Advertentie

AIDS: Het grote medische bedrog! (+update)


‘AIDS is bedrog en mensen sterven niet aan AIDS, maar aan het zg. ‘geneesmiddel’ tegen AIDS..’ Toen ik dat las, was het alsof ik getroffen werd door de bliksem. Zéker toen ik het hele artikel gelezen had en bevestigingen onder ogen kreeg van vele artsen die dit meldden. Maar het lijkt alsof de wereld het niet hoort.. Al luisterende doof is.. Hoe is dit mogelijk..?

Het werd de ziekte genoemd die als doodsoorzaak no.1 in de wereld te boek zou komen te staan.. Maar hoe is het mogelijk. Het grote medische bedrog. Als deze informatie correct is, en we hebben vooralsnog geen enkele reden te twijfelen aan deze conclusies, dan is het met onze farmaceutische ‘vrienden’, toch mensen zoals jij en ik, toch wel heel erg gesteld.

Dat zij willens en wetens een uiterst vals ziektebeeld verspreiden.  Waarom? Om een HIV-test te verkopen aan alle ziekenhuizen in de wereld? Om vervolgens ook nog eens een AIDS-middel te verkopen, ‘AZT’, dat bij nadere beschouwing nog erger is dan de kwaal. Sterker nog, AIDS VEROORZAAKT? Ik laat de conclusies graag aan je eigen oordeelsvorming over.

UPDATE: gezien het aantal controversiële reacties hebben we onder het artikel van David Icke de 2-uur durende Google-documentaire geplaatst: HIV=AIDS: Fact Or Fraud?

Tevens de trailer van de vorig jaar uitgekomen film ‘The House of Numbers’ De link van de website van deze vele malen bekroonde film, vind je HIER.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~X

AIDS: Het grote medische bedrog

door David Icke (DavidIcke.com)

2010©Vertaling door Jan Smith voor Wantoknow.nl/be


(NaturalNews) HIV veroorzaakt geen AIDS. HIV veroorzaakt helemaal niets. Een onthutsende stelling, gegeven de hype en de acceptatie door het wetenschappelijk establishment, en door haar het grote publiek, dat het Hiv-virus de enige oorzaak is van AIDS. HIV is een zwak virus en breekt het immuunsysteem niet af. En AIDS wordt ook niet doorgegeven door seks.

Hij blijft het roepen, David Icke: “Human Race, get of your knees!” De tijd is daar, dat we het niet meer pikken!

Er zijn twee hoofdtypen van dit HIV-virus. We gebruiken even de analogie van een vliegtuig; het ene type  kun je aanduiden met het ‘pilootvirus’. Dat is in staat het karakter van een cel te veranderen en kan het in de richting van een ziekte sturen. Dit treedt meestal snel op nadat het virus zich heeft genesteld. Het andere virus, is het zogenaamde ‘passagiersvirus’ dat buiten de cel leeft, het vliegt mee, maar tast de cel nooit in die mate aan dat het een ziekte kan veroorzaken.

HIV is zo’n ‘passagiersvirus!

Hoe is dan in hemelsnaam mogelijk dat dit virus de grote boeman is geworden? De man die wereldkundig maakte dat HIV de veroorzaker is van AIDS, is een Amerikaan, Dr. Robert Gallo. Inmiddels is deze ‘dokter’ beschuldigd van professioneel wangedrag, zijn onderzoeksmethode werd bewezen frauduleus te zijn en twee van zijn laboranten zijn inmiddels veroordeel voor het plegen van een misdrijf. Per jaar worden tientallen miljoenen mensen getest op HIV-antistoffen en Dr. Gallo, die zijn ‘onderzoeksmethode’ heeft gepatenteerd, ontvangt echter voor elke test nog steeds een royalty van de farmaceutische industrie, die de tests vervaardigd.

 

Luc Montagnier, Gallo’s partner in de ‘HIV-veroorzaakt-AIDS’-theorie heeft in 1989 toegegeven dat “HIV niet in staat het immuunsysteem te vernietigen, zoals wordt geconstateerd bij mensen met AIDS”. Bijna 500 wetenschappers over de hele wereld zijn dat met hem eens. Zo ook Dr. Robert E. Wilner, auteur van het boek De Dodelijke Deceptie. Het Bewijs Dat Seks EN HIV Absoluut GEEN AIDS  Veroorzaken. [Peltec Publishing Co. USA 1994, 266 pages, ISBN 0-9642316-1-1.]

Dr. Wilner spoot zichzelf nota bene in met het Hiv-virus tijdens een Spaanse televisie-uitzending om zijn eigen beweringen te ondersteunen.

Andere artsen en auteurs komen tot dezelfde conclusies. Twee van hen, Peter Duesberg PhD en John Yiamouyiannis PhD, schrijven in hun boek, AIDS’: “Het goede nieuws is, dat het niet door HIV wordt veroorzaakt. Het slechte nieuws is echter dat het komt door zogenaamde ‘recreatieve medicijnen’ en medische behandelingen met bijvoorbeeld AZT komt.’. Dat is een lange titel, maar hij geeft de situatie goed weer.

Er sterven mensen aan AIDS als gevolg van de behandelingsmethode die juist wordt gebruikt voor het ‘behandelen’ van AIDS! Het gaat als volgt in zijn werk.

Nu het door het establishment is geaccepteerd dat HIV AIDS veroorzaakt, heeft het systeem deze mythe opgenomen in de gehele diagnose en de ‘behandeling’. Je gaat naar de dokter en er wordt jou verteld dat je HIV-test positief was (positief voor wat betreft de HIV antistoffen, tussen twee haakjes, want er wordt niet onderzocht op de aanwezigheid van het virus zelf) Vanwege de propaganda, gaan mensen al emotioneel en mentaal dood wanneer ze alleen al die mededeling krijgen. Ze zijn zo geconditioneerd en geloven dat de dood vanaf dat moment onafwendbaar is.

De angst voor de dood is er de oorzaak van dat ze overgaan tot acceptatie, vaak ook de eis, dat ze de ‘behandelingen’ krijgen die AIDS doen afremmen (Maar dat niet doen!!) De meest beroemde methode is AZT, geproduceerd door de ‘Wellcome Organisation’, eigendom van niemand minder dan, – zit je goed? de Rockefellers, de belangrijkste manipulatieve familie binnen de Nieuwe Wereldorde.

AZT werd ontwikkeld als medicijn tegen kanker dat bij chemotherapie moest worden gebruikt. Maar AZT werd zelfs voor die methode veel te giftig bevonden! Het effect van AZT tijdens de behandeling van kanker was eenvoudigweg het doden van cellen, niet alleen de kankercellen, maar gewoon alle cellen, ook gezonde. De vraag was, en die is algemeen aanvaard zelfs binnen het medisch establishment: ‘zou AZT alle kankercellen gedood kunnen hebben, voordat het zoveel gezonde cellen zou doden dat het lichaam eraan doodging? Dit is het medicijn dat dus wordt gebruikt voor de ‘behandeling’ van HIV.

Wat is het effect van de behandeling met AZT?
AZT vernietigt het immuunsysteem EN DUS VEROORZAAKT HET AIDS. Er gaan mensen dood aan die behandeling, niet het HIV-virus wordt gedood, maar mensen worden gedood!! AIDS is simpelweg de afbraak van het immuunsysteem waarvoor allerlei oorzaken zijn, maar geen ervan heeft te maken met seksuele relaties. Dat is nou zo’n zwendel die een vermogen heeft opgeleverd voor de fabrikanten van condooms en ervoor heeft gezorgd dat angst onze seksuele uitdrukking overheerst en de ontplooiing van onze creatieve expansie in de weg staat.

Veel sterfgevallen onterecht toegeschreven aan AIDS

Wat er is gebeurd sinds de grote AIDS-zwendel, is dat wanneer er nu iemand sterft aan een in elkaar geduveld immuunsysteem, er direct wordt gezegd dat de doodsoorzaak AIDS is. Het zit zelfs ingebakken in de diagnose. Want als je Hiv-positief bent en je sterft aan tbc, longontsteking of 25 andere niet-gerelateerde ziekten die tegenwoordig door de AIDS-zwendelaars in verband met AIDS worden gebracht, krijg je als gediagnostiseerde doodsoorzaak ‘automatisch’ AIDS achter je naam.

En als je niet Hiv-positief bent en je sterft wel aan een van die genoemde ziekten, ben je daaraan doodgegaan en NIET aan AIDS. Hierdoor worden de cijfers elke dag opnieuw gemanipuleerd om maar vooral aan te tonen dat alleen mensen die Hiv-positief zijn aan AIDS sterven. En zo houdt de mythe zichzelf in stand..!

En het is dus is één grove leugen.
De meeste mensen die aan AIDS doodgaan zijn juist niet Hiv-positief en de reden dat de sterftecijfers als gevolg van AIDS niet de pan zijn uitgerezen zoals voorspeld is, heeft te maken met het feit dat de overgrote meerderheid van mensen die Hiv-positief zijn bevonden nooit AIDS hebben ontwikkeld. Hoe komt dat?
Omdat  HIV helemaal niets te maken heeft met AIDS. Daarom!

Alles dat het immuunsysteem afbreekt veroorzaakt AIDS en dat betreft dus ook zogenoemde recreatiedrugs. De overgrote meerderheid van het aantal doden als gevolg van AIDS in de VS heeft te maken met homoseksuelen en die houdt de mythe in stand dat het allemaal te maken zou hebben met seks. Maar homoseksuelen in de VS zijn de grootste gebruikers van drugs die door erkende artsen in verband worden gebracht met AIDS. Prostituees die vaak drugs gebruiken krijgen AIDS, prostituees die geen drugs gebruiken, krijgen onveranderlijk geen AIDS.

De toename van de AIDS-cijfers in de VS corresponderen perfect met de toename van het drugsgebruik – dat voor de gewone man in de straat beschikbaar wordt gesteld door elementen binnen de Amerikaanse regering, inclusief Bill Clinton en George Bush. In Afrika wordt de afbraak van het immuunsysteem, dat nu bekend staat als AIDS, veroorzaakt door een slechte gezondheid, gebrek aan goed en voldoende voedsel, schoon drinkwater en de algemene kenmerken van armoede.

Hemofiliepatiënten sterven niet aan Hiv-geïnfecteerd bloed, ze sterven, net als toen er nog geen sprake was van die zwendel met AIDS, ‘gewoon’ aan een ‘kronkel’ in hun eigen immuunsysteem. Dat systeem verbindt zich met vreemde proteïnen in het toegediende bloed en soms kan het daardoor in verwarring raken tijdens dat proces en zichzelf aanvallen. Het immuunsysteem pleegt in zekere zin zelfmoord. HIV heeft daarmee niets te maken.

Hoeveel mensen zijn er tegenwoordig niet die HIV positief zijn bevonden en hun leven te gronde zien gaan door de angst dat de symptomen van AIDS zich ieder moment zullen gaan manifesteren?

AZT is de boosdoener..!

Verblind onze angst voor AIDS ook ons eigen oordelingsvermogen?

Hoeveel mensen zijn er tegenwoordig niet die HIV positief zijn bevonden en hun leven te gronde zien gaan door de angst dat de symptomen van AIDS zich ieder moment zullen gaan manifesteren?

AZT is de boosdoener. Er is geen enkel geval bekend waarbij AZT erin slaagde de symptomen van AIDS om te keren. Hoe kan dat? Omdat AZT die symptomen juist VEROORZAAKT!! De AIDS-industrie is op dit moment miljarden ponden per jaar waard en levert een onvoorstelbaar groot kapitaal op voor medicijnindustrie die door de Rockefellers en de rest van de wereldelite wordt gecontroleerd.

“We kunnen vele malen worden blootgesteld aan HIV zonder….. geïnfecteerd te raken. Als je een goed werkend immuunsysteem hebt, maakt het binnen enkele weken antilichaampjes aan.”

Citaat uit de documentaire getiteld ‘House of Numbers’ over Dr. Luc Montagnier, de winnaar van de Nobelprijs voor virologie voor zijn aandeel bij de ontdekking van HIV (http://www.naturalnews.com/027355_A…)

Dit artikel werd opnieuw gepubliceerd met goedkeuring van David Icke.

X

 

685 gedachten over “AIDS: Het grote medische bedrog! (+update)

 1. @ Veronique inderdaad als paul niet meer terug komt is er niet veel meer aan. Hij had goede en mooie reacties op de onderwerpen.

  @ Breeze…ben je zonder of met ego Ik ben ook wie ik ben….

 2. Goede WantToKnow-vrinden.
  Het is me wat nietwaar? Ik ben eerlijk gezegd ontroert over jullie reacties, na mijn oproep hierboven. Tussen de regels door voel ik zoveel verbinding, tussen elkaar vooral, dat het me écht ontroert.

  Het is niet mijn bedoeling om mensen te bannen, de les te lezen of de pan uit te vegen, om maar eens een paar spreekwoorden in dit verband te gebruiken..

  Het artikel is ook niet de bedoeling om een welles-nietes discussie teweeg te brengen, hoewel het erop lijkt dat dat uiteindelijk wel het resultaat zal zijn van deze HIV-AIDS-discussie. Maar het gaat erom DAT we erover praten.
  Met vooringenomenheid kom je hier op de site niet ver, dat blijkt uit de vele starre standpunten van mensen die roepen dat het artikel bedrog is, dat ik niet goed wijs ben om het hier te plaatsen..!! Hoe kun je dit nou in hemelsnaam beweren, als er zóveel gerespecteerde wetenschappers, volledig het tegenovergestelde zeggen..! DAN IS ER TOCH IETS ANDERS AAN DE HAND.. Hoe kan het dat deze dualiteit zó heftig naar voren komt in dit vraagstuk?

  Maar natuurlijk ben ik niet goed wijs, daarin hebben deze mensen kennelijk toch gelijk, dat is duidelijk. 🙄 Welke idioot gaat elke dag 3 tot 4 uur achter een website zitten om tussen de 2500 en 3000 mensen te voorzien van info die ze graag lezen kennelijk. Helpen te ontwaken, that’s what it is!

  Paul noch Sjamamma is een schuldige, hoeft natuurlijk ook helemaal niet weg. Die conclusies trekken, zijn hun eigen conclusies, dát heb ik helemaal niet zo bedoeld.
  Het enige wat ik vraag is om te stoppen met persoonlijke aanvallen, dát brengt niets. Helemaal niets, alleen meer onbegrip en heftigheid..!
  Bovendien werken naar mijn idee alle off topics daar ook niet aan mee..! Incl. het gemeut met al die YouTube-filmpjes.. Maar goed, dát is mijn mening en ga vooral door als je dat wel wilt doen. Écht!

  Als we iets willen leren, op weg naar die Gulden Middenweg, naar dat rode-draadje-dat-overal-doorheen-loopt, dan is het wel respect naar elkaars standpunt en voor iedereen, incl. ikzelf: OPENHEID VAN JE EIGEN STANDPUNT.
  Want als je als persoon de wijsheid in pacht hebt, en dus datgene wat jij zeker schijnt te weten, toch ziet verzanden in zoveel twijfel (bijv. over het AIDS-verhaal) dan kan ik me voorstellen dat je even op drijfzand staat..!!

  De reactie daarop kan en mag dan natuurlijk extravert zijn, maar ingetogenheid en contemplatie zijn dan wellicht instrumenten die ons bewustzijnsproces alleen maar versterken. Dus even nadenken en tot 10 tellen, vóórdat je reageert.. En nogmaals, dat begint volgens mij bij je basishouding als mens. Respect voor een -evt. VOLLEDIG- ANDER STANDPUNT en bij het inzicht, dat jouw visie wel eens volledig scheef is..! Dacht je dat ik niet geschrokken was van het verhaal van David Icke over Hiv-AIDS..?!

  Ik dank jullie voor je reacties, hoop dat jullie tussen de regels door snappen wat hier niet resoneert en dus niet werkt. Door gewoon het medium, door de beperktheid van geschreven woorden en het ontbreken van menselijke fysieke response. Heftige persoonlijk gesprekken voer je niet via de e-mail of via een reactie onder dit soort artikelen. Dat kán wel, maar dat vergt zóveel deskundigheid en vaardigheid vooral, dat je het m.i. beter achterwege kunt laten.

  Mijn humor en relativeringsvermogen gebruik ik om afstand te nemen van heftige zaken. Dát is wat ik tegen Riet wilde zeggen en ook gezegd heb. Spelen en puber zijn is een manier om niet té serieus naar zaken te hoeven kijken. Is dat dan laf, door jezelf niet helemaal erin te storten..? Wie de eerste steen wil werpen, ga zijn gang.. Maar ik merk wel dat het me een kans geeft door te contempleren, naar binnen te kijken en de schrik te voelen van: “Als dat waar is, jeetje, wat betekent dat wel niet..!”

  Nou een heel verhaal, maar de essentie is hopelijk duidelijk. Ik vind het verhaal hierboven over winter en shit-die-er-kennelijk-uit-moet (van Janee), ook helemaal passen hier. Dank daarvoor. Maar op het moment dat mensen gekwetst worden, mensen geringschattend in een hoekje worden gezet, zich uit-de-tent laten lokken, is het end zoek. Om maar weer eens een paar spreekwoorden te gebruiken.. En dat is dán jammer.

  Het ga ons goed!

 3. @ Guido,
  Dank je voor je verhaal. Dat maakt veel duidelijk, voor mij althans. Zoals ik je al vaker hebt gezegd heb ik veel respect voor jouw werk en je artikelen. Ik vind het persoonlijk prima dat je dit artikel geplaatst hebt. Wat voor een artikel dan ook en ik vind dat de mens volwassen genoeg is om zijn eigen mening erover te vormen. Als we rekening moeten blijven houden met diegenen die hierdoor beinvloed worden en er in doorslaan dan komt er nooit een verandering.
  Dus Guido ik prijs je moed en je inzet, dat staat als een paal boven water. Maar ik vind dat wanneer de zaken doorslaan naar een onzinnige en op de man gerichte reactie dat je best kunt ingrijpen door de forumleden daar even attent op te maken.
  Ik hoop dat dit gebeuren leidt tot opnieuw interessante
  discussies en doorgeven van allerlei informatie aan elkaar die te maken hebben met het artikel.

 4. @Guido, ik wil toch even reageren op jouw reactie zonder daar afbreuk aan te doen. Ik denk dat het van belang is zelf objectief te blijven. In je reactie geef je aan dat het gaat om starre standpunten omdat mensen roepen dat het artikel bedrog is maar bedenk dat jij hier ook sterk je eigen mening poneert en ook een andere mening dan die van jou veroordeelt. let wel, ik ben blij met een site als deze maar het is niet goed je eigen mening leidend te laten zijn in een artikel omdat dit mensen, die anders denken, buiten sluit. Natuurlijk zijn er wetenschappers die hetzelfde zeggen maar er zijn ook wetenschappers die het tegenovergestelde zeggen, wat is nu waarheid? Die waarheid ligt voor ons allemaal anders en ik vind dat jij daarin ook niet mag veroordelen en misschien wel: juist jij niet, hoe moeilijk dan ook. van jou wordt verwacht dat je objectief blijft, dat is nu eenmaal inherent aan het leiden van deze site. Je mag je eigen mening hebben maar in dit geval, wat betreft jouw rol, kun je die eigenlijk hier niet delen want daarmee geef je aan dat je andere meningen niet als ok ziet. Let wel, het gaat niet om je mening maar om jouw rol op de site. Daarnaast blijf ik vinden dat “extreme artikelen” altijd het risico in zich hebben om tot strijd te leiden en dus, mijn advies (waar je mee mag doen wat je wilt) of plaatsen en ingrijpen bij excessen en vooral niet je eigen mening geven, of gewoon een artikel als dit niet plaatsen. Het is belangrijk het risico in te calculeren en je vooral te richten op het behoud van de site want niemand heeft er iets aan wanneer je alleen maar aangewezen bent op de MSM.

  Hartelijke groet, Kritisch

 5. @Marcel w (en allen)
  Ik had je nog een reactie beloofd. Wel, bij deze:

  Mijn hondje is wat al te enthousiast geweest in het uitvoeren van de instructies van de meester: “De mensen zijn op zoek naar zichzelf, dus wees een spiegel, opdat zij zichzelf herkennen!”
  Hij rende bijna dag en nacht van hot naar haar en bediende iedereen die hem voor de voeten kwam vrolijk en plichtsgetrouw met uitbundig spiegelend commentaar. En nu zit hij heel beteuterd te kijken van alle commotie die is ontstaan.
  Je kent dat wel: Ineengedoken met gebogen kop, kijkt hij hulpeloos en beschaamd zijn meester aan…
  De meester glimlacht en aait hem over de kop en zegt: Je bent een goeie hond en hebt niets fout gedaan. Je hebt de essentie goed begrepen. Braaf! Maar de nuancering is je ontgaan. Je boodschap was glashelder en dus… té direct voor sommigen.
  In je enthousiasme ben je te snel aan het werk gegaan en heb je niet gehoord dat ik je nog zei: Het is niet de bedoeling om de mensen te verblinden of de stuipen op het lijf te jagen met hun spiegelbeeld.
  Gebruik je mooie scherpe neus voortaan eerst om het level van angst te ruiken bij de mens die jij namens mij een spiegel voorhoudt. Alleen de onbevreesden verdragen hun spiegelbeeld. Met de anderen moet je voorzichtig zijn. Geef hen een min of meer beslagen spiegel, zodat ze niet te hevig schrikken en in de de fight/flight modus springen. Laat hen wennen aan de werkelijkheid die ze hebben geschapen en geef de allerbangsten zelfs eerst maar een roze spiegel. Dan komt er een moment – bij iedere mens op zijn eigen tijd – dat ze met een glimlach, achter de pias in de spiegel, zichzelf herkennen en daar blij mee zijn.

  Zo, mijn hondje heeft weer iets geleerd: goede wil en enthousiasme is niet genoeg. En helderheid kan reuze pijnlijk zijn en contraproductief. Argeloze eerlijkheid kan gevoeld worden als een meedogenloze leugen.
  Ja, ik heb een fantastische hond, altijd bereid te leren de Meester in ons te dienen.

  En voor wie mijn hondjesgedoe (zie mijn vorige postings) zat is:
  Wie niet glimlachen kan om een trouwe werklustige hond, zal met een sjieke esoterische verhandeling over de Liefde, zelfkennis en het Zelf misschien zijn Mind wel wat kunnen voeden en oppompen met wetenswaardigheden, maar of dit zal leiden tot een openbloeiend hartbewustzijn en leven vanuit en in Liefde..?

  “Al wat ge deed aan de geringsten Mijner, heeft ge Mij gedaan.”
  Een hond, letterlijk of figuurlijk, mag dan misschien gering geacht worden, maar hij dient Mij en wie hem niet met begrip en mededogen bejegent, heeft Mij nog niet herkend.

  (Met dank aan Mijn dienstwillige ‘hond’ die zijn uiterste best heeft gedaan om in woorden uit te drukken wat Ik hem influister. )

 6. dankjewel voor jullie reacties! Betrokkenheid en passie stralen van jullie woorden af.
  Over mijn ‘betrokkenheid’ wil ik graag zeggen dat deze nooit ten koste zal gaan van mij objectiviteit. En dat -daarvan ben ik me terdege bewust!- is een heel gevaarlijk gebied. Want wie bepaalt wanneer je objectief bent, wie bepaalt of je betrokken bent, en al helemaal moeilijk is de afweging, of deze zaken niet door elkaar lopen..!

  Desalniettemin heb ik geen enkele behoefte mijn betrokkenheid onder stoelen en banken te steken. Dat daar redelijk vaak een emotionele kant aan zit, lijkt me duidelijk. En dat die emoties er de oorzaak van kunnen zijn, dat het lijkt alsof ik mijn objectiviteit verlies, dat kan ik me heel goed voorstellen. Maar (Kritisch in dit geval) ik probeer écht geen partij te kiezen.
  Ik laat me echter niet uitmaken voor een of andere minkukel als ik een artikel plaats, die dat zonder nadenken doet..!

  Het is precies zoals Sjamamma zegt: het zijn spiegels waarin we onszelf telkens ontwaren.
  Of het nu een artikel is over AIDS, dat -natuurlijk snap ik dat!!- een heel controversieel onderwerp is, of dat het een artikel is, dat gebaseerd is op bijv. een channeling..! Want ook op dat soort artikelen rust een controversiële reflectie..! En ook door dáár ben ik me terdege van bewust; en tóch plaats ik ze.

  Kritisch, ik haal even deze zin uit je reactie hierboven: “Natuurlijk zijn er wetenschappers die hetzelfde zeggen maar er zijn ook wetenschappers die het tegenovergestelde zeggen, wat is nu waarheid?”
  Kijk, dát is nou precies de essentie van objectiviteit, terug naar jezelf..!! JIJ als lezer, als mens, bepaalt wat je ervan vindt.

  Maar juist door de tegenovergestelden te laten zien, krijg je een spanningsveld, in de reacties erop. En dan bedoel ik niet het spanningsveld dat we -zoals we gezien hebben- ‘buiten ons’ opwekken, in de reacties vooral hieronder het artikel, maar ik doel vooral op het spanningsveld in onsZélf. Zelfonderzoek en een helicopterblik, zijn hierbij echter onontbeerlijk..!

  Ik plaats vooral dit soort artikelen omdat er een degelijk wetenschappelijk fundament onder de controversiële, of noem het ’tegenovergestelde’, visie ligt op -in dit geval- AIDS/HIV. Het zet je aan het denken en verplicht je te dóórvoelen! What if! Wat als het verhaal tóch anders is dan de goegemeente me wil doen geloven..! Wat kan daaraan ten grondslag liggen. Etc.

  Dat is het enige dat ik wil bewerkstelligen, zoals ook hierboven al uitgebreid uitgelegd. En dat ik daardoor wat vaker de nadruk zal moeten leggen op juist deze controversiële ‘andere kant van de medaille’, lijkt me dan duidelijk. Maar dat heeft helemaal niets te maken met mijn objectiviteit. Die alternatieve visie op AIDS is niet noodzakelijk mijn mening of visie.
  Desalniettemin heb ik de boodschap goed in de oren geknoopt..! Nogmaals dank voor jullie reacties op dit platform. En -tot slot- een platform vraagt precies dát wat hier ook gebeurt! Jezelf op het platform tillen, moeite doen die ander EN JEZELF met respect te behandelen. That’s all!

 7. Lezen doorgronden begrijpen afkeuren van mening verschillen elkaar vinden stoeien zweven vallen opstaan optillen rusten vrede rennen gillen zingen dansen.
  Ik hou van jullie

 8. Ik heb een dubbel gevoel bij het kwistig gebruik van spiegels. Vooral ‘voor het welzijn van anderen’.
  Met het begrip ‘spiegelen’ wordt de mens in zijn 3D-beleving vastgepint. Terwijl hij juist zo hard probeert eraan te ontstijgen. De spiegel als masker, wapen, vijgenblad, eye opener…maar veel te weinig voor zichzelf. Laten we dààr beginnen, bv. ’s ochtends, bewust.

 9. @ Guido
  toch jammer dat je steevast op “tegenstanders” van jou inhakt met de meest Felle bewoordingen.

  als beheerder van de site zou je wat neutraler moeten staan tegen over de verschillende meningen van je publiek.

  en die reclame berichtjes van consemulder moeten weren

 10. @sjamama ik vind het een leuk verhaaltje alleen , de baas moet de hond aan sturen en niet als een dolle hond laten rondrennen. Verder blijft wat de hond uitspookt altijd de verantwoordelijkheid van de baas. Kan de hond de vrijheid niet aan doe je hem aan de lijn. Ook denk ik dat een boodschap over laten brengen door een hond niet echt de beste manier is,al helemaal niet als je mensen een spiegel wilt voorhouden. Dan kan de baas die spiegel maar beter voorhouden ( kijk er zelf ook af en toe even in). Ga naast de persoon staan en kijk met zijn beide in de spiegel( dat voorkomt al veel misverstanden ) Verder denk ik dat fabels( een verhaal over dieren met een moraal erin verwerkt) niet de meest geeigende manier is om mensen in een dialoog te betrekken. Vaak leid het af van de werkelijke inhoud. dank voor je comment overigens wel heel poetisch geschreven.

 11. Wat een leuke conversaties hier…
  Ik sta op zich open voor de mogelijkheid van bedrog, maar kan alleen maar zeggen dat ik er te weinig van af weet (geen medische achtergrond) om vaste conclusies te maken. Indien ik een persoonlijk gesprek kon hebben met al deze authoriteiten (en dan bedoel ik niet mijn huisarts!) dan zou ik waarschijnlijk wel een betere mening vormen.

  In het begin van de reacties, kwam ik deze vraag van Luna tegen en die lijkt me wel terecht. Kan iemand hier een duidelijk antwoord op geven?
  Dat moet toch ook iets zijn waar deze wetenschappers aan gedacht hebben?

  quote:
  “Ik blijf toch met een reuzengrote vraag zitten : hoe komt het dat in Zuid-Afrika de mensen massaal aan aids overlijden, vooral diegenen die van alle medische hulp verstoken (en dus geen vaccinaties kregen) bleven en er kinderen met aids geboren worden ?
  Wie heeft hier een antwoord op ?
  Posted by Luna | februari 7, 2010, 13:37”

  Bedankt!
  Sientje

 12. Het antwoord was er al: door de vaccinaties die daar vaak gratis massaal verstrekt worden aan een bevolking die al sterk ondervoed is en een verzwakt immuunsysteem heeft…en dus vatbaar is voor de infecties, ziekten en epidemie die JUIST DOOR VACCINATIES worden veroorzaakt!

  Betere hygiëne , sanitaire voorzieningen en vooral ook kwalitatief voedsel hebben aantoonbaar bewezen een epidemie te omzeilen, maar dan natuurlijk wel zonder te vaccineren (waarbij dit blijkt, in die gebieden blijkt er geen epidemie te zijn..).

  Niets met medicijnen an sich te maken dus, niet bij de derde wereld landen in ieder geval. Over AIDS veroorzaakt door vaccins…zondag avond http://www.argusoogradio.org bij gezond en wel 20-22 uur, met gast Dr. leonard Horowitz. Zal denk ik wel een aardige bevestiging geven hieromtrent.

 13. HIV/AIDS in Afrika

  Van de 40 miljoen mensen met HIV/AIDS wereldwijd, leven er bijna 27 miljoen in Afrika. Het deel van Afrika onder de Sahara is het zwaarst getroffen gebied ter wereld. Ook het aantal kinderen dat slachtoffer wordt is hier veruit het grootste: maar liefst twaalf procent van alle kinderen in Afrika onder de Sahara heeft één of beide ouders verloren.

  Hoewel slechts 2% van de wereldbevolking in zuidelijk Afrika woont, leeft in deze regio 30% van alle HIV/AIDS-besmette mensen. In deze armste gebieden ter wereld grijpt het virus als een gek om zich heen:

  * Meer dan 60% van alle mensen met HIV/AIDS leeft in Afrika
  * Van alle kinderen in Afrika onder de Sahara is 12% wees (en heeft dus één of beide ouders verloren)
  * In totaal zijn 34 miljoen kinderen in dit gebied wees; in 2010 zal dit getal rond de 42 miljoen liggen

  Maar niet alle cijfers over Afrika zijn negatief. Ervaring heeft aangetoond dat het virus wel degelijk aan te pakken is. In Uganda bijvoorbeeld, waar door openheid, voorlichting en verstrekking van medicijnen door de regering, in de afgelopen tien jaar het besmettingspercentage van 30% is teruggebracht naar 8%.

  Zuid-Africa komt voor in de top vijf van landen met de hoogste HIV/AIDS besmettingscijfers ter wereld. Het aantal besmettingen is de 6 miljoen ruim gepasseerd, en stijgende.

  De Zuid-Afrikaanse provincie KwaZulu-Natal, waar Stichting Uthando een groot deel van haar projecten uitvoert, heeft een besmettingspercentage van 20-44%. Dit betekent dat in sommige delen van de provincie bijna de helft van de inwoners besmet is met HIV/AIDS.

  De HIV/AIDS epidemie in Zuid-Afrika is nog relatief jong; ruim tien jaar geleden was het besmettingspercentage nog maar 1%. Als de huidige trends gevolgd worden, blijft het aantal AIDS-besmettingen en -doden de komende vijf jaar alleen nog maar stijgen; kortom, het ergste moet nog komen.

  De Afrikaanse aids-pandemie werd meer veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik van naalden in de gezondheidszorg dan door onveilige seks, een vandaag gepubliceerd verslag van een internationale groep van wetenschappers zegt.

  Zij schatten dat meer dan de helft van de gevallen van aids in Afrika vóór 1988 werden veroorzaakt door niet-gesteriliseerde naalden. De vordering, direct tegen de overtuiging dat 90 procent van de gevallen seksueel werden verstrekt, houdt in dat de Afrikaanse aids-pandemie is grotendeels het gevolg van onveilige medische praktijken en slecht beheerd vaccinatie campagnes.

  Dr Clive Evian, een HIV-Aids specialist in Johannesburg General Hospital, ook twijfel over de vorderingen van gisteren. “Het is mogelijk om HIV-Aids contract van een gebruikte naald die kregen vers hiv besmet bloed in. Maar als hiv waren verspreid door naalden, zou je verwachten dat de ziekte op te zien in soortgelijke concentraties op alle leeftijdsgroepen. Het maakt niet. Het is overwegend geconcentreerd in het seksueel actieve leeftijdsgroepen, “zei hij.

  Bron: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article884626.ece

  Het vaccin is van het type DNA-MVA: synthetische kopieën van genetisch materiaal van HIV (het virus dat aids veroorzaakt) vormen de basis. Die worden gekoppeld aan een bewerkt pokkenvirus (MVA) voor de verspreiding in het lichaam. DNA-MVA moet ‘verdedigingscellen’ in het lichaam mobiliseren die met HIV geïnfecteerde CD4+ cellen kapot moeten maken (HIV vernietigt de CD4+cellen, die van levensbelang zijn voor het afweersysteem van het lichaam).

  Bron: http://www.volkskrant.nl/archief_gratis/article949769.ece/Afrika_wil_ook_een_aids-vaccin

  South Africa has more people infected with HIV than any other nation, and is home to the strain of the virus responsible for more than half the world’s cases, according to the New York- based International AIDS Vaccine Initiative.

  “If a vaccine were to work in South Africa, it will work everywhere,” Montagnier, 77, said in an interview yesterday in Gifu, central Japan. “I would like to see the same kind of trial” in South Africa, the Nobel Prize-winning scientist said.

  http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601081&sid=a6pX0Wb3jfNo

  Leonard George Horowitz DMD, MA, MPH (1952) is een voormalig tandarts, een gezondheids-industrie ondernemer, en de auteur van een aantal boeken, pamfletten, dvd’s, cd’s en artikelen over de volksgezondheid, de boeken en pamfletten zijn gepubliceerd onder zijn eigen Tetrahedron opdruk.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Leonard_Horowitz

  Ja ik ben terug en laat me niet kennen, Guido sorry voor de botsing, maar moest wel, kon niet anders dan, ik blijf de middenweg, out of EGO en twijfel je daar aan dan neem je kontakt met me op.

  Kus Paul

 14. Goede vraag Luna loop hier ook mee te tobben. De beelden die ik ken van tv over Afrika van aids lijken op mij over aids te gaan. Het is in dorpen waar volgens mij geen hongersnood heerst zijn er wel vaak vreselijk arm waardoor er geen medicatie is .

 15. Quote uit de film ‘The House of Numbers’: ‘AIDS is NOT a disease, it is a whole lot of ‘different things’..’ That’s all. Alsof je spreekt over “Hij heeft griep”… Daar zijn ook 9 x 6 x 16 verschillende varianten van, begrepen we gisteren van de eminente Roel Coutinho..! (daar over later meer!)
  Als ik op die stoel ga zitten van wat AIDS dan is, of zou moeten zijn, vraag ik aan de mensen hier, die het hebben over het zien van AIDS-slachtoffers in Afrika (bijv.), “Wat is AIDS? Wat denk je dat je ziet?”
  In feite is het een Auto Immuun Ineenstorting! Dus net als griep maar dan heftige lichamelijke aftakeling. Je hoort ook dat mensen met AIDS, sterven aan griep, longontsteking, infecties, etc., allemaal omdat hun immuunsysteem het begeven heeft; dan is ALLES bijna dodelijk..!

 16. @ Luna: Ja!

  Maar ook nee, omdat men wel degelijk deze vreselijke ziekte kan hebben, maar dan wel met ‘hulp’ van de vaccinaties…’ondersteund’ door een zwak en dus vatbaar immuunsysteem en ondervoeding (wat de situatie nog erger maakt).

  De situatie is erg complex, dynamisch en organisch en vele factoren spelen mee (zoals altijd het geval is bij het immuunsysteem!), maar dit toont onderzoek duidelijk aan.

 17. @ Guido: En omdat vaccinaties bewezen kunnen bijdragen aan AutoImmuunInstorting (of AutoImmuunHondsDolheid..) kun je inderdaad ook direct (en indirect, op de lange termijn en via vele biochemische en energetische ’tussenstappen’…) ernstige schade en een veelheid aan ziekten verwachten, wat de realiteit van vaccinaties dus ook laat zien helaas…(aangetoond en bewezen-naast de bewezen onwetenschappelijkheid en ineffectiviteit van vaccins).

  Je grootse vriend wordt je grootste vijand…het immuunsysteem, via een netwerk aan verbindingen verbonden met de hersenen, het hormonale systeem en alle organen.

  Dus: spuit erin, interactieve holistische verstoring met Russisch Roulette met uw gezondheid begonnen. Geen hygiene, geen goede sanitaire voorzieningen, slechte voeding, ondervoeding, stress en ongeluk? Uitkomst casinospel met vele factoren verhogen (helaas niet te bate van uw gezondheid).

  En laat dat laatste ‘kansspel scenario’ nu net de feitelijk wereld van de zwarte bevolking (altijd al een goede ’testcase’ geweest voor massale vaccinaties en vaccinatie ’trials’ (lees; onethische tests) zonder democratisch overleg en zelfbeschikking)zijn in de derde wereld landen…

 18. Hiv is een Retrovirus

  Retrovirussen zijn virussen die hun erfelijk materiaal opslaan in de vorm van RNA, dat bij infectie van een gastheercel in DNA kan worden omgezet. De naam is gekozen omdat dit een omkering is van het normale procedé, waarbij DNA in RNA wordt omgezet.

  Omdat de gastheercel in het algemeen niet in staat is om deze omzetting van RNA in DNA te maken, bevat het virus een gen voor reverse-transcriptase. Het enzym reverse-transcriptase (letterlijk: ‘enzym voor achteruit overschrijven’) zorgt ervoor dat het virale RNA kan worden omgezet in DNA in de gastheercel. Door middel van het enzym integrase kan dit DNA worden ingebouwd in het genoom van de gastheercel. Van enkelstrengs viraal RNA wordt door het enzym een streng DNA gemaakt, deze streng vormt samen met de virale RNA-streng een RNA-DNA hybride. Nu bevat de enkele DNA-streng de genetische informatie van het virus. Het virale RNA wordt losgekoppeld van het hybride waarna in het ribosoom van de gastheercel een nieuwe DNA streng gevormd wordt, deze is complementair aan het viraal DNA dat zonet gesynthetiseerd is, de DNA strengen vormen samen tot één DNA streng. Een restrictieenzym knipt hierna aan de “5 en “3 eind van het ds-DNA een DNA-end, hierdoor kan het DNA ingebouwd worden in het DNA van de gastheercel. Omdat het viraal DNA aanwezig is in het gastheercel DNA kan constant de virale genetische code afgelezen worden en worden de eiwitbouwstenen van het virus gemaakt. Nieuw gesynthetiseerd viraal RNA vormt samen met een paketje eiwitten een eiwitmantel, de eiwitmantel+RNA verlaat de gastheercel door middel van insnoering. Een nieuw virus is geboren en is nu in staat om andere cellen te infecteren.

  Een zeer bekend retrovirus is het human immunodeficiency virus (HIV), de veroorzaker van aids en de variant voor katten: kattenaids. Retrovirussen vergroten ook vaak de kans op kanker (oncogeen).

  Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Retrovirus

 19. Hi Paul, welkom terug> je laat je chter wel een beetje kennen-vind ik- want de expertise van Dr. Horowitz strekt niet alleen tot kiezen en amalgaamvullingen dacht ik zo (niet dat betekent dat hij daarbij automatisch gelijk dient te hebben, maar dat hij ook ondernemer is en “enkele” (15, inclusief een aantal bestsellers!) boeken heeft geschreven, houdt toch niet in dat juist dat onderwerp wat jij zo belangrijk vindt en hier aan bod is, niet eerst ebeluisterd mag worden met open vizier toch? Zondag kan dat, lijkt me een goede zaak…

  Dr. Horowitz received his doctorate from Tufts University School of Dental Medicine in 1977. As a student and faculty member at Tufts, he taught medical and dental histology, graduated with honors, and was awarded a research fellowship in behavioral science at the University of Rochester.

  He later earned a Master of Public Health degree from Harvard University focused on behavioral science and media persuasion technologies, and a Master of Arts degree in health education/counseling psychology from Beacon College, all before joining the research faculty at Harvard School of Dental Medicine to study psychosocial factors in oral health and disease prevention.

  While in Boston, he also taught master’s candidates, “Pain, Fear and Stress Management” for Leslie College’s Institute for the Arts and Human Development.

  For more nearly 30 years he has directed the nonprofit educational publishing company that has evolved into Tetrahedron, LLC.

  Dr. Horowitz’s published works include dozens of peer-reviewed scientific articles and three American best-sellers: Emerging Viruses: AIDS & Ebola—Nature, Accident or Intentional? (1998), Healing Celebrations: Miraculous Recoveries Through Ancient Scripture, Natural Medicine and Modern Science (2000), and Healing Codes for the Biological Apocalypse (1999) which has permanently expanded the field of musicology.

 20. Alan Cantwell (New York, 1934) is een voormalige dermatoloog, en onderzoeker en schrijver van boeken over aids en kanker. Tussen de late jaren zestig en halverwege de jaren tachtig heeft hij veel gepubliceerd over Kaposisarcoom en HIV.

  De laatste jaren schrijft hij vaak (speculatieve) artikelen over het ontstaan van AIDS. Volgens hem is aids waarschijnlijk gemaakt door de mens. Hij wijst op een Hepatitis B-experiment in New York, eind jaren zeventig, waarbij homoseksuele mannen meerdere doses van een experimenteel vaccin kregen, ontwikkeld in chimpansees. Dit gebeurde in New York Blood Centre, de belangrijkste leverancier van bloed in Amerika. Twee jaar later begon de aidsepidemie. Ook ziet hij een verband met de toename van genetische technologie voor kankeronderzoek in het begin van de jaren zeventig en het ontstaan van allerlei nieuwe ziektes en nieuwe virussen. Hij suggereert, dat HIV misschien een virus is, ontwikkeld om te dienen als biowapen.

  Hepatitis B is een leverontsteking die wordt veroorzaakt door het hepatitis B-virus dat behoort tot de familie van de zogenaamde Hepadnaviridae. Hepadna-virussen hebben een sterke voorkeur om zich te nestelen in levercellen, maar zeer kleine hoeveelheden van deze virussen kunnen ook worden aangetoond in bijvoorbeeld de nieren en de alvleesklier. In organen anders dan de lever veroorzaakt het hepatitis B-virus echter geen schade. “DE LEVERSCHADE WORDT OVERIGENS TOEGEBRACHT DOOR HET AFWEERSYSTEEM. NIET ! DOOR HET VIRUS ZELF.”
  De levercelschade wordt overigens toegebracht door het afweersysteem, niet door het virus. Symptomen van acute hepatitis B zijn leverontsteking, braken, geelzucht en zelden dood. Chronische hepatitis B kan leiden tot levercirrose en leverkanker. Hepatitis B-infectie is te voorkomen door vaccinatie.

  Omwille van het ontwikkelen van nieuwe therapieën bij de behandeling van leukemie en immunosuppressie bij orgaantransplantatie werd in de afgelopen jaren in enkele gevallen een reactivering van een oude, geklaarde hepatitis-B-infectie waargenomen. Daarnaast werden ook reactiveringen van het virus bij gevallen van AIDS in een gevorderd stadium beschreven. De oorspronkelijke infectie lag in enkele gevallen tientallen jaren terug. Bij deze patiënten werden voor de reactivatie de klassieke serologische markers gevonden die wijzen op een doorgemaakte maar geklaarde infectie (anti-HBc en anti-HBs-positief, zie diagnostiek). Een dergelijke reactivering verloopt vaak zeer ernstig, met name wanneer de immunosuppressie gereduceerd wordt (bijvoorbeeld bij het beëindigen van chemotherapie of succesvolle HIV-therapie). Door de fulminante immuunreactie ondervindt de lever ernstige beschadiging. Het optreden van dergelijke symptomen wordt ook het immuunreconstitutiesyndroom genoemd.

 21. @ Paul, Hepatitis verhaal met besmetting door SV40 (zie Dr. Hilleman getuigenis) klopt, maar niet alleen bij homosexuele mannen in new York, ook de zwarte bevolking in Afrika (juist daar waar de hoogste incidentie van AIDS voorkomt…).
  Precies wat horowitz dus uitvoerig heeft onderzocht en beschreven in zijn boek ; ‘Emerging Viruses: AIDS & Ebola’.

 22. @ Gait, over NIH (ook al onbetrouwbaar gebleken bij HPV verhaal overigens). Zowel NIH als Department of Defense (beide overheidsinstanties dus)hadden in maart 2002 een zeer controversieel Aids vaccine ’trial’…

  Uiterst ineffectief gebleken…bijna geen immuunrespons

  Een dosis gp120 booster toevoegen aan het vaccin verminderde zelf de effectiviteit van het vaccin…

  Nog slechter nieuws bij apen: (Merck Research laboratories): vijftien ‘geïmmuniseerde’ apen kregen juist…

  AIDSactige symptomen na toedieningen en werden ziek..door het vaccin. Bekend beeld inmiddels?

 23. Persbericht

  Amsterdam/Haarlem 19 mei 2008

  MSD en Text to Change samen in succesvol HIV/AIDS SMS programma in Oeganda
  Text to Change (TTC) en farmaceutisch bedrijf Merck Sharp & Dohme (MSD) hebben de handen ineen geslagen om HIV/AIDS-voorlichting te geven via de mobiele telefoon in Afrika. Onlangs is hiervoor een pilot in Oeganda met succes afgerond.
  Doel is het HIV/AIDS SMS programma op korte termijn uit te breiden met meer districten in Oeganda en met andere Afrikaanse landen. MSD heeft USD 50.000 aan het project gedoneerd.
  TTC is een stichting die tot doel heeft mobiele telefonie in te zetten in de gezondheidszorg, zoals bijvoorbeeld voor HIV/AIDS-voorlichting.
  Innovatief concept
  In het kader van het HIV/AIDS SMS programma heeft TTC een SMS quiz concept ontwikkeld, waarmee via het versturen van meerkeuzevragen via SMS voorlichting over HIV/AIDS kan worden gegeven. Tegelijkertijd is het doel om mensen te motiveren om zich te laten testen op HIV/AIDS. Via de quiz kunnen bovendien belangrijke data worden verzameld over het gedrag en kennisniveau van de mobiele telefoongebruiker. De deelnemers die de juiste antwoorden terugsturen kunnen prijzen winnen in de vorm van beltegoeden en mobiele telefoons. Tot nog toe werd mobiele telefonie niet eerder op deze manier en op zo’n grote schaal voor HIV-preventie ingezet.
  Resultaten
  De pilot is inmiddels succesvol afgerond. Over een periode van 6 weken heeft een groep van 15.000 mobiele telefoongebruikers 3 meerkeuzevragen ontvangen. Deze vragen betreffen algemene kennis, HIV/AIDS-testen, behandelingsissues en testlocatie. Gemiddeld 8% van de doelgroep heeft deelgenomen per vraag. 255 mensen hebben zich rechtstreeks door het programma laten testen. De HIV-prevalentie onder deze groep was 7%. Door de vele positieve reacties vanuit het veld en de toename van het aantal HIV-testen is bewezen dat de benadering van TTC daadwerkelijk effect heeft. Het concept ‘edutainment’ blijkt een effectieve manier om aandacht te vragen voor serieuze onderwerpen zoals HIV/AIDS.
  Achtergrond
  Mobiele telefonie groeit nergens ter wereld zo snel als in Afrika ten zuiden van de Sahara. Tegelijkertijd is de kennis van HIV/AIDS onder de Afrikaanse jeugd zorgwekkend laag. Bij huidige preventieprogramma’s op het gebied van HIV/AIDS blijkt het vooral erg moeilijk om jongeren met voorlichting te bereiken, met als gevolg een weer toenemend aantal besmettingen. De Oegandese mobiele telefoniemarkt is enorm in beweging en met name onder de jeugd is het mobieltje ongekend populair.
  Farmaceutisch bedrijf MSD is reeds lange tijd actief op het gebied van HIV/AIDS bestrijding in Afrika. Zo heeft het samen met de Bill & Melinda Gates Foundation een groot project in Botswana, waarbij gratis AIDS-medicijnen worden verstrekt. In andere Afrikaanse landen levert MSD AIDS-medijnen tegen kostprijs.

 24. Bill & Melinda Gates foundation is van de vele ‘stichtingen’ die onder de dekmantel der ‘hulp’ depopulatie doorvoeren, het is maar dat je het weet. Gelukkig is ‘voorlichting’ via kankerverwekkende en immuunsysteem verstorende mobieltjes de campagne een dubbel ‘succes’…

 25. Ondanks dat er medicijnen beschikbaar zijn voor de behandeling van HIV en AIDS, blijft de pandemie bestaan. In de Europese Unie zijn er volgens the European Centre for the Epidemiological Monitoring of HIV and AIDS sinds 2002 bijna 250.000 HIV-gevallen gerapporteerd. Bovendien heeft een groot aantal internationale studies aangetoond dat er bij behandelde patiënten weerstand tegen de huidige HIV-behandelingen bestaat, wat suggereert dat de weerstand voor ten minste één klasse van retrovirale agenten 76 procent kan zijn. De World Health Organisation (WHO) heeft aangegeven dat deze weerstand een opkomend probleem voor de volksgezondheid is en is een partnerschap aangegaan met de International AIDS Society voor de ontwikkeling van het Global HIV Drug Resistance Surveillance Network (Globale Supervisienetwerk voor weerstand tegen HIV-medicijnen) om opkomende weerstandspatronen in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen na te gaan.

  Het besluit van de Commissie dat deze positieve opinie van de European Medicines Agency weergeeft, werd gebaseerd op veiligheids- en efficiëntiegegevens van behandelde patiënten. In deze studies verminderde raltegravir in combinatie met geoptimaliseerde achtergrondterapie (OBT) op significante wijze de virale lading voor HIV RNA (p<0.001), terwijl er een toename van CD4-cel-tellingen (p<0.001) bestond. De efficiëntie en veiligheid van raltegravir is niet vastgesteld in onbehandelde volwassen patiënten of kinderen, hoewel er nog onderzoeken in deze bevolkingslagen zullen worden uitgevoerd.

  “Raltegravir betekent een belangrijke nieuwe stap voorwaarts in de behandeling van HIV, omdat dit de eerste therapie met een nieuwe klasse van medicijnen is die het virus op een hele andere manier aanpakt dan andere beschikbare medicijnen,” verklaarde Ken Frazier, executive vice president en president, Global Human Health, Merck & Co., Inc. “Deze goedkeuring is een nieuwe mijlpaal in MSD's verbintenis om HIV en AIDS te bestrijden door het uitvoeren van onderzoek voor doorbraakmedicijnen, ondernemingsmodellen te ontwikkelen waarmee onze producten zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken, en deel te nemen aan partnerschappen voor de opbouw van infrastructuur en uitdagingen op het gebied van de gezondheid en ontwikkeling over de hele wereld aan te pakken."

  De World Health Organisation (WHO) heeft aangegeven dat deze weerstand een opkomend probleem voor de volksgezondheid is en is een partnerschap aangegaan met de International AIDS Society voor de ontwikkeling van het Global HIV Drug Resistance Surveillance Network (Globale Supervisienetwerk voor weerstand tegen HIV-medicijnen) om opkomende weerstandspatronen in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen na te gaan.

  “Behandelde HIV-patiënten beschikken over beperkte opties voor therapieën die goed getolereerd worden en waarbij de virale ladingen verminderen, terwijl er een toename van CD4-cel-tellingen bestaat,” aldus Jürgen Rockstroh, professor in de medicijnen en hoofd van de HIV Outpatient Clinic, University of Bonn, Duitsland. “De goedkeuring van raltegravir in de EU is een belangrijke wetenschappelijke vooruitgang, maar wat nog belangrijker is, deze betekent een hoognodige evolutie in de behandeling van HIV en AIDS.”
  Raltegravir is het eerste geneesmiddel van een nieuwe categorie van antiretrovirale medicijnen voor onderzoek die integraseremmers worden genoemd. Raltegravir blokkeert het binnengaan van het HIV DNA in het menselijke DNA door het integrase-enzym. Het verhinderen van deze essentiële functie van het integrase blokkeert de mogelijkheid dat het virus repliceert en nieuwe cellen infecteert. Er zijn medicijnen in gebruik als remmers van de andere twee enzymen die belangrijk zijn voor het HIV-replicatieproces – protease en reverse transcriptase – maar raltegravir is de enige goedgekeurde integraseremmer.

  Opmerkzaam te noemen dat raltegravir geen vaccin betrfet maar een medicijn die vandaag de dag overal wordt ipv AZT.

  Antiretrovirale geneesmiddelen zijn geneesmiddelen voor de behandeling van infectie door retrovirussen, voornamelijk hiv. Wanneer meerdere van dergelijke medicijnen, meestal drie of vier, worden genomen in combinatie, is de aanpak bekend als zeer actieve antiretrovirale therapie, of HAART.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Raltegravir

 26. John zeg dat dan gelijk dat MicroSoft er ook tot zijn nek in verwikkeld in zit!

  Bill & Melinda Gates Foundation is `s werelds grootste charitatieve instelling
  Gebaseerd op: Fortune (21-1-2008)De Bill & Melinda Gates Foundation beheert 37,6 miljard dollar, waarmee het `s werelds grootste charitatieve instelling is. De instelling heeft tot nu toe 14,4 miljard dollar uitgekeerd aan goede doelen. Uitgaande van het huidige tempo zullen Bill en Melinda tijdens hun leven ruim 100 miljard dollar weggeven. Eén van de grootste donateurs aan de instelling is investeerder Warren Buffett. Hij heeft inmiddels 3,4 miljard dollar gedoneerd.

  De 43-jarige Melinda Gates schuwde tot nu toe de publiciteit, maar ze vindt dat de tijd is gekomen om vaker haar stem te laten horen. Wekelijks is ze zo`n 30 uur aan het werk voor Bill & Melinda Gates Foundation. De 52-jarige Bill wil voortaan wekelijks ruim 40 uur besteden aan filantropische activiteiten, en circa 15 uur aan zijn werk als ceo van Microsoft. Bill geeft toe dat hij zonder Melinda waarschijnlijk niet zo intens betrokken zou zijn bij charitatieve acties.

  Melinda is in sommige opzichten de meerdere van Bill. Ze is hoger opgeleid. Bill maakte zijn studie aan Harvard niet af, terwijl Melinda beschikt over een bachelorgraad in informatica en economie alsook een mba. Tevens is Melinda sportiever dan Bill, en volgens Bill is ze beter in het begrijpen van mensen.

 27. http://my.opera.com/SavedNotFried/archive/monthly/?day=20100201

  Dit is wel leuk, dit gaat (onder andere ook over Gates) over die Dr Wakefield, waar Coutinho gisteren van beweerde dat deze zijn gegevens niet helemaal netjes gebruikt zou hebben (heel gewoon overigens bij elke farmaceutische studie naar vaccins, omdat de industrie het format en de uitkomst van de studie betaalt en bepaalt!), maar hij vergat wel te melden dat hij zelf frauduleus, onethisch en illegaal en crimineel…ongevraagd met naam en toenaam bloed van homoseksuelen had misbruikt voor AIDSonderzoek…

 28. “The most ‘fatal conflict of interest’ is Murdoch’s private equity investments in the drug companies and vaccine makers that make people sick from side effects caused by their unsafe and largely ineffective products,” reports Dr. Leonard Horowitz, Editor-in-Chief of Medical Veritas (Medical Truth) journal on whose advisory board Dr. Wakefield has honorably served for years.

  Few people know that Rupert Murdoch serves as a director of the Associated Press, News Corporation, FOX News, Time Warner, and many more mainstream media companies including the TimesOnline that broke this story.

  Uitleg Dr. Horowitz over deze Dr. Wakefield, die prachtig wederom bewijs levert (in de Lancet!) dat kwik gerelateerd is met autisme. ja kwik in (griep)vaccins dus. Begrijpelijk dus Coutinho gisteren zo,n belangrijke studie wat wilde ‘afzwakken’…

 29. The Times found that the Gates Foundation has holdings in many companies that have failed tests of social responsibility because of environmental lapses, employment discrimination, disregard for worker rights, or unethical practices.

  and holdings in…Companies ranked among the worst U.S. and Canadian polluters, including ConocoPhillips, Dow Chemical Co. and Tyco International Ltd.

  • Many of the world’s other major polluters, including companies that own an oil refinery and one that owns a paper mill, which a study shows sicken children while the foundation tries to save their parents from AIDS.

  • Pharmaceutical companies that price drugs beyond the reach of AIDS patients the foundation is trying to treat.

  This is “the dirty secret” of many large philanthropies, said Paul Hawken, an expert on socially beneficial investing who directs the Natural Capital Institute, an investment research group. “Foundations donate to groups trying to heal the future,” Hawken said in an interview, “but with their investments, they steal from the future.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.