Advertentie

De schrikbarende vergelijking: medicijn- en oorlogsdoden..!


Jon RappoportDe auteur van dit artikel, Jon Rappoport, is auteur van 2 spraakmakende boeken:  ‘THE MATRIX REVEALED’ en ‘EXIT FROM THE MATRIX’. Hij was kandidaat voor het US Congres en kandidaat voor de Pulitzerprijs. Meer dan 30 jaar werkt hij al als onafhankelijk onderzoeksjournalist en schrijft in die hoedanigheid veel artikelen over politiek, gezondheidszorg. Deze artikelen worden geplaatst in media over de hele wereld, zoals ‘CBS Healthwatch’, ‘LA Weekly’, ‘Spin Magazine’, het Duitse weekblad ‘Stern’ en andere dagbladen en tijdschriften in de VS en Europa. Hij geeft ook seminars en lezingen over globale politiek, gezondheidszorg, logica en de kracht van creativiteit aan publiek over de hele wereld.

Zoals je hierboven in het plaatje kunt zien, schuwt Rappoport geen enkele stevige uitspraak. De uitspraak dat Big Pharma uit is om als een kartel samen te spannen om de wereldbevolking te beschadigen en te decimeren.. Heftige teksten die hij niet zomaar opschrijft..
bitter pil(De vertaling van deze volledige tekst: ‘Aan de top van het medische kartel, worden vaccinaties als topprioriteit gezien; zij zorgen ervoor dat het immuunsysteem wordt ondermijnd. Ik weet dat deze informatie heftig klinkt, moeilijk te accepteren is, maar het is waar. De top van het medische kartel, heeft helemaal geen doelstelling om mensen béter te maken, het is erop uit om mensen te verzwakken. Hen te vermoorden. 
Op één moment in mijn carrière, had ik een heel lang gesprek met een man die een hoge regeringspositie had in een Afrikaans land. Hij vertelde me dat hij van dit feit bijzonder goed op de hoogte was. Hij vertelde me dat de WHO (de wereldgezondheidsraad) het front vormt voor deze depopulatie- belangen.’)

De analyses en commentaren van Jon Rappoport zijn uiterst scherp, krachtig en onthullend. Zo ook het artikel hieronder.. Waar komt ons geloof in de ‘heilige medische wereld’ vandaan? Waarom is er zo weinig kritisch geluid te horen op het doen en laten van de ‘medische wetenschap’.. Waarom worden erudiete medische wetenschappers té vaak nog niet gehoord in hun kritiek op het klakkeloos overdragen van de macht aan de farmaceutische industrie..? Al eerder plaatsten we artikelen van de hand van Rappoport hier op de site. Bijvoorbeeld het artikel van zijn hand over de fraude rondom de Mexicaanse griep, is een uiterst actueel verhaal. (HIER)  Maar ook het artikel over de manipulaties van president Obama rondom de immunisatie van GMO-moloch Monsanto liegt er niet om. (HIER)

x

* * *

x

Een vergelijking van het aantal doden veroorzaakt

door medicijnen met alle oorlogsslachtoffers,

x

van álle VS-oorlogen..!

 x

2013 ©  Jon Rappoport nomorefakenews.com

2013 © vertaling Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

 x

Er zijn mensen met een onverwoestbaar geloof in de medische wetenschap; dat de bevindingen ervan tot de zegeningen van de mensheid dienen te worden gerekend. En natuurlijk zijn er bedreigingen, die deze wetenschappelijke wereld bedreigen.. Het zijn de kwakzalvers, die –hoe durven ze- ‘onbewezen smeerseltjes verkopen.. Maar laten we gewoon eens naar de feiten kijken.. In mijn laatste artikelen laat ik duidelijk zien dat het medische kartel zich heeft schuldig gemaakt aan massale criminele fraude, waarbij ze hun ‘medicijnen’ presenteren als ‘veilig en effectief’ over de hele linie. Maar wat is het geval? Laten we eens naar wat feiten kijken..

Dr. Barbara Starfield
Dr. Barbara Starfield

Waar waar het op neerkomt is dat deze medicijnen verantwoordelijk zijn, vaak via de ‘wazige bijwerkingen’.. voor grote aantallen doden, die met de regelmaat van de klok te tellen zijn. Ik heb dit aangetoond via het materiaal dat onderzoekster Dr. Barbara Starfield (Journal of the American Medical Association, July 26, 2000) bijeen haalde. Daaruit blijkt dat in de VS het ‘medische systeem’ per jaar verantwoordelijk is voor maar liefst 225.000 doden, waarvan 106.000 als direct gevolg van farmaceutische ‘medicijnen’.  Maar ik heb nu een nieuwe studie gevonden, uit hetzelfde tijdschrift, echter van twee jaar daarvoor (April 1998; “Incidence of Adverse Drug Reactions in Hospitalized Patients.’)

En ook dit onderzoek deed me van verbazing achter over slaan. Want de auteurs van dit artikel, onderzoekers geleid door Jason Lazarou, betrokken maar liefst 39 studies over ziekenhuispatiénten in hun onderzoek. Deze patiënten , die allen medicijnen in het ziekenhuis kregen toegediend, of aangewezen waren op het ziekenhuis, doordat ze ziek geworden waren van de medicijnen die hun artsen hadden toegewezen, lieten de volgende cijfers/statistieken zien:

Elk jaar sterven in de VS, tussen de 76.000 en 137.000 mensen in ziekenhuizen, als het directe gevolg van de medicijnen die ze kregen toegediend.. En daarenboven lijden maar liefst 2,3 miljoen (!!) mensen aan de ernstige gevolgen van toegediende medicijnen. De onderzoekers schrijven: ‘Onze studie over de gevolgen van medicijngebruik (ADRs Adverse Drug Reactions’), die ook medicatiefouten niet meenamen in de resultaten, had een verschillend doel, namelijk om aan te tonen dat er een hele reeks ongelukken voorkomen door medicijngebruik, zélfs als de medicijnen goed werden voorgeschreven en bijgehouden.’

Het boek van Dr. Ghis.
Het boek van Dr. Ghislaine Lanctot, een Canadese arts die in 2002 dit opzienbarende boek schreef. Het lijkt in de vergetelheid geraakt, maar niets omtrent de inhoud is minder waar. (klik voor artikel (2009)!)

Dat betekent dus dat deze studie in het geheel niets te maken had met fouten van artsen of verplegend personeel. Noch met verkeerde wondbehandeling of foute medicijnen. Er was ook alléén sprake van mensen die gebonden waren aan de ziekenhuizen. Er is op geen enkele wijze rekening gehouden met mensen die thuis gestorven zouden kunnen zijn, als gevolg van de medicijnen die ze meegenomen hadden van het ziekenhuis, na ontslag uit dat ziekenhuis..

Ik vond de link naar deze studie in een artikel van de Dr. Rath Gezondheids Stichting, in een uiterst interessant artikel dat was geschreven door Dr. Aleksandra Niedzwiecki en de titel had: ‘Commentaar op de veiligheid van vitamines’.. Ik laat graag twee quotes ook uit dit specifieke artikel hier optekenen:

‘In 2010 blijkt geen enkele persoon gestorven te zijn in de VS, als gevolg van het innemen van vitamines (Bronstein, et al, (2011) Clinical Toxical, 49 (10), 910-941).’

‘In 2004 was de doodsoorzaak van 3 personen in de VS het gevolg van foutieve inname van vitamines. Hiervan zouden 2 personen zijn overleden als gevolg van een mega-dosis van vitamine D en E, terwijl de andere persoon zou zijn overleden aan het innemen van een te hoge dosis ijzer en fluoride (‘Toxic Exposure Surveillance System 2004, Annual Report, Am. Assoc. of Poison Control Centers.’)’

Samenvattend:

 • Er zijn geen doden te betreuren door het gebruik van vitamines (2011), ‘slechts’ 3 doden door het overgebruik van vitamines (en fluoride!)
 • Elk jaar zijn er zo’n 106,000 doden te betreuren als gevolg van medicijngebruik in de huiselijke omgeving. (Starfield).
 • Elk jaar vallen er daarnaast tussen de 76,000 en 137,000 doden, door farmaceutische medicijnen onder gehospitaliseerde patiënten. (Laz

* * *

zelfhelend vermogen

42 gedachten over “De schrikbarende vergelijking: medicijn- en oorlogsdoden..!

 1. Dit artikel doet me erg denken aan de documentaire Food Matters. Wat veel mensen niet zien is dat de farmaceutische industrie wel degelijk een winst belang heeft. Hoe meer zieke mensen, hoe hoger de winst. In bovengenoemd documentaire wordt ook een zogenaamde ‘High nutrition therapy’ getoond, welke met zeer grote hoeveelheden vitamine C in vloeistof vorm zelfs kanker prima kan bestrijden. Dit zou de zelfde werking hebben als chemo therapie, maar dan zonder nevenschade, hooguit licht koortsachtig. Deze therapie zou al zo’n 30 jaar bekend en veel gebruikt zijn. Maar als we wederom het advies ‘follow the money’ opvolgen, is het niet verwonderlijk dat dit óók flink onderdrukt wordt. De reden dat artsen en behandelaars hier zeer weinig mee doen is omdat hun studie op farmaceutisch gebied door de farmaceutische industrie is verzorgd. Al hoewel ergelijke onderdrukking en het bewust ziek maken / houden van mensen helaas al oud erg oud nieuws is, is het ook op zijn minst gezegt flink frustrerend, alsmede vanwege het fijt dat ik zelf vier familieleden aan kanker heb verloren.

  M.v.g. Tim

 2. Naar mijn idee is het aantal slachtoffers van medicijnen, w.o. ook vaccinatie,s vele malen hoger. Anno 2013 heeft 1 op de 50 kinderen autisme, om maar iets te noemen.Obesitas, astma, allergieen, diabetisch, neurologische aandoeningen, hartkwalen enz. enz zijn allemaal gelinkt aan medicijngebruik/vaccinatie,s. Daar komt nu in ras-tempo onvruchtbaarheid en impotentie bij.
  Door medicijnen/vaccinatie,s in combinatie met ons, over het algemeen giftig voedsel zal de algehele gezondheid wereldwijd nog verder verslechteren.
  En dat is precies de bedoeling !!

  1. Annelies, Dr. Gabor Lenkei geeft in zijn boek CENSUUR al aan dat het juist de bedoeling is mensen ziek te houden en niet om beter te maken, helaas.

 3. In 2010 werden er 2.700.000 miljoen mensen geïnfecteerd met HIV. Ongeveer de helft daarvan heeft geen toegang tot AIDS-remmers. Zij zullen wellicht binnen de 5-10 jaar aan AIDS sterven, net zoals in de periode voor 1998 toen er nog geen goede behandelingen bestonden. Maar meer dan 1.000.000 van hen krijgen nu die medicijnen om de ziekte te stoppen. Zij zullen een nagenoeg normaal, gezond leven kunnen blijven hebben. Dat zijn dus één miljoen levens gered, en dat voor één ziekte. (www.unaids.org/en/media/unaids/contentassets/documents/unaidspublication/2011/20111130_ua_report_en.pdf)

  1. Ik zou je eigenlijk moeten negeren Feniks, maar kijk jij eens naar de volgende video, wie denk jij dat er druk op het Water Reference Center en de top van het Rode Kruis heeft gezet? Ach, ik weet denk ik het antwoord al, maar laat ik het toch eens proberen, jij hebt blijkbaar toch een geweten omdat je om Aids slachtoffers geeft, dus hoe denk jij over de meer dan 1 miljoen malariadoden per jaar die nu dus mooi in de kou blijven staan.

   Let wel, dit is de tweede video over het experiment in Oeganda. In de eerste video, die door de scpetici breed uitgemeten als een hoax werd betiteld, kwam Klaas Proesmans niet voor. Proesmans is CEO van het Water Reference Center, een zusterorganisatie van het Rode Kruis en in deze tweede video is hij zeer te spreken over de 100% score van MMS. Maar een paar maanden later is hij opeens 180 graden gedraaid en verkoopt aantoonbaar leugens.

   http://www.youtube.com/watch?v=EG-HO6yvvgc

  2. Ik zou het eigenlijk ook moeten negeren (overigens niemand bezwaar dat ik dit woord gebruik…? :roll:), maar ik doe het even niet.

   Peter Chappel is Engels huisarts in ruste en verricht, samen met zijn Nederlandse collega Harry van der Zee, baanbrekend pionierswerk in Afrika. Onder het motto: ‘be good and tell it a little’.. 😉

   Kijk eens naar dit verhaal, daar is MMS ‘slechts’ een stoffelijk aftreksel van.
   http://hpathy.com/homeopathy-interviews/peter-chappell/

  3. Dank je Guido,

   Ik lees in het artikel iets heel belangrijks:

   ‘Based on his own experience, Hahnemann’s comments on chronic disease and cutting-edge research, he believes that chronic diseases are based on viruses and bacteria and are in fact, slow running epidemics.’

   MMS pakt nu juist virussen en bacteriën aan, vandaar dat ook MMS bij heel veel aandoeningen soelaas biedt.

   Vandaar mijn opmerking aan het hoofd internationale hulpverlening van het Nederlandse Rode Kruis:

   ‘Dat micro-organismen in vervuild water door Natrium Chloriet worden gedood is bekend, waarom kan het dan niet zo zijn dat Natrium Chloriet hetzelfde doet met de eventueel aanwezige malariaparasieten in het menselijk lichaam? Is dat zo’n abnormale aanname? (Natruim Chloriet is MMS)

   Maar er is dus een organisatie (welke???, wellicht de WHO?) die de macht heeft zelfs het Internationale Rode Kruis te verbieden het experiment van dec 2012 voort te zetten. Inmiddels zijn we 10 maanden en vele honderdduizenden malariadoden verder!

  4. Guido (4.2), die Peter Chappel blijkt te proberen om AIDS homeopathisch te behandelen, maar er is geen enkele indicatie dat het hem lukt – zelfs niet op zijn eigen website. Op http://www.dcscience.net/?p=207 kunnen we zelfs lezen “The Faculty of Homeopathy does not support the approach of and claims made by Peter Chappell for the use of “PC” remedies”. Als zelfs je ‘vrienden’ je niet steunen…

   Paul Harmans (4.3) Waarom kan MMS niet gebruikt worden om malaria te behandelen? “Is dat zo’n abnormale aanname?”. Als natrium chloriet in contact komt met zuur, dan wordt het zeer reactief, en zal snel met een andere chemische stof reageren. Als het water+MMS dus door de maag gaat (= zeer zuur!), zal dat in de maag zeer reactief worden, en zal het direct reageren met de eiwitten en dergelijke daar. Het heeft dus nooit de tijd om tot aan het bloed te geraken, waar de parasiet zit. En als deze manier van waterzuivering echt malaria zou doden, hoe komt het dan dat er nog malaria is in de gebieden waar MMS gebruikt wordt voor het zuiveren van water?

   Maar probeer nog eens op het onderwerp van het artikel terug te komen, in plaats van afleidingsmanoeuvres op te stellen. Er zijn drie manieren om te kijken naar de bijwerkingen van geneesmiddelen:
   1. Je negeert ze volkomen. Maar dat wordt door niemand gedaan. Niet door de Big Pharma, niet door FDA of EMA, niet door de artsen, niet door mij,.. iedereen met kennis van zaken weet dat “een medicijn is geen snoepje”
   2. Je kijkt enkel naar de bijwerkingen en negeert volledig de voordelen van het medicament. Dat is gewoon vooringenomen. Met zo’n instelling kun je ook alle auto’s verbieden, want het resultaat van verkeer is ook 10.000-den doden per jaar in Europa.
   3. Je kunt een afweging maken tussen de bijwerkingen en de positieve resultaten. En je verifieert of de beweringen pro en contra degelijk onderbouwd zijn, en met kennis van het onderwerp gepresenteerd worden. Dat is wat er gedaan wordt voor alle geneesmiddelen, door de mensen met kennis van zaken. Maar Jon Rappoport hoort daar niet bij.

  5. Kijk, zo kennen we je weer Feniks, niks geweten, niks gezond verstand! Je hebt jezelf weer op de kaart gezet als rücksichtsloze promotor van de over lijken gaande en naar geld hongerende farmaceutische industrie, niemand die daar aan twijfelt, hartelijk bedankt voor weer een bevestiging daarvan.

   Je hebt niet gekeken naar de uitleg over het gebruik van MMS. Het gaat bij natrium chloriet (MMS) nu juist om de activatorstof citroenzuur, azijn of vers citroensap, dat zorgt voor de juiste werking van de MMS. Die activatorstof wordt namelijk niet tezamen met natrium chloriet aan vervuild water toegevoegd, vandaar dat het drinken van dergelijk gezuiverd water niet hetzelfde effect heeft. Van de activatorstof voeg je een klein aantal druppels toe aan 18 druppels MMS, dat laat je een minuutje op elkaar inwerken en dan vul je je bekertje met water en drinkt dat op.

   Je hebt blijkbaar ook de video niet bekeken anders zou je snappen wie Klaas Proesmans is, dat is die man die zo enthousiast doet over al die genezen mensen, de man die vertelt over de kleine jongen Isaac, de man die zegt dat het genezingspercentage op 154 patiënten 100% is en dat er meer onderzoek moet komen, maar die helaas monddood is gemaakt, waarschijnlijk door mensen en organisaties die jij al jaren door dik en dun steunt. Gemiddeld gaan er per dag 3000 mensen aan malaria dood, maar MMS zou hen toch niet geholpen hebben, toch Feniks?

   Zal ik je een geheimpje verklappen? Ik heb zelf MMS gebruikt, exact zoals beschreven, zonder bijwerkingen. En ik ken iemand in mijn zeer naaste omgeving die het vanwege een zeer ernstige maagkwaal al weken gebruikt, en wonder boven wonder gaat zijn maag er alleen maar op vooruit.

   Misschien moet ik jouw kennis even bijspijkeren als we het hebben over gevaarlijke chemicaliën. Bijna 100% van alle medicijnen geproduceerd door de farmaceutische industrie bestaat voornamelijk uit chemicaliën en giftige stoffen. Het is niet zo gek dat als je daarvan een overdosis neemt, je dood gaat, maar daar zijn ze niet voor gemaakt (hoewel?). Als je MMS neemt zoals voorgeschreven, en er geen halve liter van drinkt, is er NIETS aan de hand, behalve dat je voor een paar rotcenten van je levensbedreigende kwaal afbent. En laat dat nu net zijn waarom jij en je vrinden bij de farmacie MMS afkraken en niet naar de feiten willen kijken en zelfs zo godvergeten schurkachtig zijn dat ze het Rode Kruis verbieden ooit nog te experimenteren met MMS.

   Hier nog een bewijs dat het experiment absoluut heeft plaatsgevonden en probeer je gevoel er deze keer bij te houden, lees wat deze Kerstin vertelt over haar aanvankelijke skepsis en over de kleine wonderen en over de vrouw met malaria en hoe ze beter werd:

   http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/MMS8Oktober2013.htm

  6. Paul, parels voor de zwijnen. Ik stop ermee, met Feniks/Koen te beantwoorden. Mij achter de schermen mails sturen, kijken ‘hoe ver’ hij kan komen kennelijk. Beetje achterbaks, ook door niet jezelf gewoon Koen te noemen. Waarom zo achter de schermen..? Dezelfde angst om ook je ‘mind’ te openen..?? Stel je voor, je zelf-opgetrokken muurtje valt in duigen.. Wat zou zich daarachter wel niet bevinden..

  7. @ Feniks

   Waarom doet PEPSI in hun Frisdranken chloor in landen zoals in het Midden Oosten? MMS is eigenlijk bij deze een zelfde variant die bacterielie vergiftiging tegen gaat. Je loopt niet leeg daar door oa Hepatitus-B maar puur door chloor extracten en verhoogde zouten tegen zweten en vocht vast houden. Ook is het leuk om MMS aan te treffen in ziekenhuizen als je bv aan het infuus gelegd wordt met plasmedicatie > Forsemide of Tolbutamide. M.a.w. de Helium ballon die je probeert op te laten hier knapt al bij de eerste intentie. Je zal toch wat meer onderzoek moeten doen alvoren je weer van je zelf komt laten horen. De rest staat allang en breed verklaart in het Wetenschaps maanblad Quest. Daaaag Koen, arise again…

  8. Ik ben er al lang uit .
   Koen / Feniks = god
   hij gaat in tegen alle logica , tegen het gezonde verstand , vast in het dogma ( dog -ma = your mom is a bitch , so you are a son of a bitch )
   Koen is wel koel .
   Saaie lul dat ook weer wel , droogkloot etc , maar toch koel
   No brain no pain

  9. Ach, laat ik voorop stellen dat ik er plezier in heb met dergelijke ontkenners te discussiëren, en dat meen ik echt.

   Veder is het zo dat ik altijd hoop dat Feniks/Koen zo’n afwijkend antwoord geeft, dat het voor twijfelaars heel duidelijk wordt wie er nu gelijk heeft en hoe de farmaceutische vork nu werkelijk in de steel zit. En gelukkig stelt hij wat dat betreft nooit teleur, dat is zijn grootste verdienste hier op WTK, hij overtuigt werkelijk iedereen van het tegendeel van zijn betogen.

   Maar ik had nog enige hoop dat hij toch nog wat gevoel in zijn donder zou hebben en na het bekijken van de video over het MMS experiment van het Rode Kruis in Oeganda, eindelijk eens eerlijk zou toegeven dat MMS het proberen waard is, dat het er toch wel heel positief uitziet en dat het feit dat er elk jaar een miljoen mensen aan malaria dood gaat, reden genoeg is om eens van de gebaande paden af te wijken en elke instantie die dat wil tegenwerkten massaal op het schandalige karakter daarvan wordt gewezen.

   Dat hij dat niet doet (of het moet nog komen) zegt voldoende over hem en bij welke club hij is aangesloten. Weer een mooie bevestiging van hoe het farmaceutische grofgeldverdiensysteem werkelijk in elkaar zit.

   Ook dat geniepige ‘achterkamertjesoverleg’ door achter ieders rug om mailtjes naar de eigenaar van WTK te sturen, om zo zaken te beïnvloeden, past helemaal bij gladde volksverlakkers.

  10. Paul Harmans (4.5), ik heb wel degelijk die video bekeken, en snapte wel hoe de procedure in elkaar zat! Maar dan nog blijft het zo dat de maag zeer zuur is, en dat het geactiveerde natrium chloriet daarin zal reageren met hetgeen het daar tegenkomt. En dat zijn niet de malaria parasieten. Mogelijks werkt het we voor jou vriend (bovenop het placebo effect): de maagkwaal wordt misschien veroorzaakt door Helicobacter pylori, en dat is een bacterie die in de maag zit, en dus gedood wordt. Maar dat kan ook behandeld worden met bijvoorbeeld tetracycline.

   Aangezien je duidelijk een expert bent over wat er juist gedaan werd: hoe werd er getest voor malaria? In de video zijn er die witte plastieken voorwerpen waar ze een druppel bloed indoen. Wat doet dat? Detecteert dat de parasiet zelf, of de immunologische reactie daarop? Besef je dat dit een belangrijke vraag is in verband met de betrouwbaarheid van de beweringen in die video?

   En hier een basiscursus chemie: ALLE medicijnen bestaan uit chemicaliën. Alles is een chemisch product, ook natrium chloriet. “chemisch product” is gewoon een grammaticale tautology (net zoals “een gratis cadeau” “identiek hetzelfde” enz)

  11. Ik vind een NATUURLIJK product bijvoorbeeld een appel of water. Door mensen geplante zaden zijn natuurlijke producten, omdat je niets anders doet dan de Aarde helpen HAAR producten af te leveren.

   Ik vind een CHEMISCH product een construct van natuurlijke componenten, of knutselwerk van natuurlijke componenten.
   Zo is er de koolstof-chemie, die het dichtst bij de natuur ligt, en is er de petro-chemische chemie, waar bijvoorbeeld plastics uit aardolie worden gemaakt, via het knutselwerk van het ‘kraken’ van moleculaire structuren van aardolie.

   Ik vind daardoor/daarom, datgene wat Monsanto doet, daarom ook niets meer met natuurlijke producten te maken hebben. Het is voor mij pure CHEMIE..!

   Kortom Koen, je uitleg om alles als een ‘chemisch product’ te moeten zien, is helaas voor mij alwéér op pure lulkoek gebaseerd. Of in jouw termen, denigrerend als altijd: ‘een ‘basiscursus’ lulkoek bakken’..

  12. Weet je Feniks, laat ik voor het eerst eens wat van betrokkenheid in je reactie over het experiment in Oeganda bemerken, dat is een goed teken en eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht, maar dat siert je.

   Als je de video goed hebt bekeken dan zal je gezien hebben dat er ook bloed op een glasplaatje onder de microscoop werd bekeken. Dat werd gedaan bij de mensen waarbij de plastic indicator aangaf dat ze malaria positief bleken, dus besmet waren. De volgende dag werd het bloed ook weer onder de microscoop bekeken, waaruit dus bleek dat men genezen was.

   Ik heb contact met Leo Koehof, de naam zal je bekend voorkomen als je de video en mijn artikel hebt bekeken, dan weet je wie hij is. Leo schreef mij dat de kliniek in Iganga de resultaten begin 2013 naar een wetenschappelijk instituut in Oeganda had gestuurd om er een meer wetenschappelijke opinie over aan te vragen. Elke paar weken vroegen ze of er al naar gekeken was en telkens kwam er een excuus dat men het te druk had of onderbezet. Totdat Leo zijn video (een andere dan waarvan ik je de link gaf) in mei 2013 op Youtube zette, toen barste de bom volgens hem. De mensen in de kliniek en die van de betrokken Rode kruisafdeling werden bezocht door hoge functionarissen en kregen te horen nooit meer over het experiment te praten. Ze waren volgens Leo behoorlijk bang gemaakt. Toen er wat later een Amerikaanse missionaris naar de kliniek kwam en hen vroeg of ze werkelijk dat experiment hadden uitgevoerd, vroegen ze hem of hij hen in de gevangenis wilde hebben? Hij liet echter weten juist goede bedoelingen te hebben en uiteindelijk hebben degenen die bij het experiment aanwezig waren toegegeven dat ze inderdaad een 100% slagingspercentage hadden op alle malariapatiënten die op die vijf dagen naar de kliniek waren gekomen en dat ze het vreselijk vinden dat ze nu niemand kunnen helpen.

   Hier is de video van Leo Koehof, daarin komt Klaas proesmans niet aan het woord en deze video is door de bekende sceptische organisaties en personen met de grond gelijk gemaakt. Totdat de tweede video verscheen, die je dus al bekeken hebt, toen gingen zelfs een aantal sceptici twijfelen, want iedereen met gezond verstand snapt dat het Rode Kruis wel op de hoogte moet zijn als Proesmans een dergelijk enthousiast verhaal vertelt.

   https://www.youtube.com/watch?v=5jY2yab0uLc

  13. MMS werkt prima, jaren lang last te hebben gehad van Candida Albicans en heel wat Heren Reguliere geneekunde hebben zich dogmatisch over het probleem gebogen zonder resultaat. (Sporanox) Om eerlijk te zijn het werd alleen maar erger en werd er niet veel beter op. Onderlinge clash wat er ontstond omdat meningen nogal uit de hand liepen onderling. Zelf zocht ik dus naar een oplossing dier er eerst niet was tot ik op Jim Humble werd getrakteerd door oa een evenement lezing van hem zelf. Heb wat succes videos gezien en een berg informatie doorlopen tot ik later bij nul-punten energie tegen het werkelijke MMS goedje an liep en dacht laten we dat eens gewoon gaan proberen. Gezien een hele kuur van heerlijk ahm erhm pffffff druppel techniek te hebben te hebben ingenomen over een periode van 5 weken ik verheudgd was dat de Overspeliige Candida Albicans geheel verdwenen was in mijn bloedsomloop. Na wat Lab onderzoeken en bij de Dermatoloog di erg verbaasd was is dit alweer gauw een jaartje of 6 geleden. Het is niet meer weder terug gekeerd en heb dus notg nooit zoveel plezier aan dit middel gehad. Dus wat men verder ook beweerd dat MMS niet deugdzaam is moet het zelf maar eens ondervinden, voor mij werkte het…

  14. Dank je Paul 3.5,

   Er bestaan onnoemelijk veel van dergelijke verhalen over genezing van allerlei kwalen met MMS. Misschien dat dat er ook voor zorgt dat doktoren en organisaties denken dat zoiets te mooi is om waar te zijn en dus kijkt men er verder niet naar. Zodoende zijn er in de loop der jaren al heel wat goede uitvindingen in een zwart gat verdwenen, door stompzinnige kortzichtigheid, omdat het vaak geen wetenschapper was die de uitvinding deed. Feit is dat de meest belangrijke uitvindingen niet door wetenschappers zijn gedaan, maar door betrokken amateurs en doe het zelvers, maar dat is moeilijk toegeven voor de wetenschap, dus tracht men zo’n uitvinding zo lang mogelijk uit het zicht van de mensheid te houden.

   Al langer dan 10 jaar zijn er grote successen geboekt met MMS, maar de farmaceutische industrie wil er niet naar kijken, zelfs onze Nederlandse Tros Radar, zogenaamd een programma voor de consument, heeft MMS volledig afgekraakt, het zou een levensgevaarlijk schoonmaakmiddel zijn dat je alleen in je keukenkasje zou moeten zetten om je gootsteen te ontstoppen, maar zeker niet om het op te drinken. Dus bij de gevestigde media hoef je niet aan te komen met het experiment in Oeganda: “Daar heeft de Tros het volk toch al uitgebreid over geïnformeerd?” zal beslist het antwoord zijn. Ik heb ook geen zin meer om de gevestigde media aan te schrijven, ze hebben in het verleden nog nooit het fatsoen gehad om mij een antwoord te sturen.

  15. Paul: bedankt voor de link die je me blijkbaar liever privé via email (via Guido) wenste te sturen dan hier op te geven. Toch maakt dat niets meer duidelijk – ik blijf bedenkingen hebben rond die video. Het zette me wel aan om wat meer op te zoeken, en zo vond ik o.a. deze links, die een heel andere versie van dit verhaal geven. http://www.pepijnvanerp.nl/2013/05/fake-and-unethical-trial-video-claims-miracle-mineral-solution-cures-malaria of http://kloptdatwel.nl/2013/05/20/grof-schandaal-mms-kwakzalvers-doen-alsof-ze-malaria-kunnen-genezen-in-oeganda.

   Ofwel was dit een degelijke studie, en is er inderdaad een cover-up. Of anders is dit een dubieuze studie, en wordt alles overroepen door diegenen die erin wensen te geloven. Maar ik stel het volgende vast:
   Er is onduidelijkheid rond welke bloedtesten werden gedaan, wanneer, en exacte aantallen (positief en negatief). Een degelijke studie raporteert met degelijke resultaten!
   In de link die jij gaf staan er foto’s van documenten. Die tonen aan dat voor één patiënt er helemaal geen bloed-resultaat was, en voor een ander dat het negatief was, en een derde positief. Deze worden aanzien als “bewijs”. Daarmee is dus niks bewezen: waren die voor of na de behandeling?
   Het is helemaal niet duidelijk of Proesmans initieel werd misleid en nogal naïef in het project stapte, of dat hij wel degelijk positieve resultaten nu probeert te verbergen. Jou links beweren het tweede, maar er zijn ook indicaties dat het het eerste kan zin.
   Blijkbaar werd dit experiment op mensen uitgevoerd, zonder ook maar enige vorm van ethiek. Er was nooit eerder enige indicatie dat het zou kunnen werken, of dat het veilig zou zijn, maar het werd gewoon aan mensen gegeven die niet beter wisten. Er wordt in de lik die jij stuurde beweerd dat de big-Pharma “Nazi-praktijken” toepassen, maar het moreel niveau van deze niet-ethische aanpak is vergelijkbaar met wat Nazi Mengele deed!

   Mijn conclusie: deze studie was onethisch, de methode en resultaten worden niet duidelijk uitgelegd, dus er kan niks uit geconcludeerd worden.

  16. Weet je Feniks, zelfs op dit zeer overtuigende verhaal verval jij alsnog in je duivelse rol. Jij toont hier alweer heel duidelijk aan dat je of over een heel ander stel hersens beschikt dan de normale mens en je de beelden in de video op heel andere wijze binnenkrijg en interpreteer, iets dat eigenlijk alleen op een hersenbeschadiging moet wijzen, een blinde vlek ergens in die grijze spaghetti daarboven, of je bent erbij gebaat de hele zaak in de doofpot te stoppen. Gezond verstand en wijsheid (iets anders dan intelligentie) zijn bij jou ver te zoeken.

   Ik heb jou via Guido niet alleen een link gestuurd, die had ik inderdaad ook hier kunnen geven en dat zou ik ook gedaan hebben als het er niet om ging jou een paar afbeeldingen van een artikel over dit experiment te sturen. Iets dat niet via dit forum gaat. Je tracht denk ik de indruk te wekken dat ook ik mij schuldig maak aan achterkamertjesoverleg.

   Mij gaat het hier echter niet om jou te overtuigen, mij gaat het erom anderen zo duidelijk mogelijk te laten zien dat er een grof schandaal gaande is en dat er bepaald soort schorem op deze aarde bestaat, dat nou niet bepaald het beste met de mensheid voorheeft. Als ik alleen mijn eigen kant van het verhaal hier zou vertellen, dan zouden bezoekers geen vergelijkingsmateriaal hebben en eigenlijk niet zo goed weten hoe de vork werkelijk in de steel zit. Doordat jij die andere kant vertelt, wordt het voor hen opeens glashelder, er blijkt dus wel degelijk een zwarte tegenkracht te bestaan die ondanks alle bewijzen, feiten en experimenten alles botweg blijft ontkennen.

   Iemand (jij) die beweert dat het ethisch onverantwoord is om ten dode opgeschreven mensen zomaar met MMS te behandelen, is dezelfde schurk die chemokuren te vuur en te zwaard verdedigd. MMS is door talloze en talloze mensen in de afgelopen 10 jaar zonder ongelukken, bijwerkingen en gevaren gebruikt en heel vaak met daverend succes.

   Malaria had tien jaar geleden al als een uitgebannen ziekte kunnen bestaan, maar de grote farmafirma’s waren te beroerd om er onderzoek naar te doen, bang dat hun miljardeninkomsten zouden opdrogen. 10 miljoen mensen zijn onnodig gestorven en jij blijft volhouden dat de farmaceutische industrie het alleen maar doet omdat ze het beste met de mensheid voor hebben.

   Hartelijk bedank maar weer voor jouw overtuigende bijdrage. Ik hoop dat je het nog lang blijft doen, want iemand van hetzelfde kaliber als jou vinden zal moeilijk worden, want wie durft zijn goede naam aan iets dergelijks te wagen?

  17. @ feniks
   Mengele kreeg zijn” proefmedicaties” mede aangeleverd door tatatada bayer!!! dus in wiens opdracht voerde hij die proeven op zijn slachtoffers uit???

  18. Paul harmans (4.15): jij blijkt toch over een “heel ander stel hersens beschikt dan de normale mens “. Dit is immers helemaal geen “zeer overtuigende verhaal”. Het is immers een zeer onduidelijk verhaal, maar dat heb je blijkbaar niet begrepen (of niet willen begrijpen) uit mijn reactie 4.15. De video en weblinks geven geen enkel bewijs, het insinueert enkel heel veel, en de niet-kritische kijker/lezer trapt in die val. Hbe je trouwens de links die ik opgaf wel gelezen? Want je negeert ze gewoon.

   Maar ik ben het wel met je eens dat er “een grof schandaal gaande is”, maar wel op een andere manier dan jij denkt. Na de 2e wereldoorlog en de misdaden van Mengele, werden eerst de Nuremberg Code en daarna het Akkoord van Helsinki gesloten. Daarin staat hoe je op een ethische manier experimenten op mensen moet uitvoeren en rapporteren. Google dat maar eens. Als je dat leest, dan ga je je toch wat vragen stellen. Wat ik tot nu toe heb geleerd over dit experiment, en dat niet volgens deze ethische codes is:
   Blijkbaar was er geen ethisch comité betrokken bij deze studie
   Het werd uitgevoerd op mensen zonder het eerst te hebben getest op dieren
   De deelnemers waren zich niet bewust dat dit een experiment was, begrepen dus niet wat er met hen gedaan werd en hadden niet een paar dagen bedenktijd om al dan niet te beslissen om mee te doen
   Zelfs in dit allereerste experiment werden al direct kinderen gebruikt. Kinderen reageren anders dan volwassenen, vaak op een onvoorspelbare manier
   Er werd vastgesteld dat deze personen malaria hadden, maar dan die personen geen medicamenten (chloroquine, artesimin,…) geven is niet ethisch (ze waren niet “ten dode opgeschreven”, die medicatie werkt heel goed). Er werd enkel iets gegeven waarvan men hoopte dat het zou werken
   Er was geen controle-groep, en er is voor zover ik weet geen formele verantwoording daarvoor.

   Dat zo’n studie uitgevoerd werd, is een grof schandaal. En dat ze daar dan nog geen degelijke resultaten kunnen presenteren maakt het dubbel zo erg.

  19. @ feniks
   Hoe verhoud jouw verhaaltje hierboven zich met het gratis uitdelen en op grove schaal promoten van een niet volledig getest vaccin tegen hpv? of tegen de mexgriep ? werdt ook op kinderen getest zonder goede voorbereiding en volledig uittesten volgens de door jou genoemde protocollen!!En kom niet aan met een antwoord met linkjes gewoon je eigen woorden want daar vraag ik naar!

  20. Feniks, waarom ga je niet in op de genoemde aantallen doden in het artikel? Je neemt de auto als voorbeeld dat we de auto dan ook moeten afschaffen door zoveel doden per jaar. Maar is juist de autoindustrie niet bezig om het rijden steeds veiliger te maken?
   Jij zou dan moeten zeggen,als je het voorbeeld van sie auto neemt, dat je ht erg cindt van die doden door medicijn gebruik, en dat dat verbetert sient te worden.
   Maar nee, je komt met iets anders aan. Om wat te bewijzen?

  21. Weet je Piet.. Koen gaat -zo merk ik telkens- nergens op in wat hem niet zint; wat zijn wereldbeeld ernstig kan verstoren… Een zéér ernstig geval van ‘cognitieve dissonantie’..
   Hij wacht zelf nog, als excuus, op John Consemulders’ reactie op zijn vraag aan hem.. En tja, we kunnen niet álles tegelijk, niewaar Koen?

   En ik wacht nl. ook al die tijd op het antwoord op de vraag of dr. Tinus Smits en huisarts Dr. Hans Moolenburgh sr. leugenaars zijn, omdat ze 40 jaar lang met homeopathie hebben gewerkt. Sterker nog: met homeopathie hebben gewerkt om vaccinatieschade bij kinderen te ontstoren..! Hoe bizar wil je het hebben..?

   (Lees in dit verband overigens ook eens het verhaal van natuurgeneeskundige Marianne Lucardie over ontstoringen!! (HIER)

   Daarnáást wijs ik hem op een blunder.. Natuurlijke chemie en Menselijke/manipulatieve chemie.. Geen reactie.. Ons vlaams potje verwijt het hollands keteltje dattum zwart ziet.. Allez Koen, hoe durfde gij…?

  22. Marcel (4.21): het hpv-vaccin was wel door fase 1, 2 en 3 studies gegaan (waar protocollen standaard zijn), met ethisch commissies en volgens de Code van Helsinki enzovoort. Kinderen werden pas getest na uitvoerige eerdere testen, ethische discussies enzovoort. MMS werd blijkbaar gewoon maar aan volwassenen, kinderen en zelfs baby’s gegeven zonder dat ze echt wisten waar ze aan deelnamen. Ik hoop dat je het verschil begrijpt.

  23. Piet (4.22): daar wordt dus inderdaad aan gewerkt. Om even terug te gaan naar AIDS (reactie 4): 15 jaar geleden moesten die patiënten zo’n 20-tal pilletjes per dag nemen, met veel neveneffecten. Nu zijn het maar enkele pilletjes per dag, en de meeste patiënten hebben geen neveneffecten.

  24. Guido (4.23), jij gaat ook op heel veel zaken niet in. Straffer nog, jij censureert zaken die je niet aanstaan. Ik heb trouwens al een antwoord gegeven ivm Tinus Smits: reactie 63.8 op http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-leugen-van-de-homeopathie-leugen/comment-page-7/#comments. Kun je misschien ook eens John aanmanen om te antwoorden op mijn twee vragen ivm zijn boek, vragen die ik al maanden stel, maar waar hij maar niet op wil ingaan? En ik heb ook al heel lang aangegeven dat ik homeopathie zal aanvaarden als iemand een degelijke studie kan aanwijzen die aantoont dat het meer is dan een placebo. Maar daar ben jij ook nog nooit op ingegaan.

   En, Guido, over die natuurlijke/chemische producten: het belangrijkste stukje in jou reactie 4.11 is: “ik vind een…” jij geeft daar jou eigen herdefinitie. Ik ga uit dat in een discussie iedereen de algemeen gangbare definitie van woorden gebruikt, tenzij afgesproken is om anders te doen.

  25. Sorry hoor maar HIV hebben ze opzettelijk ingevoerd in b.v. America.
   Ze creeren liever angst en ziektes dan ze echt uit te roeien want dan is er EN geen winst meer EN zijn er heel veel mensen werkloos.
   Tuurlijk zijn er ook goede medicijnen maar het punt is dat ze overal een pilletje voor willen maken uit winstoogmerk terwijl de meeste meer nare bijwerkingen hebben dan positieve.
   Het medicijn / chemische goedje Vioxx heeft nogal wat doden en lichamelijk beschadigde mensen op zijn geweten en ze kwamen eraf met slechts een boete, moet jij is proberen dan zit je levenslang vast !
   Kijk dit filmpje is over een persoon die gewerkt heeft bij Merck > http://www.youtube.com/watch?v=13QiSV_lrDQ
   Kanker word nogal goed aan verdient en kan nooit verdwijnen door medicijnen maar door de juiste leefstijl !
   Of lees het boek “Bijwerkingen” dan weet je tenmiste wat er zich afspeeld binnen zo’n bedrijf en dan kom je erachter dat het allemaal te doen is om persoonlijk gewin : GELD !!!
   Dus ja er zijn bepaalde medicijnen die echt werken dat weet ik maar het gaat om al die andere bagger die door manipulatie en omkoping toch aan goedgelovige mensen word gegeven!

  26. Ik geloof helemaal niet in medicijnen tenzij het een natuurlijk medicijn is. Die pharmaceutische heksenbrouwseltjes horen niet in ons lichaam thuis. Ons DNA herkend dit ook niet.
   Natuurlijk maken ze ons graag bang voor ziektes, het klimaat en noem maar op. Kanker is voor de pharma-maffia helemaal een goeie. “Van kanker maken we een chronische ziekte. Daar kunnen we goed onze zakken mee vullen,” dachten ze.

 4. 300.000 slachtoffers per jaar. Dat is de dodentol die medicijnen-op-voorschrift alleen al in de Verenigde Staten jaarlijks eisen. Slachtoffers van een plots overlijden blijken steeds vaker onder de zware medicijnen te zitten. In Amerika is de sterfte door misbruik van medicijnen zelfs doodsoorzaak nummer één. Ook in ons land is het aantal sterfgevallen door medicijnen sterk toegenomen’, zegt toxicoloog Jan Tytgat van de KU Leuven. Tytgat voert op vraag van het gerecht geregeld lijkschouwingen uit op mensen die zonder aanwijsbare reden overleden zijn en stelde vast dat steeds meer slachtoffers onder de slaapmiddelen, kalmeermiddelen, stimulantia, antidepressiva en antipsychotica zitten.
  http://www.klassiekehomeopathie.nl/nieuws/59/medicijnen-maken-steeds-meer-doden

  Enkele bijkomende cijfertjes :

  Frankrijk : Per jaar belanden zo’n 140.000 personen in het ziekenhuis vanwege ongewenste bijwerkingen van medicijnen.

  Nederland : Ieder jaar belanden er ruim 40.000 mensen in het ziekenhuis omdat ze verkeerde medicijnen of een gevaarlijke combinatie of dosis van pillen slikken. Ruim 1200 patiënten overleven een dergelijke misser niet. 1800 mensen blijven last houden, ook na ontslag uit het ziekenhuis.

  België : Geen gegevens beschikbaar (te vergelijken met het ontbreken van officiële statistieken aangaande medische fouten ? Men weet niet wat er waar fout gaat, hoe vaak en in welke omstandigheden, om de heel eenvoudige reden dat er nog geen systematisch onderzoek werd gedaan).

  Europa : Jaarlijks sterven 194.500 Europeanen aan de medicijnen die hen hadden moeten genezen (niet geupdate cijfers 2009. Dat berekende de Pharmaceutical Group of the European Union (PGEU) in hun rapport ‘Targeting adherence’: http://www.pgeu.eu/en/policy/5-adherence.html

 5. http://medischcontact.artsennet.nl/actueel/nieuwsartikel/55947/onderzoek-naar-medicijnen-zonder-bijwerkingen.htm

  In april 2013 moet dit onderzoek zijn afgerond. Weet iemand of dat ook het geval is? En zo nee, weg 7 miljoen euro?

  Het UMCG (zie ook bovenstaande link) komt in 2012 nog aan met een bijdrage in een artikel over bijwerkingen. Kan ik er dan van uitgaan dat het onderzoek is vastgelopen? Niet gelukt is om een medicijn zonder bijwerking op de markt te brengen?

  1. Wat ik altijd fascinerend vind, eigenlijk een vraag aan Feniks/Koen, is mijn idee rondom de bijsluiters en ‘bijwerkingen’.. Ik heb het gevoel zelfs dat daar een mooi verhaal in zit..

   Wanneer is een ‘bijwerking’ een bijwerking.. Zijn daar wetenschappelijke criteria voor.. Kijk we hebben Viagra ‘ontdekt’, doordat de testgroep voor een mannen-haargroeimiddel verklaarde, dat ze enige prettige bijverschijnselen, zijnde bijwerkingen, kregen, toen ze het haargroeimiddel testten.. Tja.. En toen werd van de bijwerking een ‘hoofdwerking’ gemaakt.. Maar betekent dat nu dat je (schaam?)haar sneller groeit door Viagra.. Als ‘bijwerking’ bedoel ik dan natuurlijk 😉
   Maar nu even niet over dit soort blijwerkingen, maar over bijwerkingen.. Waar gaat deze definitie mank..?

   Definitie:
   ‘Een bijwerking is een bijwerking, doordat hij achter op de bijsluiter onder het kopje ‘bijwerkingen’ wordt genoemd’.. Snappie..?

   Enne.. Als je nou -bijvoorbeeld- je hele leven bloedverdunners zit te vreten, hoe zwaar zijn de bijwerkingen dan? En worden ze langzamerhand niet de ‘hoofdwerking’..?
   Kortom, je snapt me wel.. KOEN!!?

  1. Inmiddels las ik in Frontier dat Leo Koenhof de winnaar is van de Frontier Award 2013 voor zijn baanbrekend onderzoek naar het genezen van malaria door MMS. Ondanks alle tegenwerking is Leo toch doorgegaan. Dr. Gabor Lenkei zegt in zijn boek CENSUUR –wat U niet mag weten over Uw gezondheid–. Andreas Moritz geeft aan dat onze genezingskracht in handen ligt van Moeder Natuur. God heeft n.l. alles geschapen wat wij als mens op Moeder Aarde nodig hebben.

  2. Ik ben het helemaal met je eens J.A. Barendse.
   Ik vind het verdrietig dat mensen jaren en jaren farmacijnen gebruiken en niet genezen. Als ze dan een jaar of 70 – 80 zijn zegt de huisarts “u wordt nou eenmaal een dagje ouder. Dit kan u maar beter accepteren.”
   Ik kan alleen maar beamen “wat je oogst zal je zaaien.” Dit geldt natuurlijk voor ons allen.

 6. Verschrikkelijk dat vuile smerige farmagif. Dat ze dat nog medicijn durven te noemen. Medicijn betekend letterlijk geneesmiddel. Dat farmagif geneest niets. Als ik naar mijn “huisarts” had geluisterd had ik nog astma gehad. Gelukkig kon en kan ik nog steeds zelf denken. Ik ben mijn eigen weg gegaan. Zo vond ik mijn weg naar de praktijk voor basis bioregulatiegeneeskunde. Ik ben genezen. Over 2 wkn. ben ik 57 en stralend gezond. Ik gebruik geen enkel farmacijn en zelf niet het popie jopie paracetamolletje. Ik wens een ieder een stralende gezondheid toe. Tenminste als men zelf de verantwoording wil en durft te nemen.

 7. Alle, zowel farmaceut als arts en alle medewerkers in die bedrijven, zijn mede verantwoordelijk voor alles wat het de mensheid aandoet.
  Ook hun nazaten zullen er problemen mee krijgen, al is het via het water.
  Eens zullen ze zich moeten verantwoorden.
  zij die denken de eerste te zijn zullen de laatste zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.