Advertentie

Psy-ops manipuleren ons wereldbeeld..


‘Ik heb vragen.
Het leven is een wonder, vol met verbijsterende
wonderen die zich blijven ontvouwen.

Mijn zoektocht naar de waarheid
heeft me nieuwe perspectieven geboden,

die me hebben geleid naar bronnen van informatie,
Deze blijven me inspireren, me verwonderen én…
met afgrijzen vervullen

over de wereld waarin we leven.

Durf te ont-dekken en zie wat je verlaat..
in verwondering blijvend.’

– Zen Gardner –

zen gardner

x

Psychologische operaties (Psy-ops)
bepalen ons wereldbeeld..

Inzicht in Psy-ops
die de waarheid manipuleren

2014 © Zen Gardner

x

Zodra je doorhebt dat alles een illusie is, dat je eeuwig levend bewustzijn bent dat een lichamelijke ervaring op aarde doormaakt, is dat het de grootste gift die iemand kan ontvangen, dan ben je er. Het bewust-zijn heeft zich her-kend. Het is geweldig, het kost niets en iedereen kan het meemaken! Mensen moéten gewoon wakker worden.. Het lijkt gemakkelijk, zeker als je het zelf al hebt meegemaakt. Het leven wordt voller en intenser, je wordt je bewust van de oneindige mogelijkheden die er zijn.
Het is zo opwindend, bevrijdend en eenvoudig, dat je je afvraagt waarom niet iedereen het ziet..
Vooral wanneer de samenzwering die aan de mensheid wordt opgedrongen in alle hevigheid duidelijk wordt. Wanneer je je realiseert waarom je hier op dit cruciale moment bent. Hoe is het zover gekomen?

eagle river

We werden bijna allemaal opgeslokt door iets, dat ons de van de realisatie probeerde weg te houden. Dit is zowel natuurlijk, als bewust zo ontworpen. Natuurlijk, in die zin, dat we bewustzijn zijn dat in een aards pasgeboren lichaam tot uiting komt. Problemen gaan ontstaan door de culturele en maatschappelijke patronen in het gezin.  Als hulpeloze baby’s zijn we overgeleverd aan diegenen die voor ons zorgen. De basis van je leven wordt gevormd door de familie waarin je geboren bent. Je ouders, grootouders, broers, zussen, ooms, tantes en een hele waaier van voorouders vormen als het ware de klei waaruit jij als kind geboetseerd bent.

Al deze mensen hebben hun stempel achtergelaten op jou. Wanneer zij niet de spirituele kern van ons wezen bekrachtigen kunnen we afstompt raken voor de waarheid. Het lijkt een beetje op ontwaken uit een droom en niet meer weten welke realiteit nu de echte is, want onze zintuigen worden overgenomen door de nieuwe. Als je ouders zijn afgestompt, zal je hoogstwaarschijnlijk eenzelfde geestesgesteldheid overnemen. In ieder geval in het begin. Misschien kunnen latere ervaringen in het leven leiden tot nieuwe realisaties. Dat is velen van ons overkomen.

censorship signDe oorlog tegen bewustzijn
Kinderen zijn vaak heel spiritueel, sommigen herinneren zich dingen van voor hun geboorte tot in de details. Kinderen worden heel puur geboren. Als de natuurlijke spiritualiteit en de realiteit van onze waarlijke natuur zouden worden erkend en gevoed vanaf onze geboorte dan zou onze wereld er nu heel anders uitzien! Dat gebeurt maar zelden.

Opgroeien bij inheemse volkeren maakt vaak spiritueel. Dan hoef je niet ‘wakker te worden’, want je bent nooit gaan ‘slapen’. Daarom moesten de inheemse volken en hun sjamanen systematisch worden gedecimeerd, door de mensen die de baas spelen in de wereld. Spirituele vrije mensen, inheemse volkeren hebben innerlijke kracht en dragen onderlinge verbanden met zich mee. Alles wat de controleurs verachten.

In de ogen van de meesters moeten de kinderen van de wereld zich conformeren aan een spiritueel zo beperkend mogelijk systeem als mogelijk is. Daarom worden we blootgesteld aan drugs, mind controle, dommer makende educatiesystemen in militair lijkende instituten, sleurbanen, domme afleidingen en propaganda. Voilà, ons leven. Daarom is de nood in de wereld op dit moment zo heftig en Orwelliaans. Steeds meer mensen worden wakker. Mensen als Zbigniew Brzezinski zien dit gegeven als een bedreiging en zeggen dingen als, het is tegenwoordig oneindig veel eenvoudiger om een miljoen mensen te doden dan hen te controleren (hier).

De zondeval – de kern van de matrix
TelevisieDe meest slimme manier om mensen effectief te controleren is via religie en geloofssystemen. Ze erkennen de spiritualiteit van de mens, nemen deze over, leiden en controleren. Ze winnen de harten van de massa door de erkenning van ons innerlijk appèl om ons spirituele potentiaal te willen bereiken. We worden naar mooi versierde gevangeniscellen gelokt en denken dat het vrijheid is. Deze tactiek wordt succesvol gebruikt, kijk maar naar de rooms katholieke kerk. Maar ook andere religies doen het niet slecht.

Allemaal om ons te ‘beschermen’ van de werkelijkheid en eigen verantwoordelijkheid. De erfzonde is, volgens de christelijke leer, de zondigheid die ieder mens door zijn geboorte aankleeft als gevolg van de zondeval van het eerste mensenpaar. Het is de een van de grootste omkeringen ooit. Dat en de angst voor de dood. Van het begin tot het einde liegen de parasitaire ‘overlords’; ze stelen, vernietigen, manipuleren en doden. Ze zorgen ervoor dat alles wordt omgedraaid en verward raakt.

Dat we door de zondeval, de eerste zonde, als gehele mensheid behept zijn met een zondige natuur, dat we iemand anders daarvoor zouden moeten betalen om onze onschuld terug te krijgen. Waarom zouden we iets moeten betalen alleen omdat we op aarde worden geboren? Wie is hier de baas? Waarom worden wij vanaf onze geboorte geoormerkt, hebben we geboortebewijzen en certificaten nodig?

Zij zetten ons vast in een valse zogenaamde wettige matrix. Dat contract moet worden ongeldig verklaard! Het is een essentieel deel van het ontwaken. We worden onschuldig en puur geboren totdat zij hun vuile matrix-net over ons heen gooien. Zelfs dan kunnen zij niet voorkomen dat onze vrije spirituele geest niet wordt geketend.

Als je hen niet kunt verslaan…. Leid ze
Wie kan je tegenwoordig vertrouwen, zelfs met de informatierevolutie en tomeloze communicatie via internet? Het is duidelijk dat de Powers That Be (PTB) de waarheid proberen te ondermijnen of teniet te doen. Ze denken dat we naïef zijn en gewoon wachten tot zij hun fascistische oogst binnen hebben. Er is veel waarvoor we op onze hoede moeten zijn. Dat is een gezonde houding. Ben ik paranoïde? Zeker. Ze zitten achter ons aan. Het doet me denken aan Arthur Conan Doyle’s ‘The Most Dangerous Game’, waar de ultieme jacht op de psychopathische gamesman een mens is. Dat is hun manier van denken in een notendop. Kijk maar naar de programmering van oorlog, genocide en de ontvolkingsagenda.

Het hartchakra, de poort naar onze oerverbinding met het goddelijke.
Het hartchakra, de poort naar onze oerverbinding met het goddelijke.

Ik geloof niet in ‘geloven’.. 
Wanneer het erop aan komt, geloof niemand! Geloven is een vorm van spirituele zwakte. Van binnen weten, of kennis, is iets heel anders. Wanneer je in je hart weet dat iets waar is. Daaraan ontleen je kracht, geluk en waarde. Religie of een geloof laat je vergeefs gebeden en rituelen herhalen, vage verlangens voeden terwijl je wacht op genade van een ander; of dat nou een god, regering of politiek leider is.

Vanuit de kwantum fysica weten we dat wat waarop we ons focussen manifest wordt. Ons weten verandert de wereld. Neem mijn woorden niet zomaar voor waar aan. Onderzoek zelf. Volg niet blind wat anderen dicteren, vooral niet in deze grote wereld van bedrog waar de illusie van vrijheid heerst. Ik deel mijn waarheid met jullie en als het resoneert, prima. Mensen moeten zelf op zoek gaan naar hun eigen waarheid.

Ik ben zelf ook onderweg. Iedereen is vrij om zijn eigen weg te lopen en zijn eigen lessen te leren. Ik vind het leuk als mensen vragen blijven stellen, als het maar constructief is en in de geest van willen leren en waarheidsvinding. Wanneer iemand zijn mening door jouw strot probeert te duwen, pas dan op. Maar zelfs dan, aanvaardt de goede dingen en laat de rest voor wat het is.

Psychologische operaties (Psy-Ops)
De alternatieve gemeenschap is ook geïnfiltreerd, dat is logisch. De Powers-That-Be willen de oppositie leiden. Ze proberen te misleiden en mis informeren, op welke plaatsen dan ook die wij bezoeken. Soms ligt het voor de hand, is het gepolitiseerde bullshit of religieuze propaganda. Soms is de misinformatie niet zo gemakkelijk te herkennen, net als nieuwe computervirussen die plots verschijnen en weer verdwijnen. Maar met het echte bewustzijn komt het onderscheidingsvermogen. We moeten luisteren met onze oren en geest, ja, maar vooral met ons hart.

Ik kan niet zeggen dat ik altijd zeker
weet wie wie is.
Soms is de informatie op een website
heel goed, maar net niet volledig.
Eeuwige waakzaamheid is de prijs van vrijheid…
Het pad dat ik loop houdt zich niet bezig met de bestemming of uitkomst.

Ik kan niet zeggen dat ik altijd zeker weet wie wie is. Soms is de informatie op een website heel goed, maar net niet volledig. Eeuwige waakzaamheid is de prijs van vrijheid… Het pad dat ik loop houdt zich niet bezig met de bestemming of uitkomst. Het pad is wat ik bewandel maakt mij een zeer dankbaar en gelukkig mens. Ik heb zoals velen een aantal grote traumatische veranderingen moeten doormaken om het NU te vinden. Ik bevind me met dit ontwaken in het kinderstadium en ik ben er zeer content mee. Ik ben we bewust dat ik steeds minder weet. Het voelt goed.

Het prachtige mysterie wordt steeds fantastischer. Ik ben aan het leren om gewoon alles te laten en te genieten in plaats van te proberen om alles uit te vogelen. Het grappige is, dat hoe meer je dat doet, hoe meer prachtige dingen vanzelf op je af komen. Wakker worden maakt je heel bescheiden, maar tegelijkertijd is het een enorme verantwoordelijkheid. Als we deze kennis niet manifesteren, zal het vervagen en vele anderen die we anders hadden kunnen helpen zullen lijden. Dat is het moeilijke.

Afleiden en ontwaken tegenhouden
De Nieuwe Wereld Orde (NWO) is voor alles een spiritueel model om controle. Zij werken zelf ook vanuit een spirituele dimensie, alleen op een andere golflengte. Zij missen de empathie. En bij de NWO hoort ook een nieuwe wereldreligie. Ze zijn ermee bezig. Er is een overvloed aan disinformatie in de arena van alternatieve informatie en spiritualiteit. Als de informatie je lamslaat, is het verkeerd. Als het leidt tot trouw moeten beloven, is het ook verkeerd. Als het je berooft van soevereiniteit, is het verkeerd. Als het dogmatische en hiërarchisch is, is het verkeerd. De meeste leugens hebben al deze eigenschappen.

truth-and-liesIn de zogenaamde New Age beweging is het schering en inslag met flauwekul messiassen en doctrines over bevrijding. Velen zullen in de verleiding komen om hun vermoeide geest rust te geven en te parkeren in een van deze valse vredige ruimtes. Loop op je eigen benen. Er is niets dat meer empowerment brengt en bevrijdend werkt. Het is aan ons om de juiste weg te gaan, de juiste keuzes te maken. Er zullen tal van tussenstops, zijsporen en omleidingen zijn op onze weg naar helder inzicht. De psychopathische controle-freaks proberen op alle mogelijke manieren het ontwaken te kapen, het is duidelijk een prioriteit voor hen, deze voortdurende onderwerping van ons.

Blijf dus wakker. Blijf hen voor. Val niet voor hun aantrekkelijke snoepjes en retoriek. Wij zijn goddelijk en hebben geen enkel systeem nodig anders dan Liefde en Waarheid. Tuurlijk, er zullen zich actiegroepen vormen, maar wanneer de eerder genoemde symptomen verschijnen is het waarschijnlijk tijd om weer weg te gaan.

Willen ze het ontwaken kapen? Laat ze ook proberen om het licht van de zon tegen te houden, of de andere sterren die schijnen, terwijl ze toch bezig zijn. Wat een dwazen. Het zijn psychopathische parasieten die los rondlopen, dus blijf alert. Vooral, laat het licht schijnen. Diegenen die vanuit het donker op ons af komen hebben het nodig. Ze weten niet wie ze tegenover zich krijgen. Laat ze maar komen!

 

Altijd veel liefde,

Zen

ZenGardner.com

85 gedachten over “Psy-ops manipuleren ons wereldbeeld..

 1. Het zijn de Joods/Zionistische krachten die via via de wereld beheersen, zij drukken overal hun stempel op, door het beheersen van de westerse geld wereld beheersen zij ook de politiek en de media wereld, door het commentaar in de grote dagbladen sites, kun je lezen dat het verzet groeid, er wordt gerelativeerd, het bewust zijn groeid, en daar mee het verzet, Joden die dit NWO niet afkeuren zijn dus medeplichtig, net als de Moslims die al dit onderlinge gemoord niet afkeuren en veroordelen.
  Geen anti-Semiet of racist zijn wordt met de dag moeilijker, ze zijn zelfs bezig onze thuislanden te ondergraven, en ons zodoende van onze roots en historische waarden te ontdoen, mijn generatie laat dit niet gebeuren, maar wat er na ons komt, gesubsideerde watjes, voetbal kijkende bierdrinkers,
  shamefull people, die nog nooit de dood in de ogen hebben gekeken, die als schapen naar de slachtbank gaan, sta op mensen wordt wakker!

  1. Je bedoelt Zionists. Zionists zijn secular, niet gelovig en hun acties staan haaks op wat het Jodendom gelooft. De Zionisten gebruiken de Joden voor hun eigen doel. Israel wordt geleid door Zionists. Elke kritiek die men op hen heeft wordt oniddelijk uitgelegt door hen als anti-semitisme wat ook hun doel is. Want zij baten er bij. Het veroorzaakt angst bij de Joden in Europa zodat ze allemaal naar Israel komen. Het aantal Zionisten onder de Joden is klein maar ze zijn uitermate fanatiek. In Amerika heb je ook nog de evangelische christenen waaronder vele Zionisten zijn. Deze zijn alleen maar geintresseerd in the Real Estate Israel. De joden kunnen hun geen flikker schelen. Hun doel is alle Joden te bekeren tot het Christendom want dant komt Jesus weer terug…op een wolkje….en alle skeletten komen uit de graven en ze gaan allemaal naar de hemel behalve de joden die niet bekeerd zijn die gaan linea recta naar de hel.
   Veel joden beginnen zich te keren tegen de Zionisten want ze worden zo onderhand gezien als een gevaar voor het Jodendom. Dus het grootste gevaar voor de Joden is niet het anti-semitisme maar de Zionists.
   De zionisten hebben de banken, de media, de hele film industrie in haden. En diegene die het geld beheerd beheerd de wereld.

  2. Ik wilde dat ik je zou kunnen geloven, helaas weet ik beter, het Zionisme is voort gekomen uit het Jodendom, zonder Joden geen Zionisme.
   De enorme onderstroom in onze samenleving, voert ons de Goyims naar de afgrond, er worden overal bruggenhoofden gebouwd door de Joden in opdracht en met geld van de Zionitische Joden.
   En wij naïvelingen, met onze goedhartigheid laten het gebeuren, gelukkig is het tij aan het keren, Rusland-China-India- Brasilië, Libyë wilde zich hier bij aansluiten, maar dat is voorkomen door hun stomme handlangers, ze riskeren nog liever een atoom oorlog als te moeten verliezen, je kunt hun macht aflezen, bijvoorbeeld de lage olie prijzen, het goud wat steeds maar goedkoper wordt, het wachten is op het vermoorden van Putin, het is mislukt
   in de Oekraïne verkeerde vliegtuig, daarom drijgen de Russen, met hun wapens en vliegtuigen, we zullen zien, Groet Jenne

  3. Ik wilde dat ik je zou kunnen geloven, helaas weet ik beter, het Zionisme is voort gekomen uit het Jodendom, zonder Joden geen Zionisme.
   De enorme onderstroom in onze samenleving, voert ons de Goyims naar de afgrond, er worden overal bruggenhoofden gebouwd door de Joden in opdracht en met geld van de Zionitische Joden.
   En wij naïvelingen, met onze goedhartigheid laten het gebeuren, gelukkig is het tij aan het keren, Rusland-China-India- Brasilië, Libyë wilde zich hier bij aansluiten, maar dat is voorkomen door hun stomme handlangers, ze riskeren nog liever een atoom oorlog als te moeten verliezen, je kunt hun macht aflezen, bijvoorbeeld de lage olie prijzen, het goud wat steeds maar goedkoper wordt, het wachten is op het vermoorden van Putin, het is mislukt
   in de Oekraïne verkeerde vliegtuig, daarom drijgen de Russen, met hun wapens en vliegtuigen, we zullen zien, Groet Jenne

  1. Monika, deze man zegt het toch ook duidelijk THEY ARE PUPPITS, wie is de patroon in Great Britain niet het koningshuis, maar Rothshild en zijn kornuiten, er zijn nog nooit zoveel Joden in de adelstand verheven als de laatste decenia, de Koopman van Venetie is terug, misschien nooit weg geweest.

  2. Jenne, stap voor stap. Eerst het grotere plaatje, dan de namen benoemen. Want als je het anders om doet, dan luistert de massa niet meer. Je weet toch wel political correctness is de muilkorf.
   Ongelofelijk dat zelfs mr. Bean het slachtoffer van de subversieve media wordt, omdat die zich voor free speech inzet.

 2. Citaat uit bovenstaand artikel: “Wij zijn goddelijk en hebben geen enkel systeem nodig anders dan Liefde en Waarheid.”

  Ik kan me hier helemaal in vinden. Een mooie aanvulling hierop wordt gegeven door Neale Donald Walsch in een van zijn uitspraken:

  EEN EENVOUDIGER MANIER VAN SCHEPPEN
  “De beste manier om de gewenste realiteit te scheppen is al te voelen dat deze er is en er dankbaar voor te zijn. Dit is een moeilijk proces dat slechts weinigen kunnen opbrengen. Een eenvoudiger manier is om anderen op een onbaatzuchtige manier datgene te geven wat je zelf zou willen hebben.
  Stel dat je in een liefdevolle omgeving zou willen zijn. Geef anderen dan liefde, zodat zij in een liefdevolle omgeving zullen zijn. Wat er dan gebeurt is dat je onbewuste er van doordrongen raakt dat je iets te geven hebt. En wat heb je te geven? In dit geval liefde. Nu kun je alleen iets geven als je dat hebt. Dus kennelijk heb je en ben je liefde, want anders zou je het niet kunnen geven. Aangezien je onderbewuste er dan van overtuigt raakt dat je liefde bent zul je liefde ervaren als jouw realiteit. En je zult die omstandigheden in je leven aantrekken welke die opvatting bevestigen.
  Het is belangrijk om dit vanuit een zuivere en onbaatzuchtige motivatie te doen. Dus niet bijv. vanuit een motivatie om door anderen geaccepteerd te worden of iets dergelijks. Als je dat doet dan gebruik je liefde als een manier om anderen te manipuleren, om iets van ze gedaan te krijgen. En helaas ook dat zal dan onderdeel worden van je realiteit. Je zult in dat geval in aanraking komen met ‘liefde’ als manipulatiemethode.”
  (bovenstaande methode is gebaseerd op ‘Een Derde Gesprek met God’, hoofdstuk 1)

  1. Ik ontmoete Neale Donald Walsch in Silent Unity, West Palnm Beach alwaar hij een lezing gaf. Dat was ongeveer 6 jaar geleden. Een groep van ons hadden voorheen wekelijks zijn boeken bestudeerd en besproken. “Conversations with God” was zijn eerste.
   Silent Unity gelooft in positive prayer om dusdanig de “gewenste realiteit” te scheppen van genezing voor dat het werkelijkheid is. .
   In hoeverre vertoond men liefe aan een ander door hen iets te geven dat je zelf graag zou willen hebben. Daar doe je niemand a plezier mee, alleen jezelf “Kijk hier geef ik iets aan hem/haar wat ik zelf eigenlijk will hebben. Wat goed van mij” That is self-serving. Instead I’d think that giving someone in secret something you know THEY would like but cannot afford would be loving. In secret!! So simply remind your self of your true nature which is love and that love will automatically spread to those that are part of you but appear separate. Just follow your heart. Life is an illusion. Stop the monkey mind and don’t make it so complicated. It isn’t. Neale also tells us we choose our parents and our siblings and that everything is preordained by us before we reincarnate. Life is one big lesson and we are all a work in progress.
   This Zen fellow has a few buzz words but most of it is rambling

   Very few American New Age characters impress me as being what they are.Especially those who change their name to either a Biblical one or a Hindu one, but sell snake oil. Neale, as far as I am concerned, is the real deal. The only one I can think of at present.
   Try this….Turn off your monkey mind. Take a notebook and write/ask a question to God and see what happens. Write down whatever message you receive from your higher self, your gut. I don’t want to know the question, nor the answer but only whether it worked and if it was of value to you.

  2. @Gerry 1211, De onbekende weldoener, op wat voor gebied dan ook wat je omschrijft is zo waar. Prachtig dat je deze man hebt horen spreken, een bijzonder persoon.
   Hij verteld in zijn boek ‘Gelukkiger dan God’ over het multiplier-effect. Als je je op jezelf concentreet, beperk je de hoeveelheid energie die je voortbrengt, want er is er maar één van jou. Als je je echter op op anderen concenteert, vermenigvuldig je de hoeveelheid energie die je voortbrengt met het aantal personen op wie je je richt.
   Fora doen dat ook (positief maar ook negatief) en Emoto wilde dat laten zien met het geheugen van water.

  1. Ik ben trouwens bezig om een hulpmiddel te ontwikkelen om je eigen realiteit te scheppen, een zgn. realiteitschepje. Helaas wil het niet zo makkelijk manifesteren en blijft steeds in een fluxfase hangen ergens in de 4e densiteit, lijkt er op dat ik het niet alleen kan.

  2. Cozmic, zo iets als het navelschepje van Toon Hermans, die réaliteit die jij wilt scheppen, je eigen réaliteit, is niet echt zinvol, je réaliteit moet je kunnen delen met anderen, gedeelde réaliteit is halve réaliteit, mijn beste Cozmic, en om de réaliteit te kennen, moet je eerst de waarheid vinden, groet

  3. Gelukkig voor jou, Jenne, ben je nog steeds niet in staat om een duidelijk onderscheid te maken tussen sarcasme, cynisme en realiteitsgestoorde waanillusionaire hippies. Als je een karper was dan zou je op jouw leeftijd waarschijnlijk in minimaal 85.000 blokjes kaas gehapt hebben die aan een haak en een touwtje zaten.

  4. FF een doordenkertje voor Jenne.
   Waarheid bestaat alleen bij de realiteit die je er aan verbind.

  5. Cozmic, hier weer één karakter schets, van hoe ik zou kunnen zijn, duidelijke taal trouwens.
   Een doordenkertje voor Cozmic, bestaat de waarheid wel, is het niet een fictief gewenst iets, om dit iets te kunnen onderbrengen in het archief realiteit, met het etiket de geréaliseerde waarheid.

  6. één van je slechte buien Cozmic/Jauke, waarom al dat onfatsoen, lukt er iets niet in je leven, of kun je niet tegen tegenspraak, nou ik wens je van harte beterschap, groet Jenne

  7. Jenne, was gewoon zo’n momentje dat ik de pc niet aan had moeten zetten, maar lekker naar mijn nest had moeten gaan. Niks persoonlijks naar wie dan ook toe, bad mood. Eigenlijk wel gerelateerd aan bovenstaand artikel, emoties die heen en weer swingen tussen een mooie lentedag en een kanonskogel. Diep van binnen weten dat er een ontzettend mooie realiteit is en tegelijkertijd er van bewust zijn dat we in een zwaar verziekte wereld leven. And the pendulum swings…
   Soms trek ik het ff niet, verlies ik de moed en mag van mij de hele boel instorten, meest hou ik die momenten voor mezelf. Nu moest Guido even rotzooi wissen, sorry daar voor.
   Have a nice life.

  8. Jauke,

   Weet je beste jongen, krijg wel meer van dat ongemeende afblaas stoom over me heen, dochter – zoon- schoondochter- mijn ega- kleinkinderen- e.a. kan er tegen om dat ik weet dat dit niet echt gemeend kan zijn, ik vermorzel dit allemaal in mijn geestelijke broyeur, en maak er dan een vlinder of bloem van, geleerd van mijn lieve moeder, soort geestelijk kaatsen, mijn vader was ook nog al heet gebakerd, maar in wezen een fantasties mens, groet Jenne

  9. Jenne, goede ziel. Ik denk dat we van jou nog veel kunnen leren 😀
   Ik bewonder je onvermoeibare inzet hier. Dank je wel, voordat je er bent. Groetjes.
   En ja, dat geldt ook voor Jouke-Pouke.

  10. @ Jenne 4.10 Dank je wel voor het delen van jouw geestelijk kaatsen. Ik heb in dergelijke situaties de gewoonte aangenomen die ik de “tefal-pan taktiek” noem. Ik probeer dan om dat wat ik niet verkies ook niet op te nemen, en het van me af te laten glijden. Maar jouw manier van handelen is zoveel krachtiger en mooier. Ga hier zeker mee aan de slag. Nogmaals dank aan jou en aan Cozmic. It takes two to tango!!

 3. Another American who had to change his name to be taken “seriously” I guarantee you that no American baby was ever called Zen 50 or so years ago. Religion and selling “snake oil” is ever so lucrative in the U.S. and apparently also in Nederland. Oh well…..
  Enlightenment does not come from the U.S. folks. Sorry!

  1. In reality, there is no U.S. Countries are merely part of false believe systems. Countries are a minor part of the grand illusion of separation. In reality, there is only one.
   Peace

   PS It souds perhaps a bit strange, but consiousness is also part of the grand illusion. Consiousness is its vehicle. Peace

  2. So Gerry, following Zen all the way over the world, to websites that place his articles.. Thank you for being the Nanny.. En waarom kan het hieronder wel in het Nederlands..? Maybe try a bit of French? Qui s’excuse, s’accuse

  3. Hi Guido,
   Your quite welcome! 🙂
   I don’t live in France dahling. I live in the US for 51 years.
   Sometimes I am a bit lazy. Hope it doesn’t dent your psyche too much.
   Ciao 🙂

 4. Jenne, natuurlijk komt het Zonisme uit het Jodendom…..maar weinig van de Joden zijn zionisten….Helaas hebben de Zionisten de dialogue in handen. Ze regeren Israel, ze hebben de banken onder hun controle,de media, de film industie en er is grootschalige indoctrinatie van de bevolking. Er was nog niet zo lang geleden een oude Joodse Nederlander, volgens mij een professor die Auschwitz overleefd had. Deze schreef een open brief waarin hij stelde dat het Zionisme een gevaar was voor de Joden, dat hun acties een schending was van het Joodse geloof en dat de Staat van Israel zo snel mogelijk moest ophouden te bestaan. De man is een paar weken geleden overleden. Ben zijn naam kwijt
  Als je de Duitse geschiedenis van voor de oorlog leest dan had Duitsland maar heel weining Joden. Maar van die weinige waren het de Zionisten die alles onder hun controle hadden. Zo stonden de universteiten allemaal onder Zionistische handen en niemand kon er werk vinden als leerkracht of hij moest Joods zijn. Zij hadden ook de Duitse film industry in handen, en de media en de banken. NEt zo als vandaag.
  De Zionisten in New York verklaarden, in de naam van het Jodendom, oorlog met Duitsland in 1933. Ze bevroren Duits geld op buitenlandse banken die zij in haden hadden. Op het ogenblik behoord heel Washington aan de Zionisten, en heeft Israel het voor het zeggen in Washington. Te gek voor worden natuurlijk, maar zo is het nu eenmaal. Gilad Atzmon, geboren in Israel noemt zichzelf een voormalige Jood die schijft dat op het ogenblik de situatie zo ongeveer hetzelfde is als die in Duitsland heerste net voor de oorlog. Gilad schreef o.a. “The Wandering Who?”
  http://www.gilad.co.uk/
  De link is naar Gilad’s newsletter. You can click on any date on the right and read old posts of his. You can subscribe to it. It is Gilad’s opinion that the Jews/Zionist over the centuries have done things that alienate the rest of the population to the extend that it results in great anger and persecution against them. He sees such a time right now.
  Shlomo Sand schreef “The Invention of the Jewish People”
  http://www.amazon.com/Invention-Jewish-People-Shlomo-Sand/dp/1844676234
  The link goes to Amazon and the book reviews are very interesting.
  I have the book in my tablet, and I found myself anoid when the book ended. I was not finished reading and wanted more. Go figure.
  He also wrote “The invention of the Land of Israel”
  Sand especially irks the Zionists because his books show with actual historical facts that their premise on which Israel was created was false.
  Take care.

  1. Gerry1211

   Woon 32 jaar in Frankrijk daar voor een stukje in Great Britain “Wales” heb nog steeds familie in the states, maar het contact verwaterd.
   Kan je over de VS een boekje aanraden ” the dispossessed majority ” by Wilmot Robertson, uitgever Howard Allen cape canaveral.
   Zo als jij het hier schrijft zo is het in grote lijnen, het zijn omkopende konkelaars, hier in Frankrijk spelen ze het zelfde spelletje, en dan weer jammeren als ze de prijs moeten betalen.

 5. Ik wil hiermede wel even bevestigen, dat ik heel veel erge fijne mensen heb gekend, en ja dat waren Joden, en nog heb ik enkele hele goede close friends,
  die Jood zijn, maar in wezen stonden wij er nooit bij stil wat je was of afkomstig van was, dit heeft ook niets te doen met de mensen van goede wille, en gelukkig dat zijn er heel heel veel, even om mij zelf op de goede plaats te zetten, geen anti-semiet en geen racist, groet Jenne

 6. IK GELOOF NIET IN GELOVEN : je kunt het beste voor jezelf leren denken en zelf alles onderzoeken dan kom je er inderdaad achter dat alles een leugen is en dat de Complottheorie een FEIT is .

  Op allerlei fronten ligt het recht voor onze voeten en kijk maar eens naar de ministers die vaak incompetent zijn in hun functie en totaal geen verstand hebben van hetgeen waar ze beslissingen over nemen , dit gaat u allen aan en we laten het gewoon gebeuren .

  Als je in het bedrijfsleven incompetent bent lig je op straat binnen no time , als minister die wij als bevolking niet eens gekozen hebben is dit de normaalste zaak van de wereld .

  Als bv Klink gewoon kan zeggen dat er een beetje kwik in een vaccinatie zit , dan zitten we allen fout dit te accepteren want mensen moeten voor zichzelf leren denken en mogen dit gewoon niet accepteren , dus we laten ons manipuleren !

  Ja we worden op allerlei manieren vergiftigt en gemanipuleerd hier hoef je geen professor voor te zijn maar hier heb je slechts een boerenverstand voor nodig en wat zelfstudie .

  Zou zeggen , Sammie , kijk omhoog Sammie dan zie je oa al heel simpel dat er iets niet klopt .

  En gewoon mensen attenderen op een Geweldige Site als deze met een heel groot compliment hiervoor , samen staan we sterk .

  LIEFDE EN WAARHEID VOOR IEDEREEN .

 7. Hier nog z’n staaltje hoe we dagelijks voorgelogen worden door met materiaal te knoeien : http://www.nu.nl/buitenland/3918304/tientallen-legervoertuigen-rijden-donetsk-in.html

  Nu.nl is de meest vreselijke media die niets anders dan leugens publiceert. Als je bewijs plaatst van hun ongelijk of iets plaatst wat niet in hun tactiek van leugens past krikg je een ban !

  Let goed op de foto van dit artikel. De soldaten op de tanks dragen Oekrainse vlaggen :-):-) hoe manipuleer je het volk …
  Hetzelfde als met het interview van RT nieuws waar de NOS de uitleg van Poetin er bewust uitknipt en er een Desai aan geeft dat Poetin de reporter niet te woods wilde staan…. helaas voor de NOS waren er volledige beelden die aangaven dat de NOS glashard liegt.

  De mainstream media is in handen van zionisten die alles voorliegen om hun doel te bereiken.

  1. Wal, I kreegg de E-Volkskrant via mijn computer en via m’n smart phone. Ik heb het 2 dagen geleden gecancelled. Snuggere mensen zouden gereageerd hebben en gevraagd hebben “waarom cancelled u mevrouw”? Maar nee hoor.Ze zijn niet eens nieuwsgierig waarom ze klanten verliezen.Ik bekijk NOS nog wel maar ook RT. Ook via mijn televisie. Ik ontvang het via Roku een streaming device waar ik ook Netflix mee krijg.
   Voor een antidote tegen alle leugens kijk ik naar AlJazeera/RT en Press TV. Heel bijzonder voor mij is om Amerikaans nieuws te horen van RT. Ze geven verslag. Er komt geen opinie aan te pas.
   Bovendien heeft RT een paar Liberal Amerikaanse praat/interview programmas die interessant zijn. Crosstalk vanuit Moscow geloof ik en deze hebben altijd tenminste 3 zeer intressante experts van London/US/Moscow/Palestine/Oekraine/Duitsland. Altijd enorm intressant. Ik voel me altijd minder eenzaam als ik naar die mensen luister.:-) Gelukkig nog normale mensen op de wereld. Moed houden !! 🙂

 8. Wat ik eigenlijk even kwijt wil, het internet komt steeds meer op mij over als iets unheimlichs en vol beweringen en aannames niet te rectificeren,
  zeker kan het je denkwereld verrijken, maar je moet echt tussen de spaties doorlezen en voortdurend afwegen, er wordt te veel beweerd wat onjuist is of gebruikt wordt om verkeerde informatie voor de juiste door te laten gaan.
  Jammer dat het zo ontzettend negatief gericht is, dit komt door alle mensen met problemen die dat probleem dan om jouw nek willen hangen.
  Ik ga hier verder niet in mee, ga zorgvuldiger de artikelen screnen, en dit heeft absoluut niets te maken met onze goede Guido.j, die denk ik ook ter goeder trouw is in deze.
  Vriendelijke groet en een fijne zonnige zondag, Jenne

  1. Het probleem van het internet is dat jan rap en z’n maat er allerlij beweringen kan plaatsen. Dan ligt het aan de lezer om te analiseren wat klopt en wat niet klopt. Er is veel waanzin op het internet. Alle conspiracy nutters maken er enthusiast gebruik van. Men hoeft het niet altijd eens te zijn met a certain article maar men moet wel kunnen ondercheiden wat nonsense is en wat legit is.
   Is Guido de eigenaar van deze site?

 9. De essentie is dat we allemaal iedere seconde bewuste maar veelal onbewuste creators zijn van ons eigen leven. Hoe meer je bewust zelf kan creëren hoe dichter je bij jezelf komt. Niet altijd even gemakkelijk om je eigen pad te volgen maar o zo boeiend!
  En de financiële wurggreep maakt het voor veel mensen niet eenvoudig om te doen wat hun hart en ziel hen vertelt. Wij spelen allemaal onze rol in dit groot holografisch spel.
  Liefde is de sleutel. Zo boven zo beneden.

  Love
  Baba

  1. Mooi Baba,
   Kan alles ondersteunen namelijk, tot op een zeker punt waar dat niet meer kan…

 10. Dank hiervoor, ik merk dat ik hier niet alleen in sta, het is niet gek of gestoord, maar juist heel normaal, het echte normale, om zo te denken. En weet je: het voelt zo goed, het is zo vrij, en ik word er zooooo blij van!Het leven krijgt weer zin en vreugde.
  Liefs
  Jeanne

  1. Fijn dat je zo blij bent 😉
   Maar anderen zijn het niet…
   Leg maar eens uit hoe anderen het moeten doen?

 11. ja ik erken deze dingen en ben hier ook al mijn hele leven mee bezig. Ik denk altijd, ik ben altijd op zoek geweest hoe het eigenlijk in elkaar zit, in mezelf. Al het andere gebeurde gewoon, ik bedoel. Banen enz. En dat al zeventig jaar.

  1. Ria, ben mijn hele leven al bezig om uit te zoeken hoe het zit.
   en kan daar het nodige over zeggen.
   Jij bent al 70+?
   Bijzonder, wil je er iets meer over zeggen?

  2. Le vivants ne peuvent rien
   Apprendre aux morts,
   les morts, au contraire,
   Instruisent les vivants.

   Chateaubriand.

   De levenden kunnen niets
   Leren aan de doden,
   De doden, daar in tegen,
   Inspireren de levenden.

   Morts-doden-overledenen-gestorvenen
   Instruisent-instruëren-leren

   Zo is het toch wel, in wezen leven we groten-deels met wat de doden ons zeggen met hun erfenis, en achter gelaten instructies.

  3. Anna II, wat wil je dan weten, waar ben je naar op zoek, toch niet je zelf hoop ik, want dat is het moeilijkste en een bijna onmogelijke zoektocht om naar een goed einde te brengen/voeren, onze kleine Egotjes spelen met onze ziel en zaligheid, tussen ziel, denken, en ituïtie spelen zich constante grote en kleine taferelen af, dan komen daar nog wat andere gevoelens bij, en zoek het dan maar uit, wie je bent, was of je zal zijn, het beste kun je een dagboekje bijhouden, en dat af en toe eens terug lezen, je zal versteld staan hoeveel verschillende persoonlijkheden zich in je, in jouw bevinden,
   een heel gevoels wereldje op zich, gewoon lekker mee leven, groet Jenne.

  4. Jenne,
   Jij wil echt niet weten in wat voor situatie ik zit.
   Ziek tussen aanhalingstekens vanaf een virusinfectie in 2003.
   Regulier vind men helemaal niets…
   Ik heb mijn huis mogen verkopen om me in mijn levensonderhoud te voorzien.
   En nu ben ik bijstandsrijp.
   Al die jaren werd ik niet geloofd én nog steeds niet.
   Het is een strijd tegen de reguliere artsenarij al sinds jaren, dat als zij iets niet vinden, het wel aan jou moet liggen.
   Ik kan er een trilogie over schrijven…
   Want naast dit reguliere circuit, is er ook nog het familiaire en amicalaire circuit, die denken dat als ze hetzelf niet begrijpen, het wel aan jezelf moet liggen.
   Alleen al dat verdriet is met geen pen te beschrijven…

 12. Anna, beste meid wat kan ik voor je doen op afstand, ik ken je leeftijd niet,
  maar ik zelf heb ook hele moeilijke tijden gekend in mijn leven, mijn mentaliteit hoe meer in de problemen kom, hoe harder ik terug vecht, maar toen was ik wel een stuk jonger, ben je voortdurend echt ziek of meer moe en mat, ja en dan natuurlijk die stress denk ik, begrepen dat je alleen leefd, dat heeft ook twee kanten natuurlijk, ik had altijd mijn familie bij me, en dan ook de verantwoordelijkheid, maar ook hun steun natuurlijk, zat net naar Pink Floyd te luisteren wish U were here, you have trade your heros for ghosts inderdaad, dat hebben we gedaan, voel me zelf soms ook een ghost uit het verleden, moeilijk kijk Anna je bent niet alleen in Ghost town, stikt er van, hou je goed Jenne Sr.

  1. Lieve Jenne, jij begrijpt het godzijdank.
   En zo is dat vanaf het begin geweest, daarom hou ik ook van je.
   En de meeste Wtk-ers snappen er geen hout van, sorry dat ik het moet zeggen.
   Ik kom er op een later moment wel op terug, maar liever zou ik met je willen mailen, want waar het hier over gaat is niet voor heel Nederland toevallig ook nog eens een keer…
   Persoonlijke besoignes die ik hier moet gaan bespreken?
   Dacht het effe niet….

  2. Onze beste Guido., heeft mijn mail adres, als je het hem vraagt zal hij het je geven, met mijn toestemming, groet!

 13. Jenne 4.5 , ik zal even proberen een lichtje te creëren in het mistige veld der realiteiten. Om te beginnen moet je dan imo totaal out of the box waarnemen en alles loslaten wat je ooit voor waarheid hebt aangenomen.
  De hersenen zijn namelijk hardwired met een bepaalde perceptie van de realiteit en laten onbekende ideeën niet toe of vertalen deze naar hetgeen ze bekend mee zijn. We leven niet in de matrix, onze hersenen zijn de matrix, door de pijnappelklier te activeren kunnen we die matrix verbreken.
  Wie denkt dat hij/zij vanuit de hersenen denkt zal niet verder komen, de hersenen zijn slechts receptoren van beelden van “al dat is”. De matrix is de beperking in het ontvangen van deze beelden, een soort bandbreedtebeperking, daardoor lijkt onze realiteit DE realiteit. Ik heb dat in eerdere schrijfseltjes geprobeerd uit te leggen. Helaas verzanden de reacties dan weer in mondaan gepeupel over blanke vrouwen die met een neger trouwen en moslims die de wereld over willen nemen en andere opiniespam.
  De ware zoeker die zich niet neerlegt bij de beperkingen van het Doorzon leven, zal de grenzen opzoeken en uitvinden dat hij/zij meer is dan een vergankelijke zak met vlees en botten, dat we in het overlappende veld van bewustzijn en materie een ontdekkingsreis maken, en uiteindelijk zelf de tourgids zijn.
  Misschien dat dit helpt ( geen Metallica vandaag 😉 ) http://www.youtube.com/watch?v=oReGVBsOOoc

  1. Eerlijk gezegd, op de site van Martin Vrijland zou ik nog niet dood gevonden willen worden, zo triest vind ik het daar.

  2. Het was maar een suggestie.
   Niks hoeft, alles mag.
   Wat die Carrey betreft, daar denk ik dan weer heel anders over.
   Mensen aan de top, die alles al bereikt hebben, en vanuit spirituele behoefte het materieele plafond wel bereikt hebben, gaan net als andere mensen op zoek naar een hogere waarheid.
   De behoeftenpiramide van Maslov vind ik daarom nog steeds actueel.

  3. Je creéerd geen lichtje, maar je wakkerd het wel aan, met dit gegeven niet de juiste benaming natuurlijk, word je van tijd tot tijd geconfronteerd, in de Fylosofie speeld dit soms 5 element genoemd, Ether, divin, en vele andere benamingen, één, nee de grootste rol, het alles verbindende, het weten en soms denk ik wel eens ons geweten, maar het is voor mij te groot, the complex, ik ben in wezen bang voor dit denken, om dat ik voel dat het niet voor mij is, het is wat de goden ademden, ik kom uit bij Machiavel, er is meer tussen hemel en aarde, het is jammer dat ons spirituele denken zo afgestomd is, waar door we niet zo openstaan voor dit denken aan iets wat is
   en niet is alles omvattend en verbindend spiritueel, het is ook iets wat wij niet geleerd hebben te gebruiken, of misschien is het voor de niet bewust denkenden bedoeld, de genen of dieren die leven met hun spirituele intuïtie,
   het is zo verdomd complex, vraag mij altijd weer af hoe knap die Griekse filosofen wel niet waren, die hebben doorgrond en kenden, of is het dat misschien wat we verloren hebben, is het residu het gevoel als je in de buurt van Dolfijnen verkeerd, die trillende spannig in je hele lichaam, die onrust jammer je/we kunnen het niet meer vertalen, maar het is er nog wel,
   dat is wat ik hier over voel, groet Jenne

  4. Cozmic, 15,5 was aan jouw gericht, maar goed het is misschien wel te veel, het is zo iets enorms, en niet te beschrijven, mis daar so bi so de de intelligentie voor, net als voor quantumfysica, zal het is op nemen met mijn schoondochter de pas afgestudeerde filosoof, als ze zin heeft natuurlijk,
   bedtijd, groet Jenne

  5. Jenne ik snap jou wel, op je ouwe dag denk je terug…
   Komt er weer zo’n onbesuisde vrijdenker langs, dan kan je het niet laten om er een natte deken over te gooien. Je denkt hem te besparen….
   Je denkt het beste voor te hebben..
   Nou Jenne, jouw soort hebben we absoluut niet nodig, gefaalde ouwe rotten die denken te weten hoe het werkt door gefaald te hebben. Vastgeroest in traditioneel denken, zich provo’s noemend en uitgebreid dineren van hun pensioentje in het buitenland. Rot toch op.
   Al het positieve dat zich de kop op steekt moet je neersabelen met jouw zgn realistische kijk, in de slipstream krijg je alle slachtoffertypes met je mee, die je dan weer steunen als je weerstand krijgt. Op ieder onderwerp weet je je weetje terwijl je het artikel niet eens hebt gelezen, je zoekt gewoon aandacht. Je stelt mij vragen en hebt niet eens interesse in het antwoord. Ooit hadden we hier verdieping, voor jouw tijd Jenne

  6. In Frankrijk zitten en ansluss hebben op een site met mensen waar je van gedachten kunt wisselen, is idd iets anders dan op de kern van het artikel discussiëren. Ik zie té vaak een soort dorpscafésfeer ontstaan rondom Jenne’s meldingen.
   “Hé, nu ik je toch zie, hoe is het eigenlijk met je caravan? Die ging je toch verkopen aan je broer..? Hoe is het daarmee trouwens?” No hard feelings Jenne, maar ik kan me voor 85% achter Jouke scharen. Feitelijk is de chat om ff te beppen. Ben je daar al eens geweest? Er wordt alleen geen drank geschonken, maar voor de rest is het identiek aan het buurtcafé.
   Volstrekt denigrerend vind ik dan weer de opmerking van Jouke over ‘jouw soort’.. Vraag me daarbij al een tijdje af tot welk soort hij zelf behoort.. 😉

  7. Op die manier wordt de wereld geen betere plek…de een ‘weet’ meer dan de ander en zich maar aanmeten de ‘betere’ te zijn…
   Als je een ander niet kunt nemen hoe die is, dan neem je jezelf ook niet hoe je bent.

  8. Guido, dat ‘jouw soort’ was een sneer naar een eerdere uitspraak van dit heerschap over ‘dit soort mensen’ , ik dacht dat ons soort mensen dat wel in het snotje had 😀

  9. Het is natuurlijk ook wel tekenend dat Jenne zijn nick heeft aangevult met een beschrijving van zijn zelf gekozen doelstelling. En dan telkens maar weer lezen dat Jenne “het allemaal wel heel ingewwikkeld vind en ver vind gaan , dat kunnen we niet bevatten . Alleen de griekse filosofen konden nog in de buurt komen “Zie je zelf ook niet dat je jezelf door dit denken zeer beperkt , en dan als klap op de vuurpijl ook nog andere mensen van verder denken afhoud? Nee Jenne geen grote bijdrage van jou,ook ik mis de dagen van verdieping hier. Dus zoek het al tijden elders.
   Ik geef coz gelijk dat ie je een veeg uit de pan geeft , je vraagt erom .Indachtig een eerder comment van mij”ieder die mee wil de ladder op rijk ik de helpende hand , ieder die mij bij mijn enkels tracht tegen te houden ,schop ik heel liefdevol zijn kop van de romp”.

  10. Prachtig MARCEL, hoe je je gal spugen verpakt, vooral dat laatste zinnetje spreekt hier van de verbroedering op de WTK site, iemand de kop van zijn romp trappen maar wel liefde vol, je vriend en medestander heeft het altijd over het vileren van de persoon in questie, ik laat je voor wat je bent, en ook wilt zijn, zal geen oordeel of judgement vellen, dat doen jullie zelf wel, met jullie gebezigde taal en uitspraken, wat een zelfgenoegzame zelfoverschatting, vriendelijke groet Jenne Sr.

  11. Ik verbroeder me niet met hen die mij tegenhouden in mijn ontwikkeling. Dat noemen ze bijten in eigen buik( als je dat wel doet)En elk mens dat een ander zijn/haar ontwikkeling misgunt is imo een last. Dus Jenne als je je hoofd op zijn plaats wilt houden dien je me niet tegen te streven, duidelijk toch? zachte heelmeesters enzo…..wie de schoen past etc. etc.

 14. Jauke Cozmic, 15.7

  Een vrijdenker die zich zelf op een heel wankel voetstuk zet, hoe ziet dit vrijdenken er van jou dan wel uit, tot een normale discussie ben je gewoon niet instaat, je vervalt steeds op nieuw in onfatsoenlijk gedrag, en dat Guido jou hier in verdedigd, beetje moeilijk te begrijpen, vriendelijke groet
  Jenne Sr.

 15. Guido.j, 15.9

  O ja juist ik probeer altijd een persoonlijke noot in te brengen, anders wordt het zo’n onpersoonlijk gezeur, het is allemaal zo mineur, op de vrouwen na dan die staan stijf van de réaliteits gevoelens.
  Ik geef altijd het beste wat mijn””MIJN”” denken voort kan brengen, beschouw me als gast en gedraag me ook als zodanig, en ben ten slotte van een andere planeet/generatie, menselijk en mede voelend, ja misschien te populair,
  maar you are the boss, zeg het maar en ik ben weg, vriendelijke groet Jenne Sr.

 16. Cozmic, heb je stukjes je reactietjes van de laatste dagen even op een rijtje gezet, nou niet echt leuk wat je tegen me zegt en ook niet terecht dunkt mij,
  er zit iets verkeerd onder je badmuts beste jongen, je bijt de hand van je meester, en dan je zelf vrijdenker noemen, denk niet dat weet wat dit woord werkelijk inhoud, of wil zeggen.
  En dan dat diepe gezever in het verleden van jouw met een groepje aan je boosaardige lippen hangend, en Guido die je god mag weten waarom constant de hand boven je hoofd houdt.
  Er zijn tientalle aardige mensen die niet meer op WTK komen, van wege de door jouw begane fatsoens overtredingen tegen over hen, ik ben van een ander caliber, heb mijn school doorlopen, ben ze vaak tegen gekomen autodidacte zich zelf overschattende pseudo wetenschapper quasie geleerden, neem ze voor wat ze zijn, en met een smile !!!

  1. Tel de keren op dat reageerders tegen jou zeiden dat ze niet meer op jouw reacties in zouden gaan, zet die af tegen het aantal malen dat dat tegen mij is gezegd. Bij mij 0 keer, bij jou minimaal een handvol. Maar… have it your way. Ik heb in de loop der jaren hier op Wanttoknow zeer veel intelligente, diepdenkende, goedgeïnformeerde reageerders langs zien komen waar je een balletje mee op kan gooien. Mensen die verdieping brengen ipv vervlakking. Deze mensen mis ik nu, het geheel is overgenomen door de grote Jenne show, na Argusoog ging hij naar Bovendien, werd daar gebanned en kwam op Wanttoknow, paste zich aan van provo naar verhalenopa.
   En ja, ik zeg dingen recht in je smoel, zonder doekjes, de meesten laten het voor wat het is en verlaten het veld. Het zou mij weinig moeite kosten om van jouw hand minstens een dozijn beledigende opmerkingen te vinden, die moeite bespaar ik me maar even.
   Guido houdt mij geen hand boven het hoofd evenmin als ik hem een hand boven het hoofd hou, wellicht wederzijds respect, althans van mijn kant en hopelijk vice versa, maar geen contracten.
   Maar Jenne, have it your way, giet je lauwe pis over ieder artikel, iedere aanvulling, ieder comment, it’s your show.
   Ik zoek verdieping en ben dus waarschijnlijk niet meer op het juiste adres bij WantToKnow.

  2. Coz, tel even de meer dan twee handen vullende beledigingen naar Jenne die jij geplaatst hebt?
   Laten we elkaar in waarde laten, ieder op zijn manier.
   Met verwijten naar elkaar komen we geen stap verder.
   En misschien ben je het Wtk stadium ontgroeid, dat kan.
   Maar ik zie op vele sites hetzelfde gebeuren, dus waar ben je beter af.
   Kennelijk heeft elk platform zijn eigen ontwikkelingsniveau.
   En de grote vraag is welk niveau beter is.
   Maar beter bestaat niet in mijn optiek.
   Misschien wel beter passend, maar dat is wat anders.
   Zoek, en gij zult vinden zeggen ze.

  3. Elke levensfase kent zijn afscheid.
   Dat is inherent aan het menselijk bestaan.
   Moeten laten gaan waar je van gehouden hebt.
   Misschien is dat de moeilijkste opdracht?
   Want je kunt nooit ophouden met houden van waar je dankbaar voor bent.

 17. Guido, in Frankrijk zitten, ik zit niet in de gevangenis, heb mijn aandeel in werken geleverd, het kon wel eens zo zijn dat ik een stuk beter geinformeerd ben als dat jij denkt, of ik de hele dag in een cafetje hang no boy, bereidt mijn te geven lessen voor, en over welke caravan heb je het eigenlijk ?.
  We creéeren allemaal ons eigen wereldje, die we nodig hebben om in te leven,
  als we dat niet respecteren, is er geen samen leven mogelijk.
  Wat Jouke/Cozmic hier soms voor taal uitslaat, gaat echt te ver, ik ben al wat ouder en daar door een stuk milder in mijn beoordelingen, maar ik vind het geen pas hebben.
  Wat betreft de gebrachte artikelen, dik voor elkaar, maar toch ook overwegend populair, niet echt wetenschappelijk, dat hoeft en kan ook niet, maar ik wil je wel even op je hart binden, dat ik niet die oppervlakige snijboon ben zo als jij me probeerd af te schilderen, en lees je mijn tres serieuse réactisch wel eens dacht het niet, Vr. Groet Jenne Sr.

  1. Mooie geschreven Jenne. De essentie van mijn betoog heb je echter gemist; schrijf ik zo vaag, of lees jij zo oppervlakkig..? De stekeligheden voel je wel, maar de aai over je fundamentele bolletje ontging je kennelijk. Maakt niet uit. Voor mij is er meer dan zwart/wit.. Het ga je goed, fijn dat je op de site bent.

  2. Guido.j, stekeligheid noem jij het, nou ik noem het onfatsoenlijk, respectloos naar de andere persoon die je meend te kennen, en denk er om we zijn allemaal incognito, en dat vraagt om veel takt, het woord gebruik van die man zijn niet passend, maar goed dat hoofdstuk is afgesloten.
   Ik zal zeker de site blijven bezoeken, om dat er veel mensen aanwezig zijn waar ik zeker ook in de gewone wereld vriend mee zou zijn, misschien heel misschien maak je er nog eens een skype site van, ik dank je voor je aangeboden hand, en grijp die met beide handen aan, bedankt en zo hoord het onder vrienden, want dat gevoel heb ik toch sterk met velen op WTK, Vr. Groet Jenne Sr.

  3. Anna II, ik had al zo’n stil vermoeden, ga hem zeker helpen met mijn aanwezigheid, via mijn denken.

  4. Jenne, Paul kan het deurtje allang niet meer sluiten van het kastje gevuld met dode mussen….

  5. Anna II, Odette, heb niet paul zijn familie naam nog kamer nummer, weet niet of jullie mij dat willen toespelen, ja dat geloof ik dooie mussen, groet.

  6. Anna en ik spelen niks. We vragen nu actie van jou kant uit, dat heet zelf ondernemen. Kijk wat Anna je heeft aangeboden. Een beetje ondernemen je brein laten werken en voor oplossingen zorgen die je al hebt gekregen.
   Succes!

  7. Odette, ‘Anna en ik spelen niets’.
   Jenne vroeg om toespelen….haha.
   Hij heet Paul van Eeden, toch?
   Het is altijd handig dat die mensen, die hulp willen, eerst kijken wat hun eigen toedoen is aan een bepaalde situatie.
   Ja, alle goeds Paul 🙄

  8. Kijk Monika, DIT wilde ik dus voorkomen!!! Moet dan alles te grabbel worden gegooid als je kwetsbaar bent en niet in staat is om überhaupt te kunnen reageren. Tsjonge jonge jonge. De webmaster wil schijnbaar niet onderling mailadressen geven ook al wordt daar met de beste intenties om gevraagd. Waar was je vinger ook al weer?

  9. Wat is het probleem? Een naam?
   Jenne is ouder, moet die nou van jou uit een soort speurtocht doen?

  10. Niet boos worden daar, heel diep wist ik het we hebben het ooit over de schrijver Frederick van Eeden gehad, ga hem gauw een leuke kaart sturen!

 18. Zodra ik er meer tijd kan aan besteden om met deze wetenschap ietwat vertrouwd te raken ,- het is alles zowat nieuw,-vermoed ik ;- zal ik verder mijn reactie kunnen weergeven .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.