Advertentie

Het Braziliaanse Roswell..


Het Braziliaanse Roswell..

2012 WantToKnow.nl/.be

x

In Januari 1996 werden in het Braziliaanse plaatsje Varginha, een aantal ‘aliens’ kennelijk gezien, gevangen genomen en gedood door de lokale bevolking. Daarna zijn ze overgeleverd aan de Amerikaanse (!) autoriteiten, zo gaat het verhaal dat je hieronder op de YouTube kunt zien. Het zou gaan over 6 aliens, die neergestort zouden zijn in de buurt van het dorpje. Ze zouden tussen de 1 meter en 1,30 groot zijn geweest en hadden een donker-bruine, haarloze huid, grote driehoekige hoofden met 3 hoornachtige uitsteeksels, en grote rode ogen.

Een verhaal dat perfect past in steeds vaker voorkomende berichten over UFO-waarnemingen in het Braziliaanse regenwoud. DIT artikel toont daarvan een opzienbarend voorbeeld..!

Het lijkt op een sprookje, maar er waren meer dan 100 (!) ooggetuigen uit het dorp, die zweren dat dit is wat ze  gezien hebben. In de film zie je een interview, gemaakt door de maker van het filmpje, met de plaatselijke brandweer én de lokale soldaten die hielpen met het gevangen nemen van de aliens. Ook zie je interviews met mensen uit het ziekenhuis, waar de overlevende aliens zouden zijn behandeld. Ook de meisjes die als eersten de aliens hebben gezien, worden geïnterviewd, evenals een dozijn getuigen uit het stadje. Is dit een massa-hypnose?  Hadden de mensen te veel Caipirinha-cocktails gedronken? Het bewijs is schokkend.. Kijk zelf!

X

77 gedachten over “Het Braziliaanse Roswell..

 1. De zoveelste cover up. Verbazend is het eigenlijk niet meer. Dit alles in de doofpot te blijven steken valt voor geen enkele regering meer lang vol te houden. De weg van de waarheid ligt voor ons, de blokkades brokkelen af. Een nieuw tijdperk is begonnen. The winds of change are upon us…

 2. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Het lijkt een modetrend te worden, stinkende etterbuilen in het bankwezen, pharmaco.. barsten open al schenken de dagelijkse pers bitter weinig serieuze aandacht aan deze problematiek, vakantietijd of niet?
  Wat wordt het op het gebied van ufo-coverups, al verwachten velen een kentering in deze zaken.
  Wat vergeten amateur-astronomen te zien en wat werd en wordt gezien buiten de prof-astronomen, raar maar waar… en maar slikken en verschieten.
  Op welke wijze, aan de juistheid van channelings worden permanent getwijfeld. De grote kudde massa denkt gewoon Extraterrestrials te zien en te ontmoeten in levende lijve zoals het geval binnen de eigen planetaire Aardse ruimtevaart. Extraterrestrials die grondige voorstudies hebben gemaakt van de planeet Aarde en werkelijk zin hebben in contactname met de Aardelingen houden daar zeker rekening mede,defensie houden zich best kalm, men is er niet tegen opgewassen, wat men al jaren weet…
  Dr. Steven Greer: contact, disclosure en vrije energie met video
  Te lezen op niburu.nl donderdag 19 juli 2012…. Space Defensie polemieken
  Amerikaanse arts en oprichter van het Orion Project en het Disclosure Project Dr. Steven Greer onthult onthult de agenda van geheimzinnige groepen als Majestic 12, Cosmic Ops en PI-40
  Exopolitiek :dagelijkse worden nieuwe wetenschappelijk e proeven ondernomen en al dan niet met succes uitgevoerd maar dit onderstaande krijgt een wansmakelijk politiek staart, zeker in rechtstreeks contact tot eventuele samenwerking met Extraterrestrials van staat tot staat en tot staten, wat nu al duidelijk aan de oppervlakte komt.
  Greys door mensen geprogrammeerde levensvormen (PLF’s). De ‘buitenaardse implantaten’ zijn ook vervaardigd door mensen,
  mensen massaal bang zijn gemaakt voor buitenaardsen en hoe ‘buitenaardse ontvoeringen’ zijn uitgevoerd door geheime groepen die worden aangestuurd door mensen.
  In elk geval deze Extraterrestrials zullen zich niet met de voeten rammelen, weze ervan overtuigd…..

 3. Sinds ik zelf een ufo heb gezien vorig jaar kijk ik nergens meer raar van op en houd ik alle opties open.

  Ik zou het erg op prijs stellen als regeringen openheid van zaken geven en niet denken dat de samenleving er nog niet klaar voor is.

  Persoonlijk denk ik dat het de mensheid dichterbij elkaar brengt als er bevestiging komt dat wij niet de enigen zijn.

  1. Kunnen ook geheime vaartuigen van een of ander land zijn. Niet te snel aan buitenaardsen denken zou ik zeggen. Het kan maar het kan ook van onze aarde komen wou ik maar zeggen.

  2. Blijf openminded tot je het zeker weet. Zou lullig zijn als ze ons gewoon lopen te fucken om één of andere reden. NWO bv. Human species against the rest of the universe. Heel makkelijk om zo de wereld tot één orde te maken. Independence day.

  3. Helemaal mee eens Bart, onze samenleving en onze wereld heeft recht op openheid.
   Heel veel mensen weten al heel lang dat we niet de enigen zijn in het universum. Gelukkig kent internet geen betutteling!
   Carla

 4. @Carla, Precies. en wat betreft internet mogen we van geluk spreken dat dit medium (nog) niet gecensureerd is. Jammergenoeg dat dit onderwerp onder veel mensen nog een soort van taboe is.

 5. Tja…!? Had ene NASA-Nazi Werner von Braun niet laten vallen dat de ‘next thing’ een fake alien-aanval zou worden om de NWO dieper dan ooit in het zadel te krijgen?

  Ga eens mee in deze gedachte:

  – Laat ‘iets’ crashen in een plaats die, qua wereldtoneel, weinig bekend is en waarvandaan al snel de gewenste verhalen dat wereldtoneel bereiken.

  – Zorg er vooral voor dat niets-wetende mensen in uniform hun info gaan ‘lekken’.

  – Herhaal dit zelfde plan of variaties ervan op diverse locaties en zorg vooral voor diverse ‘sightings’aan de gewone man die weinig kennis heeft van de beschikbare geavanceerde aardse technologie.

  – Stoom zo de wereld klaar voor de gewenste ‘Alien’ aanval…

  Welkom NWO? Masterplan werkt op volle kracht…

  Of is dit te ver gezocht?

  1. In antwoord op je vraag: te ver gezocht? Ik denk het wel. Hoe help je de NWO verder in het zadel met een false-flag alien invasie? Als je mij een paar punten kan noemen hoor ik het graag.
   De uitkomst van zo iets is toch te twijfelachtig? Er moeten zo veel mensen meewerken om zo iets groots op te zetten dat er te veel kans is op lekken van info. Zo’n invasie is alleen geloofwaardig als het wereldwijd plaatsvind en niet zoals de Hollywood versie alleen in de US.
   De kans van falen is te groot en er zijn veel makkelijkere methodes om de powers that be beter in het zadel te krijgen zoals bijvoorbeeld een “Euro-crisisje” Een Global warming etc.
   Daarnaast wat is de zin van het verder in het zadel krijgen als ze er al muurvast in zitten?

  2. Misschien werkt de NWO inderdaad op volle kracht. Maar dan is het erg geruststellend dat er niets gebeurt. Zelfs niet bij de opening van de Olypische spelen, hoewel er een UFO te zien was. (Salusa: “Er was natuurlijk een Ruimtevaartuig aanwezig toen de openingsceremonie plaatsvond en het was de bedoeling dat het gezien werd als een manier om aan te tonen dat wij er zijn. Het heeft weinig aandacht gekregen maar miljoenen mensen hebben het geobserveerd en het zal een andere positieve stap voorwaarts zijn om druk uit te oefenen op Regeringen om onze aanwezigheid te erkennen.”) bron: http://galacticchannelings.com/nederlands/mike08-08-12.html

   Misschien is de moord op de vader van Amardeep Kaleka, producer van ‘Sirius’,in de Sikh tempel wel een gelegenheid die we ten goede kunnen keren, door aandacht aan te besteden aan de zoon van degene die er zo’n belangrijk rol had, de producer van de docu Sirius.

   http://www.sirius.neverendinglight.com/

   http://www.niburu.nu/het-complot/aanslag-sikh-tempel-en-de-siriusfilm-van-steven-greer.html

 6. het is er dus toch van gekomen . Guido zet de reactie mogelijkheid bij dat rare griep antikel uit ,vanwege “ontspoorde reacties . Welke dan guido ,openheid graag , anders is het niet meer dan censuur. Gaat het omdat er vraagtekens worden gezet bij de holocaust , gaat het om griepen in de groep. Denk dat je er goed aan doet even te beargumenteren waarom. Een referentie aan een kleuterjuf zegt namelijk niet zoveel toch?

  1. Zullen wel pis linke mensen van Joodse komaf zijn of zo die het te bont maken. Tis ook een klote verhaal ook hoor.

  2. @ martijn
   het is een verhaal , zo als er zovele zijn. En je kunt er van vinden wat je wilt, je kunt reageren en je kunt gaan zieken.
   Dan is het jammer als je de hofnar hebt ontslagen ………..
   Hate to say I told you so !

  3. Van mij mag alles gezegd worden, ook over mij, mensen mogen ook zieken, kan me niks schelen, straatjes schoonvegen wordt me opgelegd maar dat is niet zo, ik ben gewoon een eikel als ik dat wil zijn. Schelden en vloeken mag van mij ook, ik vind alles best.

  4. CEbsuur staat en vrije ideeen uitwisseling in de weg , en is alleen daarom imo al verwerpelijk. Temeer daar het slechts de visie van een persoon of groep toestaat ( en in dit geval 1 persoon die zegt dat het hen ontzettend spijt) .
   Ik heb er een hekel aan als iemand anders voor mij bepaald wat ik waar van moet denken , en I want to know. Dat lijkt op deze manier te worden belemmerd.

  5. Ik heb hier alleen niets te zeggen, ben niet de gastheer zeg maar. Dat is geheel aan Guido. Ik zal ook nooit zeuren bij Guido, maakte zo’n geintje gisternacht maar goed, dat doe ik dus niet. Ach, hoe meer woorden ik hier neer pen hoe belachelijker ik mezelf maak. Tis wel weer mooi geweest.

  6. Marcel, eerlijk gezegd hoop ik dat het met Ellorene goed gaat.
   Guido heeft geen andere keuze, dat weet je toch ook wel als je vanuit je hart kijkt. Ik geef hem gelijk. Je weet wat je weet, laat dat voldoende zijn.

  7. @ monika
   Guido heeft geen andere keuze? wat een onzin die heeft ie wel. Hij maakt alleen deze en of je daar achter staat of niet doet verder niet zo terzake het blijft wat het is censuur.
   En wat ik diep in mijn hart wel weet is dat ik tegen censuur ben in welke vorm dan ook. Dus ga me niet vertellen dat ik diep in mijn hart wel weet dat guido geen andere keuze heeft!

  8. Verder zou ik het wel zo fijn vinden als de guru van het en en , en het wat pietje over klaasje zegt , zich zou beargumenteren waarom hij het nodig vind om tot deze ( volgens mij toch ook in zijn ogen onsymphatieke keuze ) te komen.

  9. Ergens neem ik aan dat het veel verder gaat dan een scheldpartij want die stond de hele dag op de site.

  10. Het is wel zo dat er achter alles een heel slim plan zit en we flink voor de gek gehouden worden. In de nuance moeten we het proberen uit te zoeken maar het wordt gelijk snel een kruitvat.

  11. @ monika
   Hoe zou je het namelijk vinden als het naar aanleiding van een post van jou was waarin je de holocaust aan een onderzoek wilt onderwerpen? Als dat een vorm van censuur opleverde( wat dus al wettelijk is geregeld ) Waar blijft daar dan de waarheidsvinding? Dus begin alsjeblieft niet over een onoverkomelijke keuze …..Dat maken wij namelijk zelf wel uit.

  12. @ janee
   als dat de reden van censuur is moet je het op alle artikelen invoeren, en eigenlijk wereld wijd
   Blijft de vraag wie dan zal beslissen wat in het publiek domein mag verschijnen…….

  13. Marcel is niet bedoeld als reden maar wat ik zie gebeuren omtrent de problematiek van de Joden.

  14. @ janee
   Juist daarom is het stoppen van de ractiemogelijkheid aldaar funest voor een waarheidsvinding . En zie ik het als een belemmering voor de vrijemeningsuiting. Juist daar!

  15. Ik heb altijd geleerd dat je over iedereen wat kan zeggen behalve de Joden. Als je ruzie met die lobby krijgt, dan ben je nog niet klaar hoor.

  16. Het is misschien wel de waanzin wat juist de mooiste spiegel is. Geen controle van een zuchtend ego, marcel

  17. Alle heilige huisjes ,alle dogma’s, alle taboes, alle censuur ,de fik erin en omschoppen . Het houd alleen een verdeling in stand en aldus een manier om te overheersen.( hele dikke punt)

  18. Dat we flink voor de gek gehouden worden in deze dimensie kwa informatie stroom is mij wel helder. Wat Nu?

  19. @ janee
   Ik zou zo zeggen vraag het monika of guido die hebben een niet te vermeiden keuze “moeten”maken en houden die gefrustreerde infostroom aldus in stand. Moet ik jou nou echt soufleren wat de enige remedie is?

  20. Een wijs aanvaarden het is zoals het is of ga ik deze dimensie volmaakt willen maken en ervaren Deze dualiteit is volmaakt bij het feit dat ik niet de controle heb het leeft zich uit .

  21. @ janee
   Kan in deze dimensie geen verandering komen en dien ik me neer te leggen bij censuur . Dan maak ik de keuze uit deze dimensie te stappen. De dood of de gladiolen kom op zeg . Ik dacht dat een creatieve geest die strijd niet ongestreden zou laten. Je erbij neerleggen is een laffe daad.

  22. Marcel, het is Guido`s keuze. Die zou je ook kunnen respecteren. Ik snap dat je dit graag anders zou willen zien. Censuur ja of nee, het is niet anders. Trouwens bewonder ik je moed om hier zo vrij voor op te komen. Ja zo erg is het al, je hebt helemaal gelijk.

  23. Lekker slapen heren, dat we maar weer zonder duistere dekens van ellende mogen wakker worden. In een te gekke wereld waar we nooit een kloot van zullen snappen. Ben de illusie wel voorbij nu.

  24. @ monika
   Ik zou ook kunnen accepteren dat er oorlog is , ik zou kunnen accepteren dat we stelselmatig worden voorgelogen door onze overheden ,Ik zou pedofilie kunnen accepteren etc. etc. maar dat doe ik dus niet . Ik heb geen respect voor mensen die het nodig achten zich te bedienen van censuur. Ik heb ook helemaal niets met mensen die het dan maar accepteren , dat vind ik slappe hap.
   Censuur is ten alle tijden niet acceptabel en een zwakte bod van iemand die het nodig vind de ander de mond te snoeren! Dat is overheersing en despotisme , en imo onacceptabel.
   Dan kan je heel braaf allerlei artikeltjes plaatsen ,maar bij mij rijst dan de vraag welke plaats je niet ? Waar wordt nog meer gesneden in het aanbod en vanuit welk inzicht of met welk doel?
   Nouja ik geloof dat ik mijn idee over censuur wel duidelijk voor het voetlicht gebracht heb. Nog een ding dan wil je een beperkt aantal mensen of een mens weren vanwege ,wat je vind dat onoorbaar gedrag is, kun je altijd een ban opleggen waarover je dan publiekelijk een reden weergeeft( zoals guido in het verleden wel gedaan heeft). Doe je dat niet loop je het risico het predikaat “sekteachtige site” te krijgen, en in mijn opinie volkomen terecht.
   Immers zonder argumenten is controle of respekt voor een keuze voor mij niet denkbaar.

  25. @ dick
   AScceptatie en erkenning zijn bij mij 2 verschillende dingen . Ik zal niet ( tenminste nu ,immers alles is aan verandering onderhevig) mijzelf achter een gordijn van liefde verschuilen om de dingen die ik verwerpelijk vind maar te laten zijn. Het minste dat ik kan doen is de verwerpelijkheid ervan ( die imo dan) uitdragen ,en er zorg voor dragen dat ik niet bijdraag aan de voortzetting ervan.
   Een en ander laat onverlet dat ik erken dat er misstanden zijn zowel in de wereld als in mijzelf .Echter zodra ik dat accepteer hoef ik er dus niets meer aan te veranderen en ben ik dus (imo ) medeplichtig aan het voortbestaan ervan. En dat verdom ik!

  26. Wat een heerlijke lieve mensen zijn jullie toch, Dick, Willie, Marcel W, Mosa in 5D en Cozmic.
   Mag ook wel eens gezegd worden bij deze, jullie hebben tenminste inhoud. Jullie zien tenminste ook van alles langs vliegen, of het nou schotels zijn, censuur of verdwaalde woorden, als het maar 1 concept heeft, delen van…

   Roepend van af mijn Bonsai wolk.

  27. @Marcel: zo zie ik het ook. Ik mor niet tegen mijn “karma” (gaat natuurlijk niet altijd zonder slag of stoot, maar toch, door de bank genomen ….) . Ik aanvaard wat er gebeurt gebeurt, maar erken niet onrechtmatig gedrag en zal ook als het mij mogelijk is dit “niet onder stoelen of banken steken” en zo bewust mogelijk niet hieraan mee te doen. Maar het allerbeste is natuurlijk in deze toestand te geraken: “in de wereld, niet van de wereld”. Pas dan kunnen wij waarlijk waarnemen en zijn.
   Dag Paul, dankjewel. Je bent Monika vergeten 🙁
   Had eergisteren en gisteren wel graag vleugeltjes gehad. Ik kon niet vliegen, alleen maar strompelen en hompelen. Het was in m’n rug geschoten, komt door voet die nog steeds pijn doet en dan ga je anders lopen hè, dus gaat lendentje ook meteen reageren evenals nek. Bwek. Maar geen klagen hoor. Het is zo het is.
   Alle goeds aan allen!

  28. geweldig moedig en oprecht Marcel om anarchisch eigenwijs met goed gemoed een eigen zijdelingse draad te openen over weg gemoffeld onrecht.
   het mordicus tegen gaius dat vanuit het niets met frisse avatarretjes bewijst dat ze 99.9% van de tijd geen enkele boodschap aan ons schrijf over de schreef Wtk wezentjes hebben,

   dat is op zich al een teken, het je mordicus niets gelegen laten aan een ander is veel erger dan met de botte bijl in het vriendschappelijke prikkeldraad verstrikt raken, een ieder die zich nu over boord stort en zich niet meer kan of wil uiten hierooooh op Wtk voelt als een Gemis van een broedererlijke zuster die plots ontbreekt, en zoooh hoort het ook, vanuit maanden jaren morse codes uitzenden zorgt voor Een Verbinding, je kan liegen door te zeggen dat je hier niet zou komen voor vriendschappelijke betrekkingen, dat is een leugen, elke interactie zorgt voor een Verbintenis,

   ook in Stockholm is het niet zozeer een Syndroom, dat is gezonder dan bereid of in staat zijn om de schakelaar zomaar om te zetten naar nooit geen signaal meer, dat is de dood tarten en daar speel je niet mee, dat is iets dat zich aandient vanuit de Natuur, al erg onbevattelijk dramatisch erg fataal genoeg in het onvermijdelijke chronologische vooruitzicht, daar ga je niet voorbarig kunstmatig mee spelen, niet als regering en niet als individu,

   al erg genoeg dat ‘de regering’ zich door de geschiedenis heen als de meest gevaarlijke dodelijke factor op termijn heeft bewezen, de Cause (Veroorzaker) van Het Hologram, laat je de mond niet snoeren en zeker niet op zogenaamde ‘Vrijwillige’ ‘Sociale’ basis, er komt een moment dat je Moet Spreken, Wie Niet of Nooit Spreekt valt op z’n Bek als tie z’n vermolmde scheur na tig jaar zwijgen open doet, gegarandeer Klink klare Waanzin gebrabbel op kleuter niveau levert dat op, dan heb ik het zeker niet over Cozmic, Cozz The CAuse of All Causes sprecht alle sprechen, U vraagt Wij draaien, dat is wat anders, dat is het tegenovergestelde, dat is een top Super Communicator die voornamelijk door rand debiliteit van communistische verveelde genivelleerde gehandicapte anti intellectuele lopende band productie werk niveau tomaten gooiers direct of indirect gesaboteerd kan worden..

   Neen ik ben nog niet terug van vakantie, ik moet nog vertrekken, bijna startklaar, ik hoop dat ze op Locatie aldaar een Wifi punt hebben, om het paniekerige onstuimige verloop hierooh op z’n minst een beetje te blijven volgen, wat Willie al zei, ik kan jullie ook geen dag alleen laten als Moeder Overste met de mattenklopper en Karwats in de aanslag…

  29. Ah Hyper , je zit dus nog niet op de woelige baren een woeste baard te kweken , in de verte turend naar beminnelijke zeemeerfantjes die klinken als een klare sirene .
   Tja de oude avatartjes maken teveel herrie en de nieuwe tarretjes loodsen het schip naar de bruisende branding wat het onbesneden goyem tot onkoosjer gehakt geslagen kan worden , want zo staat het in de wet . Wet is nat , het staat geschreven dus het is zo en op water kan je niet schrijven dus komen de maritieme wetten naar het land om de landdieren terug te slepen met hun wetten naar het domein van Zeus , de zuigzeug die nu zijn spelletjes krijgt in het land waar nat wet is .
   http://www.youtube.com/watch?v=97nAvTVeR6o

  30. Hey Cozz Man, goed en glad blij je terug te zien, het inpakken en weg wezen gaat langzamer dan ooit, geeft niet, misschien is het niet voor niets dit cruciale zwijg stront jaar, ze zijn heilig verklaard in de zion 2012 asylum ascentie en nu kan de regering door stoten met de maritieme marine troepen van stampij en niet voor jou en niet voor mij, van rood en dood met een te grote gedrogeerde muil naar de echt belangrijke rot aan de top, en euhh bij deze het bewijs I Do Care!!! (geen levende crematie van care en kindertjes voor mij bij de grote stenen bel zeus Uil in het mieten mangroven bos voor versteende bankiers, f basterds, dat zijn Uw Notabelen, dat U het even weet, een kleine reminder ;

   The Rot at The Top with Gerald Celente
   http://www.youtube.com/watch?v=138nDU9qVhw#!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.