Advertentie

MH17: laat jij je verleiden tot haat en wraak..?!


Het verhaal lijkt weer als twee druppels water te passen op al die Valse-vlag-operaties die we de afgelopen 5 jaar voorbij hebben zien komen. En we hebben er waarschijnlijk wel 500 artikelen aan besteed.. Valse vlag-operaties..

Vroeger stond er nog weleens een vraagteken achter deze zinnen, in respect voor de krantenlezer die geacht wordt ZELF een oordeel te vellen..!
Vroeger stond er nog weleens een vraagteken achter deze zinnen, in respect voor de krantenlezer die geacht wordt ZELF een oordeel te vellen..!

Van de Boston Marathon, de moordpartij op de Sandy Hook-basisschool en de ondergoed-bomdrager op de kerstvlucht Amsterdam – Boston, tot aan de verschrikkelijke en monstrueuze aanslagen van 9/11.

Telkens is één patroon en DOEL daarin duidelijk zichtbaar. Al snel wordt de schuld bij één partij neergelegd, en zonder dat deze er goed en wel erg in heeft, is deze de gebeten hond. En met ‘deze’ bedoelen we een bepaalde bevolkingsgroep (Islam) of het ‘wapengeile tuig’ dat de oorzaak zou zijn van de Sandy Hook-moorden, zoals we ‘Amerikanen met geweren en pistolen’ dienen te kwalificeren.. 

Het supersluwe van een Valse Vlag-operatie is, dat deze surft op een golf van emoties, een golf van energie die kunstmatig is ‘omgeleid’.. Dat betekent niet dat die oorspronkelijke golf niet echt is.. Natuurlijk is die wel echt.. Een golf van mededogen, verdriet, ongeloof en diepe rouw, die ontstaat bij een dergelijke ramp, zoals bij elke ramp, is natuurlijk oprecht.

Maar deze collectieve energie vervolgens ombuigen van de liefdevolle energie naar haat en wraak, door mensen te laten vingerwijzen, boosheid tonen, wraakgevoelens voeden en ‘oorlogsbereidheid’ triggeren, is een strategisch onderdeel van het meesterspel van de ‘krachten achter de schermen’.. Zij trekken bij een Valse Vlag-operatie aan de touwtjes. Het is preciés wat in hun straatje past! Het laat zien, hoe ze hun agenda willen uitrollen. KEER OP KEER..!! Trap jij er nog in..?

Het is PRECIES ook wat het doel is van een dergelijke operatie: onschuldige mensen (die dus geen schuld hebben aan het incident!!) beschuldigen en zodanig neersabelen, dat deze krachten gerechtigd zijn, hun eigen plan uit te rollen, hun agenda uit te gaan voeren. Denk eens terug aan Irak, denk eens aan de ‘strategische doelen’ om het Midden Oosten te ‘pakken’ te krijgen, zoals dat verwoord was in het plan, geschreven door krachten achter de Amerikaanse regering in 1999. En denk aan de politieke agenda’s..Het is de werkelijke werkelijkheid, zoals die voor je verborgen blijft..

Wanneer je regelmatig op deze site komt en de ruimte tussen de oren hebt om deze informatie nog eens te lezen, weet je precies waar  het om gaat. Valse vlag operaties, aangenaam.. De vraag is wat je nu met die kennis gaat doen.. Niet ‘we’, maar ieder mens zélf… Dus:

 

x

x

MH17: laat jij je verleiden tot haat en wraak..?!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

In onze ogen wordt het de hoogste tijd op een ándere manier naar deze manipulaties te kijken, deze valse-vlag-operaties. Ervoor te zorgen dat je preciés het tegenovergestelde doet, dan wat deze oorlogs-initiërende machten willen.. Dat doe je door dus vrede in jezelf te bewaren, niets en niemand te beschuldigen en door jezelf ‘in het midden’ te houden. Maar vooral door ALLE informatie die je op je netvlies krijgt, over ‘nieuwe-feiten-rondom-deze-MH17-ontwikkelingen’, met één grote korrel zout te nemen. Kritisch te zijn en te blijven kijken naar de historie, waarin we al zo vaak een rad voor ogen gedraaid kregen..!

En door ook niet direct (of zelfs helemaal niet) te oordelen, zorgt dat je in dat midden kunt blijven staan. Maar reken erop dat er met man en macht aan jou getrokken wordt, vooral door die paar eigenaren van de grote nieuwsorganisaties’, om jou ook in haat- en wraakgevoelens te brengen. Zodat de rest van hun manipulatieve agenda MET JOUW GOEDKEURING kan worden uitgerold! En dat je handelt met de kennis van NU!

En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië...! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die 'rebellen' en 'vrijheidsstrijders'...!!
En hup, Libië achter de rug, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië…! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die ‘rebellen’ en ‘vrijheidsstrijders’…!! (We vragen ons af wie nou Sjors van de Rebellenclub is, want daar hoorden we al zoveel over..) Het Syrische leger is -evenals het leger van Khadaffi dat was- één van de best bewapende in de wereld. Wat doen deze foto’s dan méér dan een charme-offensief bewerkstelligen..? Simpel.. Ze passen in het plaatje van de ‘voorbereide-revolutie’, dat professor Gene Sharp heeft bedacht om revoluties en ‘omwentelingen’ te laten plaatsvinden, waarbij de veroorzaker anoniem blijft en de revolutie ‘van binnen uit’ plaats lijkt te vinden..!

Waar dat toe leidt, als jij je macht weggeeft, je stilzwijgende instemming geeft, hebben we gezien in Libië.. We zijn in deze zaak opgestookt, tegen Khadaffi opgezet, terwijl deze man zijn land en zijn burgers lief had. Hoe dat werd gedaan..? Tja, dat waren de ‘REBELLEN’, die ‘ineens’ opstonden..Deze sympathieke, vaderlandslievende, licht-bewapende, spijkerbroeken-dragende, slechst-1-mitrailleur-hebbende rebellen..

Maar kan het zijn, dat dit simpelweg strategie is geweest..? Dat ‘rebellen’ ingeschakeld zijn, als toneelspelers (inderdaad zoals bij Sandy Hook!) om de sympathie te verwerven dat ze hun ‘land aan het bevrijden’ waren..? En wist jij dat hierachter, achter deze strategie, een heel plan schuil gaat. Lees het artikel op de volgende link en kijk naar de uitzending van de Oostenrijkse TV, die duidelijk maakt dat er een groot plan achter deze opstanden zit. HIER vind je het artikel: “MiddenOosten-revoluties spontaan? Mooi niet!’

Kijk eens naar wat bekend werd, toen Khadaffi van het toneel verdwenen was.. Hij moest weg, want Khadaffi was bezig met een eigen betaalmiddel, voor de Arabische wereld, de gouden Dinar. Omdat hij zich losmaakte van de US-dollar voor olie-leveranties en internationale betalingen? Wanneer je met open vizier en vanuit die middenpositie naar Khadaffi kijkt, komt een volstrekt ander persoon tevoorschijn, als het beeld dat wij dienden geloven.. Burgers van Libië waren verwend door Khadaffi, door en door verwend. Met geld om te studeren, te wonen, een gezin te stichten, geld voor subsidies, gratis gezondheidszorg, etc. etc. Maar waarom geloven we dan al die sprookjes over die ‘vrijheidsstrijders’…?

Russische seperatisten..
Hoe maak je van een groep mensen of zoals bij Khadaffi, van een leider van een land, mensen die opkomen voor hun belang en/of het belang van hun volk, een stel spoken en vooral…. TERRORISTEN..? Want dat is belangrijk, ‘Terroristen’ van mensen maken, omdat je dan natuurlijk, voor de internationale gemeenschap, niet ‘zomaar’ op een groep mensen kan inhakken, bombardementen erop kunt uitvoeren en een oorlog kunt verklaren. Nee die mensen moet je eerst ergens de schuld van in de schoenen schuiven. Weapons of Mass Destruction in de schoenen schuiven.. Een vliegtuig laten neerhalen..

De Telegraaf kan premier Rutte bellen en het resultaat van hun onderzoek meedelen. Natuurlijk hebben ze het onderzocht. Zij weten toch ook dat Valse Vlag-operaties bestaan en dat je voorzichtig moet zijn, met zeker DEZE conclusie.. Iemand van 'moordenaar' beschuldigen..! Ze weten het zeker, anders zouden ze toch dit soort koppen niet maken. zonder vraagteken achter de beschuldiging.. Wat een toppers, die jongens van deze krant..!
De Telegraaf kan premier Rutte bellen en het resultaat van hun onderzoek meedelen. Natuurlijk hebben ze het onderzocht. Zij weten toch ook dat Valse Vlag-operaties bestaan en dat je voorzichtig moet zijn, met zeker DEZE conclusie.. Iemand van ‘moordenaar’ beschuldigen..! Ze weten het zeker, anders zouden ze toch dit soort koppen niet maken. zonder vraagteken achter de beschuldiging.. Wat een toppers, die jongens van deze krant..!

Mensen vals beschuldigen, die niets anders willen dan een ONAFHANKELIJK leven en werken, genieten van het leven en wel-varen. Hun eigen keuzes willen maken over vrijheid en bij wie ze willen horen.. En als dat bepaalde krachten in de wereld niet bevalt, wat is dan hun strategie..?

We gaan hier niet vertellen wat er niet. noch wat er wel is gebeurd. We vragen je alleen zelf te oordelen en zelfs dat achterwege te laten en op je zelf te passen; op je eigen positie..

Want dát er inmiddels al veel zaken zijn, die niet kloppen, is voor iedereen te bekijken.. Als we bijvoorbeeld Hillary Clinton in een interview horen zeggen, dat deze raketten bijna zeker zijn afgevuurd door een BUK-raketinstallatie, en ‘dat die uit Rusland komt’ (dat zijn de woorden, i.p.v. ‘Russische fabricage’), dan weten we wel wat mevrouw Clinton tussen de regels door in  je ‘mind’ plaatst.. Een excuus om oorlog te voeren, wraak te nemen, ‘gerechtigheid’ te doen. Alsof elk wapen dat door de  VS wordt gemaakt, verkocht en geleverd aan wat voor land ook ter wereld, de VS verantwoordelijk maakt voor wat voor gruwelijks er met dat wapen wordt uitgehaald..!

Het bizarre paspoorten-verhaal..
Wat dacht je van het filmpje waar ineens een berg ongeschonden paspoorten van MH17-passagiers opduikt..??? Met ook afgekeurde (zie de ponsgaten!) paspoorten er tussen en zonder ook maar 1 kreuk- of scheurschade.. Kijk naar dit filmpje en vraag je -met ons- af wat dit betekent..? Een filmpje dat niet het gezicht van deze man-in-uniform laat zien.. Het doet ons denken aan het ongeschonden paspoort van een van de vermeende kapers op 9/11, die het verkeersvliegtuig in een van WTC-torens zou hebben gestuurd.. Dat paspoort werd plotseling open-en-bloot op straat in New York gevonden, waarbij de onwaarschijnlijkheid van het verhaal 180 graden werd gedraaid en diende bij te dragen tot het juist reëel maken van déze valse-vlag-operatie. Kijk zelf naar dit filmpje over de berg paspoorten, vlak ná de crash.

x

x

Een ‘onderschept gesprek’ van MH17, van EEN DAG VOOR DE RAMP..!
En dan is er het bizarre verhaal over een ‘onderschepte conversatie’ tussen een ‘seperatist’ en een legercommandant.. Hierin is een conversatie te horen, waarbij wordt gezegd dat ze een verkeersvliegtuig hebben neergeschoten.. Maar het filmpje blijkt 17 juli plotseling, vlak na de ramp, op internet te zien te zijn. Hoe kan dit zo snel, onderschept en gemonteerd en alles..?  Maarrrrr er is iets veel meer bizar met dit filmpje:  een oplettende wereldburger was in staat te achterhalen wanneer het YouTube-filmpje was gemaakt. (Zoals je ook precies op digitale foto’s kunt zien wanneer ze oorspronkelijk werden gemaakt!) En wat blijkt… De maak-datum van dit filmpje geeft aan… 16 juli, één dag voor de ramp..! Kijk zelf naar de oorspronkelijke, volledige versie. Een filmpje dat je dus niet ‘even’ in een paar uurtjes, in elkaar zet.. En dat bleek..

x

x

En dan nu hetzelfde filmpje, maar nu van commentaar voorzien door de jongen die het hele plaatje transparant maakte, de valse-vlag ontmaskerde… Een verhaal over een conversatie die op 17 juli, vlak na het neerstorten van het toestel MH17, zou hebben plaatsgevonden, maar verhaal dat dus een dag EERDER werd opgetekend in de YouTube-video..!!

x

x

Is er méér nodig om je in alle rust te laten blijven, jezelf niet te laten opfokken door media en ‘praatjes’…  Ook niet boos te worden op de mensen die deze Valse Vlag uitvoeren/uitvoerden..! We komen ongetwijfeld nog op dit verhaal terug. Maar we proberen je alleen een tip aan te reiken, om in je eigen kracht te blijven staan en lak te hebben aan media die je ophitsen om haat in je hart te planten en wraak als goedkeuring te richten op -waarschijnlijk- onschuldige mensen..!

* * *

malcom x kranten

338 gedachten over “MH17: laat jij je verleiden tot haat en wraak..?!

  1. Lucy, het kan toch niet zo zijn dat je doodleuk je huis uitgestuurd wordt, klokslag 08.00 uur, omdat die buurt gebombardeerd moet worden?

   Ik heb sterk de neiging, als de situatie zich zou voordoen, om meneer soldaat naar huis te sturen met de boodschap dat de heren politici het maar eens eerst eens gaan worden aan tafel, inplaats van gewapende dreiging en onderdrukking van de bevolking. We kennen het verhaal inmiddels wel en ik heb mijn zakken er van vol!!!

   NO MORE WAR!!!

  1. Ik ben het er 100% mee eens dat we ons niet zouden moeten laten leiden door Haat en Wraak. Maar wel door gerechtigheid.

   Over het ” bizarre paspoorten”verhaal gesproken. Dat er een aantal paspoorten bij elkaar liggen lijkt me niet abnormaal, voor zover je bij een ramp als deze over normaal kunt spreken. Het lijkt er op dat het vliegtuig is geraakt door een raket, waardoor het vliegtuig waarschijnlijk is opengereten. Het lijkt me dan logisch dat als het is getroffen in de romp, dat heel veel inzittenden uit het vliegtuig zijn gevallen en gespreid op de grond terecht zijn gekomen. Wat dragen mensen altijd bij zich in een vliegtuig?

   Ik neem aan dat de WTK redactie dit artikel heeft gepubliceerd als een “sick joke”. Psychisch zieke mensen komen we helaas in alle geledingen van de maatschappij tegen

  2. Kijk, er is een universele wet in het universum dat zegt dat overal waar je aandacht aan geeft wordt groter. Wat wil je ZIEN 🙂

   Dit in mij laatste bijdrage hier….. uit het gekken-huis 😉

  3. Maarten,
   “Barracuda bestrijdt domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica”, zegt Barracuda over zichzelf…
   Zie geen enkel onderbouwd argument, behalve een hoop gescheld in de ruimte.
   Wat vind jij zo goed aan Barracuda vraag ik me af?
   Heeft dit je een goede kijk op de zaak gegeven?
   Wat vind jij er zelf van?

  4. Maarten,
   Er gebeuren 24 uur per dag de meest vreselijke dingen.
   En dan heb ik het over menselijke slachtoffers.
   Uiteraard is iedereen begaan met het lot van deze mensen.
   Het is afschuwelijk wat er is gebeurd, geen woorden voor!!!
   Daarom des te meer zaak dat naar de achtergronden gekeken wordt.
   En die zijn er zeer zeker, maar daarvoor is nodig dat mensen verder willen kijken dan hun neus lang is.

  5. @Anna, “daarom des te meer zaak dat naar de achtergronden gekeken wordt” Laten we dit nu doen, en dit niet een goed verhaal vinden zonder enig bewijs. Eerst maar eens respect voor de nabestaanden. Te triest voor worden RIP.

  6. Maarten, 3.6 dat is geen reden om de mond te houden.
   Iedere dag op deze planeet gaan mensen dood aan onrechtvaardigheid en onverschilligheid.
   Natuurlijk is het verschrikkelijk voor de betrokkenen.
   Paar straten verder, hier waar ik woon, zat een heel gezin in het vliegtuig, vader, moeder, een zoon van 20 en een dochter van 27, weg.

   En nu, hoe toevallig paar maanden terug een MH vliegtuig verdwenen en nu een MH toestel opgeblazen…hoeveel toeval wil je?
   Plus al die beschuldigingen en vermoedens en aannames die in de mms de ronde doen…kom op. Blijf wakker en na-denken!

   Voor mij is het duidelijk dat hier mensen (hoeveel er ook in zaten) geofferd zijn voor andere doeleinden….welke het ook mogen wezen.

  7. Inderdaad cozmic, zou je ook moeten doen en niet als laatste (zwarte) schaap achter gj aan wandelen

 1. Je mag van zo’n vreselijk ongeluk, of hoe je het noemen wilt, met zoveel gedode onschuldige mensen, geen politiek isue maken, het is te droefig voor woorden, en ook dat insinueren wat altijd direct uit alle leugen roeptoeters opduikt, is respectloos naar de slachtoffers toe, we wachten af, de waarheid wint het altijd !

  1. Bekijk het totale plaatje van gebeurtenissen in de afgelopen maanden jenne . Neem nou afgelopen week waarin de gebuertenissen snel op elkaar volgen . Putin maakt een tour in Zuid-America en bereikt een akkoord met de BRICS landen voor het opzetten van een tegenhanger van de Worldbank / IMF . Volgende dag Verschijnt Obama op tv en roept op tot verdere sancties tegen de Russen . Op de dag kort net voor de crash (16.00)werd een begin gemaakt met de invasie in Gaza . Dit gaat dan zoals gezegd over de laatste ontwikkelingen van de afgelopen week . Wanneer je alles op een rijtje zet dan kan ik niets anders concluderen dat het allemaal (geo) politiek spelletjes zijn . Hoeveelheid doden tellen niet mee maar worden gebruikt voor politiek gewin van belanghebbenden , in mijn ogen de VS hun EU volgelingen in Brussel en oa in Den Haag .Google eens Economic Hitman van John Perkins . Wie niet mee doet kan een invasie verwachten . Dat is de Bush/Obama doctrine . De opeenvolgende gebeurtenissen van de afgelopen maanden toont de wanhopige pogingen van de VS , voor het redden van hun Petrodollar , die steeds meer en meer geisoleerd raakt. Onlangs werd er een groot conferentie gehouden waarin 177 landen wo China hebben verklaart het niet meer eens te zijn met het gevoerde westerse buitenlandse politiek .

 2. Tsja, iedereen staat kennelijk te popelen om oorlog te voeren. Daar zit niet eoa strategie achter, maar dat is gewoon het ‘klimaat’ op het moment. Punt is onder meer dat de generatie Westerlingen, geboren na plm. 1965, een narcistische is, die weinig kan hebben. Allemaal over het paar getilde klojo’s die gewoon heel graag sensatie willen, en het absoluut niet trekken wanneer hun een paar centen wordt afgepakt, zoals in een crisis als momenteel.

  Maar ze gaan krijgen wat ze willen. Wees niet bevreesd. Zoals gezegd: het is allemaal ‘klimaat’, oftewel het hangt in de lucht. Dat zie je ook qua astro-symboliek. Op 18 februari 1930 werd ‘dood en verderf’-planeet Pluto ontdekt. Toen stond ie 17 graden Kreeft. Vanaf januari 2017 staat ie daar pal tegenover: 17 graden Steenbok.

  We gaan nog een keertje te maken krijgen met zaken waar we vanaf 1930 ook mee te maken kregen. Kijken of we daarvan hebben geleerd…

 3. In het verlengde hiervan een overpeinzing van prof. dr. Tom Sauer (Univ Antwerpen):

  We mogen oorlogen niet laten voortsluimeren, doen alsof ze niets met ons te maken hebben. Of ‘niemandslanden’ gedogen waar rebellen of terroristen hun gang kunnen gaan. In de wereld die ons dorp is, kan een vliegtuigvakantie naar Maleisië ons soms met de neus op de harde feiten drukken: we kunnen ons simpelweg niet afsluiten van wat er in de rest van de wereld gebeurt. We kijken allemaal de andere kant op en vertrekken rustig op vakantie richting Tunis, Tel Aviv, Dubai, of Maleisië.
  http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1949667/2014/07/19/Het-is-wachten-tot-rebellen-of-terroristen-in-het-bezit-raken-van-drones-of-kernwapens.dhtml

  1. Nederland heeft mss wel een grotere vinger in de wereldpap dan we denken…

  2. O ja Nederland zit er dicht bij, de Bilderbergers, Uni Levert een van de grootste uitbuiters op deze planeet, en vele andere smeer kezen.

  3. DICK, wat is nu jouw bedoeling hier mee, een prachtig doordacht geschilderd menselijk gevoel, met daar voor één van de grootste kauwe killers van deze tijd, de puppit Obama, met bij uitstek een stem, voor bij uitvaart diensten van dode mensen, de boogey man,
   als ik die man bezig zie krijg ik kippen vel, ik voel het sluimerende kwaad wat hij in zich draagt.

 4. Op zich is een vliegramp al drama genoeg. Laat het een vergissing zijn, dan nog wordt het geduld extreem op de proef gesteld wanneer je op beeld ziet dat het wrak, of wat er van over is, gewoon geplunderd wordt. Wat valt er nog te zeggen voor wezens die het weghalen van lichamen en spullen schaamteloos en respectloos uitvoeren alsof het hen niet raakt? En dan nog, schijnbaar krijgen we in Nederland (gelukkig) niet alle beelden te zien. Maar wat de NOS ons voorschotelt getuigt van net zo weinig respect en afwezigheid van journalistiek inzicht om het kijkerspubliek onvoorbereid te confronteren met het ene slagveld na het andere. Hoe moet je niet boos worden, of misselijk, bij het zien van zoveel onrecht? Ik vraag me oprecht af waar het verstand van mensen is gebleven. Zowel de rebellen, de plunderaars, de overheden die het allemaal maar laten gebeuren… En om wat????? Is dit het politieke spel wat tegenwoordig gespeeld mag worden om de bevolking op te jutten? Dat kan toch niet waar zijn??

  1. Beste Allaya, houd je voeten op de grond, geloof niets maar dan ook geen woord van wat er wordt rond getoeterd, beweringen blijken vaak later heel anders te zijn als waarmee ze je in je gezicht slaan, lees de westerse mainstream SHIT media, overal het zelfde verhaal, in d VK schrijft een Journalist Koens, maar jammer ook hij geeft zich over aan goedkope sentimenten journalistiek, je gelooft toch niet dat die Russen daar van dit soort onmensen zijn, zo als de media ons wil doen geloven, dode mensen is voor de echte mensen hier achter een non issue, maar niet voor de gemiddelde mens!

  2. Je hebt gelijk, jenne, niet alles geloven. Gisteren heb ik de tv uitgezet, toen alle social media berichten breed uitgemeten werden. Het is al vreselijk dat dit is gebeurd, maar dat wil niet zeggen dat we nu die mensen moeten leren kennen alsof het eigen familie is geweest. Gepaste afstand nemen, ook om je eigen gevoel te beschermen tegen zoveel emotioneel geweld.

  3. Allaya, de oorlogsslachtoffers in de wereld zijn teveel om op te nomen. Maar wat zou ik het voor de bewustwording van ons mensen fijn vinden als juist alle slachtoffers en nabestaanden wel een gezicht krijgen. Dat bedoelde ik ook net met die scene van een soldaat in de film “The Good, the Bad and the Ugly”, de soldaat die stervend is, en nog een peuk van een sigaar in de mond krijgt en waarvan je hem ziet genieten en die vervolgens sterft. Op zo’n wijze krijgt de oorlog een gezicht en kan het doorwerken in het bewustzijn van ons mensen. Zoals nu wereldwijd de beelden in de huiskamer komen van de mensen die door een terroristische aanslag op het vliegtuig om het leven zijn gekomen en hun nabestaanden. Juist ook omdat onder hen 80 kinderen van onder de 18 jaar om het leven zijn gekomen, juist zij die we zouden dienen te beschermen en waarvoor we verplicht zijn om te werken aan een betere wereld

  1. Thanx Guido,

   Mensen moeten gaan doorzien hoe het zit. Dit helpt erbij.

 5. Ik voorspelde het al meteen na deze vreselijke gebeurtenis: Wanttoknow zal ons gaan vertellen dat het een False Flag is. En jawel hoor, daar is-tie dan. -beledigende reactie verwijderd-

  Maar wat ik het ergste vind: geen woord van mededogen van jou voor de slachtoffers en hun nabestaanden van deze vreselijke gebeurtenis; nog geen letter wordt er gewijd aan de ellende van die mensen in dat misselijke stukje van je. Je zou door de grond moeten zaken van schaamte.

  1. Precies en heel diep in de grond, een misselijk manetje nu, net zoals hij standaard reageert op iemand die het niet met zijn gedachtengang eens is en hier direct afmaakt, hoe durf je wel tegen UberGod gj.

   Maar goed, we krijgen de komende dagen meer plots, er is een vliegtuig gestuurd met doden, het is een remote control actie geweest, de video met de dummies, en er komen er vast nog wel wat meer.

  2. JennyJo,
   Ik vind dit een ziekmakende opmerking…
   Hoelang betreur jij deze doden, en gaat dan weer verder met je leven…
   Deze site is al jarenlang zaken aan de kaak te stellen waar een hond geen brood van lust.
   Me dunkt, genoeg mededogen voor wie dan ook, anders begin je er niet eens aan.

  3. Het was ook niet lang wachten voor JJ met haar o zo voorspelbare reactie zou komen. Touché 😉

  4. Zal er wel weer een zeikopmerking komen dat ik een verlengstuk van GJ ben, nou mooi niet, denk dat ik recordhouder ben van verwijderde comments.

  5. Het maakt niet uit wie wat schrijft, JennyJo. WTK belicht dit gedeelte, NOS weer een ander en dan heb je nog de niet-westerse media. Ga je daar ook tegen tekeer? Of lees je datgene wat jou informeert en dan verder gaan? Of heb je behoefte om zelf een website te starten met allerlei correcte artikelen? Het gejank op tv slaat ook nergens op!! Sorry voor de term “gejank”, maar dit is wat ik vind over de media die dit ongeluk aangrijpen om kijkcijfers te trekken met zielige verhalen. Laat die mensen met rust om dit ongelofelijke verdriet te verwerken. En JennyJo, kritiek hebben is 1 ding, maar je gelijk willen halen heeft daar niks mee te maken.

  6. Anna11 Als je mijn opmerkingen ziekmakend vind, ben je net zo erg als GuidoJ. Er zijn daar honderden mensen op een vreselijke manier om het leven gekomen, maar dat vindt Guido niet de moeite waard om ook maar één woord van medeleven aan te wijden. Dat vind ik nou ziekmakend. -beledigende reactie verwijderd-

  7. Het is toch logisch dat een website zich onderscheidt door onderwerpen vanuit een bepaalde hoek te benaderen? Of verwacht je dat Guido copy/paste uit de Telegraaf, NOS en NUJIJ doet? Wie is er nu onredelijk?

  8. JennyJo, Je bent gemotionneerd, dat is wel duidelijk. Voor het eerst zou ik bijna zeggen… Jij verward in de voor jou getriggerde emoties het artikel met steunbetuigingen. Twee verschillende zaken.

  9. Beste mensen, wat ik alleen jammer vind dat WTK geen bijdrage levert om mensen met elkaar te Verbinden. Ze probeert alleen maar door haar stelling name mensen uit elkaar te spelen. Kijk, waar jullie mee bezig zijn op dit lijntje! De enige genuanceerde opmerkingen tot dusver heb ik gehoord van Ellen. Zij doet in ieder geval een poging om deze verschrikkelijke gebeurtenis te plaatsen in onze globale wereld van 2014. Onze grootste bedreiging is niet de USA of Rusland of welke grootmacht dan ook. Onze grootste bedreiging is dat “gekken” op dre aarde de beschikking krijgen over moderne bewapening, zoals drones of kernwapens of in dit geval lange afstandsraketten. De gehele wereld moet er van overtuigd raken, dat we allemaal deel ervan zijn om dat probleem op te lossen, voor het goed en welzijn van onze nageslachten.

  10. Dick, het feit dat WTK een forum heeft verbindt mensen m.i. meer dan voldoende.

  11. Ja, ja, om je emoties op elkaar te projecteren, maar niet om na te denken om van de aarde een betere plaats te maken om in te wonen.

   Misschien toch eens nadenken over een enkele trip naar Mars 😉 Dat lijkt me nu een geweldige plek om te wonen 🙂

  12. Dick, volgens mij haalt Ellen een citaat aan.
   Daarmee zegt ze niet iets persoonlijks, maar wel iets wat haar kennelijk heel erg aanspreekt.
   “In het verlengde hiervan een overpeinzing van prof. dr. Tom Sauer (Univ Antwerpen)”
   En dit stukje licht ik eruit:
   “We kijken allemaal de andere kant op en vertrekken rustig op vakantie richting Tunis, Tel Aviv, Dubai, of Maleisië.”

  13. Dick, wat de aarde kan veranderen komt niet uit WTK, maar uit de mensen zelf. Zoek het niet buiten jezelf, maar bij jezelf.

  14. Mooi gezegd, Allaya, daar probeer ik meer dan ooit invulling aan te geven 🙂

  15. Precies en spaar jezelf de frustratie om anderen te willen veranderen of inzicht te verschaffen. Als het niet wil, zal het moeten wachten totdat anderen het inzicht geheel zelf verwerven, anders heeft het geen enkele zin.

  16. JJ komt hier even janken over het verschrikkelijke verlies ….. Welke dan? er zijn wat mensen dood en de nabestaanden hebben het daar zwaar mee ( imo een vorm van zelfmedelijden)Ik wens ze heel veel sterkte met het gemis van hun geliefden. Toch is het gewoon een andere dag op aarde en in gaza zijn er al meer dan 200 doden aan palestijnse kant te betreuren , daar horen we jj niet over. Het uitmelken van een neergeschoten vliegtuig is te walgelijk voor woorden , walgelijker nog dan de daad opzich. Op zich is het wel, eens goed dat juist ook nederland wordt geconfronteert met de oorlogen die ze ,openlijk dan wel stilzwijgend steunen.
   Kortom het is niet schokkender dan alle dode palestijnen die we steeds zien worden weggehaald op tv.

  17. marcel, dat zijn de doden die de NOS ongegeneerd en onaangekondigd op je bord ploft. Het is een groot emotioneel bombardement, totdat je breekt en je laat meeslepen in een nog grotere chaos.

  18. Alaya
   Precies ik ben bekent met theater maken en zie de nos ….. EEn tikkende klok alle beelden van huilende en verwarde mensen , een uiteengetreten vliegtuig vlaggen die halfstok hangen etc. . Enige wat ik denk is shit wat een vals sentiment , mensen die niemand hebben verloren en zeggen “ik heb geen woorden alleen emotie”Dat is precies wat er wordt opgewekt, dat is waarom het wordt gedaan.
   Enja hoor alle schapen hollen er achteraan, ga vooral je gang schapen , ik zal niet volgen.
   Ik zie het en voer mijn kippen verzorg de katten en mijn tuin en ga verder met mijn leven. En vergis je niet , dat is geen teken van onverschilligheid , maar een teken dat ik niet meer in ben voor dat soort manipulaties . Ze kunnen dat dus netzo goed laten , ik trap er toch niet meer in . nu de schapen nog.

 6. Mensen, hou maar op. De mentaliteit in Nederland is al zover dat er geen houden meer aan is. Iedereen staat in de oorlogsmudus. Laat dit soort complotartikelen maar achterwege, Roept enkel nog meer woede op. Er zit maar 1 ding op: De mensheid moet weer door een wereldoorlog heen. Je dacht toch niet dat je dat kon voorkomen? In de mensengeschiedenis geldt: dempen als de boel verzopen is. Wal keert schip. Etcetera. Je dacht toch niet dat je met argumenten de oorlog uit de koppies kreeg?

  Nee, joh, zoals in de jaren 90 Hammertime, is het nu Telegraaftime. De oorlogstrom. Kijk naar Twitter en je ziet: Ze staan allemaal ruzie met elkaar te maken. Kijk een naar de websites Joiop.nl en Geenstijl.nl: heerlijk vinden ze het om op elkaar in te hakken. De oorlog zit al in de koppies. Nu moet ie nog naar buiten worden geprojecteerd. Nog een paar jaartjes en het is zo ver. Tien jaar totaalverwoesting en daarna mogen de overlevenden op de kruin krabben, zo van “wat was deze ‘rage’?”

  De tijd voor totaalverwoesting is aangebroken. Misschien is dat wel goed voor deze aarde. Effe die consumenteerdwang van de face of the earth afwipen. De aarde overleeft wel. Die 7 miljard aan kutvolk, die elke dag ruzie met elkaar loopt te maken, moet even worden verwijderd. Deze mooie aarde heeft deze mensheid niet verdiend.

  Maak maar een einde aan deze waanzin. Verklaar de oorlog aan Rusland! Aan China! Aan Afrika! Aan de hele flikkerse kolerebende! De Telegraaf is goed bezig wat dat betreft!

  De mens is er momenteel bevattelijker voor dan ooit.

  Dat ga je niet voorkomen Guido. Het prediken van liefde roept louter woede op in een verdorven wereld. Ze hebben die vent 2000 jaar geleden niet voor niets aan het kruis gespijkerd. Liefde prediken kost je je leven op deze planeet.

  1. Misschien is het ook wel een beetje van jou afhankelijk, lieve Dale..! Ik voorkom niets, als jij niet helpt. Volgens mij is het zo simpel, en zelfs ‘omgekeerd’ simpel..

  2. @ DALE, heb Uw réactie gelezen, met veel waars er in, maar elk MENS zal toch kiezen voor die man aan het kruis, inplaats van die geldwisselaars in het voorhof van het goddelijke palijs.

  3. Dale, ik vrees dat je gelijk hebt. Er is over mij een soort berusting gekomen. Ik zie het, meld het ook nog wel hier en daar, maar het is tegen dovemans oren. Het volk krijst al om vergelding; exact de bedoeling; kunnen ze hun gewenste oorlog gaan voeren en nog wel in opdracht van het volk. Nou ja, dan is het maar zo. De mensheid is een alles verterende ziekte voor moeder aarde zonder zelfreflectie. Dat roeit zichzelf dan wel uit kennelijk.

 7. Toen ik het nieuws zag voelde het niet goed, iets klopte er niet.
  Ik zei tegen mijn partner, dit krijgt weer een staartje. En dan zie ik het bericht hier en het bevestigd steeds meer mijn gevoel.
  Erg hoor hoe we allemaal voor de gek gehouden worden.

 8. @Allaya, bij 8.7

  Guido kopieert overal vandaan, zolang het maar past in zijn complottheorieën.

  Ik heb hem er nog nooit op kunnen betrappen dat hij een artikel zelf heeft geschreven en zelf feiten bij elkaar zoekt.

  1. Dat is ondermeer wat Guido doet. Wat is nu je punt? Als deze website jou niet biedt wat je wil lezen, wat doe je hier dan?

  2. Je mag het niets eens zijn met MSM zoals hier eigenlijk alle artikelen, maar het niet eens zijn met WTF moet niet in je stoutse dromen durven opkomen. Eigenlijk de andere schapen.

  3. JennyJo, wat jij allemaal zo denkt en bijeen fantaseert is jouw mening. Als je begint je mening anderen op te dringen, dan ben je een fascist. Je begint er langzaam op te lijken….
   Ik had je al lang een ban gegeven!!

  4. JJ, er bestaan Chefs/koks, en fijnproefers/courmet, nou je zou GUIDO onder dit laatste moeten zien, maar ik weet niet of jouw venijn andere smaken toelaat.

 9. http://www.globalresearch.ca/the-flight-path-of-mh17-was-changed-july-17-plane-route-was-over-the-ukraine-warzone/5392182

  http://www.globalresearch.ca/u-s-anti-russia-propaganda-machine-rushing-to-judgment-facts-needed-on-malaysian-plane-shoot-down/5392071

  http://www.globalresearch.ca/was-malaysian-airline-mh17-likely-brought-down-by-the-ukrainian-military/5392144

  http://www.globalresearch.ca/malaysian-airlines-mh17-crash-in-ukraine-world-sees-tragedy-us-sees-game-changer/5392142

  http://www.globalresearch.ca/western-media-deception-new-information-and-questions-about-malaysian-flight-mh-17/5392095

  deze wordt nog onderzocht

  http://www.globalresearch.ca/spanish-air-controller-kiev-borispol-airport-ukraine-military-shot-down-boeing-mh17/5391888
  verder:
  http://www.washingtonsblog.com/2014/07/u-s-government-lied-accidental-shootdown-commercial-plane-3-decades-ago.html

  en deze

  http://vrijetribune.nl/2014/07/wat-er-niet-klopt-in-de-berichtgeving-over-mh-17/

  http://www.youtube.com/watch?v=l_Dfd0qSFWc

  even terug waar het begon in ukraine, en de rest van de wereld:

  http://www.youtube.com/watch?v=ZJchepal_NM

  gelukkig zijn er steeds meer mensen die niet mee gaan in warmungering techniques. Rusland kreeg binnen 1 minuut de schuld. De lockheed kwestie heeft jaren geduurd en aan veel onderzoek onderhevig geweest, om tot een conclusie te komen!

  Ze willen oorlog dat is duidelijk, ga er niet in mee en onderzoek.
  De leugen regeert en heeft dat altijd gedaan, dat wordt zelfs op de universiteit geleerd, onderzoek!

  http://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-moet-je-niet-geloven-wat-in-de-krant-staat/
  De nieuwste truc zie ik op alle fora is om de berichten die niet meegaan in de mainstream media te betichtten van respectloosheid aan de nabestaanden en de slachtoffers.

  De respectloosheid komt van hen die burgers betrekken in oorlogsspelletjes, niet van hen die trachten de waarheid boven tafel te krijgen en oorlogen proberen te VOORKOMEN.

  Dat gezegd hebbende,
  mijn hart bloedt voor de nabestaande,gecondoleerd en heel veel sterkte.

  1. Hoi Eh ja nou eh…bedankt voor je linkjes enzo 🙂
   De link ‘waarom moet je niet geloven wat in de krant staat’ is een goede introductie voor iedereen die nog slaapt. Dat zouden veel mensen moeten zien…dit is zo belangrijk het blijven nadenken, een wakkere geest…

 10. Inderdaad Guido! Het 1 groot circus op het wereld toneel. En het is de bedoeling om de mensen massa in te palmen, te programmeren wat we moeten denken en alles met reden om meer oorlog te voeren, meer mensen om te brengen en meer geld in het laatje te krijgen.

  Echt heel triest, de doden zijn nog maar amper geborgen en de lobby voor nog meer wapens, dood en verderf is al weer op volle toeren.
  http://www.parool.nl/parool/nl/225/BUITENLAND/article/detail/3691928/2014/07/18/Moderne-wapens-hadden-crash-kunnen-voorkomen.dhtml

  Gelukkig is het “verzet” alsmaar groeiende en zetten types zoals JJ hieronder geen zoden meer aan de dijk. Het zijn slechts de laatste gilletjes van het kwaad.

  1. Sun, verzet = weerstand en weerstand = energie/aandacht geven aan dingen die je niet wil. De wet van de aantrekking zegt dat je meer krijgt van datgene waar je energie in stopt….

  2. Allaya,

   Ik zeg niet dat die wet geheel ongegrond is, in tegendeel, er zit veel waarheid in.
   Maar het gaat echt niet altijd op. Door je kop in het zand te steken kan men door blijven gaan. Er is dan helemaal geen weerstand meer en niemand nog die zich zorgen maakt. Dan weet je pas echt zeker dat je meer krijgt van hetgeen je niet wilt. Dit soort zaken dienen in het volle licht gezet te worden om het te stoppen. Dit soort zaken kan alleen in duisternis opereren. Dit soort manipulaties verdient alle aandacht. Ik zeg niet dat ook dit ook een valse vlag operatie is geweest, ik blijf voorlopig voorzichtig (maar alert), maar weet wel dat er vele valse vlaggen geweest zijn en dat er nu inderdaad weer overeenkomsten zijn.
   Als Rutte het walgelijk vind dat er bewijsmateriaal vernietigd wordt vind ik hem een grote hypocriet. De vernietiging van de bewijslast bij 9/11, dat was pas walgelijk. Dat zijn feiten, die bewijslast is bewust vernietigd. Maar daar heb ik Rutte of enig ander politicus nooit of slechts zelden (en dan zal het nog een enkeling geweest zijn) over gehoord.
   Dat de berging anders gaat dan bij ons is duidelijk. De situatie is er gewoon heel complex op dit moment. Het is niet in Rusland gebeurd en toch krijgt Rusland de schuld in de schoenen geschoven….daar walg ik dan weer een beetje van, het is zo ongenuanceerde berichtgeving.
   Bewijsmateriaal dat gestolen wordt….sorry, maar ik heb dat niet gezien. Er worden dingen uitgesorteerd en in een container gedaan ja, maar wat hoe of wat is voor ons volkomen onduidelijk. Wat er daarna met de spullen gebeurd weet men gewoon niet. Concluderen dat dit stelen is, is de boel gewoon ophitsen. Ik zie daar amateurs aan het werk, maar ik zie ook dat dit sereen gebeurd en wel met respect. Ik zie geen plunderen op deze beelden. Ik heb geen aanleiding om te concluderen dat de amateurs daar aan het werk, niet integer zouden zijn. Zij doen gewoon wat ze kunnen.
   Rutte vind het walgelijk dat het daar bij temperaturen boven de 30 graden de lijken daar nu nog liggen. Worden ze weggehaald heet het plotseling diefstal van lijken. Wat is dit voor gedoe?
   Nogmaals, het gaat er daar inderdaad anders aan toe dan hier en de situatie is op dit moment gewoon heel erg complex. Wij moeten niet denken dat we het overal voor het zeggen hebben.
   Rusland de schuld geven omdat zij de wapens geleverd hebben is ook zo hypocriet. Wie leveren er wapens aan de rebellen in Syrië, Libië enz, enz? Veelal het Westen, direct of anders toch indirect. Een veelvoud van de dodelijke slachtoffers van nu is het gevolg. Tellen deze mensen dan niet mee? Is dat dan niet walgelijk?
   Het is meten met twee maten.
   En het is heel goed mogelijk dat de separatisten voor deze crash verantwoordelijk zijn, maar dan is het dus waarschijnlijk per ongeluk gebeurd. Dat is natuurlijk diep tragisch, maar is toch heel anders dan dat er bewuste opzet in het spel was. Ook dat mogen we niet uit het oog verliezen en wraak is wel het laatste dat je moet doen om vrede te bekomen. Wraak leidt alleen maar tot meer haat en meer geweld. Er vallen altijd onschuldige slachtoffers. De nabestaanden worden op die manier automatisch gevoed met haatgevoelens.
   Nu wordt er met de vinger naar Rusland gewezen. Misschien terecht, maar misschien ook niet. De realiteit is dat het een vaststaand feit is dat er wel degelijk een hele hoop valse vlaggen geweest zijn in de geschiedenis. We moeten dus te allen tijden alert zijn, ook nu, waarmee ik dus niet zeg dat dit een valse vlag is. Realiteit is ook dat men nu naar elkaar wijst met de beschuldigende vinger.
   Maar stel nu dat Oekraïne zelf verantwoordelijk is voor deze crash. Dan snap ik de rebellen heel goed dat zij zelf eerst naar bewijslast zoeken. Zij vrezen anders dat ook dat bewijs vernietigd wordt en dat gebeurd ook…kijk naar 9/11, die angst is dus terecht. Onafhankelijk onderzoek is dus noodzakelijk, maar wat en wie is onafhankelijk? Tegelijkertijd kan het natuurlijk heel goed zijn dat er nu inderdaad bewijsmateriaal bewust vernietigd wordt om hun eigen daden te verdoezelen. Allemaal mogelijkheden dus. Dit is heel wat genuanceerder dan de berichtgeving die de media ons voorspiegelt alsof het de waarheid is, terwijl ze er absoluut nog geen bewijs voor hebben. Dat zegt men dan ook uiteindelijk wel op het einde van de journaals, maar gedurende het hele item wordt er toch voornamelijk in één richting gestuurd, keer op keer. Of het nu dit onderwerp is of andere onderwerpen, het is telkens hetzelfde liedje.

  3. Hoi Allaya, wat je schrijft in 11.1 zou ik een tijd terug ook geschreven hebben.
   Wat me opvalt is dat steeds meer mensen veel sneller doorhebben dat er iets mis is en dat er steeds veel meer mensen de MSM niet meer geloven. Deze groei zorgt ervoor dat deze onzin minder grip op ons heeft en dat men massaal groeit in bewustzijn en uiteindelijk inziet waar we naar toe moeten, wat de antwoorden en aanpak zijn en dat haat met haat bestrijden zinloos is. Deze ontwikkeling is erg mooi om te zien.
   Inderdaad Ger, het kwaad moet in het licht komen ook mijn tekst van nog niet zo lang geleden.
   Verandering gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag, maar ik geloof erin dat op den duur langzaam de kritieke massa wordt bereikt en dat er een niet te stoppen sneeuwbal effect ontstaat.
   @Allaya, de kunst is imo om balans te vinden in zelf je leven te leiden op de manier waarvoor je staat en niet al te veel laat afleiden door het negatieve, maar het idd het niet doodzwijgen. Net zoals bijv wat nu er nu met de Palestijnen gebeurd. Sommige blijven stil en kijken de andere kant op tot het moment zomaar eens kan komen dat de laatste Palestijn is vermoord. Daar doe ik niet aan mee. Respect voor vele strijders van dit onrecht die hier hun levenstaak van maken zoals Gretta Duisenberg en Van Acht.

  4. @Monika 11.3, mijn gevoel zegt me dat de groep die dit toejuicht kleiner wordt. Iets in me zegt me dat velen meer in contact staan met hun intuïtie en voelen dat het niet goed is om anderen pijn te doen.
   Of het gewoon moe zijn alsmaar dat terrorisme haat gevoed te krijgen.
   @Jenne 11.2, ik hoop het ook en met ons velen en dat maakt het verschil! <3

  5. Sun ben blij dat je voor jezelf denkt, dat maakt je tot een waar mens.

  6. Ger, ik snap jouw reactie en wil die van harte onderschrijven. Toch wil ik terugkomen op wat ik eerder schreef: we kunnen een ander niet veranderen. Ook niet als we die personen tot de orde roepen, veroordelen, bestraffen. We veranderen de mentaliteit niet, we beperken slechts de uiting van wat deze mensen menen te moeten doen. Het klinkt erg dubbel, maar wij gaan niet over anderen. We gaan alleen over onszelf. Ik kan een ander een inzicht vertellen, maar het inzicht zal pas komen als die persoon het zelf ervaart en het inzicht zelf verwerft.

   Ja, en als je inderdaad geen aandacht zou schenken aan wat een ander doet, goed of fout, zou daar dan meer van komen? Willen we niet allemaal diep in ons hart vrede en gelukkig zijn?

   Komt nog bij dat we er voor moeten waken geen voorbarige conclusies te trekken. Terecht wat je zegt: Wat als er inderdaad valse berichten over deze mensen worden verspreid om ze in een kwaad daglicht te zetten? We horen nu alleen westers goedgekeurd gewauwel. Zoek de feiten.

   Ik zou 9/11 er nu even niet bij willen betrekken. Het verhaal is complex genoeg op zich. Da’s ook het rare gevoel wat ik krijg als ik kreten zoals “false flag” lees. Die Boston-aanslag zou in scene gezet zijn. De aanslag op die kleuterschool ook, met nep-gewonden en -doden. Maar er zijn bij deze ramp toch families die nu geliefden missen? Ok, kan goed zijn dat de “vergissing” om dit vliegtuig neer te halen geen vergissing was, maar doelbewust om internationaal de boel op scherp te zetten. Maar dan opnieuw de vraag: wie heeft hier belang bij om dat vanuit Oekraine te willen initiëren?

  7. Ja, Sub, ook ik blijf onrecht in de schijnwerpers zetten en mensen vragen naar hun nuchtere Hollandse verstand. En daarom ben ik erg blij dat op WTK dit artikel staat zodat je met elkaar hier over kan praten. Zoals jenne het zei, heb ook ik die behoefte om mijn kop te luchten bij het zien van zoveel ellende en onrecht. De balans is te vinden in de gepaste afstand nemen, zodat je er niet helemaal mee ingezogen wordt.

  8. Allaya,
   Natuurlijk kunnen we alleen onszelf veranderen, maar daar heb je wel inzichten voor nodig. En veelal komen die inzichten niet vanzelf. Daar moet je wel wat voor doen of we moeten elkaar helpen om tot inzichten te komen. Als dit niet in het licht gezet wordt, komen er maar weinig mensen tot inzicht. Personen tot de orde roepen, veroordelen, enz. is dus wel degelijk noodzakelijk om tot veranderingen te komen.
   En de vraag: wie heeft belang bij deze crash? is natuurlijk een hele goede vraag. Ofwel was het een vergissing ofwel niet en in dat laatste geval speelt dus de vraag wat het belang is. En voor iedere partij kan je belangen verzinnen. Echter voor Rusland kan ik me zo op het eerste gezicht alleen maar een vergissing voorstellen, voor het Westen daarentegen kan je veel meer belangen verzinnen.
   Mocht het dus een bewuste actie geweest zijn, dan ben ik op dit moment eerder geneigd te zeggen dat het van Oekraïne zelf komt.
   Maar op dit moment weten we het gewoon nog niet.

 11. Ik persoonlijk ben zeer ingenomen met het plateau wat GUIDO.J, mij hier biedt om mijn gevoelens kwijt te kunnen, met de contacten met vrienden en bekenden mijn gevoelens te delen, in dit soort gevoelsmatige zeer delicate momenten, van ongewisheid, en wat te doen met al die gedachten, die op zo’n moment los komen, gedeelde smart is halve smart, nog maals bedankt!

  1. Eigenlijk zit ik in dit straatje tegen mezelf in te preken. Had me allang voorgenomen om me niet meer met ellende in te laten. False flag of niet, dat het zover komt heeft te maken met de situatie die ontstaan is en de gevolgen ervan. Mijn streven is om naar hoger frequente oplossingen te zoeken, niet met een beschuldigend vingertje te wijzen. Een ieder kan zijn/haar deel doen en vele sneeuwvlokken kunnen een bal maken etc.
   Ik heb mijn buik vol met ellende gehad, ik ben er klaar mee, dan maar cognitieve dissonantie. Vaak zat heb ik uitgeweid over de zgn. realiteit en de perceptie ervan, well boy, put your money where your mouth is.

  2. Vind het ook wel grappig eigenlijk…
   Je wordt een normaal mens 😉
   Eén verschil misschien, je kiest bewust voor cognitieve dissonantie.

  3. COZMIC, met je eens ik ben er ook klaar mee, maar het is soms zo overweldigend aanwezig in mijn leven, dat het me hinderd om me zelf te zijn, ik heb de hele dag lopen Darren, met dit in mijn hoofd, was blij dat GUIDO deze line opende, je bent dan toch een beetje onder je Eigen soort, zo dit gezegt hebbende ga ik naar bed, en voel me een stuk minder alleen met mijn zorgen, voor de dag van morgen, Groet!

  4. Jenne, je niet teveel spiegelen aan Coz please…
   Jij bent zoveel jaar ouder.
   En de levenswijsheid van de jaren die spelen echt wel een rol.
   Mijns inziens doe je hier Coz ook geen plezier.
   Jenne, blijf bij jezelf.
   Alle liefs!

  5. Ter vergelijking, dat verhaal van de Boston bombings kwam bij mij onderhuids net als vele andere shitverhalen, wetende dat het niet klopte, dag en nacht er bewust en onderbewust mee bezig, helemaal van mijn padje af. Ik realiseerde het me ook maar kon het niet loslaten.
   Het zuigt je leeg en je kan er geen fuck aan veranderen want je was er niet bij, het is gewoon info over iets dat 5000 km verderop gebeurt is/ of niet.
   Het tekent voor de frequentie waar men op resoneert, zulke shitverhalen krijgen enorm veel aandacht, een mooi verhaal wordt genegeerd of soms afgezeken.
   Stel dat ik nu voor de gein ff ruzie zou gaan zoeken met een van jullie, lekker fel uithalen pats boem, moet je kijken hoeveel lui daarop af komen, lui die je normaal niet ziet.
   Laagfrequente shit heeft een grote aantrekking, tekenend voor deze sensatie maatschappij.
   Ik ben er langzaam voor aan het passen, mijn keuze.
   Closer to the heart http://www.youtube.com/watch?v=QY2iKzm62AM

  6. Ahhh good old rush altijd weer lekker . Geef je groot gelijk , tis vaak even slikken maar kijk of het je raakt en of je er iets mee kunt zoniet ……

 12. Wat de redenen ook zijn voor deze klaagzangen en gebeurtenissen , ze zijn uit een ver verleden . Ze zijn niet meer geldig voor de wereld die ik voor sta .Het zijn manipulaties met doelen die ver staan van : liefde , wijsheid , kracht , harmonie en overvloed .Dat zijn de zaken die mijn wereld dragen , andere zaken hebben daar niets mee te maken en zijn dus irelefant.
  Ik kan coz goed volgen en heb begrip voor zijn uitleg , imo is het geen cognitieve dissonantie wat hij pleegt , maar een bewuste keuze om niet langer deel uit te maken van de manipulaties.En daar kan ik me helemaal in vinden.

  1. “Freewill”

   There are those who think that life has nothing left to chance
   A host of holy horrors to direct our aimless dance

   A planet of play things
   We dance on the strings
   Of powers we cannot perceive
   ‘The stars aren’t aligned
   Or the gods are malign…’
   Blame is better to give than receive
   You can choose a ready guide in some celestial voice
   If you choose not to decide, you still have made a choice
   You can choose from phantom fears and kindness that can kill
   I will choose a path that’s clear
   I will choose freewill
   There are those who think
   That they were dealt a losing hand
   The cards were stacked against them
   They weren’t born in Lotusland

   All preordained
   A prisoner in chains
   A victim of venomous fate
   Kicked in the face
   You can’t pray for a place
   In heaven’s unearthly estate
   Each of us
   A cell of awareness
   Imperfect and incomplete
   Genetic blends
   With uncertain ends
   On a fortune hunt that’s far too fleet

  2. Wie snel raadt van wie deze tekst is heeft een Lemurisch kristal verdiend. 😀

  3. again rush , dat stond vroeger wel ergens anders voor …..nu is het wijsheid in de muziek.

  4. Kan me niet voorstellen dat je daar geen rekening mee gehouden had ….. ons kent ons immers.

  5. Met die laatste had ik geen prijsvraag gewonnen.Had de peuken gemist tja ogen worden minder ……

  6. Altijd mooi om de vruchten van verbroedering waar te nemen. 🙂 ♥
   Wat moet komen zal komen. Staan we op de vooravond van de laatste oorlog of op de vooravond van een vredige revolutie op aarde? Of beide?
   De tijd zal het ons leren. Bij de 1e kan ik helaas niet zeggen de meeste stemmen gelden (dat leert de geschiedenis ons)

   (zojuist gewekt door een mug)

  7. Ik ga niet zo ver in mijn leven, dat ik alle réaliteit veronachtsaam, maak me druk over en voor mijn familie, waar zonder ik een lege huls ben, ik kan dit égoïstische denken niet vinden, maar goed het zij zo, hoe ouder ik word, hoe meer ik in het Shylock verhaal, de merchend of Venis ga geloven, your pound of flesh, onderwijl het ressoneren van alle media op de wereld, ga zij door met hun genocide van de palestijnen, misschien heeft het één te maken met het andere.

  8. Hier sluit ik me van harte bij aan. OOk ik probeer enkel mijn idealen voor ogen te houden en alleen hiernaar te leven. Het is mijn bewuste keuze om alles wat hier niet bij aansluit buiten te sluiten. Ik ben me er terdege van bewust dat er op een bepaald niveau van bestaan strijd, pijn en intens lijden heerst. Ik kan dit niveau niet veranderen, wel verlaten. Maar daarvoor is het diploma van “voorbij zien aan” vereist.

  1. Ik ben benieuwd hoe ze dit gaan verdoezelen, dit is doorslaggevend bewijs, maar er is zoveel onverstand onder de mensheid, dat je je soms afvraagd of ze wel het recht verdienen om te leven, zie de Telegraaf, afschuwelijk.

  2. https?? En ook zonder de s niet te openen, of ben ik digibeet?

 13. Ook wel heel opvallend dat dit weer net gebeurt terwijl Israel los gaat in de Gazastrook…. duidelijk een gevalletje afleidingsmanoeuvre. Zionistisch complot!! Opgezet vanuit de VS uiteraard.

  /sarcasm

  1. Wil jij dan beweren dat dat niet zo is Anna12 ? Of ben jij gewoon aan het trollen . Bespaar je je moeite om te trollen . Het gaat je niet lukken . Het is een kwestie van 1+1+1 enz enz . Ken de geschiedenis . De jaren 30 is zich aan het herhalen . Het begint met alles privatiseren en afbraak sociale verworvenheden en welvaart enz enz . Klijnsma is onze nieuwe Colijn .

  2. Anna12,

   Het spreekt vanzelf dat het een zionistisch complot is, het is altijd een zionistisch complot, want uiteindelijk trekken de zionisten aan alle touwtjes, bewijs maar eens dat het niet zo is!

   Ik realiseerde me dat eerder ook niet, maar nu zijn mij de schellen van de ogen gevallen, het valt niet meer te ontkennen! Kijk bijvoorbeeld naar de uiterst sluwe, geraffineerde manier waarop de zionisten de crypto-zionistische Maleisische nationale investeringsmaatschappij Khazanah Nasional naar hun hand hebben gezet: er zit niet 1 jood of zionist in de organisatie, hoe extreem bedrieglijk en dubbelhartig is dat?! En is het niet uitermate “toevallig” hoe snel het bericht hierover van de website van Alex Jones is verwijderd? Hoe kan dit zo snel, onderschept en alles..? Ze houden gewoon alles in de gaten en hebben overal hun tentakels, dat blijkt hier toch wel duidelijk uit! Kan het dan zijn, dat dit simpelweg strategie is geweest..? Dat ‘rebellen’ ingeschakeld zijn, als toneelspelers (inderdaad zoals bij Sandy Hook!) om de sympathie te verwerven dat ze hun ‘land aan het bevrijden’ waren..? En wist jij dat hierachter, achter deze strategie, een heel plan schuil gaat? Jij kunt nog twijfelen, jij kun jezelf nog vragen stellen, maar ik twijfel niet meer; wie nu nog niet weet wie hier achter zitten is echt moedwillig ziende blind. Het is mij nu in elk geval helemaal duidelijk!

   Dus ja, wat valt er verder nog aan toe te voegen, de zaak lijkt me glashelder.

  3. Altijd fijn om te zien dat weer iemand begint het te begrijpen.Ik had eerlijk gezegt de hoop al een beetje opgegeven bij jou jenny jo maar je blijft verbazen. Pas echter op dat je niet eenzelfde dogmatische insteek kiest als voorheen ( je lijkt mij wat snel te gaan )die valkuil is beslist aanwezig. Zekeer gezien je onstmige ommekeer. 😉

  4. Hè hè, JJ begint het ook eindelijk te begrijpen. Zo moeilijk was het toch uiteindelijk niet?

  5. De grote vraag is nu natuurlijk: wie do wie trekt er aan de touwtjes van de zionisten?? Ik voel me niet in staat om daar mijn strawberry blonde hoofdje over te breken, dus ik haak nu even af, ik heb al zóveel nagedacht vandaag, daar word je moe van joh!

  6. Heel verstandig, de boog kan niet altijd gespannen staan. Morgen weer een dag met touwtjesvragen en poppetjesantwoorden.

 14. De eigenaars van Maleisian Airways, is een Joods-USA beleggings firma, die ook alle leegstaande Mall’s in de USA koopt, voor weinig, de naam van deze firma Khazanah, conclusie !

  1. @Jenne, bij 19

   De eigenaars van Maleisian Airways, is een Joods-USA beleggings firma, die ook alle leegstaande Mall’s in de USA koopt, voor weinig, de naam van deze firma Khazanah, conclusie !

   Dat is complete kletskoek. Khazanah betekent “schat” in het Maleisisch; het woord is afkomstig uit het Arabisch en komt ook voor in het Urdu en ook in die talen heeft het de betekenis van “schat”. Het is de naam van de nationale investeringsfirma van Maleisië: Khazanah Nasional Bhd. Het bedrijf wordt geleid door de Maleisische minsister van financiën en de Maleisische overheid is grootaandeelhouder.

  2. SUN, stond op Alex Jones Infowars, maar is weg gehaald, bij het zoeken kom je tot de zelfde conclusie als Jenny Jo, het is een pseudo Maleisische Overheids beleggings maatschappy.
   Sorry for dit ongewilde dwaal spoor.

  3. @ Jenny Jo, moet die hele fanfare er bij, het is inderdaad zo als je hebt voor gelezen, houd natuurlijk niet in dat als ik ongewild een onwaarheid heb geciteerd, jij hier van groter hoeft te groeien, we zijn mensen onder elkaar toch!

  4. Niet “pseudo Maleisisch” Jenne, maar gewoon Maleisisch.

   Je had het ook zelf even kunnen checken, zo moeilijk is dat niet. Maar blijkbaar is je behoefte om de joden de schuld te geven van alle ellende in de wereld zo overheersend dat het je helemaal niets uitmaakt of het waar is of niet.

  5. Juda, de 4de broer van Jacob, verkocht zijn broer Jozef voor 20 zilverlingen. Judas verkocht Jezus voor 30 zilverlingen.

   What’s in a name?

  6. Correctie:

   Juda, de 4de ZOON van Jacob, verkocht zijn broer Jozef voor 20 zilverlingen. Judas verkocht Jezus voor 30 zilverlingen.

   What’s in a name?

  7. Marcel, helemaal mee eens, die inflatie van 1 letter is bepalend voor het verschil van het tijdbeeld van de Tora en de andere oud testamentische geschriften en het tijdbeeld van de nieuw testamentische en gnostische geschriften. Dat JennyJo het op haar eigen naam betrekt en dus op zichzelf, laat ik graag bij haar

  8. Of bedoel je het verschil in aflaat, Marcel 😉 De bijbel is doorspekt met heilige getallen. Een 0 staat vaak voor een meervoud van het 1e getal. Dus, de crux zit in het 1e getal. Het verschil van het getal 2 en het getal 3 zegt iets over de dimensie

  9. Coz, ik hoor het al wel, je bent net zo´n liefhebber van (woord)spelletjes als ik 😉

 15. Vreemd… Hier horen we niks meer over:

  In maart besloten de 28 lidstaten van de EU dat ze Oekraïne met in totaal 11 miljard euro aan hulp zullen steunen. De eerste 600 miljoen worden overgemaakt zodra het Oekraïense parlement de steun heeft goedgekeurd. Het AD schrijft dat er ook 365 miljoen euro wordt overgemaakt “om Oekraïne te helpen in de strijd tegen corruptie, bij het doorvoeren van hervormingen op diverse vlakken en het uitbreiden van het ambtenarenapparaat”. http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/26890_eu_sluit_akkoord_met_oekraine_voor_13_miljard_euro/

  1. @Dick

   Er zit maar 1 letter verschil tussen Juda en Judas, JJ

   En je punt is?

  2. Jenny Jo, ik heb geleerd respect Uw vijand en dat doe ik bij deze,
   maar ik constateer wel, dat je een vulgaire mens bent, gelukkig hoef ik daar niet mee te leven maar jij wel, bbbbrrr!

 16. Het begint er steeds meer op te lijken dat het niet Moskou of de separatisten waren die er achter zaten, maar Oekraiene. Ook op GeenStijl begint dat – na aanvankelijk hoop opgelopen emoties – door te dringen:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/feynman_enof_feiten_cost_of_wa.html

  Zie ook: http://www.paulcraigroberts.org/2014/07/19/happened-malaysian-airliner-paul-craig-roberts/#.U8smB5u2Nx4.twitter

  De vraag is zoals altijd: Wie hebben er belang bij het neerschieten van de Boeing? Poetin zal toch zeker niet in zijn eigen voeten schieten!

  Oekraiene heeft er belang bij, de VS en de EU (zie Van Baalen en Verhofstadt met hun wijzende vingertjes op de Maidan). Men is over de hoofden van de arme 300 slachtoffers geopolitiek aan het bedrijven. Een regelrechte schande! En intussen is de Telegraaf de volkswoede aan het opstoken. Haatzaaien noemden ze dat ooit eens. En er zijn een hoop lui in dit land die zich al te graag laten opnaaien door de Telegraaf.

  Denk gewoon eens na: Wie heeft hier belang bij???

  1. Beste Duke
   godzijdank zijn er nog mensen die nadenken, echter die komen al geruime tijd niet meer aan het woord op fora.
   Ik heb het een aantal keer geprobeerd om op rustige toon een genuanceerde opmerking te plaatsen bij meerdere kranten, het wordt niet geplaatst! Wat wel wordt geplaatst zijn de haters/trollen.
   Er loopt op dit moment een poll bij de volkskrant de stelling Moeten wij met Nederland voorop de oekraine gaan steunen. M.a.w, kom op we willen nu die oorlog maar hebben jullie toestemming nodig. Ik zeg vul het in massaal met NEEEEEEEE!!!!!!!!! Ik kan hem niet plaatsen je zult er naar toe moeten helemaal naar beneden scrollen op de voorpagina.

   Voor hen die het nog niet weten, de separisten/ rebellen, waren/zijn doodgewone demonstranten die de regering/ coup van extreem rechts niet steunen.Ondertussen worden in oekraine deze mensen vermoord op brute wijze en de krant zwijgt. Extreem rechts zwaait daar de scepter, en de krant zwijgt…Allemaal te vinden op global research.

   Dit hele verhaal stinkt en de kranten stinken mee.

  2. Het bizarre van dit soort valse-vlag-zaken: stééds hetzelfde patroon, steeds hetzélfde haat- en angstzaaien. En ja, dat gaat steeds meer mensen opvallen, steeds meer mensen -zo blijkt op het internet- gebruiken hun/deze kennis, inzichten en ervaring om de werkelijke werkelijkheid aan het licht te brengen.

  3. Even een reactie op Ej ja nou eh, dit is de uitslag van de poll van de VK tot nu toe:
   Peiling: Europa, met Nederland voorop, moet Oekraïne nu gaan helpen in de strijd tegen de separatisten

   Eens 2690 (42%)
   Oneens 3676 (58%)

   groet totaal 6366

  4. Ej ja nou eh, het lukt mij soms wel, maar je moet met veel omzeilingen, en gepaste woorden werken, de directe waarheid willen ze niet, dus moet je de boel omkleden, maar helpt het, ik weet het niet, 99% van de réactisch zijn op horen zeggen gebaseerd, ja de meeste mensen beginnen toch wel een beetje te begrijpen uit welke hoek de Wind waaid, gelukkig wel, maar die vreselijke fazisten krant de TElegraaf, die maar hitst en hitst, zou de mond moeten worden gesnoerd, en lieden als Obama-Bush-killery Clinton, en vele anderen horen in de gevangenis thuis, dit zijn gehuurde moordenaars, misschien gebeurd dit nog wel eens.

  5. Johan, toch nog 42% voor, zouden deze mensen begrijpen wat er overblijft na een WWIII, denk het niet, moet altijd aan mijn oude vadertje denken, die vertelde mij dat in 1940, heel veel Nederlanders pro Duits waren, misschien niet direct Nationaal Socialist, maar wel symphatiseerden, en na de bevrijding liepen ze in een blauwe overal, met BS op hun arm, en dat de Joden niet werden veraden om dat ze Jood waren, maar om dat ze de mensen jaloers maakten met hun toch veel grotere bezittingen, en vergaarde rijkdommen.
   Veel mensen leven zonder idiologie, maar zijn ras opportunisten.

  1. Heb je verder nog iet te melden Jerry? O… ik zie dat je bij de kapper bent geweest….gorrrgeousss!

 17. Bekijk de film “wag the dog” eens en zie de overeenkomsten van deze en andere gebeurtenissen..

  we leven in the matrix waarin alles een illusie is , en wat eventueel aan werkelijk naar buiten komt meteen gecorrigeerd wordt door de agent smiths van de NSA.

  Niets van wat je hoor en ziet in de media is echt , alles is gekleurd of veranderd door de belanghebbenden.

  hier kun je de film pakken:

  http://thepiratebay.se/torrent/6451984/Wag_the_Dog%5B1997%5DHDRip_XviD-ExtraTorrentRG

 18. Wie zich bezig houdt met chakra’s, weet dat ook de aarde chakra’s heeft. Zojuist kreeg ik een ingeving om op te zoeken welk chakra zich ter hoogte van Europa/Oekraine bevindt.

  Op niburu.co vond ik deze tekst:
  “Het zesde of derde-oog-chakra treffen we niet op een vaste locatie aan. Een ander woord voor dit aardchakra is Aeon Activation Centre en het bevindt zich op dit moment in West Europa. Over enkele duizenden jaren zal dit ergens anders op aarde te vinden zijn.

  Dit is het chakra dat portalen opent en extra dimensionale energie de wereld in laat stromen.

  Bij de mens zit het 6e chakra midden tussen de wenkbrauwen of net er boven, dat verschilt van mens tot mens, de kleur is indigo (dat is paars/blauw). De betekenis ervan is waarnemen.”

  Alle ogen zijn dus gericht op “het Westen” en wat daar gaande is wordt waargenomen door de wereld om ons heen. Er is dus ook nog een ander plan dan alleen dat van kwaadwillenden…

  1. Quote: “Er is dus ook nog een ander plan dan alleen dat van kwaadwillenden…”.

   Precies. Laten we de illusie laten voor wat het is en geef er verder geen voeding aan om het te versterken. Je mag uiteraard te allen tijde je hart uitstorten en uitspreken, op welke manier je goed dunkt. Ik zie ook wat er gebeurt in de wereld, maar verbind me er niet aan. We gaan andere tijden krijgen en die manifesteren zich al langer. Sommigen praten over de huidige 3D wereld, anderen verheugen zich al op de 5D. Ik kijk met grote belangstelling uit naar de laatste en verander mijn leven dusdanig, dat de negativiteit, die rondom me heen wordt uitgestrooid, geen invloed meer heeft. Ze gaan hun gang maar, maar het houdt een keer op…… Wanneer? Dat is niet aan mij om te bepalen, maar aan ons allemaal wanneer we Liefde weer durven uitspreken en waarachtig voelen. En dat gebeurt op steeds grotere schaal, dus ik wanhoop niet, maar vanuit deze gedachte en handeling draag ik mijn kleine steentje bij om de planeet en
   wereld, waar mens, dier en plant mag gedijen, weer gaat floreren. En gelukkig worden deze geluiden hier op WTK ook steeds meer tot uiting gebracht………waarvoor dank!

 19. aan dit hele verhaal dat klopt voor geen meter. het moment dat ze met de paspoorten kwamen totaal ongeschonden . toen wist ik dit stinkt erger als een stinkdier. ik heb er een visie over, voor geld doen ze alles, al moeten ze daar onschuldige mensen om vermoorden , ik blijf gewoon in mijn eigen kracht en laat me echt niet verleiden tot haat of wat voor onzin . alles wordt in scene gezet om de bevolking een rad voor de ogen te blijven draaien , kijk naar israel palestina , sirie en wat niet allemaal meer. is alle maal gecreeerde oorlogen , ze doenn hun best maar , ik vind het vreselijk dat dit op zo,n manier moet , maar uitzondering becvestigd de regel hun mogen dat ,

  1. Inderdaad . Zag zelfs paspoorten die geperforeerd zijn wat betekent dat ze verlopen zijn . Timmermans en de MSM kunnen het ook niet laten
   het vuurtje aka anti Russische geluid verder op te stoken door te verklaren dat de zg “separatisten” de lijken hebben weggehaald . Als het warm is daar dan kan ik achter degene staan die het bevel heeft gegeven om de lijken daar weg te halen . Het was gisteren op jhoernaal
   hilarisch te zien de manier waarop Fransje Timmermans op een wel heel onderdanige manier aan de Oekrainse president ( was niet in beeld ) smeekte om vrijgave van het gebied .

  2. Sherin,inderdaad er is van alles gefabriceerd,maar die paspoorten komen uit tassen die ook ongeschonden waren,die lagen er zat,bovendien heb ik niet meer dan 15a20 paspoorten gezien en geen 298,dus het kan heel goed.

 20. Deze discussie begon zo onschuldig met de chakra’s van de aarde. Als iedereen nou eens een keer normaal doet en niet zo loopt te wijzen naar elkaar kunnen we deze discussie wellicht nog een positieve wending geven…

 21. Beste reactie op NRC.nl tot nu toe (onder dit artikel: http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/19/poetin-is-een-gevaar-voor-ons-allemaal/#disqus_thread:

  “Lees eerst eens het Democraten handboek over buitenlands beleid:
  The Grand Chessboard, American Primacy & Its Geostrategic Imperatives (1997) van Brzezinsky. Dat is een soort ‘Mein Kampf’ niet roepend om ‘Lebensraum’ maar gericht op het ten koste van alles handhaven van ‘American Primacy’.
  Lees daarna:
  http://www.clingendael.nl/publ
  Zie de grafiek aan het einde van de PDF.

  Dan begrijp je mogelijk dat Oekraïne slechts een gambiet is teneinde een US geleid US/EU militair-economisch blok te vormen op basis van herlevend NATO en TTIP zoal Hillary het zelf noemt ‘an economic NATO’.
  Mogelijk begrijp je dan wat hier speelt.”

  Links in deze reactie: Stuk van Clingendael: http://www.clingendael.nl/publication/geopolitics-ttip waaruit de afnemende geopolitieke macht van EU en VS blijkt. Men komt er kennelijk expliciet voor uit dat ingrijpen noodzakelijk is.

  Brzezinsky: http://en.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Brzezinski

  Het ziet er volgens velen naar uit dat de 298 passagiers door het Westen zijn vermoord. De Nederlandse media – alle in handen van 1 a 2 grote belanghebbende conglomeraten – willen naar men zegt een grote oorlog. Telegraaf, NRC en Volkskrant en andere media zijn volgens velen verschrikkelijk aan het haatzaaien. Derk Sauer – mediameneer – heeft op Twitter opgeroepen om het Nederlandse leger naar Oekraiene te sturen. Die wil naar men zegt ook oorlog.

  HOU HET HOOFD KOEL!

 22. Hallo allemaal, al iemand gedacht dat Snowden ook in Rusland zit en het wel eens een goede reden kan zijn van de conflicten aldaar…
  My 2 cents… Peace!

 23. Weinig mensen onder ons hebben niet in de gaten wat open grenzen ons allemaal komt brengen . Stel je eens voor als de Maidan gasten die zo tekeer zijn gegaan in Febr onze kant opkomen . En dan nog het ongelimiteerd toelaten van Afrikanen ( moet van Brussel )al dan niet met een geweldadige oorlogs verleden onze kant opkomen . Maar misschien steek er wel een agenda achter . Wie zal het zeggen . Het barst op dit ogenblik van de terroristische groeperingen al dan niet met steun van het westen . Immers niemand die de EU binnenkomt wordt gescreend . Die ontlopen allemaal de bezuinigingen waar wij slachtoffer van zijn , immers , Brussel heeft bepaald dat zij recht hebben om opgevangen te worden met de daarbij horende faciliteiten . Volgens Brussel hebben ze allemaal recht op “goede zorg” . Nee , ik ben geen racist antisemiet . Gun iedereen een goed leven , maar valt wel op dat iedereen hier maar binnen mag komen zonder gescreend te worden . Dit heeft niets met onderbuik te maken maar meer nog met wat er in de afgelopen jaren met de zg Arabische Lente . Zoals wij hebben kunnen zien ontstaan terroristen zomaar van de ene op de andere dag . Uit het niets komen ze tevoorschijn . Niet alles is wat het lijkt. De politiek liegt dat het gedrukt staat en velen nemen het voor lief , nog erger is dat velen in die leugens trappen .

 24. Laten we ons vooral niet afleiden van wie we zijn. Ik Zie hoe transparant alles word door dat ik ook de liefde voel stromen in die personen die nu zo in de kijker staan maar ook iedereen lijkt tranparant te worden en dit maakt voor hen de laatste oude trukken uit de doos halen om hun eigen niet transparant te zien verschijnen. Zij zijn ook familie van het mooie kosmos vergeet dit vooral niet zij zijn even zielsverbonden aan ons zelf.

 25. Het is een schandaal dat er over de ruggen van zoveel slachtoffers , om politiek gewin , politiek wordt bedreven . Het westen loopt blindelings achter de VS aan door met z’n allen naar Putin te wijzen. Gemakshalve wordt vergeten wie die onrust uiteindelijk veroorzaakt heeft . Ik zie de beelden nog van Timmermans , van Baalen , Verhofstadt en Nuland op het plein . Met de kennis van nu weten wij dat The War on Terror een andere agenda bleek te zijn . Wie nu de beelden van de crash van vlucht MH17 bekijk en dit vergelijk met Vlucht 93 (crash in Shanksville ) op 9/11 weet dat ook die crash een groot leugen is . Maar goed , we wachten af op de komende onderzoeken. Ben benieuwd .

  1. Noman, ook peace, jammer dat je vorige reactie niet is geplaatst. Ik heb gelukkig geen last van censuur, hooguit een reactie die als “off topic” wordt verwijderd.

   Ben je misschien Snowden en zijn ze bang dat je klokken gaat luiden?

  2. Noman, volgens mij staat je reactie er gewoon op.. Beetje ongeduldig..?

 26. Is dit de ware toedracht van MH17?
  Vliegtuig vol met dodelijke virussen in dode lichamen, neergehaald om een wereldwijde pandemie te stoppen?

  The WHO was shipping its “zombie” passengers for a criminal purpose, very possibly genocide on a wide scale, perhaps continental. Blood-drained corpses are the stuff of horror movies, but this nightmare arose from one of the busiest airports of “civilized” Europe, and one controlled by ITCS, a security company linked from its inception to the Israeli Mossad.

  MH17 Hauled Gruesome Cargo
  In Infected Corpses And Tainted Blood
  http://rense.com/general96/dutch.html

  1. SUN, de eerste artikelen die ik gelezen heb, spraken ook over lichamen zonder bloed, en ontbindings geur, nou we wachten het af,
   het is wel een zeer gerafineerde manier om een land op zijn knieën te brengen, die braintrusts van ze denken steeds gecompliseerdere aanslagen, en valse vlag operatisch uit.

  2. Sun 39.0 en 39.4, ik vind het uitstekend dat dit je dit soort verhalen plaatst van mensen met teveel fantasie, die achter alles in de wereld een complot zien. Ik zeg altijd maar zo: “Zo de waard is, vertrouwt ie z’n gasten” 😉

   Ik vind wel spijtig dat Guido mijn reactie op 39.1 heeft verwijderd. Ik ken zijn motieven niet, maar deze reactie gaf juist weer dat het verhaal onder 39 is ontleend aan de ROMAN Inferno van Dan Brown. Het thema hier is ook een dreiging van een verspreid virus, waarbij zelfs een hoge functionaris van het WHO werd ontvoerd.

  3. SUN, het wordt wel steeds duidelijker dat het verhaal niet klopt, de twee vliegtuigen hebben duidelijk met elkaar te maken, maar het is volkomen mislukt, het geeft ook weer aan dat wij de mensen, volkomen onbelangrijk zijn, als wezens vol liefde en tederheid, we worden dagelijks tot hans worst gemaakt, om wat voor reden dan ook, het kwaad regeerd, mannipuleerd, en misbruikt de mensheid, en de genen die ons zouden moeten beschermen, en verdedigen, zijn handlangers van dit kwaad, we moeten ons ontdoen van deze zieke elite, door bewust wording ” hoop ik ” van de massa, maar als je ziet dat 42% voor millitairen naar de Oekraïne sturen is, zijn er nog veel, te veel dom Koppen, bbbrrr

  4. @Monika, bovenstaand linkje is inmiddels buiten werking/ verwijderd. Zo snel gaat het. Ik kwam dezelfde tekst via google nog wel tegen op internet o.a.:
   http://www.facebook.com/RTnews/posts/10204398921272776
   In Facebook haben alle angeblich getöteten Passagiere (ihre Namen wurden aus den Pässen entnommen) an einem und DEMSELBEN Tag (am 21. April, also bereits nach der Entführung des 1. Flugzeugs im März) ihre Accounts eröffnet. Und haben dort nichts gepostet.

   Hoi Jenne, klopt helemaal wat je schrijft, alleen die 42% vertrouw ik niet.
   Heel veel positieve reacties etc worden niet toegelaten. Mogelijk worden dit soort polls ook gemanipuleerd. Hoe meer ik om heen kijk hoe meer mensen ik zie die geen oorlog willen. Ken jij ze wel persoonlijk mensen die om oorlog roepen?

   Maar die percentages hebben geen invloed op het daadwerkelijk tot oorlog overgaan. Uiteindelijk beslissen de machthebbers. Daar zijn er maar weinig voor nodig.

   Het is voor mij niet meer en minder dan een spektakel op het wereldtoneel waar ik graag van op de hoogte ben. Dit is niet iets kleins. Wat moet komen zal komen, voor mij heeft niets met onrust verspreiden te maken. Meer met het saamhorigheid tussen alle bewuste mensen die dit allang doorzien hebben en meehelpen met de waarheid boven de tafel te krijgen voor de twijfelaars onder ons!
   Mensen die er aanstoot aan nemen, kan ik me ook wel voorstellen, het is nogal wat….

  5. Bedankt Sun, ik kan de link nog lezen maar zie het nu pas…ik kom later erop terug.

  6. Hoi Sun, de blogger schrijft o.a. dat blijkbaar de passagiers hun facebook account pas ná het eerste MH incident hebben aangemaakt. Hij doelt op het vermoeden dat er helemaal geen echte passagiers zijn.
   Maar er zijn reacties die zeggen dat er accounts van passagieren zijn die wel al voor 1 maart bestonden.

 27. O ja, Sun, die mensen met teveel fantasie zijn over het algemeen dezelfde mensen die graag kranten lezen als The Sun ( zie bovengenoemd artikel) om hun eigen emoties bot te vieren op anderen

  1. En je hebt ook mensen die continu ‘waarheden” uit boeken lopen te oreren.

 28. https://www.youtube.com/watch?v=0AuZ1Ok3s_I&feature=youtu.be

  Persconferentie Alexander Borodai 19 juli beantwoordt vragen .
  Weet niet wat er aan de hand is met youtube maar om de haverklap een vastloper . Uiteindelijk tot 25.10 kunnen kijken . Verder nooit problemen gehad met downloaden , nu echter wel . Downloadprogramma kan ik niet met geen mogelijkheid meer openen na van alles te hebben geprobeerd . Bekijk de video voor zover mogelijk en geef jullie oordeel . Mijn mening is dat Kiev de boel aan het frustreren is . Mogelijk met medewerking van de VS , omdat het eenmaal een bekend gegeven is dat de junta in Kiev geadviseerd wordt door de VS vanuit de VS ambassade .

 29. Uiteraard een mooi artikel,maar dit kan zeker,die paspoorten zitten 9 van de 10 keer in leren tasjes in tassen op de zelfde plek ,en zoals je kunt zien zijn er zat tassen ongeschonden op de grond beland ,laat staan de inhoud ervan,en bij het vlug doorzoeken ervan naar CASH geld,etc.zijn ze gauw gevonden,zo waren er bijv totaal verminkte /verkoolde en PUNT gave lichamen op de grond beland,ook dat kan ,helaas.

  1. “zo waren er bijv totaal verminkte /verkoolde en PUNT gave lichamen op de grond beland”

   Je bedoelt met een gave punt erop?

 30. Vanaf het eerste moment dat ik het op de NOS hoorde had ik al gelijk een reactie vam “ja hoor, zal vast wel weer. Toevallig nog een Malaysian airlines vliegtuig ook……net zo 1 als die in maart vrdween?”

 31. Precies,en wat dacht je van de eerste opname,s van de crash-site?daar lag tussen de verbrande resten een legergroene raket! niet onploft of verbrand,alleen krom gebogen ,en even later was er de opname van een leger truck met raket installatie waarvan er 1 ontbrak,(toevallig gefotografeerd,)alleen waren de raketten op de truck stukken groter!het lijkt wel de 911 crash-site ,het ene verzindsel volgt op het andere,en de bedenkers ervan lijken wel 15 jaar oud.

 32. Wat steeds opvalt is de grote mate van ontzetting over de o zo doorzichtige mate van de grote leugen ter manipulatie van de massa.
  Of is het loerende gevaar van de massa die alles zo maar geloofd de grootste angst voor hen die niet met de gore manipulaties meegaat?
  Hebben deze mensen, inclusief ikzelf niet flink last van het ‘Reichstagsyndroom’? M.a.w. de overerfde angst voor de goedgelovigheid van de massa om teneinde in een bloedige allesvernietigende eindstrijd terecht te komen op basis van een propagandaconstructie?
  Wanneer er een duidelijk geluid vanuit het wereldpubliek zou komen met het signaal,” flikker op met je gelieg en je mindfuck, we geloven jullie Mossad/cia constructies niet”, dan kunnen er ook geen politieke consequenties voorkomen uit de nep terroristische aanvallen zoals de grootste; 9-11!
  De leugenmachine zal altijd op volle toeren blijven draaien zolang de opzet slaagt. Kijk maar naar het effect van reclames!
  De makers van de leugens zijn ploerten, zoveel is duidelijk maar de gelovers ervan zijn nog VEEL gevaarlijker.
  Dat is de patstelling vandaag de dag waardoor we steeds maar weer hetzelfde experiment uitvoeren in de hoop op een andere uitkomst.
  Zolang de massa met grote teugen de bullshit van kranten, radio en tv slikt, zijn wij als mensen die een andere, van primitieve rotzooi ontdane wereld compleet met alle varianten van liefde en respect voorstaan, volledig aan de ratten overgeleverd.
  Is dit een autoritair of elitair standpunt?
  Ja!
  Het feit alleen al door deze en andere sites te bezoeken is een bewijs dat het pratende hoofd van de staatspropaganda zijn kracht heeft verloren, zie de titel van de artikel!

  1. Doorzichtigheid maakt niet uit, want emoties zijn sneller en sterker dan het verstand. Tegen de tijd dat het “verstand” zaadje genoeg is ontkiemt, heeft de emotie al actie genomen…

   Daarom is dit soort manipulatie zo enorm krachtig.

  2. Willem,
   Krachtig in de zin van, werkzaam.
   Werkzaam bij het volk wat te manipuleren is.
   Het zijn er veel die te manipuleren zijn en daardoor het draagvlak vormen voor een oorlog waarvan ze uiteindelijk ook zelf de dupe zijn. Alleen weten ze dat van tevoren niet. Terwijl als ze de moeite zouden willen nemen om verder te kijken dan de officiële mediakanalen….
   En dat gebeurt helaas nog veel en veel te weinig en daarom stokt het bewustwordingsproces tot grote frustratie van hen die al jaren verder willen maar worden vertraagd door de massa welke werkt als een grote remparachute. Daarbij gaat het niet alleen om oorlog maar ook alles wat met voeding en dierenleed te maken heeft, om maar eens een paar kleine voorbeeldjes te noemen.

  1. Hoi Mar, mooie theorie. Maar ik vermoed dat je deze zelf nog niet in de praktijk hebt kunnen brengen anders bestond dit artikel niet voor jou? Werkt dat zo?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.