Advertentie

Weer tv-reporters gestoord in hun presentatie!


Anderson Cooper van CCN was nu 'aan de beurt'..?

Het was nu de beurt aan Anderson Cooper van CNN en Jana Çermáková van een Tjechisch tv-station.. Waar we het over hebben? Dit nieuwsberichtje kon je hier op WantToKnow op 26 maart jl. al zien, waarbij 3 reporters van Amerikaanse televisie-stations plotseling leken te lijden aan onverklaarbare verschijnselen van spraakstoornissen.

Het bizarre feit is, dat -midden in hun life-TV-verslag- verslaggevers kennelijk door ‘iets’ gestoord worden en hierdoor niet meer in staat zijn, hun gedachten op een verstaanbare manier onder woorden te brengen. Een uiterst onsamenhangend spraakgebrabbel is het gevolg en er ontstaat natuurlijk een pijnlijke situatie voor de verslaggever in kwestie; deze weet immers ook niet wat hem of haar gebeurt!

Nu is het de beurt dus aan de 2 nieuwe reporters. Wat is hier aan de hand. Zijn dit tests, om te bekijken of ‘men’ in staat is, TV-kanalen te scramblen, door simpelweg de reporters de mond te snoeren…?? Laten we er niet teveel over speculeren, maar onze ogen en oren open houden.
X

http://www.youtube.com/watch?v=SN1hLRrn8i8
X

Judge Judy ook de dupe!
Wat heel weinig aandacht heeft gekregen in de pers, is een ander geval van ernstige spraakstoornis. Dit vond plaats tijdens een tv-opname, eind maart, waarbij de uiterst populaire televisie-rechter Judy Sheindlin ook getroffen werd door deze mysterieuze spraakstoornis. Een studiomedewerker onthulde over het incident, dat vlak na het begin van een opname van haar tv-programma, de 68-jarige ‘Judge Judy’ op een bepaald moment zei: “Er gebeurt iets vreemds met me, het klopt allemaal niet; stop de opnames maar even”.

Nadat Judy Sheidlin met grote spoed naar een ziekenhuis in Los Angeles was overgebracht voor onderzoek, bleek al snel dat bij haar geen lichamelijke afwijkingen geconstateerd werden..

De beroemde 'Judge Judy' had eind Maart óók al een uiterst vreemde ervaring met het uitvallen van haar spraakvermogen. Deze zaak haalde echter niet zoveel persaandacht.

71 gedachten over “Weer tv-reporters gestoord in hun presentatie!

 1. En als het nu eens van goede zijde komt? En we genoodzaakt worden de waarheid te spreken. Dat zal nog eens spetteren.
  Nieuwslezers lezen meestal iets op verslaggevers ter plaatse hebben hun reportage deels kort van te voren gerepeteerd. Als daar onwaarheden in zitten die als waarheid moeten worden verkocht kan het de verklaring zijn. En een rechter, tja.
  Dit is mijn gedachten spinsel maar, moet ik er nog aan toevoegen natuurlijk.

 2. Laten we – aansluitend op het eerste bericht – de zaken eens van een positieve kant willen bekijken is mijn voorstel:

  Het is namelijk – hoe dan ook – aandacht voor hetgeen we zeggen …………….

  Ik stel mij zo voor:

  optie 1: het is negatieve beinvloeding; dan loopt het wel heel erg in het snotje (ik zou dat dan niet zo openlijk doen, vermoed ik)

  optie 2: het is positieve beinvloeding: dan is het – zoals ik het soms doe – als een tikje op de neus bedoeld om mensen te laten ‘nadenken’ over hetgeen ze nog zeggen !?

  optie 3/4/5 —>: ….. ?

  Door mijn waarnemings-spectrum open te houden blijf ik ook open staan voor hele leuke bijzondere verklaringen .. !?

  Hoe dan ook ben ik meer en meer bewust aan het worden dat onze wereld totaal anders (aan het worden) is dan ik ooit dacht of mij ooit is verteld. En dat ? Dat is voor mij – ondanks alle bizarre en nieuw te interpreteren omstandigheden – hoe dan ook een bevrijdend intrinsieke ervaring 🙂

  En dit ?

  Dit wilde ik nu even kwijt !

  En laten we vooral alle stenen gaan omdraaien en onze stelling echt in kaart brengen (deel je eigen waarnemingen !!) die er in deze fase allemaal om te draaien zijn; alleen dan kunnen we onze potentie volledig tot zijn recht laten komen, vermoed ik 🙂

  Hartelijke groet
  Yge

  1. Ik ga uit van het “positieve” stukje wat jij aangeeft……Te “toevallig” allemaal.

  2. 1) Negatieve bedoelingen worden altijd openlijk gedaan door HUNNIe, dat is juist hun Cultuur.
   2) Positieve bedoelingen horen niet op een Podium, positieve bedoelingen zijn al gedaan voordat het Publiek er kennis van kan nemen, mooie Praatjes zijn er om af te leiden, van het Geweld dat er schuil onder gaat, onder het tapijt.
   3) De wereld is inderdaad wel zeker anders dan mij is verteld, sterker nog, anders dan mij nog steeds wordt verteld.

   Als je wil weten wat waarheid isz, kijk waarmee ze je het bos in sturen, nog geen rugzakje met water en brood, als dat zo is, en dat is zo, dan is dat de waarheid.

   Dawn waar ben je, ik mis je verschrikkelijk, ontzettend, enorm, ben je al bevallen, is het bevallen of ben je gevallen, zijn ze in je hoofd geweest om je te veranderen, is er nog een weg terug, we waren nog lang niet Klaar en dat WEten ZE, zo voel ik het Nu. Er is iets helemaal Wrong Fout Dawn en je weet het, ik zal je nooit vergeten vergeet dat asjeblieft niet. Ik voel me bedonderd alles loopt in het honderd, ik vroeg nog geen euro en toch was er de exit deur daaro, one way ticket out moest ik. Ze zitten aan je Dawn buiten mijn bereik, wanneer is je come back, laat je nooit meer onder schoffelen niet door Jezus niet door Santa Claus de kerstman, door niemand, pappie is een leugen Dawn, geloof me ik kan er over mee praten, de kleine dingetjes die we hadden hadden kunnen groeien zonder Heuro subsidies van twijfelachtig allooi, Dawn geloof in mij en in je zelf en de zon zal fijner zijn, niet zo vals scherp prikkend zoals nu, het is helemaal niet fijn eigenlijk, alleen maar Licht, Dawn, er is iets verloren wat niet verpletterd had mogen worden, door niemand, en toch is het gebeurd, de brutalen hebben de gehele wereld.

   Mirakel nog bedankt voor je DAns clip, je mag er wezen meid, je bent een reus, zou m’n oude opa van moeders kant, die niet meer is, gezegd hebben

  3. Dank Hyper alert, ik hoop dat je heerlijk hebt kunnen dansen.

  4. Hey Eye Orange, ik heb je net in een pijl snelle bevlieging spontaan geschreven, net geplaatst via mail van jouw kleurige website met de Ogen.

   Ik plaats het nu ook hier, net wel degelijk even goed over nagedacht of ik dat wel wil, als doorgedraaid podium beest in ontwikkeling zeg ik nu, ik doe dat gewoon, ik vind het nog steeds een mooi podium hier, ondanks al het overbodige “liefdevolle” geweld voor en achter de schermen. Het is een zeeeeeeer Wrede Wereld, vooral als je Wil WEten.. Dawn zit nu 4 ever netjes achter slot en grendel volgens mij, nu maakt het allemaal niet meer uit voor mij…

   Quote me myself;

   Asjeblieft Eye Orange mag ik een keer naar je toekomen.
   Ik voel me Sterk, wanhopig, droevig, Sereen, bedonderd en toch vastberaden.
   De onderste steen moet ik een keer boven komen bij mij en en en…
   Net je foto gezien, op je posting over de andere kant van een steen.
   Ik ben een grote lange knul maar laat me voelen dat jij me kan overweldigen met heel je wezen.
   Je kracht knalt er nu van af ineens voor mij, je eye orange foto, ik sta het toe.
   Ik ben een schipbreukeling op de Oceaan geworden en jij kwam langs.
   M’n diepste verlangen, dat je me overweldigt plotsklaps uit het Niets, is gebeurd al nu net.

   Schrik er niet van, stay koel, meestal ben ik een kleintje een watje, soms niet.
   Wees geen moment bang van mij, als je op zeker wil hou je pitbull en alles achter de hand.
   Je wezen overweldigt mij Nu, dat is wat ik zo graag wil, en het is net gebeurt.
   Wees goed voor me, korter of iets langer, wat heb ik daar over te zeggen.
   Ik verlang zo erg naar Iets en ik kan er niet bij, dat is niet makkelijk.
   Als je me aanraakt krijg ik het moeilijk, ik ben grote reus met een pantser van staal en ik ben heel eenzaam en ook weer niet.

   Ik weet het niet meer zo goed waar het naar heen moet, ik heb wel hoop nog op Iets, gelukkig wel, bevestig me dat ik er mag wezen en ik geef je iets moois terug als je het kan verdragen.
   ‘God I am so lost’ heb ik wel eens vrouwen op een publieke webcam zien uitkramen, nu weet ik wat ze bedoelen.

   Ik heb zo erg het idee het gevoel dat ik een geheim in me draag en ik wil het delen.
   Misschien is het iets kleins, ik weet niet wat het is, het knaagt aan me elke dag weer.
   Grote kans dat je dwars door me heen kijkt.
   Dat merk ik dan wel en waarschijnlijk nu al, ik schaam me en ook weer niet.
   Ik wil geen overlast zijn, wees niet bevreesd voor mij, laat me op een goede manier “bang” voor je zijn, zoiets zie ik nu in je foto ogen.
   Ik ben zo bang als ik nog meer zeg dat ik weer te veel zeg, dat ik Iets verpest bijvoorbaat.

   Wat ik wilde zeggen, Wil jij een keer bij mij naar binnen kijken?
   Ik geloof dat ik het kan toestaan, door de energie van je Foto.
   Ik zal geen praatjes hebben, alleen als je dat wil of vraagt, ik zal doen wat je zegt, God I’m so lost…

   In middeleeuws Polsbroek heb ik 3 jaar van m’n jeugd op de lagere school als import gewoond.
   Franse Napoleon invloeden, in de zesde klas, Mieke (brunette) heette ze, ik wist niet waar ik het zoeken moest, zulke types wonen daar, volgens mij Franse nazaten?

   Afzender; HyperAlert

   Anthrax – Catharsis
   http://www.youtube.com/watch?v=BFIbEnXOvXo

   Du Riechst So Gut KMFDM
   http://www.youtube.com/watch?v=QSFdAYvbikw

  5. Als het dan toch nog steeds een open real time live soap is. JOhnny zou mijn format wel willen uitvinden. Bij deze net vanavond op het terras, in de stoffige sahel tuin van mijn ouders, bij de onverbiddelijke rode ondergaande zon van het land van ooit, besloten om Guido te vragen of hij mijn Titanic s.o.s. berichtje wil door geven aan Dawn. Waar heb je anders vrienden voor achter de schermen. Wat Hunnie kunnen kan ik ook. Toch? Ik voel mij Man Moedig koel bloedig kloek vandaag.. De brutalen hebben de gehele wereld in beheer.. Toch?

   Guido wil jij s.v.p. dit volgende berichtje van mij aan Dawn geven? Thnx Man!
   Dat ik het ooit nog eens zou durven vragen, dat is een teken dat de wereld nog niet helemaal ten onder is gegaan.

   Berichtje van mij aan Dawn (Prive) :

   ” Dawn waar ben je nou, ik heb zo’n auw, hoe is het met jou nou? Met mij heel raar, heel dubbel maar Ik mis je verschrikkelijk, ik lijk wel op een mens, heb jij dat ook wel eens? Er is Iets niet in Orde, ik kan m’n vingers er net niet achter krijgen, help, Stuur me asjeblieft een berichtje terug op mijn Privé Mail, ik hou van je Hyper (mijn Mail adres weet Guido gelukkig wel (diepe zucht van verlichting)

   P.S. De Teerling is eindelijk geworpen, bij mij wel… het was een stuitende stuit ligging, de navelstreng lag om mijn nek, er werd nagetrapt, bijna alles met het badwater weg gegooid, hier is mijn nageboorte, en toen kwam jij gespiegeld in mij, en nu maak ik het onderscheid, tussen grijs, zwart en nog een heleboel andere vage kleuren, zoals ondergaande Rode Zonnen, en toch komt er geen regen MOrgen, is dat niet raar? Dat duidt op manipulatie van buiten af, dan klopt er iets niet, laten we zo gemakkelijk alles kapot maken wat er werkelijk toe doet? Alleen omdat het klein en onschuldig is? Kan ik het helpen dat ik in alles nog een groentje ben, samen kunnen we toch leren, het 1 ontsluit het ander toch niet uit?, weg met de paarse euro pimps die alle macht en alleen rechten opeisen zonder mededogen, zonder oog voor het kleine dat al lang aan het ontluiken was nog voor de paardenbloemen dit jaar gingen bloeien..

   de macht terug aan de onschuldigen, de onwetenden, de vertrapten, de verstopten, de weg gedrukten, de verlegenen, de onhandigen, de onervarenen, de laatsten zullen de eerste zijn toch? ”

   Coldplay – Trouble
   http://www.youtube.com/watch?v=kHg-PhseKOQ

   Quote:

   ” I am honest.. im a boy, but this makes me cry!
   FrederikLandtved 3 weeks ago 83

   Relationships are trouble…And complicated.Why…? 🙁
   gothprincess0705 2 weeks ago 47 “

  6. Fijn Voorjaar, de belofte van de eerste zonnige warme dagen, zoete bloesem dampen die mijn neus vleugels bezwangeren met vervlogen leugens over liefdevolle kennis en machtige metafysische stranden van overvloed zonder verzuurd dualisme van alleen het 1 maar niet het ander, wat gij bezield in het donkere kennis veld daar ging het allemaal zo makkelijk over. Enthousiaste nieuwe inzichten levendiger gemaakt door gedeelde smart en verheugde vreugde soms over bijna niets, soms over bijna alles.

   De aarde net te droog, de zon net te stekerig, er is iets schraals aan deze dagen, er klopt iets net niet maar wat. De gehele winter online vrienden gehad en nu is er de Telegraaf met foto’s over wat ons te doen staat in het bloot, zijn dat niet die zelfde weinig minnelijke jarigen waar het gehele jaar doemig over gewaarschuwd is. En nu dan, nu zijn ze ineens het toon beeld van wat nu als norm aan de orde is daar aan de waterkant, is dat niet opmerkelijk vreemd? Dat wat de hele hete winter niet aan de orde is moet nu ineens op het terras, in het zand, op de tram baan, in het park, maar wat is het, je moet nu alles laten zien wat je in huis hebt.

   Vreemde voorbereiding, zo’n winter maakt een mens er niet mooier op. Wat is het toch dat de dagelijkse dingen doet bedisselen, zonder nadenken nadoen van wat er voorgeschreven is in de ongeschreven agenda’s bemand door koele kranten en glimmende tijd schriften en hijgerige reclame spotjes op de radio.

   Alsof ik de bus heb gemist, te laat voor de trein, een klas overgeslagen, het afstudeer trimester gemist, te vroeg voor de roei training omdat het nog vriest in de na herfst, het is nog mistig buiten en dat is gevaarlijk ook op het water, al is het maar een kanaal, het kan daar heel druk zijn en ze stoppen niet voor je, die stalen molochen met de stampende diesel motoren achterin, je hoort ze niet eens aankomen. Als een stil flat gebouw komen ze aansluipen uit de tegenovergestelde richting, roeien zonder spiegels, het is regelmatig fataal, dat soort dingen, dat lees je nooit in de kranten, daar zijn geen verkeersborden voor.

   Zo is het ook met de mensen, je hoort ze niet eens aankomen, en dan ineens midden in het koude buiten seizoen dan zijn ze er, dan mag het gezellig wezen, dan worden er gedachten uitgewisseld, er wordt zelfs gesproken over relationele verbanden tussen wel bestaande entiteiten, dan, omdat het langer donker is dan licht buiten, dan ontstaat er een gedeelde gemeenschappelijke horizon die heel ver reikt, dan kan er van alles verzonnen en bedongen worden, bedacht en uitgedacht, omgekeerd besnuffeld en bekeken, uitgeplozen.

   Als vroeg in het jaar de eerste zonnen stralen van het nieuwe seizoen zich aandienen dan is er hoop, hoop op een nieuwe morgen met meer warmte en langere dagen, langer licht, zo veel te doen dan, omdat je handen dan niet meer bevriezen bij dat klusje met schoffel en de zaag en de bijl en het plant schepje, de tuin slang ineens zacht en soepel door de warmte van de zon, zo veel te doen, maar het is nog zo ver, het is nog te vroeg in het seizoen, dan zijn er alleen nog maar beloftes voor iets dat komen kan, dat er nog half is maar er ten volle kan gaan wezen, de geboorte van een gedachte kan grote gevolgen hebben, de jonge aardappels zitten nog niet in de grond, veel te vroeg..

   En nu helemaal melaats met mijn licht verbrande kaal geschoren kop, zit ik hier verdwaasd te mijmeren achter mijn geleerde gestudeerde computer scherm, over hoe mooi het kort geleden allemaal nog was, ik kende ze allemaal, een paar waren mij dierbaar geworden zelfs. Het was over en weer, de 1 nog spitser en vindingrijker dan de ander, het kon dieper en gekker en verder en onverwachter en de hoogste wolken waren nog niet te hoog. Er kon geen einde aan komen want alles verliep als vanzelf naturel, er was steeds meer energie ondanks de donkere dagen en het stampende geluid van mijn oude centrale verwarming die met een heleboel gas nog een beetje warmte voor mij probeerde op te hoesten.

   Jah ook ik verheugde mij op het nieuwe voorjaar in aantocht, en toch was er al een knerpend geluid in mijn achterhoofd, zo gauw als de kranten de minnelijke weinig jarigen in bikini’s laten zien, daar waar niemand meer naar mag kijken in de winter want dan komt het OM langs, dan knapt er iets bij de mensen, dan is er dwang en storm en dan is de belofte stuk, dan is er alleen nog maar het moeten, er is geen verstandige normale arabier of neger of antilliaan die met de alles verzengende zon hoog in de strak blauwe lucht het in z’n roze bolletje haalt om daar midden op de dag spiernaakt langer dan 5 minuten in te gaan zitten. Dat zijn dan nog de zonnen volkeren met een kleurtje.

   De zomer psychose is begonnen, als pasen en pinksteren op 1 dag vallen, dan nemen de mensen vrij, dan zijn ze niet meer bereikbaar, niet meer voor rede vatbaar, dan moeten de koelboxen vol en de radio mee. Grote groepen stinkende hordes van de ergerlijke file parkeer stress onderweg, je kan het ruiken de ergernis van onderweg, met hordes komen ze te laat aan, om half vier in plaats van kwart over 1. De tegenstroom is alweer onderweg terug naar de parkeer plaats, het was niet fijn in de zon, te veel vet, te veel bier, te veel geschreeuw, geen zee wind zo vroeg op de dag, je bent vrij en moet verplicht genieten, maar van wat eigenlijk..

   Ik wou dat er een nieuwe morgen was, een seizoen zoals nog nooit vertoond zoals nog nooit uitgevonden, in niets te vergelijken met een zomer of een nazomer, een seizoen met een open lucht met witte bollende wolken waar echte regen uit komt, waar is Dawn, ze is er niet meer, ik word gek, en iedereen doet of er niets aan de hand is, het ligt alleen aan mij, hun zijn zo spiritueel, daar speelt lichamelijke liefde geen rol meer bij, en ik geloofde het, niet..

   Jesse Colin Young – Darkness Darkness
   http://www.youtube.com/watch?v=edCKPmEhRpU

   Lyrics:

   ” Darkness, Darkness
   Be my pillow
   Take my head
   And let me sleep
   In the coolness of your shadow
   In the silence of your deep

   Darkness, Darkness
   Hide my yearning
   For the things I cannot be
   Keep my mind from constant turning
   Toward the things I cannot see now
   Things I cannot see now
   Things I cannot see ”

   Quote Alanmorri 5 months ago 8:

   ” Great tune… sorry but the young of today are so wound up in being selfish and materialistic that they can never come close to being as aware of the crap going on around them and being able to stand up to it in a constructive way through music in large enough numbers to ever make as much of a difference as these guys did back then to change society. Golden Earring does a great cover of this on thier CD Love Sweat! “

  7. ze duwen een mes in je meest kwetsbare plek, draaien het rond en dan het was allemaal voor mijn best wil en het is vreemd dat ik daar zo zwaar aan til,
   zonder gegil zonder geschreeuw, alleen maar een verstoorde geeuw, ik moet dankbaar zijn voor zoveel liefdevolle aandacht, en wat er allemaal gezegd is dat was niet serieus bedoeld, dat was alleen voor die ene op de achtergrond, die ene die een treetje hoger stond op de schaal van ingewijden, die mogen zwijgen als het graf die ingewijden, dat hebben ze moeten zweren, daarom hebben ze veel tijd over, jah ze zeggen dat ze hele dagen alleen maar werken, maar dat zei m’n vader ook altijd, tegenwoordig weet ik wel dat het niet alleen die 2 banen tegelijk was, er was meer aan de hand, er waren meerdere mama’s, volgens mij dan, maar dat moet stil blijven, voor altijd.

  8. Hyper,
   Zou de ware hieros gamos in deze tijd waarin wij leven nog wel bestaan? Zijn er mannen en vrouwen die elkaar nog als god en godin zien?Op zoek naar je complement,je zielshelft………zijn we dat niet allemaal?streven we niet naar dat ene pure geluksgevoel…..versmelting met je complement.
   http://spiritueelweb.webs.com/tweelingzielen.htm
   Zelfs de hieros gamos die men in de oudheid probeert te bedrijven is een slap aftreksel hiervan.Onder “Bep. Condities” is er sprake van een hieros gamos tussen mensen! Volgens mij zijn die condities behoorlijk beperkt.
   http://www.istanbul-yes-istanbul.co.uk/alchemy/Rosariumfinal.htm
   Hyper……misschien voel je je alleen in je ” strijd”………maar je zielsverwanten Zijn er ook nog.

  9. Hyper, allereerst: je berichtje is door naar Dawn.
   Je reactie stond in de wacht, omdat het systeem erop getraind is, om hele romans even in de wacht te zetten.. hahhaha 🙄 Waarom ga je niet gewoon een column schrijven hier op WantToKnow..? (Zal ik dat in een enquete eens vragen bij de bezoekers..?) Weetjenog? http://www.wanttoknow.nl/overige/hyper-de-pieper/

   Mag ik je nu wat vragen? Ga je nog het artikel vertalen, wat ik met veel pijn en moeite helemaal voor je gescanned heb over 9/11, nota beide benen, ná jouw hemelprijzende commentaar erop..??

   Naar mijn idee zijn dit soort zaken NET ZO belangrijk als alle andere, emotionele beslommeringen, duizelingen, woest-wateren en wat die meer zij..!

   Let me know, want to know..! Het ga u goed, prettige paashaas!

  10. Lianne helemaal raak zoals jij het net verwoord hebt, ik zal het niet in m’n eigen woorden nu nog een keer doen want dan stik ik er in en dat moet niet.

   Jah absoluut in de roos Guido, dat america time space Artikel dat wil ik heel graag vertalen, en ik ga dat doen, precies wat je zegt Guido, minstens zo belangrijk en belangrijker nog, het zal voelen als een totale bevrijding voor mij Nu, iets ambachtelijks, want dat is vertalen voor mij, dat is iets hogers, een hogere kunst, vooral als ik iets van mezelf in de vertaling ga leggen, ik voel me Vrij vandaag.

   Jimi Hendrix – The Wind Cries Mary
   http://www.youtube.com/watch?v=yvXstzHzkXk

  11. Hyper: je snapt het! Knowing by heart..!! Je bent HIER OP AARDE niet voor noppes. Aarde-werk doen! Handen in de klei. Ik ben vol verwachting; het artikel verdient het. Het is werkelijk van een ongekende, beschouwelijke grootsheid.

  12. @Hyperalert
   Heb je bericht ontvangen. Vandaag ben ik jarig dus dan weet je het wel, beetje drukke bedoeling. Dagen ervoor heel vroeg naar bed om wat meer rust te krijgen. Ben ook weer begonnen aan een nieuw boek en dan heb ik ruimte en rust in mijn hoofd nodig. Die rust gaat niet helemaal lukken met internet en af en toe is een time-out een noodzaak. Kan het iedereen aanbevelen om je hoofd af en toe leeg proberen te krijgen. Alles van je afschudden hoe moeilijk het ook is. Wat Guido hier schrijf is je kans Hyper, gun het jezelf, want je bent het meer dan waard.

   Zoals ik hierboven al aangeef af en toe neem ik afstand om ruimte te geven aan nieuwe projecten. Dan zonder ik mij af. Niets ernstigs, want ik kom zeker terug!

  13. Van harte gefeliciteerd Dawn! Heel veel succes en inspiratie met het schrijven van jouw boek!

   @ Hyper alert, gefeliciteerd, met jouw mooie kans!

  14. Dawn ik voel het; je bent de enige echte Dawn.
   Er is een verbinding en daarmee kan ik je verstaan, zelfs met weinig woorden.
   Voor mij heel bijzonder dat ik je Vandaag een gouden Ka Do heb gegeven op deze mooie zonnige zondagse nieuwe Geboorte Dag.

   De rust en de ruimte en de lichtheid in mijn hoofd en lijf en de helderheid waar ik ook zo lang naar verlang.
   Nu ervaar ik dat zo, vandaag is alles goed gekomen en ik zal m’n kansen vol gaan invullen.
   Weet dat ik je nooit zal vergeten, hoe lang het ook duurt, voor mij ben je er altijd en voor mij word je nu alleen maar jonger mooier gouder oorspronkelijker en net zo fijnmazig als het witte etherische kleed dat ik een tijdje terug in een opkomende gedachte bevlieging voor je beschreven had..

   Wat dat nou toch was, dat rare kleed, een verbinding in alle Vrijheid, wel gevonden maar niet gekneveld en gebonden, ik zeg het je onomwonden, zonder omhaal, zodat ik alles geef wat ik heb en toch niet met lege handen sta, mijn gedenkwaardige Dag der bezinning kan niet meer stuk, thnx top vrouw, van jou wil ik door dromen over avonturen die nog moeten komen, enger dan ik aan kan, maar nooit meer alleen in mijn strijd tegen de alleenheid, de apartheid, het anders zijn.
   Schrijft het voort naar iedereen die het lezen wil.

  15. Sjeeez Mirakel, best heel bijzonder, nooit verwacht en toch gekomen.
   Ik weet dat jij ook schrijft Mirakel, sommige langere stukjes van jou al gezien.
   Soms word je schuw als je voor het eerst wat laat zien aan een publiek.
   Voor mij waren jouw langere stukjes een universum er bij, het is verbazingwekkend wat voor onontgonnen ruimtes er in een mensen geest zich kunnen gaan openen.
   Als je het gelaagder maakt, zonder al te ingewikkeld te doen, dan kun je openen zonder totale uitverkoop volgens mij.
   Mirakel laat je nooit ontmoedigen als je wat extra van je innerlijk hebt laten zien.
   Je hebt op z’n minst al 1 fan.
   En met die ene kan het verder gaan, totdat je ze allemaal inpakt met een alinea of 2.
   Dat is wat ons anders maakt dan alleen maar repeterende robots in dienst van een politieke agenda.
   Als wij leren om ons te laten zien Mirakel dan kunnen de haagse machines en de lelijkheid van het onderaardse geweld daar nooit meer tegen op.
   Elke ster is er 1, one of a kind en niet te betalen.
   Dus ik moedig jou ook aan om er uit te knallen zoals het je belieft mm Mirakel.

  16. @ Dawn van harte gefeliciteerd veel inspiratie toegewenst voor het nieuwe jaar.

  1. haaahahaha Wat worden er bijzondere dingen gedaan met de reporters……..Hoe doen ze dat………Wat voor afstandsbediening heb je daarvoor nodig hahaha.

  1. jah ik ben ook gek op jou Mirakel en dat zal altijd wel zo blijven volgens mij…
   voor mij heb jij ‘rauwe’ energie, dat proef ik door je woorden heen, ben ik dol op..
   en positief aanstekelijk voor anderen ook..

 3. Ik wou hier graag even iets bij neerzetten en ik vraag u om mij niet te geloven.
  Doe zelf onderzoek hierna en oordeel dan zelf.

  Deze reporters zijn shifters.
  Sommige kennen et woord shapeshifting al maar daar heb je verschillende soorten van.
  Sommige ‘shifters’ hebben een drang om van hun menselijke vorm
  om te gaan naar hun dierlijke,waardoor taal, lopen, en dingen met de handen
  ervaren wordt als dierlijk. Lopen wordt moeilijker, dingen met de handen
  worden onmogelijk, en taal zoals je in zulke videos zult zien
  ( en nog meer van zullen komen ) onmogelijk maakt.

  Vraag mij niet wat voor dieren zij dan in zich hebben,maar in de wereld
  van ”shifter”/shapeshifters is dit een hele normale wending.

  Om dit onder controlle te hebben, moet 1 dit erg veel oefenen,
  zodat anderen om hen heen dit niet zullen merken.

  Dit is wat ik op et moment aan het leren ben.
  Shapeshifting heeft een aparte maatschappij ingenomen maar zij zijn er wel.

  Shapeshifting in gedaante komt niet zoveel voor,maar gebeurt nog wel.
  Komt de weerwolf wellicht bekend voor??

  Zijn niet zomaar verhalen..
  Als je af kunt gaan op de verhalen van Carlos Castaneda!!!!
  In culturen zoals de Hispanic en de indiaanse culturen bestaat ”shiting” nog steeds , zowel als in de verhalen die worden verteld,of ”onmogelijke” dingen die met deze mocht zij et zien als ”paranormale” gebeurtenissen !!!!

  Zo zijn er nog meer in recente verleden of zelfs hedendaagse dingen.
  Ik ga ze natuurlijk hier niet allemaal neerzetten,das voor jullie om te beslissen.

  Bedankt voor et lezen en keep a open mind 🙂

  BeLoved And LoveOthers – A Road to GodSelf.
  With Love
  -M.S-

  1. jah klopt ik heb te veel shape shifters gezien op youtube ook, soms zie ik het ook op teevee, de laatste blik van hare majesteit toen ze Marco Kroon aan het inhuldigen was met een verhaaltje, die blik vond ik niet prettig, Bernard is een echte nazaat van zo’n bloedlijn, Bernard is haar pappie, ik zag de ogen van pappie in die van hare majesteit ineens heel erg gisteren..

   Als je de alternatieve download adressen aanklikt kan je de mp4 clip alsnog zien als het goed is, bij mijn computer lukt het nu wel.

   Ik vertrouw mensen ook niet die beweren paranormaal te zijn, dat wat ik wel geloof als ze dat zeggen, maar die dan zeggen dat shape shiften niet gebeurt..

   Banned! The Greatest REptilian Shapeshift Ever Captured!
   http://www.youtube.com/watch?v=ruUBK4Cn2aU

   http://ifile.it/cdiwept/Greatest_Reptilian.mp4

 4. Lieve MS,
  Ben het helemaal met je eens heb ook videos gezien van de oude en de jonge Bush die vertoonden ook eenzelfde gedrag allen kwam daarbij nog het gedrag van hun ogen dat werden streepjes i.p.v. pupillen ! Maar ja joh er zo veel rotzooi aan de gang laten we maar in ons zelf blijven geloven en standvastig zijn een standpunt hebben dan komen we er wel en zo niet nou ja…… dan gaan we naar een andere dimensie en zullen dan daar wel gelukkig worden ! We moeten echter wel proberen iedereen hier te helpen !

  lieve groetjes
  pietje

 5. @Pietje:
  Dankje voor je aardige commentaar.
  Ik ben een gelover als et gaat om reptielachtige-in menselijke ”levensvormen” die de eigenlijke macht heeft op aarde die wij ”De bloedlijn” noemen.
  De streepjes zoals je die benoemd, zie ik dan ook al slangachtig en dus onmenselijk op onze aardse manier.
  Dus mee eens inderdaad !!

  @Hyper:
  Die video die je stuurde kende ik nog niet ( On Youtube ) maar
  dr gaat er ook 1 rond van Steve.O waarin je hartstikke goed kan zien,
  dat hij niet menselijk is. Je kan hem ( in ur face ) zien ”transformeren”.
  Allicht maar een paar sec.. en toch erg duidelijk en geloofwaardig.

  Verder ben ik in me 7 ”wakkere” jaren, nooit echt bezig gehouden of onze
  beste vrouw Bea een bloedlijn is of haar vader,maar kon er wel vanuit gaan,
  aangezien ze soort van mede owners zijn van Bilderberg zelf.
  En daar ook alle menselijke clowns an deelnemen,en dan bedoel ik deze bloedlijn.

  Bedankt beiden 🙂
  Tot Gauw.
  Vriendelijke groeten,

  M.S.

  1. En dit is dusz het type man waar ik mij vroeger altijd mee wilde meten, vanwege de knappe vrouwen die daar op aantrekken, nu zie ik het duidelijk, het type, ik ken ze, tot op de dag van vandaag kom ik dan weer in de zelfde shit terecht, als ik het weer eens geprobeerd heb, knappe vrouwen, mijn zwakke punt, als die niet zo bij mij in het oog zouden springen, als me dat niet zo kon raken, dan had ik ze gewoon uit de weg gegaan, dit soort type mannen, je kan er namelijk niet van winnen, je kan ze niet vertrouwen, ze weten je alles te ontnemen in een vinger knip, en terwijl ik dit schrijf,

   jah zelfs terwijl ik dit schrijf zijn ze zo brutaal om het onder mijn neus nog een keer te doen, en dat is wat ik maar niet kon geloven, en toch is het waar, ze zijn honds brutaal, brutaler dan brutaal, ze naaien je waar je bij staat en weten precies waar ze je het hardst kunnen raken, en het zijn expert mind fokkers, ze kruipen in je hoofd als je niet uitkijkt, ze laten je alles doen als je even niet oplet, ook dat wat je niet wil, dat wat je nooit gedacht of gedaan hebt, ineens ben je van hun, omdat het zo uitkomt, gewoon als lekker hapje, voor het groteske effect ook, als een soort territoriale vlag, ze weten van tevoren waar jij aan denkt, ze zijn je altijd te snel af,

   ze houden niet van stijl, ze houden van slacht offers maken, een bloed bad, mentaal en soms ook fysiek, dat is wat ze willen, en ze krijgen het nog voor elkaar ook, de keren dat ik mij heb laten mollen van binnen door dit soort gasten zijn op 2 handen niet te tellen, en ik begreep er maar niks van, hou dat nou toch kan telkens weer, nou het kan, en het wordt tijd dat ik dat eens onder ogen ga zien, maar let op, je kan ze ontmaskeren, heel simpel, ze zijn niet congruent, dat betekent dat ze niet staan voor wat ze zeggen of gezegd hebben,

   alles is inwisselbaar, ze draaien alles om als een blad in de wind als het zo uitkomt, links is dan ineens rechts en rechts is dan ineens links, en de meer fluoride en andere ellende jij achter de rug hebt, de minder jij je daar tegen verzet, de meer jij genoegen neemt met verhalen die niet kloppen en handelingen die niet zuiver zijn…

   THIS IS HUGE!!! Reptilian Jackass Steve-O Shapeshifts Out of Control!
   http://www.youtube.com/watch?v=eckdUauOKOk

  2. HyperAantrekkelijk(hihi hihi)
   Als kind had ik al een zwak voor schoonheid en perfectie en eigenlijk heb ik dat nog steeds.
   Ik had altijd het idee dat je als je spiritueel wil zijn dat je dan de schoonheid moest verwaarlozen.
   Het kan samen gaan heb ik ontdekt…..ik geniet van mooie dingen maar ik weet dat alles relatief is en geef het verder geen waarde.Zo ook met lichamelijke schoonheid hyper,het is zo betrekkelijk…….we worden allemaal oud en minder fraai.Jij bent gewoon een romanticus en het plaatje moet voor jou kloppen….ik herken dat……waar zou dat gevoel toch vandaan komen?

 6. Inderdaad een goeie video HyperAlert 🙂 Bedankt voor het neerzetten!!
  Zouden ze ook echt voornamelijk vrouwen en kinderen opeten omdat zij
  zo puur zijn ?? ( Als je de referenties van AlexCollier wil doen geloven )

  Ik heb me namelijk niet zo verdiept in die Draco’s .. 🙂
  Enigszin beetje ongeloofwaardig maar alsje de beelden ziet, juist weer wel.
  Toch nijdig ik naar de geloofwaardige kant van et verhaal te hangen !!!

  @ Lianne:
  HyperAantrekkelijik?????
  Ik kom hier naja ”eens in de zoveel tijd”,lees nooit de reacties die
  gepleegd worden hier maar ”HyperAantrekkelijk”??
  Zijn jullie een stel of ?? LOL :p

  Just asking ok heheh

  Nice to know you people here,and to talk with my own ”kind of people”
  if i may say it like that !!!

  Byebye
  Een leerling tot M.S !!

  1. Wat dacht je dan…..tuurlijk zijn Hyper en ik een stel! maar weet je….hij heeft ook Dawn en Mirakel.
   Maar dan doe ik het af en toe met Cozmic, en Guido is trouwens ook niet te versmaden. Martijn mis ik wel…….maar dat maakt Janee weer goed met zijn mooie ogen.
   Dolle boel hier jóh! 😉

  2. Ooh Lianne jij snapt het Echt, ja wij zijn me d’r een stel!
   Ik word er wel warm van nu, dus het werkt wel hoor Lianne, van dat jij zei dat ik een schat was en zo, het komt toch binnen bij mij, omdat het gemeend is, dat weet ik, dat voel ik, het is echt en dan word ik er warm van, gewoon fijn

   M.S. sommige vrouwen hebben een soort Onschuld aan boord in zichzelf, noem het Ontvankelijkheid, vooral dat, Ontvankelijkheid, en dat kan mij oneindig ontroeren maar de boze tovenaar ligt ook altijd op de loer, en soms is dat een deel van mij die boze tovenaar en soms een deel van Cozmic en soms een deel van Dawn en soms een deel van Mirakel en soms een deel van Lianne, en soms een deel van Tessza, neeh dat kan niet want Lianne is een knap schatje, en als je ouder wordt kan je nog steeds knap zijn, dat vergaat niet zomaar met een paar rimpels en rolletjes extra, maar jah daar moet je dan weer Oog voor hebben, snap je nu dat ik af en toe zomaar uitgeput kan raken?

   Gewoon door overuren, door het Bewonderen en door het Bekijken en Beschouwen en het Invoelen proberen en heerlijk beetje Achtervolgen ook, neeh niet stalken, dan is het niet leuk meer, dan is het niet leuk meer, dat moet niet.

   Zie je dat Lianne wel knap isz, dat dacht ik in het begin al wel, ze is alleen wat ouder geworden de laatste jaren, nou en? Schoonheid vergaat niet zo snel als dat ze je in de bladen willen laten geloven, je moet het alleen zien, okay een pukkeltje extra, daar kan ik gemakkelijk doorheen kijken, pukkeltjes mogen er ook wezen. Pas op hoor Lianne straks gaan wij ook nog kinderen maken, dat kan tegenwoordig ook op latere leeftijd, dat komt dan door de goede geest die indaalt..

   Oh jah van dat plaatje wat jij zei Lianne, jah ik kon vroeger niet snappen dat ik niet onknap was van mezelf, vind ik nog moeilijk te geloven, dat heeft Tessza ook, dat mensen het wel zien en zagen maar dat ze het zelf zo moeilijk kan geloven, is jammer want schoonheid is een heel breed begrip en dusz daar kan je ook heel lang en breed van genieten..

   Maar jah dat heeft eeuwen in de ban gelegen door de Calvinistische benadering, dan mag dat allemaal niet, zo jammer.. Laat iedereen die knapheid heeft het eerlijk zeggen en dan gaan we de knapheids kerk oprichten en dan is niemand meer alleen want de lelijken worden dan schattig door onknapheid, ook dat is een soort schoonheid.. De Beauty en de Beast, jah dan kan je nooit meer een Blauwtje lopen, dan word je nooit meer afgewezen omdat dat niet meer kan, want iedeeen heeft wel wat..

  3. And the demands will all be changed tomorrow,so f*cking stay awake……hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

  4. hahahah ‘Women’s Demands’ ; hij is mooi hij is goed en herkenbaar!

   en opgepast want morgen is alles weer anders;
   ‘and the demands will all be changed then, so stay awake’

   zoooo vermoeiend allemaal, maar het blijft boeien anders zouden we er niet telkens weer op in gaan

   voor mij bestaat er geen cyber hoor Lianne, ik krijg het gewoon binnen als het er echt is, het goede komt niet alleen van boven.. maar euh ik wil nog wel een keer hoor, het beviel mij prima! (of wil jij alleen de babies?) (Stay Awake!)

  5. Uuuuhhhh als we het doen doen we het goed hè.Geen liefde,geen babies.
   Ik ben zo alert als maar zijn kan……..dat krijg je……waar je mee omgaat word je mee besmet.hihhi

   Alle gekheid op een stokje……..je bent een lieffie.enne heb je hem gevoeld? a huge hug!

  6. Vrouwen zijn zulke schitterende wezens , zo voorspelbaar onvoorspelbaar , probeer als man niet in hun koppie te kruipen want dat trek je gewoon niet . Jezelf vrouwelijk opstellen om als maatje door te gaan werkt ook niet , want omdat je geen pms hebt hoor je er gewoon niet bij . Yur not in the club !!
   Aan de andere kant is er niets aantrekkelijks aan een bierzuipende ,shagrokende muts die in de voetbalkantine het Ajaxbeleid zit te analyseren , toch ?
   Destemeer antivrouwotica ik over me heen spuit omdat ik het prima naar mijn zin heb met mijn man-alone huis en mijn hond , destemeer dat averechts werkt .
   Ik moet er niet aan denken dat iemand mij weer gaat vertellen om overal weer schilderijtjes op te hangen , om 11 uur in bed te gaan liggen , op tijd thuis te zijn voor een yukkie prakkie , buiten te moeen roken , schoenen uit bij de voordeur , direct na het eten de vaat doen en duizend keer per dag zeggen dat ze er niet oud uitziet .
   Nee Cozmic hep ut best naar zun zin zo . Seen it , done it , read the book , wrote the book .
   Wellicht komt er wel een keertje een nieuwe Cozmica , voorlopig ben ik lekker mijn mannelijke energie aan het omhelsen , tevens genietend van alle vrouwelijken op deze energie frequentie .
   Ooit was ik vrouw , neger , illuminatti ,chinees , buddhist , atlantian , maar nu ben ik gewoon ff blonde hollandse man .

  7. @ janee
   kweet ut
   mensen in de theems area drnken water dat minstens 5x door een ander is uitgepist .
   Toen ik bij mijn ex schoonmoeder in Essex was kreeg ik pijn in mijn ogen van het chloor wat daar in het water zit . Behalve anticonceptie hormonen staat het water ook stijf van antidepressiva en nog meer stoffen .
   Ik hoop dat die nieuwe generatie met zichzelf uit de voeten kan . Op mij heeft het geen effect gehad 🙂

  8. Cozmic (18:07): Je vergeet dat wij ook mogen zeggen, ook al ben je erg in je man-zijn, dat wij vinden dat je er nog lekker uitziet voor je leeftijd. Maar het is niet persoonlijk bedoelt. Dát zou je nou eens moeten snappen…!
   Het gaat gewoon over wat de ANDER voelt. Vrouwen willen je mening niet.. Je bent een pratende spiegel..!

  9. sjah ik wil altijd het onmogelijke proberen te doen.
   dan denk ik echt even dat ik wel in de fem club kan zitten.
   pms is devastating, dat is een echte meta bulldozer, daar kom je nooit heelhuids door, ik weet het want er zijn jongetjes die groot zijn gekomen met een zus zoals ik..

   jah ik heb het echt van je binnen gekregen Lianne, en dan ben ik meteen verslaafd aan het fijne gevoel!

   ooh zo’n heerlijk vrijgezellen hok heb ik ook Yes, met een vaat van 2 weken, de stofzuiger 3 maanden niet aangeraakt, mijn sokken laten uitdampen in plaats van direct in de was mand, eigenlijk is dat een godsdienst waard, misschien is skull en bones zo wel begonnen, al die wijven er uit en dan helemaal alles doen zonder snerpende repercussies, vroeger begreep ik niet veel van mannen mannen, die in voetbal clubs en kaart clubs het ontzettend naar hun zin kunnen hebben, en precies je hebt ook van die top wijfies die daar ook in passen in zo’n club, en dat zijn moord wijffies, die maken alles goed voor 50 man horeca vluchtelingen tegelijk, dat scheelt honderden mannen eenzaam en verdwaasd aan de water kant met een hengeltje

   ik heb door m’n relatieve groenheid soms echt het idee dat ik de sleutel naar binnen heb, onnozele hals, bij die vrouw of die vrouw, ik had beter kunnen weten, dat wel, en ik gun het geen vent die er onder gebukt moet gaan, Lianne kunnen we geen goede koppelaars alsnog worden, kunnen we niet van die moord wijffies opsporen en bewust maken hoe belangrijk die zijn, of een cursus voor zware shag bier voetbal bestendige moord wijffies in opleiding, dat we ze leren en opleiden van hoeveel dat te weeg kan brengen, spiritueel gezien ook, die stomme wallen dat is alleen er in en er uit, dat lost lang niet genoeg op, jah ik zit weer eens hardop te dromen. Komt ook door het lekkere gevoel, Lianne is een moord wijffie, die hoef je niets meer uit te leggen of te leren of te zeggen, die snapt gewoon wat er te snappen valt, zo moeilijk zijn wij ventjes niet.

   jaah die stoffen in het drinkwater, volgens mij zit ik ook nog net aan de goede kant van de gevolgen die dat heeft voor die jongeren van het derde geslacht, je ziet echt niet meer dat het ventjes zijn, in het gedrag niet, en in het denken en doen niet, zo raar, dat is vast opzet, dat is vast social engineering.

   En ‘free martins’ dat zijn vrouwtjes met veel testosteron die geen ventjes meer nodig hebben en die bijkans onvruchtbaar zijn en ongebonden en dat schijnt het Nieuwe Ideaal te zijn van de Nieuwe Industrie, ‘free martins’ schijnt de elite code te zijn voor het derde geslacht, die doen het alleen nog maar met elkaar, dan is het niet leuk meer aan het worden..

   maar echt dat rot gevoel, dat van de totale afwijzing, gewoon door m’n relatieve groenheid, dat gun ik niemand, in die zin als ik maar even herstel van dat afschuwelijke gevoel, dan dan dan wil ik alles in het werk stellen en doen dat ik dat een Ander Nooit meer ga aan doen, ergens hou ik wel van showen maar als ik met een Koningin rond loop voor een paas weekendje dan wil ik niet meer dat iemand zich zo k*t gaat voelen, die wel en ik niet, dat rot gevoel dat moet maar eens de wereld uit, in de Koran hebben ze daar de Burka voor uitgevonden, lijkt me ook geen oplossing, zal me toch een speciale vrouw worden waar ik graag mee uit ga in de toekomst;

   “euh Angelique, alles fijn en best maar euh ik zie dat Henkie daar aan die tafel helemaal stuk zit, geef hem even wat gemeende aandacht als je wil, ik ben over een uurtje of wat wel weer terug want Ik kan dat niet langer aan zien Angelique, en Angelique die snapt mij, dat is een moord wijffie, die had het ook al in de gaten, dat Henkie helemaal stuk zit, dat is geen avondje uit, dat is een avondje moord en dood slag, daar doen we niet langer aan mee, daarom gaat Angelique ook nooit meer in mijn kielzog van een meter, Angelique is geen blinde geleide hond, Angelique is een moord wijffie geworden, die is niet bang meer om zomaar verkracht te worden, en dan gebeurt dat ook niet, die staat haar mannetje, die weet wat er in de buurt speelt, die heeft niet alleen maar op de papieren academie gezeten, die kent haar pappenheimers,

   die weet wanneer er iemand in de put doordraait, en dat is makkelijk opgelost, dat Henkie gezien is in z’n deels zelfgemaakte ellende, dat is meestal al voldoende, dat haalt de angel er al uit, maar jah dat weten ze in de achterbuurt wel door schade en schande maar niet in de nette buurten, dan steek je elkaars harten en ogen er uit alsof het een vrolijke schiet tent voor koninklijke wilde dieren jagers is, alsof dat normaal isz, zo zijn ze opgevoed..

   William Orbit – Water From A Vine Leaf
   http://www.youtube.com/watch?v=PneAIfv30jA

  10. omg Hyper , je hebt mij echt ff de slappe lach gegeven . 🙂
   We just need our little rant and rave now and then , dont we ?

  11. Hee Mirakel,
   Heb ‘m net gezien dmv jouw andere link…….prachtig! Ben ontroerd!

  12. jah Cozmic het moet er uit om de zo veel tijd, dat is het eigenlijk wel!
   en toch die excuses en zo van dat Dear Women clipje, jah mijn excuses voor onze ontoereikendheid, ontoerekeningsvatbaarheid, onnozelheid ook vaak genoeg
   en toch verscheurd het onderwerp Vrouwen me wel erg, we zijn gewoon gek op ze Cozmic maar we weten niet altijd hoe je dat moet brengen.. (zucht, verzuchting), of juist wel en dan is het weer niet goed, dus nou weten jullie Vrouwen van de wereld het voor eens en altijd, we kunnen en willen niet zonder jullie, dus laat Ons ook niet zo maar vallen please?!
   Doe ook eens leuk tegen ons, vooral als ‘we’ weer eens niet de juiste snaar weten te vinden?
   Het is ook een priegel zoek werk ook hoor, waar zitten jullie knoppen nou precies?

  13. excuus aanvaart hoor hyper alert, tja waar zitten de knopjes…….Zo technisch is het volgens mij allemaal niet……Een afstandsbediening heeft knopjes…..

  14. tof jah, je bent een zalig mens Mirakel, vast geen ding, maar vast wel fysiek genoeg.
   ik vind jammer dat er zo veel schade is opgelopen door de eeuwen heen.
   Maar heb jij helemaal geen krassen op je ziel Mirakel?
   Van welke planeet kom je als je nog geen schade hebt opgelopen?
   best bijzonder

  15. Neeh precies Mirakel, jij bent van ergens anders, Orion en Rigel resoneert enorm bij mij, niet dat het allemaal zo leuk is daar, helemaal niet, ik heb ook wel wat met STeven Greer, die is vast ook van Orion, maar ik kom altijd in moeilijkheden, ga ik weer eens shoppen in andere sterren stelsels, word me vast weer niet in dank afgenomen.
   Ik wil altijd en en en…

  16. ja hebberig hoor een groot deel van die draakjes van Orion. Wat dat betreft is het gras bij de buren niet groener dan bij ons hahahaha.

  1. ONze weldoener Steven Greer van het Disclosure Ufo Project zit er ook weer eens bij zie ik nu Mirakel!
   Heeft ook last van opzwellende schubben en hoorntjes.
   Dat geeft te denken over z’n haast om alle ufianen aan ons te presenteren als weldoeners eersteklas.
   Maar goed Vrouwen vinden dat in het algemeen erg SSxXX Y heb ik vernomen.
   Ach en misschien is Steven wel een heel lief Draakje, daar kan ik niet mee wedijveren helaas.
   Minuutje 1:45

  2. Hyper alert,
   INDERDAAD…..Steven……O weer allemaal draakjes. Hyper alert, kan me echt niet voorstellen dat vrouwen ze aantrekkelijk vinden hoor! Ze hebben een soort uitstraling waarvan volgens mij veel gezond denkende vrouwen kippenvel van krijgen…..Ik vraag me af wie het veroorzaakt dat ze zo beginnen te stamelen……wie heeft hier toch zo’n enorme lol om vraag ik mij af?????

  3. Ah gelukkig maar Mirakel, niet alle Vrouwen zijn hetzelfde, zijn ze ook niet.
   Nou jah ze zeggen dat Draakjes steeds moeilijker hun menselijke vorm vast kunnen houden.
   Als het waar is dat de Aarde beïnvloed wordt door de getijden energie in de kosmos.
   Zou best eens waar kunnen zijn, dat ze niet goed tegen de ‘nieuwe’ energie van het naderende Maya seizoen kunnen.
   Ze beginnen een beetje uit elkaar te vallen.
   Je ziet steeds beter wie wie is.
   Dat ze daarom zo in paniek zijn en alles onder controle proberen te houden.

   Ik vond die teksten helemaal aan het eind van het clipje ook het einde hoor.
   Misschien apart maar ik vraag mij altijd af of het mogelijk is om Draakjes gewoon zichzelf te laten zijn, dat ze zichzelf niet meer hoeven te verbergen, gewoon zijn wie je bent, wat geeft het nou als je Draakje bent?
   Of is dat te simpel gedacht van mij?
   Hebben Draakjes ook goede kanten? VAst wel toch?
   Maar misschien dat ze echt niet tegen de ‘nieuwe’ energie kunnen, dat ze gewoon uit elkaar vallen op 3d aards niveau, dat ze daarom beginnen te stotteren, omdat ze uit elkaar vallen op deze frequentie?

   Omdat STeven Greer 1 van Hunnie isz, daarom kan hij zo goed met Orion communiceren;
   Zoooh komt het op mij over.
   Ik denk dat ik geen moeite zou hebben met Steven Greer als persoon op zich, alleen ik denk dat hij mij wel op een afstand zou houden, als ik te lang met hem om zou gaan, dan begin ik aan kleine dingen te merken wat het betekent om niet alleen maar mens te zijn, en dat je van alles moet verbergen continu, en dan heb ik er op zich nog geen moeite mee, maar het moet niet te dol worden, dat krom recht is en recht krom; dan begin ik nukkig en pissig te worden, en dat soort irrie eigenwijzigheid die net niet klopt heeft STeven Greer al in een Project Camelot interview laten zien, hij wilde eigenlijk ook niet door Kerry aan de tand gevoeld worden, hij wist zeker al dat hij het bij Kerry moeilijk zou krijgen om geloofwaardig te blijven, ze weten precies wie en wanneer ze wat moeten ontwijken, Sneaks eersteklas,

   professionele stiekum(n)erds, ik weet het, het is mij niet geheel vreemd, alleen ik shape shift niet volgens mij, soms zie ik wel eens wat aan m’n gezicht en ogen, maar ik weet niet zeker of het daar mee te maken heeft, het blijft spannend allemaal wel…

  4. Spannend en interessant…..leuk dat het nu zo duidelijk aan het worden is allemaal.

  5. 300 mensen bezitten alles op aarde (500 triljoen dollar aandelen, meest olie en gas)
   Dat is wat hij zegt (minuutje 5)
   Als ik die hele houding van Steven Greer zie, hij doet alsof hij ontspannen zit, maar ondertussen, elke vezel staat op aanvallen, predator achtig, het is een charmeur eersteklas maar het is ook een strateeg eersteklas, en ontzettend dominant en een ontwijker, glad als het moet, ik val ook bijna voor z’n charmes hoor, daar niet van..
   En hij slist sist ook op een bepaalde manier zie ik nu..

   Project Camelot interviews Dr Steven Greer
   http://www.youtube.com/watch?v=hzqDVOjtNhg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.