Advertentie

Komeet #67P is ‘geen komeet’…!??


komeet 67P station en koepel

x

x

Komeet #67P is ‘geen komeet’…!??

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Een komeet die geen komeet is, maar een soort gestuurde satelliet, gemaskerd als een komeet.. Tja, het zal wel weer koren op de molen zijn van de vingerwijzenden, de mensen die geloven dat de ‘samenzweringstheoristen’ altijd overal maar wat achter moeten zoeken… Maar toch is het enige wat wij kunnen doen, is JOU TE LATEN BESLISSEN, op basis van de beelden die we zien en de informatie die tot ons komt. En dit is dat verhaal over de bewering dat komeet # 67P geen komeet is..!!

Op maandag 11 Augustus, ontvangt een uitgever op YouTube een opzienbarende e-mail, die afkomstig zou zijn van iemand van ESA, want zo stelt hij of zij zich voor. Het blijkt, dat de ontvanger van de mail, een YouTube-uitgever, ‘Secureteam10′ genaamd, afgelopen dagen  druk bezig is geweest, de authenticiteit van het bericht te checken; met andere woorden: kan deze e-mail inderdaad van iemand komen van ESA, het European Space Agency…?

Het blijkt dat de mail door verschillende proxy-servers is gegaan, waardoor het onmogelijk is, voor bijna iedereen, om te achterhalen, wat het uiteindelijke IP-adres was, waar de mail vandaan is verzonden, laat staan wie de daadwerkelijk zender was.. De e-mail is op een dusdanige manier opgesteld en verwoord, dat ‘secureteam10′ besloot het verhaal op internet te zetten. De foto’s die bij de ESA-mail waren bijgesloten, zijn van een indrukwekkende grootsheid.. Deze bijlagen/foto’s hadden een zeer duidelijk karakter en hebben de essentiële boodschap.

Screenshot van de YouTube, waarin de e-mail van de ESA-klokkenluider.
Screenshot van de YouTube, waarin de e-mail van de ESA-klokkenluider.

Komeet 67P is geen komeet, maar een satelliet, die naar believen van koers kan veranderen. Op de 2 originele foto’s is duidelijk te zien dat er structuren voorkomen op 67P, die bij de officieel vrijgegeven beelden geairbrushed zijn. Met andere woorden:

Komeet #67P is GEEN KOMEET..!

Dit is de vertaalde boodschap van de contactpersoon van ESA:

“Ik kan mijn naam niet onthullen, mijn rang binnen de ESA (European Space Agency), noch andere onderscheidende informatie geven, over mezelf, die mijn veiligheid in gevaar zou kunnen brengen. Echter, ik heb deze email geschreven, die ik naar je heb opgestuurd, samen met enkele (illegaal verkregen) foto’s in kwestie, omdat er op dit moment talloze zaken aan de hand zijn in de wereld. In het bijzonder op het gebied van ruimte-verkenningsvluchten, en het doel hiervan. En er worden leugens verteld; in het bijzonder schandalige cover-ups die worden doorgeduwd naar de publieke sfeer, zonder enige consequentie.

En in dit geval, met het oog op het Rosetta-ruimtevaartuig, en haar publiek verkochtte missie, om komeet #67P/Churyumov-Gerasimenko te onderzoeken. En heb niet EEN MOMENT het idee dat een ruimte-agentschap plotseling op het idee komt op miljarden dollars te spenderen om een ruimtevaartuig te bouwen, en dat op een 12-jaar-durende reis te sturen. En dat om simpelweg wat close-up-foto’s te nemen van een willekeurige komeet die door de ruimte zweeft. Ik hoop dat je kijkers en volgers, als het niet je kijkers zelf zijn, niet zo naïef zijn als de overheid hoopt dat ze zijn.

Er is ALTIJD een reden om zoveel geld te spenderen aan een dergelijke missie, en die reden, zo kan ik je verzekeren, is niet om foto’s te maken van een ruw stuk ruimterots.

De plaatjes die bij deze e-mail worden verzonden, zijn 2 van de ORIGINELE plaatjes die door het Rosetta-vaartuig zijn genomen, tijdens haar nadering van komeet 67P. Door te verklaren dat ze origineel zijn, helder ik op dat ze de onbewerkte versies zijn van de beelden, die al aan het publieke domein zijn vrijgegeven, of snel zullen worden vrijgegeven. Deze foto’s duiden de werkelijke aard van de missie en de werkelijke reden, dat ruimte-agentschappen over de hele wereld, er prioriteit van gemaakt hebben om eraan deel te nemen en deelgenoot te worden van de militaire verkenningsmissie rondom dit object.

Zo zal binnenkort de speciale landingsmodule op de 'komeet' staan voor 'nader militair onderzoek'..!
Zo zal binnenkort de speciale landingsmodule van het ESA-Rosetta-ruimteverkenningsvoertuig op de ‘komeet’ staan voor ‘nader militair onderzoek’..!

Komeet 67P is GEEN KOMEET.. Zo’n 20 jaar geleden, begon NASA radio-signalen te ontvangen vanuit een onbekende oorsprong in de ruimte. Later zou men te weten komen dat deze uitbarstingen zeer waarschijnlijk afkomstig waren, uit de richting van komeet 67P. Naarmate de techniek voortschreed, werd bevestigd, dat deze signalen niet alleen direct afkomstig waren van deze komeet zelf, maar dat de komeet naar believen van koers leek te veranderen, wat natuurlijk voor veel geleerden een onmogelijkheid was, ervan uitgaande dat we spreken over een object dat onderhevig is aan de wetten van de fysica in de ruimte.

Het was in deze tijd precies, dat de NASA besloot om een militair-gesteunde verkenningsmissie naar dit object voor te gaan bereiden, in de hoop de werkelijke aard van deze komeet te achterhalen. Door haar karakter en geheimhouding, maakte de Amerikaanse ruimte-organisatie een deal met Europese overheidsinsiders, om de missie publiekelijk te verkopen, met het doel dat men simpelweg eens een goed beeld wil krijgen (een van) de miljoenen kometen die door de ruimte vliegen. Het was de perfecte schuilmantel, die ervoor zorgde dat overheden doro konden gaan met het van de grond krijgen van deze missie, zonder dat daarbij de noodzaak aanwezig was de lancering geheim te houden.

Rosetta shuttle landingplaatsDe bijgevoegde beelden zijn niet bewerkt, en laten de werkelijke innerlijke werking zien van komeet 67p, die –zoals nu blijkt- iets volslagen ánders is dan een komeet en die alleen maar als zodanig is vermomd.. Met betrekking tot wie deze vermomming heeft gecreëerd en waarom dit is gedaan, daarop kan ik geen antwoord geven. Het enige wat ik je kan vertellen, is dat wat dit ding is; het toont tekenen aan de buitenkant van machine-achtige delen en onnatuurlijke oppervlakte. Ik vertrouw erop dat je je best zult doen om deze beelden naar de juiste bronnen zult verspreiden, en dat je simpelweg nog even geduld moet hebben voor mijn volgende bericht.

Wat dit object precies is, blijft onduidelijk in de verborgenheid, en onaangetast. En dat lijkt om goede redenen zo te zijn.

Met respectvolle groet,”

De fotobijlagen bij de betreffende mail tonen opnames van het ESA-ruimtevaartuig, dat nu bij de komeet rondhangt en continue foto’s naar Aarde stuurt. Maar ze onthullen de ware aard van deze ‘ruimtesteen’.. Er vliegen miljoenen kometen door het heelal en het bijzondere is natuurlijk het antwoord op de vraag, waarom ESA nu speciaal déze komeet koos voor onderzoek. En als je die vraag in verband brengt met deze film, dan is het verhaal verbijsterend in onze ogen.

De foto’s die bij de ESA-mail zaten zijn van een indringende kracht, doordat ze een volledig andere versie tonen, dan de officiële foto’s dat doen; foto’s die voor de publiciteit zijn vrijgegeven.. MAAR DUS ZOUDEN ZIJN BEWERKT..! Wanneer je beide foto’s vergelijkt, dan komt het ‘maskerade-plaatje’ tevoorschijn. Maar oordeel vooral zelf!!

x

x

x

After catching up with the comet Rosetta will slightly overtake and enter orbit from the ‘front’ of the comet as both the spacecraft and 67P/CG move along their orbits around the Sun. Rosetta will carry out a complex series of manoeuvres to reduce the separation between the spacecraft and comet from around 100 km to 25-30 km. From this close orbit, detailed mapping will allow scientists to determine the landing site for the mission’s Philae lander. Immediately prior to the deployment of Philae in November, Rosetta will come to within just 2.5 km of the comet’s nucleus. This animation is not to scale; Rosetta’s solar arrays span 32 m, and the comet is approximately 4 km wide. Credit: ESA–C. Carreau
Nadat het ruimtevaartuig Rosetta de komeet heeft ingehaald, zal het licht vóór de komeet uit gaan vliegen, terwijl zij samen rond de zon zullen bewegen. Daartoe zal Rosetta een complexe serie manoeuvres iutvoeren, om de afstand tussen het ruimtevoertuig en de komeet te verkleinen. Van zo’n 100 km afstand tot rond de 25 tot 30 km..!! Officieel heet het dat dit gedaan wordt om zo goed mogelijk ‘een landingssite uit te kiezen’. Vlak voor de landingsmissie start, zal Rosetta in November op slechts zo’n 2,5 kilometer afstand van de komeet gaan vliegen. De schaal op deze animatie is niet correct; Rosetta’s spanwijdte van de solarpanelen is 32 m, terwijl de komeet ongeveer 4 km lengte heeft. (Credit: ESA–C. Carreau)

 

“Monumental Find”  

ForbiddenKnowledgeTV
Alexandra Bruce
August 12, 2014
On August 11, 2014 the YouTube publisher called “secureteam10” claims to have received an email sent through an anonymizing proxy server, from a spoofed email address, claiming to be from a current employee at the European Space Agency (ESA), which secureteam10 describes as a “Monumental find.” Per the description, the emailed attachments were undoctored, raw images recently taken by the Rosetta space craft of Comet 67P, revealing the true nature of the “space rock”.Namely, that an outbuilding and a disk-shaped object appear on the unretouched version sent of this photo, differing from the images officially released. These are compared with one another, along with the alleged, decades-long, true back story that motivated this mission to capture images of this specific “space rock” out of so many others, out there.The publishers of secureteam10 say, “Stay tuned for updates as soon as we get them!”- See more at: http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/space/8112014-leaked-raw-rosetta-imagesof-alien-buildings-on-comet-67p.html#sthash.xoL4LwLk.AOqw0p2w.dpuf
“Monumental Find”  

ForbiddenKnowledgeTV
Alexandra Bruce
August 12, 2014
On August 11, 2014 the YouTube publisher called “secureteam10” claims to have received an email sent through an anonymizing proxy server, from a spoofed email address, claiming to be from a current employee at the European Space Agency (ESA), which secureteam10 describes as a “Monumental find.” Per the description, the emailed attachments were undoctored, raw images recently taken by the Rosetta space craft of Comet 67P, revealing the true nature of the “space rock”.Namely, that an outbuilding and a disk-shaped object appear on the unretouched version sent of this photo, differing from the images officially released. These are compared with one another, along with the alleged, decades-long, true back story that motivated this mission to capture images of this specific “space rock” out of so many others, out there.The publishers of secureteam10 say, “Stay tuned for updates as soon as we get them!”- See more at: http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/space/8112014-leaked-raw-rosetta-imagesof-alien-buildings-on-comet-67p.html#sthash.xoL4LwLk.AOqw0p2w.dpuf

On August 11, 2014 the YouTube publisher called “secureteam10” claims to have received an email sent through an anonymizing proxy server, from a spoofed email address, claiming to be from a current employee at the European Space Agency (ESA), which secureteam10 describes as a “Monumental find.” Per the description, the emailed attachments were undoctored, raw images recently taken by the Rosetta space craft of Comet 67P, revealing the true nature of the “space rock”.

Namely, that an outbuilding and a disk-shaped object appear on the unretouched version sent of this photo, differing from the images officially released. These are compared with one another, along with the alleged, decades-long, true back story that motivated this mission to capture images of this specific “space rock” out of so many others, out there.

The publishers of secureteam10 say, “Stay tuned for updates as soon as we get them!” – See more at: http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/space/8112014-leaked-raw-rosetta-imagesof-alien-buildings-on-comet-67p.html#sthash.xoL4LwLk.AOqw0p2w.dpuf

39 gedachten over “Komeet #67P is ‘geen komeet’…!??

 1. “Maar je kan toch net zo goed de andere kant op redeneren en zeggen de zgn. geairbrushede foto,s zijn de orginele. En de andere foto,s zijn gefotoshopt”

  Ja kan, dan nog is het onnatuurlijk, een 90 graden vierkant is in de natuur onmogelijk te creëren en we zien hier 4 hoeken van 90 graden. Daarbij is ook het ronde deel een perfecte ronde, ook dit is niet mogelijk, het dichtst wat in de natuur voorkomt is een eivorm of ovaal.

  1. Ik heb ff zitten kijken op Google (High Res-plaatjes) en zie aan de ene kant van de komeet een holte (kan ‘aandrijving’ zijn..) Kijk rechts die holte..   Maar aan de kopse kant zit een vreemde ronding, half ondergemetseld ahw.. Maar als je goed kijkt, zie je inderdaad een perfecte ronding..!

  2. Téveel honden om je heen, is ook niet echt bevorderlijk voor je mentale gezondheid, niet Coz..?

  3. katten b.v. geeft vaak gedonder, behalve hier, liggen ze met zijn allen ( hond en katten ) in de hondenmand.

  1. Omdat ik het woordje het object/projectiel of whatever niet heb gebruikt? Kon er op wachten 🙂 Nou bij deze dan. Maar de vraagstelling blijft het zelfde.

  2. Dat stond nergens, of hij een specifieke koers heeft. Maar als er gesproken wordt over ‘random’, dan is er wellicht geen touw aan vast te knopen.. Net zoals bij een goed gesprek vaak..! 😉

 2. @Guido

  Mijn interessegebied – goed stuk…

  Rosetta is eergisteren aangekomen bij de ‘komeet’ (afstand bij mij nog onbekend). Wanneer Rosetta een approach zou doen tot 2.5km van deze so-called ‘komeet’, ontstaat er een flinke elektrische ontlading tussen beide lichamen (zie ook bijv. Giotto) – dit omdat ons universum van elektrisch/magnetische aard is (staat los van aard van materie). Dit overleeft Rosetta niet (systemen knallen eruit).

  Radiosignalen komen nagenoeg van alle hemellichamen af (vergelijk dit maar met dat ‘alles’ een frequentie heeft). Dan rijst de vraag natuurlijk: wat voor soort radiosignalen komen er van deze ‘komeet’ af? Wat hebben de ruimteorganisaties ‘opgevangen’?

  Daarnaast is deze ‘komeet’ 12 jaar geleden ontdekt!? Een satelliet reist in de regel gemiddeld 60.000km per uur (zie bijv. Voyagers 1+2). Een rekensommetje leert ons dat de afstand vanaf Aarde tot de ‘komeet’ 12 jaar geleden toen ca. 6.307.200.000km moet zijn geweest. Volgens Wikipedia was de afstand tot de ‘komeet’ in 1969 1,28 AE (=192.000.000km). In vergelijking met 2003/2004 is er een verschil van ruim 6 miljard kilometer!! Rosetta moest nl. 12 jaar reizen om bij de ‘komeet’ te komen – misschien reken ik verkeerd, dit hoor ik natuurlijk graag 😉

  Daarnaast is de ‘komeet’ 4km in doorsnee – de ontdekking is dan ook een giga toevalstreffer geweest …. (‘komeet’ is via beelden opgemerkt!?) – maar goed, dat kan natuurlijk (synchroniciteit / serendipiteit). Ik heb (ook) zo mijn bedenkingen over dit hele ‘komeet’ verhaal, maar niet alleen over deze ‘komeet’.

  Zie bijgaande Youtube filmpjes/linkjes van een zeer serieus onderzoeker van onze Maan (Nevada/USA). Hij heeft rimpelingen/refreshments gefilmd op onze Maan. Deze rimpelingen zijn ook gezien vanuit Duitsland 3 weken geleden.

  USA filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=yVcM36S3ZC0&list=UUW4k9vXjgOSDcYq6Ge9hWWg

  Duitsland filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=QBgCn7Kepds&list=UUW4k9vXjgOSDcYq6Ge9hWWg

  Tevens heeft deze filmer uit de USA (Croww777) vele UFO’s gefilmd op of nabij het Maanoppervlak. Croww777 weet niet wat deze rimpelingen zijn maar heeft hier natuurlijk wel zo zijn gedachten over. … hij denkt aan een holografische opzet. Tevens is met het computerprogramma Stellarium vast komen te staan dat onze Maan geregeld verwisseld van plek aan de hemel! De opkomst kan per dag enorm verschillen van plaats aan de hemel! Nader onderzoek dus gewenst en de heren zijn er dan ook druk mee bezig (Oh, NASA geeft natuurlijk niet thuis op al deze vragen 😉 )

  Dan heb ik nog iets: Het blijkt dat wij mensen met ons beperkte zicht niet de Zon in de vrije ruimte kunnen waarnemen! Verklaard dit de vele foto’s zonder sterren vanuit de ruimte? De Zon is voor ons zwart in de ruimte. Licht ontstaat door de interactie met onze atmosfeer! Vele Astronauten spreken ook van het niet kunnen zien van sterren of de zon. Andere Astronauten spreken van energie van de zon en nooit over licht!?

  De Zon blijkt een Elektrisch fenomeen te zijn vol met plasma, koud!! – en ook nog eens hol (zie zonnevlekken en de donkerte).

  Hier 3 youtube’s met uitleg:
  Prof. dr. Donald Scott (van Thunderbolts project): http://www.youtube.com/watch?v=kin9zqPMPaI
  Peter Lindemann: http://www.youtube.com/watch?v=J-m4pPGIPZg
  Eric Dollard (de beste man is uit zijn lab gezet door … vul maar in en woont nu in de woestijn – is outcast – zie ook Halton Arp redshift – Hubble): http://www.youtube.com/watch?v=pi7ISKaRr9s

  Als het waar is dat de zon géén licht uitzend/straalt en ons universum dus donker en koud is dan zijn er ook geen lichtjaren!! Ons universum kan dan wel eens vele malen kleiner zijn dan wat MSM ons doet geloven! Ik ben al lange tijd met deze materie bezig en alles wijst in de richting op een groot geheim wat voor ons (de normale mensen) wordt verzwegen.
  Veel kijkplezier met de filmpjes en ik hoor graag fietbek 😉

  1. Dag Marco, ouwe speurneus.. Ik vermoedde al dat je weer op zou duiken.. 🙄
   De komeet vliegt natuurlijk niet in een rechte lijn lieverd, dus die vliegt om de zon, maakt een bochie en ergens aan het end van het zonnestelsel (of bij SATURNUS bijv. !!) een draai en weer om de zon.. (Doe je een ritje mee?). Dus die afstanden kloppen van geen kanten m.i.

  2. Marco
   Dat is grappig , ik heb bij volle maan ( een jaar of 2 geleden ) geconstateerd dat de helderheid van het teruggestraalde licht fluctueerde. Nou dacht ik eerst dat ik een nieuw brilletje nodig had , maar het werdt bevestigt door mijn dochter en 2 logees. Er was een heel duidelijke fluctuatie te zien in helderheid zoiwel als je direkt naar de maan keek als wanneer je naar de omgeving keek . Dit gebeurde zonder dat er wolken formaties aan wezig waren. ook zichtbare sterren ‘deden’niet mee in deze helderheids veranderingen, hetgeen mij deed veronderstellen dat het dus alleen onze zon betrof waarbij ik dit gedrag kon zien . De electische zon verklaard een hoop in deze.

  3. @Guido Haha … mijn zoon zit hier hard mee te lachen 🙂
   Rosetta ging idd eerst om de zon (4x zelfs dacht ik) dan nog blijven er wat km’s over. Anyway, er klopt i.i.g.
   inderdaad iets niet met die komeet – vandaar blij met je stuk 😉

  4. @Marcel
   Ik heb deze ervaring met de maan idd ook gehad. We moeten er maar het beste van maken met alle informatie die tot ons komt – het liefst vlieg ik zelf even de ruimte in om de boel te inspecteren 🙂

  5. Even een cursus Remote Viewing doen Marco..! Vlieg je zo de ruimte door. Terug in tijd? Geen probleem..
   Lees het verhaal van Ingo Swann hier op de site.. Zijn verhaal werd me bevestigd van de week door Alloya Huckfield, een krachtig Engels medium, die via RV een heftige ervaring heeft gehad op, of liever IN de maan..
   Haar relaas komt erop neer dat de maan hol is en er wezens van een hoge(re dan wij (in 3D)) frequentie opgesloten zitten,om signalen van Saturnus VIA DE MAAN, naar ons te sturen, in het grote matrixspel..!! Heavy shit maar passend als puzzelstukkie in het plaatje van Ingo Swann en David Icke over de HOLLE MAAN..
   En … Saturnus..

  6. Marco, ik brand van nieuwsgierigheid naar die filmpjes, maar alle 3 de linkjes werken niet. Heb je misschien de titels van de filmpjes?

  7. @Guido

   Ben bekend met remote viewing en Ingo – ben wat dat betreft overal en nergens geweest. Maan en Saturnus verhaal is mij meer dan bekend (Saturn worship – hexagon). Ik bedoelde met ‘ernaar toevliegen’ in onze 3D staat. E.e.a. geldt overigens niet alleen voor onze Maan maar ook voor Phobos (planeet Mars), Mimas en Iapetus(Saturnus) (zie ook Star Wars).

   Alloya Huckfield ken ik niet, ga ik zo ff op Googlen. Ik weet (letterlijk) wel dat Saturnus een key-speler is …..

  8. @Mascotte Wat merkwaardig dat ze niet bij jou werken? Hier de titels:

   1e The Electric Sun by Don Scott
   2e EVERYTHING Is Invisible In Space In The Visible Spectrum(Peter Lindemann)
   3e The Sun is not a Nuclear furnace raging at millions of degrees. It is Electric and Cold!

   Good luck!

  9. Ik wilde al werkzame linkjes neerzetten maar guido was me voor met het verwijderen van de s in https . Its so simple 🙂

 3. Er zijn zovele bewijzen over vanalles en nog wat en als het erop aan komt om nu eens een bewijs te leveren op 100% en eens voor een keertje niet wazig… dan horen en zien we niets meer. Dit zegt voor mij al genoeg en het ego is zo ‘slim’ dat het overal ‘iets’ in wil zien om zich zo maar bezig te blijven houden doordat het zichzelf niet wil verliezen…. immer buiten ons is er niets te zien en dat naar binnenkeren heeft het ego een hekeltje aan.

  1. Hier is een leuk interview met iemand die weet waar hij over praat wanneer het gaat over global warming maar bij deze vooral over NASA, ruimte weer, de ruimteprogramma’s en het ook vooral heel logisch met beide voetjes op de grond weet uit te leggen. Zeer interessant voor ieder die meer wil weten wat er zich zoal afspeelt achter NASA en de ruimte over in het algemeen…

   http://www.youtube.com/watch?v=DtrguA2T5ss (het interview met op het laatste vragen van luisteraars begint op 08.45min tot 01.17h

   Ik heb er in ieder geval zeer van genoten 🙂

 4. Als je de foto 180 graden draait, dus op de kop zet, dan ziet het er alweer heel anders uit. Denk dat dit niks meer is dan een spelletje van licht en schaduw, waar het menselijke brein een patroon in wil zien. Een toch wel algemene bekende menselijke eigenschap. Ik vind het zelf toch al nooit erg logisch klinken dat als een instelling iets te verbergen heeft, er wel foto’s van de wereld in slingert 🙂

  1. En die vierkante vorm, een vorm die uiterst zelden in de natuur voorkomt, vind je normaal..??
   Bovendien lees je de helft van het artikel; de foto’s die de wereld ‘ingeslingerd’ zijn, zijn niet hetzelfde die deze ESA-persoon laat zien. Goed lezen is ook een vak toch? Maar geen nood, wat je zegt klopt, omdat ze precies dát andersom presenteren..

  2. Nou Guido, ik wist niet dat je boos werd zeg 🙂 Maar heb je die foto al eens ondersteboven bekeken? Als je dat wel doet, dan ziet het er echt een stuk anders uit. De koepel, of schotel, van de foto boven het artikel bijvoorbeeld, ziet er omgekeerd uit als een krater. En dat is toch echt het gevolg van hoe de mens gewend is schaduw te zien, namelijk vanuit maar een richting, de zon. Voor een mens is dat een grote handicap bij het zien van foto’s van bijvoorbeeld de maan, Mars of zoals hier, een komeet.
   Wat vierkant vormen in de natuur betreft, die komen toch echt vaker voor dan je denkt. Kijk maar eens een schaap of een geit in de ogen. Pyriet is vierkant, zout ook. Ook voor rots en steen is ook hier op aarde best veel voorbeelden te vinden. Een van de bekendsten daarvan is toch wel http://nl.wikipedia.org/wiki/Giant's_Causeway. Vierkante vormen in de natuur zijn niet zo zeldzaam als menigeen denkt.

   Laat ik duidelijk zijn, ook ik denk dat de aarde best wel een bereikt kan zijn door “ander leven”. Ik denk alleen dat we wel op moeten passen met wat we als aanwijzingen daarvoor beschouwen. En Guido, ik lees alles wel. Ik denk alleen dat ik daar ook een andere visie tegen over kan zetten.

  3. Ja Rick, ik snap het, maar je gaat niet in op je foute melding, dat ESA de foto’s de wereld inslingert.. DAT DOEN ZE NAMELIJK NIET.. Ze sturen dus ANDERE, BEWERKTE (!!) foto’s de wereld in, als deze ESA-klokkenluider toont. Simple as that.

  4. Hoi Guido,

   Ik snap wel dat je naar die afbeeldingen verwijst. Maar we hebben hier wel te maken met iemand die anoniem met afbeeldingen op de proppen komt en daar een verhaal bij heeft. Ik zelf ben van mening dat we met zaken die van een dergelijk belang zijn, niet genoegen moeten nemen met vage anonieme beweringen. Wie echt wat belangrijk genoeg vindt en als klokkenluider wil optreden, zal ook met de billen bloot moeten en met naam en toenaam zijn verhaal moeten doen. Ik snap ook wel dat dat consequenties heeft voor zo iemand. Toch denk ik dat we niet te snel zo onder de indruk moeten zijn van beweringen van iemand die ze anoniem doet. Voor hetzelfde geld is het niks anders dan een grappenmaker die zich nu slap lacht om de aandacht die zijn anonieme bericht nu krijgt.
   Ik snap je redenatie wel, Guido. Maar kijk je echt objectief naar de foto’s, laadt ze in Photoshop en draai en speel er wat mee, dan blijft er van die bijzondere kenmerken ook niet zoveel meer over, en is het meer een spel van lichtval en schaduw. De koepel is andersom gezien meer een krater, en dat vierkant lijkt dan ook veel meer op de kenmerken elders op deze meteoor. Dat het toevallig vierkant is, wil niet zeggen dat het ook bijzonder is. Al lijkt het andersom gezien ook niet echt vierkant meer.

   Kortom, ik denk echt dat er wel andere meer belovende zaken zijn, dan dit. Tenminste, dat denk ik dan 🙂 Het staat iedereen vrij wat anders te denken natuurlijk.

  5. We gaan het zien Rick, de ESA-persoon heeft gezegd dat ie meer zou sturen/informeren. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
   Het enige is dat verhaal van de ESA-figuur (HET VERHAAL VAN DE RADIOSIGNALEN) en de beelden (2 verschillende, waar jij overigens NOG STEEDS NIET OP INGAAT!!) met elkaar matchen. Alles zou dan een leugen zijn.. Foto’s en e-mail.. ??? Succes Rick, je logica ontgaat me en vind ik erg ‘klein’, om je heen ahw.. (niet beledigende bedoeld!)

  6. Ja, ik denk dat de geschiedenis wel heeft uitgewezen onderhand dat je niet zomaar alles kan geloven. Dus inderdaad, bij dit soort beweringen moet niemand raar opkijken als het niks meer dan een hoax blijkt te zijn.
   Wat betreft niet ingaan op iets. Ik snap je niet zo goed? Je zegt zelf dat de esa bewerkte foto’s vrijgeeft. Mijn antwoord was daarop dat het dom zou zijn dan überhaupt die foto’s vrij te geven (al dan niet bewerkt) als het enige wat ze hoeven doen het simpelweg achterhouden van die foto’s is. De claim dat de esa dit ook doet, is dan weer anoniem. En ik denk echt dat er iets meer dan anoniem moet komen voordat je ook echt iets of iemand kan beschuldigen van iets.

   Ik zeg overigens nergens dat dit hele verhaal ook onzin moet zijn. Het enige wat ik beweer is dat de grond om de esa te beschuldigen van wat dan ook wel erg magertjes is als dit alles is waar je op kan bouwen.

   Je hoeft overigens niet zo aanvallend te reageren he. Verschillende opvattingen leiden wel vaker naar het juiste antwoord.

 5. Een mooi verhaal om de aandacht verder af te leiden van wat ons werkelijk te wachten staat. Zo ging dat met Elenin, daarna ISON en nu 67P. Er zijn drie ‘kometen’ die relatief dicht om de zon draaien: 2P/Enkcke, 209P/Linear en 67P, waarvan 67P de langste omlooptijd heeft: 6.45 jaar.

  De informatie via dit artikel heeft maar één doel: geheimzinnig doen om de mens verder bezig te houden en in het duister te laten tasten. Als er al een structuur op deze ‘komeet’ is en er een radiosignaal van afkomstig is, dan heeft dat eerder te maken met de geschiedenis van ons zonnestelsel dan dat we opeens met ‘iets’ te maken gaan krijgen.
  NASA doet nog steeds zeer geheimzinnig over de oorsprong van kometen, maar ze weten maar al te goed dat het in werkelijkheid asteroïden zijn afkomstig van een lang geleden geëxplodeerde planeet tussen Mars en Jupiter. De structuur van deze ‘kometen’ verraadt dat, want die wijst erop dat deze brokstukken ooit deel uitmaakten van een groot hemellichaam, ofwel een planeet. Ze weten ook dat deze planeet ooit bewoond is geweest, net zoals Mars, en dat die beschavingen technologisch verder waren dan de mensheid nu is.
  De mensheid is onlosmakelijk met deze geschiedenis verbonden en we moeten de gevolgen onder ogen zien van ons eigen destructieve gedrag, nu én vroeger. Dat is alle geheimzinnigheid in een notendop. Als zo’n brokstuk op Aarde zal inslaan, dan zal dat geen toeval zijn, en moet dat ook worden gezien als menselijke oorzaak en gevolg.

  1. Dianthus, neem aan dat je bedoelt: ‘En dit is ook veel interessanter VOOR MIJ’..? Het verhaal hierboven is dus VOLSTREKT een ander verhaal dan je ons op wijst; het gaat over een mogelijke klokkenluider bij ESA en dat is nogal wat imo! En het woord ‘aliens’ is volgens mij ook nergens genoemd..?

  2. En dat is ook weer JOUW mening!!! want wanneer je verder had gekeken/ onderzocht was je tot een hele andere reactie gekomen. De titel is: Komeet #67P is GEEN KOMEET..!

   Oke, als het geen komeet is en laat hierbij ook even de aliens weg, wat is het dan wel? Ik ga uit van de theorie, met al veel bewezen bewijzen, van het elektrisch Universum en daarin komt heel duidelijk naar voren dat een komeet niet is zoals bv. de NASA nog denkt alhoewel ze ook steeds meer bewijzen deze kant uit beginnen te vinden.

   Wil je meer weten over waar WIJ, ik ben immer niet de enigste hierin hoor, het over hebben, dan bekijk eens eerst de volgende 3 video’s vooraleer je met de vinger begint te wijzen terwijl je toch ook al lang wil weten dat je alleen maar naar jezelf kan wijzen 🙂

   https://www.youtube.com/user/ThunderboltsProject (de eerste 3 ‘Feature Length Documentaries’ en er zullen al weer een paar puzzelstukjes op zen plaats willen vallen indien ONPARTIJDIG onderzocht)

 6. Voor mij is de vraag dan weer, is dit een klokkenluider? Of is dit een manier, een soort valse vlag, om ons weer af te leiden van wat er allemaal gaande is?
  Time wil tell.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.