Advertentie

Jane Bürgermeister voor de camera!


Project Camelot (PC) heeft gesproken met Jane Bürgermeister. Op 8 September jl. sprak Jane voor hun camera en de mensen van PC zijn onder de indruk van de oproep van Jane aan mensen om zich niet te laten vaccineren. Om wakker te worden en in actie te komen.

Voor PC is het ná dit interview een stuk moeilijker om sommige van haar critici te begrijpen. Een aantal ernstige beschuldigingen zijn geuit aan het adres van Jane Bürgermeister en dat was voor PC vooral reden om contact met haar te zoeken en haar voor de camera te interviewen.

Het resultaat spreekt voor zichzelf, aldus PC. Zij brengen, naar eigen zeggen, de ‘ware’ Jane Bürgermeister, vastberaden, gepassioneerd, zich duidelijk uitsprekend en authentiek.

Vooralsnog bepaal JIJ of deze termen ook voor jou waarheid bevatten. Wat wij ervan vinden, doet er niet zoveel toe. In ieder geval tonen we je graag het Engelse interview en het gezicht van Jane, dat zo lang verborgen ‘diende’ te blijven. Hele volksstammen zijn op zoek geweest naar een foto van haar, maar vonden niets. En nu ineens deze YouTube. Doe er je voordeel mee. En laten we delen wat we ervan vinden.

75 gedachten over “Jane Bürgermeister voor de camera!

 1. @krispy: als je zo doorgaat, wil ik met je trouwen 😉
  Hoger en lager is geen waarde-oordeel hoor, dat wil ik nog even zeggen. In de dualiteit is hoger en lager juist een uitkomst! De Maya’s hebben het niet over goed en slecht, maar over lage en hogere frequenties. Je mag zelf kiezen waar je wilt zijn. Hoger? OK, maar dan moet je eraan werken. Wil je basaal doen/zijn/genieten enz.? Ook goed, ga je lekker in je lagere energie zitten. Veel te veel drinken, schelden, grof woordgebruik, enz.
  Het IS allemaal, niet goed of slecht. Let it be!
  Of zoals Yoda zegt:
  “There is no TRY, only DO or DO NOT”. Dán voel je vanzelf waar je heen wilt.

 2. @Krispy, je bent wel verlichtend vandaag, want ook bij mij ging een licht op door jouw commentaar:-). Inderdaad, dat ontbrak aan de woorden van Jane (geen verwijt hoor, ze heeft zóveel gezegd aan fantastische dingen): als je je energie omhoogbrengt, ben je niet meer vatbaar voor ziektes etc. En idd zij is ook maar een gewone mens, die ondertussen wel iets heel moois voor ons allemaal heeft gedaan, nl. de WHO aanklagen. Dat had ik persoonlijk niet gedurfd, laten we eerlijk wezen. Wie wel van ons? Hadden jullie dit gedurfd?

 3. Hier nog een recent voorbeeld van hoe actueel Nederlands wereldnieuws niet in de krant komt; 4 september heeft Ad een speech op video laten vastleggen, tijdens het beluisteren van dit schokkende relaas, dat zich notabene nu afspeelt in Ons knusse Nederland, gaan m’n nekharen recht overeind staan en moet ik concluderen dat we ons misschien Nu collectief even diep moeten schamen dat we dit met z’n allen nog langer door laten gaan…

  Actueel shocking vals groen Nederlands ecologisch wereld nieuws dat onder het tapijt geschoffeld wordt:
  Een moedige medewerkers van een bekend groot bedrijf is onlangs ternauwernood aan een aanslag op z’n leven ontsnapt.
  Onder het mom van een groene deken van ceee ooo tweee boeren haat worden de zwaarste mutagene vergiften die er bestaan op aarde door onze ministers en bedrijven gewiekst juridisch wit gewassen om op die manier geloosd te kunnen worden in ons directe leef milieu met als gegarandeerd resultaat de meest gevreesde ziekte en dan ook nog als cover up mensen bang maken voor buiten in de zon zitten terwijl zwart op wit bekend is dat huid kanker door iets heeeeeel anders dan de zon wordt veroorzaakt

  http://www.pj-design.nl/video/ing-ad-van-rooij-over-de-philips-cultuur.wmv

  Mocht je problemen hebben om bovenstaande link te openen dan is er een makkelijke alternatieve manier om deze wmv video te openen; klik met de rechtertoets van je muis de ‘save as’ (opslaan als) funktie aan; zo kun je de video eerst in z’n geheel downloaden en daarna met een mediaspeler naar keuze afspelen; VLC is een gratis media speler die je met google wel kunt vinden. http://www.sdnl.nl/

 4. @ Guido :
  Trouwen ???? ..lol… hahahaha … euh … mag ik je dan eerst zien ? en (aan)voelen ? hahahaha … 😀

  Klopt in dualiteit is hoger en lager een geheel, samen de kanten van een munt. Klopt geen waarde-oordeel van negatief of positief, maar net als een andere kleur. Wij bestaan dankzij de varieteit aan frequenties.
  We kunnen zo met een hele groep mensen ascenderen naar hogere frequenties … (iets wat de maya’s ons voorgedaan hebben) … maar daar “helpen” we het organisme Mensheid op Aarde niet mee, mijn inziens is het nodig om te werken in alle regionen van de frequenties om zo het grootste rendement (lol) te behalen.
  Ik ben iemand die graag mensen helpt uit hun impasse te komen, ze te laten zien dat ze zelf de kracht hebben om zaken te veranderen en zichzelf op te tillen boven de ellende en noodzaak van verslaving heen … Daarvoor hoef ik niet te strijden VOOR hun, een enkel vonkje inspiratie bij iemand kan al voldoende zijn. Jane is ook zoiemand die inspireerd.

  Het IS idd …

  @ Drs John
  Dat denk ik ook dat ie INTERRESSE bedoelde ..lol….
  Fear is als het ware des-interresse !

  @ Sophia
  Op zich niet eens OMHOOG brengen van je energie, maar eerder “in balans brengen” … 1 worden met wat is en begrijpen waarom het IS. Begrip brengt gedult, liefde en heling. Soms is een aandoening (ziekte) nodig om te transformeren … niet alle “ziektes” zijn “negatief”/desstructief in mijn opinie.

  Ja ik heb ook zoiets gedaan 🙂
  Ik heb een chirurg aangeklaagt die mij en andere vrouwen verminkt heeft. Door mij hebben een hoop andere vrouwen ook aan de bel durven trekken en zijn meerdere instanties onderzoek naar hem aan het verrichten met als gevolg dat er een ontzettende beerput is opengekomen aan ellende en louche stinkende praktijken.
  Dus ook JA ik had hetzelfde gedaan als Jane als ik in haar cshoenen gestaan had of ooit/nogmaals kom te staan.

 5. Hoi John! Meteen John Consemulder in google gegooid en waarachtig het eerste waar ik “toevallig” tegen aan loop is het volgende stukje interview.
  Met verbazing zie ik dat dit exact volledig het verhaal is dat ook mij al een tijdje mateloos intrigeert & fascineert!
  “Levitating objects with harmonics” => ook de voormalige nog in leven zijnde collega van een protegé van Tesla kan hier heel zachtmoedig iets moois over vertellen; geweld lost niets op zegt hij en dat geldt ook voor hogere natuurkundige geheimen waar we maar wat op in rammen met miljoenen volts terwijl het geheim gaat om de subtiele exacte finger spitzen afstelling van bepaalde heilige getallen, frequenties die met wel 10 cijfers achter de komma levitatie tot resultaat hebben; in Tibet kunnen sommige monniken ordes zware stenen omhoog “zingen”…. Lord of the Rings Ralph Ring kan je hier meer over vertellen en dat hij nog leeft is op zich al een wonder: http://www.projectcamelot.org/ralph_ring.html

  “Using E.T. information to discourage human capacities and as a future scapegoat”
  “Frequency based healing stuff”
  Ik ben geen homogezapiens maar ik vond het echt aangenaam om naar de ogen van John te kijken en naar z’n stem te luisteren, mooi Engels ook en eeeeenorm bevlogen dat is nog het allermooiste hij knalt op een mooie manier van het scherm af; de camera houdt wel van John en wat minder van Jane….
  Freedom Central Interviews Drs John Consemulder Neuropsychologist, Sound Healer, 16 of 16
  http://www.youtube.com/watch?v=XpaO00SyN8c

 6. @Drs. John Consemulder; over Noot 9 =>

  Quote:

  “Noot 9: Auteur Ine van Veen beschrijft in haar boek ‘Alarm…U Wordt Vergiftigd’ onder andere vele praktisch onzichtbare en misdadige vergiftigingen. Ze beschrijft dat onze overheid (in de vorm van multinationals als Shell, het bedrijfsleven en het grootkapitaal) mensen als Wim Kok en Wouter Bos in het zadel houdt via allerlei commissariaten. In haar boek beschrijft ze hoe Ingenieur Ad van Rooij had besloten om Prof. Dr. Pim Fortuyn op de hoogte te stellen dat ons land vergiftigd werd met kankerverwekkende stoffen. “Dit alles met gebruik van grote bedragen aan gemeenschapsgeld (subsidies) onder de dekmantels als ecologisch, milieuvriendelijk, biomassa, groene stroom, duurzaam, CO2 reductie, komo-keur, milieubeton, secunadaire brandstof, Rio de Janeiro Protocol en Kyoto Protocol.” “Wat in Italie de maffia wordt genoemd heet in Nederland de politiek.”, aldus de heer Van Rooij die Minister Pronk beschuldigt van chemische genocide (vergelijkbaar met wat Jane Bürgermeister nu doet op het gebied van vaccinaties!)”

  http://www.healingsoundmovement.com/

 7. Ik vond het een heel goed interview, gedaan vanuit de gebruikelijke open en menselijke geest van PC. Maar daarnaast kritische vragen ook niet schuwend. Persoonlijk heb ik niets vreemds kunnen ontdekken aan Jane. En dat ze, vooral in het begin, nerveus was; zou ik ook zijn
  voor de camera! Bovendien leest ze niets af van een teleprompter. Maar als er bepaalde twijfels zijn omtrent iemand, gaat men onwillekeurig wat kritischer kijken. Dat begrijp ik. Want tja, tegenwoordig weet je niet altijd meer wie je precies kunt vertrouwen…
  En zijn er idd weleens klachten op haar website van mensen die vinden dat ze niet genoeg over de brug komt met de ‘bewijzen’ van haar aanklachten e.d.

  Uiterlijkheden moeten helemaal geen rol spelen en zeker niet m.b.t. dit belangrijke onderwerp van de vaccinaties! En
  ‘shapeshifting of reptilian ogen?’ Ik zag dat totaal niet. (Zag het dus als onzekerheid o.i.d.). Maar iedereen ziet of voelt zoals hij dat ervaart. Hoewel je het m.i. soms ook te ver kunt zoeken…

  In ieder geval: klare tekst! Als we met zoveel mogelijk de handen ineenslaan kunnen ze ons niet gedwongen vaccineren. Wat ik me wél afvraag is of ze geen andere sancties kunnen treffen t.o. van diegenen die de vaccinaties weigeren. Dat jou dan bijv. een bepaalde dienst zal worden geweigerd. Omdat natuurlijk geregistreerd zal worden wie de spuiten wel en wie ze niet neemt.

  Maar dat de tijd dringt is een ding wat zeker is. Daarom moeten we
  vanzelfsprekend zeer waakzaam blijven en indien nodig de handen ineenslaan wat mij betreft. Hoe dan ook. Net wat Jane zegt. Als zij
  ’the real deal’ is – waar ik van uit ga – dan neem ook ik mijn petje af voor deze bijzonder moedige vrouw! En zei dat al vanaf het begin…

  Bedankt voor deze video + groet!

 8. Posting voor Guido !

  Ik las net een artikel via hyves dat vanallerlij toetters en bellen deed rinkelen binnenin mij. Flash-backs en synchronisatie-momenten creëerde …
  Een aantal dingen zijn hierboven door ons ook al aangehaald en benoemd, maar een diep gevoel van belangrijkheid vervult mijn Wezen en de wens om jou hiermee in contact te brengen.

  De site is :
  http://hansrietveld.hyves.nl/blog/26618360/De_paradox_van_de_multi_evolutionaire_cyclus/DI6n/

  Het is een channeling waarvan de inhoud resoneerd met delen van mij en die voor mij waarheid bevatten van een hoge orde.
  Het gaat over de activering van 9-9-9 en het gaan staan in de vrouwelijke energie.
  Dit alles lezende zie ik de duidelijke linken met Jane en met mezelf … en mijn lichamelijke toestand van de laatste 2 weken, en waarom ik elke keer terugkom op Jeanne D’Arc.

  Quote: “Door de toon die vanuit de 8-d kronieken is gezet in augustus, zal september in het teken staan van de eerste laag van wederopstanding (resurrection). De maagd, zo fijngevoelig, zo zuiver, maar ook zo kwetsbaar heeft op multidimensionaal niveau besloten om werkelijk haar kracht, haar essentie te gaan belichamen. Dit vrouwelijke aspect van onszelf, dat in zoveel incarnaties pijnlijke ervaringen heeft opgelopen wanneer het zich openstelde voor haar eigen vrouwelijk- en mannelijkheid, zal zich op een nieuwe laag open stellen voor Al-Dat-Is. Deze laag is afgestemd op de verfijnde vibraties van eeuwigheid, die in augustus is neergezet.”

  Ik had het al eerder over de noodzaak, het belangrijke om niet zomaar te pogen je trilling te verhogen teneinde aan alles te kunnen ontsnappen…
  maar aan het nut van het voelen van pure 3D gevoelens en emoties om vandaaruit juist te werken aan een algeheel helingsproces. Om verder te kunnen is het nodig om eerst te re-integreren met de aardse manifestaties van pijnen en verdriet. Werken van binnen naar buiten. (Net als Jane en andere dappere vrouwen die met opmerkelijke schokkende dingen naar buiten gekomen zijn) Ik werk de laatste jaren aan mijn eigen verdriet en pijn, niet vanuit het “spirituele” maar vanuit het “aardse” met een psycholoog en ggz-trauma-therapie. Daardoor ken ik nu het ware gezicht van pijn en verdriet, boosheid en de wens tot afscheiding … Ik kan niet langer om Mezelf heen lopen kan mijn verantwoordelijkheid niet langer ontwijken … Het is een proces van pure oprechtheid wetende dat je je kwetsbaarste deel bloot geeft maar tegelijkertijd beseft dat dit JUIST het pad van de ware KRACHT is.

  Quote : “Jullie deelaspecten komen vanaf 6 september vanuit deze ‘nieuwe’ laag in aanraking met de geometrie van de pijnappelboom. De pijnappelboom is door velen vaak als een obstakel gezien, sinds het hologram de taak heeft om de diepste afscheidingspijnen te spiegelen die op de activatielijn van Lilith, Adam en Eva gebouwd zijn. Weet dat dit zeer geavanceerde intergalactische energienetwerken zijn die allang bestonden voor de Aarde-evolutie, maar dat deze via Genesis geactiveerd dienden te worden in de 3-d matrix voor optimale emotionele, mentale en spirituele kristallisering. De pijnappelboom is de brug tussen de Oude en Nieuwe Genesis, de Oude en Nieuwe Creatie. De pijnappelboom biedt de toegang tot de Olijfboom (nulpuntsleven) en de Flower of Life, die dit weer overkoepelt. De 8e dag van creatie ontstaat wanneer de initiatie van de pijnappelboom doorlopen worden. Het vrouwelijke in jullie heeft vanaf 6 september de mogelijkheid om zich in onvoorwaardelijke liefde en acceptatie te openen voor zelfgeschapen emoties als: oerverdriet, woede, wantrouwen, arrogantie, oordeel en haat. De soms oh zo subtiele veroordelingen naar het Zelf, het vrouwelijke en het mannelijke mogen gaan resoneren op de nieuwe laag van voelen en Zijn.”

  Bovenstaande quote is daarom ook een bevestiging van een sluimerend weten dat de afgelopen processen van pijn hun vruchten afwerpen en dat zij geworteld zullen zijn in de toekomstige (neurologische) wegen der mensheid. (De Pijn, de Appel en de Boom)

  Ik hoop dat het te volgen is wat ik duidelijk probeer te maken en hetgeen mij vervult van een gevoel van vreugde en herkenning.

  Per toeval (…lol…) heb ik eind augustus -de 23e- een nieuwe TOON/vibratie gevoeld > Ik was in de zon rond 12u enkele tonen aan het zingen na de energie van de zon in me opgenomen te hebben via intuïtieve bewegingen (iets wat ik jaren al niet meer bewust gedaan had) opeens voelde ik dat ik een toon moest zingen (net zoals je voelt dat je een boer of een scheet moet laten hahaha)Het resultaat was verbluffend en verrassend : een pulsering vanuit de aarde die mijn toon bezwangerde !!! Ik deed het niet zelf !!! Als een hartslag klopte mijn toon zonder dat mijn stembanden het effect maakten !! Ik was verbijsterd !!! Ik was op dat moment 1 met de kosmos, met de aarde en alles om me heen en heb me de hele dag een soort van “Anders” gevoeld. Ik was weer de priesteres die ik al zovaak geweest was, maar toch was ik NIEUW.

  Quote : “Wanneer deze harmonische vibraties in alle integriteit, zuiverheid en oordeelloosheid gedragen wordt ontstaat tevens de ”gouden navelstreng” vanuit het nulpunt. Het nulpunt, waar de Vader, Moeder en het Kind één zijn. Dit is de 5-d Aarde. De gouden navelstreng is het symbool van je nieuwe verbindingsnetwerk, die uitgelijnd is met de eeuwigheid van de Aarde. Jullie scheppingskracht komt van binnenuit en het symboliseert een incarnatiecyclus die slechts via Moeder Aarde zal gaan. Dit is het NU en de toekomst. Het vrouwelijke stelt zich open voor alle dimensies van het bestaan, voor de lijn van de Farao’s en Koningen. Het planetaire merkabaveld wordt dagelijks steeds stabieler en krachtiger.”

  Tot zover mijn deling met jullie …
  Kijk en voel wat je er zelf bij voelt, wat het ook is het is okee, het mag er zijn 😉
  Misschien is het een inspiratie voor jou Guido voor een nieuw schrijfseltje ?

  Veel liefs voor iedereen, XXX krispy

 9. Excusses voor mijn spelfouten met betrekking tot D’s en T’s :$ …

  Duisternis is niet het ontbreken van Licht,
  duisternis is slechts het ontbreken van ZICHT.

  Vanuit het onbekende duistere wat (nog) aan ons zicht onttrokken is onstaan orkestrale bewegingen …
  laat de vrouwelijke ridderlijkheid je lijden leiden naar de waarheid, vrees niet het strijdtoneel want het is slechts een illusie die het diepere maskeert … het tij zal keren wanneer we onze ware Kracht hoog in het vaandel dragen en nog langer weigeren slaaf te zijn van de zaken buiten ons.

  (sorry dat ik een beetje op dreef ben … :P)

  XXX

 10. @ All

  Uhm… wat is een grey/reptile als het gaat over mensen? kan iemand me even een intressante link geven ofzo met meer info 😛

  zou niet weten wat ik me er bij moet voorstellen

  Alvast bedankt

 11. @Krispy, ik ben er ontroerd en stil van! Dank, ga het in me opnemen. Hopelijk leest John het ook!
  ‘Een beetje op dreef’… Jeetje, ik zie je zo lang worden dat je Aarde én Kosmos bent. Moet ineens aan ‘Pastorale’ denken van Liesbeth en Ramses. Draai die maar eens hard!! Wauw. Hoezo,mannelijk en vrouwelijk.
  Een schitterend samenspel:

  “Nee nooit sta ik een seconde stil
  ‘k Wil liever branden neem me mee
  Geen mens kan mij dwingen wanneer ik niet wil
  Wanneer je vanavond gaat slapen in zee
  Geen leven dat ik niet begon
  En vliegen langs jouw hemelbaan
  Je kunt niet houden van de zon
  Ik wil niet meer bij jou vandaan

  Ik heb je lief, zo lief
  Ik heb je lief, zo lief
  Ik heb je lief, zo lief
  Ik heb je lief, zo lief
  Ik heb je lief, zo lief”.

 12. Dank je wel Guido 😀 Dat ervaar ik als een enorm compliment
  …lol…
  Ik heb Pastorale hard gedraaid …hahaha… Ik denk wel dat ik snap wat je bedoelt.

  *
  *

  @ M
  Wat bedoel je met “grey’s/reptilians als het gaat om mensen”?

  In mijn opinie is er een verschil tussen de 2 soorten. maar beiden worden met beïnvloeding en manipulatie in verband gebracht.
  Volgens nieuwere berichten zouden bepaalde verschijningen van Grey’s zelfs artificiele door mensen (hier op aarde) in laboratoriums ontwikkelde levensvormen zijn … met als doel om verwarring en chaos te scheppen op het moment dat het nodig is, denk ik er dan weer bij 😉

  Niet alle als “Grey of Reptilian” uitziende levensvorm is slecht of manipulatief en spant samen met de Illuminatie en consorten. Van beide soorten heb ik contact mogen hebben met vredelievende individuen. Ze waren eerder verrast en voorzichtig verlegen, kinderlijk nieuwschierig en openstaand … Hele apparte ervaring was dat.

  Ik geloof zeker dat er levensvormen zijn die zich kunnen vermommen als anders zijnde (uitziende). Zelfs dat er inderdaad bloedlijnen zijn met wie bepaalde vermengingen hebben plaatsgevonden met als doel te infiltreren in de huidige maatschappij. Maar dat is niet alleen de Grey-soorten en Reptilian-soorten voorbehouden want ook andere Galactische afstammelingen hebben zich vermengt met aardse bloedlijnen. Zowel zij die vechten voor “slavernij en onderwerping” als zij die strijden voor “vrijheid en ontwikkeling” zijn vertegenwoordigt hier op aarde.

  Dus een mens wiens acties en agenda ten behoeve zijn van Macht en onderwerping, daar zou je van kunnen stellen dat ze of van een bepaalde bloedlijn af komen of zo gehersenspinselt zijn dat ze ahw slaven zijn. Met de huidige technieken van mind-control en Haarp en vele andere dingen is dat niet meer moeilijk. Niet iedereen is zich bewust van de functie die hij/zij heeft (the Puppets), maar er zijn ook ingewijden die zeer zeker bewust zijn van alle geheime kennis en van de games die gespeeld worden.

  Ik heb zo geen exacte links voor je, maar bovenstaande is wat ik je uit eigen bron kan vertellen, hoe ik dingen zie en ervaar.

  Ms is het handig om even David Ickle te googlen of via Youtube want die heeft hele uitgesproken meningen over bepaalde mensen en de reptilians.
  Ik kan me niet geheel achter de zienswijzen van deze man scharen, maar dat neemt niet weg dat het ook een mening is en toch vele waardevolle en interressante informatie aanleverd.

  Ga nooit blind af op wat een ander voelt, ziet, denkt, zegt … blijf zelf voelen wat het met je doet.
  Ieder van ons heeft slechts een klein stukje van de puzzelstukjes tot zijn beschikking …
  Dingen zijn niet altijd zo als ze lijken volgens onze beperkte logica 😉

  Groetjes krispy xx

 13. @ Krispy

  Dat er andere levensvormen zijn ben ik heilig van overtuigd.
  Dat er al eeuwen, zo niet millenia toenadering/toezicht wordt gehouden door andere beschavingen op onze planeet is daarom natuurlijk ook zeker niet uit te sluiten, sterker nog, de bewijzen worden steeds sterker…

  Heb een tijd terug ook een aantal dingen gevonden op het net met betrekking tot dit soort beschavingen (denk aan Mars die miljarden jaren terug even bewoonbaar was als onze planeet nu)

  Ook de oude egyptenaren konden nooit zo snel een beschaving op hebben gebouwd in zo’n korte tijd, daar moet gewoon hulp bij geweest zijn! Tevens staan de piramides ook exact in de windrichtingen in precies gecentreerd op de huidige wereldkaart, wat toen dus voor die tijd nooit was te zien (omdat er nog geen geologische app. was zoals satelieten e.d.)

  David Icke, de man van de lezingen, heb ik over gelezen ja, erg inspirerend.

  Bedankt voor de info Krispy 😉 xx

 14. Hi Devin, I don´t know exactly what to think of this intervue, it sounded funy that she got the 19 page program from a neighbour and that the hint is there for the fund donators to come up. The subject is not new, already two years ago I saw an intervue with Marcel Messing (i hope it is the right spelling of the name) who wrote a book titled WWW – Worden Wij Waker (Waaker?) in which he talks of pandemics, forced vaccination wit nano chips, the Beast of the Apocalypse, and also the Anunaki, the Zacharias Sitchin books, and so on. I already had made my decision of NOT taking any vaccin even before Marcel´s intervue: some instinct advises me to NOT follow any official health program.
  Thanks anyway, I will spread the word, just in case she is right about this imminent threat.
  See you soon
  Lila

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.