Advertentie

MH17: laat jij je verleiden tot haat en wraak..?!


Het verhaal lijkt weer als twee druppels water te passen op al die Valse-vlag-operaties die we de afgelopen 5 jaar voorbij hebben zien komen. En we hebben er waarschijnlijk wel 500 artikelen aan besteed.. Valse vlag-operaties..

Vroeger stond er nog weleens een vraagteken achter deze zinnen, in respect voor de krantenlezer die geacht wordt ZELF een oordeel te vellen..!
Vroeger stond er nog weleens een vraagteken achter deze zinnen, in respect voor de krantenlezer die geacht wordt ZELF een oordeel te vellen..!

Van de Boston Marathon, de moordpartij op de Sandy Hook-basisschool en de ondergoed-bomdrager op de kerstvlucht Amsterdam – Boston, tot aan de verschrikkelijke en monstrueuze aanslagen van 9/11.

Telkens is één patroon en DOEL daarin duidelijk zichtbaar. Al snel wordt de schuld bij één partij neergelegd, en zonder dat deze er goed en wel erg in heeft, is deze de gebeten hond. En met ‘deze’ bedoelen we een bepaalde bevolkingsgroep (Islam) of het ‘wapengeile tuig’ dat de oorzaak zou zijn van de Sandy Hook-moorden, zoals we ‘Amerikanen met geweren en pistolen’ dienen te kwalificeren.. 

Het supersluwe van een Valse Vlag-operatie is, dat deze surft op een golf van emoties, een golf van energie die kunstmatig is ‘omgeleid’.. Dat betekent niet dat die oorspronkelijke golf niet echt is.. Natuurlijk is die wel echt.. Een golf van mededogen, verdriet, ongeloof en diepe rouw, die ontstaat bij een dergelijke ramp, zoals bij elke ramp, is natuurlijk oprecht.

Maar deze collectieve energie vervolgens ombuigen van de liefdevolle energie naar haat en wraak, door mensen te laten vingerwijzen, boosheid tonen, wraakgevoelens voeden en ‘oorlogsbereidheid’ triggeren, is een strategisch onderdeel van het meesterspel van de ‘krachten achter de schermen’.. Zij trekken bij een Valse Vlag-operatie aan de touwtjes. Het is preciés wat in hun straatje past! Het laat zien, hoe ze hun agenda willen uitrollen. KEER OP KEER..!! Trap jij er nog in..?

Het is PRECIES ook wat het doel is van een dergelijke operatie: onschuldige mensen (die dus geen schuld hebben aan het incident!!) beschuldigen en zodanig neersabelen, dat deze krachten gerechtigd zijn, hun eigen plan uit te rollen, hun agenda uit te gaan voeren. Denk eens terug aan Irak, denk eens aan de ‘strategische doelen’ om het Midden Oosten te ‘pakken’ te krijgen, zoals dat verwoord was in het plan, geschreven door krachten achter de Amerikaanse regering in 1999. En denk aan de politieke agenda’s..Het is de werkelijke werkelijkheid, zoals die voor je verborgen blijft..

Wanneer je regelmatig op deze site komt en de ruimte tussen de oren hebt om deze informatie nog eens te lezen, weet je precies waar  het om gaat. Valse vlag operaties, aangenaam.. De vraag is wat je nu met die kennis gaat doen.. Niet ‘we’, maar ieder mens zélf… Dus:

 

x

x

MH17: laat jij je verleiden tot haat en wraak..?!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

In onze ogen wordt het de hoogste tijd op een ándere manier naar deze manipulaties te kijken, deze valse-vlag-operaties. Ervoor te zorgen dat je preciés het tegenovergestelde doet, dan wat deze oorlogs-initiërende machten willen.. Dat doe je door dus vrede in jezelf te bewaren, niets en niemand te beschuldigen en door jezelf ‘in het midden’ te houden. Maar vooral door ALLE informatie die je op je netvlies krijgt, over ‘nieuwe-feiten-rondom-deze-MH17-ontwikkelingen’, met één grote korrel zout te nemen. Kritisch te zijn en te blijven kijken naar de historie, waarin we al zo vaak een rad voor ogen gedraaid kregen..!

En door ook niet direct (of zelfs helemaal niet) te oordelen, zorgt dat je in dat midden kunt blijven staan. Maar reken erop dat er met man en macht aan jou getrokken wordt, vooral door die paar eigenaren van de grote nieuwsorganisaties’, om jou ook in haat- en wraakgevoelens te brengen. Zodat de rest van hun manipulatieve agenda MET JOUW GOEDKEURING kan worden uitgerold! En dat je handelt met de kennis van NU!

En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië...! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die 'rebellen' en 'vrijheidsstrijders'...!!
En hup, Libië achter de rug, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië…! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die ‘rebellen’ en ‘vrijheidsstrijders’…!! (We vragen ons af wie nou Sjors van de Rebellenclub is, want daar hoorden we al zoveel over..) Het Syrische leger is -evenals het leger van Khadaffi dat was- één van de best bewapende in de wereld. Wat doen deze foto’s dan méér dan een charme-offensief bewerkstelligen..? Simpel.. Ze passen in het plaatje van de ‘voorbereide-revolutie’, dat professor Gene Sharp heeft bedacht om revoluties en ‘omwentelingen’ te laten plaatsvinden, waarbij de veroorzaker anoniem blijft en de revolutie ‘van binnen uit’ plaats lijkt te vinden..!

Waar dat toe leidt, als jij je macht weggeeft, je stilzwijgende instemming geeft, hebben we gezien in Libië.. We zijn in deze zaak opgestookt, tegen Khadaffi opgezet, terwijl deze man zijn land en zijn burgers lief had. Hoe dat werd gedaan..? Tja, dat waren de ‘REBELLEN’, die ‘ineens’ opstonden..Deze sympathieke, vaderlandslievende, licht-bewapende, spijkerbroeken-dragende, slechst-1-mitrailleur-hebbende rebellen..

Maar kan het zijn, dat dit simpelweg strategie is geweest..? Dat ‘rebellen’ ingeschakeld zijn, als toneelspelers (inderdaad zoals bij Sandy Hook!) om de sympathie te verwerven dat ze hun ‘land aan het bevrijden’ waren..? En wist jij dat hierachter, achter deze strategie, een heel plan schuil gaat. Lees het artikel op de volgende link en kijk naar de uitzending van de Oostenrijkse TV, die duidelijk maakt dat er een groot plan achter deze opstanden zit. HIER vind je het artikel: “MiddenOosten-revoluties spontaan? Mooi niet!’

Kijk eens naar wat bekend werd, toen Khadaffi van het toneel verdwenen was.. Hij moest weg, want Khadaffi was bezig met een eigen betaalmiddel, voor de Arabische wereld, de gouden Dinar. Omdat hij zich losmaakte van de US-dollar voor olie-leveranties en internationale betalingen? Wanneer je met open vizier en vanuit die middenpositie naar Khadaffi kijkt, komt een volstrekt ander persoon tevoorschijn, als het beeld dat wij dienden geloven.. Burgers van Libië waren verwend door Khadaffi, door en door verwend. Met geld om te studeren, te wonen, een gezin te stichten, geld voor subsidies, gratis gezondheidszorg, etc. etc. Maar waarom geloven we dan al die sprookjes over die ‘vrijheidsstrijders’…?

Russische seperatisten..
Hoe maak je van een groep mensen of zoals bij Khadaffi, van een leider van een land, mensen die opkomen voor hun belang en/of het belang van hun volk, een stel spoken en vooral…. TERRORISTEN..? Want dat is belangrijk, ‘Terroristen’ van mensen maken, omdat je dan natuurlijk, voor de internationale gemeenschap, niet ‘zomaar’ op een groep mensen kan inhakken, bombardementen erop kunt uitvoeren en een oorlog kunt verklaren. Nee die mensen moet je eerst ergens de schuld van in de schoenen schuiven. Weapons of Mass Destruction in de schoenen schuiven.. Een vliegtuig laten neerhalen..

De Telegraaf kan premier Rutte bellen en het resultaat van hun onderzoek meedelen. Natuurlijk hebben ze het onderzocht. Zij weten toch ook dat Valse Vlag-operaties bestaan en dat je voorzichtig moet zijn, met zeker DEZE conclusie.. Iemand van 'moordenaar' beschuldigen..! Ze weten het zeker, anders zouden ze toch dit soort koppen niet maken. zonder vraagteken achter de beschuldiging.. Wat een toppers, die jongens van deze krant..!
De Telegraaf kan premier Rutte bellen en het resultaat van hun onderzoek meedelen. Natuurlijk hebben ze het onderzocht. Zij weten toch ook dat Valse Vlag-operaties bestaan en dat je voorzichtig moet zijn, met zeker DEZE conclusie.. Iemand van ‘moordenaar’ beschuldigen..! Ze weten het zeker, anders zouden ze toch dit soort koppen niet maken. zonder vraagteken achter de beschuldiging.. Wat een toppers, die jongens van deze krant..!

Mensen vals beschuldigen, die niets anders willen dan een ONAFHANKELIJK leven en werken, genieten van het leven en wel-varen. Hun eigen keuzes willen maken over vrijheid en bij wie ze willen horen.. En als dat bepaalde krachten in de wereld niet bevalt, wat is dan hun strategie..?

We gaan hier niet vertellen wat er niet. noch wat er wel is gebeurd. We vragen je alleen zelf te oordelen en zelfs dat achterwege te laten en op je zelf te passen; op je eigen positie..

Want dát er inmiddels al veel zaken zijn, die niet kloppen, is voor iedereen te bekijken.. Als we bijvoorbeeld Hillary Clinton in een interview horen zeggen, dat deze raketten bijna zeker zijn afgevuurd door een BUK-raketinstallatie, en ‘dat die uit Rusland komt’ (dat zijn de woorden, i.p.v. ‘Russische fabricage’), dan weten we wel wat mevrouw Clinton tussen de regels door in  je ‘mind’ plaatst.. Een excuus om oorlog te voeren, wraak te nemen, ‘gerechtigheid’ te doen. Alsof elk wapen dat door de  VS wordt gemaakt, verkocht en geleverd aan wat voor land ook ter wereld, de VS verantwoordelijk maakt voor wat voor gruwelijks er met dat wapen wordt uitgehaald..!

Het bizarre paspoorten-verhaal..
Wat dacht je van het filmpje waar ineens een berg ongeschonden paspoorten van MH17-passagiers opduikt..??? Met ook afgekeurde (zie de ponsgaten!) paspoorten er tussen en zonder ook maar 1 kreuk- of scheurschade.. Kijk naar dit filmpje en vraag je -met ons- af wat dit betekent..? Een filmpje dat niet het gezicht van deze man-in-uniform laat zien.. Het doet ons denken aan het ongeschonden paspoort van een van de vermeende kapers op 9/11, die het verkeersvliegtuig in een van WTC-torens zou hebben gestuurd.. Dat paspoort werd plotseling open-en-bloot op straat in New York gevonden, waarbij de onwaarschijnlijkheid van het verhaal 180 graden werd gedraaid en diende bij te dragen tot het juist reëel maken van déze valse-vlag-operatie. Kijk zelf naar dit filmpje over de berg paspoorten, vlak ná de crash.

x

x

Een ‘onderschept gesprek’ van MH17, van EEN DAG VOOR DE RAMP..!
En dan is er het bizarre verhaal over een ‘onderschepte conversatie’ tussen een ‘seperatist’ en een legercommandant.. Hierin is een conversatie te horen, waarbij wordt gezegd dat ze een verkeersvliegtuig hebben neergeschoten.. Maar het filmpje blijkt 17 juli plotseling, vlak na de ramp, op internet te zien te zijn. Hoe kan dit zo snel, onderschept en gemonteerd en alles..?  Maarrrrr er is iets veel meer bizar met dit filmpje:  een oplettende wereldburger was in staat te achterhalen wanneer het YouTube-filmpje was gemaakt. (Zoals je ook precies op digitale foto’s kunt zien wanneer ze oorspronkelijk werden gemaakt!) En wat blijkt… De maak-datum van dit filmpje geeft aan… 16 juli, één dag voor de ramp..! Kijk zelf naar de oorspronkelijke, volledige versie. Een filmpje dat je dus niet ‘even’ in een paar uurtjes, in elkaar zet.. En dat bleek..

x

x

En dan nu hetzelfde filmpje, maar nu van commentaar voorzien door de jongen die het hele plaatje transparant maakte, de valse-vlag ontmaskerde… Een verhaal over een conversatie die op 17 juli, vlak na het neerstorten van het toestel MH17, zou hebben plaatsgevonden, maar verhaal dat dus een dag EERDER werd opgetekend in de YouTube-video..!!

x

x

Is er méér nodig om je in alle rust te laten blijven, jezelf niet te laten opfokken door media en ‘praatjes’…  Ook niet boos te worden op de mensen die deze Valse Vlag uitvoeren/uitvoerden..! We komen ongetwijfeld nog op dit verhaal terug. Maar we proberen je alleen een tip aan te reiken, om in je eigen kracht te blijven staan en lak te hebben aan media die je ophitsen om haat in je hart te planten en wraak als goedkeuring te richten op -waarschijnlijk- onschuldige mensen..!

* * *

malcom x kranten

338 gedachten over “MH17: laat jij je verleiden tot haat en wraak..?!

 1. Het is een spel wat steeds meer laat zien dat je dit soort operaties nooit vlekkeloos kan uitvoeren, het is zeker goed om dicht bij je eigen gevoel te blijven en je niet te laten leiden door alle vanzelfsprekendheid die je voorgeschoteld krijgt,sinds 9/11 is het duidelijk dat als je je ook maar enigzins in de feitelijkheden verdiept die door wetenschappelijke mensen wordt weerlegt je hele grote vraagtekens mag zetten wie er hier in deze wereld echt aan de touwtjes trekt. De macht van de multimedia en de gebruikers is ook aan het groeien.
  Wat wil men eigenlijk verbergen staat er zo,n herkenbare signature op de sporen dat die naar de seperatisten kan leiden en ze daarom de site niet willen vrijgeven? Ik kan me ook voorstellen dat als de schuld nietbij jou ligt je dit beeld op wat voor manier probeertte ontkrachten misschien niet op de meest respectvolle manier,ja het ziet er barbaars uit. Ik heb vanuit alle mediafeed ookde seperatisten niet op mijn to like lijstje staan.Maar als je op wat voor manier je leven in de waagschaal stelt voor jouw ideaal maakt je dat in mijn ogen nog geen lijkenpikker, stel je jezelf maar eens voor in die situatie.Je krijgt het hele westen over je heen als je bij Rusland wil horen de arrogante houding van het westen met z,n eigen agenda, vallen meer en meer door de mand.

 2. Het viel wel weer te verwachten. Er gebeurt iets wat groots in het nieuws komt en een paar dagen later staat WTK alweer klaar met een verhaaltje dat àltijd loodrecht op àlle feiten staat die er in de reguliere media worden vertoont.
  Zoals altijd worden deze verhalen op WTK weer als zoete koek geslikt door de standaardvolgers van deze website. Want, wanneer hier iets staat dat _tegen_ de reguliere mediaverhalen indruist, dan _MOET_ het wel waar zijn.

  Mijn mening: aan dit verhaal op WTK kleven net zoveel, zo niet meer, schimmige zaken en onwaarheden als bij de reguliere media. De bronnen zijn bijzonder vooringenomen en die moeten dan opeens wel geloofd worden? Nog erger is het gebrek aan bronnen maar de eenvoudige stellingen die onze GuidoJ deponeert zonder enig bewijs, maar weer puur berust op zijn geweldige intuïtie.

  Doe ermee wat je wilt Guido, maar mijn advies is om wat neutraler en objectiever dit soort zaken aan de kaak te stellen met ècht bewijs en laat vervolgens de mensen zelf nadenken over wat er wel en niet klopt.

  1. En grappig lees ik dan bij jou weer ‘vooringenomenheid’, ‘kleineren’, ‘onvolwassenheid’ en een stevige scheut ‘cognitieve dissonantie’.. Kennelijk is het artikel voor veel mensen wél op de plaats Paul S. En natuurlijk mag je ervan vinden, wat je ervan vindt. Maar schrijf dát er bijv. eens bij. IK VIND.. Nee, het is allemaal ‘algemene waarheid’, wat jij kennelijk schrijft. Never mind, welcome op de site.

   Laat je deze hautaine houding zakken, dan kunnen we over feiten en andere zaken delen. Anders is het zinloos, imo, praten tegen een zoutpilaar, eh zuurpilaar. 🙄

  2. Het meest bizarre voor mij? PaulS. doet precies DÁT wat hij ons verwijt.. Een ongeëvenaard staaltje ‘Pot verwijt de ketel’..
   Ongenuanceerde zinnen, geen bewijzen, etc. Jammer dat hij dit zelf niet ziet.

  3. @monika
   Wat een heerlijke man …. heb helemaal dubbel gelegen ,veel duidelijker kun je de boel niet uitleggen,heel mooi.

  4. Ja, Marcel, ’t is precies wat hij zegt: Marcel.. W in 5D… Wat, Wanneer,Waar, Wie en Waarom. 😉

  5. @monika: Goed filmpje. De beste man heeft helemaal gelijk. Precies hetgeen dat GuidoJ dus NIET opvolgt. Immers: hij post een filmpje van youtube waarin ze roepen dat de datum één dag eerder dan de ramp lag. Plus hij komt met een verklaring dat de paspoorten er te gaaf uitzien en er één is geponst.

   Vervolgens trekt hij de conclusie dat het onder andere vanwege deze zaken het wel een false flag moet zijn.

   Laat mij dan even de Waarom uitleggen van deze twee zaken. Ik word er immers door Guido van beticht dat ik niet met bewijzen kom.

   Waarom kunnen er ponsgaten in paspoorten zitten?
   Het kan zijn dat je een nieuw paspoort krijgt maar dat je visum nog in het oude paspoort zit. Dan wordt het oude paspoort geponst maar moet je hem wel tonen vanwege het visum. Dit vond ik ook hier: http://www.thailandblog.nl/lezersvraag/lezersvraag-mijn-nederlandse-paspoort-verloopt-hoe-kan-ik-mijn-immigrant-visa-behouden/

   Wat betreft het Youtube filmpje. Waarom staat de dag één dag voor de ramp?
   Het ligt eraan welk programma je gebruikt om de meta-data van een youtube filmpje te analyseren. De meeste tools geven standaard één dag eerder weer, waarbij onderling bij deze tooltjes de tijd nog een paar uur kan fluctueren. Alles behalve consistent dus.
   Wanneer je echter een youtube filmpje analyseert mbv de Google API krijg je wèl een correcte datum.

   Dit kun je overigens zelf ook gewoon testen. Upload een filmpje op youtube en analyseer dit door hetzelfde tooltje dat de maker van het youtube filmpje gebruikt dat hier op deze site staat gepost.
   Dit is de link waarbij wordt uitgelegd hoe het werkt: https://gist.github.com/klaufir/d1e694c064322a7fbc15

   Kortom: Guido, je doet precies waar je zo tegen argeert: namelijk een oordeel vellen op basis van informatie waarbij je zelf verzuimd hebt correct onderzoek te plegen.

   Precies wat de beste professor uit dat filmpje van monika uitlegt.

 3. Wie de media controleert, controleert de geest. Desinformatie. Spelletjes. Wat als dit allemaal deel is van een veel groter geheel? Het streven is naar macht, overal op de wereld zichtbaar. Gewoon veroveren gaat niet, maar uit het verleden is gebleken dat er een manier is de neuzen dezelfde kant op te krijgen.
  Wereldoorlog.
  Na zowel WOI als WOII werd er gezegd “dit mogen we niet meer laten gebeuren”. Krachten werden gebundeld, er werden globale afspraken gemaakt. Maar de jaren verstrijken en de “eenheid” wordt weer minder. Wat is een beter moment een nieuw vuur aan te wakkeren, een vuur dat een vernietiging te weeg gaat brengen waarna iedereen die het overleeft zal zeggen “zoiets mag nooit meer gebeuren”. Waarna het kiezen voor een planeet-gecentraliseerde structuur voor de hand liggend wordt.
  Wie zijn de ideale spelers in dat spel: het machtige Rusland, samen met het grote China, tegen “de rest” onder leiding van de US.

  Wat we ons na dit drama en de daaropvolgende (politieke) mediashow moeten afvragen: worden onze emoties hier gebruikt om dat vuur te ontsteken?

  Ik ben nooit een complot-denker geweest. Veel meer geloof ik dat in ieder geval ik zelf te weinig weet om een juist oordeel te vellen, en waarschijnlijk nooit alle feiten zal kennen die voor een goed oordeel nodig zijn. Maar de laatste tijd stapelen zich toch wel zaken op die te toevallig zijn om te negeren. En de implicaties zijn enorm – zo enorm dat je je afvraagt wat wij normale burgers er nog toe doen. Want je kan dingen wel tegen willen houden, maar tegen de tijd dat genoeg mensen samen de strijd aan willen is het al veel te laat….

  Misschien moet ik maar lekker gaan genieten. Met wat er gaande is, hoef je geen ongeneeslijke ziekte te hebben om iedere dag te vieren alsof het je laatste is. Ik zeg dan ook: LEEF! Het kan zo voorbij zijn…

  1. quote WILLEM:[“Wat we ons na dit drama en de daaropvolgende (politieke) mediashow moeten afvragen: worden onze emoties hier gebruikt om dat vuur te ontsteken?’]

   JA!
   Dat is het nodige draagvlak wat ook van belang was tijdens de collaboratie met de in mijn ogen grootste schoften van de 20e en nu ook al 21e eeuw, de oorlogshetzers binnen de VS. Dan heb ik het over de ‘vrijwillige deelname’ van vernederland aan de aanval op Irak en Afghanistan. Groen Links, Urugskan…weet je nog? Dat er nog op andere vlakken gesmikkeld wordt van de emotie is nu even niet van belang maar iedereen weet de bij de oosterburen jarenlang gebeukt is op de Duitse schedels dat ‘Die Eeuwige Juden’ unser Ungluck moesten zijn. Op den duur dreef iedereen de joden bijeen en werden ze ‘abgefuehrt’.
   Herhalen, herhalen en nogmaals herhalen en vooral de domme en ruggegraatloze consumptiekonijnen geloven dat rood, blauw is!
   Wie dit niet geloofd kijkt maar eens naar reclames en het bijbehorende budget.
   Eindeloos speculeren over wie wel en wie niet heeft geen zin denk ik.
   Voorop staat niet de hapklare brokken te slikken met kennelijk doel.
   Want dat staat als een paal boven water….!
   Wat voor mij belangrijker is; HOEVEEL biomassa/ton humaan vlees is dit land in die val trapt die zoooo doorzichtig is…getver…!
   Dat is de graadmeter van de staat van zijn in dit land.
   Dan weet ik wanneer ik echt moet ophoepelen want ik heb geen zin om voor de zoveelste keer de dupe te worden van de nieuwe zielen die deze ervaring kennelijk erg hard nodig hebben.
   Wat denk jij?

 4. russische persconferentie 21 07 2014
  Ik zou iedereen willen adviseren te kijken naar deze persconferentie, van het Russische ministerie van Defensie. Radarbeelden, satellietbeelden. Het verhaal van de luchtverkeersleider klopt dus.. Deze persconferentie is zojuist (21/7) gehouden en toont de keiharde leugens van Kerry..

  ER WAS DUS EEN ANDER VLIEGTUIG IN DE BUURT VAN DE MH17.. http://www.youtube.com/watch?v=4bNPInuSqfs

  En deze generaal (foto) laat er geen misverstand over bestaan: het is zeer waarschijnlijk dat dit ‘ongemerkte’ vliegtuig een militair vliegtuig is!! Een SU-25 wordt over gesproken..
  Of we dit op Tv te zien krijgen..?? Gelukkig zal Kerry’s-lulkoek nog niet helemaal zijn ingezakt bij iedereen, zeker niet als ‘de waarheid’..!

  1. Had edgar gayce toch gelijk …. de hoop komt uit rusland dat lijkt steeds duidelijker te worden .

  2. MARCEL, ik houd daar al een tijdje rekening mee, de USA-CIA- etc en etc is kompleet verrot tot op het bot, Groet.

  3. Heel belangrijk dit inderdaad. Dit moet dus echt ook de mainstream in, maar ja, we know…, while ‘we want to know’ 😉

 5. Weet niet of het al ergens langs kwam maar ik zet hier even de tekst eronder van de verdwenen tweets van de spanjaard die op het vliegveld van Kiev werkt.

  http://willyloman.wordpress.com/2014/07/18/full-text-and-translations-of-spainbucas-carlos-twitter-feed/

  There is apparently a Spanish air traffic controller who was Tweeting that the Ukrainian military not only was responsible for the downing of Flight MH17 but also that they had come into the air traffic control room where he worked in Keiv, seized flight data records and tried to tell the controllers what they had to say about the downing. He also Tweeted that there were “foreigners” who came in with the Ukrainian military when they locked down the ATC station. He states that military chatter confirmed that it was Keiv that took out the flight, not pro-Russian separatists, but no one apparently knew where the order came from.

  “Before They remove my phone or they break my head, shot down by Kiev”
  “What are doing foreigners with kiev authorities in the tower? Gathering all the information”
  “Military confirm It was Ukraine, but still does not know where the order came from”

  Below the break is the full Twitter feed of @spainbuca in chronological order. The source of these translations also reports that it has been confirmed that the identity of this controller is “Carlos”. Could be a hoax. But, here it is.

  Important to note: the Twitter feed clearly states that it wasn’t the planes that shot down Flight MH17 but rather a missile launched from an area controlled by the Ukrainian military which coincides with the Russian report out that states a Ukrainian BOK missile system was active in the area when the plane went down.

  CHRONOLOGY OF @spainbuca’s TWITTER FEED

  10:21 – 17 de jul. de 2014 Autoridades de kiev, intentan hacer que pueda parecer un ataque de los pro-rusos

  “Kiev Authorities, trying to make looks like an attack by pro-Russian”

  10:24 – 17 de jul. de 2014 Ojo! Que puede ser un derribo B777 Malaysia Airlines en ukraine, 280 pasajeros

  “warning! It can be a downing, Malaysia Airlines B777 in ukraine, 280 passengers”

  10:25 – 17 de jul. de 2014 Cuidado! Kiev tiene lo que buscaba

  “Warning! Kiev have what they wanted”

  10:25 – 17 de jul. de 2014 Vuelven a tomar la torre de control en Kiev

  “[Miitary] has taken control of ATC in Kiev”

  10:27 – 17 de jul. de 2014 El avión B777 de Malaysia Airlines desapareció del radar, no hubo comunicación de ninguna anomalia, confirmado

  “The Malaysia Airlines B777 plane disappeared from the radar, there was no communication of any anomaly, confirmed”

  10:30 – 17 de jul. de 2014 Avión derribado, derribados, derribado no accidente

  “Plane shot down, shot down, shot down, no accident”

  10:31 – 17 de jul. de 2014 Kiev, tiene lo que buscaba, lo dije en los primeros tw, kiev es responsable @ActualidadRT

  “Kiev have what they wanted, I said in the first tw [Tweets], Kiev is responsible @ ActualidadRT”

  10:35 – 17 de jul. de 2014 Un accidente muy normal no es, no están amenazando en la misma torre del aeropuerto de kiev,

  “An accident that is not quite normal, they are threatening us in the same tower of Kiev airport”

  10:35 – 17 de jul. de 2014 Nos van a quitar, nuestros tlf y demás de un momento a otro

  “they will take from our phones and others stuff at any moment”

  10:38 – 17 de jul. de 2014 Antes de que me quiten el tlf o me rompan la cabeza, derribado por Kiev

  “Before They remove my phone or they break my head, shot down by Kiev”

  11:12 – 17 de jul. de 2014 Nosotros tenemos la confirmación. Avión derribado, la autoridad de kiev, ya tiene la información, derribado, estamos tranquilos ahora

  “We have confirmation. Plane downed, Kiev authorities already have the information, downed, we are calm now”

  11:13 – 17 de jul. de 2014 Que hace personal extranjero con autoridades de kiev en la torre? Recopilando toda la información

  “What are doing foreigners with kiev authorities in the tower? Gathering all the information”

  11:15 – 17 de jul. de 2014 Cuando sea posible sigo escribiendo

  “When possible I´ll keep writing”

  11:48 – 17 de jul. de 2014 El avión B 777 voló escoltado por 2 cazas de ukraine hasta minutos antes, de desaparecer de los radares,

  The B777 plane flew escorted by Ukraine jet fighter until 2 minutes before disappearing from the radar,

  11:54 – 17 de jul. de 2014 Sí las autoridades de kiev, quieren decir la verdad, esta recogido 2 cazas volaron muy cerca minutos antes , no lo derribo un caza

  “If kiev authorities want to tell the truth, It´s gathered, 2 jet fighters flew very close minutes before, wasn’t downed by a fighter”

  12:00 – 17 de jul. de 2014 Nada más desaparecer el avión B 777 de Malaysia Airlines la autoridad militar de kiev nos informo del derribo, como lo sabían?

  “Malaysia Airlines B777 plane just disappeared and Kiev military authority informed us of the downing, How they knew?”

  12:00 – 17 de jul. de 2014 A los 7:00 minutos se notificó el derribo, más tarde se tomó la torre nuestra con personal extranjero q siguen aquí

  “7:00 minutes after [plane dissapeared], the downing was notified, later our tower was taken with foreigner staff, they still here ”

  12:01 – 17 de jul. de 2014 En los radares esta todo recogido, para los incrédulos, derribado por kiev, aquí lo sabemos y control aéreo militar también

  “all this is gathered in radars, to the unbelieving, shot down by kiev, here we know it and military air traffic control also”

  13:15 – 17 de jul. de 2014 Aquí los mandos militares manejan y admiten que militares a otras órdenes, pudieron ser, pero no, los pro-rusos

  “Here the military commanders manage and support it could be military following other orders , but no, the pro-Russian”

  13:29 – 17 de jul. de 2014 El ministro del interior si conocía que, hacían los cazas en la zona, el ministro de defensa no, .

  “Interior Minister knew what the fighters were doing in the area, the defense minister didn’t.”

  13:31 – 17 de jul. de 2014 Militares confirman que fue ukraine, pero se sigue sin saber de donde vino la orden

  “Military confirm It was Ukraine, but still does not know where the order came from”

  13:36 – 17 de jul. de 2014 Hace dias lo dije aquí, militares de kiev querían alzarse contra el actual presidente, esto puede ser una forma, a las órdenes de timoshenko

  “Days ago I said here, kiev military wanted to rise against the current president, this may be a way, ordered by timoshenko [following timishenko orders]”

  13:38 – 17 de jul. de 2014 Los cazas volaron cerca del 777, hasta 3 minutos antes de desaparecer de los radares, solo 3 minutos

  “The fighters flew close to 777, up to 3 minutes before disappearing from the radar, just 3 minutes”

  13:43 – 17 de jul. de 2014 Se cierra el espacio aéreo

  “Airspace closed”

  13:45 – 17 de jul. de 2014 Se cierra el espacio aéreo, por miedo a más derribos

  “Airspace is closed, more downings feared”

  15:17 – 17 de jul. de 2014 Control militar entrega ahora mismo de forma oficial que el avión fue derribado por misil

  “military control now officially [say] the plane was shot down by missile”

  15:23 – 17 de jul. de 2014 El informe oficial firmado por las autoridades militares de control de kiev ya lo tiene el gobierno,,,, , derribado

  “Government has the official report signed by the control military authorities in Kiev,,,, [plane] shot down”

  15:26 – 17 de jul. de 2014 En el informe se indica de donde abría salido el misil, y se especifica que no proviene de las autodefensa en las zonas rebeldes

  “The report indicates where the missile had come out [from], and specified is not from the selfdefence in rebel areas”

  15:34 – 17 de jul. de 2014Los radares militares si recogieron los datos del misil lanzado al avión, los radares civiles no

  “Military radar collected data from missile fired to the plane, civilian radars didn’t”

  15:36 – 17 de jul. de 2014 Los altos mandos militares no ordenaron el lanzamiento del misil, ,,alguien se le fue la mano en nombre de ukraine

  “military high command did not gave the order to fire the missile, someone screw it ine the name of ukraine”

  15:38 – 17 de jul. de 2014 Para el que no lo sepa, digamos así, hay militares a las órdenes del ministro de defensa y militares a las órdenes del ministro del interior

  “For those who do not know, Let’s say, there are military under the orders of the defense minister and military under the orders of Interior Minister”

  15:38 – 17 de jul. de 2014 Los militares a las órdenes del ministro del interior conocían en cada momento lo que sucedió, .

  “The military under the orders of Interior Minister knew what happened all the time .”

  16:06 – 17 de jul. de 2014 Mandos militares aquí (ATC) torre de control, confirman que el misil es del ejercito de ukraine,

  “Military commanders here (ATC) control tower, confirm that the missile is from the ukranian army,”

  16:07 – 17 de jul. de 2014 Mandos militares que si lo sabían y otros mandos que no,

  “military commanders that knew it and others didn´t ,”

  16:08 – 17 de jul. de 2014 290 personas inocentes muertas, . Por una guerra inútil, donde el patriotismo se compra con dinero

  “290 dead innocent people. What a useless war, where patriotism is bought with money”

  16:09 – 17 de jul. de 2014 La forma de tomar la torre de control minutos después sabiendo todo los detalles, rápido nos hizo pensar que habían sido ellos

  “Thw way the control tower was taken minutes after & knowing all the details, made ​​us think that they [made it]”

  16:10 – 17 de jul. de 2014 La cara de los militares que llegaron más tarde diciendo pero que habéis echo, no dejo dudas

  “The face of the soldiers who came later saying [what you just did], no chance for doubts”

  16:12 – 17 de jul. de 2014 Es tal la decadencia que los militares acompañados de extranjeros que llegaron primero nos llegaron a pedir que dijéramos su versión

  “Such is the decline that military who came first accompanied by foreigners came to us asking us to tell their version”

  16:13 – 17 de jul. de 2014 Nuestra respuesta, fue, estos radares no recogen el lanzamiento de misiles, los militares si, ya no quedaban dudas

  “Our response was, these radars do not collect the launching of missiles, the military ones does, there were no doubts”

  1. Dank je wel Odette…dan kan Guido het misschien weer weghalen…neemt zo veel ruimte in beslag..men is anders de overzicht kwijt 😀

  2. Bedankt MONIKA, wat een gedoe op deze planeet, heb er moeite mee, groet!

  3. Geen punt lieve mensen. Ik stond vandaag op het punt een artikel te maken over deze Spanjaard, Carlos.
   Hij vertelt EXACT het verhaal van de Russische autoriteiten, de persconferentie. Die noch de NOS, noch RTL uitzond.. En Kerry wel volop aan het woord..

  4. Alle medailles hebben meerdere kanten ( op zijn minst 3, he Jenne 😉 )

   Zou het ook zo kunnen zijn dat de Russische autoriteiten het verhaal aan Carlos hebben verteld? Uitgaande dat alles van te voren al is bedisseld.

   De Russen zenden namelijk alles in spiegel-beeld uit van wat er in het westen of de Oekraine ( de wettelijke staat) wordt uitgezonden. hebben die pro russische rebellen eigenlijk wel een eigen tv zender? Zo ja, ik zou niet wat die hebben uitgezonden, maar kan het wel raden 😉

  1. Nee, had ik niet Simba…groot verschil idd
   Is dat andere dan iets anders?

  2. ze zijn ietwat gekrompen in de was. ff boeing bellen voor garantie, of rolce royce?

  3. En zou een brok metaal/titanium van +/- 8000 kg van een hoogte van 33000 ft. in vrije val niet een klein kratertje geslagen hebben? Deze lijkt neergelegd…

  4. Dus ik denk Guido, dat het een vliegtuig uit Madurodam betreft 😉

  5. Gast, dat zijn de stationaire schoepen, de eerste laag van het motorhuis (de draaiende schoepen van de normale foto) is weggeslagen.

  6. Wow…op het komische af, als dit niet zo’n tragedie was.

   Kijk eens goed naar de schoepen. Op de ramp foto zijn deze smal, recht en dicht op elkaar gemonteerd.
   Op de foto van Simba: breed, met een curve en veel grotere ruimte tussen de schoepen.

   Je hoeft echt geen ingenieur te zijn om te zien dat het gefotografeerde deel van de motor een compleet ander deel van een straalmotor is. Jullie weten toch vast wel dat er verschillende van deze schoepen in een straalmotor zitten en zodoende de lucht wordt samengeperst voordat er brandstof wordt bijgevoegd…

   Oh ja, past niet in jullie plaatje.

   Mvg,
   D.

  7. Daniel, op onderstaande link een plaatje:
   Figuur 2. Een moderne straalmotor gebruikt om Boeing 777 aan te drijven.
   Dit is een Pratt & Whitney PW4084 turbofan die £ 84.000 stuwkracht produceren. Het heeft een 112-inch diameter voorzijde gemonteerde ventilator, een lengte van 192 inch (4,87 m) en een gewicht van ongeveer 15.000 pond (6804 kg). Het mondstuk is losgekoppeld van deze motor.
   http://www.allstar.fiu.edu/aerojava/turbine2.html

   Het lijkt erop dat de getoonde turbofan veel kleiner is dan dat je voor een Boeing 777 zou verwachten, wat Simba al suggereerde…

  8. @Odette

   Nijlpaard paté smaakt lekker bij een stukje gerookte Walvis filet met wat krieltjes, mespuntje tijm, theelepeltje mosterd, beetje paprikapoeder met Hollandse asperges en je hebt een ware delicatesse! Serveren met een bockbiertje.

   Is de winkel nog open?

  9. Anna, normaal zou mij dit gedoe niet irriteren. Maar ik heb zelf een vliegtuigcrash meegemaakt in november 2007 in Quito, Ecuador en dat gevoel zit nog steeds in mijn systeem.

   En de motoren aan de linkervleugel hebben me toen gered (door het vliegtuig af te remmen). Ik stond in die deuropening gelijk na de crash en heb gezien hoe de brandweer gelukkig tijdig de brand in de motoern heeft weten te blussen.

   http://www.youtube.com/watch?v=EwIxJzchWCE

  10. Dick, daar had ik opgezocht, vandaar déze technische tekening.
   Odette, krijg op jouw link wat anders te zien 😉
   Misschien willen jullie dan even aangeven in mijn plaatje, welk deel jullie bedoelen. Ik dacht dat het ging om het deel achter de grote bladen.

  11. En ik kan jullie nog iets vertellen. Ik zag deze week op tv een reportage over de nasleep van de vliegtuigcrash in Tripoli in 2010. Een meisje, dat haar moeder heeft verloren bij die crash, vertelde dat ze voor haar moeder vertrok aan haar had gevraagd om niet te gaan, omdat ze een vreemd voorgevoel had dat ze niet meer terug zou komen.

   Ik zelf mocht graag reizen en vond vliegen helemaal niet onprettig, maar de dagen voordat ik deze reis maakte had ik ook een heel onrustig gevoel over me, iets dat ik niet kende. In mijn hoofd kwam de gedachte op dat er misschien iets op het vliegveld van Madrid zou gebeuren ( ik vloog van Amsterdam via Madrid naar Quito). Het was namelijk op 9/11 ( 9 november) dat ik vloog en daarvoor aren er aanslagen geweest op treinen in Madrid. Ik kon nooit bevroeden dat dit zou gebeuren in Quito!

   Als ik nu vlieg heb ik geen angst bij het opstijgen of vliegen, maar zodra de voorbereidingen beginnen bij een landing ( zeg maar een half uur te voren), hoor ik ieder geluidje en staat het zweet me in de handen

  12. Odette,
   Je zei beginnend achter nr.2 op de afbeelding.
   Misschien wil je het even benoemen?
   Zie namelijk geen nr 2, misschien ben ik een beetje kippig hoor 😉

  13. Help me nu toch even mensen 😉
   Kunnen we dan de grootte gaan bepalen.

  14. Nu even weer terugkerend naar mijn plaatje, omdat deze speciaal over de boeing 777 gaat:
   Waar zit jullie inziens, het begin van het deel dat getoond wordt op de foto van Simba op 56?
   Ik dacht het dat deel was rechts van pijl naar ‘low pressure compressor’.
   Dit deel is dus even groot als de voorzijde.
   http://www.allstar.fiu.edu/aerojava/images/turbo2.gif

  15. Simba, Gast en Daniel…
   Willen jullie nog een keer hulp bieden?
   Of zijn er misschien ook nog (model)vliegtuigbouwers in de zaal?

  16. Dick 56.20
   Je hebt het verhaal wel eens eerder verteld.
   Heftige ervaring.
   Dus snap wel dat dit soort onderwerpen je daar weer aan herinneren.
   Sterkte maar toegewenst!

  17. Helaas geen hulp op dit moment.
   Dus ga ik nu zelf maar even een rekensom maken.
   “Het” heeft een 112-inch diameter voorzijde gemonteerde ventilator, een lengte van 192 inch (4,87 m) en een gewicht van ongeveer 15.000 pond (6804 kg).
   De voorzijde heeft dus een diameter van 112 inch.
   Een inch is 2,54 cm afgerond, dus 112 x 2,54 = 284,48 cm.
   Als het klopt wat ik zeg dan is de afmeting zo’n beetje gelijk aan de voorkant, dus 284,48 cm.
   Is dit het niet, en zou het de helft zijn, dan is dat nog 124 cm.
   Gezien de foto met een menselijke figuur op de achtergrond lijkt dit niet haalbaar…
   Dus waar hebben we hiermee te doen?
   Modelbouwvliegtuig?

  18. @Anna11

   Waarom ga je niet eens kijken op het perron of er wel slachtoffers zijn?
   Misschien zijn het Hobbits of dwergen en bestaat de Efteling ergens als natie?
   Is er wel iets gebeurt? Bestaat Rusland wel echt? Aardgas? Ben ik wel echt?
   Moment… even “mezelf” betasten, ik hou het netjes..
   Hmm, ik voel wel iets.. zegt dat wat? Maar wat?
   Mayday! 🙂

  19. Alleen met volle maan. Maar waarom? geen idee!
   Vragen vragen vragen.. Wie heeft het vraagteken eigenlijk uitgevonden? Die gast levend koken zeg ik U! 😉

  20. Anna 56.30
   Het zou de derde ring fans kunnen zijn en gezien de behuizing lijkt dat ongeveer de juiste grootte te zijn .Ik denk dat het verre weg het makkelijkste is een nvliegtuig neer te halen dan het te faken , en geloof dus ook wel dat is gebeurt.Over het hoe en waarom kun je speculeren …..

  21. maar waar is dan de krater van de inslag van 8000 kg?
   Veel meer vragen dan antwoorden. De tijd zal het ons leren wat waar is en of er sprake is van biologische oorlogsvoering.

  22. Anna 56.31, dank je, maar ik ben bang dat je mijn woorden van een andere lading voorziet dan ik heb bedoeld. Die bde ervaring heeft alleen maar mijn bewustwording vergroot en het inzicht gegeven hoe betrekkelijk alles is. Humor vind ik dan ook een machtig mooi wapen. Je kunt echter, zoals veel trollen hier op wtk, ook te ver gaan. Als ik zeg dat er altijd nog iets van die gebeurtenis in mijn systeem zit, zijn het met name die laatste momenten vanaf het tijdstip dat je je bewust bent dat er iets fout zit en dan het vliegtuig oncontroleerbaar is. Ik gaf het toen over en ervaarde vrede. Maar ik vroeg me wel gelijk af nadat ik ervaarde van het neerstorten van het vliegtuig of de passagiers zich nog bewust waren van hun laatste ogenblikken.

   Ik vind het zelf gepast als er door deze en gene iets meer empathie opgebracht kan worden met de slachtoffers en hun nabestaanden

  23. @Dick, Foto 7 en dan onder de linker openstaande motorplaat zie je een monteur en kijk eens naar de verhouding. Als dit de hogedruk kant is zonder cone dan is het al heel raar dat er foto’s zijn waarop er 3 zichtbaar zijn en dat bij een twin engine plane. En nee, het is ook niet de APU tenzij deze 777 er ook 3 had natuurlijk.

   Onverlet blijft verder dat een brok metaal van duizenden kilo’s in vrije val op een akker géén klein kratertje slaat. Hij is gewoon neergelegd… We zullen zien, Niets is wat het lijkt…

 6. Probeer te onthouden dat veel reacties geschreven zijn door AIVD psyops die voor een klein loontje het Nederlandse volk veraden en die de Amerikanen in de kont kruipen. Dit zijn de echte volksverraders.

 7. Ook misschien interresant is dat Putin in zijn regeringstoestel dezelfde route vloog…
  Even more critical to note, this report says, was that flight MH 17 “electronically intersected” with Putin’s presidential plane, which was returning to Moscow from Brazil, over Poland, with Putin’s plane continuing towards Moscow, and MH 17 continuing its flight path towards eastern Ukraine.
  Prompting Putin’s urgent call to Obama, GRU experts in this report say, were radio intercepts relayed to military security analysts aboard the presidential plane showing that MH 17 was being ordered by Ukrainian ground controllers to descend from their 10,668 meter (35,000 feet) flight path to10,000 meters (33,000 feet) just skimming 304 meters (1,000 feet) above the restricted altitude limits of this conflict zone.
  What caused the greatest alarm, however, for the security analysts aboard Putin’s presidential plane, this report says, was when further Ukrainian ground controller instructions to MH 17 ordered it deviate nearly 321 km (200 miles) north from its assigned flight path putting it on a course normally taken by Russian Air Force cargo flights to their Morozovsk air base.
  Western propaganda media reports, it should be mentioned, state that MH 17’s flight diversion was due to thunderstorms, a claim quickly discounted by Malaysia Airlines director of operations Izham Ismail who said they had no reports from the pilot to suggest that this was the case.
  GRU experts in this report surmise (but with limited circumstantial evidence) that Ukrainian military ground controllers were confusing MH 17 with Putin’s presidential plane believing that its intended course was Morozovsk and that this tragedy could indeed have been an assassination attempt.
  http://rt.com/news/173672-malaysia-plane-crash-putin/

  1. ODETTE, al lang voor dit vreselijke ongeluk, heb ik hier vaak aan gedacht, hij geeft de USA-CIA-MOSDAQ wel veel mogelijkheden, ze hebben van deze man al de grootste schurk en moordenaar gemaakt in de ogen van het misgeinformeerde publiek, gelukkig houdt hij zijn hoofd koel, hij heeft ze volkomen schaak en mat gezet, maar daar kleven grote gevaren aan, ze zijn machtig die Zionistische killers kijk wat ze in Palestiena mogen doen, een litlle bom op Tel Aviv kan ze misschien tot reden brengen, als je leest wat die dikke Sharon gezegt heeft over Palestynse vrouwen en hun kinderen, rijzen je haren ter berge zo als dit heet, wat een vreselijke haat, Hitler is/was daar niets bij.

 8. Ik ben er tot nu toe steeds van overtuigd dat de Oekrainse autoriteiten achter deze oorlogsmisdaad zitten. Ik hoop dat de regering van Maleisie de daders zal berechten. Daar vangen ze de doodstraf.

 9. Kijk vooral naar RT News op satelliet of op http://www.rt.com voor objectief nieuws over wat er in de Oekraine echt gebeurt en dat is precies het tegenovergestelde wat we door onze westerse door de overheid gecensureerde media voorgeschoteld krijgen. Er vindt geen echte journalistiek meer plaats. Wat we overal lezen is dezelfde “cut/paste” blabla die door overheidswoordvoerders naar buiten wordt gebracht.
  IEDEREEN WAKKER WORDEN want de US is uit op oorlog met Rusland, vermoedelijk om hun MEGA overheidsschuld op nul te zetten want dat is de enige mogelijk die nog overblijft om dat voor elkaar te krijgen.

  1. JaNee, zwaluwen moeten ook eten en die hebben geen supermarkten en zo waar de vlinders keurig netjes gefileerd en onherleidbaar naar hun vlinderstaat liggen te wachten op de zwaluwen met hun boodschappentasjes. Dus ja, dan maar zo, je moet toch wat.

  2. Als eerste wil ik beginnen met te zeggen; vreselijk voor de slachtoffers en de nabestaanden. Wens ze veel sterkte en licht en liefde. Degene achter dit drama willen verdeeldheid en beheers en veel verwarring zaaien. Laat je je er in meesleuren het verlaagt je vibratie.Belangrijk is het lijkt mij blijf in balans aanschouw, liefde en vertrouwen zijn onze innerlijke sleutels. Voel goed wat je het liefste wil wees creatief.
   Zie hoe wonderschoon de natuur is. De Bron woont in ons.

   Olieverf op linnen 70 : 160
   http://uploadenfoto.nl/pictures/a5d1f3d9bff066e4000fc5999df4d855.jpg

 10. Nee, ik laat me -niet meer- verleiden tot haat en wraak.
  De eerste twee dagen helaas wel, nu probeer ik mijn eigen mening te vormen. Hoe moeilijk dat ook is.
  Ik ben er heilig van overtuigd dat de Oekrainse rebellen(?) en Rusland niet de enigen zijn in dit misselijk makend globale spel.
  Nog niets in dit gebeuren is absoluut duidelijk.
  Behalve de terzake doende politici zal iedereen in het duister blijven tasten, tot in lengte van dagen.
  Wanneer zullen de naties ter wereld eindelijk zover zijn dat zij hun leiders ter verantwoording roepen? Ik bedoel dus wérkelijke verantwoording.

  Alle goeds,
  Sean.

  1. @ Sean, U volgt precies hun programma niets is duidelijk als het niet uit hun leugenkoker komt, maak U zelf los van dit God vegeten kwaad, Niets in dit gebeuren absoluut duidelijk, nou voor mij wel, die storm van verontwaardiging en Rusland zo als gewoonlijk als de dader aanwijzen zonder het minste bewijs, lees de USA sites, het rommeld binnen de samenleving, heeft U de voorpagina van de Telegraaf gezien, de zelfde kranten mensen die jubelden toen de Duitsers ons land binnen vielen, en het bombardement op Rotterdam bagataliseerden, oorlog hitsers, en 42% van onze Nederlandse domkoppen stonden hier achter, zo U ziet de Media mannipuleerd de mensen in een oorlog, maar uit Uw schrijven blijkt dat U aan het wakker worden bent, gelukkig voor U, Vr. Groet.

 11. Vind het artikel, op de achterliggende gedachte na dat men zich altijd goed moet informeren voordat men een oordeel heeft (en dan niet alleen door de grote media apparaten), een zeer groot aluminium hoedjes gehalte hebben, excuses.

  Bijv. de paspoorten:
  wat de ponsgaten betreft, ik ben ooit naar de VS gegaan met mijn nieuwe paspoort, terwijl mijn nog geldige visum in mijn oude zat. Ik moest dus mijn oude paspoort meenemen omdat, ondanks de gaten, het visum in combinatie met het nieuwe paspoort nog gewoon geldig was. Ik reisde dus met een paspoort met ponsgaten.

  Een minder sinister scenario alas, echter een mogelijkheid.

  1. OK we zijn er dus uit Daniel. En voor de rest is er niets vreemds aan de hand.. Heb je naar de persconferentie van de Russen gekeken.. De straaljager/vliegtuig gezien dat opduikt bij deze MH17..? Dat is even wat anders dan een gaatje in een paspoort dat wel/niet geldig zou zijn.. Ik wens je wijsheid..

  2. Daniel, wat is een aluminium hoedje gehalte? Leg uit….

   Met een oude paspoort ben ik ook al gereisd…maar de paspoorten zagen er te nieuw uit om ergens op een hoop ellende gelegen te hebben…of zal er nog ergens een ‘gaaf stalen tasje’ over zijn waar al die paspoorten netjes waren opgeborgen?

   Dat de separatisten dagen moesten wachten tot er überhaupt iemand kwam van de instanties die maar steeds vertellen dat ze er niet bij mogen….ze waren blij dat er eindelijk iemand voor de lijken kwam en dat de trein uiteindelijk weg mocht rijden.

   Hier wordt alles verdraait…hier in het westen zijn de regeringen corrupter en valser dan in een bananenrepubliek.

  3. @ GuidoJ. Mooie reactie, met je ‘we zijn er dus uit’. Lekker ongenuanceerd omgaan met een post die je gewoon als een toevoeging op het artikel had kunnen beschouwen.
   Ik neem, en dit zou jij toch moeten waarderen, alles wat ik lees met een grote korrel zout en een ietwat cynische filter, tot mij. Dus ook jou artikel. Uiteraard zijn er allerlei aspecten die de nodige vragen oproepen, ook wat de blaam van deze tragedie betreft.
   Mijn persoonlijke mening over wat ik hier las, is dat ik het van eenzelfde toon (die van de waarheid in pacht te hebben) vind als die media die jij hiervan beschuldigt.
   Dank voor je wens, uiteraard jij ook.

   @Monika. Het aluminium hoedje komt uit het engels (heb een schotse vrouw), en ik doelde ermee op de tendens die ik in dit artikel opmerkte om alles als een teken van het eigen gelijk te zien.

   Wat de gave paspoorten betreft, tsja, zou kunnen. Het zou ook kunnen dat een tas op tien Km hoog uit een vliegtuig wordt geslingerd, openscheurt en een paspoort naar beneden dwarrelt. (Mijn schoonvader was betrokken bij de opruiming van de Lockerbie ramp als lokale brandweerman, waar hij bijv naast brandend metaal een puntgaaf boek vond).

   Ik denk dat de meeste separatisten, die net als wij mensen zijn die diep diep geschokt waren met wat zij aantroffen, en dusdanig in een situatie waren die tot over de oren ging. Echter, de leiders van deze separatisten, Igor Girkin en Alexander Borodai zijn Russen, die respectievelijk een carriere-soldaat en een soort van spin-docter zijn. Aangezien de ramp in de Ukraine plaatsvond, een soevereine staat, konden de westerse landen geen contact opnemen met deze ‘leiders’, want dit zou deze Russische agenten een legitimiteit geven die ook niet wenselijk is. Maar omdat de regering van de Ukraine weer geen enkele controle heeft over die regio, zorgde dit voor de lugubere patstelling die er plaatsvond.

   Wat je opmerking betreffende de westerse regeringen, heb ik slechts de nuancering dat deze NET zo corrupt en vals zijn als elke andere in de wereld. Geloof me, hierover heb ik geen enkele illusie dat dit niet zo zou zijn.
   Mvg,
   D.

 12. Hoeveel procent van de wereldbevolking zou zich een realistisch werkelijk beeld kunnen vormen van DEZE wereld?

  Sluit mooi aan op “2 Onafhankelijke klokkenluiders: ‘Wij waren op Mars’..” en de daarin gestelde realiteiten.

 13. Nu komen ook Nederlandse sites met de berichtgeving van het transport van besmette lijken/ biologische bom:

  “De opvallende “miskleun” op Schiphol door de Israëlische beveiligingsfirma ITCS wordt gecompleteerd door het stilzwijgen van WHO en IATA en het nalaten van waarschuwingen voor reddings- en onderzoekspersoneel voor wat betreft het epidemie- en besmettingsgevaar, bewijst dat deze gruwelijke lading illegaal en ongeregistreerd op transport is gesteld. ”

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/07/20/vlucht-mh-17-bacteriologische-bom-onschadelijk-gemaakt/

  1. Lekker dan als wij alle lijken hier gaan krijgen! Ben benieuwd of we dan ook beelden gaan zien van mensen in hasmatpakken enzo…..

  2. Dit is zo onwerkelijk, maar daarom ook weer zeer werkelijk helaas. Wat een bende hier op Gaia. pfffff

  3. Beste Sun,
   ik heb het artikel gelezen maar er ontbreekt veel bewijs en bronnen.
   Kan ook paniek zaaien zijn. In het artikel wordt gesproken over honderd aidswetenschappers, echter er waren 6 stoelen leeg op het aidscongres. Dat is al 1. Wie was er in de buurt het bloed te onderzoeken. Verder is het gebruikelijk bloed van lichamen te onttrekken dacht ik. En overleden mensen vervoeren is verder ook niet uitzonderlijk.
   Eerst meer bewijs en bronnen.
   Paniek zaaien is ook een tool van verdeel en heers.

  4. Sun, dat heb ik ook op een duitse site gelezen.
   Lijken als vracht in het vliegtuig en transport van grote hoeveelheden bloed, waar ze ook vanuit gaan dat die met ‘spaanse griep’ geïnfecteerd is.
   Maar ja, dat is allemaal nog niet te bewijzen…ondertussen is er van alles aan de hand…wat een toestanden…idd pfffffffffffffff

  5. Tja de eerste berichten over mensen in witte pakken( wat voor pakken is niet duidelijk)zijn al weer verschenen. Waarom moet dat met lijken in lijkzakken ???

 14. Jullie nemen het op voor Moamar Khadaffi, wordt beschreven als een man die van zijn volk en zijn land hield….Really? Dit duidt op hetzij een voor een journalist werkelijk adembenemend gebrek aan relevante historische kennis of, dat kan ook, een moreel kompas dat volledig van slag is. Die man had meer standrechtelijke executies en politieke moorden op zijn geweten dan jullie site ooit aan lezerspubliek zal winnen. Erg jammer, want een kritische houding tav wat de media aanleveren is zeker gezond. Maar kies dan je helden wat voorzichtiger en prijs iemand met wat minder bloed aan zijn handen de hemel in. Zo neemt geen mens je serieus, ik in ieder geval niet (meer).

  1. Het gaat niet om de Ghadaffi maar om het lijden van al die onschuldige mensen, de situatie na de ‘revoluties’…verdeeldheid en een kapotte infrastructuur.
   Mijn informatie over de tijd van Ghadaffi is dat het volk het wel veel beter had. Hoeveel mensen worden niet in de VS per jaar geëxecuteerd, vaak onschuldig, hoe hoog zijn daar de straffen niet.
   Er zijn altijd mensen in een samenleving die het niet eens zijn met de politici, ook hier.

   Het gaat om ressources, om economische, maatschappelijke infiltratie, om geld en macht. Dat is waarvoor men al die leugens verzint en al die oorlogen voert. Het volk wordt belazerd. Het is aan jou de schakelaar om te zetten…de intentie is slecht.

  2. Maarten,
   Blijkbaar kom je hier niet veel of lees je niet alles. In ieder geval heb je er allemaal weinig van begrepen.
   Niemand hier is voor Ghadaffi, Saddam Hoessein, Assad en noem maar op. Wij keuren allen hun regimes af. Dit moeten we toch niet steeds blijven herhalen. Onder hun regime zijn vreselijke dingen gebeurd. Juist in tijden waarin het Westen hun vriend en alles koek en ei was, zelfs wapens leverden aan die regimes en hun ogen voor deze daden sloten. Wie verdedigd die regimes nu eigenlijk? Wij niet, wij hebben dat nooit gedaan. Jullie echter……door jullie onwetendheid of desinteresse hebben die regimes wel direct of indirect gesteund.
   Dus niet hypocriet doen en meten met twee maten.
   Maar hier gaat het helemaal niet om. Het gaat erom dat er onder valse voorwendselen regimes omver geworpen worden met duizenden doden tot gevolg die alleen maar in het belang van het Westen zijn en ook keer op keer door het Westen in gang gezet wordt en de rebellen door het Westen gesteund worden, ook met wapens en veel geld, iets dat men nu Rusland verwijt.
   Hoe hypocriet kan men wederom zijn?
   En dan heb ik het hier niet over de Russische separatisten die natuurlijk ook rebellen zijn, maar over de rebellen die gesteund worden door het Westen in o.a. Libië, Syrië en Oekraïne.
   Veel regimes die wij allemaal afkeuren vanwege hun wreedheid, dat afkeuren dat onze overheden dus continu nalieten en zelfs vriendschapsbanden hadden, het kon allemaal, zolang ze maar nuttig waren voor het Westen. Als dat ophield moesten ze weg en dat dus onder valse voorwendselen. Duizenden doden dus keer op keer tot gevold, hele landen platgebombardeerd en landen blijven opgezadeld met een burgeroorlog.
   Het volk daar heeft nu eenmaal een leider nodig met die soms met harde hand regeert. Zij hielden het volk wel in de hand. Hoe dan ook, onder die regimes was het relatief rustig en was de situatie vele malen beter dan nu.

  3. @Ger

   “Het volk daar heeft nu eenmaal een leider nodig met die soms met harde hand regeert. Zij hielden het volk wel in de hand. Hoe dan ook, onder die regimes was het relatief rustig en was de situatie vele malen beter dan nu.”

   Een Herder zeg maar.. Jah ik denk dat Kim Jong-un er ook zo over denkt. Vraag is dan ook; waarom blijf jij in NL pinaren?

  4. Ik zit ook een behoorlijke paradox in je verhaal. Aan de ene kant ben je er wel voor en aan de andere kant weer niet.. Ik mis ook nogal wat nuance. Alsof iedereen gelijk is scheer je ze over de kam. Ben je schaapscheerder ofzo?

  5. Jerry,
   Geen nuance in mijn verhaal? In jouw verhaal zit geen nuance. Draai de zaken niet om zeg.
   En nogmaals ik verdedig die regimes niet. Ook nooit gedaan. Er gebeuren wreedheden en die zijn nooit goed te praten. Echter was er geen overheid die er iets aan deed. Nooit.
   Feit is wel dat zulke landen een leider nodig hebben. Zonder die leider maken ze elkaar af en breken er burgeroorlogen uit.
   En inderdaad dat klinkt tegenstrijdig, maar het zijn wel in beide gevallen de feiten.
   Zo is ook een feit dat het onder die regimes, dus veelal gesteund door het Westen, dat lijk jij telkens te vergeten en die de wreedheden dus ook toelieten, het wel relatief rustig was in zo’n landen waardoor het toch leefbaar bleef. Inderdaad niet zoals hier, maar je hoort mij ook niet zeggen dat het daar beter is.
   Maar om vervolgens onder valse voorwendselen oorlogen te beginnen met duizenden doden tot gevolg en vervolgens het land in chaos en burgeroorlog storten…..vind jij nou echt zelf dat je dit goed kan praten Jerry? Heb jij wel een geweten? Is jouw morele kompas wel in orde? Heb jij wel voldoende historische kennis?

  6. @Ger

   De manier waaróp het gebeurt bedoel je dan. Het westen doet zaken met zulke landen, en OK niet altijd even fris. Maar een feit blijft dat sommige mensen zich dáár ook verder willen ontwikkelen, daar krijgen ze toch ook internet enz., veel mensen (studenten b.v) willen daar toch ook verder? Wat zo’n rigide regiem vaak blokkeert. Onderwijs is vaak juist iets waar zo’n regiem zich actief mee bemoeit. En toen? Dan maar het land uitvluchten? Er bestaat een humanitair tolerantie probleem, dat schuif je zoals je ziet niet zomaar aan de kant, maar dat is wel de oorzaak en vergt dus een ander soort leider. Je moet toch ergens beginnen? Of moet het westen zich overal mee bemoeien? Conspiracy is aan mij niet besteed.

 15. ik laat mij niet verleiden tot haat of wraak, ik voel mij wel verdrietig en heel boos, maar ik weet ook dat de mensen die dit doen, op een gegeven moment gestraft worden voor wat ze gedaan hebben, dat is altijd al zo geweest. Alleen heeft men dat niet in de gaten. Ik weet uit ervaring en mijn kinderen evenzo, als ons iets kwaads wordt aangedaan om het even wat, krijgt degene die dit ons heeft aangedaan zijn straf of hoe je noemen wilt, en wordt op gegeven moment geconfronteerd met wat hij de ander heeft aangedaan, dit weet ik gewoon uit ervaring.

 16. Even een overweging.
  Wat dacht je nu?
  Dat alleen het gepeupel spelletjes speelt?
  Echt niet.
  De Cabal doet het net zo goed.
  En misschien wel beter, want zij spelen met echt materiaal.
  Zij lachen om onze playgames.
  Wat is er mooier om Stratego, Monopoly, Mens erger je niet, Ganzebord, Kom er maar eens achter, enzovoort, te spelen?
  De hedendaagse jeugd en jonge ouderen (…) spelen hedendaagse, virtuele spelletjes.
  Maar de Cabal heeft fungeld, zoals in Monopoly.
  Echt materiaal is prachtig voor ze.
  Echte mensen, echte vliegtuigen, echt geld, echte schepen, enzovoort.
  Je zou maar tot deze groep behoren…
  Wat een ontwikkelingsachterstand zou ik zeggen.
  Maar ondertussen helpt deze groep de wereld naar de verdommenis.
  Dus, mensen, spelen is leuk, maar weet waarmee je speelt.
  Én spelen met vuur is riskant.

  1. En de Cabal zet zij jokers in.
   Puppets noemen we ze.
   Ga ze niet benoemen, maar ons land en alle andere landen stikken ervan.
   Laat een ieder tot bezinning komen en vooral een fool worden.
   Niet in de traditie van Crowley, schijnt ook een dubieus figuur te zijn in deze.
   Maar wees de gek, de levensgek.
   Gek op het leven 😉

 17. De reden waarom men false flags blijft uitvoeren, is omdat ze in het verleden “succesvol” werkten. Het was steeds een werkende strategie.

  Er was maar één reden waarom die strategie werkte: omdat de bevolking bereid was te geloven.

  En omdat mensen handelen op basis van hetgeen ze denken dat waar is (geloven), kregen de leugenaars het voor elkaar om ons te laten handelen op de manier die ZIJ wilden. Op een manier waarop wij, zonder die leugen, niet gehandeld zouden hebben.

  Zolang wij bereid zijn te geloven (wat dan ook) zullen er daarom false flags worden uitgevoerd. Als we stoppen met geloven, kunnen er simpelweg geen false flags meer worden uitgevoerd. Leugens werken immers alleen als ze geloofd worden.

  Wat er ook in de media gezegd en getoond wordt: geloof nooit dat het waar is. Of onwaar. Er is geen enkele relatie tussen media en waarheid, geen enkele relatie waarop je een visie kunt baseren.

  De waarheid is: je weet het niet. En NIET-weten is oneindig veel gezonder dan DENKEN-te-weten. Als we niet-weten, dan zullen we niet achter een oorlog gaan staan. Pas als we denken-te-weten, zullen we dat doen. Als we geloven.

  1. Ja precies Pieter, Goebels was de uitvinder, en het GLADIO gedoe de opvolger, en nu is onze hele MEDIA in handen van het kwaad, wat blijft is de alternatieve MEDIA, zo als deze en vele anderen, en ook daar onder bevinden zich die al volkomen zijn gemanipuleerd, groet.

 18. Ik weet niet of het of Topic is ?

  Maar bij het zien van die collone zwarte auto’s, voelde ik een grote verbondenheid met dit/ mijn volk, en wens ze sterkte in deze moeilijke momenten, Jenne

 19. Vals vlag werkt blijkbaar, veel NL-er denken dat Rusland zit hierachter en steunen EU sancties. Natuurlijk draai dit om BRICS samenwerkingsband, maar goed geen enkel media zal hierover iets vertellen…

 20. Het waren wel heel duidelijk NEDERLANDSE paspoorten, hoe komen die daar zomaar ineens in dat veld? wel van de vliegtuigen..dat ze ongeschonden zijn dat is een ander verhaal !!! dus dat begrijp ik niet wat u daar vertelt

  1. Hij blijft leuk Coz, ik zie het nu pas maar beter laat dan nooit 😉

 21. Okay voor alle debunkertjes dan onder ons, waar zijn we nu allemaal mee bezig???

  http://www.martinvrijland.nl/2014/07/22/hoe-kun-je-vlucht-mh17-als-false-flag-betitelen-als-er-concreet-doden-te-betreuren-zijn/

  het gaat niet om de sensatie, maar om het gruwelike waar altijd zo makkelijk over heen geluld wordt door mensen die er zelf nooit ter plaatse zijn geweest en het vuile werk mochten doen. Allemal conspiracy’s van een goed lopende geruchten molen die via mindcontrol graag hun verhaaltjes zo sappig mogelijk willen houden.

  1. Zag hem ook al eerder Paul doet mij veel verdriet. Wat een waanzin in de wereld.

  2. Definitie van false flag is voor degene die het niet aandurven niet te snappen.
   Imo false flag: een gruwelijke misdaad plegen en alles in plaats brengen om ervoor te zorgen dat je eigenlijke doelwit/ land de schuld krijgt en je dus weer voldoende emoties, steun en BUDGET en rechtvaardiging krijgt voor een nieuwe VELDSLAG genoemd oorlog of anti-terrorisme bestrijding.

 22. Hey Monika, ik kijk net naar een documentaire over Simon Perez op de Duitse tv. Heel interessant! Ik wist niet dat de lijfspreuk van de zionisten is: “Ein Land ohne Volk für ein Volk ohne Land“ Weer iets geleerd, Noot te oud om te leren, nietwaar?

  Daarvoor keek ik op de Nederlandse tv naar een gisteren opgenomen uitzending van een kerkdienst in Amersfoort “Verbonden in Verdriet”

  Kwam daardoor net wel een gedachte bij me op dat als wij Nederlanders in de Diaspora zouden leven, het niet zo eenvoudig voor ons was geweest om ons bij deze vliegramp zo Verbonden met elkaar te voelen. Denk je ook niet?

  1. Nou DICK die kwaaie rakkers zitten overal waar geld te verdienen is, zonder het minste geringste integratie gevoel.

  2. Jenne, de Nederlanders zijn ben ik bang geen haar beter……. er zit nu eenmaal in onze genen een enorme VOC mentaliteit 😉

 23. 9/11 is 13 jaar geleden en nog is de laatste meest onthullende rapport hiervan geheim. Ik hoop dat dit niet met MH17 gebeurd. Door het delen van info is er geen stoppen meer aan, de waarheid komt snel boven tafel. En dit is in het belang voor de gehele mensheid.
  Frappant dat zelfs op deze site men er aanstoot aan neemt dat er velen actief mee willen helpen aan het boven water krijgen van wat er nu echt aan de hand is.
  MSM faalt ons al tientallen jaren. Gelukkig hebben we alternatieve media, Youtube en Facebook.
  van Jim Stone:
  “In all paint jobs, things do not always line up the same. And the position of the flag on MH370 puts the leading edge of the flag at the leading edge of first window behind the door, and on MH17, that flag instead lines up with the (trailing edge) of the second window” UPDATE: IN THE PHOTO POSTED IT WOULD BE THE THIRD WINDOW IF YOU COUNT THE LONE WINDOW, WHICH I DID NOT EXPECT PEOPLE TO DO SO THIS TIME AROUND I DID NOT USE THE BLOGGERS COLLAGE, I USED MH17’s LATEST PAINT JOB. Look again, the flag position really is the smoking gun, THEY SCREWED UP THE FLAG POSITION FOR THE CO-PILOT SIDE OF FLIGHT 370. IT DOES NOT MATCH OTHER PLANES FROM MALAYSIA AIRLINES (or at least definitely not MH17).
  I guess I made an error in using the blogger’s photo collage for this, because he used the old paint job and window configuration for MH17 and that caused a lot of reader confusion with the point about the flag I was trying to make. But I thought people would see what I was talking about anyway, flight 370 had a screwed up flag, it was too far back.
  Any way you cut it, even if every accurate photo of flight 370 out there gets destroyed or it really is all camera perspective error, that is NOT the flag from MH17, this is visibly obvious in all photos even without using a piece of paper to line things up on your screen. I am not redacting that point. And if “they” are tampering with photos, the flags will move to whatever position needed to sway public opinion away from nuking Israel. They surely deserve it, especially after what they did to Gaza under the cover of this MH17 story.
  http://jimstonefreelance.com/

  1. Nobody deserves violence. Ook niet de Israëliërs, ik denk dat ook zij (het volk dan) gebruikt worden in deze.

 24. Aller eerst sterkte toegewenst aan alle betrokkenen en gecondoleerd aan de nabestaande van de slacht offers van MH17 .
  Eerst wil ik kwijt dat de eerste reacties misschien wel terecht zijn maar dan aan de verkeerde.
  Deze man steekt zijn nek uit om u in te zien dat het allemaal wat anders licht dan het feitelijk is.
  Als u een rede heeft om kwaad te zijn zal u toch naar Mark Rutte moeten gaan . En afvragen waarom er na 4 weken nog geen concreet bewijs materiaal is geleverd. Als u kwaad wilt wezen doe dat dan op de juiste persoon/en. En niet naar de gene toe die u laat zien hoe het in elkaar zit. Maar dat is dus precies wat hun (die er echt voor verantwoordelijk zijn ) willen . U word kwaad op hen die het goed met u voor heeft , en slaat een arm om de gene die er verantwoordelijk voor zijn , dat maakt mij persoonlijk misselijk. Tevens merk ik de laatste tijd dat ik erg rustig bent in een staat van slaperig dus word het ook maar weer eens tijd om ons drink water te laten inspecteren op hoog waardige fluoride gehalte .+ erbij te zeggen dat er al word gespeculeerd dat de elite van 6.7 miljard mensen naar een half miljard mensen over gaan door vaccinaties (Afrika) en in eigen land door middel van een stof die kanker risico verhoogd . Stoffen in eten en drinken. En oorlog want daar mee roei je het meeste mee uit. Er staat een steen in Georgia (USA) met een rare text erop http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones .Bill gates heeft op TED een lezing gegeven waar hij duidelijk meer kern centrales wilt in plaats van windmolens .Waar hij door vaccinaties 10 tot 15 % voorzichtig van de bevolking kan terug halen http://www.ted.com/talks/bill_gates. Het is niet meer een vermoede wat de Bilderberg groep wilt http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie. Samson Diederik is er 1 van en je raad het nooit Mark Rutte is daar ook 1 van en niet te vergeten Barack Obama. Nu ik er verder in bent gaan kijken zijn er ook nog eens hackers geweest die het account van youtube met de filmpjes vooraf gemaakt van de bekentenis van de separatisten , die overigens niet juist zijn en ver vooraf gemaakt met meerdere scenario,s met onder andere DE jap FR ect. Helaas is deze video net zoals vele anderen wat ik gezien heb inclusief met ISIS bewijs materiaal verwijderd op youtube. De administrator mag met mij in contact komen want ik heb er voor de zekerheid foto’s van gemaakt i.v.m doof potje. Daar is te zien dat ze meerderen video,s hadden gemaakt met meerdere uitkomsten.
  Nogmaals sterkte toegewenst aan de nabestaanden van de slacht offers maar bedenk wel goed dat je tegen de verkeerde uitvalt want nu is meneer de gene die de boeman is terwijl iemand anders een 3e wereld oorlog begint om uw geliefde in te zetten als lokaas .Dus als u het nog niet begrijpt wij zijn hierna aan de beurt want wij mogen ons niet verdedigen met vuurwapens , daar al eens over nagedacht ?En nooit op een liberaal partij stemmen is altijd dom die staan alleen maar voor hun zelf te knokken.Bill gates heeft op dit moment trouwens 733 miljard dollar en per minuut zoon 1000 dollar erbij terwijl de gezamenlijke schuld van de wereld bank (privé bank)10.000 euro per minuut is wereld weid en die staat op dit moment op 17 triljoen. Zeg het er ff bij zodat u weet dat het alleen maar om geld gaat bij de hogere machten terwijl wij armer worden en meer moeten betalen in verhouding met hun.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.