Advertentie

Chaotische vervolg rondom Epstein’s ‘zelfmoord’..!


x

Chaotische vervolg rondom Epstein’s ‘zelfmoord’..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Het spel is helemaal op de wagen, zoals dat heet. Het was zelfmoord van Epstein, ondanks alle verdachte zaken erom heen. Nee, geen twijfel meer, want er hangt nu toch een gouden ‘officieel’-lijstje om zijn dood-door-zelfmoord? Dus wie zijn wij om daartegenin te gaan? Maar deze zaak is hiermee niet gestopt..! Want ondertussen zijn de grote Tv- en kranten/internetredacties in de VS druk bezig, dit ‘project’ te onderzoeken, vooral daarbij aan de ‘loose ends’, de losse eindjes te trekken. En dat zijn er nogal wat..! Want een groot aantal mensen is met Epstein in contact geweest en/of heeft gezien wat er met hem/in zijn omgeving is gebeurd, de dagen voor zijn vermeende ‘zelfmoord’.. Hier een overzicht van wat we aan opzienbarends tegenkwamen:

Allereerst de verklaring van de advocaten van Jeffrey Epstein. Zij zeggen dat ze de officiële uitspraak van de lijkschouwer verwerpen, als zou hun cliënt zelfmoord hebben gepleegd door zichzelf op te hangen, tijdens zijn gevangenisverblijf, in afwachting van een proces over de aanklacht van kindersekstoerisme. Na de uitspraak van de lijkschouwer afgelopen vrijdag 16 augustus, kondigden drie van de procureurs van Epstein aan, dat zij hun eigen ‘onafhankelijk en volledig onderzoek’ naar de dood van de financier zullen gaan organiseren.

Deze advocaten, Reid Weingarten, Martin G. Weinberg, en Michael Miller gaven een verklaring uit, waarbij ook de MCC-faciliteit, waar Epstein verbleef, wordt aangeklaagd. Het MCC (Metropolitan Correctional Center hanteert in de ogen van deze advocaten ‘middeleeuwse voorwaarden’. De verklaring spreekt erover dat ‘niemand in de gevangenis zou mogen sterven’. In deze verklaring die in New York Times werd gepubliceerd, stellen de advocaten van Epstein, dat ‘zijn veiligheid de verantwoordelijkheid van de MCC was’.

“Het staat buiten kijf dat de autoriteiten hun eigen protocol hebben geschonden”. Het juridische team voegde er later aan toe: “We zijn niet tevreden met de conclusies van de medische onderzoeker en we zullen de komende dagen een vollediger antwoord krijgen”. De advocaten gaven aan dat ze een privé-patholoog hebben ingehuurd om te helpen met het onderzoek. De medische dienst die de conclusies openbaar maakte, kondigde vrijdag aan dat een autopsie en ander bewijs bevestigde dat de 66-jarige zichzelf vorige week in zijn cel heeft opgehangen. Epstein zou dit hebben gedaan, met een lakenscherm van de bovenste stapelbedden.

Epsteins advocaat Rein Weinberg oordeelt in lijn met de fundamentele afwijkingen in het ‘bewijs’ van Epstein’s dood. ‘Epstein pleegde geen zelfmoord’..

Hij werd gevonden met verscheidene gebroken beenderen in zijn hals, met inbegrip van het schildklierbeen. De openbaringen van de gebroken beenderen in zijn hals leiden tot speculatie dat zijn dood moord was. Zijn dood veroorzaakte verontwaardiging en ongeloof over hoe zo’n belangrijke gevangene, zonder toezicht bij de federale faciliteit kon verblijven. Meerdere bronnen hebben gezegd dat Epstein’s zelfmoordtoezicht was opgeheven, een week na zijn eerste poging, die volgens Epstein dus een aanval was van zijn celgenoot.. Desalniettemin dient in dit centrum -zelfmoordtoezicht of niet- nauwlettend te worden gecontroleerd; steeds met elke 30 minuten.

Ook procureur-generaal William Barr vindt dat er sprake is, dat ambtenaren ‘ernstige onregelmatigheden’ hebben gepleegd, rondom de dood van Epstein. De FBI en het Ministerie van Justitie zijn beiden ook bezig met een onderzoek. De bewakers van de gevangenis worden zelfs verdacht van het vervalsen van logboeknotities, zodat het erop leek, dat zij wél elk half uur -zoals vereist- controleerden. Rechter Richard Berman van het VS-district dat verantwoordelijk is voor de strafzaak tegen Epstein, vroeg de gevangenisdirecteur afgelopen week om antwoorden. Ook van die kant dus geen enkele steun voor deze misdragingen van gevangenispersoneel..

Een vreemde vrouw op bezoek..
Zedendelinquent Jeffrey Epstein, die afgelopen weekend dood in zijn gevangeniscel werd aangetroffen, werd kort voor zijn dood in de gevangenis bezocht door een ‘mysterieuze vrouw’, aldus berichten. Epstein bracht naar verluidt twee uren alleen met deze vrouw door, kort nadat zijn zelfmoord-toezicht was opgeheven. Deze onbekende vrouw die wellicht onderdeel was van zijn juridisch team, werd gezien, sprekend met Epstein in een privéruimte op het Metropolitaanse Correctionele Centrum, volgens een nieuw rapport.

Een advocaat van een andere gevangene, die de gevangenis bezocht, zag het paar praten en beschreef de situatie als ‘min of meer schokkend’, omdat de jonge vrouw opvallend ‘mooi’ was. De advocaat, die vroeg om anoniem te blijven, vertelde Forbes afgelopen week, dat hij de jonge vrouw met Epstein op 30 juli had gezien, toen Epstein naar het speciale deel van deze inrichting werd overgebracht. Deze meeting was dus kort nadat Epstein van zelfmoord-toezicht was ontslagen en 11 dagen voordat hij dood werd. Volgens de New York Post speculeerde de advocaat, dat deze vrouw een advocaat ‘moest’ zijn. Epstein betaalde leden van zijn juridische team, om hem te bezoeken, voor bijna acht uur per dag.

Door deze zet, kon hij vermijden dat hij in zijn cel moest zitten en was hij in een kamer, aangewezen voor gesprekken met advocaat.Zo meldde ook NBC News vorige week. De advocaat in kwestie vertelde Forbes, dat toen hij die dag op bezoek kwam, Epstein’s belangrijkste advocaat, Reid Weingarten, er niet was, noch één van zijn andere bekende advocaten. Het was alleen deze mysterieuze vrouw. Maar de vrouw leek geen dossiers bij zich te hebben en was nonchalant gekleed – wat de advocaat ertoe bracht te geloven dat ze mogelijk een stagiaire/eerstejaars medewerkster was. “Ze droeg een broek en een blouse. …. Zou jeans of een ander soort broek kunnen zijn geweest. Zondag brunch kleding. Ik denk dat ze er alleen maar was om op hem te passen en hem uit zijn cel te houden, zoals de werkwijze was.” En natuurlijk is dit niet de bedoeling van de advocaatkamerszo voegde hij er in zijn verklaring aan Forbes aan toe.

Zodra de gevangenen deze vergaderzaal binnenkomen, worden de handboeien verwijderd en wordt de deur volgens het rapport op slot gedaan. Als de gevangenen de kamer verlaten, wordt de deur weer ontgrendeld en de handboeien weer om gedaan, aldus deze anonieme advocaat. Weingarten en andere advocaten die Epstein vertegenwoordigden, hebben nog niet gereageerd op verzoeken om commentaar van The NY Post. Andere advocaten die de kamer proberen te gebruiken voor bezoeken met hun cliënten zijn gefrustreerd geraakt door Epstein’s dagelijkse aanwezigheid daar, zo verklaarde de advocaat.

Het MCC (Metropolitan Correctional Center’ heeft 12 gespreksruimten, maar slechts twee daarvan zijn beschikbaar voor advocaten die cliënten op deze ‘speciale afdeling’ bezoeken. Ook gevangenismedewerkers beantwoordden geen vragen van Forbes over de blijkbaar frequente toegang van Epstein tot de vergaderzaal. Op 23 juli was Epstein bijna bewusteloos gevonden met verwondingen aan de nek in zijn cel, die leken op een vermeende zelfmoordpoging.

Maar volgens de advocaten van Epstein zouden de verwondingen zijn toegebracht door zijn celgenoot, oud-politie-officier Nicholas Tartaglione, die vast zit voor een doodstrafproces voor 4 drugsgerelateerde moorden. Epstein had beweerd dat deze ex-politieagent hem in elkaar had geslagen, de reden ook waarom ze hem later van de zelfmoordtoezicht zouden hebben gehaald, aldus een bron eerder deze week.

Wanneer wordt ‘madam’ Ghislaine Maxwell opgepakt..?
De vermeende ‘personal assistant’ van Epstein, die in veel verklaringen van meisjes wordt genoemd als inkoopster, werd een paar dagen geleden door paparazzi-fotografen aangetrroffen bij een fastfood-snackbar in Los Angeles. Bijzonder was dat ze een boek aan het lezen was over het leven-en-dood van CIA-agenten..! Toen de bijna ongrijpbare Ghislaine Maxwell bij het InN-Out Burger-restaurant werd gespot (zie foto hieronder), vertelde ze een medewerkster: “Goed, ik snap dat dit de laatste keer was, dat ik hier ben geweest”. 

Volgens de journalist die haar ontdekte, was ze het boek aan het lezen met de titel: ‘The Book of Honor: The Secret Lives and Death of CIA Operatives’. Ghislaine Maxwell is er sinds 2016 in geslaagd, uit de schijnwerpers te blijven, maar zal nu toch alle aandacht op zich gericht weten. Maxwell bleek ook uit handen te kunnen blijven, ondanks aanklachten, van de vroegere eiser, officier van Justitie Alex Acosta. Die werd gewaarschuwd voor deze zaak Epstein in 2007. Er werd een deal gemaakt met Epstein, Maxwell bleef buiten schot, ondanks een 53 pagina’s tellende aanklacht en dozijnen zogenaamde slachtoffers, die ook Maxwell noemden.

Zij is de dochter van de Britse mediamagnaat Robert Maxwell, die eigenaar was van tabloid ‘Daily Mirror’. Hij was een agent van de MOSSAD en stierf in 1991 onder mysterieuze omstandigheden. En hoewel procureur-generaal William Barr verklaarde dat geen van Epsteins mede-samenzweerders aan het gerecht zal ontsnappen, blijft Maxwell, die het volgende doelwit voor vervolging lijkt te zijn, op vrije voeten… Maar ook zij weet véél, natuurlijk heel veel (téveel?) over de achtergronden van deze CIA-MOSSAD-honey-trap (HIER)… De vraag is wellicht wie haar het eerst te pakken krijgt..

De verscheepte betonwagen…
Inmiddels is bekend geworden dat Jeffrey Epstein een beton-vrachtwagen met een waarde van US$ 100.000 naar zijn privé-eiland heeft laten sturen. Dat was kort voordat bekend werd dat hij gearresteerd was. Deze Carmix 5.5 XL betonmixer werd op 7 november vorig jaar op dit eiland, Little Saint James, bij de Amerikaanse Maagdeneilanden, afgeleverd. Epstein had haast, want ook bekend is, dat hij extra betaald zou hebben, om deze betonmixer zo snel mogelijk geleverd te krijgen.

De twee goede vrienden: Jeffrey Epstein en Bill Clinton in het vliegtuig van Epstein. Clinton ontkent inmiddels -zonder dat hem dat gevraagd werd- in alle toonaarden, dat hij op deze vriendschappelijke voet stond met Epstein.

De miljardair betaalde in alle haast vooraf voor de machine, om zeker te weten dat hij eerder dan normaal zou arriveren. Hij moest dan wel aanvaarden, dat hij verantwoordelijk zou zijn als de machine tijdens het transport beschadigd zou raken. De truck was slechts drie weken besteld, vóór dat de ‘Miami Herald’ op 28 november een serie artikelen publiceerde onder de titel ‘Perversion of Justice’. Daarin werden rapporten geciteerd, die Epstein’s misdaden blootlegden en uiteindelijk tot zijn arrestatie in juli leiden. Epstein was kennelijk al op de hoogte dat het net zich rondom hem sloot.

Transportdeskundigen meldden dat de mogelijkheid dat deze machine is gebruikt ‘om bewijs te verdoezelen, niet kan worden uitgesloten’. Naast deze betonmolen, stuurde Epstein ook een tandartsstoel, compleet met alle onderdelen naar dit eiland. Epstein werd in juli gearresteerd op de luchthaven van Teterboro in de buurt van New York en aangeklaagd op beschuldigingen van seks-smokkel.

Deze gegevens/details volgen op de inval van de FBI op het eiland Little St. James afgelopen maandag 12 augustus. De FBI is het onderzoek naar Epsteins doen-en-laten rondom het misbruik van minderjarige meisjes aan het uitbreiden. De federale dienst zal zijn bezit afstropen om bewijsmateriaal voor het onderzoek te vinden. Ook zijn appartement in New York is al onderzocht. Maar het gebruik van een cementvrachtwagen door Epstein heeft het vooruitzicht verruimd op wat ze zouden kunnen gaan vinden.

En natuurlijk: het feit alleen, dat Epstein een cementtruck naar Little St. James stuurt, kan een onschuldige verklaring hebben, omdat hij regelmatig bouwwerkzaamheden uit liet voeren op zijn eiland en het kleine eilandje naburig, dat hij ook in zijn bezit heeft. De FBI concentreert nu haar onderzoek naar Epstein’s daden op de zogenaamde ‘enablers’, mensen die het hem mogelijk maakten, zo te handelen als hij deed. Zoals zijn vroegere partner Ghislaine Maxwell. Maar het is ook de timing van de levering van de cementvrachtwagen die vragen oproept over het echte motief ervan.

William George, een vervoersdeskundige, zei over deze zaak: “Terwijl de aankoop van de cementmixer op zich niet verdacht is, in het bijzonder gezien de gemelde en goedgekeurde reparaties van reservoirs op Little St. James, is zowel de timing van de verzending, als het feit dat het allemaal met grote haast moest, en dit ook in de vrachtpapieren is opgenomen, behoorlijk verdacht. Deze zending kwam op Epstein’s eiland aan, op 7 november 2018, 21 dagen voordat de artikelen van Julie Brown werden gepubliceerd in de Miami Herald. En 23 dagen voordat Epstein naar verluidt startte met het afbetalen van getuigen.”

Het eiland van Epstein ‘Little Saint James’ bij de Amerikaanse Virgin Islands. De foto rechts toont de FBI die op het eiland aankomt en zich opmaakt voor ‘huiszoeking’.

Gezien zowel de reikwijdte van deze artikelen als de urgentie van de zending, kan de mogelijkheid dat de cementmolen werd gebruikt om het bewijs letterlijk in de doofpot te stoppen niet worden uitgesloten. Epstein stuurde de machine met een Express Bill Of Lading, een ongebruikelijke en dure manier om een item te verzenden zodat het snel aankomt.De Carmix 5.5 XL betonwagen, beschikt over een laadschop met een inhoud van 600 liter en een trommelinhoud voor 7.600 liter cement. Technische data: joystickbediening, 4×4-wielaandrijving (2 versnellingen) en aandrijving via een Perkins 6-cilinder turbodieselmotor van 150 pk met 6 cilinders. Normaal gesproken moet de verlader garanderen dat het item veilig aankomt, maar met de haastige spoed, had Epstein geen beroep kunnen doen op schadevergoeding, als er iets was gebeurd. Bovendien betaalde hij vooraf.

Naast de genoemde tandartsstoel die Epstein tegelijk verzond met de betonvrachtwagen, werd volgens ‘The Intercept’, in het verleden nog een aantal ‘bijzondere’ artikelen verscheept. Zoals de shredder, van industrieel kaliber die in 2008 door Epstein naar zijn eiland werd gestuurd, kort nadat hij de omstreden ‘plee-deal’ met Justitie had afgesloten. Daarbij werd overeengekomen, dat hij slechts 13 maanden in de gevangenis zou zitten, hoewel de politie bewijs had van tientallen slachtoffers van misbruik.

De shredder is een versnipperaar kan cd’s, 3-ringbandmappen en harde documenten volledig versnipperen. Tot rapporten van 85 vel papier. Was er dan zoveel te versnipperen..?? Foto/film/video-materiaal..? Dossiers..? Let wel, één van de grootste problemen bij de vervolging van Epstein in de jaren 2000 bleek het gebrek aan bewijsstukken te zijn. Neem met deze 2 video’s een kijkje op het eiland van Epstein, via drone-opnames.. Dat er veranderingen al zijn aangebracht op het eiland is duidelijk te zien.

* * *

 

5 gedachten over “Chaotische vervolg rondom Epstein’s ‘zelfmoord’..!

 1. Wanneer wordt Chislane Maxwell opgepakt ? …nooit ! Dat is toch duidelijk , gebeurt het wel onder grote druk ,dan verzinnen ze ook wel weer iets om haar vrij te pleiten.
  Deze mensen maken de dienst uit in de wereld op elk gebied ! Het recht is doorgedrongen tot de rand van deze groep met die paar semi=hoge pieten in Hollywood die gepakt zijn.
  Onder druk van Trump .s pedo-jacht gebeurt er wat, tot de rand van de muur. verder niet. daar stopt het recht ! En wij vinden dat heel normaal ,elke amateur ziet dat die foto van Epstein een te groot hoofd heeft en bijna geen lichaam, maar dat geeft niks, iedereen heeft het nog over de eerste zelfmoord poging van Epstein bijvoorbeeld ,hoezo ? weet iemand wat er gebeurt is ? hij werd gevonden met blauwe plekken in de cel ,maar hoe /waardoor/ door wie? weet u het ? Epstein zit al lekker in de Bahama,s zich rot te lachen misschien ?

  1. https://nos.nl/artikel/2298219-epstein-tekende-twee-dagen-voor-dood-testament.html
   Zomaar een gedachte die spontaan opkwam,Nu hij officieel dood zou zijn kan hij natuurlijk geen geld meer van zijn huidige rekening halen.Vooral ook dat niet precies duidelijk is waar dat geld naartoe gaat na de ondertekening van Epstein zelf roept vraagtekens op zoals heeft hij dat geld onder een andere naam op een nieuwe rekening kunnen zetten? Of is hij echt dood en gaat dat geld gewoon naar de welbekende elite waaronder hij toch veel vrienden heeft gehad?Zoals ik al eerder schreef geeft de MSM af en toe een berichtje over de Epstein zaak maar lijken ze geen vragen te stellen of ergens achteraan te lopen, ook staat er soms iets op teletekst maar meestal is dat aangaande de Epsteinzaak weer vrij snel verdwenen van teletekst.Tenzij er weer ergens een aanslag gepleegd wordt (terreurdaad) waar ze dagen na elkaar verslag van doen lijken ze totaal geen interesse te hebben voor kindermisbruik en wie daar dan achter zitten en gebruiken ze kennelijk hun propaganda machine liever voor regionale zaken en allerhande flauwekul onderwerpen en vooral ook sport,dit doet toch vermoeden dat zij niet onafhankelijk zijn en opdrachten uitvoeren van hun geldschieters waarbij hun belangen natuurlijk voorop staan en van hun vrienden natuurlijk.

 2. Dat de Epstein-affaire slechts een ijsbergtopje van de meest verziekende ontwikkelingen in de slavenmatrix laat zien, maakt het volgende artikel duidelijk. Het artikel toont aan dat de psychopaten die de matrix regeren, bezig zijn om op de achtergrond pedofilie te legaliseren. Zowel de schijndode Epstein, als Joris Demmink en vele andere zieke figuren zullen hier hun voordeel aan kunnen hebben. Het lijkt wel of het steeds waanzinniger wordt op aarde.

  https://www.zerohedge.com/health/ohio-college-normalizes-pedophilia-sexual-orientation

  Citaat:

  San Diego State University is teaching students that pedophilia could merely be considered to be an alternative “sexual orientation.”

  1. Arend,
   Er is echter niets nieuws onder de zon. Ik ga terug naar de Oude Grieken en Athene :
   https://www.henrymakow.com/2016/11/athens-cradle-of-pedophilia.html
   met citaat :
   “Athens, supposedly the cradle of Democracy, was the most perfect mind-control-based totalitarian state in Antiquity.
   Their sodomy-based mind control was the model for Illuminati control throughout history, including the British Empire and the United States today.
   “Only after seven years beginning before puberty were you entitled to citizenship. But once you were received as such a citizen you no longer had any will of your own, your whole body and therefore your whole brain, your own soul was possessed by the state, exactly like in the MK-Ultra program of the CIA. ” (=einde citaat). Ik verwijs voor een goed begrip naar de volledige tekst in de link.
   Het gaat bij deze pedo toestanden imo dan niet louter alleen om “seks” maar vooral om “kontrole en onderwerping”, met daarbij dan chantage zoals nu duidelijk gebleken is uit het Epstein schandaal. Bij tal van occulte mafia’s zijn er ook inwijdingsrituelen in de seksuele sfeer die van aard zijn dat de ingewijde nadien voor eeuwig en altijd zal zwijgen. Zij zullen er ook voor zorgen dat op alle sleutelposten ook “gechanteerden” terecht komen.. en dit ganse corrupt systeem geeft dan ook m.i. een verklaring voor tal van gebeurtenissen en toestanden waarvoor er geen logische verklaring is.
   Een bron over de toestand in China, waar deze pedo toestanden ook gepaard gingen met sadisme en folteringen :
   https://www.greek-love.com/far-east/china/china-boy-prostitution-pederasty
   met titel :
   Greek Love Through the Ages
   “Also important was the Chinese taste for pain. They developed types of treatments which, to increase their sadistic pleasures, required hurting the boy being used and such recurring pain was not a satisfactory basis for a continuing love-relationship.”
   (=einde citaat).Ook hier verwijs ik naar de volledige tekst in de link, die ten andere ook een goed beeld geeft van de “Oosterse cultuur” in dit domein.

 3. Een belangrijke rol bij deze pedofiele wantoestanden wordt gespeeld in G.B. met The Brotherhood en de Kosher Nostra als de voornaamste actoren. Tot welke dramatische toestanden dit leidt is het tragische en nog meer wraakroepende lot van Carl Beech :
  http://aanirfan.blogspot.com/2019/07/nick-versus-lord-bramall-part-5.html
  met citaten :
  “The child abuse whistleblower Carl Beech claimed that Edward Heath and Leon Brittan were child abusers.
  Police officers observed boy prostitutes from ’the Meat Rack’ in central London being taken to a flat in Cricklewood Broadway, near Hampstead, in London.
  Among those that the police saw entering this flat in Cricklewood were:
  Edward Heath And Leon Brittan……………..
  The police officers were then told by a senior officer that thay were no longer to investigate the flat in Cricklewood. …………………..
  Carl Beech was given an 18 year jail sentence ‘for telling lies’ about Leon Brittan and Edward Heath……………………………………….
  The members of the alleged child abuse ring were not prosecuted…..(=einde citaten).
  Ik verwijs voor meer details naar de volledige tekst in de link. Lees dit goed :
  “18 jaar gevangenis …. “ zo gezegd om leugens te vertellen. Een dergelijke straf voor dergelijke feiten (!!) staat in schril contrast met de laksheid in tal van andere misdaaddomeinen. De boodschap naar andere pedo slachtoffers was imo dan ook duidelijk : “zwijg of…..!!!!”. De zaak van Carl Beech is echter maar het topje van de ijsberg. Opvallend is ook dat deze zaak hier in de MSM volledig werd doodgezwegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.