de mensen die overlijden door de griep. De griep is dan feitelijk niets anders dan een laatste duwtje, maar dat heeft niets met de essentiële factor -verlaagde weerstand-  te maken.

Sterker nog, je zult de mensen de kost moeten geven, die JUIST DOOR HET VACCINATIE ZIEK WORDEN EN STERVEN.. Heeft het NIS dáár rekening mee gehouden. Ondertussen is de mentale vaccinatiedruk op verplegende/zieken-verzorgden personeel bijna schofterig opgevoerd.. Niks discussie over de niet-bewezen werking van griepprik, of de integriteit van het menselijk lichaam.. Nee, je collega’s die blind achter valse, of in ieder geval onvolledige vaccinatiewetenschap aan lopen, zetten je moreel on mentaal onder druk.

Het is een verzwegen dilemma op veel werkplekken in de gezondheidszorg, waarbij het lijkt alsof de verzorgende voor zichzelf kiest en niet voor de patiënt. Was de vaccinatiegraad onder zorgpersoneel in algemene ziekenhuizen, 2 jaar gelden nog 13%, daar was deze dit jaar opgelopen tot nog maar slechts 24%. Verplegende personeel laat zich dus niet zomaar piepelen om een vaccin te laten toedienen. Op de site van RTLZ, vertellen drie zorgverleners hun verhaal.(HIER)

De uiterst omstreden dr. Ted, die bij Omroep MAX de ‘wijze arts’ uithangt. Zijn beslommeringen in dienst van de farmaceutische industrie worden zelden genoemd. De dubbele agenda van deze man blijft schandalig buiten beeld..!!

Een praktisch voorbeeld van de werking van de griepprik..?
Eén van de verhalen over deze griepprikmanie, is van Miran, operatieassistent die vertelt: “Ik haal de griepprik niet meer. Ik heb ‘m wel gehaald, drie jaar geleden voor het laatst, maar ik werd er elke keer ziek van, later in de winter kreeg ik bijvoorbeeld longontsteking. Ik ben het een jaar later vergeten en toen had ik nergens last van.

Dat is doorgesijpeld en nu doe ik het al drie jaar niet meer en ik ben nauwelijks ziek. En dan blijkt ook nog eens, dat ze ook een keer met het verkeerde griepvirus gevaccineerd hebben, dus waarom is dan nuttig? Bijna geen enkele collega haalt ‘m, mensen hebben het idee dat ze er klachten van krijgen. En het werkt niet honderd procent.”

Mijn werkgever vindt dat ik de prik moet halen voor de patiënt, zodat ik het niet kan overdragen. Zij willen dat je het haalt, zodat je het niet kan verspreiden. De griep kan dodelijk zijn voor oudere zwakke patiënten of kleine kindjes. Maar ik ben zelf astmapatiënt en wordt ook daarom opgeroepen. Soms twijfel ik wel, ik heb mijn hart bij de patiënten liggen. Maar als operatieassistent draag ik ook handschoenen en mondkapjes, dus het risico van overdragen is volgens mij al beperkt. En tja, dan kies ik toch voor mezelf.”

Button op je witte jas, dat je ‘beschermd’ bent, of.. een vaccinatie-schaapje..?

Waarom niet meteen de mensen die niet-gevaccineerd zijn, lekker een label opnaaien..??

De uiterst omstreden voorzitter Ted van Essen van deze Nederlandse Influenza Stichting (NIS) is met zijn dubbele farmacie/artsen pet niet écht de man met een neutrale opinie. De MAX-huisdokter propagandeert er lustig op los en roept dat het erg geruststellend zou zijn voor de patiënten, wanneer verplegend personeel zich laat inentent. Sterker nog, de man wil de omgekeerde-jodenster-methode toepassen..! Want zijn idee is, dat zorgverleners in Nederland die een griepprik hebben gehad, eigenlijk een button zouden moeten dragen. Of zoals deze dubbele pettendrager het verwoordt:

Met veel ‘positieve’, éénzijdige publiciteit wordt getracht, de bedenkingen tegen griepvaccinaties de mond te snoeren…

“Ik zou dat willen weten van iemand die mij verzorgt of ingrepen bij me uitvoert. Bovendien zou de button anderen stimuleren om de prik ook te halen”, zo roept Ted van Essen het in al zijn geraffineerde wijsheid. Over de wetenschappelijk bewezen, niet-werkende griepvaccins natuurlijk geen woord, want Ted van Essen wordt ernstig gesponsord door de farmaceutische industrie.

En ja, dan komt er kennelijk ineens een lichtinval, bij Ted van Essen, als hij zegt: “Om redenen van privacy zal het idee van buttons in ons land niet snel worden opgepikt. Maar..” wauwelt Van Essen verder, “in de Verenigde Staten en Canada worden dergelijke badges al vaak opgespeld. In sommige ziekenhuizen daar is de prik verplicht voor het personeel. En als dat niet zo is, moeten in sommige instellingen niet-gevaccineerden een mondkapje dragen.”

Maar zo roept Van Essen tot slot: “Die aanpak is me echter te negatief.” Dat de man uiterst dubieus is, blijkt uit zijn opmerkingen over de griepvaccinaties.. Het aantal mensen dat een griepprik heeft gehaald dit jaar, is voor het eerst in tien jaar tijd gestegen, maar niet genoeg vindt MAX-dokter Tedje Van Essen: “De vaccinatiegraad te laag. Er heerst onterecht scepsis over de jaarlijkse griepvaccinatie. Het influenzavirus is gevaarlijker dan zomaar een griepje.”

Vorig jaar werden er 900.000 mensen in ons land ziek door de griep. Dat Van Essen zich hier schuldig maakt aan puur valse wetenschappelijke volksverlakkerij, is duidelijk. Als hij roept dat er ‘onterecht scepsis is over de griepvaccinatie’, want nogmaals de griepprik is NOOIT wetenschappelijk bewezen.

Respectloos,
zo noemt NU’91, de bond voor verpleegkundigen en verzorgenden, het idee om zorgverleners die een griepprik hebben gehad een button te laten dragen, zoals meneer Ted het opperde. NU’91 vindt dat hiermee voorbij wordt gegaan aan de afwegingen die verpleegkundigen en verzorgenden maken om zich wel of niet te laten vaccineren. “Het beeld wordt nu geschetst dat deze zorgverleners niet weten waar zij mee bezig zijn”, vindt woordvoerder Michel van Erp. En: “De hetze tegen verpleegkundigen en verzorgenden die – om welke reden dan ook – ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren moet stoppen. Hier is niemand bij gebaat.”

In Nederland is de vaccinatiegraad in de zorg en daarbuiten over de hele linie te laag, aldus Van Essen, “Er heerst onterecht scepsis over de jaarlijkse griepvaccinatie. Het influenzavirus is gevaarlijker dan zomaar een griepje.” Vorig jaar werden er 900.000 mensen in ons land ziek door.

Wat wél werkt zijn de soms heftige bijwerkingen van de griepprik.
Zie het verhaal hierboven over de longontsteking bij de genoemde verpleegkundige..! In dat kader ook willen we je wijzen op een degelijke wetenschappelijke kijk op vaccinaties, door dr. Eustace Mullins. Klik hiernaast op de cover van het boek ‘Murder by Injection’ en download (in .PDF) het boek..!

Tot slot, last but not least, kijk ook eens naar het verhaal van de oud-huisartsen, dr. Hans van der Linden (HIER) en dr. Dick Bijl, (ook epidemioloog en oud-hoofdredacteur van het huisartsen-bulletin ‘het Geneesmiddelenbulletin’) (HIER) En let wel, wat bij mensen die griepprikken halen vaak de belangrijkste motivatie is, is ANGST.  En dat is -zo weet iedereen- een héél slechte raadgever, die gezond verstand zelfs doet verstommen.. Waar het ALTIJD om gaat, bij mensen die dan zouden overlijden aan de griep, is hun ZWAKKE IMMUUNSYSTEEM dat dan aan de basis staat van een fundementeel ongezonde constitutie…

 

 

 

2 gedachten over “Zorgverleners onder zware mentale vaccinatie-druk..!!

 1. Vorige week zag ik op de TV reacties van Duitsers ivm de snelheidsbeperking van 130 km/u naar 100 km/u en sommigen hadden met ons te doen en anderen leken leedvermaak uit te stralen en zeiden dat de Nederlanders dan maar in Duitsland moesten komen rijden wanneer ze sneller dan 100 km/u wilden rijden want daar mag men op sommige plaatsen zo hard rijden als men wil.
  Wat naar mijn mening velen niet zien is dat we eigenlijk allemaal in hetzelfde schuitje zitten onder leiding van lieden die nogal pro EU zijn en elkaar vaak naapen,dus wie zegt dat de Duitsers binnen afzienbare tijd ook geen snelheidsbeperkingen opgelegd zullen krijgen?
  https://nos.nl/artikel/2310432-duitsland-verplicht-inentingen-tegen-mazelen-op-straffe-van-opvangverbod.html Dit kan betekenen dat Nederland het voorbeeld van de Duitsers zullen proberen te gaan volgen en hier ook vaccineren verplicht gaan maken,de vraag is dan niet of maar wanneer dat gaat gebeuren? Hoe dan ook steeds meer wordt verplicht opgelegd en ons zelfbeschikkingsrecht aangetast waarbij het “gewone” volk alleen maar goed is om te betalen.
  De staat heeft inkomsten uit belastingen die bedoeld zijn om sociale voorzieningen te bekostigen met ons allen waar iedereen gebruik van kan maken,het probleem is dat deze landelijke belastingen steeds minder gebruikt worden voor sociale voorzieningen en vaak naar de EU afgedragen worden of uitgegeven worden voor de aanschaf van oorlogstuig waar alleen maar de oorlogsindustrie beter van wordt onder de noemer voor onze eigen veiligheid.
  De staat schuift steeds meer af op gemeenten die daar kennelijk geen probleem mee hebben en gewoon hogere belastingen en vooral nieuwe verzonnen belastingen gaan invoeren en boetes voor de grootste onzin gaan uitdelen om op die manier de door de staat veroorzaakte tekorten aan te vullen.Vaak wordt een maatregel ingesteld op basis van beweringen vanuit de overheid terwijl er zelden bewijs wordt geleverd dat die beweringen ook kloppen of niet.
  Zo zou volgens de overheid vaccineren veilig zijn,maar bewijs wat dat onderbouwd wordt niet geleverd.De snelheid verlagen op snelwegen is een druppel op de gloeiende plaat en zet totaal geen zoden aan de dijk terwijl we Jesse Klaver en andere lieden binnen de politiek nog steeds horen zeggen dat de boeren toch hun veestapel zullen moeten halveren.
  Mensen moeten langer werken omdat we met ons allen ouder zouden worden maar klopt dat wel? De lichte bevolkingsgroei zou voornamelijk komen door de opvang van “nieuwe Nederlanders” maar wanneer we ouder worden en er net zoveel kinderen geboren blijven worden dan zou de bevolkingsgroei toch ook al waarneembaar moeten zijn alleen al vanwege dat ouder worden? Vacatures zouden niet ingevuld kunnen worden door Nederlandse mensen en dus halen ze maar krachten uit het buitenland (die vaak voor minder geld werken).
  Waarom hoort u ze zelden over de mensen die werkloos thuis zitten en alles dreigen te verliezen wat ze opgebouwd hebben? Zouden al die werkeloze mensen echt niet willen werken om te kunnen behouden wat ze opgebouwd hebben? Mijn mening is dat de Nederlanders door hoge vaste lasten,BTW verhogingen op dagelijkse dingen,en gewoon te hoge en steeds meer belastingen niet goedkoper KUNNEN werken omdat ze dan simpel financieel in de problemen komen.De staat lost geen problemen op maar zorgt ervoor dat ze ontstaan want wordt je als Nederlander werkloos dan wordt je gekort op de uitkering wanneer je niet binnen de zoveel tijd werk hebt,gelijktijdig zorgt de staat ervoor dat die dure Nederlanders geen werk kunnen vinden door goedkope krachten uit het buitenland te halen die natuurlijk veel eerder aangenomen worden door werkgevers omdat ook zij zwaar belast worden en dan op arbeidskosten kunnen besparen wanneer ze goedkopere krachten inhuren.Afgelopen week werd bekend dat de werkeloosheid weer licht aan het stijgen is,hoe kan dat wanneer vacatures niet opgevuld worden? Het RIVM onbetrouwbaar en geven geen openbaarheid over hun berekeningen en geen bewijs dat vaccineren veilig is,CPB/CBS vaak gaan die af op gemiddelden wat totale onzin is
  (in een rij van tien huizen woont in één huis een miljonair die 1 miljoen heeft dat zou gemiddeld betekenen dat in deze rij woningen ieder 100.000 Euro zou hebben).Rutte is verantwoordelijk voor wat deze regering doet,maar wat wordt verstaan onder verantwoordelijkheid wanneer hij gisteren zei dat iedereen die schade ondervonden heeft door het onterecht inhouden van toeslagen door de belastingdienst schadeloos gesteld moet worden en zijn excuses aanbood?
  Donner heeft gezegd dat er mogelijk meer dan duizend soortgelijke gevallen kunnen zijn en wat zegt Rutte? Curatele vind hij niet nodig omdat dit een fout zou zijn geweest en hij niet geloofd dat er grondig veel mis is binnen deze organisatie.Volgens mij is een fout wanneer dat een enkele keer voorvalt en niet duizend of meer keren voorkomt want dan zit er iets goed fout.
  We worden belogen en bedrogen en vooral Rutte komt overal mee weg.Verantwoording dragen betekend meer dan excuses maken wanneer er gefaald wordt onder jouw leiding.

 2. Humor zonder commentaar blijkt toch de beste optie.
  Gisteren wat clownsneuzen gekocht en er vandaag mee op naar de Bruna om de nieuwste versie van ‘Gezond Verstand’ te gaan kopen maar…. allemaal uitverkocht.
  Maar de winkel staat vol met muilkorven en daar loop ik dan met een rooie neus op en de mensen reageren afof ze in de maling genomen worden en hele schoolklasje die voorbij komen hebben allemaal schik. Lachen is het beste wapen tegen deze idioterie.
  Op straat toeteren auto’s en steken hun duim op als teken dat ze het snappen.
  Je hoeft niks te zeggen en het signaal van 2,95 is duidelijk en als je dan toch denkt een muilkorf te moeten dragen plak je gewoon zo’n schuimversie op de plaats van je neus op de korf.
  Ik heb een rondje gelopen en de reacties zijn fenomenaal!
  Eerder kwam ik kwaad thuis maar dat is nu voorbij en veel mensen moeten erom lachen en juist dat is de bedoeling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.