Advertentie

Het COMPLOT om de Verenigde Staten te stelen..!


x

Het COMPLOT om de Verenigde Staten te stelen..!

2020 © Paul Harmans | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De gevestigde media vertellen ons dat de race over is, Biden heeft gewonnen, dus doorlopen, niets te zien hier mensen. Maar in je essentie weet je dat er iets niet goed is, van de vreemde zaken in de verkiezingsnacht, tot de weken vertraging, tot de meldingen van fraude die sneller verdampten dan Biden’s geheugen, het klopt gewoon niet. 2020 Is een jaar geweest als geen ander; alles wat we weten, alles wat we vertrouwden en alles waarop we konden rekenen, is veranderd. Dus hoe kunnen we verwachten dat de VS verkiezing dan NIET anders zou zijn? Blijf bij Paul Harmans en volg hem en je zult zien, wat er achter de schermen van deze verkiezingen gaande is.

En waarom de grootste dreiging die we momenteel zien niet een onzichtbare vijand is die ons lichaam binnendringt, maar degene die ons land binnendringt en onze hoofden. Kijk naar deze video, die door Paul Harmans werd ondertiteld. (Verbannen door YouTube overigens..!!) Paul Harmans over deze video en zijn ondertiteling: Ik heb er geen spijt van tijd besteed te hebben aan het ondertitelen van onderstaande video, in iets meer dan 2 dagen bijna 800 x bekeken. Voor iedereen die de video nog niet heeft gezien, doe het svp, het maakt een hoop duidelijk over wat er in de VS aan de hand is.”


(het vertaalde transcript van deze video)

TRUMP:

“WE HEBBEN HEN OP HETERDAAD BETRAPT,
MENSEN ZULLEN GESCHOKT ZIJN!”

“We hebben hen betrapt en we hebben hen op heterdaad betrapt Maria, en dat is mooi, nu moeten we daar wat aan gaan doen. Wel, dat is wat ik al zei, ik bedoel, u gaf toestemming tot declassificatie van deze documenten, maar wat betekent dat als John Durham en Bill Barr dat niet opvolgen? Kunt u van hen eisen dat zij dat vrijgeven? Deze mensen zitten nog steeds op documenten.

America First..?!

Ja, ik hoop dat ze dat gaan doen en ik wil zeggen dat de (eerdere) documenten worden vrijgegeven op een niveau dat niemand ooit eerder zag. Dingen waarvan niemand dacht dat ze ooit vrijgegeven zouden worden, zijn vrijgegeven en dat zie je de gehele tijd, je ziet wat er gaande is. We hebben hen op heterdaad betrapt, op heterdaad en nu moeten ze daar wat aan gaan doen. Maar er zullen andere documenten vrijgegeven worden Maria, die adembenemend zullen zijn, wacht totdat je ziet wat er vrijkomt, werkelijk adembenemend. Gaan die over Hillary Clinton of over de FBI?

Het gaat over alles, Hillary Clinton is ‘Schurkachtige Hillary’, ik noem haar niet voor niets Schurkachtige Hillary. En je weet waar ik telkens weer op terug kom, ze kreeg een dagvaarding van de Amerikaanse regering, ze kreeg een dagvaarding, hoe kun je je e-mails wegdoen als je een dagvaarding hebt? Ze had tekstberichten en e-mails enz. Hoe kun je dat doen, dat is misdadig, wat zij deed is misdadig.

Wel, u vertelde mij voor mijn boek, toen we het interview voor mijn boek deden, dat er mensen in de regering zitten die gewoon beschermd zijn. Ik neem aan dat zij ook beschermd is? Wel, dat trachten ze tot het uiterste, maar we hebben hen te pakken. Kijk, we hebben dingen gevonden die niemand zou geloven, niemand kan geloven wat we hebben gevonden en op welk niveau we ze hebben gevonden, mensen zullen geschokt zijn, ze zullen versteld staan en laten we maar eens zien wat er gaat gebeuren. Maar Hillary Clinton was volledig misdadig en zo zijn er meer.”

2 gedachten over “Het COMPLOT om de Verenigde Staten te stelen..!

 1. Ik denk zelfs dat het er in feite op neer komt om de USA gewoon te vernietigen. De financiele toestand met gigantische schuldbergen is m.i. immers van die aard, dat dit een kwestie is van tijd, met daarbij dan de ondergang van de dollar. De enorme begrotingstekorten worden gefinancierd met geld gemaakt uit gebakken lucht. De FED speelt hierbij een sleutelrol die moet eindigen met een hyperinflatie. Een bron met een verwijzing, met grafiek, naar Weimar :
  https://www.zerohedge.com/markets/hyperinflation-or-stagflation-can-occur-rapid-speed
  Nog een bron met het recente “stimulus package” (sic?), van 900 miljard dollar ;
  https://www.zerohedge.com/political/were-highway-hyperinflation
  Afgezien van het bedrag, is vooral de bestemming ervan hallucinant. En over de rol van de FED :
  https://www.zerohedge.com/markets/next-dollar-problem-has-just-arrived
  met citaat :
  “The Fed is now faced with not only financing ballooning federal budget deficits, but underwriting US supply chains in their entirety, which is corroborated by ongoing global logistical problems, tying up an annualised $34 trillion of intra-business payments in America alone. The Fed’s unwavering commitment to Keynesian monetary policies will lead the Fed to attempt to offset these supply chain problems, to rescue banks that fail to survive the inevitable contraction in bank credit, and to defray the bad debts that will arise.It is a momentous task encompassing the whole US economy, requiring even faster money-printing, and is impossible without destroying the unbacked dollar. “ (=einde citaat). Dit is gewoon waanzin !!!
  De economische ondergang van de USA is dan ook imo in volle aantocht :
  https://www.silverdoctors.com/precious-metals-market-podcast/paul-craig-roberts-us-in-advanced-economic-collapse-already-politically-gone/
  met citaat : “The establishment wants Trump out, and there’s nothing he can do about it. America is undergoing advanced economic & social collapse, and politically, it’s gone. America is being stolen, and there’s very little time…” (=einde citaat).
  Het voormelde is imo ook geen verrassing. Ik kijk naar de ondergang van het Oude Rome, waarvan de kern,ook te wijten was aan een economisch & financieel wanbeheer, door elites, waarvan de verre afstammelingen nu in New York zitten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.