Advertentie

Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN)


Jan Wicherink

Jan Wicherink is de auteur van ‘Ontheemde Zielen Ontwaken’ de Nederlandse vertaling van ‘Souls of Distortion Awakening’, dat in 2005 als een gratis e-boek gepubliceerd werd op de website www.soulsofdistortion.nl Sindsdien is het boek bijzonder populair geworden en in 2008 werd het boek voor het eerst als pocket uitgegeven door Piramidions. Het is boek is momenteel verkrijgbaar in het Engels, Nederlands en.. Kroatisch.

Jan heeft zich ook verdiept in de astrologische aspecten van de 2012 voorspellingen, de zogeheten Grote Galactische Conjunctie die in ons tijdperk sinds 25.920 jaar wederom plaatsvindt. Zijn onderzoek samen met professor Dr. Smelyakov heeft geleid tot vele publicaties in diverse bladen en is samengevat in zijn boek ‘Achter de 2012 Horus-zon’. Op de website www.keyofsolomon.org publiceert hij verder samen met zijn research partner Aaron Parlier over dit thema. Jan is oprichter van ‘Piramidions’ een uitgeverij die schrijvers een platform biedt voor esoterische en spirituele literatuur.

x

Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN)

2012 © Jan Wicherink

x

Afgelopen week kopte het Eindhoven’s dagblad op de voorpagina met een artikel over het vertrouwen in de politiek. Uit een enquête was gebleken dat minder dan 50% van de geïnterviewden noch vertrouwen heeft in de zittende politici. Misschien heeft u uw vertrouwen ook verloren in de ‘oude politiek’ en hunkert u in het kader van het omslagpunt 2012 naar een nieuwe partij die van plan is af te rekenen met de oude politiek? “Wordt 2012 voor Nederland het jaar van de verwachte omslag?”, dit is de vraag die voor ons ligt bij de aanstaande verkiezingen.

Keer op keer mochten we na de zoveelste Europese top over de huidige kredietcrisis horen dat dit maal het tij zou keren, maar keer op keer is gebleken dat de crisis door interventie van de politici er niet minder om werd, maar juist in hevigheid toenam. Politici vertellen u niet de waarheid wanneer het gaat om de ernst van de situatie. Om met de woorden van René Tissen, hoogleraar Business University Neyenrode te spreken “Dat Spanje binnenkort roemloos ten onder gaat staat inmiddels voor vrijwel iedereen vast, met uitzondering van de Europese en Spaanse politiek-bestuurlijke en financiële elite. Het is opmerkelijk hoe lang zij vol blijven houden dat er met Spanje eigenlijk niet zo veel aan de hand is, behalve een beetje bankensteun. Het is een vorm van institutioneel liegen, die grenst aan het criminele. Als u en ik zo zouden liegen gingen we de bak in en werd de sleutel weggegooid.” (HIER)

Mario Draghi speelt met vuur, in dit geval obligaties. Het is opmerkelijk hoe lang de ECB vol blijft houden dat er met Spanje eigenlijk niet zo veel aan de hand is, behalve een beetje bankensteun. Het is een vorm van institutioneel liegen, die grenst aan het criminele..

Nederlandse politici houden zich in aanloop van de verkiezingen slechts bezig met het doorrekenen van hun verkiezingsprogramma’s en spiegelen u het liefst zo gunstig mogelijk hun koopkrachtplaatjes voor, in de hoop de meeste kiezers te trekken. Wees er gerust om dat deze koopkrachtplaatjes na de verkiezingen even zo snel weer bij het grofvuil gezet worden, alle beloften ten spijt. Echte keuzen ten aanzien van Europa en onze toekomst worden er niet gemaakt.
Het enige antwoord dat politici hebben op de huidige crisis is schulden aflossen met nog meer schulden. Als het aan Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank ligt, gaat de Europese geldkraan volledig open. Het is als een alcoholverslaafde genezen met een fles wijn. Of zoals Einstein het verwoorde: “krankzinnigheid is voortdurend hetzelfde doen en andere resultaten verwachten”.

Het roer moet om, het is de hoogste tijd voor een andere koers. Kiezen voor een reguliere partij is kiezen voor een beetje meer rood of een beetje meer blauw, per saldo maakt het niets uit, de Haagse stuurlui aan boord van het Euroschip de Titanic varen lekker achterover zittend in het rode pluche toch wel door en de ijsberg wacht geduldig. Bent u het ook zo zat? Lang genoeg gewacht? Misschien is het dan tijd eens te kiezen voor iets heel anders? Misschien is de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN), Lijst 19 iets voor u? www.sopn.nl

Ik wens lijsttrekker Johan Oldenkamp in ieder geval vanaf deze plaats heel veel succes toe bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen en steun zijn partij van harte. Laat de stuurlui aan wal het schip keren nu het nog kan.

Met vriendelijke groet,

Jan Wicherink

website Era Nova

54 gedachten over “Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN)

 1. Vanaf de kant zeg ik mijn stem die geef ik niet weg die behoud ik geheel voor mijzelf.
  Mijn buurman vroeg mij waarom stem je niet……Ik vroeg zou jij je kind mee geven aan een pedofiel!! Nee tuurlijk niet, waarom geef je dan wel je stem weg?
  Ja maar een pedofiel misbruikt mijn kind, dat doet de politiek toch met mijn stem.
  Nee waarom moet jij steeds langer werken en krijg je steeds zwaardere straffen, en is onze democratie weggegeven en worden we behandeld als slaven.
  Kortom jou stem word tegen je gebruikt, ja zo had ik het nog niet gezien zegt de buurman.
  Maar als het systeem instort dan is het de bedoeling dat je het niet gaat steunen met jou stem, maar er komt gewoon iets heel nieuws nadat het oude systeem instort.
  Je gaat als je een nieuwe auto gaat kopen, omdat je oude is versleten toch geen nieuwe banden en een nieuwe moter erin plaatsen als je weet dat er een nieuwe komt!
  Nee die gaat naar de sloop en is afgedaan.
  Stem op je zelf en laat zien in je dagelijkse leven wie je werkelijk bent en leef zo eerlijk mogelijk en kijk naar je dagelijkse dualiteiten en breng die zo liefdevol mogelijk in balance.
  De huidige politiek is er alleen om het oude systeem weer op te lappen, en daarbij lappen ze u aan hun laars.
  Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven.
  Prettig weekend en succes met u Stem.

  1. @Ja maar een pedofiel misbruikt mijn kind, dat doet de politiek toch met mijn stem.
   Dat moet zijn:
   Ja maar een pedofiel misbruikt mijn kind, dat doet de politiek toch niet met mijn stem……..

  2. Ja, Raymond, iedereen mag het zelf weten. Ik stem op mijzelf, en voor mij geldt dan, SOPN. Goed, we kunnen thuisblijven, maar dan gaan alle thuisblijvers stemmen naar ratio naar de VVD, PVDA en de andere kliek.
   Als we met zijn allen niet zouden gaan stemmen, dan zou ook ik thuisblijven. Helaas zijn er nog té veel mensen die willen stemmen op de oude kliek. Daarom ga ik toch maar wél en hoop op een coalitie Partij voor de dieren, mens en spirit en SOPN. Misschien wordt het dan wat.

 2. Als je niet stemt verandert er zeker niets!
  We moeten juist wel stemmen -op de nieuwe partijen als SOPN en Mens en Spirit- zodat deze partijen sterker worden en zo enigszins tegenwicht kunnen gaan bieden aan de grote, bestaande partijen.
  Ik woon in het buitenland en heb reeds per post gestemd; op de SOPN.

  1. Roshana, Mens en Spirit zit voor mij nog té veel in de oude klieken hoek.
   Het is al beter, veel beter, maar volgens mij is de enige manier om niet te verdrinken, SOPN stemmen. Een totaal andere kijk en het roer met recht om. Wie weet komt er een coalitie tussen Mens en Spirit en SOPN. Een van de ¨politici van mens en spirit heeft eens gereageerd op het verkiezings programma van SOPN, en deze eractie heeft mij juist gestrekt in mijn keuze. Gelukkig mogen we dat dan nog wel, zel kiezen wat jij denkt dat goed is. Succes!!

  2. SOPN (niburu-partij) is op een nogal negatieve manier bezig en beweerd zelf niet spiritueel te zijn…
   http://www.pateo.nl/Dutch/plankmisslaan.htm
   Vreemd, aangezien Buitenaardsen hoger-dimensionele wezens zijn… en dus wél spiritueel.

   Bovendien weet iedere spirituele geest dat je met negativiteit nooit een positief resultaat kunt boeken

   Ik weet dat SOPN geen zetel zal halen en dat als die stemmers op de Partij voor Mens en Spirit zouden stemmen, MenS zeker wél 1 zetel zou behalen…
   De partij voor Mens en Spirit wist in 2010 al een halve zetel binnen te halen.

   Maar goed, iedereen moet vooral stemmen waar hij/zij op wil stemmen.

  3. Het feit dat je deelneemt aan het huidige politieke systeem , geeft redelijke wijze aan dat je je conformeert aan dit systeem. Daar het als systeem achterhaald en niet langer houdbaar moet worden geacht, lijkt het een zinloze oefening van de deelnemende partijen. De paradoxale houding van ook de sopn ten aanzien van deelname aan dit systeem stelt ze wat mij betreft op hetzelfde nivo als bv pvda , sp cda vvd en noem ze maar op. Het enig alternatief is NIET STEMMEN waarmee je duidelijk aangeeft je niet langer te willen conformeren aan dit systeem. In geval van een een opkomst lager dan 50% namelijk is zelfs voor de huidige regelgeving een regering niet meer een vertegenwoordiging van het volk ( wat het nog nooit is geweest) en dient er een nieuw systeem van volksraadpleging te worden ontworpen.

  4. Als je een systeem wilt veranderen (als ‘minderheid’) dan kan dat eigenlijk alleen van binnenuit.

   De nieuwe partij MenS is opgericht door mensen die goed op de hoogte zijn van wat er werkelijk allemaal achter de schermen speelt en die daar graag verandering in brengen.

   Ik ben zelf overigens niet een lid van de Partij MenS… Maar inmiddels wel een sympathisant!

  5. Rochana
   Ik begrijp je betoog en redenatie erachter, alleen een puntje ter overdenking. Als je als minderheid een systeem wilt veranderen ,hoe verhoud zich dat tot een democratische besluitvorming? En als je meedoet aan een systeem en je toelating tot dat systeem op de door dat systeem vstgestelde wijze verkrijgt, hoe wil je dan nog geloofwaardig overkomen door te zeggen dat je je conformeert alleen met als doel het systeem( waaraan je je hebt geconformeert) op te blazen? Ik vind het nogal dubieus en ongeloofwaardig overkomen. Ik ken zelfs mensen die het draaikonterij zouden noemen . Maar vergis je niet in deze comment ik val je niet aan en respekteer je mening , ben het alleen niet met je eens.

  6. Zolang een minderheid niet gaat stemmen, dan heeft het dus ook geen nut om niet te stemmen. Zou er een grote partij gemaakt moeten worden die NIET gaan stemmen. Anders werkt het nog niet. Dan ga ik toch maar wel stemmen, zo links als maar kan… Partij voor niet-stemmers, zou een goede zijn voor de volgende keer.

  7. Ach Marcel, mijn stem is een tegenstem net als tegenpartij. Sp is voor mij de tegenpartij. Helaas, het zal niets uitmaken. Met de voorlopige prognose kunnen heren Rutte en Samson zelfs samen een coalitie smeden. 41+40= 81 van de 150 zetels. Wel leuk hoor, al dat alternatieve gedoe, stemmen op Sopn of niet stemmen. Zelfs progressief stemmen op Sp heeft weinig zin. De grootste poppenkast spelers winnen en dik ook. Wij alternatieven zijn ze liever kwijt dan rijk. Weer een droom minder voor alle zwevers hier. Met een grote minderheid valt de wereld erg moeilijk te veranderen. Vooral als zij die de macht hebben ook de wapens hebben. Revolutie wordt in deze dus ook niets. Bye bye Che. Bye bye dreamers.

  8. Wanneer zien jullie nou eens in dat het al lang duidelijk is wie er regeren gaat? Het is echt niet zo heel moeilijk te voorspellen hoor clous genoeg zou ik zo zeggen. Maar het gaat er niet om wat je stemt maar dat je het uberhaupt nog doet! terwijl je weet dat het allemaal doorgestoken kaart is. Je geeft in feite je goedkeuring (door middel van je stem) aan dit verrutte systeem. Daar helpt geen markje en samson aan

  9. 73% opkomst Marcel. Het gaat er dus niet om wat wij (een paar wtk’ers) stemmen. Het gaat er om dat het grootste gros van het klootjesvolk gaat stemmen en dan ook nog eens voor meer dan de helft op die twee grootste poppenkast spelers. Door mijn stem heeft de oppositie tenminste nog iets te zeggen, tegen dus. Doordat jij niet stemt heb je dus ook geen tegenstem gegeven waardoor de anderen die wel stemmen meer macht krijgen. Bedankt. Als die 27% niet stemmers nou eens op SP of andere alternatieve partijen hadden gestemd, dan zag alles er heel anders uit nu.

  10. Martijn, jij mag blijven dromen. Denken dat stemmen wat uitmaakt.
   Kom op, het is allemaal allang van te voren uitgekookt.
   Nederland wordt nog verder uitgehold, pensioen potten leeggeroofd, alles wat nog een beetje geld in het laatje brengt door de mangel gehaald enz enz.
   Een grote geldstroom richting ??? Het zou me niks verbazen dat kabinet expres opgeblazen is om dat gallige ESM er door te loodsen. Wel zo handig, kan er straks niemand verantwoordelijk gehouden worden als blijkt hoe desastreus het uitpakt.
   ( mij benieuwen waar Pechtold gaat opduiken na zijn tripje onder Bea’s vleugels)

  11. Gelukkig is mij de gehele politieke poppenkast de laatste maanden bespaard gebleven, heb al 2 maanden geen journaal of wat dan ook bekeken (behalve sport en natuur) en ook vanavond heb ik geen tv gekeken. Bezig geweest met een aantal mensen om (bezwaar)procedures voor te bereiden voor het redden van de beuken. Geeft me veel positieve energie, merk ik!

   Ik volg wel het nieuws via wtk of via het snel lezen van enige koppen in de NRC of enbige achtergrondartikelen. Dat is meer dan genoeg. Ik wil geen onderdeel meer zijn van de “matrix”, genoeg is genoeg!

  12. Hoe de “matrix” vecht voor “lijfsbehoud” is me de laatste week ook pijnlijk duidelijk geworden door het gedrag van een hele grote klant. “Enough is enough”. Hoe ver kun je gaan om je op een “legale” wijze als marktleider te gedragen als een ordinaire dief? Het wordt tijd om kost wat het kost dit gedrag een halt toe te roepen!

  13. He verdorie heeft sopn net geen 76 zetels behaald wat hoor ik nou? Is het nou voor eens en voor altijd duidelijk dat het doorgestoken kaart is? Die hele poppekast is onderdeel van het verdeel en heers program en wordt als brood en spelen het volk door de strot gedouwt. En iedereen die heeft gestemt heeft dus bijgedragen aan deze show bedankt allemaal haha.

  14. overname na overname na fusie en nog eens een zoveelste AH omkoop opkoop fusie en dan uiteindelijk blijft er 1 grote nwo Super corporatie over, 1 groot Rusland met een Tsaar Poetin aan het hoofd die alles denkt te kunnen maken en flikken uit monden van de grootaandeelhouders, dat wilde we toch zo graag, daarom stemde we met z’n allen weer braaf blauwrood EUSSR as always, of zijn de verkiezingen doorgestoken kaart vervalst zoals bewezen in Amerika en overal in de wereld? Raak wat Imke zei over het kabinet dat misschien wel moest vallen zodat het ESM er slinks laf demissionair ongezien in de schaduw doorgejast kon worden zonder direct verantwoordelijken.. Oh jah vergeet niet dat als onze Voedsel Productie niet langer in handen is van het Volk zelf dat we gedoemd zijn, dat heeft de geschiedenis van de tactisch strategische verschroeide aarde Agent Orange monsanto monsters van satan oorlogen wel geleerd

   Quote:

   ” Bij een oligarchie (Oudgrieks: oligos = ‘weinig’ en archein = ‘heersen’) is de macht in handen van enkelen uit een bevoorrechte klasse (zoals adel, regentendom, priesterkaste, superrijken, multinationals). In een oligarchie is de autoriteit van de wetten afgeleid van de autoriteit van deze gesloten elite. Het is een van de vijf staatsvormen beschreven door Aristoteles, die de oligarchie identificeert als de ‘slechte’ variant van aristocratie omdat die uitsluitend de bevoordeling van de eigen klasse voor ogen heeft. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Oligarchie

  15. Aaah Coz, lief van je! Dank je wel, mooi kadootje.
   Dat was volgens mij m’n allereerste concert, samen met Ozzy.
   Ondanks m’n kittige naald hakjes heb ik alleen de lichtgevende drumstokjes van Cozy Powell(dacht ik ) gezien toen. Maar wel volledig uit m’n panty gegaan, is ook nooit meer over gegaan.
   Nog even een feestje vieren…
   http://www.youtube.com/watch?v=hdMfCNyeGg0

  16. Dick, dank je wel.
   Niet dat het lukt hoor, maar ik blijf ’t gewoon proberen, vallen en opstaan( tot nog toe slaagde ik vooral in het eerste deel)

  17. hihi, dat dacht ik al toen ik het intikte… Het woordje -proberen- is niet de juiste term.

  18. Ons Ego is listig, Imke, om ons van ons Ware Zelf af te houden. Zelfs het woord Proberen is door het Ego bedacht. Het is 1 grote illusie, echter zo lang we het voeden, houden we het in stand. Dit doet me denken een een jongen, die koeien hield….

   Er was eens een jongen die koeien hield. Hij bracht ze elke morgen naar de weilanden en ’s avonds weer terug naar de stal. Op een avond ontdekte de jongen, dat een van de koeien het touw kwijt was, waarmee ze voor de nacht vastgezet werden. Hij was bang dat ze weg zou lopen, maar het was te laat om nog een nieuw touw te gaan kopen. De jongen wist niet wat hij moest doen en ging om raad naar een wijze man, die vlakbij woonde. De wijze man raadde hem aan om net te doen alsof hij de koe vastzette, en te zorgen dat ze kon zien wat hij deed. De jongen volgde het advies op en deed net alsof hij de koe vastbond. De volgende ochtend ontdekte hij dat de koe de hele nacht rustig was blijven staan. Hij maakte alle koeien los, zoals gewoonlijk, en ze gingen allemaal naar buiten. Hij wilde net naar de weilanden vertrekken, toen hij ontdekte dat de koe die haar touw kwijt was, ontbrak. Ze stond in de stal, op dezelfde plek waar ze de hele nacht gestaan had. Hij probeerde haar bij de kudde te krijgen, maar dat lukte niet. De jongen stond versteld. Hij ging terug naar de wijze man, en die zei: ‘De koe denkt dat ze nog steeds vastgebonden staat. Ga terug en doe net of je haar losmaakt.’ De jongen deed wat hem was opgedragen en de koe verliet vrolijk de stal.

   Ons Ego is een grote Illusie, echter zo lang we het blijven voeden, houdt ze ons af van ons Ware zelf. Ik trap er ook nog vaak in, omdat het Ego ons precieas weet te treffen op die plaats waar we het kwetsbaarst zijn.

   voorbeeld dicht bij huis Ik wordt dagelijks naar wtk getrokken. Vaak werkt het Voedend voor me, omdat ik merk dat ik door de uitwisseling van dingen die mij en anderen raken ik dichter bij mijn Ware Zelf kom. Echter, soms voel ik ook dat er een bepaale “routine” insluipt. Zelfs op die momenten kan het Ego op een hele sluwe, subtiele wijze zijn werk doen, om ons maar af te houden van wie we werkelijk zijn! Guido, je hebt op veler verzoek de afgelopen weken een “off topic chat”in werking gesteld op wtk. Een dergelijke chat kan heel Voedend zijn, maar kan ook door ons Ego op een subtiele wijze worden ingezet om ons van ons zelf weg te houden. Het verschil is heeeeeeeeeeel subtiel, maar het is er wel………… Wanneer is het nog Voedend? Wanneer wordt het Routine”? En wanneer wordt het zelfs Verslavend? Ik mag en kan daar geen antwoord op geven. Iedereen mag zelf Voelen wat iets met je doet, of je er positieve energie van krijgt en het je dichter bij jezelf brengt. Ik wordt me gelukkig er wel steeds meer bewust van dat ik ook op mijn meest kwetsbare kant nog op de “automatische piloot” ga en daardoor in een “vicieuze cirkel” terecht kom. Bewustwording is het begin van het niet meer Voeden van het Ego!

  19. Tja, blijft lastig. Waar de 1 met ego zichzelf ophemelt ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mezelf standaard de grond in praat. Dat is net zo goed ego. Dat is me idd door interactie oa hier op de site ineens duidelijk geworden. Altijd gedacht dat ik buitengewoon veel pech heb, maar ik breek mijzelf vrij letterlijk af. Dus eigenlijk is het heel dubbel; jezelf wel waarderen maar ook weer niet te belangrijk maken?
   Je zei het al; gewoon doen. Jezelf niet te serieus nemen( serieus -genomen- worden daarentegen…)

  20. Zelf-Acceptatie wordt in mijn visie pas werkelijkheid als we volledig VRIJ zijn. De Ultieme Vrijheid is voor mij een staat van ZIJN wannneer ik volledig mijn Hart durf te openen en te laten ZIEN wie ik werkelijk ben. We zijn zulke PRACHTIG MOOIE mensen ,maar we hebben “schildjes” (ons ego) om ons heen gebouwd waardoor we een beetje VERGETEN zijn wie onze Ware Zelf is.

  1. Het is SOPN die zo nodig in het vaarwater van MenS moest gaan varen…
   Waardoor de kans groot is dat ook MenS dit jaar geen zetel zal behalen.
   Terwijl MenS makkelijk 1 zetel zou behalen als diegenen die dit jaar SOPN zouden stemmen dit jaar (weer) MenS zouden stemmen…

   Ik weet dat SOPN in iedergeval geen zetel zal halen.
   Voor 1 zetel heb je meer dat 60.000 stemmen nodig. Terwijl de niburu (SOPN) club in jaren nog nooit 40.000 handtekeningen voor een petitie wist te verzamelen.

   MenS deed in 2010 voor het eerst mee aan de (vervroegde) verkiezingen en wist toen in slechts enkele weken tijd, 26.196 stemmen en vele leden binnen te halen. Dat is een halve zetel.

  2. Een halve zetel ? Is dat een stoel met 2 poten ?
   Hopelijk heeft SopN haar campagne beter gevoerd dan MenS , van de MSM hoefden ze het alvast niet te hebben .

 3. Een serieuze vraag. Ik lees hier steeds over SOPN, niet verkeerd uiteraard maar waar blijven de artikelen over MenS? Mens en Spirit?
  Of wordt SOPN gesponsord door WTN? In dat geval snap ik het wel 🙂
  Maar vind het erg vreemd dat er maar 1 ‘buiten de boot vallende partij’ steeds aandacht krijgt, terwijl er meer zijn. Iig 1.

 4. Is zeer interessante column van Prof. Smalhout! Na te gaan op de site van De Telegraaf!

  Heerlen, 11 september 2012

  Beste vrienden en aanhangers,

  Zoals wellicht bekend vinden morgen de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats.

  Eén van de belangrijkste thema’s deze verkiezingen is het onderwerp: Europa.

  Afgelopen zaterdag 8 september, stond in De Telegraaf een column van Prof. Dr. B. Smalhout (zie afbeelding) waarin hij verwees naar ons boek: “The Nazi-roots of the Brussels EU” De strekking van zijn column is dat niemand inziet dat de EU in essentie een Duitse wurgband is, ontworpen door oud-nazi’s.

  Veel voormalige kopstukken uit de Tweede Wereldoorlog (en veroordeelden in het na-oorlogse oorlogstribunaal in Neurenberg) waren betrokken bij de opbouw van de EU. De meest beruchte was Walter Hallstein (1901-1982), een oud nazi-jurist die furore maakte in Nazi Duitsland met zijn ideeën over een verenigd Europa onder Duits-nazi bewind. Hij werd na de oorlog de eerste president van de EU-Commissie en hij beschouwde zichzelf daarbij als de premier van Europa. De EU is de ideale staatsvorm voor een oude nazistische gedachte: “Ein Volk, ein Reich, ein Führer.” Een wens gedreven door enkele machtige industrieën die onder meer beide Wereldoorlogen faciliteerden en financierden.

  Als u het belang begrijpt van deze boodschap – namelijk de toekomst van Europa – besteedt dan a.u.b het komende half uur om dit bericht door te sturen aan zoveel mogelijk vrienden en familie in uw omgeving.

  Lees en download ons boek, gratis op onderstaande link:

  http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/chapter.html

  Met vriendelijke groet,

  Dr. Rath Health Foundation

  http://www4nl.dr-rath-foundation.org/

  info@dr-rath-foundation.org

 5. Als je niet stemt laat je niemand iets weten. Als je blanco stemt laat je in ieder geval weten dat er niks voor je bij zit. Niet stemmen is dus geen optie als je wat te vertellen hebt.
  Ik heb gestemd. Mijn stem is niet verloren maar goed gebruikt vind ik zelf.
  Opvallend en wel heel krom. Een man komt stemmen levert zijn stempas in, krijgt een stembiljet en vervolgens kiept hij dit exemplaar (en met recht vind ik) recht de stembus in. Reageert de dame ( vind ik echt spijtig) die hem het stembiljet verstrekte met “hé meneer, dat mag niet hoor, dat is niet de bedoeling”. Waarop een man achter hetzelfde bureau, “jazeker, dat is wel goed, dat mag zeker wel” ten gehore gaf. Op welke condities je wordt toegelaten als hulp op het stembureau, vraag ik mij af. Wel grappig als het niet zo serieus was. Als je haar toestemming vraagt niet te stemmen krijg je in ieder geval nee. 🙂

  1. ah , good old Dutchie is still alive .
   Ik was bang dat de hersenimplantatie hem/het het leven zou kosten , de wonderen zijn dus de wereld niet uit .

  2. Nou als Ruftige Rutte weer Terug komt dan komt Dutchie ook weer terug, het hele zaakje stinkt weer volledig!

 6. 13.000 stemmen was geen vetpot , ongeveer 1:1000 stemgerechtigden .
  Toch maar een lesje eruit leren voor lijst 23 KIESPIJN , de campagne begint NU . Opzouten met die Bilderbergkliek .

 7. Ik blijf het een wazige partij vinden, die SOPN. Hoe, in hemelsnaam, kun je nu soeverein en onafhankelijk zijn wanneer je een politieke partij opricht? Je zult toch altijd met de anderen mee moeten doen. Het gaat over het spel en de knikkers, dus je kunt niet soeverein en onafhankelijk zijn!
  Neemt niet weg dat de SOPN wel goede ideeën heeft, maar deze als partij nooit ten uitvoer zal kunnen brengen. Volgens mijn bescheiden mening kan de SOPN beter een vrije beweging blijven welke de politiek op haar consignes aanspreekt..?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.