Advertentie

Epstein-vervolg: begrafenis en Ghislaine Maxwell


Prins Andrew is zojuist voorgesteld, door de PA van Jeffrey Epstein, aan de minderjarige Virginia Roberts, die later een verklaring aflegt over seksueel misbruik door Andrew en andere ‘vrienden’ van Epstein..

Epstein-vervolg: begrafenis en Ghislaine Maxwell

2019 © WantToKnow.nl/be

x

In de zaak rondom Jeffrey Epstein, heeft een anonieme persoon -hij wordt in de pers ‘John Doe’ genoemd- de rechtbank gesmeekt hun identiteit verborgen te houden voor het grote publiek.  Het gaat volgens rapporten om bekenden van de overleden Epstein en zijn vermeende madam/’pooier’ Ghislaine Maxwell. Volgens een aanklacht die onlangs werd ingediend, zeggen de advocaten die de motie indienen, dat ze een ‘niet-geïdentificeerde persoon’ vertegenwoordigen. 

Ghislaine Maxwell werd vorige maand ontdekt op een terras in Los Angeles door paparazzi-fotografen. Bijzonder was dat ze dit boek ‘The book of Honor’ aan het lezen was over het leven-en-dood van CIA-agenten..! (klik voor artikel)

Virginia Roberts is zeer waarschijnlijk het breekijzer voor het vervolg in deze zaak..
De niet-geïdentificeerde persoon, zegt dat hij op het punt staat voor het gerecht te worden genoemd, met betrekking tot Epstein en Maxwell en hun ring van kinderslavernij; dat zou hem doodsbang hebben gemaakt. Als je het zo hoort, lijkt deze onbekende persoon bijzonder veel  vergelijking te hebben met de Britse prins Andrew. Maar deze to zoverre niet genoemde persoon, pleit bij een rechter dat zijn naam en ook de identiteit van anderen niet vrijgegeven wordt, teneinde hun reputaties niet te bezoedelen.

De advocaten van deze ‘John Doe’, dienden het verzoekschrift/aangifte in, slechts één dag voordat een vrouw, die zegt Epstein’s ‘seksslaaf’ te zijn geweest, Virginia Roberts Giuffre, met haar advocaten in de rechtbank zou verschijnen. Het is deze Virginia Roberts Giuffre, die zeer waarschijnlijk een sleutelrol kan gaan spelen, bij het vervolg op deze zaak, omdat zij al een rechtszaak had lopen tegen Epstein EN Maxwell. Gezien haar verklaring, die je hieronder geciteerd ziet uit haar aanklacht, lijkt dit een heel pijnlijke zaak voor Andrew..

Giuffre en haar juridische team blijven zich inspannen om het duizenden pagina’s tellende dossier van documenten met betrekking tot haar civiele rechtszaak tegen de vermeende en inmiddels overleden pedofiel én mevrouw Maxwell, te ontzegelen. Wat velen verbaasd is dat nog geen enkele stap ondernomen is tegen Ghislaine Maxwell, terwijl daar toch alle reden voor is. Gaat haar zaak in relatie tot Epstein, eenzelfde kant op als de trage behandeling/schikking van de misdaden van Jeffrey Epstein? En wie houden dit proces dan tegen en/of vertragen het, zodat belangrijk bewijsmateriaal kan worden vernietigd..? Dit verzoek aan de rechtbank om geen namen te onthullen, past natuurlijk precies in dit straatje..

“Als niet-betrokken partij bij deze procedure, heeft ‘John Doe’ geen specifieke kennis over de inhoud van de verzegelde materialen”, schreven diens advocaten aan rechter Loretta Preska, van het federale gerechtshof van Manhattan. “Maar zal voor iedereen duidelijk zijn, dat dit materiaal de privacy en de reputatiebelangen van vele andere personen dan de twee primaire partijen bij deze actie, Giuffre en Maxwell, in het geding zijn”.

Volgens de New York Post, gaat de brief op een vroegere rechter zeggen die op het geval toezicht houdt vatte de nog-geheime documenten samen zoals bevattend een ,,waaier van beweringen van seksuele handelingen die aanklager en onpartijen impliceren die aan dit proces, wat beroemd, wat niet wat impliceren; de identiteiten van onpartijen impliceren die of naar verluidt met aanklager in dienst namen of die naar verluidt dergelijke handelingen”.

Advocaat David Boies

De advocaten van deze onbekende persoon (John Doe) willen ook niet zeggen of hij beroemd is, een prins, of een Brits persoon. Noch welke beschuldigingen deze persoon kan verwachten vanuit de documenten die de rechtbank ingezien heeft. Giuffre’s advocaat David Boies vertelde journalisten dat hij verwacht dat de hoorzittingen door de rechtbank, een routekaart zullen bepalen voor de behandeling van deze zaak.

“Het is een geheel nieuwe set documenten, vijf tot tien keer zo groot in volume als wat er tot nu toe is vrijgegeven,” zei de advocaat, verwijzend naar bijna 2000 pagina’s aan processtukken die op 9 augustus openbaar zijn gemaakt – net een dag voor de zelfmoorddood van Epstein in een gevangenis in Manhattan. Bois zei de nog-verzegelde tranche deposities van nooit-vóór-gehoorde getuigen bevat, maar ook hij weigerde vooralsnog om namen te verstrekken. Hij zei dat zijn cliënte van plan is aanwezig te zijn, hij betwijfelt of haar gedagvaarde tegenstander Ghislaine Maxwell zal verschijnen.

“Ik denk niet dat Maxwell tevoorschijn zal komen uit haar schuilplaats voor deze procedure” aldus  Boies aangeboden. De 57-jarige Maxwell is vrijwel al deze tijd uit het openbare leven weggedoken geweest. Ook in de sociale scéne van New York in recente jaren. De nu-35-jarige aanklaagster Victoria Roberts Giuffre, zegt dat ze een tiener was, toen ze werd gerekruteerd voor seks door Maxwell op het Mar-a-Lago resort van Epstein. En ze werd ook aangeklaagd voor laster, toen het Britse koningshuis haar een leugenaar noemde. Deze zaak werd buitenrechtelijk geregeld in 2015.

Terwijl Victoria Roberts eerder heeft getuigd dat ze werd uitgeleend aan prins Andrew voor de seks, is het niet duidelijk of zijn getuigenis aanwezig is in een van de nog steeds geheime documenten. Giuffre beweert dat ze ook werd bevolen om te slapen met een reeks van hooggeplaatste mannen, waaronder wijlen MIT professor Marvin Minsky, voormalig senator George Mitchell, bankier Glenn Dubin en advocaat Alan Dershowitz.  Al deze mannen hebben de beschuldigingen allemaal met klem ontkend.

Epstein’s strafzaak werd vorige week officieel afgewezen, na een emotionele hoorzitting waarin Richard Berman, de rechter van het federale gerechtshof van Manhattan, persoonlijk de verklaringen van 16 vrouwen hoorde die zeggen dat ze het slachtoffer waren van de financier. De 66-jarige veroordeelde pedofiel Epstein werd gearresteerd in juli en is inmiddels aan vermeende zelfmoord buiten beeld beland.. Maar federale aanklagers hebben gezegd dat hun onderzoek doorgaat. De advocaten voor Maxwell hebben niet onmiddellijk een bericht teruggestuurd inzake de opstelling van Maxwell in deze zaak.

Begrafenis van Epstein
Er werd de afgelopen druk gespeculeerd waarom Epstein niet begraven werd. Was er wel sprake van een lichaam, was het überhaupt Epstein wel..! Maar naar verluidt zijn vermeende stoffelijke resten overgebracht naar de joodse begraafplaats IJ Morris at Star of David of the Palm Beaches om naast ouders Paula en Seymour Epstein te worden begraven. Maar in een poging om te voorkomen dat hun rustplaats vernield zou worden, werd een gegraveerde marmeren plaquette met hun namen, door het personeel stilletjes verwijderd en vervangen door een lege grijze plaat.

Vader Seymour Epstein was tuinman voor de New York City Department of Parks and Recreation en werd in 1991 op 74-jarige leeftijd te ruste gelegd. Zijn vrouw Paula werden in hetzelfde graf geplaatst toen zij in 2004 overleed, 85 jaar oud. De met palmbomen omzoomde begraafplaats is de rand van de Florida Everglades en ligt op slechts een half uur rijden van het Palm Beach herenhuis, waar Epstein naar verluidt zijn minderjarige slachtoffers heeft misbruikt.

De locatie voor de begrafenis van Epstein werd gekozen door zijn broer Mark, zijn enige broer Mark, zijn enige broer en zus, aldus de DailyMail. De overlijdensakte verklaart dat het lichaam bijgezet is in een ’tombe’, hoewel een exacte plaats niet werd onthuld. Mark Epstein zei dat de plaats van het graf van zijn broer een ‘privé- en familiekwestie’ is en wilde verder geen commentaar geven.

3 gedachten over “Epstein-vervolg: begrafenis en Ghislaine Maxwell

 1. De witte trapleuning die je op de foto van prins Andrew ziet, is door onderstaande videomaker gevonden in het huis van Ghislaine Maxwell in Londen:
  White Bannister Filmed At Ghislaine Maxwell’s London House: Prince Andrew Pic Epstein Conspiracy
  https://youtu.be/BGnUxiOADzY

  Bovenstaande videomaker Shaun Attwood heeft heel veel informatie online gezet over Epstein, zijn ‘vrienden’ en zijn slachtoffers. Zaken die de gevestigde media je nooit zullen vertellen, hij doet dit volgens mij met groot gevaar voor eigen leven, want hij gaat niets uit de weg:
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLPT_cCpNMvT73vjeimfkttju80FKKlH52

 2. Arend, ik denk dat de link naar het Britse koningshuis eerder een afleidingsmanoeuvre is.Op tal van websites zijn er immers meer dan sporen genoeg naar de Britse pedofiele beerput met tal van kopstukken van de Kosher Nostra, The Brotherhood en ook het Hof. Dit afleidingsmanoeuvre dient imo de aandacht af te leiden van het Mossad chantage netwerk waarin Epstein samen met Ghislaine een sleutelrol speelde. Zie volgende bron :
  https://prepareforchange.net/2019/07/13/about-contact-jeffrey-epstein-sex-blackmailer-for-the-mossad-and-cia/
  met citaat :

  “he report serves as confirmation that Wexner and his charity organization called the Mega Group provided the cover as a Zionist Mossad front actively influencing and dictating US war policy in the Middle East. Wexner’s Mega Group consists of about 20 fellow Jewish American financial titans who use their Zionist power to manipulate and control Washington into fighting illegal wars for Israel against the Islam religion and people in Iraq, Afghanistan, Syria, Libya, Yemen, and eventually Iran, using their US-Israeli creation of al Qaeda/ISIS terrorists as proxy war allies to justify their prefabricated US “endless war on terror.” Wexner and company worked hand in hand with the neocons and Israeli first dual citizens behind the Project for a New American Century calling for their “new Pearl Harbor” 9/11 to justify US-Israeli global hegemony.
  A former CIA and military intelligence officer, Robert David Steele, also believes Epstein is linked to the Mossad as part of an elaborate blackmail operation. According to Steele, Epstein’s “[Lolita] island was rigged with video recorders. Many politicians have been compromised. It was a Mossad/CIA operation… There are videos of some of the most powerful players in the most humiliating positions. If this gets out, not only are the politicians ruined, but the extortion game is over and suddenly, the influence CIA and Mossad wield over Washington, is gone.”

  (Interview with Steele, The Millennium Report radio program, February 18, 2017.)
  (=einde citaat).
  Belangrijk is ook de volgende reactie in de link :

  Allan Kaplan August 3, 2019 at 4:42 PM | Reply

  Epstein saga goes back to 1968 when an Zionist Israeli Mossad agent by the name of Avi was assigned to set up the larger network of sex tapes production sites camouflaged by very exclusive and super private mansions, penthouses, yachts, private jets with private rooms fully equipped by film and later video cameras in every capitals of the world and in almost every Casinos, exclusive hotels, vacation resorts, even in many parks with secluded areas specially designed for sexual encounters. founding members of this sex blackmail network were some of the most powerful Zionists committed to the ideology of “At any cost Israel”. Jeff Epstein was chosen to be the flamboyant front man for this ultra private ultra high net worth of celebrities, dignitaries, politicians, military generals, publishers, and all those in power positions to be made subservient to AIPAC, ADL, AJC and all those engaged in the cause of “Israel at any cost” soldiers. It is highly unlikely that the exposure of illicit blackmail list will be even scratched on its surface for the world’s most powerful individuals be destroyed and they will put all the efforts of deceptions, corruptions through already existing sex tapes of these custodians of our country’s who’s who!

  (=einde citaat).

  Op basis van het voormelde lopen m.i. dan ook alle sporen naar Tel Aviv.. en waarbij de USA met behulp van verraders, gedegradeerd werden tot “loopjongens” van Tel Aviv.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.