Advertentie

Micha Kat, journalist vervolgd.. In Nederland..!!


Micha Kat

Micha Kat is journalist. Na een studie klassieke talen, een korte loopbaan als leraar op een Rotterdams gymnasium, stapte hij over naar de journalistiek en schreef voor het Advocatenblad en diverse websites op juridisch gebied. Daarnaast schreef hij een viertal boeken.

In het voorjaar van 2012 is Kat geroyeerd door de Nederlandse Vereniging van Journalisten omdat hij strafrechtelijk was veroordeeld voor de doodsbedreiging van een collega journalist . In 2012 is Kat veroordeeld tot twee maanden voorwaardelijk en een geldboete vanwege het bekladden van de woning van de Joris Demmink. Zie hieronder.

Inmiddels lijkt rechtsprekend Nederland zich volledig te hebben gericht op Micha Kat. Hij zit al geruime tijd vast in voorarrest en op 10 september vindt een nieuwe uitvoering plaats, waarbij het publiek op afstand wordt gehouden in een afgelegen zaaltje, van de ‘zwarte togashow’ van het Haagse Staatscircus in de rechtbank Den Haag; Micha Kat is tot lijdend voorwerp is gemaakt. Namens Joris Demmink zal in een semi-openbare show,  het Nederlandse ‘kromrecht’ worden gesproken. Een artikel van Door Frankema over de misstanden in ons Nederlands rechtsysteem..

 

x

* * *
X

Vrijheid van Meningsuiting in Nederland

en witte boorden criminaliteit

 

Het verhaal van Micha Kat; journalist die volgt en vervolgd wordt..

 2012 © Door Frankema

 x

Nederland is een VRIJ land . … Toch? In Nederland hebben we recht op vrije meningsuiting. Toch? Niet zoals in landen als China of Rusland waar je in de gevangenis terecht komt als je gaat staan voor je waarheid.. Toch?  Dat dacht ik tenminste, maar ik ben er net achter gekomen dat dit niet het geval is. Dat er iets heel raars gaande is. Dat een prachtige, eerlijke man, die een lans breekt voor groot onrecht dat onschuldige kinderen aangedaan wordt, hiervoor opgepakt en opgesloten is..!

Het verhaal van Micha Kat valt bijna niet te bevatten, maar met hulp van het klokkenluiderteam ga ik een poging doen om de lezers van WantToKnow en daarbuiten snel in te wijden in een donker geheim. Waarom? We hebben LICHT nodig! Niet alleen voor Micha, maar ook voor de kinderen die slachtoffer zijn van een goed georganiseerd pedofielennetwerk, en zelfs voor de rechters die hun ziel aan de duivel verkocht hebben.

Wie is Micha Kat en wat is er aan de hand?
Micha Kat is journalist en initiator van de website Klokkenluideronline.nl. Deze naam zegt het al: Micha is een man die aan de bel trekt, die onrecht signaleert en niet zijn hoofd afwendt maar bericht over zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Hij vraagt al ruim 10 jaar aandacht voor een pedofielen netwerk waar onder andere rechters deel van uitmaken.
Mensen die dus uiterst verantwoordelijke posities bekleden in de maatschappij kunnen volledig de fout in gaan; erger nog, ze kunnen er schijnbaar mee wegkomen. Dat er rechters zijn die misbruik maken van kinderen, misbruik van hun status en misbruik van hun macht is bijna niet voor te stellen maar het kan – en het is op dit moment gaande – in Nederland.

Wat heeft Micha gedaan?
Het onderstaande overzicht is slechts een gedeeltelijke lijst van de verschillende beerputten die door deze journalist opengetrokken zijn. Samen met cameraman Eric Donk van JDTV zijn er een groot aantal you-tubes verschenen die een inmiddels groot publiek op www.klokkenluideronline.nl op de hoogte houden van misstanden binnen de Nederlandse Rechtsstaat. De volgende selectie geeft een beeld van de onafgebroken pogingen van Micha om licht te werpen op duisternis. Geen gezellige kost maar ontnuchterende informatie over de Nederlandse Rechtstaat.

De affaire Joris Demmink: 

Joris Demmink bekleedt de functie van Secretaris Generaal (SG) van het Ministerie van Justitie; feitelijk is hij daarmee de hoogste ambtenaar op het Ministerie in Den Haag. Dat wil zeggen dat hij feitelijk, ná de minister, de belangrijkste man in Nederland is op het gebied van juridische zaken… Hij moet erop toezien dat de rechtsbedeling en de rechtshandhaving in ons land eerlijk verloopt en – hoe is het mogelijk – deze zelfde man wordt al bijna 20 jaar in verband gebracht met grootschalig kindermisbruik.

Op deze pagina van de site Klokkenluideronline, staat  een pagina’s-lang feitenovericht, waarover Micha zelf het volgende zegt:  “Het is uitzonderlijk dat er zoveel feiten zijn in een zedenzaak. De meeste zedendelinquenten komen voor de rechter op basis van één getuigenis, vaak zonder technisch bewijs. Tegen deze man bestaat een container aan bewijs over de meest weerzinwekkende zedendelicten die hij gepleegd heeft met minderjarige kinderen.

En dit sexmonster stapt nog steeds elke dag in de lift op het ministerie van Justitie waar hij aan tafel zit met de minister met wie hij twee keer in de week overleg pleegt. Moet je je voorstellen: De minister zit aan tafel met een man die honderden kinderen heeft verkracht! In Nederland anno nu. Het is verbijsterend dat deze man niet aangepakt wordt.”

De zaak H. Baybasin
H Baybasin is een Koerdische zakenman die in maart 1998 in Nederland wordt aangehouden en gevangen gezet. In augustus 2002 wordt hij tot levenslang veroordeeld op basis van vervalste tapgesprekken. Op 6 februari 2003 zendt Zembla de documentaire “Afluisteren” uit – over het gemanipuleerde strafproces tegen Baybasin.

Op 2 april 2007 doet Baybasin via zijn advocate Mr. A. Van der Plas, aangifte tegen Joris Demmink wegens ‘pedofilie, meermaals gepleegd sinds ten minste 1990 in Turkije en andere landen, uitlokking, respectievelijk (mede)plegen van opzettelijke en wederrechtelijke vrijheidsberoving en deelname aan een criminele organisatie’.

Deze aangifte wordt als volgt toegelicht in ‘Een Vandaag’-tv-uitzending van 25 Juni 2007:

De Turkse onderzoeksjournalist Burhan Kazmali wordt vastgenomen op het vliegveld van Istanbul om hem te beletten in Nederland te getuigen tegen Demmink in het kader van de aangifte van Baybasin. Rond deze tijd: Demmink bedreigt Zembla-journalist Sinan Can met de dood als hij door blijft gaan met onderzoek naar zijn pedofiele activiteiten.
15 juli 2007: Het Openbaar Ministerie kondigt aan geen vervolging te zullen instellen van Joris Demmink. “Van het Openbaar Ministerie kan niet worden verwacht dat een opsporingsonderzoek wordt ingesteld naar beweringen en geruchten die voortkomen uit een volgens de advocaten geheim rapport en geheime notities waarvan niet valt aan te tonen of ze in werkelijkheid wel bestaan”.

Hoe kan dit?! Advocate Van der Plas is geschokt over de beweegreden van het openbaar ministerie om Demmink met rust te laten. Ze zegt: ‘In dit land kan een anonieme tip al leiden tot het inzetten van dwangmiddelen zoals huiszoeking en arrestatie. Maar een overvloed aan getuigenverklaringen en documenten is niet in staat een strafrechtelijke verdenking te rechtvaardigen tegen de hoogste baas bij justitie.’ In het volgende filmpje interviewt Micha Kat Mr. Adèle van der Plas

x

Persconferentie Schiphol: Onthulling van 12 corrupte rechters:

 “De waarheid is niet meer te ontkennen, door niemand niet.

Justitie is een criminele bende” 

~ Micha Kat ~

 

Op 24 september 2011 onthult Kat op Schiphol de namen van 12 corrupte rechters. “Elke dag worden er dossiers weggehaald; deze mensen dienen vervolgd te worden.” Micha heeft inmiddels steun – hij wil samenwerken om te strijden tegen corruptie en kinderverkrachting en zit barstensvol met plannen en initiatieven om ‘de mainstream media, de gevestigde politiek, de huidige rechtsstaat – die geen rechtsstaat is maar een pedo-staat – en het misdadige huis van Oranje’ aan te pakken.

Robbie Muntz en PaulJan vd Wint

Ondanks alle organisatorische activiteiten blijft Micha in eerste instantie journalist; op zoek naar feiten, naar de ‘core of the matter’, naar waarheid. Hoe kan het dat een overduidelijk onhoudbare situatie maar blijft voortduren?  De rol van de media komt in beeld.

 • Zijn de media nog wel onafhankelijk nu kranten en tv-stations worden opgeslokt door grote media conglomeraten met vele belangen?
 • Is er nog geld voor gedreven en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek of worden de redacties op dit moment bevolkt door uitgebluste broodschrijvers?
 • Zijn de media teruggebracht tot een doorgeefluik van het nieuws en een verlengstuk van de elite geworden?
 • Kunnen we de media nog wel vertrouwen als kritische controlepost van de democratie?

In ‘Muntz en Van de Win: Het grote Complot  – De wereld verklaard’ gaan de moraalridders Robbie Muntz en Paul Jan van de Wint op zoek naar de alomvattende verklaring van de wereld waarin we leven. Ik had liever gezien dat de informatie iets neutraler gebracht werd vanwege de lading die er op het ‘complotdenken’ zit, maar dat neemt niet weg dat het onthullende informatie bevat die ons aan het denken zou moeten zetten. En uiteraard is het aan een ieder om mee te denken over de inhoud of te vallen over de vorm.
X

Welke naam we er ook aan geven, het lijkt erop dat er een glazen plafond is in de media. Sommige onderwerpen zijn niet interessant? Lijkt me toch echt sterk. Sommige onderwerpen worden vermeden! En het lijkt er toch ook echt op dat Micha te goed bezig is. Dat hij teveel invloed krijgt, en dat gewetenloze mensen zoals Joris Demmink proberen hem de mond te snoeren. Op een morgen werd hij totaal onverwachts om half zeven ’s ochtends van zijn bed gelicht en onder valse voorwendselen gearresteerd. Dit was begin van een kat en muis spel waarbij hij verschillende keren opgepakt en weer vrijgelaten is. De berichten uit de bajes die HIER te volgen zijn te gek voor woorden. De omgekeerde wereld; hoe is het mogelijk..!!

Wat heeft Micha ‘fout’ gedaan?
Dat vroeg ik me dus af.  Ik heb eigenlijk diepe bewondering voor iemand die bereid is de beerput open te leggen. Die nog gelooft in rechtvaardigheid en gaat staan voor de kinderen die geen stem hebben om voor zichzelf op te komen en hun recht te halen.

In de onderstaande linken komen de slachtoffers aan het woord. Beschaamd, bang, niet in staat om vrijuit te spreken omdat de angst en ellende van de ‘liefde’ die deze jongens uit de volwassen wereld ontvangen hebben hen behoorlijk getraumatiseerd heeft. Het zet de misdaden die Micha begaan heeft meteen in perspectief.

In de laatste video identificeert Mustafa zijn verkrachter. HIER

Geen mooi visitekaartje over hoe het in Nederland toegaat. HIER

Ondertussen zit Micha Kat al bijna 3 maanden in voorarrest op verdenking van 9 x smaad en laster en 2 bom-meldingen.

Het online woordenboek van Dale definieert zowel smaad als laster als ‘het opzettelijk aantasten van iemands eer of goede naam.’ Dat is strafbaar in Nederland en Micha heeft zich hieraan schuldig gemaakt omdat hij onthuld heeft dat een aantal rechters in Nederland deel uitmaken van een pedofielen netwerk.

Opvallend is dat de aanklacht niet ingaat op de inhoud van wat Micha beschrijft maar op het feit dat hij hooggeplaatsten belasterd heeft – ten minste zo wordt zijn verslaggeving geïnterpreteerd.  Micha heeft een aantal gebouwen, waaronder het huis van Joris Demmink en het Haagse Paleis van Justitie met graffiti besmeurd.
Dat werd hem door Demmink en de top van de Haagse rechtbank uiteraard niet in dank afgenomen maar Kat verweert zich op de grond van ‘overtredingen in het algemeen belang om aandacht te genereren voor zeer zware misstanden’. De laatste aanklacht heeft hij zich op de hals gehaald omdat hij mensen opriep om wc-rollen te gooien naar de Gouden Koets.

Officiële reden dat Micha drie maanden in voorarrest zit is dat de rechter ‘acht dat hij anders door zou gaan met het publiceren en dat het recidive gevaar van smaad te hoog is’. Op maandag 10 september staat hij weer voor de Haagse rechtbank en de uitspraak laat zich raden: ‘Ondermijning van Staatsbelang’.

En hij heeft tegen zoveel schenen geschopt in de Haagse Rechtbank dat het eveneens te verwachten is dat de zwaarste straf tegen hem geëist zal worden. Niet alleen worden de rechters die zich zelf schuldig maken aan grove misdaden daarvoor niet gestraft, ze gaan ook nog eens ‘recht spreken’ over de persoon die dit onrecht aan het licht tracht te brengen! Het is werkelijk.. pfffffft .. ik ben gewoon helemaal met stomheid geslagen! Dat dit kán in Nederland. En dat de media hier niet over schrijven! Waar blijven jullie heren en dames van het Parool, de Volkskrant, het NRC en meer? Wel berichten over de pussyriot in Rusland maar niet over een vergelijkbare situatie in Nederland? Tenenkrommend!

Wat kunnen wij doen!?
Op 10 September staat Micha oog in oog met de rechter waarover hij geschreven heeft. Het zou andersom moeten zijn. De rechter zou in de beklaagdenbank moeten zitten maar helaas is dit niet het geval en moet er nog het een en ander gebeuren voor het recht zegeviert.  En wij kunnen allemaal hieraan bijdragen. Wat kunnen we doen:

 1. Gedachten zijn krachten. We kunnen deze dag een moment uittrekken om liefdevolle gedachten te zenden met de intentie dat deze schrijnende situatie tot een einde mag komen. Licht, licht, licht hebben we nodig, want duisternis kan niet langer voortbestaan in het licht. Hoe het werkt ik weet het niet precies, maar dat het werkt staat voor mij vast. Liefde heelt alles.
 2. We kunnen via facebook of iets dergelijks proberen deze zaak onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen.
 3. We kunnen druk uitoefenen op de reguliere media om aan deze zaak aandacht te besteden. Kopieer een simpel briefje zoals hieronder of schrijf in je eigen woorden dat je vindt dat dit noodzakelijk is en stuur dit naar de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) Postadres:  NVJ, Postbus 75997, 1070 AZ Amsterdam of kopieer de onderstaande tekst en stuur die gewoon simpel per e-mail: vereniging@nvj.nl Of iets dergelijks – het maakt niet wat je wilt schrijven, maar SCHRIJF!

Geachte heer / mevrouw,

Via diverse bronnen heb ik gelezen wat Micha Kat is overkomen en waar hij voor strijdt. Voeg evt. deze link toe http://arrestdemmink.com/ – en leg kort uit dat Micha Kat in feite vastzit omdat hij hier aandacht voor vraagt.

Ik verzoek u dringend om aandacht aan deze zaak te besteden, omdat vrijheid van meningsuiting op een onacceptabele manier wordt aangetast.

Hoogachtend,

ondertekening

Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn – het gaat erom dat we gaan staan –  massaal! Want onrecht kan alleen maar voortbestaan met toestemming van de onverschillige toeschouwer.

54 gedachten over “Micha Kat, journalist vervolgd.. In Nederland..!!

  1. Dit is de slechtste site die ik ooit heb gezien.
   Een site die gemaakt is door een persoon met een zeer negatieve inslag.
   Ik kom niet verder dan 2 alinea’s en daarna wordt het zoiets als been there, done that. Hoeveel negatieve energie kun je afgeven.

   Ook zie ik geen links naar bronnen van informatie wat op zich al duidelijk aangeeft dat dit berust op “gebakken lucht” informatie.

   En nu weer verder met de positieve energie.

  2. Jeroen, wat is laf?
   Een nep-bommelding om aandacht te vragen, of een kind misbruiken? Tell me.

  3. @ 1.2

   Beide! Maar bij het eerste pleegt Micha een daad die ook niet door de beugel kan. En een vergelijking maken daarin is al helemaal een zieke gedachtengang! Kindermisbruik of een bommelding, beide in ieders hoedanigheid even erg lijkt me!

 1. @jeroen wat een onzin op “kruimels voor de armen” zeg! Gedegen onderzoek prima, ook op alternatieve media, jazeker, maar Micha Kat als terrorist in plaats van journalist benoemen is echt grote onzin!!

  1. Beste Guido

   Pedofilie is een heel ander onderwerp dan welke ik aansnij.
   Die discussie wordt al gevoerd op Argusoog.org… en ook daar doe ik niet mee aan die discussie! Mijn standpunt in deze is wel dat ik vette tegenstander van welke onderdrukking dan ook, en dat zal je van me moeten aannemen! Wat mij betreft mogen ze pedofielen direct castreren,… met twee bakstenen. Hoewel dat niet echt human is zijn hun handelingen dat al net zomin, en dan spreek ik nog niet eens over de beestachtige gedachten die daarbij van toepassing moeten zijn! Afijn, nogmaals het woord pedofilie komt nergens in mijn schrijven voor, gewoonweg omdat het over Micha Kat zelf gaat…

 2. Het is altijd weer vreemd, dat mensen als Robert Lans, negatieve energie toeschrijft aan anderen, terwijl hijzelf het grootste voorbeeld daarvan is. Hoe kun je niet opkomen voor mensen als Micha Kat, die het opneemt voor kinderen, die op grote schaal door overheden en hun medewerkers worden misbruikt. Nog recent stond in een artikel van Gordon Duff (zie deze link: http://stopzionism.com/end-zionism-english.html) het volgende: We have startling reports of human trafficking, children being stolen around Afghanistan and sold into sexual slavery by the tens of thousands, stories of terror bombings and assassinations meant to prolong war, rig elections, end negotiations and compromise and control key regions to maximize drug profits. Of is dit ook “gebakken lucht” informatie, meneer Lans?

  1. Aart,

   Misschien onduidelijk van mijn kant maar ik doelde op de link die Jeroen had gepost.

   Excuses voor de onduidelijkheid

 3. De schrijver van dit stuk heeft volgens mij niet veel van de zaak Kat begrepen: de aangiften hebben slechts zijdelings betrekking op deze onderwerpen, maar gaan vooral over beschuldigingen aan het adres van mensen die part noch deel hebben gehad aan deze praktijken. Waarbij Kat allerlei onbetrouwbare bronnen aanvoert waarvan hij zelf toegeeft dat hij ook niet weet of die de waarheid spreken (‘supergetuige’). Daarnaast zou Kat bommeldingen hebben gedaan die door sommige mensen in elk geval serieus zijn opgevat.

 4. In 2010 verscheen een gedegen rapport: De Demmink Doofpot. het bestaat uit drie delen: één deel van dhr Poot; één deel van Micha Kat en één deel van de expertgroep klokkenluiders.
  http://www.hpdetijd.nl/2010-06-25/de-zaak-joris-demmink/

  Gerrit de Witt van de expertgroep klokkenluiders kreeg dat jaar te horen van het ministerie dat hij maar beter een tijdje op buitenlandse vakantie kon gaan, vanwege doodsbedreigingen – waarvan niet bekend was waar die vandaan kwamen..
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/7773171/__Voorzitter_klokken-luiders_bedreigd__.html

  Nederland = corruptieland:
  http://www.civismundi.nl/index.php?p=artikel&aid=1912

  Wat Micha Kat overkomt is de gebruikelijke gang van zaken voor klokkenluiders in Nederland:
  http://www.expertgroepklokkenluiders.nl/assets/files/ZWARTBOEK.DEF-COMPLEET.EXP.GROEP.09-07-2012.pdf

  1. Door Frankema uit de vaccinatiehoek (Laatst nog met bewondering voor de heldere uitleg haar site doorgenomen) meldt dit nu. Het lijkt wel of iedereen ziet dat de verkeerde structuren zich niet beperken tot één terrein.

   Ik zie overeenkomsten met de zaak vd Brink, wiens dochters zijn ontvoerd i.s.m met mensen van de rechtbank Alkmaar.
   Deze zaak onploft momenteel, mede door aangifte, onwaarschijnlijk slappe vervalste documenten e.d.
   http://www.argusoog.org/de-hangende-alkmaarse-rechters/

   Ik heb gepoogd dit onder de aandacht te brengen op NRC via het artikel

   In de campagne weegt de rechtsstaat nauwelijks-mee.
   http://www.nrc.nl/rechtenbestuur/2012/09/01/in-de-campagne-weegt-de-rechtsstaat-nauwelijks-mee/

   Dit artikel in NRC sluit ook aan op de zaak van Kat lijkt mij. Wie weet kunnen we e.e.a. eens wat breder bekend maken dan alleen in het alternatieve circuit.

   Ik ken niet alle ins en outs van beide zaken, maar het is duidelijk dat absolute transparantie gewenst is, zeker ook voor Baybasin die al zolang vast zit, waar mevrouw vd Plas ok nog steeds te weinig aandacht voor krijgt, zelfs nu er opnieuw iemand van de hoge raad twijfelt aan de echtheid van de telefoontaps én zelfs nu er protest acties zijn tegen Demmink in de V.S.

 5. Het lijkt erop dat mijn eerste reactie verdwenen is, dom van me.

  @Door Frankema,

  Prima artikel en to the point, complimenten!

  Toch ook even n.a.v. opmerkingen hierover, wil ik een voorbeeld geven van de wijze waarop er aangiften zijn ontstaan wegens ‘bommeldingen’. Als Micha bijvoorbeeld belde met de volgende zin: “Zijn jullie niet bang dat er eerdaags bommeldingen worden gedaan omdat mensen in Nederland het langzaamaan zat worden”, werd alleen het woord ‘bommelding’ opgenomen in de dagvaarding. Erop gokkend dat Micha zijn eigen gesprek niet had getaped en zich dus nooit meer daartegen kan verweren.

  Alle andere aangiften zijn van hetzelfde kaliber. Het heeft er alle schijn van dat de officier van justitie de aangevers zelf heeft benaderd met de ‘uitnodiging’ om aangite te doen. Hieronder volgt bijvoorbeeld een gesprek tussen Micha Kat en Bart Mos van De Telegraaf. Let wel, Micha was bij verstek veroordeeld wegens een vermeende doodsbedreiging van Mos omdat hij en zijn advocaat niet eens op de hoogte waren van de dagvaarding en/of van een zittingsdatum:

  http://www.klokkenluideronline.net/artikel/10148/endgame-7-11-telegraaf-en-bart-mos

 6. Voor de zeer geïnteresseerden onder jullie wil ik graag de volgende opname onder de aandacht brengen (met dank aan JDTV van Eric Donk).

  Doel van de zitting van 6 augustus jl. was een Kort Geding omdat de gevangenhouding van Micha Kat onrechtmatig was/is en in strijd met onze Grondwet en dat van het EVRM. Als je niet het hele circus wilt zien adviseer ik door te spoelen naar minuut 29:00 waarin Micha Kat deze rechter (mr. Paris) een paar zeer belastende feiten voorlegde over zijn vriendschap met een nooit opgesloten crimineel (Eddy de Kroes), de ‘besmette’ rechters Westenberg en Kalbfleisch (hoofdrolspelers) en zijn eigen uitspraken in die zaak van Chipshol waar Kat bij herhaling over had gepubliceerd.

  In plaats van met het schaamrood op zijn kaken de zittingszaal te verlaten vonniste mr. Paris een week later echter alsnog negatief…:

  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/08/het-ging-er-weer-opmerkelijk-aan-toe.html

  Oordeel zelf…

  1. Hoi Gepke,

   Kat een integer mens? Trushka Oldenbroek weet je daar meer over te vertellen. Trushka ken je toch wel, je hartsvriending uit het Noorden des lands… Trushka heeft ook enkele ervaringen met Kat, of is ze daarop teruggekomen nu ze jou hierheen stuurt om te vertellen dat Kat een integer mens is? Om die straks weer op haar site af te branden! Haha, grappig om het woordje integer onder jou naam terug te lezen!
   Heb je trouwens alweer onderdak?

 7. Democratie = Mensen laten denken dat ze mee mogen beslissen.
  Rechtsstaat NL = politiestaat NL,omdat politie uitmaakt wat door rechter beoordeeld/veroordeeld gaat worden.
  Voor de goede orde OvJ is politie functionaris.
  Enne Micha Kat krijgt geen wachtgeld/bonussen omdat hij de waarheid spreekt.
  Maar wat kun je anders verwachten in een land dat beheerst wordt door inteelt
  families.
  En waar de psyche-hater op de stoel van de rechter wordt gezet omdat er strafrechtelijk niets te vervolgen valt.

  Gepke de Leef.

 8. Ongeacht welke standpunten hij uitdraagt, een journalist als Micha Kat mag niet zomaar opgesloten worden. In Nederland zou dit niet moeten kunnen. Wat tracht men met acties als deze te bereiken? Volgens mij heeft het enkel het effect dat het volk het vertrouwen in de rechtstaat volledig kwijt raakt.

  1. De strategie is die van monddood maken, intimideren en afserveren. Zoals dat een ‘goede’ dictatuur betaamt. In andere landen komen mensen zoals Micha (dissidenten dus) in ‘heropvoedingskampen’ of psychiatrische inrichtingen terecht.

 9. Laat Micha Kat eerst eens fatsoenlijke journalistiek bedrijven, met andere woorden feiten checken, in plaats van jan en alleman (journalisten, advocaten) als pedo af te schilderen.

 10. Vandaag is de dag der getelde dagen! Nog meer dagen erbij? Of zit het brommen erop? Gaat het brommen misschien door? Ook blijkt dat Kat steeds meer vergelijkingen trekt met het bijbelse boek Micha, wat is er gaande! Elke gedetineerde gaat door zo’n ‘God-fase’ heen maar bij Micha is die wel erg megalomaan. En er zijn mensen die hem blijven voeden alszijnde een vrijheidstrijder, een politieke gevangene, een held en wat allemaal niet meer. Maar zoals ik al aanhaalde, vandaag is de dag der getelde dagen… Ben benieuwd hoeveel dagen erbij opgeteld gaan worden. Of gaat het wellicht een TBS-je worden? In dat geval blijkt dat Kat al langere tijd ‘sided tracked’ is geweest… en hoe verhoudt dat zich nu tot al zijn onderzoeken?
  Al met al, het is een spannende dag, voor velen!

  1. @ jeroen
   Wie is in staat vast te stellen dat iemand side tracked is? En waar haal je het idiote idee vandaan dat “elke gedetineerde door een godsfase heengaat” Kortom met welk recht ben jij zo veroordelend in je comment?

  2. Aan zijn oordelende vermogens te zien blijkt jeroentje zelf in zijn God-fase te zitten . Wat ik je brom .

  3. @ coz
   wilde ik even niet zeggen vanwege mijn georeer over veroordelen en dat ik het dan zelf zou doen , maar ben bang dat je helemaal gelijk hebt

  4. @ coz
   Tja dat krijg je als je gaat beginnen met kretelogieen als”de dag der getelde dagen”en meer van dat soort shit

  5. @16.1

   TBS alleen voor moordenaars? Hoe kom je daar nu bij? Erwin Lensink heeft niemand vermoord maar kreeg fijntjes een jaarje tbs…
   Afijn, tbs is dus volgens jouw alleen weggelegd voor moordenaars? Juist!

 11. Maar velen hebben bovendien het beeld alszou Kat om zijn journalist zijn terechtstaan. Maar als mens heeft Kat een aantal domme dingen gedaan… en daarmee pas als journalist, misschien. Als mend heeft Kat over een heleboel gelogen. Een voorbeeld: Gelogen, ook over zijn strijdt met dat kabouter advocaatje moskofietsje uit Utrecht. Dat advokaatje krijgt nog zoiets als 2 en een halve ton euri’s van Kat… En dan heeft Kat, als mens zijnde ook nog enkele bommeldingen gepleegd. Of heeft hij dat gedaan alszijnde journalist, want in beide gevallen is het terecht dat hij zich verantwoorden moet!
  Maar dat telkens het beeld gecreëerd wordt dat er veel mis is in Nederland en dat Kat daar het voorbeeld van is, nee daar klopt geen ene snars van! Want alles wat Kat nu overkomt heeft hij aan zichzelf te danken! En ondanks enkele goede kanten die hij in het verleden van hem heeft laten zien is dat helemaal ondergesneeuwd door zijn duistere zijde die andere aanzette tot het plegen van geweld jegens rechters. Ach, het bekladen van muren, tja graffiti. Maar het bekladden filmen als een heldendaad en dat ook nog eens uitgebriedt op je eigen site plaatsen als grote triompf behaald op de NWO, dat is natuurlijk van een zeer ondoordacht niveau… een heterdaadje welke een bijzonder inkijkje geeft in de psyche van Kat zelf. Een onvolwassen psyche, een kinderlijke psyche, onvolgroeid in elke ethiek die je je bedenken kunt van een zogenaamde vrijheidstrijder die al met al een behoorlijk waan heeft geleefd de afgelopen paar jaar!

  Ik ben benieuwd hoe het proces vandaag gespindoctert wordt!

  1. Niemand is vroomser dan de paus Jeroen.

   Het is altijd erg makkelijk om met een vinger te wijzen naar een “schuldige”, kijk eerst eens in de spiegel enkijk goed.
   Als je heel goed oplet zie je het grote falen van ons systeem, rules of engagement als voorbeeld.
   REGELS VOOR OORLOG? Dit is misschien wel het meest duidelijke signaal dat er veel omgaat in die bedrijfstak defensie.
   Mensen als Dhr Kat hebben het lef om daar tegen op te treden, ik reken niet alles goed hoe hij het doet maar, respect dat hij open is en durft te doen en zeggen wat hij denkt, niet iedereen is hiervoor geschikt.

  2. @17.1

   Ik heb het over Kat zijn daden als mens. Ik heb het niet over oorlog e.d. Je maakt het e.e.a. wel erg off-topic hoor!
   Ene, achteraf blijkt dat Kat wel lef had maar ook inzag dat het ooit eens fout moest gaan! Afijn, da’s dus gebeurt. M.a.w. eigen schuld dikke bult. En uiteraard kun je over ‘feiten’ praten maar ik heb het liever over Kat zelf en de feiten die met zijn handelen vandoen hebben. Want daarvoor zit hij vast! Niet dat Kat als journalist vervolgt wordt maar juist als Micha Kat zelf! Micha Kat die allerlei dingen uitgestukt heeft die etisch gezien niet door de beugel kunnen! Nu kun je me allerlei woorden in de mond leggen maar mijn mening over Kat heb ik al enkele malen geformuleerd…

  3. de Kat is inmiddels op vrij voeten JerOEN , de rechters bleken minder goed in veroordelen dan jij .

  4. tja, hoelang nog? Kat draagt een tendensje met zich mee die vernietigend voor hem en z’n omgeving werkt. Ben benieuwd hoelang hij dit keer mag loslopen… Ik bedoel, ik ben benieuwd hoelang hij zichzelf aan de opgelegde voorwaarden kan houden. Want na de eerste keer al bleken die voorwaarden voor Micha’s vrijheid van levensbelang te zijn. Helaas voor zag Micha hij dat heel anders… de ondeugd!

 12. De eerste keer dat ik dat op klokkenluideronline rondkeek, was dat meteen voor een hele tijd de laatste. Het razen en tieren, daardoor was ik weg.
  Toen de zaken van Fred Spijkers en Ad Bos volop in het nieuws waren en afgehandeld zouden worden heb ik dat met gevolgd en me er met stijgend afgrijzen toch in verdiept.
  In die tijd hoorde ik ook van de expertgroep klokkenluiders. De mensen van die groep zijn allemaal bekende klokkenluiders geweest en zij voeren op een rustige manier overleg over een goede omgang met klokkenluiders.
  Dat levert net zomin wat op als de aanpak van Micha Kat, helaas.
  De expertgroep klokkenluiders werkte mee aan het rapport De Demminkdoofpot. In dit rapport heb ik de feiten, overwegingen en afwegingen gelezen over alle gegevens die Micha Kat hierover heeft. De expertgroep meende dat er wel zoveel nieuw materiaal was dat een nieuw onderzoek gerechtvaardigd was. Dat is niet gebeurd. Deze linken laten daar wat over zien:
  http://www.hpdetijd.nl/2010-06-25/de-zaak-joris-demmink/
  Gerrit de Witt van de expertgroep klokkenluiders kreeg dat jaar te horen van het ministerie dat hij maar beter een tijdje op buitenlandse vakantie kon gaan, vanwege doodsbedreigingen – waarvan niet bekend was waar die vandaan kwamen. http://www.telegraaf.nl/binnenland/7773171/__Voorzitter_klokken-luiders_bedreigd__.html

  Ik schrijf hier opnieuw over omdat ik nu een discussie zie over de manier van doen van Micha Kat. Daar is ook zeker wat over te zeggen, maar ik wil daar iets bij opmerken: het is bijna niet voorstelbaar hoe het voor iemand is om klokkenluider te zijn en niet gehoord te worden en zo tegengewerkt. Micha heeft dat gedaan over een aantal flink beladen onderwerpen. Dat heeft een enorme impact.
  Ik vraag daarom iedereen die er iets van vindt of niet weet wat hij er van moet vinden om dit rapport te lezen van de expertgroep. Het is een zwartboek en er staat in hoe het klokkenluiders in Nederland in het algemeen vergaat; niet lang, goed geschreven met duidelijke voorbeelden zodat je echt een beeld krijgt hoe dat gaat.
  Alleen zal je idee dat Nederland een rechtsstaat is wel veranderen.
  http://www.expertgroepklokkenluiders.nl/assets/files/ZWARTBOEK.DEF-COMPLEET.EXP.GROEP.09-07-2012.pdf

  Wat zou er normaler zijn als de feiten waar Micha Kat, Adele van der Plas en anderen gewoon onderzocht zouden worden. Dat is pas raar.

  1. @ elle
   Ik ken het fenomeen aan den lijve ,zij het op een kleinere schaal. Het achterhouden van deiten door overheden om maar geen onderzoek te hoeven doen waarvan ik aan toonde dat dat onderzoek nogal negatieve resultaten zou opleveren voor de gemeente amsterdam en haar welzijnsinstellingen .

 13. Veel klokkenluiders of mensen die naar buiten treden in de USA, UK en EU vergaat een zelfde lot. Vooral zwart maken de reputatie van mensen en ze dan vastzetten om feiten, die soms dubieus zijn of soms zelfs niet kloppen. ‘gewoon’ om de reputatie van mensen kapot te maken en de geloofwaardigheid van deze persoon aan te tasten. Zodat het ‘grote’ slapende publiek dat vaak niet verder wil kijken dan eerste regels en kopteksten e.d., de impressie krijgt dat deze persoon nooit heeft gespoord. Zijn verhaal kan men dus nadien volledig in twijfel laten trekken.
  Dus….het lijkt er naar alle schijn op, dat de verhalen van Micha dus kloppen. Anders zou de rechtelijke staat niet zoveel moeite doen voor zulke schijnbare kleine feiten/delicten. Anderen die vele zwaardere delicten plegen, straatroof, woninginbraak e.d. of andere zaken lopen snel weer vrij ivm wat dan ook. Micha niet. Dat kan een getrainde lezer/burger/medemens (hoe noemen we onszelf??) als het goed is wel inmiddels tussen de regels doorlezen.
  Voor mij is het nu helemaal duidelijk dat sommige deelnemers van de rechtelijke macht helemaal zijn vergeten aan wie ze hun bestaansrecht hebben ontleent. Namelijk aan de burgers en het leefbaar houden van de maatschappij. Als je dat bent vergeten, en voor jezelf je eigen daden aan het goedpraten,denken of wat dan ook bent (cognitieve dissonantie) dan is het tijd om tot inkeer te komen. Daar is het nooit te laat voor. En hoe eerder hoe beter. Mogelijk zijn deze mensen/plegers nog veeeel banger voor het licht, warme of liefde dan jij en ik die nu deze woorden lezen. Anders zou iemand nooit zo ver kunnen ‘komen’ om dergelijke daden te plegen of toe te laten. Laten we inderdaad volop, zoveel mogelijk positief over hen denken, over hen die van zichzelf niet eens doorhebben dat ze hun eigen en andermans hel op deze aarde hebben gecreëerd en in stand houden. En ze kunnen ervoor kiezen om dit echt een veeeeel mooiere plek te maken door hun ogen en hun hart te openen. Probeer het eens en je zult verbaasd staan. Ik hou van iedereen!

  1. Haha, wat jammer dat het verboden is op de man te spelen… tenzij…
   Alex, je hebt nog nooit iets bewezen wat je hebt aangevoerd op je site. Jij hebt alleen maar overgenomen van andere site’s! Kreeg je zelfs nog gedonder mee waardoor wordpress zelfs de stekker uit je site heeft getrokken! Afijn, leuk geprobeerd… Trouwens, vloek je net zoveel op je nieuwe site als dat je deed op je gesloten site-tje?

 14. Als Nederlandse media wel berichten en schrijven over een buitenlandse zaak zoals pussyriot maar weigeren over de zaak demmink, is het dan niet mogelijk om deze zaak onder de buitenlandse aandacht te brengen, bijv. in Belgie of in Duitsland zodat onze media gedwongen wordt daarin mee te gaan?

  Iemand die daar contacten heeft om dat vervolgens aan te zwengelen?

 15. Het vraagt veel moed en doorzettingsvermogen om te doen wat Micha doet. Ik zou het eerlijk gezegd niet durven. Waar hij het tegen opneemt is een vreselijk grote vuurspuwende draak. En die versla je enkel met list en moed. Iedereen die het verdomd alles na te lezen en uit te zoeken aleer een oordeel over deze man te geven en hem weg zet als iets wat helemaal niet bij hem past. Steek de hand in eigen boezem en zoek waar je hart is gebleven. Je kunt nu echt niet meer enkel naar je verstand luisteren. Zeker niet als het om kinderen gaat. En niet als het om mensen gaat die de weerlozen proberen te beschermen. Op een dag ontdek je dat je er naar keek en er niks aan deed.
  Gelukkig wordt hij in woord, daad en vooral ook gedachte door velen wel gesteund. Die mensen hoor je of zie je zelden. Ze doen gewoon wat ze moeten doen. Daar valt ook wtk onder. Hoe zouden we anders al die linken kennen om te vinden wat we zochten.

 16. Micha doet zijn uiterste best met gevaar voor hem zelf dat dwingt respect af bravo Micha 90% durft niet wat ij doet en kan zich alleen negatief over je uitlaten maar je wint terrein ondanks de griezel en dwaas peter onze peter

 17. Het blijkt dat Micha Kat en Eric Donk al jaren betaald worden. Zij belasteren echte activisten en maken ze zwart. Zo noemde Micha Kat waxinelichtgooier Erwin Lensink gestoord en is hij nu bezig met Martin Vrijland. In het verleden is ook onder andere Johan Oldekamp slachtoffer geweest van deze pedofielen. En er zijn meer.
  Deze betaalde verraders worden momenteel ontmaskerd op verschillende websites!

  http://urubin.com/?p=9443

  1. Ik heb zomaar het idee dat Martin Vrijland met Micha bezig is. Een beetje andersom dan je het hier opschrijft VfV…! En mogen we je vragen om dan ook met ‘bewijs’ te komen voor je boude stellingen..? Je pleurt hier maar wat info neer en dan is je verhaaltje klaar..?? Het Urubin-artikel nawauwelen..?
   Het spijt me te zeggen, maar dat artikel op Urubin vind ik een los aan elkaar hangend verhaal. Zoals ‘Jammer van de rechtszaak tegen Demmink (en Opstelten)’ en ‘KLOL wordt betaald door Poot, toegegeven door MK’... Mijn vraag is simpel.. Waaruit blijkt dat MK niet zou deugen..? Ommdat hij geld ontvangt van Poot..? Ik kan die betaling in wel 10 vormen gieten.. Waarom nu meteen smeergeld, steekpenningen en/of ‘afhankelijkheid van Poot’..?
   Wat zijn de consequenties van het feit dat Poot bereid is Micha Kat te laten onderzoeken wat Joris Demmink heeft uitgevreten.. Dat hij MK wellicht voor zijn karretje spant, om Justitie beet te pakken..? Waarom mag een particulier niet iemand sponsoren die probeert de gore zooi boven tafel te halen..?? Waarom is Martin Vrijland ineens zo psychotisch MK aan het vervolgen..?? Kan dat niet in alle rust, MK vrágen om uitleg te geven..?? Enz. enz.
   Ben je een Judas als je geld aanpakt..? Ik ben het niet eens met MK’s handelwijze om dit verhaal nu geheim te houden, maar het is de vraag wie het allemaal aangaat dát Poot hem betaald heeft..?
   Maar het lijkt me nu wél goed, nu het in het openbare domein ligt/gekomen is, dát Micha Kat even netjes wél zijn verhaal doet, vóórdat het een eigen -funest- leven gaat leiden of kan gaan leiden..
   Kun je mij 1 voorbeeld geven dat MK en ED échte activisten zoals jij ze noemt, ‘belasteren’ en ‘zwartmaken’….?? En is Adèle van der Plas nu ook een zwart schaap geworden?

  2. GuidoJ. Je moet toegeven dat Martin Vrijland en Vendetta het uiteindelijk bij het rechte eind hadden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.