Advertentie

Ritueel kindermisbruik.. een breekijzer..


ITCCS banner

x

Darkness cannot drive out darkness: only light can do that.

Hate cannot drive out hate: only love can do that.

* * *

Het donker kan het donker niet verdrijven;
dat kan alleen het licht.

Haat kan haat niet verdrijven,;
dat kan alleen liefde.

― Martin Luther King Jr.

x

Ritueel kindermisbruik.. een breekijzer..

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Dit artikel gaat over een onderwerp dat we al lang willen belichten, maar waarvan de letterlijke walging ons ervan weerhoudt het te doen. En tóch, zo merken we keer op keer, en tóch moet het..! De aanleiding is een getuigenverklaring, die we je hieronder willen laten zien, van begin Mei dit jaar. Een verklaring die wellicht de eerste stap is, een breekijzer om deze beerput structureel open te breken. Bespreekbaar te maken.. Niet meer dood te zwijgen.. Laat het licht diep in deze afgrond doordringen!

Want je kun deze informatie verzwijgen, door er bijvoorbeeld geen aandacht aan te besteden.. Niet omdat je dat niet wilt, er aandacht aan besteden, maar omdat het gegeven bijvoorbeeld zó gruwelijk is, dat je er bijna kokhalzend naar kijkt. Je wordt er zogezegd niet vrolijk van, integendeel! En toch..

En toch is het zaak dat ook dit collectieve veld in het licht gezet wordt.. Dat we ernaar kijken en sámen dit gruwelijke gegeven in het licht zetten. Al was het alleen maar om voort-durend misbruik van kinderen te stoppen, de krankzinnige rituelen en de heimelijke goedkeuring van hooggeplaatste ‘overheidsmedewerkers’..

toos nijenhuis
Toos Nijenhuis heeft de mensen aan wie ze haar verklaringen heeft afgelegd meegenomen naar een plek in een bos bij Zwolle, waar volgens haar zeggen kindermoorden zouden hebben plaatsgevonden..

Het verhaal, dit verhaal…
We tonen je het getuigeverslag van Toos, van de familie Nijenhuis, een zeer moedige vrouw die kwam om Kevin Annett te ontmoeten op het ‘Freedom Central’ evenement dat speciaal voor hem was gehost. Toen deze bekendmaking kwam, van enkele zeer trieste maar belangrijke feiten, werd er onmiddellijk ruimte gemaakt voor een interview met Toos. Toos is een overlevende van rituelen die in de hoogste kringen plaatsvinden, en betrekking hebben op kinder-offeringen, -martelingen en -handel. Toos wil als klokkenluider haar verhaal vertellen en bijdragen aan het oplossen van deze gruwelijke zaken.

De exclusieve onthullingen en interviews die ze aan Mel Ve gaf, van Freedom Central en aan Kevin Annett van ITCCS (Internationaal Tribunaal inzake Misdaden van de Kerk en de Staat), zullen de wereld in gaan..
(We hebben de mensen van Freedom Central, Mel en Richard, hier al eens op de site gehad, toen ze ’s nachts -na een door hen  georganiseerde bijeenkomst in België- op de terugweg naar Nederland,  uiterst sluw en professioneel werden beroofd. (HIER))

Toos is een 54-jarige fysiotherapeut en moeder van 5 kinderen. Ze was volgens haar getuigenis, tijdens haar kindertijd (vanaf haar 4e jaar) gemarteld, verkracht en gebruikt in experimenten, door rijke en machtige mannen van over de hele wereld, inclusief de hoogste leiders van de kerk en de staat.  En, zo claimt Toos Nijenhuis, deze misdaden gaan vandaag de dag nog steeds door.

Inclusief het ritueel  offeren van kinderen in landelijke gebieden in Nederland. Dit is naar verluidt het moeilijkste interview dat Mel Ve ooit heeft gedaan en Freedom Central was erg dankbaar voor de hulp van Kevin Annett’s (ITCCS) bij het interviewen van deze belangrijke getuige. Wil je het volledige (engelstalige) interview zien, kijk dan op de site van ITCCS. (HIER)

Prins Bernhard..
Tussen de namen van mannen die Toos Nijenhuis als misdadigers aanwijst, komt de naam van Prins Bernhard voor, de grootvader van onze huidige koning.. Bernard blijkt daarmee niet alleen oprichter van de uiterst dubieuze Bilderberggroep, maar inmiddels ook berucht om zijn steeds dieper wordende, ‘donkere staat van dienst’.. (HIER en HIER oa.) En Toos Nijenhuis noemt in haar getuigeverklaring ook de naam van de katholieke kardinaal Bernard Alfrink, naast leden van de Britse koninklijke familie..!

De aanslagen op haar lichaam en geest vonden plaats in Nederland, maar ook in Schotland, aldus haar v0erklaringen. Zelfs werd ze meegenomen naar een basis in Melbourne, Australië, waar ze, aldus haar verklaringen, het onderwerp was van experimenten om gedragspatronen en pijndrempels bij haar te veranderen. Toos getuigt ook dat ze zelf ook de marteling en moord op andere kinderen heeft gezien..

Maak kennis met dit verhaal en luister naar Toos Nijenhuis; kijk naar de inleidende clip -met Nederlandse ondertiteling- van het hele verhaal. Want er is bijna 3 uur aan opgenomen getuigenis getapet, die binnenkort als onderdeel van het klokkenluiders-initiatief van Toos, door ITCCS Holland zal worden vrijgegeven.

x
* * *

 x

There comes a time when silence is betrayal.

Er zal een tijd komen dat stilzwijgen, verraad zal zijn.

 ― Martin Luther King Jr.

x

x

Wij van WantToKnow hopen dat de diepe, diepe verontwaardiging, die ook jij ongetwijfeld zult voelen
bij het zien van deze video en het lezen van dit artikel, GEEN plaats zal maken voor haat..!

Want het is die haat, die opnieuw de vonk zal zijn van een nieuw vuur,
dat weer veel liefdevolle zaken zal kunnen doen verteren..!

* * *
x

Only in the darkness can you see the stars.

Je kunt alleen in het duister de sterren zien

― Martin Luther King Jr.

54 gedachten over “Ritueel kindermisbruik.. een breekijzer..

 1. Ten tijde van de Dutroux affaire in België, getuigden een aantal slachtoffers van georganiseerd en/of ritueel kindermisbruik, aangeduid met een X plus nummer (X1, X2 etc).
  Welnu, deze moedige mensen zijn door een meerderheid binnen pers, justitie en publieke opinie hopeloos belachelijk gemaakt.
  Wellicht was de goegemeente 20 jaar geleden nog niet klaar om de waarheid onder ogen te zien.

 2. martin vrijland.nl en argusoog.nl even als 5 gelijkbare site in duitsland zijn geblocked.
  rusland stuurd syrie zware kruisraketen.
  pffof wath a coincedence the NWO is busy to unfold there plans in the near future.

  MONSANTO staat ookal wat te verwachten nl een demonstratie wereldwijd op 25 mei! mensen allemaal komen.

  de ELITE van deze wereld zijn de grootste perverselingen die er zijn.
  rituele bezigheden zitten in het dna van de gevestigde ORDE,
  en dienen door de mensheid eens is uit geroeid te worden, anders blijven er slachtoffers de dupe worden!!!!!!

  1. Lees het verhaal over de Jezuïeten en de nieuwe paus en je zult waarschijnlijk meer zaken in perspectief kunnen zetten..

  1. joris de site die jij koppelde aan wanttoknow over toos nijenhuis heeft ook een topic over een wetenschapper; die is mogelijk vermoord omdat zij info over CHEMTRAILS ik kon de koppeling niet gedaan krijgen

  2. ja cozmic je kunt kennelijk in deze tijd de WAARHEID niet meer aan ’t licht brengen, anders dan met de dood dreigen.
   nwo is al ver bezig, wat zeg ik ZO KLAAR ALS EEN KLONTJE!

 3. Jeetje.. kon wel in de middeleeuwen gebeurd zijn.
  Klinkt als een hele enge film…
  Kan niet geloven dat dit echt is, ik kan het me gewoon niet voorstellen
  dat dit waargebeurd is….. Ben sprakeloos…
  Ik heb 2 kinderen en als iemand met zijn poten aan mijn kids komt….
  Wat een slechte ouders! Bah!!! Walgelijk gewoon!

 4. hè,hè, eindelijk komt er wat in Nederland naar boven. Wat een moedige vrouw! Ik hoorde pas van een Belgische man over een nieuwe hype in Amerika voor miljonairs.Daar hebben ze een weeshuis in de bossen gebouwd met een groot hek er omheen.Op de weeskinderen,vaak buitenlandse die niemand mist,wordt er gejaagd en geschoten!!!

 5. Of dit artikel waar is of niet…ik weet het niet. Maar ik wil wel de waarheid weten en ik hoop dan ook dat er serieus onderzoek naar gedaan wordt. Eén ding weet ik wel zeker. Perverse rituelen bestaan, ook vandaag de dag. En dit soort apen lijken toch bijzonder veel op mensen. Met andere woorden…het artikel zou zo maar waar kunnen zijn. Het is zeker ernstig genoeg om dit niet dood te zwijgen en het is dan ook terecht dat er aandacht aan gegeven wordt.

  Verbrande apen op braakliggend terrein in Koekelberg

  Dit stond afgelopen week in de krant in België. Enkele zinnen uit het artikel:
  Op een braakliggend terrein aan de Vrijheidslaan in Koekelberg zijn zondag twee kadavers van makaken aangetroffen.
  De buiken van de dieren waren opengesneden, de apen waren verbrand.
  Gezien de dieren geen natuurlijke dood zijn gestorven en we vermoeden dat ze gebruikt werden tijdens een ritueel, hebben we Volksgezondheid en GAIA op de hoogte gebracht”, zegt directeur Erwin Thielemans van Vetas. Die verklaarde op Radio 1 dat er stokken en draden in de buiken van de apen zaten.
  Al jaren doen geruchten de ronde dat in bepaalde wijken van Brussel aap gegeten wordt, daarvan hebben we nu voor het eerst bewijzen.
  Makaken leven in Azië, van India en Tibet oostwaarts tot Japan, Java en de Filipijnen. Eén soort, de berberaap, leeft in Noordwest-Afrika. Makaken worden veel gebruikt voor medisch onderzoek, omdat de genen veel lijken op die van de mens.

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1633364/2013/05/15/Verbrande-apen-op-braakliggend-terrein-in-Koekelberg.dhtml

  1. Guido,
   Ik denk het niet dat ze als getuige/slachtoffer zo’n verhaal gaat verzinnen, maar je weet maar nooit. Onlangs in Boston hebben we ook getuigenverklaringen gezien die toevallig bij beide gebeurtenissen aanwezig waren(marathonaanslag en later bij de arrestatie). Verklaringen die dus in feite vals zijn. Het gebeurd wel degelijk. Beide, zowel valse verklaringen als misbruik, ook op hoog niveau. Ik hoef jou niet te vertellen dat de wereld raar in elkaar steekt, daarom zeg ik…ik weet niet wat waar is en wat niet, maar het zou best zo kunnen zijn. Ik sta in ieder geval open voor het verhaal en daarom hoop ik ook echt dat er serieus onderzoek naar komt.
   Maar als je mijn reacties leest bij de Missing Pink over Boston zie je ook dat je niet alles klakkeloos moet geloven wat er geschreven wordt. Ik doe mijn eigen onderzoek, zo goed en kwaad als het kan en probeer mezelf te overtuigen. Bij Boston stond ik daar ook voor open. Leek het inderdaad een opgezette aanslag te zijn en ging ik ver met jullie verhaal mee, maar uiteindelijk moest ik toch anders concluderen. En het zou nog altijd kunnen, maar doen moeten er wel betere bewijzen komen, alleen maar een verhaal is niet voldoende. Voor mij op dit moment zijn er geen acteurs gebruikt bij de aanslag in Boston en was ook de eerste aanslag écht. Wel heeft CNN waarschijnlijk valse getuigenverklaringen gebruikt.
   Zoals gezegd….op dit moment…..het kan altijd veranderen. Ik gooi de deur niet meteen dicht.
   Vooralsnog zal ik dit artikel over dit misbruik wel geloven, maar ik beschouw het nog niet als absolute waarheid. Daar is meer voor nodig.

  1. @ Mariella.
   Wat deden ze dan, de Vril genootschap uit de nazi tijd?

  1. Thema van bovenstaande link is Ritueel Kindermisbruik overigens

 6. http://olympiczion.nl/index.php/aanvullende-info-over-ritueel-misbruik/#comment-28318

  Voor wie het aan kan dit artikel en de video’s te bekijken! In Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Engeland (ik denk heel Europa!) is een stevig netwerk van pedofilie en satanisme. Zelf denk ik dat het weer niet lukt dit volledig aan de kaak te stellen. Kijk maar naar de overduidelijke praktijken/bewijzen van ene Mister Demmink en zijn maatjes. Het zit ‘m erin dat het juist de “hoogste” (in feit dus de laagste) kringen zijn die hierbij zijn betrokken. Het zijn niet Jan Rap en zijn Maat, nee, inmiddels weten we wel beter. Ik ben hier zeer bedroefd over en ik raak het niet gemakkelijk kwijt. Maar ik heb in mijn omgeving al gemerkt dat men er niet van wil weten, dus ook die mensen zijn koren op de molen van het pedo-establishment omdat ze daar dus niets van te duchten hebben en dat is het gros in Nederland. Men waant zich dus veilig.
  @Alice: ik heb geen fiducie in de massamens Alice. 20 Jaar geleden was het net als nu. Ook toen werd bij onderzoek banden met en sporen naar Frankrijk gevonden richting Nederland, Zandvoort o.a. en dat werd zo snel mogelijk in de doofpot gestopt (politieagent die sporen vond werd ontslagen), ook toen werden er banden met en sporen naar Frankrijk gevonden. Niks mee gedaan. Men laat zich al te gemakkelijk zand in de ogen strooien. Men wil het het liefst ver van zich wegduwen en zo gauw mogelijk overgaan tot de orde van de dag EN JUSTITIE/POLITIE/POLITICI-REGERINGSLUI/”ADEL”/LEDEN”KONING”SHUIS weten dit maar al te goed, die weten de massa te bespelen en zijn precies op de hoogte van wat wel en niet met de massa uit te halen. Persoonlijk kan ik hier eigenlijk niet van slapen en ben er zeer door geraakt, maar toch wil ik dat er iets aan en mee gedaan wordt. En de mensen moeten opstaan. Maar of het gebeurt, ik zal het zien opf niet!

 7. Van dergelijke praktijken werd ik me pas enkele jaren geleden bewust toen ik met healingwerk bezig was . De beelden die doorkwamen waren voor mij niet van deze wereld . Betrokkenen waren toen ook kerk , huisarts en ouders , van het hele gezin leken de jeugdherinneringen gewist te zijn maar allen waren psychische wrakken op jonge leeftijd .
  De occulte krachten die erbij betrokken waren shockeerden me , temeer daar ik herkende dat deze zelfde krachten ook zware grip op mij hadden . Op dat moment begon ik te onderzoeken en kritisch te bekijken wat ons drijft in het leven en me te ontworstelen van de leugen die vrijwel ieder in zijn grip heeft . Het is geen plezierritje , maar wel de moeite waard .

  1. We zijn allemaal ergens ver(k)ankert aan dit systeem. Healing werkt pas echt goed als je los bent van alles. Daarom ben ik er nog niet aan begonnen. Eerst clean.

  2. Ik snap de redenering wel , echter zie ik ook het vluchtpatroon ( dweller on the treshold) Veel healers in het veld hebben interactie met hun eigen thematiek , it takes one to know one .
   Op het droge leer je niet zwemmen , maar al spartelend kan je wel een ander uit het water redden .

  3. Pas hiermee op Cozmic!
   Dit heeft alles te maken met demonen die tunen in op de leugen.
   Na zulke healingen stroom je jezelf niet zomaar schoon.
   Ik raad je aan omde boeken, Bevrijd van Banden, en Demonie en Psychiatrie van Wilkin vd Kamp te lezen, een expert op dat gebied.
   Door gebonden mensen een healing te geven voedt je het kwaad.
   Dit vraagt een geheel andere benadering.

 8. Is er iemand met een oplossing? Tis toch oud nieuws? Wie weet waar Willem Wever woont? Ik bedoel, we weten het, maar wie gaat dit oplossen? Ben bang dat het een never ending story is.

 9. Sinds de zaak Dutroux voelen vele mensen in België dat er zaken in de doofpot zitten en blijven, koste wat het kost. Maar overlevenden en familieleden van overleden slachtoffers, kunnen dergelijke gebeurtenissen moeilijk verwerken, zolang de waarheid niet boven water komt. Er moeten heel wat mensen op de hoogte zijn en zoals Regina Loef het stelde: zwijgen is voor daders. Met het kindermisbruik heeft de elite haar eigen ondergang gegraven, omdat het een brug te ver is. Zelfs “sheeple” zullen dit niet accepteren. Dutroux bis zal opnieuw geopend worden; niet om haat of weerwraak te nemen, maar omdat gerechtigheid nodig is om de wonden te helen. Maar ook kunnen vergeven zal noodzakelijk zijn in het verwerkingsproces.

  1. Tijdens de vele artikelen en de radio uitzendingen die dit thema behandelden werd de suggestie geopperd dat er een dieper perspectief ten grondslag ligt aan de rituele mishandelingen.
   Vooral kinderen zijn het doelwit van deze diep zieke mensen.
   Met name kinderen die nog niet de geslachtsrijpe leeftijd hebben, zijn geliefd om hun pure energie. Het is deze bepaalde, kennelijk bijzondere energie wat het voedsel is voor entiteiten. Deze entiteiten laten zich bedienen door zwakke en zeer zieke geesten die hun geaardheid in dienst stellen en daardoor als doorgeefluik fungeren voor deze duistere entiteiten.
   In deze tijd waarbij de anti-christ of zwarte prins geacht wordt zich te manifesteren, er er extra kracht of energie nodig zodat deze zich stoffelijk kan manifesteren. Of je het nu gelooft of niet, de lieden die zich bewust zijn van satan, willen de manifestatie van de moloch propageren en gaan bewust op jacht naar zoveel mogelijk gelegenheden om de benodigde energie te oogsten. Er zijn naar mijn idee geperverteerden die zich niet bewust zijn van deze mechanismen en types met dezelfde ziekte behept die zich maar al te goed bewust zijn van de ‘hogere'(666) machten. Beiden dienen hetzelfde doel.
   De verheviging van dit soort afschuwelijke misdaden in deze tijd zou een teken kunnen zijn welke inherent is aan het tijdsgewricht waarin we leven. Je ziet dan ook dat juist in de ‘hogere’ echelons van de sameleving, waar macht en geld geconcentreerd zijn, juist dit soort rituelen voorkomen. Du Troux was geen ‘lonely nut’ maar de hofleverancier van hen die de onderzoeken wisten te verhinderen. De zaak Vaatstra is eveneens zo’n dubieuze zaak waarbij snel een oplossing gevonden moest worden. Wie zegt mij dat de officiele lezing van de onlangs vermiste twee jongetjes niet op een heel andere waarheid berust als dat de ‘buitengewoon betrouwbare media’ ons doen geloven.
   In de verklaring van de betreurenswaardige mevrouw in het filmpje werd ook de naam van Bernhard genoemd. We weten dat hij een van de grondleggers is van Bilderberg landverraad. Juist de totstandkoming van deze occulte club is omkleed met ceremoniële Babylonische bloedoffer rituelen die terug wijzen naar de septemberdagen in 1944.
   Enz. enz.
   Ik wens de dame in het filmpje alle steun en sterkte toe.

 10. Ik zou niet weten waarom iemand het risico zou nemen dit openbaar te maken als het niet waar gebeurd was.
  Er bestaan veel wezens op deze wereld die mens genoemd worden maar het niet zijn, het zijn de verpersoonlijking van de duivel. Het wordt tijd dat onze wereld opgeschoond wordt en er een einde gemaakt wordt aan dit soort ziekelijke daden.

  Het verhaal van Cisko Weeler heb ik ooit eens op Boinnk gelezen, gruwelijk dat iemand daartoe in staat is en het verhaal lijkt erg op de video hierboven, maar dan nog erger.
  http://eindtijdnieuws.blogspot.nl/2011/10/onthullend-interview-met-ex-illuminati.html

  http://www.ciscowheeler.com/

  http://olympiczion.nl/index.php/aanbrengen-van-traumas-bij-kinderen-van-de-elite-bloedlijn-slachtoffers-aan-het-woord/

  Ik geloof in de goedheid van mensen, maar ook in de slechtheid van dit soort wezens. Als het niet openbaar gemaakt wordt zal het gewoon doorgaan en het is belangrijk dat ze datgene krijgen wat ze verdienen: levenslange opsluiting op water en brood en nooit meer buiten hun gevangenis komen.

 11. Dank dat je geen gruwelijke beelden of dito beschrijvingen in dit artikel hebt laten zien, maar via verwijzingen (video of links) aangeeft. Die drempel heb ik nodig om de keuze te hebben om al of niet direct geconfronteerd te worden met details. Het bericht op zich is al schokkend genoeg. Ik vind dat de media tegenwoordig wat al te gretig in de details duikt. Na de aankondiging “kan schokkende beelden bevatten” worden aanslagen, agressie en verminkte lichamen ijskoud op je bord geserveerd.

  Wat is het toch met volwassenen om zich aan een kind te willen vergrijpen? Ik begrijp het niet en ik wil het niet zien ook, omdat

  …letterlijk de walging die me ervan weerhoudt…

 12. Who will cry for the little boy, lost and all alone?
  Who will cry for the little boy, abandoned without his own?
  Who will cry for the little boy, who cried himself to sleep?
  Who will cry for the little boy, who never had for keeps?
  Who will cry for the little boy, who walked the burning sand?
  Who will cry for the little boy, the boy inside the man?
  Who will cry for the little boy, who knew well hurt and pain?
  Who will cry for the little boy, who died and died again?
  Who will cry for the little boy, a good boy he tried to be?
  Who will cry for the little boy, who cries inside of me?

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/satanic_ritual_abuse_and_mk_ultra_programming_survivor

 13. Mens,Mens,wie zijn wij ,wie heeft ons brein veranderd ,veranderd naar het brein van nu?
  Zou het de kerk ,het geloof kunnen zijn ?
  Het geloof ,dat ons laat geloven ,dat er een hemel en een hel bestaat?
  Het geloof welke de verdoemenis predikt en de vreugde bij veel mensen weghaalt?
  Het geloof ,dat aanzet ,anders denkenden te elimineren?
  Volgens mij is dat onze erflast ,een erflast welke nog op vele schouders drukt en de glans van het leven wegneemt!!!
  Offers brengen ,wie heeft dat bedacht ,offers waarvoor??
  Lieve mensen ,wanneer worden wij ons toch bewust ,dat ons brein een illusie is ,dwz ,ons brein kun je manipuleren ,zie in deze HYPNOSE!!
  Zie de dagelijkse reclame uitingen!!
  Dus wetende dat het brein illusionair is ,zijn er diverse bewuste KWADE,MISSELIJKE geesten ,welke deze kennis gebruiken om hun medemens te misbruiken ,te misbruiken om volgelingen te creeeren ,
  door de angst en onwetenheid van onbewuste zielen welke gewend zijn te volgen!!Dit is het GROOTSTE KWAAD voor de mensheid!!
  kijk eens hoe men met Homo,s en anders denkenden omgaat !!
  kijk eens naar de Farmacie en de zgn wetenschappers ,welke onheil prediken ,enz.
  Kijk eens naar de radicale gelovigen ,je leest het iedere dag!!
  Lieve mensen ,probeer bewust te worden ,bewust te zijn en zien zal een openbaring zijn .zien op hoe zo een prachtige planeet wij wonen ,bij dit zien is er geen plaats meer voor verdriet veroorzaken ,maar zal blijheid ,natuurlijk respect voor alles wat leeft zijn intrede doen!
  Mensen wordt bewust en geniet op deze prachtige planeet en laat je brein niet negatief belasten , liefs Jaap .

  1. dag Jaap, wellicht dat de artikelen over de Jezuïeten hier op de site je meer inzicht kunnen bieden over het ‘waarom’..! Dank voor je reactie.

 14. Erg moedig om dit thema onder de aandacht te brengen. Het is een klein tipje van een enorme ijsberg, die hier naarboven komt.Om licht te brengen in deze duistere occulte zaak is dringend nodig, vooral om deze arme kinderen te beschermen.

  Anderzijds is het erg moeilijk de ware daders achter de schermen voor de rechter te krijgen. In de zaak Dutroux zijn er zo om de 20 getuigen verdwenen en is de zaak in de doofpot gestopt.

  Cathy o’Brian die als Kind ook als sexslavin was geprogrameerd door het CIA, Mind Control Programm “MK Ultra” heeft samen met Dan Davis een boek over al haar schokkerende ervaringen geschreven met als titel ” Transformation of America”.

  Tot 7 keer toe hebben ze geprobeerd de zaak voor de rechtbank te krijgen, maar de rechters ( die ook tot dezelfde elite horen) hebben de zaak afgewezen op grond van National Security Act 1947.

  Een ander probleem is, dat vrijwel alle slachtoffers een multiple persoonlijkheid hebben, die ontstaat door deze heftige trauma’s. Hierdoor worden ze als psychisch ziek bestempelt, waarmee hun getuigenis niet serieus wordt genomen in een rechtzaak. Op de volgende link zijn enkele video’s te zien waarin Cathy O’Brien haar verhaal verteld:

  http://www.cover-up-newsmagazine.de/TransFormation-Amerikas.html

 15. Ik persoonlijk heb ook zo mijn ervaringen.

  Maar die ga ik absoluut niet aan de grote klok hangen, want het speeld zich af diep in jouw gevoelens, en beschreven wordt het een heel banaal gebeuren, de spelden die de finesse aantonen blijven zitten, diep in je denk vlees.

  Het is zo oud als de weg naar Rome, en is waarschijnlijk niet uit te bannen, kijk hoe onze samenleving wordt beheerst door de verkeerde sexueel gerichten, ik heb niets tegen anders denkende, maar heb er wel iets tegen als ze onze samenleving gaan overheersen.

  Het onzuivere in onze samenleving, geeft sommige crèaturen de kans om hun smerige spelletjes te spelen.

  De echte tegen krachten zijn er volgens mij niet meer, ik weet uit de tijd van mijn ouders, dat er soms beslist werd om bepaalde personen te laten verdwijnen, maar hoe en waar weet ik niet.

 16. Ook in het jeugdzorg wereldje zou het één en ander moeten worden veranderd.

  Bijvoorbeeld, die werkzaam zijn in de jeugdzorg, moeten zeker Hetero zijn, het liefst getrouwd en kinderen hebben, en dan nog zijn er problemen mogelijk.

  De ervaringen die er zijn, duiden er op dat verkeerd sexueel gerichte mensen zich enorm aangetrokken voelen, tot het werken met kinderen, begrijpelijk, makkelijke prooien.

  Maar uit ervaring weet ik dat dit soort schrijven, ogenblikkelijk als anti, en racistisch worden uitgelegd, maar dat is dan jammer, maar de werkelijkheid is altijd hard.

  Ik ben er zeker van dat bij een betere ballotage, screening, er veel problemen voor komen hadden/kunnen worden.

  1. Nou zeg….dit gaat wel erg ver. Wat naïef om te denken dat hetero’s niet seksueel misbruiken en heksenverbranding toe te passen om te beweren dat homo’s, alleenstaanden, kinderlozen wel seksueel misbruiken, of er eerder toe overgaan. Weinig realistisch ook overigens. Er zijn er die doen het met hun eigen kinderen.
   Ik heb enigszins moeite met dit soort beweringen, denken en reageren vanuit de emotie. Het doet voorkomen alsof in de jeugdzorg branche er eerder misbruik dan in andere, er alleen maar slecht gewerkt wordt en mensen bij screening eerder uit te sluiten zijn.
   Ik heb in de jeugdhulpverlening gewerkt en ik kan je zeggen dat er goed gewerkt wordt. Er mensen zijn die nog iets willen en kunnen betekenen voor kinderen. De liefde die ze missen, niet gehad hebben nog een beetje kunnen geven door er simpelweg er voor die kinderen te zijn.
   Doe nou niet of er alleen maar mensen afgeschoten moeten worden die niet hetero zijn.
   Er is veel over te zeggen, maar men ziet niet dat de excessen de media bereiken en daarmee de veroordeling al heeft plaatsgevonden. Die bepalen de opinie en zorgen voor waardeoordelen.
   Het is ook niet gemakkelijk je kind door een ander op te moeten laten opvoeden, maar als die dat niet kan, of wil dan moet er iets gebeuren. Velen kunnen er zelf niet de verantwoording voor nemen.
   Controleren en screenen van personen die in de hulpverlening en de gezondheidszorg werken is goed, maar dan nog……

   Dit is niet te voorkomen!!!
   We kunnen een totalitaire staat creëren, ons allemaal laten chippen, camera’s in elke ruimte zetten, alle digitale verkeer controleren…dan is er veel controleerbaar, u en ik ook…kan er gekeken worden hoe ik in bed lig en wat ik daar doe….
   Willen we dat?

   Het is gruwelijk dat dit iemand moet overkomen!Vreselijk…gewoon geen woorden voor…..
   Maar er is ook nog DE WET VAN KARMA. Evenals de duisternis die haar werk doet en er belang bij heeft.
   Stop in vredesnaam de emotionele waardeoordelen de wetten te laten bepalen.

   Gera

 17. Na het lezen van het afschuwelijke verhaal van Toos Nijenhuis en het voornemen dat het ITCCS het interviews t.z.t. gaat vrijgeven, geef ik u hierbij mijn inhoudelijke reactie:
  In mijn 26 jaar aan zelfstandige praktijkvoering als lichaamsgericht werkend therapeut, heb ik zo’n 60 vrouwen en ook enkele mannen mogen begeleiden die in hun jeugd seksueel waren misbruikt. Ook ik heb dit zelf aan den lijve op 13/14 jarige leeftijd moeten ervaren door een ‘specialist’ in een ziekenhuis en hoe geslepen en glad dit soort grensoverschrijdende handeling in z’n werk gaan. Gelukkig heb ik in mijn eigen therapietijd vóór mijn praktijkvoering dit een plek kunnen geven en daardoor heel veel mensen constructief kunnen bijstaan en begeleiden. Tevens heb ik 8 jaar ervaring opgedaan met onze Nederlandse ‘Rechtspraak’ t/m het Europese Hof voor de Rechten van de Mens aan toe, ofwel het (EHRM). Dit was naar aanleiding van publiekelijk gemaakte volstrekt ongefundeerde beschuldigingen aan mijn adres rondom het onderwerp incest. De door mij aangeklaagde toen landelijk bekend staande advocaat die elk incestverhaal naar het rijk der fabelen stuurde en als zeer slecht en gewetenloos bekend stond bij div. Bureaus van Slachtofferhulp, heeft mij ervan bewust gemaakt , dat de Nederlandse ‘Rechtspraak’ voor mij zeer kostbaar, onthutsend, ontluikend en een 8 jaar durende geestelijke marteling heeft opgeleverd. Omdat incest voor 95% in ’n één tot één relatie plaatsvindt, zijn harde bewijzen, mede door de bij veel rechters zeer beperkte zienswijze zelden overtuigend. Kortom, breng geen namen naar buiten van vermeende daders, ook niet als ze al overleden zijn, zo u in uw artikel vermeldde. Al in de jaren ’70 tot op heden zijn er schadeclaims wegens smaad door rechters aan vermeende slachtoffers toebedeeld i.p.v. een veroordeling af te geven naar de incestdader toe, of de zaak te seponeren wegens gebrek aan bewijs. Vergeet ook niet dat er veel mensen zijn die rattengedrag naar de samenleving produceren, vervolgens aangesproken worden op hun gedrag, maar ook precies die advocaten weten te vinden, of door hun Rechtsbijstandsverzekering worden aanbevolen, die met hetzelfde sop overgoten zijn. Het gelijke vindt dan ook meestal zijn gelijke. Advocatengedrag bestaande uit: staalhard liegen, gewetenloos beschuldigend zonder enig bewijs in hun pleitnotities voor de rechter, is mij niet vreemd gebleken. Dit percentage aan advocaten is m.i. vele malen groter dan hun beroepsverenigingen de samenleving wil laten geloven.

  Peter.

  1. @P.A.L.M.Kieft: ik geloof u absoluut. Ik heb niet de ervaringen van sexueel misbruik, gelukkig maar, maar heb wel een kijkje in allerlei praktijken van zogenaamde hooggeplaatsten kunnen nemen. Ook weet ik van een professor in de criminologie, waarvan ik secretaresse was, verhalen die er niet om logen. Hij probeerde mij zachtjesaan van allerlei illusies te ontdoen. Dus dat het “recht” in Nederland stinkt en dat het stinkt in de wereld van de advocatuur, rechters, Hermandad, “geestelijken”, med. specialisten (zowel zielenknijpers als wel all. geneesheren), adel en koninklijken, is mij al bekend vanuit eindjaren ’60 van de vorige eeuw. U zult heel wat te verstouwen hebben gekregen en vind u dapper dat u hiermee aan de slag bent gegaan. Idereen moet wakker gaan worden en de hele beerput moet open gaan.

  1. Kop van het verhaal, Raymond…

   “Het donker kan het donker niet verdrijven; dat kan alleen het licht.
   Haat kan haat niet verdrijven,; dat kan alleen liefde.”

   ― Martin Luther King Jr. ―

 18. Toos noemt in het filmpje als locatie van het misbruik een kasteel in Eijsden. Ik kom uit Eijsden en er is inderdaad een kasteel waar een rijke, grafelijke familie woont. En er zijn nog twee kastelen in onze gemeente.Ik was shocked toen ze de plaatsnaam Eijsden noemde. Brrr eng maar ik geloof nu toch echt wel dat dit alles heeft plaatsgevonden!….

  1. Klopt , ik kon het niet terugvinden maar iemand had de tijdlijn en locatie uitgeplozen en kwam tot de conclusie dat deze overeenkwamen met de genoemde feiten .

 19. Afgelopen zaterdagmiddag was er een uitstekende radio uitzending van Argos over ritueel misbruik in Nederland.
  Bereid je wel goed voor, want ik denk dat ook als je zelf niet ritueel misbruikt bent, dat het er behoorlijk in kan hakken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.