Advertentie

Disclosure in volle gang..! Jouw keuze: Angst of Liefde?


David Wilcock presenteert hieronder -in onze ogen- één van de meest indrukwekkende artikelen op WantToKnow. (Klik voor dl 1)

David Wilcock is een bijzonder mens, dat is inmiddels voor grote groepen in de wereld heel duidelijk geworden. Hij is een spirituele brug tussen mensen en onze Kosmos, een man die met zijn voeten stevig op Aarde staat, en met zijn kruin in de Hemel. David heeft een indringende ervaring meegemaakt de laatste 3 weken, waar we hier graag een vervolg aan geven. Het is voor ons het meest indringende verhaal wat wij je kunnen aanbieden..!!

Het gaat echter niet om David Wilcock, maar om zijn rol in wat zich op dit moment hier op Aarde afspeelt. Een spektakel van de eerste orde, een wereldomvattende verandering, die in o.a. de economische crisis zijn weerslag heeft. Deels zichtbaar, deels verscholen! En ook in de betogingen over de hele wereld rondom ‘Occupy’ is deze wereldomvattende verandering te bespeuren. Nieuws dat door eerst de grote Main Stream Media (MSM) wordt genegeerd, keihard, zoals dat heet. Waarom? Heb jij je dat al afgevraagd..?

Een van de vele foto’s die circuleren in het kader van ‘geheime’ ondergrondse steden in de VS.

Er is iets anders aan de hand, het gaat om het grotere plaatje.. En ook de financieel-economische ineenstorting in de wereld is ‘slechts’ een puntje van de ijsberg. We zitten midden in de ‘Grote Shift’, kijken ernaar als iets ‘oppervlakkigs’ en realiseren het ons wellicht niet of niet goed genoeg..! Het verhaal:

A little help from my friends…
Als je het eerste deel van het interview van David Wilcock met Benjamin Fulford nog niet hebt gelezen, dan is het wellicht een grote opstap naar dit artikel, maar feitelijk verandert dat de zaak niet zoveel.
Inmiddels zijn veel ondergrondse bases in de VS, de zg. DUMB’s, compleet uitgeschakeld en het onderaardse tunnelstelsel van de NWO, de ‘New World Order’ ligt dus in puin… Het materiaal, uitrusting en personeel is verwijderd.. Aldus David Wilcock, die zich baseert op zijn uiterst betrouwbare bronnen, waar hij al meer dan 10 jaar samenwerkt. Insiders uit de Amerikaanse overheid, die meehelpen de veranderingen in gang te zetten.
David Wilcock: “De bases zijn uitgeschakeld, maar vooralsnog door onbekende ‘krachten’.. Een internationale coalitie, die van plan is om de ‘Oude Wereld Orde’ omver te gooien, en de mensheid wil bevrijden van slavernij, claimt verantwoordelijkheid voor deze aanslagen. Is dit waarheid of fictie? Jij mag het beslissen..”

Dit artikel wordt om de paar dagen (in het Engels) regelmatig door David Wilcock regelmatig van updates voorzien. Wij verzoeken je daarom, mocht je in deze updates geïnteresseerd zijn, om bij David op de (Engelstalige) site (Divine Cosmos) te kijken. (HIER) En, tot slot: als je dit verhaal goed tot je wilt laten doordringen, lees dan eerst deel 1, dat je HIER op de site, in Nederlandse vertaling, in verkorte vorm terug vindt.

x

* * *

x
David Wilcock: ‘Angst of Liefde? Disclosure in volle gang’..!

vertaling © Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Wat geloof jij?
Geloof je in Liefde, of geloof je in angst?  En áls je in Liefde gelooft, geloof je dan ook in een ‘hogere kracht/macht’ in het Universum? En geloof je in deze kracht als een soort ‘abstract concept’ is in je geest, of geloof je dat het ook praktische kanten heeft, in de zin van realisatie in de dagelijkse gebeurtenissen die plaatsvinden op Aarde, dag na dag. Het gaat erom welke van deze 2 realiteiten jij energie geeft, met je gedachten en je geloofsovertuigingen. En om de energieën die jouw focus op wat JIJ ‘waar vindt’ op hun beurt weer opleveren..?

Geloof je erin dat het leven op Aarde aan ‘het lot’ onderhevig is, en dus aan allerlei catastrofes die ‘zomaar’ optreden? Buiten jouw controle om. En geloof je in de slavernij-van-de-mensheid, uitgevoerd door donkere negatieve krachten, krachten die feitelijk aan de draadjes van de marionetten-regeringen trekken?

Of geloof je erin dat álles in het leven een doel heeft? Ook al liggen die doelen niet altijd direct zichtbaar in het oog..? Zou het kunnen zijn dat dit ‘Doel’ zorgvuldig wordt onderhouden door entiteiten, bewustzijnsvormen, die vér, vér boven onze evolutionaire-stand-van-bewustzijn liggen, veel verder zelfs dan de entiteiten die rondscheuren in hun UFO’s en ons bezoeken vanuit hun ‘andere’ werelden?

Een internationale coalitie die de ‘Oude Wereld Orde’ buiten werking stelt?
Het is me een eer jou een waar verhaal te presenteren over het ontwaken van de mensheid. Dat ontwaken gebeurt op een persoonlijk niveau.. en tegelijkertijd ook op een collectief niveau. Op een collectief niveau, komen overheden overal ter wereld tot de realisatie, worden ze zich bewust, dat ook zij gemanipuleerd en voorgelogen zijn. En een van de grootste leugens die daarbij keer op keer wordt herhaald door de ‘Powers that Were’.., is dat ‘iedereen erin getrokken’ wordt. Alle gekozen overheden, leiders, hoge ambtenaren, personeel etcetera.. Allemaal worden ze in de ‘chaos’ getrokken.

Dit is simpelweg niet waar. De ware krachten die deze wereld hebben geregeerd, zouden hun gezichten nooit laten zien tijdens verkiezingen. Je ziet nooit iemand boven het ‘midden-management’ in de race voor de verkiezing in een publieke functie.. Veel van de gekozen leiders, zo niet allemaal, zijn doodsbang voor de ‘verborgen krachten’. Zij zijn nietsontziend bedreigd met een lot dat erger is dan de dood –daar op de eerste rij getuige van te moeten zijn- wanneer zij het in hun hoofd zouden halen om tegenstand te bieden aan de ‘Oude Wereld Orde’.

Rusland, China, Brazilië en India (BRIC) hebben dapper de leiding genomen in hun BRIC-alliantie, die werd uitgebreid met Zuid-Afrika, en toen ‘BRICS’ is gaan heten. Vanuit dit zaadje is inmiddels een beweging ontstaan, waarin de leiders van 80 landen zitten, en die nog dagelijks groeit..!

2 Verschillende kanten van hetzelfde verhaal..
Samen hebben deze naties een nieuwe alliantie gevormd voor rechtvaardigheid. Hun meest belangrijke en opvallende doel is het vermogen teniet te doen van mensen om geld ‘zomaar’ uit lucht te creëren… Dit plan is ontworpen door mensen die op hoog niveau gewerkt hebben in het oude systeem en sindsdien eruit gebroken zijn. Ik kan hier op dit moment niet dieper op ingaan. Maar zij wisten preciés wat het grootste probleem was in het huidige financieel-economische stelsel. En wát we zouden moeten doen om dit mega-probleem te fixen.

“Je geeft precies met deze woorden aan wat er aan de hand is David, anders zou ik me niet de vrijheid veroorloven om je deze details te vertellen..

En het ligt nog steeds gevoelig, maar nu dat je inmiddels al bent ingelicht, kan ik je vertellen dat alles waar je zojuist over sprak, wáár is” 

Ik heb zelf van dit plan gehoord, via mijn eigen insiders uit het topniveau, zeker al 2 jaar geleden. Ik hoopte sindsdien van harte dat het zou gaan lukken, maar er werd door ons onderling niet veel over gesproken het afgelopen jaar..! En tot onlangs nog, was ik volledig NIET op de hoogte dat deze alliantie van 80+ landen, de alliantie waar Benjamin Fulford (zie deel I) over sprak, haar financiële-herstel-agenda precies volgens dit plan uitvoerde, precies volgens de lijnen die mij dus al sinds 2 jaar bekend waren… Wauw..!

Het enige punt van verschil: mijn contact had gehoord dat ‘ongeveer 50 landen’ mee zouden doen aan deze alliantie. Het zijn er dus inmiddels 80+ Maar die informatie was al enkele weken oud..! Dit zorgde ervoor dat het e.e.a. beter in lijn kwam te liggen met de versie zoals Fulford ze mij had verteld, over welke landen we het hebben en wanneer het e.e.a plaatsvindt..

Maar wat zijn ze nu allemaal aan het doen dan?
Dit is het eerste artikel dat ik weer schrijf, sinds ik weet dat de internationale coalitie, waarover Benjamin Fulford sprak, dezélfde blauwdruk gebruikt voor hervormingen, die ik een tijdje lang al en onregelmatig, heb besproken met mijn eigen insiders. Maar nu ik weet hoe het allemaal in elkaar past, ben ik er nóg meer opgewonden door geraakt, dan ik al was. Het blijkt dus dat MIJN bronnen hetzelfde verhaal bevestigen, als Fulford me vertelde. En ik geloof dat dat geen toeval is. Dit zal de grootste, meest substantiële hergroepering zijn van het financiële systeem in de wereld, sinds de tijden van Babylon, waar alle problemen eigenlijk begonnen. Tenminste.. op déze planeet, in onze zogenaamde ‘moderne tijden’..

Het nieuwe systeem: het mandje met grondstoffen..!
In het nieuwe systeem zul je, wanneer je bijvoorbeeld US$ 20 in cash of op je bankrekening hebt, elke winkel naar keuze kunnen bezoeken, en daar ook materiaal en/of goederen weg halen die ook de onderliggende waarde hebben van US$ 20,-..! Feitelijk zou je echter US$ 20,- aan maïs kunnen kopen, of tarwe, rijst, aardappels, zilver of goud, etc. Het zal wellicht niet veel anders klinken dan nu naar de kruidenier gaan, maar er is een extreem verschil! Elke valuta in de wereld wordt gedrukt of geslagen, ZONDER dat er een rugdekking voor is, een dekking van ‘harde grondstoffen/bezit’, dat opgeslagen zou moeten liggen als onderpand als tegenwaarde van het geld..!

Dit is feitelijk niet veel anders dan de goudstandaard was, en feitelijk zal ook goud tot de edelmetalen horen die ‘opgeslagen’ kunnen worden, maar het punt is dat er geen goud genoeg meer is op wereldniveau, om dekking te geven aan het financiële systeem in de wereld, als rugdekking dus voor de waarde van al het geld in de wereld..!!

En dat probleem ZOU zich dus alleen maar verergeren als de groei zich voortzet.. Daarom is het DUS van levensbelang dat al het geld in de wereld wordt gedekt door ‘materiële zaken’, zaken die bestaan, zaken die een echte waarde hebben. En dat die ook ergens opgeslagen zijn, zodat te allen tijde, als de eigenaar van het geld, het geld, dát geld zou kunnen ruilen voor de overeenkomstige hoeveelheid grondstoffen..!

Technisch betekent het dat het financiële systeem in de wereld, zal worden verbonden aan, zo heb ik het begrepen, een ‘mandje met grondstoffen’.

Dit héél simpele systeem zal er uiteindelijk voor zorgen dat de Illuminati en alle andere schaduwbewegingen in elkaar zullen storten. Het speelveld zal uiteindelijk worden uitgebalanceerd, uitgevlakt zoals dat heet. En de legitieme rijkdom, dus datgene wat gewone mensen of zelfs mensen in goeden doen op de bank hebben, zal door deze veranderingen niet worden aangetast! Prachtig toch? En als je geld op de bank hebt, zullen deze bezittingen nog steeds van jou zijn, wanneer deze enorme omwisseling zal plaatsvinden, behalve dat dit geld veel koopkrachtiger zal zijn, dan in het oude, corrupte systeem. En dit is allemaal een korte weergave van de overgangsfase, wanneer we de uiteindelijke transitie gaan maken naar een geldloos systeem.. Zoals ik dat in deel III zal gaan uitleggen..

De mensen zijn boos, en hebben de straten bezet, om verandering af te dwingen.
Spijtig genoeg hebben de meeste burgers geen verstand genoeg van het huidige financieel-economische systeem, om in te zien waarom dit zo’n significante verandering zal zijn.

De propaganda-machine van de ‘Oude Wereld Order’ zal er ongetwijfeld heel effectief voor gaan zorgen dat mensen overtuigd zullen raken dat dit de grote ‘New World Order’-overname is, die ze al die tijd hebben gevreesd en aan hebben zien komen. Een ‘overname’, die direct weer aanleiding zou kunnen geven voor het uitroepen van de noodwetten, interneringskampen en zo verder. Er zijn hiervan ook al enkele zeer provocatieve propagandavoorbeelden te geven. Want de krachten wéten wat er natuurlijk aan zit te komen, en ze zullen ‘dus’ alles doen om zich schrap te zetten voor deze botsing. Maar iedereen weet, dat hoe meer ‘Mickey-Mouse-geld’ er gecreëerd wordt, des te hoger het prijsniveau wordt in de wereld en hoe relatief armer dus iedereen wereldwijd wordt.

Dit plaatje is velen helemaal duidelijk geworden, de afgelopen paar jaar, toen de banken van de ondergang gered moesten worden. Een actie die –zoals iedereen inmiddels ook weet- geen enkele bijdrage leverde aan het verbeteren van de financiële situatie. Een dagelijkse situatie, waarin de dagelijkse verkrachting van de geesten van mensen en het verspreiden van angstporno, uitgebraakt door de media van het establishment, plaatsvindt. Er werd weer angst gekweekt, er werd veel geld toegeschoven aan banken zonder dat er sprake was van een publieke stemming, noch een goedkeuring. De rijken werden wéér rijker.. en de armen weer armer..! De enige oplossing waarmee men nu weer komt, is NOG MEER van hetzelfde, weer uitkopen van banken, het probleem NOG WEER groter makend.. Angst kweekt angst.

En het resultaat is duidelijk te zien: de ‘Occupy Wall Street’-beweging is nu exponentieel aan het groeien. Een insider vertelde me dat zich er wekelijks naar schatting 50% meer mensen bij aansluiten. En dat groeicijfer zou zelfs nóg hoger kunnen komen te liggen, als deze acties écht wortel schieten in de geesten van de bevolking.

Zelfs de publieke media zijn nu reportages aan het maken over deze beweging, die naar hun zeggen al in meer dan 900 steden over de hele wereld plaatsvindt.

Oprecht angstaanjagend
Deze publiekelijke opstand is oprecht angstaanjagend voor de ‘Oude Wereld Orde’, ongeacht hun propaganda-machines en disinformatie-verspreiding om het tegendeel te beweren. Zij hadden geen idee hoe deze opstand uiteindelijk genoemd zou gaan worden, op het moment dat die van start zou gaan, maar natuurlijk hebben ze vanaf het begin plannen gemaakt, in ieder geval sinds de jaren 1980, voor een massale, bevolkingsopstand, op het moment dat de gemiddelde burger zich zou realiseren, hoe slecht hij of zij eigenlijk behandeld is..! Dit was overigens ook een hoofdpunt tijdens een discussie die werd gehouden in een gesloten vergadering van het Congres op 28 September jl. ‘Wat gaan we nu verdomme doen?’

Kijk eens naar deze leads: ‘Super Congress’ houdt supergeheime vergaderingen.. HIER

Dinsdag de hele dag, heeft een vasthoudende groep politieke verslaggevers tegen muren gehangen, in de kelders van het bezoekerscentrum van het Capitool. Want in kamer HVC200, werd in het geheim vergaderd door een supercomité van 12 leden, wiens taak het was om een nieuwe belastingcode te ontwerpen en het sociale zekerheidstelsel en de houding te bepalen ten opzichte van het voeren van oorlog.

“Ik ga niet vertellen wat we hebben besproken” Oud-presidentskandidaat John Kerry behoort kennelijk tot de ‘Oude Wereld Orde’..

“Ik ga niet vertellen wat we hebben besproken” aldus oud-presidentskandidaat senator John Kerry (D-Mass.) tegen de reporters. (Politico)

“Ik denk dat u wel op de hoogte bent van de regels; en als u dan met iemand wilt spreken, praat met onze 2 voorzitters aldus senator John Kyl (R-Ariz.) volgens ‘Roll Call’.

“Ze hebben een serie ontmoetingen gehad van de leden en zullen hiermee doorgaan, waarbij ook publieke hoorzittingen zullen worden gehouden”, aldus senator Patty Murray (D-Wash.). Zij is inderdaad één van die twee voorzitters, die, aldus de Huffington Post op dinsdag, dit antwoord gaf, toen haar gevraagd werd naar deze gesloten vergadering, die overigens méér dan 1 dag duurde..! De andere panelleden, volgens de mediareporters, zouden net zo gesloten hebben gereageerd over wat zich die dag in deze vergaderkamer had afgespeeld. “Ze hebben zich de hele dag door een hele serie stevige kost gewerkt”, aldus een hulp van een democratisch Congreslid tegenover de HuffPost.

Van de 6 super-bijeenkomsten die het Super Congres hield, zijn er nu 2 publiekelijk toegankelijk geweest, een daarvan met de bedoeling om leden hun voorbereide opening-statements te laten voorlezen.

* *

Het is te laat om het proces nog te stoppen..
Het beste dat de ‘Powers that Were’ nu nog kunnen doen, is in het openbaar verschijnen en meedoen met de ‘Occupy Wall Street’-beweging, om de heel eenvoudige reden dat hun ‘zwarte economie’ op het punt staat sowieso helemaal gesloten te worden.

Het is te laat en ze weten het, de strijd is verloren. Ze hadden nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn dat ze zouden verliezen, maar nu zijn ze zich dan toch welbewust van hun aanstaande ineenstorting.. dankzij deze gedegen, internationale coalitie. En er is werkelijk terreur onder hen op dit moment, ze hebben het té ver doorgevoerd allemaal, té veel gestolen, té veel leugens verteld, té hebzuchtig geweest. En nu zit hun tijd erop..
Hun uiteindelijke plan is nu om ervandoor te gaan, een poging hiertoe te doen en zich te gaan verschuilen voor de rechtvaardigheid, voor de rechtbanken, nu het rondom hen heen volledig aan het instorten is. Zoals dat ook gebeurt in massieve complexen op het land dat ze geannexeerd hebben in Zuid-Amerika..!

En ze hebben een plan om aanzienlijke schade achter te laten, als ze ertussenuit knijpen! Ik heb de afgelopen 3 jaren, minimaal 100 verschillende dromen gehad over de verschillende aspecten van deze scenario’s, waarvan ik er sommigen hier heb gepost. Mij is ELKE WAARBORG gegeven dat GEEN VAN DEZE PLANNEN zal lukken!

Lelijk, lelijk, lelijk!
Zoals ik in deel I heb gezegd, wordt ons meegedeeld door top-insiders dat er explosieven zijn geplaatst onder sleutelbruggen en –landingsbanen door de hele VS. Bijvoorbeeld het ‘Eisenhower Interstate System’ is, vanuit haar oorspronkelijke opzet, gebouwd met holtes in de bruggen, waar explosieve ladingen in geplaatst kunnen worden, op alle locaties die strategisch liggen en die dus opgeblazen kunnen worden. Ik heb niet de indruk dat president Eisenhower op de hoogte was van deze specialiteit in het naar hem genoemde wegenstelsel, maar wel dat hij hiervan lucht kreeg tegen het einde van zijn presidentschap. Hij is bekend om zijn befaamde ‘vaarwel’-afscheidsspeech, waarin hij het Amerikaanse volk waarschuwde voor  ‘de opkomst van de ongebreidelde invloed van het militair-industriële complex’ . Het diabolische plan om het wegenstelsel op te blazen, is wellicht een van de zaken waarvoor hij ons waarschuwde.

Hoe is het gedaan?
Ik heb mijn insiders gevraagd of ‘black-opps-geheime-teams’ deze ladingen wellicht al hebben geplaatst, en daarna gedood dienden te worden omdat ze anders dit geheim zouden kunnen verraden.. Het antwoord dat ik kreeg, was verrassend simpel en elegant van karakter:

“Het ligt veel eenvoudiger dan dat. Waarom zou je je beste mensen moeten vermoorden, wanneer dat feitelijk helemaal niet hoeft?”

“Ik snap het niet; waarom zouden deze gasten niet heel eenvoudig het hele verhaal aan hun vrouwen vertellen, bijvoorbeeld op een avond wanneer ze depressief en volledig dronken zijn? Zeker wanneer deze mensen helemaal over hun zeik zouden zijn, wanneer ook nog eens blijkt dat hun salarissen niet betaald kunnen worden?”

“En wat dan als deze mensen die dit hebben gedaan, om te beginnen al helemaal geen enkel idee zouden hebben dat ze überhaupt bommen aan het plaatsen waren?”

“Oh shit. Ik geloof dat het kwartje bij me begint te vallen. Ga verder..”

“Het enige wat ze hoeven te doen, is gewone werklieden inhuren, en hen ‘veiligheidschecks’ laten uitvoeren. Je betaald ze om gaten te boren in het staal en het beton van deze bruggen. Dan sturen ze hun materiaal en technische uitrusting om te testen op ‘structurele integriteit’, zoals scheuren en gaten in het beton. Dan plaatsen ze simpelweg op afstand-bestuurbare ‘detectoren’, die zogenaamd de vochtigheidsgraad dienen te testen, de temperatuur, de luchtdruk, akoestische trillingen en ga zo nog maar even door. En feitelijk doen deze apparaten dit ook allemaal, dus niemand zal een vraag gaan stellen..

En op het moment dat deze detectoren zijn geplaatst, vullen ze de gaten met cement, en gaan verder met de volgende. Weinigen zullen weten dat zojuist springladingen zijn geplaatst, die met één druk op de knop af zullen gaan. Het plan is om ze door héél de VS in één klap af te laten gaan, wanneer de bevolking eindelijk tot het besef zal komen dat ze verneukt zijn, en in massale opstand zullen komen”.
x

De ‘I-35W Mississippi River’-brug in betere tijden. Bridge 9340, zoals hij in de volksmond heette, was een 8-baans stalen boogbrug.

x

Tijdens de avondspits van 1 Augustus 2007, stortte deze brug plotseling in; hierbij vielen 13 doden en werden 145 mensen ernstig gewond.

De waarheid zal hun plan ruïneren!
Verschillende insiders hebben deze plannen al aan me kenbaar gemaakt, en ik neem hier een behoorlijk persoonlijk risico door dit hier bekend te maken, maar ik geloof nog steeds dat stilzwijgen een nog veel groter risico inhoudt, dan spreken, specifiek in dit geval. Ik geloof, maar dat is nog niet bevestigd, dat de instorting van de Mississippi-brug in 2007, op 1 Augustus een test was om te kijken of hun systeem-van-explosieven daadwerkelijk zou werken. En blijkbaar deed het dat.

Wat deze gebeurtenis zo bizar maakte, was het feit dat meerdere structurele onderdelen van deze brug simultaan instortten!! En dat over de hele brug, van de ene kant naar de andere. De brug kwam daardoor in vrije-valsnelheid in de rivier terecht.

Als dit een natuurlijke gebeurtenis was geweest, zou het dan niet logischer zijn om aan te nemen, dat bijvoorbeeld één van de steunen het zou begeven, en dan wellicht nog een paar anderen, die meegesleurd zouden worden; maar ALLE steunen TEGELIJKERTIJD..? Hier zit toch een luchtje aan..?

Een filmpje van deze ‘spontaan’ in elkaar stortende stalen ‘I-35W’-brug. De beelden zijn van een bewakingscamera.

Vergeef de sceptici!
Sceptici zullen blijven beweren dat de hele brug instortte, over de hele lengte, zoals dat ook kon voorkomen bij soortgelijke instortingen, zoals WTC-gebouw no. 7, op 11 september 2001. Maar deze sceptici spreken weer vanuit een angstpositie..! En het interessante van angst is dat het vaak op de loer licht op onbewust niveau. Hierdoor blijft de werkelijke oorzaak niet toegankelijk voor het bewustzijn, doordat een sterk onbewust ongeloof dit blokkeert.
Deze sceptici zijn zich zelf volledig onbewust van de ware redenen achter hun ontkenning van de waarheid, waarbij het gewicht van de waarheid voor hen niet ‘te tillen’ is. Daarom vraag ik ook altijd om begrip voor deze mensen, en ook de mensen die verder gaan en de waarheid zelfs haten..! Wat je hen ook zegt, voorrekent of beredeneert, zij zullen hun geloof niet opgeven, tot het moment dat ze daarvoor klaar zijn..!

In normale omstandigheden, zal het hen een behoorlijke tijd kosten, om van dit ongeloof af te komen, en de ‘donkere nacht van hun ziel’ te zien, daarna de lelijke waarheid in hun leven te integreren, die altijd in de krochten van hun schaduwen lag te loeren.. Zij lijden feitelijk aan een 60-jaar oud programma van gedegen hersenspoeling, dat hen nog steeds bombardeert en her-bevestigd op dagelijkse basis, met name door de MSM. Voor hen mag de waarheid niet de waarheid zijn, omdat deze waarheid te onverteerbaar is om tot zich te nemen.

Er is niets te vrezen!
En het is deze vrij-willige, door angst gedreven ontkenning, waarop de internationale, massaal-occulte en financiële samenzwering zich mee bezig heeft gehouden al die tijd. Maar helaas realiseren zich zó weinig mensen dat er feitelijk niets te vrezen is. Zelfs wanneer de hele en vooral lelijke waarheid is onthuld, zal er nog een bepaalde mate van volksoproer en -paniek ontstaan, wanneer de spindokters doorgaan met het creëren van massa-oncontroleerbare angst.

Zo simpel is het dus feitelijk..!!

De waarheid is dat we in een holografisch, en tegelijkertijd reagerende ‘matrix’, die gebouwd is, door wat ik noem ‘Het Bronveld’. Er is niet één persoon die vergeten is door de Goddelijke en liefhebbende krachten die op Aarde assisteren, die ons ‘toevalstreffers’ zullen presenteren en bizarre gebeurtenissen, die de sluier weg zullen trekken, waarbij duidelijk zal worden dat de zaken niet zijn zoals ze lijken!

Naarmate je je meer realiseert dat deze zaken écht zijn, in plaats van dat je erom lacht als zouden het nonsens zijn, des te meer ze je zullen overkomen..!  Deze massale, collectieve lucide droom respondeert op onze gedachten, onze ideeën, intenties en verlangens, en is voor het gemak maar als ‘de realiteit’ gedoopt..
Deze illusie is gecreëerd voor onze spirituele groei en ontwikkeling, door krachten die oneindig krachtiger zijn dan alle geestelijke krachten op Aarde gecombineerd. En deze ‘illusie’ is bovendien buitengewoon prehistorisch, als je tenminste er zó bovenop wilt gaan zitten om een tijd-coördinaat aan deze kracht te hangen, die tijd- en leeftijdsloos is!

Onze planeet wordt op een intensieve wijze beschermd.
In het materiaal zoals de ‘Law of One’-serie, (die ik stevig heb gevalideerd met meer dan 1000 academische referenties in The Source Field Investigations), wordt ons verteld dat er wezens zijn die zich op een bijzonder hoog niveau bevinden, en die in staat zijn de evolutie van de Aarde te overzien, en naast ons nog miljoenen andere ‘werelden’, alleen al in ons sterrenstelsel..!

Een uiterst precieze balans wordt bereikt –waar het publiek nooit iets groters zal ervaren dan dat wat zij zélf hebben aangetrokken- door de focus van hun ‘gedachten’. De menselijke geest is het ultieme slagveld. Als de ‘Powers that Were’ erin slagen om jou opgesloten te houden in angst en terreur, dan zul je MEER ANGST EN TERREUR aantrekken… En zullen zij ‘winnen’..

Verstop je in het open ‘veld’.
In hun occulte systemen, weten zij allemaal wat de ‘regels’ zijn, en één van de belangrijkste regels, principes, is dat zijn zich moeten verschuilen in het ‘open veld’.. Ze onthullen hun plannen aan de mensheid, met erg weinig versluiering, als die er überhaupt al is.. Zal ik het heel simpele voorbeeld van het uitkopen van de banken nog een keer aanreiken..?!

Als er niemand is die ook maar iets substantieels onderneemt tegen deze plannen, dan vindt er op een heel reëel vlak, een actieve keuze plaats voor slavernij! Mensen maken dan deze keuze door te geloven dat angst sterker is dan Liefde..  Ook al hebben deze mensen vaak en heel bizarre synchroniciteiten meegemaakt in hun levens, die hen uitdaagt om de waarheid in te zien van het magisch universum en hun spirituele evolutie te ondersteunen, tóch worden deze ervaringen achter muren gezet in een ‘aparte categorie’, die ‘los staat’ van de ‘echte wereld’.
Maar wat deze negatieve mensen zich niet realiseren, is dat de werkelijke reden waarom deze regels en principes hen dwingen om ‘zich in het open veld te verstoppen’ ligt in het feit dat zij worden gebruikt. Zij zijn er alleen om een doel te dienen, en wanneer dat doel adequaat is bereikt,  zullen zij gedwongen worden om te veranderen of om ‘weg te gaan’. Hun doel was om een spiegel te verschaffen voor de collectieve negativiteit waarmee we allemaal worstelen.

Er zijn nu echter genoeg mensen die hun eigen spiegelbeeld hebben gezien in de wereldspiegel die laat zien dat de Oude Wereld Orde nu heel snel wordt ontmanteld. Dit nieuws is zo enorm schokkend, en zo opwindend, dat het voor mij enorm moeilijk is om te wachten totdat ik dit artikel kon schrijven, wetende wat ik nu weet.

Deze plannen zullen niet gaan slagen
De negatieve krachten schijnen niet te begrijpen dat zij aan een strakke nekketting-riem lopen van de ‘hogere machten’. Net zoals een partij nooit een verkiezing kan winnen, zo is elk diabolisch plan van de Oude Wereld Orde niet meer dan een sollicitatieformulier dat ze juist invulden voor het ‘management’..

“He jongens, kunnen we deze planeet ajb even nucleair onder handen nemen?” Nope. Sorry.

“Kunnen we dan misschien een paar miljard mensen vermoorden zodat de lading niet meer zo zwaar is?” Ben bang van niet…

“Nou goed dan, maar een werelddictatorschapje?” Vergeettutmaar…

“Mogen we hen niet wijsmaken om jullie als Goden te aanbidden en een grote ramp creëren en dan tevoorschijn komen als hun ‘redders’?” Nee maatje.

“Hmmm… en wat als we nou eens een massale Alieninvasie faken?” Gaat nie gebeuren!  

“Nou, zouden we dan in ieder geval de Amerikaanse economie kunnen vernietigen en en iedereen laten uitsterven uit boosheid dat we gepakt zijn?” Nee-nee-nee!

Deze UFO (links) die achter het ISS hangt, werd deze week gesignaleerd, OVEREENKOMSTIG de melding van David Wilcock aan het begin van de week! (klik voor artikel)

“Leipe Aliën-hippies van ergens uit het heelal”
Een van de meest opwindende zaken die ik onlangs vernam, is dat een 15 kilometer grote UFO zich nu in een hoge baan om de Aarde heeft geparkeerd. Meer dan 200 kleinere voertuigen komen en gaan naar het moederschip, via ronde deur-openingen en –sluitingen. Dit is allemaal waargenomen door o.a. de mensen die nu in het ISS, het International Space Station zitten. Een van mijn medewerkers stuurde me een opgeschreven droom die EXACT dit scenario tot in detail weergaf, waarbij ze geen idee had, dat ik inmiddels precies hetzelfde verhaal had gehoord..!

(Noot van vertaler GJ: tijdens het vertalen van dit artikel, bleek een posting van ‘Streetcap1’ een melding van een mega-UFO te bevatten, die ‘rondom het ISS zou cirkelen’..!! Hiervan vind je HIER  het specifieke artikel. Een heel bijzondere synchroniciteit, dat sowieso!)

Het is moeilijk om precies alle zaken in elkaar te passen rondom dit verhaal, omdat er een enorme vasthoudendheid plaatsvindt rondom informatie vanuit de insider-gemeenschap, en het aantal mensen in de ‘ik moet het weten’-basis is nu een stuk verkleind. Maar het is echter ook duidelijk dat sommige delen van het militair-industrieel complex ook contact hebben gelegd met deze groep aliens, en hen letterlijk omschreven als ‘leipe hippies van ergens uit het heelal’. En geloof het of niet, dit onderdeel zat ook in de droom van mijn collega..!

De ‘Old World Order’ heeft te horen gekregen dat hen een halt wordt toegeroepen, teneinde de bomen, dieren en mensen te sparen op deze planeet.

“What the fuck geef jij om deze planeet? Je leeft hier niet eens, fuck off!”

Compassie wordt gezien als zwakte
De militaire mindset houdt van drama en intrige. Ze houden ervan om het gevoel te hebben dat ze in een epische worsteling zijn verwikkeld. Een worsteling met een boef die gelijk gesteld zou kunnen worden met de ‘geïncarneerde duivel’. En wat hen nu kennelijk volledig afzeikt, is dat hun ondergrondse bases volledig van de kaart zijn geveegd, in steeds grotere aantallen! Door ‘mens-achtigen’ die zacht spreken over liefde, vrede en proberen om deze aardlingen hun harten te laten openen, maar gelijkertijd weigeren ‘nee’ als antwoord te ontvangen..

Het gaat erom dat het precies het tegengestelde is van hun grootste, meest ‘veilige’, explosive-proof deuren in hun ondergrondse bunkers, die open gewrongen worden, waarop een stelletje Greenpeace-achtige, aarde-lievende, aantrekkelijke en levenskrachtige menselijke wezens binnen komt lopen, die hen toespreken alsof ze kinderen zijn.. .

De grote les

“Wacht even, ik dacht dat jullie hier alleen kwamen om te observeren? En wat dan als we praten over de ; Hoogste Wet’ hier in dit Aardse veld? Jullie dienen hier helemaal NIETS te doen, laat staan ingrijpen!”

“Ben je vergeten hoe we verschenen en jullie nucleaire installaties saboteerden. Al vanaf het moment dat jullie ze begonnen te bouwen..?”

“Nou.. ja, maar daarna hebben we ze toch weer teruggekregen! Jullie hebben alleen maar tests gedaan, en nooit enige actie ondernomen. Jullie lieten ze ons gebruiken, hier en daar.. Jullie konden kennelijk op elk gewenst tijdstip dat jullie diende een invasie doen, maar dat deden jullie nooit, jullie waren dom en zwak.”

“Ik begrijp hoe u zich voelt. Het mag erop lijken dat we hier alleen aanwezig waren om jullie van een afstand te bestuderen, maar ons wérkelijke doel was ons ervan te verzekeren dat jullie nooit in staat zouden zijn de Aarde te vernietigen met een nucleaire oorlog. Wij hebben geen enkel kwaad in de zin, maar we kunnen niet toestaan dat jullie de Aarde vernietigen. Het spijt me, ik weet dat dit een grote teleurstelling is voor jullie.
Wij konden niet verder actie ondernemen, tótdat de grote cyclus van de Tijd ons dit toestond. Het plan is al héél, héél erg oud en heeft zich afgerold in talloze werelden. We hebben enorme databanken die we kunnen raadplegen, wanneer we worden geconfronteerd met ongeacht welke nieuwe situatie voor ons Wij zijn slechts boodschappers van de Wil van de Aarde, de Zon en het melkwegstelsel zélf. Jullie hebben je tijd gehad¸ en nu zullen de Aardbewoners vrij zijn.

Of je met ons meewerkt of niet, dat is aan jullie. De beslissing is al genomen, en zo zal het zijn. Als je ons jullie laat helpen, dan zal jullie niets overkomen. Het is niet onze wens om iemand te zien lijden of pijn te hebben. Onze Liefde is in vrijheid aangeboden  aan ieder-EEN..”

De ondergrondse bases
Volgens onze beste, meest geachte insiders, zijn déze ‘bomen-knuffelende’ ET’s er verantwoordelijk voor dat de ondergrondse faciliteiten over de hele wereld zijn vernietigd.. En de eerste twee daarvan waren (zie deel I) de ondergrondse knooppunten nabij
Washington DC en Denver, Colorado. Dit gebeurde op dezélfde dag dat mijn nieuwe boek ‘The Source Field Investigations’, werd geboren’.. Het was een grote schok voor mij, omdat het verhaal zich ging concretiseren, de puzzelstukjes op hun plaats vielen, meteen al in de weken daarop..!

Zwaarbewaakte toegang tot het immense DUMB-netwerk onder de VS. Er wordt gesproken over meer dan 135 knooppunten, die meer als ‘steden’ te beschouwen zouden zijn, dan als stations.

Zoals ik in deel I heb uitgelegd, en zoals de bronnen van Benjamin Fulford ook hebben bevestigd, is elk van deze ondergrondse bases vernietigd met een explosieve kracht die tevens krachtige, oppervlakkige aardbevingen heeft veroorzaakt. Dat is inclusief de krachtigste aardbeving die ooit het Oosten van de VS trof.. Deze aardbevingen hadden heel specifieke kenmerken, die overeenkomsten vertonen met het detoneren van ondergrondse kernexplosies. Maar we weten inmiddels dat er geen enkele straling is gemeten, noch vrijgekomen.

Alles is kennelijk door een Portal verdwenen.
Audio-opnames van datgene dat plaats vond binnen in deze bases, werden opgevangen vóórdat hun vernietiging plaats vond. Het resultaat van het bestuderen van deze opnames, is dat insiders massieve geluiden hebben gehoord van ‘verschuivend meubilair’, 24 uur voordat de vernietiging plaatsvond, en dat er ook schreeuwende en roepende mensen te horen zijn. Het vreemde ervan is, dat zelfs tafels die aan de grond waren geschroefd, losgeschroefd werden en verplaatst. Alles wat achter bleef waren meubels die kapot waren.

Als je nu 2 en 2 optelt, dat lijkt het erop dat massieve portalen zijn gecreëerd binnen in deze bases. AL HET MATERIAAL EN AL HET PERSONEEL IS ERUIT GETROKKEN, VOORDAT DE EERSTE FACILITEITEN WERDEN VERNIETIGD. En de daadwerkelijke vernietiging is veroorzaakt door een ‘spontane’ 20-voudige verhoging van de luchtdruk in deze gigantische ruimtes.

Vervolgens zijn nóg 6 bases van de kaart geveegd..!
Het volgende stuk betrouwbare informatie dat ik binnenkreeg, ging erover dat dePowers that Were’ weigerden zich over te geven, zelfs ná deze indrukwekkende show van ongeziene krachten.. Mij is verteld dat de hoeveelheid materiaal, inclusief de ‘fake-invasie-voertuigen’, die bij de eerste 2 gebeurtenissen is verwijderd, alléén al genoeg was om hen een kritische, onomkeerbare slag toe te brengen.
Nog wisten ze van geen opgeven, misschien omdat ze téveel sportwedstrijden hebben bekeken, en daardoor volgens het oude credo wilden leven: ‘It ain’t over ‘till it’s over!’.. 6 Aanvullende bases, niet alleen beperkt tot de VS, werden vervolgens weggevaagd, nádat de eerste 2 dus waren opgeruimd. We weten echter niet wannéér dit plaatsvond, en of deze bases ook fysiek werden vernietigd, alleen dat het personeel en het materiaal allemaal is ‘verwijderd’.

En er zijn er op dit moment nog veel méér opgeruimd.
Tegen het einde van September, vond de volgende golf plaats en deze was veel significanter. Mij werd een precies aantal genoemd, met daarbij het dringende verzoek dit aantal hier niet te noemen. Om met name de integriteit van, en het vertrouwen in mijn insider niet in gevaar te brengen. Daarom zal ik aan dit verzoek voldoen en me beperken tot mijn eerste zin in deze alinea.
Daarom is het nu wellicht onnodig, maar nogmaals de bevestiging van mijn kant, dat in die korte periode, misschien zelfs op dezélfde dag, een aanzienlijk groter aantal bases van de kaart is geveegd.  En ook de rapporten van deze bases zijn hetzelfde: schuivend meubilair door de hele ruimte, en schreeuwende mensen. In deze gevallen zijn de bases er dus kennelijk nog wel, maar al het materiaal, ruimtevaartuigen, etcetera, is allemaal opgeruimd, behalve weer het kapotte meubilair.

Toen ik deze berichten voor het eerst hoorde, van de mensen die ik door de jaren heb leren kennen als EXTREEM integer en betrouwbaar, barstte ik in tranen uit, waarbij een deel van mij zich bekommerde om het lot van de mensen in deze onderaardse complexen. Zij zijn immers door een angstige en heel bedreigende periode gegaan, toen zijn in deze portalen werden getrokken. Ik voel me verdrietig met de wetenschap van het feit dat maar weinigen van hen zullen beseffen dat dit hen überhaupt is overkomen en pas nu beseffen wat er is gebeurd met hen.

Maar ik heb ook tranen van opluchting gehuild, in de wetenschap dat we werkelijk worden geleid en beschermd. En dat het meest significante van deze, al duizenden jaren durende ‘oorlog’ nu plaatsvindt..!

Het zal waarschijnlijk bekend worden gemaakt in etappes
Hou in het achterhoofd dat de uiteindelijke resultaten van dit ‘inside’ werk, niet direct duidelijk is voor velen. Maar deze ‘Leipe Alien-hippies’ maken het wel mogelijk voor de internationale coalitie van 80 landen om feitelijk succes te bereiken met hun inspanningen!

Het lijkt bovendien zeer onwaarschijnlijk, dat op basis van deze berichten, de Old Powers that Were’ in staat zullen zijn om het wegennet in de VS op te blazen. Deze oude krachten dienen zich kennelijk te realiseren dat wat voor plan ze ook hebben, dit niet meer is dan een sollicitatieformulier..! En elk verzoek dat ze indienen om veel rotzooi te maken, of iets dat hen een oneerlijk of téveel voordeel zou geven, zal worden afgewezen. Teneinde deze ‘illusie’ zo lang in stand te kunnen houden, hebben deze hogere machten, extreem slim gehandeld, door hun ‘interventies’ zódanig te maskeren, dat het erop leek dat deze gebeurtenissen aan gewone, natuurlijke oorzaken waren toe te schrijven.
Daarom verwacht ik, dat we nog meer aanvullende drama’s zullen zien ontwikkelen, wanneer het hele financiële debacle haar hoogtepunt bereikt. Op een gegeven moment, zal er zeer waarschijnlijk een aankondiging komen, en zal de wereld NOOIT meer dezelfde zijn..!

De WallStreet-Occupy betogingenn over de hele wereld zijn de topjes van de ijsberg..! De shift is happening. ‘The shift hits the fan’..

Ik stel me zo voor, dat er voor ieder een stuk tijd zal zijn, om al dit nieuws te absorberen, vóórdat we over kunnen gaan naar een volledige en complete ‘onthulling’..! Maar natuurlijk zal ik hierover meer gaan schrijven in latere updates van dit verhaal. Voor nu wil ik je nog een transcript aanbieden, een klein beetje gewijzigd, van de ontzaglijke droom die ik op schrift kreeg van mijn medewerker. Zoals ik al zei, heeft deze persoon NIETS meegekregen van de informatie die ik kreeg van het 15 km grote UFO-ruimteschip, dat is gezien met honderden kleine UFO’s, die eruit kwamen en er ook weer in gingen.. Noch de ‘gekke naam’ die sommige van de oude militaire garde deze ‘menselijke wezens’ had gegeven..!!

De profetische droom
Hier is het verhaal dat ik van haar las, en geloof me: het is er slechts één van de vele, uiterst krachtige dromen die ons zijn verteld, en die ons meedelen dat we op de rand staan van een extreem POSITIEVE VERANDERING!

De kleine ufo’s en de grote bal.
We waren buiten in een prachtige natuurlijke omgeving. Ik zag een klein zilveren ‘ding’ dat rondtolde in de lucht. In het begin dacht ik dat het een vlieger of iets dergelijks was, maar toen realiseerde ik me dat het een kleine gekke UFO was. Deze vloog op me af, er volgden er nog meer, tot er uiteindelijk zo’n 200 stuks boven me hingen. Ze draaiden en ze waren klein, zo’n 15 tot 30 centimeter in doorsnede. Ze draaiden en gloeiden en ik realiseerde me dat het kleine, metalen, ‘peuter-ruimteschepen’ waren.

Ze waren heel mooi, het leek wel alsof ze vloeibaar kwik op hun huid hadden, en het leek erop dat ze op de een of andere manier ‘levend’ waren. Het was verbazingwekkend dat geen van deze bolletjes met elkaar in botsing kwam, want het waren er zó veel. Ze bewogen samen als een school vissen.

De persoon in het licht.
De grote UFO begon te draaien en veranderde in een wit licht. Toen verscheen er een persoon vanuit dit licht. Deze persoon stond vervolgens op de grond, hij was duidelijk een ET. Groot en groter dan de gemiddelde aardling, zeker 60 centimeter. Hij was dus zo’n 2,30 meter en had een zwarte, wilde haardos met groene veren, die in zijn haar geweven waren en hij droeg een hoog fluorescerend pak met veel kleine ‘spijker-lichtjes’ die ervan af straalden, waardoor hij bijna op een lichtgevend stekelvarken leek.. De kleuren hiervan waren groen en blauw, bijna in een ‘tribal’-stijl.

Hij lachte en stond daar maar, terwijl iedereen erom heen geschokt was, werd ik er heel gelukkig van. Hij zei ‘Hi’ tegen me, waarna ik opstond en hem eengrote knuffel gaf, waarop hij me begon toe te lachen. Toen realiseerde alle anderen dat het ‘veilig’ was.. en toen ging iedereen hem knuffelen..
Toen begon hij met het trekken van gekke bekken, vooral door bijvoorbeeld zijn huid uit te trekken naar de zijkant van zijn gezicht, het was echt heel maf. Ik keek niet naar hem, terwijl hij dit deed en hij lacht continue. Hij wilde de mensen over allerlei verschillende dingen vertellen- wat ze ook wilden weten, ze kregen er allemaal antwoord op. Hoe dingen werkelijk gaan in het Universum bijvoorbeeld.

De moordzuchtige medewerker
Toen stapten jij en ik een een auto met een zakenman, hij bleek heel moordzuchtig te zijn. Hij was groot en had zand-blond-bruin haar, een grote bos, die naar één kant gekamd was. Hij droeg een lichtbruin corduroy jack, zacht okerkleurig. Hij had een schildpaddennek en droeg een pantalon. We reden in zijn auto en het kwam erop neer dat hij ons gewoon wilde doden. Hij probeerde ons niet direct te vermoorden, maar hij had duidelijk zélf een doodswens en reed daarom als een gek in de auto.

Toen reed hij met de auto tegen de zijkant van een muur langs de weg en probeerde vervolgens alles te raken wat op zijn pad kwam, inclusief de auto voor hem. Toen kwamen we bij een restaurant aan, een uiterst chique 5-sterren Frans restaurant. Toen waren we in staat hem te dumpen, en we vertelden hem dat hij als de sodemieter moest maken dat hij bij ons uit de buurt ging. Hij was gewoon krankzinnnig, hij had zijn auto tegen de zijkant van de muur gereden. Toen verstopten we ons, bang dat hij ons zou kunnen vinden.

Het opzienbarende boek van David Wilcock ‘Source Field’. (klik voor lead)

Toen besloot jij dat je sowieso in het restaurant wilde eten. Maar ik zei dat we eigenlijk weg zouden moeten lopen van deze rampzalige, moorddadige kerel. Maar je zei dat we tóch bij het restaurant zouden moeten gaan eten, omdat het er gewoon zo gezellig was, en daarom stemde ik ermee in.. We besloten dat we ons niet bang zouden laten maken; we zouden deze kerel niet ons leven laten vergallen. En als hij naar ons toe zou komen, dan zouden we hem gewoon vertellen, dat we er niet van gediend waren, wat hij ook met ons van plan zou zijn. Geen angst meer!

Een zeer opmerkelijk moment.

Opnieuw ga ik jou de vraag stellen, die ik aan het begin van dit artikel aan je stelde:
x

“Geloof je in Liefde, of geloof je in angst?”

Wanneer het nieuwe financiële systeem wordt aangekondigd, zul je dan jezelf verliezen in de bergen ‘angstporno’, die je wijsmaken dat het allemaal een duivels plan is, gefabriceerd in de hel?

Wanneer ET’s worden aangekondigd, zul je hen dan omhelzen als broers die je té lang hebt gemist, of geloof je dat het gemene, shape-shifting demonen zijn, die uiteindelijk niets anders willen dan de menselijke beschaving te vernietigen..? Je hebt namelijk een keuze tussen wat je wilt geloven, en belangrijker: hoe JIJ je leven wilt leven! Ik heb geprobeerd je mijn goed-geínformeerde mening te geven, die gebaseerd is op de gecombineerde resultaten van onderzoek dat ik al 30 jaar verricht.

Wanneer je meer wilt weten, kun je met de data uit mijn nieuwste boek, bijvoorbeeld in de E-bookversie, gegevens opdissen van meer dan 1000 academische referenties. En omdat deze direct door kunnen linken naar betreffende websites, zul je mijn verhaal tot diep niveau kunnen checken. Je zult dan ook zien waar ik al mijn quotes vandaan heb gehaald. (Het boek is overigens ook te koop als luisterboek in de Engelse taal.)

* * *

 

428 gedachten over “Disclosure in volle gang..! Jouw keuze: Angst of Liefde?

 1. Ah, dus dáár was je mee bezig, Guido! Ik zat de afgelopen dagen precies hetzelfde stuk te lezen. Dank je voor de vertaling, want daardoor wordt dit nieuws weer voor veel anderen leesbaar.
  In een van de andere artikelen van DW staat nog iets waar ik een klik bij kreeg..
  En ik zeg het even heel simpel in mijn eigen woorden: als de ‘powers that be’ uitgeschakeld zijn, dan blijft er nog een grote groep mensen over die slachtoffer zijn van hun mind-control en mishandelingpraktijken. Deze mensen hebben hulp nodig bij het verwerken van hun trauma’s..
  Dus bij deze, therapeuten die hier ook weleens meelezen: er blijft voor ons nog voldoende werk aan de winkel!

 2. Bravo !!! Bravissimo !!! Dankjewel Guido voor het plaatsen van de NL vertaling.
  Ik volg nu al een paar weken de dagelijkse updates van Fullford vertaald door Harmen Schouwerwou, na eerst het volledige interview door Wilcock te hebben gelezen. Alles klopt als een bus. Ook de galactische contacten bevestigen allemaal deze feiten.
  We zitten middenin de totale ommekeer. En nu vooral de positieve focus niet vergeten.

 3. Guido, verbeter even, als je wilt: ‘…een sociaal zekerheidsstelsel en een ‘opmaat naar oorlog’.
  In: ‘..sociale veiligheid en aanpak met betrekking tot oorlog’ (of zoiets).

  Is nogal een nuanceverschil!

  1. Zat wat in, nuanceverschillen zijn er om de nuane te benadrukken. THANKS mate!

 4. Heb het altijd al geweten , als kind al..
  Alles in universeel zo ook deze strijd die gaande is , het keren van een tijdperk gaat niet zonder slag en stoot. Wat ooit de jaren 70 was , wordt nu 2012 en daarna.
  Een vredestijd zonder oordeel , waarvan ik denk dat Christus het zo ook vertelde in de nag Hamadi geschriften.
  Ik heb angst gezien , en nu kan ik het verslaan.

 5. Ik zit gewoon met tranen in mijn ogen na het lezen van dit artikel.

  Alles komt ook op het juiste moment, heb ik een maand geleden mezelf bang gemaakt met alles wat er op internet te vinden is over hoe verwrongen de wereld echt is. Ik voelde me erg eenzaam en verloren. Ik snapte niet hoe het nog goed kon komen door alle enge verhalen die op internet rondzwerven over WTC, New World Order etc..

  Ik heb het bewust afstand van genomen en het losgelaten omdat ik er zo ontzettend verdrietig en bang van werd. En NU komt dit artikel.. om me weer een zetje te geven in de richting van hoop en liefde.

  Eerst het oude beeld keihard afbreken en daarna met liefde weer iets nieuws opbouwen. Dankjewel voor het plaatsen en vertalen!

 6. Het grootste en meest intense geluksmoment dat ik heb ervaren in mijn leven, is tijdens een heldere droom ongeveer een jaar geleden, waarin onze ‘ruimtefamilie’ in openheid arriveerde. 100-den ruimteschepen en een enorm moederschip kwamen en ze presenteerden zich met hun ultra vredelievende uitstraling. Zoveel overweldigende liefde heb ik in mijn huidige aardse leven nog nooit gevoeld. En ook nooit zo’n pure liefdevolle connectie gevoeld als met deze wezens. Ik werd mijlenver opgetild door dit ultra liefdesgevoel. Onbeschrijfelijk gewoon! Zeker een half jaar lang heb ik nagenoten van deze heldere droom. Ik heb deze droom echt nodig gehad om te kunnen overleven, ze bracht me hoop en moed om verder te gaan. Ik merkte tijdens mijn droom en na ontwaken dat ik sinds ik leef, heb gesnakt naar dit moment en ik heb altijd geweten dat dit voor mij realiteit zou worden en heb hiernaar geleefd…Er wordt/werd ons angst aangepraat voor het meest liefdevolle dat er bestaat. Als mensen eens uit hun mentale wereld zouden stappen en in plaats daarvan zouden durven gaan VOELEN, slechts ZIJN, dan zou dat al een wereld van verschil maken! Kies voor liefde, dan ebt angst weg, net als duister wegebt in nabijheid van licht. Heerlijk, nog even… This is the moment we’ve waited for…

  1. Doe er nog eens 1 lijntje bij Simba dan is 3x scheepsrecht,2 x is zo marginaal uit gedrukt!

  2. @ simba je pikt een quote van iemand en plaatst hem verschillende malen als was hij van jou ,zonder bronvermelding en dan pikt iemand anders hem en word je boos ? vreemd egotripje…….

  3. kinderbedtijd simba bovendien is een modderbad erg goed voor je lijf en leden ,dat zou een leeuwenwelpje toch moeten weten . Als je geplaagd wordt door parasieten neem je een duik.

  4. Simb is tha man die van alles ziet vliegen, van Ellenin tot zelf gemaakte flightsim filmpjes waar onze onverschrokken lucht vaart EGO piloot dagelijks zijn verslag zijn debunk rondjes doet, wij van de RNF houden ons bezig met werkelijke feiten achter het nieuws dat dit soort omstreden fuguurantjes graag op de voorgrond willen treden met EGOZINNIGE eigen gemaakte animaties en andere opgezetten conspiracy’s theomietjes.

   http://www.youtube.com/watch?v=spi07YtP2-s

  5. @ simba ben jij niet diegene van al die flightsim progjes ? Beetje de ziekte van napolion niet om je dan uit te geven voor ex piloot? En denk erom de kijkwijzer wordt gecontroleerd !! dus kijk je films die voor mensen zijn die ouder zijn als jij vlieg je eruit!

  6. @ simba
   een echte held dat ben je met kennis van zaken ,……of toch meer een kinderboeken vriend met enige ervaring in het vliegen van boeings? gelukkig hoeft hij dat niet allemaal alleen te doen . Het blijft een wonderlijke wereld van de kinder fantasie ( als jongerenwerker ken ik die van dichtbij) Gesproken wordt dan van de magische fase van de kinderfantasie. Kids kunnen dan geen onderscheid meer maken tussen hun fantasie en de realiteit . Zo ook de held op dit forum, hij heeft zich ingebeeld een piloot te zijn ( net als mijn zoontje van 6) En kom dan niet aan die fantasie want dat is werkelijk een realiteit voor het kind in kwestie. Ben je benieuwd naar waar dit alles op gestoeld is ………..?
   http://911-complotdenkers.blogspot.com/2008/06/pluk-van-de-petteflet.html

  7. Zoooooo hee nog meer openbaringen… de wonderen zijn de wereld nog niet uit 🙂

  8. @ Dawn

   Het mooie is dat Marcel en ik weer volledig terug zijn op WTK, klaar voor nieuwe Wintergloeiplezier en op jacht naar Warme Trollensoep…

  9. Pfff, haha, sorry maar ik kan het niet laten. Die glimlach krijg ik vanavond niet meer weg.

  10. @ Dawn

   Tis heerlijk jou weer zien te lachen, het werdt de laatste tijd zijn veels te serieus dood boeltje, tis tijd voor wat nieuw creme la Fresh’ in de Gwuido tent.

  11. @Marcel in 5D, als je ff twee maanden terug worstelt in het Elenin draadje, zal je zien dat ik met de quote “Something Wonderful Is Coming: , terug verwijs naar Arthur C. Clark’s 2010, The Year We Make Contact dus pronken met andermans veren, nou nee…

   En voor als je het weten wilt, Ja, ik heb onlangs een prijs gewonnen met een film gemaakt op de flightsimulator KLM763 Boeing 767 300-ER EDDS to LOWI en mijn film word nu volop gebruikt door ATC opleiding instituten. En als je echt even verder graaft zal je vanzelf tegenkomen of ik nu écht piloot ben of niet.

   Ik kan je natuurlijk mijn brevetnummer geven maar aan jouw om zelf je speurtocht te doen. Ben je wel verplicht nu aan de WTK gemeenschap…

   Voor diegene die mijn overig, enige geposte simulatorfilm op Youtube wil zien,

   http://www.youtube.com/user/simbanl

   Ik laat het aan de inleving en verbeeldingskracht over van de kijker om zeg maar in te schatten of dit werk is van een amateur of…

   Zo meneertje in 5D, Dualiteit is nog volop aanwezig in 5D blijkbaar.

   Veel kijkplezier en anders nog iets?

  12. @Dawn, zo schattig om jou weer te zien lachen…. Vluchtje maken binnenkort?, nee niet in de Sim, een echte… Kijken of we de Elenin hysterie er nog uit moeten draaien bij je…

  13. @ simba
   Fout ik ben helemaal nix verplicht aan niemand . En het is niet erg om door de mand te vallen ( als je dat dan ook ruiterlijk durft toegeven) Helaas lijkt het erop dat je ego je weer parten speelt . Maar ik ga je niet uit je fantasie halen .
   Je kan namelijk een paard wel naar de drinkbak brengen maar drinken moet hij zelf.
   Verder, kleine welp, heb je potentie ( als onderdeel van de schepping) wees daar dan ook tevreden mee.

  14. SHit Simba, dit is toch niet echt hoop ik? Ik geloof dat ik een hele zware bad trip meemaak op dit moment…

  15. @ Simba

   Alles wat je latenteerd aan je zogenaamde vliegwerk in Microsift Flightsim is puur fictief opgenomen filmpje waar de automatische piloot de vlucht naboost, echter het besturen van deze flightsim is via menig controle op keyboard en op veel cockpit schermpjes aan sturen nog een flinke klus tot echt kunnen vliegen.
   Een beetje piloot vliegt eerder met de Flightsim Il-2 Sturmovik voor het betere vliegwerk, gezien jou geanimeerd kunstwerkje doe mij gelijk het al in de prullebak deponeren wat ik ooit als ex-maintenance developer voor Fokker 50 en Fokker 100 toestellen in elkaar als les materiaal mocht flensen, komt jou gouden onderstreepte filmpje niet eens inde buurt van het werkelijk kunnen vliegen met echte boeings, laat staan je zogenaamde Ellenin feitelijk warboel verhaaltjes.

   Echter zulke filmpjes kan iedereen makkelijk maken en zeggen van heh ik was ooit een Ex-piloot…

  16. @Marcel in 5D , waarmee zal ik door de mand moeten vallen? omdat ik beroepspiloot ben geweest? en nu privévlieger ben? omdat ik een simulatorfilm heb gemaakt die letterlijk gevreten wordt door piloten in spé? moet ik me daar voor schamen? doet dat afbreuk aan mijn kennis?

   Nee…

   Jaloezie in 5D zullen we maar zeggen…

  17. Nog steeds in een bad trip hier. Ik zie vliegtuigen bestuurd door de kabouters van Paul, gesaboteerd door Simba en begeleid door de verkeerstoren Marcel. Heel vaag.
   Zal zoals altijd wel aan mij liggen. Bad trip.

  18. Ik Jaloers? hahaha op een Sportvliegmug?

   Ik lach me suf, ik spring liever op een matras uit een vligtuig van dit soort laagvliegers die te veel op eenzame hoogtes rondjes vliegen…

   @ Martijn

   Laten we eens een tandemsprong doen, mag jij eerst springen…

  19. @Paul in 2011, ik nodig je hierbij uit om jouw toetsenbord en joystick kennis te demonstreren… en by the way, wat heeft het met Elenin te maken?

  20. @Paul in 2011, maar wel een sportvliegmug met opleiding en uurtjes op de 767… nu jij weer…

  21. Sim zit in een zelfgefabriceerde simulatie. Hij is niet zo dol op het echte leven en daarom heeft hij een alter ego (ba), deze denkt waarachtig een piloot te zijn en een zoon te hebben die hij uiteindelijk zelf is.

   Weet je sim ba, dat is niet erg. Zal het je sterker vertellen wees blij dat wij je hier de kans geven om je te ontdoen van deze simulatie, je maskers die je jezelf hebt opgelegd. Enne ik ben geen haatdragend persoon zoals je ondertussen wel weet. Ik geloof niet in; ‘we will never forget, we will never forgive.’ Dit is de tijd om de maskers te laten zakken, niet om ze op te zetten.

  22. Simpel, Elenin is een False Flag”, welke puur door NASA verzonnen is, veel werk van NASA is dus voor gelogen shit welke gewoon niet bestaand is en dat weten we allemaal, jij ook als hoogmoedvlieger die probeert vol te houden dat het zo is en steeds weer een andere baan in neemt.

   Elenin ?! d’r is wel heel wat anders aan de hemel dat dit sprookje… En dat weet jij dan ook heel goed dat dat het pure pulp-fictie is.

  23. 8.29: wat doen we dan met al die ‘nicks’, of zijn dat geen maskers.. ‘Dawn’..?
   Paul 8.31: als jij ‘simpel’ begint te roepen, begin ik een beetje op te passen met je.. Zo simpel is dat voor mij.

  24. En even ter afsluiting om Guido zijn mooie draadje verder niet te verstieren, denk er van en doe er mee wat je wilt. Ik heb mijn Nick nooit veranderd, ook na het zaplogavontuur, omdat ik niets te verbergen heb.

   Als WTKérs denken dat ze kunnen beoordelen en feest vieren over het feit dat ik voor een hooggewaardeerde flightsim community mijn ervaringen heb kunnen verfilmen (wat in het echt niet mogelijk zou zijn geweest) en daar door voor hén door “de mand” zou zijn gevallen, zegt meer over hén dan over mij…

   Something Wonderful Is Coming…

  25. Hoe kun je nou door de mand vallen? Je was toch geen gezagvoerder op een luchtballon..? 🙄 Ik vind trouwens ‘wonderful’ tóch mooier dan ‘wunderful’..? Toch?

  26. Graag uitleg Guido, want ik vat het allemaal niet meer. Of bedoelde je mijn nick naam, die overigens mijn ECHTE achternaam is?? Willu ook mijn voornaam nog erbij hebben?

  27. @ Dawn Met jou voel ik me weer helemaal weer thuis… bedankt voor de heerlijke zoete aanvulling…

  28. @ simba Ik heb ook gevlogen ! uurtjes in een 747 , uurtjes in een 737 uurtjes in een cesna 182 Wil je de callsigns? maar maakt me dat een piloot?

  29. @Paul in 2011, Aha, Elenin door de NASA verzonnen? wellicht kun jij nu beroepsmatig even met de billen bloot hoe jij dat zo zeker weet… ga me direct nou niet vertellen dat je afgetest astronaut bent hé Paul…

  30. Met al die kijkjes van mij achter de schermen, weet ik genoeg van je ‘Dawn’. Mééér dan genoeg. Ik vraag me gewoon af wat we met al die ‘nicks’ doen. Doen die niet meer kwaad dan goed.. (Als je daar overigens in gelooft, ‘kwaad en goed’..)
   Het lijkt me meer energie te kosten dan het oplevert, zo’n masker ‘dragen’.. Zoiets? En fijn, dat Paul het ook weer ziet zitten. Tja, jaartje ouder niewaar!

  31. O toch wel, nou in mijn perspectief is een nick inderdaad geen masker maar een tekstuele aanduiding voor de vorm of persoon. Met masker bedoel ik iemand die de univorm draagt en meteen denkt dat hij/zij ermee verweven is: echt of niet echt.

   Maar zoals ik al zei, het is wel goed. Ben zelf geen haatdragend persoon, daarvoor is mijn leven te kort en kostbaar; ‘I will forgive and forget.’
   Dus ik eindig dit spannende simulatie spel hier en wens een ieder een mooie nacht.

  32. Niet te persoonlijk gaan worden SimB, je denkt nog steeds dat je omtrokken kan zijn in toespellingen, hahaha ik heb humor met je.

   @ Guido

   Simpelheid is ten grondslag, heb je zo vaak aangeraakt mijn bewijsveoringen enkel die wil je nooit aannemen, hahaha, toch heb ik nog steeds een zwak ergens voor je maar dat ontgaat je nog steeds elke keer, Zit nu met regelneef van D. Icke goedlachs jou stukjes te lezen.

   Ps. opgepast anders geen kaartje voor 10 December as.

  33. Nou Dawn, goedemorgen dan!
   Paul, een soort never-ending-story met jou in ‘5D’ (of had je dat niet door?)

  34. @Guido, ik zie de kijkcijfers op mijn 767 channel omhoogschieten dus wat dat betreft, dank aan Marcel, Paul, Dawn en de rest van dat hechte “vrienden clubje” voor de PR en Marketing en het moet nogmaals gezegd, zegt meer over hén dan over mij…

   En idd, Wonderful…

  35. @Marcel en Paul,
   Ik vind jullie nog steeds goeie gasten maar had wel gauw door dat jullie beter bij elkaar pasten dan dat ik daar in fungeer. Ik ben jong, ben ondernemer, heb nog veel te veel uit te zoeken voor mezelf. Even goede vrienden. We zien wel eens iets wat anders, ieder zijn eigen leven. Het komt vast goed met ons allen. Wie weet tot ziens.

  36. @Marcel in 5D, als jij beweert dat je current uren heb dan zal het bekijken van mijn simvlucht een golf van herkenning op moeten leveren voor je en het op zijn waarde weten te schatten…

  37. 5D Guido, what the hell, zit je daar nog steeds ingevangen??!?!

   Dat is geen goede bezigheid, dat is zoooo ouwerwets, we zitten allang op een ander spoor, een ander project en een ander plan van samenwerking. ergens in 2012 komt daar wel meer een vernieuwde vorm in die we nog niet gaan onthullen…
   Als je zoet bent krijg je vanzelf een nieuwe uitnodiging…

  38. over nicks gesproken in sta met mijn giegel als gravatar ( zonder fotoshop ) op de site. ook mijn naam is mijn naam . Kan jij hetzelfde zeggen leeuwewelp?

  39. Zover ik weet zijn er heel veel amateurs die behoorlijk goed met zo’n flight simulator om kunnen gaan. Rare argumenten, verre van wetenschappelijk.

   Zie http://www.grenswetenschap.nl ik wil nog wel iets verder gaan dan dit maar dan moet het echt wel ophouden hoor…

  40. @ Simba

   Heb net op youtube je Filmpje aangeprezen als Sp@m en met toevoegingen van (c)opyright schending, hoogst waarschijnlijk zal deze binnenkort verwijdert worden…

   Gemeen heh ?!

  41. Ja, ik moet toegeven dat Marcel en Paul zo moedig zijn om niet alleen met hun echte naam (zoals ik) maar ook nog met hun echte gezicht hier durven verschijn.

   Just don’t give a f*ck, toch wel cool!

  42. @ Martijn

   Als we jou nooit hadden ontmoet waren we ook niet zover gekomen met alles, vergeet NIET dat jij 1 van de vele boosdoeners die ons gehard hebt in het bespelen van, je bent genomineerd en gelouterd bij deze.

  43. Paul in 2011, dat moet jij weten en zegt nog meer over jezelf… kijk even naar de aftiteling in deel 4… All Rights Reserved…

  44. Graag gedaan Paul, en dan te bedenken dat ik maar een lief poesje ben net als Simba.
   De echte wereld durven jullie niet eens aan…

   Maar goed, we hebben veel van elkaar opgestoken niet waar? Dat is nou karma.
   Je dacht dat je er al was he? Nou, zelfs Boeddha wist dat ie nog zoveel levens te gaan had als de bladeren boven hem aan de boom. Wordt toch eens echt wakker man!

  45. Over spiegelen gesproken SimD, spiegels heb ik niet nodig, die sla ik graag stuk want ik wil me zelf zijn en aan iedereen laten zien wie ik ben,
   De hele wereld zit al vol met valse neuzen en complotten en lui die lanterfanten, bel dol op echte KERELS en MENSEN die niks onder stoelen en of Banken durven te steken.

   Tis altijd moeilijk de echte waarheid onder de ogen te zien…

  46. Wel Paul is terug en begint direct weer ruzie te maken, is het geen tijd voor nogmaals een vertrek Paul? Bah!!!!!!!

 7. Dit stuk stond in de wacht. Ik lees al een paar jaar alle verhalen van David.
  Ik kon me er maar niet toe zetten het deze keer te lezen. Na 5 zinnen stopte ik er mee.
  Het is best vermoeiend in het engels te lezen. Ik ken de woorden wel maar dan ken je nog niet de uitdrukkingen en andere geheimen van een vreemde taal.
  Ik ben dus wel heel erg blij met deze vertaling. En ook zeker met de inhoud.
  Het bevestigd mijn vertrouwen in wat er komen gaat.
  Daarom hartelijk dank Guido. 🙂

  1. er KOMT wat moois aan? het is er al de rnf is weer in vol ornaat aanwezig zal je bedoelen . en das pas echt mooi. Het trollenjachtseizoen is geopend.

  2. Nu we toch met Disclosure bezig zijn, vergeet ook deze niet en dan met name het laatste comment,

   http://barracudanls.blogspot.com/2008/11/gouden-kooi.html

   Even voor de goede orde, opleiding bij Sabena gedaan voor de 767 en sinds 2002 gewoon weer Sportvlieger. Had ik ook al eens eerder in het Pentagondraadje vermeld geloof ik maar goed… Als Dawn, Marcel in 5D en Paul in 2011 zo graag willen bashen in 5D dan kan dat wat mij betreft gewoon in 3D hoor…

   Zo, nu is het plaatje compleet, Oh, nee, natuurlijk niet, als je sinds 2002 geen operationeel vlieger meer bent, ben je een nut natuurlijk in 5D…

  3. @ Simba

   Met mensen zoals jij die eigenlijk net om de hoek komen heen kijken en dennken dat men ons naar de kroon kan steken met volksverhaaltjes zal zich toch een moeten bedenken dat we hier al een tijdje zitten als leukerds die niet meer zomaar in de hoek te drukken zijn, wij hebben veel meer indoctrinatie in het gareel om bepaalde zaken ter discussie te kunnen stellen. We verzinnen niks we doen het gewoon omdat we nu eenmaal kennis van zaken hebben waar we vooruit komen en zonder blad daarmee voor de mond komen, wij zijn echt en wij zijn geen maskers of valse neuzen die ons verbergen achter nick nominaties.

   Tis onze Disclosure hier en niet jou geanimeerde rondvluchtjes, wij houden van pure fictie en keiharde feiten.

  4. @Paul in 2011, we zijn van dezelfde leeftijd meen ik, dus nét om de hoek komen kijken… nou nee,

  5. Op een een of andere manier zie ik hier allemaal oude …. en oude….
   Geen twintigers en dertigers in de zaal? Ja, ben bijna 30!

  6. Zo heerlijk, kennis, wijsheid, afgemeten op leeftijd. Hoe dualistisch, maar goed.
   Gelukkig lopen er een hoop wijze jongeren rond. Diefstal komt veelal bij ons voor door ouderen van Nederlandse afkomst. Zo, is dat ook weer gezegd. Geef mij maar Polen, Litouwers, Afghanistaanse, afrikaanse mensen. Je houdt een extra oogje in het zeil en wordt juist genaaid door die ooh zo aardige meneer…

   Stereotypen daar hou ik niet van.

  7. Inderdaad Guido, goed idee en fijn dat je het vertaald hebt. Ook wij lezen het blog van David altijd, maar zo in het Nederlands is het stukken fijner.
   Ontzettend bedankt. 🙂

  8. Ik begon toch echt met een positief berichtje. Als ik alle berichten oversla en de laatste lees dan eindigt het ook weer positief. 🙂
   Wat een mening met leeftijd te maken heeft begrijp ik niet goed. Ik ken een heleboel echt dom te noemen personen van mijn leeftijd. Ik ben vijftig +.
   Onder jonge mensen lopen een heleboel open en intelligente wezens rond. Zelfs kinderen zijn soms veel intelligenter en meer op de hoogte dan hun eigen grootouders.
   Mijn eigen kinderen zijn ook wel wakker en hebben een andere kijk dan ik maar dat is juist zo fijn om te kunnen praten over de dingen.
   Wie hier gaat zitten zeuren over leeftijd is in mijn ogen gewoon een ouwe zeur.
   En dat meen ik echt. En op ouwe zeuren zit niemand te wachten.
   Ik zie alleen verschil in ego’s en niet in leeftijden. Ik ken ze ook helemaal niet en dat is net zo gemakkelijk.
   Alleen op deze reactie reageren als je weet dat je een ouwe zeur bent. 🙂

 8. Arthur C Clarcke, Childhood’s End uit 1953, kwam ik vorig jaar in Miami tegen, met het orgininele aankoopbonndetje er nog in. Visionaire man, edoch lid van de Elite ben ik bang. Het verhaal klopt helemaal zoals het zich nu ontvouwt, alleen in zijn boek loopt het niet erg goed af voor de mensheid.. :-S

 9. Geld is niks, nee grondstoffen dat is materie, daar heb je wat aan.
  Toevallig heb ik weinig van dit en anderen heel veel (o.a. Bush en consorten).
  Maar goed, gelukkig zijn er genoeg aliens om ons te redden.

  Sorry, gelukkig zijn er genoeg mensen die wakker worden en nu eens echt pissed off worden omdat ze gigantisch bestolen zijn aan alle kanten omdat hun ogen wat dicht zakten van alle tv programma’s die ze elke dag keken.

  Vervolgens weer hard aan het werk om een ander rijk te maken en je eigen kinderen te verzieken op een buitenschoolse opvang. Hoera mensen!

  Gelukkig hebben we de aliens nog…

  1. New Hippies on the Block..? Vindt het verhaal nét ff te vet om uit je duim te zuigen.. Ik zie die Ego-militairen helemaal staan tegenover die alien-hippies.. Heerlijk.

  2. Waarom alien hippies. Er zijn zoveel mensen voor vrijheid, bijna iedereen. Zoveel hebben niets met aliens, haha, ook niet met hippies, maar goed.

   Of we nu zeer spiritueel, biologisch, filosofisch of wat dan ook zijn, misschien verknocht van motoren, klokken of wat dan ook. We zijn divers in 3d maar in ons hart zijn we allen één en daar gaat het om.

   We laten ons naaien door addergebroed die ons uitlacht als we onze huur niet meer kunnen betalen.

   But the times they are a changin’
   http://www.youtube.com/watch?v=vaDvSbLRL3s

 10. Ach.. ik hoef hier helemaal niets te bewijzen. Mijn Nick is bekent in de vliegerwereld en zoals al gezegd, laat ff een ATPLér mijn ATC instructiefilm zien, daar was tie voor bedoelt en de rest is alleen maar leuke eye candy en die prikt wel door amateur of pro heen…

  Klaar…

  1. Nou jou nick zegt echte realtime piloten ( zoals ik ) geen ruk helaas . ik heb nog even rondgevraagd( zoals je wel begrepen zult hebben ) en alle info die jij geeft is door elke puber op het net te vinden .

  2. Zeg SimC stopt maar met je vliegtuigwerkjes, een beetje piloot praat nl over heel andere zaken dan zulke verfrommelde uitspraakjes, je bent een Knullebubsje zonder enig inhoud. Echt concreet bewijs kan je niet leveren dat je een onderbouwde kennnis van zaken hebt. Dus graag bijdeze een ander computerspelletje graag AUB ’tis is Game over Man!

  3. @Marcel in 5D, ff een uitdaging voor je, aanstaande zaterdag 11.30u op EHHV, compleet met je rooie neus en ik mijn videocamera mee… gaan we ff kijken wie er hier aan het dollen is… bevestig maar even met al je gegevens op mijn mail.
   Die kun je terugvinden in de aftiteling van mijn film en op youtube…

   Wordt vervolgd…

  4. @Paul in 5D, valt niet mee hé zo te zien als je net 50 bent geworden. Elenin heeft bij jou het tegenovergestelde bereikt geloof ik… Hoor jij direct bij die 3% die niet uit zijn ego te sleuren bleek…

  5. Het ergste is dat ik met jou Paul en ook Marcel, gesproken heb over iets wat niet te bespreken valt. Ik had eerst het idee dat jullie het begrepen. Nu weet ik zeker dat jullie er niets van begrijpen. De werkelijkheid voorbij het narren wezen.

   Jullie zitten in dimensies, 3d, 5d. Allemaal in the mind. Bullshit. De werkelijkheid heeft niets te maken met wat ook maar waar te nemen is, wat ook maar ooit geweest is, gebouwd is, bedacht is. Allemaal oude koek, boerenlullenpraat van duizenden jaren.

   De werkelijkheid, daar valt niet over te praten, er valt slechts naar te wijzen.
   Trol maar lekker door. Laat je van je slechte kant zien, het is toch allemaal illusie.

  6. ongelooflijk wat een bak gezeik hier Dames , was de bejaardensoos gesloten vanavond ?

  7. @Marcel, heerlijk om je zo te spinnen, helemaal terug naar 3D maar als jij nu zaken gaat beweren of openlijk onkunde afroept dan draai ik het om. Ik zal Guido verzoeken om jou stuurmanskunsten in de film te plaatsen op WTK… heerlijk, neem een kotszakje mee… Deal? Ik huur de kist… als blijkt dat je niet current bent, betaal jij hem en ben je op WTK hélemaal terug in 3D zonder rode neus…

  8. @ Martijn

   Zeker met Burke gesproken Martijn, > illusies.

   Leuke is dat je toen zo graag een spel met ons wilde spelen maar zelf in ons spel ben in getuind, sorry om te zeggen hoor maar we hebben genoten van dit alles, je zit nog steeds in die materie vast hahahahah.

   @ Cozmic

   Ja man was zo saai op de TV, was ook geen soos te beleven dan ons antitrollen pak weer aan te trekken en ons weer eens hemelsbreed te laten zien hier op WTK, of had je ineens wat tegen ons?

  9. @ simba jij snapt er helemaal nix van . als ik iets niet wil heb je geen toegang . jij laat mij helemaal niets ik laat jou toe of niet . precies zoals ik wil
   . Niet jou wil maar de mijne geschiet. Bovendien moet je wel van heel goede huize komen om mij te laten kotsen hahaha.

  10. Kijk, ik maak me niet druk, ik ben niet wat jullie denken. Net als jullie denken iets te zijn. Je bent niets! Dat figuurtje gaat z’n gang, net als ik hier nu type. Dat ben ik niet, dat is het figuurtje door wiens ogen ik kijk naar de droom. Het figuurtje wat laat weten wanneer die honger heeft, geld moet verdienen, genieten moet met zijn gezin.

   Doen door niet doen. Het is de oude weg van Lao Tse, Jezus, Jiddu Krishnamurti, etc.

  11. @Marcel in 5D, juist… je stelling en “brevet van onvermogen” zeg maar is nu wel duidelijk geworden voor menig WTKér….

   Next…

  12. Met Burke gesproken? Vorig jaar? Beetje te druk in 3d voor al die 5d dingen.
   Alle d’s blijven dimensies. Dimensies zijn illusie.

  13. Ach Martijn watb wint jou nu op ? je zelf toch…

   Je bent zelf die je zelf niet eens begrijpt en dat was nu onze bedoeling, grappige heh?!

   En in dat rijtje is enkel voor goedgelovigen, ik zelf pas daar gelukkig niet tussen want ik ben enkel mijn eigen illusie! Jij toch wel ?!

  14. @ simba brevet van onvermogen ……. okeeej Alweer een vorm van projektie? ik heb een andere uitdaging voor je …..basejumpen morgen ?dan vlieg je ook nog eens echt!!!!!

  15. @Marcel in 5D, je kunt misschien beter een Pacman als avatar neerzetten hier…

  16. Nee Paul, alleen vrouwen winden mij op, vooral diegene waar ik op mijn nogal jonge leeftijd al 9 jaar mee getrouwd ben. Dat is pas karma, hoe zoiets klikt, hoe zoiets gaat. Get a life.

  17. Dat noemen ze vast te komen zitten in je eigen bermuda triangle broekje…

  1. Martijntje, Raakt je vrouwtje ook nog opgewonden van jou na al die jaren dat je tot in de late uurtjes op internet zit weg te tikken hier op WTK, de laatste keer raakte ze anders nogal behoorlijk over de rooie heen….

  2. Haha, je bent een mooie maar wel van goud. Daar heb je een punt.
   Dat heb ik aardig bijgeschaafd hoor. Het was allemaal een beetje te gek.
   Ik trok het ook niet meer moet ik zeggen.

   Deze week ook weer heel erg druk, dus eigenlijk had ik allang plat moeten liggen.
   Met een kwartier ben ik echt weg… wat een rust!

  3. Zo zie je maar weer als de Trollenvangers van WTK op een lange vakantie zijn geweest dan hebben alle gelegerden genoeg tijd gehad om uit te mogen rusten…

  4. @Paul, ik zie niet veel in die trollenvangers methode.
   Laat ieder lekker z’n ding doen. Zo vervelend zijn ze niet.

   De vervelende dingen worden er al uit gefilterd. Ik hou van open discussie.
   Anders leidt het tot dictatorschap met censuur.

   Let them say what they have to say.
   Take it easy, take a sisi.

  5. Zie Martijn je (T)rolt er van zelf WEER in, hahaha.

   Hup naar bed als een raket!

  1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH

   We zijn er weer HAHAHAHAHAHA

   Was gezellig vanmiddag weer hoor, heb genoten van je bakkie troost…

   Opzoek naar Mooji en wat was die andere ook al weer ?

  2. Hoe dualistisch, in het groepje en je bent een peer, uit het groepje en je bent oud zeer. Groetjes, een oude vriend.

  3. JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hey Janee een goede dorstlesser doet een mens goed, goed je weer te zien, vriend

  4. @ martijn als jij daar dualisme in ziet is dat schijnbaar jouw ding. Of je hebt je definietis niet goed op orde , geeft nix vriend ik ben niet haatdragend en verder plaats ik je niet in een hokje . als je dat zelf wilt moet je dat voor jezelf weten .

  5. Okee, all for one and one for all. Ieder zijn weg, laten we elkaar niet afzeiken. We zijn niet stom, geen van allen. De één weet veel, de ander wat minder. Het kan wel zo zijn dat diegene die wat minder weet, toevallig weet wat die ander die veel weet niet weet.
   Wat een toestand dat weten. We weten het allemaal, zonder leven is de aarde kaal. Daarom moeten wij er wezen, zonder angst en zonder vrezen.

  6. Eerst likken en dan slaan Marcel, je weet toch, haha!
   Voel me nu net een neger in een sm pakje.

  7. Als er wat te stoken valt blijf ik stoken, tot alle shit verbrand is.
   Net als de phoenix die uit zijn as herrijst. Krijg je mooie schepselen van hoor…

   Of ik het goed doe is een tweede. Slechts experimentele fase.

  1. Als je nooit even stil bent heb je ook geen tijd te beseffen dát je leeft.
   Je wordt dan volgens mij geleefd door wat er buiten je gebeurt.

   Ga lekker even naar binnen en alles ziet er anders uit. 🙂
   Het licht lekker laten spetteren.

 11. Het @Simba en @Martijn Bash uurtje is weer om. Om in de strekking van dit draadje te blijven, is het wel duidelijk welke spelers in deze poppenkast gekozen heeft om in liefde of angst te zitten…

  1. Marcel in 5D, ga je nu proberen Good Cop, Bad Cop te spelen? Is dat om je 5D status vast te blijven houden ofzo?

  2. @ simba een beetje vent wordt geen agent en een beetje vrouw ook niet gauw. dus nee . ik hou jou alleen een spiegel voor en je hebt dat niet door. vecht tegen jezelf en snapt niet dat ik een echte ziel ben en mijzelf niet verwar met mijn beroep of mijn gereedschapskistje

  3. En tuurlijk ben ik niet je Co-piloot laat staan je Dummy Piloot knuppeltje…

  4. Echte Zielen harre-warren niet, die gebruiken hun schitterende energie wel ergens anders voor.
   Liefde en Licht genereren b.v!?

   Hartegroet Alice

  5. @Marcel en Paul volgens Burke, kunnen jullie anders, (elders gelezen, op deze site) ben benieuwd :=)

  6. @Paul, doe nou eens je huiswerk, had ik gisteren al geplaatst om je voor te zijn, lees ook mijn laatste comment daarover in dat gouden kooi linkje, heb je de tekst en uitleg geheel compleet… Ik zei niet voor niets, oude zaplogtijden herleven maarehh..

   Ik denk dat de andere WTK lezers je een beetje zat beginnen te worden met je Occupy WTK beweging. begin met je trollenkabinet een eigen NuJij website ofzo of vraag Guido om een eigen kleuterhoekje, kom ik daar wel verder met je spelen, Goed?

   Als de opmerking van vanochtend van Burke en Guido nú nog niet tot je doorgedrongen is… get youself a life puber van 50 jaar en verkracht dit mooie David Wilcock hoofdtopic niet langer met je gezeik…

   Er durven hier mensen niet meer te posten door je agressieve gedrag !

  7. Je zit gevangen in je eigen wereldje maar nog niet in de mijne, vallende kwartjes is de manier hoe je zelf de aanval inzet en op een manier van oncontroleerbare gedragscodes in je taal gebruik.

   Wees gerust hoor ik weet al meer dan genoeg van je en zal helaas je niet meer lastig vallen met eentonig toetergeluidjes omdat je daar reeds moeite hebt omdat goed onder de knie te kunnen krijgen.

   Je bent het verder niet waard om nog verdere conclussies te trekken, Burke had gelijk met zijn illusies em Guido weet dat er meer achter de gordijnen zich afspeelt, maar dat gaat je dan verder ook niks aan, er zijn immers nog veel leukere dingen dan enkel jou lastig te vallen.

  8. Dus als ik het nou goed begrijp : als iemand ergens een paar jaar geleden om wat voor reden dan ook een ban heeft gekregen dan is die persoon voor de rest van zijn leven overal een trol !? Nou , schiet mij maar in een kapotje , mij niet meer helemaal van de logica snappende zijn geworden , ugh .

  9. @Cozmic, ff een uitleg, ik raakte bij toeval betrokken, ergens in 2006 of 2007, bij een discussie op Zaplog over de vermeende Pentagon Boeing (911 was toen een heeel hot item)waarin de topicmaker met de naam Ron1872, die destijds heeeel veel 911 draadjes daar organiseerde, een aantal feiten op vliegtechnisch vlak neerzette met onjuiste informatie en werd toen door het 911 Débunk gilde volledig ondergesneeuwd. De leden van dat gilde waaren een handje vol aanhangers van o.a. Barracuda en Billy the Kid, die je in Paul in 2011 zijn Sherlock Holmes speurwerk ziet.

   Toen ik als nieuwkomer op Zaplog in mijn jacht naar 911 waarheidsbevinding wat correcties aangaf, werden natuurlijk de anti pijlen ook direct op mij gericht.

   Enfin, het werden zo’n beetje de langste draadjes op Zaplog en goed voor de Zaplog kijkcijfers en was soms hard tegen hard, de aluhoedjes/complotters tegen de debunktrollen en dat soms ter vermaak van velen die al klaar zaten met bier en chips in de aanslag.

   Nu is het zo dat piloten in ogen van sommigen een soort nep godheid zijn ofzo want je wilt niet weten hoevaak ik al dit soort onzin heb meegemaakt en soms sluit ik het kort door gewoon ff een vliegtochtje voor te stellen, net als gisteren met Marcel in 5D, maar dan worden ze ineens angstig en haken ze af. Zo was er op Zaplog een privepiloot aan de kant van de débunkers, althans, daar gaf hij zich voor uit, die bij hoog en bij laag bleef beweren dat je met een GSM toch echt wel uit een vliegtuig kon bellen en op mijn voorstel om dat dan samen even te gaan vaststellen, life met een videocamera, werd er natuurlijk snel afgehaakt… Tja, dan ga je als wanabee armchair piloot ala Paul in 2011 natuurlijk met de billen bloot.

   Anyway, Samen met die Ron1872 heb ik ontzettend veel inbreng gedaan met artikelen en evenzovele gevechten met het débunkersgilde moeten voeren todat de eigenaar/webmaster van die site, meneer Patrick Savalle, alias Warp11 alias Patman vreemd gedrag ging vertonen en toen heb ik na een aanvaring met hem de stekker getrokken door al mijn topics te verwijderen… Dat kon toen daar want je had je eigen channel. Daardoor waren zijn superlange infodraadjes ineens volstrekt waardeloos want alle inbreng van Simba was plotseling verdwenen…

   Welnu,

   Dat leverde, tot groot vermaak van Patman zijn aardsrivaal Billy The Kid en later Barracuda blog, mij natuurlijk een Ban op onder verdraaiing van de werkelijke feiten.

   De occupy WTK beweging met als aanvoerder Paul in 2011, past zó in dat hele plaatje met zijn geschreeuw zonder inhoudelijk de discussie aan te kunnen gaan, dat is inmiddels wel gebleken, en is in feite voor mij een herhaling van zetten waar ik verder niet aan mee werk…

   Zo, is dat ook weer uit de wereld…

  10. Simba ,
   Tja duidelijk verhaal , ik vermoedde al zoiets aan de hand van dat barracuda artikel . Ik kies zelden of nooit partij voor iemand , maar dat achter de schermen een aanval opzetten op een belabberd laag nivo daar heb ik verrot weinig respect voor , doet eigenlijk mijn maag een beetje omdraaien . En ook de energie die eraf komt killt alle inspiratie , dus als het rode neusen front een hoger doel voor ogen hadden dan hebben ze wat mij betreft het tegenovergestelde bereikt .
   Ik ga me weer even verder verdiepen in radionics .

  11. @Cozmic, weet je wat ik nu zo frappant vindt, Destijds op Zaplog, was er een gevierd mede trollenstrijder, Rebel genaamd, die zoveel overeenkomsten heeft met jouw soms onverwacht uit de hoek komende opmerkingen en youtube linkjes dat het bijna bizar is qua overeenkomsten. Als ik mij niet vergis, woon jij in Friesland… en Rebel toen ook.

   Hoe jammer was het dat ik met hem had afgesproken, hij had nog nooit gevlogen meen ik me te herinneren, om samen met hem de GSM test te gaan doen en op video vast te leggen om die trollen voor ééns en voor altijd de mond te snoeren en hij 2 dagen daarvoor plotseling overleed… Ik heb hem persoonlijk nooit gekend maar op de een of andere manier kénde ik hem gewoon. Vreselijk veel gelachen met hem en om hem tijdens de Zaplog anti trollen/débunk strijd…

   Gewoon bizar hoe jullie een gelijkenis lijken te hebben…

  12. Simba , ik ben een 1/2 Fries en woon in Zoetermeer , er zitten wel een hoop Friesen tussen de reageerders . Qua trollenstrijd ben ik zeer terughoudend , alleen als ik iemands gezeik echt spuugzat ben wil ik wel eens uithalen .
   Jammer dat je maatje Rebel zo vroeg het veld ruimde , bovendien een coole nick . Het toeval was dat Cozmic_rebel al bezet was anders had ik die een paar jaar terug als chatnick genomen 🙂 .
   http://www.youtube.com/watch?v=cYoRPMsB02E

  13. De Rode Nare Fraktion, brak vuur water voor oudere jongeren doet braken, haringen onder water kaken, het zijn nog jonge snaken van koud boven de 50 km/uur, ze weten niet beter, niet mal maar maligne waar, geen benign benefiet concert, heb U ook een bakkie voor mij, ver beneden N.A.P., de stevige mannen uit 1 stuk moeten het weer doen, territorium her innemen, het is noodzakelijk, de vrouwtjes zijn moe zwak en misselijk en vinden het wel best, Stockholm en het ss syndroom, das pas creepy, ze laten het gebeuren omdat het … ja waarom eigenlijk

  14. @HyperAlert,

   Waarom denk je dat die vrouwen moe, zwak en misselijk waren? Ze moesten hun mannen vertroetelen, voeden enz. anders worden ze toch niet sterk? Kijk de geschiedenis er maar op na, vrouwen blijven op de achtergrond, meestal zijn ze lichamelijk kleiner, dus hun ego kan ook niet zo groot zijn, geen ruimte, snap je? 🙂
   Deze regels die ik een keer van iemand kreeg zijn wel grappig:

   ‘Het zwakke geslacht is het sterke geslacht door het zwak van het sterke geslacht voor het zwakke geslacht.

  15. Helaas zijn sommige ‘vrouwen’ ook goed in vertroebelen, ondervoeden en de grond in stampen..
   Muzische strategische Cosmic Love & Hate van achter de zwarte gordijnen hèh Dawnie?
   Poisson Arrow

   The Raconteurs-You Don’t Understand Me Lyrics
   http://www.youtube.com/watch?v=6DiwN1LHfOU

   @Cozmic helemaal mijn interesse gebied dat Radionics boek, voorlopig gelukkig veel afleiding met die contente inhoud!!

 12. Piloot Simba_nl, echt of een amateur?.
  Een medewerkster van ons attendeerde ons in de stille nachtelijke uurtjes op dit fenomeen op wanttoknow en wij hebben als luchtverkeersleiders, zijn vluchtsimulatorfilm eens bekeken en gebaseerd op zijn ATC phraseologie, stellen wij zonder meer vast dat die in ieder geval professioneel is en deze normaliter niet leert, laat staan zo beheerst, zonder actief te zijn (geweest) binnen de grote luchtvaart.

  1. ATC = Air Traffic Control die met anti collision situaties wordt uitgevoerd ter attentie van veiligheid van verplaatsen van het vliegtuig aan de grond tussen allerlei obstakels door kennen een lijst van cidenummers die afgeroepen eorden ipv het vergroten van het vleugel oppervlak.
   ICAO in codetaal die ik nergens in het animatie filmpje terug kan vinden.

  2. Ah, het trollenuurtje is weer begonnen, Paul in 2011, doe je huiswerk nu eerst een voor je commentaar levert. Kijk part1 t/m part4 eens en niet alleen diegene die je gepost hebt en… Air Traffic Control begint bij de voorbereiding van de vlucht en stopt pas nadat de motoren weer zijn afgezet.

   Vooruit oud Fokker 50 en 100 mechanieker, je zou toch beter moeten weten dat er buiten de Toren nog iets meer is op ATC…

  3. Zitten we al in 2011? Voor mijn gevoel vlieg ik nog in een mk spitfire.
   Was zeker een leventje eerder, nou ja, hallo, ik wou alleen maar ff zeggen, hallo.

   De muziek van tegenwoordig, vroeger was alles beter:
   http://www.youtube.com/watch?v=LnET4RKXx5k

   Hopelijk wordt iedereen gauw wakker Simba.

  4. Part1 t/m part4 in één oogopslag. Alle communicatie die je hoort naar:

   1:) Stuttgart Delivery voor het klaren van het vluchtplan
   2:) Stuttgart Ground/Apron voor toestemming motorenstart en pushback en taxi naar runway
   3:) Stuttgart Tower voor toestemming voor Departure
   4:) Langen Radar/ Stuttgart Departure voor klaring naar hoger flightlevel
   5:) Langen Radar Uniform voor klaring naar kruishoogte
   6:) Munchen Radar voor entering Munchen airspace
   7:) Innsbruck Approach voor nadering en info Innsbruck
   8:) Innsbruck Tower voor landingsklaring en taxi naar de Gate/stand

   Boven FL245 zou er zelfs nog tussenkomst geweest zijn van Eurocontrol/Maastricht Radar.

   Grote luchtvaart zónder ATC zou niet eens mogelijk zijn en deze IFR communicatie hoort bij de grote, gecontroleerde, luchtvaart.
   Dus Paul in 2011, verder nog iets van je dienst?

  5. Trollen uurtje?! Had je het weer over jezelf Simba?

   Weer een wiki-linkje toespelen die aller aardigst zijn weg moet vinden… Toch mis ik nog steeds de juiste retoriek van ATC. Als je dat nou eens wat duidelijker aan anderen zou toespelen dan zouden meer mensen je wel eens wat serieuzer gaan nemen, nou ik in dit geval nog zeker niet…

   Dit komt voor mij veel meer in de buurt van een serieuze ATC plan:

   http://www.youtube.com/watch?v=QHK3M2FDdwE

  6. @Paul in 2011, geef dat getroll als een klein kind nu maar op. Deze discussie kún je niet winnen, met géén mogelijkheid…

  7. Direct Marcel in 5D er nog bij en is het rariteitenkabinet weer compleet, ff chips en bier pakken mensen… daar gaat ie weer!!! Oude zaplogtijden herleven…

  8. Zeg Simba ik krijg toch weer gelijk dat je een trol van omvang bent, ik moet Guido weer Guido aanwijzen dat hij zich inmengt met verkeerde jongens en jij bent daar weer eentje van waar Guido dan ook niet van houdt.

   We hebben je allang en breed in het vizier en geheel tot je eigen plezier ontrafelen we wederom weer op want to known dat we te maken hebben met een gevalletje die elders overal er uit gemept wordt.

   http://barracudanls.blogspot.com/2008/11/gouden-kooi.html

   Overal zijn er weer ATC sporen te vinden die leiden naar een personage die weer goed bezig is om anderen op het verkeerde been te zetten en tja daar hebben we al zo vaak hier mee te kampen gehad…

  9. Paul, weet je.. Je bent nu een jaar ouder.. Is het niet belangrijk hier gewoon te vertellen wat je hier wegvoerde. Wat je ook weer terugbracht.
   En waarom je hier feitelijk NIETS zegt..?!
   Dat is een beetje MIJN gevoel bij JOU. Amen. Blaas gewoon dat -in mijn ogen- suffe forum nieuw leven in..?!

 13. Wij volgden alle ontwikkelingen al een paar jaar geleden vanuit Nederland.

  Wij hebben dan ook bij de eerste berichtgeving op zijn site dat zijn boek te koop was, deze meteen deze meteen vanuit Frankrijk in Amerika besteld.

  Het zijn gigantische veranderingen die zich momenteel aan het ‘afspelen’ zijn. Veranderingen die menselijk gezien bijna als een science film overkomen.

  Het was met name het afgelopen half jaar een zoektocht over internet om integere bronnen te vinden.

  David Wilcock was én blijft voor ons de belangrijke,betrouwbare bron voor de Wereldse Waarheid.

  Wij hebben, met alle pijn en gigantische inspanningen die het ons de afgelopen jaren gekost heeft, een wereld in een wereld gevonden waarbij we voelen dat datgene wat David in dit artikel beschrijft niet aan de mensen in onze omgeving voorbij gaat.

  We zijn hier als het ware naar toe “gedreven”. Een goed betaalde baan, mooi huisje, familie en vrienden achterlatend. Het klinkt als een droom maar we ontmoeten hier na een half jaar steeds meer mensen met een onvoorwaardelijke liefde voor de mens, de aarde, de natuur en het milieu.

  Er ontstaan op dit moment spontane gesprekken in supermarkten en op straat over het belang van en de manier waarop hier “terug” gegaan kan worden naar een leven dat één is met de aarde. Er zijn hier 2-wekelijks in de buurt diverse dorpjes(www.lecercledegindou.com) bijeenkomsten waarbij mensen met elkaar naar concrete oplossingen zoeken voor o.a. het watertekort in de streek,het duurzaam leven, ruilahandel enz. We horen en zien met eigen ogen dat mensen die vorheen nog een gazon hadden deze voor een moestuin aan het verruilen zijn.

  In de makelaardijwereld blijkt dat statitisch gezien er de afgelopen maanden hier een stijgingspercentage van jongeren te zien is die hier achteraf gelegen huisjes koopt om daar van en de met de grond te leven.

  Hier lijkt het alsof ze de kracht van piramideenergie allang kenden voordat wij er zelf achter kwamen, een liefdevolle benadering van de ander allang algemeen goed was.

  Ik weet het: dit bericht klinkt als een droom. Het is de waarheid waar wij hier dagelijks in leven en waarvan wij beiden vorig hopen dat steeds meer mensen zich op aan sluiten.

  Ter afsluiting: vanochend kreeg ik via, via dit prachtige filmpje doorgespeeld:

  http://www.youtube.com/v/lVSmLpNK45Q

  BE THE CHANGE!

  Hartegroet,

  Kitty

  1. Beste Kitty,
   Ik kan alleen maar glimlachen bij zo’n bericht.
   Zie je wel, denk ik dan bij mezelf. Het leeft wel degelijk alleen duurt het even voor alles verbonden is met elkaar.
   Ik wens je nog heel veel geluk daar waar je nu thuis bent.
   Selene.

  2. Hi Serena,

   Dank je voor je wensen! Wie weet ooit tot ziens op onze krachtplek Retour à la Source in de Lot. (www.retouralasource.org)

   Warme groet,

   Kitty

  3. @Kitty,

   Zoals je al zei: BE THE CHANGE. Dit is sterk in ontwikkeling en dan komen er toch veel meer krachtplekken.!!
   Daar kunnen we elkaar allemaal ontmoeten want alles is immers al verbonden.
   Hartegroet Alice

 14. @Paul in 2011 en @Marcel W in 5D,

  Jullie terugkomst hier kan winst zijn. Jullie zijn geen domme jongens en kunnen mooie inzichten verschaffen.

  Maar ik vind als je weggaat omdat hier te weinig groei te bespeuren was, dat jullie terugkomst geen droomstart is. Jullie kunnen beter dan dit!

  Vul de artikelen eens aan met waardevolle links in plaats van het (on)Trollen van WTK. Dat hebben jullie niet nodig denk ik, maar dat is geheel aan jullie natuurlijk.

  1. @anti nwo. Niet het leger maar de soldaten als ik het goed begrijp. Soldaten zijn een onderdeel van het leger.
   Als het leger mee doet kunnen ze met groot materieel komen om de burgers bij te staan. Dat gaat volgens mij niet gebeuren. Of zie je het al voor je.
   Maar mijn pet af voor de soldaten. Ze horen ook zij aan zij met de burger. Daar zit hun familie en hun vrienden bij immers.

  1. En hoe zou het hier dan eigenlijk in elkaar zitten.?
   Ik wil niet het ergste opperen maar ik zet hier nu ondertussen wel grote vraagtekens bij.
   Defensie is nooit te vertrouwen. Ze verdedigen ons al helemaal niet naar mijn gevoel.

  2. ‘ZE’…? Wie is nou in hemelsnaam ‘ze’…?? Hoe kunnen we nou overleven als we maar blijven doorgaan met ‘ze’ en ‘wij’..? Lees het verhaal van David Wilcock.. In het kamp van ‘ze’ zitten mensen van ‘wij’…!
   Het blijkt dus dat ‘ze’ ook ‘wij’ zijn… Wij blij..?!
   Beetje nuance s’il vous plait..

  1. @Michael,

   Als je een relatie hebt met Liefde, heb je het ook met de muis, is bangheid niet meer aan de orde. 🙂

 15. Heb het hele artikel gelezen en vond het wel leuk om te lezen maar ik vraag me af waarom ze niet gewoon komen?? Ik heb liever dat ze zich nu bekent maken (nu de schade nog beperkt is)dan dat ze komen als er overal ellende is.

  Lijkt me niet dat ze bang voor onze techniek zijn?

  gr

 16. Hieronder een link naar het verhaal van de Argentijnse jongen Matias de Stefano, hij is in de twintig. Ik had hem al eens gehoord maar was in het Spaans, ik spreek toevallig Spaans. Nu heb ik een er eentje gevonden met Engelse ondertitels.
  Hij krijgt vanaf zijn jeugd al herinneringen door en omdat hij in een eerder leven gewerkt heeft in de Akasha archieven is hij in staat om deze informatie te bundelen en te geven over waar we vandaan komen, wat er nu aan de hand is en waar we naar toe gaan. Het cosmische plan dus.
  Ik vond het verbazingwekkend hoe hij zoveel info uit zijn mouw weet te schudden.
  Van reincarnatie, de dimensies, 2012, indigokinderen, de transformatie, de klimaatveranderingen, economische etc., hoe mensen wel moeten veranderen omdat er vanwege de economie en klimaat niks anders opzit, emigratie vanwege smeltende ijskappen etc. En Guido dit moet je aanspreken, hij beveelt vooral aan om kalm te blijven, wortels in de grond en kroon in de lucht.

  Pleiadians: everything you wanted to know (answered).

  http://youtu.be/JdPJAfsSxhQ

  1. Harstikke goed! Vooral de eerste en de laatste twee afleveringen! Goed gevoel bij! bedankt Avalon!

  2. @Avalon: Het is DE essentie van dit artikel: doe je eigen ding, niemand kan DAT dingetje doen; daarom ben je hier..! Kopieer niemand anders, want daarmee ben je jeZELF NIET! Aan jou wordt gevraagd HEEL ERG jeZELF te ZIJN. Izzezimple..!

 17. Jammer dit soort verhalen, het maakt het alleen maar ongeloofwaardiger, doet denken aan een film met John Dep een grote LSD roes wat een…..
  Demagogisch om te denken dat je contact heb met het hogeren, ahem tuurlijk en dan ga je dat op internet verkondigen, damn had ik moet weten, alleen wil die rode met de drietand niet dat ik het contact met hem naar buiten breng 🙂

  Door dit soort verhalen worden alleen maar grotere rookgordijnen opgeworpen.
  Maar iedereen heeft recht op zijn eigen waarheid 🙂 en daar valt dit zeker onder en alles is relatief.

  Toen er nog geen internet was bleef dit steken in een ruimte met witte zachte muren, nu komt het op internet terecht en kunnen we er in ieder geval hartelijk om lachen, dus het is ergens goed voor zoals alles ergens goed voor is.

  Slaap zacht meneer de president, en droom mooi.

  1. Als je in ‘hoger’ en ‘lager’ blijft denken, zijn we snel uitgesproken hier. ‘Sweet dreams are made for this!’

  2. @diablue, als je “dit soort verhalen” niet interessant vind begrijp ik niet dat je er verder nog over nadenkt.
   Ik doe dat namelijk nooit, nadenken over iets wat me niet interesseert of ongeloofwaardig is in mijn oren en ogen.
   Zonde van de energie.
   Je kunt je tijd beter gebruiken voor zaken die je wèl interesseren.
   En die vindt je bij WTK ook wel denk ik. 🙂

 18. sorry hoor simba, ik had niet op gelet dat jij het al eerder gequoted had.
  Het was gewoon mijn ingeving van het moment. Toch ook wel typisch 5d dacht ik dat we met veel de zelfde ingevingen hebben. dit betekend toch echt ook wel dat alles zo transparant word, wijzelf allemaal op de eerste plaats. groeten Rudy

  1. @Rudy, het was als grapje bedoelt… dank voor je plaatsing van dat stukje film van Arthur C. Clark, een hele mooie…

  1. Aanvallen ?! nee puur recht voor je raap bedoel je, geconfronteerd te worden met keiharde waarheden en feiten dan er steeds weer om heen draaien met loze verhaaltjes, zulke zaken gaan nu eenmaal erg vervelen dan wil je nog maar 1 ding, gerechtigheid dan een slap excuus.

   Ik ben tegen alles wat niet deugd en zal dat dan ook zeggen en mede delen, mag ik de eerste zijn die het niet meer pikt, weet je ik durf er tenminste voor uit te komen dan dan verstopt te zitten achter maskers en valse neuzen, durf jij ook? of ben je meer bang voor de gedeelde waarheid in spe?!

  2. Iedereen heeft een mening en iedereen is vrij deze te delen op WantToKnow.nl. Gelukkig voelen veel mensen zich hier niet geroepen om op alle slakken zout te leggen tijdens een interessante discussie/gesprek. Ze luisteren naar elkaar en vullen elkaar aan op een positieve manier. Helaas mis ik deze eigenschappen bij jou een beetje. Verder wil ik het hierbij laten om de discussie gewoon to-the-point te houden en er geen welles nietes van maken.. hint hint 😉 Groetjes, Dirk III

  3. Daarom is iedereen anders Dirk en ik ben ook anders dan jij dat weer bent, gelukkig maar want inprincipe kunnen we ook niet zonder elkaar.

 19. Ik begin te beseffen dat ik nog niets weet, toen ik het artikel las kwam het mij niet realistisch over ik ben via links de voorinformatie gaan lezen.
  Nu begin ik het een beetje te beseffen wat er aan de hand is.
  Ik denk dat we zonder hulp van buiten dit probleem niet aan kunnen.
  Nu heb ik een vraag:
  Alle complotten ten spijt op een gegeven moment ga je dood, volgens de reïncarnatie theorie word je dan weer geboren na verloop van tijd, een deel van al deze problemen die nu spelen zijn dan opgelost of niet soms?

  1. Hehe, eindelijk weer eens zinnige gespreksstof, dank je wel!

   Wat mijn innerlijk weten betreft.. En na veel lezen bovendien, ben ik van mening dat reïncarneren maar ten dele een vrijwillig proces is geweest. Al die tijd zijn zielen na het overlijden van hun 3d voertuig afgevangen in de 4d om vervolgens weer geboren te worden voor een nieuwe ronde als slaaf/schaapje. Een klein deel, zoals een aantal tulku’s in Tibet, koos zelf ervoor om nog weer een ronde mee te gaan.

   Hebben we ook nog de tempelpriesters/priesteressen die in Egypte hun inwijdingsproef niet volbrachten.. Die mochten nog vele levens terugkomen, en hebben de kans om het deze keer wél te volbrengen. Of de lui die het in Atlantis verklooiden, die mochten ook nog wat rondjes mee.

   Deze processen zitten erg ingewikkeld in elkaar. In veel gevallen is er bovendien geen 1 op 1 reïncarnatie.
   Er zijn immers erg veel mensen die zeggen dat zij in een vorig leven Jeanne d’Arc zijn geweest, of Maria Magdalena.. (vreemd genoeg hoor je nooit iemand die Hitler zou zijn geweest…).

   In dit geval zou je kunnen zeggen dat iemand een aspect van de Jeanne d’Arc energie in zich draagt.
   In andere gevallen is er wel duidelijk sprake van 1 op 1 reïncarnatie, zoals van de kleine jongen die wist dat hij een Britse gevechtspiloot was..

   Wat ik zie in deze overgangstijd, is dat zielen met veel ervaring op Aarde,, eindelijk zelf kunnen kiezen wat zij hierna gaan doen. Al van een aantal mensen heb ik na hun overlijden gevoeld dat zij niet meer op aarde zullen komen. Hun eigen keus. Er is op andere plekken ook genoeg leuks te doen!

   Naar mijn observatie/mening zitten er vele lagen in dit verhaal…

  2. Mooi verhaal, misschien dat dit ‘steentje-bijdragen’ iets mag bijdragen aan de opbouw.. Volgens allerlei natuurwetten en ‘spirituele heelheid’ kán het niet anders dan dat je terugkeer (re-incarnatie) een combinatie van allebei inhoudt: (nieuw) lichaam EN (oude) geest..! Je pást met beiden in het ‘momentum’ van dat moment; het kan tóch niet anders.. Je ziel draait precies, met zijn fysieke voertuig, in dat tandje van het NU-tijdsgewricht.. Simpel i.m.o.
   De fysieke natuurkunde en de fysische energetica PASSEN. Het is dus aan de subjectieve scheppingskracht zijn of haar wereld te laten resoneren, met ALL THAT IS. Of je nou dood bent, of denkt dat je leeft..! (hahaha) En daaruit komt een prachtige en vooral UNIEKE wereld tevoorschijn, waarvan je als Schepper alleen maar kunt dromen. ZIJN. Zo kan ik het me voorstellen.. *ahum*..

   Ik wil alleen maar zeggen dat ‘ALLES PAST’, of zoals men dat in intellectuele kringen plachten te bezigen: ‘Wat een ongelooflijke partij synchroniciteiten’…

   Even serieus.. Wat ik telkens merk is de vreemde scheiding die TE vaak gemaakt wordt tussen lichaam en geest.. JOUW ziel kiest een lichaam, een spiritueel-lichamelijke ervaring in een ‘nieuw’ leven. Simple as that. Natuurkundig en spiritueel past het allemaal; het kán niet anders.
   Of zoals Henry Ford zei: ““If you think you can do it, or you think you can’t do it, You are right.” Creatie bóven op de top van de berg.

  3. Helaas moet diezelfde Ford toch ook de wet van de monteur hebben gekend? ‘Als iets niet past, ram je er net zolang op totdat het wel past!’ Dat is wat men ook met dissidenten probeert te doen, zoals David Wilcock en David Icke e.v.a..

 20. @Martijn, ach, dat is alleen maar opruimen van het Karma zullen we maar zeggen, zoals dit draadje zegt, blijf je in angst of ga je in liefde… Ik denk dat die verdeling voor velen wel duidelijk is geworden.

 21. En toen kwam deze mail binnen op een ander WantToKnow-adres:
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Hoi,

  Ik vroeg me af of jullie samenwerken met Niburu.nl? Op de site van Niburu las ik laatst een stukje waar werd verteld dat David Wilcock een persoon is die angst en desinformatie verspreidt? Heb ze daar nog over gemaild, aangezien ik me afvroeg of ze het wel over dezelfde David hadden, maar bleek dat het inderdaad om dezelfde persoon ging.
  Lees nu net de vertaling van David’s blog op jullie site (Dank daarvoor nog) en ben blij te lezen dat jullie anders schijnen te denken over David t.o.v. Niburu.
  Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk wat ik las op de site van Niburu, aangezien ik juist zelf het gevoel heb dat David juist het totale tegenovergestelde is van wat men bij Niburu beweert. Vroeg het me dus af en wie weet kunnen jullie van invloed zijn op elkaars mening erover… 🙂

  Met vriendelijke groeten, Marc
  ~~~~~~~~~~~~

  Nou zeg het maar.. David is slecht of is David goehhhoeehooedd..
  Volgens mij is de oplossing: ‘Wat voel je ZELF Marc?’.. Volgens mij ben je wel ‘blij’ EN wil je graag dat wij dat ook zijn..? Nou Marc, ik ben in ieder geval heel blij, sowieso met je reactie; dank daarvoor!

  1. @Guido,

   Daarom kijk ik naar de boodschap en niet naar de boodschapper, naar dat wat mijn hart raakt. Wat bij mijn eigen waarheid past. Dan sluit je deze dilemma’s uit, zijn totaal niet meer aan de orde. Dat scheelt zoveel “energie” die je dan veel beter kan gebruiken, door je te richten wat echt voor jou telt. Wat je fijn om te doen. Dat straal je dan uit naar je omgeving en verder, en zo wordt de kring van Harmonie groter.

  2. Dat is het risico als je een organisatie wordt… Kun je ook de trollen in je club krijgen. Voor je het weet bepalen die de sfeer, er kruipt een energie in die compromitterend is en soms is het onafwendbaar dat je erin wordt meegesleurd. Misschien is het wel jouw voordeel Guido, dat je dit in je eentje doet, hoef je alleen verantwoording af te leggen aan jezelf.

  3. Tja Alice, dat is een levensles, die Marc kennelijk nog niet onder de knie heeft. Mensen een omgepoolde mening opspelden bij bepaalde info, die voor hen als ‘waarheid’ resoneert, is al vaker gebleken effectief te zijn.
   Kijk naar de experimenten met de martelingen met electriciteit, die mensen ‘in naam van het land’ moesten toedienen aan mede-mensen.. Het Stanford Prison Experiment vertelt boekdelen; HIER

  4. @Guido,

   Als je echt respect hebt voor jezelf als Mens en de kant van Liefde hebt gekozen blijf je bij jouw eigen principes en doe je zoiets niet. Kijk op de site hier “wij willen vrij zijn” . Als je naar andermans pijpen danst ben je niet vrij en het allermooiste is als je echt naar jouw Waarheid gaat leven, komen dit soort dingen zelfs niet meer op je weg, want dan hoef je daar niks meer mee.

   “Ik wil mijn Leven met al z’n wonderlijke geschenken ervaren, in Veiligheid, Vrede en Harmonie.”

   Als je vanuit je Hart en jouw waarheid gaat Leven, werkt het Universum, de Bron, waar alles uit voorkomt met je mee. En dat is zo mooi, dat kun je niet overbrengen, dat kun je alleen zelf beleven. BE THE CHANGE.
   Ondervindt het, niemand heeft op dit gebied ook maar iets te verliezen, alleen te winnen.
   Aansluiten op de kracht van AL-DAT-IS. Laat je inspireren, heb vertrouwen en laat je niet voorliegen.
   EEN ANDER KENT JOUW WAARHEID NIET. Die hoort bij jouw exclusieve pad. En dat pad ken jij alleen.
   Hartegroet Alice

 22. @Paul, hou er eens mee op. Ik was de site spuugzat door jouw negatieve energie en ben daardoor ook lang weg geweest. @Simba, niet meer reageren op het commentaar van @Paul lijkt mij de beste optie.

 23. Zelf ken ik het werk van David Wilcock al vele jaren en vooral de laatste hoofdstukken van zijn boek ‘ The Reincarnation of Edgar Cayce’ bevatten uiterst waardevolle informatie (DNA, werk van Pjotr Gariaev die in voor healingSoundMovement Radio geinterviewd heb, space weather en werk van Schnoll en Dmitriev, echt pionerswerk wat spacewaether en kosmische links betreft).

  Wel moet ik eerlijk zeggen dat er om Edgar Cace veel controverse hangt, en vooral om de ARE groep. Die zelfde ARE groep heeft in de jaren zeventig ook onderzoek gedaan in de piramides van Gizeh, en ook Robert Schoch en James Hurtak heeft dat al in de jaren zeventig gedaan (in mijn radio-interviews met James Hurtak zegt hij ook daarbij bewezen te hebben dat er een gigantisch ondergronds plateau is onder Gizeh, dus daar verwacht ik ook nog wel een disclosure).

  Over Disclosure gesproken, mocht je de onthulling van Johan Oldenkamp van het Geheim van de Piramides van Gizeh hebben gemist (zie ook artikelen hier op WTK), dan kun je de uitzending van een uur nu bekijken wanneer en hoe vaak je maar wilt!

  Hier: http://www.healingsoundmovement.com/news/104/hsm-tv-17-okt-22-uur-onthulling-van-het-geheim-van-de-piramides-van-gizeh-johan-oldenkamp.html

 24. Alle kennis zit in je, ga naar binnen! lees alles wat je aanspreekt en neem dat gene mee wat met jou resoneert, alles wat voor jou als onwaar aan voelt, leg het aan de kant! houd er rekening mee dat er meerdere waarheden bestaan, alleen komen ze op het zelfde resultaat uit. Maakt dus niet uit welke weg je begaat, als je de juiste weg maar kiest.

  Ga in liefde, straal je licht!

 25. David Wilcock heeft recent een geweldig boek geschreven:

  The Source Field Investigations

  Daarin worden oude kennis en wijsheden verbonden met ontdekkingen in de wetenschap.
  Hij is voor mij de eerste die de connecties op een heldere wijze heeft gemaakt.
  Het is een goed leesbaar boek geworden, ook voor niet wetenschappelijk ingestelde lezers. Het is een non-fictie boek met een geweldige hoeveelheid voetnoten naar andere publicaties.

  Verder heeft Niburu een wat bevooroordeelde mening over David Wilcock.
  Het voelde volgens hun niet goed en zou alleen maar een bron van desinformatie zijn.
  Daarom plaatsen ze niets van David of waar zijn naam in voorkomt.

  Het boek is een aanrader.
  Gewoon te bestellen bij Amazon of Bol.

  Wil je een vertaling van het boek, meldt het dan aan voor een vertaalde uitgave bij een Nederlandse uitgever. Bijvoorbeeld bij Ankh Hermes.

  Ik vindt het ook geweldig dat hier op WTK de moeite is genomen om weer een artikel van hem te vertalen.

  1. 🙄 Het boek staat onderaan het artikel genoemd Wilco.. Artikel al gelezen..?? Waar ook weer genoemd staat dat je lekker makkelijk in het e-boek de referentie-links van DW via internet kunt aanklikken.. 🙄

 26. Vrijheid is slechts schijnvrijheid en vrede, En dat zal altijd zo blijven omdat de mens schijnbaar zo in elkaar zit. Daarom geloof ik totaal niet in de vrede en vrijheid van dit verhaal. Ook de boodschappen zijn via mediums (al een zeer oud gebruik) tot ons gekomen en dat geeft al te denken.

 27. Boeiend stuk.. Alleen het stuk over het nieuwe financiële stelsel snap ik niet echt. Om dit echt op te lossen zal de rente moeten verdwijnen voor zover ik weet. Heb toch heel vaak met dit soort zaken het slaap kindje slaap gevoel.. Wat dat betreft snap ik Niburu wel.
  En dat is geen Angst maar een gevoel 😉

 28. En er is trouwens ook genoeg goud om al het geld in de wereld te dekken. De waarde van dat goud zal dan alleen exploderen. Iets wat veel economen uberhaupt al lang roepen. Hetgeen wat ik dus volgens mijn eigen kennis kan checken klopt niet. Al kan mijn referentiekader ook niet kloppen, dat is ook een mogelijkheid.

  In hetgeen wat hij zegt over monetaire hervormingen is een nieuwe regering die op poten staat in de EU wel interessant. Al staat die voor wat anders dan helaas.

  http://www.beursbox.nl/laatste-nieuws/esm-kan-nederlandse-staatskas-in-enkele-dagen-legen.html

  Wil verder David niet aanvallen met mijn postings maar ik vind de informatie van zijn bronnen discutabel.

  1. Vreemde redenatie.. ‘Er is genoeg goud’ en ‘De waarde(prijs) van goud zal dan alleen exploderen’.. Oh ohoh.. Als een prijs explodeert, is er dus TE WEINIG. Simpel. Vraag en aanbod William. Les 1 economie. Er is DUS té weinig goud, relatief gezien, om het e.e.a. rustig te houden in de financiële WERKELIJKE economie.
   Je referentiekader klopt wel, je vergeet alleen in mijn ogen dat ALLES relatief is, dus ook aanbod, dus ook prijs en dus ook de vraag. C’est tout!
   Enne.. gelukkig is ALLES discutabel! Dank voor je reactie!

  2. Leuke discussie, maar wat heb je aan goud dat veel waard is als het hele geldsysteem in elkaar stort? Zou misschien een huis met een vruchtbaar stukje grond, waar je je eigen moestuintje kunt inrichten en je aardappeltjes verbouwen niet veel belangrijker zijn? Ach, mijn droom is een leef-woongemeenschap op te zetten waarin we helemaal in onze eigen levensbehoeften voorzien!

  3. Dick en DUS zijn we EINDELIJK TERUG bij het begin..!!
   WAT IS IETS WAAR(D)….? De waarde die WIJ eraan geven..!

   Het is ZO simpel dat we het volledig vergeten zijn; in onze eigen nieuwe kleren zijn gaan geloven, zodanig dat we in onze blote kont over straat lopen..!

   Goud is pas wat waard als tenminste 2 iemanden het wat waard vinden.. ZO SIMPEL..

   Schelpjes, spiegeltjes, kraaltjes, het gaat uiteindelijk vanuit de historie vaak om SCHAARSE artikelen, maar goud heeft daarbij nog een andere, veel diepere energetische functie. Die overigens op de essentie van het ruilmiddel geen invloed heeft in de 3D-dimensie.

   Kortom wil je aardappeltjes straks weer met 2 broden ruilen, of gaan we de olie van onze economie, het bloed, zijnde geld, toch behouden, alleen doen we het dan goed, MET ONDERPAND.
   Anders is er GEEN ALTERNATIEF dan ruilhandel.. Niks mis mee, maar het schiet vaak niet op..!?

 29. Dankjewel Guido..

  Heb altijd graag ongelijk want dan kan ik weer wat leren.
  Toch snap ik het nog niet, dus misschien wil je het toelichten.

  Als we al het geld aan fysiek goud zouden koppelen dan is er een bepaalde hoeveelheid goud, gekoppeld aan een bepaalde hoeveelheid geld.
  Ik zie daar geen probleem in.. Producten waar nu goud voor wordt gebruikt zullen veelal gemaakt gaan worden met een ander materiaal als basis of als toevoeging.
  Het goud wat overblijft in de normale omloop zal dan veel duurder zijn.
  Ik zie mijn denkfout nog niet dus graag hulp. 😉

  Heb ook even gegoogled omdat ik niet snapte waarom, kwam bij ´toeval´ uit bij de site van mn eerdere post.
  http://www.beursbox.nl/laatste-nieuws/te-weinig-goud-voor-een-terugkeer-naar-de-goudstandaard.html

  Groeten,

  William

  1. Zie 52.2 William.
   Ik zal jouw voorbeeld volgen, daar is NIETS mis mee:
   ER IS GOUD GENOEG, ALLEEN WORDT HET VRESELIJK DUUR. vergelijk: ER IS BROOD GENOEG, ALLEEN WORDT HET VRESELIJK DUUR..
   enz.
   Wanneer de vraag (naar onderpand voor het geld) het aanbod verre overtreft, komt je in een luchtbel, schaarsteprijzen. De prijs van goud zou naar het (noem eens wat) 1000-voudige stijgen. Dan is een gram goud bijv. 100.000 waard. En dat staat niet in verhouding tot bijv. een zak graan die 20 waard is.
   Uiteindelijk zal de goudwaarde/prijs dus inzakken, omdat er toch naar ALTERNATIEVEN gezocht wordt, die dus ook al meteen voorhanden zijn.
   En om deze alternatieven VANAF HET BEGIN te elimineren, als alternatief voor goud, is het omgekeerde te doen. Deze producten worden van meet af in het mandje gedaan en zal goud, als EEN VAN VEEL PRODUCTEN UIT HET ONDERPANDMANDJE worden gemaakt.

  2. Hoi Guido,

   moest ff wennnen aan de volgorde van items en kreeg lekker veel reacties in mn mailbox van o.a. dit item.
   Snap je helemaal nu met je vergelijk.
   Is misschien een beetje muggenziften dan van mij dat er wel goud genoeg is terwijl David zegt van niet. Grondstoffen als onderpand daarentegen lijkt logisch.
   Hoop alleen wel dat de speculaties ermee niet zullen toenemen en dat het niet fysiek als onderpand bewaard gaat worden.
   Is zonde van de grondstoffen zoals nu al door speculaties gebeurt.

   Overigens maakt t niet uit als goud veel meer waard is dan graan, ook in een extreme verhouding niet. Als mensen het maar blijven accepteren als betaalmiddel.

   Zoals anderen ook al zeiden, (las het van Dick) is geld vooral een vertrouwensmiddel en is dit niet meer nodig bij voldoende vertrouwen.
   Leg daar ook t liefste mn focus op.

   Groeten,

   William

 30. @ Dick, Je hebt helemaal gelijk…
  Goud is een vrij onzinnig iets op zich net als speculeren in grondstoffen.
  Zou zelf ook liever puur en zuiver leven, dicht bij en met de Natuur.

  1. Ik krijg -mooi toeval- zojuist van Nina Brown een prachtig verhaal door over… GOUD.. Het gaat over de diepere kracht van goud. Het is dus niet zomaar even een ‘metaaltje’.. Er zit een energetische kracht aan goud. Waar dacht je dat anders de vele spreekwoorden vandaan komen:
   Goudeerlijk.. Een gouden hart.. Artikel komt eraan.. Ff vertalen.. ahum. Zie Nina’s verhaal op de homepage. ‘Golden Dolphins’..

  2. @Guido, ik heb je een paar dagen geleden een linkje/artikel gemailed over de Griekse Papandreou die aan het speculeren is over een failliet… Zijn familie strijkt 23 miljard euro op bij een failliet van Griekenland aan afgesloten verzekeringen. Is uitgelekt via 2 Griekse parlementzitters en in de MSM HELEMAAL NIETS !!!

  3. Nog meer steun aan Griekenland?

   Dacht het niet want na de defensie upgrades van ettelijke miljoenen die direct bij een faillisement door de Europese belastingbetaler mag worden opgehoest zal de familie van Papandreou er met € 23 miljard van door gaan.

   Door te speculeren op een failliet en daartegen verzekeringen af te sluiten ben je natuurlijk wel heel erg “landverradertje”aan het spelen en zo blijkt maar weer dat door tussenkomst van Goldman Sachs, de bank die Griekenland bewust met fraude de Euro binnen heeft weten te loodsen, een insider had die zichzelf ongelooflijk heeft verrijkt…

   http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/10/het-griekse-schandaal/

  4. Goud is heel Magisch ook inderdaad.. Ook als medicijn…

   Alleen Dick zn relativatie is ook waard, dat geld en goud uiteindelijk niet opwegen tegen onze basisbehoeftes.

  5. Precies William, en dan komt even weer de Alchemist in mij boven: Iedereen kan Lood in Goud veranderen als we weer Wakker worden en de Christus in ons eigen hart hebben gevonden! De Goddelijke kracht die soms nog diep verborgen in ons allemaal aanwezig is!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.