Advertentie

Kijk, zó werkt burgerlijke hersenspoeling..


X
X

x
X

Kijk, zó werkt burgerlijke hersenspoeling..

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Veel mensen kunnen zich weinig voorstellen bij het FEIT, dat wereldwijd, de nieuwsvoorziening in handen is van enkele partijen. En dat dáár achter mega-financiers zitten, die het niet om geld gaat, maar om invloed en controle. Om manipulatie en beheersing van mensen, landen, in aanleiding tot heerschappij. Kijk naar deze video en zie hoe de media zijn verworden tot spreekbuis van hén die je het minst zou moeten vertrouwen. Het grote verhaal daarbij blijft vanzelfsprekend, in hoeverre journalisten nog bereid zijn, hypotheek en vet-betaalde banen in de waagschaal te stellen, voor journalistieke onafhankelijkheid. Want uiteindelijk gaat het daar om..

Is dit spreekwoord, ‘Wiens brood men eet, diens woord men spreekt’, nu ineens in de journalistiek van kracht? Of mogen we de woorden van Martin Luther King (MLK) hier aanreiken aan al die journalisten, die als mens gewoon bang zijn, luisteren naar ‘meerderen’, die een agenda uitrollen, die niet of nauwelijks zichtbaar is voor ‘gewone mensen’ (ook journalisten!) die gewoon dagelijks hun werk doen..! Die woorden van MLK zie je hiernaast op de afbeelding..

Is het inmiddels dan zó erg geworden, dat journalisten er het zwijgen toe doen? Door simpel de waarheid te VERZWIJGEN en niet meer -zoals normaal is voor dit vak- de twee kanten van het verhaal laten horen..? Het lijkt er wel op. Vandaar dat alternatieve media in de afgelopen decennia als paddenstoelen uit de grond zijn gekomen.

En áls er dan verzwegen wordt, wat gewoon als informatie, neutraal en dagelijks aan mensen aangeboden dient te worden, dient al snel de vraag op, WAAROM deze informatie dan verzwegen wordt… Nou simpel, het antwoord is hetzelfde antwoord, als waarom erudiete mensen gecensureerd worden, als zij een verhaal, hún verhaal willen vertellen over bijv. de presidentsverkiezingsfraude in de VS.. (WANT DIE VINDT PLAATS!!). Of als specialisten, erudiete wetenschappers, medici en artsen, HUN verhaal netjes willen delen, over een alternatieve visie op Corona/COVID-19…? DIENEN DEZE MENSEN GECENSUREERD…??

Het wordt de hoogste tijd, dat JIJ DIE DIT LEEST, beseft, dat het op dit moment een strijd is om JOUW GEEST. Dat wij als mensen dienen te worden gemanipuleerd op een wijze, die onze geest breekt en controle over ons zal toelaten. Op een wijze, die ongekend is in de geschiedenis. Dat dat laatste ónze visie is, dient jou alleen maar, doordat wij het als perspectief aanreiken en niet als de enige waarheid. Die dien jeZELF te ont-dekken en uit te vinden, waar wij massaal worden pootje-gehaakt.. Alleen al door nieuws te brengen, dat de HALVE WAARHEID IS, door informatie te censureren, die noodzakelijk voor ons is, om ons een goed en volledig beeld te vormen, van dátgene wat zich nu ‘daarbuiten’ afspeelt..!

 

1 gedachte over “Kijk, zó werkt burgerlijke hersenspoeling..

  1. Wat mij opvalt is dat bv de NOS maar ook RTL en andere MSM steeds minder WERELDNIEUWS brengen en steeds meer REGIONAALNIEUWS laten zien en horen terwijl dat eerder voor regionale omroepen was.Nu zijn ze bezig om deze omroepen samen te brengen dus wat de NOS bv brengt zal weinig verschil meer gaan uitmaken met wat de regionale omroepen gaan brengen en dat vind ik gewoon misdadig.Waarom vind ik dat misdadig omdat op deze manier nieuws van over de hele wereld maar van belang kan zijn ons onthouden zal gaan worden.Natuurlijk heeft de MSM de keuze al gemaakt om de spreekbuis van de (vaak) onzichtbare en tevens zichtbare machthebbers te spelen zonder ook maar een beetje echte journalistiek te bedrijven.Voorbeeld politici laten zij vaak aan het woord terwijl boeren niet eens de twee minuten zendtijd kregen van Gelauff waar ze om vroegen.Wanneer er niets te verbergen valt lijkt het mij niet meer dan normaal dat ook deze betrokkenen hun woordje zouden hebben kunnen doen.Wat betreft Corona en bv 5G waarom gaat er zowat geen minuut van de dag voorbij of ze hebben het over Corona terwijl ze weinig of geen vragen stellen over 5G waarvan velen denken dat dat de oorzaak kan zijn van wat Corona genoemd wordt?
    Ook hebben ze het telkens over de verkiezingen in de VS en daarbij is duidelijk zichtbaar dat Trump als idioot wordt weggezet terwijl Biden en aanhang zowat in bescherming wordt genomen,en zo hoort onafhankelijke journalistiek er volgens mij niet uit te zien.Waarom horen we zo weinig over het Midden Oosten en de banden die daar met andere landen worden aangehaald?Waarom geven ze af en toe een beetje info over Israel maar gaan ze er niet erg diep op door?Wie nu nog in onafhankelijk nieuws geloofd wat door dergelijke MSM propaganda instituten wordt gebracht houd zichzelf voor de gek en erger nog ze verspreiden dat dan ook vaak nog als waarheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.