Advertentie

Geloof jij die ‘Witte-Helmen’-helden..?!


Kun je je voorstellen, dat een organisatie als de ‘Witte Helmen’, volledig, maar dan ook VOLLEDIG teert op jouw acceptatie van de illusie dat ze humanitair werk zouden doen..? Stel je gewoon voor, hoe dat deze intentie van onwetende wereldburgers, in staat is, deze illusie in stand te houden. Terwijl ondertussen, deze ‘organisatie’ niets anders doet dan de boel besodemieteren en precies dát doet, wat het zegt te bestrijden.

Welkom in deze hedendaagse wereld, waar overheden en machthebbers kennelijk heel goed in het snotje hebben, hoe ze ons kunnen pakken’ op ons gevoel voor rechtvaardigheid en compassie. Medemenselijkheid wordt aldus een zwak punt in de harten van medemensen. Lees hieronder het verhaal van deze smerige club ‘hulpverleners’, die niets anders manifesteren, dan bedrog en ellende. Misleiding en manipulatie zijn hun werkwijze.

Laat alsjeblieft dit verhaal niet onbesproken, onder vrienden, familie en/of collega’s..! En ja, het ‘bijna niet kunnen geloven’ van dit verhaal hoort erbij..! Ook de kwalificatie die je na je hoofd zult krijgen als ‘complotdenker’, zul je voor lief moeten nemen. Kennelijk. Maar feiten spreken voor zich, toch? Laat de feiten zien en trek de conclusie dat we zijn en worden besodemietert. 

* * *

x
x

Geloof jij de ‘Witte-Helmen’-heldenverhalen..?!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Vanessa Beeley (HIER) presenteert een beknopt overzicht van het bewijs, dat de White Helmets-organisatie een creatie is van westerse regeringen, die ingebed zijn in terroristische groeperingen in Syrië. Laat dit verhaal zien, aan iedereen die nog steeds niet kan geloven dat onze leiders cynisch en psychopathisch genoeg zijn om huurlingen, fakers en massamoordenaars te nomineren voor een Nobelprijs, of dat onze media hunkerend genoeg zouden zijn om deze groteske leugen te bekrachtigen als ‘waarheid’.. Kijk naar de onthullingen bijvoorbeeld over de betrokkenheid van Nederland, bij de vuile Syrische oorlog.. Steeds vaker komt deze waarheid aan het licht, in het kader van de ‘bevrijding van het Syrische volk’..

En natuurlijk zijn de Witte Helmen bij uitstek geschikt om zich tussen de bevolking te verstoppen, preciés zoals het een valse-vlag-operatie betaamt.. We laten je in dit kader deze video zien, met daaronder het transcript, vertaald in het Nederlands. Informeer jezelf en besef, hoe krachtig wijzelf zijn, in het accepteren, klakkeloos accepteren, wat media en overheden ons voorhouden. Hoe is het mogelijk dat een ‘documentaire’ (lees: ‘propagandafilm’) zelfs genomineerd was voor een Oscar..!! Of hoe leugens worden gelouterd en de waarheid besmeurd als complotdenken..!

TRANSCRIPT

Een samenvatting van de zaak tegen

‘De Witte Helmen’.

De Witte Helmen zijn werkzaam in Syrië, maar werden in Turkije en Jordanië opgericht en opgeleid, door James le Mesurier, een voormalige Britse militaire inlichtingenofficier. Deze man, inmiddels overleden, werd vervolgens vice-president ‘speciale projecten’ bij de Olive Group, een particuliere huurlingenorganisatie, die nadien fuseerde met Blackwater of Academy, in wat nu bekend staat als Constellis Holdings. Deze ‘Witte helmen’ krijgen substantiële financiering uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en van de Europese Unie. Minstens US$ 150 miljoen over een periode van 3 jaar. Van dezelfde partijen dus, die de rebellen, opstandelingen of terroristen steunen. Geen politieke banden? 

Deze ‘Witte Helmen’ opereren alleen op grondgebied, dat door terroristische groeperingen wordt gecontroleerd; partijen zoals Al Nusra front, Isis en nieuwer Nur Adin Zinkhi. Bekend geworden door het filmen van zichzelf, terwijl ze een twaalfjarig jongetje martelen en onthoofden. Als deze groepen gedwongen worden zich te verplaatsen, bewegen deze Witte Helmen mee, in dezelfde bussen als toen ze East Allepo verlieten. De leider van de Witte Helmen, Rahed Al Saleh, is verbonden aan extremisten; een feit dat zelfs door Mark Toner van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wordt erkend..!

Saleh werd in april 2016 uit de VS gedeporteerd vanuit Dullas airport, zonder dat daar een reden voor bekend gemaakt werd. Hij is een naaste collega van Mustafa Al Hajj Yousef, een andere leider van de witte helmen, wiens sociale mediaverslagen laten zien, dat hij openlijk trouw verklaart aan Ara a Sham, waarbij hij oproept tot eenheid met Al Nusrah. Hij bepleit ook de beschietingen en executies van burgers en andere, gelijksoortige ‘charmante’ praktijken.

In een recent onderzoek naar de sociale media-activiteiten van het Syrische War blog zijn 65 blanke helmenmakers geïdentificeerd, die hun lidmaatschap van -of alliantie met- extremistische groeperingen als Farah Ashen en Al Nusra front hebben beleden.

De White Helmets-groep in Oost-Aleppo werd opgericht door de voorzitter van de, door het Verenigd Koninkrijk gefinancierde Raad van Oost-Aleppo Abdul Aziz Madhavi. Vaak gefotografeerd in zijn aanbod van steun aan, en het behouden van een actief militant lidmaatschap bij terroristische groeperingen, Abu Amara en Al Nusra fronten.

In Idlib werden deze White Helmets gefotografeerd terwijl ze deelnamen aan demonstraties en opriepen tot de verbranding en vernietiging van Kefraya en Fuwa, die zich verzetten tegen de bezetting door de terroristen en die leden aan een belegering die hun burgers beroofden van drinkwater en medicijnen. Naast de aanslagen, waarbij zo’n 1.300 inwoners omkwamen. Witte helmen namen ook deel aan het lokken van kinderen, die uit deze steden werden geëvacueerd, uit hun bussen, waarbij ze omkwamen door een vrachtwagenbom in een gebeurtenis die bekend staat als de rashidun-slachting.

Mawui Hassan AhA was aanwezig in Rashidun en hij werd later berucht om zijn betrokkenheid bij de executie van twee krijgsgevangenen in Aleppo. Voor deze smerige streek werd hij zogenaamd ontslagen van de Witte Helmen, hoewel hij later nog steeds met hen werd gefotografeerd. Hij is ook gefotografeerd om de ‘overwinning’ te vieren met het Al Nusra-front in Idlib. Er zijn minstens drie andere executies op video geweest, die de betrokkenheid van de Witte Helm laten zien. Niet alleen aanwezig zijn en direct opruimen, maar ook het vieren, mishandelen van lichamen. En niet handelend op een manier die overeenkomt met het zijn van een neutrale humanitaire groepering.

Op de video’s is te zien hoe Witte Helmen deelnemen aan de frontoperaties van Al-Nusra, bijvoorbeeld door mee te doen aan het slaan en omsingelen van een Syrische burger. Het is een goede verstandhouding met zwaarbewapende Al-Nusra-terroristen.

Het belangrijkste centrum van de Witte Helmen in Oost-Aleppo werd geïntegreerd in de Al Nusra-compound en werd versierd met een verscheidenheid aan graffiti en vlaggen, waarmee de deelname van de Witte helmen aan diverse terroristische groeperingen werd bevestigd. Maar voornamelijk Al Nusrah front. Talrijke burgergetuigen uit Aleppo, waren onbekend met de term ‘Witte Helmen’, maar kenden de groep als de ‘Al Nusra-burgerlijke verdediging’ en meldden zijn deelname aan executies en wreedheden.Bij meerdere gelegenheden hebben de Witte Helmen reddingsscènes voor zowel foto- als videorecycling-beelden in scene gezet, in meerdere propaganda-voorbeelden.

Zweedse artsen voor mensenrechten analyseerden een videoverslag van de Witte Helmen en concludeerden:

“De behandeling van deze kinderen, waarvan sommige levenloos, zijn bizar. Niet medisch, niet levensreddend en zelfs contraproductief, in termen van levensreddend. Met inbegrip van behandelingen, die zouden hebben geleid tot de dood van het kind als het niet al dood was.”

De implicatie is dat de Witte Helmen daadwerkelijk kinderen hebben gedood en/of al dode kinderen gebruikten als propaganda-uitingen. (zie artikel hieronder red.) De ‘Witte Helmen’ zijn gefilmd, waarbij ze de lichamen van het Syrische Arabische leger als ‘vuilnis’ beschrijven. In één bepaalde video, tonen ze opzichtige ‘V-tekens’, terwijl ze op lichamen staan van Syrische soldaten, die op een vrachtwagen zijn gestapeld.

Veel foto’s tonen de Witte Helmen, die wapens dragen of gewapend met rebellengroepen poseren, waaronder dus het Al Nusrafront. Minstens één van hen, Mourad Barish, die gedood werd tijdens de gevechten tegen het Syrische leger, was een actieve rebel/terrorist, terwijl hij ook lid was van de Witte Helmen.

De Witte Helmen beweren meer dan 90.000 levens te hebben gered, maar er is NUL-KOMMA-NUL documentatie van deze geclaimde zaken: geen namen, geen gegevens van welke aard dan ook. De critici van de White Helmets kunnen niet worden beschreven of afgedaan als onfundeerde stemmen. De eminente prijswinnende journalist en filmmaker John Pilger beschreef deze Witte Helmen als een complete propagandaconstructie.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.