Advertentie

Obama gets Osama..


Osama Bin Laden is een kat, of was een kat, wat jij wilt. 9 levens hebben en dan uiteindelijk tóch sterven.. De pechvogel.. Maar het gaat erom wat je wilt geloven. Want de elite schijnt zich in te spannen om nu eens te kijken, hoe schaapachtig de wereldbevolking is, om dit hele kletsverhaal te geloven..

De ‘meest gezochte man’ ter wereld (overigens NIET door de FBI!! Zie HIER) wordt vermoord en wat is het bewijs dat de wereld te zien/horen krijgt..?

1. Een vrouw ter plekke heeft gemeld dat hij het was.

2. De mensen ter plekke, Amerikaanse elite-troepen, meldden dat ‘hij het was’..

3. En uiteindelijk blijken DNA-tests ‘zonder twijfel’ te bewijzen dat hij het is

En natuurlijk geloven we dit. Net zoals we het normaal vonden dat het staal van de WTC-torens, ná de ineenstorting NIET onderzocht konden worden. Het staal werd ADS (als de sodemieter!) naar China verscheept, om omgesmolten te worden. GEEN ONDERZOEK..

Deze meneer, Adrian Salbuci van het Second Republic Project uit Argentinië, zet het eigenlijk allemaal heel netjes op een rijtje. Gewoon vanuit zijn ‘situationroom’, ofwel de slaapkamer, zoals je ziet. Helemaal helder, deze kerel!

Ben je geïnteresseerd in het OBL-verhaal, neem dan deze uitleg van 9 minuten even mee. Verhelderend om het nou eens van een ander te horen. Dát vonden wij in elk geval.. 😉

6 gedachten over “Obama gets Osama..

  1. Helder en duidelijk! Laten we hopen dat zij die “slapen” wakker worden. Het hele verhaal deugt van geen kant, het is zo erg dat een blinde het zou kunnen zien…

  2. Helder verhaal, de insiders die zich al een tijdje hiermee bezig houden wisten het al maar deze man kan het heel overtuigend brengen voor de “slapers” onder ons.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.