Advertentie

MH17 en oorlogsmisdaden van de EU..!


Een indrukwekkend artikel van Karel vdF Bagchus, dat we hier graag plaatsen in het kader van waarheidsvinding rondom de ramp in 2014 met de MH17, waarbij bijna 300 onschuldigen het leven verloren. Een ramp die direct door Mark Rutte in het politieke spectrum werd getrokken, door in allerlei contexten Rusland te betrekken bij de schuldvraag, terwijl er -zeker toen- geen enkele aanwijzing voor was. INTEGENDEEL, de hele wereld op het gebied van main-stream-media, was als één blok overtuigd van de schuld van de Russen. Trapten ze allemaal -nogmaals zonder ENIGE BEWIJS- heel dom in de val van de valse-vlag-operatie die deze aanslag naar alle waarschijnlijkheid was…?

Karel vdf Bagchus

Vergaten ze even…, hun journalistieke vaardigheden, door te checken wat je denkt dat je ziet..? Of was er een gezamenlijk aanpak, waarbij de hoofdredacties volledig hun gang konden gaan..? Volledig in lijn met de opmerkingen van president Obama en zijn loopjongen-voor-buitenlandse-zaken John Kerry, dat de MH17 het doelwit was geweest van een aanval van separatisten in Oost-Oekraïne.. Ze hadden volop bewijs riep Kerry nog.. En weet je, we wachten nog steeds op dat bewijs. Kortom, de MH17 is een continue zaak van misleiding, manipulatie, verdrietige commentaren van nabestaanden die oproepen tot eenduidigheid.

Een Maleise minister-president die roept dat het hele JIT-onderzoek een doorgestoken, politiek proces is geweest en Rusland al vanaf het begin in het schuldigen-daglicht werd gezet, zonder dat daar maar énig bewijs voor was.. Een man die kennelijk niet meehuilt met de Rutte-wolven in het bos.. Lees het onderstaande artikel en deel het met mensen om je heen. Dit stuk degelijk werk van Karel vdf Bagchus verdient het..! Met alle respect door ons hier geplaatst.

* * *

x
x

MH17 en oorlogsmisdaden van de Europese Unie

2019 © Karel v/d familie Bagchus

x

Op 17 juli 2014 stortte Malaysia Airlines MH17 neer in Grabowo, Oost-Oekraïne. Alle 283 passagiers en de 15 bemanningsleden kwamen daarbij om het leven, waaronder 198 Nederlanders en 80 kinderen. Daarop ontbrandde een westerse propagandaoorlog waarin Rusland door de EU verantwoordelijk werd gehouden voor het verondersteld neerschieten van vlucht MH17 met een BUK raket. Binnen een maand bewees de onafhankelijke internationale onderzoekscommunity alle westerse propaganda onjuist. Zie voor een samenwatting de Corbett Report:

De West-Oekraïnse veiligheidsdienst SBU verspreidde een dag na het neerstorten van vlucht MH17 een video met vermeende telefoontaps tussen een Oost-Oekraïnse legercommandant en een Russische legercommandant waaruit zou blijken dat MH17 door Oost-Oekraïense ‘rebellen’ zou zijn neergeschoten. Na analyse van de video door computerexperts bleek aan de hand van de in de video opgeslagen coderingsgegevens dat de video al één dag vóór het neerstorten van vlucht MH17 geproduceerd was, en de aanslag dus had plaatsgevonden met voorkennis van de West-Oekraïense overheid, en mogelijk zelfs vals bewijsmateriaal voorbereid had:

Max van der Werff deed onderzoek naar de MH17 ramp en..
bewees dat al het ‘bewijs’ voor de BUK raket hypothese vervalst is:

BUK raketten laten een lang wit rookspoor achter en veroorzaken een grote explosie in het doelwit waardoor een vliegtuig volledig uit elkaar spat. De volgende video laat de laatste minuten van het neerstorten van vlucht MH17 zien. Een rookspoor van een raket ontbreekt en het is duidelijk dat de crash niet veroorzaakt is door een BUK raket omdat het vliegtuig tijdens het neerstorten nog intact was:

Bij de crashsite werden geen BUK raketonderdelen aangetroffen.
Maar zoals deze video laat zien zaten er wel 30mm kogels in het wrak:

SU-25 gevechtsvliegtuigen zijn uitgerust met dubbelloops 30mm boordgeschut. Kijk op deze pdf HIER. Zoals deze foto van de zijkant van de MH17 cockpit laat zien is de cockpit vanaf beide kanten doorzeefd met 30mm kogels, waardoor er zowel naar binnen- als naar buiten gekeerde kogelgaten in de zijkant van het vliegtuig zitten HIER (pdf) Het bewijsmateriaal bevestigt de Russische radar & sattelietbeelden die laten zien dat MH17 vlak voor het neerstortte gevolgd werd door twee SU-25 gevechtsvliegtuigen van de Oekraïnse luchtmacht.

Deze SU-25 gevechtsvliegtuigen zijn door oogetuigen waargenomen.
Oogetuigen verklaarden dat deze SU-25’s op de MH17 geschoten hebben:

De Nederlandse en West-Oekraïnse overheid trok alle drogredenen uit de kast om zo lang mogelijk bij het vliegtuigwrak weg te blijven omdat het er te ‘gevaarlijk’ zou zijn (HIER) Terwijl nabestaanden en filmploegen direct ongehinderd en zonder gevaar naar de crash site konden komen:

Toen de Nederlandse marechaussee uiteindelijk na weken lang vertragen, bijvoorbeeld door het ‘per ongeluk’ terugsturen van hun wapens, in Grabowo arriveerde en het vliegtuigwrak meenam voor reconstructie lieten zij de helft van het vliegtuig achter zodat een volledige reconstructie niet mogelijk zou zijn:

Een deel van de stoffelijke resten werden naar Eindhoven gevlogen en in begrafenisauto’s
in de brandende hitte urenlang langzaam door Nederland naar Hilversum geparadeerd:

De landen die het onderzoek naar de MH17 aanslag uitvoerden, Nederland, Australië, België, en West-Oekraïne sloten een non-disclosure overeenkomst waardoor de daders van de MH17 aanslag een vetorecht hebben om er voor te zorgen dat de waarheid over de MH17 massamoord nooit naar buiten komt (HIER)

Het uiteindelijke rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid stond vol met onwaarheden,
en ooggetuigen en bewijsmateriaal die de anti-Russische EU propaganda tegen spraken zijn er uit weg gelaten:

Het frauduleuze rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid werd gepresenteerd naast een huls van een niet-gëxplodeerde BUK raket. Was deze BUK raket wel gëxplodeerd dan had deze huls vol met schrapnelgaten gezeten. De huls was dus niet afkomstig van de crash site en daarmee heeft de Nederlandse overheid bewijsmateriaal vervalst. Zie deze reportage in het AD (HIER)

De waarheid rondom MH17 laat zich niet onderschoffelen door de gladde aanpak van Rutte cs..
Één van de getuigenverklaringen die er uit het onderzoeksrapport weg is gelaten is van een Oekraïnse fotografe die direct na de ramp foto’s maakte van de wrakstukken. Daar uit blijkt dat er nog veel meer niet klopt. Onderstaande video laat zien dat bijna alle slachtoffers van Aziatische komaf waren. Er waren slechts 7 kinderen onder de slachtoffers terwijl er 80 kinderen op de MH17 hadden moeten zitten. De lichamen van de slachtoffers komen niet overeen met de identiteit zoals vermeld op de boarding list en de gevonden paspoorten. De lichamen van de Aziatische slachtoffers waren direct na de crash al in verregaande staat van ontbinding en bloedden niet.

Zij waren doorweekt met formaldehyde en stonken onverdragelijk naar lijkenlucht. Deze mensen waren al lange tijd dood. Delen van het vliegtuig waren doordrenkt met formaldehyde. De bagage op de rampplek bestond uit winterkleding terwijl het op de bestemming van MH17 op dat moment zomer was. De fotos in de digitale cameras van de slachtoffers van tussen oktober 2013 tot 17 juli 2014 (8 maanden) waren vooraf verwijderd.

OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw rapporteerde al snel, na het inspecteren van de MH17-wrakstukken, dat hij mitrailleurkogelgaten in één van de vleugels van de Boeing 777 had (klik voor hele artikel)

Slechts 20 mensen hadden kleding aan, de rest van de lichamen kwamen naakt uit de lucht vallen. Mensen zitten normaal gesproken niet geheel naakt in een vliegtuig (waarschuwing: onderstaande video’s bevatten schokkende beelden): (HIER) Dit komt overeen met de verklaring van de Oost-Oekraïnse commandant ter plaatse die verklaarde dat een deel van de passagiers van MH17 al langere tijd dood waren, geen bloed in hun lichaam hadden, en roken naar ontbinding.

Ik heb een vermoeden waar de Aziatische passagiers vandaan kwamen maar ik zal me in dit artikel beperken tot de harde bewijzen. Als een groot deel van de Nederlandse passagiers niet in het vliegtuig aanwezig waren maar verwisseld zijn met eerder overleden Aziatische mensen, dan betekent dat dat er in Nederland mensen zijn die voorkennis hadden van het neerschieten van MH17 en de Aziatische lijken in het vliegtuig geladen hebben. (HIER)

Cui bono? Who benefits? Wie heeft hier voordeel van..?
De Europese Unie is sinds het uiteenvallen van de USSR bezig de voormalige oostbloklanden politiek te destabiliseren en in te lijven bij de EU. In november 2013 wees de democratisch gekozen Oekraïnse overheid het associatieverdrag met de Europese Unie af. De EU ging daarop de Oekraïense ‘Right Sector’ steunen. Right Sector is een verzameling van neo-nazi groeperingen die hun oorsprong hebben in de Duitse nazi bezetting van de Oekraïne in 1940:

Veel Europese Unie kopstukken, waaronder de Nederlandse politici Frans Timmermans en Hans van Baalen, gingen naar het Maidanplein in Kiev om Right Sector aan te moedigen de democratisch gekozen Oekraïnse overheid omver te werpen: (HIER en (HIER). Op 12 februari 2014 vielen er bij deze protesten op het maidanplein meer dan 100 doden toen leden van Right Sector binnen de Oekraïnse overheid vanuit Hotel Kiev zowel politieagenten als Right Sector demonstranten onder vuur namen. Dat blijkt uit getuigenverklaringen en analyse van het forensische bewijsmateriaal:

Daarop volgde een gewapende staatsgreep waarmee Right Sector, vanaf dat moment hernoemd tot Euromaidan,
de democratisch gekozen Oekraïnse overheid omver wierp en politieke moorden en politiek-etnische zuiveringen
ging uitvoeren. Één van die massamoorden vond plaats in Odessa, waar een meute
van honderden Neo-nazi’s 48 pro-referendum democraten lynchte, doodschoten, of levend verbrandde:

Daarna stemde de Oost-Oekraïnse bevolking massaal voor het associatieverdrag
met Rusland omdat zij niets met de neo-nazis van Right Sector te maken wilden hebben:

Na de staatsgreep in West-Oekraïne werd het Oekraïnse leger overgenomen door Right Sector,
die het leger gebruikte om Oost-Oekraïne binnen te vallen en daar politiek-etnische zuiveringen uit te voeren:

Het West-Oekraïnse leger onder bevel van Right Sector voerde in Oost-Oekraïne
een terreurbewind uit vergelijkbaar met de misdaden van het nazibewind in 1940-1945:

Het West-Oekraïnse leger bombardeerde residentiële wijken in Oost-Oekraïne met tanks en artillerie:

Pascal Hillebrand, een voormalig Nederlandse NAVO soldaat, die de oorlogsmisdaden van de Europese Unie
niet langer aan kon zien, vertrok met vrouw en kinderen naar Oost-Oekraïne,
om daar te helpen bij de bescherming van de bevolking.

De Westerse staatsmedia herhalen alleen de propaganda van de Europese Unie en zwijgen of liegen over de massamoorden in de Oekraïne. Weinig journalisten gaan zelf kijken wat er gebeurt:

De Europese Unie financierde de fascistische Right Sector staatsgreep met in totaal € 15 miljard (HIER)

De West-Oekraïnse luchtmacht schoot met 2 SU-25 gevechtsvliegtuigen de MH17 neer, mogelijk met medeweten en goedkeuring van de Nederlandse overheid. Vervolgens werd deze massamoord gebruikt om er voor te zorgen dat Rusland politiek geisoleerd werd en het de slachtoffers van het Right Sector terreurbewind in Oost-Oekraïne niet te hulp kon komen.

TOT SLOT, LAST BUT NOT LEAST
Naar mijn mening is er voldoende hard bewijsmateriaal om Mark Rutte, Frans Timmermans, Hans van Baalen, en de andere verantwoordelijke EU bestuurders te arresteren en onder Neurenbergse principes te berechten voor medeplichtigheid aan de moord op 193 Nederlanders, het aanzetten tot het voeren van een burgeroorlog in de Oekraïne, en het financieren en verhullen van oorlogsmisdaden. Laat het duidelijk zijn dat een ieder die dit artikel verwijdert (censureert), of mij (of anderen) in leven of vrijheid bedreigt, zich (mede)schuldig maakt aan het plegen van oorlogsmisdaden en daarvoor onder Neurenberse principes vervolgd kan worden.

* * *

© Delen van dit artikel wordt zeer gewaardeerd.
Je hebt mijn toestemming deze tekst onveranderd en in zijn geheel te copiëeren
en te publiceren onder bronvermelding van Karel van de famillie Bagchus.

12 gedachten over “MH17 en oorlogsmisdaden van de EU..!

 1. Wat is dit nou voor een artikel? Je smijt zoveel mogelijk fimpjes achter elkaar en dan is het waar? Het vierde filmpje wordt hier toegeschreven aan het neestorten van de MH17. Maar de MH17 was toch bij bewolkt weer neergestort? En dan heb ik dit filmpje ook al gezien bij de Antonov-26 en ook nog eens bij de Antonov-30b die resp. 3 dagen en zes weken eerder zouden zijn neergestort. Nog afgezien van het feit dat we een vliegtuig achter de takken zien verdwijnen om vervolgens na inzoomen weer bovenaan de hemel te verschijnen. Gebruikt nou nooit iemand zijn verstand?

  Guido, het kostte mij twee dagen om de schuldige van deze ramp aan te wijzen. Ik zal je het artikel toesturen. Wie het neerstorten van de Antonovs onderzoekt vindt het bewijs. Oekraïne is schuldig, DNR medeplichtig.

  1. Beste Karel vdf Bagchus, is het een idee om zelf te reageren? En wat ik mij ook afvraag is waar dat tussenvoegsel vandaan komt. Is dat ‘van de familie’ niet een klein beetje overbodig? Sta je wel achter al die filmpjes? Wat dat verhaal van die al dagen oude lijken nou realistisch of was het propaganda om mensen af te schrikken?

   We hebben bij het neerschieten van de Iljoeshin, met 49 mensen aan boord, ook al gezien dat de DNR iets onverklaarbaars beweerde, namelijk het vliegtuig was leeg. Neem niet alles over, veel informatie heeft als doel afleiding en desinformatie.

  2. Maak er een verhaal van, zodat we het voor een artikel kunnen gebruiken evt. Knap hoor, overigens, 2 dagen slechts om de schuldige te vinden! Het lijkt zo wel een raadsel, met die Antonov. Het lijkt wel of er prijzen te verdienen zijn..?

  3. Nils,
   Het belangrijkste bij de MH 17 ramp is imo dat het hier gaat om een prototype van een “false flag” aanslag. Bij een false flag, dient men steeds een onderscheid te maken tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers en werkelijke organisatoren.
   Ik stel mij hierbij dan de volgende vragen :
   1. Wie heeft er de politieke macht om een dergelijke false flag te doen uitvoeren , of om, op zijn minst, te laten gebeuren ?
   2. Wie heeft daartoe de menselijke, materiële en financiële middelen ??
   3.Wie heeft de macht voor de daarop volgende “doofpotstrategie” ??
   4. Wat is het verband met terreurdaden in het heden en verleden, die gebruikt worden als chantage middel ?
   En uiteindelijk de vraag : Cui Bono ??
   Vergelijk het met 11.09.
   Momenteel zie ik 2 vaststaande feiten :
   1. 20 min na het neerhalen van de MH 17 begon de Israëlische aanval op Gaza,
   2. NL kreeg ruim 200 ton goud terug uit New York, terwijl IM Erika Merkel wandelen werd gestuurd met een paar kilo’s. ( in feite is dit m.i. bloedgeld!!).
   Ik herinner mij nog dat het debat over dit goud in het verleden bij WTK aanleiding heeft gegeven tot hevige discussies en aanvallen van razernij van bepaalde “trollen…”. Deze aanvallen, willen dan ook imo zeggen, dat dit een gevoelig en dan ook een juist spoor is.
   Naast hoe en wie de MH 17 neerhaalde, is m.i. het belangrijkste : Wie gaf de opdracht ??

  4. Hé ‘zure man’, dat jij alles voor elkaar hebt en Karel en ik domme fouten maken..? Sorry hoor.. Misschien gewoon een mail sturen, voordat je gefrustreerde reacties gaat zitten maken..?
   Wat is er verkeerd aan het tussenvoegsel vdF? Nooit van gehoord? De onbekende man met de onbekende naam..?? VOOR JOU NILS, VOOR JOU!! En dan moet iemand die het tussenvoegsel vdF gebruikt, jou uitleg verschuldigd zijn..??

   Onbekend? Volg je hem niet op FB, dan ken je hem niet. Maar dat is wat anders!!
   JIJ kent hem niet NILS. Waarom anderen affakkelen? Keep calm and stay polite!

  5. Wat mij bevreemdt is dat de beste man vdf hier niet reageert. Hij zet een filmpje op je website van een vliegtuig met een brandende motor en vertelt ons vrolijk dat dat de MH-17 is? Goh, ik hoor voor het eerst dat de MH-17 bij de motor geraakt is en niet bij de neus. Dit is geen journalistiek en dit had ook niet door jouw kwaliteitscontrole mogen komen.

   Verder niets persoonlijks, maar al die misleidende journalistiek begint me inderdaad wel te frustreren.

 2. Het bewijs….grijns….alsof dat wat helpt.
  Foto’s van een vliegtuig met reeksen van kogelgaten in een strakke volgorde van openvolging. Dat kan alleen maar door een vliegtuig in de aanval zijn veroorzaakt.
  Ik heb die foto’s gezien. hoogstwaarschijnlijk gemaakt door mensen met een telefoon bij zich en die kist hebben zien vallen……er waren er velen met mij.
  Die foto’s zijn onmiddelijk van internet afgehaald. Dat kan alleen maar gedaan worden door mensen met macht, en achter de schermen. Het dondert niet wat je bewijst.
  Het is niet meer van belang wat deze regering nog bazelt. Misleidde armoedzaaiers die iets te zeggen willen hebben, en nog moeten ontdekken dat ze niets te melden hebben, omhoogborrelend in het kielzog van zetbaasjes zonder ziel. Zwelgend in camerageilheid en de macht van de microfoon. Doorgecultiveerde kippendrift.
  Als je dat serieus wilt nemen, ga je gang en doe hetzelfde.
  Alleen maar de pijn van je machteloosheid vormgeven in de egotrip van je grote gelijk (wat ik hier niet aflatend tegenkom) , geeft alleen maar voeding aan dat wat deze ellende veroorzaakt.

  Wat jullie (ook hier en ook jij) jezelf te realiseren hebben, heeft alles van doen met persoonlijke macht en de her-innering, oftewel de her-innerlijking van wie en wat je nog meer bent dan een scherpslijper met het verbale mes in de aanslag.

  Als je dát kunt opbrengen…..(en dat laatste kun je alleen maar als je de moed hebt om diep in de spiegel te kijken)…..dan kun je méér betekenen dan woorden op een scherm.

  Als je bereid bent om jezelf opnieuw op te richten als het lichtwezen wat je bent, en bereid bent jezelf met een groep anderen te verbinden maak je (maken wij…. en deze aardbol) nog een kans.

  1. Kijk naar de wrakstukken en de stoelen van de piloten. Maar duidelijk zichtbaar de kogelgaten DOOR de stoelen en dus ook door de lichamen. Dit zijn geen stukjes van een fragmentatieraket (BUK oid). Maar kogels van zwaar kaliber mitrailleurvuur. En dát kan alleen maar in de lucht gebeurd zijn..!!
   Hier: https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/zo-werd-mh-17-boven-oekraine-neergehaald/

   En kijk naar deze foto van de gezagvoerder nog in zijn stoel (met plastic zak erover). http://www.whathappenedtoflightmh17.com/wp-content/uploads/2014/09/lichaam-captain.jpg

 3. en voor de duidelijkheid……één enkel kaarsvlammetje verdrijft de zwartheid van de duisternis. Bedenk eens wat een groep kan doen…..
  The Awakening of Your Light Body……zoek maar op internet.
  Bij de laatste groep die ik had knalden de lampen er uit en gingen er twee stereo-installaties ter ziele. Groepje van dertien mensen.
  Dat was niet alleen mijn kracht…..dat is gebundelde kracht van gemotiveerde mensen met de intensie om de kern van mogelijkheden te raken.

  1. Het is precies déze kracht die wordt misbruikt door de machthebbers. Wij creëren -anders gezegd- onze éigen gevangenis, door ons geloof in de LEUGEN.. Die leugen gaan we als waarheid bekrachtigen. Totdat we hem zelf laten oplossen. Dan ontstaat wellicht een ongemakkelijke waarheid, die de ‘comfortabele leugen’ doet oplossen…

   Het sprookje van de nieuwe kleren van de keizer kan ik in dit opzicht niet genoeg citeren.. Het is PRECIES wat er in onze maatschappij gebeurt. Het wachten is kennelijk op het jongetje op het marktplein, dat in zichzelf gelooft en hardop -daarmee de magie van de ‘ware leugen’ verbrekende- durft te roepen: “Hij loopt in zijn blote kont”..!

 4. https://nos.nl/artikel/2304265-kamer-wil-onderzoek-naar-rol-oekraine-bij-mh17.html
  Blok schijnt nogal problemen te hebben met vragen te stellen aan de Russen dus lijkt het erop dat hij nogal laks omgaat met de waarheid boven te krijgen.
  Als ze dan toch dingen willen onderzoeken kunnen ze misschien ook eens blik werpen op onfrisse praktijken van politici binnen de EU vooral nu bekend is geworden dat sommigen van hen zich met pedofiele praktijken zouden kunnen bezighouden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.