Advertentie

De gewiekste valstrik die het ‘SMART-grid’ heet..


x

smart grid world

 

x

x

Het ‘SMART’-grid, een gewiekste valstrik.

2016 © Harriet Algra – deze versie WantToKnow.nl/be

x

Het programma waar we in gevangen zitten zit zo perfect en slim in elkaar, dat het aantoont dat we met de meest gewiekste architecten uit dit universum te maken hebben. Het ontwerp is zich al duizenden jaren stapje voor stapje aan het uitrollen met iedere keer nieuwe valkuilen om de groepen die wakker dreigen te worden opnieuw bij de waarheid weg te leiden. Het hele SMART-grid met zijn SMART-phone, SMART-tablet, SMART-meter, Smarthorloge, SMART-pillen zijn hier voor ontwikkeld. We worden continu gehersenspoeld waardoor er steeds minder overblijft van ons oorspronkelijke zelf. Dit is bewust ontworpen en heeft meerdere redenen. Allereerst het SMART-grid..

A2B-systemDeze eerste heeft te maken met de elektromagnetische frequenties waarop deze apparatuur functioneert. Ze kunnen hiermee het humeur van mensen op afstand beïnvloeden. Dit wordt al geruime tijd door militairen gebruikt om tijdens oorlogen het humeur en waarnemingsvermogen van de vijand te manipuleren. Ook wordt het gebruikt om de massa via radio en TV in slaap te sussen waardoor ze als het ware gereset worden en mak als een kudde schapen. Nederland was vroeger een land wat er om bekend stond dat het zeer tolerant was en waar iedereen de straat op ging om voor het recht te strijden.

Tegenwoordig, wat er ook plaatsvindt aan gruwelijkheden of onrechtmatigheden, de massa laat het gelaten toe alsof er niets aan de hand is. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het Satanisch kindermisbruik door hoge politieke figuren, rechters, leden van de Koninklijke familie etc., het verdoezelen van de waarheid over het MH17-toestel in de Oekraïne, het uitstellen van een beslissing m.b.t. het Oekraïne referendum ook al was een ruime meerderheid van de bevolking hierop tegen etc. etc. Zo kunnen er nog talloze andere voorbeelden gegeven worden.

conspiracy CIAOok wordt het SMART-grid ingezet om een exacte kopie te produceren van de mensen die er gebruik van maken. Dit heeft als doel het denken van de persoon steeds meer over te gaan nemen, de eigen hersencapaciteit langzaam uit te schakelen en dit uiteindelijk geheel te laten stoppen. De meeste mensen zijn al zover gehersenspoeld dat ze inderdaad denken dat er buiten de 5 zintuigen niets anders bestaat, dankzij de wetenschap en religies die ons dit al eeuwen lang voorkauwen. Als je duidelijke voorbeelden en bewijzen overhandigt dan krijg je voordat je er erg in hebt een etiket van complotdenker opgeplakt en voelen zich aangevallen. Ze nemen zelfs niet de moeite op onderzoek uit te gaan.

Het Wifi-netwerk maakt gebruik van magnetronstraling die onze hersenen als het ware, langzaam aan koken. Omdat dit geleidelijk opgevoerd wordt, hebben de meeste mensen dit niet in de gaten. Die straling voorkomt dat je ’s nachts in je diepste rustpunt komt die je verbindt met de Bron om weer opgeladen te worden. Laad je niet dagelijks op dan gaat je energieveld langzamerhand scheuren ontwikkelen waardoor een hele specifieke parasietengroep binnen kan komen, bestaande uit de ‘Blastocystes Hominis’, de ‘Dientamoebe Fragilis’ en de ‘Gardia Lamblia’.

Je krijgt nu meelifters die gebruik gaan maken van je energie, je raakt meer en meer vermoeid en kunt last krijgen van pijnlijke darmen. Wens je gezond te blijven houd je mobiele telefoon buiten de slaapkamer en schakel ‘s nachts je Wifi uit. Of nog beter, stap weer over op bedraad internet zodat je de Wifi permanent kunt uitschakelen. Vaak hoor ik in mijn praktijk: “Ja maar al mijn buren hebben gewoon hun Wifi aan”. Dat klopt, maar de verandering begint bij jezelf..

SMART bellen..
Er bestaat geen veilige norm voor SMART phones, dus bedenk eens wat het met onze kleine kinderen doet die nog veel dunnere schedels hebben dan een volwassene. David Icke noemt het “the Silent Holocaust”. De verwachting is dat er over 60 jaar nog maar een achtste deel over zal zijn van de wereldbevolking als gevolg hiervan. Het toenemen van politiegeweld is toe te schrijven aan het TETRA systeem waar alle politiebureaus tegenwoordig mee zijn uitgerust voor een snelle communicatie. Blootstelling hieraan veroorzaakt agressie en kanker.

De straling is in de afgelopen 50 jaar miljoenen keer sterker geworden in de atmosfeer. Vooral het water is hier zeer vatbaar voor en wij mensen bestaan grotendeels uit water. Magnetrons maken ons voedsel compleet dood. De magnetrongolven kapselen de vitaminen en mineralen in waardoor het lichaam er geen gebruik meer van maken. Je eet dus als het ware dood voedsel. Bedenk hoeveel baby’s nog steeds flessenvoeding krijgen die is opgewarmd in de magnetron. Het is geen wonder dat kinderen al heel jong te maken krijgen met allergieën, astma en andere storingen. Ze krijgen gewoon de kans niet om een gezond en sterk afweersysteem op te bouwen.

fractal hersencel universumBedenk hoeveel restaurants hun gerechten opwarmen in de magnetron en daar betaal je nota bene voor. Wil je gezond blijven dan is het belangrijk om zuiver te eten. Een simpele manier die ik in Zuid Afrika aan veel mensen heb geleerd in gebieden waar een slechte watervoorziening was, is alles wat je eet of drinkt even te bewerken met de energie die vrijkomt nadat je een seconde of 10 even flink met je handen tegen elkaar aanwrijft. Hiermee balanceer je het voedsel op je lichaam waardoor het een hogere trilling krijgt en daardoor gezonder wordt. Ik noem dit het originele bidden.

De 3de en belangrijkste reden achter het hele SMART-grid ga ik zo vertellen maar eerst is het belangrijk om iets uit te leggen over wie we werkelijk zijn. Wist je dat onze lichaamscellen een fractal zijn van zowel het Universum als ons lichaam. Ons lichaam is een fractal van Moeder Aarde. Moeder Aarde van ons zonnestelsel. Het zonnestelsel van de Melkweg en de Melkweg van het Universum

Als dit eenmaal tot je doordringt zul je begrijpen dat we allemaal deel uit maken van ons eigen maar ook elkaars universum. We denken dat alles wat we waarnemen buiten onszelf plaatsvindt maar in feite is het een hologram binnen in ons zelf waar een synthetisch universum is gecreëerd dat op iedere persoon afgestemd kan worden en de reden is dat iedereen een andere waarneming kan hebben. 99,999……% van wie we werkelijk zijn, bevindt zich in het natuurlijke echte universum en daar weten we dat we volledig in harmonie zijn met de schepper, omdat we EEN zijn en bestaan uit oneindig bewustzijn.

all religionsHoe vlugger we ons hier bewust van worden hoe sneller we deze realiteit hier kunnen gaan veranderen. Religies en geloofsovertuigingen worden gebruikt om verdeeldheid te zaaien maar zijn stuk voor stuk identiek onder andere namen:

Christendom = God/ Jezus > christenen, priesters, bisschoppen, kerken

Islam = Allah/Mohammed > moslims, klerken, imams, moskeeën

Jodendom = Jahweh/Jehova/Mozes> joden, rabbijnen, synagogen

Alle culturen zijn geïnfiltreerd. We zien keer op keer hetzelfde patroon herhaald worden in alle religies. Billy Hicks een Amerikaanse komiek, verwoordde dit prachtig door te zeggen:

“Je kunt je hoofd kaalscheren dan ben je een Boeddhist. Je kunt het altijd laten groeien dan ben je een Sikh. Je kunt verschijnen in een tuniek dan ben je een Hindoes of verschijnen in een pak als een Christen”.

Het SMART-grid is bezig te achterhalen waar jouw zwakke plek ligt. Dit willen ze straks gebruiken om je definitief, als de mens die je nu bent, uit te schakelen waardoor je compleet zal veranderen in een robot zoals dit plaatje uit het nieuwste boek ‘Phantom Self’ van David Icke dit meesterlijk weergeeft..

Phantom Self (David Icke)
Phantom Self (David Icke)

Ben je een Christen, Moslim, Jood, Jehova-getuige, Boeddhist of Hindoe dan zal je gered gaan worden door de Messias, Allah, Yahweh, Jehova, Boeddha of Shiva. Geloof je in ‘Liefde en Licht’, dan gebeurt dit door de Ascended Masters, Aartsengelen of overleden Goeroe’s.

Ben je gehandicapt, heb je een lijf dat altijd pijn doet, kanker of een andere ziekte dan zal je een gezond vitaal lichaam aangeboden krijgen. Ben je al jaren eenzaam en verlang je naar je tweelingsziel dan zal die ineens voor je neus staan. Geloof je in een platte aarde dan zal dit onomstotelijk worden bewezen. Alle religies en geloofsovertuigingen zullen dan werkelijkheid lijken te gaan worden.

Ben dus op je hoede. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Jij bent de enige schepper binnen in je eigen universum en niemand anders, hoe aanlokkelijk het aanbod ook zal zijn. Jij zelf bent de enige weg terug naar de vrijheid.

Harriet Algra

mei 2016
www.totalhealthfoundation.nl

20 gedachten over “De gewiekste valstrik die het ‘SMART-grid’ heet..

 1. Moeder aarde? Beetje new age achtig maar voor de rest goede boodschap.
  Vreemd dat de vijand wel boodschap heeft aan bijbelse voorspelling want ze gebruiken maar wat graag hun occulte symbolisme in bedrijfslogo’s en operatie’s

  1. @ brownsberg
   Vreemd dat de vijand wel boodschap heeft aan bijbelse voorspelling want ze gebruiken maar wat graag hun occulte symbolisme in bedrijfslogo’s en operatie’s
   Dat is helemaal juist en je gaat het begrijpen zodra je inziet dat er 2 werelden zijn: de materiële- en de energetische wereld. Als je in de een wat veranderd gebeurt dat ook in de ander, dus als je met symbolen werkt die een hoog energetische lading hebben verander je ook de materiële wereld. Maak je dat tot onderdeel van je manipulatie in de materiële wereld werkt het dus dubbel op.

  2. Ach in het oude Egypte als er behoefte was aan een nieuwe God of Godin, werd er één gecreéerd, no problemo, alles is bruikbaar voor dit tuig, wat denkt op de Olympus te wonen, maar het gezonde verstand overwint ook dit !

 2. Zeker een goed artikel en die stralingen gaan door je huis heen. Nu ook in het OV hier in Rotterdam en was al in de trein. Nou complotten zijn er om de mensheid terug te brengen tot een klein aantal als slaven van de rijke elite.
  Dus als je kritisch bent en je leest het ware nieuws op deze site en vele anderen en je gaat op onderzoek uit op youtube kan je geen complotdenker genoemd worden. Het complot is er al. Ik las dat tachyonenregie je kan beschermen tegen de wifi en gsm elektrosmog. Kijk eens op http://www.tachyon-products.nl.

  Ik heb goede ervaringen en krijg geen provisie. Dan is er nog een NL site die Archion/tachyon producten verkoopt. Laten we ons niet laten verslaan door de onoverwinnelijk lijkende macht van Big Money en consorte. Wees geaard en raak niet in paniek door alles. Het toestromende Licht op Aarde zal de duisternis en de duistere elite/cabal verdrijven. Neem eens een kijkje op http://www.galacticchannelings.com.
  Hier is ook http://www.brekendnieuws.nl te vinden. Er gebeuren ook veel goeden dingen maar we horen er amper van. Het gewone nieuws is nog in handen van deze elite. Rupert Murdoch de puppit van deze. Als je wilt ga eens 9/11 onderzoeken op http://www.youtube.com. Ik ga niet alles zeggen wat ik daar vond. Ik weet nu dat de overheid er niet is voor zijn burgers. Ik hoop iets te hebben bijgedragen aan inzicht.

 3. Beste schrijver,

  Vraag: Wie is de grootste tegenstander van het Smart Grid?
  Antwoord: De grote oliemaatschappijen en de huidige machthebbers.

  Vraag: Welke technologie wordt er in het Smart Grid gebruikt die nu nog niet wordt gebruikt?
  Antwoord: Geen

  Voorbeeld: “Deze apparatuur” vertelt mij dat je geen idee hebt waar je het over hebt. Het Smart Grid is een verzamelnaam. De technologie moet voor een groot deel nog worden gekozen. Er kan WIFI worden gebruikt, maar RF is ook een optie die wordt onderzocht. Het Smart Grid zorgt voor decentralisatie. Het zorgt er voor dat de gewone man, zelf duurzaam kan opwekken. Zoals je weet is Olie macht. Vandaar dat de oliemaatschappijen en de huidige machthebbers tegenstanders zijn van het Smart Grid.

  Ik zou me zelf afvragen voordat ik dit soort artikelen schrijf, aan welke kant je staat.

  1. Zou de Libelle ook altijd verwijzen naar wetenschappelijk onderzoek en feitelijk bewijs, dat je schoonmoeder soms heel vervelend kan zijn?

  2. Dat roep je waarschijnlijk bij gebrek aan kennis en kunde over de onderwerpen die hierboven omschreven staan… Net als zoveel andere onwetenden. Alles moet tegenwoordig wetenschappelijk aantoonbaar en onderbouwd zijn, anders komt ‘men’ niet geloofwaardig over. Dus: Smeer van allerlei onderzochte producten op je huid, poets je tanden met fluoride, leef in je eigen wi-fi ruimte, eet de EU goedgekeurde hulpstoffen, consumeer en gehoorzaam, volg het journaal, lees de krant en kijk vooral naar LINGO en the X factor….. Alles is goed zolang je maar bedwelmd, misleid en besodemieterd blijft worden. Vooral geen gehoor geven aan de menselijke intuïtie. Niet doen want dan ben je niet leerbaar en kneedbaar.

  3. Onze Bart is een trol van de bovenste plank en baalt dat hij nu is ontmanteld. Nu weer een ander e-mailadres of een andere site trollen, in opdracht van ons ministerie van..

  4. Zou er een gen zijn dat mensen steeds doet geloven dat er complotten tegen ze gesmeed worden? De meeste mensen die dachten dat er complotten tegen ze gesmeed werden waren narcistisch, hadden hoogmoedswaanzin, waren eigenlijk enorm onzeker enzovoort.

   Als je heel zeker bent van je artikel dan hoef je natuurlijk niet “op de man” te reageren of hooguit in abstractie je mening nog een keer verkondigen. Andere lezers kunnen dan toch zelf wel een mening vormen?

 4. Allemaal deel van een uitgekookt lange termijn plan. “The protocols of the learned elders of Zion” https://www.youtube.com/watch?v=ibO_fxeBltQ
  Uiteraard fel bevochten door Joden waarna het toen officieel gemarkeerd is als “forgery”. Maar weldegelijk en tot in groot detail zo uitgevoerd. Elke dag zien en voelen we de gevolgen hiervan.
  En iedereen zwijgt en kijkt liever de andere kant op. Die arme joden krijgen ook altijd de schuld (Hoe zou dat nou toch komen?).

 5. Helaas lijkt de topicschrijfster totaal in de val getrapt te zijn van hoax-industrie en mee te zingen in het koor van de complotkerk.

  Ze is met andere woorden totaal is coma en onbewust van de realiteit daarbuiten.
  Jammer voor haar, er zijn wel degelijk draken te bevechten, maar die zijn moeilijker en lastiger dan ingebeelde draken.
  Alweer een verlies voor de mensheid.

  1. Jeetje zeg vindt het wel sneu worden voor deze aandelen réactinair, blijft die hele breede planken maar mis slaan !

  2. Je komt wel met aantijgingen maar hoe het dan wel zit blijft zwaar achterwege.
   Erg triest om zo de trol uit te hangen.
   Het type lezer van deze site heeft zoiets vrij snel door.

  3. Hoe het dan wel zit?
   Wat is het Smart-Grid?
   Een ontwikkeling om iedereen naast consument ook producent te kunnen maken, een evolutie dat het monopolie van Big-energy ondergraaft en mensen, jij en ik dus, meer controle geeft over hun energie.

   Dit gaat over decentralisatie van gebruik en gaat dus in TEGEN de belangen van de grote bedrijven. Vertel me nu eens wat daar slecht aan is?
   Ben jij een loopjongen van de grote energie-bedrijven? 20 jaar geleden werd het smart-net ontwikkeld door onderzoekers bij CERN : Berners-Lee, Caillau en anderen; mensen als JIJ en GUIDO gebruiken dat Smart-net, dat men nu internet noemt, en dat het monopolie van de grote producenten, de MSM ondergraaft.

   Het Smart-Grid is een energetische versie van het informatienetwerk dat men internet noemt.
   Vertel nu eens in detail waarom je tegen bent en waarom je in het kamp speelt van de grote bedrijven?a

 6. Aluminiumfolie of een spiegel blokkeert hoogfrequente straling van het modem van de buren of hun DECT. Weet je waar die staat, hang op die plek dan in je huis een spiegel of doe alufolie achter een schilderij. Bewijzen dat hoogfrequente draadloze velden onze gezondheid drastisch aantasten vind je overtuigend op http://www.stopumts.nl/doc.php/Onderzoeken/

  Ik wéét niet of het waar is wat dit artikel zegt, ik weet ook niet of het onwaar is. Ik acht het mogelijk; ik weet wel zeker dat HF velden absoluut onveilig zijn en ons beinvloeden. Je kunt niet oordelen over iets waar je onvoldoende van weet; ga op onderzoek uit zou ik zeggen.

 7. Wat ik me altijd heb afgevraagd is waarom men freqenties gebruikt die een hogere harmonische zijn van dissonanten.
  https://attunedvibrations.com/free-healing-tones/
  De link laat een aantal tonen zien die van oudsher bekend zijn vanwege hun helendeeigenschappen.Laat het nu zo zijn dat de meeste gebruikte frequenties hier naast zitten en dus voor het biosysteem ‘vals’ zijn.
  Of men heeft dit bewust zo gedaan, of het is pure willekeur, of het is vanuit pure stupiditeit maar het maakt wel uit.
  Had men gekozen voor een juiste frequentie dan was het soepje aan straling wellicht heilzaam geweest.
  Mijn bijenvolk heeft afgelopen winter niet overleeft.Dit voor het 3e jaar op een rij.
  En door te zoeken naar de oorzaak blijkt dit straling te zijn.
  De hele (nieuwe) kolonie staat nu dus op een andere plek.

  1. Een bekende Iemker van mij, prachtige honing, laatste jaar honing van de zoete transpiratie van boombladeren, nooit geweten, wat is de natuur toch vindingrijk, hij klaagde er over het spuiten met insectiside, en ook straling, hij vertelde mij dat de bijen de weg hier door kwijt raakten, ja de natuur is geweldig sterk maar ook heel fragile, door de zachte winter stikt het van de insecten, en practies geen vogels, Zwaluwen, heb er één gezien, ze vreten ze allemaal op onderweg, noord Africa is een ramp honderden kilometers netten, jammer !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.