Advertentie

Nederlandse Bilderberggroep in de schijnwerpers..


Het nieuwe jaar blijkt meteen stevig van start te gaan. De Bilderberggroep lijkt namelijk een van die doofpotten, waarvan het deksel nu toch echt gelicht gaat worden..! Micha Kat van de website Klokkenluideronline.nl heeft sinds een aantal maanden zijn focus op de organisatie van deze beruchte Bilderberggroep (BBG) in Nederland.Wij van WantToKnow bekennen graag kleur en steunen Micha van harte in zijn pogingen om informatie te openbaren, die het daglicht kennelijk niet kan verdragen.

Want waarom is de informatie over deze BBG, niet gewoon beschikbaar? Als je ergens geheimzinnig over doet, heb je kennelijk wat te verbergen! Want waarom is de handel en wandel van onze vorstin bij de BBG volledig geheim, in relatie tot haar aanwezigheid en rol daar..?! De vraag is of de rol die zij speelt in deze BBG niet gewoon grondwettelijk strafbaar is..!? En waarom vragen de reguliere media niet gewoon eens aan Balkenende wat hier achter schuilt. En pikken onze volksvertegenwoordigers het gewoon allemaal maar…? Wordt het tijd voor een massale vragenactie naar de Tweede Kamerleden? Naar JOU EN MIJN volksvertegenwoordiger.

 

Prins Bernard, jeweetwel, de schuinsmarcheerder van Oranje, de vader van Beatrix, was de oprichter van deze uiterst dubieuze en curieuze club, waarvan de leden aan de touwtjes trekken achter grote democratieën op onze planeet. Is het dan zo dat deze democratieën in feite façades zijn en dat de werkelijke beslissingen in deze Bilderberggroep worden voorgebakken en bekokstoofd?

Micha Kat schijnt in ieder geval van plan te zijn het er niet bij te laten zitten. We raden je aan regelmatig zijn website te bezoeken en zijn verslagen te lezen. Hier het verslag van de meest actuele ontwikkelingen, die we integraal weergeven:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het was een ongekend spektakel dinsdagavond in Leiden rond het hoofdkantoor van deze criminele Bilderberg-organisatie op de Zonnebloem in de Merenwijk. Maar niet alleen daar..

Wordt het niet eens tijd dat onze leiders transparantie geven, over hun bizarre handel en wandel bij de Bilderberggroep?!

Nadat de webmaster van Klokkenluider.nl en zijn team unieke opnames hebben weten te maken van het Bilderberg-HQ en de mensen die daar wonen -er werd toegegeven dat Zonnebloem 26 een Bilderberg-pand is en dat de vrouw die daar woont werkzaam is voor Bilderberg- werden zij door een politiewagen met gillende sirenes klemgereden waarna uw webmaster werd ingerekend en vastgezet, volgens de politie op grond van de wet-ID: hij was zijn paspoort vergeten.

De politie gaf toe rond het pand bijzondere surveillance- en veiligheidsmaatregelen te nemen! Enige uren daarvoor legde deze webmaster op hetzelfde politiebureau Langegracht een volledige verklaring af over het bekladden van het bewuste pand in september. Hierbij bleek dat de recherche te Leiden een enorm dossier heeft over Bilderberg en de acties van de webmaster van Klokkeluideronline.nl!

Toen de agenten vernamen dat de webmaster die middag reeds op het bureau was geweest om de verklaring af te leggen nadat Bilderbergers aangifte tegen hem hadden gedaan, lieten ze hem gaan. Na zijn verhoor deed Klokkenluideronline.nl op zijn beurt aangifte tegen de Stichting Bilderberg en de Nederlandse leden -met name Balkenende en Beatrix- wegens ondermeer samenspanning met buitenlandse mogendheden en ondermijning van de Nederlandse staat (artikelen 93, 97, 97a en met name 96 str.).

Deze aangifte werd opgenomen in het computersysteem onder nummer PL1643 2010002705-1.

Het is nog nooit eerder gebeurd dat aangifte is gedaan tegen de Bilderbergers en dat de Bilderbergers zelf aangifte hebben gedaan! De beelden van de bijzondere namiddag in Leiden zijn binnenkort te zien op de website van Micha Kat.

ZIE OOK HIER‘Bilderberg: aangifte tegen webmaster’

We raden je aan het onderstaande verslag over de Bilderberggroep eens rustig te bekijken in onze speciale Player. (duur ca 50 minuten)
Het is het verhaal van onderzoeker Jesse Ventura, oud-VS-gouverneur, oud-SEAL-soldaat, die zich heeft ontpopt als een eigentijdse Peter de Vries op het gebied van samenzweringen. Zijn serie heeft hoge kijkcijfers en is het bekijken meer dan waard; zeker deze 6 delen over de Bilderberggroep..!

(In deze serie komt ook Dr. Reima Laibow voor, ze wordt door Ventura geïnterviewd voor zijn programma. Reima Laibow is een arts die de wereld al lang waarschuwt voor een levensgroot complot. Met name op het gebied van voedsel en de daaraan gerelateerde Codex Allimentarius.)

83 gedachten over “Nederlandse Bilderberggroep in de schijnwerpers..

 1. @Lianne, @Jerry
  Als ik dan ook al mijn hersencapaciteit ter beschikking heb en niet de 3D 10%, is memory ook niet leuk meer zelfs niet met miljoen kaartjes, misschien dan een nieuw pad uitzetten en spoorzoeken in ?D?

 2. Waar het hier om een theorie gaat is op dit moment in turkije realiteit van de dag. Premier Erdogan heeft de meerderheid in het parlement, maar kan niets doen omdat de gevestigde orde zo diep is genesteld in de bureaucratie dat ze elke wetswijziging zowat terugdraaien via het hoge raad. Er loopt al een jaar een proces tegen een groep terroristen die verschillende keren een staatsgreep en aanslagen hebben gepland. De gevestigde orde heeft zowat 100 jaar de dienst uitgemaakt, het is voor het eerst dat Turkije wordt geregeerd door een president die uit de volk zelf komt en niet is geplaatst vanuit het westen. Nou denkt iedereen dat Turkije antiwesters is en islamitisch is, maar dat is wat de media het westen heeft geleerd. De praktijk is anders, dames met een hoofddoekje mogen bijvoorbeeld niet eens naar school, in een zogenaamd islamitische land! Zo zijn er tal van voorbeelden. De leider van de grijze wolfen turkes(bekend als de ultra nationale beweging) is notabene in de jaren 50 door de VS opgeleid! De pkk (koerdische afscheidings beweging wordt door o.a VS, Frankrijk, Duitsland en Nederland gefinancieerd. Nationaliteit wordt als instrument gebruikt om het vertrouwen onder de volkeren te schaden, want als wij elkaar wantrouwen zullen we meewerken aan de vernietiging van de andere soort. We worden dagelijks doodgegooid met negatieve nieuws over de Islam, Marrokanen of Turken. Het is brainwashing. Ik zie de haat in de ogen van kleine kinderen op straat, ik kan het ze niet kwalijk nemen, want ik heb wel een vermoeden wat er thuis over Turken of Marrokanen of Moslims wordt gesproken. Afgelopen jaar heeft het zionistische Israel (core van de freemason) voor de ogen van de wereld bijna 2000 mensen, waarvan kinderen en vrouwen vermoord, waarom? Om te peilen of de brainwashing wereldwijd effect heeft gehad. Helaas heeft het effect gehad!! Wie kan mij verklaren waarom Nederlandse troepen in Afganistan zitten? Wederopbouw door mensen af te schieten? Of de drugslijn te controleren? Waarom geen referendum? Wie gelooft er nog in democratie in dit land? Waarom vraagt niemand zich af waar de grote macht van Nederland komt ondanks dat het maar in feite een klein europees land is. De leiders van dit land zijn slaven van de freemason (zionisme). Waarom wordt een mislukte aanslag door een zelf opgeleide nepterrorist meer besproken dan de brandstof accijns die verhoogd is? Waar is de werkelijke saamhorigheid?

 3. @Turk, toch een kleine correctie wat betreft de zogenaamde vrijheden in Turkye, overigens wil ik hier wel direct stellen dat ik niets tegen het land en de mensen heb. Ik heb 2 vriendinnen met een Turkse achtergrond en te gekke buren met een Turkse achtergrond. Daarnaast heeft mijn zoon vrienden met allerlei culturele achtergronden en dat is de rijkdom die je opdoet wanneer je in Amsterdam West woont. Bij de kinderen hier onderling is er absoluut geen sprake van discriminatie, iemand is gewoon leuk of niet leuk op basis van persoonlijkheid. In Turkye is GEEN vrijheid van Godsdienst, kerken zijn verboden maar het land blaast wel hoog van de toren wanneer het gaat om het minarettenverbod in Zwitserland. Dat keur ik overigens ook niet goed maar ik vind het wel behoorlijk brutaal dat een land als Turkye waar zelf geen vrijheid van Godsdienst is, verontwaardigd is. Ik zou zeggen: gelijke monniken, gelijke kappen. Op dat gebied is er namelijk absoluut geen sprake van democratie daar die groep gebruik moet maken van schuilkerken.

 4. @Turk @tweede ronde

  Laten we positief blijven!
  Waar je je aandacht op vestigt wordt groter, zo werkt Magick.
  Dat weten onze onderdrukkers ook en ze werken er volop mee.
  Zie de negatieve MSM b.v.

  Ik snap boosheid als geen ander, vrouwen zijn al eeuwen onderdrukt.
  Als we met z’n allen positieve energie richten op Liefde!

  Liefde voor elkaar en voor onze prachtige planeet.
  Waar je je aandacht op vestigt wordt groter en verspreidt zich naar anderen.
  Magic!

  We are the ones, we are waiting for!

  Let’s start!

 5. @Moonflower, je hebt gelijk:-) ik reageer soms te heftig op onrecht….. Ik vind het ook erg dat @Turk haat in de ogen ziet bij kleine kinderen, ik geloof daar ook niet in. Indien dat wel zo is, zijn zij zo gemaakt door volwassenen, kinderen discrimineren niet vanuit hun eigen grondhouding. Het is heerlijk om te zien hoe mijn zoon en zijn vrienden elkaar vinden en van en met elkaar leren. Ik ben blij dat ik in Amsterdam West mag wonen en zo mijn zoon mee kan geven dat wij met elkaar de Nederlandse samenleving vormen, die verrijkt is door de multi-culturaliteit.

 6. Genocide treft niet alleen de turken of marokanen, je moest eens weten wat de beatrix geboren en getogen nl’s heeft angericht. Birderbergs en bea zijn gewoon met genocide bezig, de onzichtbare oorlog jegens de menselijkheid.

 7. Het punt is dat de duistere personen en organisaties zoals Bilderbergs altijd wel een vijand creeeren. Eerst de joden, toen de russen nu de islamieten, het script is gewoon hetzelfde alleen de nationaliteit van de “zonde” bok veranderd. Het meest belagrijke is gewoon niet aan mee te doen, gewoon jezelf en de ander zien voor wie je bent.

 8. wij zijn de mensheid woonachtig op de planeet aarde .Ras geloof levensovertuiging sexuele geaardheid kleur of kledingkeuze is (mits niet kwetsend voor de ander)niet van belang.

 9. @ Turk

  Alleen als je je open stelt voor het andere soort door hun te respecteren, de achtergrond en het verleden los te laten en toe te kennen en plaats wil maken voor het samen kunnen zijn met de anderen inpv van haat, in ieder leeft iets van de oude breuk en vete tussen de Zonen van Abraham.
  Haat zien is de onmacht te kunnen voelen en door te luisteren hoe ver het oude principes nog vast zitten in de optiek van het geweten, als ik zou mogen opperen, hoe krijgen we nu al die haat weg, want zou dan de oplossing kunnen zijn om weer tot die verbroedering te kunnen komen?
  Zou zelf heel graag weer het welkom thuis gevoel met iedereen willen hebben, maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je achtergrond is…

 10. @Turk

  vergeet niet dat jij zelf de verbinding bent tussen turkije en het westen, jij en jij alleen ziet vanuit jouw perspectief hoe die verschillen zijn en waar de overkomsten elkaar vinden, leg daar je focus want het zien van de overenkomsten en de samenhang der dingen maakt dat je focus ligt op het integreren van beide culturen die diep met elkaar verwordteld zijn . Ik kom uit zaandam hier hebben we ongelovelijk veel mensen wonen met een turkse achtergrond en van af jongs af aan kan ik me al heugen dat enkel persoonlijkheid maakt of je met elkaar door een deur kan of niet.

  De bozkurten zijn in vele sleutel posities geplaatst en als ik me niet vergis is turkije ook bezig om een grens te worden tussen het christelijke westen en islamitische oosten! de koek is zich nu aan het herverdelen en als de vrij gekozen president zijn parlement straks onderhevig kan maken aan de zuivere transparantie en vrije ideeen zal ook het volk van turkije zich kunnen verenigen met het wal en zullen zij niet meer naast het schip vallen….

  in het hart van elke man schuilt een leeuw zei onze voetbaltrainer vroeger bij hellas sport! En ik geloof dat het nog een bekende uitspraak is ook en bevestigd meteen van uit welke bron de turkse cultuur haar kracht van saamhorigheid en gelijkgestemdheid haalt als ze moeten!

  vergeet niet dat nederlanders vaak jaloers zijn in hoe makkelijk de turkse mensen zich achter elkaar kunnen scharen en samenwerken in collectief opzicht, buiten alle dogma en tegenwerking van de gevestigde orde. het is in de geschiedenis en het osmaanse tijdperk al te begrijpen hoe diep dit gaat! geloof me wij hier in nederland met alle rijkdom aan grootse culturen en haar kennis zal daarom ook in deze nieuwe tijd een van de kernen zijn, zelfs al is zij op het illuminatie papiertje een vd poppen van de vrijmetselarij! WIJ zullen voor de komende generatie de verbinding maken en zij zullen het uit dragen!

  dank voor je inzichten en hopenlijk mogen we vaker van je lezen…

  mvdg

 11. @Gallileon en @Turk, dat is ook de reden dat Turkse ondernemingen de snelst groeiende zijn in Nederland. Zelf ook kennis van genomen overigens toen ik mijn slaapkamer op ging knappen, die samenwerking zorgde ervoor dat ik veel goedkoper uit was. Op mijn vloer werd verdient en bij de muren ging het erom dat de medewerkers hun salaris hadden. Idee, mensen vinden het fijn wanneer alles via één zaak gerealiseerd kan worden. Elkaar helpen maakt dat ondernemingen sterker neergezet worden. Mond op mond reclame bij tevreden service is van groter belang dan snel veel geld aan één klant verdienen. Vanaf heden is er ook samenwerking met een collega die gordijnen levert in dezelfde zaak. Mijn trappenhuis moet ook nog en je kunt vast wel raden waar ik naartoe ga:-) Bovendien gaan mijn buren nu ook voor een vloer van deze zaak en een vriendin gaat haar muren laten doen:-) omdat ze werkelijk fantastisch werk hebben gelverd en de prijs-kwaliteit verhouding meer dan uitstekend is.

 12. Ze zijn al zo lang bezig.
  Macht en hebzucht zij leiden en wij overwinnen….
  Want iedereen komt aan zijn tijd.
  Van duitse bloed zeker laat me niet lachen want micha kat doet is strijden ik steun hem met wat ie doet.
  Mensen het word tijd dat we wakker worden
  Vrede etec

 13. Toch nog maar even dit: RU LEIDEN: BROEINEST VAN ORANJE
  Geplaatst op8 augustus 2011 doorAdministrator
  De Rijksuniversiteit van Leiden is bakermat van bekende Nederlanders en velen daarvan zijn lid van de studentenvereniging Minerva. Het “corps” is een uitgebreide verzameling “belangrijke” landgenoten, verzetstrijders, ondernemers en erfgenamen van oud kapitaal, bankiers, schrijvers en dichters, acteurs en actrices, politici, ministers en staatssecretarissen, advocaten, een verdwaalde sporter, maar vooral ook: “oranje’s”. Daarmee bedoelen we niet alleen leden van deze familie, maar ook een eindeloze rij zwaar gedecoreerden in naam van “oranje”.
  Plotseling wordt duidelijk hoe balletjes rollen en waarom telkens weer dezelfden boven het maaiveld uitkomen en waarom telkens weer een connectie is te vinden met de zogenaamde “oranje’s”. Het is een waar broeinest, we beperken ons tot namen die we vandaag te pas en te onpas tegenkomen.
  Het “Corps”
  Onze kabinetschef Drs. Mark Rutte (8 jarige universitaire opleiding, jawel!) is studiegenoot van de al even geheimzinnige student en corpsbal Zijne Overbodige (Lees het hier) en in dat kabinet herkennen we talrijke leden van het “corps”, oranje loyalisten tot en met: Het Leidsche Meelopers Gilde. Zo wordt duidelijk waarom een beroepsburgemeester als Opstelten het schopt tot DDK Justitie & Veiligheid, beschermheer van ene Joris Demmink, een corpslid die al decennia lang schijnt te worden achtervogd door zijn seksuele perversiteit: pedofilie. Allemaal leugens natuurlijk, maar zelfs corpslid Pieter Bakker Schut heeft deze Demmink nog eens voor hetzelfde vergrijp aangeklaagd. Een ander corpslid is mevrouw Melanie Schulz van Haegen, DDK in hetzelfde noodkabinetje en niemand wist op basis waarvan, maar nu weten we het dus wel. Maxime (Bilderberg) Verhagen van de Libische kwestie is eveneens lid van het corps en als deze DDK wordt “aangevallen” door ene Alexander Pechtold van de oppositie, dan begrijpt u waarom aanvallen van “corpsleden onder elkaar” helemaal nooit kwaad kunnen. Desnoods wordt Alexander P. tot de orde geroepen door Laurens Jan Brinkhorst, alweer een corpslid en “intieme vertrouweling” van een vermeende “oranje”en corpslid mevrouw van amsberg sr., in Leiden beter bekend onder de valse naam “HKH Beatrix der Nederlanden”. De studentenvereniging wordt overigens zwaar gesponsord door Royal Dutch Shell en is de in files ploeterende automobilist daar uiterst dankbaar voor!
  Neemt u onderstaande lijst rustig door en leg zelf de lijntjes aan. Verbaas u nergens meer over in dit land, alles wordt buiten u om geregeld, of het nu gaat om wetgeving of het voeren van oorlog: u heeft zich er niet mee te bemoeien. Voor wat cachet wordt Michiel Zonnevylle aangerukt, voorzitter van de oranjeverenigingen, bijgestaan door Paul van Vliet, een grappenmakend corpslid. Ook hoeft u zich niet meer te verbazen, waarom Nout Wellink buiten schot blijft of waarom Jaap de Hoop Scheffer op een of andere manier altijd weer goed terecht komt, rapport Davids of niet. Ook de nu negatief in het nieuws zijnde politieke wonder Mariko Peters zit veilig in het vangnet van het “corps” en wij zullen evenmin verbaasd zijn, dat indien zij politiek sneuvelt zij doodleuk weer opduikt als minister van Ontwikkelingshulp. Of anders samen met Willemijn Verloop een leuke stichting voor hongerende kinderen opzet, gesteund door Mabel van Libië (vriendin via Warchild) en gefinancierd door godfather Georgy Schwarz (aka Soros). Het gaat er om wie je kent.
  Spijker Automobielen
  Wij kwamen eigenlijk op het spoor van deze verzameling gestudeerde meelopers, vanwege een verhaal dat we aan het voorbereiden zijn over de capriolen van de verzetsprinz, officieel echtgenoot van Juliana van Soest. Een van zijn vele andere hobby’s was (het crashen van ): automobielen. Spijker was ooit de enige auto-fabriek in Nederland en producent van de Maybach. De gebroeders Spijker hebben het Amsterdams cadeautje voor Wilhelmina in elkaar geflanst: de gouden koets. Bernhard kwam ons land in 1934 met een pruttelend Fordje binnen en ging in 1938 in een Maybach en/of een Alfa Romeo vakantie vieren. Daarover later meer.
  Na jaren ploeteren naam het wonderkind Victor Muller, corpslid, uiteindelijk het merk Spijker over en later zelfs heel Saab van General Motors! Hoe is dat nu mogelijk vraagt men zich dan af. Kwaliteit en inzicht? Of zou het er dan toch om gaan, dat het belangrijker is WIE je KENT, dan wat je KUNT? Mocht overigens het hele spul uiteindelijk weer failliet gaan, wat niet ondenkbaar is, want écht ondernemen is iets anders dan “vrinden kennen”, dan moet u ook weer niet vreemd opkijken, dat Rutger Schimmelpenninck, curator van o.a. DSB de rommel opruimt en concludeert: “Victor kon er niets aan doen”.
  Gezien de ledenlijst van Het Leidsche Meelopers Gilde, geboren en gevormd in het “Broeinest van oranje”, is de vraag “Waarom?” inmiddels wel afdoende beantwoord. Loopt u de bekende leden maar na en u hoeft zich niet meer af te vragen waarom de gewone mensen geen bal van “de politiek” begrijpen. Politiek is een dekmantel voor het corrupte pingpongen “among our own people”.
  ___________________________________________________________________________________________________________________________________
  De Leidsche Studenten Vereniging “MINERVA”:
  Overgenomen van Wikipedia:
  Leden van de Nederlandse Koninklijke Familie en andere vorstelijke huizen:
  Koningin Beatrix – Koningin Juliana – Prins Willem-Alexander – Prins Constantijn – Prins Floris – Prinses Margriet – Pieter van Vollenhoven – Alexander der Nederlanden – Prinses Anita – Prinses Aimée – Prinses Astrid van België – Sultan Hamengkoeboewono IX van Jogjakarta
  Overige leden: Gijs van Aardenne – Pierre Louis d’Aulnis de Bourouill – Yoeri Albrecht – Hans van Baalen – Pieter Herman Bakker Schut – Robbert Baruch – Nina Brink – Laurens-Jan Brinkhorst – Ankie Broekers-Knol – Charlene de Carvalho-Heineken – Pieter Cort van der Linden – Rudolph Pabus Cleveringa – Joris Demmink – Cees Droogleever Fortuyn – Heleen Dupuis – Cees van Eendenburg – Irene Eijs – Cees Fasseur – Jaap Fischer – Anne Flierman – Adriaan Fokker – Hans Franken – Molly Geertsema – Gerben-Jan Gerbrandy – Ida Gerhardt – Cees Goekoop – Oscar Hammerstein – François Haverschmidt – Erik Hazelhoff Roelfzema – Jérôme Louis Heldring – Jaap de Hoop Scheffer – Mariska Hulscher – Adriaan Jaeggi – Tine Joustra – Jan Kalff – Annelien Kappeyne van de Coppello – Eelco van Kleffens – Rudolf de Korte – Chris Krediet – Kees Kousemaker – A.W. Kist – Floor Kist – Chris van der Klaauw – Manuel Kneepkens – Klikspaan – Rudolf de Korte – Benk Korthals – Frits Korthals Altes – Kees van Lede – Lisanne Lejeune – Cornald Maas – Michiel Meurs – Pauline Meurs – Edgar Michiels van Verduynen – Michiel Mol – Victor Muller – Nelleke Noordervliet – Ivo Opstelten – Piet Paaltjens – Alexander Pechtold – Mariko Peters – Marnix van Rij – Alexander Rinnooy Kan – Annie Romein-Verschoor – Rutger Schimmelpenninck – Jaap Schouten – Melanie Schultz van Haegen – Max van der Stoel – Olaf Stuger – Carel Struycken – Morris Tabaksblat – Erica Terpstra – Emile den Tex- Herman Tjeenk Willink – Bram van der Stok – Maxime Verhagen – Paul Verhoeven – Alexander Verhuell – Willemijn Verloop – Paul van Vliet – Gijs de Vries – Nicolien van Vroonhoven-Kok – Nout Wellink – Eckart Wintzen – Michiel Zonnevylle

 14. Op 16 januari 2009 heb ik reeds voor het eerst aangifte gedaan bij de politie Winterswijk tegen de Gekroonde familie onder meer wegens hoogverraad en ook tegen de leden van de Stichting Bilderberg Meetings!

 15. Als de originele video nog bestaat, neem contact op met publicist GlobalVortex via b.v. zijn Google+ account of via een stukje commentaar bij een van zijn filmpjes.
  Dan kan hij door een amerikaan op youtube gepubliceerd worden en is hij beschermd door the first amendment op de grondwet van de VS.
  Vervolgens kan via de nieuwe link het filmpje op deze pagina werkend worden gemaakt.

 16. Natie duitsland is zeer dichtbij als wij niet snel actie ondernemen zal de geschiedenis zich herhalen alleen dit keer geen joden maar zogenaamde labile staats gevaarlijke mensen die massaal onder ons aanwezig zijn kortom als het aan de toekomstige nieuwe vijligheids diensten ligd moeten er zo n 7 miljard gevaarlijke burgers opgepakt worden en uitgeroeid in de fema kampen op een paar wetten na is alles al voorbereid mensen pas op en verdiep u voor het te laat is

  1. En wat doe jij aan al die jaren oorlog en vernietiging door ’the allies”?
   Lekker verder de wereld veroveren en het anderen in de schoenen schuiven? Zegt u het maar….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.