Advertentie

Enorme UFO waargenomen bij ISS


Enorme UFO waargenomen bij ISS

© Guido Jonkers – WantToKnow.nl//.be

x

.

Vanochtend werden we erop attent gemaakt dat een bijzonder object het ISS, het International Space Station, volgt. Het object, dat duidelijk de klassieke trekken heeft van een UFO, is werkelijk enorm.

We laten je hier de video zien, die Streetcap1 uit de continue filmbeelden van het ISS heeft gehaald. Wil je zelf een kijkje nemen op deze camera, die continue beelden vanaf het ISS naar Aarde zendt: HIER
Deze beelden zijn van 12 Okt. 2011, rond 19.15 Nederlandse tijd.

Wil jij het ISS volgen en mogelijk meer ontdekken dan alleen het ISS.. Kijk HIER waar het ISS zich op dit moment bevindt.

Dat deze opname geen lensflare is, kun je hier rechts op de foto zien. Een duidelijke weergave van een 3D object, dat normaal NIET met een lensflare zichtbaar is.

Deze UFO past in het plaatje..?
Heel bijzonder is het feit dat David Wilcock, van wie we deze week het hoofdartikel plaatsen, deze UFO nota bene heeft aangekondigd. In het bijzonder zelfs de nabijheid van het ISS werd hierin duidelijk verwoord. David schreef zijn artikel op 13 Oktober terwijl dit filmpje van 12 Oktober is, eind van de dag. Het is dus erg onwaarschijnlijk dat David Wilcock deze opname in zijn artikel verwerkt zou hebben..! Een heel bijzondere synchroniciteit!

 

Het blijkt dat veel non-UFO-believers blijven hameren dat dit een lensflare ‘moet’ zijn. Dit is onzin, omdat alle beeldmanipulaties die met de foto/het filmmateriaal uitgehaald worden duidelijk laten zien dat er een object hangt. Hierboven is dit al duidelijk te zien, op de dieptefoto,  en hieronder blijkt dit opnieuw in een kleurenmanipulatie, waarbij duidelijk een object zichtbaar is.

Duidelijk is de omtrek en inhoud van het ‘object’ te zien, zoals dat op het filmmateriaal verscheen.

 x

82 gedachten over “Enorme UFO waargenomen bij ISS

 1. Its a reflection off the glass from the light source at the upper left corner. Nice try. (dat is een opmerking op youtube die precies vertelt wat er te zien is)

  Unidentified Glare Object 🙂

  1. Welke foto, die bewerking rechtsbovenin?

   Het is gewoon lensflare, niks meer en niks minder. Dat verklaart ook waarom de ‘disc’ steeds op dezelfde plek blijft hangen. http://en.wikipedia.org/wiki/Lens_flare

   Als hij echt zou zijn, dan zou zo’n groot object al lang door amateurastronomen gezien zijn en zou Internet bol staan van de berichten hierover.

  2. Ik heb nog maar even een andere foto onder het artikel gezet, om duidelijk te laten zien dat er wel degelijk iets hangt!

   En wat je tweede redenatie betreft:
   Een prachtig staaltje ‘cognitieve dissonantie’ schrijf je daar op QM. Tja, ‘als dan’.. Dat is natuurlijk geen bewijs dat het géén UFO is..
   Een van de mooiste ‘als-dannen’ als voorbeeld..?
   “Als de Amerikanen wérkelijk zouden weten hoe het zit met hun eigen geld, dat de Amerikaanse dollar feitelijk door de FED is gekaapt en wordt uitgegeven, dat de Amerikaanse bevolking er NIETS over te zeggen heeft, dan zou er morgen een revolutie uitbreken.” Henry Ford.

   En toch is het verhaal rondom de FED zo, en weet de Amerikaanse bevolking hoe het zit. En breekt er een revolutie uit? Als je gelijk had, dan..

  3. Laat ik het anders beredeneren.

   Het is aannemelijker dat het géén UFO is omdat:
   1 – Het lijkt ontzettend veel op lens flare omdat links de zon binnenkomt ( de disk wordt steeds feller door feller licht van de zon op de lens) en daarbij is er nog een 2e flare te zien.
   2 – Daarnaast beweegt de disk exact mee met de ISS terwijl de ISS toch wel behoorlijk hard door vliegt.
   3 – Zo’n grote disk moet te zien zijn door een goede sterrenkijker.

   De lens flare theorie verklaard dit beeld, de ufo theorie echter niet…wat moeten we nu geloven? (geef toe het geloof van UFO aanhangers schept in minimaal 90% van de gevallen het beeld)

  4. Sorry het is een reflectie van rechtsonder, maar dat maakt niet uit voor mijn stelling.

  5. Klopt, een Ufo is een ongeïdentificeerd vliegende voorwerp maar wordt eigenlijk altijd als synoniem voor buitenaards schip gebruikt 🙂

  1. Je antwoord komt eraan, even geduld, het zit in het hoofdartikel van de week, jaar, uit het WantToKnow-bestaan..

 2. Sorry hoor Guido.J, maar de reclame op deze pagina over GrandWar schiet je medemens maar overhoop(daar komt het op neer)vind ik niet erg gepast voor een website als deze!
  Beste man, het is afbraak aan deze site.

  1. Waar staat die dan..? Ik vond hem ook niet gepast. Maar misschien sla je de spijker op z’n kop.. Focus op wat je WEL wilt, en niet op wat je NIET wilt laten groeien. Best man, het gaat allemaal om A t/m Z..

  2. Hoeft niet hoor, je vrijwillige bijdrage is welkom. Of je gaat gewoon gratis door; even goeje vrienden. Jij bepaalt wat een ander waar(d) is. Deze site draait niet op reclame-inkomsten, deze site draait op jouw aandacht.. Alsubegrijptwatikbedoel! Maar deze pagina staat er niet voor niets.. http://www.wanttoknow.nl/sponsor-wanttoknownl/ Er is in 4 jaar tijd zo’n € 100 aan donaties binnengekomen. En maar klagen over de Google Ads.. Let it be. 🙄

  3. Beste abc, zelf ook nog iets te melden?
   Wil je dat deze website amateuristisch van aard is?

   Die reclame, ik kijk er niet eens naar. Je ziet het overal die onzin maar het brengt toch weer geld op om het een en ander mee te kunnen bekostigen.

   Ik ben dat gezeik eerlijk gezegd best wel zat. Heel veel luitjes denken dat alles maar altijd positief moet zijn. Lang leve de lol of zo. Wordt wakker, leer van de wereld alvorens deze te veranderen. De wereld willen veranderen of gewoon de wereld veranderen, groot verschil lijkt me.

  4. Wat een UFO, die past niet eens meer op mijn beeldscherm zo groot…
   Tis altijd een feest zulke onscherpe beelden, want je gaat er van alles in zien als je heel lang er naar blijft kijken…

  1. Hèhè.. Eindelijk iemand die de puzzelstukjes in elkaar legt. Ik ben al zo’n 5 uur achter de schermen bezig dit verhaal vorm te geven, maar jij slaat de spijker op de kop. Vertalen, schrijven, puzzelen, even m’n mail bekijken en dan ineens.. Deze UFO zien, tussen alle berichten, waarover idd in het stuk van DW wordt gesproken. Wauw, wauw, wauw..!
   Ongeacht banners op de site die vloeken of banners die niet vloeken, fuck it! Simba had gewoon z’n focus op de puzzel.. hahaha.. Dank Simba! ’12 points from the WantToKnow-jury’.. 🙄

  2. Dank Guido, wilde ook nog even een chemtrail stukkie doen maar op de een of andere manier krijg ik daar geen toegang…. Een Ban misschien ?/!

  3. Overigens niet voor niets natuurlijk dat ISS ff zonder bemanning zit.

   Just my 2 cents…

  4. Zou of kun jij hem iets adviseren dan? Misschien dat jij daar goede ervaringen mee hebt.

  5. Goed, even een hypothese die ook is aan te sluiten bij het chemtrail fenomeen in een andere draadje waar het op de een of andere manier maar niet lukt om een reply te plaatsen. ?/!

   Een ruimteschip die ruim 120Km in doorsnede zou moeten zijn, moet je bij helder weer met een goede kijker kunnen spotten en vastleggen. Ikzelf ga er van uit dat dergelijke intelligente mede cosmos bewoners technologisch een stuk verder zijn dan wij en over Stealth technologie beschikken die het onmogelijk moet maken om TPTW inzicht te geven om mogelijk verdedigingsmiddelen af te vuren. Dit zou namelijk het nodige spectaculaire vuurwerk op kunnen leveren aan onze hemel welke een mogelijk verassingseffect, in welke vorm en aardt dan ook, te niet zou doen.

   Het is een ieder gisteren vast niet ontgaan, dat de zonnige en strakblauwe lucht in de middag al vrij snel dichtliep met uitzakkende Con/Chemtrails waardoor de discussie weer snel opbloeide over het chemmen van de lucht en zelfs ik vond het als piloot, die normaliter veel trails meteorologisch kan verklaren, toch ook wel een beetje gortig worden omdat, ondanks de parameters van een laag dauwpunt en zuidoosten wind welke normaliter garant staat voor trailvorming, de vorming wel erg snel en dicht plaats vond.
   Het is tegenwoordig mogelijk om veel vliegbewegingen over ons land via Internet te monitoren en heb dat zo eens een uurtje gedaan en zag wat hoogvliegend West naar Oost verkeer die ik niet kon traceren en dus van niet commerciele afkomst was…

   Natuurlijk was daar de komst van de geplande NL occupy beweging en werd hier en daar al snel de conclusie getrokken dat de lucht bezwangerd werd met chemie om ons schaapjes nog wat makker te maken. Is dat overdreven?

   Ja en nee…

   Ik ben er van overtuigd dat er géén giftige of verdovende chemische bestanddelen worden gesproeid. Niet dat ze dat niet zouden kunnen of willen maar TPTW heeft ook familie en personeel aan de grond en deze zouden moeilijk in het openbaar met een gasmasker op kunnen gaan lopen want het is van te voren niet te bepalen hoever de chems zich zouden kunnen gaan verspreiden.

   Ik opteer meer voor het model dat er aluminiumoxide gesproeit word om frequenties, straling, torsion fields etc. etc. welke mogelijkwijs kunnen bijdragen aan onze bewustzijnverhoging te versnipperen of misschien wel te neutraliseren.
   Vergeet ook niet dat morgenavond, onze tijd 21.50u object Elenin het dischts bij de aarde staat en het model van uitzenden van bewustzijnverhogende frequenties, nog steeds opportuun is…

   Just My 2 Cents…

  6. @Simba, kijk dat denk ik dus ook. Voor mij heb je nu helemaal gelijk.
   Destijds op Woodstock deden ze het al. Zien dat ze de mensen weg konden krijgen met heel veel regen. Je hoort de mensen er over praten in de documentaires. We worden besproeit… Het zo in mijn donder, ik heb die films al tien malen gezien, van jong tot nu… Mijn ouders waren echte hippies en provo’s. Die tijd was een voorproefje van wat er nu gaat komen.

   De oude vogelen zullen de jongeren wakkerschudden. Oude mensen, jonge mensen, kinderen en zelfs honden blaffen mee tegen de bankiers en de geldgraaiers, prachtig!

   Freedom! http://www.youtube.com/watch?v=fA51wyl-9IE

   Laten we hopen dat morgen een schitterende dag met veel opwekkende energie mag zijn over de hele wereld!

   Er staat iets heel moois te gebeuren…

  7. Nog even aangehaald van DW, en het is TIEN mijl em geen zestig..

   “One of the most exciting things I’ve been hearing about lately is that a ten-mile-wide spherical UFO is now parked in upper Earth orbit.

   Over 200 smaller craft have been seen coming and going from the mothership, thanks to round doors opening and closing.

   This was all witnessed by personnel within the International Space Station, among others. (There are plenty of optics onboard that can see craft that would otherwise be “cloaked” from the conventional visible-light spectrum.)”

   De laatste opmering bevestigt ook het idee van ‘magic john’ hierboven.

   David Wilcock: http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/981-undergroundbasesnewinfo

  8. ‘a ten-mile-wide spherical UFO’, we praten dus idd over een UFO van 15 kilometer..! Simba..

  9. 10 miles , 60 miles , 120 km , wat maakt het uit ! Kniesoor die daar op let , het gaat toch om ’tidee ?

  10. Heb toch echt 60 mile gelezen. David zijn weblog is dynamisch dus kan aangepast zijn inmiddels…

  11. Wat je leest en wat er staat zijn 2 verschillende zaken..! Als het goed is niet, maar het kán natuurlijk wel…! 🙄

 3. Op 0:30, 0:43 & 0:48 zie je ook nog kleine objecten voorbij flitsen.

  Maar waarom weer zo’n kort filmpje? De 720p versie is ook niet echt scherp. Mijn gevoel zegt toch dat het iets in de lens of iets moet zijn.

  1. miljoenen worden uitgegeven door nasa ,maar een echt goede camera is schijnbaar niet te kopen voor deze lui. Altijd weer dezelfde vage beelden. Een 60 miles diameter schijf moet je toch wel duidelijker in beeld kunnen krijgen?
   Is er overigens niet ergens een grondstation die mooie plaatjes heeft geschoten van die schijf? Als hij echt zo groot is moet dat ook wel vanaf de aarde gezien kunnen worden.

  2. Tja, dat is ook wat ik bedoel Marcel, als ie rond dat ISS hangt, moeten we toch met een simpele sterrenkijker waanzinnige beelden kunnen maken… Wie heeft er een..?
   Klik op de link in het artikel om te zien waar het ISS uit’hangt’ en je maakt ook een unieke footage van deze UFO..

  3. Als de ISS vanavond over zou komen wil ik best een poging wagen, maar even eerlijk…..dit nemen jullie toch niet echt serieus he? 😛 Kom op man…..

  4. ddww, als het hierbij blijft, dit oppervlakkig getrol, dan gaan we ermee stoppen, met jouw reactieplaatsingen. Gisteren heb ik er ook al een over de rand geduwd, waarop je vervolgens, niet zo heel verrassend, niet reageert!
   Laten we gewoon beginnen bij het begin: jij gaat vanavond ‘een poging wagen’, zoals je aanbiedt. Vervolgens vertellen ‘wij’, of ‘we’ het serieus nemen..

  5. Guido als je zo tegen mij spreekt terwijl ik serieus ben met m’n aanbieding bekijk het dan maar. Je reageert behoorlijk overspannen knul 😉

  6. Laten we gewoon beginnen bij het begin: jij gaat vanavond ‘een poging wagen’, zoals je aanbiedt.

  7. Nee sorry Guido vanavond niet meer, net de telescoop weer opgeborgen na wat mooie shots van de maan gemaakt te hebben. Je kunt de ISS met het blote oog over zien komen en met een verrekijker kun je zelfs de vorm van de ISS waarnemen met gemak. Als daar een UFO hangt met de doorsnede die ik hier lees moet dat een eitje zijn. De eer is aan een ander. Wellicht een andere keer, nu neem ik een borrel want het was best koud buiten. Succes met het UFO-spotten 😛

 4. wel eens over nagedacht dat die “schepen” wel eens gemaakt kunnen zijn van materiaal die we hier op aarde niet kennen en voor een camera wel altijd kunnen vervagen, hoe sterk zo;n camera ook wel niet kan zijn. We weten niets..dat de amerikaanse overheid meer weten staat vast. Ga voor de lol eens googlen maan/ufo/astronauten…en je zal verbaast staan

  1. Dat zijn mooie foto’s. Kan er wil er verder geen oordeel over vellen omdat de meesten toch weer gaan roepen dat het photoshop, swampgas of lensflare is…

  2. In ieder geval overtuigender dan een hele video waarop lensflare te zien is.

  3. Ter aanvulling. Op heel veel chemtrailfoto’s zie je dezelfde soort metalen orbs
   in de lucht hangen als je hier onder deze grotere ufo ziet.
   Dit zou dus weleens gewoon door mensen kunnen zijn gemaakt.
   Een soort apparaat waarmee ze de elektro magnetische straling in de lucht meten.
   Hieronder even foto en video materiaal.

   http://www.eskimo.com/~nanook/et/2008/01/ufo-orbs-and-chemtrails-strange-skies.html

   http://www.youtube.com/watch?v=3ckJ5eJEGm8

   http://www.chemtrailcentral.com/orbs.shtml

   En hier zie je een video van een vloot van deze orbs tijdens een zware chemtraildag.
   http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?8829-silver-orb-seen-with-chemtrails

   Ik ben me bewust van de theorie dat deze orbs de schadelijke stoffen in deze trails opruimen.
   Maar ik betwijfel dit ten zeerste.
   Wanneer er een ingreep van buitenaardsen zou zijn, hebben ze daar volgens mij dan ook wel heel andere technieken voor.
   Vooral als je kijkt naar het uitschakelen van kernwapens.
   Hoe kan het eigenlijk, dat met het bestaan van dit soort wapenfeiten wij politici niet kunnen dwingen om een onderzoek te laten doen.
   Eigenlijk is het een rare/kromme wereld!
   Voor mij persoonlijk is het bestaan van Ufo’s geen geloof maar een weten.
   Heb mijn hele leven lang al heel wat gezien.
   Zelfs ooit een enorm moederschip. Mijn huisgenoot stond helemaal perplex!
   Mensen die voor mijn huis op het terras zaten hebben helemaal niks waargenomen!!

  4. @ VforVendetta

   Net heb ik een reactie geschreven met een vraag.

   Dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=fgVfMvrdRUw is op 19sep2011 geüpload. Dezelfde dag als het Italiaanse filmpje was opgenomen.

   Deze meid uit de VS had eerst een veel langer filmpje, nadat mijn zoon had gereageerd, heeft ze het filmpje ingekort en veel langzamer afgedraaid en dat is wat dan te zien is. Het zou wellicht hetzelfde ‘model’ kunnen zijn.

  1. Mooi om te zien. Maar volgens mij is zij een identified female tanoura dancer.

  1. Dit zijn idd UFO’s ten voeten uit. Exact gelijk aan die modellen die opduiken op diverse filmpjes.
   Onze ogen zijn dus niet in staat ze waar te nemen, door hun hoge frequentie.. Weet je nog bij de inauguratie van Obama..??! Of het model dat voorbij vloog op een strand, dat niemand ziet, door zijn snelheid..

  2. @ GuidoJ

   Wow.
   Wat denk je buitenaards of geheime techniek van regeringen?
   Ik wil hier niet voor schut staan maar ik denk in eerste instantie dat regeringen met het knowhow al lang aan het experimenteren zijn…

   Zegt je Dr. Rauni Leena Kilde Luukanen iets?

  3. Voor schut staan kan helemaal niet Monika, en als je echt Wil Weten dan moet je zelfs bereid zijn om eventueel voor schut te staan, domme vragen bestaan niet, er zijn alleen maar vragen, hoe zit het eigenlijk met antwoorden vraag ik mij nu af? Zijn er domme antwoorden, denk het niet, alleen het probleem met antwoorden is dat ons geleerd is dat het dan klaar isz, dat je niet meer verder hoeft te vragen, dat is wel dom..

   Tijd geleden alweer dat ik haar voor het laatst bekeken en beluisterd heb, luister wel graag naar haar, ik geloof haar wel..

   Mind Control Dr Rauni Leena Luukanen Kilde Part 1-7 NL ondertiteld
   http://www.youtube.com/watch?v=iRhhHZ3_FOM

  4. Dat zou een geweldig smul van een artikel wezen Guido!!!
   De UFO die niemand zag vliegen, the secret all in die me doet terug denken aan het fraaie verhaal van de kleren van de Keizer en oh die waren ook al zo mooi (dacht hij zelf).
   Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is…. ontzichtbaar!!! Zeer vlug en snel, rarara wat is dat nou ?!
   (en ik maar proberen te kijken en te zien met al mijn fel begeerde lichtwezen diploma’s om een glimp er van op te vangen)…

  5. Ik heb wel eens, dat ik het idee krijg dat insecten buitenaardse sensoren zijn.
   Lopen ze je een beetje helemaal op te screenen, om je heen vliegend.
   Wie weet hoe de vork werkelijk in de steel zit?

  6. Beetje een kruising van Jan Wolkers en mezelf, ik kan doen of het een geintje is maar zulke dingen daar denk ik dan wel eens over na. Wat weten we nou eigenlijk werkelijk?
   We kunnen het heel ver zoeken maar we kennen onszelf en de wereld om ons heen niet eens?

  7. Oh ja, lopen en vliegend klopt ook al niet maar wat klopt er wel in het leven?

  8. Enige wat er klopt is dat je werkelijk bestaat uit vlees, botten en bloed Martijn, heb ooit je echte neus gezien en die telt, de rest zoals Burke het uitkauwt voor ons, is alles verder maar een oncontroleerbare illussie.
   De rest moet ik ook maar voor zoete koek nemen anders mag ik weer niet mee doen!

  9. @Martijn, 16.5

   Nu ga ik uit de school klappen (ik mocht het laten lekken, als de tijd daar was, en die mag ik zelf bepalen) wat jij hier nu oppert is mij al eens bevestigd door een prachtige Libelle, zo’n glazenmaker in Turkoois/groen.
   Ze screenen trouwens vooral mensen met positieve gedachten, want ze willen niet besmet raken. Zij hebben de uitspraak: waar je mee omgaat wordt je mee besmet, goed in hun cellen opgenomen. 🙂 ik maak nu een grapje maar wie zal zeggen dat het niet kan in dit veld van de oneindige mogelijkheden. Werkelijkheid en fantasie is volgens mij niet strikt gescheiden.

  10. @Paul, ieder gaat zijn weg, dat is de natuur. Ik ben niet Martijn ergens, het overkomt me en beleef het leven als een vakantie. Ook een vakantie kan behoorlijk vervelend uitpakken, flink aan het werk om je tent watervrij te houden, gejengel van de kinderen die van alles willen. Vrouwlief die het niet met je eens is.

   Nu op dit moment heb ik eindelijk in 3d de boel weer op rail. Het gezin, de familie, het bedrijf. Dat moest en dat moet voorgaan.

   Ik mag jullie best, interessant, ik leer veel van jullie maar ook anderen.
   Ik heb alleen zo weinig tijd, zo ’s avonds ouwehoeren via internet bevalt me toch het beste. Niet meer tot zo laat als vorig jaar want dat trek ik nu niet meer.
   Te druk, 2 volle woningen leeggehaald in 2 dagen waar we normaal 4 dagen voor uittrekken. Gewoon omdat we het te druk hebben en één en ander niet willen laten gaan.

   Ik ben nog jong, nu kan ik nog flink werken, straks zal dat anders zijn en dan wil ik een fundament hebben voor de familie. Ach, elke dag is anders, elke dag bijsturen en elke dag leer je. Dat we echt zijn, dat vind ik een mooie. Daarom moest ik toch eens bij je langs. We zien dingen anders en een leeftijd van verschil maar toch hebben we ook een mooie tijd gehad met elkaar. Dat vergeet ik nooit meer.

   Zo heb ik ook vrienden van toen ik 5 tot 25 was, even een paar jaar geen contact maar dat pakken we zo weer op. Laten we niet te hard zijn jegens elkander.

  11. @Martijn 16.5: wat grappig, dat heb ik ook wel eens gedacht, dat bepaalde vliegende insecten behept zijn met sensoren. Een hele poos later heb ik eens een lezing gevolgd waarin werd verteld dat sommige insecten eigenlijk van andere planeten komen, ook virussen zijn heel intelligent, maar ja hoe kunnen wij dat bewijzen hè? Stekende insecten zouden te maken kunnen hebben met onze (giftige) gedachten. Tja.
   Ooit gehoord van Heer der vliegen? Staat geloof ik ergens in de Bijbel, maar dat is dacht ik geen koshere heer.
   Hartengroet

  12. Haha, grappig Willie, ben ik toch niet de enige met fantasie.
   Of zou het echt werkelijkheid zijn? Zeker is dat ze trillingsfrequenties beter moeten kunnen aanvoelen dan wij logge zoogdieren dat kunnen. Zo ragfijn dat ze in elkaar zitten. Zo ook kan menig dier, grotere dieren in dit geval, voelen aan de atmosfeer wat er aankomt. Wij mensen kunnen dat volgens mij ook. Alleen al door spierspanningen kun je slecht weer aan voelen komen. Zo ook kun je voelen dat er iemand niet al te goed gaat opletten in het verkeer b.v. Ik zit veel op de weg en heb vaak al een voorgevoel dat ik rustiger aan moet doen. Dan ineens pleurt een oud mens d’r auto ervoor terwijl ze geen voorrang heeft op een 80 km/u weg.
   Zo ook mijn tweede rijles, door voorgevoel remde ik al en stonden we stil voor mijn leraar het doorhad. Kind van een jaar of 6 die zo de weg overstak naar moeders aan de andere kant. Kind huilen, moeder in doodsangst. Pffff.

  13. Tja, ik twijfel er wel eens aan of het fantasie is of een heel diep weggezonken weten. Wij zijn tenslotte wel heel erg afgestompt. Inderdaad voelen dieren aankomende catastrofes aan, noodweer etc. Ja mensen zouden het ook moeten kunnen en als er al wat latent aanwezig is, zijn de signalen blijkbaar toch te zwak (of men is teveel in beslag genomen door van alles) dat we er wat mee kunnen doen. Wij mensen kunnen heel wat leren door de insecten en de dieren te beschouwen in hun doen en laten.
   Als er hagel, natte sneeuw, Oostenwind of onweer komt voel ik het wel, dan blijf ik koud en rillerig, krijg hoofdpijn en voel me dan een poosje niet lekker totdat alles losbarst en dan is alles weer over. Ook ik zie van tevoren of mensen rare manoeuvres uit gaan halen. Ik rijd geen auto (te veel fantasie wat er kan gebeuren aan ongelukken enz.; verantwoordelijkheidsgevoel etc.), maar wat jij schrijft gebeurt ook als je op de fiets zit hoor. Mensen die zich plotseling bedenken of zoiets en dan oversteken, zowel lopend als met de fiets. Je rijdt achter iemand en dan plotseling zonder hand uitsteken en achterom kijkend of het wel kan naar links uitzwiepen; hoe vaak ik niet geroepen heb: “maar mijnheer of mevrouw”?, want bellen kon dan niet meer. Trouwens, als ik in de auto met mijn man zit, waarschuw ik hem ook wel eens als ik “het aan mijn water voel”. Het is niet altijd rustig als je zoveel ziet, maar ja, zit in het beestje hè?

  14. @Willie, ik rijd noch wel eens stevig door. A6 Almere, met vrouw en kind in de auto.
   Ook weer zo’n vreemd gevoel. Er kwam een dikke Jaguar aanrijden, normaal had ik hem door laten rijden maar dit keer niet. Ik ging naar links, ineens de twee auto’s voor me ook, ff bijremmen, bleek dat er een auto gewoon stilstond op de snelweg.
   Moet je denken dat je er boven op klapt. Ik ben dan nog wel alert genoeg om de vluchtstrook te pakken in nood. Snelle reactie maar zulke dingen kunnen ook gruwelijk misgaan. Ik vind het altijd geweldig om te zien hoe alles altijd nog maar net goed gaat. Daarom moet iedereen wel over zoiets beschikken. Zie het artikel over de pijnappelklier. We weten daardoor dingen van tevoren.

  15. @Monika: Dr. Rauni Leena Kilde Luukanen…?? Of je moet dit bedoelen… HIER en HIER.
   Klik eens op de onderwerpenwolk, of zoek eens op een naam op onze zoekmasjien!

 5. een antwoord op liefde of haat, het goede of het kwaad

  de nwo word slapper? het kan kloppen! kan het begrijpen!
  het sterkste wapen wat ze nog steeds bezitten? deceptie!
  al die ufo alien onzin! één grote misleiding en kijk hoe de meest slimme mensen er toch weeeeeeer voor vallen
  het ene moment gaat men mee in het feit dat er op area 51 alien like objecten worden gemaakt door de kennis die ze meenamen uit duitsland, het andere moment trappen we weer in aliens?!?!?!?!?! ’t is maar net wat je wil geloven en waar je prikkels van gestimuleerd worden!
  want wees eerlijk, het is een feit dat wij mensen de techniek hebben hiervoor! en is het NOG NOOIT BEWEZEN dat er ECHT buitenaardse wezens zijn! toch willen we dat geloven ofzo?!

  dus beter kijk je hier even naar! en miss snap je dan waarom we trappen in de vallen van angst!
  http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/08/we-zijn-gewaarschuwd-must-see.html

  1. Even op dat blog gekeken… ook het ‘Jezus redt’ gedeelte van de mensheid roert zich in deze tijd.

   Gelukkig is er ook een alternatief voor als je de ‘rapture’, de zogenaamde ‘opneming’ misloopt. http://eindtijdnieuws.blogspot.com/p/wat-te-doen-als-je-de-opname-hebt.html

   Je kunt jezelf op een gastenlijst laten plaatsen voor de tweede ronde. Wat een opluchting! 😉

   Trouwens, al weer een jaar geleden of zo tijdens een meditatie met een vriendin zag zij al de situatie die er beschreven is. Een heleboel mensen die zomaar weg zijn. Huizen die leeg zijn. Mijn vriendin kent het verhaal uit Openbaringen niet.
   Haar observaties in onze meditaties zijn doorgaans heel accuraat.

   Het maakt me nieuwsgierig. Nu de laatste fase van de mayakalender volgens Calleman is ingezet, en die weer zoveel korter is, komen onze visualisaties ook razendsnel uit.
   Geloof je in de Opneming, dan wordt het realiteit. Voor jou.
   Ik ben benieuwd waar je dan terecht komt. Wordt je ziel afgevangen in de 4D? Zullen hele grote groepen zielen in quarantaine gehouden worden en weer verplaatst naar een nieuwe Aarde? Zoals al eerder is gebeurd..

   Laten we met z’n alleen zeer zorgvuldig zijn in wat we visualiseren, creëren, scheppen. Niet alleen voor onszelf.. Voor elkaar!

 6. @ GuidoJ

  Bedankt voor je antwoord.
  Ik heb net de ‘hier’ links aangeklikt maar ik kan deze niet meer zien.
  In het jaar 2009 heb ik ook voor het eerst de mindcontrol verhaal van haar gekeken. Heel interessant.
  Het klinkt misschien raar maar mijn hele leven heb ik gevoelsmatig andere gevoelens gehad bij dingen die gingen gebeuren. Ik kom oorspronkelijk uit(West)Duitsland. Toen met de DDR 1989 dacht ik al o jee dit wordt de uitverkoop van de toenmalige DDR. Begin 1991 als de eerste Iraakse oorlog was klopte dit voor mijn gevoel niet. Ik had moeite met het accepteren van de algemene (msm)mening hierover. Later las ik een artikel ik geloof in de Spiegel (toen ze nog de ‘betere’ waarheid schreven) dat een dochter van een Iraakse ambassadeur in de VN sprak en niet een boerenmeisje over de toestanden in Irak. Toen 2001 de twintowers instorten dacht ik ook meteen dat hebben ze zelf gedaan. Dit maakte het soms niet makkelijk voor me 🙂
  Door al deze dingen en de veranderingen in de samenleving ging ik nog meer twijfelen aan of het allemaal wel zo is hoe het verteld wordt.
  Dus kwam ik op sites terecht die anders dachten, wel ook twijfelden en onderzochten.
  Zo kwam ik o.a. ook bij Dr. Rauna Kilde….
  Een belangrijke vrouw in het hele Mexicaanse grip verhaal is Jane Bürgermeister. Ze heeft heel veel onderzocht.
  Gevoelsmatig had ik ook bedenken bij het gewone vaccinatieprogramma. Mijn zoon is niet ingeënt tegen kinderziektes.
  Ik denk dat we wel een soort mind control ondergaan. Maar als je bewust bent van dingen dan kunnen ze je minder en zelf wel niets doen.
  Ik weet dat we verbonden zijn met de oerkracht van het universum. Als je contact maakt ermee (gewoon voor jezelf, net als met ‘god’ praten) dan kan je de helende kracht voelen.
  Ik leef nu 16 jaar in Nederland en ben blij dat ook hier net als in Duitsland mensen zijn net als ik…bijna dan :)…want we zijn toch wel allemaal verschillend 😉
  omdat we allemaal een eigen tijd hebben…

  een groet vanuit mijn hart en ziel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.