Advertentie

In China exploderen de watermeloenen!


In China exploderen de watermeloenen!

Natural News 18 Mei 2011

vertaling © WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Behalve melamine in melkpoeder en plastic in rijst, hebben Chinese boeren het voor elkaar gekregen om opnieuw landbouwhistorie te schrijven met een nieuw, letterlijk uit zijn voegen barstend fenomeen: exploderende watermeloenen..!

De ‘oogst’ van het overdadig gebruik van chemische groeistoffen.

Was het niet zo verdrietig dan zouden we erom kunnen lachen, want de oorzaak van dit verhaal ligt bij een manipulatie van jewelste..! De reden dát de meloenen ontploffen ligt in de toepassing van een chemisch groeistof. Nadat dit was gebruikt, merkte een boer de volgende dag dat er zo’n 180 watermeloenen waren geëxplodeerd op zijn watermeloenenakker..!

De chemische groeistof wordt overigens ook gebruikt op druiven en andere vruchten, zélfs in de VS.. Deze stof heet forchlorfenuron, en onderzoek toont aan dat het een stof is die kanker veroorzaakt en neurologische afwijkingen veroorzaakt. In dat kader past het wel weer in de Chinese manier van voedselverkrachting. Deze stof wordt al vaak aangetroffen op meloenen en andere vruchten die uit China worden geïmporteerd. (link) Elke chemische stof schijnt prima te zijn, als die bijdraagt aan extra winst..!

De Chinezen zijn over de hele wereld bekend om het gebruik van chemicaliën voor ongeacht welk doel, hoe giftig ook, het wordt gebruikt om extra winst te maken. Het is bijvoorbeeld bekend dat Chinezen zwarte verf gebruiken om reguliere bruine sesamzaadjes te verven, zodat ze de veel hogere premiumprijs voor zwarte sesamzaadjes opbrengen ..

Maar wat dacht je van het injecteren van vis met uiterst giftig kwik.. Het hoge soortelijke gewicht van kwik (13,6) zorgt ervoor dat de normaal al heel dure, zeldzame vis veel zwaarder wordt en daardoor een nóg hogere prijs opbrengt..!

De Chinese communistische cultuur, die volledig wars schijnt te zijn van ethiek, religie, spiritualiteit of elk ander principe dat het respect voor het Leven toont, is de bron van al deze voedselkrankzinnigheid..!! Deze cultuur lijkt erg op de kille wijze waarop wetenschappers heden ten dage omgaan met een breekbaar begrip als ‘bewustzijn’. Omdat deze er vaak geen weg mee weten, wordt het als ‘niet-bestaand’ afgedaan..! Volgens wetenschappers is er niet zoiets als een ‘vrije wil’, een ‘menselijke geest’, laat staan een ‘Ziel’..! (kijk in dit verband naar de prachtige, kort documentaire die Mike Adams gemaakt heeft in dit verband, HIER op de site!)

Chinees communisme de oorzaak voor geestelijke afstomping..?
Zonder enig praktisch geloof in religie, karma of spirituele leven ná de dood, hebben de Chinese boeren ook geen enkel filosofische verbinding met het leven wat zij onder handen hebben op hun akkers. Dat is ook de reden dat Chinezen ook ZICHZELF aan het vergiftigen zijn met giftige chemicaliën. Dat is ook de reden dat Chinese melkproducenten zelfs hun buren vergiftigen met melkpoeder waar het plastic Melamine door is gemengd..

China zal natuurlijk hiervan de wrange vruchten gaan oogsten.. Er zal een generatie kinderen worden geboren, die een generatie van mutanten zal representeren, een generatie die op grote schaal zal gaan lijden aan onvruchtbaarheid en fysieke deformaties/afwijkingen. Veel rivieren in China zijn dusdanig vervuild en vergiftigd, dat niemand er meer in durft te baden, laat staan zwemmen; je zou terstond sterven aan krampen.

Ook het akkerland en gewone land is ernstig vervuild met enorme hoeveelheden giftige pesticiden, schimmels en groeimesten. Er zijn weliswaar gecertificeerde organische leveranciers van gecultiveerde gezonde land- en tuinbouwproducten, maar de bulk van het voedsel en voedselsupplementen die uit China komen, zijn zó extreem toxisch, dat het eten ervan een groot risico met zich meebrengt.

Dát deze watermeloenen ontploffen op de akkers is dus geen verrassing. De echte verrassing ligt in het feit dat Chinese paartjes nog steeds baby’s krijgen.. Met verstrijken van de tijd, zal dit mogelijk ook steeds meer tot het verleden gaan horen..

Bronnen voor dit artikel:
BBC
FoxNews

x

9 gedachten over “In China exploderen de watermeloenen!

 1. De wraak van de meloenen. Plofbollen. Lekker rommeltje. Gaat natuurlijk ook nog verschrikkelijk stinken. Zijn het ook nog stinkbommen.
  Dat he je ervan als je met je eten zit te knoeien, _O-

 2. “Maar wat dacht je van het injecteren van vis met uiterst giftig kwik.. Het hoge soortelijke gewicht van kwik (13,6) zorgt ervoor dat de normaal al heel dure, zeldzame vis veel zwaarder wordt en daardoor een nóg hogere prijs opbrengt..!”

  Wat een bullshit ! De kiloprijs van kwik ligt rond de 2500,-
  Daar kan de kiloprijs van een visje echt niet tegenop.

  Geen handelaar die goed bij zijn hoofd is zou dit doen.
  Indien toch, dan wil ik die vissen wel opkopen om het kwik te recyclen, en tevens een goeie boterham te verdienen.

  1. Bullshit..? ff gechecked. De prijs voor een ‘flask’ Mercury ligt rond de US$ 1500.- Ik begrijp dat een ‘flask’ precies 34,5 kilo is. Het e.e.a betekent dat 1 kilo kwik (net zoveel volume als 0,08 liter water overigens!) zo om en nabij de € 30,- zou liggen.. Ik snap even niet hoe je aan ‘rond de 2500,-‘ komt. 2500 wat trouwens..?
   Voor de rest gewoon vertaald wat er stond. Maar bullshit..? Lekker negatief trouwens..

 3. Wat van dat spul injecteren bij de heren van monsanto, en ik weet ook nog wel een stuk of wat politici die dit mogen ontvangen als extraatje in de koffie 😉

  (pppsss….meelezende (r)overheid, politie en andere nieuwsgierigen, tis maar een joke, oké? )

 4. Ik ben nooit in China geweest maar het lijkt mij een mooi land.
  Hoe de staat hier om gaat met mens, de natuur en het bewustzijn van verantwoordelijkheid ,zal zich uiteindelijk wreken.
  Er is altijd oorzaak en gevolg.

 5. Vorig jaar moest ik voor mijn werk naar china. Wat een verschrikkelijk deprimerend land is dat zeg. Eindeloze flats, eindeloos veel beton, en ze bouwen maar door. Wat me ook opviel is dat de aarde volledig vervuild is met plastic. Overal waar je kijkt zit er plastic in de aarde!
  De chinezen zal het allemaal worst wezen. We gingen verhuizen en de verhuizers brachten een grote hoeveelheid piepschuim platen mee om de apparatuur te beschermen. Gevolg was een grote hoeveelheid troep die achter bleef, lieten ze gewoon liggen. De rievieren drijven vol met afval. In de week dat ik er ben gewwest heb ik misschien een paar vogels gezien. Dit land gaat ten onder in zijn eigen vervuiling.

  1. Hoe bizar het ook mogen klinken. China is één van de voorlopers op het gebied van duurzaamheid. Of dat nou tot stand komt o.b.v. de verdiensten die lokken, of vanuit een diep-gemotiveerde passie, laat ik in het midden… 🙄
   Ik heb zelf 25 jaar zaken gedaan met Chinezen. Het is duidelijk in mijn ogen: ze zijn nooit opgevoed om te ‘voelen’. Voelen is lastig, gevoelens zijn voor thuis, in ‘kleine kring’. De reden, de ratio dus, regeert.

 6. China is een mooi land… Zoals overal is dat allicht relatief en hangt af van de plaats waar je gaat. Een kennis gaat er voor zijn werk en familie naartoe en vind het er prachtig. En betreffende die mooie woorden over de uitwerpselen van stieren: hier zijn de boeren toch ook niet zo slim dat ze spul gebruiken om meer winsten te maken of hun akkers te vrijwaren van insecten… Ik zag ooit een veld en daar hingeen soort lage wolk overheen: een vosje zoefde voor mijn auto over de weg en sloop, eigenlijk erg traag en verschrikt, onderdoor de wolk weg het bos in… Velen zitten zelfs te wachten op monsanto die de wereld zou kunnen redden…”De Chinezen” hebben toch maar mooi en vracht Monsanto soya zaadgoed onderschept aan de haven. Toch? Die meloenen daar is wat van: gelukkig barstten ze idd op het veld en niet in de magen van mensen… En ook: een goeie dertig jaar geleden kon je in het kanaal in de buurt gewoon geen vis meer vangen: verstikt door de vervuiling… We praten over ‘de anderen’ maar zien niet naar onze eigen omgeving waar gewoon hetzelfde gebeurd. Groetjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.