Advertentie

Dr. Rauni Luukanen: een bijzonder verhaal..


Zondag 15 November werd  deze vrouw 70  jaar.  Toch een leeftijd waarop je een ruim arsenaal van kennis, ervaring en inzichten heb verworven; zeker als je daarnaast een leven achter de rug hebt als ervaren arts, diplomaat en minister van Gezondheidszorg (van het Finse Lapland).

Maar  Dr. Rauni Leena Luukanen heeft dus niet zomaar een verhaal. Het is meer dan waardevol, haar bijzondere relaas aan te horen. Niet alleen inzake de H1N1-griep, waarover ze in een ander artikel hier op de site uitgebreid ingaat. Voor Rauni Luukanen is angstgedreven politiek uit den boze en daardoor is ze in staat afstand te nemen van gebaande paden. Ze kijkt met interesse naar zaken die de publiciteit niet, of niet helemaal halen.

Maar laten we gewoon deze vrouw haar verhaal vertellen. Over de machten achter de schermen, proeven met mindcontrol, menselijke kracht en de ontwikkelingen in de geneeskunde, die steeds verder weglopen van het basisdoel: zorg voor de medemens.

De onderstaande YouTube’s hebben een keurige Nederlandse vertaling en je kunt ze achter elkaar bekijken in de speciale player waarin ze geplaatst zijn. Hoewel Dr Luukanen door sommigen wordt weggezet als psychotisch en een fantast, geloof ik dat je zélf uit kunt maken, wat jij daarvan terug ziet in haar gedrag en relaas. (Totale duur ca. 1 uur.)

68 gedachten over “Dr. Rauni Luukanen: een bijzonder verhaal..

 1. @Lianne
  en dan nog te bedenken dat het ‘goede’ de ene kant van de medaille is en het ‘kwade’ de andere kant ervan. Beide zijn één, dat is ook al zo moeilijk te bedenken vind ik.
  Bedankt voor je link!

 2. Voor diegene die meer willen weten van de Rozenkruizers. Elly Sterkt heeft jaren bij de Rozenkruisers geweest en doet haar boekje open. Google: Elly Sterk. Ter info: er is ook een interview met haar te beluisteren geweest op internet. (weet niet of dit nog zo is) Dat maakt ook al veel duidelijk over wat zij heeft meegemaakt.

 3. @lamal
  ja precies,dat van die medaille is voor mij ook niet helemaal zeker,ik heb daar steeds meer mijn twijfels over.zou dat ook niet een illuminatie verhaal kunnen zijn,”omhels het kwaad” en wij maar lekker omhelsen en ondertussen onze energie kwijt raken.
  Het plaatje is voor mij nog niet compleet……wat ik wel denk is dat veel mysterieen(die het ware geheim in zich dragen) bewaard worden door geheime genootschappen die het gebruiken voor het kwaad maar wat in essentie bedoeld is voor het goede.

 4. @ Lianne, ik spreek even voor mijzelf, voor mij is het wel weer tijd om weer aan ‘mooie’ en ‘zuivere’ zaken te werken 9wa tik al doe naast mijn andere werk, maar je begrijpt wel wat ik bedoel denk ik).

  Daarnaast voel ik sterk dat we even met de neus op de feiten worden gedrukt. Dit soort controversiële en beladen onderwerpen roepen allerlei (met elkaar verwikkelde) vragen op over angst, twijfel, betrouwbaarheid informatie, intuïtie, zelfbeschikking, verantwoordelijkheid, schuldgevoel, etc.

  Ze hebben denk ik gemeen dat er wordt getornd aan ons (valse of onjuiste?) gevoel van zekerheid. Misschien wel die essentiële tussenstap op de ladder van ‘voortschrijdend inzicht’ en bewustzijn. Even persen en pijnlijk, maar dan door het gaatje, zoiets? Een nieuwe wereld, maar wel met de pijn van de geboorte. Mijn gevoel zegt dat dit nu nog nodig is om de ‘kritieke massa’ te doen overslaan naar een wenselijke wereld, maar dat het daarna rustig is, dit zijn de donkere dagen voor de zon doorbreekt. Daarna is er rustig vaarwater, want als een ‘probleem’ opgelost is, hoeft er geen energie te worden besteed aan de ‘oorzaken’ of ‘oplossingen’ van dit probleem (tot het nieuwe probleem zich weer aandoet uiteraard). Er zijn dus veel bomen die het bos blokkeren, maar ik geloof dat we verantwoord en duurzaam aan het ‘kappen’ zijn. En daarna kunnen we echte ven kappen! Zoiets?

 5. @Lianne

  JA ga NU de “buhne” op 😉

  De ware reiziger gaat geen gebaande wegen
  De ware spreker heeft antwoord op alle vragen
  De ware rekenaar heeft alle vraagstukken opgelost
  Een sluitend verhaal heeft geen bevestiging nodig
  Niemand kan het ontzenuwen
  Wie ziet hoe volmaakt alles met alles samenhangt
  Heeft geen theorieën nodig en niemand kan hem aan het twijfelen brengen
  Daarom is de ware mens een leraar voor de anderen
  En houdt hij onvoorwaardelijk van zijn medemensen
  Daarom ook is hij een hoeder van de hele schepping
  En eerbiedigt alles wat leeft en groeit
  Dit noemt men het licht dat mens geworden is
  Daarom is de ware mens een spiegel voor de onwaarachtigen
  En de onwaarachtigen een spiegel voorhouden is de taak van de ware mens
  Wie niet naar zichzelf durft te kijken, wie zichzelf niet liefheeft
  Mag dan veel weten, maar hij is blind
  Het lijkt raar, maar het is waar

  Alle bomen bij elkaar maken een bos…zie je een paar bomen is het bos nog niet compleet…..

  sta je in het bos, dan zie je enkel de bomen, sta je voor de bomen, dan zie je enkel het bos, sta je erboven dan je zie je beide. Wat wil jij zien? enkel het bos?enkel de bomen, of het geheel als een harmonie van leven?

 6. poeh! thanx guys! soms betrap ik mezelf erop dat ik te hard op zoek ben, en dan mijn ware essentie kwijtraak,kan het dan even niet overzien! ik zie veel goeds maar ook veel kwaads,raak dan even de gulden middenweg kwijt! Ben ook gewoon nog mens dus!
  liefs Lianne

 7. Zo langzamerhand kom ik er steeds meer achter dat daar waar ik nog zg. negative energie in mij draag, deze lagere trillingen van medemensen bij mij kunnen binnenkomen. Dit doordat gelijke trillingen elkaar aantrekken! Kan ik het helpen?
  Maar wat een zegen! Voor mij is het antwoord dus om met liefde en respect voor mijzelf, onder ogen te zien wat in mij is. Dit kan ik doen door het te willen voelen en accepteren. Dat noem ik liefde voor mijzelf en voor het grote geheel.Na deze innerlijke schoonmaak is er dan niets meer om bang van te zijn. Ik merk dat aan drie mensen in mijn dgls. omgeving die dit werk volbracht hebben.Het zijn verrukkelijke mensen geworden, iets dat wij allemaal in potentie ook ZIJN, natuurlijk.

  Was het niet Riet die schreef dat zij haar liefde voor haar eigen gezin bewaard? Oh oh,lieve vrouw. Liefde IS. Het is het trillingsveld dat overal aanwezig is en ons zo gezegd:”bij elkaar houdt”, of te wel verbind.Dit betekent dat jouw en mijn liefde niet van ons persoonlijk is. Hoe meer wij vanuit ons hart en dus liefde denken en voelen en geven, des te meer neemt de trillingskracht van dit collectieve veld toe!
  Geef en ontvang.
  Ik heb je lief.
  Myriam Dorsman.

 8. Liefde is voor allemaal niet alleen voor je familie je moet proberen liefde te voelen voor iedereen en dat is heel moeilijk maar probeer het ! Het kan je verlichten en jezelf een goed gevoel te geven ! Probeer het iedere dag en het is zoooooooo moeilijk maar ik ga door !

 9. Was zomaar even aan het rondkijken op de site en kwam dit artikel tegen. Ook ik heb alle filmpjes gekeken van Rauni Kilde. In eerste instantie dacht ik, gaat dit niet wat ver? Echter toen ik mij wat meer ging verdiepen, vond ik overal tekst en uitleg m.b.t. de door haar aangevoerde onderwerpen die spelen. Zo ook wat betreft het lichtverschijnsel in Noorwegen op 9 december. Zij heeft het over hologrammen waardoor mensen denken dat hun God of profeet terug is gekeerd. Ik moest daarbij denken aan wat ik had gezien op YouTube betreffende “eyes in de sky” en verwijzingen naar project Bluebeam. Was het spiraallicht een door mensen veroorzaakt verschijnsel via een hologram? Het licht was te groot voor een mislukte raketproef. Is dat ook de oorzaak van the “eyes in the sky”?

  1. Dat is effe slikken, vond het zeer boeiende video’s van een zeer boeiende vrouw! Jammer hoor.

 10. Als het waar blijkt te zijn wat Dr. Rauni Luukanen beweert zou zij inmiddels opgeruimd zijn door deze machten. Het is nog al wat wat zij zegt over allerlei duistere machten die de mensheid naar hun believen kunnen sturen. In feite doen wij het zelf al door te geloven wat de cultuur waarin je opgroeit bepaalt wat je overtuigingen zijn. Hieraan is ook niets oorspronkelijk. De vele religies zijn hier een goed voorbeeld van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.