Advertentie

Jane Bürgermeister voor de camera!


Project Camelot (PC) heeft gesproken met Jane Bürgermeister. Op 8 September jl. sprak Jane voor hun camera en de mensen van PC zijn onder de indruk van de oproep van Jane aan mensen om zich niet te laten vaccineren. Om wakker te worden en in actie te komen.

Voor PC is het ná dit interview een stuk moeilijker om sommige van haar critici te begrijpen. Een aantal ernstige beschuldigingen zijn geuit aan het adres van Jane Bürgermeister en dat was voor PC vooral reden om contact met haar te zoeken en haar voor de camera te interviewen.

Het resultaat spreekt voor zichzelf, aldus PC. Zij brengen, naar eigen zeggen, de ‘ware’ Jane Bürgermeister, vastberaden, gepassioneerd, zich duidelijk uitsprekend en authentiek.

Vooralsnog bepaal JIJ of deze termen ook voor jou waarheid bevatten. Wat wij ervan vinden, doet er niet zoveel toe. In ieder geval tonen we je graag het Engelse interview en het gezicht van Jane, dat zo lang verborgen ‘diende’ te blijven. Hele volksstammen zijn op zoek geweest naar een foto van haar, maar vonden niets. En nu ineens deze YouTube. Doe er je voordeel mee. En laten we delen wat we ervan vinden.

75 gedachten over “Jane Bürgermeister voor de camera!

 1. Haar standpunt t.o.v vaccinatie lijkt me duidelijk evenals haar intentie, maar dat justitie me gaat bellen of ik ook wil komen? Onwaarschijnlijk. In dat geval vinden we Klink verwerkt in een scheepsromp.
  Ze ziet er niet slecht uit trouwens, was dat botox in haar wangen?
  I rest my case.

 2. Laten ieder voor zich bepalen wat hun keuze is. Voor mij is het duidelijk dat de regeringen over de gehele wereld samen met W.H.O. een smerig spelletje spelen. Bij mij en mijn gezin blijft die spuit eruit. Ik hoop dat miljoenen mensen dat doen. Dat valt niet te controleren. Een handjevol mensen is zo opgepakt om gedwongen te laten inenten.

  Richard.

 3. Staat op de Georgia Guide Stones niet dat de wereldbevolking teruggebracht zal worden tot 500 miljoen mensen om the Great Work te voltooien? Wel dus. Er zal naar alle waarschijnlijkheid dwang aan te pas moeten komen. Ik zal me nooit (vrijwillig) laten vaccineren (en dat wordt me dagelijks steeds duidelijker). Dus zal er op een zeker punt toch sprake zijn van dwang voor mensen zoals ik, zodat R.C. Christian zijn plan kan voltooien.

 4. Jeetje, het zou zo een dochter van Joan Rothschild kunnen zijn…
  Ik weet het niet met deze vrouw, er staat ook zoveel informatie op haar site die bij enig onderzoek gewoon niet klopt.

 5. deze vrouw is (wat mij betreft) een Heldin, een van de weinigen die haar nek uit durft te steken met een dringende en verifieerbare waarschuwing die het verdient grondig onderzocht te worden.
  Maar hopelijk duurt het allemaal niet te lang want Big-Farma is aardig op dreef en je ziet de laatste tijd verdacht veel verschuivingen t.a.v. leidinggevende posities, uiteraard ten gunste van de farmamaffia.

 6. ‘Toevallig’ zag ik gisteren op 3:20, daar waar ze wordt voorgesteld, haar ogen knipperen. Ze draaien ook heel kort weg, in een flits, achter een ‘vlies’… Wie ziet dit ook..? Wat is dit?

 7. Jane Burgermeister is de nieuwe Jeanne d’Arc , misshien een reincarnatie?

  Die mevrouw geeft GUTS!Petje af voor haar! Ik hoop dat er wordt gereageerd…??

  Ik geef mijn vaccin gratis weg..iemand geïnteresseerd misschien?

 8. Mijn zintuigen worden in eerste instantie bepaald niet direct gestreeld door het voorkomen van madame Burgermeister.
  de eerste minuut was zelfs een klap in m’n gezicht, doet heel erg pijn aan m’n ogen
  ja ik zie dat ook van die enge ogen wegdraaien met een vlies er voor
  100% reptiel?!

  ik ben er nog niet helemaal uit, maar ik ga nog een wat hogere resolutie proberen te downloaden en dan weer kijken; misschien is ze wel een hagedis die tot in inkeer is gekomen en nu voor de goede zaak probeert op te komen?

 9. @Guido: Ik zie wel iets vreemds gebeuren met haar ogen op 3:20, maar mijn gevoel zegt me dat het gewoon een tik is uit verlegenheid. Ze kan een lizzy zijn, maar net zo goed ook niet. Wel is het apart te noemen dat ze erg bekend is geworden, maar haar afbeelding/beeldmateriaal nergens te vinden was tot nu toe.

  Aan het einde van het interview wordt nog gesproken over haar onzekerheid om gefilmd te worden. Een interessant gegeven mocht ze echt reptielachtig zijn. Ik begreep eigenlijk ook niet dat Bill Ryan dat erop heeft laten staan. Ze vraagt of de camera nog draait en Bill antwoord dat hij dat doet voor eventuele stills, maar ondertussen laat hij het er gewoon in. Zou hijzelf ook iets vermoeden?

 10. Wat mij opvalt is dat de beste manier om haar boodschap onderuit te halen is “onbekenden” te laten zeggen dat zij niet bestaat of niet eerlijk is of wat dan ook. Als je haar als bedreiging ziet haal je er iemand bij die zegt dat zij niet goed is en… je hebt meteen een hoop volgelingen.
  Ik hoop echter dat mensen ook begrijpen dat haar boodschap vernietigd moet worden, en zij zelf, OMDAT het waar is.

 11. Ik zelf merk dat ik een drempel over moet om met haar ‘in verbinding te kunnen treden’ en zelfs een soort ‘sympathie’ kan voelen voor haar terwijl ik weet dat dat iets is wat zij (het) niet kent, toch na veel moeite voel ik zelfs een soort medelijden met haar; terwijl ik weet dat dat precies is wat zij (het) niet kent; als ik met haar in ‘kontakt’ ben, dan ben ik al lang in heel andere wereld die misschien voor een klein deel te maken heeft met mijn eigen essentie maar in wezen niet is wat ik werkelijk kan zijn of ben; she’s definitely from another real, another world, ik kan met veel moeite daar naar binnen treden maar het is niet waar ik vandaan kom, wel waar ik regelmatig geweest ben; die regelmatige ‘visites’ hebben mij echter de hoogste prijs doen betalen; ik moet nu een keuze maken voor wat ik mijn energie beschikbaar wil stellen en dat is nu zeker niet voor deze lizzy, I don’t care about her and she does not care about anyone maar haar boodschap is wel WAAR; echter, 1 klein addertje onder het gras; she is a professional messagener of fear; horror en cognitieve dissonantie dissocieert en verlamt de geest van de mensen en dat kan een heel geraffineerd doel op zich zijn…..en infiltratie kan en zal plaats vinden; ook is Jane zich niet volkomen bewust van wat er aan de hand is; want vergeet vooral dat laatste niet, dat dat ook nog heel goed kan; dat als ze een borg is dan weet ze half niet dat ze bestaat en waar ze voor gebruikt kan worden

 12. Jane moet ook naar de plee, dat weet ik zeker. Ik onderzoek en behoud het goede, in dit geval geen spuitje en niet gaan rellen maar zoveel mogelijk hersens activeren in mijn directe omgeving en doodzwijgen die handel. Of ze nou wel of niet een Rothchild is dat zal mij eigenlijk een worst wezen. Ze noemt het kartel ook nog even ergens en daarmee pakt ze de koe bij de horens. Volgens mij maakt het die kliek niet zoveel uit als hun werkwijze wordt blootgelegd zolang we geen oplossing hebben als vervolg op de feiten. Ze leek me geen persoon die gewend is aan veel publiekelijke aandacht of ze kan goed shapeshiften. Ik wil wel eens een biertje met haar drinken.
  Had verwacht dat ze jou naam nog even zou noemen Guido, maar helaas… =)

 13. Luisterend en kijkend naar Jane zie ik dat ze bovenin ademt (adrenaliene ademhaling)zoals ik als ik toen ik gefilmt werd voor op tv …lol… de zenuwen gieren dan door je heen.
  Ik ben er van overtuigt dat wat ik zie oprecht is en wat zij denkt dat er gaande is, het is haar oprechte overtuiging van de waarheid.
  Gaandeweg na 15 min is ze ontspannener en meer rustiger en in het verhaal dat zij belangrijk vind te vertellen.
  Kijkende naar haar zie ik dat ze sterker over wil komen dan ze ms is : strakke nadrukkelijke lippenstift en extra benadrukte korte wenkbrauwen. Ze heeft zich opgemaakt voor de strijd idd.
  Haar wegkijkende blik herken ik ook van mezelf als zijnde zaken waar je over nadenkt en/of die je moeilijk vind en waar je gedeeltelijk machteloos aan overgeleverd in bent (mbt de FBI en of er bewijs is te vinden op internet over haar aangifte bij hun) > Ik herken dat van mn eigen zaak tegen een chirurg.
  Ze is geen voorbedachte kenau die de media bespeelt als een kneedbare bal maar ze weet wel goed wat ze moet zeggen, het blijft puur en respectvol aan haarzelf en oprecht.
  Ik vind haar ontzettend dapper.

  Heel mooi wat ze rond de 30 min zegt over wat we zelf moeten doen en over na moeten denken ….

  Even raakt ontroering me diep en zwellen tranen op in mn ogen … omdat ik de link zie met haar en de dappere Jane Dárc …. haar missie was in feit niet veel anders.

  @ Jerry
  Ik ben het met je eens dat de KLIEK het niet uitmaakt want niemand (de meesten dan) wil het echt geloven en kunnen er idd nix (-te- weinig) tegen doen …

  Sommige mensen zouden ms in (openbare publieke massale) opstand willen komen, maar daarmee spelen we HUN alleen maar mee in de kaart want dan is het een opening naar het smoesje dat we voor de algehele veiligheid een “politiestaat” nodig hebben en zijn alle oproerkraaiers zo in kampen of geboekt op hun zwarte lijst …
  het sterkste staan we nog met verspreiding via internet want daar staan hun op machteloos terrein totdat internet beperkt zal worden. Dit is vooralsnog de veiligste manier van actie voeren zonder dat hun meteen in kunnen grijpen.

  @ HyperAlert
  Ik zie idd wat je bedoelt maar voel er zelf nix bij, het kan ook gewoon iets onschuldigs als lichtinval zijn …

 14. Mensen die iets proberen te vertellen wat mogelijk goed kan zijn voor de gehele wereldbevolking worden op voorhand al onderuit gehaald.
  Weinigen zien dat de boodschap ook voor hen is bedoeld.
  Er is veel gaande en veel mis!
  Verplaats je eens in personen die je iets willen vertellen.
  Dat doen zij niet uit eigen belang!
  Kritiek is gemakkelijk en meegaan met de grote kudde ook. Ga zelf op onderzoek en lees wat er over geschreven wordt!
  Ga onbevangen de informatie tegemoet.
  Anneke Bleeker Verontrustemoeders.nl

 15. het laatste gedeelte van het interview zo rond minuutje 52 minuten was echt ontroerend ontwapenend als ze zegt dat ze op video niet zo mooi toont maar dat ze zich op dit moment niet met ‘vanity’ ijdelheid & beauty kan bezig houden, wallen onder de ogen, zenuw trekjes knipperen met de ogen, opgeblazen gezicht van de stress en de ellende, beetje aparte moeilijk te doorgronden ogen zowel rood als donker tegelijk etcetera, na nu aandachtig het hele interview gekeken te hebben sluit ik me aan bij de optiek van Krispy; Jane Burgermeister is geen standaard gewoon grijs vrouwtje dat is duidelijk; waar ik alleen nu nog mee zit is waarom Dr. Deagle heeft gezegd dat Jane een ‘phoney’ (nep) is….

 16. @Jerry, heb even gegumd voor je..

  Nog steeds voel ik de sympathie voor Jane, die ik had in het radio-interview met Argusoog. Overslaande stem van vermoeidheid, motivatie, passie. Ik hoor het nog steeds.. Ook hier in het interview zie ik het, valt het wel op zijn plaats.

  Er blijft voor mij geen twijfel over de boodschap, maar wel over de boodschapper, kan dat ook..? En dan heb ik het over mijn gevoel.

  Maar als ze nou zoveel geschreven heeft, had toch vast een of andere collega, familielid, vriend of vijand haar foto op het net gezet. Of was die gewoon te vinden geweest.. Die foto’s e.d. zijn toch van elke journalist te vinden? Ze heeft veel stukkies geschreven in de loop der jaren.

  Het gaat natuurlijk ook niet over Jane, maar over de inhoud. Boodschap en boodschapper.. De boodschap is natuurlijk niet van haar, geen eigendom.

  Waarom komt deze aanklacht niet terug in de reguliere media..? Of zijn ze écht alle 110% bezoedeld..?
  Dat kan er bij mij ook niet in..!
  En dat ze mijn naam niet noemt Jerry.. Pfffff..

 17. Of zitten we nou naar een dubbel-dubbelspel te kijken??

  De vaccins zijn niet OK, heavy stuff. Vervolgens gaan ‘ze’ er nog een juffrouw aan vast knopen die ons ervoor waarschuwt, daarmee een bed van extra angst creërend.. Oh shit zeg, die vaccins zijn heavy heavy shit..
  Ze gaat ons waarschuwen voor die donkere boeven.. Iedereen gelooft haar, ze heeft zelf niet door dat ze gebruikt wordt, iedereen in de stress. (distress)
  Kortom, gebruik maken van 2 kanten van de munt.. Zolang die maar niet op zijn kant blijft staan.. Eenheid. Balans..

  Tja, ik roep maar eens iets. Het kwam op als poepen..

 18. Was ik gewoon nieuwsgierig naar, kwam ook spontaan als dunne stront. =) Maar waarin onderscheid zij zich volgens jou van bijvoorbeeld Desiree Rover? Ik niet snap.
  Ik bedoel, blij dat zij het is en niet ik.

 19. @Jerry, beiden hebben toch een ander verhaal? Desire heeft (nog?) geen aanklachten ingediend. Jane wel. Zegt ze. Desire wordt niet boos als ik doorvraag. Jane wel. Desire heet geen Jane, Jane wel ;-))

 20. Het gaat hier om iemand die in ieder geval de wereld behoorlijk wakker geschud heeft. Uiteraard gaat er dan een voor,- en antibeweging aan het werk. Wat mij opvalt, is dat de mensen die meer weten over de NWO verstandiger reactie’s hebben dan degenen die daar niets van weten en daar nog steeds geen onderzoek naar doen. Mensen vragen altijd naar bewijzen, ik zeg dan: bewijs maar dat ik ongelijk heb.

  Google naar de Georgia Guide Stones, zoek naar bill HR3200, zoek naar de FEMA-kampen, het chippen van mensen, zoek naar alle klinieken in Nederland waar Ab Osterhaus een financieel belang in heeft, enz. enz. O,ja, Google ook eens naar MF59, wat in de Mex.griep vaccin zit.

  Ik noem maar wat; er is zoveel meer. Maar , schapen, zoek zelf en vindt.

 21. “Volgens mij is deze vrouw bezig met een authentiek en integer betoog en ik raad iedereen aan haar heel serieus te nemen.”

  Posted by Nikolai | september 12, 2009, 12:54

  Ik denk dat je de juiste snaar raakt Nikolai!!!

 22. Heel goed Frank! Het gaat ook om de inhoud en niet om de verpakking.. Zoals ik hierboven al riep:
  “Het gaat natuurlijk ook niet over Jane, maar over de inhoud. Boodschap en boodschapper.. De boodschap is natuurlijk niet (alleen) van haar, geen eigendom.”
  En de inhoud van die boodschap staat buiten kijf, volgens mij.

 23. Ik vind het ook wel allemaal mysterieus en dat gevoel blijft na de video aandachtig bekeken te hebben. Het lijkt een bijzondere vrouw, verlegen, met zachte stem, maar die toch donders goed weet wat ze zegt en doet.

  Maar ik heb ook enorm respect voor deze vrouw, die toch maar even de grootste, machtigste organisatie op deze planeet aanklaagt. En natuurlijk doet ze dat óók omdat ze bang is voor haar eigen hachje, maar daar gaat het haar beslist niet alleen om, zo lijkt het. Ik vind het heel sympathiek zoals ze praat over een nieuwe wereld met fatsoenlijke systemen en eerlijke leiders.

  Even een vraagje, want mijn Engels is wat rammelig af en toe: zegt ze nou dat er juist allerlei griepsoorten worden losgelaten op mensen DOOR dat geplande vaccin, of verstond ik dat nou verkeerd?

 24. Iets minder dan een uur.. Sorry, we hebben, ik vertel het nog maar een keer, een spam-programma dat -wat mij betreft- te pas en te onpas, reacties op ‘wacht’ zet. Jij zat daardoor even shocking klem, tussen de deuren van de tram.

 25. @ Sophia

  Als ik het zelf goed begrepen heb maakt het vaccin mensen juist vatbaarder voor ziektes naderhand, het verlaagt je spamcontrole en herkent niet alle spam meer om in Guido’s stijl verder te gaan 😉 Het zwakt mensen hun immunsysteem af.
  (ik kan het ook verkeerd begrepen hebben)
  Ik ben er zelf haast zeker van dat er komende tijd nog meer V-russen “los gelaten” gaan worden … een andere “koude (griep) oorlog” dan tegen onze oosterlijke verre buren van een paar 10tal jaar geleden.
  Alles draait in in elkaar ook mbt het GM-voedsel en de verboden die opgelegt zullen gaan worden…
  This is only the beginning van Het Spel wat zichtbaar wordt.

  @ Guido
  Ik denk zeker wel dat men dubbelspellen speelt, met mensen die er bewust en ook onbewust van zijn. Waarom 1 kant van een munt onbenut laten ?
  De leugen regeerd op vele verschillende vlakken, daardoor lijkt het te absurd om waar te kunnen zijn (lees: voor de gewone mens om te geloven en er een logica in te willen zien) …

  Zucht … Hoe WAAR was/is/blijkt het concept van de film “the Matrix” …

  Trouwens over DE MEDIA : je weet toch vast ook wel dat die voor 99% in de pocket van the Bad-Guys zitten ?
  Hoe vreemd is het dan dat er censuur bestaat en dat bepaalde zaken niet in de reguliere media komen ?

  @ Hyper
  “hmmm het is natuurlijk wel conform de traditie dat de illuminatie Zelf aankondigt wat ze gaan doen voordat ze het gaan doen….” > Helemaal waar 😉

  @ Annelies
  Ik ben het helemaal met je eens !

 26. Als doorgewinterde ‘wanttoknowers’ verbazen we ons nergens over en weten we dat desinformatie slechts een van de instrumenten is waarvan de MSM zich bedienen. We moeten natuurlijk oppassen niet zelf paranoia te worden door Janes boodschap als verdacht te beschouwen of haar zelfs tot reptillian te bestempelen. Haar verhaal is samenhangend en bevestigt m.i. slechts wat we al kunnen weten, maar plaatst het in een uiterst actueel perspectief.

 27. @Krispy & Guido
  Het volgende stevige doch sappige artikel van meester schrijver Jim Beame over wie het nieuws bepalen in Nederland heeft veel indruk op mij gemaakt:
  “‘Whoever controls the media, controls the mind.’ – Jim Morrison
  De onafhankelijke media in Nederland zijn nagenoeg ter ziele. Steeds meer mediabedrijven zijn in steeds minder handen. Op een enkele uitzondering als De Groene Amsterdammer na, zijn de media in de loop der tijd overgenomen door almaar grotere corporaties die op hun beurt bijna allemaal in bezit zijn van slechts enkele machtige families. Vaak betreft het families met invloedrijke connecties en een dubieus verleden.”
  http://www.anarchiel.com/display/wie_bepalen_het_nieuws_in_nederland

  Daarmee bedoel ik te zeggen dat het met die kennis in het achterhoofd het inderdaad prima te verklaren is dat er in de reguliere media niets te vinden is over de aanklacht van Jane Burgermeister; Mocht deze naam een doortrapt cryptografisch verzinsel zijn van de doorluchtige edele wel gestrenge tot op het bot verrotte elitaire maatschappij ontwerpers dan staat er filmisch beeldend in verwoord dat zij de meesteres is van alle burgers en dat zij op haar beurt weer gecontroleerd wordt door iemand die vanaf de toppen van de wereld op elke denkbare locatie ineens uit het niets tevoorschijn kan komen om dan in een mieterig kort zeemleren jurkje luid gillend in notime op de urgente plaats delict in kwestie een cruciaal katzwijm moment te veroorzaken bij Jane en zich vervolgens onkwetsbaar waant in het donkere enge dieren bos en op die manier op continu basis kan blijven volharden in het uitvoeren van dit soort niet te traceren dirigerende ingrepen van buitenaf die tot doel hebben een algehele geest verlammende werking op te wekken bij het grote alternatieve publiek

 28. Ik ben ontzettend blij deze video van Jane Bürgermeister gezien te hebben. Het ontbreken van een zichtbare Jane op het internet, heeft tot allerlei onterechte verdachtmakingen geleid. Naast het feit, dat haar verhaal door de Main Stream Media volledig is genegeerd, wordt ook de alternatieve madia steeds meer geïnfiltreerd door mollen, die uitsluitend ten doel hebben deze media in diskrediet te brengen. Als één daarvan beschouw ik Bill Deagle, die haar een phoney noemde, maar zijn verdachtmakingen nergens onderbouwd. Bovendien heeft meneer Deagle zelf een twijfelachtige reputatie, zie deze link: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread398534/pg1 En haar verhaal m.b.t. de FBI klopt volledig, ik heb zelf twee jaar lang geprobeerd op het Engelstalige internet een inkomen op te bouwen en gestuit of vele scam sites. Tot 4 maal toe heb ik bij de FBI Internet Fraud Section (zie deze link: http://www.ic3.gov/default.aspx tot 4 maal toe een klacht ingediend. Je krijgt alleen een bevestiging, dat de klacht is ontvangen met een nummer, daarna hoor je niets meer. De FBI en ook de Nederlandse justitie wil graag controleren, maar aan hen controleren hebben ze vreselijk de pest. En als geweldloos verzet tegen vaccinatie niet helpt, zal niets anders resten over te gaan tot preventief ruimen van Klink, Coutinho, Osterhaus en aanhangers. Ook Bakellende kan aan dit misdadige trio worden toegevoegd.

 29. Wat een vreemde uitingen kom ik hier tegen over mevrouw Bürgermeister! Ik ben het helemaal eens met Tjarko’s commentaar. Wat is er met onze intuïtie aan de hand? Hebben we die nog wel? Kunnen we niet meer onderscheiden of iemand integer is of niet? Wat mij betreft verdient deze mevrouw diep respect, dat ze belangeloos haar nek uitsteekt voor een rechtvaardiger wereld!

 30. @Arend, gaat het nou niet precies over ‘Wat mij betreft’? Want iedereen is toch bezig zijn inuitie hierop los te laten, de een voelt dit, de ander dat. Da’s toch niet verkeerd? Met respect voor een anders gevoel/intuitie, respecteer je ook je eigen gevoel.
  Ikzelf heb het over ‘de boodschap en de boodschapper’, dát is wat ik voel, wat MIJN intuitie zegt. Meer kan ik ook niet delen. Rug tegen de muur? Kop in de wind? Hand-in-hand? Zeg het maar.
  Ik vind het wel een goeie van je: “hebben we nog wel intuitie..?” Dát zullen we de komende jaren meer dan ooit (weer) moeten ontwikkelen/doen ontwaken. Volgens mij.

 31. Opeens weet ik wat me opviel in de woorden van Jane: ze zei dat het nemen van colloIdaal zilver en vitamine c niet genoeg zou zijn. Dat we mondkapjes moeten gaan gebruiken e.d. en dan nóg. Ik weet het niet, iets in die woorden zat me dwars … is er nog iemand die dat had of ligt het aan mij? 🙂

 32. Mbt Jane als mogenlijk bestempelde “Reptilian”.

  Ik weet niet of jullie je bewust zijn dat er meerdere levensvormen zich de kunsten van “shapeshiften en cloaking” eigen gemaakt hebben.
  Zo een eigenschap of vaardigheid enkel en alleen (en dan ook nog negatief) toedichten aan Reptilians is een kortzichtige zaak !

  ALS en met nadruk op ALS dat ook hetgeen is wat jullie denken gezien te hebben op de gegeven minuten … Ook bij mensen die in trance geraken zie je vaak een verandering optreden in de ogen. (intreding van een ander of hoger bewustzijn, etc)
  Dus oordeel niet te vlug en “label” niet te vlug negatief …

  @ Guido en Arend
  Het in vraag stellen van onze INTUÏTIE is een terecht iets !
  Intuïtie is niet je “denken”, maar ook niet puur je “hart” want beiden kunnen beïnvloed worden door angst en door (agv) onvolledige informatie. Dus niet Ratio of enkel gevoel kunnen de bepalers zijn. Vaak is onze intuïtie een ontvangst van partieel begrepen data die we met vele zintuigen tegelijk ontvangen.
  Helaas zijn we niet altijd in staat de volledigheid van de waarheid te bevatten, en selecteerd ons brein fragmenten die WEL begrijpbaar genoeg zijn voor interpretatie of invulling … die altijd helaas ontoereikend zal zijn in het grote geheel van wat werkelijk ontcijfert zou moeten/kunnen worden. Snap je?
  Vaak worden we belemmerd de waarheid intuitief te vertalen door onze hoop in ons hart of door de angst in ons hart, door de geconditioneerde logica waar onze samenleving op drijft, door wantrouwen in je eigen capaciteit en latente gaves.

  het is goed om allemaal onze spinsels te delen, want zo komen we gezamenlijk dichter bij de meest waarschijnlijke werkelijkheid. Niemand van ons heeft de gehele waarheid in pacht … en dat maakt ons ONS ALS ORGANISME zo mooi !
  Samen staan we sterk als 1 …

  Guido heeft gelijk dat je je niet door de/een boodschapper af moet laten leiden van wat werkelijk belangrijk is : de boodschap en de mogenlijkheden.

 33. @ Sophia

  Als je organisme aangetast is door ANGST zal elke remedie en hulpmiddel ontoereikend zijn …
  Angst is de voedingsbodem waarop vernietigende zaden weldadig gedijen.
  Immuniteit van onze SPIRIT, onze PASSIE en onze ZIEL is waar het hier allemaal om draait !!!
  Je lijf kan op zich nog zo gezond zijn, maar als je geest (je innelijke kracht, je eigenwaardigheid, het geloof in je eigen waarheid en Kracht) zwak is of ontbreekt val je onherroepelijk een keer ten prooi aan de Machten van Verderf. Dan maakt het idd niet uit welke vitamines je slikt of wel middeltje je inneemt of welke kwaliteit mondkapjes je gebruikt, etc …
  Degenen die hun Innerlijke Kracht weten te behouden zullen de meeste kans hebben alles te overleven. In hun schuilt Passie en Inspiratie gedreven/geworteld in Liefde en Oprechtheid. Zij zullen het ZAAD zijn voor volgende generaties.
  Snap je ?

  Ieder op zijn eigen manier een “Jane D’Arc” .. een “Tarzan”, een “burger-meester” … Ieder op zijn eigen manier want niet iedereen hoeft in de media te komen, wij spelen ook het spel van de vele nivo’s : elke schakel heeft zijn Kracht en nut in het grotere geheel (zelfs de “gevallenen”).

  Ik hoop dat ik je met het bovenstaande heb kunnen helpen?

 34. Dames, Heren,

  Wat een conspirancy praat allemaal. Als we over reptielen gaan praten wordt er niemand meer serieus genomen hier. De keus is volgens mij als volgt:

  1) we gaan in een klein kringetje uitvinden of Jane al dan niet een reptiel is en worden nooit meer serieus genomen en zijn dus compleet machteloos (in de media).

  of

  2) gaan we naar buiten: iedereen hierboven (en op zapruder, argusoog etc) steeds weer kritische vragen stellen aan politici, (sites van) TV programma’s, kranten, youtube, medici etc.

  Ik heb Groen Links europa (Judith Sargentini) bevraagd en stel vragen op de Volkrkrant.nl. Wie biedt?

 35. Hallo Guido

  Ik heb even je link gelezen naar Tom Kenyon. Wat daar beschreven staat is inderdaad zoals ik heel veel dingen vanuit mezelf aanvoel. het waren dus hele herkenbare dingen om te lezen.

  Met 1 verschil in mening :
  en dat heeft betrekking tot ANGST.
  Angst hoeft niet persee een lagervibrerende energie te zijn !
  Ik heb mezelf geleerd om naar mijn angst(en) te kijken als naar een kind wat zich verwaarloosd voelt, ik loop er niet van weg als ik het voel, ik draai me om en kijk naar wat het me wil zeggen … waar ik mezelf tekort gedaan heb … wat ik van mezelf niet begrepen heb … waar dat kind laat zien waar ik pijn heb.
  Door ernaar te kijken mag het er zijn en krijgt het bestaansrecht, het is nu DEEL van mij … en SAMEN kunnen we er iets aan doen om weer (een ge-)heel te worden.
  In feite geeft ANGST (door er naar te kijken en het te leren begrijpen) me meer Kracht en maakt het ONS sterker. Dus … IK zal nooit zeggen dat angst een lagere energetische trilling is, want angst kan ons wel degenlijk verder helpen.
  Naast het feit dat angst kan verlammen als het genegeerd word en als men er van weg wil blijven vluchten, kan angst ook ACTIVEREN en MOTIVEREN. Voor mij is Angst een uitdaging, een groeiproces … een dankbaar geschenk ! (ook al is het soms knap lastig en pijnlijk)

  Zo bezie ik ook het geheel mbt Jane en de Vacinaties …
  MEN probeert ons met angst te vervullen, wetende dat de meeste mensen BANG zijn van angst. (Men -de meerderheid van de mensen- weet niet meer dat het in de oertijden juist een overlevingsmechanisme was van groot nut en adrenaline en testosteron vrij maakte waardoor men in actie kwam en instinktief deed wat men moest doen)De Hoge Heren verwachten niet dat wij ons die keerzijde van de medaille nog herinneren en eigen kunnen maken en dat daarin juist een grote KRACHT zit.
  Hetzelfde met Woede …. Wij hebben alle recht om BOOS te worden of Woede te voelen om wat Men ons aan probeert te doen en wat wij onszelf aan laten doen omdat we verleerd zijn om “in actie te komen” Het is de intentie die belangrijk is en bepaald of je woede als negatief bestempelt word of als juist activeren en gezond gezien kan worden. Woede heeft al vaak levens gered in de geschiedenis (vader die boom door woede kan tillen om kind onder te bevrijden…)
  Wij zijn in de loop der tijden bang geworden van heftige emoties en vervreemd van onze eigen capaciteiten.

  Wees niet bang voor je eigen krachten !

  Leer de techniek van de kleine schrale chinees die de sumoworstelaar tegen de grond krijgt door de beweging en kracht van de ander te gebruiken voor zijn eigen (sumo)val zonder dat het hem veel moeite kost.

  Vergeet nooit dat diepe dalen soms (meestal zelfs) onnoemmelijke schatten en rijkdommen herbergen.
  Soms is er veel ellende nodig alvorens je zelf wakker word en in actie komt …
  maar er zullen ook mensen zijn die in de ellende zullen verdrinken omdat ze niet durven te zwemmen.

  Ikzelf ben een beetje allergisch voor mensen die spreken over Hogere energetische velden en Lagere energetische velden … brrrr… Beiden hebben in mijn opinie bestaansrecht en capaciteiten, beiden zijn energie … zonder een oordeel voor mij, beiden helpen ze me verder.
  Ontstijgen in positieve vibratie koppelt me juist los van deze wereld, de wereld waarin we een pion zijn … door ontkoppeling kan ik geen deel meer uit maken … dat is ook niet de bedoeling.
  Ik kies ervoor om deel uit te maken van Het Spel in contact met zo veel mogenlijk nivo’s zowel aards als holistisch vanuit galactisch aspect. We zijn hier juist op Aarde om DEEL uit te maken van het spel, om TE DELEN in alle facetten van het bestaan!

  Ik wil boos kunnen zijn, woede kunnen voelen die me tot actieve constuctieve veranderende dingen aanzet, passie voelen, vreugde en liefde delen, verdriet delen, anderen inspireren om hun Kracht ook te gaan gebruiken en niet bang te zijn voor hun eigen gevoelens nog voor Het Spel dat gespeeld word …
  Zie het als een uitdaging ! 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.