Advertentie

Het anker dat ‘Griep’ heet..!


Volgens Christiane Beerlandt IS het griepvaccin een 'medicijn tegen de bijwerkingen van het leven'...!!

x

Natuurlijk is een heftige griep geen pretje en inderdaad: ‘Ja’ mensen kunnen overlijden als gevolg van de complicaties van griep. Maar de vraag die daaráchter beantwoord dient te worden, is hoe de fysieke en mentale gesteldheid is van het lichaam dat de griep ‘krijgt’..

En waarom krijgen sommige dus WEL griep en anderen NIET..!? De mensen die de griep NIET krijgen, zijn kennelijk ‘gezonder’, hebben een uitgerust lichaam, dat tegen een stootje kan. Een griepvirussie krijgt dus nét even geen vat op dát specifieke lichaam en wordt door het immuunsysteem afgevoerd..
Die mensen die echter ‘Griep’ wel in hun lichaam ’toelaten’, die lichamen die kennelijk dus WEL ontvankelijk blijken voor ‘Griep’, zijn er dus kennelijk ‘rijp’ voor.

x

Christiane Beerlandt en de broodnodige griep-discussie

als tegenhanger tegen vaccinaties!

x
Wanneer je het boek van Christiane Beerlandt kent, ‘De Sleutel tot Zelf-bevrijding’, zul je weten dat zij het is, die de halve wereld lijkt te laten kennnismaken met de ongelooflijke band van het lichaam met de bezieling ervan.  Het meta-fysische en zelfs het spirituele lichaam, hebben invloed op de fysieke gesteldheid. Een ‘Griep’ is dus, net als élke ziekte, een teken-aan-de-wand voor de ‘goede verstaander’..

Christiane Beerlandt stemde zich af op ziektesymptomen en wist op die manier met haar talent een enorm spectrum van oorzaken-achter-de-symptomen te beschrijven.

Hiernaast zie je de cover van het boek waar we hier over spreken. Christiane (1957) is overigens ook auteur van een hele reeks van opmerkelijke boeken over de verbinding van het ‘ongeziene’ of de energetische wereld, met het ‘geziene’, of de fysieke wereld. Haar boek ‘De Sleutel tot Zelfbevrijding’ is aan zowat aan zijn 15e druk toe en haar agenda staat overvol met lezingen en voordrachten.

Het verband tussen psyche en lichaam is de rode draad die door haar werk én leven loopt. De Vlaamse auteur en levensfilosoof is dus vooral bekend van haar encyclopedische werk ‘De Sleutel tot Zelfbevrijding’, dat in verschillende talen verscheen en waarvan al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht!

“Het boek was in feite niet commercieel bedoeld, vertelt Christiane. “Maar mond-tot-mondreclame speelde een grote rol in het succes ervan. Het lenigen van nood en pijn zie ik als mijn ware roeping en ik ben altijd al bekommerd geweest om al dat leed dat mensen kan teisteren en dat zette me aan om te schrijven en oplossingen aan te bieden. Mijn liefde voor mens, dier, natuur en muziek zijn altijd constanten in mijn leven geweest.

Christiane Beerlandt met haar kat

Oplossingen
Intussen publiceerde Christiane al 21 Nederlands-talige boeken. “Die enorme productiviteit dank ik onder meer aan een sterk lichaam en mijn levensenergie, waardoor ik slechts zo’n 4 uur slaap per nacht nodig heb. ‘De Sleutel tot Zelfbevrijding’ wordt wereldwijd aanzien als hét referentiewerk over het verband tussen psyche en lichaam, maar ook mijn andere werken worden zeer gewaardeerd door mensen die diep willen graven om tot oplossingen te komen”, aldus Christiane.

Dit is de recentie van het boek, zoals die bij BOL wordt genoemd.

Ziekten kunnen ons veel zeggen over onze lichamelijke en geestelijke toestand. Dit fenomenologisch principe is reeds eerder uitgewerkt en beschreven door Dethlefsen, Dahlke en anderen.

In dit lijvige boek wordt in het eerste deel uitgelegd hoe de auteur een oplossing gevonden heeft om door positief om te gaan met ziekten een beter, gezonder en vreugdevoller leven te krijgen.

In het tweede deel worden ziekten, symptomen en kwalen afzonderlijk alfabetisch behandeld naar groep ziekten of orgaansystemen. Per onderdeel wordt vermeld wat dit orgaan, deze ziekte enz. te betekenen heeft, waarna een psychologisch advies volgt hoe je jezelf kunt genezen door je leven te veranderen.

Tot slot een index en een serie korte omschrijvingen van boeken van dezelfde schrijfster. Het dikke boek is zeer populair geschreven en bedoeld als naslagwerk voor iedereen die ervaart dat ziekte meer te betekenen heeft dan een niet functionerend orgaan. Men zal zich echter wel moeten realiseren dat men bij ernstige ziekten ook écht deskundige hulp nodig heeft.  (Biblion recensie)

DE GRIEP..!

x
Laten we hier dan tot slot, als tegenhanger van al die blusapparaten, die vaccinaties feitelijk zijn, jou bekend maken met de mentaal-spirituele symptomen van ‘de Griep’.  Het ‘anker dat je uitgooit, wanneer je griep ontvangt’. Hieronder de beschrijving van ‘Griep’, zoals deze in het boek is afgedrukt. Let ook op de affirmatie onderaan. Een bericht dat je jezelf kunt ’toespreken’ en wat je bekrachtigt:

 

33 gedachten over “Het anker dat ‘Griep’ heet..!

 1. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat als je bewust gaat kijken naar de signalen van je lichaam en geest en er ook voor open wilt staan,Je langzaam aan je eigen arts word die altijd de waarheid spreekt.
  Wij leven nu ongeveer 6 jaar op de manier om naar alle dualiteiten die zich voordoen in ons leven te kijken en deze om te zetten zodat je langzaam in balance komt en de dualiteiten steeds minder vat op je hebben.
  Op het moment dat wij de keuze maakte om onze jongste zoon niet te laten vaccineren
  kregen we natuurlijk veel kritiek, maar als ik dan vroeg aan de persoon wat zit er dan precies in en wie heeft dat dan getest en hoe lang en waar zijn de resultaten van de laaste 50 jaar onderzoek, dan weet niemand daar een antwoord op te geven.
  Maar ik kan wel zeggen dat mijn zoon die inmiddels bijna 4 is nog nooit ziek is geweest en zo gezond is als een vis.
  En dat geld ook voor mijn vrouw, dochter, en mijzelf, wij zijn al 6 jaar niet meer ziek geweest en dat is voor ons het bewijs dat het werkt.
  Maar elk mens moet dat doen wat het beste bij zijn of haar gevoel past, volg je hart en luister naar de signalen van je lichaam en ja zal zien dat er een nieuwe wereld voor je open gaat!

 2. ook hier positieve ervaringen dmv dit boek.
  sinds kort ook me aan het inlezen over de Germaanse Geneeskunde, werkt eigenlijk een beetje andersom. http://www.gnm-nl.be/
  heeft iemand hier meer ervaring mee?

  blijft trouwens een moeilijk vraagstuk; vertel je iemand die kanker heeft, dat zijn lichaam hem/haar iets leert/vertelt? het eigen schuld dikke bult vraagstuk.

  heb nu zelf een scheur in mijn schouderkop… alle boeken er al bij gehad, alle lessen doorvoeld, doorzocht, gegraven en de Germaanse geneeskunst voelde beter; nu rust dmv deze zeer pijnlijke blessure, zonder zware pijnstillers niet vol te houden, dus echte rust, na zware lessen en grote inzichten.

  ik voel me dankbaar dit te mogen weten, blijft het vraagstuk over de zware ziekten. je vertelt/leeft je eigen ervaringen, alleen zo verander je de wereld, vertel je ook als je gesprekspartner een kanker patiënt is? dit soort weten kan je niet zacht verpakken…

  XXX

  1. Je eerdere reactie was bijna hetzelfde.. Heb die weggelaten. Ze stonden beide in de wacht..

 3. raymond als ik 30 jaar geleden had geweten wat ik nu weet had ik ook mijn kind nooit laten enten ! Je bent dapper en ook je vrouw natuurlijk voor zulke mensen heb ik bewondering ! Je zal zien dat jullie kinderen veel gezonder zijn als de kinderen die vaccinacities hebben gekregen Chapeau voor jullie !!!!! Veel meer mensen moeten dit doen want het menselijke imuumsysteem is heel sterk maar wordt afgezwakt door al die klote injecties Dus…….. jullie doen het goed ! Want de fharma industrie is er niet voor de mens maar voor het geld ! Dank god dat de jongere generatie dit door heeft !

  Groetjes Pietje

 4. Als puber zat ik zowat elke zondagmiddag met verbazing naar mijn oudere zus te kijken. Haar wekelijkse jammerklacht klonk ongeveer zo : “Kon ik nu maar ’s ziek worden, moest ik morgen niet gaan werken.” Hoe hard ze het ook wou, het lukte haar niet om ziek te worden. En hoe vaak hebben wij als kind tevergeefs gehoopt op extra schoolvakantie door ziekte?
  Blijkbaar zijn er nog andere, niet gekende factoren die het al dan niet ziek worden bepalen.

  1. Dat die wens niet werd vervult komt waarschijnlijk omdat we niet echt ziek wilden worden. Wat we werkelijk wensten was meer vrijaf of een leukere school.

 5. dat is ook wat mijn lichaam tegen me zegt. Vertrouw op de signialen die vanuit mezelf komt. Laat je niet leven leeft zelf.
  Herkenning en nogmaals herkenning. Prachtig Guido, we hebben geen dokter of spindokter meer nodig als we de Kracht in onszelf het werk laten doen.

  1. Wat een wijze reactie Peter.. Jeetje.. Gestudeerd zeker.. Maar waar staat ‘praten’..? Of snap ik niet wat je bedoelt..?

 6. Hele winter geen griep gehad dankzij elke dag vlierbessiroop, en ik weet niet zeker of het zo is,maar had zeven jaar neurologische pijn na gordelroos, elke winter vreselijke pijn bij kou of wind,deze winter ook helemaal weg!als dit ook te danken is aan de vlierbes dan zou het de moeite waard zijn het te proberen.Maar je kan het in het najaar makkelijk oogsten en zelf maken, spul groeit bijna langs de kant van de weg.

  1. Vlierbes werkt dus bij verkoudheid, griep, zenuwpijn , reuma, zo simpel is het, de arts wist mij niet anders voor te schrijven dan anti- depressiva en zware pijnstillers, geen van alle gebruikt.Gewoon elke dag vlierbessiroop genomen.

  2. @Lida
   Vlierbessensiroop is idd lekker en gezond. Let wel op met het plukken van de schermen van in het wild groeiende bomen. Er bestaat nl. een wilde soort waarvan de bessen niet voor consumptie geschikt zijn. Het eten van de bessen zou lichte vergiftigingsverschijnselen geven, zoals, buikloop, hoofdpijn, braakneigingen. Nu weet ik niet of siroop van die bessen hetzelfde teweeg brengt. Tenslotte worden zij gekookt, wat de gifstoffen misschien doet vervliegen. Ik zou veiligheidshalve alleen de bessen van de gekweekte vlier gebruiken.
   @Jeroen
   Van de bloemenschermen kan je heerlijke siroop voor limonade en een fijne aperitiefwijn maken. Het aroma is erg verfijnd en fris.

 7. Peter als ik nou zou zeggen luister naar je lichaam. Zou dat dan beter zijn geweest? Wat hoor je dan? Je eigen stem? De ritme van je hart? Het stromen van je bloed? Je ademhaling? Het gerommel in darmen?
  Het zijn jouw woorden: ik zou me na laten kijken. Hoe doe je dat? En wat laat je nakijken. Of bedoel je ik laat me behandelen? Waavoor? Waartegen? Ik zou zeggen wat let je. De kinderen hebben gelijk wat je zegt ben jezelf. Ik houd je niet tegen.
  Blijkbaar vind je hulp van buiten af belangrijker dan eerst op eigen oordeel te vertrouwen. Dit is nu een goed voorbeeld voor iedereen; dat jezelf niet leeft maar dat je door anderen wordt geleefd. Succes met jouw manier van leven.

  1. Het spijt me dat ik een cynische noot liet horen.
   Soms word ik van bepaalde taal ietwat kriegel.
   Trek het je vooral niet aan. Het is van mij.

   Ik wens je al het goede toe op jouw manier.

   Hartelijke groet,

   Peter van der Gaag.

  2. @ peter
   dat ken ik wel ,mooi dat je daar voor durft uit te komen. Dat is de horde al half genomen.Respekt!

  3. @ lezer
   Mag je graag lezen , ben het niet altijd helemaal met je eens maar je zet mij aan tot nadenken , alleen dat is al winst toch?

  4. als luisteren naar je eigen lichaam minder serieus wordt genomen dan je laten instralen door de violette vlam van St Germain , dan vreet ik mijn eigen schoen op !!!

  5. ..oei Cozmic…die zit 🙂
   maar wel aardig dat Peter het heeft goedgemaakt.
   Het blijft schrijftaal en mist dus soms de intentie van het woord.

 8. Marcel in 5d,
  ik lees jou blogs ook graag. Je zegt het treffend we hoeven niet altijd met elkaar eens te zijn. Het gaat om bewustwording van ons allemaal, en wat Cozmic en Monika zeggen: woorden zijn ook maar abstracties en dekken ook niet alles wat we bedoelen. Maar als we een goede intentie hebben dan weten we elkaar te vinden. Want putten we met zijn allen niet uit diezelfde bron?
  Ik groet u en alle medebloggers.

 9. haloa goede smoggels allemaal .ja ook was er ook nog war positiefs te melden van gisteren. ik nij las iets .in martijns laatste qatrijn we moeten samen aktie ondernemen. kijk das een puntje voor martti. als je met je fiets valt op je muil dan komt er een agent bij en die geeft je direkt een foldertje van slachtoffer hulp
  dan heb je nog nazorg enzv enzv allemaal er op gericht om onze bewustwording 2012 te onderdrukken .. ha ha maar ze snappen niet!!! dat het internet een machtig wapen is. zo is het ook met ons[ons[ klootjes volk we zitten nog vast aan de kerkbanken! vol van nederigheid dat is er 2000 jaar lang in gestampt. oslims vallen 5 keer per dag op hun knieen en buigen naar het oosten geloof ik kijk zo hou je de mensen klein en onderdanig. maar ook daar is nu internet egypte de opstand
  daar werd ook volop gecommuniseerd via de gsm en internet wij wijwesterlingen zijn al zo gewend aan dat internet dat we de mogelijkheden al bijna niet meer willen zien.[ amerika de as van ellende ] edoch wel zij weten dat hun macht tanende is [aanvallen door anonimus op het pentagon drones die onderschept worden door het internet] dus zijn de yanks nu bezig om het internet te beperken . maar die strijd winnen ze nooit de vrije man is altijd beter denk ik EEN DENKTANK VOOR ONZE VRIJHEID . dat was het punt toch het begin. een kleine demonstratie of of maar we moeten ons laten horen toch de neuzen allemaal dezelfde kant op en gogo

 10. Wat een herkenbaar artikel.Ik lig nu op bed met een fikse griep, ik heb zelden griep, maar als ik het heb dan is ie meteen goed raak zeg maar. Ik voelde me al een tijd niet goed, wilde vakantie, gevoel van overbelasting. En ik wilde echt even rust, helemaal niets. Nou die heb ik gekregen. En de eerst avond van de griep heb ik zo moeten huilen, al die emoties moesten er dus even goed uit.. ik dacht deze griep heb ik niet zomaar, dit moet wat te betekenen hebben, dus op zoek naar artikel op internet en dit gevonden..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.