Advertentie

Hillary e-mails: Gadaffi weg om gouden dinarplan..!!


Voor veel mensen zijn het tjiden, waarin puzzelstukjes op hun plaats beginnen te vallen. Dat is ‘heel simpel’ het gevolg van een hogere frequentie die zich manifesteert op Aarde, waardoor laag-frequente leugens, manipulatieve energieën en kwaadaardige initiatieven, niet meer beklijven. Niet meer in de mainstream worden opgenomen als ‘waarheid’.. Hoezeer ze ook hun best doen, Waarheid is een KRACHTIGE ENERGIE, die hier op Aarde werkzaam is en die dag-na-dag wordt bekrachtigd en sterker wordt. Met als  gevolg dat we terecht komen in een spiraal van bewustwording, die op haar beurt weer zorgt voor NOG MEER bekrachtiging. Enzovoort.

Doordat mensen bewuster worden, zijn ze meer bereid met een OPEN MIND naar zaken te kijken en daarbij feiten te accepteren, die ze voorheen als ‘belachelijk’ of als ‘conspiracy’ etiketteerden.. En precies dát zorgt ervoor dat het proces van waarheidsvinding wordt versterkt en op haar beurt weer bekrachtigend werkt op ‘ontwakende mensen’..

Daarnaast zijn als ‘bedding’ voor dit proces, de toegenomen internetactiviteiten van veel mensen een bijna magische ontwikkeling. Er is in het kader van ‘Waarheid’ weinig tot niets meer wat NIET besproken wordt. ALLES komt dus aan bod; kijk alleen maar eens de berichten die reguliere media niet plaatsen rondom  de verschrikkelijke brand in Londen, bij de ‘Greenfell Towers’. Het is ongelooflijk hoe krachtig het internet resoneert op dit soort zaken. En kijk, om een heel praktisch voorbeeld te geven, dan komen dit soort plaatjes snel naar voren, van deze brand in een betonnen gebouw in relatie tot bijvoorbeeld WTC7 in NewYork op 11 september 2001.

Zaken worden nu tot op het bot door mensen uitgeplozen en vooral: GEDEELD. Het zal in onze perceptie niet lang meer duren of er zijn gewoon geen geheimen meer te bewaren. Want mensen die dicht op het vuur zitten, zoals klokkenluiders, gaan zich steeds veiliger voelen en zullen sneller info gaan openbaar maken. Anderen zullen weer sneller, om zichzelf buiten beeld te houden, anoniem informatie gaan lekken. Etc. etc. Waar het voor websites als deze, voorheen bijna trekken-aan-een-dood-paard leek, is het nu totaal anders. Maar -om in de analogie te blijven- het spreekwoord geldt nog steeds:

YOU CAN LEAD A HORSE TO WATER,

BUT YOU CAN’T MAKE IT DRINK.

In dit artikel reiken we je gewoon weer een puzzelstuk aan; een ESSENTIEEL PUZZELSTUK, want het bevestigt de rol die Hillary Clinton speelt in het grote geld-, goud- en graaispel van de Rothschilds wereldwijd. Het bevestigt ook de rol die Gadaffi heeft gespeeld in zijn streven naar totale onafhankelijkheid van de Islamitische wereld in relatie tot de VS. Hij wilde en durfde niet meer mee doen aan ‘de grote geldtruuk’ van deze Rotschilds, om de US-dollar te koppelen aan elk vat olie dat uit de grond werd gehaald. De zogenaamde petro-dollar..

Je weet toch, even voor de goede orde, dat deze Rotschilds de grootste eigenaar zijn van de FED, de Amerikaanse PRIVATE centrale bank.. En dat Amerikanen hun dollars bij deze Rothschilds moeten bestellen..?? Kortom: de Amerikanen zijn niet eens eigenaar van hun eigen munt..! Dit is wel essentieel bij het kijken naar dit deel van de puzzel.

Hoe deze truc werkt..? Simpel, olie uit de grond is gewoon neutraal; totdat je dat vat olie een WAARDE geeft, van bijvoorbeeld US$ 100,- Op dat moment is niet alleen de olie gewaardeerd, maar ineens is diezelfde US$ ineens een vat olie waard..! Je kunt dus gewoon papier drukken, met de afbeelding van een US$, dat niet gedekt is door goud, maar door.. aardolie..! Snap je hoe slim dit verhaal werkt, of moeten we zeggen werkte..? Want wat gebeurt er als landen besluiten om de olie-wereldhandel in US-dollars te verlaten en te gaan handelen in Chinese Yuan, of Russiche Roebels.. Zo zijn ook China en Rusland bezig de US$ te laten vallen als ‘olie-valuta’.. (HIER)

William Engdahl: ‘Een Russisch-Chinees alternatief voor de US$, in de vorm van goudgedekte Russische Roebels en Chinese Renminbi of Yuan, kunnen een sneeuwbaleffect hebben op de massale uitverkoop van US-dollars. Daarmee zou voor de VS de mogelijkheid vervallen, om oorlog te voeren op basis van het geld van andere landen’.

Dit artikel is dan ook minder bedoeld om de specifieke inhoud van het wegmoorden van Gadaffi, maar veel meer om je nou (weer) eens te laten zien, hoe de puzzel er keer op keer HETZELFDE uit ziet, wanneer je even je afstand neemt. Dan pas zie je weer het grotere plaatje. Het plaatje van manipulatie, niets-ontziende roof- en hebzuchte en vooral: LEUGENS, LEUGENS en nog eens LEUGENS..

We hopen dat jij het grotere plaatje in jezelf kunt bekrachtigen, want dan kun je het blijven toetsen.. En geloof ons: het zal blijken dat kéér op kéér HETZELFDE beeld tevoorschijn komt, van de architecten van deze planeet-achter-tralies. Daarbij is als Nederlander, in onze ogen, een essentiële volgende stap, jezelf te realiseren, dat het hele NATO-construct dus in werking is gezet, om Libië te bevrijden..

Om Gadaffi dus af te zetten, want het was écht een ploert toch? Volgens de main-stream-media wel toch..? Zoals Sadam, Assad en ook Poetin eigenlijk waren/zijn.. Gadaffi was een man die zijn volk onder dwang hield en een beul was.. Jaja, geloof jij het allemaal? Of heb je al eens gekeken wat Gadaffi WERKELIJK voor zijn volk deed (HIER). Het gaat er dus om bij dit puzzelstuk, dat je ziet dat ook Europese NATO aan de hand loopt van de familie Rothschild. Veel korter door de bocht kunnen we het je niet aanreiken.. Het is een beetje lange inleiding geworden, maar naar ons idee is het belangrijk dat we steeds meer de grote puzzel laten zien, om onszelf te kunnen bekrachtigen en de fake-wereld achter ons te laten. Manipulaties, daden-van-geweld, zwendelarij etc. etc. te ontmaskeren, zodat we in de essentie kunnen komen, van wie we werkelijk zijn.

x

 

De grote vraag blijft hoe de Arabische landen zullen reageren op de besluiten van Rusland om de US-dollar te laten vallen.. Hoe trouw zijn de Arabieren aan de VS..?
De Gouden Dinar, de reden dat Gaddafi het veld moest ruimen. De boodschap: ‘Wie aan het ‘eigendom’ van de Rotschilds komt, dient zich 2x te bedenken.’

x

x

x

Hillary e-mails: Gadaffi weg om gouden dinarplan..!

2017 © WantToKnow.nl/be (origineel HIER)

x

De e-mails die Wikilieaks in handen heeft van Hillary Clinton, als VS-minister van Buitenlandse Zaken, zijn werkelijk een cadeau dat maar uitgepakt kan blijven worden. Als een grote doos vol kleinere cadeaus.. Frankrijk blijkt de partij te zijn geweest, die het vuurtje bij de VN-Veiligheidsraad heeft aangestoken, om in Libië een no-fly-zone te creëren, toen de opstand tegen Gadaffi op gang kwam.

Een dergelijke maatregel is feitelijk de doodsteek voor een land, omdat het zijn luchtmacht niet kan gebruiken, om zich te verweren, zonder meedogenloos te worden afgeslacht. Het was allemaal nodig volgens Frankrijk, om de Libische burgers te beschermen; burgers die Gadaffi aanviel, volgens Westerse media.. (En kijk je alleen al vandaag de dag naar de situatie waarin deze Libische burgers verkeren, dan is dát alleen al, één groot fake-verhaal!)

Maar het ging natuurlijk niet over de veiligheid en menswaardigheid van de Libische bevolking; het verhaal gaat over het vernietigen van de bedenker van de Gouden Dinar, die het mogelijk ging maken, dat olielanden in staat werden gesteld met een EIGEN munt, de olie die zij oppompten, wereldwijd te verhandelen. Één van de 3000 e-mails van Hillary Clinton, die werden vrijgegeven door het Ministerie van Binnenlandse Zaken in de VS, draagt het volledige bewijs, dat het NATO-plan om Gadaffi te verwijderen als leider van Libië, werd gemotiveerd om de goudreserve van Libië te stelen en daarbij toegang te krijgen tot de onmetelijke olie-reserves in dat land.

De goudreserve die Gadaffi had opgebouwd, bedroeg 143.000 kilo. Met een prijs van € 36.000 per kilo, kom je dan op een bedrag van rond de € 6 miljard.. En ja, waar dat goud is gebleven, zie hierboven, nobody knows.. De e-mail waar dit verhaal over gaat, werd aan haar gestuurd, als minister van BuZa, door haar officieuze adviseur Sydney Blumenthal en kreeg de titel ‘France’s client and Qaddafi’s gold’..

Uit deze mail blijkt duidelijk dat de toenmalige Franse president Nicholas Sarkozy, de leider was van de club die Libië wilde aanvallen. Daarbij waren 5 duidelijke doelen gesteld.
1. de Libische olievoorraad te pakken te krijgen
2. de Franse invloed in de regio zeker te stellen,
3. Sarkozy’s reputatie in Frankrijk te versterken en daarbij
4. Frans wapengekletter te laten horen en ten slotte:
5. te voorkomen dat de invloed van Gaddafi in Afrika verder zou worden versterkt.

De ware reden dat Mohammar Khadaffi het toneel moest ruimen: de Gouden Dinar. Een eigen munt, buiten de Amerikaanse dollar om, als rekenmunt voor de wereldwijde olieproductie. De NAVO werd van defensie-alliantie ineens een aanvalsorganisatie om deze ‘dictator’ af te slachten..!! (klik voor artikel over de onbekende kant van Khadaffi!)

Maar het is ook uiterst bizar hoe in deze tekst wordt gesproken over de GROTE DREIGING die de goud- en zilverreserves van Gadaffi zouden zijn, voor de Afrikaans-Franse Franc (CFA), die in die Afrikaanse landen nog steeds als betaalmiddel wordt gebruikt als belangrijkste betaalmiddel. Dit goud was bijeengebracht, vóór de opstand in Libië en was bedoeld om gebruikt te worden als dekking voor een pan-Afrikaans betaalmiddel, gebaseerd op de Libische Gouden Dinar..

Het plan was ook bedoeld om de pan-Afrikaanse landen een alternatief aan te reiken voor de CFA. Kort nadat het plan rondom de lancering van de Gouden Dinar was gemaakt, bleken Franse inlichtingendiensten (onder stevige invloed van de MOSSAD (HIER)) het plan te hebben ontdekt. Dit werd vervolgens één van de factoren, waarom Nicolas Sarkozy besloot om de Franse aanval op Libië uit te voeren, onder de vlag van de NAVO.

En ja, daarbij werden de media en het hele PR-circus in stelling gebracht, zodat de EU-schaapjes-bevolking lekker zich kon gaan verheugen op de dood van de schurk Gaddafi, omdat deze man toch ze lelijk had gedaan tegen de bevolking en vooral tegen de opstandelingen’, de Sjors-en-Sjimmies van deze wereld, die ook wel huurlingen heten en niets-ontziend moorden en valse-vlag-aanslagen plegen, zoals we in Syrië ook weer zien.

Maar het was Gadaffi zelf, die eerder Europa al had gewaarschuwd in een profetisch telefoongesprek met Tony Blair, toenmalig premier van Groot Brittannië, dat wanneer het westen hem ten val zou brengen, ze aan de basis zouden staan van de enorme explosie van extreme-Islam in het westen.. Een waarschuwing die niet gehoord werd; want wat zijn een paar levens in Frankrijk en Libië, wanneer het ‘grotere doel’ zoveel effectiever de zakken doet vullen van de elite en corrupte politici…!?

 

* * *

 

125 gedachten over “Hillary e-mails: Gadaffi weg om gouden dinarplan..!!

  1. Gadhafi was wel heel erg goed voor zijn eigen mensen en de mensen in Afrika. De media heeft mij zelfs goed voor de gek gehouden voor minstens 25 jaar. Ook de Nederlandse corrupte media. Wij hebben een hele hoop slechte KARMA in Nederland.

 1. Het ergste is, dat wij met dit soort mensen () dan moeten leven op de zelfde planeet, daar is geen ontkomen aan, maar in de toekomst moet er iets buigen of barsten denk ik, dit is gevoels matig niet vol te houden, dit knaagt als ratten aan ons geweten.
  Jenne

 2. “You can not make deals or peace with the London/Paris bankers (or their “useful idiots” from the Cia/Mossad/Mi6) they will continue to conspire against you.”

  – Thucydides, 2016

  Ghadafi heeft een strategische fout gemaakt. Hij dacht dat hij “vrede” en “deals” kon maken met de Rothschild-Zionisten. Hij had al zijn tijd, energie en rijkdom van zijn land moeten steken in een alliantie met Noord-Korea en de 50 mega ton waterstof bom moeten maken EN GEBRUIKEN!

  https://youtu.be/T2I66dHbSRA
  De 15 mega ton bom!

  https://twitter.com/zakenpief/status/875721321803653120

  1. 1. Graag hoor ik van de redactie van Wanttoknow.nl of ze het met bovenstaande reactie eens kunnen zijn.
   2. Mocht U het niet eens zijn met bovenstaande reactie, dan zou ik graag weten of U wel rekenschap neemt voor deze uitlatingen.
   -off topic deel verwijderd-

  2. Eerste regel: geloof niet in bakerpraatjes. Daarmee wordt het volk tegen elkaar opgezet. Hate speech, je weet wat ik bedoel. Hate speech wordt gebruikt door machthebbers en alle handlangers ervan zoals de pers. En ze zijn makkelijk te herkennen want ze vaardigen wetten uit tegen…. Hate speech. Wat je zegt ben je zelf, goede vuistregel.
   En ook: zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
   Een e-mail

   To: Hillary
   From: Sid

   Al mijn lichten staan al op rood….

  3. Toen de Nederlandse justitie Willen Holleder zijn clubhoisje in beslag nam waren de heren heel erg ongelukkig. Mijn vader kwam met dat verhaal aanzetten toen ik heb op een dag een bezoek bracht.

   Die zelfbenoemde moordende elites hebben heel veel clubhuisjes in Londen. En ik ga ze vernietigen. Allemaal. Op dezelfde dag, dezelfde seconde.

  4. Ja zo is het thucydides, ik heb voor gesteld binnen onze groep om in contact te treden met de mafia, ze lachen ten mij uit, toch zal het er van moeten komen, het is zij of wij, zo ordinair is het geworden, intellect is uit, Killing is in.

  5. Haha Jenne, Helaas krijg ik maar weinig punten om oudjes zoals Genies en jouw van deze aarde, op dit moment, af te helpen. Zit toch maar weinig fiducie meer in.

   Maar ik moet zeggen, dit is echt een “Want to know” comment van je. Vol van passie, liefde, niet dualistisch, Een echt voorbeeld voor het aanstaande Aquarius tijdperk. Je bent samen met Genies een werkelijke aanwinst voor de “doelen” van deze Internetsite.

  6. Jenne, dat is binnenkort opgelost. Hij heeft er nog geen weet van, maar hij is wel traceerbaar… 😉

  7. Thucidinges, wij van de Illimitatie kunnen u volgen, u bent niet alleen gestoord maar zwaar gestoord, take it as a compliment, nobody in a right mind sees the twisted shit. we salute you. Nothing beats a one man armee, kick the fuck out of weakest point.

  8. word weer tijd voor een goudengumnominatie vanwege de R.N.F die nooit officieel opgeheven is .

 3. De gouddinar is maar één van de motieven voor de liquidatie van Khadaffi en de vernietiging van Libië. Zoals ook al vermeld in de tekst, is deze vernietiging ook noodzakelijk voor het organiseren van de invasiestromen van uit Afrika naar de EUSSR, en dit ter uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan, een plan dat wordt doodgezwegen in de MSM en op de politiek correcte websites. Een plan dat ook een belangrijke rol speelt bij de Brexit. Achter al de motieven voor de vernietiging van Libië gaat echter het Oded Yinon plan schuil, van de duivel in Tel Aviv. Een plan m.b.t. Groot Israël (tussen de Nijl en de Eufraat), de balkanisering van het Midden Oosten en Noord-Afrika en de verdrijving van de Christenen. Zowel de USA, G.B., Frankrijk en alle andere landen die aan de vernietiging hebben meegeholpen, gedragen zich haar als vazallen van de Tel Aviv, met daarachter natuurlijk de RKM.
  De volgende domino die moest vallen was Syrië, maar het uiteindelijke doel is Iran. De eventuele “onwilligen” in het Westen worden dan bedacht met een Mossad false flag. De brand in de Greenfell Tower lijkt ook in die richting te gaan.
  http://aanirfan.blogspot.be/2017/06/london-fire.html
  Ik verwijs naar de tekst.

  1. Ik voorspel een grote aanslag door de Cia/Mossad/Mi6 (allemaal useful idiots voor de Rothschild-Zionisten) op 22-06-2017 die als excuus zal gebruikt worden om Syrie binnen te vallen. Een cruise schip met 2500-5000 Amerikanen erop. Door zo’n 20-50 Isis (Cia) strijders. De reddingsboten zullen vernietigd worden en dan het schip in de fik.

  2. Ik ga maandag even 25 accounts aanmaken op GeenStijl. Ga ik even onder de radar propaganda doen. Wordt lachen! Hier doe ik geen propaganda. Maar op GeenStijl met de 25 accounts zal ik het volop doen.

 4. Er is nog een ander aspect dat minder gekend is, maar zeker zo belangrijk en dat is het Great Man Made River project :
  http://anonhq.com/investigative-great-man-made-river-gaddafi-happened/
  met citaat :
  “In July 2011, the North Atlantic Treaty Organization not only bombed the Great Man-Made River water system and pipelines near Brega, but additionally eradicated the plant that created the concrete pipes that were used as replacements during repairs. They justified their actions by claiming that the pipeline factory was used as a warehouse for the military….”
  Over de achtergronden van de vernietiging van dit water project :
  “However, there is more to the NATO ‘humanitarian’ bombardments of the Great Man-Made River Projects. In 2007, the United Nations Environment Program mentioned the water for revenue program, which earnestly encourages water to be a privately owned business. And, on the other hand, the World Bank implemented a strategy for privatizing water…”.
  met het besluit :
  ““The wars of the twenty-first century will be fought over water,” says Ismail Serageldin, the founding director of Bibliotheca Alexandrina and a former director of the World Bank.
  In application, this means that both the World Bank and the United Nations want to fasten the water sources, allowing them to be used as a means of power….”.
  Voor het waterproject zelf verwijs ik naar de tekst in de link.

  1. Een coalitie (vaak noemen ze dat een “coalition of the willing”) om zo’n land aan te vallen bestaad uit niets anders dan het verdelen van het PLUNDEREN van een land:

   Ik neem Syrie als voorbeeld:

   – olie en gas voor Frankrijk en Duitsland
   – goud voor de FED in Amerika
   – een centrale bank voor Rothschild
   – machtsuitbreiding voor Saoedie Arabie door het verdrijven van niet Soenieten
   – een gaspijleiding naar Europa voor Qatar
   – goedkope arbeidskrachten voor de EU (Oekraine)
   – etc.

   Zo is het dus ook met Libie/Oekraine gegaan.

  1. https://youtu.be/5hfEBupAeo4
   All wars are “bankers wars”

   De hoofddaders zijn bankiers families uit Londen/Parijs. Ze organiseren deze oorlogen al sinds de slag bij Waterloo.

   https://youtu.be/qUM5_two5iI
   Rothschild-Zionisten. David Icke

   Hoe kan je ze stoppen?

   1) Maak hun activiteiten openbaar, schrijf er over en praat er over met iedereen die je tegenkomt
   2) Help hun tegenstanders met adviezen

   Amerika/Israel zijn “useful idiots” landen. Zij worden gewoon gebruikt door de bankiers. Net zoals de NAVO landen.

  1. Ze houden momenteel Afghanistan bezet. Ik doe nu al 3-4 weken propaganda dat de Russen en de Iraniers ze als eerste moeten bezig houden in Afghanistan. De legers van de NAVO dienen om strategische en tactische redenen verslagen te worden in Afghanistan.

   1) Er zijn miljoenen familieleden van NAVO slachtoffers in Afghanistan die nog een appeltje te schillen hebben met de NAVO, dus een grote groep potentiele strijders.
   2) De corruptie is nu maximaal na 15 jaar besetting.
   3) CIA krijgt miljarden uit de opiumhandel in Afghanistan, welke ze verspreiden via hun militaire basissen netwerk over de hele wereld
   4) De NAVO strijdkrachten vast zetten in Afghanistan betekent dat ze geen manschappen hebben voor een grondaanval op Syrie/Iran/Libanon

   Jullie kunnen nu allemaal aanschouwen in hoeverre mijn Sith Lord krachten (propaganda) reiken. Ik doe nu 3-4 weken propaganda om de NAVO verder het moeras in te trekken in Afghanistan. We zullen zien in hoeverre ze het met mij eens zijn in Rusland/Iran.

  2. Thucydides 7.1 :
   1.Over drughandel :
   http://watchingamerica.com/WA/2014/03/16/all-secrets-of-sibel-edmonds-or-who-manages-world-terrorism/
   met citaat :
   “In one of her interviews she said: “I know for a fact that NATO planes routinely shipped heroin to Belgium, where they then made their way into Europe and to the U.K. They also shipped heroin to distribution centers in Chicago and New Jersey.” The FBI and the Drug Enforcement Administration found that many senior officials of the Pentagon, CIA and State Department were involved in this trade…”
   2. De aanwezigheid in Afghanistan van Nato e.a. is ook van belang met het oog op de sabotage van de economische corridor tussen Pakistan en China :
   http://www.fourwinds10.com/siterun_data/government/war/terrorism_war/news.php?q=1236456795
   met titel :
   “Pakistan and China versus Mossad, CIA, RAW and MI6”
   Voor de details verwijs ik naar de tekst.

 5. En deze daders schurken zijn ook schuld aan het feit dat wij niet gewoon lekker de hele week aan het zonnige strand kunnen liggen omdat ze zelf lopen te potverteren. Te zot voor woorden voor allemaal.

  1. De misdaden van de Rothschild-Zionisten:

   1) Vermoorden van mensen over de hele wereld. Oorlogen.
   2) Diefstal van land/grondstoffen.
   3) Corrumperen van regeringen, justitie, rechters, bestuurders, etc.
   4) Vernietigen van democratieen, culturele identiteiten, naties, etc.

   Ik kan nog wel even door gaan. Zulke saaie figuren. Ze zijn heel makkelijk te verslaan. Overal waar ze een hoofdkwartier hebben een grote …. erop. Te beginnen bij Londen.

  2. Wel knap van je om hier 24/7 mee bezig te zijn, fijne levensinvulling denk ik zo. Maar laten we beginnen met die grote …. op genies en die de nek omdraaien. Doen we daarna de rest wel.

  3. @Thucydides, bij nummer 6, vertel jij dat je hun tegenstanders advies moet/ kan geven. Maar ik vroeg me af wie dat zijn, naast de gewone burger. Ik ben er namelijk van overtuigd dat elk land er een rol in heeft, anders gezegd, het is overal 1 pot nat! … want ook ELK ander persoon en MISSCHIEN jij ook wel die bij de AH, Jumbo of iets dergelijks boodschappen doet, mee werkt. Al is het onbewust evenals bewust. en ELK ander persoon die op zijn scooter of in de auto stapt, mee werkt. Al is het onbewust evenals bewust. snap je waar ik op doel, ze zijn te verslaan als je, je opstelt om NIETS meer te HEBBEN! …. ? nogmaals mijn vraag, WIE o WIE zijn hun tegenstanders?

   verder wil ik mee geven, dat wat jij verder zegt zeker waar is en dat het belangrijk is om hierover te blijven praten, tegen iedereen!

  4. Moeilijk he een strafbaar feit rond krijgen als het niet “specifiek” genoeg is. Next!

 6. Geld is een machtsmiddel voor de ELITE die de bezitters van banken zijn.Met geld kun je oorlogen en armoede veroorzaken en dat is wat er gebeurd.Iemand die in armoede leeft denkt alleen aan overleven en de volgende maaltijd en dat weten de leiders en banken wat hen de mogelijkheid geeft spelletjes te spelen.
  Meestal wanneer mensen geld nodig hebben voor bv een huis,verbouwing,of een lening gaan ze naar de bank en wanneer ze geld lenen betalen ze daar RENTE over.
  Diezelfde banken bepalen de rente stand en kunnen op die manier mensen sturen.De ECB maakt meestal rente verhogingen of verlagingen bekend maar wie bepaald die verhogingen of verlagingen?
  Banken maken zich niet druk want een hypotheek niet afbetalen is geen probleem want het huis is toch al van de bank en dat was ook in de VS de oorzaak van het instorten van de huizenmarkt en dat gaf veel hypotheek bezitters veel slapeloze nachten terwijl de ELITE zich rot moeten gelachen hebben.
  Wanneer een persoon een huurhuis heeft betaald hij/zij tot aan de dood huur maar dat huurgeld gaat ook weer naar hen die al veel geld hebben. Mensen verdienen geld door arbeid te verrichten en het probleem is dat bijna alles een vaste waarde heeft behalve geld wat betekend dat mensen door rente verhogingen of velagingen minder of meer over houden om van te leven.Wanneer de rente stijgt betalen de meeste mensen over een lening/hypotheek meer rente waardoor ze minder overhouden om van te leven en daardoor minder kunnen kopen wat dan weer een dalend effect voor de economie betekend en zo worden we in toom gehouden.Duitsland vorige eeuw eind jaren 20/30 was door waardedaling van het geld in armoede en werkeloosheid gebracht door banken want een kruiwagen was niet groot genoeg om het arbeidsloon op te halen omdat het geen waarde meer had,winkels deden hun prijzen omhoog om te overleven maar niet zelden wordt dat door de overheid verboden met wederom nare gevolgen.Banken kunnen zo alles bepalen gedekt door uw en mijn regering(en) omdat zij het toestaan in plaats van dat zij de macht van banken inperken.
  Vraag u ook eens af waarom hypotheekrente aftrek via de belastingen
  loopt en u zult weten dat dan de belasting betaler voor de kosten opdraait terwijl het veel eenvoudiger zou kunnen wanneer het direct met de bank verrekend zou worden maar het probleem dan is dat het de banken geld kost wat minder inkomsten voor de ELITE betekend.

  1. http://www.azquotes.com/quote/1395891 Thomas A.Edison Interest is the Invention of Satan (New York Times 12 juni 1921).
   Passend in het rijtje Ghadaffi lijkt ook Sadam Hoessein wel (Irak) interessant.http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2016/01/18/irak-25-jaar-oorlog-bezetting-dood-en-vernietiging
   De tegoeden van Irak waren bij de Federal Reserve Bank in New York ondergebracht.In 2003 werden de sancties van de Verenigde Naties opgeheven en kwam er 20 biljoen vrij (wanneer u een beetje zoekt kunt u lezen dat het geld vanuit C130 transport vliegtuigen werd gedropt).

  2. dat kind was mijn vader en mijn moeder in wo2, en die wilde uiteindelijk 1 ding en dat is leven, liefst zonder de pijn, de impact die droegen ze heel hun leven mee, en overgedragen op, zo ik ben dat kind uiteindelijk, en daar zullen jullie het mee moeten doen.. het niet geleefd hebben tijdens het leven daardoor is de ergste schuld die je kan opbouwen, dat is de ware schuld die de opzettelijke organisatoren van die oorlogen ten opzicht van mij en de mijnen hebben opgebouwd, zoveel hebben ze over voor dat dooie rotgoud dat uiteindelijk maar voor de goden is en niet voor hunzelf, ook maar zetbaaszzpsoldaatjes in opdracht van want een militair mag geen instructies weigeren, zoals ze nu ook willen dat de burgert geen instructies meer kan weigeren, want dan kan je onderhuidse chip uitgezet worden en zegt de Jumbo tis jammer maar geen bananen vandaag meer voor jou en wat dan? maar euh die ‘144 duizend’ worden gelijk maar even weg gezet als ‘=’ ? , oh nouh laat maar dan, heb me in m’n hele leven nog niet ergens bij aangesloten, blijft over de broederlijkheid die uiteindelijk op het spel staat, ook zo’n hoge prijs waar te licht over gedacht wordt door velen uiteindelijk, tis de isolatie nauwelijks waard te noemen uiteindelijk, daarom bleef en blijf ik schrijven, zoveel mogelijk vanuit mijzelf, zo lang het nog kan, want je weet het niet in dit nieuwe zwarte kleden erdo clan fb censuur land van uitgeklede vrije expressie rechten, maar vooral op je fb blijven vertoeven, kan je jezelf begraven tussen 500 gelijkgestemde ‘vrienden’ die elkaar vrijwillig de mond besnoeren door veelvuldig te likken, hoeft een andere partij dat niet meer voor ze te doen. https://www.nieuwskoerier.nl/news/145086-meerderheid-us-gelooft-in-complot-911 Haah Eye ben je er weer eens, goed je te zien! geeft sfeer aan de webstek. Pink Floyd – Speak to Me / Breathe – Dark Side of the Sky (1990) https://www.youtube.com/watch?v=jIcZVKrSiCw

  3. Hun hele denk wereld, is op stelen gericht, het stelen van andermans goederen, en nu ook denken, het stelen van ons denken gaat gepaard aan het verliezen van onze waarden, en uiteindelijk ons levens geluk.

   Dus om ons zelf tegen dit verlies van ons denken, waarden, en ons geluk te beschermen, moeten we proberen ons van dit, hun aan ons opgelegde denken te ontdoen, dat is heel moeilijk, maar misschien ligt de oplossing wel gewoon, in pscycholigische menselijke denken, ons er compleet van ontdoen gaat niet lukken, maar de waarde van deze brain f..k terug dringen, en niet langer aanvaarden, waar door dit hun denken aan invloed zal af nemen.

   Maar het is bij het krankzinnige af, dat dit in een mensenwereld kan plaats vinden, het is ons ontgroeid, ze hebben hun Eigen wereld gecreéerd, en dan al die zielige psychopatisch handlangers, die voor een fist full of $ de halve wereld ombrengen.
   Ik vind dit allemaal heel beangstigent, zeker voor onze nazaten, groet Jenne

  4. GuidoJ 9.2
   Goud heeft voor de elite meer waarde dan dollars en dat weten zij als geen ander.Toen de goudenstandaard werd afgeschaft hebben zij onbeperkt geld bijgedrukt en uitgegeven meestal in het belang van zichzelf waarbij de burgers de lasten werd opgelegd (Amerikaanse staatsschuld en heel veel menselijk lijden ook door VS en andere militairen zelf en natuurlijk onschuldige burgers)).Wanneer de Dollar klapt hebben ze nu goud achter de hand maar ook veroverde bodemschatten ed die ook weer opbrengen.De dollar en bv de Euro hebben niet meer waarde dan de waarde van het papier en de gebruikte inkt erop en als we kijken naar bv Italie en Frankrijk staat alles op instorten en daar zijn de burgers het slachtoffer van.
   Vreemd is altijd dat de financiele waakhonden hier niet over praten wat naar mijn mening betekend dat zij schoothondjes van de Elite (banken)geworden zijn en eigenlijk geen bestaansrecht meer hebben.
   Een Duitse minister wilde de Italianen helpen maar Dijsselbloem heeft dat tegengehouden en wanneer het fout gaat dan gaat dat enorm veel meer kosten dan het bedrag wat nodig was om een catastrofe te voorkomen en daar heeft Dijsselbloem met zijn clubje voor gezorgd.

  5. Arnold, zij de elite of gewoon de slimmerikken, ja die weten dat Goud van alle tijden is, en niet bedrukt papier, uiteindelijk een prachtige uitvinding, om mensen te doen geloven in hun rijkdom die volkomen fictief is, gelijk je maand afschrift van de bank cijfertjes op een A4 tje, maar wij, jij en ik en al die anderen weten toch ook dat Goud van alle tijden is, en nooit niet niks meer waard zal zijn, ja zeggen sommigen dan die denken ook slim te zijn, goud kun je niet eten, papier geld toch ook niet, maar goed ieder één moet denken voor zich zelf, en zijn verantwoordelijkheid nemen, en achter af niet klagen als hij het verkeerd heeft gedaan, het stapje verder is geen baar geld meer, een stukje plastic met een chip, op allemogelijke manieren moeten de mensen bij een echte redding in nood worden weggehouden, alles fictief, een soort voorloper van de robot wereld, groet Jenne

  6. Geld betekent NIKS voor de bankiers. Papier geld en digitaal geld is NIKS waard. Dat weten ze maar al te goed. Goud vertegenwoordigd EEUWIGE macht. Papiergeld kan morgen niks waard zijn.

  7. En dan voor de echte slimmerds onder ons:
   – Goud is ook helemaal niks waard.

  8. U maakt een denk en schrijf fout, en dan voor de slimmerds onder ons,
   ik hoop niet dat U zich onder de slimmerds plaatst, want dat kunt U nooit zijn, een gewone plagerige zeur piet !

  9. Op de komma´s en te veel spaties na, maakt U zelf geen schrijffouten (In ieder geval niet in dit stukje tekst).

  10. Ton de Lange 9.9
   Ik ben van mening dat u gelijk hebt want elke materie krijgt een waarde toebedeeld maar door wie en hoe wordt dat bepaald?
   Goud wordt als edelmetaal gezien net zoals een diamant een edelsteen is en omdat het zeldzaam voorkomt zou het een hogere waarde hebben.
   Mensen lijden honger en gelijktijdig geven de rijken bv miljoenen uit aan een schilderijtje en daarom ben ik van mening dat geld verkeerd besteedt wordt door de elite/onze leiders want in plaats van dat schilderijtje te kopen zouden ze ook armoede en honger uit de wereld kunnen helpen wat ze dus niet doen eerder het tegenovergestelde.(Dat hebt u kunnen zien toen Nederland samen met Frankrijk twee schilderijtjes kochten van de familie Rothschild voor € 80.000.000 per stuk).
   Geld moet de mensen dienen en geen slaaf van de elite maken daarom moet dat veranderen.Een steen is een steen ook al is het dan een edelsteen wat kun je er anders mee dan pronken? Waarom is goud zo duur om het op te slaan in een bank? Cash geld daar waar het het hardst nodig is zorgt voor meer tevredenheid en zal criminaliteit doen stoppen wat met een plastic kaart of chip nooit gaat lukken want dat is alleen gebaseerd op electronische controle van iedereen.

  11. stel een half miljoen jaar terug, de goden besloten dat goud zulke bijzondere eigenschappen heeft dat het op grote schaal gewonnen en gedolven moet worden, de enige manier om het schaars te houden is regelmatig een lading te laten ‘verdwijnen’ : off planet transport en of ondergronds? en of zelfs intergatewaydimensionaal, want neem bijvoorbeeld de ‘onmogelijke’ eigenschappen van mono atomic gold, en maar blijven zwoegen, honderden hectares afgraven en spoelen, zoals we kunnen zien op nat geo tv, want heel gek na al die honderd duizenden jaren blijft die goudprijs maar hoog genoeg, er is bijna geen ander begerensgswaardig artikel te bedenken waarvan de prijs zo constant blijft, in zo’n lange tijd.. hmmm daar zit wat achter toch? het heet niet voor niets goudkoorts, het is een ziekte, een hypnose zeg maar, dusz een programma, een code, een werkopdracht nog beter gezegd, een Operation op z’n hengels amerikaans, wij moeten goud graven punt, de rest is bijzaak, waarvoor is niet duidelijk, je kan het niet eten, wat wel handig is is dat papiergeld uit het niets geen lang leven beschoren is, onderpand zoals een huis gaat iets langer mee maar niet lang genoeg, goud gaat moeilijk door een pijpleiding heen, olie is een brandoffer ergens, elke keer dat we ons autootje opstarten starten we een hoogovens vuurtje op, met hoogspanning ter ontsteking, het schijnt dat er zich bij die hoge drukken en temperaturen vreemde interdimensionale wezens zich beter op hun gemak voelen, professionele lassers weten dat, er gebeuren vaak heeeeeeeeel vreemde dingen rondom zware elektroboog lasapparaten, een mini CERNtje zeg maar, lord of the rings, een gateway en een betaalmuntje in 1; zo suf genoeg voor de argeloze ingedutte algemene lezer en toch boeiend genoeg voor een tikkie meer uitdaging zonder gelijk beticht te worden van medewerking aan ‘=’? ik hoop het, want uiteindelijk is schrijven wel mijn leven voor een groot deel, een kladblok is mij niet voldoende, maar zo’n ‘suf blogje’ als wtk moet toch geen kwaad kunnen hoop ik. We hebben 2 evertjannen, die ik al tijden niet meer beluisterd bekeken heb, toch maar weer eens doen. Evert Jan Poorterman – Herontdekking van de Oertaal – Deel 3 https://www.youtube.com/watch?v=tUtWJV9BvrQ

  12. Helemaal eens Arnold. Zeker ook wat betreft Cash geld.

   Het enige verschil in deze opvatting tussen ons beiden lijkt te zijn dat ik “het probleem” meer in “De Mens” zoek (niet in “het geld”). En “De Mens” heeft nu eenmaal een aantal eigenschappen die tot dit soort excessen leiden, op welk ´niveau´ dan ook.

   Mocht jij geboren geweest zijn met ´de gouden lepel´ dan had je waarschijnlijk hetzelfde gedaan als die ´elite´ waar je het over hebt.
   Helaas maar waar.

  13. enjah dat ik door omstandigheden 8 jaar lang erg lang op internet heb kunnen zoeken en struinen is aan de ene kant een uitputtende bezoeking geweest maar aan de andere kant heeft het mij anders kunnen maken, dingen gezien en geleerd waar ik normaliter never nooit in geen 10 mensen levens achter had kunnen komen, kijk het feit dat ik mij nog als de dag van gisteren kan herinneren hoe geweldig goed ik het van papa president bosjesman vond dat ie met veel vuur en geweld Irak binnen viel, wist ik veel toen, het was toch op tv op het 8 uur journaal, onze vijand zat daar zeiden zuh, ik wist niet beter, tuurlijk zou ik in zulk gedachtenkader hebben kunnen blijven hangen en dat bewijst misschien dat met de zilveren lepel in de mond geboren er weinig kans was geweest dat ik op eigen kracht een ontsnappingsmogelijkheid had gevonden.

  14. Ton de Lange 9.14
   Wanneer je mijn schrijven goed leest zou je kunnen begrijpen dat ik het ook over mensen heb “Elite/en onze leiders” die kennelijk meer waarde aan rijkdom dan aan mensen toebedelen.
   Maar inderdaad bij de meeste mensen speelt hebzucht en drang naar rijkdom meer dan morele waarden en gaat macht rijkdom voor medemenselijkheid.Hoe ik zou zijn als ik met een gouden lepel geboren was? Jij gaat ervanuit dat ik waarschijnlijk hetzelfde als de elite zou doen wat natuurlijk een vooroordeel van jouw zijde is.
   Mezelf kennende ben ik liever arm en gelukkig dan rijk met een bezwaard geweten dus zeg het maar.

  15. En zo draait de wereld rond totdat de mensheid verandert hetzij door interne hetzij door externe factoren al dan niet door die zelfde mensheid veroorzaakt.

  16. @Arnold 9.16

   Het was niet persoonsgericht… Maar goed,
   ALs jij/ego denkt alle verleidingen wel te kunnen weerstaan dan is dat in duale termen natuurlijk hartstikke goed van je.

   Maar zelf heb ik wel meer met de afsluiting van Hyper 9.15

   We zijn het er dus met z´n allen over eens dat goud ook niet veel waarde heeft.

  17. Ton de Lange 9.17
   De wereld draait door maar de mens is al en wordt nog steeds veranderd omdat opvoeden niet meer door ouders gebeurd die kinderen iets kunnen bijbrengen door ervaringen en het geleerde over te brengen. Steeds meer wordt opvoeden door de staat overgenomen en ook door digitale hulpmiddelen waar de ouders geen grip meer op hebben.Naar ouders luisteren ze niet want dat is niet cool en uit de tijd en nu krijgen ze zelfs al een virtuele bril op waardoor de grenzen tussen realiteit en namaak vervagen.Wanneer je de baas wilt zijn over iedereen is dit natuurlijk een manier om mensen te misleiden en afhankelijk te maken.(Velen kunnen nu al bij wijze van spreken zonder Tom Tom de weg al niet meer vinden).

  18. daar komt het wel op neer, die huidige update van mens 3 punt 1 naar 4.0 , welke kant gaat die eigenlijk op, de robosfeer merendeels uitvoerend op instructies vanuit een exo buiten af en of met nog wat eigenheid over, ze zeggen dat wij adams lievelings appeltjes een vonkje goddelijk eigen inzicht hebben mee gekregen, blijft dat er in of moet dat er zo spoedig mogelijk uit? betekent speelruimte… van veel historische figuren die voortijdig tot hun einde zijn gekomen is de vraag hoe hadden ze zich over langere tijd kunnen ontwikkelen, die paniek interrupties van god met een kater die het ineens zat is, zo zonde, voor de zondvloed hoe waren de mensen toen? luidruchtig staat in de bijbel, overspelig, lbgt, veel overlast gevend, god op die berg had er in ieder geval te veel last van, doet mij denken aan die te lange skeletten die eerst naar het smithsonian museumpieh moesten en daarna ‘weg’, het moet zo ver mogelijk uit het zicht, de mensen zouden maar op ideeën kunnen komen die afwijken van het voorgeschreven prescriptieve script, ‘een gesprek met god’ ; was nogal een bestseller, geen wonder, buitenkansje.. http://worldnewsdailyreport.com/smithsonian-admits-to-destruction-of-thousands-of-giant-human-skeletons-in-early-1900s/

  19. @9.19 Arnold
   Helaas hier kijk ik wat anders tegenaan en als ouder niet vanuit een soort “slachtofferrol”. Misschien beter dit te laten voor wat het is, zal er verder niet meer op reageren.

   @9.20 Hyper
   Tjsa, welke kant moet het op… Wat minder dualisme IN de mens misschien?
   Daar zou de mensheid als geheel wat mee winnen denk ik.
   Zoals het nu is, zal het in ieder geval niet zo heel lang meer door kunnen gaan.

   @14.3 Dat zie je inderdaad niet juist. Sommige mensen hebben inderdaad snel het idee dat ze de les gelezen wordt en sommige mensen schrijven heel venijnig ´tussen de regels door´. Zal er verder niet meer op ingaan.

  20. elite uitverkorenen, die mogen schijnbaar meer, een doorn in het oog van, jah van wie. van god niet in ieder geval, die vindt dat wel best, ‘it is 1 big club, and you ain’t in it’ – George Carlin. laatst zag ik op het parkeerterrein van de suup nog zo’n jong zonnig stel met een bepaalde uitstraling in een prachtige peperdure bmw cabrio 6 cilinder, ik dacht direct van die zijn ergens lid van waar ik nooit geen lid van ben geweest en dat stralen ze uit. gelukkig kon ik op mijn fietsje er nog prima van genieten, dat indrukwekkende 6 cilinder geluid en de vrouwelijke vormen van prins gemalin, gratis en voor nietsjh, zelfs nog een paar grappige opmerkingen over en weer kunnen maken, ik voel mij niet boven de koning verheven, een aanrader.

  21. Nog even terug naar af….
   Het hele epistel begon bij mijn comment 9.9 en vervolgens het “mooie” comment 9.10

   We zijn het dus eens met het uitgangspunt in 9.9.
   Alle rest wat geschreven is, is bijzaak.

   Ps:
   – Ik geniet meer van m´n fietsje dan van een 6 cylinder , zolang je maar van m´n biertje afblijft.
   – Ben ik dan ´boven de koning´ verheven? (Of onder is me ook goed)

  22. Goud heeft wel een waarde. Doch het gewicht bepaald de waarde. Bij digitaal geld bepaald het gewicht niet de waarde. En papiergeld is het de oudpapier prijs.

   over 5 miljard jaar heeft goud nog steed zijn waarde.

  23. “We zijn het er dus met z´n allen over eens dat goud ook niet veel waarde heeft.”

   Roepende in de woestijn filosofie. Goud heeft vele toepassingen en het is niet zo makkelijk beschikbaar als digitaalgeld of papiergeld dus het heeft altijd WAARDE. Maakt echt niet uit of het in 2017 of 5 miljard jaar verder. Het zal altijd een hoge waarde hebben vanwegen DE VRAAG naar goud.

  24. hmm, als je op andere onderwerpen hetzelfde ontwikkelingsniveau hebt dan is het duidelijk hoe we je voortaan moeten lezen genies, voor zover je commentaar niet meteen overgeslagen wordt omdat het steeds eentonig hetzelfde is.

  25. in G. termen; het is iets en tegelijkertijd niets waard jah. Neeh ik bedoel zoals ik van mezelf en qua sterrenbeeld er aanleg voor heb om in afgunstige verlammende jaloezie te vervallen, noem het dualiteit, dat het mij gelukkig nog steeds lukt om daar niet geheel ingezogen te worden, het zure zwarte gat van hunnie wel en ik niet is niet aangenaam om lang in te vertoeven en erger er zit geen point in, geen oplossing, ben er daardoor overgevoelig voor wanneer ik dat bespeur in mijn omgeving, ‘de kleine man’ retoriek is een koninkrijk in een koninkrijk waar ik mijn geluk nooit heb kunnen vinden tot nu toe in ieder geval.

  26. Een goed hart is goud waard. Daarom kunnen we zeggen dat om die reden goud wat waard is.

   Gelukkig is niet één hart hetzelfde en gaat een vergelijking met jezelf daarom nooit op, daar maak je geen punt mee. Misschien dat geluk ergens anders te vinden is…

  27. Er worden dagelijks mensen vermoord door deze bankiers. Vrouwen, kinderen en onschuldige mannen. Die geen kans hebben tegen de SUPERIEURE wapens en uitgekiende propaganda technieken van de Rorthschild-Zionisten. Mijn goede hart geeft mij de opracht om deze SLECHTE MENSEN TOTAAL TE VERNIETIGEN. Ik ga nu weer naar die plekken op het internet waar ik propaganda doe met dat DOEL. De TOTALE VERNIETIGING.

  28. Tsja, zoals eerder aangehaald helaas is opname in Venray tegenwoordig niet meer mogelijk. Maar misschien is Vught een optie na een compilatie van de commentaren de afgelopen maand.

  29. Ton de Lange 9.30.
   Jij moet jezelf toch wel enorm hoog inschatten.
   Wanneer het jouw uitkomt begin je te mekkeren over persoonlijke aanvallen door anderen maar kijk eens wat jezelf doet of telt dat niet? Het artikel hier gaat over Hillary Clinton mails en dat Gadaffi weggeruimd moest worden ivm de gouden Dinar daarom is mijn vraag wanneer je daar eens iets over schrijft of is het alleen de bedoeling om de boel te verstoren want daar lijkt het wel op?

  30. Het gaat volgens mij ook niet om geld of goud, maar om bezit. En wel bezit op papier volgens de wet. Dus een men kan een deel van de aarde bezitten. Het gaat volgens mij om grond. Aarde dus. En natuurlijk water ook in de vorm van meren, zeeën en oceanen. De (Maf, eh) rijke mensen willen de AARDE bezitten. En de mensen die erop wonen moeten wijken.
   Op hún grond mag je niet meer lopen zonder toestemming.
   De wet volgen ze wel. Ze blijven binnen de wet, maar aangezien ze op een immorele manier aan hun rijkdom (grond) gekomen zijn (of hun voorouders) steekt dat.
   Bovendien is grootgrondbezit in mijn ogen één van de allergrootste problemen van de afgelopen 2000 jaar.
   Dus het punt is dat je ze niet hun grond kan afnemen aangezien het wettelijk geregeld is. De wet zelf lijkt mij mank te gaan. De wet zelf is immoreel of beter gezegd: ‘ONCHRISTELIJK’.

  31. AntiSoof 9.32

   Ja ik moet toegen als land eigenaar, dat het strijdig is met het menselijke aspect op de wereld, maar sommige beroepen brengen land bezit met zich mee, op zich als het netjes beheerd wordt, en er sociaal mee wordt omgegaan, valt het allemaal wel mee.
   Het zit hem altijd in de excessen, zo als gebruikelijk, Jenne

  32. AntiSoof
   Bezit en macht daar gaat het volgens mij om en de wet wordt door regeringen die onder controle van de rijken staan steeds in hun voordeel aangepast.Mijn mening is dat iedereen op deze aarde evenveel recht heeft op wat de aarde ons te bieden heeft aan ruimte en alle natuurlijke bronnen en schoonheid.Als iedereen voor de wet gelijk is dan kan het niet bestaan dat de rijken zich alles van waarde toe eigenen want dat is diefstal en zorgt voor de meeste ellende.

  33. Zij die geld drukken op waardeloos papier en creeren op de digitale infrastructuur willen altijd zelf ZOVEEL mogelijk goud staven hebben. beetje raar zou ik zeggen! Hebben ze geen vertrouwen in hun eigen geld creatie? Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.

  34. Er valt niets te bezitten, alles is slechts in bruikleen en ook dat nog tussen aanhalingstekens. Mensen identificeren zich met hun bezit, ze denken zelfs gronden te kunnen claimen. Wat een misvatting over onze aanwezigheid hier op moeder aarde. Het is een geschenk aan ons er gebruik van te mogen gemaken; niets meer en minder.

  35. Acadabra,

   dat is de natuur wet die het zo eist, maar de wetten staan “bijna” altijd aan de zijde van de bezitter, maar niets is eeuwig !
   Jenne

  36. Plato schreef al 2000 jaar terug:
   Wil men een staat met een verdeling rijken-armen, dan zal men ook een leger moeten maken met domme horigen.
   Dus de rijken worden beschermd door de wapens.
   Maar dat terzijde.
   Wist u dat je op de beurs heel rijk kunt worden? En wist u dat (te veel) rijkdom altijd ‘nemen’ van anderen (armeren) is? (Tenminste, dat is mijn conclusie)
   En inderdaad ‘onze’ wetten zijn er om de rijken te beschermen. Onze grondwet lijkt een papieren tijger te zijn. De wetten kunnen niet door de rechter gecorrigeerd worden op hun onrechmatigheid wat betreft onze rechten vastgelegd in de grondwet.

   Wij mensen hebben allemaal dezelfde levensenergie. Als we die gewoon gebruiken en eerlijk delen, dan is er vrede. Rijkdom schept onvrede wat tenslotte uitmond in oorlog en ellende. De rijken hebben namelijk één makke. Ze willen steeds rijker worden. En ze hebben ook een goede eigenschap. Ze schamen zich soms een beetje (Zegt Socrates). Daarom geven ze soms een kwartje van hun biljoenen.

   Maar één ding is toch zeker? Geef de rijken geen macht om te regeren want ze hebben wel verstand van geld, maar hebben ze verstand van wérkelijke waarden? Kan een rijke ‘verlicht’zijn? Heeft Jezus gelijk als hij meent van niet? Kán een superrijke tot inkeer komen? Zeker wel. Hij gaat Jezus’s woorden lezen. Alleen Jezus’s woorden, niet van de apostelen.

   Niet dat ik gelovig ben of zo. Maar het frappante is, dat die woorden hout snijden. Als hij zegt: Ga weg, schriftgeleerde met je praatjes! Je zegt maar wat om je zelf schoon te praten, dan komt dat toch wel bekend voor.
   Of als hij zegt: Banken? Wisselaars? Weg ermee, uit de Tempel!
   Klinkt toch bekend.

  37. Acacadabra
   Daar kan ik me helemaal in vinden alles hier ( i.i.g. op materieel gebied )is slechts geleende energie ter manifestatie van het bewustzijn.

  38. Jenne,
   Het spijt me, ik bedoel niets persoonlijks. Ik analyseer/filosofeer maar wat met de kennis die ik heb.

  39. Antisoof, heb je je ooit gerealiseerd dat je met al jouw mooie gelul niks verder komt. Pleister op iedere wond, alles is goed, we zijn allen 1 … bla
   Kutschapen slikken het als zoete koek.
   masturbeer lekker verder

  40. 9.36. 9.38 Ik gun iedereen die goed voor ‘zijn/haar’ grond zorgt die claim van harte. Als je ziet hoe het gaat met de blanke boeren in Afrika en hun land, ze worden vermoord, hun kostbare landbouwgrond verkwanseld, (tabee voldoende voedsel) dan moet ik heel hard lachen om: Land is van iedereen.
   Land moet je, is mijn mening, verdienen. Land (landbouwgrond, natuurgebieden, maar ook steden) dat niet goed beheerd wordt valt makkelijk ten prooi aan hebzuchtig, kortzichtig, dom graaivolk.
   En kom niet met de fabel van ‘natuurvolken’ die geen last van graaien zouden hebben.
   Zo, dat wilde ik ik kwijt.

 7. Toch is er beweging aan het ontstaan in de raderen van ‘het geld’.
  Terwijl volgens de bewoordingen van Ewald van Engelen gisteren in de La Mar theater in A’dam.” de mensen waarover het ook gaat rij aan rij op het strand in Zandvoort liggen is er kennelijk een groep mensen die bij dit weer de moeite hebben genomen om kennis te nemen van de alternatieven”!
  En dat is natuurlijk ook zo! De massa doet gewoonlijk niets. Niets doen behalve comsumptief aanwezig zijn en de remparachute uithangen, het predicaat van de massa waarvan er heel soms hier en daar een wakker schrikt.
  Sociologisch gezien moeten we weten dat dit ook niet zo uitmaakt want zij zijn in één ding uitmuntend en dat is volgen.
  Daarom gaat het om de pioniers die het echte verschil kunnen maken en daarvan zaten er gisteren honderden. 85% van de zaal zat vol.

  http://r.campagne.onsgeld.nu/33inoetocvf.html

  In essentie komt het erop neer dat men, de geldinstituten, er alles aan doen om zoveel mogelijk te rekken totdat de dijken echt breken. Want breken zullen ze al is er nog een lange we te gaan. Algemeen stemrecht leek aanvankelijk ook een nimmer te nemen horde.
  Het lijkt nu zelfs zo dat vooruitstrevende banken die de bui al zien hangen, zich beraden op een alternatieve manier van bankieren waarbij kernvaardiheden benut zullen worden, bijv. risicoinschatting bij financiering.
  Wat keer op keer blijkt is dat pol. partijen als bijv. de VVD uitblinken in het pamperen van criminele monetaire corporaties samen met ander rechts vuil.
  Ook kwan ene Paul Tang, europarlemntarier, aan het woord met een slap pleidooi voor de PvdA als kat die zelf voor bewezen diensten op het dikke spek was gebonden bij de dictatoriale EU unie.
  Marianne Thieme was niet aanwezig, daarvoor in de plaats Ewoud Engelen die het meeste applaus terecht kreeg omdat hij scherp niet alleen de banken betitelde als crimineel schorem maar ook met mogelijke oplossingen kwam.
  Technisch inhoudelijk is het in de grote lijnen geen onbegrijpelijk verhaal maar de politiek en de media spelen nog steeds een hele foute rol.

  1. Jammer, dat zulke bijeenkomsten niet ook ergens anders worden gehouden. Altijd in en rond Amsterdam, alsof de rest van NL niet erbij hoort. En dan mopperen als men geen ‘interesse’ heeft… 😉
   Maar goed, wellicht denkt men ‘first we take Amsterdam, and then the rest of Holland’… 🙂

  2. mc, dit is allemaal te ludiek, beetje zinloos, wanneer er geen echte
   vuist gemaakt wordt, kijk is wat de Nederlandse politiek aan het doen is, gewoon heel Nederland voor Jan L.. gebruiken, onderwijl lekker vretend en zuipend de hoeren bezoeken, vraag me af hoe l’etarchis de Nederlandse burgers eigenlijk wel zijn, hebben ze niet door dat er helemaal niet geregeert hoeft te worden, en dat zij de inwoners uit eindelijk het land sturen, of behoren te sturen, hebben ze het financieel te goed, ik denk het wel, ze hebben ook niet echt door, wat er gaat gebeuren als de val dicht slaat, nou we wachten het maar af.
   Groet Jenne

  3. Rob, neem als voorbeeld nu eens Frankrijk in hart en nieren nog steeds een feodaal ruraal land is, vol nazaten van de mensen die eens de met Artisinale vervaardigde voorwerpen van beauty over de hele wereld verspreiden, nog steeds een prachtig land, maar ligtelijk in verval.
   Eens was de rijkdom onder de mensen, en dit werd op een hele sociale wijze gedeeld, men schafte aan met het geld waar men over beschikte,
   banken werden gemistrouwd, dus spaar centjes voor de oude dag onder de matras, maar het kan verkeren, op de menselijke psychologie rekenende van hebben en meer hebben en vlugger hebben, is dit voorouderlijke gedrag gekiepert, schulden de reet van de buurvrouw is mooier, en zo voort, nu klagen over dik zijn en stress hebben, ik besteet hier geen energie meer aan, ze zijn ziek, gewoon ziek, en daarbij komt dat ze dit zelf niet weten, tot de dag huilie huilie, kijk wat ze met de PVDA hebben gedaan, volkomen misbruikt, door die zelfverzekerde pseud socialisten zonder ideologie, en dit geld ook voor dit land Frankrijk, verkocht en verraden door de Joodse socialistische voormannen, hang them high, Jenne

  4. Rob 11.
   Je schrijft dat er toch beweging ontstaat in de raderen van het geld.
   Mijn eerste gedachte toen ik dat las was van oke maar welke banken zijn dat dan? Eigenlijk heb ik hier geen verstand van maar ik kan me wel voorstellen dat kleine regionale bankjes ook nattigheid voelen en mogelijk hebben die geen JP Morgan of Rothschildbank boven zich omdat ze bv cooperatief zijn.Zou het dan zo kunnen zijn dat de grote jongens overblijven omdat die alles in bezit hebben en dat kleinere bankjes aan hun lot overgelaten worden of straks door de groten overgenomen gaan worden? Nogmaals ik heb daar geen verstand van maar dat vraag ik me dan wel af.

 8. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: wanneer lever jij je auto in. Want je rijd op bloed!, wanneer stop je met het gebruik van tandpasta, waar fluoride in zit?, wanneer verklaar jij je soeverein, en kan je zeggen ik ben een vrij mens, en ik heb recht op een stuk land? wanneer wijs je niet meer naar de schuldigen, maar draai je je rug toe?

  of weet je niet wat je moet doen als je niet meer naar de supermarkt gaat, of kan dat niet, omdat je nog werkt voor een baas… geloof me: IEDEREEN ook jij bent schuldig … (of is dat een pijnlijke realiteit) en word je boos? want voel je je aangesproken, dan ben je schuldig ook!

  1. Mijn vader zei altijd: als je niks wil doen dan doe je niks. Meeste mensen willen gewoon niks eraan doen. Gaskamer figuren. Die lopen ooit een gaskamer in zonder te beseffen wat er aan de hand is.

   “The strong do what they can and the weak suffer what they must.” – Thucydides

   Ik hoef geen rekening te houden met mensen die te lui zijn om na te denken. Te lui om zich voor anderen in te zetten. Etc. Hun lot zal door anderen bepaald worden doch nooit door hun zelf.

  1. Op welke reactie reageer je hier? En waarom met een ondertoon die bij mij in elk geval nogal gefrustreerd overkomt?

  2. Dit was bedoeld voor 9.10 . Over commentator en de wijze van commentaren geven door hem, zal ik verder maar niet al te diep ingaan. Maar blijkbaar mogen sommigen hier vaker over het randje gaan dan anderen.

   Luisteren in plaats van zenden is sommige mensen vreemd. Ze weten niet eens wat luisteren betekent. Zou zeggen, begin maar met een hier aangeboden cursus mindfulness.

  3. Ton de Lange.14.2
   “Maar blijkbaar mogen sommigen hier vaker over het randje gaan dan anderen”?.Vreemde manier van denken want tot nog toe kan jij toch ook gewoon reageren of zie ik dat verkeerd?
   Sommige mensen kunnen inderdaad slecht luisteren maar in bepaalde gevallen is dat ook een voordeel vooral wanneer iemand op een toon spreekt die mensen kan doen denken dat ze de les gelezen worden door iemand die net doet of hij/zij de wijsheid in pacht heeft.

  4. Ga bij de bankiers op bezoek en prober ze te overtuigen. Ik ga door met mijn propaganda om iemand in de buurt van een thermonucleair wapen te overtuigen het af te vuren of tot ontploffing te brengen. Misschien heb jij meer success bij de bankiers met je vreedzame oplossing.

  5. En zo blijkt maar weer dat in sommige gevallen goud in ieder geval niets waard is 🙂 . Soms toch jammer dat “Venray” niet meer bestaat, in sommige gevallen is er gewoonweg geen andere oplossing. Misschien is het gekomen doordat genies z´n vaccinaties niet heeft gehad en in de giftige Arnhemse modder heeft liggen rollen tijdens z´n jeugd. Wie zal het zeggen…

  6. Ton de lange.
   Het gaat hier niet over vaccinaties maar nu jij er toch over begint kennelijk heb jij er één toegediend gekregen wat niet goed uitwerkt want dan had je begrepen dat het hier niet over vaccinaties gaat.
   Geef nou eens een bijdrage wat past bij het artikel ipv flauwekul te verkondigen of mag je dat niet?

  7. Nou, nou, want een lekker niveau weer. Gaat het nog eens over de inhoud of hoe zit dat?

  8. Wij mensheid hebben een HEEL GROOT probleem. Wij hebben een corrupte zelfbenoemde elite die boven de wet opereerd en de ene misdaad tegen de mensheid na de andere misdaad tegen de mensheid begaat. Al 300 jaar lang. Sinds Willen 2 ze in Londen de controle over het geld systeem gaf. Sterven elke dag duizenden mensen door oorlog, honger, medische experimenten, genetische manipulatie, etc. Het is een verschrikkelijke tijd om te leven als je van de reikwijdte van deze misdaden op de hoogte bent. Dan heb ik het niet eens over het onnodig leed ten aanzien van dieren. Het is geen leuke tijd om te leven!

  9. @Thucydides
   Wat te denken van sperma dat van één man via ‘banken’ wel 100 vrouwen kan bevruchten. Van één man.
   Ik vind dat zo onvoorstelbaar ingaan tegen ‘onze’ Christelijke waarden? Zó onvoorstelbaar duister en slecht…
   Vaderloze kinderen… geboren uit geen werkelijke liefde tussen vrouw en man. De sleutel van geluk, ons geboorterecht, ons bestaan is verworden tot mechanisch handelen.
   Wat mij betreft kan me al de techniek van de laatste 300 jaar weg. Ik geloof stellig dat we dan vele malen gelukkiger en vrijer zouden zijn.
   En dan nog de wapenindustrie natuurlijk platleggen.
   Wie komt op de infantiel gedachte dat het (soms) goed is om te … ?
   Een idioot zal je op zijn speelveld lokken en dan zal hij zijn idiote argumenten stuk voor stuk opdissen, het ene nog dommer en gezocht dan het andere.
   Zo zal de ‘wijze’ uitglijden op het ijs van de gladjanus, die met het ‘boek’ in zijn knuistjes jou zijn lesje gaat leren. Bah.

  10. Antisoof, we kunnen ernstige kanttekeningen plaatsen uberhaupt bij liefdeloze bevruchtingen. Want dat is stap 1; de volgende stap 2 zijn de directe consequenties van een feitelijk niet gewild kind, want slechts lust. Onze westerse maatschappij is echt van het padje, en wie er verantwoordelijk voor zijn, lekker gemakkelijk de schuld op anderen af te schuiven; zeg trouwens niet dat jij dat doet, begrijp me goed.
   De mens is zelf verantwoordelijk voor alle ellende in deze wereld, ondanks cabal/illuminatie/zionisten, dat maakt niet uit; een ieder heeft zijn geweten, dat lijkt me het grootste goud.

  11. @Acacadabra
   Wat bedoel je met dat de mens zelf verantwoordelijk is?
   Als een kind geboren wordt in een bepaalde situatie dan kan die daar toch niets aandoen, of je moet geloven in reincarnatie of zo.
   Maar wat bedoel jij ermee?

 9. Allereerst,… alle lof en hulde voor George van Houts!!!!!
  Ik heb nogal wat van hem gezien.
  Naast ‘door de Bank genomen’, heeft ie ook een productie gaat over de malheur van de pillenmaffia maar ook in ‘Kom Plot’, wat een éénakter is maakt ie korte metten met de religie van de moslimterrorist in casu 9-11.
  Heel overtuigend en heel knap gedaan. En wel op zo’n manier dat je moet bekennen aan cognitieve dissonantie te lijden, conformeergeilheid of simpelweg diepgewortelde domheid wanneer je na het pleidooi nog blijft geloven aan het officiele verhaal.
  En…met volle zalen! Niet alleen in A’dam (da’s voorbij Abcoude richting Haarlem) maar ook in bijv. Arnhem en Doetinchem.
  Hij flikt ’t ém wél!!!!
  Ik weet nog dat ik jaren geleden, o.a. via Argusoog en later bij Frontier radio samen met illustere deelgenoten al deze onderwerpen heb behandeld maar het bereik van deze meneer is fenomenaal!
  Er zijn nog wat horden te nemen, bijv. het feit dat je niet je naam bent. Destijds behandeld onder Stromanradio, ook bij Argusoog.
  Nogmaals, je kunt niet de massa bespelen. Daarvoor zitten ze te diep in coma. Ze zijn óf verloren, óf ze hobbelen op den duur mee.
  Dán is het belangrijk dat er een voorhoede bestaat die weten hoe de hazen lopen en een voorbeeldfunctie vervullen.
  De tweedeling in de samenleving in die zin is wel degelijk aan de hand waarbij ik het stellige idee heb dat de pioniersgroep wél aan het groeien is!
  En ja de banken. Niets blijft zoals het is. Alles veranderd.
  Ik kon mij 40 jaar geleden ook niet bedenken dat ik het nog zou kunnen beleven om in de rivier de Rijn te kunnen zwemmen!
  Nu is het een rivier waar de zoetwater mosselen weer voorkomen en de libelles weer laag over het water vliegen.
  Aan het bankengewoeker komt ook een einde, al is er nog een lange weg te gaan. Het is de verzetsstrijder versus de collaborateur. De geschiedenis laat zien wie er aan het langste eind trok!

  1. Nederlanders => lekker met zichzelf bezig de hele dag. Een vraagje! Waren ze lekker met zichzelf bezig? Wat gaan ze nu ONDERNEMEN. Of zijn het de beste stuurlui die aan de wal staan? Ik ga weer door met propaganda om de Russen/Chinezen/Iraniers te overtuigen de legers van de NAVO te vernietigen in Afghanistan. Ik ga voor resultaten.

  2. Uw babbel is wel in orde, heb dit soort conférenciers mijn hele gehoord, maar aan het eind blijven de daden, en daar door waar het om te doen was uit !
   Even in de Rijn zwemmen, en dan wat van die verse zoetwater mosseltjes eten, onderwijl naar de laag Vliegen de libellen kijken.
   En dan die voorhoede die weten hoe de hazen lopen en een voorbeeld functie vervullen.
   Ja die pioniers groep groeide ook altijd bijzonder goed bij de PVDA,
   vooral op de gewestelijke bureaux groeide de vaste baantjes goed.
   En dan de massa bespelen, klinkt niet echt respectvol, terwijl het daar toch eigenlijk om ging.
   Nu voor mij oud Provo, met grote en diepe sociale gevoelens, en wel speciaal voor die domme slapende massa, is het hele dilema van die pioniers groepen, te weinig in de massa geinvesteerd, en teveel aan hun Eigen ikke, en ontken het niet, ik stond er bij en keek er na.
   Jenne

  3. De Russen gaan gewoon moderne wapens leveren aan de Syriers/Hezbollah/Iran zodra de Amerikanen moeilijk doen. Dat is het spelletje van de Russen nu al een tijdje. Dus nu worden er zeg maar 500x Igla 9K38 MANPADS binnen 24 uur Syrie ingevlogen (Man-Portable Air Defense System).

   MANPADS (Man-Portable Air Defense System) hebben ze ook aan de Russische beveling in de Oekraine gegeven. Dat is dus de “modus operandi” (handelswijze) van Putin en de Russische legerleiding. Putin is een weegschaal van sterrenbeeld. Die houden van psychologische spelletjes en kleine overwinningen. Ik ben een RAM en RAT. Gewoon alles vernietigen! Net zoal Nikita Khrushchev. Die wilde een 10 gigaton atoomwapen (verborgen in een vrachschip) maken om de aardmantel te scheuren en al het leven op aarde te vernietigen (goed plan!).

   https://pbs.twimg.com/media/DCpDr8OUwAEW97x.jpg
   Igla 9K38 MANPADS

  4. Ik ben propaganda aan het doen ten aanzien van Hebzollah vrouwen => zwanger worden damens maakt niet uit van wie niet zulke hoge eisen hebben jullie belangrijkste doel is zwanger worden! Als ze maar zwanger worden. Maakt mij niet uit van wie. We hebben legers nodig met dappere mannen voor de oorlog. Religie is ook onebelangrijk. Dappere mannen!

 10. Nederland, en wel in het bijzonder Zeeland Noord – Zuid Holland en de Friese provincies, waren gebaseerd op ondernemen, Landbouw en veeteelt, en wat hier nog meer bijhoord, dan de Visserij, de grote Walvissen, en de Klein consumptie visserij, en onze koopvaardij.
  Maar allereerst waren de inwoners kooplieden, kopen en verkopen met winst natuurlijk, “” de Kosten gaan voor de Baat uit””, een belasting
  om de boel te onderhouden, bij exstra kosten moest een ieder bijspringen.
  Ben mijn hele leven Koopman geweesr full time of part time, soms kocht ik iets en dan verkocht ik het de zelfde dag, en investeerde mijn winst in een nieuwe koop, zo ging dat in die wereld, en alles cash,
  altijd veel geld op zak, want kopen was en is betalen, maar dat staat al die mee eters niet aan, je bent niet te controleren, en zij willen mee eten, ze hebben constant hun hand in jouw zak.
  Denk je eens in, je salaris in cash zo als vroeger, kopen betalen, zonder verdere rompslomp of administratie, alles zou binnen korte tijd goedkoper worden, het geld moet rollen, maar ze zitten de hele dag te piekeren hoe ze ons het beste kunnen pakken, de BTW bijvoorbeeld een Duitse uitvinding, de Euro prachtig je geld werd van de ééne op de andere dag gedevalueerd, nou het is een bekend verhaal, cash is gevaarlijk, met de betaalkaarten wordt veel meer gefraudeerd, maar goed they are the masters, and we the stupido’s zeker weten, Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.