Advertentie

AIDS: Het grote medische bedrog! (+update)


‘AIDS is bedrog en mensen sterven niet aan AIDS, maar aan het zg. ‘geneesmiddel’ tegen AIDS..’ Toen ik dat las, was het alsof ik getroffen werd door de bliksem. Zéker toen ik het hele artikel gelezen had en bevestigingen onder ogen kreeg van vele artsen die dit meldden. Maar het lijkt alsof de wereld het niet hoort.. Al luisterende doof is.. Hoe is dit mogelijk..?

Het werd de ziekte genoemd die als doodsoorzaak no.1 in de wereld te boek zou komen te staan.. Maar hoe is het mogelijk. Het grote medische bedrog. Als deze informatie correct is, en we hebben vooralsnog geen enkele reden te twijfelen aan deze conclusies, dan is het met onze farmaceutische ‘vrienden’, toch mensen zoals jij en ik, toch wel heel erg gesteld.

Dat zij willens en wetens een uiterst vals ziektebeeld verspreiden.  Waarom? Om een HIV-test te verkopen aan alle ziekenhuizen in de wereld? Om vervolgens ook nog eens een AIDS-middel te verkopen, ‘AZT’, dat bij nadere beschouwing nog erger is dan de kwaal. Sterker nog, AIDS VEROORZAAKT? Ik laat de conclusies graag aan je eigen oordeelsvorming over.

UPDATE: gezien het aantal controversiële reacties hebben we onder het artikel van David Icke de 2-uur durende Google-documentaire geplaatst: HIV=AIDS: Fact Or Fraud?

Tevens de trailer van de vorig jaar uitgekomen film ‘The House of Numbers’ De link van de website van deze vele malen bekroonde film, vind je HIER.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~X

AIDS: Het grote medische bedrog

door David Icke (DavidIcke.com)

2010©Vertaling door Jan Smith voor Wantoknow.nl/be


(NaturalNews) HIV veroorzaakt geen AIDS. HIV veroorzaakt helemaal niets. Een onthutsende stelling, gegeven de hype en de acceptatie door het wetenschappelijk establishment, en door haar het grote publiek, dat het Hiv-virus de enige oorzaak is van AIDS. HIV is een zwak virus en breekt het immuunsysteem niet af. En AIDS wordt ook niet doorgegeven door seks.

Hij blijft het roepen, David Icke: “Human Race, get of your knees!” De tijd is daar, dat we het niet meer pikken!

Er zijn twee hoofdtypen van dit HIV-virus. We gebruiken even de analogie van een vliegtuig; het ene type  kun je aanduiden met het ‘pilootvirus’. Dat is in staat het karakter van een cel te veranderen en kan het in de richting van een ziekte sturen. Dit treedt meestal snel op nadat het virus zich heeft genesteld. Het andere virus, is het zogenaamde ‘passagiersvirus’ dat buiten de cel leeft, het vliegt mee, maar tast de cel nooit in die mate aan dat het een ziekte kan veroorzaken.

HIV is zo’n ‘passagiersvirus!

Hoe is dan in hemelsnaam mogelijk dat dit virus de grote boeman is geworden? De man die wereldkundig maakte dat HIV de veroorzaker is van AIDS, is een Amerikaan, Dr. Robert Gallo. Inmiddels is deze ‘dokter’ beschuldigd van professioneel wangedrag, zijn onderzoeksmethode werd bewezen frauduleus te zijn en twee van zijn laboranten zijn inmiddels veroordeel voor het plegen van een misdrijf. Per jaar worden tientallen miljoenen mensen getest op HIV-antistoffen en Dr. Gallo, die zijn ‘onderzoeksmethode’ heeft gepatenteerd, ontvangt echter voor elke test nog steeds een royalty van de farmaceutische industrie, die de tests vervaardigd.

 

Luc Montagnier, Gallo’s partner in de ‘HIV-veroorzaakt-AIDS’-theorie heeft in 1989 toegegeven dat “HIV niet in staat het immuunsysteem te vernietigen, zoals wordt geconstateerd bij mensen met AIDS”. Bijna 500 wetenschappers over de hele wereld zijn dat met hem eens. Zo ook Dr. Robert E. Wilner, auteur van het boek De Dodelijke Deceptie. Het Bewijs Dat Seks EN HIV Absoluut GEEN AIDS  Veroorzaken. [Peltec Publishing Co. USA 1994, 266 pages, ISBN 0-9642316-1-1.]

Dr. Wilner spoot zichzelf nota bene in met het Hiv-virus tijdens een Spaanse televisie-uitzending om zijn eigen beweringen te ondersteunen.

Andere artsen en auteurs komen tot dezelfde conclusies. Twee van hen, Peter Duesberg PhD en John Yiamouyiannis PhD, schrijven in hun boek, AIDS’: “Het goede nieuws is, dat het niet door HIV wordt veroorzaakt. Het slechte nieuws is echter dat het komt door zogenaamde ‘recreatieve medicijnen’ en medische behandelingen met bijvoorbeeld AZT komt.’. Dat is een lange titel, maar hij geeft de situatie goed weer.

Er sterven mensen aan AIDS als gevolg van de behandelingsmethode die juist wordt gebruikt voor het ‘behandelen’ van AIDS! Het gaat als volgt in zijn werk.

Nu het door het establishment is geaccepteerd dat HIV AIDS veroorzaakt, heeft het systeem deze mythe opgenomen in de gehele diagnose en de ‘behandeling’. Je gaat naar de dokter en er wordt jou verteld dat je HIV-test positief was (positief voor wat betreft de HIV antistoffen, tussen twee haakjes, want er wordt niet onderzocht op de aanwezigheid van het virus zelf) Vanwege de propaganda, gaan mensen al emotioneel en mentaal dood wanneer ze alleen al die mededeling krijgen. Ze zijn zo geconditioneerd en geloven dat de dood vanaf dat moment onafwendbaar is.

De angst voor de dood is er de oorzaak van dat ze overgaan tot acceptatie, vaak ook de eis, dat ze de ‘behandelingen’ krijgen die AIDS doen afremmen (Maar dat niet doen!!) De meest beroemde methode is AZT, geproduceerd door de ‘Wellcome Organisation’, eigendom van niemand minder dan, – zit je goed? de Rockefellers, de belangrijkste manipulatieve familie binnen de Nieuwe Wereldorde.

AZT werd ontwikkeld als medicijn tegen kanker dat bij chemotherapie moest worden gebruikt. Maar AZT werd zelfs voor die methode veel te giftig bevonden! Het effect van AZT tijdens de behandeling van kanker was eenvoudigweg het doden van cellen, niet alleen de kankercellen, maar gewoon alle cellen, ook gezonde. De vraag was, en die is algemeen aanvaard zelfs binnen het medisch establishment: ‘zou AZT alle kankercellen gedood kunnen hebben, voordat het zoveel gezonde cellen zou doden dat het lichaam eraan doodging? Dit is het medicijn dat dus wordt gebruikt voor de ‘behandeling’ van HIV.

Wat is het effect van de behandeling met AZT?
AZT vernietigt het immuunsysteem EN DUS VEROORZAAKT HET AIDS. Er gaan mensen dood aan die behandeling, niet het HIV-virus wordt gedood, maar mensen worden gedood!! AIDS is simpelweg de afbraak van het immuunsysteem waarvoor allerlei oorzaken zijn, maar geen ervan heeft te maken met seksuele relaties. Dat is nou zo’n zwendel die een vermogen heeft opgeleverd voor de fabrikanten van condooms en ervoor heeft gezorgd dat angst onze seksuele uitdrukking overheerst en de ontplooiing van onze creatieve expansie in de weg staat.

Veel sterfgevallen onterecht toegeschreven aan AIDS

Wat er is gebeurd sinds de grote AIDS-zwendel, is dat wanneer er nu iemand sterft aan een in elkaar geduveld immuunsysteem, er direct wordt gezegd dat de doodsoorzaak AIDS is. Het zit zelfs ingebakken in de diagnose. Want als je Hiv-positief bent en je sterft aan tbc, longontsteking of 25 andere niet-gerelateerde ziekten die tegenwoordig door de AIDS-zwendelaars in verband met AIDS worden gebracht, krijg je als gediagnostiseerde doodsoorzaak ‘automatisch’ AIDS achter je naam.

En als je niet Hiv-positief bent en je sterft wel aan een van die genoemde ziekten, ben je daaraan doodgegaan en NIET aan AIDS. Hierdoor worden de cijfers elke dag opnieuw gemanipuleerd om maar vooral aan te tonen dat alleen mensen die Hiv-positief zijn aan AIDS sterven. En zo houdt de mythe zichzelf in stand..!

En het is dus is één grove leugen.
De meeste mensen die aan AIDS doodgaan zijn juist niet Hiv-positief en de reden dat de sterftecijfers als gevolg van AIDS niet de pan zijn uitgerezen zoals voorspeld is, heeft te maken met het feit dat de overgrote meerderheid van mensen die Hiv-positief zijn bevonden nooit AIDS hebben ontwikkeld. Hoe komt dat?
Omdat  HIV helemaal niets te maken heeft met AIDS. Daarom!

Alles dat het immuunsysteem afbreekt veroorzaakt AIDS en dat betreft dus ook zogenoemde recreatiedrugs. De overgrote meerderheid van het aantal doden als gevolg van AIDS in de VS heeft te maken met homoseksuelen en die houdt de mythe in stand dat het allemaal te maken zou hebben met seks. Maar homoseksuelen in de VS zijn de grootste gebruikers van drugs die door erkende artsen in verband worden gebracht met AIDS. Prostituees die vaak drugs gebruiken krijgen AIDS, prostituees die geen drugs gebruiken, krijgen onveranderlijk geen AIDS.

De toename van de AIDS-cijfers in de VS corresponderen perfect met de toename van het drugsgebruik – dat voor de gewone man in de straat beschikbaar wordt gesteld door elementen binnen de Amerikaanse regering, inclusief Bill Clinton en George Bush. In Afrika wordt de afbraak van het immuunsysteem, dat nu bekend staat als AIDS, veroorzaakt door een slechte gezondheid, gebrek aan goed en voldoende voedsel, schoon drinkwater en de algemene kenmerken van armoede.

Hemofiliepatiënten sterven niet aan Hiv-geïnfecteerd bloed, ze sterven, net als toen er nog geen sprake was van die zwendel met AIDS, ‘gewoon’ aan een ‘kronkel’ in hun eigen immuunsysteem. Dat systeem verbindt zich met vreemde proteïnen in het toegediende bloed en soms kan het daardoor in verwarring raken tijdens dat proces en zichzelf aanvallen. Het immuunsysteem pleegt in zekere zin zelfmoord. HIV heeft daarmee niets te maken.

Hoeveel mensen zijn er tegenwoordig niet die HIV positief zijn bevonden en hun leven te gronde zien gaan door de angst dat de symptomen van AIDS zich ieder moment zullen gaan manifesteren?

AZT is de boosdoener..!

Verblind onze angst voor AIDS ook ons eigen oordelingsvermogen?

Hoeveel mensen zijn er tegenwoordig niet die HIV positief zijn bevonden en hun leven te gronde zien gaan door de angst dat de symptomen van AIDS zich ieder moment zullen gaan manifesteren?

AZT is de boosdoener. Er is geen enkel geval bekend waarbij AZT erin slaagde de symptomen van AIDS om te keren. Hoe kan dat? Omdat AZT die symptomen juist VEROORZAAKT!! De AIDS-industrie is op dit moment miljarden ponden per jaar waard en levert een onvoorstelbaar groot kapitaal op voor medicijnindustrie die door de Rockefellers en de rest van de wereldelite wordt gecontroleerd.

“We kunnen vele malen worden blootgesteld aan HIV zonder….. geïnfecteerd te raken. Als je een goed werkend immuunsysteem hebt, maakt het binnen enkele weken antilichaampjes aan.”

Citaat uit de documentaire getiteld ‘House of Numbers’ over Dr. Luc Montagnier, de winnaar van de Nobelprijs voor virologie voor zijn aandeel bij de ontdekking van HIV (http://www.naturalnews.com/027355_A…)

Dit artikel werd opnieuw gepubliceerd met goedkeuring van David Icke.

X

 

685 gedachten over “AIDS: Het grote medische bedrog! (+update)

 1. Wat mij wel bevreemde is Horrowitze en David Icke dat daar blijkbaar ook een strijd tussen heerst dat David Icke informatie pikt van Horrowitz en dat vond ik niet fijn dit ging mij teveel tussen neus en lippen en dat voelde niet goed.

 2. @ Janee: Ja ik vond toch dat ik ook die vraag moest neerleggen. Icke had de informatie dat Hoowitz bij een bepaalde club zou zitten als bericht op zijn site staan. En uiteindelijk houd ik met dit soort dingen een slag om de arm, omdat andere zaken een rol mee kunnen spelen. Ik ga kijken of ik een reactie (of interview) kan krijgen van David Icke, lijkt me op zich wel interessant om beide kanten van het verhaal te horen, juist omdat beide namen elkaars werk op veel punten versterken.

 3. @Schrander: AIDS is dus niet één ziekte, zoals uit de bovenstaande filmpjes blijkt. (én veel ander materiaal) Het is een ineenstorting van het immuunsysteem. De link met HIV wordt door veel wetenschappers als totale nonsens gezien.
  Wat het wél is, is nog steeds niet klip en klaar.

 4. @Guido
  AIDS is een verzamel naam voor 29 symptomen waarvan de helft niet eens immuun gerelateerd is.

  Wat doet baarmoederhalskanker op de lijst?! Waarom is in 1993 er een verdubbeling van ziektes toegevoegd aan de definities van AIDS?

  Elk van de 29 symptomen zijn goed behandelbaar, uiteraard wel binnen een aanvaadbaar stadium.

  Zoals het nu er naar uit ziet is het een ziekte op dokters recept. Met afgekeurde kankermedicatie. Maar de drugsgebruikende homo is er wel goedgenoeg voor.

  ohh en zo nu en dan sijpelt er toch wat door in de MSM.
  http://www.nrc.nl/opinie/article1982563.ece/De_aidsepidemie_in_Afrika_is_bedrog

 5. Dank Schrander! Waardevol artikel in NRC ook! Eye-opener wederom voor de sceptici, die langzaam maar zeker hun AIDS-beeld zien verschrompelen.

  (En zéker ook voor de AIDS-stichting in Nederland, waar sommigen hier contact mee hebben.)

 6. Ja ook ik heb onlangs met belangstelling naar het interview met Len Horo geluisterd op ArgusOog Radio.

  “Dr. Len Horowitz Becomes A Papal Knight of Malta !?”

  Is dit een Horror Witz (Grap) of is dit echt waar ?

  En dan vervolgens tussen neus en lippen door ijskoud David Icke afbranden als Dief?!

  Als Dief van Wat?; ik bedoel vertel dan ook even wat David Icke gestolen zou hebben?

  En stel je bent ‘Papal Knight Of Malta’ geworden dan werk je dus uiteindelijk ook voor het Vaticaan?

  Das geen fijne club.

  De conclusie na 48 jaar studie van Jordan Maxwell (zie recent interview project Camelot).

  Volgens het onderzoek vam Maxwell is het Vaticaan (aanbidding van de slang) DE grote octopus achter de zwarte gordijnen en van oudsher specialist in het laten opknappen van vieze karweitjes door bepaalde familie clans zoals de rockefellers en de rotschildts.

  Ik dacht dat het om openbaar maken van belangrijke informatie ging en dat patenten & copyrights zooo out of date en typisch hiërarchisch NWO zijn?

  Het ‘Drunvalo Melchizedek gevoel’ dat er ‘iets’ niet klopt maar Wat?

  http://www.davidicke.com/content/view/5119/56/

 7. @Tja Janee, David Icke heeft ook ooit gezegd dat hij de teruggekomen Jezus Christus was………. Het is maar wat je wilt geloven en dat geldt voor veel mensen die zich bezig houden binnen de alternatieve media.

 8. @Gait, je continue verwijzing naar Wikipedia is een zwak offensief daar geplaatste informatie niet gecheckt wordt en derhalve afhankelijk is van de waarheid van de auteur…..

  1. Mensen in Afrika gaan dood aan ziekten waar ze voor het begrip Aids aan overleden. Malaria, e.d.

 9. @ kritisch

  in dit stuk heb ik 1 keer naar Wikipedia verwezen de rest van de links die ik mee gestuurd heb zijn onder andere
  te zien op Posted by Gait | februari 12, 2010, 15:25

  slap excuus kritisch

 10. http://www.nrc.nl/opinie/article1991167.ece/Aidsepidemie_in_Afrika_is_geen_bedrog_maar_werkelijkheid_

  Fiala’s bewering dat al het geld voor hiv/aids ‘gezondheidssystemen’ en andere ontwikkelingsprioriteiten (zoals sociale fondsen, onderwijs- en gezondheidsprojecten, infrastructuur en agrarische ontwikkeling) ondermijnt, is baarlijke nonsens. Het probleem in sub-Sahara Afrika is niet dat er teveel geld gaat naar de bestrijding van hiv/aids, maar dat er te weinig geld is voor gezondheidszorg in het algemeen.

  Ten slotte iets over de geloofwaardigheid van Fiala. Hij blijkt nauwe banden te hebben met de moleculair bioloog Peter Duesberg, die jarenlang strijd voerde tegen de connectie tussen hiv en aids. Zijn stellingname heeft ertoe geleid dat president Mbeki van Zuid-Afrika de aanpak van het immense probleem in dat land jarenlang heeft kunnen vertragen. Inmiddels zijn in Zuid-Afrika 6 miljoen mensen met een hiv-infectie.

 11. Dit verhaal is mij al jaren bekend, en het is een schande wat de farma met de mensheid doet. Wel vreemd dat de Bijbel schrijft na de val van Babel (onze multi industrie? en of New York) in openbaring, ik schrijf het vanuit diverse vertalingen, De zeehandelaars, de grote handelaars, de groten der aarde, misleiden alle volken met hun, tovernarij, toverdrankjes (leidse vertaling) (het lijkt er al aardig op, en vanuit het grieks Farmacia, Dus de pharmeutische industrie. En dat na de val van dit systeem op het zelfde tijdperk dat we een betaalmiddel in onze lijf krijgen volgens openbaring.

 12. Ik reageer op Bart. De mensen die geen medicijnen krijgen in Afrika overlijden door een gebrek aan schoon drinkwater en onvoldoende voedsel. Ook hebben velen geen sanitaire voorzieningen. Wij vinden het heel normaal om een toilet in huis te hebben. Wij vinden het ook de normaalste zaak van de wereld dat we onze handen kunnen wassen en onder de douche kunnen. In Afrika zijn er echt heel veel mensen die daar niet over beschikken. Vergeet ook niet dat vele kinderen ziek worden en naderhand overlijden door de gevolgen van vaccinaties. Vreselijk allemaal.

 13. “De wereld zal op 1 december weer de Wereld Aidsdag vieren en mensen die zich op gala’s vertonen om aids hulp te ondersteunen, zullen weer denken daarmee iets goeds te doen.
  In plaats daarvan wordt hun geld misbruikt om een bedrieglijk systeem verder te consolideren, onschuldige mensen in het ongeluk te storten met dodelijke diagnoses , en ze met dure, uiterst toxische medicamenten langzaam dood te behandelen.”

  Zo begint de nieuwsbrief van “I Won’t Go Quietly”, een film uit 2012 die 6 vrouwen portretteert met één diagnose. HIV positief en …toch gezond.

  Op 30 november wordt in Berlijn de Aids Waarheidsdag georganiseerd onder het motto: 30 jaar HIV Wetenschap of Willekeur.

  In Duitsland wordt de film regelmatig op allerlei plaatsen vertoond met aansluitende discussie.
  Vooral indrukwekkend is de manier waarop “patienten” die zich kritisch opstellen door overheid en instanties worden behandeld. De film is helaas nog niet in het Nederlands ondertiteld.

  https://www.youtube.com/watch?v=QWCPioqwmpE

 14. LS…

  Het is bijna niet mogelijk om te reageren zonder de meest verschrikkelijke verwensingen te uiten naar de Rockefellers de Bush en Clinton families in deze wereld die bestaat uit de meest weerzinwekkende satanische fascistische criminelen ooit. Ook de Rothschilds, Bilderbergers en gelijk soort tuig hoort in dit rijtje thuis…

  1. PS…

   Als je dan ook nog bedenkt dat de hele strijd tegen drugs wereldwijd een farce is met als grootste drugsdealer de CIA / USA dan weet je wel hoe laat het is. New World Order in optima forma ! Net zo goed als ISIS een operatie is van CIA / USA / Mossad / Israël Saoedi Arabië.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.