Advertentie

Gadaffi moest weg..? Waarom eigenlijk..?


Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe heerser..!
Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe heerser..! Wie is dat eigenlijk…?

Dat dit artikel mag bijdragen aan jouw gezonde verstand; aan jouw relativerende blik op het ‘officiële nieuws’ dat je dagelijks onder je neus geschoven krijgt. Inclusief wat je hier op de site leest, hoort het nieuws wat je leest, een keuze te zijn van jezelf en van niemand anders. Wanneer jij je autonome positie daarin gaat verliezen, ben je een prooi.. Een prooi voor bijvoorbeeld (om maar eens wat te noemen…) de ‘krachten achter de schermen’, die via propaganda-verpakt-in-nieuws jouw mening willen beïnvloeden, manipuleren, om hun eigen belangen te ‘verkopen’. Feitelijk kijk je daarmee niet naar nieuws, maar naar pure propaganda..   Laten we er maar weer een voorbeeld uitkiezen.. De val van Libië.. De val van diens leider Mohammar Khadaffi..

Mohammar Khadaffi, Libische leider, dictator en heeeel goed voor zijn volk..! Waarom moest ie weg dan..
Mohammar Khadaffi, Libische leider, dictator en heeeel goed voor zijn volk..! Waarom moest ie weg dan..

Volgens de gezamenlijke media kregen we te horen dat Khaddafi een tiran was, die om het leven gebracht diende te worden.. Zijn volk was hem zat, vandaar dat de opstandelingen, of deze moordenaar/plunderaars, dee de geuzennaam ‘rebellen/opstandelingen’ kregen toebedeeld.. Ach gut, wat een schatten, die jongens, ze komen in opstand tegen een zwaar bewapende tiran.. ? Maar was deze man wel de tiran, zoals die werd afgeschilderd..? Natuurlijk was hij niet democratisch gekozen, maar is het niet verstandig om iemand af te rekenen op zijn daden, in plaats van zijn woorden..? Mark Rutte, hoor je ons..?

Zou het feit dat Khadaffi het veld diende te ruimen, mogelijk iets te maken hebben gehad, met heel andere zaken..? We schreven er hier al een paar artikelen over, maar willen je graag deze aanvullende feiten nog een keer presenteren.. Zodat je ziet, hoe we zijn gemanipuleerd, bijvoorbeeld door NAVO-bonzen, die van verdedigingsorganisatie ineens werd omgedoopt tot agressor..

Kan het feit dat Mohammar Khadaffi van plan was de US-dollar te dumpen, als olie-voor-valuta-munt, er iets mee te maken hebben gehad..? De gouden dinar zou worden ingevoerd, dat had Khadaffi besloten. Hier schreven we eerder een artikel over (HIER) Deze gouden dinar zou de waarde van de olie terug hebben laten lopen in het land, in plaats van naar de ‘krachten achter de US-dollar’, de Rothschild-familie. Vind je het niet vreemd dat het eerste wat de rebellen deden (net als de VS in Irak!), het vestigen van een centrale bank was in Libië.Sinds wanneer houden ‘rebellen/opstandelingen’ zich primair bezig met financiële zaken, zoals een centrale bank..?

Net als in Irak, net als in Libië is het de bedoeling dat Syrië gaat vallen; dat de Rothschilds ‘hun dollar’ laten prevaleren, bóven de Syrische munt.  Hoeveel onschuldige mensen moeten er nog sterven om de wereld de ogen te doen openen, en deze criminele NWO, ‘new world order’ in hun hemd te zetten..?  Nog maar weer even deze clip, om je geheugen op te frissen.. Zetten we daarná gewoon alles even op een rij, over de andere kant van Khadaffi zien.. OK?

x

* * *

x

Mohammar Khadaffi moest weg..? Waarom eigenlijk..?

x

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Gene SharpWe snappen het niet.. Wat maakte deze man zo gevaarlijk voor zijn land..? Waartegen kwamen die moordenaars en plunderaars, eh.., die ‘opstandelingen en rebellen’ nu eigenlijk tegen in opstand..? We lieten hier al een paar jaar geleden zien (HIER), dat de Midden Oosten-revoluties volledig zijn gepland, door krachten achter de schermen in de VS. Dat professor Gene Sharp, een van de meest omstreden hoogleraren in de VS, achter deze schermen het brein vormt om ‘dictatorship te vervangen door democratie’.. Zoals het dan weer officieel heet.. Hij voedt met zijn werk de ‘vrijheidsstrijders’ overal ter wereld.. (HIER dit artikel)

Welke andere dictator heeft zoveel gedaan voor zijn volk..? De brutale moord van Muhammar Gadaffi door Zionistisch-gedreven revolutionairen, is een perfect voorbeeld van dátgene wat er gebeurt wanneer de internationale Zionistische Rothschild-bankiersfamilie wordt uitgedaagd.. Gadaffi presteerde het om deze club op maar liefst 5 fronten uit te dagen..

Allereerst was daar de geplande invoering van een eigen munt (zie hierboven en onze eerdere artikelen).. In de tweede plaats was daar de door Khadaffi geleidde Centrale bank van Libië die de Libische Dinar uitgaf. Ten derde was Khadaffi -naar de mening van de Rothschilds- té zeer in zijn sas met zijn voorraad van maar liefst 150.000 kilo (150 ton) goud. In de vierde plaats voerde Khadaffi volledig onafhankelijk de olie-industrie in zijn land aan en tot slot: Khadaffi beheerde het ‘blauwe goud’, namelijk het in Afrika/Midden Oosten onontbeerlijke zoet water..

Welke andere dictator heeft zoveel gedaan voor zijn volk..? We zetten de Khadaffi-zegeningen voor het Libische volk even op een rij:

 1. Er werd door de burgers van Libië geen elektriciteit betaald in de tijd van de ‘dictator’..
 2. Er werd door de burgers van Libië geen rente betaald, wanneer zij leningen afsloten bij banken die staatseigendom waren; dit was wettelijk zo geregeld..! De grote vraag is nu, of deze renteloze leningen wettelijk nog van kracht zijn..
 3. Een woning werd in Libië gezien als een grondrecht.. Het bijzondere is dat Mohammar Khadaffi zwoor dat zijn ouders van hem geen huis zouden krijgen, tótdat iedere burger in Libië een huis zou hebben..
 4. Elk pasgetrouwd koppel in Libië kreeg bij het tekenen van de huwelijksakte een bedrag toegekend van de Libische overheid van 60.000 Dinar (€ 35.000). Hiermee kon het stel dan een ‘verse start’ maken.
 5. Alle gezondheidszorg voor Libische burgers was vrij. Er was geen sprake van ziektekosten, noch van ziektekostenverzekeringen..
 6. Vóórdat Khadaffi aan de macht kwam (1969), was het percentage analfabeten in Libië zo’n 83%. Een paar jaar geleden lag dat nog slechts op 25%.
 7. Wanneer Libische burgers het idee mochten opvatten om te gaan boeren, dan stelde de Libische regering het volgende ter beschikking, kostenloos.. Land, boerderij, gereedschap, zaden en vee naar keuze..
 8. Gaddafi-The-Green-BookWanneer Libische burgers het niet konden vinden in Libië, waar het opleiding en scholing betrof, konden zijn in het buitenland gaan studeren. Zij kregen dan van de Libische overheid een toelage van maar liefst € 1750,- per maand toegekend. Voor levensonderhoud en behuizing..
 9. Net als Mao Zte Tung in China, in de jaren 1960, liet Khadaffi de wereld en zijn Libische volk zijn gedachtengoed na. Dit deed hij in de vorm van het ‘Groene boek’.. Wil je daar eens in neuzen, dan klik je HIER voor dit (pdf) documentale werk. Naar de mening van Khadaffi zijn parlementaire democratieën vanuit hun essentie corrupt en hij geloofde daarom, dat mensen zichzélf kunnen en zouden moeten vertegenwoordigen. Na heel mijn leven de leugens over deze man als zoete koek geslikt te hebben, deed dit boek bij ons de opperste verbazing toeslaan.
 10. De prijs voor een liter benzine in Libië bedroeg € 0,10 in de tijd van Khadaffi..
 11. De staatschuld van Libië…? Die bestond niet.. Dat lijkt logisch, met de mega-olieproductie. Het land had reserves in de orde van grootte van maar liefst ruim € 100 miljard.. Waar die reserves zijn gebleven, die globaal rondom de wereld belegd zijn, is momenteel niet bekend.
 12. Wanneer Libische burgers niet in staat waren om een baan te vinden, betaalde de staat een gemiddeld salaris, totdat de persoon in kwestie een werkkring gevonden had.
 13. Libische burgers kregen een soort jaarlijkse geldelijke ‘olie-toelage’; dit betrof een (klein) deel van de olie-opbrengsten van de verkoop van Libische aardolie.
 14. Elke Libisch kind dat werd geboren, leverde de ouders een toelage op van zo’n € 3500,- als bijdrage in de kosten voor de nieuwe wereldburger..
 15. De kosten van 40 broden in Libië bedroeg maar liefst € 0,10
 16. Maar liefst 25% van de Libische jonge mensen (tot 45 jaar) is in het bezit van een universitaire graad.
 17. Last but not least.. Mohammar Khadaffi is verantwoordelijk voor de bouw van één van de wereldwonderen.. Een project dat bijna niemand kent.. (Hoezo? ‘Selectief nieuws’..?!) En dan hebben we het over het ‘Great Man-Made River’-project. Water, zoet water, dat zich diep onder de grond in de Sahara bevindt, wordt opgepompt en vervoerd, via een mega-pijplijnstelsel, naar de Libische steden aan de kustlijn, waar 90% van alle Libiërs woont. Dit was één van de eerste projecten die Khadaffi voor zijn volk initieerde. Een project dat naar schatting rond de € 20 miljard heeft gekost..! Mogen we je tot slot, wellicht als ‘echt nieuws…, deze video laten zien, van dit wereldwonder…?

* * *

x

 

 

 

36 gedachten over “Gadaffi moest weg..? Waarom eigenlijk..?

 1. Dit verteld zo als het was, ben tweemmaal in Libyë geweest, een land met een grote toekomst, waar het goed leven was voor de Libyers.
  Die grijns van Killery Clinton, toen de moord op Kadafi bekend werd, is de grijns van een triomfantelijk zionisme, ze zouden voor het door hun bedreven kwaad gehangen behoren te worden.

  1. COZMIC, dit is het ware gezicht van de USA élite, ze heeft zich zelf hier mee onmogelijk gemaakt, ook in de verenigde staten.

 2. Beste mensen,
  het is misschien niet opgevallen maar ene ‘meneer’ Bush heeft Nederland de oorlog verklaard door te stellen dat als er ook maar een enkele amerikaan voor het volkstribunaal (internationale rechtbank) zou komen Bush de opdracht zou geven om Nederland te bezetten.
  Dus is het te verwonderen dat er dit soort acties worden ondernomen zoals in klein Azië en Noord Afrika als de belangen van de zionisten worden bedreigd?

 3. Wat een oud nieuws zeg! Gadaffi is machtig geworden dankzij de Rothschilds en afgezet toen hij zich tegen het dollarpiramidespel van diezelfde Rothschilds keerde. Net zoals Saddam Hussein en niet te vergeten Adolf Hitler.

  Give me control of a nations moneysupply and I don’t care who makes the laws..

  Wanneer gaat Wantoknow eens aandacht besteden aan de verschrikkelijke geschiedvervalsing aangaande WO 1 en WO 2 en de hand van de Rothschilds daarin?

  1. Andreas, hot news, waarom is Nederland zo stom en onbeschoft bezig, althans een deel van Nederland, tegen de Russen en Rusland, om dat we doen wat de USA beveeld, we leven kreunend onder een homo terreur, onze samenleving wordt geleid door mensen die van diplomatie geen kaas gegeten hebben, je kunt niet constant een bevriende natie schofferen, zeker niet in een gedenkings jaar, het is de eene klap na de andere onder de gordel, en dan dat komende van oorlogzuchtige socialisten, nou dat zet mij wel aan het denken.

  2. Nou Jenne, zou het niet eens tijd worden dat al dat diplomatiek geteisem met pek en veren verjaagt wordt?. And then some.

 4. mohammar r i p je bent vermoord door moordenaars .mensen die blind waren door hun hebzucht die meer wilden dan jij had gedaan voor jou?? mensen !alleen ook onder jou mensen liepen er van die wolven rond die dachten dat ook zij meer konden krijgen dan ze al hadden maar hierbij denk ik?? dat hiervan nog maar weinig in leven zijn kapot geschoten door de vijand die AMERIKA heet
  R I P

 5. In november 1988 was ik Gadaffi’s genodigde.Als kunstenaar was ik in bepaalde landen gekend voor de installaties die ik rond het thema,solidariteit,sociale gelijkheid en vrede had vervaardigd.In Tripoly was ik in het”Al Kabir”hotel gelogeerd.Daar heb ik kennis gemaakt met de personen die rond Gadaffi draaiden.Lybië was rond 1930 veroverd door de italiaanse fascisten die er het”Vingtimilli”landbouw project wilden realiseren.De lybiërs bestonden uit vier vijandig gezinde nomaden gemeenschappen die onder het bevel van Omar Mochtar alliantie vormden tegen de kolonialisten.Ze verloren de verzetstrijd,Omar Mochtar werd geëxicuteerd.Vlak voordien duidde hij Gadaffi aan”Om zijn volk te wreken”.De Lybiërs werden als slaven behandeld,ook na de oorlog door de Britten en Amerikanen die het petrolium land”leegzogen”.Gadaffi greep naar de macht en gaf zijn volk hun waardigheid terug,maar de sociale voordeelregels en wetten die hier worden aangehaald waren in het bijzonder voor zijn eigen clan de Kaddadfa voorzien.De eeuwen durende tribale strijd hervatte,en toen Sarkozy,Gadaffi zijn goud had gezien
  betekende dit zijn doodvonnis.Humanitair gezien was dit een wandaad,maar wie kent anders in ons grieks-romeins-katholiek imperialistisch denken.

 6. Jenne je bent een goed mens, wanneer begin je over die reptilians: de reptilians zijn onder ons: dan kunnen we om de tafel zitten. Je moet wel het totaalplaatje zien./
  gr willem

  1. Willem anti Reptiel,

   Heb me daar nooit in verdiept, wat mij wel aan het denken zet, dat meer als 60% van Russen, het communisme terug wil, dat veel oud oost Duitsers het leven in de oude volks Republiek prettiger en rustiger vonden als in die opgevokte West Duitse cultuur.

   Ik dacht dat Reptilians van een andere planeet kwamen, en ik denk dat dit heel goed mogelijk is.

 7. Willem, wat mij altijd zo verwonderd dat de mensheid maar steeds in deze oude systemen blijven rond draaien.

  Deze systemen hebben zich zelf overleeft maar worden kunstmatig en heel intelligent in lkeven gehouden, door de mensen een prachtige worst voor de neus te laten bengelen.

  Maar het loopt op zijn eind, en dan moet er ander meer menselijker en eerlijk systeem voor de mensheid worden opgestart.

  Hoe je dit systeem noemen wil doet niet terzake, maar de USA FED bank is dan over, misschien toch terug naar een economie gebaseerd op een valuta met goud/zilver als basis.

  Maar ja ik weet het is een Utopie, maar als we allemaal in vrede en voorspoed te samen willen leven op deze mooie blauwe planeet, met zeg 10 billioen individuen, en niet de natuur dieren planten etc. willen uitmoorden, moeten we hele andere méthodes gaan gebruiken, en oorlog is uit den boze, uiteindelijk is de hele planeet van ons allen, en niet van een groep psychopaten.

 8. Zou het niet fijn zijn als onze dagbladen hun onderzoeksjournalisten zouden inzetten om de waarheid over de werkelijke machthebbers in deze wereld te ontmaskeren, welke de oorzaak zijn van het klein houden van de wereldbevolking, door ze op te zadelen met schulden te verrijking van zichzelf. Wie zijn deze mensen? Zouden dit ze kunnen zijn? De families: Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, De Medici, Hanover, Hapsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair en Windsor. Wie spannen ze voor hun karretje, zodat zelf buiten schot blijven?

 9. Khadaffi, die lekkere megalomane gek, die volgens de overlevering al zijn bezittingen deelde met het volk. Miljarden per jaar gaf hij weg, waardoor Libya een iets welvarender en meer luxer equivalent van Dubai was. Althans als ik het bovenstaande artikel mag geloven.

  Autonoom nieuws brengen is 1 ding, maar selectieve, niet onderbouwde informatie propageren is een heel ander bordspel. Boek een vliegticket Tripoli, reis het land door en ondervraag de bevolking eens. Dan stel ik voor dat je daarna opnieuw een stukje schrijft.

  1. MikeVanO is kennelijk in Libië geweest en doet verslag van zijn bevindingen. Vraag het simpel de Libiërs die er woonden. Dit soort opmerkingen, denigrerend, zijn werkelijk minkukeltjes, die alles over MikeVanO zeggen, maar inhoudelijk niets over Libië.

 10. LS…

  Wonderlijk dat op dit veel verklarende artikel nauwelijks of niet is gereageerd. Gezien de bootvluchtelingen en de enorme ellende moest het maar weer eens naar voren worden geschoven… De Zionistenknechten van Elzeviers Zionisten Pleepapier kunnen er niet genoeg van krijgen !

 11. Bedankt voor dit goede artikel , uiteindelijk komt in dit artikel de werkelijke waarheid
  tot uitdrukking. Menig Libby’s burger zou willen terug keren naar de periode van Ghadaffi

 12. Lang leve het Internet.
  Het Internet dat mensen de mogelijkheid biedt een gefundeerde mening te vormen over bijna elk onderwerp.
  Je moet er nog steeds moeite voor doen en een gezond stel hersens hebben maar de moge3lijkheid ligt open voor een ieder.
  In het geval van Gadaffi mis ik nog te veel informatie om een gebalanceerd oordeel te vellen maar het wordt me wel steeds meer duidelijk dat we, ook in de westerse landen, heel voorzichtig moeten zijn met het nieuws dat ons voorgezet wordt. Dat is nu bijvoorbeeld goed te merken rond het vluchtelingenprobleem. We worden constant bestookt met propaganda.

 13. Het grootste plan van de zionistische familie rothschild om een groot zionistische israil te vestigen ( bezetten ) in het middenoosten en van daaruit alle olie beheren. Zodat ze alle macht hebben over de hele wereld en elk land die ze willen kapot maken zoals ze nu doen in palastina syrie irak libie egypte tunesie sudan en binnen kort in iran en saudie arabie. En rusland, de grootste tegenstander van de rodschilds wordt zwaar onder druk gezet door de lage olieprijs en alle sancties tegen putin.

 14. Wij lijken “democratie” belangrijker te vinden dan stabiliteit en een leefbaar leven voor iedereen. Daarvoor hebben wij bijgedragen aan de val van stabiele (niet democratische) regeringen in Libie, Syrie, Irak enz. en als specialiteit zijn we zelfs bezig omwille van democratie onze eigen Nederlandse (voor zover die nog bestaat) dus West Europese cultuur en democratie om zeep te helpen.

  1. Het gaat helemaal niet OM WIJ.
   Het is een kleine corrupte kliek criminelen die boven de staan die hun “agenten” in veel landen hebben geinstalleerd. Die hebben dus controle over de Cda, Pvda en Vvd.
   De bankiers zoals wij ze het beste kunnen benoemen hebben hun hoofdkwatier in Londen.
   Nergens druk om maken. Gewoon als toeschouwer aanschouwen wat hun lot zal zijn. Things are now in motion that can not be undone.

 15. Goed artikel, de ‘opstandelingen’ vertegenwoordigden de algemene bevolking van Libië helemaal niet. Hetzelfde geldt voor Assad. Vanuit het arrogante Westen hadden we het morele oordeel alweer klaarliggen. Inderdaad werd er door Ghadaffi en door Assad met keiharde hand opgetreden tegen ontregelende kwaadwillende en eerlijk gezegd valt daar natuurlijk wel iets over te zeggen. Maar toch….er was sprake van relatieve rust en orde in het land en van een zekere mate van welvaart voor het overgrote deel van de bevolking.
  Wat ik me wel afvraag is, in tegenstelling tot het bericht hier, waarom Ghadaffi de aanslag op PanAm wel erkend heeft maar dat dat hier anders weergegeven wordt.

  1. Ja dat was een heel goed artikel, ach het menu blijft het zelfde, het gerecht wordt alleen op verschillende plaatsen verorberd.
   Was het wel eens anders op de wereld ?, ben nu weer de ondergang van het Romeinse rijk aan he doorkijken, was niet zoveel anders, dreef op het slaven houden, maar liefst 1/3 van de inwoners waren slaven, en in wezen is dit aantal alleen maar groter geworden, ze heten anders en denken vrije burgers te zijn, ja de menselijke illusie is al heel oud, diep triest eigenlijk.
   Jenne

 16. DE FEITEN ZIJN ER WAAROM GADAFFI WEG MOEST.
  MIJN HART HUILT NADIT GELEZEN EN DE VIDEO GEZIEN TE HEBBEN.
  DE BEWIJZEN ZIJN ER WIE HIER VERANTWOORDELIJK VOOR WAREN.
  WIE HEEFT DE MACHT EN DE KRACHT OMDEZE AGRESSOREN VOOR HET TRIBUNAAL TE BRENGEN. WIE DURFT DEZE UITDAGING AAN. IK WEET DAT HET EEN MOEILIJKE EN NIET HAALBARE TAAK ZIJN OM HEN VOOR HET TRIBUNAAL TE SLEPEN. OOK ZAL ER BLOED VLOEIEN ONDER DE PERSONEN DIE DE KRACHT EN HET LEFT HEBBEN EEN EERSTE STAP TE ZETTEN TEGEN DEZE NIEUWE WERELD ORDE.DAAR DE GEEST VAN GADDAFI VOOR ALTIJDT AANWEZIG ZAL ZIJN EN WANNEER NIEMAND HET AANDURFT OM DE SCHULDIGEN AAN TE PAKKEN….HOOP IK 1 DING NIET…DAT EUROPA BINNEN 15 TOT 20 JAAR EEN NIEUWE ISALMITISCHW STAAT ZAL WORDEN EN AMERIKA OP EEN LATER TIJDSTIP. OVER DE RUGGEN VAN ONSCHULDIGE EUROPEANEN EN AMERIKANEN. OM HET FEIT DAT KARMA BESTAAT…….GELOOF MIJ UIT HET DIEPST VAN MIJN HART DAT WAT IK ILLUSTREER NOOIT ZAL GEBEUREN. WIE WIND ZAAIT ZAL STORM OOGSTEN.

  HAVE A NICE WEEK…………….GOD BLESS THEN………

  1. Amen,en dan lekker vanuit je luie karma stoel niks doen. Heb je nog een groter letter type dat leest wat eenvoudiger voor ons slecht zienden namelijk.

  2. Het komt natuurlijk vanuit het ‘diepst van z’n hart’.. Dus ja, dan zijn hoofdletters vaak nog té klein.. 😉

 17. En dan moest van de elite in NL, Hillary Clinton de verkiezingen winnen.
  Een kennis van mij heeft in Tripoly gewoond (een Nederlander). Die heeft geen goed woord over voor het Amerikaans imperialisme en de propaganda (selectief informeren) van onze media

 18. Het is waar wat hier wordt verteld. De enigste reden en dat wordt ook al gezegd was geld om hem uit de weg te ruimen. Gadaffi en Saddam Hoesein hadden samen het voorstel gelanceerd bij de conferentie van olieproducerende landen in het Midden-Oosten om de olie in de toekomst niet meer in dollars maar in euro’s te laten uitbetalen.De Amerikanen en vooral die vreselijke familie Rothchild schrokken zich het apelazerus aangezien Irak 80% van de wereldolieproductie levert,en hebben sindsdien van alles bedacht om de euro te destabiliseren. Het zgn. gifgas in Irak,de “aanslag” op de 2 “torentjes” in Amerika,de pseudo “oorlog” op de Balkan,de o,zo “vreselijke”” bankencrisis, pffffffffffff
  etc, etc. Amerika is bezig zijn wereldstatus kwijt te raken en dat weten ze onderhand heel goed o.a. de nieuwe President Donald Trump die als een olifant in de porseleinkast met zijn houwdegen gedrag alles probeert tegen te houden op zijn manier. Het zal echter Amerika helaas niet meer baten, de trein van machtsovername in de wereld is al in volle gang gezet.

 19. Beste mensen, een ding wil ik jullie vertellen.

  Wie tegen het zionisme is die wordt opgeruimd.

  En alle leiders op deze wereld moeten hun steun geven en hun medewerking aan!!!
  zo niet,dan wordt het hele land van die leider ervan plat gemaakt door de pitbulls “”NAVO””

  Want rechtvaardigheid kend het zionisme niet en heeft die ook nooit gekend!!

  Fijne dag iedereen..👋

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.