Advertentie

Rutte er zijn maar 2 opties rondom MH17..!


Langzaam maar zeker verandert de tone-of-voice van de commentaren op de wijze van aanpak door de Nederlandse regering van het onderzoek naar de oorzaken van de MH17-crash. Hoe is het mogelijk dat er een labbekakkerige aanpak en dito houding te zien is..? En wie is er eigenlijk WEL tevreden met deze aanpak..? Zijn dat de Amerikanen die we niet meer horen en die kennelijk volledig in hun sas zijn met de aanpak van partner-Rutte en zijn team..?

Er is inmiddels geen partij meer, die betrokken is bij het onderzoek naar de crash van MH17, die géén kritiek heeft over de wijze van aanpak van Rutte en zijn voormalige collega Frans Timmermans.. De schandalige verspreking van deze laatste in het programma ‘Pauw’ over het zuurstofmasker, toont aan hoe afstandelijk de Nederlandse regering staat ten opzichte van de nabestaanden van de ramp..! In tegenstelling tot de beloftes van Mark Rutte, vlak ná de crash, lijken ook deze beloftes op loze verkiezingsretoriek, waarvan gebleken is dat Rutte net zo makkelijk keiharde leugens op de mat legt, als hij een boterhammetje eet..

 

Is Rutte hetzelfde schoothondjes-gedrag aan het vertonen t.o.v. de VS als Balkenende dat destijds presenteerde, vlak voor de benoeming van De Hoop Scheffer als NAVO-baas..? Het heeft er alle schijn van, want de VS lijkt de enige partij die in stilte tevreden lijkt te zijn met de huidige situatie, waarbij Europa tegen Rusland is opgezet..!
Is Rutte hetzelfde schoothondjes-gedrag aan het vertonen t.o.v. de VS en Obama zoals premier Balkenende dat destijds presenteerde? Vlak voor de benoeming van De Hoop Scheffer als NAVO-baas..? Het heeft er alle schijn van, want de VS lijkt de enige partij te zijn, die (in stilte) tevreden is met de huidige situatie, waarbij Europa tegen Rusland is opgezet..! De VS is de lachende derde hond die er met het been vandoor gaat..? Invloed in Oekraïene, recht onder de neus van de Russen..

De website  GeenStijl verwoordde het op deze wijze:

GeenStijl‘Eindelijk begint de collectieve en PR-gestuurde ‘respectvolle’ benadering van MH17 plaats te maken voor meer en hardere openlijke kritiek op het falen van Nederland. Onder de deken van rouw die over het MH17-dossier gedrapeerd lag, woedt een heleboel internationale onvrede en kritiek en zelfs de staatsgezinde redactie van NPO Nieuwsuur durft het nu eindelijk aan om daar repo’s over te maken. Gisterenavond (29 oktober), werd in 15 ontluisterende minuten, de aanpak van Rutte met een paar gerichte schoten neergehaald. De Oekraïense ambassadeur, een Oekraïense legerwoordvoerder, de ‘politiek leider’ van de separatisten, en de Maleisiërs: allemaal zeiden en zeggen ze hetzelfde.

‘Nederland had met de separatisten moeten bellen, met Rusland moeten onderhandelen, de rampplek moeten opeisen en deze veilig kunnen en móeten stellen, en Nederland deed en doet als ‘leider in het onderzoek’ simpelweg niet genoeg’. De ambassadeur noemt het zelfs een ‘morele plicht’, die Rutte verzuimd heeft. Nederland volgde liever de methode-Timmerfrans: diplomatie was belangrijker dan daden. Naar buiten toe werd in zorgvuldig geregisseerde persmomentjes met de MinPres en via gladde multilinguale mediaoptredens van Timmerfrans de schijn van voortvarendheid opgehouden.

Dat beeld is eindelijk aan het verkruimelen, in binnen- en buitenland. Het MH17-onderzoek is een flop en een puinhoop, na 3,5 maand staat Nederland met lege handen en nu moet Bert Koenders, nota bene de politieke PvdA-aartsrivaal van Timmerfrans, het dossier naar een goed einde brengen. Kortom, die onderste steen hangt inmiddels als een molensteen om Mark z’n nek en het is maar de vraag hoe lang zijn rubberen ruggengraat dat gewicht kan dragen.’

Ook de redactie van het programma Nieuwsuur is inmiddels kritischer geworden op de houding van Rutte en consorten. Met name de schandalige vooroordelen naar de rebellen in Oost-Oekraïene, die door de VS (ZONDER ENIG BEWIJS) als schuldigen werden aangewezen, gaat Rutte nu opbreken. Deze mensen in het oosten van Oekraïene blijken vanaf het begin hun medewerking te hebben gegeven.
nieuwsuur logoMaar tegelijkertijd zijn ze zwart gemaakt en VALS beschuldigd van de meest verschrikkelijke zaken, zoals lijkplundering etc. Het was met name ‘Het Telegraafje’ dat zich als zwarte-gids in betweterland naar voren schoof, met de kop ‘Moordenaars’..

Kijk naar deze uitzending van Nieuwsuur en let dan met name op de houding die Mark Rutte uitstraalt, wanneer hij spreekt over het niet onderhandelen met de separatisten.. Let wel, er WAS (EN IS!!) NOG GEEN ENKEL BEWIJS DAT DEZE MENSEN AANWEES OF AANWIJST ALS SCHULDIGEN..!! Kijk op minuut 3:00 hoe Mark Rutte in een persconferentie politiek BOVEN waarheidsvinding stelt. Zijn vooroordeel tegen de separatisten en het halen van een wit voetjes bij de pro-westerse regering in Oekraïne en indirect bij de VS, was kennelijk groter dan waarheidsvinding..!

Maar Mark Rutte, als dan blijkt dat je ook ontevreden bent over het optreden van je maatjes, het Oekraiense leger, dan neem je toch het initiatief in eigen handen..!x

En deze houding van Rutte en Timmerfrans blijft zich maar voortzetten.. Want ALSNOG kan gebeuren wat had moéten gebeuren. Zeker met de toezeggingen van beide kanten om te gaan repatriëren. Of komt nu ineens de ‘dubbele tong’ van de Oekraieners in Kiev aan het licht, zoals de Nederlandse regering inmiddels diplomatiek verwoord heeft. Want volgens de Nederlandse regering, had de regering in Kiev wel degelijk bezwaren dat Nederland zou gaan onderhandelen met de separatisten.. Wat voor dubbelspelletje speelt hier…?? Wat voor ‘adviseurs’ zitten achter dit politieke spel van Kiev… En waarom heeft het duo Rutte en Timmermans geluisterd naar het bezwaar van Kiev om met de separatisten te gaan ‘onderhandelen’..??! Gaat het om het pleasen van Kiev/VS of om de ‘onderste steen boven te krijgen’..?

x

x

Rutte er zijn maar 2 opties rondom MH17..!

2014 © WantToKnow.nl/be

x

Er zijn in onze ogen maar 2 opties in het kader van het onderzoek naar de oorzaken van de MH17-crash. Want wat is hier in hemelsnaam aan de hand Mark Rutte.. Je hebt een proces aan je broek van de nabestaanden, wegens nalatigheid. Je laat een bevriende natie, namelijk Maleisië, volledig in het hemd staan, als partner in het onderzoek. Je laat het moreel afweten, door de VS het vuur aan de schenen te leggen om met (satelliet)bewijsmateriaal te komen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.. Maar, en daar gaat het in dit artikel over, er speelt natuurlijk heel simpel iets héél anders..

Want in onze ogen zijn er namelijk maar 2 opties mogelijk, Mark Rutte… Je speelt in het kader van het MH17-onderzoek en -voortgang:

OF het spel netjes en vanuit morele en ethische basis,
en neemt de leiding hierin..!
X

OF je speelt het politieke spel, zoals je dat zo graag speelt,
vanuit een verborgen motivatie..!

x

MH17 vleugelschade linksonder
Een van de vele foto’s die ernstig doet twijfelen aan de BUK-raketoptie. Hier op deze vleugel is duidelijk een spoort te zien van een aantal kogels, die vervolgens een scheur in het aluminium hebben veroorzaakt. De optie dat het zou gaan om kogeltjes uit de kop van een BUK-raket is erg onwaarschijnlijk. Waarom kan bijvoorbeeld deze vleugel niet simpelweg naar Nederland worden overgebracht, nu separatisten EN de regering in Kiev die aanbieden…???

x

Inderdaad, een politiek spel rondom een neergehaald verkeersvliegtuig met bijna 300 onschuldige mensen aan boord. En natuurlijk zijn dit harde woorden, maar hoe ingewikkeld kun je dit hele verhaal maken. Zo moeilijk is het toch niet..???

Want hoe is het mogelijk…?!

x

Marie Harf, persvoorlichter van de regering Obama, verwijst journalisten naar YouTube en Facebook voor bewjizen rondom de MH17-aanslag..!
Marie Harf, persvoorlichter van de regering Obama, verwijst journalisten naar YouTube en Facebook voor bewjizen rondom de MH17-aanslag..!

Oekraïene als partner in onderzoek..???
Dat je als Nederlandse regering een deal afsluit, waarbij het officiële onderzoek naar de crash met de MH17, gedaan wordt met partners, waarbij één van die partners, namelijk de regering in Kiev, heel simpel weleens de schuldige zou kunnen zijn..??? Of andersom gezegd: niet ONSCHULDIG kan worden verklaard.. En dat niet alleen.. Het blijkt dat de partners in dit onderzoek ook nog eens de mogelijkheid hebben om hun veto uit te spreken over de conclusies van het onderzoeksrapport..?! Dus mocht er straks bewijs zijn dat Kiev achter het neerhalen zit, bewust of onbewust, dan kan Poroshenko (en zijn VS-maatjes?) weigeren het onderzoek openbaar te maken..! (HIER)

Waar blijft de VS met haar bewijs..??
Waarom wordt het vuur nog steeds niet aan de schenen gelegd van de moord-en-brand-schreeuwende VS-regering, om satellietbeelden van de ramp te overleggen. Ze wisten het toch allemaal zo zeker..? Zelfs zódanig dat CNN al was ingeseind over de daders… Waarom komt de VS hier zélf niet mee..? Of moeten we  uit de snelle reactie van Obama, vlak ná de ramp, dat Putin geen blaam trof, uitmaken, dat er iets veel anders speelt dan de betrokkenheid van Rusland en/of de separatisten..?
Wat voor idiotie is het, als de OFFICIËLE WOORDVOERDER van het Witte Huis vertelt dat journalisten en de wereld maar op Social Media moeten kijken voor bewijs van de aanslag..?

En dat je als de VS wel met bewijs mag komen, lijkt ons duidelijk, toch? Wanneer je het presteert, direct ná de ramp met dit soort krantenkoppen te komen…

obama MH17 russia to blame

De Telegraaf kan premier Rutte bellen en het resultaat van hun onderzoek meedelen. Natuurlijk hebben ze het onderzocht. Zij weten toch ook dat Valse Vlag-operaties bestaan en dat je voorzichtig moet zijn, met zeker DEZE conclusie.. Iemand van 'moordenaar' beschuldigen..! Ze weten het zeker, anders zouden ze toch dit soort koppen niet maken. zonder vraagteken achter de beschuldiging.. Wat een toppers, die jongens van deze krant..!
De Telegraaf kan premier Rutte bellen en het resultaat van hun onderzoek meedelen. Natuurlijk hebben ze het onderzocht. Zij weten toch ook dat Valse Vlag-operaties bestaan en dat je voorzichtig moet zijn, met zeker DEZE conclusie.. Iemand van ‘moordenaar’ beschuldigen..! Ze weten het zeker, anders zouden ze toch dit soort koppen niet maken. zonder vraagteken achter de beschuldiging.. Wat een toppers, die jongens van dit krantje..!

Wat is er mis met contact met Rusland, uit naam van de nabestaanden..?
We zijn nu 3 maanden ná de ramp… Waarom is de Russische regering nog steeds niet officieel gevraagd om HUN satellietbeelden te laten zien, deze te overhandigen..? Als de VS het dan verdomd…? Is het vooroordeel dat dit in de weg staat.. Is het ‘Het Telegraafje’ dat met zijn moordzuchtige kop de stemming bepaalde van de Nederlandse regering..?

Het kan toch niet zo zijn, dat je je niet sterk genoeg voelt als regering, om NAMENS DE NABESTAANDEN jezelf boven de partijen te stellen…? En, laten we daar nu eens duidelijk over zijn, er is sprake van 3 partijen..!!!

Allereerst zijn wij er als Europa; dan is er de VS, die tot haar nek in de Oekraiense regering van Poroshenko zit en tot slot is er Rusland, waarbij je dan de pro-Russische separatisten voor het gemak onder deze partij schaart.. Waarom lopen we (weer) aan het handje van de VS en pakken we onze eigen, Europese soevereiniteit niet op..? En waarom Mark Rutte, moet er een bericht de wereld in, dat je op een internationale top ‘druk op Poetin hebt uitgeoefend’..?? (zie teletekstbericht onderaan!).

Waarom wordt Maleisië uitgesloten van betrokkenheid in het onderzoek..?
Maleisië is boos, het wordt namelijk uitgesloten bij (de voortgang van) het onderzoek.. Kijk, dat is nou niet echt een diplomatieke uitspraak die de Maleise regering doet, maar ALS een land dit doet, heb je het als partner wel erg bont gemaakt, meneer Mark Rutte…!! En wat blijkt uit inmiddels steeds transparantere achtergronden? Premier Najib Razak van Maleisië onderhandelde wel direct met de rebellen, met als resultaat dat zijn land snel de zwarte dozen veilig kon stellen.

De regering van president Porosjenko had daar geen bezwaar tegen. “Maleisië tekende zelfs formele documenten met de Volksrepubliek Donetsk, maar die hadden helemaal geen politieke of wettelijke consequenties. Als het werkt vinden wij dat prima”, zegt minister Klimkin van Buitenlandse Zaken.

Waarom ligt het onderzoek überhaupt stil…???!
Enkele weken geleden was het al in veel sociale media te lezen, het bericht afkomstig uit Maleisië, dat het onderzoek pas in April 2015 verder zou gaan op de plek van de crash..?? En inderdaad heeft het internationale onderzoeksteam ondertussen nog steeds geen onderzoek gedaan op de rampplek. Heeft onze minister van Defensie ook al gemeld, dat het zo maar mogelijk is dat het inderdaad pas in april 2015 zal zijn, dat het onderzoek weer wordt opgepakt..!

Wel heeft Nederland pas geleden nog persoonlijke bezittingen van passagiers van MH17 opgehaald. In een reactie zegt de Maleisische ambassadeur in Nederland, Fauziah Mohd Taib, dat haar land ook niet bij deze operatie betrokken was en daarover bijzonder gefrustreerd is. “We zijn, ondanks herhaald aandringen van onze kant, niet betrokken bij het gezamenlijke onderzoeksteam dat door Nederland wordt geleid. En dat terwijl het om onze nationale luchtvaartmaatschappij gaat. We willen recht doen aan de slachtoffers die omkwamen bij de ramp.”

mh17 spullen verzameldWaarom de afstandelijke houding van de Nederlandse regering..?
Alle pogingen van Rutte en collega-ministers ten spijt om betrokken en ‘warm’ over te komen, is er voor velen geen enkele empathie meer te bespeuren in het gedrag van Rutte richting de nabestaanden. Waarom is Rutte zo afstandelijk geworden en worden alle zaken rondom onderzoek doorverwezen naar de ‘Onderzoeksraad voor Veiligheid’, terwijl Rutte nu JUIST het initiatief naar zich toe zou moeten trekken, nu vriend en vijand het erover eens zijn dat er leiding moet komen aan de zwalkende voortgang van het onderzoek.

Als het mogelijk is om 9 m³ bezittingen op te halen waarom dan geen vliegtuigwrak-onderdelen..??
Een paar weken geleden, op maandag 13 oktober, werden er plotseling -kennelijk als ‘gebaar van goede wil’- persoonlijke bezittingen bij elkaar gezocht door een onderzoeksteam van de lokale Oekraiense bevolking, die nauwelijks een strobreed in de weg gelegd werd.. Deze lokale hulpverleners vonden die maandag o.a. kleding, koffers, post, paspoorten, creditcards, sierraden, knuffels en foto’s. “Dit zijn spullen die voor nabestaanden emotionele waarde hebben. Daarom zijn we blij dat het gelukt is om deze persoonlijke bezittingen te verzamelen”, aldus de leider van de repatriëringsmissie, Pieter-Jaap Aalbersberg.

En wat blijkt, na dit ‘gebaar van goede wil’… De deur gaat weer op slot..! De 4 Nederlanders die bij de inzameling waren, zijn teruggekeerd naar Charkov. Aalbersberg hoopt, zo meldde het ministerie van Defensie, dat de lokale hulpverleners snel weer het rampgebied in kunnen om meer spullen van slechtoffers te verzamelen. Maar tegelijkertijd de stop erop: “Tegelijk ben ik realistisch: het is een onveilig gebied. Het inzamelen van goederen rond Roszypne en Grabovo was gisteren het maximaal haalbare.” En dan eindigt het bericht van Defensie met de -inmiddels gebleken- verschrikkelijke dooddoener:Er wordt van dag tot dag gekeken of het mogelijk is naar de rampplek te gaan.’

De vraag is natuurlijk heel simpel, op wat voor criteria Aaldersberg zijn ‘beslissingen’ stoelt om wél of niet te gaan ‘verzamelen’..! Want als je 2 vrachtwagens met bezittingen kunt verzamelen, is het toch ook mogelijk om essentiële vliegtuigonderdelen alvast te repatriëren..? Kleine onderdelen die alvast (vóór april 2015…!) verzameld en eenvoudig naar Nederland worden overgebracht voor onderzoek..! Met name het cabinestuk waar de grote schade aan te zien is, of het heel vleugeldeel waar de kogel- en/of shrapnelgaten in te zien zijn… Hoe moeilijk kun je het jezelf maken..?

* * *

x

Mark Rutte de belofte

x

En dan is er de tweede optie…

Het politieke spel..

x

Tja, het gaat er bij ons niet in, dat Mark Rutte en zijn ministers NIET de potentie en intelligentie hebben, te zien wat voor resultaten hun huidige houding teweeg brengt..!Het gaat er bij ons niet in, dat deze Mark Rutte niet de brutaliteit en de internationale daadkracht zou hebben om de leiding te nemen, die wereldwijd van hem wordt gevraagd..
Mark Rutte en zijn ministers, zijn er zich -naar onze mening-  dus terdege van bewust dat deze weerstand uit de bevolking zou komen en uiteindelijk ook van de grote nieuwsmedia. Daarom ligt er, vanuit deze gedachte dan ook een ándere, nog onzichtbare reden achter deze ‘diplomatiek-naïeve houding’, deze vertragingstactiek.. Wat die reden is, daar kunnen we voorlopig alleen maar naar raden..

MH17 doofpot deal
Het zojuist uitgekomen boek van journalist Joost Niemöller over de ‘doofpotdeal’…!! (klik voor lead naar wanttoknow-bookshop)

Is er bijvoorbeeld méér informatie bekend bij Rutte en ministers, over de WARE toedracht van de ramp. Informatie die bijvoorbeeld de hele anti-Rusland-hype als een boemerang kan laten terugkeren op de westerse landen, en dús ook op Nederland..?

Tekenden Mark Rutte en Frans Timmermans wellicht een geheimhoudingsverklaring..? Waarom is dit onderzoek in de pers zo weinig naar voren gekomen..? Het verklaart precies de houding die Rutte cs. nu tentoonspreiden.. Geheimhouding is wel degelijk een optie.. (zie onderaan deze link HIER)

Probeert Rutte, letterlijk met man en macht, het bekend worden van deze werkelijke oorzaken tegen te houden..? Dat zou natuurlijk de vertragingstactieken verklaren. Want waarom al begin oktober verklaren dat je pas weer in april 2015 verder gaat zoeken.. Dat eerst ontkennen en vervolgens, ná publicatie in Maleise kranten, tóch toegeven, dat het ‘weleens april 2015 kan worden..’ Als dan de officiële reden is, dat dit komt doordat de winter die ‘binnenkort’ in oost-Oekraïne in gaat vallen, is dat dan geen reden om met man en macht nog te gaan proberen VOOR DE WINTER nog met onderzoeksstappen verder te gaan..?!

En in hoeverre past het onderstaande Teletekst-bericht van 17 oktober, in de uitspraken van Oekraïne, de separatisten, Maleisië en alle andere betrokkenen, die van de week hun mond opendeden in de reportage van Nieuwsuur, meneer Mark Rutte..? Iedereen wil meewerken, maar het is MARK RUTTE zélf die geen fluit uitvoert…!! Waarom niet..?

Want hoe kan het dan, dat nu ineens de hoofd-officier van Justitie, Fred Westerbeke, van de week meldt dat hij Rusland zal vragen om satellietbeelden van de crash..? Dat is kennelijk nog niet eerder gebeurd..! Dus hoe kan Poetin dan niet meewerken…?? Pure PR-praat dus, dit bericht, om een beeld van een actieve, betrokken premier te creëren..? Helaas, we hebben er even geen zin in, in deze spierballentaal. Maar…

x

Het hele verhaal krijgt voor ons langzaam maar zeker een heel mistroostig karakter,
en bovendien komt er een bedompt luchtje omheen te hangen van één grote doofpot..!

x

Mark Rutte MH17-spel 2

 

19 gedachten over “Rutte er zijn maar 2 opties rondom MH17..!

 1. Natuurlijk rammelt het aan alle kanten als je de waarheid wilt verbergen . Net als dat men niet mag weten wat er besproken word waar Rutte en onze Queeny bij zijn en al het grote geld in de wereld in de Geheime meetingen van de Bildenberggroep .

  https://www.youtube.com/watch?v=5UpUv8cQowI

  Luister naar Jesse Ventura en oranje boven beste mensen .

  We moeten ervan uitgaan dat alles wat ons verteld wordt een leugen is dan zit je aardig dicht bij de waarheid .

 2. De Amerikanen hebben dezelfe Radar en Satellite fotos die de Russen all hebben overgedragen aan Nederland en andere landen. De VS had een eigen sateliet boven het rampgebied toen het plaats vond. Sedert 4 August zwijgt de VS in alle talen, de reden daarvoor, zonder twijfel, is dat hun sateliet fotos NIET bevestigen wat ze tot nu toe hebben beweerd. Dit zijn typische CIA taktieken en van Amerikaanse betrokkenhid met het neerkomen van MH17. Rutte, Timmerfrans & Co weten dat ook en proberen de zaak te rekken met dwaze verhalen….Rutte moet zich schamen dat hij, als premier van Nederland, de huidige Nazi boeven, die door een illegale coup aan het bewind staan in Oekraine, hetgeen volgens Internationale Wetten een “act of War” is, te erkennen maar NIET de Krim nog de Separatisten. Dhr Rutte moet onderwezen worden in het Internationale Recht, alvorens hij spreekt.
  Zijn gedrag is in opdracht van de CIA, en de media idem ditto

  1. Gerry 1211 Ik ben het voor 100% met je eens. Rutte en Timmermans zijn gewoon een stel schurken die alle nabestaande en heel Nederland bewust voorliegen. De leugens stapelen zich maar op en niet alleen rond de MH17. Alles is niets meer dan een grote leugen.

  2. Gerry 1211.
   Ik mag toch echt hopen dat de gedachte die ik nu heb niet werkelijkheid wordt,namelijk een groot deel van onze regering die tot op heden Nederland afgebroken hebben vertrekken naar Brussel,als ze op het idee zouden komen om de regering in Nederland op te heffen en de boel vanuit Brussel gaan regelen,dan zou dat betekenen dat we nooit van die ellendelingen afkomen,daar komt ook nog bij dat Agnes Jongerius (ex FNV leidster die toegestemd heeft met tot 67 jaar werken )ook al naar een funktie (die haar natuurlijk allang toegezegd is in ruil voor haar toetemming)in Brussel op zoek is.

  3. Wal/ Arnold
   Als de Nederlandse PM een BA heeft in Geschiedenis en verder voor Unilever personeels Zaken heeft gewerkt, en Hennis, de Minister van Defensie, Schoevers (dat is een secretaresse school)heeft gedaan dan doet zich wel de vraag voor waarom in zulke zeer belangrijke functies we mensen hebben die absoluut geen enkele ervaring hebben om deze functies te houden. Timmerfrans, de lying opportunist, wiens enige verdienste is dat hij zeven talen spreekt, gaat nu naar Brussel. Zo voor Nederland “good riddance to bad rubbish” maar nou heeft de man well een belangrijke functie in Brussel. De vraag doet zich nu voor wat voor kwaad hij daar kan stichten. De man is voor geen milimeter te vertrouwen. Hennis ziet er uit als een gezellige barmeid en hoort geen Minister van Defensie te zijn. .
   Mijn Amerikaanse/Nederlandse dochter heeft een BA in Psychology en een MA (Drs) in International Relations/Political Science. Ik zal haar naar den Haag sturen. 🙂
   Ik heb nog een paar anderen lieden in den Haag bekeken. Niet veel soeps.
   Hoe komen jullie van die hele kliek af. En wanneer zijn er weer verkiezingen?
   Wal – Heb je onlangs het verhaal van Udo Ulfkotte gehoord? Hij was voor meer dan 25 jaar journalist bij de Frankfurter Algemeine. Hij verteld dat HIJ zowel als elke andere journalist in Europa door de CIA wordt verteld wat ze wel kunnen en niet kunnen zeggen. Hetzelfde geld voor Rutte & Co. Amerika doet niets ander dan liegen en Unle Sam verwacht dat elke EU leider dat ook doet. De reden waarom dit hele drama vertraagd wordt is omdat Amerika achter the downing van MH17 zit en men hoopt dat als men de zaak langer en langer uit rekt men de zaak zal vergeten. Zo gaat het hier in America. Vaak creeren ze dan een ander drama of een disaster zoals Ebola dat alle aandacht trekt waardoor de aandacht weg valt van datgene dat ze willen verzwijgen….Daarom lult die Rutte als een idioot om de bewijzen van Amerika, die hij nooit krijgt want die vertonen niet wat zij altijd hebben beweerd maar well precies wat de Russen al lang aan Nederland hebben overgedragen en dus in fijte al lang weten.
   Nederland moet van NATO af en uit de EU. Amerika regeert de EU….
   It gives me brain cramp!!

  4. Ik geloof dat er niets is wat van belang is voor de burger wat door de politiek niet belogen en bedrogen wordt. Of je het nu hebt over 9/11, de MH370, de MH17 onze pensioenen, de beurzen etc etc Alles maar dan ook alles is een groot bedrog.

   Rechtbanken hebben een contract met de duivel gesloten…. er is geen recht meer alleen de aanrecht is nog echt.
   Rechters behoren zelf tot de criminele organisaties en zijn er alleen nog om de gewone burger het leven zuur te maken.
   Ging die boef van AH de bak in? Is er al 1 bankdirecteur veroordeeld en de gevangenis in gegaan ? Nope en dat zal ook niet gaan gebeuren …er zal een revolutie moeten komen om onze macht weer terug te winnen.

   De domme VVDer die het “VAK “als politici moeilijk vindt door het commentaar op internet….yep internet gaan verbieden is de volgende stap om je rechten af te laten pakken.

   Nederlanders zijn domme trollen geworden die alles slikken. Kijk om je heen naar Frankrijk, België en Duitsland ….daar gaan mensen nog de straat op. Die Nederlandse schapen hangen allemaal op de bank om GTST te kijken …ja is ook veel belangrijker.

   Amerika heeft na WW2 meer dan 80 landen aangevallen en gebombardeerd met de meest vreselijke bommen en munitie. Ontelbare regeringen omvergeworpen om daar Amerikaanse knechten te plaatsen.
   Amerika die nog meer fals flag operaties zal creëren om ons op die manier in een WW3 te storten. Alleen als wij het met zijn allen niet meer pikken en tonen dat we woest zijn en onmiddellijk de banden met Amerika verbreken kunnen we dit voorkomen. Alleen als Amerika geïsoleerd word raken ze hun macht kwijt. Maar voorlopig loopt de hele EU als domme makke schapen achter Amerika aan. Willen jullie dan écht een WW3 ??? !!!!!
   Amerika is de agressor niet Rusland ! Wanneer heeft Rusland nog oorlog gevoerd en hoe vaak na WW2 ? Het hele verhaal van de MH17 is een grote leugen …de muppet regering in Kiev die daar zit door een EU/Amerika coup die zijn verantwoordelijk voor het neerhalen van de MH17. Waarom anders is er een zwijgovereenkomst getekend met veto ?
   Ik hoop dat de nabestaande massaal de Nederlandse staat aan gaan klagen voor het voorliegen van hen….dwing de staat dat ze de stukken openbaar moeten maken ! Ze hebben geen bewijs in handen dat de pro-Russen het gedaan hebben (Waar is dat bewijs , moet het nog gefabriceerd worden , leggen ze daarvoor het onderzoek stil tot april 2015 ? ) maar er is veel bewijs dat de MH17 door vliegtuigen uit de lucht is geschoten. Ook van ooggetuigen of moeten die eerst afgekocht worden ?
   NATO is ook z`n levensgevaarlijke organisatie die geleid wordt door muppets die door Amerika op die stoel geplaatst wordt als Amerikaanse papegaai. Zou Jaap de Hoop Scheffer ooit op zijn kwaliteiten daar hebben kunnen zitten ? Wanneer worden mensen in Nederland eens wakker ?

  5. Nog even iets over de MH17. Wanneer krijgen wij die banden te horen van de zwarte dozen ? Moeten die eerst vervalst worden net als England dat heeft gedaan in de jaren 90 toen Amerika een Iraans passagierstoestel uit de lucht heeft geschoten…Ook toen vervalste England de gegevens om Amerika vrij te pleiten.

   Waarom krijgen we de banden niet te horen van de verkeerstoren van Kiev? Misschien dat mensen het gaan begrijpen dat daarom het onderzoek op de rampplek uitgesteld is naar april 2015. Misschien vragen mensen dan niets meer en zijn ze het vergeten zoals Gerry al aanhaalde doordat er telkens weer nieuwe fals flags gecreëerd worden om zo maar zoveel mogelijk mist te laten ontstaan.

   Vooral angst creëren want angst maakt van mensen bange wezens die zich niet durven te verweren. Niet voor niets dat het ebola virus naar alle landen geexporteerd wordt ! Pure opzet om angst te creëren.
   Maar zou de burger die angst eens overwinnen en woest de straat op gaan , niet een keer maar keer op keer en hun spierballen zouden tonen dan draait men de angst om ….dan moet je eens zien wat voor dunne poep ze in Den Haag schijten 🙂

 3. @ Arnold , over de vakbonden. Weet je nog dat Wim Kok geroemd werd om zijn polderen? Wel dat polderen was/is niets meer dan de mensen besodemieteren. Handjeklap met regering en multinationals en als beloning een vette post in het vooruitschiet…wacht maar op veilingmeester Pechtold die zijn eigen moeder nog zou bedriegen om een vette baan te krijgen in de EU.

  Men denkt altijd dat Wim Kok het indertijd zo goed heeft gedaan met de Nederlandse staatsschuld maar wat veruit de meeste mensen niet weten is dat die staatsschuld alleen maar kon dalen door gigantische hoeveelheden goud te verkopen. Had dus niets te maken met een goede economie. Hij heeft van de 1600 ton goud die Nederland hàd ruim 1000 ton goud verkocht.
  Net zoals Ruud Lubbers in de jaren 90 z`n 30 miljard van het ABP pensioenfonds heeft gestolen en nooit meer is terugbetaald

  liegen …bedriegen…manipuleren dat is wat de burger krijgt uit Den Haag en verkiezingen maakt niets uit want er gaat niets veranderen , in Den Haag regeren niet de politici maar de banken en multinationals.

  Hier een goede video : http://youtu.be/BK3nmXZp9Ig

  1. Wal.
   Volgens mij heeft de huidige topman van de DNB de heer Knot eens uit zijn mond laten vallen dat er nog maar 10% van het nederlandse goud bij zijn bank ligt,verre weg het grootste deel is al in Amerika.
   Dat er iets gaat gebeuren lijkt mij wel duidelijk,want onze heer Rutte en aanhang b.v Wiebes zijn Nederland volledig aan het leeg roven,en alsof dat nog niet erg genoeg is worden de mogelijkheden om dit te herstellen ook nog ontnomen zoals bedrijven failliet,boeren wordt het onmogelijk gemaakt een bedrijf te houden.
   Als er straks bijna geen bedrijven meer zijn,hoe gaan wij dan die klap te boven komen?
   En als de boeren nu gedwongen zijn te stoppen,hoe komen wij dan straks aan voedsel?
   Hier is de grootst mogelijke vorm van landverraad aan de gang,en dat is precies wat de elite achter de schermen willen,want als wij niets meer hebben doen we veel sneller wat zij van ons verlangen.
   Er is echter wel een licht puntje en dat is dat de dollar niets meer waard is en steeds verder wegzakt,vervolgens hebben we de bricks landen die de dollar niet meer nodig hebben,China heeft zo,n beetje al zijn obligaties van Amerika van de hand gedaan en hebben daar goud voor in de plaats gekocht,dus ook zij willen niets meer met de dollar van doen hebben,dit zien de elite ook en daarom zal er iets gaan gebeuren,want als ze niets doen krijgen ze steeds minder te vertellen.

  2. @Arnold, begin jaren 90 had Nederland nog 1600 ton goud. In de 8 jr paars heeft Wim Kok 1000 ton goud verkocht tegen bodemprijzen om de staatsschuld af te lossen.
   Nu claimen we nog 600 ton goud te hebben maar dat hebben we niet ! Die 500 ton goud die in het buitenland ligt is gewoon weg en iedereen zwijgt daarover. Dus bij de Nederlandse bank ligt nu nog 100 ton goud dat is alles.

   De politiek hoort als een vader voor zijn volk te zijn maar het is de grootste criminele roversbende. En het Nederlandse volk slaapt rustig door tot op een dag de mededeling gedaan wordt dat we failliet zijn en een derde wereldland zijn geworden.
   Wel ik heb dit al 30 jr geleden aan zien komen en woon nu al 4 jaar buiten Europa …de beste stap van mijn leven.

   Liegen…bedriegen en manipuleren dat is onze samenleving en de domme Nederlandse trollen slapen gewoon door…op een enkeling na dan .

   Koop zilver en goud als verzekering. Koop zoveel als je de eerste 5 jr kunt missen van je spaargeld en kijk niet wat ze er over schrijven. Goud en zilver is het enige wat de burger in de toekomst kan redden. Edelmetalen kunnen ze niet bij printen !!
   Sla voor z`n 3 maanden voedsel op met lange houdbaarheid datum en houd een beetje cash geld aan. Haal zoveel mogelijk geld van de bank en betaal met cash geld. Ze willen namelijk het cash geld uit de markt halen zodat ze de totale controle over mensen hebben.
   Als er geen cash geld meer is en iemand wordt opstandig , hoe makkelijk is het dan om zijn pinpassen te blokkeren !!!!! Hallo, wakker worden allemaal .

 4. Als men de moeite zou nemen om het boek de dertien satanische bloedlijnen te lezen,dan kan men alleen maar concluderen dat daar in beschreven staat wat er nu gebeurd en wat ons nog te wachten staat.
  Echt een aanrader voor hen die willen weten wat er aan de hand is.

 5. Mark heb jij die onderste steen al boven of heb jij je vertild.
  Mark eens komt de WAARHEID boven en dan sta je zo voor gek.
  Mark spreek de WAARHEID en laat die lange in Amerika voor wat het is en die gasten in Kiev ook.
  Mark je komt er niet onderuit,eens zal je zelf de WAARHEID moeten spreken tegen je Schepper.
  Bird.

  1. Zeer juist. Hij begrijpt blijkbaar nog niet dat hij verantwoordelijk is voor zijn daden.

 6. Wij lopen als een schoothondje achter de verenigde Staten aan
  Maar wat doet de Verenigde staten voor ons???
  Verder als er geen schuldige dan moet de Verenigde Staten maar de schuld nemen, uiteindelijk heeft hij er het meeste belang bij
  Hij staat vooraan om Rusland de schuld te geven, maar heeft daarvoor geen enkel bewijs
  E.W.M. Wijngaard

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.