Advertentie

Duitsland: De bondskanselier en haar ministers zullen een speciaal vaccin ontvangen..


In een artikel op SPIEGEL-Online van 17 Oktober staat het onderstaande bericht; de Nederlandse vertaling is van Bart en het origineel vind je HIER. De hele teneur van het artikel is duidelijk: achter de schermen die de gezondheidsautoriteiten proberen op te trekken is het een rotzooitje. De vraag is in hoeverre Nederland bij monde zal zijn zich te verweren tegen de volkomen ongebreidelde wijze waarop de gezondheidsautoriteiten hier in den lande trachten hun vaccinatiebeleid te verkopen.

Het feit dat minister Klink al druk doende is om grote hoeveelheden vaccins door te verkopen aan andere landen, toont aan dat ook hier in Nederland autoriteiten in grote verwarring zijn omtrent het hoe en wat van de vaccinaties. Terwijl als iemand toch zou moeten weten hoe het ervoor staat met zowel de sociale griepvaccinatie-achtergronden als de feitelijke inhoud van de griepvaccins, het toch de overheid zou moeten zijn. Of zijn ook zij slechts stumperts die in het duister tasten; datgene doen wat ze kunnen?

En daarbij en daarin worden geadviseerd door hopelijk onbezoldigde, onbevooroordeelde experts, die een volledig beeld geven van de situatie. En dus ook zullen wijzen op de grote onzekere factoren achter de vaccinatie-campagne en de nog onbekende bijwerkingen van vaccinaties. Waarom zouden anders Duitse autoriteiten een vaccin willen zonder toevoegingen (adjuvants). Zie de link naar het artikel hierboven en je begrijpt waar we het over hebben. De schrik lijkt er goed in te zitten bij de hardnekkige aanhangers van vaccinaties, zélf!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kanselier en ministers zullen speciaal vaccin ontvangen

SpiegelOnline, vertaling met dank aan Bart

Volgens de informatie van ‘Der SPIEGEL’ moeten de bondskanselier (Angela Merkel) en haar minister worden beschermd tegen varkensgriep met een speciaal vaccin. Ook ambtenaren van de verschillende ministeries en ondergeschikte kantoren behoren daartoe. In tegenstelling tot het vaccin dat voor de rest van de bevolking is bedoeld, bevat dit vaccin NIET het controversiële additief.

Bondskanselier Angela Merkel schijnt het ook allemaal niet te weten..!
Bondskanselier Angela Merkel schijnt het ook allemaal niet te weten..!

Berlijn – Tot een paar dagen geleden had, buiten gespecialiseerde kringen, nauwelijks iemand gehoord van het woord adjuvans. Maar nu is er een publieke discussie over de samenstelling van het vaccin voor varkensgriep vaccinatie losgebarsten. Daarbij duikt telkens weer het idee op, waarin wordt onderschreven dat een additief (toegevoegde stof) voor een versterkte werking van het vaccin zou zorgen.

Critici betogen dat vaccinatie met hulpstoffen kunnen leiden tot verhoogde reacties zoals hoofdpijn of koorts. Voorstanders beweren dat het vaccin met de additieven veilig is en dat op deze manier betere vaccinatie-doses kunnen worden geproduceerd. Een paar dagen geleden had het leger aangekondigd dat zij voor haar soldaten een vaccin zonder additieven heeft besteld.

Maar volgens informatie die Der SPIEGEL in handen heeft, zullen ook andere groepen een vaccinatie zonder adjuvans ontvangen: “We hebben 200.000 doses van het vaccin zonder de adjuvans CELVAPAN van Baxter ingekocht“, geeft Christoph Hübner toe, woordvoerder van het federale ministerie van Binnenlandse Zaken. In tegenstelling tot de drug van GlaxoSmithKline (GSK) zal het vaccin van Baxter, dat vanaf volgende week met 50 miljoen doses aan de bevolking wordt gegeven, wel de werkingsversterker bevatten. (Kijk voor een artikel over deze versterker HIER)

Echter, CELVAPAN brengt desondanks alleen het vaccin zonder de omstreden hulpstoffen uit, omdat het een grotere concentratie van geïnactiveerde varkens-influenza-virussen bevat dan de andere twee vaccins. De stof wordt geïnjecteerd ter handhaving van de openbare orde en is beschikbaar voor de bevoegde lidstaat personeelsleden, leden van het kabinet, ambtenaren van de ministeries en ondergeschikte kantoren.

Deze groep omvat ook het personeel dat verantwoordelijk is voor goedkeuring van het vaccin van het ‘Paul Ehrlich Instituut’, die vorige week herhaaldelijk het besluit heeft verdedigd om voor de bevolking het GSK-vaccin aan te schaffen.

“Gezondheidsinstanties hebben zich door farmaceutische bedrijven laten beetnemen”

Voor de voorzitter van de Commissie Medicijnen, van de Duitse Medische Associatie, Wolf-Dieter Ludwig, is dit een schandaal dat aan de mensen moeilijk is uit te leggen. “We zijn zeer ongelukkig met deze vaccinatiecampagne”, aldus Ludwig.

De voorzitter van de Commissie Medicijnen, van de Duitse Medische Associatie, Prof. Dr. Wolf-Dieter Ludwig, is dit een schandaal dat aan de mensen moeilijk is uit te leggen: "We zijn zeer ongelukkig met deze vaccinatiecampagne".
Voor de voorzitter van de Commissie Medicijnen, van de Duitse Medische Associatie, Prof. Dr. Wolf-Dieter Ludwig, is dit een schandaal dat aan de mensen moeilijk is uit te leggen: "We zijn zeer ongelukkig met deze vaccinatiecampagne".

Dit roept veel problemen op en het nut ervan is onzeker: “De gezondheidsautoriteiten zijn gevallen voor een, door de farmaceutische bedrijven opgezette campagne, die middels een vermeende bedreiging simpelweg geld wilden verdienen.” Omdat de GSK-vaccin niet op zwangere vrouwen wordt getest, moeten zij ook op korte termijn worden betrokken bij de niet-adjuvans vaccin. De bevoegde Thüringer ministerie van Volksgezondheid had op vrijdag gezegd dan men met verschillende fabrikanten aan het onderhandelen was voor een beperkte aankoop van de omstreden vaccin zonder hulpstoffen.

De staatssecretaris, ministerie van Volksgezondheid, Klaus Theo Schroeder, bevestigde dat tegenover de Spiegel: “Er lopen momenteel gespreken met de fabrikanten en zowel de ministeries van Volksgezondheid van Frankrijk als de Verenigde Staten, met het doel voor zwangere vrouwen de niet-adjuvans vaccins aan te schaffen.”

Maar onder huisartsen en kinderartsen heerst er openlijke opstand. De voorzitter van de Duitse Vereniging van algemene geneeskunde en de huisartsgeneeskunde, Michael Kochen, geeft de Duitse huisartsen een negatief advies m.b.t. het vaccin .

Het risico van schade weegt niet op tegen de voordelen”, zegt de professor Göttingen. Wolfram Hartmann, voorzitter van de Professional Association of Child and Adolescent Physicians, beschuldigt de regering van het geven van “wetenschappelijke desinformatie”. Wat voor zwangere vrouwen geldt, geldt het ook voor kinderen jonger dan drie jaar: “Het vaccin is niet getest op hen, dus het risico is gewoon te groot om het nu zonder aarzeling te gebruiken.” Kinderen zouden een een immuunsysteem hebben, dat de neiging heeft om te overreageren, en die juist ook kan worden geactiveerd door de toevoeging van een werkingsversterker. Bovendien zit in het vaccin ook een kwik conserveermiddel. “Dat spul wordt bewust uit de de huidige vaccins gehouden voor jonge kinderen “, aldus Hartmann.

66 gedachten over “Duitsland: De bondskanselier en haar ministers zullen een speciaal vaccin ontvangen..

 1. Ik vind het ongelooflijk dat men ditkan laten gebeuren. Hoe kan een volk nu nog kiezen voor een vaccinatie? De schellen moeten nu toch wel bij een ieder van de ogen vallen. Of ben ik dan te naief?
  Met deze handeling wordt toch wel heel duidelijk aangegeven dat het wij als gewone burger er niet toe doen?
  Ook van het feit dat Klink besloten heeft om vaccins te gaan verkopen. Wat een blunders.
  In ieder geval wel een eyeopener
  en duidelijk dat er verwarring aan het ontstaan is in de hogere kringen. Ik ben er sprakeloos van.
  Nou ja, bijna!!

 2. De vaccinatie tegen de Mexicaanse griep begint in de tweede week van november. Ik ga een prik halen.

  http://www.ad.nl
  Nu een poll op de voorpagina van het AD

  Ja, natuurlijk
  2344 (34%)

  Nee, mij niet gezien
  3100 (45%)

  Ik twijfel nog
  1392 (20%)

  Totaal: 6836

  Conclusie ze gaan het verliezen de elite met hun smerige plannetjes !!
  De mens word steeds waakzamer en vertrouwd geen overheden meer.

 3. HA, ik dacht dat die additieven juist nodig waren om de beschermende werking van het vaccin te versterken. Ze doen dat er toch niet voor niets bij, Coutinho?!!!!
  Als de regeringleiders, zoals Angela er dus echt niets van weten uit naiviteit, dan zijn ze met het gegeven van een vaccin zonder adjuventen helemaal de weg kwijt. Gossiemeine wat zijn wij van ons padje af zeg. Ik krijg er tegenwoordig bijna de slappe lach van…. mensenmetijten…

 4. @harry. Het is mooi om te zien hoe de wereld om me heen wakker wordt. Ik kreeg gisteren de folder in de bus, vaccineren, laat u goed informeren! De folder die ook of wtk staat. Mijn hart maakt een sprongetje!

 5. Zo onschuldig is dit goedje Celvapan niet (gekweekt op Vero-cellen van zoogdierlijke oorsprong = green monkeys):

  http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/celvapan/emea-combined-h982nl.pdf

  Een greep uit het overzicht v/d bijwerkingen:
  4.3 Contra-indicaties
  Voorgeschiedenis van een anafylactische (d.w.z. levensbedreigende) reactie op een van de bestanddelen of sporen van residuen (zoals formaldehyde, benzonase, sucrose) van dit vaccin. Als vaccinatie noodzakelijk geacht wordt, moeten in geval van nood onmiddellijk voorzieningen voor reanimatie beschikbaar zijn.

  4.4 Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik
  Voorzichtigheid is geboden als dit vaccin wordt toegediend aan personen met een bekende overgevoeligheid (anders dan een anafylactische reactie) voor het (de) werkzame bestandde(e)l(en), een van de hulpstoffen of sporen van residuen zoals formaldehyde, benzonase of sucrose.

 6. Wat een waanzin.
  Ik hoop dat het duitse volk deze klasse indeling niet pikt. De bewindvoerders een ‘veilig’ vaccin en het plebs is proefkonijn.

  Overigens is het een mooie kans voor de krachten achter het wereldtoneel om alle bewindvoerders te chippen met deze speciale vaccinatie.

 7. Worden wij wakker? Achter de schermen wordt gewerkt aan een reusachtig plan om de wereldbevolking te reduceren tot 300 miljoen. Dit duivelse project is daar een onderdeelvan. De farmacie verdient hier 49 miljard euro aan. Reusachtig geboefte! Niet vaccineren dus.
  Gaan we later weer een ster dragen dat zichtbaar wordt wie wel, wie niet gevacineerd is? Mogen mensen met ster straks niet naar het WK in Zuid-Afrika. Het is volstrekt waanzinnig om te verwachten dat wakkere mensen hier aan meewerken.

 8. wie heeft er belang bij om de bevolking te vergiftigen??

  Ik kan er wel een paar opnoemen.

  als de bevolking zieker wordt:
  -minder pensioen uitbetalen
  -minder uitgaven zorg
  -meer omzet voor de pillenboeren en aanhang
  -minder aow

  kortom een efficiente manier van bezuinigen op de bevolking.

  het is bewezen dat de meeste ziektes pas hun uitwerking hebben als de mensen niet meer zo productief zijn…dus nutteloos

  de vraag is wie is hierbij gebaat…

 9. Dit hele vaccinatie project is uiterst ongeloofwaardig geworden en hoe kunnen wij als leken er nog zeker van zijn welke stoffen niet schadelijk (kunnen) uitpakken ! Ze kunnen ons van alles vertellen, of niet ?
  De farmacie is gebaseerd op ziekten en aandoeningen, dus er is in het geheel geen belang bij beterschap….

 10. @Martin: helemaal correct. Het verhaal is in 2 zinnen vertelt:
  – het belang van het publiek is gezondheid en geen kosten
  – het belang van de Pharma is ziekte (of nog erger: voorkoming van ziekte..!) en hoge kosten/prijzen. (voor hen dus opbrengsten!)

  Hoe kunnen deze 2 nou matchen? Over een moreel bij deze pharma-leiders hoef je niet meer te spreken. Het is allang geen roeping meer. Ja, een roeping van de hebzucht.

  Zeker als er al zoveel bewijzen zijn van ongelooflijk misbruik door de pharma INDUSTRIE van alle schakels in het ‘medicijnen-proces’, van uitvinding tot slikken.

 11. @ Danny

  Je hebt helemaal gelijk, het zit inprincipe al in alles, al het voedsel wat je consumeerd zit al toegevoegde remmers.
  Zolang jet het produkt niet zelf teelt, oogst of slacht kan het allerlei additieven bevatten, want alles staat niet immers op alle verpakkingen vermeld.

 12. Dit past duidelijk in het plan van de Bilderberggroep. Zij willen de (gewone) bevolking verminderen met 5 miljard mensen. Het virus is ook geproducceerd in een laboratorium. Ik heb dit voorzien dat er twee verschillende vaccins zouden komen. Hoe zou BilderbergBea dit geregeld hebben in Nederland?

 13. @ Ronald Blij

  Klopt Ronald, ken dat boekje maar al te goed, gemeentelijke apparaat is blijer met mij dezer dagen omdat ik veel meer tijd in de winkels doorbrengen met het besturen van verpakkings drift wat er aan E nummers allemaal in zit.

  Kan niet wachten tot er in Nederland een winkel uit komt waar men geen enkel E-nummer verkoopt of er gratis bij het produkt verstrekt, scheelt een stuk met parkeergeld in de automaat te gooien.

  Want zelfs de oh zo gezonde Biowinkel heeft ook al een lijst van E-nummers in hun goederen zitten, denk je dat ze bewust gezond en duur voedsel verkopen, nee daar zit ook allemaal gif in.

  Mocht je meer van dit soort boekjes weten, dan ben je van herte welkom hier omdat aan te geven.

 14. “Which measures are being taken to ensure the safe use of Pandemrix?”

  Tromgeroffel: nu komt het, het bewijs dat al die idioten die zeuren dat het niet safe is het mis hebben:

  “The company that makes Pandemrix will collect information on the safety of the vaccine while it is being used.”

  Wat??? Hahaha ongelooflijk!!

  “This will include information on its side effects and its safety in the elderly, pregnant women, patients with severe conditions and people who have problems with their immune systems.”

  Zucht……….spuit maar in die swangere vrouwen dus. Ik kan er niet meer tegen zo langzamerhand.

 15. ——————————————————————————–

  i-mode versie

  Er is een religie die de mensheid niet onderdrukt.
  Er is een religie die de mens neemt zoals zij is.
  Er is een religie die de vrouw vrouw laat zijn; sexy en geweldig mooi.
  Er is een religie in wiens naam nog nooit oorlogen zijn gevoerd.
  Er is een religie die accepteert dat ieder mens anders is.
  Er is een religie die accepteert dat sommigen op hun eigen geslacht vallen en anderen op het andere geslacht.
  Er is een religie die accepteert dat de mens fetisjen heeft en vindt dat die uitgeleefd moeten worden.
  Er is een religie die ernaar streeft ieder mens op te tillen naar een hoger niveau en tegelijkertijd realiseert dat ieder mens dit op een andere wijze doet.
  Er is een religie die vindt dat mannen en vrouwen gelijk behandeld dienen te worden.

  Er is een religie voor mensen als U en ik.

  Deze religie heet Satanisme.

  Als de naam U afschrikt zit U nog teveel vast in een ander geloof.

  Dit geloof is interessant voor mensen die zich niet af laten schrikken door een naam of door fictie die meer dan 2000 jaar geleden geschreven is. Dit geloof is voor mensen van nu.

  Mensen die met beide benen op de aarde staan.
  Mensen die het leven genieten zoals het bedoeld is.

  Er zijn verschillende niveaus om met deze religie om te gaan.

  Het eerste niveau is inleren. Dit houdt in dat U zich inleest in wat er over Satanisme geschreven is, zodat U een beetje een idee heeft waar het over gaat. Er wordt niet van U verwacht dat U het met alles eens bent. Satanisme is niet voor jaknikkers. Satanisten zijn Eigengereide, Eigenwijze mensen. Een goed begin is The Satanic Bible.

  Het tweede niveau is het niveau van het praktiseren van de levensfilosofie. U leeft als Satanist. U komt in contact met andere Satanisten via bijvoorbeeld ons forum of dat van Satanisme.info.
  Of U het aan Uw omgeving kenbaar maakt dat U Satanist bent bepaalt U zelf. Wij schrijven U niet voor hoe U dient te leven.
  Het derde niveau is dat van de Magiër. U leeft als Satanist, en voegt daar de Satanistische rituelen aan toe. Satanistische Magie stelt U in staat meer, directer en beter vorm te geven aan Uw leven. Deze vorm van Satanisme vindt U in de Kerk van Satan.

  Meer informatie over het Satanisme vindt U op http://www.satanisme.nl

  Wat verwachten wij van onze leden

  Van een aanstaand lid van de Kerk wordt het één en ander verwacht.
  – Gedegen kennis van The Satanic Bible. is een minimum.
  – Bij voorkeur ook het gelezen hebben van de andere boeken over aanverwante zaken.
  – Het gelezen hebben van de teksten op http://www.satanisme.nl
  – Het bereikt hebben van het tweede niveau in Uw ontwikkeling als actief Satanist.

  Vragen kunnen gesteld worden op het forum van http://www.satanisme.nl of via mail.

  Lid worden van de Kerk van Satan

  De Kerk van Satan biedt een ruimte waar Satanisten zichzelf kunnen zijn.
  In onze kapel houden we rituelen en workshops waar beginnende en ervaren Satanisten elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en rituelen doen.
  Lidmaatschap is voorbehouden aan een zeer beperkt aantal mensen waarvan de Kerk vindt dat zij het lidmaatschap waardig is.

  De Kerk van Satan organiseert elke maand een informatie avond. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station, Amsterdam.
  Als U deel wilt nemen mail de Kerk dan. We zijn ook telefonisch bereikbaar via: 020- 41 11 926

  Op een informatieavond kunt U al Uw vragen stellen. U kunt ons leren kennen en wij U.

  Minimum leeftijd voor lidmaatschap van de Kerk is 18 jaar.

  Heeft U vragen en/of opmerkingen, stuur ons dan een mail.

 16. “Het risico van de schade weegt niet op tegen de voordelen” is een argument dat gebruikt wordt door artsen die van de door hun voorgeschreven middelen de achtergrond en werking niet kennen, bijna altijd gehanteerd in de psychiatrie waar bij uitstek artsen zitten die niet weten wat ze doen.

  Voorbeeld:
  Een totaal geruineerd metabolisch systeem met 40 pond gewicht erbij in 14 maanden tijd.

  Suikerziekte in de maak.

  Voortdurende pijn in de rug door het trekken van een buik die zeven maanden zwanger lijkt.

  Compleet verstopte darmen waarbij paardenmiddelen moeten worden gebruikt om de ontlasting in beweging te krijgen.

  Over het hele lichaam verspreid oedeem (bedenk eens even wat dit voor de hersenen betekent).

  Hartklachten.

  Ademhalingsproblemen.

  Spraakproblemen.

  Plotseling en onverwacht uitvallen van het bewegingsapparaat, bijvoorbeeld op trappen ineens niet verder kunnen of de trein niet uit kunnen stappen.

  Niet meer in staat adequaat en snel te reageren op gevaar.

  Geen gebruik meer kunnen maken van de neo-cortex in de hersenen.

  Niet langer zelfstandig kunnen denken.

  Constante chemische honger die met geen enkel voedsel te stillen is.

  Chemisch slapen waardoor het lichaam nooit echt ontspannen is.

  Oververzuring van het hele lichaam de basis leggend voor alle bekende ziektes inclusief kanker.
  Zwaar exceem.

  Ik heb er maar een paar genoemd, de lijst is zo lang.

  Het risico van een vroege dood dat heel wel aanwezig is weegt echter niet op tegen de voordelen…………

  Ja, de psychose is (meestal) tijdelijk weg (lees onderdrukt) omdat het lichaam het zo druk heeft met de constante poging zich van de vele gifstoffen te ontdoen.

  Het risico weegt op tegen de voordelen…………
  kuur geslaagd, patient dood!

  Dit is geen onzin. In de psychiatrie werken ze met ‘evidence based’ hetgeen zoveel betekent dat ze alle kanten uit kunnen en niets hoeven te weten en al helemaal geen verantwoordelijkheid hoeven te nemen voor wat de patienten wordt aangedaan.

  Maar het risico weegt altijd op tegen de voordelen.

  Ook hier kun je vragen voor wie.

 17. Nog even een kleinigheidje vergeten:
  iedere maand naar het lab om witte bloedlichaampjes te laten tellen daar het middel tot gevolg kan hebben dat het immuunsysteem het af laat weten en het lichaam zich derhalve niet meer tegen infecties kan weren.

  Aardig hè met griep op komst?

  Maar de risico’s wegen nog steeds op tegen de voordelen.

 18. ha die Kees,
  in de eerste plaats ‘ja’ ik heb een posting van je weggehaald, omdat er -behalve een scheldpartij- niets substantieels in stond. Ik zie dat je je reactie op andere stukjes hebt aangepast. Dank daarvoor.

  Er is hier plaats voor hoor en wederhoor, dus beschuldigingen van eenzijdigheid leg ik écht naast me neer. Wanneer er openheid is in discussie, komen we allemaal verder. Zo simpel is mijn standpunt hier. Het is misschien de bril waar je mee kijkt die dingen ziet die er niet zijn. ‘Beren op de weg’, noemen wij dat.

  Dan vertel je dat er niets aan de hand is in de VS.. Nou Kees, neem een biertje en kijk eens naar deze video.
  http://www.casttv.com/video/brivrb1/nys1-video

  Er is dus nota beide bene een rechtzaak in de staat NY aan de gang om de GEDWONGEN vaccinaties te stoppen.

  En wellicht kan het geen kwaad naar de inhoud te luisteren. Hoe 30.000 veteranen zijn beschadigd door vaccinaties..!!
  PROOST! Are you awake man?

 19. @ marianne

  Dank je voor het opsommen van deze lijst, je doet je naam eer aan om aan te geven dat je verder op je weg bent dan je misschien zelf vermoed.

  @ Guido

  Hup hup hup hup go go go go man!

 20. Als iemand je neersteekt met een mes dan word dat strafbaar geacht.

  hoe kan het dan dat als iemand een naald ( ook een scherp iets ) onder dwang in je lichaam steekt volstrekt legaal zijn.

  Beide is het Toebrengen Van Fysiek letsel wat lijkt mij toch strafbaar is.

  dat er een vaccinatie toer op komst is alla maar verplichte vaccinatie is in strijd met de mensen rechten waar onze overheid zoals ze zelf zeggen zo hard mee bezig zijn.

  i got news for ya : niet dus he dat blijkt maar weer

  en het roepen van : als je je neit laat vaccineren lopen andere mensen gevaar als ze je in je buurt lopen gaat er bij mij niet in .

  dan loop je maar en blokje om

 21. 2 doden en minimaal 200 meldingen (slechts 10% maakt melding) van

  “We have already reported about the over 200 official cases of “side effects” from the “swine flu” mass vaccination that is taking place in Sweden. So far, only the so called “risk groups” are targeted, people who are sick, work in hospitals or are pregnant(!). Historically, the reports of side effects are normally just the tip of an iceberg and if the past is any guide, no more than a maximum of 10% of all cases are reported. Officials even make statements to the effect that it is unusual to report side effects. It has been said from the authorities in Sweden that “we now will begin to ask people to report serious side effects, those who are not already known.” With such strategy, very few cases will even be considered to be reported and to reveal that it is normal to not consider the already known damages is shocking. Today, Aftonbladet reveals that two Swedes have died from the Pandremix “swine flu” shot. (…) Vaccinations have just begun but already they have killed more than the so called “swine flu” has done in Sweden. (…) Lennart Waldelind explains that warnings directed to elderly people regarding the “swine flu” vaccine are now being formulated and prepared by The Medical Products Agency. It will be very interesting to see who will take the responsibility for this large scale deadly testing of a new vaccine on a defenseless and misinformed public.

  The headline in Aftonbladet reads: “The flu vaccine may be too strong”. ”

  Bron:
  http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1281%3Afirst-deaths-in-sweden-from-qswine-fluq-vaccine&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=nl

  Site met heel veel (nieuwe) artikelen:
  http://www.theflucase.com/

 22. @ lunik
  statisties gezien is de kans om te overlijden groter aan de griep dan aan de vaccinatie.

  er is 1 meisje dit jaar in het nieuws geweest die mogelijk aan de vaccinatie overleden was. het bleek dus een tumor te wezen, en dus niet de vaccinatie .

  als de vaccinatie zo schadelijk was kwamen er dan niet meer feitelijke berichten in het nieuws ?

 23. @ Gait
  de vaxinatie heeft hoogstwaarschijnlijk haar dood zelfs VERVROEGT. Dus als ze geen vax had gehad dan hadden ze de tumor opgemerkt omdat ze stilaan steeds meer duidelijke klachten ontwikkelt zou hebben en eventueel nog geopereerd had kunnen worden.
  Dus WEL de vaxinatie heeft haar gedood.

 24. Wie gaat al het vuile werk doen als de wereld populatie uitgeroeid wordt? De elite??
  Vacinatie, now way, heb de posters al klaar liggen om uit te delen en te flyeren. Na de dood van het 14 jarige meisjes hebben ze weer grond in hun ogen om de plannen uit te voeren.
  Ik spreek met mensen en die zeggen , ja de dokter zegt dat het geen kwaad kan!!!!!!
  Sommige staan niet open om verder te kijken dan hun neus lang is.
  Daar baal ik best van.

 25. @ madeliefje
  er word niemand uitgeroeid dat is een hoop onzin beweerd door mensen met een niet zo stabiele persoonlijkheid. misschien zelfs wel een persoonlijkheidsstoornis. maar het is niet het volk waar je achter aan moet wandelen krijg je problemen van.

 26. @Gait, het spijt mij om te zeggen, maar wat begrijp jij niet als krispy het heeft over een vervroeging van de dood door de vacc?
  Houdt niet in dat de doodsoorzaak veranderd is, maar dat de vacc als katalysator heeft gefungeerd. Niet onwaarschijnlijk als je bedenkt dat de vacc met de adjuvans kan leiden tot overreacties… Niet geheel “ongelooflijk domme” van krispy dan, toch?
  Ok, dat wat ze daarna oppert mbt operatie ed zal misschien ongegrond zijn want dat meisje zou waarsch sowieso ad tumor zijn overleden, maar de strekking betrof de vervroeging daarvan.

 27. Nog meer geweldig nieuws !!!!!

  ——————-

  CBS News ontdekte dat H1N1-noodtoestand is gebaseerd op gefraudeerde statistieken !

  http://zaplog.nl/zaplog/article/cbs_news_ontdekte_dat_h1n1_noodtoestand_is_gebaseerd_niet_bestaande_statist/

  Even een quote:
  “De resultaten toonden een patroon dat de experts die wij consulteerde verbaasde. Het grootste deel van de gevallen testte negatief voor H1N1 en siezoensgriep, ondanks het feit dat werd getest op patienten die specifiek waren gediagnosticeerd met H1N1, gebaseerd op symptomen en risic-factoren”
  Volgens het CBS onderzoek, zijn patienten die alle symptomen hebben van varkensgriep in 83 tot 97 procent van de gevallen niet ziek van varkengrioep (h1N1) maar van bacterieën of andere virussen. Slechts een heel klein deel test positief of varkensgriep.

  ———–

  Een mooie bevestiging wat velen van ons al langer dachten, voelden en vermoedden ….

 28. Yup wederom weer voortreffelijk ‘Bewijs’ Krispy.
  Als men al in de VS knoeit met stembiljetten waarom zou men dan niet aanknoeien met zaken zoals dit, dat geldt voor hetzelfde in Nederland met de zogenaamde TNO Polls of andere, niet alles wordt dan ook samen gevoegd, de helft wordt gewoon fictief bepaald om de situatie om te zetten naar angst!

 29. Jup helaas gaat het zo Paul,
  maar wij als kleine burgers kunnen nix bewijzen van de vermoedens die we hebben … ik ben daarom ook heel blij met dit nieuws van CBS dat zeker voor twijfel gaat zorgen over de validiteit van de uitgeroepen noodtoestanden en meer duidelijkheid gaat eisen over de zaken die nu steeds meer aan het licht en boven water komen.
  Ik roep al tijden dat niet alle mensen die het stikkertje mex-groeps-grap-griep opgeplakt kregen het ook werkelijk hadden, maar ja wie ben ik en wie geloofd mij …lol… 😉

  Ik ga iig met een goed gevoel slapen zometeen.

 30. WE WINNEN STEEDS MEER TERREIN !
  CHINA-VOLK ZEGT NEE TEGEN VACCIN.

  Chinezen sluiten zich aan bij de Wereldwijde verzet tegen het varkensgriep vaccin

  http://endtimes.punt.nl/?id=559112&r=1&tbl_archief=&

  The poll (http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5iSkG_CqoQOcq-X8N2P3Z09xLbxZw) conducted by China Daily and news website sohu.com found that only 30% of 2,000 respondents said they would definitely get the shot.
  Over 54% of the respondents rejected the vaccine outright, meaning that 702 000 000 people will refuse to roll up their sleeves and take the shot.
  The survey indicates a seismic shift in popular opinion from just two months ago, when 76% of people in China indicated that they would opt for inoculation.

  Just two deaths resulting from H1N1 flu have been confirmed in China, according to the health ministry.

  Originele bron:
  http://www.prisonplanet.com/chinese-join-worldwide-rejection-of-swine-flu-vaccine.html

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.